S T A N D V A N Z A K E N

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "S T A N D V A N Z A K E N"

Transcriptie

1 1 12 B O U W K R A N T N O V E M B E R S T A N D V A N Z A K E N Het is u vast niet ontgaan, ook de Judith Leyster is opgeleverd! De Judith Leyster is goedgekeurd door de bouwinspecteur van de gemeente De Bilt en door de Brandweer, beide instanties hebben dit bouwdeel geschikt verklaard voor bewoning. Inmiddels is er al een groot aantal appartementen bewoond. De facilitaire dienst en verhuisbedrijf UTS hebben een huzarenstukje werk afgeleverd: in korte tijd zijn er zoveel spullen verplaatst en is er eigenlijk niets mis gegaan! De nieuwe bewoners zijn blij dat het allemaal achter de rug is en genieten van hun nieuwe stek. Daar waar in de Jan Lievens de balkons van de verschillende appartementen met elkaar in verbinding staan, zit er tussen de balkons van de Judith Leyster een schotje. Dit is gedaan omdat de ruimte hier groter is dan tussen de balkons van de Jan Lievens. In de kelder van de Jan Lievens is een wellness/fitnesscentrum gerealiseerd, de oplevering daarvan is op 8 november. Binnenkort verschijnt er een brochure met informatie over onder andere openingstijden en kosten. In de kelder bevindt zich ook een fietsenstalling. Helaas staan er op dit moment een stuk of 10 kapotte fietsen die ook niet meer gebruikt lijken te worden. Als één van die fietsen van u is en u gaat die fiets niet meer repareren en gebruiken, is het dringende verzoek de fiets hier weg te halen. Zo blijft het een nette fietsenstalling. T E M P E L Op dit moment krijgt de Tempel een opknapbeurt. Over de Tempel is een stalen constructie gekomen, daaroverheen zitten draden gespannen. Langs deze draden komt een begroeiing die de Tempel een jas van blaadjes geeft.

2 2 Op de kopse kant van de Tempel, de kant waar de bewoners van de Jan Lievens en Judith Leyster tegenaan kijken, wordt de wand gestuct. Bij de Tempel komen er blaadjes van de esdoorn in het raster. M U L T I F U N C T I O N E L E R U I M T E De afbouw van de multifunctionele Ruimte gaat nu hard, het dak zit dicht, binnenkort worden de buitenkozijnen geplaatst. De oplevering (exclusief de inrichting) staat gepland voor 20 december. Tegen die tijd kunnen we gelukkig ook gebruik maken van de nieuwe verbindingsgang. Hiernaast ziet u hoe die nieuwe gang langs de Multifunctionele ruimte loopt. Op de afbeelding hiernaast een meer gedetailleerde tekening waarop te zien is hoe de Multifunctionele ruimte, de Tempel, de Voorhof en het restaurant ten opzichte van elkaar liggen. In de week van 4 november begint de aannemer met het stucwerk en komt ook de sedumbegroeiing op het dak van de multifunctionele ruimte. Op enig moment wordt er een doorgang gemaakt van het restaurant via een bergruimte naar de multifunctionele ruimte. Als de exacte datum bekend is, krijgt u daarvan tijdig bericht. Z O N N E C O L L E C T O R E N In de vorige Bouwkrant stond vermeld dat in de afgelopen zomerperiode de zonnecollectoren ons veel hebben opgeleverd, kilowatt aan energie. Dit is genoeg elektriciteit voor vier gezinnen gedurende één jaar. Sommige bewoners vroegen zich af wat er gebeurt als de zon

3 3 niet schijnt en er geen energie wordt opgewekt. Het antwoord op die vraag is: als de zon niet schijnt, schakelt Huize Het Oosten over op het gewone elektriciteitsnet. Nog een kritische vraag: mooi al die door zonne-energie opgewekte energie, maar is het nou nodig om daar ook s nachts de lichten op de gangen van te laten branden? s Nachts worden inderdaad gangen en trappen verlicht. Dat lijkt onnodig maar dat is het niet. Het is voor de veiligheid van, in de eerste plaats, onze bewoners maar ook voor onze medewerkers. Omdat Huize Het Oosten ook graag duurzaam onderneemt en zo min mogelijk energie wil verbruiken, zijn we wel aan het onderzoeken of de verlichting s nachts wat minder kan. L E E R L I N G, G E Z E L, M E E S T E R Het wandplastiek uit de vroegere Tuinzaal is helemaal gerestaureerd, op dit moment liggen alle losse onderdelen nog opgeslagen. De onderdelen zijn genummerd, opgemeten en gefotografeerd zodat we het weer precies zoals het in de oude Tuinzaal hing, aan de wand kunnen bevestigen. Op het moment dat het stucwerk in de multifunctionele ruimte klaar is, krijgt het daar weer een mooie plek. P R I J Z E N In de vorige Bouwkrant stond vermeld dat Huize Het Oosten meedoet met een aantal prijsvragen, één daarvan is de Betonprijs, hiermee worden projecten beloond die op een bijzondere wijze beton hebben toegepast. Huize Het Oosten deed dat met de balkons van hogesterktebeton van de Jan Lievens en de Judith Leyster. Inmiddels hebben we bericht gekregen dat we genomineerd zijn voor deze prijs, op 20 november a.s. wordt in Rotterdam bekend gemaakt welke organisatie de prijs in ontvangst mag nemen. Bij de prijsvraag voor De Gouden Kikker (organisaties die voorop lopen op het gebied van duurzaamheid en innovatie) was er helaas een organisatie die net iets meer voorop loopt dan Huize Het Oosten, deze prijs gaat aan onze neus voorbij.

4 4 T U I N In september is de hovenier gestart met het herstel van ons park, met name het deel rondom de nieuwbouw zal een grote verandering ondergaan. Op de afbeelding op hiernavolgende pagina is de nieuwe lanenstructuur al zichtbaar, grotere en kleinere lussen slingeren door het groen. Dit maakt het mogelijk om straks in het voorjaar grotere en kleinere wandelingetjes door het park te maken! Jan van Eijck Judith Leyster Jan Lievens Mondriaan Staete Tempel Voorhof Multifunctionele ruimte Rembrandt Rubenshof Ondergrondse vuilcontainers Terrein Huize Het Oosten In de rode cirkel, bij de pijl, komen de ondergrondse vuilcontainers. Naar verwachting kunnen deze in de week van 18 november in gebruik genomen worden. De eerste twee weken van november wordt het deel voor de hoofdingang van de Jan Lievens en de Judith Leyster bestraat. Bewoners en bezoekers hoeven dan niet meer door het zand te lopen. T A N D A R T S Begin december 2013 opent de tandartsenpraktijk Rembrandtlaan haar praktijk op de begane grond van de Judith Leyster. De praktijk aan de Rembrandtlaan stopt en verhuist naar de Jan van Eijcklaan 280. Mocht u het handig vinden de tandarts dicht bij huis te hebben, dan kunt u zich aanmelden als nieuwe patiënt: Dat kan nu ook al, dan wordt u nog geholpen in de oude praktijk aan de Rembrandlaan 45.

5 5 W A T W O R D T D E N I E U W E P O S T C O D E? De postcode van de nieuwe appartementen in de Jan Lievens en de Judith Leyster wordt: 3723 BC. V E E L G E S T E L D E V R A G E N Hierna volgt een antwoord op veelgestelde vragen. Zit uw vraag er niet tussen, dan kunt u dat melden bij Francine Witten. In de volgende Bouwkrant wordt die vraag opgenomen bij de Veelgestelde Vragen. Klusjesmannen, technische dienst De Technische dienst kan helpen om de voorzieningen aan te brengen ( 28,- p/u prijspeil 2013). Via Kees van Mourick kunt u een afspraak met één van hen maken. U kunt ook contact opnemen met de firma Zwanink (Kwinkelier 50a). Zij kunnen u helpen aan telefoonnummers van betrouwbare klusjesmannen. Zelf Aangebrachte Voorzieningen Eventuele aanpassingen in het appartement zijn voor rekening van de huurder, daarvoor gelden dezelfde regels als voor alle huurwoningen in Nederland, men noemt dit Zelf Aangebrachte Voorzieningen. Voor bewoners van Huize Het Oosten die naar een nieuwbouwappartement verhuizen: het zijn dezelfde regels als voor uw oude appartement. Nieuwe bewoners ontvangen bij het nieuwe huurcontract de regels omtrent deze Zelf Aangebrachte Voorzieningen. Fietsenstalling In de kelder van de Jan Lievens is voor de bewoners van de Jan Lievens en de Judith Leyster een ruimte om uw fiets te stallen. Verwarming / koeling De verwarming van de appartementen gaat door middel van warmtekoudeopslag via vloerverwarming. Dit is een traag systeem. Het systeem gaat beter werken als het een winter heeft ondergaan. Advies is om de thermostaat op 21ºC te laten staan en een vestje aan te doen als t niet warm genoeg is. In het systeem zit al geprogrammeerd dat de nachttemperatuur lager is. Eigenlijk hoeven bewoners niks aan de thermostaat te doen, temperatuur en luchtverversing worden automatisch geregeld. De verschillende afzuigopeningen in de appartementen zijn ruimtelijk van elkaar gescheiden:

6 6 één in slaapkamer, één in de keuken en één in de kamer. Lucht wordt afgezogen en verse lucht komt via een andere ingang, opgewarmd weer binnen. Zonnepanelen / zonnecollectoren De Judith Leyster bevat zonnecollectoren voor het verwarmen van water, De Jan Lievens bevat zonnepanelen voor het opwekken van elektriciteit. Glasvezel Of er glasvezel is, hangt van de gemeente af, de gemeente De Bilt is er wel mee bezig, Reggefiber doet dat in de gemeente De Bilt. U kunt bij het informatiecentrum in Bilthoven, terecht met vragen: telefonisch ( ) of via de mail of bij Reggefiber Kwinkelier 25. Volgens de planning is eind 2014 onze buurt aan de beurt voor de aansluiting met glasvezel. Veiligheid / alarm Het persoonlijk alarmeringssysteem in de nieuwbouw is een autonoom systeem, het werkt niet op bijvoorbeeld glasvezel of een telefoonlijn. In geval van nood kunnen de bewoners de alarmknop die zich in ieder appartement bevindt, gebruiken. Er zit een trekkoordje in het toilet. Bewoners kunnen er daarnaast nog voor kiezen om een halsalarm te gebruiken. Het gebruik van deze voorzieningen zit in de servicekosten, het halsalarm (het apparaatje) dient wel aangeschaft te worden, dat kost ± 100,- (dat is nu ook het geval). In elk appartement is een rookmelder aanwezig, net als in iedere algemene ruimte. Een alarminstallatie (tegen inbraak) is niet standaard aanwezig, de bewoner kan dat zelf aanbrengen. Zonwering Zonwering is niet standaard aanwezig, u kunt dat aanschaffen en laten monteren. Er is een voorschrift waarin het merk, het type en de leverancier staan beschreven. Deze leverancier maakt per type woning een offerte, alle aansluitpunten zijn aanwezig. Als u zonwering laat aanbrengen, is dit een Zelf Aangebrachte Voorziening. Als u het appartement verlaat, kunt u overleggen of de huurder na u de schermen overneemt. Bij Corine Haas kunt u een overzicht afhalen met de kosten van zonwering per appartement per raam. Hierbij opgemerkt dat zonwering waarschijnlijk niet nodig is voor de appartementen die aan de Jan van Eijckkant gesitueerd zijn. En voor de overige appartementen aan de tuinkant: het balkon op de etage erboven fungeert ook al als een (bouwkundige) zonwering.

7 7 Parkeren Er is een parkeergarage onder de Jan Lievens, kosten voor een parkeerplaats zijn 65,- per maand (prijspeil 2013). Als u in de Jan Lievens woont of in de Judith Leyster en u wil uw auto graag beschut en droog parkeren (en binnendoor naar uw appartement kunnen lopen), dan kunt u een parkeerplaats huren. U kunt met een lift in de parkeergarage komen. Ook omwonenden kunnen hier een parkeerplek huren als ze dat willen. Corine Haas (directieassistent, ) is hiervoor het aanspreekpunt. En heeft u een elektrische auto? In de parkeergarage zijn voorzieningen getroffen om elektrische auto s op te laden. Huishoudelijke zorg Via Huize Het Oosten kan er huishoudelijke hulp worden geregeld, er is een eigen huishoudelijke dienst ( 22,50 per uur, prijspeil 2013), hiervoor is geen wachtlijst. U kunt bij de gemeente informeren of u via de WMO (Wet Maatschappelijke Ondersteuning) in aanmerking komt voor subsidie. Dit kan via het zorgloket, Stel dat.. U en uw partner in een appartement gaan wonen en één van beiden moet naar een zorgafdeling, wat zijn dan de financiële consequenties? Daar is niet in zijn algemeenheid een antwoord op te geven, dat is per situatie verschillend. I N F O R M A T I E O V E R D E N I E U W B O U W Specifieke informatie over de appartementen in de Jan Lievens en de Judith Leyster (bijvoorbeeld plattegronden, huurprijzen en servicekosten) kunt u opvragen bij Corine Haas (directieassistent ) of downloaden via onze website. U kunt bij haar ook terecht voor informatie over uw inschrijving, plaats op de wachtlijst, beschikbare appartementen of voor het opvragen van één van onderstaande brochures: een algemene informatiebrochure van Huize Het Oosten en de nieuwbouw een informatiebrochure over het Volledig Pakket Thuis (is ook van toepassing voor het voor het wonen op de afdeling psychogeriatrie) de brochure Actief wonen met dementie (op de begane grond van de Jan Lievens) De Brochure over de Appelhof, ons nieuwe centrum voor dagactiviteiten.

8 8 Specifieke informatie over het zorgarrangement op de begane grond van de Jan Lievens kunt u opvragen bij Caroline Schelfhorst (hoofd zorg) (Corine Haas, directieassistent: , (Caroline Schelfhorst, hoofd zorg: , P L AN N I N G (d.d. november 2013) 2013 wanneer werkzaamheden Eind december Oplevering Multifunctionele ruimte (excl. inrichting) en de nieuwe verbindingsgang 2014 voorjaar Nieuwbouw gereed en terrein weer op orde V E R H U I Z I N G D O O R G E V E N A A N G E M E E N T E U kunt op een aantal manieren uw verhuizing doorgeven aan de gemeente. Binnen vijf dagen na de verhuizing (eerder mag natuurlijk ook) kunt u uw verhuizing melden bij Burgerzaken. De aangifte kunt u op drie manieren doen: persoonlijk, aan de balie van burgerzaken. Neemt u wel uw legitimatiebewijs (paspoort, Nederlandse identiteitskaart, rijbewijs of Vreemdelingendocument mee). Openingstijden: maandag t/m vrijdag uur* dinsdag: uur* woensdag: uur (uitsluitend op afspraak) * Voorkom wachttijden, maak een afspraak: via internet op de site van de gemeente De Bilt (www.debilt.nl). Als u zich heeft aangemeld met uw DigiD inlogcode kunt u de aangifte digitaal doen schriftelijk, met het aangifteformulier, u vult het formulier in en stuurt het op naar de gemeente De Bilt, het adres staat op het formulier. De gemeente ontleent de datum van verhuizing aan de aangifte. De dag waarop de aangifte in eerste instantie is ontvangen geldt als datum van verhuizing. U kunt het formulier ook al invullen op het moment dat u nog niet bent verhuisd, de feitelijke verhuisdatum vult u in op het formulier.

9 9 PA R T I J E N O R G A N I S A T I E Huize Het Oosten Rubenslaan BM BILTHOVEN Mevrouw A.A. (Lida) Maas De heer K. (Kees) van Mourick Mevrouw F. (Francine) Witten Mevrouw C. (Corine) Haas directeur-bestuurder hoofd technische dienst toezichthouder in bouwperiode communicatie en projecten directieassistent V O L G E N D E B O U W K R A N T De bouwkrant verschijnt in principe iedere twee maanden, de volgende Bouwkrant verschijnt in januari De krant wordt gepubliceerd op de website van Huize Het Oosten (www.huizehetoosten.nl). U kunt hier ook eerdere Bouwkranten downloaden. Als u nog geen Bouwkrant ontvangt en u wilt dat wel; dan kunt u dat melden bij Francine Witten ). U kunt bij haar ook melden als u de Bouwkrant digitaal wenst te ontvangen.

10 10

11 11

S T A N D V A N Z A K E N

S T A N D V A N Z A K E N 1 11 B O U W K R A N T S E P T E M B E R 2 0 1 3 S T A N D V A N Z A K E N Na al het oponthoud waar de nieuwbouw mee te maken hebben gehad; het wijzigen van bestemmingsplannen, het wegjagen vleermuizen,

Nadere informatie

S T A N D V A N Z A K E N W E R K Z A A M H E D E N

S T A N D V A N Z A K E N W E R K Z A A M H E D E N 10 B O U W K R A N T J U L I 2 0 1 3 S T A N D V A N Z A K E N W E R K Z A A M H E D E N Eind mei zijn de eerste bewoners naar de Jan Lievens verhuisd, een logistiek kunstwerkje van de facilitaire dienst

Nadere informatie

B O U W K R A N T F E B R U A R I 2 0 1 2 S T A N D V A N Z A K E N W E R K Z A A M H E D E N

B O U W K R A N T F E B R U A R I 2 0 1 2 S T A N D V A N Z A K E N W E R K Z A A M H E D E N 8 B O U W K R A N T F E B R U A R I 2 0 1 2 S T A N D V A N Z A K E N W E R K Z A A M H E D E N Lida Maas (directeur-bestuurder Huize Het Oosten) en Dick Ticheler (uitvoerder van Van Norel) Eind vorig

Nadere informatie

o W Thuisgevoel voor onze bewoners pagina 3 Video s met klantinformatie beschikbaar pagina 6 Staedion in een nieuw jasje pagina 8 a s t e t e m en

o W Thuisgevoel voor onze bewoners pagina 3 Video s met klantinformatie beschikbaar pagina 6 Staedion in een nieuw jasje pagina 8 a s t e t e m en t o p S n o o W edion a t S t e m m en a s t e h f e Bele azine # 1 g a m n o o w mei 2015 Thuisgevoel voor onze bewoners pagina 3 Video s met klantinformatie beschikbaar pagina 6 Staedion in een nieuw

Nadere informatie

Verhuizen. Waar krijgt u mee te maken?

Verhuizen. Waar krijgt u mee te maken? Verhuizen. Waar krijgt u mee te maken? Informatiemap voor huurders van Vidomes en De Goede Woning die wonen in een flat in Palenstein die gesloopt gaat worden. Ik kom graag bij u langs. Geachte bewoner

Nadere informatie

Nummer 2 - December 2013 Molenstraat in Terwolde en de Schaeckerhof in Twello

Nummer 2 - December 2013 Molenstraat in Terwolde en de Schaeckerhof in Twello Nummer 2 - December 2013 Molenstraat in Terwolde en de Schaeckerhof in Twello Een nieuwe stek 2 Eindelijk duidelijkheid, we kunnen weer aan het werk Na 10 jaar gedoe weten we weer waar we aan toe zijn...

Nadere informatie

Seyster Veste biedt koopwoningen aan met fikse kortingen

Seyster Veste biedt koopwoningen aan met fikse kortingen Seyster Veste biedt koopwoningen aan met fikse kortingen Hoe werkt het: Koopgarant en Slimmer Kopen Denise Hubers: Vraagbaak voor kopers t Hof van Zeist - wonen met het centrum om de hoek Koopbijlage Betaalbaar

Nadere informatie

De bouwwerkzaamheden zijn in juni 2013 begonnen. De woningen worden naar alle waarschijnlijkheid in het najaar van 2014 opgeleverd.

De bouwwerkzaamheden zijn in juni 2013 begonnen. De woningen worden naar alle waarschijnlijkheid in het najaar van 2014 opgeleverd. - QuaWonen http://www.quawonen.com/projecten/nieuwbouw-projecten/de-primeur/ pagina 1 van 2 woning zoeken mijn woning omgeving projecten over quawonen nieuws contact Home Projecten Nieuwbouwprojecten Locatie

Nadere informatie

Huurwegwijzer. Huren bij Wonen Wateringen

Huurwegwijzer. Huren bij Wonen Wateringen Huurwegwijzer Huren bij Wonen Wateringen Van harte welkom in uw nieuwe woning Wonen Wateringen heet u van harte welkom in uw nieuwe woning. Wij hebben er alle vertrouwen in dat u naar tevredenheid zult

Nadere informatie

bericht Nieuwbouw Van den Boschstraat bereikt hoogste punt Schoolkinderen onthullen nieuwe bouwborden Nieuwe Woningwet daagt Habeko wonen uit

bericht Nieuwbouw Van den Boschstraat bereikt hoogste punt Schoolkinderen onthullen nieuwe bouwborden Nieuwe Woningwet daagt Habeko wonen uit BEWONERSMAGAZINE VAN WONINGBOUWVERENIGING bericht Wetgeving Nieuwe Woningwet daagt Habeko wonen uit pagina 3 Op bezoek Directeur over de vloer pagina 6 Schoolkinderen onthullen nieuwe bouwborden Nieuwbouw

Nadere informatie

Informatie over huren

Informatie over huren Samen bouwen aan beter wonen Informatie over huren 3 Welkom WoonFriesland heet u van harte welkom in uw nieuwe woning. Wij hebben er alle vertrouwen in dat u naar tevredenheid zult wonen in uw nieuwe

Nadere informatie

INFORMATIE BVS. Bewoners Vereniging Stampioendwarsstraten. Wonen in de Stampioendwarsstraten

INFORMATIE BVS. Bewoners Vereniging Stampioendwarsstraten. Wonen in de Stampioendwarsstraten INFORMATIE BVS Bewoners Vereniging Stampioendwarsstraten Wonen in de Stampioendwarsstraten Editie 2012 Inhoud Inhoud... 2 Inleiding... 3 Vragen en Contact... 3 Geschiedenis... 4 De Bewonersvereniging...

Nadere informatie

HBN/informatiemap renovatie Dahliastraat e.o./versie 4-9-2012 0

HBN/informatiemap renovatie Dahliastraat e.o./versie 4-9-2012 0 HBN/informatiemap renovatie Dahliastraat e.o./versie 4-9-2012 0 Inhoudsopgave blz Inleiding 1 Bewonerswerkgroep renovatie en contactpersonen 1.1 Bewonerswerkgroep renovatie 1.2 Conctactpersoon Huurdersraad

Nadere informatie

Uw partner en uw pensioen

Uw partner en uw pensioen Uw partner en uw pensioen 2 Ik wil mijn partner goed verzorgd achterlaten Uw partner en uw pensioen Als deelnemer aan het Pensioenfonds Metaal en Techniek (PMT) bouwt u niet alleen pensioen op voor uw

Nadere informatie

Groot onderhoud en energiebesparende maatregelen Pallaspad

Groot onderhoud en energiebesparende maatregelen Pallaspad Groot onderhoud en energiebesparende maatregelen Pallaspad Inhoudsopgave 1. Inleiding 3 2. Het verplichte onderhoud 4 2.1 Verplicht onderhoud buitenzijde 4 2.2 Verplicht onderhoud binnenzijde 4 3. Keuze:

Nadere informatie

Groene Hart. te besparen houdt u geld over. Veranderingen in de zorg waar kunt u terecht? Binnenkijken bij Ferm Werk en Vluchtelingen Steunpunt

Groene Hart. te besparen houdt u geld over. Veranderingen in de zorg waar kunt u terecht? Binnenkijken bij Ferm Werk en Vluchtelingen Steunpunt GroenWest nr.1-2015 Veranderingen in de zorg waar kunt u terecht? Binnenkijken bij Ferm Werk en Vluchtelingen Steunpunt Groene Hart Door bewust op energie te besparen houdt u geld over ThuisBest Inhoud

Nadere informatie

Nieuwsbrief 5 Groen Licht www.nieuwkortenoord.nl

Nieuwsbrief 5 Groen Licht www.nieuwkortenoord.nl Dit is een nieuwsbrief, speciaal gericht op de actie Groen Licht in Nieuw Kortenoord. Groen Licht: waar staan we na anderhalf jaar? De Groen Licht-actie loopt alweer meer dan anderhalf jaar! In mei hebben

Nadere informatie

Woon. Bulletin Een uitgave van WONINGSTICHTING WOENSDRECHT. Prijsvraag Hoe zit dat met..? Te koop en te huur Onderhoud Financiën Nieuwbouw en meer...

Woon. Bulletin Een uitgave van WONINGSTICHTING WOENSDRECHT. Prijsvraag Hoe zit dat met..? Te koop en te huur Onderhoud Financiën Nieuwbouw en meer... Woon SEPTEMBER 2013 Bulletin Een uitgave van WONINGSTICHTING WOENSDRECHT Prijsvraag Hoe zit dat met..? Te koop en te huur Onderhoud Financiën Nieuwbouw en meer... Puzzel In iedere kolom en op iedere rij

Nadere informatie

12 Besparen op de kosten

12 Besparen op de kosten 34e jaargang nummer 121 april 2014 06 Voormalig wethouder Stoop Blijft in Hendrik-ido-Ambacht! 12 Besparen op de kosten Rhiant start drie onderzoeken! 16 Heeft u financiële problemen? Trek dan tijdig aan

Nadere informatie

U gaat verhuizen? In deze brochure leest u wat u moet weten als u uw woning gaat verlaten.

U gaat verhuizen? In deze brochure leest u wat u moet weten als u uw woning gaat verlaten. U gaat verhuizen? In deze brochure leest u wat u moet weten als u uw woning gaat verlaten. Inhoud Verhuizen? We maken het u graag gemakkelijk pagina 3 De huur opzeggen pagina 4 De vooropname pagina 5 De

Nadere informatie

Auteursrechten Stadswonen behoudt zich alle rechten, waaronder auteursrechten, voor.

Auteursrechten Stadswonen behoudt zich alle rechten, waaronder auteursrechten, voor. Stadswonen Aangename Kennismaking Uitgave: mei 2008 Disclaimer Stadswonen heeft uiterste zorgvuldigheid betracht bij de samenstelling en redactie van de inhoud van dit document (de "Informatie"). Desondanks

Nadere informatie

Verhuizen zonder zorgen! Waar moet u aan denken als u verhuist?

Verhuizen zonder zorgen! Waar moet u aan denken als u verhuist? Verhuizen zonder zorgen! Waar moet u aan denken als u verhuist? Stapels lege dozen staan in de gang, klaar om in te pakken. De verhuizer is gebeld en de adreswijzigingen liggen klaar. U gaat nog één keer

Nadere informatie

uw eerste koopwoning

uw eerste koopwoning uw eerste koopwoning Waar krijgt u mee te maken? We waren al begonnen met zoeken naar een huis. En toen merkten we wat we allemaal moesten regelen. Er komt heel wat kijken bij een nieuwe woning. Vooral

Nadere informatie

Stadsvernieuwingsurgent. Informatie en regelgeving

Stadsvernieuwingsurgent. Informatie en regelgeving Stadsvernieuwingsurgent Informatie en regelgeving 2 Aan deze uitgave kunnen geen rechten ontleend worden. Inhoud Inleiding 1. Stadsvernieuwingsurgent 1.1 Stadsvernieuwingsurgent, wat is dat? 5 1.2 Wanneer

Nadere informatie

woonvenster Helvoirt en Haaren maken zich op voor nieuwbouw van Leyenhof en Haarensteyn Wateroverlast door regen Puzzel 9 4 2 2 1 5 www.puzzelpro.

woonvenster Helvoirt en Haaren maken zich op voor nieuwbouw van Leyenhof en Haarensteyn Wateroverlast door regen Puzzel 9 4 2 2 1 5 www.puzzelpro. Adressen en openingstijden Bezoekadres Afrikalaan 92, 5152 MD Drunen Postadres Postbus 127, 5150 AC Drunen T 0416-37 87 80 F 0416-37 32 76 E info@woonveste.nl www.woonveste.nl Openingstijden Maandag t/m

Nadere informatie

HET VRIJE VELD VEELGESTELDE VRAGEN OVER HET PROJECT HET VRIJE VELD VRIJ WONEN IN DEN HAAG

HET VRIJE VELD VEELGESTELDE VRAGEN OVER HET PROJECT HET VRIJE VELD VRIJ WONEN IN DEN HAAG VEELGESTELDE VRAGEN OVER HET PROJECT VRIJ WONEN IN DEN HAAG VEELGESTELDE VRAGEN OVER HET PROJECT DE LOCATIE Wat is nieuwbouwgebied Erasmushove? Waar is het Vrije Veld? Wat is het ecolint? Hoe is het Vrije

Nadere informatie

Middenin. het bewonersblad van woningbouwvereniging de Kombinatie

Middenin. het bewonersblad van woningbouwvereniging de Kombinatie april 2009 42 het bewonersblad van woningbouwvereniging de Kombinatie Leven zonder de lift, contact met je buren Elke woning een energielabel Vroeger en Nu Het is lente, seizoen voor een frisse start.

Nadere informatie

Appartementen VELDWACHTERSTRAAT / KOOIKERSTRAAT Gerner Marke Dalfsen

Appartementen VELDWACHTERSTRAAT / KOOIKERSTRAAT Gerner Marke Dalfsen Appartementen VELDWACHTERSTRAAT / KOOIKERSTRAAT Gerner Marke Dalfsen Pagina 1 van 12 INFORMATIE Situatieschets Veldwachterstraat Gerner Marke. De woningen Woonstichting VechtHorst is gestart met de bouw

Nadere informatie

bouwplannen aangepast

bouwplannen aangepast 1 R e g e r i n g s b e l e i d r a m p z a l i g bouwplannen aangepast Huurdersportaal: makkelijk en online OFW Vizier februari 2013-16de jaargang C O L O F O N OFW Postbus 89, 8250 AB Dronten De Noord

Nadere informatie

Verhuizen. Een verhuizing regel je eenvoudig thuis. Thuis is een huis van Servatius. servatius.nl

Verhuizen. Een verhuizing regel je eenvoudig thuis. Thuis is een huis van Servatius. servatius.nl Verhuizen Een verhuizing regel je eenvoudig thuis Thuis is een huis van Servatius Heeft u na het lezen van deze folder nog vragen? Als u na het lezen nog vragen of opmerkingen heeft, kunt u terecht op

Nadere informatie