B O U W K R A N T F E B R U A R I S T A N D V A N Z A K E N W E R K Z A A M H E D E N

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "B O U W K R A N T F E B R U A R I 2 0 1 2 S T A N D V A N Z A K E N W E R K Z A A M H E D E N"

Transcriptie

1 8 B O U W K R A N T F E B R U A R I S T A N D V A N Z A K E N W E R K Z A A M H E D E N Lida Maas (directeur-bestuurder Huize Het Oosten) en Dick Ticheler (uitvoerder van Van Norel) Eind vorig jaar vierden we dat het hoogste punt van de bouw was bereikt, we dronken pannenbier en hesen de vlag! Inmiddels zijn we ruim 2 maanden verder. In de planning van de Jan Lievens staan nu zaken als het betegelen van badkamers, plaatsen van keukens, leggen van de vloeren in algemene ruimtes en het plaatsen van de liften. In de Judith Leyster wordt de komende weken de gevel afgewerkt, het stucwerk, de kozijnen en de deuren. Het is heel erg leuk om in het echt te zien hoe het eruit ziet! Half maart 2013 ontvangen alle bewoners van de Jan Lievens (dit deel wordt als eerste opgeleverd) een brief met daarin het tijdspad, de datum waarop nieuwe huurcontract ingaat, de sleuteloverdracht en meer van dat soort praktische zaken.

2 W A T W O R D T D E N I E U W E P O S T C O D E? De postcode van de nieuwe appartementen in de Jan Lievens en de Judith Leyster wordt: 3723 BC. U kunt bij de receptie verhuisberichten ophalen. T R O T T O I R J A N V A N E I J C K L A A N Op de hoek van de Jan van Eijcklaan en de Jan Steenlaan, is het deel van het trottoir dat grenst aan het terrein van ons park nog niet betegeld (op de tekening hiernaast de groene stippen bij de rode pijl). Het is nu een berm, met gras. Afhankelijk van de weersomstandigheden gaat de gemeente De Bilt daar in de week van 18 t/m 29 februari daar een voetpad realiseren. Zo kunnen vanaf mei de nieuwe bewoners van de Jan Lievens en vanaf de zomer de nieuwe bewoners van de Judith Leyster op een veilige manier via de Jan van Eijcklaan naar de Jan Steenlaan lopen. De werkzaamheden nemen ongeveer een week in beslag. Als het klaar is, hebben beide kanten van de Jan van Eijcklaan en keurig trottoir. P L A N N I N G De oplevering van een groot project als dat van ons, valt uiteen in een aantal aspecten. Zo is er bijvoorbeeld sprake van een vooroplevering. Die vindt één of twee weken voor de echte oplevering, de directieoplevering plaats. Gebreken die bij de vooroplevering worden geconstateerd, kunnen snel worden verholpen. Bij de directieoplevering mogen geen onvolkomenheden meer aangetroffen worden, misschien een schroefje dat aangedraaid moet worden of een deurklink die scheef zit maar meer niet. Zoals het er nu naar uit ziet, vindt de directieoplevering plaats in de tweede helft van april. Na de vooroplevering kunnen leveranciers van vloerbedekking en gordijnen al wel starten met stofferen en kunnen we de verhuizingen gaan plannen. Vanaf het moment dat de eerste bewoners in de Jan Lievens wonen, is er s avonds en s nachts een verzorgende aanwezig.

3 Gedurende de periode dat de Judith Leyster nog niet is opgeleverd, is de verbindingsgang naar het hoofdgebouw er nog niet. We maken dan een tijdelijke voorziening van de Jan Lievens naar de achteringang van Huize Het Oosten Half maart ontvangen alle nieuwe bewoners van de Jan Lievens een brief waarin staat: het tijdspad wanneer het nieuwe huurcontract ingaat wanneer ze de sleutel krijgen of zij wel/geen huurgewenning krijgen of ze wel/geen verhuiskosten ontvangen datum oplevering van het oude appartement. K N A G E N D E V R A G E N Het wordt steeds concreter en de vragen steeds gedetailleerder: hoe worden de vloeren opgeleverd, zitten er al planken in de berging, welke energieleverancier moet ik nemen? Hieronder een antwoord op dat soort vragen. Zit uw vraag er niet tussen zitten, dan kunt u dat melden bij Francine Witten (contactgegevens zie laatste pagina). In de volgende Bouwkrant wordt die vraag opgenomen bij de Knagende Vragen. Afwerking badkamer / toilet Wanden betegeld, sanitair aanwezig volgens plattegrond, spiegel en thermostaatkraan ook aanwezig. Vloer met antisliptegels. Douchebak met gelijk afgewerkte vloer (geen opstaand randje). De douche is een inloopdouche. Er is geen douchewand of douchegordijn, dat kunt u zelf aanbrengen. Er is een stopcontact en aansluitpunt voor lamp boven de spiegel en in het plafond. Accessoires zoals handdoekenrekje, toiletrolhouder, zeepbakje, toiletborstel: zijn niet standaard aanwezig, dat kunnen nieuwe bewoners zelf aanschaffen als ze dat willen. Stangen, of beugels bij het toilet of bijvoorbeeld een douchestoel zijn niet standaard aanwezig, als u naar de nieuwbouw gaat en u woont in een appartement dat gesloopt wordt, kunt u de stangen, beugels e.d. meenemen.

4 De Technische dienst kan helpen om de voorzieningen aan te brengen ( 28,- p/u prijspeil 2013). Voor badkamer en toilet geldt dat ze worden opgeleverd zoals op de tekening staat, het toilet is een zogenaamd zwevend diepstoeltoilet. Eventuele aanpassingen zijn voor rekening van de huurder, daarvoor gelden dan dezelfde regels als voor alle huurwoningen in Nederland, het zijn dan Zelf Aangebrachte Voorzieningen. Aansluitingen wasmachine / droger Berging Zitten standaard in de berging. Het in de badkamer aanbrengen van bijvoorbeeld een wasmachineaansluiting is een Zelf Aangebrachte Voorzieningen (zie hierboven). Met de Technische Dienst moet wel gekeken worden of dit mogelijk is, dit is niet altijd het geval. In verband met de mechanische ventilatie moeten wasmachine en droger in de berging naast elkaar staan. De droger moet een condensdroger zijn. De wasmachine kan niet op de afvoer en aansluitingen van de vaatwasser in de keuken. Dit is een ander type aansluiting. Er zitten geen planken in de berging, bewoner kan dat zelf (laten) doen. De Technische Dienst kan daarbij helpen, hiervoor geldt het uurtarief (prijspeil 2013: 28,- per uur). U kunt daarvoor ook de planken uit uw huidige appartement meenemen. In de berging ligt een zandcementvloer, muren zijn niet afgewerkt met bouwbehang. Elders in het gebouw is geen andere ruimte om nog spullen op te bergen (bijvoorbeeld een kelderbox), in de parkeergarage is wel een fietsenstalling. Wanden / vloeren appartementen Wand: Badkamer en toilet: tegels, Kamers: bouwbehang (dat is gewoon wit, standaard behang, kan overheen gesausd worden), berging: wanden niet afgewerkt, keuken: wasbare muurverf.

5 Vloer: Badkamer en toilet: tegels, kamers: zandcementvloer (hier mag niet in geboord worden i.v.m. vloer-verwarmingsinstallatie), keuken: zandcementvloer, berging: zandcementvloer. In keuken en kamers dient de bewoner zelf vloerbedekking te (laten) aanbrengen. Als er PVC of Vinyl op de vloer komt, moet er een ondervloer gelegd worden. PVC en vinyl is dun, iedere oneffenheid zou zichtbaar zijn, of door zandkorreltjes eronder kan het gaan kraken. Bij vloerbedekking is een ondervloer meestal niet nodig, daar zit al een foamlaag onder. Plafond: op de begane grond is het plafond 3.10m en op de 1 e, 2 e en 3 e verdieping 2.70m. Richtlijnen voor vloeren Elektriciteit De vloerbedekking moet wel geschikt zijn voor vloerverwarming. De vloerenleverancier kan u daarover meer vertellen, ook over geluidsbeperkende maatregelen als er een harde vloer komt, bijvoorbeeld parket. Aan het plafond komen plaatjes die zijn voorzien van een kroonsteentje, bewoners dienen hier zelf armaturen / lampen op te (laten) monteren. Het aantal stopcontacten in de appartementen is ruim voldoende en volgens de normen van het bouwbesluit. Stopcontacten zitten op de hoogte zoals voorgeschreven door het Bouwbesluit. (In het Bouwbesluit staan alle bouwtechnische voorschriften en eisen waaraan alle bouwwerken, zoals woningen, kantoren, winkels e.d. in Nederland minimaal moeten voldoen). Verwarming / koeling Het gebouw en de appartementen worden verwarmd en gekoeld door middel van vloerverwarming, deze geeft warmte cq. koude af. Er zijn geen radiatoren, behalve één in de badkamer. De temperatuur is standaard 21 C, dit betaalt u vanuit de servicekosten. Met een thermostaat kan er + 3 verwarmd worden of -3 gekoeld. Dat wat u bovenop de standaard 21 C bijverwarmt, betaalt u via uw energieleverancier.

6 Water Deze energieleverancier levert u ook de elektriciteit voor overige elektrische apparaten. Het water wordt verwarmd door de zonnecollectoren op het dak. Wilt u het warmer hebben dan dat, het laatste stukje naverwarming betaalt u zelf. Om te voorkomen dat legionellabacteriën zich nestelen in de leidingen, vindt die naverwarming plaats in het appartement, op het moment dat u het nodig heeft. Dak Het dak is volgens de normen geïsoleerd om bijvoorbeeld zomerse hitte buiten te houden. Er is hoog-isolerend glas, dit is niet zonwerend. Geluid De geluidsisolatie is goed, met de geluidsberekeningen is rekening gehouden met het spoor, het gebouw voldoet aan allen door de overheid gestelde eisen voor wat geluidsisolerende maatregelen. Keuken(apparatuur) Een inductiekookplaat is standaard aanwezig, wasemkap ook. Huize Het Oosten heeft ervoor gekozen ook een oven-magnetron en een koelkast aan te brengen. Dus in de keuken zijn standaard aanwezig: kookplaat, afzuigkap, oven-magnetron en een koelkast. Een vaatwasser is niet standaard aanwezig. Een inductieplaat werkt met een wisselend magnetisch veld, dat niet storend is voor andere apparaten (telefoons, pacemakers, radio s). Voor een inductieplaat heeft u speciale pannen nodig, daar staat dan een logo onder. Uw oude pannen zijn geschikt als er een magneetje aan de onderkant blijft plakken en als de bodem goed vlak is. Dat wil zeggen niet hol of bol. Blijft het magneetje aan uw pan kleven, dan is de pan geschikt.

7 Er is één spoelbak, aanrecht is van kunststof. Onder het aanrecht zitten kasten met grote laden, de keukens in de grootste appartementen met hoekopstelling hebben een carrouselkast. Het aanrecht is niet in hoogte verstelbaar. De keukens zijn van het merk Siematic. Aansluitingen Abonnement voor telefoon en internet zit ook in de nieuwbouw niet in de servicekosten, bewoner dient dat zelf te regelen. Aansluiting is niet centraal geregeld (zoals in de oudbouw), in de nieuwbouw kan bewoner zelf een provider of telefoonaanbieder kiezen. Alle voorzieningen (de infrastructuur, buizen, leidingen, draadjes) zijn uiteraard wel aanwezig in het appartement. Of er glasvezel is, hangt van de gemeente af, de gemeente De Bilt is er wel mee bezig. Bij de aanvraag kunt u ondersteuning vragen bij de Technische Dienst. Veiligheid / alarm Het persoonlijk alarmeringssysteem in de nieuwbouw is een autonoom systeem, het werkt niet op bijvoorbeeld glasvezel of een telefoonlijn. Er zit een alarm met een knop in de appartementen dat de bewoners in geval van nood kunnen gebruiken en er is een trekkoordje in het toilet, ook te gebruiken in geval van nood. Bewoners kunnen er daarnaast ook nog voor kiezen om een halsalarm te gebruiken. Het gebruik van deze voorzieningen zit in de servicekosten, het halsalarm (het apparaatje) dient wel aangeschaft te worden, dat kost ± 100,- (dat is nu ook het geval). In elk appartement is een rookmelder aanwezig, ook in elke algemene ruimte. Een alarminstallatie (tegen inbraak) voor het appartement is niet standaard aanwezig, de bewoner kan dat zelf aanbrengen.

8 Zonwering Zonwering is niet standaard aanwezig, u kunt dat zelf aanschaffen en laten monteren. Er komt een voorschrift waarin het merk, het type en de leverancier staan beschreven. Deze leverancier maakt per type woning een offerte. Alle aansluitpunten zijn aanwezig. Het is een Zelf Aangebrachte Voorziening, als u het appartement verlaat, kunt u overleggen of de huurder na u de schermen van u wil overnemen. Parkeren Er is een parkeergarage onder de Jan Lievens, kosten voor een parkeerplaats zijn 65,- per maand (prijspeil 2013). U kunt met een lift in de parkeergarage komen. Als u in de Jan Lievens woont of in de Judith Leyster woont en u heeft een auto, bent u verplicht uw auto in de parkeerkelder te parkeren. Dit is een eis van de gemeente, zij willen zo min mogelijk auto s op het maaiveld. Afwerking tuintjes / balkons Voor de afwerking van de tuintjes en overgang naar het gemeenschappelijke park zijn we nog in overleg met een landschapsarchitect. Tussen de balkons worden schermen geplaatst. Schuifpui In de schuifpuien zitten geen horren, die kunt u zelf aanschaffen en (laten) plaatsen. Raambekleding De bewoners dienen zelf raambekleding aan te schaffen, dat is niet aanwezig. Er hangen standaard geen gordijnrails. U kunt wel de Technische Dienst inhuren om u te helpen met ophangen (kosten 28,- per uur, prijspeil 2013).

9 Stel dat.. U in het appartement gaat wonen en één van beiden moet naar een zorgafdeling, wat zijn dan de financiële consequenties? Daar is niet in zijn algemeenheid een antwoord op te geven, dat is per situatie verschillend. Huishoudelijke zorg Via Huize Het Oosten kan er huishoudelijke hulp worden geregeld, er is een eigen huishoudelijke dienst ( 22,50 per uur, prijspeil 2013). Hiervoor is geen wachtlijst. De gemeente geeft via de WMO (zorgloket) subsidie. Verhuisberichten Bij de receptie kunt u een kaart ophalen voor verhuisservice van Post.nl. Daarop kunt u invullen welke instanties ingelicht moeten worden en doorgeven aan Post.NL dat uw post nog een poos wordt nagestuurd. De nieuwe postcode wordt: 3723 BC. Verhuispremie De verhuiskostenvergoeding is 5.520,-, De mensen die recht hebben op dit bedrag, ontvangen 25% van dit bedrag één maand voor de directieoplevering, de rest (75%) wordt bij oplevering van de oude woning uitgekeerd. Als u spullen heeft besteld bij Van Kersbergen of Velthoven Interieurs (de woninginrichters die in Huize Het Oosten zijn geweest), dan kunt u dat betalen bij levering van de vloerbedekking en/of de gordijnen. De verhuiskostenvergoeding is ook bedoeld om de feitelijke verhuizing van te betalen. Voor de bewoners die twee keer moesten verhuizen, heeft Huize Het Oosten de eerste verhuizing naar het tijdelijke appartement geregeld en betaald. De verhuiskostenvergoeding die u nu krijgt, is bedoeld om ook de verhuizing naar de definitieve plek te regelen en te financieren. U kunt via Oscar Fennis een offerte opvragen van de kosten. De hoogte van het bedrag is afhankelijk van de hoeveelheid spullen die verhuisd moeten worden. U kunt het natuurlijk ook zelf regelen met een verhuisbedrijf.

10 Technische dienst Werkzaamheden van de Technische dienst (lampen ophangen, planken maken, schilderijtjes ophangen) worden per uur berekend, het tarief is 28,- (prijspeil 2013). Mocht u dat willen, dan kunt u tegen die tijd een afspraak maken met Kees van Mourick om één van de mannen in te plannen. Vloerbedekking meenemen Nutsbedrijven Als u binnen Huize Het Oosten op een tijdelijke plek woont die gesloopt wordt, dan mag u de vloerbedekking en gordijnen meenemen naar het nieuwbouwappartement, dat geldt ook voor planken, haakjes, e.d. Echter Huize Het Oosten kan u daarbij niet helpen of ondersteunen. Dit is te arbeidsintensief voor de Technische Dienst. Energieleverancier: u bent vrij om zelf een leverancier (alleen voor stroom, gas is niet nodig) te kiezen (Nuon, Essent, Eneco, Greenchoice ). U kunt contact opnemen met een energieleverancier op het moment dat Stedin (de regionale netbeheerder van gas en elektriciteit) de meters heeft geplaatst. Zo n meter heeft een nummer, dat is gekoppeld aan een adres. Wij laten u weten wanneer deze meters zijn geplaatst en wanneer u contact kan opnemen met een energieleverancier. Als u contact opneemt met een energieleverancier, het adres noemt en het nummer van de meter, dan weet de leverancier waar de elektriciteit naar toe moet. Het hoeft niet dezelfde energieleverancier te zijn als die van Huize Het Oosten. Water: leverancier is Vitens. Een nieuwe bewoner meldt zich te zijner tijd aan als nieuwe klant en sluit een leveringsovereenkomst af. Dat kan nu nog niet, Vitens moet eerst alle meters plaatsen. Wij houden u op de hoogte zodat u op tijd een leveringsovereenkomst met Vitens kan gaan afsluiten.

11 Kabel voor TV: dat is nu nog een vaste leverancier, in de nieuwbouw is die keuze vrij (Kpn, Ziggo, Tele2 ). U kunt uzelf aanmelden als klant voor kabel / TV / internet. Alle aansluitingen zitten in het appartement. Kees van Mourick kan u erbij ondersteunen. Telefoon: huidige leverancier, aansluiting t.z.t. verhuizen. Computer: zelfde leverancier als voor de TV. Ondersteuning: Mocht u bij het aanvragen van de nieuwe aansluitingen of bij het verhuizen van huidige aansluitingen hulp nodig hebben, dan kunt u terecht bij Kees van Mourick. Op de laatste pagina s van deze bouwkrant is een lijstje met Things to do. U kunt dit gebruiken en aanvullen met uw eigen acties voor de verhuizing. I N F O R M A T I E O V E R D E N I E U W B O U W Specifieke informatie over de appartementen in de Jan Lievens en de Judith Leyster (bijvoorbeeld plattegronden, huurprijzen en servicekosten) kunt u opvragen bij Corine Haas (directiesecretaresse) of downloaden via onze website. U kunt bij haar ook terecht voor informatie over uw inschrijving, plaats op de wachtlijst of beschikbare appartementen of voor het opvragen van één van onderstaande brochures: een algemene informatiebrochure van Huize Het Oosten een informatiebrochure over het Volledig Pakket Thuis (is ook van toepassing voor het voor het wonen op de afdeling psychogeriatrie) de brochure Actief wonen met dementie (op de begane grond van de Jan Lievens). Specifieke informatie over het zorgarrangement op de begane grond van de Jan Lievens kunt u opvragen bij Carolien Schelfhorst (hoofd zorg) (Corine Haas, directiesecretaresse: , directiesecretariaat@huizehetoosten.nl). (Caroline Schelfhorst, hoofd zorg: , cschelfhorst@huizehetoosten.nl).

12 G L O B A L E P L AN N I N G wanneer werkzaamheden 2013 Sloop fase 3 juni Begin mei Oplevering Jan Lievens 2013 Eind juli Oplevering Judith Leyster 2013 najaar Start bouw nieuwe Tuinzaal 2014 voorjaar Nieuwbouw gereed en terrein weer op orde Aan de planning kunnen geen rechten ontleend worden De Jan Lievens wordt als eerste opgeleverd, dat houdt in dat daar al mensen wonen terwijl de rest nog niet klaar is. Huize Het Oosten zal er alles aan doen om het terrein zo netjes mogelijk te houden, nieuwe bewoners hoeven niet door modder te banjeren! Er komt een tijdelijke voorziening van de Jan Lievens naar de achteringang van het hoofdgebouw. Op het moment dat de Judith Leyster ook is opgeleverd, komt er een nieuwe verbindingsgang naar de Jan van Eijck en gaat de blauwe gang weg. PA R T I J E N

13 O R G A N I S A T I E Huize Het Oosten Rubenslaan BM BILTHOVEN Mevrouw A.A. (Lida) Maas De heer K. (Kees) van Mourick Mevrouw F. (Francine) Witten directeur-bestuurder hoofd technische dienst toezichthouder in bouwperiode communicatie en projecten V O L G E N D E B O U W K R A N T De bouwkrant verschijnt in principe iedere twee maanden, de volgende Bouwkrant verschijnt in april De krant wordt gepubliceerd op de website van Huize Het Oosten ( U kunt hier ook eerdere Bouwkranten downloaden. Als u nog geen Bouwkrant ontvangt en u wilt dat wel; dan kunt u dat melden bij Francine Witten (fwitten@huizehetoosten.nl, ). U kunt bij haar ook melden als u de Bouwkrant digitaal wenst te ontvangen.

14 C H E C K L I S T R E G E L E N V O O R V E R H U I Z I N G Dit lijstje kunt u op tafel leggen, iedere keer als er u iets te binnen schiet, kunt u het erbij schrijven! Actie Eventuele ondersteuning In oude appartement spullen opruimen (kleding, boeken) Gereed Vloerbedekking bestellen (levertijden!) Gordijnen bestellen Badkameraccessoires aanschaffen Planken in de berging (laten) plaatsen afspreken met TD?? Afspreken wie lampen, schilderijtjes gaat ophangen Afspreken dat kinderen komen helpen? Telefoon verhuizing doorgeven Kabel / TV / internetprovider aanmelden als nieuwe klant Energieleverancier kiezen Waterleverancier (Vitens) aanmelden als nieuwe klant Verhuizing doorgeven aan gemeente Adreswijzigingen: krant, tijdschrift, huisarts, tandarts, gemeente, familie, vrienden, kennissen, ziektekostenverzekering, andere verzekering, bankzaken

15 Actie Eventuele ondersteuning Gereed

B O U W K R A N T J U L I / A U G U S T U S 2 0 1 2 S T A N D V A N Z A K E N W E R K Z A A M H E D E N

B O U W K R A N T J U L I / A U G U S T U S 2 0 1 2 S T A N D V A N Z A K E N W E R K Z A A M H E D E N 6 B O U W K R A N T J U L I / A U G U S T U S 2 0 1 2 S T A N D V A N Z A K E N W E R K Z A A M H E D E N Half juli heeft de sloopaannemer de werkzaamheden van sloopfase 2; alle appartementen t/m de Tuinzaal

Nadere informatie

S T A N D V A N Z A K E N W E R K Z A A M H E D E N

S T A N D V A N Z A K E N W E R K Z A A M H E D E N 9 B O U W K R A N T A P R I L 2 0 1 3 S T A N D V A N Z A K E N W E R K Z A A M H E D E N Wij hebben te maken gehad met een extreem lange winter. Er was niet zo zeer sprake van een hele lange vorstperiode

Nadere informatie

S T A N D V A N Z A K E N

S T A N D V A N Z A K E N 1 11 B O U W K R A N T S E P T E M B E R 2 0 1 3 S T A N D V A N Z A K E N Na al het oponthoud waar de nieuwbouw mee te maken hebben gehad; het wijzigen van bestemmingsplannen, het wegjagen vleermuizen,

Nadere informatie

S T A N D V A N Z A K E N W E R K Z A A M H E D E N

S T A N D V A N Z A K E N W E R K Z A A M H E D E N 10 B O U W K R A N T J U L I 2 0 1 3 S T A N D V A N Z A K E N W E R K Z A A M H E D E N Eind mei zijn de eerste bewoners naar de Jan Lievens verhuisd, een logistiek kunstwerkje van de facilitaire dienst

Nadere informatie

I N F O R M A T I E B R O C H U R E N I E U W B O U W

I N F O R M A T I E B R O C H U R E N I E U W B O U W I N F O R M A T I E B R O C H U R E N I E U W B O U W I N L E I D I N G Voor u ligt de brochure met informatie over de nieuwbouwappartementen: de plattegronden van de appartementen en de huur- en serviceprijzen

Nadere informatie

S T A N D V A N Z A K E N

S T A N D V A N Z A K E N 1 12 B O U W K R A N T N O V E M B E R 2 0 1 3 S T A N D V A N Z A K E N Het is u vast niet ontgaan, ook de Judith Leyster is opgeleverd! De Judith Leyster is goedgekeurd door de bouwinspecteur van de

Nadere informatie

HUIZE HET OOSTEN INFORMATIEBROCHURE JAN LIEVENS EN JUDITH LEYSTER GEBOUW

HUIZE HET OOSTEN INFORMATIEBROCHURE JAN LIEVENS EN JUDITH LEYSTER GEBOUW HUIZE HET OOSTEN INFORMATIEBROCHURE JAN LIEVENS EN JUDITH LEYSTER GEBOUW I N L E I D I N G Voor u ligt de brochure met informatie over de nieuwbouwappartementen: de plattegronden van de appartementen en

Nadere informatie

I N F O R M A T I E B R O C H U R E N I E U W B O U W V O O R N I E U W E B E W O N E R S

I N F O R M A T I E B R O C H U R E N I E U W B O U W V O O R N I E U W E B E W O N E R S I N F O R M A T I E B R O C H U R E N I E U W B O U W V O O R N I E U W E B E W O N E R S I N L E I D I N G Voor u ligt de brochure met informatie over de nieuwbouwappartementen: de plattegronden van de

Nadere informatie

Dagkalender Onderhoud aan uw woning Indigostraat

Dagkalender Onderhoud aan uw woning Indigostraat Dagkalender Onderhoud aan uw woning Indigostraat Deze kalender is met veel zorgvuldigheid samengesteld door Ooijevaar bevlogen bouwers. Aan de inhoud van deze uitgave kunnen geen rechten worden ontleend.

Nadere informatie

Sliedrecht Julianastraat 19a

Sliedrecht Julianastraat 19a Sliedrecht Julianastraat 19a Moderne starterswoning (maisonette) met eigen parkeerplaats Woonkamer Keuken Terras Sliedrecht Julianastraat 19a Vraagprijs e 179.500,-- k.k. Deze moderne starterswoning, type

Nadere informatie

Dagkalender Onderhoud aan uw woning

Dagkalender Onderhoud aan uw woning Dagkalender Onderhoud aan uw woning Indigostraat Deze kalender is met veel zorgvuldigheid samengesteld door Ooijevaar bevlogen bouwers. Aan de inhoud van deze uitgave kunnen geen rechten worden ontleend.

Nadere informatie

Dagkalender Onderhoud aan uw woning Indigostraat 292

Dagkalender Onderhoud aan uw woning Indigostraat 292 Dagkalender Onderhoud aan uw woning Indigostraat 292 Deze kalender is met veel zorgvuldigheid samengesteld door Ooijevaar bevlogen bouwers. Aan de inhoud van deze uitgave kunnen geen rechten worden ontleend.

Nadere informatie

Dagkalender Onderhoud aan uw woning

Dagkalender Onderhoud aan uw woning Dagkalender Onderhoud aan uw woning Indigostraat Deze kalender is met veel zorgvuldigheid samengesteld door Ooijevaar bevlogen bouwers. Aan de inhoud van deze uitgave kunnen geen rechten worden ontleend.

Nadere informatie

Papendrecht Aviolandaplein 5

Papendrecht Aviolandaplein 5 Papendrecht Aviolandaplein 5 Moderne, royale hoekwoning met garageplaats en dakterras Woonkamer Keuken Garage Bel voor een afspraak kantoor Alblasserdam: Papendrecht: T. T. 078-6150600 078-6918111 E. E.

Nadere informatie

Promenade. Wonen in het hart van Uden. Plattegronden & Technische Omschrijving. 31 huurappartementen in het centrum van Uden

Promenade. Wonen in het hart van Uden. Plattegronden & Technische Omschrijving. 31 huurappartementen in het centrum van Uden Promenade Wonen in het hart van Uden Plattegronden & Technische Omschrijving 31 huurappartementen in het centrum van Uden Verwachte oplevering februari 2015 Area, laat wonen leven Wij zijn Area, dé wooncorporatie

Nadere informatie

Prins Hendrikstraat Bunschoten 7 Eengezinswoningen

Prins Hendrikstraat Bunschoten 7 Eengezinswoningen Prins Hendrikstraat Bunschoten 7 Eengezinswoningen Informatie 7 woningen Prins Hendritstraat (complex 629) pagina 1 van 5 Inhoudsopgave Publicatie Inhoudsopgave... 2 Prins Hendrikstraat... 3 Indeling en

Nadere informatie

Verhuurinformatie. Bolster. Gooischedreef 16 t/m 50, 1261 WH, Blaricum

Verhuurinformatie. Bolster. Gooischedreef 16 t/m 50, 1261 WH, Blaricum Verhuurinformatie Gooischedreef 16 t/m 50, 1261 WH, Blaricum Inhoudsopgave Inhoudsopgave... 1... 2 Indeling en faciliteiten... 2 3 tweekamer appartementen... 2 15 driekamer appartementen... 3 Afwerking...

Nadere informatie

Dagkalender Onderhoud aan uw woning

Dagkalender Onderhoud aan uw woning Dagkalender Onderhoud aan uw woning Vermiljoenweg Deze kalender is met veel zorgvuldigheid samengesteld door Ooijevaar bevlogen bouwers. Aan de inhoud van deze uitgave kunnen geen rechten worden ontleend.

Nadere informatie

Pluswoning Nieuwbouw. energiezuinige woningen OP METER

Pluswoning Nieuwbouw. energiezuinige woningen OP METER Pluswoning Nieuwbouw energiezuinige woningen OP NUL DE METER Pluswoning Nieuwbouw energiezuinige woningen Levensloopbestendigheid De Pluswoning heeft een volledig woonprogramma op de begane grond inclusief

Nadere informatie

4 kamer- appartement. LEIDERDORP Westerschans 15. vraagprijs k.k

4 kamer- appartement. LEIDERDORP Westerschans 15. vraagprijs k.k 4 kamer- appartement LEIDERDORP Westerschans 15 vraagprijs 295.000 k.k. 071-8200020 leiderdorp@drieman.nl www.drieman.nl Kenmerken & specificaties Bouwjaar: Soort: Kamers: Inhoud: Woonoppervlakte: Perceeloppervlakte:

Nadere informatie

In dit boekje hebben wij voor u gegevens verzameld over de woningen, de huurprijzen en de bijkomende servicekosten.

In dit boekje hebben wij voor u gegevens verzameld over de woningen, de huurprijzen en de bijkomende servicekosten. eisen. Dit houdt in dat ze een hoog niveau aan gebruikskwaliteit, toegankelijkheid en aanpasbaarheid hebben. De woningen zijn voorzien van inbraakwerend hang- en sluitwerk en worden gebouwd onder politiekeurmerk

Nadere informatie

Curavie woning Nieuwbouw

Curavie woning Nieuwbouw Curavie woning Nieuwbouw energiezuinige woningen OP NUL DE METER GROSFELD VAN DER VELDE ARCHITECTEN Curavie woning Nieuwbouw energiezuinige woningen Levensloopbestendigheid De Curavie woning heeft een

Nadere informatie

Papendrecht Zernikelaan 682

Papendrecht Zernikelaan 682 Papendrecht Zernikelaan 682 4-Kamerappartement op de eerste woonlaag (2 e verd.) Woonkamer Keuken Uitzicht Papendrecht Zernikelaan 682 Vraagprijs e 163.500,-- k.k. Dit 4-kamerappartement op de 1e woonlaag

Nadere informatie

Woonwijzer. Rubina. Amaris Zuiderheide gebouw Rubina

Woonwijzer. Rubina. Amaris Zuiderheide gebouw Rubina Woonwijzer Rubina Amaris Zuiderheide gebouw Rubina In deze woonwijzer vindt u een aantal zaken op rij met betrekking tot uw nieuwe appartement. Mocht u vragen hebben, dan kunt u in de meeste gevallen de

Nadere informatie

Wat u moet weten over verhuizen

Wat u moet weten over verhuizen U gaat verhuizen U gaat binnenkort verhuizen. Een tijd waarin u de nodige zaken moet regelen. Zo kunt u bezig zijn met klussen in uw nieuwe woning, verhuisberichten sturen en verhuizen. Dat allemaal voordat

Nadere informatie

Algemene informatie over de woningen

Algemene informatie over de woningen Algemene informatie over de woningen Algemeen Zijn er parkeerplaatsen? Ja, er zijn tijdelijke afgeschermde parkeerplaatsen. In de definitieve situatie zal een deel zijn parkeerplaats in de naastgelegen

Nadere informatie

HUURPRIJS 695,- EXCL. HUURAPPARTEMENTEN HALDERENG

HUURPRIJS 695,- EXCL. HUURAPPARTEMENTEN HALDERENG HUURAPPARTEMENTEN HALDERENG HUURPRIJS 695,- EXCL. 5 appartementen begane grond : nummers 29, 31, 33, 35, 37 5 appartementen 1e woonlaag : nummers 49, 51, 53, 55, 57 Op een prachtige centrale locatie in

Nadere informatie

Algemene informatie 22 appartementen Hobbemaschool

Algemene informatie 22 appartementen Hobbemaschool Algemene informatie 22 appartementen Hobbemaschool Algemeen Zijn er parkeerplaatsen? Waar zijn de parkeerplaatsen? Op het binnenterrein. Is het een afgesloten parkeerterrein? Ben ik verplicht om een parkeerplaats

Nadere informatie

Algemene informatie Schokkersstraat

Algemene informatie Schokkersstraat Algemene informatie Schokkersstraat Algemeen Zijn er parkeerplaatsen? Er zijn openbare parkeerplekken langs de straat. Kan er een scootmobiel gestald worden en waar kun je die opladen? In de vrijstaande

Nadere informatie

Wonen bij Wilgaerden. Praktische zaken. info@wilgaerden.nl www.wilgaerden.nl

Wonen bij Wilgaerden. Praktische zaken. info@wilgaerden.nl www.wilgaerden.nl 092013 Wonen bij Wilgaerden Praktische zaken Specialisten in Ouderenzorg! info@wilgaerden.nl www.wilgaerden.nl Specialisten in Ouderenzorg! Welkom bij Wilgaerden We willen graag dat u zich zo snel mogelijk

Nadere informatie

In dit boekje hebben wij voor u gegevens verzameld over de woningen, de huurprijzen en de bijkomende servicekosten.

In dit boekje hebben wij voor u gegevens verzameld over de woningen, de huurprijzen en de bijkomende servicekosten. Voor u ligt het informatieboekje over 4 levensloopbestendige woningen in het nieuwbouwplan Westrand in Wervershoof. De woningen zijn gelegen aan de Matjador 75 t/m 81. De postcode voor deze woningen is

Nadere informatie

Dordrecht Gen. S.H. Spoorstraat 435

Dordrecht Gen. S.H. Spoorstraat 435 Prachtig gelegen 3-kamerappartement met subliem uitzicht Woonkamer Ligging Uitzicht Vraagprijs e 99.000,-- k.k. Op een prachtige en rustige locatie bevindt zich dit goed onderhouden 3-kamerappartement

Nadere informatie

Gysbert Japicxstrjitte Kollum

Gysbert Japicxstrjitte Kollum P a g i n a 1 Gysbert Japicxstrjitte Kollum Nieuwbouw 15 levensloopbestendige huurwoningen P a g i n a 2 INHOUDSOPGAVE 1. Algemene informatie 3 2. Wat gaan we bouwen? 4 3. Plattegronden 5 4. Huurprijzen

Nadere informatie

Woonwijzer. ALBA etage 1 t/m 5. Amaris Nieuw Zuid

Woonwijzer. ALBA etage 1 t/m 5. Amaris Nieuw Zuid Woonwijzer ALBA etage 1 t/m 5 Amaris Nieuw Zuid In deze woonwijzer vindt u een aantal zaken op rij met betrekking tot uw nieuwe appartement. Mocht u vragen hebben, dan kunt u in de meeste gevallen de antwoorden

Nadere informatie

Meest gestelde vragen nieuwbouw Centrumplan fase 1

Meest gestelde vragen nieuwbouw Centrumplan fase 1 Meest gestelde vragen nieuwbouw Centrumplan fase 1 Hieronder leest u de meest gestelde vragen over de nieuwbouwwoningen in fase 1 van het Centrumplan. De vragen zijn gerangschikt per woningtype. Type:

Nadere informatie

Voorstelronde. Verhuur & Verkoop. Lisette Verboom. Geberta Epskamp. Maaike Haas. Afdeling Vastgoed

Voorstelronde. Verhuur & Verkoop. Lisette Verboom. Geberta Epskamp. Maaike Haas. Afdeling Vastgoed Welkom 2 Programma Voorstelronde Stand van Zaken Opleveringen Onderhoudstermijn (reparatie verzoeken) Uitleg technische installaties Zelf aangebrachte voorzieningen (ZAV) Voorzieningen in de woning Afwerking

Nadere informatie

Woonwijzer. Amaris Schoonoord. rij

Woonwijzer. Amaris Schoonoord. rij Woonwijzer Amaris Schoonoord rij In deze woonwijzer vindt u een aantal zaken op een rij met betrekking tot uw nieuwe appartement. Mocht u vragen hebben, dan kunt u in de meeste gevallen de antwoorden hier

Nadere informatie

In de berging binnen is de aansluiting voor uw wasmachine, eventuele condensdroger en de opstelplaats voor de technische installaties gesitueerd.

In de berging binnen is de aansluiting voor uw wasmachine, eventuele condensdroger en de opstelplaats voor de technische installaties gesitueerd. Nieuwbouw Kerkrade-West U zoekt een ruime, energiezuinige woning met tuin en berging, in een rustige buurt? Dan is dit prachtig gelegen nieuwbouwproject aan de rand van het nog aan te leggen Park West

Nadere informatie

Verhuizen. Een verhuizing regel je eenvoudig thuis. Thuis is een huis van Servatius. servatius.nl

Verhuizen. Een verhuizing regel je eenvoudig thuis. Thuis is een huis van Servatius. servatius.nl Verhuizen Een verhuizing regel je eenvoudig thuis Thuis is een huis van Servatius Heeft u na het lezen van deze folder nog vragen? Als u na het lezen nog vragen of opmerkingen heeft, kunt u terecht op

Nadere informatie

Informatiebrochure nieuwbouw voor terugkeerders uit de Struikbuurt

Informatiebrochure nieuwbouw voor terugkeerders uit de Struikbuurt Informatiebrochure nieuwbouw voor terugkeerders uit de Struikbuurt Burgemeester Vening Meineszlaan 150 t/m 208 30 sociale huur appartementen Impressie hoek Burgemeester Vening Meineszlaan hoek Burgemeester

Nadere informatie

Algemene informatie over 41 appartementen Transitorium

Algemene informatie over 41 appartementen Transitorium Algemene informatie over 41 appartementen Transitorium Algemeen Zijn er parkeerplaatsen? Waar zijn de parkeerplaatsen? Op het binnenterrein (eigen terrein). Als ik een parkeerplaats wil moet ik deze dan

Nadere informatie

Twee levensloopgeschikte woningen Lioessens

Twee levensloopgeschikte woningen Lioessens Twee levensloopgeschikte woningen Lioessens Versie datum: 18-09-2018 Disclaimer: Aan de informatie uit deze brochure kunnen geen rechten worden ontleend. Dit geldt ook voor alle tekeningen en plattegronden

Nadere informatie

Leuke informatie over uw woning is het feit, dat uw woning volgens een bepaald bouwsysteem (prefab) wordt gerealiseerd.

Leuke informatie over uw woning is het feit, dat uw woning volgens een bepaald bouwsysteem (prefab) wordt gerealiseerd. Voor u ligt het informatieboekje over 6 royale nieuwbouw woningen in Andijk. Deze levensloopbestendige woningen zijn gelegen aan de Molenweg in Andijk. De postcode voor deze woningen is 1619 ET. In dit

Nadere informatie

Informatiebrochure. 10 levensloopbestendige woningen. Paulus Potterstraat. Elsloo

Informatiebrochure. 10 levensloopbestendige woningen. Paulus Potterstraat. Elsloo Informatiebrochure 10 levensloopbestendige woningen Paulus Potterstraat Elsloo Bezoekadres: Correspondentieadres: T (046)-4203535 info@maaskantwonen.nl Dross. J.v.Kesselstraat 8 Postbus 18, 6170 AA Stein

Nadere informatie

Informatiebrochure. Meer en Vaart 108-B + 2PP Amsterdam

Informatiebrochure. Meer en Vaart 108-B + 2PP Amsterdam Informatiebrochure Meer en Vaart 108-B + 2PP Amsterdam Meer en Vaart 108-B + 2PP Amsterdam Modern afgewerkt en goed ingedeeld 3/4-kamerappartement met terras op het zuidwesten; voorzien van luxe keuken

Nadere informatie

Algemene informatie over de woningen

Algemene informatie over de woningen Algemene informatie over de woningen Algemeen Zijn er parkeerplaatsen? Ja, 16 woningen hebben op eigen terrein een parkeerplaats aan de achterzijde van de woning. Bastionstraat 36 heeft geen eigen parkeerplaats

Nadere informatie

Wat u moet weten over verhuizen

Wat u moet weten over verhuizen U gaat verhuizen U gaat binnenkort verhuizen. Een tijd waarin u de nodige zaken moet regelen. Zo kunt u bezig zijn met klussen in uw nieuwe woning, verhuisberichten sturen en verhuizen. Dat allemaal voordat

Nadere informatie

Seniorenwoningen Rijperduin. Sociale huurwoningen

Seniorenwoningen Rijperduin. Sociale huurwoningen Informatiebrochure Seniorenwoningen Rijperduin Sociale huurwoningen Stichting SHDH Jansstraat 27 2011 RT Haarlem Informatie: 088-0404103 E-mail: huurzaken@shdh.nl Inhoud Inleiding... 1 Levensloopbestendig...

Nadere informatie

Algemene informatie over de 26 appartementen HSK20

Algemene informatie over de 26 appartementen HSK20 Algemene informatie over de 26 appartementen HSK20 Algemeen Zijn er parkeerplaatsen? Nee, er zijn geen parkeerplaatsen voor huurders bij het appartement. Voor wie zijn de parkeerplaatsen op het binnenterrein

Nadere informatie

Burg. Pabstlaan 8-45 te Hoofddorp

Burg. Pabstlaan 8-45 te Hoofddorp Burg. Pabstlaan 8-45 te Hoofddorp Vraagprijs: 249.000,- kosten koper Koophuis Makelaars NieuwVennep Schoolstraat 12, 2151 AA Nieuw-Vennep Telefoon: 0252-68 18 25 info@vmp-advies.nl www.koophuis.nl * Aan

Nadere informatie

Algemene informatie over de 25 appartementen Bordeaux

Algemene informatie over de 25 appartementen Bordeaux Algemene informatie over de 25 appartementen Bordeaux Algemeen Zijn er parkeerplaatsen? Waar zijn de parkeerplaatsen? Op het binnenterrein, afgesloten door middel van een slagboom. Ben ik verplicht om

Nadere informatie

Informatiebrochure. Meidoornweg 54 Badhoevedorp

Informatiebrochure. Meidoornweg 54 Badhoevedorp Informatiebrochure Meidoornweg 54 Badhoevedorp Meidoornweg 54 Badhoevedorp Op de BOVENSTE VERDIEPING gelegen ruime 2-kamerwoning voorzien van een zonnig balkon en een berging in de onderbouw. Zonliefhebbers

Nadere informatie

Verhuizen. Wat u moet weten als u gaat verhuizen

Verhuizen. Wat u moet weten als u gaat verhuizen Verhuizen Wat u moet weten als u gaat verhuizen Inhoudsopgave 5 6 7 8 9 10 11 De huur opzeggen De huuropzegging intrekken Uw woning opleveren Overname Heeft u iets veranderd? Wel of geen inspectie van

Nadere informatie

Algemene informatie over de 9 grondgebonden woningen Transitorium

Algemene informatie over de 9 grondgebonden woningen Transitorium Algemene informatie over de 9 grondgebonden woningen Transitorium Algemeen Zijn er parkeerplaatsen? Waar zijn de parkeerplaatsen? Op het binnenterrein (eigen terrein). Als ik een parkeerplaats wil moet

Nadere informatie

TE KOOP. Breda Het Bolwerk 65

TE KOOP. Breda Het Bolwerk 65 TE KOOP Breda Het Bolwerk 65 Op een schitterende locatie, in de binnenstad van Breda gelegen, verrassend licht en ruim driekamerhoekappartement met loggia. Het appartement is goed onderhouden, ligt op

Nadere informatie

Technische omschrijving appartementencomplex GS-Toren in Gouda. Technische omschrijving Georgine Sanders

Technische omschrijving appartementencomplex GS-Toren in Gouda. Technische omschrijving Georgine Sanders Technische omschrijving Georgine Sanders 17 2-kamer appartementen 49 3-kamer appartementen Ontwerp 01-10 Architecten, Rotterdam Aannemer van Wijnen Stolwijk September 2017 1/5 OMSCHRIJVING HUURAPPARTEMENTEN

Nadere informatie

Groot-Ammers Kerkstraat 11a

Groot-Ammers Kerkstraat 11a Groot-Ammers Kerkstraat 11a Prachtig appartement met souterrain en inpandige garage. Woonkamer Keuken Balkon Groot-Ammers Kerkstraat 11a Vraagprijs e 219.000,-- k.k. Stijlvol en karakteristiek appartement

Nadere informatie

Algemene informatie Reggelaan

Algemene informatie Reggelaan Algemene informatie Reggelaan Algemeen Zijn er parkeerplaatsen? Waar zijn de parkeerplaatsen? Aan de openbare weg. Kan er een scootmobiel gestald worden en waar kun je die opladen? In de woning of in de

Nadere informatie

Raadhuisstraat & Hofsteestraat Nieuwbouw van 6 levensloopbestendige woningen

Raadhuisstraat & Hofsteestraat Nieuwbouw van 6 levensloopbestendige woningen Raadhuisstraat & Hofsteestraat Nieuwbouw van 6 levensloopbestendige woningen Informatiebrochure Raadhuisstraat & Hofsteestraat Nieuwbouw van 6 levensloopbestendige woningen Woningstichting Hellendoorn

Nadere informatie

Algemene informatie Spoorlaan

Algemene informatie Spoorlaan Algemene informatie Spoorlaan Algemeen Zijn er parkeerplaatsen? Er zijn openbare parkeerplekken aan de voorzijde van de woningen. Kan er een scootmobiel gestald worden en waar kun je die opladen? In de

Nadere informatie

Sliedrecht Dorlandsweer 24

Sliedrecht Dorlandsweer 24 Sliedrecht Dorlandsweer 24 Perfect onderhouden 4-kamermaisonnette met leuke tuin Woonkamer Keuken Tuin Sliedrecht Dorlandsweer 24 Vraagprijs e 162.500,-- k.k. Perfect onderhouden maisonnette in een centraal

Nadere informatie

Informatiebrochure. Windestraat 216 Badhoevedorp

Informatiebrochure. Windestraat 216 Badhoevedorp Informatiebrochure Windestraat 216 Badhoevedorp Windestraat 216 Badhoevedorp Op de HOEK gelegen fraaie 3-kamer BENEDENwoning voorzien van een riant achter- en zijterras (in totaal 32 m²)! Dit nieuwbouwappartement

Nadere informatie

16 huurappartementen Reinoud van Gelderstraat 15 A t/m 15 S te Susteren.

16 huurappartementen Reinoud van Gelderstraat 15 A t/m 15 S te Susteren. 16 huurappartementen Reinoud van Gelderstraat 15 A t/m 15 S te Susteren. Huren bij ZOwonen verhuurt 14.000 woningen in de gemeenten Sittard-Geleen, Beek, Schinnen, Onderbanken, Brunssum en Echt-Susteren.

Nadere informatie

Papendrecht Vrijheer van Eslaan 315

Papendrecht Vrijheer van Eslaan 315 Papendrecht Vrijheer van Eslaan 315 3-kamerappartement met mooi uitzicht over park met vijver Woonkamer Keuken Uitzicht Papendrecht Vrijheer van Eslaan 315 Vraagprijs e 94.500,-- k.k. Leuk 3-kamerappartement

Nadere informatie

VAN LEERDAM MAKELAARDIJ

VAN LEERDAM MAKELAARDIJ Victoria 47, Den Hoorn 2 kamer hoek-appartement gelegen in het moderne appartementencomplex De Schout in de nieuwbouwwijk Look-West. Het appartement is voorzien van een eigen overdekte parkeerplaats met

Nadere informatie

Verhuurinformatie. Jacob van Campenlaan 147 t/m 177 (oneven) Hilversum. 4 appartementen op de begane grond. Impressie van de woningen

Verhuurinformatie. Jacob van Campenlaan 147 t/m 177 (oneven) Hilversum. 4 appartementen op de begane grond. Impressie van de woningen Verhuurinformatie Jacob van Campenlaan 147 t/m 177 (oneven) Hilversum 4 appartementen op de begane grond Impressie van de woningen Inhoudsopgave Inhoudsopgave... 1 Jacob van Campenlaan... 2 Indeling en

Nadere informatie

Lies de Kruijffgaarde 6, Nuenen

Lies de Kruijffgaarde 6, Nuenen Lies de Kruijffgaarde 6, Nuenen Kenmerken Overdracht Vraagprijs 469.000 k.k. Aangeboden sinds 26-02-2019 Conditie Kosten koper Waarborgsom nee Bankgarantie ja Ontbindende voorwaarden financiering 0 Indeling

Nadere informatie

Algemene informatie over de 37 appartementen Friesewal

Algemene informatie over de 37 appartementen Friesewal Algemene informatie over de 37 appartementen Friesewal Algemeen Zijn er parkeerplaatsen? Nee, er zijn geen parkeerplaatsen bij de appartementen. Wel is er onder de appartementen een parkeergarage van de

Nadere informatie

Papendrecht Pontonniersweg 415

Papendrecht Pontonniersweg 415 Stijlvol appartement met garage en uitzicht over de Beneden Merwede Woonkamer Keuken Uitzicht Vraagprijs e 379.000,-- k.k. Stijlvol appartement met garage en uitzicht over de Beneden Merwede. Het appartement

Nadere informatie

Gebroken en beschadigde ruiten zijn vervangen voor de eindcontrole (u hebt een glasverzekering afgesloten, maak daar tijdig gebruik van)

Gebroken en beschadigde ruiten zijn vervangen voor de eindcontrole (u hebt een glasverzekering afgesloten, maak daar tijdig gebruik van) Verhuizing Wanneer u gaat verhuizen naar een andere woning komt er veel op u af. Met deze folder geven wij u een aantal tips over hoe u de woning aan Woningstichting Domus moet opleveren. Daarnaast een

Nadere informatie

Appartement in De Pakhuizen met een schitterend uitzicht over de stad!

Appartement in De Pakhuizen met een schitterend uitzicht over de stad! Appartement in De Pakhuizen met een schitterend uitzicht over de stad! Zaandam, Hermitage 70 Download nu ook onze nieuwe app Bert van Vulpen Makelaars + Hypotheken en blijf op de hoogte van onze ontwikkelingen

Nadere informatie

Algemene informatie over de woningen

Algemene informatie over de woningen Algemene informatie over de woningen Algemeen Zijn er parkeerplaatsen? Waar zijn de parkeerplaatsen? Waar kan de scootmobiel gestald worden en waar kun je die opladen? Zitten er zonnepanelen op de woning?

Nadere informatie

St.-Elisabethstraat 60C 5261 VN Vught

St.-Elisabethstraat 60C 5261 VN Vught St.-Elisabethstraat 60C 5261 VN Vught 3-Kamer appartement Vraagprijs: 189.000 euro k.k. Aanvaarding in overleg Instapklaar! Zeer lage servicekosten Slechts 30 euro per maand Actieve en Financieel gezonde

Nadere informatie

Julianastraat en Bernhardlaan in Kollum

Julianastraat en Bernhardlaan in Kollum Nieuwbouw huurwoningen Julianastraat en Bernhardlaan in Kollum Versie: 22 januari 2019 Disclaimer: Aan de informatie uit deze brochure kunnen geen rechten worden ontleend. Dit geldt ook voor alle tekeningen

Nadere informatie

AAN DE BREESTRAAT IN MARKNESSE

AAN DE BREESTRAAT IN MARKNESSE 12 STARTERSAPPARTEMENTEN AAN DE BREESTRAAT IN MARKNESSE 100% ELEKTRISCH 1 Inhoud Inleiding 4 Woonkwaliteiten 5 Energieneutraal 6 Situatie 8 Geveltekeningen 10 Plattegronden 11 Doorsneden (perspectief)

Nadere informatie

Abcoudestraat 32 te TILBURG Vraagprijs 375.000,-- k.k. Bouwjaar : 2005 Inhoud woning : 540 m3 Woonoppervlakte : 150 m2 Perceel oppervlakte : 324 m2

Abcoudestraat 32 te TILBURG Vraagprijs 375.000,-- k.k. Bouwjaar : 2005 Inhoud woning : 540 m3 Woonoppervlakte : 150 m2 Perceel oppervlakte : 324 m2 Abcoudestraat 32 te TILBURG Vraagprijs 375.000, k.k Bouwjaar : 2005 Inhoud woning : 540 m3 Woonoppervlakte : 150 m2 Perceel oppervlakte : 324 m2 Abcoudestraat 32 te TILBURG Deze prachtige, onder architectuur

Nadere informatie

Meest gestelde vragen 17 appartementen Theodorahof

Meest gestelde vragen 17 appartementen Theodorahof Meest gestelde vragen 17 appartementen Theodorahof Algemeen Zijn er parkeerplaatsen? Waar zijn de parkeerplaatsen? n.v.t. Als ik een parkeerplaats wil moet ik deze dan apart huren van deltawonen Nee, u

Nadere informatie

Algemene informatie over de 22 woningen Eemlaan Zwolle

Algemene informatie over de 22 woningen Eemlaan Zwolle Algemene informatie over de 22 woningen Eemlaan Zwolle Algemeen Zijn er parkeerplaatsen? Ja, openbaar. Waar zijn de parkeerplaatsen? Op het openbare binnenterrein en langs de openbare weg. Kan er een scootmobiel

Nadere informatie

Zelf aangebrachte voorzieningen aan uw woning

Zelf aangebrachte voorzieningen aan uw woning Zelf aangebrachte voorzieningen aan uw woning Zelf uw woning aanpassen? Wat leest u in deze folder? Met wie neemt u contact op als u iets wilt veranderen in uw woning? Welke eisen stelt Woonzorg Nederland

Nadere informatie

Appartementen Oranjestraat Tubbergen Informatiebrochure

Appartementen Oranjestraat Tubbergen Informatiebrochure Appartementen Oranjestraat Tubbergen Informatiebrochure Algemene informatie nieuwbouw appartementen Oranjestraat. Omgeving: In het centrum van Tubbergen ligt de Oranjestraat. Woningstichting Tubbergen

Nadere informatie

Rembrandt van Rijnsingel 22 Roelofarendsveen Vraagprijs 267.500,-- k.k. Waddinxveen, Kerkweg Oost 224, tel. (0182) 61 38 22, waddinxveen@depater.

Rembrandt van Rijnsingel 22 Roelofarendsveen Vraagprijs 267.500,-- k.k. Waddinxveen, Kerkweg Oost 224, tel. (0182) 61 38 22, waddinxveen@depater. Rembrandt van Rijnsingel 22 Roelofarendsveen Vraagprijs 267.500,-- k.k. Luxe gerenoveerde en fraai afgewerkte royale eengezinswoning waar u zo in kunt!! Deze zeer mooie woning is o.a. voorzien van kunststof

Nadere informatie

In dit boekje hebben wij voor u gegevens verzameld over de 8 levensloop bestendige woningen, de huurprijzen en de bijkomende servicekosten.

In dit boekje hebben wij voor u gegevens verzameld over de 8 levensloop bestendige woningen, de huurprijzen en de bijkomende servicekosten. De woningen hebben een moderne architectuur met een warme kleurstelling. Veel aandacht is besteed aan gemak en functionaliteit. Daarnaast voldoen de huurwoningen aan de modernste eisen. Dit houdt in dat

Nadere informatie

12 eengezinswoningen

12 eengezinswoningen De Bolst Erp 12 eengezinswoningen 15 t/m 37 oneven 1. Inhoudsopgave 2 2. Wonen in De Bolst, Erp 3 3. Kenmerken + situatietekening 4 4. Plattegronden + gevels 6 5. Technische beschrijving 12 E info@areawonen.nl

Nadere informatie

Algemene informatie 40 appartementen Dr. Damstraat Kampen

Algemene informatie 40 appartementen Dr. Damstraat Kampen Algemene informatie 40 appartementen Dr. Damstraat Kampen Algemeen Zijn er parkeerplaatsen? Ja, er zijn parkeerplaatsen achter de appartementen en parkeervakken voor de appartementen Kan er een scootmobiel

Nadere informatie

EXTRA INFORMATIE. 99 sociale huurappartementen. De Leijen Zuid Van Heukelomlaan 26 t/m 222 in Bilthoven.

EXTRA INFORMATIE. 99 sociale huurappartementen. De Leijen Zuid Van Heukelomlaan 26 t/m 222 in Bilthoven. EXTRA INFORMATIE 99 sociale huurappartementen De Leijen Zuid Van Heukelomlaan 26 t/m 222 in Bilthoven Inleiding Nu de bouw vordert, kunnen we verder ingaan op details. Zo kunt u in deze brochure lezen

Nadere informatie

Verslag van de informatiebijeenkomst voor bewoners en familieleden Parkwijk d.d. 9-12-2015.

Verslag van de informatiebijeenkomst voor bewoners en familieleden Parkwijk d.d. 9-12-2015. Verslag van de informatiebijeenkomst voor bewoners en familieleden Parkwijk d.d. 9-12-2015. Opening Joke Ricke, directeur-bestuurder HOZO, opent de bijeenkomst en heet de aanwezigen van harte welkom. Zij

Nadere informatie

Informatiebrochure. Windestraat 212 Badhoevedorp

Informatiebrochure. Windestraat 212 Badhoevedorp Informatiebrochure Windestraat 212 Badhoevedorp Windestraat 212 Badhoevedorp In een modern complex (2011) gelegen fraaie 3-kamer BENEDENwoning voorzien van een riant terras (circa 20 m²), gelegen op het

Nadere informatie

Zelf veranderingen aanbrengen ( klusrecht ) Veranderen onder voorwaarden Let ook op overheidsregels Staat de door u geplande verandering niet

Zelf veranderingen aanbrengen ( klusrecht ) Veranderen onder voorwaarden Let ook op overheidsregels Staat de door u geplande verandering niet Klusrecht Zelf veranderingen aanbrengen ( klusrecht ) Aan de binnenzijde van uw gehuurde woning mag u veranderingen en toevoegingen aanbrengen, onder de voorwaarde dat deze zonder noemenswaardige kosten

Nadere informatie

17 huurappartementen Van Panhuysstraat te Noordwijk

17 huurappartementen Van Panhuysstraat te Noordwijk 17 huurappartementen Van Panhuysstraat 45-49 te Noordwijk Op loopafstand van strand, zee, boulevard en het levendige winkelcentrum van Noordwijk staan zeventien splinternieuwe, moderne en gestoffeerde

Nadere informatie

Venlo Prinses Beatrixstraat 48 Vraagprijs ,- k.k.

Venlo Prinses Beatrixstraat 48 Vraagprijs ,- k.k. Venlo Prinses Beatrixstraat 48 Vraagprijs 215.000, k.k. In het centrum gelegen ruim hoekappartement met erker v.v. 2 slaapkamers, 2 bergingen, parkeerplaats en zonnig gelegen balkon! Uw makelaars: Frank

Nadere informatie

Informatiebrochure. Wolbrantskerkweg 207-A + PP Amsterdam

Informatiebrochure. Wolbrantskerkweg 207-A + PP Amsterdam Informatiebrochure Wolbrantskerkweg 207-A + PP Amsterdam Wolbrantskerkweg 207-A + PP Amsterdam Op een HOEK en tevens BOVENSTE verdieping gelegen ruim en modern afgewerkt 3-kamerappartement voorzien van

Nadere informatie

Seniorenappartementen. in Oostkapelle

Seniorenappartementen. in Oostkapelle 1 Seniorenappartementen in Oostkapelle 2 3 Seniorenappartementen in Oostkapelle met zorg naar wens Aan de Duinweg in Oostkapelle ontwikkelen Woonburg en Marsaki 31 seniorenappartementen, bedoeld voor bewoners

Nadere informatie

De entree De entree (circa 7 m²) is afgewerkt met

De entree De entree (circa 7 m²) is afgewerkt met Marktstraat 22 Made Twee-onder-een-kap woning in het centrum van Made met een slaapkamer en badkamer op de begane grond, garage en tuin op ca. 324 m² grond. Situering In het centrum op loopafstand van

Nadere informatie

Meest gestelde vragen 5 woningen Theodorahof

Meest gestelde vragen 5 woningen Theodorahof Meest gestelde vragen 5 woningen Theodorahof Algemeen Zijn er parkeerplaatsen? Waar zijn de parkeerplaatsen? n.v.t. Als ik een parkeerplaats wil moet ik deze dan apart huren van deltawonen? Nee, u kunt

Nadere informatie

TE KOOP. Reusel de Kleine Lend 10. Vraagprijs: ,- k.k.

TE KOOP. Reusel de Kleine Lend 10. Vraagprijs: ,- k.k. TE KOOP Reusel de Kleine Lend 10 Vraagprijs: 325.000,- k.k. Markt 5A, 5531 BA BLADEL 0497-381775 www.vostersonroerendgoed.nl info@vostersonroerendgoed.nl SPECIFICATIES Plaats : Reusel Postcode : 5541 KA

Nadere informatie

MSKGROEP.nl. Buis 4 - Maasluis KOOP. verzekeringen hypotheken financieel advies rechtsbijstand mediation makelaardij / taxaties

MSKGROEP.nl. Buis 4 - Maasluis KOOP. verzekeringen hypotheken financieel advies rechtsbijstand mediation makelaardij / taxaties MSKGROEP.nl verzekeringen hypotheken financieel advies rechtsbijstand mediation makelaardij / taxaties Buis 4 - Maasluis TE KOOP 1 Gelegen in een rustige en kindvriendelijke omgeving bieden wij u deze

Nadere informatie

Waar ga ik in mijn huis mee aan de slag? Wat schort er aan of wat is een goed idee?

Waar ga ik in mijn huis mee aan de slag? Wat schort er aan of wat is een goed idee? Doe de thuisscan >>> Lang zult u wonen Waar ga ik in mijn huis mee aan de slag? Wat schort er aan of wat is een goed idee? Handig boekje over langer zelfstandig blijven wonen in uw eigen huis. Met een

Nadere informatie

Alblasserdam Van der Leestraat 8

Alblasserdam Van der Leestraat 8 Alblasserdam Van der Leestraat 8 Karakteristieke jaren 30-woning in een rustige straat Woonkamer Keuken Tuin Alblasserdam Van der Leestraat 8 Bieden vanaf e 199.000,-- k.k. In een gezellige en kindvriendelijke

Nadere informatie

Omschrijving. Raam Delft

Omschrijving. Raam Delft Van Daal Makelaardij BV Voldersgracht 33 2611 EV Delft Tel: 015-2127300 E-mail: info@vandaalmakelaardij.nl Website: www.vandaalmakelaardij.nl Omschrijving In het centrum gelegen 3-kamer maisonnette gelegen

Nadere informatie