Kuipertjeswal 1 b 'S-HERTOGENBOSCH

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Kuipertjeswal 1 b 'S-HERTOGENBOSCH"

Transcriptie

1 Kuipertjeswal 1 b 'S-HERTOGENBOSCH Vraagprijs ,- k.k. Compleet gerenoveerde bovenwoning verdeeld over 2 etages met eigen entree, loggia, en berging op de begane grond. Het huis ligt op zeer rustige locatie in het kloppend hart van de Bossche Binnenstad. Alle voorzieningen bevinden zich op loopafstand: de Markt, natuurgebied de Bossche broek, het Station, de gezellige terrasjes op de Parade en culturele bezienswaardigheden zoals o.a. de Sint Jan, de Binnendieze en het Noord Brabants museum. Goede aansluiting op uitvalswegen. Parkeren bijna voor de deur! In 2005 zijn keuken en sanitair vernieuwd, er zijn 2 slaapkamers en een ruime woonkamer met veel licht! Je kunt er zo in.

2 Vraagprijs Soort Type Aantal kamers Inhoud Perceeloppervlakte Woonoppervlakte Soort bouw Bouwjaar Ligging Tuin Garage Isolatie Verwarming ,- k.k. Bovenwoning ---4 (waarvan 2 slaapkamers) 260 m³ 0 m² 90 m² Bestaande bouw 1989 In centrum Geen tuin Geen garage Dakisolatie, Muurisolatie, Dubbel glas CV-ketel (CV bouwjaar 2006) Kuipertjeswal 1 b 5211 GW 'S-HERTOGENBOSCH

3 Begane grond/entree Hier bevindt zich de hal met de trapopgang naar de woonverdieping. In de hal heeft men een eigen meterkast. Buiten, naast het appartement heeft u een eigen berging, deze berging is ruim genoeg om eventueel een motor te plaatsen. Eerste verdieping Overloop met toegang tot de diverse ruimtes van het appartement. Ruime woonkamer annex keuken. Deze ruimte is erg licht door de grote raampartijen. De wanden en de plafonds zijn afgewerkt met stucwerk. De vloer is afgewerkt met een massief eiken houten vloer. De moderne en lichte keuken is in een hoekopstelling geplaatst en voorzien van diverse inbouwapparatuur waaronder een gaskookplaat, RVS-afzuigkap, vaatwasser, combi-magnetron en een koelkast. De grote inloopkast zorgt voor extra bergruimte. Slaap-werkkamer van circa 11 m2. Vanuit deze slaapkamer kunt u de loggia bereiken. Loggia, bereikbaar via de hal en via de kleine slaapkamer. Op de vloer is een hardhouten vlonder gelegd. Hier heeft men een fraai uitzicht over de straat. Tweede verdieping Overloop met toegang tot de diverse ruimtes. Riante slaapkamer met diverse ingebouwde kasten. De hoge plafonds geven deze kamer een zeer ruimtelijk effect. De grote Velux dakramen zorgen voor voldoende lichtinval. De ingebouwde sfeerverlichting maken het geheel compleet. Moderne luxe badkamer, gerenoveerd in Een ligbad, een separate doucheruimte en een wastafel maken het geheel compleet. Het dakraam zorgt voor extra licht en ventilatie in deze ruimte. De voorzolder biedt diverse bergruimtes en de AWB combi-ketel is hier geplaatst. Er is ook een aansluitpunt voor de wasmachine en de droger aanwezig.

4 Algemeen - Het gehele pand is in 2006 kwalitatief hoogwaardig gerenoveerd. - Binnen gestukadoord en zowel binnen als buiten geschilderd. - Er is een nieuwe CV ketel geplaatst. - Alle leidingen voor elektriciteit alsmede de meterkast, CAI, data, water en afvoeren zijn vernieuwd en/of verbeterd. - Het appartement is geheel voorzien van dubbel glas en geïsoleerd. - Authentieke muurankers zijn in tact gelaten. - Het pand valt onder beschermd binnenstadsgezicht. - Er is sprake van een zogenaamde slapende vereniging van eigenaren, inclusief opstalverzekering.

5

6

7

8 Begane grond werkkast cv mk entree mk Plattegrond entree (begane grond)

9 Eerste verdieping woonkamer kast keuken 1100 overloop 4200 toilet slaapkamer loggia Plattegrond eerste verdieping

10 Tweede verdieping slaapkamer cv bad overloop badkamer dr wm Plattegrond tweede verdieping

11 Lijst van Zaken blijft achter gaat mee overname n.v.t. Tuin Tuinaanleg/bestrating/beplanting Buitenverlichting Tijd- of schemerschakelaar/bewegingsmelder Tuinhuis/buitenberging Kasten/werkbank in tuinhuis/berging (Broei)kas Voet droogmolen Overige tuin, te weten: Woning Vlaggenmast Schotel/antenne Brievenbus (Voordeur)bel Alarminstallatie Veiligheidssloten en overige inbraakpreventie Rookmelders Rolluiken/zonwering buiten Zonwering binnen Vliegenhorren Raamdecoratie, te weten: Gordijnrails Gordijnen/vitrages Rolgordijnen Losse horren/rolhorren Vloerdecoratie, te weten: Vloerbedekking Parketvloer/laminaat Plavuizen Warmwatervoorziening, te weten: CV met toebehoren Thermostaat Mechanische ventilatie/luchtbehandeling

12 blijft achter gaat mee overname n.v.t. Airconditioning (Voorzet) open haard met toebehoren Allesbrander Kachels Isolatievoorzieningen (voorzetramen/radiatorfolie etc.), te weten: Radiatorafwerking Schilderijophangsysteem Keukenblok met bovenkasten Keuken (inbouw)apparatuur, te weten: Keukenaccessoires Verlichting, te weten: (Losse) kasten, legplanken, te weten: Vast bureau Spiegelwanden Wastafels met accessoires Toiletaccessoires Badkameraccessoires Sauna met toebehoren Veiligheidsschakelaar wasautomaat Waterslot wasautomaat Overig Eventueel over te nemen leasecontracten, huurkoopcontracten of huurcontracten: Overige zaken, te weten: