B O U W K R A N T J U L I / A U G U S T U S S T A N D V A N Z A K E N W E R K Z A A M H E D E N

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "B O U W K R A N T J U L I / A U G U S T U S 2 0 1 2 S T A N D V A N Z A K E N W E R K Z A A M H E D E N"

Transcriptie

1 6 B O U W K R A N T J U L I / A U G U S T U S S T A N D V A N Z A K E N W E R K Z A A M H E D E N Half juli heeft de sloopaannemer de werkzaamheden van sloopfase 2; alle appartementen t/m de Tuinzaal zijn gesloopt, ook de verbindingsgang naar de Jan van Eijck is gesloopt. De aannemer heeft een nieuwe verbindingsgang gemaakt zodat de bewoners droog en beschut naar de Jan van Eijck en weer terug kunnen lopen. Schematisch overzicht terrein Huize Het Oosten met sloopfases Op het moment dat de nieuwbouw klaar is, komt er een nieuwe gang naar de Jan van Eijck en verdwijnt de blauwe gang. De bronbemaling is gestopt, alle putten zijn hersteld. In onze regio is de bouwvak begonnen, komende weken geen hijskranen, geen getimmer, geen vrachtwagens, geen betonmolens! In week 33 begint de aannemer weer, dat is de week van 20 augustus. Hij gaat dan verder met de Jan Lievens: wanden en kolommen van de 2 e verdieping, de vloeren van de 3 e etage en de kolommen en gevelopbouw. De week erna komen de balkonplaten van de 2 e verdieping. Voor de mensen die op de 2 e verdieping van de Jan Lievens gaan wonen: dat zijn uw toekomstige balkons!

2 Na de bouwvak gaat de aannemer ook verder met de Judith Leyster. Allereerst zijn dat de grondwerkzaamheden waarmee de aannemer voor de bouwvak al was begonnen, in de week van 24 september gaan daar de funderingswerkzaamheden beginnen. H O E Z A T H E T O O K A L W E E R? Hiernaast de oude en nieuwe situatie over elkaar heen getekend. Het L-vormige deel is inmiddels gesloopt tot de dikke rode lijn. Onder de Jan Lievens komt een parkeergarage, een installatietechnische ruimte en een wellnesscentrum. Op de begane grond van de Jan Lievens worden 10 appartementen voor mensen bij wie dementie is vastgesteld, een centrum voor dagactiviteiten en 29 appartementen verdeeld over de 1 e, 2 e en 3 e verdieping (van 52 m 2 tot 137 m 2). In de Judith Leyster komt op de begane grond een tandartsenpraktijk en verdeeld over de begane grond en drie verdiepingen 26 appartementen variërend in grootte van 65 m 2 tot 94 m 2. De bewoners van Huize Het Oosten van wie het appartement is gesloopt en en die ook naar de nieuwbouw willen verhuizen, hebben we bijna allemaal het appartement van hun eerste keus kunnen toewijzen! Ook een groot aantal mensen die op onze actieve wachtlijst staan hebben een appartement waar ze blij mee zijn. Er is nog een aantal appartementen over, welke dat zijn kunt u vinden op onze website K N A G E N D E V R A G E N Het wordt steeds concreter en de vragen steeds gedetailleerder: hoe worden de vloeren opgeleverd, is er een zonnescherm, zitten er al planken in de berging? Hieronder een antwoord op dat soort vragen.

3 Afwerking badkamer Aansluitingen wasmachine / droger Berging Wanden / vloeren appartementen Wanden betegeld, sanitair aanwezig volgens plattegrond, net als spiegel en thermostaatkraan. Vloer met antisliptegels. Douchebak met gelijk afgewerkte vloer (d.w.z. geen opstaand randje). De douche is een inloopdouche. Er is geen douchewand of douchegordijn. Er is een stopcontact en aansluitpunt voor lamp boven de spiegel en in het plafond. Accessoires zoals handdoekenrekje of toiletrolhouder niet aanwezig. Stangen of bijvoorbeeld een douchestoel zijn niet standaard aanwezig, kunnen zelf aangebracht worden maar zijn dan Zelf Aangebrachte Voorzieningen. Dat houdt in dat als de bewoner het appartement verlaat, hij/zij het in de oude staat moet terugbrengen of de kosten daarvoor vergoeden, net als voor alle huurwoningen in Nederland. Dat geldt ook als een bewoners het bad verwijdert of een extra wastafel laat plaatsen. Zitten standaard in de berging. In de badkamer aanbrengen zijn Zelf Aangebrachte Voorzieningen (zie hierboven). Met de technische dienst moet wel; gekeken worden of dit mogelijk is, dit is niet altijd het geval. In verband met de mechanische ventilatie moeten ze naast elkaar staan. De droger moet een condensdroger zijn. Er zitten geen planken in de berging, bewoner kan dat zelf (laten) doen. Er ligt een zandcementvloer, muren niet afgewerkt met bouwbehang. Elders in het gebouw is er geen ruimte om nog spullen op te bergen, behalve in de parkeergarage een fietsenstalling. Er zijn geen kelderboxen. Wand: Badkamer en toilet: tegels, Kamers: bouwbehang, berging: wanden niet afgewerkt, keuken: wasbare muurverf Vloer: Badkamer en toilet: tegels, kamers: zandcementvloer (hier mag absoluut niet in geboord worden i.v.m. vloerverwarmingsinstallatie), keuken: zandcementvloer, berging: zandcementvloer. In keuken en kamers dient de bewoner zelf vloerbedekking te (laten) aanbrengen.

4 Richtlijnen voor vloeren Elektriciteit Verwarming / koeling Geluid Keuken(apparatuur) De zelf aan te brengen vloerbedekking moet wel geschikt zijn voor vloerverwarming. De vloerenleverancier kan u daar meer over vertellen, ook over geluidsbeperkende maatregelen als er een harde vloer komt, bijvoorbeeld parket. Aan het plafond komen plaatjes die zijn voorzien van een kroonsteentje, bewoners dienen hier zelf armaturen / lampen op te (laten) monteren. Het aantal stopcontacten in de appartementen is ruim voldoende en volgens de normen van het bouwbesluit. Het gebouw en de appartementen worden verwarmd en gekoeld door middel van vloerverwarming, deze geeft warmte cq. Koude af. Er zijn geen radiatoren, behalve één in de badkamer. De temperatuur is standaard 21 C, dit betaalt u vanuit de servicekosten. Met een thermostaat kan er + 3 verwarmd worden of -3 gekoeld. Dat wat u bovenop de standaard 21 C bij verwarmt, betaalt u via uw energieleverancier. Deze energieleverancier levert u ook de elektriciteit voor koelkast, verlichting, radio, TV, Cd-speler. Ook deze kosten betaalt u zelf, zitten niet in de servicekosten. Het dak is volgens de normen geïsoleerd om bijvoorbeeld zomerse hitte buiten te houden. Er is hoogisolerend glas, dit is niet zonwerend. De geluidsisolatie is goed, met de geluidsberekeningen is rekening gehouden met het spoor, het gebouw voldoet aan allen door de overheid gestelde eisen voor wat geluidsisolerende maatregelen. Kookplaat (inductie ATAG Hi6271T) is standaard aanwezig, wasemkap ook. Koelkast niet aanwezig. Er is ruimte voor oven (onder kookplaat) en vaatwasser, die zijn niet standaard aanwezig. Er is één spoelbak, aanrecht is van kunststof (High Press Laminate). Onder het aanrecht zitten kasten, keuken met hoekopstelling heeft carrouselkast. Kastenplan vlg, plattegrond van desbetreffende appartement.

5 Aansluitingen Veiligheid / alarm Zonwering Parkeren Afwerking tuintjes / balkons Schuifpui Raambekleding Stel dat.. Huishoudelijke zorg Abonnement voor telefoon en internet zit niet in de servicekosten, bewoner dient dat zelf te regelen. Aansluiting niet centraal geregeld, bewoner kan zelf een provider of telefoonaanbieder kiezen. Alle voorzieningen zijn uiteraard wel aanwezig in het appartement. Of er glasvezel is, hangt van de gemeente af, de gemeente De Bilt is er wel mee bezig. In elk appartement is een rookmelder aanwezig, ook in elke algemene ruimte. Een alarminstallatie voor het appartement is niet standaard aanwezig, de bewoner kan dat zelf aanbrengen. Alle aansluitpunten zijn aanwezig. Huize Het Oosten is nog in overleg met de architect om uniformiteit af te spreken. Er is een parkeergarage onder de Jan Lievens, kosten voor een parkeerplaats zijn 65,- per maand. U kunt met een lift in de parkeergarage komen. Voor de afwerking van de tuintjes zijn we nog in overleg met een landschapsarchitect. Tussen de balkons worden schermen geplaatst. In de schuifpuien zitten geen horren, die kunt u zelf aanschaffen en (laten) plaatsen. De bewoners dient zelf raambekleding aan te schaffen, dat is niet aanwezig. Er hangen standaard geen gordijnrails.. één van beiden naar een zorgafdeling moet, wat zijn dan de financiële consequenties? Daar is niet in zijn algemeenheid een antwoord op te geven, is afhankelijk van de persoon. Via Huize Het Oosten kan er huishoudelijke hulp worden geregeld, er is een eigen huishoudelijke dienst. Hiervoor is geen wachtlijst. Mocht uw vraag er niet tussen zitten, dan kunt u dat melden bij Francine Witten (contactgegevens zie volgende pagina). In de volgende Bouwkrant wordt die vraag opgenomen bij de Knagende Vragen.

6 I N F O R M A T I E O V E R D E N I E U W B O U W Specifieke informatie over de appartementen in de Jan Lievens en de Judith Leyster (bijvoorbeeld plattegronden, huurprijzen en servicekosten) of het zorgarrangement op de begane grond van de Jan Lievens bij Francine Witten of downloaden via onze vernieuwde website (fwitten@huizehetoosten of ). U kunt bij haar ook één van onderstaande brochures aanvragen: een algemene informatiebrochure van Huize Het Oosten een informatiebrochure over het Volledig Pakket Thuis (is ook van toepassing voor het voor het wonen op de afdeling psychogeriatrie) de brochure Actief wonen met dementie. P L AN N I N G De overallplanning is door alle partijen goedgekeurd en ondertekend. wanneer werkzaamheden 2012 September Start Bouw Judith Leyster 2013 februari Oplevering Jan Lievens 2013 juli Oplevering Judith Leyster 2013 najaar Start bouw nieuwe Tuinzaal 2014 voorjaar Nieuwbouw gereed en terrein weer op orde Aan de planning kunnen geen rechten ontleend worden

7 PA R T I J E N Architect Aannemer Installaties Constructeur O R G A N I S A T I E Huize Het Oosten Rubenslaan BM BILTHOVEN Mevrouw A.A. (Lida) Maas De heer K. (Kees) van Mourick Mevrouw F. (Francine) Witten directeur-bestuurder hoofd technische dienst toezichthouder in bouwperiode communicatie en projecten V O L G E N D E B O U W K R A N T De bouwkrant verschijnt in principe iedere twee maanden, de volgende Bouwkrant verschijnt eind september. De krant wordt gepubliceerd op de site van Huize Het Oosten ( U kunt hier ook eerdere Bouwkranten downloaden. Als u nog geen Bouwkrant ontvangt en u wilt dat wel; dan kunt u dat melden bij Francine Witten (fwitten@huizehetoosten.nl, ).

B O U W K R A N T F E B R U A R I 2 0 1 2 S T A N D V A N Z A K E N W E R K Z A A M H E D E N

B O U W K R A N T F E B R U A R I 2 0 1 2 S T A N D V A N Z A K E N W E R K Z A A M H E D E N 8 B O U W K R A N T F E B R U A R I 2 0 1 2 S T A N D V A N Z A K E N W E R K Z A A M H E D E N Lida Maas (directeur-bestuurder Huize Het Oosten) en Dick Ticheler (uitvoerder van Van Norel) Eind vorig

Nadere informatie

S T A N D V A N Z A K E N W E R K Z A A M H E D E N

S T A N D V A N Z A K E N W E R K Z A A M H E D E N 9 B O U W K R A N T A P R I L 2 0 1 3 S T A N D V A N Z A K E N W E R K Z A A M H E D E N Wij hebben te maken gehad met een extreem lange winter. Er was niet zo zeer sprake van een hele lange vorstperiode

Nadere informatie

S T A N D V A N Z A K E N

S T A N D V A N Z A K E N 1 11 B O U W K R A N T S E P T E M B E R 2 0 1 3 S T A N D V A N Z A K E N Na al het oponthoud waar de nieuwbouw mee te maken hebben gehad; het wijzigen van bestemmingsplannen, het wegjagen vleermuizen,

Nadere informatie

S T A N D V A N Z A K E N

S T A N D V A N Z A K E N 1 12 B O U W K R A N T N O V E M B E R 2 0 1 3 S T A N D V A N Z A K E N Het is u vast niet ontgaan, ook de Judith Leyster is opgeleverd! De Judith Leyster is goedgekeurd door de bouwinspecteur van de

Nadere informatie

HUIZE HET OOSTEN INFORMATIEBROCHURE JAN LIEVENS EN JUDITH LEYSTER GEBOUW

HUIZE HET OOSTEN INFORMATIEBROCHURE JAN LIEVENS EN JUDITH LEYSTER GEBOUW HUIZE HET OOSTEN INFORMATIEBROCHURE JAN LIEVENS EN JUDITH LEYSTER GEBOUW I N L E I D I N G Voor u ligt de brochure met informatie over de nieuwbouwappartementen: de plattegronden van de appartementen en

Nadere informatie

S T A N D V A N Z A K E N W E R K Z A A M H E D E N

S T A N D V A N Z A K E N W E R K Z A A M H E D E N 10 B O U W K R A N T J U L I 2 0 1 3 S T A N D V A N Z A K E N W E R K Z A A M H E D E N Eind mei zijn de eerste bewoners naar de Jan Lievens verhuisd, een logistiek kunstwerkje van de facilitaire dienst

Nadere informatie

I N F O R M A T I E B R O C H U R E N I E U W B O U W

I N F O R M A T I E B R O C H U R E N I E U W B O U W I N F O R M A T I E B R O C H U R E N I E U W B O U W I N L E I D I N G Voor u ligt de brochure met informatie over de nieuwbouwappartementen: de plattegronden van de appartementen en de huur- en serviceprijzen

Nadere informatie

Sliedrecht Julianastraat 19a

Sliedrecht Julianastraat 19a Sliedrecht Julianastraat 19a Moderne starterswoning (maisonette) met eigen parkeerplaats Woonkamer Keuken Terras Sliedrecht Julianastraat 19a Vraagprijs e 179.500,-- k.k. Deze moderne starterswoning, type

Nadere informatie

Prins Hendrikstraat Bunschoten 7 Eengezinswoningen

Prins Hendrikstraat Bunschoten 7 Eengezinswoningen Prins Hendrikstraat Bunschoten 7 Eengezinswoningen Informatie 7 woningen Prins Hendritstraat (complex 629) pagina 1 van 5 Inhoudsopgave Publicatie Inhoudsopgave... 2 Prins Hendrikstraat... 3 Indeling en

Nadere informatie

Burg. Pabstlaan 8-45 te Hoofddorp

Burg. Pabstlaan 8-45 te Hoofddorp Burg. Pabstlaan 8-45 te Hoofddorp Vraagprijs: 249.000,- kosten koper Koophuis Makelaars NieuwVennep Schoolstraat 12, 2151 AA Nieuw-Vennep Telefoon: 0252-68 18 25 info@vmp-advies.nl www.koophuis.nl * Aan

Nadere informatie

4 kamer- appartement. LEIDERDORP Westerschans 15. vraagprijs k.k

4 kamer- appartement. LEIDERDORP Westerschans 15. vraagprijs k.k 4 kamer- appartement LEIDERDORP Westerschans 15 vraagprijs 295.000 k.k. 071-8200020 leiderdorp@drieman.nl www.drieman.nl Kenmerken & specificaties Bouwjaar: Soort: Kamers: Inhoud: Woonoppervlakte: Perceeloppervlakte:

Nadere informatie

Verhuurinformatie. Bolster. Gooischedreef 16 t/m 50, 1261 WH, Blaricum

Verhuurinformatie. Bolster. Gooischedreef 16 t/m 50, 1261 WH, Blaricum Verhuurinformatie Gooischedreef 16 t/m 50, 1261 WH, Blaricum Inhoudsopgave Inhoudsopgave... 1... 2 Indeling en faciliteiten... 2 3 tweekamer appartementen... 2 15 driekamer appartementen... 3 Afwerking...

Nadere informatie

Dordrecht Gen. S.H. Spoorstraat 435

Dordrecht Gen. S.H. Spoorstraat 435 Prachtig gelegen 3-kamerappartement met subliem uitzicht Woonkamer Ligging Uitzicht Vraagprijs e 99.000,-- k.k. Op een prachtige en rustige locatie bevindt zich dit goed onderhouden 3-kamerappartement

Nadere informatie

Papendrecht Aviolandaplein 5

Papendrecht Aviolandaplein 5 Papendrecht Aviolandaplein 5 Moderne, royale hoekwoning met garageplaats en dakterras Woonkamer Keuken Garage Bel voor een afspraak kantoor Alblasserdam: Papendrecht: T. T. 078-6150600 078-6918111 E. E.

Nadere informatie

In dit boekje hebben wij voor u gegevens verzameld over de woningen, de huurprijzen en de bijkomende servicekosten.

In dit boekje hebben wij voor u gegevens verzameld over de woningen, de huurprijzen en de bijkomende servicekosten. eisen. Dit houdt in dat ze een hoog niveau aan gebruikskwaliteit, toegankelijkheid en aanpasbaarheid hebben. De woningen zijn voorzien van inbraakwerend hang- en sluitwerk en worden gebouwd onder politiekeurmerk

Nadere informatie

Raadhuisstraat & Hofsteestraat Nieuwbouw van 6 levensloopbestendige woningen

Raadhuisstraat & Hofsteestraat Nieuwbouw van 6 levensloopbestendige woningen Raadhuisstraat & Hofsteestraat Nieuwbouw van 6 levensloopbestendige woningen Informatiebrochure Raadhuisstraat & Hofsteestraat Nieuwbouw van 6 levensloopbestendige woningen Woningstichting Hellendoorn

Nadere informatie

Huize Het Oosten Informatiebrochure Jan Lievens en Judith Leyster gebouw

Huize Het Oosten Informatiebrochure Jan Lievens en Judith Leyster gebouw Huize Het Oosten Informatiebrochure Jan Lievens en Judith Leyster gebouw Inleiding Voor u ligt de brochure met informatie over de appartementen in de Jan Lievens en de Judith Leyster, de plattegronden

Nadere informatie

VAN LEERDAM MAKELAARDIJ

VAN LEERDAM MAKELAARDIJ Victoria 47, Den Hoorn 2 kamer hoek-appartement gelegen in het moderne appartementencomplex De Schout in de nieuwbouwwijk Look-West. Het appartement is voorzien van een eigen overdekte parkeerplaats met

Nadere informatie

VAN LEERDAM MAKELAARDIJ

VAN LEERDAM MAKELAARDIJ Fluitekruid 42, Den Hoorn 3 kamer appartement bereikbaar met lift, gelegen op de 2 e etage met balkon en eigen berging op de begane grond. Op loopafstand van het centrum van Den Hoorn en op fietsafstand

Nadere informatie

Papendrecht Zernikelaan 682

Papendrecht Zernikelaan 682 Papendrecht Zernikelaan 682 4-Kamerappartement op de eerste woonlaag (2 e verd.) Woonkamer Keuken Uitzicht Papendrecht Zernikelaan 682 Vraagprijs e 163.500,-- k.k. Dit 4-kamerappartement op de 1e woonlaag

Nadere informatie

Informatiebrochure nieuwbouw voor terugkeerders uit de Struikbuurt

Informatiebrochure nieuwbouw voor terugkeerders uit de Struikbuurt Informatiebrochure nieuwbouw voor terugkeerders uit de Struikbuurt Burgemeester Vening Meineszlaan 150 t/m 208 30 sociale huur appartementen Impressie hoek Burgemeester Vening Meineszlaan hoek Burgemeester

Nadere informatie

Dagkalender Onderhoud aan uw woning Indigostraat 292

Dagkalender Onderhoud aan uw woning Indigostraat 292 Dagkalender Onderhoud aan uw woning Indigostraat 292 Deze kalender is met veel zorgvuldigheid samengesteld door Ooijevaar bevlogen bouwers. Aan de inhoud van deze uitgave kunnen geen rechten worden ontleend.

Nadere informatie

Dagkalender Onderhoud aan uw woning Indigostraat

Dagkalender Onderhoud aan uw woning Indigostraat Dagkalender Onderhoud aan uw woning Indigostraat Deze kalender is met veel zorgvuldigheid samengesteld door Ooijevaar bevlogen bouwers. Aan de inhoud van deze uitgave kunnen geen rechten worden ontleend.

Nadere informatie

Nieuwbouw Annastraat - Maria Gorettistraat. 31 Eengezinswoningen

Nieuwbouw Annastraat - Maria Gorettistraat. 31 Eengezinswoningen Nieuwbouw Annastraat - Maria Gorettistraat 31 Eengezinswoningen 1 31 eengezinswoningen te Nulland Inhoudsopgave pagina 1- algemene informatie 3 2- afwerking en techniek 3 Aannemer: BAM b.v. Architect:

Nadere informatie

Leuke informatie over uw woning is het feit, dat uw woning volgens een bepaald bouwsysteem (prefab) wordt gerealiseerd.

Leuke informatie over uw woning is het feit, dat uw woning volgens een bepaald bouwsysteem (prefab) wordt gerealiseerd. Voor u ligt het informatieboekje over 6 royale nieuwbouw woningen in Andijk. Deze levensloopbestendige woningen zijn gelegen aan de Molenweg in Andijk. De postcode voor deze woningen is 1619 ET. In dit

Nadere informatie

TE KOOP: Jouw droom. Dijckpotingen 9a Vierpolders ,- k.k. Prachtige maisonnettewoning. Living van 55 m2. Gebruiksoppervlakte 164 m2

TE KOOP: Jouw droom. Dijckpotingen 9a Vierpolders ,- k.k. Prachtige maisonnettewoning. Living van 55 m2. Gebruiksoppervlakte 164 m2 TE KOOP: Jouw droom 274.500,- k.k. Dijckpotingen 9a Vierpolders Prachtige maisonnettewoning Living van 55 m2 Gebruiksoppervlakte 164 m2 Type woning: Maisonnete Aantal kamers: 4 Aantal slaapkamers: 3 Woonoppervlakte:

Nadere informatie

I N F O R M A T I E B R O C H U R E N I E U W B O U W V O O R N I E U W E B E W O N E R S

I N F O R M A T I E B R O C H U R E N I E U W B O U W V O O R N I E U W E B E W O N E R S I N F O R M A T I E B R O C H U R E N I E U W B O U W V O O R N I E U W E B E W O N E R S I N L E I D I N G Voor u ligt de brochure met informatie over de nieuwbouwappartementen: de plattegronden van de

Nadere informatie

Voorstelronde. Verhuur & Verkoop. Lisette Verboom. Geberta Epskamp. Maaike Haas. Afdeling Vastgoed

Voorstelronde. Verhuur & Verkoop. Lisette Verboom. Geberta Epskamp. Maaike Haas. Afdeling Vastgoed Welkom 2 Programma Voorstelronde Stand van Zaken Opleveringen Onderhoudstermijn (reparatie verzoeken) Uitleg technische installaties Zelf aangebrachte voorzieningen (ZAV) Voorzieningen in de woning Afwerking

Nadere informatie

Technische omschrijving appartementencomplex GS-Toren in Gouda. Technische omschrijving Georgine Sanders

Technische omschrijving appartementencomplex GS-Toren in Gouda. Technische omschrijving Georgine Sanders Technische omschrijving Georgine Sanders 17 2-kamer appartementen 49 3-kamer appartementen Ontwerp 01-10 Architecten, Rotterdam Aannemer van Wijnen Stolwijk September 2017 1/5 OMSCHRIJVING HUURAPPARTEMENTEN

Nadere informatie

Informatiebrochure Jacob van Maerlantstraat VS Almere. Vraagprijs: k.k.

Informatiebrochure Jacob van Maerlantstraat VS Almere. Vraagprijs: k.k. Informatiebrochure Jacob van Maerlantstraat 42 1321 VS Almere Vraagprijs: 330.000 k.k. algemene informatie foto s plattegrond lijst van zaken Deze brochure is met zorg samengesteld uit de beschikbare gegevens.

Nadere informatie

Algemeen Verwarming, ventilatie en isolatievoorzieningen Keuken

Algemeen Verwarming, ventilatie en isolatievoorzieningen Keuken Voor u ligt het informatieboekje over de nieuwbouw van 5 eengezinswoningen achter de Woonzorgboerderij van RIBW in Andijk. De woningen hebben het volgende adres Piet Kistemakerstraat 21 t/m 29 in Andijk.

Nadere informatie

Papendrecht Vrijheer van Eslaan 315

Papendrecht Vrijheer van Eslaan 315 Papendrecht Vrijheer van Eslaan 315 3-kamerappartement met mooi uitzicht over park met vijver Woonkamer Keuken Uitzicht Papendrecht Vrijheer van Eslaan 315 Vraagprijs e 94.500,-- k.k. Leuk 3-kamerappartement

Nadere informatie

BADHOEVELAAN 109 BADHOEVEDORP

BADHOEVELAAN 109 BADHOEVEDORP BADHOEVELAAN 109 BADHOEVEDORP BADHOEVEDORP Badhoevelaan 1 1171 DA Badhoevedorp t 020-6594944 e info@barnhoornvermeer.nl Makelaar o.g. A.G.M. Barnhoorn-Groenendijk RMT J.P.K. Barnhoorn RMT www.barnhoornvermeer.nl

Nadere informatie

In dit boekje hebben wij voor u gegevens verzameld over de woningen, de huurprijzen en de bijkomende servicekosten.

In dit boekje hebben wij voor u gegevens verzameld over de woningen, de huurprijzen en de bijkomende servicekosten. Voor u ligt het informatieboekje over 4 levensloopbestendige woningen in het nieuwbouwplan Westrand in Wervershoof. De woningen zijn gelegen aan de Matjador 75 t/m 81. De postcode voor deze woningen is

Nadere informatie

In de berging binnen is de aansluiting voor uw wasmachine, eventuele condensdroger en de opstelplaats voor de technische installaties gesitueerd.

In de berging binnen is de aansluiting voor uw wasmachine, eventuele condensdroger en de opstelplaats voor de technische installaties gesitueerd. Nieuwbouw Kerkrade-West U zoekt een ruime, energiezuinige woning met tuin en berging, in een rustige buurt? Dan is dit prachtig gelegen nieuwbouwproject aan de rand van het nog aan te leggen Park West

Nadere informatie

Dagkalender Onderhoud aan uw woning

Dagkalender Onderhoud aan uw woning Dagkalender Onderhoud aan uw woning Indigostraat Deze kalender is met veel zorgvuldigheid samengesteld door Ooijevaar bevlogen bouwers. Aan de inhoud van deze uitgave kunnen geen rechten worden ontleend.

Nadere informatie

Groot-Ammers Kerkstraat 11a

Groot-Ammers Kerkstraat 11a Groot-Ammers Kerkstraat 11a Prachtig appartement met souterrain en inpandige garage. Woonkamer Keuken Balkon Groot-Ammers Kerkstraat 11a Vraagprijs e 219.000,-- k.k. Stijlvol en karakteristiek appartement

Nadere informatie

Verhuurinformatie. Jacob van Campenlaan 147 t/m 177 (oneven) Hilversum. 4 appartementen op de begane grond. Impressie van de woningen

Verhuurinformatie. Jacob van Campenlaan 147 t/m 177 (oneven) Hilversum. 4 appartementen op de begane grond. Impressie van de woningen Verhuurinformatie Jacob van Campenlaan 147 t/m 177 (oneven) Hilversum 4 appartementen op de begane grond Impressie van de woningen Inhoudsopgave Inhoudsopgave... 1 Jacob van Campenlaan... 2 Indeling en

Nadere informatie

Promenade. Wonen in het hart van Uden. Plattegronden & Technische Omschrijving. 31 huurappartementen in het centrum van Uden

Promenade. Wonen in het hart van Uden. Plattegronden & Technische Omschrijving. 31 huurappartementen in het centrum van Uden Promenade Wonen in het hart van Uden Plattegronden & Technische Omschrijving 31 huurappartementen in het centrum van Uden Verwachte oplevering februari 2015 Area, laat wonen leven Wij zijn Area, dé wooncorporatie

Nadere informatie

Sliedrecht Dorlandsweer 24

Sliedrecht Dorlandsweer 24 Sliedrecht Dorlandsweer 24 Perfect onderhouden 4-kamermaisonnette met leuke tuin Woonkamer Keuken Tuin Sliedrecht Dorlandsweer 24 Vraagprijs e 162.500,-- k.k. Perfect onderhouden maisonnette in een centraal

Nadere informatie

Woonwijzer. Rubina. Amaris Zuiderheide gebouw Rubina

Woonwijzer. Rubina. Amaris Zuiderheide gebouw Rubina Woonwijzer Rubina Amaris Zuiderheide gebouw Rubina In deze woonwijzer vindt u een aantal zaken op rij met betrekking tot uw nieuwe appartement. Mocht u vragen hebben, dan kunt u in de meeste gevallen de

Nadere informatie

Informatiebrochure. Windestraat 216 Badhoevedorp

Informatiebrochure. Windestraat 216 Badhoevedorp Informatiebrochure Windestraat 216 Badhoevedorp Windestraat 216 Badhoevedorp Op de HOEK gelegen fraaie 3-kamer BENEDENwoning voorzien van een riant achter- en zijterras (in totaal 32 m²)! Dit nieuwbouwappartement

Nadere informatie

Te koop. Ruim appartement met balkon op de 1 e etage en met eigen berging. Baljuwerf 34, 3264 SK Nieuw-Beijerland

Te koop. Ruim appartement met balkon op de 1 e etage en met eigen berging. Baljuwerf 34, 3264 SK Nieuw-Beijerland Langeweg 11 Postbus 1166 3260 AD Oud-Beijerland Tel: 0186-634200 Fax: 0186-634276 Te koop Ruim appartement met balkon op de 1 e etage en met eigen berging Baljuwerf 34, 3264 SK Nieuw-Beijerland Algemeen

Nadere informatie

Met mooi uitzicht. LEIDERDORP Poldertocht 52. vraagprijs k.k

Met mooi uitzicht. LEIDERDORP Poldertocht 52. vraagprijs k.k Met mooi uitzicht LEIDERDORP Poldertocht 52 vraagprijs 285.000 k.k. 071-8200020 leiderdorp@drieman.nl www.drieman.nl Kenmerken & specificaties Bouwjaar: Soort: Kamers: Inhoud: Woonoppervlakte: Perceeloppervlakte:

Nadere informatie

In dit boekje hebben wij voor u gegevens verzameld over de 8 levensloop bestendige woningen, de huurprijzen en de bijkomende servicekosten.

In dit boekje hebben wij voor u gegevens verzameld over de 8 levensloop bestendige woningen, de huurprijzen en de bijkomende servicekosten. De woningen hebben een moderne architectuur met een warme kleurstelling. Veel aandacht is besteed aan gemak en functionaliteit. Daarnaast voldoen de huurwoningen aan de modernste eisen. Dit houdt in dat

Nadere informatie

Papendrecht Pontonniersweg 415

Papendrecht Pontonniersweg 415 Stijlvol appartement met garage en uitzicht over de Beneden Merwede Woonkamer Keuken Uitzicht Vraagprijs e 379.000,-- k.k. Stijlvol appartement met garage en uitzicht over de Beneden Merwede. Het appartement

Nadere informatie

Van Bijnkershoeklaan 201 (Transwijk) Utrecht

Van Bijnkershoeklaan 201 (Transwijk) Utrecht Bezoekadres Rijnlaan 7 Postcode/Plaats 3522 BA Utrecht Telefoon 030 288 06 00 Fax 030 289 64 90 Email info@willems-steinvoort.nl Internet www.willems-steinvoort.nl Van Bijnkershoeklaan 201 (Transwijk)

Nadere informatie

Pluswoning Nieuwbouw. energiezuinige woningen OP METER

Pluswoning Nieuwbouw. energiezuinige woningen OP METER Pluswoning Nieuwbouw energiezuinige woningen OP NUL DE METER Pluswoning Nieuwbouw energiezuinige woningen Levensloopbestendigheid De Pluswoning heeft een volledig woonprogramma op de begane grond inclusief

Nadere informatie

Curavie woning Nieuwbouw

Curavie woning Nieuwbouw Curavie woning Nieuwbouw energiezuinige woningen OP NUL DE METER GROSFELD VAN DER VELDE ARCHITECTEN Curavie woning Nieuwbouw energiezuinige woningen Levensloopbestendigheid De Curavie woning heeft een

Nadere informatie

AAN DE BREESTRAAT IN MARKNESSE

AAN DE BREESTRAAT IN MARKNESSE 12 STARTERSAPPARTEMENTEN AAN DE BREESTRAAT IN MARKNESSE 100% ELEKTRISCH 1 Inhoud Inleiding 4 Woonkwaliteiten 5 Energieneutraal 6 Situatie 8 Geveltekeningen 10 Plattegronden 11 Doorsneden (perspectief)

Nadere informatie

AAN DE BREESTRAAT IN MARKNESSE

AAN DE BREESTRAAT IN MARKNESSE 12 startersappartementen aan de Breestraat in Marknesse 12 STARTERSAPPARTEMENTEN AAN DE BREESTRAAT IN MARKNESSE 100% ELEKTRISCH 1 Deze brochure is met de grootst mogelijke zorgvuldigheid samengesteld.

Nadere informatie

Almelo. De Karekiet 43

Almelo. De Karekiet 43 Almelo www.schakel.nl De Karekiet 43 Op rustige en kindvriendelijke locatie, in de wijk Windmolenbroek gelegen, keurig onderhouden, gemoderniseerde eengezinswoning met aangebouwde stenen berging. Vraagprijs:

Nadere informatie

Gemert Vondellaan 73. Vraagprijs 265.000,-- k. k.

Gemert Vondellaan 73. Vraagprijs 265.000,-- k. k. Gemert Vondellaan 73 Nette hoekwoning met royale berging en garage. Deze woning is gelegen op loopafstand van het centrum van Gemert. Kinderopvang en verschillende scholen, voor zowel basisonderwijs als

Nadere informatie

VAN LEERDAM MAKELAARDIJ

VAN LEERDAM MAKELAARDIJ Fluitekruid 16, Den Hoorn 3 kamer appartement bereikbaar met lift, gelegen op de 1 e etage met balkon en eigen berging op de begane grond. Op loopafstand van het centrum van Den Hoorn en op fietsafstand

Nadere informatie

Voor u ligt het informatieboekje over de nieuwbouw van de 2 woningen gelegen aan de Molenweg 23a en 23b in Andijk.

Voor u ligt het informatieboekje over de nieuwbouw van de 2 woningen gelegen aan de Molenweg 23a en 23b in Andijk. Algemeen Beide woningen hebben op de begane grond een woonkamer, keuken, slaapkamer, badkamer, hal en toiletruimte. Beneden is de woning rolstoeltoegankelijk. Op de eerste verdieping vindt u twee grote

Nadere informatie

Blokvucht 31 279.500,- k.k. 4827MD Breda Tussenwoning Energiezuinige instapklare ruime tussenwoning in de populaire wijk de Waterdonken. Met luxe keuken, luxe badkamer, 3 slaapkamers, ruime topetage

Nadere informatie

Dagkalender Onderhoud aan uw woning

Dagkalender Onderhoud aan uw woning Dagkalender Onderhoud aan uw woning Indigostraat Deze kalender is met veel zorgvuldigheid samengesteld door Ooijevaar bevlogen bouwers. Aan de inhoud van deze uitgave kunnen geen rechten worden ontleend.

Nadere informatie

*** Te Koop *** NOORDWIJK, Hyacinthstraat 46. Vraagprijs ,- K.K. T E. W.

*** Te Koop *** NOORDWIJK, Hyacinthstraat 46. Vraagprijs ,- K.K. T E. W. *** Te Koop *** NOORDWIJK, Hyacinthstraat 46 Vraagprijs 312.000,- K.K. T. 071-301 5748 E. info@kooitjemakelaarsdiensten.nl W. www.kooitje.nl Kenmerken & specificaties Bouwjaar: 1966 Woonoppervlakte: 95

Nadere informatie

HUURPRIJS 695,- EXCL. HUURAPPARTEMENTEN HALDERENG

HUURPRIJS 695,- EXCL. HUURAPPARTEMENTEN HALDERENG HUURAPPARTEMENTEN HALDERENG HUURPRIJS 695,- EXCL. 5 appartementen begane grond : nummers 29, 31, 33, 35, 37 5 appartementen 1e woonlaag : nummers 49, 51, 53, 55, 57 Op een prachtige centrale locatie in

Nadere informatie

St.-Elisabethstraat 60C 5261 VN Vught

St.-Elisabethstraat 60C 5261 VN Vught St.-Elisabethstraat 60C 5261 VN Vught 3-Kamer appartement Vraagprijs: 189.000 euro k.k. Aanvaarding in overleg Instapklaar! Zeer lage servicekosten Slechts 30 euro per maand Actieve en Financieel gezonde

Nadere informatie

Dagkalender Onderhoud aan uw woning

Dagkalender Onderhoud aan uw woning Dagkalender Onderhoud aan uw woning Vermiljoenweg Deze kalender is met veel zorgvuldigheid samengesteld door Ooijevaar bevlogen bouwers. Aan de inhoud van deze uitgave kunnen geen rechten worden ontleend.

Nadere informatie

TE KOOP: Jouw droom. Wijnruitstraat 93 Rotterdam-Hoogvliet. 94.500,- k.k. Net 2-kamer appartement. Vrij uitzicht. Betrekken zonder klussen

TE KOOP: Jouw droom. Wijnruitstraat 93 Rotterdam-Hoogvliet. 94.500,- k.k. Net 2-kamer appartement. Vrij uitzicht. Betrekken zonder klussen TE KOOP: Jouw droom 94.500,- k.k. Wijnruitstraat 93 Rotterdam-Hoogvliet Net 2-kamer appartement Vrij uitzicht Betrekken zonder klussen Kenmerken woning Type woning: Portiekwoning Aantal kamers: 2 (voorheen

Nadere informatie

Woonwijzer. ALBA etage 1 t/m 5. Amaris Nieuw Zuid

Woonwijzer. ALBA etage 1 t/m 5. Amaris Nieuw Zuid Woonwijzer ALBA etage 1 t/m 5 Amaris Nieuw Zuid In deze woonwijzer vindt u een aantal zaken op rij met betrekking tot uw nieuwe appartement. Mocht u vragen hebben, dan kunt u in de meeste gevallen de antwoorden

Nadere informatie

Berg ERA Makelaars Sterk door service!

Berg ERA Makelaars Sterk door service! Maronia 36 Hillegom Berg ERA Makelaars Sterk door service! Berg ERA Makelaars Hoofdstraat 89 2171 AS SASSENHEIM T 0252-222305 F 0252-222434 info@bollenstreekmakelaars.nl www.bollenstreekmakelaars.nl Luxe

Nadere informatie

OSDORPER BAN PP AMSTERDAM

OSDORPER BAN PP AMSTERDAM OSDORPER BAN 703 + PP AMSTERDAM BADHOEVEDORP Badhoevelaan 1 1171 DA Badhoevedorp t 020-6594944 e info@barnhoornvermeer.nl Makelaar o.g. A.G.M. Barnhoorn-Groenendijk RMT J.P.K. Barnhoorn RMT www.barnhoornvermeer.nl

Nadere informatie

De voormalige TU Bibliotheek combineert modern wonen met een klassieke omgeving!

De voormalige TU Bibliotheek combineert modern wonen met een klassieke omgeving! Van Daal Makelaardij BV Voldersgracht 33 2611 EV Delft Tel: 015-2127300 E-mail: info@vandaalmakelaardij.nl Website: www.vandaalmakelaardij.nl Omschrijving Zeer licht en ruime 3-kamer maisonnette op de

Nadere informatie

TE KOOP. Marga Klompehof 63. Almere. "Prachtig appartement gelegen in luxe woontoren midden in het stadshart van Almere"

TE KOOP. Marga Klompehof 63. Almere. Prachtig appartement gelegen in luxe woontoren midden in het stadshart van Almere TE KOOP Marga Klompehof 63 Almere "Prachtig appartement gelegen in luxe woontoren midden in het stadshart van Almere" Over Marga Klompehof 63 Prachtig appartement gelegen in luxe woontoren midden in het

Nadere informatie

Papendrecht Ranonkeldreef 8

Papendrecht Ranonkeldreef 8 Papendrecht Ranonkeldreef 8 Robuuste 2/1 kapwoning voor een scherpe prijs Woonkamer Keuken Tuin Bel voor een afspraak kantoor Alblasserdam: Papendrecht: T. T. 078-6150600 078-6918111 E. E. papendrecht@kooyman.com

Nadere informatie

VAN LEERDAM. Dijkshoornseweg 174, Den Hoorn. Vraagprijs: ,- k.k. Oplevering: in overleg MAKELAARDIJ EN ADVIES

VAN LEERDAM. Dijkshoornseweg 174, Den Hoorn. Vraagprijs: ,- k.k. Oplevering: in overleg MAKELAARDIJ EN ADVIES VAN LEERDAM MAKELAARDIJ EN ADVIES Dijkshoornseweg 174, Den Hoorn Leuke instapklare starterswoning met aangebouwde keuken, badkamer en stenen berging. De woning is recent gerenoveerd en gemoderniseerd.

Nadere informatie

SASSENHEIM ESSENLAAN 34C. Vraagprijs 195.000,-- k.k. A Herenstraat 114; 2215KK Voorhout T 0252-216334. E voorhout@zekervia.nl. I www.zekervia.

SASSENHEIM ESSENLAAN 34C. Vraagprijs 195.000,-- k.k. A Herenstraat 114; 2215KK Voorhout T 0252-216334. E voorhout@zekervia.nl. I www.zekervia. SASSENHEIM ESSENLAAN 34C Vraagprijs 195.000,-- k.k. KENMERKEN: Soort woning Servicekosten: Starters opgelet! Dit 3 kamer appartement (bouwjaar 2009) is gelegen op de 2 e etage en is ruim en keurig afgewerkt,

Nadere informatie

Appartement in De Pakhuizen met een schitterend uitzicht over de stad!

Appartement in De Pakhuizen met een schitterend uitzicht over de stad! Appartement in De Pakhuizen met een schitterend uitzicht over de stad! Zaandam, Hermitage 70 Download nu ook onze nieuwe app Bert van Vulpen Makelaars + Hypotheken en blijf op de hoogte van onze ontwikkelingen

Nadere informatie

VAN LEERDAM MAKELAARDIJ

VAN LEERDAM MAKELAARDIJ Voordijkshoorn 83, Den Hoorn 3-kamerappartement met vrij uitzicht en zeer royaal balkon op het zuidwesten. Gelegen aan de rand van het Hof van Delftpark en nabij het centrum van Den Hoorn en Delft. Vraagprijs:

Nadere informatie

Informatiebrochure. Wijnmalenstraat 41 Badhoevedorp

Informatiebrochure. Wijnmalenstraat 41 Badhoevedorp Informatiebrochure Wijnmalenstraat 41 Badhoevedorp Wijnmalenstraat 41 Badhoevedorp Op de 3 e en tevens HOOGSTE verdieping gelegen in 2002 gemoderniseerd 3-kamer appartement voorzien van zonnig balkon op

Nadere informatie

VAN LEERDAM MAKELAARDIJ

VAN LEERDAM MAKELAARDIJ Dijkshoornseweg 37, Den Hoorn Goed onderhouden (4 kamer) dubbele bovenwoning met dakterras van 40 m 2. Lichte en ruime woonkamer met openslaande deuren naar het zonnige terras; hier kunt u tot s avonds

Nadere informatie

Informatiebrochure. 10 levensloopbestendige woningen. Paulus Potterstraat. Elsloo

Informatiebrochure. 10 levensloopbestendige woningen. Paulus Potterstraat. Elsloo Informatiebrochure 10 levensloopbestendige woningen Paulus Potterstraat Elsloo Bezoekadres: Correspondentieadres: T (046)-4203535 info@maaskantwonen.nl Dross. J.v.Kesselstraat 8 Postbus 18, 6170 AA Stein

Nadere informatie

DE REGENT 136 EINDHOVEN. Bouwjaar: ca. 1998. Inhoud woning: ca. 301 m³. Woonoppervlakte: ca. 93 m². Servicekosten: 172,- p.m. incl.

DE REGENT 136 EINDHOVEN. Bouwjaar: ca. 1998. Inhoud woning: ca. 301 m³. Woonoppervlakte: ca. 93 m². Servicekosten: 172,- p.m. incl. DE REGENT 136 EINDHOVEN Bouwjaar: ca. 1998 Inhoud woning: ca. 301 m³ Woonoppervlakte: ca. 93 m² Servicekosten: 172,- p.m. incl. parkeerplaats Aanvaarding: in overleg Makelaar: Hartger van Loon www.eramakelaardijplus.nl

Nadere informatie

Alblasserdam Wilgenlaan 16

Alblasserdam Wilgenlaan 16 Mooi 2-kamerappartement in het gezellige centrum. Woonkamer Keuken Terras Vraagprijs e 157.500,-- k.k. In het gezellige centrum van Alblasserdam, boven de HEMA bevindt zich dit aantrekkelijke 2-kamerappartement

Nadere informatie

PISANOSTRAAT 20 EINDHOVEN. Bouwjaar: ca 1965. Inhoud woning: ca 270 m³. Woonoppervlakte: ca 99 m²

PISANOSTRAAT 20 EINDHOVEN. Bouwjaar: ca 1965. Inhoud woning: ca 270 m³. Woonoppervlakte: ca 99 m² PISANOSTRAAT 20 EINDHOVEN Bouwjaar: ca 1965 Inhoud woning: ca 270 m³ Woonoppervlakte: ca 99 m² Aanvaarding: Makelaar: in overleg Peter de Kok Modern 4-kamer hoekappartement Fraai gemoderniseerd 4-kamer

Nadere informatie

MAKELAAR NIEUWE STIJL

MAKELAAR NIEUWE STIJL MAKELAAR NIEUWE STIJL PIETER ACKER 25 ALGEMENE INFORMATIE Vraagprijs 400.000,- k.k. Adres Pieter acker 25 1965 SN Heemskerk Soort Appartement Type Terrasappartement Aantal kamers 3 (waarvan 2 slaapkamers)

Nadere informatie

14 Nul op de Meter woningen Groenhove. te Stolwijk TE HUUR! Duurzaam, energiezuinig en comfortabel wonen in Stolwijk

14 Nul op de Meter woningen Groenhove. te Stolwijk TE HUUR! Duurzaam, energiezuinig en comfortabel wonen in Stolwijk 14 Nul op de Meter woningen Groenhove te Stolwijk TE HUUR! Duurzaam, energiezuinig en comfortabel wonen in Stolwijk Deze projectdocumentatie is met zorg samengesteld. De tekst en tekeningen in deze brochure

Nadere informatie

Twee levensloopgeschikte woningen Lioessens

Twee levensloopgeschikte woningen Lioessens Twee levensloopgeschikte woningen Lioessens Versie datum: 18-09-2018 Disclaimer: Aan de informatie uit deze brochure kunnen geen rechten worden ontleend. Dit geldt ook voor alle tekeningen en plattegronden

Nadere informatie

TE KOOP. Breda Het Bolwerk 65

TE KOOP. Breda Het Bolwerk 65 TE KOOP Breda Het Bolwerk 65 Op een schitterende locatie, in de binnenstad van Breda gelegen, verrassend licht en ruim driekamerhoekappartement met loggia. Het appartement is goed onderhouden, ligt op

Nadere informatie

Informatiebrochure. Meer en Vaart 108-B + 2PP Amsterdam

Informatiebrochure. Meer en Vaart 108-B + 2PP Amsterdam Informatiebrochure Meer en Vaart 108-B + 2PP Amsterdam Meer en Vaart 108-B + 2PP Amsterdam Modern afgewerkt en goed ingedeeld 3/4-kamerappartement met terras op het zuidwesten; voorzien van luxe keuken

Nadere informatie

DOMMELSTRAAT 7 L, 'S-HERTOGENBOSCH

DOMMELSTRAAT 7 L, 'S-HERTOGENBOSCH DOMMELSTRAAT 7 L, 'S-HERTOGENBOSCH Kenmerken & specificaties Inhoud woning: Woonoppervlakte: Bouwjaar: 350 m³ 112 m² 2013 Vraagprijs 369.000,- k.k. riante woonkamer eigen parkeerplaats volledig voorzien

Nadere informatie

VAN LEERDAM MAKELAARDIJ

VAN LEERDAM MAKELAARDIJ Dijkshoornseweg 48, Den Hoorn Goed onderhouden jaren 30 eengezinshoekwoning met aangebouwde stenen berging, gelegen in het gezellige centrum van Den Hoorn. Vraagprijs: 259.000,- k.k. Oplevering: in overleg

Nadere informatie

VAN LEERDAM MAKELAARDIJ

VAN LEERDAM MAKELAARDIJ Parklaan 49, De Lier Instapklare eengezinswoning gelegen in de kindvriendelijke nieuwbouwwijk Molensloot, op loopafstand van het centrum van De Lier. Deze woning heeft een moderne- en hoog afwerkingsniveau

Nadere informatie

Uniek appartement met eigen parkeerplaats Iepstate 5 Purmerend Vraagprijs ,- k.k.

Uniek appartement met eigen parkeerplaats Iepstate 5 Purmerend Vraagprijs ,- k.k. Uniek appartement met eigen parkeerplaats Iepstate 5 Purmerend Vraagprijs 280.000,- k.k. Bezichtiging? Bel 0299-428898 of mail purmerend@vanoverbeek.nl Welkom op de Iepstate 5 in Purmerend Alstublieft!

Nadere informatie

Algemene informatie Schokkersstraat

Algemene informatie Schokkersstraat Algemene informatie Schokkersstraat Algemeen Zijn er parkeerplaatsen? Er zijn openbare parkeerplekken langs de straat. Kan er een scootmobiel gestald worden en waar kun je die opladen? In de vrijstaande

Nadere informatie

Jachthoornlaan 22 Arnhem - VANAF ,= k.k.

Jachthoornlaan 22 Arnhem - VANAF ,= k.k. Jachthoornlaan 22 Arnhem - VANAF 223.000,= k.k. Adres gegevens Adres Jachthoornlaan 22 Postcode / plaats 6813 CH Arnhem Provincie Gelderland Locatiekaart Kenmerken Object gegevens Soort Appartement Type

Nadere informatie

Meest gestelde vragen nieuwbouw Centrumplan fase 1

Meest gestelde vragen nieuwbouw Centrumplan fase 1 Meest gestelde vragen nieuwbouw Centrumplan fase 1 Hieronder leest u de meest gestelde vragen over de nieuwbouwwoningen in fase 1 van het Centrumplan. De vragen zijn gerangschikt per woningtype. Type:

Nadere informatie

Sigmaplantsoen 72 - LEIDEN ,- k.k.

Sigmaplantsoen 72 - LEIDEN ,- k.k. Sigmaplantsoen 72 - LEIDEN 225.000,- k.k. Sigmaplantsoen 72 - LEIDEN 225.000,- k.k. Gelegen op de derde verdieping van een recent opgeleverd nieuwbouw appartementencomplex met eigen overdekte parkeerplaats

Nadere informatie

Rembrandt van Rijnsingel 22 Roelofarendsveen Vraagprijs 267.500,-- k.k. Waddinxveen, Kerkweg Oost 224, tel. (0182) 61 38 22, waddinxveen@depater.

Rembrandt van Rijnsingel 22 Roelofarendsveen Vraagprijs 267.500,-- k.k. Waddinxveen, Kerkweg Oost 224, tel. (0182) 61 38 22, waddinxveen@depater. Rembrandt van Rijnsingel 22 Roelofarendsveen Vraagprijs 267.500,-- k.k. Luxe gerenoveerde en fraai afgewerkte royale eengezinswoning waar u zo in kunt!! Deze zeer mooie woning is o.a. voorzien van kunststof

Nadere informatie

Informatiebrochure. Thomsonstraat 8 Badhoevedorp

Informatiebrochure. Thomsonstraat 8 Badhoevedorp Informatiebrochure Thomsonstraat 8 Badhoevedorp Thomsonstraat 8 Badhoevedorp In 2011 gemoderniseerde 2-kamerwoning (circa 58 m²) met zonnig balkon op het zuidwesten (o.a. avondzon!). In 2015 zijn alle

Nadere informatie

Schoollaan 9 Hoogmade. 299.00 v.o.n. www.wonenaanhetwater.nu

Schoollaan 9 Hoogmade. 299.00 v.o.n. www.wonenaanhetwater.nu 299.00 v.o.n www.wonenaanhetwater.nu HOOGMADE SCHOOLLAAN 9 Omschrijving Appartement Entree gebouw Hal Toilet Woonkamer Keuken Badkamer Vanaf de Schoollaan met een eigen entree op de begane grond Royale

Nadere informatie

Pop Up Parking Center Home! de oplossing voor tijdelijke, grote huisvestingsproblemen Nooit eerder was tijdelijke huisvesting zo flexibel, duurzaam

Pop Up Parking Center Home! de oplossing voor tijdelijke, grote huisvestingsproblemen Nooit eerder was tijdelijke huisvesting zo flexibel, duurzaam Pop Up Parking Center Home! de oplossing voor tijdelijke, grote huisvestingsproblemen Nooit eerder was tijdelijke huisvesting zo flexibel, duurzaam en betaalbaar! 575 571-573 WATERBASSIN T.B.V. INFILTRATIE

Nadere informatie

De Madelief 36 - LISSE. 347.500,- k.k.

De Madelief 36 - LISSE. 347.500,- k.k. De Madelief 36 - LISSE 347.500,- k.k. De Madelief 36 - LISSE 347.500,- k.k. Schitterend, ruim opgezet, goed onderhouden 3-kamer appartement met riant inpandig balkon op het zuiden gelegen, voorzien van

Nadere informatie

TE KOOP. Villex Wonen B.V. Vraagprijs ,- k.k. Dijckpotingen 9A Vierpolders. Zeer ruime maisonnettewoning, van alle gemakken voorzien.

TE KOOP. Villex Wonen B.V. Vraagprijs ,- k.k. Dijckpotingen 9A Vierpolders. Zeer ruime maisonnettewoning, van alle gemakken voorzien. Villex Wonen B.V. TE KOOP Dijckpotingen 9A Vierpolders Villex Wonen B.V. 1e Barendrechtseweg 46 2992 XC Barendrecht 088-5320000 info@villexwonen.nl villexwonen.nl Vraagprijs 274.500,- k.k. Zeer ruime maisonnettewoning,

Nadere informatie

Plattegronden en informatie

Plattegronden en informatie Plattegronden en informatie 94 moderne nieuwbouw appartementen Woning Woning buitenruimte met NW-zonligging 1e verdieping, 25-3 en 29-3 2e verdieping, 25-8 en 29-8 3e verdieping, 25-14 en 29-14 4e verdieping,

Nadere informatie

Kuipertjeswal 1 b 'S-HERTOGENBOSCH

Kuipertjeswal 1 b 'S-HERTOGENBOSCH Kuipertjeswal 1 b 'S-HERTOGENBOSCH Vraagprijs 270.000,- k.k. Compleet gerenoveerde bovenwoning verdeeld over 2 etages met eigen entree, loggia, en berging op de begane grond. Het huis ligt op zeer rustige

Nadere informatie

Informatiebrochure 33 Bijzondere eengezinswoningen met badkamer en één slaapkamer op begane grond Nieuwbouwproject Westerdel in Langedijk

Informatiebrochure 33 Bijzondere eengezinswoningen met badkamer en één slaapkamer op begane grond Nieuwbouwproject Westerdel in Langedijk Informatiebrochure 33 Bijzondere eengezinswoningen met badkamer en één slaapkamer op begane grond Nieuwbouwproject Westerdel in Langedijk 1. Algemene informatie over de wijk Westerdel is een nieuwe woonwijk

Nadere informatie