Reglement van ProtoPITCH,

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Reglement van ProtoPITCH,"

Transcriptie

1 ARTIKEL 1: VOORSTELLING VAN DE WEDSTRIJD: ProtoPITCH, de wedstrijd voor innovatieve projecten in creatieve industrieën Deze wedstrijd wil de meest innovatieve projecten uit de culturele en creatieve industrieën van 3 regio's, Vlaanderen, Nord-Pas de Calais en Wallonië in de kijker plaatsen en hun ontwikkeling bevorderen. ProtoPITCH wil hiermee de sector van videogames & serious games en transmedia & de audiovisuele sector en aan technologische creativiteit in het algemeen steunen. De wedstrijd kadert in het Europese project Interreg IV TANDEM. De wedstrijd wordt georganiseerd door OCWEST, Pictanovo, Howest, NFID, Eurometropool, Numédiart en St art. ProtoPITCH verloopt in 2 fases: De wedstrijd, waarbij een jury van experten 30 projecten selecteert, die volgende diensten worden aangeboden: o begeleiding ter voorbereiding van de ProtoPITCH DAY. o promotieacties: een link op de website en een volledige pagina in de catalogus naar aanleiding van het evenement, met een presentatie van het project in 3 talen. Deze catalogus wordt de dag van het evenement uitgedeeld maar wordt ook opgestuurd naar alle partners van het evenement en de vakpers. ProtoPITCH DAY o de 30 geselecteerde projecten winnen business meetings met belangrijke spelers uit de creatieve industrieën (investeerders, nationale en internationale organismen, grote spelers uit de internet- en technologiesector...). o De 8 meest baanbrekende projecten, de finalisten, worden in de kijker gezet tijdens het evenement op 18 november 2014 met een publieke pitch voor een jury van experten. Tijdens deze laatste etappe wordt de laureaat van ProtoPITCH 2014 gekozen. De ProtoPITCH DAY wordt afgesloten met de prijsuitreiking. 1 ARTIKEL 2: DE THEMA'S De kandidaten van de wedstrijd ProtoPITCH moeten een project voorstellen dat past in een van de volgende thema's: Video games en Serious games

2 Artistieke, educatieve en/of culturele spellen, zoals Alternative Reality Games Nieuwe interfaces, nieuwe gameplays, nieuwe gebruiken Serious games, software die een serieus thema van pedagogische, informatieve, communicatieve, ideologische of trainingsgerelateerde aard op een speelse manier aansnijdt. Het inzetten van spelmechanismen in andere domeinen ("verspeelsen"), in het bijzonder in leersituaties, werk, communicatie, audiovisueel schrijven... Innoverende e-learning, MOOC Audiovisueel en Transmedia Werken en projecten ontwikkeld om uit te rollen via verschillende media, geënt op een geheel eigen strategie om in interactie te treden met het publiek. Werken die innovatieve technologieën aanwenden, zoals Net-Art. Nieuwe geschriften, universa die zich simultaan over verschillende media uitstrekken. Nieuwe vormen van journalistiek: news game, datajournalistiek, webdocumentaires. Innoverende applicaties voor tv Technologische creativiteit Digitale culturele bemiddeling (museologie) Verrijkte boeken, uitgave op verschillende dragers Verbonden objecten en innoverende en/of communicerende materialen Artistieke installaties en interactieve podiumvoorzieningen Voorzieningen voor collectieve interactieve verspreiding Geluidsvoorzieningen en digitale snaarinstrumenten 2 ARTIKEL 3: ONTVANKELIJKHEIDSCRITERIA De wedstrijd ProtoPITCH is open voor alle structuren uit de drie voornoemde regio's (zoals bedrijven, verenigingen, laboratoria, scholen, etc.) en is niet gebonden aan een aankoop- of aansluitingsverplichting. Elk voorgedragen project mag verwezenlijkt zijn door de projectdrager zelf of door een consortium (bijvoorbeeld in samenwerkingsverband met een of meerdere industriëlen of onderzoeksorganen).

3 Het project moet kaderen in een van de drie wedstrijdthema's (zie artikel 2) en van innovatieve aard zijn. Het project mag zich niet louter tot een idee beperken, de kandidaat moet een model, pilot of prototype kunnen voorleggen. De ingediende voorstellen worden beoordeeld op: De innovatieve kracht van de technologie of toepassing van het project De creatieve waarde van het project Het project moet meer zijn dan een idee Maturiteit van het project (in het licht van de marktlancering) Haalbaarheid van het bedrijfsmodel Relevantie van de uitgesproken behoeften en van de gezochte partners De betrokkenheid van de projectdrager De kwaliteit van het wedstrijddossier Relevantie t.o.v. de drie wedstrijdthema's (zie artikel 2) De innovatieve kracht van het project ARTIKEL 4: VOORDELEN VOOR DE 30 GESELECTEERDE PROJECTEN De 30 geselecteerde projecten van de ProtoPITCH-wedstrijd (waaronder de 8 finalisten) krijgen: Een coachingsessie ter voorbereiding van de meetings met experten en investeerders op 18 september Een volledige pagina in de catalogus bij het evenement, met een voorstelling van het project in 3 talen. Deze catalogus wordt de dag van het evenement uitgedeeld maar wordt ook opgestuurd naar alle partners van het evenement en de vakpers. Een link op de bijhorende website. 3 tot 5 meetings van 30 minuten met experten en investeerders op de ProtoPITCH DAY van 18 november ARTIKEL 5: VOORDELEN VOOR DE 8 FINALISTEN Uit de 30 geselecteerde projecten worden 8 finalisten van de wedstrijd ProtoPITCH gekozen. Deze laatsten mogen deelnemen aan Creativity World Forum op 5 en 6 november 2014 in Kortrijk. Deze prijs omvat 8 toegangskaarten (een per finalist) en de huur van een gemeenschappelijke stand (ongeveer 20 m 2 ) waar de winnaars hun project van ProtoPITCH 2014 kunnen voorstellen, samen met de organisatoren van ProtoPITCH. (Ter waarde van euro).

4 Naast de directe voorwaarden van de meetings en de communicatie rond de wedstrijd (zie artikel 4), worden de 8 finalisten extra in de kijker gezet dankzij de pitchs voor een publiek en een jury van experten en voor mogelijke investeerders tijdens de ProtoPITCH Day op 18 november Om de kwaliteit van die pitches te verzekeren, krijgt elke finalist een coach toegewezen. Indien nodig wordt er een film gemaakt om het project te illustreren. ARTIKEL 6: VOORDELEN VAN DE WEDSTRIJD Uit de 8 finalisten kiest de jury van experten de laureaat van ProtoPITCH 2014, die de trofee ProtoPITCH 2014 in ontvangst mag nemen, een innoverend voorwerp ter waarde van ongeveer euro, aangeboden door Eurometropool. Verder worden de volgende prijzen verdeeld over de 30 geselecteerde projecten, met voorrang voor de 8 finalisten (ter waarde van ongeveer euro bovenop de zakelijke begeleidingen): Technologische of onderzoeksbegeleiding 4 1. Het onderzoeksprogramma SCV (Science et Cultures du Visuel), een wedstrijdpartner, schenkt een verblijf, toegang tot zijn voorzieningen en onderzoeksbegeleiding op maat van het geselecteerde project (ter waarde van euro). 2. PRN (Pôle régional Numérique du Nord Pas-de-Calais) schenkt gratis lidmaatschap van de PRN en een Gold deelname aan de Nord IT Days 2015: een stand van 8m 2, met het ontwerp en de verspreiding van een mailing met gepersonaliseerde uitnodigingen voor de beurs gericht tot klanten, VIP's en prospects, en de organisatie van een conferentie (totale waarde van euro). 3. Wedstrijdpartner CITC- EuraRFID (Centre d Innovation des Technologies Sans Contact) schenkt de finalist twee expertisedagen en een coachingdag, evenals gratis lidmaatschap (ter waarde van euro).

5 4. First European Crossmedia Content Market, Cross Video Days schenkt twee uitnodigingen voor 2 personen voor de Cross Video Days 2015 en de toegang tot de selectie van Content Market en om de aanwezige commissieleden te ontmoeten, evenals een uitnodiging om deel te nemen aan de pitchsessie (ter waarde van euro). Creatieve begeleiding 5. De SACD (Société des Auteurs et Compositeurs Dramatiques) kent een prijs ter waarde van euro toe aan een auteur voor hulp bij de creatie van een interactief of transmediawerk. De auteur kan (maar is daar niet toe verplicht) een contract hebben met een producer (in dat geval moet een kopie van het contract worden ingediend). De prijs gaat naar een interactief dramawerk dat past in het repertoire van de SACD: audiovisueel, live opvoering, videogame of transmedia. 6. Het Huis van de Auteurs schenkt een begeleidings-/coachingsessie in de Pôle Ecritures/Développement in Brussel voor het beste auteursproject dat nieuwe schrijftechnieken en/of professionele praktijken op een innoverende manier benadert. Het aantal uren begeleiding wordt op voorhand afgesproken en het Huis van de Auteurs zal de laureaat vragen om het project te komen voorstellen in het Huis van de Auteurs in Brussel (ter waarde van euro) Het PILEn (Partenariat Interprofessionnels du Livre et de l Edition numérique) zal een beurs toekennen ter waarde van euro aan elke professional of projectleider uit de uitgeefketen die op innoverende wijze een dienst, inhoud of interprofessionele tool ontwikkelt of een tool die papier en digitale hulpmiddelen verenigt. Het project/de inhoud moet diversiteit in de creatie garanderen en moet kunnen worden geïmplementeerd/verdeeld in Frankrijk EN in België. De laureaat wordt ook gevraagd zijn/haar project in Brussel te komen voorstellen aan de professionals van het PILEn tijdens een informatieve sessie van het type 'feedback'. Zakelijke begeleiding 8. Wedstrijdpartner KPMG schenkt drie adviesdagen (bijvoorbeeld om beter het financiële risico en het inkomstenpotentieel van uw project te bepalen of om uw bedrijfsplan te financieren).

6 9. Het crowdfundingplatform KissKissBankBank schenkt gepersonaliseerde begeleiding voor een crowdfundingcampagne op het platform KissKissBankBank. 10. BeAngels schenkt deelname aan een van hun beleggingsforums, met een voorafgaande coachingsessie (gericht op de presentatie, niet op de inhoud), zonder dossierkosten en zonder voorafgaande goedkeuring door het selectiecomité. 11. BAN Vlaanderen schenkt ProtoPITCH 2014 een 'WILD CARD', d.w.z. deelname aan een van hun beleggingsforums (gericht op de presentatie, niet op de inhoud), zonder dossierkosten en zonder voorafgaande goedkeuring door het selectiecomité. Publieksprijs 12. De kandidaat met de meeste 'likes' op de Facebookpagina van de wedstrijd ProtoPITCH krijgt een speciale publiekstrofee. Deze prijzen kunnen geenszins aanleiding geven tot betwisting van de winnaars en kunnen niet gewijzigd noch vervangen worden, om welke reden dan ook. De lijst met prijzen is niet exhaustief. De waarde van de prijzen wordt enkel ter informatie vermeld. De organisatoren van ProtoPITCH behouden zich het recht voor om deze lijst met prijzen en de voorwaarden van elke prijs te wijzigen. 6 ARTIKEL 7: AGENDA De wedstrijd wordt als volgt georganiseerd: 5 mei 2014: lancering van de wedstrijd. 4 juli 2014: Uiterste datum voor indiening van de kandidaturen op de website Van half juli tot 18 november 2014: Facebook-wedstrijd voor toekenning van de publieksprijs. De jury, samengesteld uit experten op het vlak van Creatieve Industrieën, en de wedstrijdpartners komen op 4 september 2014 samen om de 30 projecten uit te kiezen die de zakenmeetings winnen en uit die 30 winnaars de 8 finalisten die gepitcht zullen worden tijdens de ProtoPITCH DAY. De resultaten worden bekendgemaakt op de website en dit ten laatste op 8 september 2014.

7 18 september 2014: coaching van de geselecteerde projecten ter voorbereiding op de zakenmeetings van de ProtoPITCH DAY. 8 oktober 2014: goedkeuring van de eindversies van de Franse, Engelse of Nederlandse teksten voor de verschillende communicatiemiddelen. 5 en 6 november: deelname van de 8 finalisten aan Creativity World Forum te Kortrijk. 18 november 2014: ProtoPITCH DAY: zakenmeetings voor de 30 geselecteerde projecten, pitchs voor de 8 finalisten en prijsuitreiking. Mei 2014 Lancering wedstrijd ProtoPITCH 4 juli 2014 (12 u) Uiterste datum voor indiening van de kandidaturen Op u September 2014 Selectie/ber aadslaging van de jury Feedback aan de kandidaten 18 september 2014 Coaching van de geselecteerde projecten ter voorbereiding van de zakenmeetings op ProtoPITCH Day 8 oktober 2014 Definitieve goedkeuring van de teksten voor de communicatie en voorbereiding van de pitches 5 en 6 november 2014 Deelname van de 8 finalisten aan Creativity World Forum te Kortrijk 18 november 2014 Pitchs Zakelijke meetings Uitreiking van de trofeeën en de prijzen Openstelling van de Facebook-wedstrijd om de winnaar van de publieksprijs aan te duiden 7 ARTIKEL 8: OPHALEN EN INDIENEN VAN DE KANDIDATUURDOSSIERS De dossiers zijn beschikbaar en moeten worden ingediend op de website Klik op de knop 'Deelnemen'. Dit is de procedure om u kandidaat te stellen: Registreer u online. Vul het verplichte online formulier in. a. Op dat formulier moet u het project samenvatten. De samenvatting van de geselecteerde projecten zal worden gebruikt voor de promotie van het evenement in de ProtoPITCH-catalogus en bij het grote publiek, in het bijzonder op socialenetwerksites zoals Facebook en Twitter. Deze tekst moet dus heel nauwgezet worden opgesteld, hij wordt immers

8 gebruikt in alle communicatie rond het project. De tekst kan herzien worden door de organisatoren. Op de website kunt u het gevraagde beeldmateriaal uploaden (dat zal worden gebruikt bij de communicatie van de projecten) a. een illustratie van het project (foto van het prototype, website, video enz.). Het beeldmateriaal moet van hoge resolutie zijn en vrij van rechten voor gebruik in de ProtoPITCH-catalogus en de communicatiedragers. Download het inschrijvingsformulier (in Word). Vul het inschrijvingsformulier in in het Engels, volgens de instructies. a. Rubrieken 1 tot 4 zijn verplicht; rubrieken 5 en 6 zijn optioneel. Het verplichte deel gaat over uw project zelf. Als u meer gegevens wilt verstrekken over uw bedrijf, kunt u rubriek 5 invullen om investeerders aan te trekken. b. Gelieve de lay-out van het inschrijvingsformulier niet te wijzigen en het lettertype Black VERDANA in lettergrootte 10 te gebruiken voor uw antwoorden. c. U moet minstens 5 pagina's en maximaal 10 pagina's uploaden (inclusief de instructies). Upload het ingevulde inschrijvingsformulier in pdf-formaat tijdens uw sessie. Upload ook alle eventuele bijlagen. Wanneer u alles hebt geüpload, drukt u op de knop BEVESTIGEN. U ontvangt een met bevestiging. 8 ARTIKEL 9: VERTROUWELIJKHEID VAN GEGEVENS De informatie uit de kandidatuurdossiers wordt doorgegeven aan de leden van de selectiejury en wordt door hen enkel gebruikt in het kader van hun beoordelingsopdracht. NB: de beknopte samenvatting van het project zal gebruikt worden in communicatiedragers die verband houden met de wedstrijd. Het is dus aan de kandidaten om geen gevoelige of vertrouwelijke stukken in te dienen met betrekking tot dit gedeelte van het dossier. De kandidaat kan de organisatoren in geen geval aansprakelijk stellen voor de openbaarmaking van elementen die in dit kader worden overgemaakt.

9 ARTIKEL 10: VOORWAARDEN VOOR DEELNAME EN INTELLECTUEEL EIGENDOM Toegang tot de wedstrijd is gratis. De kandidaat beschermt de organisatoren tegen elke vordering of eis die zou kunnen voortvloeien uit de promotie/publiciteit van zijn project. De kandidaat verklaart en verzekert, indien nodig, dat hij alle rechten en/of toelatingen van derden heeft verkregen, van welke aard dan ook, en in het bijzonder intellectuele eigendomsrechten (auteurs-, merken-, ontwerp-, modelrechten), de naburige rechten van het intellectueel eigendom (portretrecht, naamrecht enz.), vereist voor de exploitatie van het project en indien de kandidaat wordt geselecteerd. In de mate van het wettelijk toelaatbare verbindt de kandidaat zich ertoe om de organisatoren te vrijwaren van klachten, eisen, processen of procedures en van alle schade, verlies, aansprakelijkheden, kosten en uitgaven (met inbegrip van redelijke advocaatkosten en gerechtskosten) voortvloeiend uit of verbonden aan een project of alle andere inhoud die online wordt geplaatst of op een andere manier aangeleverd door de kandidaat en ingaat tegen de auteursrechten, naburige rechten, rechten op handelsmerken, handelsgeheimen, octrooien of andere intellectuele eigendomsrechten van eender welke persoon, die lasterlijk zijn voor hem of die zijn portret- en privacyrechten schenden. 9 ARTIKEL 11: WIJZIGING EN ANNULERING De organisatoren behouden zich het recht voor om de wedstrijd te wijzigen of te annuleren in geval van overmacht of indien omstandigheden buiten hun wil om hen daartoe dwingen, zonder dat ze in dat geval aansprakelijk gesteld kunnen worden. De organisatoren kunnen niet aansprakelijk gesteld worden voor het niet-toekomen van papieren of elektronische post die, voor problemen met een zending, voor tekortkomingen die de deelname aan de wedstrijd verhinderen of beperken, voor defecten aan de websites. Voorts behouden de organisatoren zich het recht voor om elke kandidatuur te weigeren en te schrappen die: - de bepalingen van onderhavig reglement niet naleeft - vulgair is - lasterlijk is - de geldende wetgeving schendt - ingaat tegen de goede zeden/de openbare orde

10 - oproept tot rassenhaat - op eender welke manier ingaat tegen de wet, de rechten van een derde persoon enz. ARTIKEL 12: AANVAARDING VAN HET REGLEMENT Deelname aan de wedstrijd ProtoPITCH houdt de aanvaarding van onderhavig reglement in. ARTIKEL 13: WETTELIJKE VERPLICHTINGEN Bescherming van persoonsgegevens: elke deelnemer erkent dat hij ervan op de hoogte is gebracht dat de vergaarde naamgegevens noodzakelijk zijn voor deelname aan de wedstrijd en dat de gegevens die worden overgemaakt aan de organisatoren digitaal zullen worden verwerkt. Krachtens artikel 27 van de Franse wet informatica en vrijheden nr van 6 januari 1978, hebben de deelnemers het recht op inzage en rechtzetting van de gegevens en informatie die hen aangaan. Ze kunnen dat recht uitoefenen door schriftelijk contact op te nemen met de organisator. Deze wedstrijd valt uitsluitend onder het Franse recht. 10

ARTIKEL 1: VOORSTELLING VAN DE WEDSTRIJD: ProtoPITCH, de grensoverschrijdende pitch-wedstrijd voor innovatieve projecten in creatieve industrieën

ARTIKEL 1: VOORSTELLING VAN DE WEDSTRIJD: ProtoPITCH, de grensoverschrijdende pitch-wedstrijd voor innovatieve projecten in creatieve industrieën ARTIKEL 1: VOORSTELLING VAN DE WEDSTRIJD: ProtoPITCH, de grensoverschrijdende pitch-wedstrijd voor innovatieve projecten in creatieve industrieën Deze wedstrijd wil de meest innovatieve projecten uit de

Nadere informatie

De wedstrijd wordt georganiseerd door Pictanovo, la Maison de l Entreprise, Wap s Hub, Ondernemerscentra West-Vlaanderen en TUA West.

De wedstrijd wordt georganiseerd door Pictanovo, la Maison de l Entreprise, Wap s Hub, Ondernemerscentra West-Vlaanderen en TUA West. ARTIKEL 1: VOORSTELLING VAN DE WEDSTRIJD: BOOSTPITCH, de grensoverschrijdende pitchwedstrijd voor ondernemers actief in de creatieve, culturele en digitale industrieën. Deze wedstrijd wil projecten uit

Nadere informatie

ARTIKEL 1: VOORSTELLING VAN DE WEDSTRIJD: "INNOVEREN IN CREATIEVE INDUSTRIEËN: PROTOPITCH"

ARTIKEL 1: VOORSTELLING VAN DE WEDSTRIJD: INNOVEREN IN CREATIEVE INDUSTRIEËN: PROTOPITCH ARTIKEL 1: VOORSTELLING VAN DE WEDSTRIJD: "INNOVEREN IN CREATIEVE INDUSTRIEËN: PROTOPITCH" Deze wedstrijd wil in de eerste plaats de meest innovatieve projecten uit de culturele en creatieve industrieën

Nadere informatie

Boostpitch Inschrijvingsformulier

Boostpitch Inschrijvingsformulier Instructies U dient uw kandidatuur in voor de Boostpitch en daarvoor bedanken wij u. De inschrijving vindt plaats IN HET ENGELS op dit platform. Tijdens de inschrijving kunt u ook de bijlagen opladen (business

Nadere informatie

Wedstrijdreglement Make- A- Hero

Wedstrijdreglement Make- A- Hero Wedstrijdreglement Make- A- Hero Artikel 1 - Organisatie Deze "Make- A- Hero" wedstrijd wordt georganiseerd door Make- A- Wish Belgium- Vlaanderen, met maatschappelijke zetel te Gentsesteenweg 3 bus 002,

Nadere informatie

Reglement van de Prijs voor de beste scriptie in circulaire economie

Reglement van de Prijs voor de beste scriptie in circulaire economie Reglement van de Prijs voor de beste scriptie in circulaire economie 1. Inleiding Om de Brusselse economie een nieuwe impuls te geven vanuit een duurzaam perspectief keurde de regering op 10 maart 2016

Nadere informatie

"EN PLEIN AIR" WEDSTRIJD REGLEMENT

EN PLEIN AIR WEDSTRIJD REGLEMENT "EN PLEIN AIR" WEDSTRIJD REGLEMENT 1_ Betreft EN PLEIN AIR is een wedstrijd voor Franse en Belgische tuin en landschapsarchitecten die het Evo 2/e tegelsysteem hebben toegepast voor aanleg van outdoor

Nadere informatie

DIA CON COR KUNST. concours WEDSTRIJD JONG TALENT BELGIE / NEDERLAND. (inzendingen voor 22 september 2013) platform voor actuele kunsten

DIA CON COR KUNST. concours WEDSTRIJD JONG TALENT BELGIE / NEDERLAND. (inzendingen voor 22 september 2013) platform voor actuele kunsten CON COR DIA concours 2013 KUNST WEDSTRIJD JONG TALENT (inzendingen voor 22 september 2013) BELGIE / NEDERLAND www.comsa.be info: www.concordia.be - www.concordiadekeizer.nl Voor het reglement en de inzendingen

Nadere informatie

Onder kunstenaar wordt één of meer personen die aan één ontwerp werken verstaan.

Onder kunstenaar wordt één of meer personen die aan één ontwerp werken verstaan. Naar aanleiding van haar vijftigjarig bestaan organiseert de vriendenvereniging van het Middelheimmuseum, de Middelheim Promotors vzw, een wedstrijd voor kunst in openlucht. Daarmee wenst zij jong talent

Nadere informatie

INTERNET WEDSTRIJD REGLEMENT ON LINE TER BESCHIKKING REGLEMENT VERITAS CONTEST WEDSTRIJD ACTIE GEORGANISEERD DOOR VERITAS

INTERNET WEDSTRIJD REGLEMENT ON LINE TER BESCHIKKING REGLEMENT VERITAS CONTEST WEDSTRIJD ACTIE GEORGANISEERD DOOR VERITAS INTERNET WEDSTRIJD REGLEMENT ON LINE TER BESCHIKKING REGLEMENT VERITAS CONTEST WEDSTRIJD ACTIE GEORGANISEERD DOOR VERITAS Artikel 1 De wedstrijd win een overnachting voor twee aan zee wordt georganiseerd

Nadere informatie

WEDSTRIJDREGLEMENT BXL TOUR CONTEST : DIAMOND 2017

WEDSTRIJDREGLEMENT BXL TOUR CONTEST : DIAMOND 2017 WEDSTRIJDREGLEMENT BXL TOUR CONTEST : DIAMOND 2017 ARTIKEL 1 De vennootschap BRUSSELS MAJOR EVENTS vzw met maatschappelijke zetel in de Korte Museumstraat 6-8, 1000 Brussel, België, organiseert een wedstrijd,

Nadere informatie

Wedstrijdreglement "The Love Game" Facebook

Wedstrijdreglement The Love Game Facebook Wedstrijdreglement "The Love Game" Facebook ARTIKEL 1 ORGANISERENDE VENNOOTSCHAP Center Parcs Europe N.V. (Belgium), een bijkantoor gevestigd aan de Lambroekstraat 5A, B-1831 Diegem, België van Center

Nadere informatie

Jongeren warm maken voor het ondernemerschap www.be-creative.be

Jongeren warm maken voor het ondernemerschap www.be-creative.be Jongeren warm maken voor het ondernemerschap www.be-creative.be Presentatiedossier Doel.be creative is een nationale wedstrijd die de ondernemersgeest bij jongeren wil aanwakkeren door hen de kans te geven

Nadere informatie

WEDSTRIJDREGLEMENT. XIU actie schooljaar THE FLUO CHALLENGE

WEDSTRIJDREGLEMENT. XIU actie schooljaar THE FLUO CHALLENGE WEDSTRIJDREGLEMENT XIU actie schooljaar 2017-2018 THE FLUO CHALLENGE Inleiding THE FLUO CHALLENGE is een wedstrijd die georganiseerd wordt door de vzw XIU. Scholen die deelnemen aan deze wedstrijd proberen

Nadere informatie

Projectoproep Eco-bewoners" uit Sint-Gillis

Projectoproep Eco-bewoners uit Sint-Gillis Projectoproep Eco-bewoners" uit Sint-Gillis REGLEMENT ARTIKEL 1- ORGANISERENDE OVERHEID De gemeente Sint-Gillis, Van Meenenplein 39, 1060 Sint-Gillis vertegenwoordigd door het College van Burgemeester

Nadere informatie

Spelreglement Facebook Alterfin Fair Trade Quiz

Spelreglement Facebook Alterfin Fair Trade Quiz Spelreglement Facebook Alterfin Fair Trade Quiz De onderneming Alterfin cvba, waarvan de hoofdzetel zich bevindt aan de Haachtsesteenweg 159 te 1030 Brussel (hierna de organisator ), organiseert van 29

Nadere informatie

DECEMBER 2017 BRUSSEL EEN EVENT VAN KANDIDAATSDOSSIER. indiening voor 15 november Organized by

DECEMBER 2017 BRUSSEL EEN EVENT VAN KANDIDAATSDOSSIER. indiening voor 15 november Organized by 07 DECEMBER 2017 BRUSSEL KANDIDAATSDOSSIER indiening voor 15 november 2017 KANDIDAATSDOSSIER - VOORAFGAANDE INFORMATIE DE DOSSIERS EN TOEGEVOEGDE STUKKEN moeten ter attentie van Alexia Itterbeek ingediend

Nadere informatie

De Canvascollectie / La Collection RTBF

De Canvascollectie / La Collection RTBF De Canvascollectie / La Collection RTBF Reglement VRT en RTBF zijn samen ORGANISATOR van De Canvascollectie/La Collection RTBF. 1. INSCHRIJVING Aan deze wedstrijd kunnen alle in Vlaanderen, Wallonië en

Nadere informatie

WEDSTRIJDREGLEMENT. XIU actie schooljaar THE FLUO CHALLENGE - PART TWO

WEDSTRIJDREGLEMENT. XIU actie schooljaar THE FLUO CHALLENGE - PART TWO WEDSTRIJDREGLEMENT XIU actie schooljaar 2017-2018 THE FLUO CHALLENGE - PART TWO Inleiding THE FLUO CHALLENGE PART TWO is een wedstrijd die georganiseerd wordt door de vzw XIU. XIU - scholen die deelnemen

Nadere informatie

ACTIEREGLEMENT WORD TESTER / EUCERIN DEELNEMINGSVOORWAARDEN, INSCHRIJVINGEN EN TIMING

ACTIEREGLEMENT WORD TESTER / EUCERIN DEELNEMINGSVOORWAARDEN, INSCHRIJVINGEN EN TIMING ACTIEREGLEMENT WORD TESTER / EUCERIN DEELNEMINGSVOORWAARDEN, INSCHRIJVINGEN EN TIMING 1. De naamloze vennootschap Beiersdorf, met maatschappelijke zetel gevestigd op het Marie Curieplein 20, 1070 Brussel,

Nadere informatie

OFFICIËLE WESTRIJDREGLEMENT VAN DE CBRE OFFICE SPACE OF THE YEAR 2019 COMPETITIE

OFFICIËLE WESTRIJDREGLEMENT VAN DE CBRE OFFICE SPACE OF THE YEAR 2019 COMPETITIE OFFICIËLE WESTRIJDREGLEMENT VAN DE CBRE OFFICE SPACE OF THE YEAR 2019 COMPETITIE Inleiding Vooraleer u aan de CBRE Office Space of the Year-wedstrijd deelneemt moet u de officiële regels in hun geheel

Nadere informatie

WEDSTRIJDREGLEMENT RED CROSS ART CONTEST 2015

WEDSTRIJDREGLEMENT RED CROSS ART CONTEST 2015 WEDSTRIJDREGLEMENT RED CROSS ART CONTEST 2015 Art. 1 Voorwaarden van de wedstrijd Dit reglement legt de voorwaarden vast van de wedstrijd georganiseerd door Rode Kruis- Vlaanderen, afdeling Ronse-Kluisbergen,

Nadere informatie

"Site": website toegankelijk op het volgende internetadres:

Site: website toegankelijk op het volgende internetadres: Officieel reglement van de online Wedstrijd «Leve Voetbal win een shirt getekend door de Rode Duivels» (hierna het Reglement genoemd) De wedstrijd Leve Voetbal win een shirt getekend door de Rode Duivels

Nadere informatie

SEA SHOOT SHARE. Pak je camera en doe mee, want zwerfvuil hoort niet in de zee. MARLISCO videowedstrijd. * reglement* Nederland

SEA SHOOT SHARE. Pak je camera en doe mee, want zwerfvuil hoort niet in de zee. MARLISCO videowedstrijd. * reglement* Nederland MARLISCO videowedstrijd * reglement* Nederland Versie 4 december 2013 MARLISCO Marine Litter in European Seas: Social Awareness and Coresponsibility is een FP7 project gefinancierd door de Europese Commissie

Nadere informatie

BO ZAR EX PO. Wedstrijdreglement Prijs Jonge Belgische Schilderkunst 02.06 > 09.09.2007

BO ZAR EX PO. Wedstrijdreglement Prijs Jonge Belgische Schilderkunst 02.06 > 09.09.2007 BO ZAR EX PO Wedstrijdreglement Prijs Jonge Belgische Schilderkunst 02.06 > 09.09.2007 PALEIS VOOR SCHONE KUNSTEN, BRUSSEL PALAIS DES BEAUX-ARTS, BRUXELLES CENTRE FOR FINE ARTS, BRUSSELS Artikel 1 wedstrijd

Nadere informatie

3. Dit reglement bevat de voorwaarden voor de online wedstrijd.

3. Dit reglement bevat de voorwaarden voor de online wedstrijd. Wedstrijdreglement! 1. Deze wedstrijd wordt georganiseerd door NV Renault Retail Group waarvan de maatschappelijke zetel gevestigd is te 1050 Elsene, Pleinlaan 21 (hierna Renault Retail Group of Organisator

Nadere informatie

2. Voorwaarden voor deelname

2. Voorwaarden voor deelname Wedstrijdreglement 1. Algemeen 1.1. Op de IGNITE Award is een wedstrijdreglement van toepassing. Door deel te nemen aan deze wedstrijd en/of inzending van het inschrijfformulier geef je aan dat je akkoord

Nadere informatie

ACTIEREGLEMENT WORD TESTER / EUCERIN DEELNEMINGSVOORWAARDEN, INSCHRIJVINGEN EN TIMING

ACTIEREGLEMENT WORD TESTER / EUCERIN DEELNEMINGSVOORWAARDEN, INSCHRIJVINGEN EN TIMING ACTIEREGLEMENT WORD TESTER / EUCERIN DEELNEMINGSVOORWAARDEN, INSCHRIJVINGEN EN TIMING 1. De naamloze vennootschap Beiersdorf, met maatschappelijke zetel gevestigd op het Marie Curieplein 20, 1070 Brussel,

Nadere informatie

Reglement van de DACIA-wedstrijd Win tickets voor het Autosalon 2017

Reglement van de DACIA-wedstrijd Win tickets voor het Autosalon 2017 Projet du 3 janvier Reglement van de DACIA-wedstrijd Win tickets voor het Autosalon 2017 ARTIKEL 1 ORGANISATIE 1.1. Renault België Luxemburg NV, met maatschappelijke zetel op Pleinlaan 21, 1050 Elsene,

Nadere informatie

Wedstrijdreglement Extensa Naming the streets 2018" - Algemeen Persoonsgegevens

Wedstrijdreglement Extensa Naming the streets 2018 - Algemeen Persoonsgegevens Wedstrijdreglement Extensa Naming the streets 2018" - Algemeen Persoonsgegevens Artikel 1 Onderwerp van het reglement 1.1. Dit reglement bepaalt alle modaliteiten van de wedstrijd Extensa (hierna de Wedstrijd

Nadere informatie

REGLEMENT editie 2015

REGLEMENT editie 2015 1. De Farm Web Awards hebben tot doel het gebruik van internet en sociale media door landbouwers, tuinbouwers en veehouders aan te moedigen via de organisatie van een wedstrijdformule. De organisatie is

Nadere informatie

Reglement betreffende de online promotieactie via Facebook/ Instagram Idéal Soleil- win een citytrip

Reglement betreffende de online promotieactie via Facebook/ Instagram Idéal Soleil- win een citytrip Reglement betreffende de online promotieactie via Facebook/ Instagram Idéal Soleil- win een citytrip De onderneming L Oréal Nederland b.v., Divisie Cosmetique Active, gevestigd te 2132 LR Hoofddorp, Scorpius

Nadere informatie

Artikel 4b Artikel 5a Artikel 5b Artikel 6

Artikel 4b Artikel 5a Artikel 5b Artikel 6 INTERNET WEDSTRIJD REGLEMENT ONLINE TER BESCHIKKING REGLEMENT VERITAS CONTEST WEDSTRIJD ACTIE GEORGANISEERD DOOR VERITAS Artikel 1 De wedstrijd Pimen met Pompons wordt georganiseerd door Veritas nv, De

Nadere informatie

MIXITY Awards INLEIDING - 2 benaderingen. - Evenementen bestemd voor het grote publiek - Projecten die focussen op het werk achter de schermen

MIXITY Awards INLEIDING - 2 benaderingen. - Evenementen bestemd voor het grote publiek - Projecten die focussen op het werk achter de schermen MIXITY Awards 2017 INLEIDING - 2 benaderingen - Evenementen bestemd voor het grote publiek - Projecten die focussen op het werk achter de schermen FILOSOFIE Met de MIXITY Awards worden de beste initiatieven

Nadere informatie

Wedstrijdreglement AG Insurance Tevredenheidsenquête

Wedstrijdreglement AG Insurance Tevredenheidsenquête Wedstrijdreglement AG Insurance Tevredenheidsenquête Artikel 1: Organisator De NV AG Insurance, waarvan de maatschappelijke zetel gevestigd is te Emile Jacqmainlaan 53, 1000 Brussel, RPR Brussel BTW BE

Nadere informatie

PRIVACY CIRCUS BELGIUM

PRIVACY CIRCUS BELGIUM PRIVACY CIRCUS BELGIUM CIRCUS BELGIUM erkent het belang van de bescherming van persoonlijke informatie en persoonsgegevens. Daarom doen we alles wat in onze macht ligt om de privacy van alle bezoekers

Nadere informatie

WEDSTRIJDREGLEMENT. XIU actie schooljaar 2014-2015: FLUO-RAP

WEDSTRIJDREGLEMENT. XIU actie schooljaar 2014-2015: FLUO-RAP WEDSTRIJDREGLEMENT XIU actie schooljaar 2014-2015: FLUO-RAP Artikel 1 Organisatie XIUvzw, Gentsesteenweg 109, 8500 Kortrijk organiseert de wedstrijd 2014-2015 onder de naam FLUO-RAP De verantwoordelijkheid

Nadere informatie

ACTIEREGLEMENT Q10PLUS ANTI-RIMPEL WEDSTRIJD DEELNEMINGSVOORWAARDEN, INSCHRIJVINGEN EN TIMING

ACTIEREGLEMENT Q10PLUS ANTI-RIMPEL WEDSTRIJD DEELNEMINGSVOORWAARDEN, INSCHRIJVINGEN EN TIMING ACTIEREGLEMENT Q10PLUS ANTI-RIMPEL WEDSTRIJD DEELNEMINGSVOORWAARDEN, INSCHRIJVINGEN EN TIMING 1. De naamloze vennootschap Beiersdorf, met maatschappelijke zetel gevestigd op het Marie Curieplein 20, 1070

Nadere informatie

CREATIVE EUROPE ( )

CREATIVE EUROPE ( ) CREATIVE EUROPE (2014-2020) SUBPROGRAMMA MEDIA OPROEP TOT HET INDIENEN VAN VOORSTELLEN EACEA/17/2016: STEUN VOOR MARKTTOEGANG LET OP: Deze oproep tot het indienen van voorstellen is afhankelijk van: de

Nadere informatie

Welke zijn de afmetingen van een kredietkaart? - 74 mm 52,5 mm - 85,60 53,98 mm - 87,56 x 55 mm - 88,34 x 54,68 mm

Welke zijn de afmetingen van een kredietkaart? - 74 mm 52,5 mm - 85,60 53,98 mm - 87,56 x 55 mm - 88,34 x 54,68 mm Wedstrijdreglement Visa en MasterCard Organisator: BNP Paribas Fortis NV, Warandeberg 3, B-1000 Brussel RPR Brussel BTW BE 0403.199.702, tel.: 02 762 20 00 Duurtijd van de wedstrijd: De wedstrijd loopt

Nadere informatie

Reglement Go For Zero wedstrijd Samen hertekenen we de weg

Reglement Go For Zero wedstrijd Samen hertekenen we de weg Reglement Go For Zero wedstrijd Samen hertekenen we de weg Artikel 1 De wedstrijd Samen hertekenen we de weg wordt georganiseerd door het Belgisch Instituut voor de Verkeersveiligheid vzw, met maatschappelijke

Nadere informatie

Algemeen. REGLEMENT van de projectoproep De Buurtboosters

Algemeen. REGLEMENT van de projectoproep De Buurtboosters REGLEMENT van de projectoproep De Buurtboosters Algemeen 1. De projectoproep De Buurtboosters " wordt georganiseerd door de coöperatieve vennootschap Cera CVBA (hierna genoemd Cera), met hoofdzetel in

Nadere informatie

WEDSTRIJDREGLEMENT Win 1 jaar gratis mondverzorging

WEDSTRIJDREGLEMENT Win 1 jaar gratis mondverzorging WEDSTRIJDREGLEMENT Win 1 jaar gratis mondverzorging ARTIKEL 1: ORGANISATIE Deze wedstrijd wordt georganiseerd door: GlaxoSmithKline Consumer Healthcare NV-SA Avenue Pascal 2-4-6 1300 Wavre - Belgium (hierna

Nadere informatie

WEDSTRIJDREGLEMENT XIU actie schooljaar XIU graag graffitiwerk

WEDSTRIJDREGLEMENT XIU actie schooljaar XIU graag graffitiwerk WEDSTRIJDREGLEMENT XIU actie schooljaar 2018-2019 XIU graag graffitiwerk Inleiding Het XIU graag graffitiwerk is een wedstrijd die georganiseerd wordt door de vzw XIU. Scholen die deelnemen proberen op

Nadere informatie

2. Om deel te nemen aan de wedstrijd dient de Deelnemer over een account te beschikken die publiek is op Twitter en/of Instagram en/of Facebook

2. Om deel te nemen aan de wedstrijd dient de Deelnemer over een account te beschikken die publiek is op Twitter en/of Instagram en/of Facebook WEDSTRIJDREGLEMENT #DELHAIZECOLORS Artikel 1 : Organisator De wedstrijd "#delhaizecolors wordt georganiseerd van 25/06/2015-7h tot en met 15/07/2015 18h door Delhaize Group SA ( de Organisator ), waarvan

Nadere informatie

Naamloze vennootschap met een kapitaal van 185.030.527,37 Euro

Naamloze vennootschap met een kapitaal van 185.030.527,37 Euro GEBRUIKSVOORWAARDEN VOOR HET My Lab Ski -PORTAL - Frankrijk 1. VERMELDINGEN MET BETREKKING TOT DE My Lab Ski -SITE 1.1 Uitgever De website My Lab Ski (hierna het Portal of My Lab Ski-portal ) geeft de

Nadere informatie

Literaire prijs Prins Alexander van België 2012

Literaire prijs Prins Alexander van België 2012 Literaire prijs Prins Alexander van België 2012 1. Voorstelling van de prijs H.K.H. prinses Léa van België wil met de oprichting van een jaarlijkse literaire prijs hulde brengen aan haar echtgenoot. De

Nadere informatie

Deelname aan de wedstrijd is mogelijk vanaf 12 januari 2015 tot en met 31 januari 2015.

Deelname aan de wedstrijd is mogelijk vanaf 12 januari 2015 tot en met 31 januari 2015. REGLEMENT PromoLife Solden WEDSTRIJD ACTIE GEORGANISEERD DOOR NV HIGHCO DATA Artikel 1 De wedstrijd PromoLife Solden wordt georganiseerd door NV HighCo DATA met zetel te Kruiskouter 1, 1730 te Asse met

Nadere informatie

1. AANVAARDING VAN DE ALGEMENE VOORWAARDEN

1. AANVAARDING VAN DE ALGEMENE VOORWAARDEN Welkom bij de applicatie e-coupons van Beneficio by Edenred Belgium 1. AANVAARDING VAN DE ALGEMENE VOORWAARDEN GELIEVE DE GEBRUIKSVOORWAARDEN VAN DEZE APPLICATIE AANDACHTIG TE LEZEN We vragen u deze Algemene

Nadere informatie

REGLEMENT van de 5e Tentoonstelling van de Belgische PASTELLISTEN

REGLEMENT van de 5e Tentoonstelling van de Belgische PASTELLISTEN REGLEMENT van de 5e Tentoonstelling van de Belgische PASTELLISTEN Zaal Arsenal te NAMUR Rue Bruno, 11 5000 NAMUR Van 02 april tot 11 april 2016 Open voor het publiek op zaterdag en zondag van 10u tot 18u

Nadere informatie

WEDSTRIJDREGLEMENT 'WEEKEND VAN DE KLANT 2017'

WEDSTRIJDREGLEMENT 'WEEKEND VAN DE KLANT 2017' WEDSTRIJDREGLEMENT 'WEEKEND VAN DE KLANT 2017' 1. ORGANISATIE 1.1. De UNION DES CLASSES MOYENNES-NATIONAL vzw, afgekort UCM National, met maatschappelijke zetel in de Kolonel Bourglaan 123-125 te 1140

Nadere informatie

Reglement "KOEK VAN A"

Reglement KOEK VAN A Reglement "KOEK VAN A" Artikel 1: Algemeen 1 Deze Facebookwedstrijd wordt georganiseerd door vzw Jangada, Lange Lozanastraat 15, 2018 Antwerpen, hier verder genoemd als "Antwerpen Koekenstad" 2 De wedstrijd

Nadere informatie

Reglement van de Wedstrijd "MTV EMA" op Facebook Wedstrijd 1 Algemene bepalingen Organisator Sponsor van de prijzen 2 Regels van de Wedstrijd

Reglement van de Wedstrijd MTV EMA op Facebook Wedstrijd 1 Algemene bepalingen Organisator Sponsor van de prijzen 2 Regels van de Wedstrijd Reglement van de Wedstrijd "MTV EMA" op Facebook Dit Reglement bepaalt de regels, het bereik en de voorwaarden voor deelname aan de Wedstrijd MTV EMA" (verder de Wedstrijd te noemen) op Facebook. 1 Algemene

Nadere informatie

Reglement van het spel de wedstrijd Groot spel voor de 20 ste verjaardag

Reglement van het spel de wedstrijd Groot spel voor de 20 ste verjaardag Reglement van het spel de wedstrijd Groot spel voor de 20 ste verjaardag Artikel 1: ORGANISATOR De vennootschap MAISONS DU MONDE, besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid ingeschreven in de

Nadere informatie

Vertrouwelijkheidsbeleid

Vertrouwelijkheidsbeleid Vertrouwelijkheidsbeleid Planet Parfum respecteert en beschermt je privéleven. Daarom stellen wij je dit vertrouwelijkheidscharter ter beschikking zodat je op onze e-shop een positieve ervaring beleeft

Nadere informatie

"Wedstrijd": de huidige online wedstrijd «Carrefour market Sint- Valentijn»

Wedstrijd: de huidige online wedstrijd «Carrefour market Sint- Valentijn» Officieel reglement van de online Wedstrijd «Carrefour market Sint-Valentijn» (hierna het Reglement genoemd) De wedstrijd Carrefour market - Sint- Valentijn wordt georganiseerd door Carrefour Belgium nv

Nadere informatie

WEDSTRIJDREGLEMENT VOIX NOUVELLES 2018 DEELNEMERSVOORWAARDEN

WEDSTRIJDREGLEMENT VOIX NOUVELLES 2018 DEELNEMERSVOORWAARDEN WEDSTRIJDREGLEMENT VOIX NOUVELLES 2018 DEELNEMERSVOORWAARDEN 1.1 Deelnemers De audities staan open voor zangers jonger dan 32 jaar (op 30 juni 2017) komende uit, verblijvend of schoolgaand in één van de

Nadere informatie

SEA SHOOT SHARE. Pak je camera en doe mee, want zwerfvuil hoort niet in de zee. MARLISCO videowedstrijd. * reglement* Nederland. Versie 15 mei 2013

SEA SHOOT SHARE. Pak je camera en doe mee, want zwerfvuil hoort niet in de zee. MARLISCO videowedstrijd. * reglement* Nederland. Versie 15 mei 2013 MARLISCO videowedstrijd * reglement* Nederland Versie 15 mei 2013 (bijgewerkt op 31 juli 2013) MARLISCO Marine Litter in European Seas: Social Awareness and Coresponsibility is een FP7 project gefinancierd

Nadere informatie

«Koffie op het werk»

«Koffie op het werk» DESIGN WEDSTRIJD 2015 «Koffie op het werk» INSCHRIJFFORMULIER Mevr./Mej./Dhr. NAAM: VOORNAAM: GEBOORTEDATUM EN -PLAATS: / / te ( ) (Verplicht een fotokopie van de voor- en achterkant van uw ID-kaart meezenden)

Nadere informatie

BELCLIV-prijs 2018 voor de beste masterthesis over informaticaveiligheid 1 van 8 INHOUDSOPGAVE

BELCLIV-prijs 2018 voor de beste masterthesis over informaticaveiligheid 1 van 8 INHOUDSOPGAVE BELCLIV-prijs 2018 voor de beste masterthesis over informaticaveiligheid 1 van 8 INHOUDSOPGAVE 1. DE DOELSTELLINGEN VAN BELCLIV... 2 2. DE BELCLIV-PRIJS... 2 3. AANMERKINGSCRITERIA... 3 4. BEOORDELINGSCRITERIA...

Nadere informatie

OVER HET THEMA: Post een foto van je bad hair day en win een uitnodiging voor 2 voor de Hair Fashion Night.

OVER HET THEMA: Post een foto van je bad hair day en win een uitnodiging voor 2 voor de Hair Fashion Night. WEDSTRIJD: L Oréal Professionnel Hair Fashion Night OVER HET THEMA: Post een foto van je bad hair day en win een uitnodiging voor 2 voor de Hair Fashion Night. Artikel 1: Voorwerp van de wedstrijd L Oréal

Nadere informatie

Wedstrijdreglement «Grote Schoolkalender Gezinnen» en verklaring bescherming persoonlijke levenssfeer

Wedstrijdreglement «Grote Schoolkalender Gezinnen» en verklaring bescherming persoonlijke levenssfeer Wedstrijdreglement «Grote Schoolkalender 2016-2017 - Gezinnen» en verklaring bescherming persoonlijke levenssfeer Wedstrijdreglement: Artikel 1. - Voorwerp Dit reglement is van toepassing op de wedstrijd

Nadere informatie

WEDSTRIJDREGLEMENT PIN & WIN

WEDSTRIJDREGLEMENT PIN & WIN WEDSTRIJDREGLEMENT PIN & WIN 1. Organisator -- Deze wedstrijd wordt georganiseerd door KARWEI, hierna genoemd de Organisator. De PIN & WIN wedstrijd is op geen enkele wijze gesponsord, aanbevolen, ten

Nadere informatie

12 jaar geleden zag ons huidige logo het licht. Wij vinden het tijd voor een update en daarom dagen we jou uit! Ben je tussen 16 en 30 jaar?

12 jaar geleden zag ons huidige logo het licht. Wij vinden het tijd voor een update en daarom dagen we jou uit! Ben je tussen 16 en 30 jaar? 12 jaar geleden zag ons huidige logo het licht. Wij vinden het tijd voor een update en daarom dagen we jou uit! Ben je tussen 16 en 30 jaar? Ben je gedomicilieerd in Groot-Aarschot? Ben je grafisch bezig

Nadere informatie

WEDSTRIJDREGLEMENT GRATIS VZW WEBSITE

WEDSTRIJDREGLEMENT GRATIS VZW WEBSITE WEDSTRIJDREGLEMENT GRATIS VZW WEBSITE 06/07/2017 INLEIDING Dit wedstrijdreglement bepaalt de deelnemingsvoorwaarden voor de wedstrijd die Vulpo organiseert via haar website, andere onlinekanalen (zoals

Nadere informatie

Wedstrijdreglement 1 jaar gratis kaas

Wedstrijdreglement 1 jaar gratis kaas Wedstrijdreglement 1 jaar gratis kaas ARTIKEL 1: ORGANISEREND BEDRIJF De naamloze vennootschap Savencia Fromage & Dairy Benelux nv (BE 0406.658.741), gevestigd en met maatschappelijke zetel te 1050 ELSENE,

Nadere informatie

WEDSTRIJDREGLEMENT DE BESTE BELGETARISCHE STOEMP BIJ CARREFOUR

WEDSTRIJDREGLEMENT DE BESTE BELGETARISCHE STOEMP BIJ CARREFOUR WEDSTRIJDREGLEMENT DE BESTE BELGETARISCHE STOEMP BIJ CARREFOUR ARTIKEL 1 De naamloze vennootschap CARREFOUR BELGIUM Carrefour market, met maatschappelijke zetel in de Olympiadenlaan 20 in 1140 Evere, (KBO

Nadere informatie

FAQ Solidarity Award

FAQ Solidarity Award FAQ Solidarity Award Wat is het doel van de wedstrijd ING Solidarity Award? Wie kan deelnemen aan de wedstrijd ING Solidarity Award, wat zijn de verkiesbaarheidscriteria? Hoe kan ik mijn vereniging inschrijven?

Nadere informatie

Provincieraadsbesluit

Provincieraadsbesluit directie Onderwijs & Vorming --- dossiernummer: 1402992 Provincieraadsbesluit betreft verslaggever Flankerend onderwijsbeleid Reglement met betrekking tot de wedstrijd voor projecten rond de Eerste Wereldoorlog

Nadere informatie

FEDERALE PRIJS ARMOEDEBESTRIJDING 2017 *** Reglement

FEDERALE PRIJS ARMOEDEBESTRIJDING 2017 *** Reglement FEDERALE PRIJS ARMOEDEBESTRIJDING 2017 *** Reglement Artikel 1 Hoofdstuk 1: voorwerp van het reglement Dit reglement bepaalt het doel, de deelnemingsvoorwaarden, de selectieprocedure en de toekenningcriteria

Nadere informatie

Wedstrijdreglement W 3 Scholarship Challenge 2018

Wedstrijdreglement W 3 Scholarship Challenge 2018 Wedstrijdreglement W 3 Scholarship Challenge 2018 Algemeen Artikel 1: Organisatoren Dit wedstrijdreglement legt de algemene deelnemingsvoorwaarden vast die van toepassing zijn op de W^3 Scholarship Challenge

Nadere informatie

FEDERALE PRIJS ARMOEDEBESTRIJDING 2019 *** Reglement. Hoofdstuk 1: Doel van het reglement

FEDERALE PRIJS ARMOEDEBESTRIJDING 2019 *** Reglement. Hoofdstuk 1: Doel van het reglement FEDERALE PRIJS ARMOEDEBESTRIJDING 2019 *** Reglement Hoofdstuk 1: Doel van het reglement Artikel 1 Dit reglement bepaalt de doelstelling, de deelnemingsvoorwaarden, de selectieprocedure en de toekenningscriteria

Nadere informatie

BURNY BOS TALENT AWARD 2015 DEELNAMEFORMULIER

BURNY BOS TALENT AWARD 2015 DEELNAMEFORMULIER BURNY BOS TALENT AWARD 2015 DEELNAMEFORMULIER PERSOONLIJKE GEGEVENS Naam Adres Te bereiken op mail Telefoon Facebook; LinkedIn;Twitter profiel: Korte beschrijving van je achtergrond, CV IDEE VOOR ANIMATIE

Nadere informatie

CREG-prijs

CREG-prijs CREG-prijs 2015-2016 DOEL De Commissie voor de Regulering van de Elektriciteit en het Gas (CREG) reikt dit jaar weer een prijs voor een innoverend eindwerk op het vlak van energie uit. Alle domeinen komen

Nadere informatie

1. Algemeen. 2.1. Deelname aan de IGNITE Award is uitsluitend mogelijk voor in Nederland wonende natuurlijke personen die ouder zijn dan 18 jaar.

1. Algemeen. 2.1. Deelname aan de IGNITE Award is uitsluitend mogelijk voor in Nederland wonende natuurlijke personen die ouder zijn dan 18 jaar. 1. Algemeen 1. Algemeen 1.1. Op de IGNITE Award is een wedstrijdreglement van toepassing. Door deel te nemen aan deze wedstrijd en/of inzending van het inschrijfformulier geef je aan dat je akkoord gaat

Nadere informatie

DECEMBER 2018 BRUSSEL EEN EVENT VAN KANDIDAATSDOSSIER. indiening voor 16 november 2018 om middernacht. Organized by

DECEMBER 2018 BRUSSEL EEN EVENT VAN KANDIDAATSDOSSIER. indiening voor 16 november 2018 om middernacht. Organized by 04 DECEMBER 2018 BRUSSEL KANDIDAATSDOSSIER indiening voor 16 november 2018 om middernacht VOORGAANDE INFORMATIE DE DOSSIERS EN TOEGEVOEGDE STUKKEN dienen ter attentie van Dorien Favaits ingediend te worden

Nadere informatie

Deelname aan de filmpjeswedstrijd is gratis. De filmpjes wedstrijd begint op 9 augustus 2013 en loopt af op 30 september 2013.

Deelname aan de filmpjeswedstrijd is gratis. De filmpjes wedstrijd begint op 9 augustus 2013 en loopt af op 30 september 2013. Wedstrijdreglement Filmpjeswedstrijd Sunparks ARTIKEL 1 ORGANISERENDE VENNOOTSCHAP Center Parcs Europe N.V. (Belgium), een bijkantoor gevestigd aan de Lambroekstraat 5A, B-1831 Diegem, België van Center

Nadere informatie

Reglement Wedstrijd Win een meettoestel die de luchtkwaliteit in jouw woning visualiseert

Reglement Wedstrijd Win een meettoestel die de luchtkwaliteit in jouw woning visualiseert Reglement Wedstrijd Win een meettoestel die de luchtkwaliteit in jouw woning visualiseert 13 Artikel 1 De wedstrijd Win een meettoestel die de luchtkwaliteit in jouw woning visualiseert ( Game ) wordt

Nadere informatie

ALGEMENE VOORWAARDEN FME Hackathon 2017

ALGEMENE VOORWAARDEN FME Hackathon 2017 ALGEMENE VOORWAARDEN FME Hackathon 2017 Algemeen De vereniging FME gevestigd te Zoetermeer aan de Zilverstraat 69, organiseert in de periode van 18 november 2017 09.00 uur tot en met 19 november 2017 18.30

Nadere informatie

Wedstrijdreglement Record Bank Mobile 2017 Wedstrijd georganiseerd door Record Bank

Wedstrijdreglement Record Bank Mobile 2017 Wedstrijd georganiseerd door Record Bank Wedstrijdreglement Record Bank Mobile 2017 Wedstrijd georganiseerd door Record Bank 1. Organisatie De wedstrijd Record Bank Mobile 2017 (hierna wedstrijd genoemd) wordt georganiseerd door Record Bank nv

Nadere informatie

DE STER VAN DE BELGISCHE KEUKEN Culinair vuurwerk met Belgische topingrediënten.

DE STER VAN DE BELGISCHE KEUKEN Culinair vuurwerk met Belgische topingrediënten. DE STER VAN DE BELGISCHE KEUKEN Culinair vuurwerk met Belgische topingrediënten. Artikel 1: De wedstrijd De organisatie van de wedstrijd De Ster van de Belgische keuken ligt bij de vzw De Meesterkoks van

Nadere informatie

Dit reglement legt de voorwaarden vast van de wedstrijd georganiseerd door Belgacom nv.

Dit reglement legt de voorwaarden vast van de wedstrijd georganiseerd door Belgacom nv. WEDSTRIJDREGLEMENT Art. 1 Voorwaarden van de wedstrijd Dit reglement legt de voorwaarden vast van de wedstrijd georganiseerd door Belgacom nv. Deelnemers worden geacht de inhoud van dit reglement te kennen.

Nadere informatie

FEDERALE PRIJS ARMOEDEBESTRIJDING 2010 *** Reglement

FEDERALE PRIJS ARMOEDEBESTRIJDING 2010 *** Reglement FEDERALE PRIJS ARMOEDEBESTRIJDING 2010 *** Reglement Hoofdstuk 1: voorwerp van het reglement Artikel 1 Dit reglement bepaalt het doel, de deelnemingsvoorwaarden, de selectieprocedure en de toekenningcriteria

Nadere informatie

vtwonen ontwerpwedstrijd 2016

vtwonen ontwerpwedstrijd 2016 vtwonen ontwerpwedstrijd 2016 Ontwerptalent van Nederland opgelet! vtwonen organiseert een ontwerpwedstrijd. Met deze ontwerpwedstrijd wil vtwonen ontwerpers, maar ook leuke creatieve mensen en hun ontwerp

Nadere informatie

Deze actievoorwaarden zijn van toepassing op de door Thornico Building Rotterdam te organiseren groeikas010 actie (hierna te noemen de actie ).

Deze actievoorwaarden zijn van toepassing op de door Thornico Building Rotterdam te organiseren groeikas010 actie (hierna te noemen de actie ). 1. Toepasselijkheid 1.1 Deze actievoorwaarden zijn van toepassing op de door Thornico Building Rotterdam te organiseren groeikas010 actie (hierna te noemen de actie ). 1.2 Door deelname aan de actie verklaart

Nadere informatie

WEDSTRIJDREGLEMENT-YIEHA.BE

WEDSTRIJDREGLEMENT-YIEHA.BE WEDSTRIJDREGLEMENT-YIEHA.BE ARTIKEL 1 De vennootschap YIEHA NV (hierna YIEHA ), met maatschappelijke zetel te Franklin Rooseveltplaats 12, 2060 Antwerpen, biedt een promotie aan (hierna actie ) waarvan

Nadere informatie

SAMENWERKINGSOVEREENKOMST BIJ HET UITSCHRIJVEN VAN EEN SCENARIO

SAMENWERKINGSOVEREENKOMST BIJ HET UITSCHRIJVEN VAN EEN SCENARIO SAMENWERKINGSOVEREENKOMST BIJ HET UITSCHRIJVEN VAN EEN SCENARIO TUSSEN :, auteur,, ENERZIJDS, EN, auteur, ANDERZIJDS, GELET OP HET FEIT DAT De auteurs besloten hebben om hun bekwaamheden en krachten te

Nadere informatie

2017 RAYMOND LEBLANC PRIJS REGISTRATIEFORMULIER

2017 RAYMOND LEBLANC PRIJS REGISTRATIEFORMULIER 2017 RAYMOND LEBLANC PRIJS REGISTRATIEFORMULIER Formulier terugsturen naar: Of via e-mail naar: Fondation Raymond Leblanc - Raymond Leblanc Prijs Paul-Henri Spaaklaan, 7 1060 Brussel Belgïe info@fondationrleblanc.be

Nadere informatie

INTERNET WEDSTRIJD REGLEMENT ONLINE TER BESCHIKKING REGLEMENT VERITAS CONTEST WEDSTRIJD ACTIE GEORGANISEERD DOOR VERITAS.

INTERNET WEDSTRIJD REGLEMENT ONLINE TER BESCHIKKING REGLEMENT VERITAS CONTEST WEDSTRIJD ACTIE GEORGANISEERD DOOR VERITAS. INTERNET WEDSTRIJD REGLEMENT ONLINE TER BESCHIKKING REGLEMENT VERITAS CONTEST WEDSTRIJD ACTIE GEORGANISEERD DOOR VERITAS Artikel 1 De wedstrijd Made by you wordt georganiseerd door Veritas nv, De Villermontstraat

Nadere informatie

4. Niet de moedertaal maar wel de gekozen taalcategorie bepaalt de taal die zal gebruikt worden doorheen de wedstrijd.

4. Niet de moedertaal maar wel de gekozen taalcategorie bepaalt de taal die zal gebruikt worden doorheen de wedstrijd. Wedstrijdreglement Eustory Doel EUSTORY is een geschiedeniswedstrijd georganiseerd door BELvue, onder toezicht van de Koning Boudewijnstichting. Het wil jongeren van alle onderwijstypes de hand reiken

Nadere informatie

Inschrijving De foto Gedragscode

Inschrijving De foto Gedragscode Inschrijving Elke deelnemer aan de fotowedstrijd dient op de actiesite mvsacava.com/addlife zijn/haar foto te uploaden, te vertellen waarom het zijn/haar zomermoment is, de foto te delen op minstens één

Nadere informatie

SPEL '100.000 ste O Logis-lid' - Reglement-

SPEL '100.000 ste O Logis-lid' - Reglement- FEDERATION INTERNATIONALE DES LOGIS 83 avenue d'italie - 75013 Parijs Tel +33 (0)1 45 84 70 00 Fax +33 (0)1 45 83 59 66 Service-marketing@logishotels.com SPEL '100.000 ste O Logis-lid' - Reglement- Vanaf

Nadere informatie

Wedstrijdreglement Come a casa "De Tafel"

Wedstrijdreglement Come a casa De Tafel Wedstrijdreglement Come a casa "De Tafel" Algemeen Dit reglement legt de modaliteiten en deelnemingsvoorwaarden vast die van toepassing zijn op de wedstrijd De Tafel (hierna wedstrijd ), georganiseerd

Nadere informatie

BRIEFING - HEMA design daten op Dutch Design Week 2017

BRIEFING - HEMA design daten op Dutch Design Week 2017 BRIEFING - HEMA design daten op Dutch Design Week 2017 HEMA design daten Jouw idee samen met experts verder ontwikkelen tijdens HEMA design daten op Dutch Design Week 2017? HEMA nodigt jonge ontwerpers

Nadere informatie

WEDSTRIJDREGLEMENT CARREFOUR #PimpMyDevil

WEDSTRIJDREGLEMENT CARREFOUR #PimpMyDevil WEDSTRIJDREGLEMENT CARREFOUR #PimpMyDevil Artikel 1 - voorwerp van voorliggend reglement De wedstrijd Leve Voetbal is een fotowedstrijd met aankoopverplichting van minstens één van de officiële miniduivels

Nadere informatie

AANMELDFORMULIER. Naam inzender (In het geval van een groepsinzending s.v.p. de naam en het adres van de contactpersoon vermelden)

AANMELDFORMULIER. Naam inzender (In het geval van een groepsinzending s.v.p. de naam en het adres van de contactpersoon vermelden) AANMELDFORMULIER INFORMATIE OVER DE INZENDER Naam inzender (In het geval van een groepsinzending s.v.p. de naam en het adres van de contactpersoon vermelden) Straat Postcode en woonplaats Land Telefoon

Nadere informatie

De kandidaat slaat zijn samenvatting op onder de naam S-Jenaam.Jevoornaam.docx Bv. S-Vermeulen.Luc.docx

De kandidaat slaat zijn samenvatting op onder de naam S-Jenaam.Jevoornaam.docx Bv. S-Vermeulen.Luc.docx ie-prijzen 2017 Artikel 1 Doelgroep ie-net schrijft een wedstrijd uit ter bekroning van de masterproeven van studenten van de faculteiten ingenieurswetenschappen, bio-ingenieurswetenschappen, industrieel

Nadere informatie

REGLEMENT VAN DE WEDSTRIJD "ING Medicalis Tomorrowland Winter 2019" - Wedstrijd georganiseerd door ING België nv

REGLEMENT VAN DE WEDSTRIJD ING Medicalis Tomorrowland Winter 2019 - Wedstrijd georganiseerd door ING België nv REGLEMENT VAN DE WEDSTRIJD "ING Medicalis Tomorrowland Winter 2019" - Wedstrijd georganiseerd door ING België nv 1. De wedstrijd "ING Tomorrowland Winter Medicalis 2019" (hierna genoemd "de wedstrijd")

Nadere informatie