Deldenerstraat 61 Postbus BG Hengelo. Tel: Larenseweg 49 te Holten

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Deldenerstraat 61 Postbus 1271 7550 BG Hengelo. Tel: 085-273 28 00 info@kromhofpullen.nl www.kromhofpullen.nl. Larenseweg 49 te Holten"

Transcriptie

1 Deldenerstraat 61 Postbus BG Hengelo Tel: Larenseweg 49 te Holten

2 Karakteristieke jaren dertig villa met aanbouw gelegen in het mooie dorp Holten op een kavel van 455 m². De stijlvolle villa (inhoud circa 300 m³) is in de jaren 80 uitgebreid met een garage. De vele prachtige authentieke details zoals de glas in loodramen en deuren, granitovloer en hoge balkenplafonds zijn bewaard gebleven.

3 Holten heeft ongeveer 9000 inwoners en ligt in Overijssel, op de grens van Twente, Salland en Gelderland. Op loopafstand van het centrum van Holten gelegen en met in de nabijheid alle benodigde voorzieningen zoals supermarkten, (middelbare) scholen, medisch centrum en station is dit een ideale plek om te wonen. De op- en afritten van de snelweg A1 richting Deventer en Enschede zijn binnen 5 autominuten van dit object te bereiken. In de nabijheid van de villa bevindt zich bovendien het natuurgebied de Holterberg. De Holterberg met zijn uitgestrekte bos- en heidelandschappen is onderdeel van het Nationale Park de Sallandse Heuvelrug en behoort tot een van de mooiste natuurgebieden van ons land. U kunt hier prachtige wandelingen en fietstochten maken door de grote verscheidenheid aan bossen en heide.

4 Indeling villa Begane grond: - Vestibule; - Ruime hal met trapopgang naar 1 e verdieping, meterkast en toegang tot provisiekelder; - Gastentoilet met fonteintje; - Slaapkamer met wastafel en inbouwkast, ook geschikt als kantoor/speelkamer; - Royale woon-/eetkeuken met keuken in hoekopstelling voorzien van: close in boiler, dubbele spoelbak, keramische kookplaat, afzuigkap, oven en koelkast. In deze ruimte bevindt zich een riante zithoek met gashaard. Zowel de achter- als zijtuin zijn te bereiken via een schuifdeur c.q. tuindeuren;

5 - Living met prachtige erker, parketvloer en open haard;

6 - Aparte zij ingang met meterkast en toegang tot garage en woonkeuken; - Garage met roldeur, uitstortgootsteen en aansluiting wasmachine; - Via zijkant van het huis is middels een tuindeur eveneens de achtertuin te bereiken.

7 1 e Verdieping: - Via bordestrap naar ruime overloop; - 3 slaapkamers waarvan 1 slaapkamer met toegang tot het platdak (terras), 2 slaapkamers met vaste kast; - Badkamer met ligbad, douche, toilet en wastafel. - Aparte ruimte met aansluiting voor wasmachine, maar ook mogelijkheid voor douche. 2 e Verdieping: - Bereikbaar via vlizotrap; - Ruime bergzolder. Tuin en oprit Rondom de villa is een tuin gesitueerd met enkele fraaie bomen en struiken zoals rododendrons en hortensia s. Deze alsmede een schutting aan de achterzijde dragen zorg voor de nodige privacy. Aan de zijkant en achterzijde van de villa is een zonneterras aanwezig. Tevens is er een houtopslaghokje geplaatst. De oprit is bestraat met grindtegels en biedt plaats aan meerdere auto s zodat de garage beschikbaar kan blijven voor opslag van andere zaken. Er zijn meerdere buitenverlichtingspunten aangelegd (/aanwezig).

8

9 Technische gegevens/installaties De villa is gebouwd in de jaren 30 en is opgetrokken uit steensmetselwerk. De houten kozijnen, ramen en deuren zijn nagenoeg overal voorzien van glas in lood wat het bijzondere karakter van de villa accentueert. De woning is deels voorzien van isolatieglas en deels van enkel glas. Het zadeldak is gedekt met keramische dakpannen op een houten dakbeschot; De sfeervolle hal is voorzien van een mooie granitovloer en heeft evenals de woonkamer hoge balkenplafonds. Wie echt van authentieke details houdt, wacht in de aangebouwde garage nog een verrassing! Deze bevat namelijk nog een unieke schouw met authentieke tegeltjes, het was de plek waar vroeger het eten werd bereid.

10 Radiatoren (en een convector) zorgen voor de centrale verwarming van de villa, aangestuurd via een Vaillant (1986) combi cv ketel welke tevens zorgdraagt voor de warmwatervoorziening van de villa. De garage/berging is bij de woning aangebouwd in de jaren 80, opgetrokken uit spouwmetselwerk en heeft een plat dak voorzien van een bitumen dakbedekking. De oorspronkelijke garage is bij het woonhuis aangetrokken en verbouwd tot woonkeuken; Een bouwtechnische keuring van de opstallen, uitgevoerd door TMS Holland te Emmen, ligt op onze kantoren ter inzage en/of wordt u op verzoek toegezonden.

11 Nutsvoorzieningen De villa heeft gas-, elektra- en wateraansluitingen en is aangesloten op het gemeentelijk rioleringsnetwerk. Bestemming Volgens het vigerende bestemmingsplan Holten-Dorp van de gemeente Rijssen-Holten heeft het perceel de bestemming Wonen. Een kopie van de bestemmingsplankaart met bijbehorende bepalingen/voorschriften is toegevoegd aan deze brochure.

12 Kadastrale kenmerken Gemeente Holten, sectie F, nummer 4618, ter grootte van 4 are en 55 centiare. Aanvaarding: in overleg. Prijsindicatie: ,-- k.k. Waarborgsom / bankgarantie Wanneer u als koper een bieding uitbrengt op een object uit onze portefeuille en er komt een koopovereenkomst tot stand, dan wordt door de verkoper een waarborgsom of bankgarantie van u verlangd. Deze waarborgsom/bankgarantie bedraagt 10% van de koopsom en dient binnen 2 weken nadat de koopovereenkomst definitief geworden is, gestort te zijn. De gegevens in deze prospectus zijn met de grootst mogelijke zorg samengesteld. Aan eventuele onjuistheden kunnen geen rechten ontleend worden.