S T A N D V A N Z A K E N

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "S T A N D V A N Z A K E N"

Transcriptie

1 1 12 B O U W K R A N T N O V E M B E R S T A N D V A N Z A K E N Het is u vast niet ontgaan, ook de Judith Leyster is opgeleverd! De Judith Leyster is goedgekeurd door de bouwinspecteur van de gemeente De Bilt en door de Brandweer, beide instanties hebben dit bouwdeel geschikt verklaard voor bewoning. Inmiddels is er al een groot aantal appartementen bewoond. De facilitaire dienst en verhuisbedrijf UTS hebben een huzarenstukje werk afgeleverd: in korte tijd zijn er zoveel spullen verplaatst en is er eigenlijk niets mis gegaan! De nieuwe bewoners zijn blij dat het allemaal achter de rug is en genieten van hun nieuwe stek. Daar waar in de Jan Lievens de balkons van de verschillende appartementen met elkaar in verbinding staan, zit er tussen de balkons van de Judith Leyster een schotje. Dit is gedaan omdat de ruimte hier groter is dan tussen de balkons van de Jan Lievens. In de kelder van de Jan Lievens is een wellness/fitnesscentrum gerealiseerd, de oplevering daarvan is op 8 november. Binnenkort verschijnt er een brochure met informatie over onder andere openingstijden en kosten. In de kelder bevindt zich ook een fietsenstalling. Helaas staan er op dit moment een stuk of 10 kapotte fietsen die ook niet meer gebruikt lijken te worden. Als één van die fietsen van u is en u gaat die fiets niet meer repareren en gebruiken, is het dringende verzoek de fiets hier weg te halen. Zo blijft het een nette fietsenstalling. T E M P E L Op dit moment krijgt de Tempel een opknapbeurt. Over de Tempel is een stalen constructie gekomen, daaroverheen zitten draden gespannen. Langs deze draden komt een begroeiing die de Tempel een jas van blaadjes geeft.

2 2 Op de kopse kant van de Tempel, de kant waar de bewoners van de Jan Lievens en Judith Leyster tegenaan kijken, wordt de wand gestuct. Bij de Tempel komen er blaadjes van de esdoorn in het raster. M U L T I F U N C T I O N E L E R U I M T E De afbouw van de multifunctionele Ruimte gaat nu hard, het dak zit dicht, binnenkort worden de buitenkozijnen geplaatst. De oplevering (exclusief de inrichting) staat gepland voor 20 december. Tegen die tijd kunnen we gelukkig ook gebruik maken van de nieuwe verbindingsgang. Hiernaast ziet u hoe die nieuwe gang langs de Multifunctionele ruimte loopt. Op de afbeelding hiernaast een meer gedetailleerde tekening waarop te zien is hoe de Multifunctionele ruimte, de Tempel, de Voorhof en het restaurant ten opzichte van elkaar liggen. In de week van 4 november begint de aannemer met het stucwerk en komt ook de sedumbegroeiing op het dak van de multifunctionele ruimte. Op enig moment wordt er een doorgang gemaakt van het restaurant via een bergruimte naar de multifunctionele ruimte. Als de exacte datum bekend is, krijgt u daarvan tijdig bericht. Z O N N E C O L L E C T O R E N In de vorige Bouwkrant stond vermeld dat in de afgelopen zomerperiode de zonnecollectoren ons veel hebben opgeleverd, kilowatt aan energie. Dit is genoeg elektriciteit voor vier gezinnen gedurende één jaar. Sommige bewoners vroegen zich af wat er gebeurt als de zon

3 3 niet schijnt en er geen energie wordt opgewekt. Het antwoord op die vraag is: als de zon niet schijnt, schakelt Huize Het Oosten over op het gewone elektriciteitsnet. Nog een kritische vraag: mooi al die door zonne-energie opgewekte energie, maar is het nou nodig om daar ook s nachts de lichten op de gangen van te laten branden? s Nachts worden inderdaad gangen en trappen verlicht. Dat lijkt onnodig maar dat is het niet. Het is voor de veiligheid van, in de eerste plaats, onze bewoners maar ook voor onze medewerkers. Omdat Huize Het Oosten ook graag duurzaam onderneemt en zo min mogelijk energie wil verbruiken, zijn we wel aan het onderzoeken of de verlichting s nachts wat minder kan. L E E R L I N G, G E Z E L, M E E S T E R Het wandplastiek uit de vroegere Tuinzaal is helemaal gerestaureerd, op dit moment liggen alle losse onderdelen nog opgeslagen. De onderdelen zijn genummerd, opgemeten en gefotografeerd zodat we het weer precies zoals het in de oude Tuinzaal hing, aan de wand kunnen bevestigen. Op het moment dat het stucwerk in de multifunctionele ruimte klaar is, krijgt het daar weer een mooie plek. P R I J Z E N In de vorige Bouwkrant stond vermeld dat Huize Het Oosten meedoet met een aantal prijsvragen, één daarvan is de Betonprijs, hiermee worden projecten beloond die op een bijzondere wijze beton hebben toegepast. Huize Het Oosten deed dat met de balkons van hogesterktebeton van de Jan Lievens en de Judith Leyster. Inmiddels hebben we bericht gekregen dat we genomineerd zijn voor deze prijs, op 20 november a.s. wordt in Rotterdam bekend gemaakt welke organisatie de prijs in ontvangst mag nemen. Bij de prijsvraag voor De Gouden Kikker (organisaties die voorop lopen op het gebied van duurzaamheid en innovatie) was er helaas een organisatie die net iets meer voorop loopt dan Huize Het Oosten, deze prijs gaat aan onze neus voorbij.

4 4 T U I N In september is de hovenier gestart met het herstel van ons park, met name het deel rondom de nieuwbouw zal een grote verandering ondergaan. Op de afbeelding op hiernavolgende pagina is de nieuwe lanenstructuur al zichtbaar, grotere en kleinere lussen slingeren door het groen. Dit maakt het mogelijk om straks in het voorjaar grotere en kleinere wandelingetjes door het park te maken! Jan van Eijck Judith Leyster Jan Lievens Mondriaan Staete Tempel Voorhof Multifunctionele ruimte Rembrandt Rubenshof Ondergrondse vuilcontainers Terrein Huize Het Oosten In de rode cirkel, bij de pijl, komen de ondergrondse vuilcontainers. Naar verwachting kunnen deze in de week van 18 november in gebruik genomen worden. De eerste twee weken van november wordt het deel voor de hoofdingang van de Jan Lievens en de Judith Leyster bestraat. Bewoners en bezoekers hoeven dan niet meer door het zand te lopen. T A N D A R T S Begin december 2013 opent de tandartsenpraktijk Rembrandtlaan haar praktijk op de begane grond van de Judith Leyster. De praktijk aan de Rembrandtlaan stopt en verhuist naar de Jan van Eijcklaan 280. Mocht u het handig vinden de tandarts dicht bij huis te hebben, dan kunt u zich aanmelden als nieuwe patiënt: Dat kan nu ook al, dan wordt u nog geholpen in de oude praktijk aan de Rembrandlaan 45.

5 5 W A T W O R D T D E N I E U W E P O S T C O D E? De postcode van de nieuwe appartementen in de Jan Lievens en de Judith Leyster wordt: 3723 BC. V E E L G E S T E L D E V R A G E N Hierna volgt een antwoord op veelgestelde vragen. Zit uw vraag er niet tussen, dan kunt u dat melden bij Francine Witten. In de volgende Bouwkrant wordt die vraag opgenomen bij de Veelgestelde Vragen. Klusjesmannen, technische dienst De Technische dienst kan helpen om de voorzieningen aan te brengen ( 28,- p/u prijspeil 2013). Via Kees van Mourick kunt u een afspraak met één van hen maken. U kunt ook contact opnemen met de firma Zwanink (Kwinkelier 50a). Zij kunnen u helpen aan telefoonnummers van betrouwbare klusjesmannen. Zelf Aangebrachte Voorzieningen Eventuele aanpassingen in het appartement zijn voor rekening van de huurder, daarvoor gelden dezelfde regels als voor alle huurwoningen in Nederland, men noemt dit Zelf Aangebrachte Voorzieningen. Voor bewoners van Huize Het Oosten die naar een nieuwbouwappartement verhuizen: het zijn dezelfde regels als voor uw oude appartement. Nieuwe bewoners ontvangen bij het nieuwe huurcontract de regels omtrent deze Zelf Aangebrachte Voorzieningen. Fietsenstalling In de kelder van de Jan Lievens is voor de bewoners van de Jan Lievens en de Judith Leyster een ruimte om uw fiets te stallen. Verwarming / koeling De verwarming van de appartementen gaat door middel van warmtekoudeopslag via vloerverwarming. Dit is een traag systeem. Het systeem gaat beter werken als het een winter heeft ondergaan. Advies is om de thermostaat op 21ºC te laten staan en een vestje aan te doen als t niet warm genoeg is. In het systeem zit al geprogrammeerd dat de nachttemperatuur lager is. Eigenlijk hoeven bewoners niks aan de thermostaat te doen, temperatuur en luchtverversing worden automatisch geregeld. De verschillende afzuigopeningen in de appartementen zijn ruimtelijk van elkaar gescheiden:

6 6 één in slaapkamer, één in de keuken en één in de kamer. Lucht wordt afgezogen en verse lucht komt via een andere ingang, opgewarmd weer binnen. Zonnepanelen / zonnecollectoren De Judith Leyster bevat zonnecollectoren voor het verwarmen van water, De Jan Lievens bevat zonnepanelen voor het opwekken van elektriciteit. Glasvezel Of er glasvezel is, hangt van de gemeente af, de gemeente De Bilt is er wel mee bezig, Reggefiber doet dat in de gemeente De Bilt. U kunt bij het informatiecentrum in Bilthoven, terecht met vragen: telefonisch ( ) of via de mail (debilt@reggefiber.nl) of bij Reggefiber Kwinkelier 25. Volgens de planning is eind 2014 onze buurt aan de beurt voor de aansluiting met glasvezel. Veiligheid / alarm Het persoonlijk alarmeringssysteem in de nieuwbouw is een autonoom systeem, het werkt niet op bijvoorbeeld glasvezel of een telefoonlijn. In geval van nood kunnen de bewoners de alarmknop die zich in ieder appartement bevindt, gebruiken. Er zit een trekkoordje in het toilet. Bewoners kunnen er daarnaast nog voor kiezen om een halsalarm te gebruiken. Het gebruik van deze voorzieningen zit in de servicekosten, het halsalarm (het apparaatje) dient wel aangeschaft te worden, dat kost ± 100,- (dat is nu ook het geval). In elk appartement is een rookmelder aanwezig, net als in iedere algemene ruimte. Een alarminstallatie (tegen inbraak) is niet standaard aanwezig, de bewoner kan dat zelf aanbrengen. Zonwering Zonwering is niet standaard aanwezig, u kunt dat aanschaffen en laten monteren. Er is een voorschrift waarin het merk, het type en de leverancier staan beschreven. Deze leverancier maakt per type woning een offerte, alle aansluitpunten zijn aanwezig. Als u zonwering laat aanbrengen, is dit een Zelf Aangebrachte Voorziening. Als u het appartement verlaat, kunt u overleggen of de huurder na u de schermen overneemt. Bij Corine Haas kunt u een overzicht afhalen met de kosten van zonwering per appartement per raam. Hierbij opgemerkt dat zonwering waarschijnlijk niet nodig is voor de appartementen die aan de Jan van Eijckkant gesitueerd zijn. En voor de overige appartementen aan de tuinkant: het balkon op de etage erboven fungeert ook al als een (bouwkundige) zonwering.

7 7 Parkeren Er is een parkeergarage onder de Jan Lievens, kosten voor een parkeerplaats zijn 65,- per maand (prijspeil 2013). Als u in de Jan Lievens woont of in de Judith Leyster en u wil uw auto graag beschut en droog parkeren (en binnendoor naar uw appartement kunnen lopen), dan kunt u een parkeerplaats huren. U kunt met een lift in de parkeergarage komen. Ook omwonenden kunnen hier een parkeerplek huren als ze dat willen. Corine Haas (directieassistent, ) is hiervoor het aanspreekpunt. En heeft u een elektrische auto? In de parkeergarage zijn voorzieningen getroffen om elektrische auto s op te laden. Huishoudelijke zorg Via Huize Het Oosten kan er huishoudelijke hulp worden geregeld, er is een eigen huishoudelijke dienst ( 22,50 per uur, prijspeil 2013), hiervoor is geen wachtlijst. U kunt bij de gemeente informeren of u via de WMO (Wet Maatschappelijke Ondersteuning) in aanmerking komt voor subsidie. Dit kan via het zorgloket, Stel dat.. U en uw partner in een appartement gaan wonen en één van beiden moet naar een zorgafdeling, wat zijn dan de financiële consequenties? Daar is niet in zijn algemeenheid een antwoord op te geven, dat is per situatie verschillend. I N F O R M A T I E O V E R D E N I E U W B O U W Specifieke informatie over de appartementen in de Jan Lievens en de Judith Leyster (bijvoorbeeld plattegronden, huurprijzen en servicekosten) kunt u opvragen bij Corine Haas (directieassistent ) of downloaden via onze website. U kunt bij haar ook terecht voor informatie over uw inschrijving, plaats op de wachtlijst, beschikbare appartementen of voor het opvragen van één van onderstaande brochures: een algemene informatiebrochure van Huize Het Oosten en de nieuwbouw een informatiebrochure over het Volledig Pakket Thuis (is ook van toepassing voor het voor het wonen op de afdeling psychogeriatrie) de brochure Actief wonen met dementie (op de begane grond van de Jan Lievens) De Brochure over de Appelhof, ons nieuwe centrum voor dagactiviteiten.

8 8 Specifieke informatie over het zorgarrangement op de begane grond van de Jan Lievens kunt u opvragen bij Caroline Schelfhorst (hoofd zorg) (Corine Haas, directieassistent: , chaas@huizehetoosten.nl). (Caroline Schelfhorst, hoofd zorg: , cschelfhorst@huizehetoosten.nl). P L AN N I N G (d.d. november 2013) 2013 wanneer werkzaamheden Eind december Oplevering Multifunctionele ruimte (excl. inrichting) en de nieuwe verbindingsgang 2014 voorjaar Nieuwbouw gereed en terrein weer op orde V E R H U I Z I N G D O O R G E V E N A A N G E M E E N T E U kunt op een aantal manieren uw verhuizing doorgeven aan de gemeente. Binnen vijf dagen na de verhuizing (eerder mag natuurlijk ook) kunt u uw verhuizing melden bij Burgerzaken. De aangifte kunt u op drie manieren doen: persoonlijk, aan de balie van burgerzaken. Neemt u wel uw legitimatiebewijs (paspoort, Nederlandse identiteitskaart, rijbewijs of Vreemdelingendocument mee). Openingstijden: maandag t/m vrijdag uur* dinsdag: uur* woensdag: uur (uitsluitend op afspraak) * Voorkom wachttijden, maak een afspraak: via internet op de site van de gemeente De Bilt ( Als u zich heeft aangemeld met uw DigiD inlogcode kunt u de aangifte digitaal doen schriftelijk, met het aangifteformulier, u vult het formulier in en stuurt het op naar de gemeente De Bilt, het adres staat op het formulier. De gemeente ontleent de datum van verhuizing aan de aangifte. De dag waarop de aangifte in eerste instantie is ontvangen geldt als datum van verhuizing. U kunt het formulier ook al invullen op het moment dat u nog niet bent verhuisd, de feitelijke verhuisdatum vult u in op het formulier.

9 9 PA R T I J E N O R G A N I S A T I E Huize Het Oosten Rubenslaan BM BILTHOVEN Mevrouw A.A. (Lida) Maas De heer K. (Kees) van Mourick Mevrouw F. (Francine) Witten Mevrouw C. (Corine) Haas directeur-bestuurder hoofd technische dienst toezichthouder in bouwperiode communicatie en projecten directieassistent V O L G E N D E B O U W K R A N T De bouwkrant verschijnt in principe iedere twee maanden, de volgende Bouwkrant verschijnt in januari De krant wordt gepubliceerd op de website van Huize Het Oosten ( U kunt hier ook eerdere Bouwkranten downloaden. Als u nog geen Bouwkrant ontvangt en u wilt dat wel; dan kunt u dat melden bij Francine Witten (fwitten@huizehetoosten.nl, ). U kunt bij haar ook melden als u de Bouwkrant digitaal wenst te ontvangen.

10 10

11 11

B O U W K R A N T J U L I / A U G U S T U S 2 0 1 2 S T A N D V A N Z A K E N W E R K Z A A M H E D E N

B O U W K R A N T J U L I / A U G U S T U S 2 0 1 2 S T A N D V A N Z A K E N W E R K Z A A M H E D E N 6 B O U W K R A N T J U L I / A U G U S T U S 2 0 1 2 S T A N D V A N Z A K E N W E R K Z A A M H E D E N Half juli heeft de sloopaannemer de werkzaamheden van sloopfase 2; alle appartementen t/m de Tuinzaal

Nadere informatie

I N F O R M A T I E B R O C H U R E N I E U W B O U W

I N F O R M A T I E B R O C H U R E N I E U W B O U W I N F O R M A T I E B R O C H U R E N I E U W B O U W I N L E I D I N G Voor u ligt de brochure met informatie over de nieuwbouwappartementen: de plattegronden van de appartementen en de huur- en serviceprijzen

Nadere informatie

S T A N D V A N Z A K E N

S T A N D V A N Z A K E N 1 11 B O U W K R A N T S E P T E M B E R 2 0 1 3 S T A N D V A N Z A K E N Na al het oponthoud waar de nieuwbouw mee te maken hebben gehad; het wijzigen van bestemmingsplannen, het wegjagen vleermuizen,

Nadere informatie

HUIZE HET OOSTEN INFORMATIEBROCHURE JAN LIEVENS EN JUDITH LEYSTER GEBOUW

HUIZE HET OOSTEN INFORMATIEBROCHURE JAN LIEVENS EN JUDITH LEYSTER GEBOUW HUIZE HET OOSTEN INFORMATIEBROCHURE JAN LIEVENS EN JUDITH LEYSTER GEBOUW I N L E I D I N G Voor u ligt de brochure met informatie over de nieuwbouwappartementen: de plattegronden van de appartementen en

Nadere informatie

B O U W K R A N T F E B R U A R I 2 0 1 2 S T A N D V A N Z A K E N W E R K Z A A M H E D E N

B O U W K R A N T F E B R U A R I 2 0 1 2 S T A N D V A N Z A K E N W E R K Z A A M H E D E N 8 B O U W K R A N T F E B R U A R I 2 0 1 2 S T A N D V A N Z A K E N W E R K Z A A M H E D E N Lida Maas (directeur-bestuurder Huize Het Oosten) en Dick Ticheler (uitvoerder van Van Norel) Eind vorig

Nadere informatie

S T A N D V A N Z A K E N W E R K Z A A M H E D E N

S T A N D V A N Z A K E N W E R K Z A A M H E D E N 9 B O U W K R A N T A P R I L 2 0 1 3 S T A N D V A N Z A K E N W E R K Z A A M H E D E N Wij hebben te maken gehad met een extreem lange winter. Er was niet zo zeer sprake van een hele lange vorstperiode

Nadere informatie

S T A N D V A N Z A K E N W E R K Z A A M H E D E N

S T A N D V A N Z A K E N W E R K Z A A M H E D E N 10 B O U W K R A N T J U L I 2 0 1 3 S T A N D V A N Z A K E N W E R K Z A A M H E D E N Eind mei zijn de eerste bewoners naar de Jan Lievens verhuisd, een logistiek kunstwerkje van de facilitaire dienst

Nadere informatie

I N F O R M A T I E B R O C H U R E N I E U W B O U W V O O R N I E U W E B E W O N E R S

I N F O R M A T I E B R O C H U R E N I E U W B O U W V O O R N I E U W E B E W O N E R S I N F O R M A T I E B R O C H U R E N I E U W B O U W V O O R N I E U W E B E W O N E R S I N L E I D I N G Voor u ligt de brochure met informatie over de nieuwbouwappartementen: de plattegronden van de

Nadere informatie

Appartementen Oranjestraat Tubbergen Informatiebrochure

Appartementen Oranjestraat Tubbergen Informatiebrochure Appartementen Oranjestraat Tubbergen Informatiebrochure Algemene informatie nieuwbouw appartementen Oranjestraat. Omgeving: In het centrum van Tubbergen ligt de Oranjestraat. Woningstichting Tubbergen

Nadere informatie

Erasmusflat. Verhuurinformatie RWS partner in wonen

Erasmusflat. Verhuurinformatie RWS partner in wonen Op de locatie van de huidige Erasmusflat aan de Kuijperlaan- Troelstralaan ontwikkelen RWS partner in wonen, SVRZ en Marsaki een zeer compleet woon-zorgcomplex voor senioren. Het complex komt te liggen

Nadere informatie

Thús wonen BROCHURE FONTEINSHOF

Thús wonen BROCHURE FONTEINSHOF Thús wonen BROCHURE FONTEINSHOF INHOUDSOPGAVE Algemene informatie 3 1. Wat gaan we bouwen? 4 2. Plattegronden 5 3. Huurprijzen 11 4. Hoe komt u in aanmerking? 12 5. Extra informatie 13 Contactgegevens

Nadere informatie

BOUWBULLETIN Selwerd/Patrimonium

BOUWBULLETIN Selwerd/Patrimonium N BOUWBULLETIN Selwerd/Patrimonium zomer 2013 Beste lezer, Met dit bulletin willen we u op de hoogte brengen van de plannen en bouwontwikkelingen rondom ZINN locatie Patrimonium in Selwerd. Ik ben blij

Nadere informatie

BOUWBULLETIN Selwerd/Patrimonium

BOUWBULLETIN Selwerd/Patrimonium N BOUWBULLETIN Selwerd/Patrimonium Mei 2014 Beste lezer, Met dit bulletin informeren wij u over de bouwontwikkelingen rondom ZINN locatie Patrimonium. In 2013 heeft ZINN samen met Woningstichting Patrimonium

Nadere informatie

Te huur 86 appartementen in woonpark Zonnetij te Aarle-Rixtel

Te huur 86 appartementen in woonpark Zonnetij te Aarle-Rixtel Te huur 86 appartementen in woonpark Zonnetij te Aarle-Rixtel Inhoudsopgave Zonnetij 3 Waar gelegen in Aarle-Rixtel? 4 De appartementen 5 Kwaliteit en voorzieningenniveau 6 Situatietekening 7 Blok A Overzichtsplattegrond

Nadere informatie

Huur opzeggen bij Woningbouwvereniging Nieuw-Lekkerland

Huur opzeggen bij Woningbouwvereniging Nieuw-Lekkerland Huur opzeggen bij Woningbouwvereniging Nieuw-Lekkerland Wie gaat verhuizen heeft een drukke tijd voor de boeg. U moet van alles regelen voor het eenmaal zover is. Het is daarom belangrijk tijdig de huur

Nadere informatie

Compleet wonen in Schavenweide

Compleet wonen in Schavenweide Compleet wonen in Wonen in In november 2013 is het nieuwe geopend: een eigentijds woonzorgcentrum dat van alle gemakken is voorzien. Voor senioren een prachtige en veilige plek om te wonen. bestaat uit

Nadere informatie

Parc Imstenrade 180 Huurprijs: 1.400,-- per maand excl.

Parc Imstenrade 180 Huurprijs: 1.400,-- per maand excl. BROCHURE Aangeboden door TROOST Onroerend Goed, Heerlen Tel: 045 571 79 76 HEERLEN Parc Imstenrade 180 Huurprijs: 1.400,-- per maand excl. Luxueus en modern appartement (bouwjaar 2000) op de 16e etage

Nadere informatie

Thús Wonen BROCHURE HALBERTSMASTRJITTE

Thús Wonen BROCHURE HALBERTSMASTRJITTE Thús Wonen BROCHURE HALBERTSMASTRJITTE INHOUDSOPGAVE Algemene informatie 1 1. Wat gaan we bouwen? 2 2. Plattegronden 3 3. Huurprijzen 9 4. Hoe komt u in aanmerking? 10 5. Extra informatie: 11 Parkeren

Nadere informatie

Promenade. Wonen in het hart van Uden. Plattegronden & Technische Omschrijving. 31 huurappartementen in het centrum van Uden

Promenade. Wonen in het hart van Uden. Plattegronden & Technische Omschrijving. 31 huurappartementen in het centrum van Uden Promenade Wonen in het hart van Uden Plattegronden & Technische Omschrijving 31 huurappartementen in het centrum van Uden Verwachte oplevering februari 2015 Area, laat wonen leven Wij zijn Area, dé wooncorporatie

Nadere informatie

Klussen in huis. Zelf Aangebrachte Voorzieningen (ZAV) hoe werkt het?

Klussen in huis. Zelf Aangebrachte Voorzieningen (ZAV) hoe werkt het? Klussen in huis Zelf Aangebrachte Voorzieningen (ZAV) hoe werkt het? Heeft u zin om uw woning onder handen te nemen? Dat kan! Woonplus vindt het een prima idee als u uw woning wilt verbeteren. 1 Lees de

Nadere informatie

Lek en Waard Wonen. Huur opzeggen. Wat te doen als u gaat verhuizen

Lek en Waard Wonen. Huur opzeggen. Wat te doen als u gaat verhuizen Lek en Waard Wonen Huur opzeggen Wat te doen als u gaat verhuizen Huur opzeggen bij Lek en Waard Wonen Wie gaat verhuizen heeft een drukke tijd voor de boeg. U moet van alles regelen voor het zover is.

Nadere informatie

14 Nul op de Meter woningen Groenhove. te Stolwijk TE HUUR! Duurzaam, energiezuinig en comfortabel wonen in Stolwijk

14 Nul op de Meter woningen Groenhove. te Stolwijk TE HUUR! Duurzaam, energiezuinig en comfortabel wonen in Stolwijk 14 Nul op de Meter woningen Groenhove te Stolwijk TE HUUR! Duurzaam, energiezuinig en comfortabel wonen in Stolwijk Deze projectdocumentatie is met zorg samengesteld. De tekst en tekeningen in deze brochure

Nadere informatie

22 mooie 3-kamerappartementen

22 mooie 3-kamerappartementen 22 mooie 3-kamerappartementen nieuw gebouwd aan de Geert Grootestraat, Dieze-Oost Wonen in een historische jaren '50 wijk, met hedendaags comfort? Dat kan in Dieze-Oost, waar SWZ verdeeld over vijf woonlagen

Nadere informatie

Nieuwe huurder. in uw nieuwe huis.

Nieuwe huurder. in uw nieuwe huis. Nieuwe huurder Welkom in uw nieuwe huis. In deze folder vindt u informatie die van belang is voor het betrekken van een huurwoning of tijdens het bewonen ervan. In deze folder vindt u informatie die van

Nadere informatie

INHOUDSOPGAVE Inleiding pag. 2 Activiteiten 3 Alarmering, alarmopvolging en domotica 3 Dagvoorziening 6 Gangen 6 Kapel 7 Kapsalon 7 Ontmoetingsruimte

INHOUDSOPGAVE Inleiding pag. 2 Activiteiten 3 Alarmering, alarmopvolging en domotica 3 Dagvoorziening 6 Gangen 6 Kapel 7 Kapsalon 7 Ontmoetingsruimte INHOUDSOPGAVE Inleiding pag. 2 Activiteiten 3 Alarmering, alarmopvolging en domotica 3 Dagvoorziening 6 Gangen 6 Kapel 7 Kapsalon 7 Ontmoetingsruimte De Reuselhof 7 Postboxen 8 Informatieblad Op Dreef

Nadere informatie

Appartementen Van den Boschstraat

Appartementen Van den Boschstraat Appartementen Van den Boschstraat Appartementen Van den Boschstraat In deze verhuurbrochure vindt u alle informatie over de procedure rondom de verhuur van 24 appartementen in de Van den Boschstraat in

Nadere informatie

Opzeggen van de huur. Opzegtermijn. Erfgenamen

Opzeggen van de huur. Opzegtermijn. Erfgenamen Huurbeëindiging Waar moet de huurder aan denken bij het opzeggen van de huur. En hoe moet de woning opgeleverd worden? In deze brochure vindt u alle informatie hierover en doorlopen we de stappen die we

Nadere informatie

Te huur: 45 appartementen met 1 of 2 slaapkamers

Te huur: 45 appartementen met 1 of 2 slaapkamers Te huur: 45 appartementen met 1 of 2 slaapkamers Het Hoefijzer Het Hoefijzer bestaat uit 45 levensloopbestendige appartementen verdeeld over twee gebouwen in drie bouwlagen. Het hoofdgebouw, voorzien van

Nadere informatie

Aanvullende informatie bij een woningruilaanvraag

Aanvullende informatie bij een woningruilaanvraag Aanvullende informatie bij een woningruilaanvraag Eén van de mogelijkheden om een andere woning te krijgen is het aangaan van een woningruil. Het ruilen van woningen tussen twee of meer huurders is lang

Nadere informatie

De Schauw in Putten. Kwaliteit in wonen en zorg. 36 Seniorenappartementen in de sociale huursector

De Schauw in Putten. Kwaliteit in wonen en zorg. 36 Seniorenappartementen in de sociale huursector De Schauw in Putten Kwaliteit in wonen en zorg 36 Seniorenappartementen in de sociale huursector Algemeen Woon- Zorgcentrum De Schauw voldeed niet meer aan de huidige eisen van wonen en zorg. De kamers

Nadere informatie

Ik ga verhuizen. Daar komt van alles bij kijken

Ik ga verhuizen. Daar komt van alles bij kijken Ik ga verhuizen Daar komt van alles bij kijken Bij een verhuizing komt heel wat kijken. Naast allerlei praktische zaken moet u ook nog van alles regelen. De huur opzeggen bijvoorbeeld. Afspraken maken

Nadere informatie

Onderhoud & reparaties

Onderhoud & reparaties Onderhoud & reparaties Samen verantwoordelijk voor prettig wonen Leystromen vindt het belangrijk dat u prettig woont. Dat betekent dat wij uw woning goed onderhouden. Zaken die kapot gaan, repareren wij

Nadere informatie

Verhuizen. Een verhuizing regel je eenvoudig thuis. Thuis is een huis van Servatius. servatius.nl

Verhuizen. Een verhuizing regel je eenvoudig thuis. Thuis is een huis van Servatius. servatius.nl Verhuizen Een verhuizing regel je eenvoudig thuis Thuis is een huis van Servatius Heeft u na het lezen van deze folder nog vragen? Als u na het lezen nog vragen of opmerkingen heeft, kunt u terecht op

Nadere informatie

Park Veldwijk. Te huur. Wonen in de nieuwe woonbuurt in Veldwijk Noord. Ruime appartementen met twee slaapkamers

Park Veldwijk. Te huur. Wonen in de nieuwe woonbuurt in Veldwijk Noord. Ruime appartementen met twee slaapkamers Park Veldwijk Wonen in de nieuwe woonbuurt in Veldwijk Noord Te huur Ruime appartementen met twee slaapkamers Park Veldwijk Wonen in de sportiefste wijk van Hengelo ls je woont in Park Veldwijk, dan woon

Nadere informatie

Huren bij Actium. Algemene informatie over het huren van woonruimte

Huren bij Actium. Algemene informatie over het huren van woonruimte Huren bij Actium Algemene informatie over het huren van woonruimte U gaat een woning huren bij Actium. Wij wensen u veel woonplezier in uw nieuwe woning! In deze brochure hebben wij de belangrijkste informatie

Nadere informatie

Mooi wonen met alle zorg die u wenst. Fraaie zorgappartementen in het compleet vernieuwde Woonzorgcentrum en verpleeghuis Gertrudis in s-heerenberg

Mooi wonen met alle zorg die u wenst. Fraaie zorgappartementen in het compleet vernieuwde Woonzorgcentrum en verpleeghuis Gertrudis in s-heerenberg Mooi wonen met alle zorg die u wenst Fraaie zorgappartementen in het compleet vernieuwde Woonzorgcentrum en verpleeghuis Gertrudis in s-heerenberg Zo zorgen we voor elkaar in de Achterhoek Comfortabel

Nadere informatie

Prachtig wonen in de Cuijkse Cantheelen Cuijk. 34 huurwoningen

Prachtig wonen in de Cuijkse Cantheelen Cuijk. 34 huurwoningen Prachtig wonen in de Cuijkse Cantheelen Cuijk 34 huurwoningen Huren op een unieke locatie aan de Maasdijk Op deze unieke locatie is Mooiland in samenwerking met Gemeente Cuijk en Pantein gestart met de

Nadere informatie

Verhuurinformatie Zomertaling 25 eengezinswoningen

Verhuurinformatie Zomertaling 25 eengezinswoningen Verhuurinformatie Zomertaling 25 eengezinswoningen - 1 - 25 Nieuwe huur eengezinswoningen in Volgerlanden Oost Voor u ligt het informatieboekje over de 25 huur eengezinswoningen in Volgerlanden Oost. De

Nadere informatie

VERHUURBROCHURE. 4 appartementen Bouwhuisplein - Broekland

VERHUURBROCHURE. 4 appartementen Bouwhuisplein - Broekland VERHUURBROCHURE 4 appartementen Bouwhuisplein - Broekland - Inleiding Interne verbouwing SallandWonen verbouwt de eerste verdieping van het Kulturhus aan het Bouwhuisplein in Broekland tot 4 appartementen.

Nadere informatie

Te huur: 44 gasloze nieuwbouwwoningen in Dalfsen

Te huur: 44 gasloze nieuwbouwwoningen in Dalfsen Te huur: 44 gasloze nieuwbouwwoningen in Dalfsen Wijk Oosterdalfsen, oplevering vanaf voorjaar 2019 Woonstichting VechtHorst laat 44 nieuwe huurwoningen bouwen in de wijk Oosterdalfsen in Dalfsen. Het

Nadere informatie

Informatieboekje. project Oosterhaar. 43 seniorenappartementen in de sociale verhuur

Informatieboekje. project Oosterhaar. 43 seniorenappartementen in de sociale verhuur Informatieboekje project 43 seniorenappartementen in de sociale verhuur Overzicht Het project bestaat uit drie delen Appartementen Anjerplein 43 appartementen boven het winkelcentrum. De winkels komen

Nadere informatie

Huur opzeggen. Inleiding. Hoe zeg ik de huur op? Via Mijn OFW op onze website kunt u eenvoudig uw huur opzeggen.

Huur opzeggen. Inleiding. Hoe zeg ik de huur op? Via Mijn OFW op onze website kunt u eenvoudig uw huur opzeggen. Via Mijn OFW op onze website kunt u eenvoudig uw huur opzeggen. INHOUDSOPGAVE Inleiding 2 Hoe zeg ik de huur op? 3 De opzegtermijn 3 De voorinspectie 4 De nieuwe huurder 5 Overname 6 De tusseninspectie

Nadere informatie

Verhuizen zonder zorgen! Waar moet u aan denken als u verhuist?

Verhuizen zonder zorgen! Waar moet u aan denken als u verhuist? Verhuizen zonder zorgen! Waar moet u aan denken als u verhuist? Stapels lege dozen staan in de gang, klaar om in te pakken. De verhuizer is gebeld en de adreswijzigingen liggen klaar. U gaat nog één keer

Nadere informatie

wonen met karakter inhoud

wonen met karakter inhoud Lefier wil graag dat u comfortabel woont. We willen u meer bieden dan alleen onderdak; we willen dat u zich thuis voelt. Thuis in een goede woning en een prettige woonomgeving. Thuis, waar u woont volgens

Nadere informatie

Thús Wonen BROCHURE EYSSEMAWEI DE WESTEREEN

Thús Wonen BROCHURE EYSSEMAWEI DE WESTEREEN Thús Wonen BROCHURE EYSSEMAWEI DE WESTEREEN INHOUDSOPGAVE Algemene informatie 1 1. Wat gaan we bouwen? 2 2. Plattegronden 3-8 3. Huurprijzen 9 4. Hoe komt u in aanmerking? 10 5. Contactgegevens 11 2 Algemene

Nadere informatie

Delling MX Gorredijk. Huurprijs: 730,00 per maand (exclusief 43,27 servicekosten)

Delling MX Gorredijk. Huurprijs: 730,00 per maand (exclusief 43,27 servicekosten) TE HUUR Delling 34 8401 MX Gorredijk Huurprijs: 730,00 per maand (exclusief 43,27 servicekosten) maarten.stevens@elkien.nl 0513-63 57 35 www.elkien.nl Kenmerken Locatie Energie Delling 34 isolatie: 8401

Nadere informatie

Verhuizen. Wat u moet weten als u gaat verhuizen

Verhuizen. Wat u moet weten als u gaat verhuizen Verhuizen Wat u moet weten als u gaat verhuizen Inhoudsopgave 5 6 7 8 9 10 11 De huur opzeggen De huuropzegging intrekken Uw woning opleveren Overname Heeft u iets veranderd? Wel of geen inspectie van

Nadere informatie

Kwaliteitshandvest. Servicenormen waaraan u ons mag houden

Kwaliteitshandvest. Servicenormen waaraan u ons mag houden Kwaliteitshandvest Servicenormen waaraan u ons mag houden Wat is een kwaliteitshandvest? In dit handvest staan beloften van de gemeente Lochem over de dienstverlening. Deze beloften noemen we servicenormen.

Nadere informatie

Nieuwbouw Maasstraat/Binnenlandse Baan verhuurd!

Nieuwbouw Maasstraat/Binnenlandse Baan verhuurd! Subscribe Past Issues Translate Nieuwsbrief 5 - April 2018 Bekijk deze nieuwsbrief in uw browser London 14-16 2993 LA Barendrecht Postbus 25 2990 AA Barendrecht Nieuwbouw Maasstraat/Binnenlandse Baan verhuurd!

Nadere informatie

Stedelijk Vernieuwingsurgent

Stedelijk Vernieuwingsurgent Stedelijk Vernieuwingsurgent beleid: november 2008, versie: 2014 Waterweg Wonen verhuurt 12.000 woningen in Vlaardingen. Een flink deel van die woningen is bereikbaar voor mensen met een laag inkomen.

Nadere informatie

ZELF KLUSSEN IN UW WONING

ZELF KLUSSEN IN UW WONING ZELF KLUSSEN IN UW WONING (zelf aanbrengen van veranderingen) WONINGBOUWVERENIGING ANNA PAULOWNA Woningbouwvereniging Anna Paulowna Aan de inhoud van deze folder kunnen geen rechten worden ontleend. Op

Nadere informatie

Wonen waar u zich thuis voelt. Verhuurbrochure Jan Plenterstraat Delfzijl

Wonen waar u zich thuis voelt. Verhuurbrochure Jan Plenterstraat Delfzijl Wonen waar u zich thuis voelt Verhuurbrochure Jan Plenterstraat Delfzijl Algemene Informatie Acantus realiseert in de Schrijversbuurt in Delfzijl-Noord tien grondgebonden energiezuinige huurwoningen. De

Nadere informatie

NUL-OP- DE-METER. FidesWonen maakt uw huis weer als nieuw Comfortabel & duurzaam

NUL-OP- DE-METER. FidesWonen maakt uw huis weer als nieuw Comfortabel & duurzaam NUL-OP- DE-METER FidesWonen maakt uw huis weer als nieuw Comfortabel & duurzaam IEDEREEN OP GOEREE-OVERFLAKKEE VERDIENT EEN VEILIG, COMFORTABEL, DUURZAAM EN BETAALBAAR HUIS. Dat geldt natuurlijk ook voor

Nadere informatie

Weidelanden. Wij starten op 9 januari 2014 met het verhuren van 6 sociale huurappartementen en 6 maisonnettes in Hazerswoude-Dorp

Weidelanden. Wij starten op 9 januari 2014 met het verhuren van 6 sociale huurappartementen en 6 maisonnettes in Hazerswoude-Dorp Habeko wonen gewoon goed Weidelanden Wij starten op 9 januari 2014 met het verhuren van 6 sociale huurappartementen en 6 maisonnettes in Hazerswoude-Dorp 6 appartementen en 6 maisonnettes op een mooie

Nadere informatie

Wonen in het hart van Beugen. 16 appartementen aan de Molenstraat

Wonen in het hart van Beugen. 16 appartementen aan de Molenstraat Wonen in het hart van Beugen 16 appartementen aan de Molenstraat Wonen in het hart van Beugen Mooiland realiseert nieuwbouwhuurwoningen in Beugen op de locatie van de (voormalige) huurwoningen aan de Brouwers-,

Nadere informatie

Huurovereenkomst. Inleiding INHOUDSOPGAVE

Huurovereenkomst. Inleiding INHOUDSOPGAVE INHOUDSOPGAVE Inleiding 2 Het regelen van de overname 3 De huurovereenkomst 3 Tenaamstelling en medehuuderschap 4 De huurprijs 4 De fysieke oplevering 5 De eerste huurbetaling 5 Wonen naar wens 6 Aansluitingen

Nadere informatie

goedwonen aan de Noordsingel Middelburg 13 huurappartementen

goedwonen aan de Noordsingel Middelburg 13 huurappartementen goedwonen aan de Noordsingel Middelburg 13 huurappartementen 1 Noordweg 2 Gerbrandylaan Legenda 1 6 eengezinswoningen koop 2 zorgwoningen Roggeveen 5 Wiardi Beckmanlaan 3 4 5 * 13 huurappartementen zorgwoningen

Nadere informatie

De Roode Molen. 43 appartementen en 7 eengezinswoningen (Indische buurt) WONINGSTICHTING SWZ

De Roode Molen. 43 appartementen en 7 eengezinswoningen (Indische buurt) WONINGSTICHTING SWZ De Roode Molen 43 appartementen en 7 eengezinswoningen (Indische buurt) WONINGSTICHTING SWZ De Roode Molen Aan de rand van de Indische buurt, op de locatie van het voormalige Toyota-garage (terrein Aloë),

Nadere informatie

Stads-oase aan het Le Roy park

Stads-oase aan het Le Roy park Stads-oase aan het Le Roy park 32 duurzame appartementen Lewenborg Medio maart zijn we gestart met de bouw van 32 appartementen aan de Kajuit, bij het Le Roy park in de wijk Lewenborg. Aannemer Salverda

Nadere informatie

Eengezinswoningen Van den Boschstraat

Eengezinswoningen Van den Boschstraat Eengezinswoningen Van den Boschstraat Eengezinswoningen Van den Boschstraat In deze verhuurbrochure vindt u alle informatie over de procedure rondom de verhuur van zes eengezinswoningen in de Van den Boschstraat

Nadere informatie

Ik ga verhuizen. Alle stappen op een rij

Ik ga verhuizen. Alle stappen op een rij Ik ga verhuizen Alle stappen op een rij Bij een verhuizing komt een heleboel kijken. U moet met veel dingen rekening houden en vaak van alles regelen. Om het u zo gemakkelijk mogelijk te maken, hebben

Nadere informatie

Carpentier Altingstraat en Potterstraat

Carpentier Altingstraat en Potterstraat Nieuwbouw huurwoningen Carpentier Altingstraat en Potterstraat 12 maart 2019 Disclaimer: Aan de informatie uit deze brochure kunnen geen rechten worden ontleend. Dit geldt ook voor alle tekeningen en plattegronden

Nadere informatie

Nieuwbouw. Steile Bank en Urkerstraat. Woonfolder

Nieuwbouw. Steile Bank en Urkerstraat. Woonfolder Nieuwbouw Steile Bank en Urkerstraat Woonfolder Lemmer, een oud vissersdorp met maritiem karakter Lemmer is gelegen in de fusiegemeente De Friese Meren, provincie Friesland. Het is één van Frieslands bekendste

Nadere informatie

beleid: juli 2006, versie: 2014

beleid: juli 2006, versie: 2014 Zorgeloos huren beleid: juli 2006, versie: 2014 Waterweg Wonen verhuurt circa 12.000 woningen in Vlaardingen. Een aanzienlijk deel van die woningen is bereikbaar voor huishoudens met lage inkomens die

Nadere informatie

U wilt verbouwen? In deze brochure leest u wat u moet weten als u veranderingen aan of in uw woning wilt aanbrengen.

U wilt verbouwen? In deze brochure leest u wat u moet weten als u veranderingen aan of in uw woning wilt aanbrengen. U wilt verbouwen? In deze brochure leest u wat u moet weten als u veranderingen aan of in uw woning wilt aanbrengen. Inhoud Wonen naar uw zin pagina 3 Waarom regels? pagina 5 Toestemming vragen pagina

Nadere informatie

De huur opzeggen. Wat moet ik allemaal regelen? www.devooruitgang.com

De huur opzeggen. Wat moet ik allemaal regelen? www.devooruitgang.com De huur opzeggen Wat moet ik allemaal regelen? www.devooruitgang.com Als u van plan bent om de huur op te zeggen, komt er van alles op u af. Wat is de opzegtermijn? En hoe zit het met zelf aangebrachte

Nadere informatie

Nieuwbouw Nieuws

Nieuwbouw Nieuws ------------------------------------------------------------- Nieuwbouw Nieuws Uitnodiging Informatiebijeenkomst aspirant-bewoners op 18 oktober om 14.00 uur Laren, 16 september 2018 Geachte heer/mevrouw,

Nadere informatie

EMMEN Landschaplaan 236

EMMEN Landschaplaan 236 EMMEN Landschaplaan 236 Huurprijs: 840,00 /maand 088-203 30 00 www.lefier.nl Lefier verhuurt in de vrije sector! Wij zijn Lefier! Een wooncorporatie met ambities in Noord-Nederland, met als werkgebied

Nadere informatie

In dit boekje hebben wij voor u gegevens verzameld over de woningen, de huurprijzen en de bijkomende servicekosten.

In dit boekje hebben wij voor u gegevens verzameld over de woningen, de huurprijzen en de bijkomende servicekosten. Voor u ligt het informatieboekje over 4 levensloopbestendige woningen in het nieuwbouwplan Westrand in Wervershoof. De woningen zijn gelegen aan de Matjador 75 t/m 81. De postcode voor deze woningen is

Nadere informatie

Voorstelronde. Verhuur & Verkoop. Lisette Verboom. Geberta Epskamp. Maaike Haas. Afdeling Vastgoed

Voorstelronde. Verhuur & Verkoop. Lisette Verboom. Geberta Epskamp. Maaike Haas. Afdeling Vastgoed Welkom 2 Programma Voorstelronde Stand van Zaken Opleveringen Onderhoudstermijn (reparatie verzoeken) Uitleg technische installaties Zelf aangebrachte voorzieningen (ZAV) Voorzieningen in de woning Afwerking

Nadere informatie

Hierbij treft u de formulieren aan om schriftelijk aangifte van uw verhuizing te doen.

Hierbij treft u de formulieren aan om schriftelijk aangifte van uw verhuizing te doen. Geachte heer/mevrouw, Hierbij treft u de formulieren aan om schriftelijk aangifte van uw verhuizing te doen. Om uw verhuisaangifte snel te kunnen verwerken hebben wij de volgende gegevens nodig. Zorg dat

Nadere informatie

Verhuizen. waar moet u op letten?

Verhuizen. waar moet u op letten? Verhuizen waar moet u op letten? Uw spullen uitzoeken, inpakken, de huurovereenkomst opzeggen of ondertekenen, adreswijzigingen versturen. Bij een verhuizing komt heel wat kijken! Waar u allemaal rekening

Nadere informatie

GRONINGEN Regattaweg 30

GRONINGEN Regattaweg 30 GRONINGEN Regattaweg 30 Huurprijs: 1.050,00 /maand 088-203 30 00 www.lefier.nl www.facebook.com/lefierwonen www.twitter.com/lefier_wonen Lefier verhuurt in de vrije sector! Wij zijn Lefier! Een wooncorporatie

Nadere informatie

verhuizen informatie & tips

verhuizen informatie & tips verhuizen informatie & tips VERHUIZEN - informatie en tips U gaat een andere woning betrekken. Veel te doen en veel te regelen, ook tussen u en Woningbouwvereniging Reeuwijk. Om dit goed te laten verlopen

Nadere informatie

De Havenmeester. Te huur 2 appartementen

De Havenmeester. Te huur 2 appartementen "De Havenmeester" 2 driekamer hoekappartementen te huur in de vrije sector Twee slaapkamers, één hobbykamer en een multifunctionele buitenruimte Riante living van 47 m2 Oppervlakte circa 111 m2 Parkeerplaats

Nadere informatie

Wonen en zorg. Leystromen biedt mogelijkheden

Wonen en zorg. Leystromen biedt mogelijkheden Wonen en zorg Leystromen biedt mogelijkheden U wilt zelfstandig blijven wonen, maar u heeft ook behoefte aan wat extra zorg? Dan zijn onze zorgwoningen misschien een uitkomst. Maar u kunt er natuurlijk

Nadere informatie

In de berging binnen is de aansluiting voor uw wasmachine, eventuele condensdroger en de opstelplaats voor de technische installaties gesitueerd.

In de berging binnen is de aansluiting voor uw wasmachine, eventuele condensdroger en de opstelplaats voor de technische installaties gesitueerd. Nieuwbouw Kerkrade-West U zoekt een ruime, energiezuinige woning met tuin en berging, in een rustige buurt? Dan is dit prachtig gelegen nieuwbouwproject aan de rand van het nog aan te leggen Park West

Nadere informatie

Nieuwbouw Annastraat - Maria Gorettistraat. 31 Eengezinswoningen

Nieuwbouw Annastraat - Maria Gorettistraat. 31 Eengezinswoningen Nieuwbouw Annastraat - Maria Gorettistraat 31 Eengezinswoningen 1 31 eengezinswoningen te Nulland Inhoudsopgave pagina 1- algemene informatie 3 2- afwerking en techniek 3 Aannemer: BAM b.v. Architect:

Nadere informatie

Algemene gegevens Postbus 1502 3260 BA Oud-Beijerland Tel: (0186) 899 899 www.hwwonen.nl post@hwwonen.nl

Algemene gegevens Postbus 1502 3260 BA Oud-Beijerland Tel: (0186) 899 899 www.hwwonen.nl post@hwwonen.nl Formulier Huur opzeggen Algemene gegevens Postbus 1502 3260 BA Oud-Beijerland Tel: (0186) 899 899 www.hwwonen.nl post@hwwonen.nl Bezoekadres Lamborghinilaan 4 3261 ND Oud-Beijerland informatie Huur opzeggen

Nadere informatie

Zelf klussen. in uw huis

Zelf klussen. in uw huis Zelf klussen in uw huis voorwaarden en toestemming Wilt u zelf een nieuwe keuken of een bad installeren, parket leggen of ergens een wand tussen plaatsen of verwijderen? Dat kan! Aan het zelf klussen in

Nadere informatie

Vraagprijs 160.000,- k.k.

Vraagprijs 160.000,- k.k. BAARSCHOOTSEKREEK 4D ROTTERDAM Rustig gelegen 3-kamer appartement met royaal balkon op het zuiden in het luxe appartementencomplex De Olympus in Rotterdam IJsselmonde. Het appartement ligt op de 2e etage,

Nadere informatie

Wonen in de Wever. 52 appartementen aan de Weverstraat

Wonen in de Wever. 52 appartementen aan de Weverstraat Wonen in de Wever 52 appartementen aan de Weverstraat Wonen in De Wever Mooiland realiseert vernieuwbouw huurappartementen in de Weverstraat in Gennep. Gennep is een stadje in de provincie Limburg waar

Nadere informatie

Ik ga verhuizen. Alle stappen op een rij

Ik ga verhuizen. Alle stappen op een rij Ik ga verhuizen Alle stappen op een rij Bij een verhuizing komt een heleboel kijken. U moet met veel dingen rekening houden en vaak van alles regelen. Om het u zo gemakkelijk mogelijk te maken, hebben

Nadere informatie

RCG bouwt 4. Nieuwsbrief over de renovatie. RCG bouwt editie 4, pagina 1. voor bewoners, familieleden, medewerkers en relaties #4, mei 2016.

RCG bouwt 4. Nieuwsbrief over de renovatie. RCG bouwt editie 4, pagina 1. voor bewoners, familieleden, medewerkers en relaties #4, mei 2016. RCG bouwt 4 Nieuwsbrief over de renovatie voor bewoners, familieleden, medewerkers en relaties #4, mei 2016 Algemeen Met het bouwbulletin RCG bouwt houden we u op de hoogte van de vorderingen rondom de

Nadere informatie

U gaat verhuizen? In deze brochure leest u wat u moet weten als u uw woning gaat verlaten.

U gaat verhuizen? In deze brochure leest u wat u moet weten als u uw woning gaat verlaten. U gaat verhuizen? In deze brochure leest u wat u moet weten als u uw woning gaat verlaten. Inhoud Verhuizen? We maken het u graag gemakkelijk pagina 3 De huur opzeggen pagina 4 De vooropname pagina 5 De

Nadere informatie

Wooncomplex De Vijverhof

Wooncomplex De Vijverhof Wooncomplex De Vijverhof h u i s v e s t i n g v o o r s e n i o r e n De SS is de grootste verhuurder van seniorenwoningen in Soest. Zij verhuurt zelfstandige woningen aan senioren vanaf 50 jaar. De woningen

Nadere informatie

onderwerp werkzaamheden galerijen en balkons

onderwerp werkzaamheden galerijen en balkons Aan de bewoners van de flats Jonkerbergstraat en Ursulastraat Kerkrade plaats Kerkrade datum 23 oktober 2014 ons kenmerk HBN/JVN onderwerp werkzaamheden galerijen en balkons Beste huurder, Afgelopen maandag

Nadere informatie

Wonen in Stadskeerkring Amersfoort

Wonen in Stadskeerkring Amersfoort Wonen in Stadskeerkring Amersfoort Praktische informatie over 80 sociale huurappartementen 1. Modern wonen vlak bij de binnenstad van Amersfoort Op een geweldige locatie tegen de prachtige binnenstad van

Nadere informatie

Nieuwbouw 4 appartementen Kon. Julianaplein Bouwblok: C. Bouwbouwblok C, 4 appartementen Kon. Julianaplein, pagina

Nieuwbouw 4 appartementen Kon. Julianaplein Bouwblok: C. Bouwbouwblok C, 4 appartementen Kon. Julianaplein, pagina Nieuwbouw 4 appartementen Kon. Julianaplein Bouwblok: C C Bouwbouwblok C, 4 appartementen Kon. Julianaplein, pagina Omschrijving bouwblok C Woningstichting Vaals bouwt in het centrumplan Kon. Julianaplein

Nadere informatie

t Veldje woningstichting Voerendaal wonen om te genieten van het leven

t Veldje woningstichting Voerendaal wonen om te genieten van het leven t Veldje woningstichting Voerendaal wonen om te genieten van het leven t Veldje Nieuwbouwproject D C B E E B C D Wonen om te genieten van het leven in het Heuvelland an t Veldje realiseert Woningstichting

Nadere informatie

Aan de slag Start werkzaamheden

Aan de slag Start werkzaamheden informatie CAVALJEPLEIN EN JHR VAN CITTERSPLEIN MAART 2015 Aan de slag Start werkzaamheden In januari ontving u van ons een brief dat een ruime meerderheid van de bewoners instemde met de werkzaamheden

Nadere informatie

t Haarhuus Westerhaar-Vriezenveensewijk Gebouw B

t Haarhuus Westerhaar-Vriezenveensewijk Gebouw B t Haarhuus Westerhaar-Vriezenveensewijk Gebouw B Ruime appartementen op een mooie plek Dit appartementencomplex bestaat uit 3 bouwlagen, de begane grond en de 1e en 2e verdieping. De appartementen zijn

Nadere informatie

Wonen waar u zich thuis voelt. Nieuwbouw Tien huurwoningen Jan van Galenlaan Winschoten

Wonen waar u zich thuis voelt. Nieuwbouw Tien huurwoningen Jan van Galenlaan Winschoten Wonen waar u zich thuis voelt Nieuwbouw Tien huurwoningen Jan van Galenlaan Winschoten Algemene Informatie Aan de Jan van Galenlaan in Winschoten realiseert Acantus samen met bouwonderneming Gebr. Benus

Nadere informatie

Van bezichtigen tot verhuizen

Van bezichtigen tot verhuizen Een nieuw thuis Van bezichtigen tot verhuizen Van bezichtigen tot verhuizen Stappenplan Stap 1: woning bezichtigen Het is belangrijk de aangeboden woning eerst te bezichtigen. Dat kunt u doen door een

Nadere informatie

Wat mag u van onze service verwachten?

Wat mag u van onze service verwachten? [kwaliteitshandvest, versie 9 juli 2008] Wat mag u van onze service verwachten? De dienstverlening van de gemeente Hengelo Samen Zichtbaar Beter Beste klant, Wat mag u van onze service verwachten? De gemeente

Nadere informatie

Verhuizen. de spelregels

Verhuizen. de spelregels Verhuizen de spelregels Verhuizen de spelregels Heeft u verhuisplannen? Wij raden u aan tijdig de huur op te zeggen, dan is dat alvast geregeld. Dit en andere zaken waar u voor uw verhuizing op moet letten,

Nadere informatie

Informatie en huurprijzen Servicewoningen Vecht en IJssel locatie Ewoud, IJsselstein. (prijspeil januari 2016)

Informatie en huurprijzen Servicewoningen Vecht en IJssel locatie Ewoud, IJsselstein. (prijspeil januari 2016) Informatie en huurprijzen Servicewoningen Vecht en IJssel locatie Ewoud, IJsselstein (prijspeil januari 2016) Complex Jan van der Heydenweg nrs. 2 t/m 90 Adres: Jan van der Heydenweg, huisnummers 2a, 2b

Nadere informatie

Huisreglement. Stichting serviceflat Huize de Wijert

Huisreglement. Stichting serviceflat Huize de Wijert Huisreglement Stichting serviceflat Huize de Wijert Vastgesteld maart 2010 Stichting serviceflat Huize de Wijert Inhoud 1.1 : Serviceloket 2 : Directie 3 : Keuken 4 : Huishouding 5 : Avond en nachtdienst

Nadere informatie

Julianastraat en Bernhardlaan in Kollum

Julianastraat en Bernhardlaan in Kollum Nieuwbouw huurwoningen Julianastraat en Bernhardlaan in Kollum Versie: 22 januari 2019 Disclaimer: Aan de informatie uit deze brochure kunnen geen rechten worden ontleend. Dit geldt ook voor alle tekeningen

Nadere informatie