Reglement van het spel de wedstrijd Groot spel voor de 20 ste verjaardag

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Reglement van het spel de wedstrijd Groot spel voor de 20 ste verjaardag"

Transcriptie

1 Reglement van het spel de wedstrijd Groot spel voor de 20 ste verjaardag Artikel 1: ORGANISATOR De vennootschap MAISONS DU MONDE, besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid ingeschreven in de KBO onder het nr en met maatschappelijke zetel gelegen te 6700 ARLON, route de Dierkich 307, hierna ORGANISATOR genoemd, organiseert naar aanleiding van haar 20 ste verjaardag een spelwedstrijd (hierna spel of spel-wedstrijd genoemd) genaamd Groot spel voor de 20 ste verjaardag dat zal plaatsvinden van 1 april 2016 tot en met 15 mei 2016, onder de hierna bepaalde voorwaarden. Artikel 2: DEELNEMERS 2.1. De deelname aan het spel-wedstrijd houdt de volledige en integrale aanvaarding in van huidig reglement De deelname aan het spel-wedstrijd staat open voor iedere fysieke persoon, dewelke ouder is dan 18 jaar en een wettig verblijf heeft in België. Dit spel is gratis en zonder aankoop verplichting. Personeelsleden van de ORGANISATOR evenals directe familieleden van de personeelsleden dewelke met hen samenwonen mogen niet deelnemen aan het spelwedstrijd De ORGANISATOR behoudt zich het recht voor om te allen tijde de gegevens die hem door de deelnemers worden overhandigd na te kijken, in het bijzonder door identiteitsgegevens (identiteitskaart, paspoort of gelijkaardige documenten) op te vragen De deelname aan het spel-wedstrijd kan enkel door neerlegging van een naar behoren ingevuld formulier in de stembussen die hiervoor voorzien werden in de winkels van MAISONS DU MONDE gelegen in België op de gebruikelijke uren en dagen van opening en sluiting. De adressen en openingsuren van de winkels van de ORGANISATOR zijn beschikbaar op de internetwebsite van de ORGANISATOR en in de verschillende catalogussen Maisons du Monde (Editie Indoor 2016, Editie Outdoor 2016 en Editie Junior 2015) dewelke gratis ter beschikking worden gesteld van het cliënteel van de ORGANISATOR. Deze uurroosters kunnen gewijzigd worden, zonder dat de ORGANISATOR hiervoor aansprakelijk kan worden gesteld De deelname aan het spel-wedstrijd is beperkt tot één deelname per persoon (zelfde naam, zelfde postcode). De deelnemer dewelke meerdere inschrijvingsformulieren neerlegt zal automatisch worden gediskwalificeerd.

2 2.6. De ORGANISATOR behoudt zich het recht voor om de duur van het spel te annuleren, op te schorten, te herleiden of te verlengen. De ORGANISATOR kan hiervoor niet aansprakelijk worden gesteld. Artikel 3 : MODALITEITEN VAN DEELNAME EN VERLOOP VAN DE WEDSTRIJD 3.1. Om deel te nemen aan huidig spel wedstrijd moeten de deelnemers (i) het deelnameformulier dat voorkomt in de catalogus Indoor Maisons du Monde Editie 2016 of dewelke zij voorafgaandelijk van de internetsite van de ORGANISATOR hebben gehaald, aanvullen, vervolgens (ii) moeten zijn antwoorden op de vra(a)g(en) die voorkom(t)en op het deelnameformulier en (iii) en deze deponeren in de stembus die ter hunner beschikking wordt gesteld in één van de winkels van Maisons du Monde die deelnemen aan de wedstrijd Iedere onvolledige, onjuiste, onleesbare of verzonnen inschrijving zal niet in rekening worden genomen en zal de nietigheid van de deelname van de deelnemer tot gevolg hebben De onthulde wil om te frauderen of de aangetoonde poging tot bedrog (valsspelen) van een deelnemer zal gesanctioneerd worden door het formele en definitieve verbod om deel te nemen aan het spel wedstrijd gedurende haar volledige duur en zal tevens de nietigheid met zich meebrengen van alle formulieren die melding maken van het adres van de deelnemer die gefraudeerd heeft of vals gespeeld heeft De ORGANISATOR behoudt zich het recht voor om iedere deelnemer dewelke één of meerdere bepalingen van huidig reglement niet naleeft uit het spel-wedstrijd te verwijderen. De ORGANISATOR behoudt zich het recht voor om iedere persoon te vervolgen die zou trachten om het goede verloop van de wedstrijd of de onpartijdigheid van het spel te frauderen of te schaden Er zal slechts rekening worden gehouden met de formulieren voor zover ze binnen de tijdsbepalingen, zoals voorzien in huidig reglement, werden ontvangen. Artikel 4 : AANWIJZING VAN DE WINNAARS EN PRIJS De wedstrijd zal honderd (100) winnaars opdragen. Onder hen zullen er tien (10) winnaars een lot van 6 stoelen krijgen en negentig (90) winnaars één (1) stoel krijgen. De stoelen die aan de winnaars worden aangeboden zijn heruitgaven van modellen die de voorbije 20 jaar werden verkocht. De stoelen worden voorgesteld op de internetwebsite van de ORGANISATOR. De waarde van een stoel situeert zich tussen de 150 en 200 afhankelijk van het model. Om te kunnen winnen, moet de winnaar zijn formulier geldig hebben ingevuld en correct op de vra(a)g(en) hebben geantwoord. Indien meer dan honderd (100) deelnemers aan deze voorwaarden voldoen, zullen de winnaars willekeurig worden getrokken door een vertegenwoordiger van de directie van de ORGANISATOR. De willekeurige trekking zal plaatsvinden binnen de 2 weken na de afsluiting van de wedstrijd, behoudens aan de deelnemers meegedeelde verhindering. De tien (10) eerste winnaars die willekeurig worden getrokken zullen de loten van zes (6) stoelen winnen.

3 Artikel 5: OVERHANDIGING VAN DE LOTEN 5.1. De ORGANISATOR zal de winnaars binnen een maximale termijn van acht (8) dagen na de willekeurige trekking via telefoon, via of per brief verwittigen van hun winst. In het geval dat de gegevens die door de deelnemer werden overhandigd niet geldig, onvolledig of onjuist blijken te zijn, behoudt de ORGANISATOR zich het recht voor om de prijs toe te kennen aan een andere deelnemer De ORGANISATOR garandeert de levering van de verschillende loten op de woonplaats van de winnaars. De levering zal ten laatste plaatsvinden op 30 september De ORGANISATOR behoudt zich de mogelijkheid om de loten te verzenden via een transporteur van zijn keuze. De ORGANISATOR mag zelf de modaliteiten van levering van de loten veranderen Alle klachten betreffende een niet gekregen, beschadigde of niet-conforme prijs dienen ten laatste vijftien (15) dagen na de datum van aankondiging van de winst of de datum van ontvangst van de prijs in kwestie schriftelijk worden gericht aan de ORGANISATOR Het lot kan in ieder geval niet worden ingewisseld tegen haar waarde in geld of iedere andere schenking, noch kan deze worden overgedragen aan een andere persoon dan de winnaar(s) De ORGANISATOR behoudt zich te allen tijde het recht om de prijs van de wedstrijd aan te passen, omwille van productieredenen, inhoudelijke redenen, veiligheidsredenen of omwille van iedere andere redelijk motief. De nieuwe prijs zal een gelijkaardige waarde hebben dan de bestaande prijs De winnaars van het spel aanvaarden, omwille van de promotie van het spel-wedstrijd, uitdrukkelijk dat zij het recht verlenen aan de ORGANISATOR om hun voornaam, de eerste letter van hun familienaam evenals hun gemeente of stad van hun woonplaats te gebruiken op alle communicatiemiddelen verbonden aan de wedstrijd, ongeacht het aantal en het formaat. De ORGANISATOR, zal ten deze titel, niet gehouden zijn tot enige schadevergoeding van welke aard dan ook. Bovengenoemde toelating wordt door de winnaars toegekend aan de ORGANISATOR voor een duur van één (1) jaar te rekenen vanaf de datum van de start van het spel. De winnaars vrijwaren de ORGANISATOR voor iedere vordering op dit vlak. Artikel 6: AANSPRAKELIJKHEID 6.1. De ORGANISATOR behoudt zich het recht voor om te allen tijde en zonder enige voorafgaandelijke verwittiging iedere persoon of groep van personen die huidig reglement niet naleeft of wiens gedrag schade toebrengt aan het goede verloop van het spel -wedstrijd tijdelijk of definitief uit te sluiten van de wedstrijd 6.2. De ORGANISATOR kan niet aansprakelijk gesteld worden indien hij het spel om redenen van overmacht of omstandigheden buiten zijn wil dient te annuleren, te verkleinen, te verlengen, te verzetten of de voorwaarden er van dient aan te passen, informatie die in de

4 deelnemende winkels wordt meegedeeld. Er zal geen enkele vergoeding kunnen gevorderd worden door de deelnemers Het is uitdrukkelijk verboden om op gelijk welke wijze de bepalingen van het spel aan te passen of trachten aan te passen, in het bijzonder om de resultaten ervan aan te passen of ieder element dat de uitkomst van het spel of de winnaars kan beïnvloeden. De ORGANISATOR behoudt zich het recht voor om de gelijkheid van kansen tussen de deelnemers na te leven, in het bijzonder via gerechtelijke weg of iedere andere manier die zij passend acht De ORGANISATOR behoudt zich het recht voor om iedere persoon die vals speelt of de goede werking van het spel hindert uit te sluiten van het spel. De winnaar die heeft vals gespeeld heeft van rechtswege geen recht meer op zijn lot De aansprakelijkheid van de ORGANISATOR met betrekking tot de prijzen, met inbegrip van de contractuele garanties of garanties die wettelijk van toepassing zijn, is in ieder geval beperkt tot de herstelling of vervanging van de gebrekkige of niet conforme produkten. De ORGANISATOR kan niet gehouden zijn tot vergoeding van de indirecte schade of ieder ander financieel nadeel geleden door de winnaar of een derde. Artikel 7: INTERPRETATIE VAN DE OVEREENKOMST 7.1. DE ORGANISATOR zal soeverein beslissen over iedere vraag die betrekking heeft op de toepassing van huidig reglement of iedere vraag die niet geregeld wordt door huidig reglement. Tegen deze beslissingen kan geen beroep worden ingesteld Iedere betwisting of klacht dient per gewone brief of per verzonden te worden aan de ORGANISATOR. Deze brief dient melding te maken van alle gegevens van de deelnemer en het uitdrukkelijke motief van betwisting. Er zal geen enkele klacht meer behandeld worden na 1 maand na het afsluiten van het spel-wedstrijd Huidig reglement is onderworpen aan de Belgische wetten. 7.4 Partijen verbinden zich ertoe om te trachten ieder geschil minnelijk op te lossen dat zou ontstaan bij de uitoefening van huidig reglement. In geval er op definitieve wijze geen akkoord kan worden getroffen zijn de Franstalige rechtbanken van eerste aanleg te Brussel bevoegd. Artikel 8: PRIVE-LEVEN 8.1. Bij de deelname aan het spel-wedstrijd, zal er voor de geldigheid van deze deelname en de toekenning van de prijzen nominatieve en persoonlijke informatie verzameld worden. De persoonlijke gegevens die tijdens de wedstrijd worden verzameld zullen worden opgeslagen en verwerkt in een elektronische gegevensbasis die eigendom is van de ORGANISATOR en waar hij als enige titularis van is en verantwoordelijk voor is voor de behandeling. Deze gegevens zullen worden gebruikt met naleving van de principes en de wetgeving betreffende de bescherming van het privé-leven, de bescherming van de persoonlijke gegevens en andere normen die in de materie van kracht zijn.

5 8.2. Iedere deelnemer beschikt op ieder ogenblik over een recht van toegang, verbetering, schrapping of verzet tegen zijn gegevens met een persoonlijk karakter, dat hij op eenvoudig verzoek kan uitoefenen bij de ORGANISATOR (en in het bijzonder via op het volgende adres: 8.3. De deelnemer gaat bovendien uitdrukkelijk akkoord met het feit dat zijn persoonlijke gegevens verzameld in het kader van de wedstrijd kunnen worden gebruikt door de ORGANISATOR teneinde hem beter te kunnen dienen en hem te informeren per , gewone brief of sms van zijn nieuwe produkten en offertes dewelke de deelnemer zouden kunnen interesseren.

Actie Scratch & Win Makro Cash & Carry Belgium

Actie Scratch & Win Makro Cash & Carry Belgium Actie Scratch & Win Makro Cash & Carry Belgium ARTIKEL 1 ONDERWERP 1.1. Makro Cash & Carry Belgium NV (Nijverheidsstraat 70, 2160 Wommelgem, België met ondernemingsnummer BE 0406.952.018 ) organiseert

Nadere informatie

Wedstrijdreglement van de actie «CATSAN SMART PACK»

Wedstrijdreglement van de actie «CATSAN SMART PACK» Wedstrijdreglement van de actie «CATSAN SMART PACK» 1 De Organisator De «CATSAN Smart Pack» wedstrijd (de Wedstrijd ) wordt georganiseerd door Mars Belgium NV, Kleine Kloosterstraat 8, 1932 Sint-Stevens-Woluwe,

Nadere informatie

Wedstrijdreglement winactie zonder aankoopverplichting. Win 200 euro shoptegoed. Van 30 mei 2015 tot 7 juni 2015

Wedstrijdreglement winactie zonder aankoopverplichting. Win 200 euro shoptegoed. Van 30 mei 2015 tot 7 juni 2015 Wedstrijdreglement winactie zonder aankoopverplichting Win 200 euro shoptegoed Van 30 mei 2015 tot 7 juni 2015 Artikel 1: Organisatie van het spel De onderneming Sarenza (hierna de organisator genoemd),

Nadere informatie

Deelname aan de wedstrijd is mogelijk vanaf 12 januari 2015 tot en met 31 januari 2015.

Deelname aan de wedstrijd is mogelijk vanaf 12 januari 2015 tot en met 31 januari 2015. REGLEMENT PromoLife Solden WEDSTRIJD ACTIE GEORGANISEERD DOOR NV HIGHCO DATA Artikel 1 De wedstrijd PromoLife Solden wordt georganiseerd door NV HighCo DATA met zetel te Kruiskouter 1, 1730 te Asse met

Nadere informatie

Wedstrijdreglement advertentiebudget Digital Payment Day

Wedstrijdreglement advertentiebudget Digital Payment Day Wedstrijdreglement advertentiebudget Digital Payment Day Artikel 1 Algemeen 1.1 Dit wedstrijdreglement (hierna Reglement ) regelt de Wedstrijd advertentiebudget Digital Payment Day georganiseerd door Febelfin,

Nadere informatie

Reglement wedstrijd - Auto 5

Reglement wedstrijd - Auto 5 Reglement wedstrijd - Auto 5 Elke Wedstrijd die door Auto 5 wordt georganiseerd en op de Facebook-pagina Auto 5 (https://www.facebook.com/auto5be) en op www.enjoywithauto5.be wordt gepost, is onderworpen

Nadere informatie

Wedstrijdreglement "Fiets ZENITH"

Wedstrijdreglement Fiets ZENITH Wedstrijdreglement "Fiets ZENITH" Artikel 1: Organisator AG Insurance nv, met maatschappelijke zetel te 1000 Brussel, Emile Jacqmainlaan 53, RPR Brussel - BTW BE 0404.494.849, organiseert de wedstrijd

Nadere informatie

Reglement van de DACIA-wedstrijd Win tickets voor het Autosalon 2017

Reglement van de DACIA-wedstrijd Win tickets voor het Autosalon 2017 Projet du 3 janvier Reglement van de DACIA-wedstrijd Win tickets voor het Autosalon 2017 ARTIKEL 1 ORGANISATIE 1.1. Renault België Luxemburg NV, met maatschappelijke zetel op Pleinlaan 21, 1050 Elsene,

Nadere informatie

REGLEMENT VAN DE SPAARACTIE CAMPINA

REGLEMENT VAN DE SPAARACTIE CAMPINA Artikel 1: Algemeen REGLEMENT VAN DE SPAARACTIE CAMPINA 1. Huidige voorwaarden van de spaaractie CAMPINA (hierna de Actie ) zijn van toepassing op de actie georganiseerd door de vennootschap FrieslandCampina

Nadere informatie

Wedstrijdreglement: Najaarsactie 2016 Logeren in Vlaanderen Vakantieland

Wedstrijdreglement: Najaarsactie 2016 Logeren in Vlaanderen Vakantieland Wedstrijdreglement: Najaarsactie 2016 Logeren in Vlaanderen Vakantieland Artikel 1 Algemeen 1.1 Dit wedstrijdreglement (hierna: Reglement ) regelt de wedstrijd Logeren in Vlaanderen Vakantieland (hierna:

Nadere informatie

Wedstrijdreglement Combi-ticket Pukkelpop en verklaring bescherming persoonlijke levenssfeer

Wedstrijdreglement Combi-ticket Pukkelpop en verklaring bescherming persoonlijke levenssfeer Wedstrijdreglement Combi-ticket Pukkelpop en verklaring bescherming persoonlijke levenssfeer I. WEDSTRIJDREGLEMENT Artikel 1. - Voorwerp Dit reglement is van toepassing op de wedstrijd Combi-ticket Pukkelpop

Nadere informatie

WEDSTRIJDREGLEMENT VW Campus Tour 2015 VW Drives Music Win tickets voor een concert of festival naar keuze

WEDSTRIJDREGLEMENT VW Campus Tour 2015 VW Drives Music Win tickets voor een concert of festival naar keuze WEDSTRIJDREGLEMENT VW Campus Tour 2015 VW Drives Music Win tickets voor een concert of festival naar keuze Artikel 1: Voorwerp De naamloze vennootschap S.A. D Ieteren nv, divisie Volkswagen Import, met

Nadere informatie

Reglement van de wedstrijd Ricard: Win jouw Ricard terras

Reglement van de wedstrijd Ricard: Win jouw Ricard terras Reglement van de wedstrijd Ricard: Win jouw Ricard terras Artikel 1 - Organisator De vennootschap PERNOD RICARD BELGIUM N.V., Terhulpsesteenweg 130b1, 1000 Brussel organiseert de wedstrijd Win jouw Ricard

Nadere informatie

Spelreglement Facebook Alterfin Fair Trade Quiz

Spelreglement Facebook Alterfin Fair Trade Quiz Spelreglement Facebook Alterfin Fair Trade Quiz De onderneming Alterfin cvba, waarvan de hoofdzetel zich bevindt aan de Haachtsesteenweg 159 te 1030 Brussel (hierna de organisator ), organiseert van 29

Nadere informatie

Reglement WEDSTRIJD OMNIVIT PERFORMANCE

Reglement WEDSTRIJD OMNIVIT PERFORMANCE Reglement WEDSTRIJD OMNIVIT PERFORMANCE ARTIKEL 1 De naamloze vennootschap Sanofi Belgium, ingeschreven bij de KBO onder het nummer 0464435901, gevestigd en met maatschappelijke zetel te 1831 Diegem, Airport

Nadere informatie

Wedstrijdreglement wedstrijd zonder aankoopverplichting. Win een aankoopbon voor de Brussels Fashion Days

Wedstrijdreglement wedstrijd zonder aankoopverplichting. Win een aankoopbon voor de Brussels Fashion Days Wedstrijdreglement wedstrijd zonder aankoopverplichting Win een aankoopbon voor de Brussels Fashion Days Van 15 oktober 2015 tot en met 18 oktober 2015 Artikel 1: Organisatie van het spel De onderneming

Nadere informatie

WEDSTRIJDREGLEMENT ARTIKEL 1 WIE MAG DEELNEMEN?

WEDSTRIJDREGLEMENT ARTIKEL 1 WIE MAG DEELNEMEN? WEDSTRIJDREGLEMENT De heer Yuri Hellyn Tjampensstraat 10, 8573 Tiegem (hierna: Talktoo ) en ondernemingsnummer BE0839350205, organiseert een wedstrijd onder de benaming TalkToo verkiezing meest klantgerichte

Nadere informatie

WEDSTRIJDREGLEMENT WEDSTRIJD VADERDAG

WEDSTRIJDREGLEMENT WEDSTRIJD VADERDAG WEDSTRIJDREGLEMENT WEDSTRIJD VADERDAG De N.V. ICI PARIS XL (hierna: Organisator ), met maatschappelijke zetel te 1800 Vilvoorde, Schaarbeeklei 499 (België) en geregistreerd bij de Kruispuntbank van Ondernemingen

Nadere informatie

Wedstrijdreglement Shareatattoo

Wedstrijdreglement Shareatattoo Wedstrijdreglement Shareatattoo ARTIKEL 1 ORGANISATIE 1.1. Renault België Luxemburg NV, met maatschappelijke zetel op Pleinlaan 21, 1050 Elsene, ingeschreven bij de Kruispuntbank van Ondernemingen met

Nadere informatie

WEDSTRIJDREGLEMENT. Volkswagen Commercial Vehicles Win 2 toegangskaarten voor het Autosalon 2017

WEDSTRIJDREGLEMENT. Volkswagen Commercial Vehicles Win 2 toegangskaarten voor het Autosalon 2017 WEDSTRIJDREGLEMENT Volkswagen Commercial Vehicles Win 2 toegangskaarten voor het Autosalon 2017 Artikel 1: Voorwerp Deze wedstrijd zonder aankoopverplichting werd georganiseerd door de naamloze vennootschap

Nadere informatie

WEDSTRIJDREGLEMENT ARTIKEL 1 WIE MAG DEELNEMEN?

WEDSTRIJDREGLEMENT ARTIKEL 1 WIE MAG DEELNEMEN? WEDSTRIJDREGLEMENT De firma t Kastels Broodje, Turnhoutsebaan 40, B-2460 Kasterlee met ondernemingsnummer BE0629.583.646, RPR Turnhout (hierna: t Kastels Broodje ), organiseert een wedstrijd onder de benaming

Nadere informatie

INTERNET WEDSTRIJD REGLEMENT ON LINE TER BESCHIKKING REGLEMENT VERITAS CONTEST WEDSTRIJD ACTIE GEORGANISEERD DOOR VERITAS

INTERNET WEDSTRIJD REGLEMENT ON LINE TER BESCHIKKING REGLEMENT VERITAS CONTEST WEDSTRIJD ACTIE GEORGANISEERD DOOR VERITAS INTERNET WEDSTRIJD REGLEMENT ON LINE TER BESCHIKKING REGLEMENT VERITAS CONTEST WEDSTRIJD ACTIE GEORGANISEERD DOOR VERITAS Artikel 1 De wedstrijd win een overnachting voor twee aan zee wordt georganiseerd

Nadere informatie

Reglement wedstrijd - Auto5

Reglement wedstrijd - Auto5 Reglement wedstrijd - Auto5 Elke Wedstrijd die door Auto5 wordt georganiseerd en op de Facebook-pagina Auto5 (https://www.facebook.com/auto5be) en op www.enjoywithauto5.be wordt gepost, is onderworpen

Nadere informatie

ACTIEREGLEMENT WORD TESTER / EUCERIN DEELNEMINGSVOORWAARDEN, INSCHRIJVINGEN EN TIMING

ACTIEREGLEMENT WORD TESTER / EUCERIN DEELNEMINGSVOORWAARDEN, INSCHRIJVINGEN EN TIMING ACTIEREGLEMENT WORD TESTER / EUCERIN DEELNEMINGSVOORWAARDEN, INSCHRIJVINGEN EN TIMING 1. De naamloze vennootschap Beiersdorf, met maatschappelijke zetel gevestigd op het Marie Curieplein 20, 1070 Brussel,

Nadere informatie

ACTIEREGLEMENT WORD TESTER / EUCERIN DEELNEMINGSVOORWAARDEN, INSCHRIJVINGEN EN TIMING

ACTIEREGLEMENT WORD TESTER / EUCERIN DEELNEMINGSVOORWAARDEN, INSCHRIJVINGEN EN TIMING ACTIEREGLEMENT WORD TESTER / EUCERIN DEELNEMINGSVOORWAARDEN, INSCHRIJVINGEN EN TIMING 1. De naamloze vennootschap Beiersdorf, met maatschappelijke zetel gevestigd op het Marie Curieplein 20, 1070 Brussel,

Nadere informatie

Wedstrijdregelement Selexion-wedstrijd

Wedstrijdregelement Selexion-wedstrijd Wedstrijdregelement Selexion-wedstrijd Artikel 1 ORGANISATIE Selexion, met maatschappelijke zetel Euronics Belgium CVBA, Uilenbaan 90 K3 2160 Wommelgem en KBO-nr. BE 0404.109.324 HR Antwerpen (hierna SELEXION

Nadere informatie

WEDSTRIJDREGLEMENT. Volkswagen Win 2 toegangskaarten voor het Autosalon

WEDSTRIJDREGLEMENT. Volkswagen Win 2 toegangskaarten voor het Autosalon WEDSTRIJDREGLEMENT Volkswagen Win 2 toegangskaarten voor het Autosalon Artikel 1: Voorwerp Deze wedstrijd zonder aankoopverplichting werd georganiseerd door de naamloze vennootschap S.A. D Ieteren nv,

Nadere informatie

WEDSTRIJDREGLEMENT. XIU actie schooljaar THE FLUO CHALLENGE

WEDSTRIJDREGLEMENT. XIU actie schooljaar THE FLUO CHALLENGE WEDSTRIJDREGLEMENT XIU actie schooljaar 2017-2018 THE FLUO CHALLENGE Inleiding THE FLUO CHALLENGE is een wedstrijd die georganiseerd wordt door de vzw XIU. Scholen die deelnemen aan deze wedstrijd proberen

Nadere informatie

Reglement van THE AG SPRINT EXPERCIENCE

Reglement van THE AG SPRINT EXPERCIENCE Reglement van THE AG SPRINT EXPERCIENCE Artikel 1: Organisator AG Insurance nv, met maatschappelijke zetel in 1000 Brussel, Emile Jacqmainlaan 53, RPR Brussel - BTW BE0404.494.849, organiseert op 6 mei,

Nadere informatie

Reglement van toepassing op Croky Memory Game

Reglement van toepassing op Croky Memory Game Reglement van toepassing op Croky Memory Game Artikel 1: Algemeen Roger&Roger NV, eigenaar van het merk Croky, met maatschappelijke zetel gelegen te Rue de la Bassée 1, 7700 Moeskroen, België, met KBOnummer

Nadere informatie

ACTIEREGLEMENT Q10PLUS ANTI-RIMPEL WEDSTRIJD DEELNEMINGSVOORWAARDEN, INSCHRIJVINGEN EN TIMING

ACTIEREGLEMENT Q10PLUS ANTI-RIMPEL WEDSTRIJD DEELNEMINGSVOORWAARDEN, INSCHRIJVINGEN EN TIMING ACTIEREGLEMENT Q10PLUS ANTI-RIMPEL WEDSTRIJD DEELNEMINGSVOORWAARDEN, INSCHRIJVINGEN EN TIMING 1. De naamloze vennootschap Beiersdorf, met maatschappelijke zetel gevestigd op het Marie Curieplein 20, 1070

Nadere informatie

Reglement van de Actie "Verwen uw dieren!"

Reglement van de Actie Verwen uw dieren! Reglement van de Actie "Verwen uw dieren!" 1. Definities 1.1. Tom&Co: de organisator van de Actie is de naamloze vennootschap Aniserco nv, ingeschreven in de Kruispuntenbank Ondernemingen onder het nummer

Nadere informatie

WEDSTRIJDREGLEMENT. Volkswagen Commercial Vehicles Win 2 toegangskaarten voor Disney Sand Magic 2017

WEDSTRIJDREGLEMENT. Volkswagen Commercial Vehicles Win 2 toegangskaarten voor Disney Sand Magic 2017 WEDSTRIJDREGLEMENT Volkswagen Commercial Vehicles Win 2 toegangskaarten voor Disney Sand Magic 2017 Artikel 1: Voorwerp Deze wedstrijd zonder aankoopverplichting werd georganiseerd door de naamloze vennootschap

Nadere informatie

Reglement van de wedstrijd "krasjecadeau"

Reglement van de wedstrijd krasjecadeau Reglement van de wedstrijd "krasjecadeau" Artikel 1: Algemene informatie 1.1. De NV bpost, met maatschappelijke zetel in het Muntcentrum, 1000 Brussel, ingeschreven onder het ondernemingsnummer BE 214.596.464

Nadere informatie

PRIJSVRAAG REGLEMENT "Prijsvraag `La Collection Le Club AccorHotels België en Nederland

PRIJSVRAAG REGLEMENT Prijsvraag `La Collection Le Club AccorHotels België en Nederland ALGEMEEN PRIJSVRAAG REGLEMENT "Prijsvraag `La Collection Le Club AccorHotels België en Nederland 1. Deze prijsvraag wordt georganiseerd door: ACCOR HOTELS BELGIË NV / SA Leonardo Da Vincilaan 25 B-1831

Nadere informatie

Wedstrijdreglement 16/11/2015

Wedstrijdreglement 16/11/2015 Wedstrijdreglement 16/11/2015 Artikel 1 Algemeen 1.1 Dit wedstrijdreglement (hierna: Reglement ) regelt de wedstrijd Hiep hiep Heylen (hierna: Wedstrijd ) georganiseerd op wedstrijd.meubelen-heylen.com

Nadere informatie

Reglement Facebook Wedstrijd Martin s Hotels

Reglement Facebook Wedstrijd Martin s Hotels Reglement Facebook Wedstrijd Martin s Hotels Elke Wedstrijd die door Martin s Hotels S.A. wordt georganiseerd en op de Facebook-account van Martin s Hotels wordt gepost, is onderworpen aan deze algemene

Nadere informatie

Officieel reglement van de promotiecampagne KIDIBUL : Win je duoticket voor de galamatch van KAA Gent

Officieel reglement van de promotiecampagne KIDIBUL : Win je duoticket voor de galamatch van KAA Gent Officieel reglement van de promotiecampagne KIDIBUL : Win je duoticket voor de galamatch van KAA Gent Algemene Voorwaarden 1. De Kidibul actie Win je duoticket voor de galamatch van KAA Gent wordt georganiseerd

Nadere informatie

Wedstrijdreglement Logeren in Vlaanderen Vakantieland

Wedstrijdreglement Logeren in Vlaanderen Vakantieland Wedstrijdreglement Logeren in Vlaanderen Vakantieland - 2019 Artikel 1 Algemeen 1.1 Dit wedstrijdreglement (hierna: Reglement ) regelt de wedstrijd Logeren in Vlaanderen Vakantieland (hierna: Wedstrijd

Nadere informatie

Wedstrijdreglement JAZZ apple brengt je in beweging

Wedstrijdreglement JAZZ apple brengt je in beweging Wedstrijdreglement JAZZ apple brengt je in beweging Artikel 1 Algemeen 1.1 Dit wedstrijdreglement (hierna: Reglement ) regelt de wedstrijd JAZZ apple brengt je in beweging (hierna: Wedstrijd ), georganiseerd

Nadere informatie

VOLLEDIG SPELREGLEMENT PINK LADY "NAZOMEREN" DELHAIZE-SUPERMARKTEN

VOLLEDIG SPELREGLEMENT PINK LADY NAZOMEREN DELHAIZE-SUPERMARKTEN VOLLEDIG SPELREGLEMENT PINK LADY "NAZOMEREN" DELHAIZE-SUPERMARKTEN ARTIKEL 1 - Organiserend bedrijf PINK LADY EUROPE, vereniging geregistreerd onder het nummer 421 352 550 00048, met maatschappelijke zetel

Nadere informatie

Wedstrijdreglement Extensa Naming the streets 2018" - Algemeen Persoonsgegevens

Wedstrijdreglement Extensa Naming the streets 2018 - Algemeen Persoonsgegevens Wedstrijdreglement Extensa Naming the streets 2018" - Algemeen Persoonsgegevens Artikel 1 Onderwerp van het reglement 1.1. Dit reglement bepaalt alle modaliteiten van de wedstrijd Extensa (hierna de Wedstrijd

Nadere informatie

WEDSTRIJDREGLEMENT-YIEHA.BE

WEDSTRIJDREGLEMENT-YIEHA.BE WEDSTRIJDREGLEMENT-YIEHA.BE ARTIKEL 1 De vennootschap YIEHA NV (hierna YIEHA ), met maatschappelijke zetel te Franklin Rooseveltplaats 12, 2060 Antwerpen, biedt een promotie aan (hierna actie ) waarvan

Nadere informatie

Wedstrijd Balade Smeer BIO

Wedstrijd Balade Smeer BIO WEDSTRIJDREGLEMENT Wedstrijd Balade Smeer BIO Artikel 1: Organisatie 1.1. De wedstrijd Balade Smeer BIO (hierna de wedstrijd genoemd) is een gratis onlinewedstrijd georganiseerd door Corman NV (hierna

Nadere informatie

Officieel online spelreglement Power of Brows (hierna het Reglement genoemd)

Officieel online spelreglement Power of Brows (hierna het Reglement genoemd) Officieel online spelreglement Power of Brows (hierna het Reglement genoemd) De firma L Oréal Belgilux N.V., Divisie Producten Grote Publiek (hierna de Organisator genoemd) met maatschappelijke zetel te

Nadere informatie

WEDSTRIJDREGLEMENT. XIU actie schooljaar THE FLUO CHALLENGE - PART TWO

WEDSTRIJDREGLEMENT. XIU actie schooljaar THE FLUO CHALLENGE - PART TWO WEDSTRIJDREGLEMENT XIU actie schooljaar 2017-2018 THE FLUO CHALLENGE - PART TWO Inleiding THE FLUO CHALLENGE PART TWO is een wedstrijd die georganiseerd wordt door de vzw XIU. XIU - scholen die deelnemen

Nadere informatie

Officieel reglement van de online Wedstrijd «100 Elsève Low Shampoos» van L Oréal Paris Exclusive

Officieel reglement van de online Wedstrijd «100 Elsève Low Shampoos» van L Oréal Paris Exclusive Officieel reglement van de online Wedstrijd «100 Elsève Low Shampoos» van L Oréal Paris Exclusive (hierna het Reglement genoemd) De firma L Oréal Belgilux N.V., Divisie Consumentenproducten (hierna de

Nadere informatie

3. Dit reglement bevat de voorwaarden voor de online wedstrijd.

3. Dit reglement bevat de voorwaarden voor de online wedstrijd. Wedstrijdreglement! 1. Deze wedstrijd wordt georganiseerd door NV Renault Retail Group waarvan de maatschappelijke zetel gevestigd is te 1050 Elsene, Pleinlaan 21 (hierna Renault Retail Group of Organisator

Nadere informatie

Wedstrijd reglement Best Publishing Liefdevol Trouwen & #Trouwen -beurzen

Wedstrijd reglement Best Publishing Liefdevol Trouwen & #Trouwen -beurzen Wedstrijd reglement Best Publishing Liefdevol Trouwen & #Trouwen -beurzen Artikel 1 Onderwerp van het reglement 1.1. Dit reglement bepaalt alle modaliteiten van de wedstrijd (hierna de Wedstrijd genoemd

Nadere informatie

http://www.visitdenmark.nl/nl/denemarken/kom-doe-mee-aan-de-wedstrijd naar

http://www.visitdenmark.nl/nl/denemarken/kom-doe-mee-aan-de-wedstrijd naar Algemene Voorwaarden Artikel 1 Organiserend Bedrijf VisitDenmark, kantoor houdende aan Schipholweg 96a, te Leiden (hierna te noemen: VisitDenmark ), organiseert op visitdenmark.nl/camping een wedstrijd

Nadere informatie

1. Deze Actie staat open voor meerderjarige natuurlijke personen die in België wonen en die houder zijn van een Carrefour Bonus Card.

1. Deze Actie staat open voor meerderjarige natuurlijke personen die in België wonen en die houder zijn van een Carrefour Bonus Card. OFFICIEEL REGLEMENT VAN DE SPAARACTIE COLLECT & REFRESH Artikel 1: Algemene bepalingen 1. Huidige voorwaarden van de spaaractie Collect & Refresh (hierna genoemd de Actie ) zijn van toepassing op de actie

Nadere informatie

Wedstrijdreglement 30 jaar IKEA Hognoul

Wedstrijdreglement 30 jaar IKEA Hognoul Wedstrijdreglement 30 jaar IKEA Hognoul ARTIKEL 1: Organisator Dit wedstrijdreglement is van toepassing op de wedstrijd georganiseerd ter gelegenheid van 30 jaar IKEA Hognoul ( de Wedstrijd ) door IKEA

Nadere informatie

De prijzen kunnen in geen enkel geval worden verwisseld of in geld worden uitgekeerd.

De prijzen kunnen in geen enkel geval worden verwisseld of in geld worden uitgekeerd. Artikel 1 www.tegendecrisis.be organiseert een wedstrijd in het kader van een marketingoperatie, die tot doel heeft de pagina Tegendecrisis.be te promoten op Facebook. De wedstrijd zal te vinden zijn op

Nadere informatie

De deelname aan de wedstrijd houdt de eenvoudige aanvaarding in van onderhavig reglement zonder wijziging of andere informatie.

De deelname aan de wedstrijd houdt de eenvoudige aanvaarding in van onderhavig reglement zonder wijziging of andere informatie. Wedstrijdreglement «Hotel de Elderschans». Artikel 1: Organisator van het spel De vennootschap Groupon International Travel GmbH, waarvan de maatschappelijke zetel gelegen is in de Freier Platz 10, 8200

Nadere informatie

REGLEMENT COMME CHEZ BADOIT» WEDSTRIJD ACTIE GEORGANISEERD DOOR NV Danone Waters Benelux SA

REGLEMENT COMME CHEZ BADOIT» WEDSTRIJD ACTIE GEORGANISEERD DOOR NV Danone Waters Benelux SA REGLEMENT COMME CHEZ BADOIT» WEDSTRIJD ACTIE GEORGANISEERD DOOR NV Danone Waters Benelux SA Artikel 1 De wedstrijd COMME CHEZ BADOIT wordt georganiseerd door NV Danone Waters Benelux SA met zetel te Jules

Nadere informatie

Wedstrijdreglement myshopi - Harrys

Wedstrijdreglement myshopi - Harrys Wedstrijdreglement myshopi - Harrys Artikel 1 Organisator en context De myshopi wedstrijd wordt georganiseerd door de N.V. Barilla BELGIUM, hierna vernoemd als de Organisator, waarvan de maatschappelijke

Nadere informatie

Wedstrijdreglement DE RENOVATIE CHEQUE FIMMO MAKELAARS BVBA

Wedstrijdreglement DE RENOVATIE CHEQUE FIMMO MAKELAARS BVBA Wedstrijdreglement DE RENOVATIE CHEQUE FIMMO MAKELAARS BVBA FIMMO MAKELAARS BVBA Dorpsstraat 11, 2940 Stabroek T: 03 210 17 17 info@fimmo-vastgoed.be BTW: BE 0830.105.610 Inhoudsopgave Reglement... 2 Artikel

Nadere informatie

REGLEMENT ONLINE WEDSTRIJD CARREFOUR I LOVE MAMA

REGLEMENT ONLINE WEDSTRIJD CARREFOUR I LOVE MAMA REGLEMENT ONLINE WEDSTRIJD CARREFOUR I LOVE MAMA Artikel 1 - voorwerp van voorliggend reglement De wedstrijd I Love Mama zonder aankoopverplichting wordt georganiseerd door Carrefour Belgium nv met zetel

Nadere informatie

Officieel reglement van de promotiecampagne KIDIBUL : Win a duo-ticket voor de bekerfinale (croky cup)

Officieel reglement van de promotiecampagne KIDIBUL : Win a duo-ticket voor de bekerfinale (croky cup) Officieel reglement van de promotiecampagne KIDIBUL : Win a duo-ticket voor de bekerfinale (croky cup) Algemene Voorwaarden 1. De Kidibul actie BEKERFINALE KAA GENT wordt georganiseerd door NEOBULLES SA

Nadere informatie

Wedstrijdreglement wedstrijd zonder aankoopverplichting. Win 1000 euro shoptegoed. Van 24 augustus 2015 tot en met 11 oktober 2015

Wedstrijdreglement wedstrijd zonder aankoopverplichting. Win 1000 euro shoptegoed. Van 24 augustus 2015 tot en met 11 oktober 2015 Wedstrijdreglement wedstrijd zonder aankoopverplichting Win 1000 euro shoptegoed Van 24 augustus 2015 tot en met 11 oktober 2015 Artikel 1: Organisatie van het spel De onderneming Sarenza (hierna de organisator

Nadere informatie

Wedstrijdreglement AG Insurance Tevredenheidsenquête

Wedstrijdreglement AG Insurance Tevredenheidsenquête Wedstrijdreglement AG Insurance Tevredenheidsenquête Artikel 1: Organisator De NV AG Insurance, waarvan de maatschappelijke zetel gevestigd is te Emile Jacqmainlaan 53, 1000 Brussel, RPR Brussel BTW BE

Nadere informatie

REGLEMENT Unilever Food Solutions WEDSTRIJD

REGLEMENT Unilever Food Solutions WEDSTRIJD REGLEMENT Unilever Food Solutions WEDSTRIJD Artikel 1 Deze voorwaarden zijn van toepassing op de actie "Waste zoek de 7 verschillen" hierna te noemen: actie, die wordt georganiseerd door Unilever Belgium

Nadere informatie

Wedstrijdreglement 1 jaar gratis kaas

Wedstrijdreglement 1 jaar gratis kaas Wedstrijdreglement 1 jaar gratis kaas ARTIKEL 1: ORGANISEREND BEDRIJF De naamloze vennootschap Savencia Fromage & Dairy Benelux nv (BE 0406.658.741), gevestigd en met maatschappelijke zetel te 1050 ELSENE,

Nadere informatie

WEDSTRIJDREGLEMENT 'BUENO S REASONS'

WEDSTRIJDREGLEMENT 'BUENO S REASONS' WEDSTRIJDREGLEMENT 'BUENO S REASONS' ARTIKEL 1 ORGANISATOR / ORGANISERENDE VENNOOTSCHAP De actie 'Bueno's reasons' is een wedstrijd met aankoopverplichting georganiseerd door de vennootschap FERRERO nv

Nadere informatie

W E D S T R I J D R E G L E M E N T K o m N a a r B e t e k o m ' W i n e e n P e u g e o t '

W E D S T R I J D R E G L E M E N T K o m N a a r B e t e k o m ' W i n e e n P e u g e o t ' W E D S T R I J D R E G L E M E N T K o m N a a r B e t e k o m ' W i n e e n P e u g e o t 2 0 8 ' Artikel 1 - Voorwerp 1.1. De wedstrijd Kom naar Betekom (hierna de Wedstrijd ) wordt georganiseerd door

Nadere informatie

Wedstrijdreglement van «Cooking Battles»

Wedstrijdreglement van «Cooking Battles» Wedstrijdreglement van «Cooking Battles» ARTIKEL 1 Het bedrijf INNO N.V., met maatschappelijke zetel in 111 Nieuwstraat, 1000 Brussel, BTW BE 0448.827.116, organiseert een gratis wedstrijd Cooking Battles

Nadere informatie

Spelregels Kellogg s Coco Pops Mission Jungle. Artikel 1: ORGANISERENDE VENNOOTSCHAP

Spelregels Kellogg s Coco Pops Mission Jungle. Artikel 1: ORGANISERENDE VENNOOTSCHAP Spelregels Kellogg s Coco Pops Mission Jungle Artikel 1: ORGANISERENDE VENNOOTSCHAP De vennootschap KELLOGG S, ingeschreven in het handelsregister van Zaventem onder het nummer 16078708 met hoofdkantoor

Nadere informatie

In alle gevallen moet de deelnemer een geldig adres en/of een account op het sociale netwerk Facebook hebben.

In alle gevallen moet de deelnemer een geldig  adres en/of een account op het sociale netwerk Facebook hebben. ARTIKEL 1: HET ORGANISEREND BEDRIJF Het bedrijf Brown-Forman Arrow Continental Europe LLC, ingeschreven in het Handelsregister van Parijs onder nummer 482 832 532 en met maatschappelijke zetel te 43/47

Nadere informatie

Mobistar Wedstrijdreglement Abonneer je gratis op Hello Get More Lente 2009

Mobistar Wedstrijdreglement Abonneer je gratis op Hello Get More Lente 2009 Mobistar Wedstrijdreglement Abonneer je gratis op Hello Get More Lente 2009 Het reglement van de Abonneer je gratis op Hello -wedstrijd beschrijft de regels en de voorwaarden die gelden voor enerzijds

Nadere informatie

Artikel 4b Artikel 5a Artikel 5b Artikel 6

Artikel 4b Artikel 5a Artikel 5b Artikel 6 INTERNET WEDSTRIJD REGLEMENT ONLINE TER BESCHIKKING REGLEMENT VERITAS CONTEST WEDSTRIJD ACTIE GEORGANISEERD DOOR VERITAS Artikel 1 De wedstrijd Pimen met Pompons wordt georganiseerd door Veritas nv, De

Nadere informatie

REGLEMENT VAN HET WEDSTRIJDSPEL CAMELEON SPECIAL DAYS DECEMBER 2016

REGLEMENT VAN HET WEDSTRIJDSPEL CAMELEON SPECIAL DAYS DECEMBER 2016 REGLEMENT VAN HET WEDSTRIJDSPEL CAMELEON SPECIAL DAYS DECEMBER 2016 ARTIKEL 1 De vennootschap Famous Clothes NV (hierna CAMELEON ), ingeschreven bij de Kruispuntbank van Ondernemingen onder het nr. 0466.064.511,

Nadere informatie

WEDSTRIJDREGLEMENT "Perfect dak

WEDSTRIJDREGLEMENT Perfect dak WEDSTRIJDREGLEMENT "Perfect dak Artikel 1: Organisatie Artikel 2: Prijs Artikel 3: Deelname Artikel 4: Bepaling van de winnaars Artikel 5: Opschorting of Annulatie Artikel 6: Aansprakelijkheid Artikel

Nadere informatie

Deelnemers die na 17 januari deelnemen, dingen niet mee voor de prijs.

Deelnemers die na 17 januari deelnemen, dingen niet mee voor de prijs. Algemene Voorwaarden Artikel 1 Organiserend bedrijf VisitDenmark, kantoor houdende aan de Schipholweg 96a te Leiden (hierna te noemen: "VisitDenmark"), organiseert via alle marketingkanalen van VisitDenmark,

Nadere informatie

WEDSTRIJDREGLEMENT Win 1 jaar gratis mondverzorging

WEDSTRIJDREGLEMENT Win 1 jaar gratis mondverzorging WEDSTRIJDREGLEMENT Win 1 jaar gratis mondverzorging ARTIKEL 1: ORGANISATIE Deze wedstrijd wordt georganiseerd door: GlaxoSmithKline Consumer Healthcare NV-SA Avenue Pascal 2-4-6 1300 Wavre - Belgium (hierna

Nadere informatie

Wedstrijdreglement Vintense Recepten Actie

Wedstrijdreglement Vintense Recepten Actie Wedstrijdreglement Vintense Recepten Actie Artikel 1 - Onderwerp van het reglement Dit reglement regelt alle modaliteiten voor de wedstrijd, zonder aankoopverplichting, "Vintense Recepten actie" (hierna

Nadere informatie

NISSAN REVERSE RUN REGLEMENT

NISSAN REVERSE RUN REGLEMENT NISSAN REVERSE RUN REGLEMENT ARTIKEL 1 Onderwerp 1.1. De naamloze vennootschap NISSAN BELUX, gevestigd te BIST 12, 2630 Aartselaar, ingeschreven in de Kruispuntbank van ondernemingen onder nummer 403.433

Nadere informatie

Voorwaarden WIKO Longboard promotie!

Voorwaarden WIKO Longboard promotie! Voorwaarden WIKO Longboard promotie! Artikel 1 : Organisatie De onderneming WIKO Netherlands BV, hierna genoemd de Organisator, gevestigd te Amersfoort, Databankweg 20-22, 3821AL, Nederland ingeschreven

Nadere informatie

Welke zijn de afmetingen van een kredietkaart? - 74 mm 52,5 mm - 85,60 53,98 mm - 87,56 x 55 mm - 88,34 x 54,68 mm

Welke zijn de afmetingen van een kredietkaart? - 74 mm 52,5 mm - 85,60 53,98 mm - 87,56 x 55 mm - 88,34 x 54,68 mm Wedstrijdreglement Visa en MasterCard Organisator: BNP Paribas Fortis NV, Warandeberg 3, B-1000 Brussel RPR Brussel BTW BE 0403.199.702, tel.: 02 762 20 00 Duurtijd van de wedstrijd: De wedstrijd loopt

Nadere informatie

Win een van de 5 duo-tickets voor het UGC De Brouckère avant-première van de film The Dictator.

Win een van de 5 duo-tickets voor het UGC De Brouckère avant-première van de film The Dictator. REGLEMENT FACEBOOKWEDSTRIJD DICTATOR Dictator Quiz ARTIKEL 1 De UNIVERSAL PICTURES INTERNATIONAL BELGIUM, waarvan de maatschappelijke zetel gevestigd is te Rue Royale 288 Koningsstraat, 1000 Brussel, organiseert

Nadere informatie

ARTIKEL 1: ORGANISATOR

ARTIKEL 1: ORGANISATOR WEDSTRIJDREGLEMENT "Friet Friet Hoera, Frituur Heidi viert de 15 de verjaardag!" ARTIKEL 1: ORGANISATOR Frituur Heidi (hierna de organisator genoemd) gevestigd in Munsterbilzen op de Zutendaalweg 23 en

Nadere informatie

Wedstrijdreglement 01/09/2015

Wedstrijdreglement 01/09/2015 Wedstrijdreglement 01/09/2015 Artikel 1 Algemeen 1.1 Dit wedstrijdreglement (hierna: Reglement ) regelt de wedstrijd Decoranda goes New York, New York (hierna: Wedstrijd ) georganiseerd op wedstrijd.decoranda.be

Nadere informatie

WEDSTRIJDREGLEMENT WERKEN MET STIHL

WEDSTRIJDREGLEMENT WERKEN MET STIHL WEDSTRIJDREGLEMENT WERKEN MET STIHL Artikel 1 ORGANISATIE ANDREAS STIHL NV, met maatschappelijke zetel te Veurtstraat 117, 2870 Puurs en met KBOnr. 0427.714.768 (hierna STIHL ) organiseert een wedstrijd

Nadere informatie

Wedstrijdreglement 10/06/2016

Wedstrijdreglement 10/06/2016 Wedstrijdreglement 10/06/2016 Artikel 1 Algemeen 1.1 Dit wedstrijdreglement (hierna: Reglement ) regelt de wedstrijd Win een gesigneerd T- shirt van de Rode Duivels (hierna: Wedstrijd ) georganiseerd op

Nadere informatie

2.3. Registratie van deelnemers Ieder ander dan de in artikel 2.2 genoemde personen kan aan de wedstrijd deelnemen onder de volgende voorwaarden:

2.3. Registratie van deelnemers Ieder ander dan de in artikel 2.2 genoemde personen kan aan de wedstrijd deelnemen onder de volgende voorwaarden: Algemene Voorwaarden Artikel 1 Organiserende bedrijven VisitDenmark, kantoorhoudende aan de Schipholweg 96a te Leiden (hierna te noemen: VisitDenmark), organiseert in samenwerking met NOVASOL, kantoorhoudende

Nadere informatie

WEDSTRIJDREGLEMENT "Binnenisolatie

WEDSTRIJDREGLEMENT Binnenisolatie WEDSTRIJDREGLEMENT "Binnenisolatie Artikel 1: Organisatie Artikel 2: Prijs Artikel 3: Deelname Artikel 4: Bepaling van de winnaars Artikel 5: Opschorting of Annulatie Artikel 6: Aansprakelijkheid Artikel

Nadere informatie

UITVOERINGSVOORWAARDEN VAN ONZE PRESTATIES

UITVOERINGSVOORWAARDEN VAN ONZE PRESTATIES UITVOERINGSVOORWAARDEN VAN ONZE PRESTATIES 1. Omschrijvingen Companywriters : De Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid, waarvan de vennootschapszetel gevestigd is te 4600 Wezet (Visé) (België),

Nadere informatie

Wedstrijdreglement "The Love Game" Facebook

Wedstrijdreglement The Love Game Facebook Wedstrijdreglement "The Love Game" Facebook ARTIKEL 1 ORGANISERENDE VENNOOTSCHAP Center Parcs Europe N.V. (Belgium), een bijkantoor gevestigd aan de Lambroekstraat 5A, B-1831 Diegem, België van Center

Nadere informatie

Wedstrijdreglement 01/09/2015

Wedstrijdreglement 01/09/2015 Wedstrijdreglement 01/09/2015 Artikel 1 Algemeen 1.1 Dit wedstrijdreglement (hierna: Reglement ) regelt de wedstrijd Sleep een van onze energieke prijzen in de wacht (hierna: Wedstrijd ) georganiseerd

Nadere informatie

WEDSTRIJDREGLEMENT. Balade- wedstrijd Pairi Daiza

WEDSTRIJDREGLEMENT. Balade- wedstrijd Pairi Daiza WEDSTRIJDREGLEMENT Balade- wedstrijd Pairi Daiza Artikel 1: Organisatie 1.1. De Balade- wedstrijd Pairi Daiza (hierna de Wedstrijd genoemd) is een wedstrijd georganiseerd door Corman NV (hierna de Organisator

Nadere informatie

REGLEMENT DANONE 4Pro - Betrouwbaarheid WEDSTRIJD ACTIE GEORGANISEERD DOOR NV DANONE SA

REGLEMENT DANONE 4Pro - Betrouwbaarheid WEDSTRIJD ACTIE GEORGANISEERD DOOR NV DANONE SA REGLEMENT DANONE 4Pro - Betrouwbaarheid WEDSTRIJD ACTIE GEORGANISEERD DOOR NV DANONE SA Artikel 1 De wedstrijd DANONE 4Pro - Betrouwbaarheid wordt georganiseerd door NV Danone SA met zetel te Jules Cockxstraat

Nadere informatie

TOEPASSELIJK WEDSTRIJDREGLEMENT. "["Win een weekend in Toscane met Carapelli]"

TOEPASSELIJK WEDSTRIJDREGLEMENT. [Win een weekend in Toscane met Carapelli] TOEPASSELIJK WEDSTRIJDREGLEMENT "["Win een weekend in Toscane met Carapelli]" Artikel 1: Algemeen 1.1 De BVBA Carapelli België, met maatschappelijke zetel te Carapelli Belgium Diamantstraat 8/210 B-2200

Nadere informatie

Reglement Lotus wedstrijd Music Hall Sinterklaas Theatershow 2014

Reglement Lotus wedstrijd Music Hall Sinterklaas Theatershow 2014 Reglement Lotus wedstrijd Music Hall Sinterklaas Theatershow 2014 ARTIKEL 1 Lotus Bakeries België NV (hierna Lotus ) waarvan de maatschappelijke zetel gevestigd is te 9971 Lembeke, Gentstraat 52, ingeschreven

Nadere informatie

Spelreglement "Summer Game" - Benelux Summer Campaign

Spelreglement Summer Game - Benelux Summer Campaign Spelreglement "Summer Game" - Benelux Summer Campaign Artikel 1 - Algemeen 1.1 Dit reglement regelt de Nissan Summer Game (hierna het "Spel" genoemd), georganiseerd door Nissan Benelux, met maatschappelijke

Nadere informatie

WEDSTRIJDREGLEMENT XIU actie schooljaar XIU graag graffitiwerk

WEDSTRIJDREGLEMENT XIU actie schooljaar XIU graag graffitiwerk WEDSTRIJDREGLEMENT XIU actie schooljaar 2018-2019 XIU graag graffitiwerk Inleiding Het XIU graag graffitiwerk is een wedstrijd die georganiseerd wordt door de vzw XIU. Scholen die deelnemen proberen op

Nadere informatie

WEDSTRIJDREGLEMENT. betfirst- wedstrijd Trumpman

WEDSTRIJDREGLEMENT. betfirst- wedstrijd Trumpman WEDSTRIJDREGLEMENT betfirst- wedstrijd Trumpman Artikel 1: Organisatie 1.1. De betfirst- wedstrijd Trumpman (hierna de Wedstrijd genoemd) is een wedstrijd georganiseerd door SAGEVAS NV (hierna de Organisator

Nadere informatie

1.2 De modaliteiten van de Wedstrijd worden door dit wedstrijdreglement vastgelegd.

1.2 De modaliteiten van de Wedstrijd worden door dit wedstrijdreglement vastgelegd. ARTIKEL 1 ORGANISATIE VAN DE WEDSTRIJD 1.1 De Wedstrijd genoemd De Grote Nationale Bouw Enquête (hierna genoemd de Wedstrijd ) wordt georganiseerd door New-Media Group, met maatschappelijke zetel te 3202

Nadere informatie

REGLEMENT LENTEWEDSTRIJD

REGLEMENT LENTEWEDSTRIJD REGLEMENT LENTEWEDSTRIJD ARTIKEL 1 De naamloze vennootschap CARREFOUR BELGIUM Carrefour Hypermarkten, met maatschappelijke zetel in de Olympiadenlaan 20 in 1140 Evere, (KBO 0448.826.918), organiseert een

Nadere informatie

Wedstrijdreglement Campagne UP! 2018

Wedstrijdreglement Campagne UP! 2018 1 Wedstrijdreglement Campagne UP! 2018 1. Organisatie De wedstrijd wordt georganiseerd door, Simón Bolivarlaan 34, 1000 Brussel, btw BE0476.306.127, RPR Brussel, hierna Organisator genoemd. De wedstrijd

Nadere informatie

Reglement van de wedstrijd verjaardag Intermarché oktober 2017

Reglement van de wedstrijd verjaardag Intermarché oktober 2017 Reglement van de wedstrijd verjaardag Intermarché oktober 2017 Artikel 1: organiserend bedrijf De anonieme vennootschap ITM Voeding België, met maatschappelijke zetel te 4 rue du Bosquet, 1348 Louvain-la-Neuve

Nadere informatie

IBAN: BE08 3631 0166 3013 - BIC: BBRU BE BB - BTW: BE 844.231.976

IBAN: BE08 3631 0166 3013 - BIC: BBRU BE BB - BTW: BE 844.231.976 1 Disclaimer en algemene voorwaarden SAMMAN Fonds vzw, Excelsiorlaan, 4B, 1930 Zaventem met ondernemingsnummer 0841.212.605 SAMMAN VSO, Excelsiorlaan, 4B, 1930 Zaventem met ondernemingsnummer 0844.231.976

Nadere informatie