Onder kunstenaar wordt één of meer personen die aan één ontwerp werken verstaan.

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Onder kunstenaar wordt één of meer personen die aan één ontwerp werken verstaan."

Transcriptie

1

2 Naar aanleiding van haar vijftigjarig bestaan organiseert de vriendenvereniging van het Middelheimmuseum, de Middelheim Promotors vzw, een wedstrijd voor kunst in openlucht. Daarmee wenst zij jong talent te ondersteunen en de creatie van werk in openlucht te bevorderen. Het gaat om een creatiewedstrijd: deelnemers stellen een oorspronkelijk werk voor dat nog gecreëerd moet worden. Het ontwerp moet na de selectie (fase 1) gerealiseerd kunnen worden binnen een tijdspanne van 5 maanden (van 1 mei tot 30 september 2015). Alle beeldende kunstenaars die in België verblijven en die nog studeren of gestudeerd hebben aan een instelling van het officiële Belgisch hoger kunstonderwijs en geboren zijn in 1985 of later, kunnen aan deze wedstrijd deelnemen. Onder kunstenaar wordt één of meer personen die aan één ontwerp werken verstaan.

3 1 Inschrijving 2 Selectieprocedure 3 Deelname 4 Plaatsing en weghalen van het kunstwerk 5 Prijzen 6 Auteursrechten 7 Aansprakelijkheid 8 Varia 9 Aanvaarding reglement *Bijlage: inschrijfformulier

4 1 Inschrijving De inschrijfperiode loopt van 1 oktober 2014 tot 31 januari De kunstenaar dient het dossier ten laatste op 31 januari 2015 in te dienen in het Middelheimmuseum, Middelheimlaan 61, 2020 te Antwerpen of via prijsmiddelheimpromotors@stad.antwerpen.be. Laattijdig ingediende dossiers worden uit de wedstrijd geweerd.

5 2 De selectieprocedure De wedstrijd bestaat uit 2 fases: in fase 1 worden 3 kunstenaars geselecteerd door een jury, zij zullen een budget ontvangen om het werk te realiseren. In fase 2 worden de drie geselecteerde ontwerpen gerealiseerd. Deze zullen vervolgens tentoongesteld worden in het Middelheimmuseum en hieruit kiest de jury één laureaat. Fase 1 (1 februari april 2015) De jury selecteert drie creatiedossiers: deze drie kunstenaars ontvangen het bedrag dat zij in hun begroting hebben voorzien voor de realisatie van hun werk in het Middelheimmuseum met een maximum van EUR, inclusief btw. De drie geselecteerde kunstwerken worden per bekendgemaakt en gepubliceerd op de website (www. middelheimmuseum.be), ten laatste op 30 april Fase 2 (1 mei september 2015) De drie geselecteerde werken moeten gerealiseerd zijn tegen 30 september De drie nieuwe werken worden tentoongesteld in het Middelheimmuseum, tegelijkertijd met de najaarstentoonstelling van het Middelheimmuseum in Uit de drie gerealiseerde werken kiest de jury één laureaat. De laureaat wordt bekendgemaakt bij de opening van de tentoonstelling en ontvangt een prijs van EUR. * Uit de niet geselecteerde voorstellen kan de jury alsnog een selectie maken die kan opgenomen worden in de najaarstentoonstelling van het Middelheimmuseum, mits akkoord van de curator van de tentoonstelling.

6 3 Deelname Er kan deelgenomen worden aan deze wedstrijd in alle denkbare kunstvormen. Om deel te nemen aan de wedstrijd dient de kunstenaar een dossier in dat aan de volgende voorwaarden voldoet: een volledig ingevuld inschrijfformulier; een artistiek voorstel (max. 600 woorden / max. 2 MB); een technisch dossier in verband met de realisatie van het voorstel (max. 350 woorden / max. 2 MB); een gedetailleerde begroting in verband met de realisatie van het voorstel, inclusief het vervoer van het werk; portfolio van concepten en gerealiseerde kunstwerken (max. 350 woorden / max. 10 MB via WeTransfer verstuurd); een voorstel voor een duurzaam werk dat tenminste 6 maanden in de openlucht tentoongesteld kan worden; kopie identiteitsbewijs: de kunstenaar is geboren in 1985 of later. *De persoonsgegevens zullen enkel en alleen worden gebruikt voor de toepassing van dit wedstrijdreglement; bewijs van gevolgde opleiding of afschrift van diploma; in geval van specifieke locatie, contact opnemen met het Middelheimmuseum; onvolledige inschrijvingen worden niet in behandeling genomen. BELANGRIJK! Voeg in een meegezonden tekstdocument voor elke foto of video de volgende informatie toe: naam kunstenaar titel werk jaartal werk.

7 4 Plaatsing en weghalen van het kunstwerk De plaatsing van het kunstwerk gebeurt in overleg met het Middelheimmuseum en dient voor de opening van de najaarstentoonstelling 2015 geplaatst te zijn gedurende de reguliere openingstijden van het Middelheimmuseum. Het staat de kunstenaars vrij om voor die tijd het terrein te komen bekijken tijdens de reguliere openingstijden. De deelnemers dragen zelf de kosten voor het transporteren en zijn zelf verantwoordelijk voor het transporteren, plaatsen en weghalen van de kunstwerken, dienen zelf voor hulp en gereedschappen te zorgen en hierover te communiceren met het Middelheimmuseum: & tel Het kunstwerk dient gedurende de gehele duur van de najaarstentoonstelling tentoongesteld te worden. Het kunstwerk dient ten laatste 15 dagen na de einddatum van de najaarstentoonstelling te worden weggehaald (tijdens de reguliere openingstijden van het Middelheimmuseum).

8 5 Prijzen De drie door de jury geselecteerde kunstenaars ontvangen het bedrag dat zij in hun begroting hebben voorzien voor de realisatie van hun werk in het Middelheimmuseum met een maximum van EUR, inclusief btw, mits voorlegging van de nodige bewijsstukken. De laureaat ontvangt een prijs van EUR. Publicatie in een erkend kunsttijdschrift, prijs van de leden (ook nieuwe leden) van de Middelheim Promotors vzw.

9 6 Auteursrechten Door zijn inschrijving verklaart de kunstenaar dat hij de intellectuele rechten bezit van het ingediende ontwerp. De kunstenaar verleent toestemming aan de Stad Antwerpen en Middelheim Promotors vzw om opnames en/of afbeeldingen te maken van het werk(en) op film, video, foto of eender welke beelddrager, om deze opnames geheel of gedeeltelijk te publiceren, tentoon te stellen, te printen of op andere manieren te gebruiken zonder dat hiervoor enige bijkomende vergoeding van auteursrechtelijke of van welke aard dan ook verschuldigd is. De opnames en/of afbeeldingen kunnen eveneens gebruikt worden voor de promotie en/of de organisatie van de wedstrijd in alle media. De kunstenaar vrijwaart door het ondertekenen van het inschrijfformulier de Stad Antwerpen en Middelheim Promotors vzw voor elke aanspraak van derden in dit verband. De Stad Antwerpen en Middelheim Promotors vzw hebben niet het recht afbeeldingen van het werk te commercialiseren of te gebruiken buiten de boven opgesomde gevallen, zonder de uitdrukkelijke toestemming van de kunstenaar. De werken blijven tijdens de wedstrijd eigendom van de kunstenaars. Het opnemen van de werken in de collectie van het Middelheimmuseum gebeurt in voorkomend geval volgens een afzonderlijke onderhandelingsprocedure met de museumdirectie en staat los van de wedstrijd. In geval van misbruik of bedrog wordt het ontwerp van de deelnemer uit de wedstrijd geweerd. Door deel te nemen aan de wedstrijd aanvaardt de kunstenaar de aansprakelijkheid in geval van misbruik of bedrog, evenals dat in geen geval de organisator verantwoordelijk of aansprakelijk kan worden gesteld voor dit misbruik of dit bedrog.

10 7 Aansprakelijkheid De kunstenaar staat zelf in voor de verzekering van de risico s. De medewerking en tussenkomst van de Stad Antwerpen en haar personeel en Middelheim Promotors vzw zal niet kunnen worden ingeroepen om gehele of gedeeltelijke kwijting van aansprakelijkheid te bekomen. De Stad Antwerpen verzekert het werk van de kunstenaar gedurende de tentoonstelling voor de risico s verbonden aan het tentoonstellen van het werk. 8 Varia Alle bijkomende mededelingen en/of publicaties in verband met de wedstrijd gelden als deel van het wedstrijdreglement. Over het wedstrijdreglement, het selecteren van de laureaten en het toekennen van de prijzen wordt geen correspondentie gevoerd. De organisator behoudt zich het recht voor om (een deel van) de organisatie van de wedstrijd te wijzigen of de wedstrijd uit te stellen, in te korten of in te trekken, indien de omstandigheden dit vereisen, zonder hiervoor aansprakelijk gesteld te kunnen worden. Tegen de samenstelling en de beslissingen van de jury kan geen bezwaar worden ingediend en er wordt niet over gecorrespondeerd.

11 9 Aanvaarding reglement Door in te schrijven voor de prijs Middelheim Promotors aanvaarden de deelnemende kunstenaars de bepalingen van dit reglement volledig en onvoorwaardelijk.

12 Inschrijfformulier Bij inschrijving voor de prijs Middelheim Promotors vzw aanvaarden de deelnemende kunstenaars de bepalingen van dit reglement volledig en onvoorwaardelijk. Familienaam Voornaam Adres Postcode/Woonplaats Telefoonnummer GSM-nummer adres Geboortedatum Ondergetekende verklaart de intellectuele rechten te bezitten op het ingediende ontwerp. Datum: Handtekening:

DIA CON COR KUNST. concours WEDSTRIJD JONG TALENT BELGIE / NEDERLAND. (inzendingen voor 22 september 2013) platform voor actuele kunsten

DIA CON COR KUNST. concours WEDSTRIJD JONG TALENT BELGIE / NEDERLAND. (inzendingen voor 22 september 2013) platform voor actuele kunsten CON COR DIA concours 2013 KUNST WEDSTRIJD JONG TALENT (inzendingen voor 22 september 2013) BELGIE / NEDERLAND www.comsa.be info: www.concordia.be - www.concordiadekeizer.nl Voor het reglement en de inzendingen

Nadere informatie

Reglement OPEN M 2019

Reglement OPEN M 2019 Reglement OPEN M 2019 De tentoonstelling OPEN M nodigt kunstenaars uit om hun werk te presenteren aan een jury en te tonen in M Museum Leuven. De tentoonstelling OPEN M loopt van 24 mei 2019 tot en met

Nadere informatie

BO ZAR EX PO. Wedstrijdreglement Prijs Jonge Belgische Schilderkunst 02.06 > 09.09.2007

BO ZAR EX PO. Wedstrijdreglement Prijs Jonge Belgische Schilderkunst 02.06 > 09.09.2007 BO ZAR EX PO Wedstrijdreglement Prijs Jonge Belgische Schilderkunst 02.06 > 09.09.2007 PALEIS VOOR SCHONE KUNSTEN, BRUSSEL PALAIS DES BEAUX-ARTS, BRUXELLES CENTRE FOR FINE ARTS, BRUSSELS Artikel 1 wedstrijd

Nadere informatie

De Canvascollectie / La Collection RTBF

De Canvascollectie / La Collection RTBF De Canvascollectie / La Collection RTBF Reglement VRT en RTBF zijn samen ORGANISATOR van De Canvascollectie/La Collection RTBF. 1. INSCHRIJVING Aan deze wedstrijd kunnen alle in Vlaanderen, Wallonië en

Nadere informatie

Prijs Jonge Belgische Schilderkunst 2013 WEDSTRIJDREGLEMENT

Prijs Jonge Belgische Schilderkunst 2013 WEDSTRIJDREGLEMENT Prijs Jonge Belgische Schilderkunst 2013 WEDSTRIJDREGLEMENT ARTIKEL 1 WEDSTRIJD De vereniging zonder winstoogmerk (vzw) Jonge Belgische Schilderkunst, hebbende als maatschappelijke zetel Koningstraat 10,

Nadere informatie

Doe mee en ga snel aan de slag! Je kunt je ontwerp insturen tot en met 5 juli 2013. We kijken uit naar je deelname.

Doe mee en ga snel aan de slag! Je kunt je ontwerp insturen tot en met 5 juli 2013. We kijken uit naar je deelname. LLENG Fashionclash Shoe Design Challenge powered by Invito Beste artist / designer, Graag nodigen we je uit om deel te nemen aan de 1e editie van de Fashionclash Shoe Design Challenge powered by Invito.

Nadere informatie

Hoofdstuk 1: Algemene voorwaarden

Hoofdstuk 1: Algemene voorwaarden Cartoonwedstrijd reglement Maak een cartoon over Isaac Newton en win een reisje naar Londen Hoofdstuk 1: Algemene voorwaarden Artikel 1 De wedstrijd wordt georganiseerd door Volkssterrenwacht MIRA vzw,

Nadere informatie

WEDSTRIJDREGLEMENT. XIU actie schooljaar : Pimpen van fluo rugzakhoes.

WEDSTRIJDREGLEMENT. XIU actie schooljaar : Pimpen van fluo rugzakhoes. WEDSTRIJDREGLEMENT XIU actie schooljaar 2013-2014: Pimpen van fluo rugzakhoes. Artikel 1 Organisatie XIUvzw, Gentsesteenweg 109, 8500 Kortrijk organiseert de PIMP YOUR COVER wedstrijd. De wedstrijd loopt

Nadere informatie

WEDSTRIJDREGLEMENT. XIU actie schooljaar THE FLUO CHALLENGE - PART TWO

WEDSTRIJDREGLEMENT. XIU actie schooljaar THE FLUO CHALLENGE - PART TWO WEDSTRIJDREGLEMENT XIU actie schooljaar 2017-2018 THE FLUO CHALLENGE - PART TWO Inleiding THE FLUO CHALLENGE PART TWO is een wedstrijd die georganiseerd wordt door de vzw XIU. XIU - scholen die deelnemen

Nadere informatie

WEDSTRIJDREGLEMENT. XIU actie schooljaar THE FLUO CHALLENGE

WEDSTRIJDREGLEMENT. XIU actie schooljaar THE FLUO CHALLENGE WEDSTRIJDREGLEMENT XIU actie schooljaar 2017-2018 THE FLUO CHALLENGE Inleiding THE FLUO CHALLENGE is een wedstrijd die georganiseerd wordt door de vzw XIU. Scholen die deelnemen aan deze wedstrijd proberen

Nadere informatie

YOUNG BELGIAN ART PRIZE 2015

YOUNG BELGIAN ART PRIZE 2015 YOUNG BELGIAN ART PRIZE 2015 WEDSTRIJDREGLEMENT ARTIKEL 1 WEDSTRIJD De vereniging zonder winstoogmerk (vzw) De Jonge Belgische Schilderkunst, hebbende als maatschappelijke zetel Koningstraat 10, te 1000

Nadere informatie

WEDSTRIJDREGLEMENT. XIU actie schooljaar 2015-2016 PIMP YOUR FLUO JACKET

WEDSTRIJDREGLEMENT. XIU actie schooljaar 2015-2016 PIMP YOUR FLUO JACKET WEDSTRIJDREGLEMENT XIU actie schooljaar 2015-2016 PIMP YOUR FLUO JACKET Artikel 1 Organisatie XIUvzw, Gentsesteenweg 109, 8500 Kortrijk organiseert de PIMP YOUR FLUOJACKET wedstrijd. De wedstrijd loopt

Nadere informatie

WEDSTRIJDREGLEMENT RED CROSS ART CONTEST 2015

WEDSTRIJDREGLEMENT RED CROSS ART CONTEST 2015 WEDSTRIJDREGLEMENT RED CROSS ART CONTEST 2015 Art. 1 Voorwaarden van de wedstrijd Dit reglement legt de voorwaarden vast van de wedstrijd georganiseerd door Rode Kruis- Vlaanderen, afdeling Ronse-Kluisbergen,

Nadere informatie

De Tervuurse herder. op het Warandeplein. WEDSTRIJDREGLEMENT voor BEELDENDE KUNSTENAARS

De Tervuurse herder. op het Warandeplein. WEDSTRIJDREGLEMENT voor BEELDENDE KUNSTENAARS De Tervuurse herder op het Warandeplein WEDSTRIJDREGLEMENT voor BEELDENDE KUNSTENAARS Het wedstrijdreglement en het bijhorende inschrijvingsformulier zijn raadpleegbaar op de startpagina van www.tervuren.be,

Nadere informatie

Reglement wedstrijden stad Antwerpen

Reglement wedstrijden stad Antwerpen Reglement wedstrijden stad Antwerpen Hoofdstuk 1: Algemene voorwaarden Artikel 1 De wedstrijd wordt georganiseerd door stad Antwerpen, Grote Markt 1, 2000 Antwerpen (de organisator). Artikel 2 Over het

Nadere informatie

Wedstrijdreglement voor de creatie en realisatie van één of meerdere kunstwerken op de strooi- en sterretjesweiden van Wuustwezel.

Wedstrijdreglement voor de creatie en realisatie van één of meerdere kunstwerken op de strooi- en sterretjesweiden van Wuustwezel. Wedstrijdreglement voor de creatie en realisatie van één of meerdere kunstwerken op de strooi- en sterretjesweiden van Wuustwezel. 1. Omschrijving en doelstelling Het gemeentebestuur van Wuustwezel beschikt

Nadere informatie

Reglement fotowedstrijd VVV-Diest 2015

Reglement fotowedstrijd VVV-Diest 2015 DIEST De V.V.V.-Diest, stedelijke adviesraad voor toerisme, organiseert een fotowedstrijd over de zomer in Diest. De winnende foto s kunnen gebruikt worden door de Stad Diest voor promotionele toeristische

Nadere informatie

WEDSTRIJDREGLEMENT. XIU actie schooljaar 2014-2015: FLUO-RAP

WEDSTRIJDREGLEMENT. XIU actie schooljaar 2014-2015: FLUO-RAP WEDSTRIJDREGLEMENT XIU actie schooljaar 2014-2015: FLUO-RAP Artikel 1 Organisatie XIUvzw, Gentsesteenweg 109, 8500 Kortrijk organiseert de wedstrijd 2014-2015 onder de naam FLUO-RAP De verantwoordelijkheid

Nadere informatie

FOTOWEDSTRIJD TSP - CFB 2017

FOTOWEDSTRIJD TSP - CFB 2017 FOTOWEDSTRIJD TSP - CFB 2017 ORGANISATOR Deze fototentoonstelling is een initiatief van de vzw Toerisme en SpoorPatrimonium - Le Chemin de Fer du Bocq waarvan de maatschappelijke zetel zich te 7000 Bergen,

Nadere informatie

Reglement Fotowedstrijd Uw kijk op het Eiland van Schalkwijk

Reglement Fotowedstrijd Uw kijk op het Eiland van Schalkwijk Reglement Fotowedstrijd Uw kijk op het Eiland van Schalkwijk 1) Foto s a. De foto dient een weergave te zijn van een locatie op het Eiland van Schalkwijk. De foto kan bijvoorbeeld een impressie zijn van

Nadere informatie

ART in the MEDIA 2007

ART in the MEDIA 2007 PRIJS ART in the MEDIA 2007 REGLEMENT 1 Omschrijving De Stichting de Moffarts bekroont om de twee jaar drie kritische bijdragen over beeldende kunst, die reeds in de media verschenen zijn. Zij wil daarmee

Nadere informatie

WEDSTRIJDREGLEMENT GRATIS VZW WEBSITE

WEDSTRIJDREGLEMENT GRATIS VZW WEBSITE WEDSTRIJDREGLEMENT GRATIS VZW WEBSITE 06/07/2017 INLEIDING Dit wedstrijdreglement bepaalt de deelnemingsvoorwaarden voor de wedstrijd die Vulpo organiseert via haar website, andere onlinekanalen (zoals

Nadere informatie

Reglement 'BOSCH OPEN EXPO'

Reglement 'BOSCH OPEN EXPO' Reglement 'BOSCH OPEN EXPO' Aan BOSCH OPEN EXPO kunnen alle in Nederland en in het buitenland verblijvende, studerende en werkende beeldende kunstenaars vanaf 15 jaar deelnemen, ongeacht hun beroepsmatig

Nadere informatie

18e BAFF - BRUSSELS ART FILM FESTIVAL Van 15 tot 18 november 2018

18e BAFF - BRUSSELS ART FILM FESTIVAL Van 15 tot 18 november 2018 18e BAFF - BRUSSELS ART FILM FESTIVAL Van 15 tot 18 november 2018 WEDSTRIJDREGLEMENT Het «Iselp» en het «Centre du Film sur l Art» nodigen u uit om deel te nemen aan het 18e BAFF - Brussels Art Film Festival,

Nadere informatie

WEDSTRIJDREGLEMENT XIU actie schooljaar XIU graag graffitiwerk

WEDSTRIJDREGLEMENT XIU actie schooljaar XIU graag graffitiwerk WEDSTRIJDREGLEMENT XIU actie schooljaar 2018-2019 XIU graag graffitiwerk Inleiding Het XIU graag graffitiwerk is een wedstrijd die georganiseerd wordt door de vzw XIU. Scholen die deelnemen proberen op

Nadere informatie

WEDSTRIJDREGLEMENT Mr of Miss Cavalor

WEDSTRIJDREGLEMENT Mr of Miss Cavalor WEDSTRIJDREGLEMENT Mr of Miss Cavalor ARTIKEL 1 ORGANISATIE De fotowedstrijd wordt georganiseerd door Versele-Laga, met maatschappelijke zetel in België, te 9800 Deinze, Kapellestraat 70, houdende het

Nadere informatie

4. Niet de moedertaal maar wel de gekozen taalcategorie bepaalt de taal die zal gebruikt worden doorheen de wedstrijd.

4. Niet de moedertaal maar wel de gekozen taalcategorie bepaalt de taal die zal gebruikt worden doorheen de wedstrijd. Wedstrijdreglement Eustory Doel EUSTORY is een geschiedeniswedstrijd georganiseerd door BELvue, onder toezicht van de Koning Boudewijnstichting. Het wil jongeren van alle onderwijstypes de hand reiken

Nadere informatie

Wedstrijdreglement 30 jaar IKEA Hognoul

Wedstrijdreglement 30 jaar IKEA Hognoul Wedstrijdreglement 30 jaar IKEA Hognoul ARTIKEL 1: Organisator Dit wedstrijdreglement is van toepassing op de wedstrijd georganiseerd ter gelegenheid van 30 jaar IKEA Hognoul ( de Wedstrijd ) door IKEA

Nadere informatie

BELCLIV-prijs 2018 voor de beste masterthesis over informaticaveiligheid 1 van 8 INHOUDSOPGAVE

BELCLIV-prijs 2018 voor de beste masterthesis over informaticaveiligheid 1 van 8 INHOUDSOPGAVE BELCLIV-prijs 2018 voor de beste masterthesis over informaticaveiligheid 1 van 8 INHOUDSOPGAVE 1. DE DOELSTELLINGEN VAN BELCLIV... 2 2. DE BELCLIV-PRIJS... 2 3. AANMERKINGSCRITERIA... 3 4. BEOORDELINGSCRITERIA...

Nadere informatie

ACTIEREGLEMENT BELGIË

ACTIEREGLEMENT BELGIË ACTIEREGLEMENT BELGIË 1. De actie wordt georganiseerd door Viyo International nv, waarvan de maatschappelijke zetel gevestigd is te 2000 Antwerpen, Ijzerenpoortkaai 3, met KBO- nummer 0894.380.679 (hierna

Nadere informatie

Deelnemen kan als individu of als groep. Elk individu en elke groep kunnen maximaal 1 film inzenden.

Deelnemen kan als individu of als groep. Elk individu en elke groep kunnen maximaal 1 film inzenden. 1 HET FESTIVAL Het 4 e Euregionaal Jeugdfilmfestival vindt plaats op zaterdag 30 januari 2016 in het cultuurcentrum C-Mine te Genk (België). In het kader van het festival vindt een filmwedstrijd plaats.

Nadere informatie

WEDSTRIJDREGLEMENT. XIU actie schooljaar SHINE OP STRAAT

WEDSTRIJDREGLEMENT. XIU actie schooljaar SHINE OP STRAAT WEDSTRIJDREGLEMENT XIU actie schooljaar 2016-2017 SHINE OP STRAAT Artikel 1 Organisatie XIUvzw, Gentsesteenweg 109, 8500 Kortrijk organiseert de wedstrijd SHINE OP STRAAT. De wedstrijd begint op 7/11/2016

Nadere informatie

Richtlijn voor de organisatie van wedstrijden:

Richtlijn voor de organisatie van wedstrijden: Richtlijn voor de organisatie van wedstrijden: 1. Inleiding: Deze richtlijn schetst regels met betrekking tot de deelnemingsvoorwaarden voor alle wedstrijden die Stad Turnhout organiseert via haar website

Nadere informatie

COMPLEXE STADSPROJECTEN

COMPLEXE STADSPROJECTEN KENNISCENTRUM VLAAMSE STEDEN - interlokale vereniging COMPLEXE STADSPROJECTEN draaiboek Naam website KCVS OVEREENKOMST KUNSTENAAR Oorspronkelijke naam document Overeenkomst voor de realisatie van een kunstwerk

Nadere informatie

Tekenkunst en grafiek

Tekenkunst en grafiek Gezocht: Aanstormend Artistiek Talent Tekenkunst en grafiek 2 9 s t e Prijs voor Beeldende Kunsten van de stad Harelbeke 2 0 1 1 Aanmelden vóór 24 februari 2011 Meer info op www. harelbeke.be/pbk - Afdeling

Nadere informatie

Wedstrijdreglement Bekijk uw aankoop uit een ander perspectief win een ballonvaart.

Wedstrijdreglement Bekijk uw aankoop uit een ander perspectief win een ballonvaart. WEDSTRIJDREGLEMENT Wedstrijdreglement Bekijk uw aankoop uit een ander perspectief win een ballonvaart. 1. Inleiding De firma ALUK BELGIUM N.V. met maatschappelijke zetel te Zwaarveld 44 9220 Hamme, organiseert

Nadere informatie

«Koffie op het werk»

«Koffie op het werk» DESIGN WEDSTRIJD 2015 «Koffie op het werk» INSCHRIJFFORMULIER Mevr./Mej./Dhr. NAAM: VOORNAAM: GEBOORTEDATUM EN -PLAATS: / / te ( ) (Verplicht een fotokopie van de voor- en achterkant van uw ID-kaart meezenden)

Nadere informatie

Voorwaarden wedstrijd voor scholieren bij de tentoonstelling Munch : Van Gogh Van Gogh Museum, Amsterdam

Voorwaarden wedstrijd voor scholieren bij de tentoonstelling Munch : Van Gogh Van Gogh Museum, Amsterdam Voorwaarden wedstrijd voor scholieren bij de tentoonstelling Munch : Van Gogh Van Gogh Museum, Amsterdam 1. ALGEMEEN 1.1 Toepasselijkheid 1.1.1 Deze voorwaarden zijn van toepassing op de wedstrijd voor

Nadere informatie

WEDSTRIJDREGLEMENT VOOR ONLINE WEDSTRIJDEN VAN UC Limburg vzw (hierna UCLL)

WEDSTRIJDREGLEMENT VOOR ONLINE WEDSTRIJDEN VAN UC Limburg vzw (hierna UCLL) WEDSTRIJDREGLEMENT VOOR ONLINE WEDSTRIJDEN VAN UC Limburg vzw (hierna UCLL) 1. INLEIDING Dit wedstrijdreglement bepaalt de regels met betrekking tot de deelnemingsvoorwaarden voor alle wedstrijden die

Nadere informatie

FEDERALE PRIJS ARMOEDEBESTRIJDING 2017 *** Reglement

FEDERALE PRIJS ARMOEDEBESTRIJDING 2017 *** Reglement FEDERALE PRIJS ARMOEDEBESTRIJDING 2017 *** Reglement Artikel 1 Hoofdstuk 1: voorwerp van het reglement Dit reglement bepaalt het doel, de deelnemingsvoorwaarden, de selectieprocedure en de toekenningcriteria

Nadere informatie

Wedstrijdreglement "Fiets ZENITH"

Wedstrijdreglement Fiets ZENITH Wedstrijdreglement "Fiets ZENITH" Artikel 1: Organisator AG Insurance nv, met maatschappelijke zetel te 1000 Brussel, Emile Jacqmainlaan 53, RPR Brussel - BTW BE 0404.494.849, organiseert de wedstrijd

Nadere informatie

WIN een tuinfeest MET RADIO 2 EN de Belgische Tuincentra Vereniging vzw.

WIN een tuinfeest MET RADIO 2 EN de Belgische Tuincentra Vereniging vzw. Wedstrijdreglement WIN een tuinfeest MET RADIO 2 EN de Belgische Tuincentra Vereniging vzw. Versie: 8/3/2011 1. Organisator Deze wedstrijd wordt georganiseerd door de Vlaamse Radio en Televisieomroep,

Nadere informatie

Wedstrijdreglement Dixan Vlekkenkampioen WIN AAN SPONSORING

Wedstrijdreglement Dixan Vlekkenkampioen WIN AAN SPONSORING Wedstrijdreglement Dixan Vlekkenkampioen 2017-2018 WIN 2.500 AAN SPONSORING Deze voorwaarden zijn van toepassing op de wedstrijd die wordt georganiseerd door Henkel Belgium NV, gevestigd te 1020 Brussel,

Nadere informatie

Bij het bereiken van het maximum aantal inschrijvingen sluit de deelname eerder dan de genoemde datum.

Bij het bereiken van het maximum aantal inschrijvingen sluit de deelname eerder dan de genoemde datum. ZomerExpo Reglement Inschrijving Aan de voorrondes van de ZomerExpo-tentoonstellingen kunnen alle in Nederland verblijvende, studerende of werkende beeldend kunstenaars deelnemen, ongeacht hun leeftijd

Nadere informatie

WEDSTRIJDREGLEMENT VOOR ONLINE WEDSTRIJDEN VAN BILZEN MYSTERIES IN OPDRACHT VAN STAD BILZEN FOTOWEDSTRIJD RIDDERLOCATIE ALDEN- BIEZEN 1.

WEDSTRIJDREGLEMENT VOOR ONLINE WEDSTRIJDEN VAN BILZEN MYSTERIES IN OPDRACHT VAN STAD BILZEN FOTOWEDSTRIJD RIDDERLOCATIE ALDEN- BIEZEN 1. WEDSTRIJDREGLEMENT VOOR ONLINE WEDSTRIJDEN VAN BILZEN MYSTERIES IN OPDRACHT VAN STAD BILZEN FOTOWEDSTRIJD RIDDERLOCATIE ALDEN- BIEZEN 1. INLEIDING Dit wedstrijdreglement bepaalt de regels met betrekking

Nadere informatie

Reglement ZomerExpo 2015 Woest

Reglement ZomerExpo 2015 Woest Reglement ZomerExpo 2015 Woest Aan de ZomerExpo kunnen alle in Nederland verblijvende, studerende of werkende, beeldende kunstenaars vanaf 15 jaar deelnemen, ongeacht hun beroepsmatige status. Van 20 december

Nadere informatie

IJsboerke is een merk van de Belgian Icecream Group, met maatschappelijke zetel te 2460 Tielen, Gierlebaan 100.

IJsboerke is een merk van de Belgian Icecream Group, met maatschappelijke zetel te 2460 Tielen, Gierlebaan 100. 1. Inleiding Dit wedstrijdreglement bepaalt de regels met betrekking tot de deelnemingsvoorwaarden voor alle wedstrijden die IJsboerke organiseert via de website. Dit wedstrijdreglement is niet van toepassing

Nadere informatie

BIËNNALE VAN VENETIË VOOR BEELDENDE KUNSTEN 2017 OPEN OPROEP VOOR KUNSTENAARS/CURATOREN

BIËNNALE VAN VENETIË VOOR BEELDENDE KUNSTEN 2017 OPEN OPROEP VOOR KUNSTENAARS/CURATOREN BIËNNALE VAN VENETIË VOOR BEELDENDE KUNSTEN 2017 OPEN OPROEP VOOR KUNSTENAARS/CURATOREN Pagina 1 van 7 OPEN OPROEP Voor de deelname van België aan de Biënnale van Venetië 2017 nodigt de Vlaamse Gemeenschap

Nadere informatie

FEDERALE PRIJS ARMOEDEBESTRIJDING 2010 *** Reglement

FEDERALE PRIJS ARMOEDEBESTRIJDING 2010 *** Reglement FEDERALE PRIJS ARMOEDEBESTRIJDING 2010 *** Reglement Hoofdstuk 1: voorwerp van het reglement Artikel 1 Dit reglement bepaalt het doel, de deelnemingsvoorwaarden, de selectieprocedure en de toekenningcriteria

Nadere informatie

Ruil jouw auto in voor een elektrische fiets Versie: augustus 2015

Ruil jouw auto in voor een elektrische fiets Versie: augustus 2015 Wedstrijdreglement Ruil jouw auto in voor een elektrische fiets Versie: augustus 2015 1. Organisator Deze wedstrijd wordt georganiseerd door de Vlaamse Radio en Televisieomroep, Radio 2, waarvan de maatschappelijke

Nadere informatie

WEDSTRIJDREGLEMENT VOOR ONLINE WEDSTRIJDEN VAN HET DOMEIN BOKRIJK VZW

WEDSTRIJDREGLEMENT VOOR ONLINE WEDSTRIJDEN VAN HET DOMEIN BOKRIJK VZW WEDSTRIJDREGLEMENT VOOR ONLINE WEDSTRIJDEN VAN HET DOMEIN BOKRIJK VZW 1. INLEIDING Dit wedstrijdreglement bepaalt de regels met betrekking tot de deelnemingsvoorwaarden voor alle wedstrijden die Het Domein

Nadere informatie

# ontwerp wedstrijd 2015. voorwaarden

# ontwerp wedstrijd 2015. voorwaarden # ontwerp wedstrijd 2015 voorwaarden voorwaarden artikel 1. doel Het doel van de HEMA ontwerpwedstrijd is een bijdrage te leveren aan de praktijkvorming van de deelnemers van de betrokken opleidingen voor

Nadere informatie

DIT IS HET ALGEMEEN WEDSTRIJDREGLEMENT VOOR

DIT IS HET ALGEMEEN WEDSTRIJDREGLEMENT VOOR DIT IS HET ALGEMEEN WEDSTRIJDREGLEMENT VOOR [ NET ] INDIEN ER VOOR EEN WEDSTRIJD EEN BIJZONDER WEDSTRIJDREGLEMENT IS, GELDT DIT ALGEMENE REGLEMENT IN AANVULLING OP HET BIJZONDER REGLEMENT. IN GEVAL VAN

Nadere informatie

Wedstrijdreglement advertentiebudget Digital Payment Day

Wedstrijdreglement advertentiebudget Digital Payment Day Wedstrijdreglement advertentiebudget Digital Payment Day Artikel 1 Algemeen 1.1 Dit wedstrijdreglement (hierna Reglement ) regelt de Wedstrijd advertentiebudget Digital Payment Day georganiseerd door Febelfin,

Nadere informatie

Algemene voorwaarden

Algemene voorwaarden Algemene voorwaarden IKEA KNUFFEL TEKENWEDSTRIJD 2014 Voorwaarden voor deelname 1. Deze wedstrijd wordt georganiseerd door IKEA BELGIUM NV/SA (hierna genoemd: IKEA), met maatschappelijke zetel te 1930

Nadere informatie

Brei mee met Radio 2. Wedstrijdreglement. Versie: 7/3/2014

Brei mee met Radio 2. Wedstrijdreglement. Versie: 7/3/2014 Wedstrijdreglement Brei mee met Radio 2 Versie: 7/3/2014 Voor zover de regels voor de wedstrijd niet in het bijzonder zijn uiteengezet in dit wedstrijdreglement, gelden (in aanvulling) de regels van het

Nadere informatie

Wedstrijdreglement van «Cooking Battles»

Wedstrijdreglement van «Cooking Battles» Wedstrijdreglement van «Cooking Battles» ARTIKEL 1 Het bedrijf INNO N.V., met maatschappelijke zetel in 111 Nieuwstraat, 1000 Brussel, BTW BE 0448.827.116, organiseert een gratis wedstrijd Cooking Battles

Nadere informatie

Reglement van toepassing op Croky Memory Game

Reglement van toepassing op Croky Memory Game Reglement van toepassing op Croky Memory Game Artikel 1: Algemeen Roger&Roger NV, eigenaar van het merk Croky, met maatschappelijke zetel gelegen te Rue de la Bassée 1, 7700 Moeskroen, België, met KBOnummer

Nadere informatie

WIN een douchesysteem + installatie en design spaardouchekoppen MET RADIO 2 EN Grohe

WIN een douchesysteem + installatie en design spaardouchekoppen MET RADIO 2 EN Grohe Wedstrijdreglement WIN een douchesysteem + installatie en design spaardouchekoppen MET RADIO 2 EN Grohe Versie: 18 maart 2011 1. Organisator Deze wedstrijd wordt georganiseerd door de Vlaamse Radio en

Nadere informatie

Design Biënnale Interieur x Flanders Fashion Institute (lid van Design Platform Vlaanderen) DRESS A HOST(ESS)! Uniform ontwerpwedstrijd

Design Biënnale Interieur x Flanders Fashion Institute (lid van Design Platform Vlaanderen) DRESS A HOST(ESS)! Uniform ontwerpwedstrijd Design Biënnale Interieur x Flanders Fashion Institute (lid van Design Platform Vlaanderen) DRESS A HOST(ESS)! Uniform ontwerpwedstrijd INLEIDING Van 20 tot en met 28 oktober 2012 vindt de 23e editie van

Nadere informatie

Reglement Knaltombola 2015

Reglement Knaltombola 2015 1. De organisator Reglement Knaltombola 2015 Deze tombola wordt georganiseerd door het Bernardustechnicum Oudenaarde. Het verloop wordt opgevolgd door de directie. 2. Wie kan deelnemen? Met uitzondering

Nadere informatie

12 jaar geleden zag ons huidige logo het licht. Wij vinden het tijd voor een update en daarom dagen we jou uit! Ben je tussen 16 en 30 jaar?

12 jaar geleden zag ons huidige logo het licht. Wij vinden het tijd voor een update en daarom dagen we jou uit! Ben je tussen 16 en 30 jaar? 12 jaar geleden zag ons huidige logo het licht. Wij vinden het tijd voor een update en daarom dagen we jou uit! Ben je tussen 16 en 30 jaar? Ben je gedomicilieerd in Groot-Aarschot? Ben je grafisch bezig

Nadere informatie

# ontwerp wedstrijd voorwaarden

# ontwerp wedstrijd voorwaarden # ontwerp wedstrijd 2013 voorwaarden voorwaarden artikel 1. doel Het doel van de HEMA ontwerpwedstrijd is een bijdrage te leveren aan de praktijkvorming van de deelnemers van de betrokken opleidingen voor

Nadere informatie

AANVRAAGFORMULIER FONDS VOOR TALENTONTWIKKELING. 1. Titel project:.

AANVRAAGFORMULIER FONDS VOOR TALENTONTWIKKELING. 1. Titel project:. Datum: AANVRAAGFORMULIER FONDS VOOR TALENTONTWIKKELING 1. Titel project:. 2. Gegevens aanvrager Naam van persoon/feitelijke vereniging/vzw: Adres:.. Telefoon: Fax :. E-mail:.... Ondernemingsnummer (BTW-statuut

Nadere informatie

BELGIAN ART PRIZE 2017

BELGIAN ART PRIZE 2017 BELGIAN ART PRIZE 2017 WEDSTRIJDREGLEMENT ARTIKEL 1 WEDSTRIJD De vereniging zonder winstoogmerk (vzw) De Jonge Belgische Schilderkunst, hebbende als maatschappelijke zetel Ravensteinstraat 23, te 1000

Nadere informatie

WEDSTRIJDREGLEMENT DE BESTE BELGETARISCHE STOEMP BIJ CARREFOUR

WEDSTRIJDREGLEMENT DE BESTE BELGETARISCHE STOEMP BIJ CARREFOUR WEDSTRIJDREGLEMENT DE BESTE BELGETARISCHE STOEMP BIJ CARREFOUR ARTIKEL 1 De naamloze vennootschap CARREFOUR BELGIUM Carrefour market, met maatschappelijke zetel in de Olympiadenlaan 20 in 1140 Evere, (KBO

Nadere informatie

WIN MULTIMEDIA EN MUZIEK MET RADIO 2 EN AUDIONOVA NV/SA

WIN MULTIMEDIA EN MUZIEK MET RADIO 2 EN AUDIONOVA NV/SA Wedstrijdreglement WIN MULTIMEDIA EN MUZIEK MET RADIO 2 EN AUDIONOVA NV/SA Versie: 03 november 2011. 1. Organisator Deze wedstrijd wordt georganiseerd door de Vlaamse Radio en Televisieomroep, Radio 2,

Nadere informatie

Het profiel van de kandidaten

Het profiel van de kandidaten Het profiel van de kandidaten Het project richt zich tot alle juwelenontwerpers die in Europa wonen of er langer dan 10 jaar hebben gewoond en minstens 18 jaar oud zijn, ongeacht het feit of ze nog student

Nadere informatie

#streetartbruxelles // #streetartbrussel // #streetartbrussels

#streetartbruxelles // #streetartbrussel // #streetartbrussels #streetartbruxelles // #streetartbrussel // #streetartbrussels PROJECTOPROEP Uitvoering van 9 kunstwerken op een van de vier omheiningen rond de bouwplaats van het toekomstige administratieve centrum van

Nadere informatie

4. Verloop van de wedstrijd en deelname aan de wedstrijd. 4.1. Info: algemene beschrijving van de wedstrijd. 4.2 Voorrondes

4. Verloop van de wedstrijd en deelname aan de wedstrijd. 4.1. Info: algemene beschrijving van de wedstrijd. 4.2 Voorrondes Wedstrijdreglement Ruil jouw auto in voor een elektrische fiets Versie: 31 augustus 2014 1. Organisator Deze wedstrijd wordt georganiseerd door de Vlaamse Radio en Televisieomroep, Radio 2, waarvan de

Nadere informatie

DECEMBER 2017 BRUSSEL EEN EVENT VAN KANDIDAATSDOSSIER. indiening voor 15 november Organized by

DECEMBER 2017 BRUSSEL EEN EVENT VAN KANDIDAATSDOSSIER. indiening voor 15 november Organized by 07 DECEMBER 2017 BRUSSEL KANDIDAATSDOSSIER indiening voor 15 november 2017 KANDIDAATSDOSSIER - VOORAFGAANDE INFORMATIE DE DOSSIERS EN TOEGEVOEGDE STUKKEN moeten ter attentie van Alexia Itterbeek ingediend

Nadere informatie

Ga op droomreis met Radio 2 en Neckermann

Ga op droomreis met Radio 2 en Neckermann Wedstrijdreglement Met de Madammen op droomreis Ga op droomreis met Radio 2 en Neckermann Voor zover de regels voor de wedstrijd niet in het bijzonder zijn uiteengezet in dit wedstrijdreglement, gelden

Nadere informatie

FEDERALE PRIJS ARMOEDEBESTRIJDING 2019 *** Reglement. Hoofdstuk 1: Doel van het reglement

FEDERALE PRIJS ARMOEDEBESTRIJDING 2019 *** Reglement. Hoofdstuk 1: Doel van het reglement FEDERALE PRIJS ARMOEDEBESTRIJDING 2019 *** Reglement Hoofdstuk 1: Doel van het reglement Artikel 1 Dit reglement bepaalt de doelstelling, de deelnemingsvoorwaarden, de selectieprocedure en de toekenningscriteria

Nadere informatie

Reglement van toepassing op de actie Croky Ribble chips Bose SoundLink Mini

Reglement van toepassing op de actie Croky Ribble chips Bose SoundLink Mini Reglement van toepassing op de actie Croky Ribble chips Bose SoundLink Mini Artikel 1: Algemeen Roger&Roger NV, eigenaar van het merk Croky, met maatschappelijke zetel gelegen te Rue de la Bassée 1, 7700

Nadere informatie

ALGEMEEN REGLEMENT VOOR WEDSTRIJDEN GEORGANISEERD DOOR INAMAR EUROPE BVBA

ALGEMEEN REGLEMENT VOOR WEDSTRIJDEN GEORGANISEERD DOOR INAMAR EUROPE BVBA ALGEMEEN REGLEMENT VOOR WEDSTRIJDEN GEORGANISEERD DOOR INAMAR EUROPE BVBA Dit is het algemeen wedstrijdreglement voor Inamar Europe BVBA. Indien er voor een wedstrijd een bijzonder wedstrijdreglement is,

Nadere informatie

'Glas Show 2018' Tentoonstelling in Médiacité te Luik van 28 september 2018 tot en met 6 oktober 2018 Hedendaagse Glaskunst

'Glas Show 2018' Tentoonstelling in Médiacité te Luik van 28 september 2018 tot en met 6 oktober 2018 Hedendaagse Glaskunst 'Glas Show 2018' Tentoonstelling in Médiacité te Luik van 28 september 2018 tot en met 6 oktober 2018 Hedendaagse Glaskunst Het deelnemingsformulier, vergezeld van de nodige bijlagen, moet ten laatste

Nadere informatie

AANVRAAGFORMULIER FONDS VOOR TALENTONTWIKKELING

AANVRAAGFORMULIER FONDS VOOR TALENTONTWIKKELING Datum: AANVRAAGFORMULIER FONDS VOOR TALENTONTWIKKELING 1. TITEL PROJECT. 2. GEGEVENS AANVRAGER Naam van persoon/feitelijke vereniging/vzw: Adres:.. Telefoon: Fax :. E-mail:.... Ondernemingsnummer (BTW-statuut

Nadere informatie

Welke zijn de afmetingen van een kredietkaart? - 74 mm 52,5 mm - 85,60 53,98 mm - 87,56 x 55 mm - 88,34 x 54,68 mm

Welke zijn de afmetingen van een kredietkaart? - 74 mm 52,5 mm - 85,60 53,98 mm - 87,56 x 55 mm - 88,34 x 54,68 mm Wedstrijdreglement Visa en MasterCard Organisator: BNP Paribas Fortis NV, Warandeberg 3, B-1000 Brussel RPR Brussel BTW BE 0403.199.702, tel.: 02 762 20 00 Duurtijd van de wedstrijd: De wedstrijd loopt

Nadere informatie

De deelname aan de wedstrijd houdt de eenvoudige aanvaarding in van onderhavig reglement zonder wijziging of andere informatie.

De deelname aan de wedstrijd houdt de eenvoudige aanvaarding in van onderhavig reglement zonder wijziging of andere informatie. Wedstrijdreglement «Hotel de Elderschans». Artikel 1: Organisator van het spel De vennootschap Groupon International Travel GmbH, waarvan de maatschappelijke zetel gelegen is in de Freier Platz 10, 8200

Nadere informatie

WIN EEN JAAR LANG TICKETS MET STERK IN ANTWERPEN, HET ZOMERSPEL VAN RADIO 2

WIN EEN JAAR LANG TICKETS MET STERK IN ANTWERPEN, HET ZOMERSPEL VAN RADIO 2 Wedstrijdreglement WIN EEN JAAR LANG TICKETS MET STERK IN ANTWERPEN, HET ZOMERSPEL VAN RADIO 2 Versie: 16 juni 2015 Voor zover de regels voor de wedstrijd niet in het bijzonder zijn uiteengezet in dit

Nadere informatie

Reglement voor de Internal Audit Scriptie Award

Reglement voor de Internal Audit Scriptie Award Reglement voor de Internal Audit Scriptie Award Inleiding Het SVRO bestuur (Stichting Verenigde Register Operational Auditors) heeft met de Internal Audit Scriptie Award tot doel de ontwikkeling van het

Nadere informatie

Wedstrijdreglement THE BRIDGE Seizoen 3

Wedstrijdreglement THE BRIDGE Seizoen 3 Wedstrijdreglement THE BRIDGE Seizoen 3 Artikel 1: Organisator van de wedstrijd Lumière Publishing NV, met maatschappelijke zetel te Hof ter Mere 28, 9000 Gent (hierna Lumière genoemd) organiseert een

Nadere informatie

WIN Een jaar lang meespelen met de nieuwe Lotto of een Fiat cinquecento MET RADIO 2 EN DE NATIONALE LOTERIJ

WIN Een jaar lang meespelen met de nieuwe Lotto of een Fiat cinquecento MET RADIO 2 EN DE NATIONALE LOTERIJ Wedstrijdreglement WIN Een jaar lang meespelen met de nieuwe Lotto of een Fiat cinquecento MET RADIO 2 EN DE NATIONALE LOTERIJ Versie: 14 november 2011. 1. Organisator Deze wedstrijd wordt georganiseerd

Nadere informatie

WIN een set winterbanden (niet geplaatst) ter waarde van 850 euro met RADIO 2 en Yokohama.

WIN een set winterbanden (niet geplaatst) ter waarde van 850 euro met RADIO 2 en Yokohama. Wedstrijdreglement Yokohama november 2015. WIN een set winterbanden (niet geplaatst) ter waarde van 850 euro met RADIO 2 en Yokohama. Versie: 9 november 2015 Voor zover de regels voor de wedstrijd niet

Nadere informatie

Thema: I NCZ. Vrijzinnig humanisme is...?

Thema: I NCZ. Vrijzinnig humanisme is...? WEDSTRIJDREGLEMENT SAPERE AUDE! WEDSTRIJD 2012-2013 Thema: I NCZ. Vrijzinnig humanisme is...? Reglement De Werkgemeenschap Leraren Ethiek stelt zich tot doel de leraren niet-confessionele zedenleer van

Nadere informatie

BURNY BOS TALENT AWARD 2015 DEELNAMEFORMULIER

BURNY BOS TALENT AWARD 2015 DEELNAMEFORMULIER BURNY BOS TALENT AWARD 2015 DEELNAMEFORMULIER PERSOONLIJKE GEGEVENS Naam Adres Te bereiken op mail Telefoon Facebook; LinkedIn;Twitter profiel: Korte beschrijving van je achtergrond, CV IDEE VOOR ANIMATIE

Nadere informatie

Reglement betreffende online promotieacties KERSTCAMPAGNE VIKTOR & ROLF

Reglement betreffende online promotieacties KERSTCAMPAGNE VIKTOR & ROLF Reglement betreffende online promotieacties KERSTCAMPAGNE VIKTOR & ROLF De onderneming L Oréal Belgilux nv, Luxe Divisie, gevestigd te Keizer Karellaan 584 te 1082 Brussel, ingeschreven bij de Kruispuntbank

Nadere informatie

BELGIAN ART PRIZE 2019

BELGIAN ART PRIZE 2019 BELGIAN ART PRIZE 2019 WEDSTRIJDREGLEMENT ARTIKEL 1 WEDSTRIJD De vereniging zonder winstoogmerk (vzw) De Jonge Belgische Schilderkunst/ La Jeune Peinture Belge, hebbende als maatschappelijke zetel Ravensteinstraat

Nadere informatie

OFFICIËLE WESTRIJDREGLEMENT VAN DE CBRE OFFICE SPACE OF THE YEAR 2019 COMPETITIE

OFFICIËLE WESTRIJDREGLEMENT VAN DE CBRE OFFICE SPACE OF THE YEAR 2019 COMPETITIE OFFICIËLE WESTRIJDREGLEMENT VAN DE CBRE OFFICE SPACE OF THE YEAR 2019 COMPETITIE Inleiding Vooraleer u aan de CBRE Office Space of the Year-wedstrijd deelneemt moet u de officiële regels in hun geheel

Nadere informatie

Meet & Matter. Ik meld me aan als: Stichting Tuttobene. Inschrijfformulier en Algemene Voorwaarden Meet & Matter Tuttobene Milaan 2015

Meet & Matter. Ik meld me aan als: Stichting Tuttobene. Inschrijfformulier en Algemene Voorwaarden Meet & Matter Tuttobene Milaan 2015 Stichting Tuttobene Meet & Matter 1 Inschrijfformulier en Algemene Voorwaarden Meet & Matter Tuttobene Milaan 2015 PRESENTEER JE ONTWERP TIJDENS DE SALONE INTERNAZIONALE DEL MOBILE 2015 14-19 APRIL 2015

Nadere informatie

Ontwerpwedstrijd Zeeuws Shirt

Ontwerpwedstrijd Zeeuws Shirt Ontwerpwedstrijd Zeeuws Shirt artikel 1. doel Het doel van de ontwerpwedstrijd Zeeuws Shirt is een lijn met echt Zeeuwse T-shirts realiseren ter ondersteuning van de promotie van Zeeland en voor de verkoop

Nadere informatie

BITO-eindwerkprijs Reglement

BITO-eindwerkprijs Reglement Reglement 2017-2018 Belgisch Instituut der Transportorganisatoren vzw Stapelhuisstraat 5a, 1020 Brussel T : [02/230.30.43 C : mail@bito-ibot.be Reglement 2017-2018 2 INHOUD BITO-eindwerkprijs 3 Eindwerken

Nadere informatie

WIN een wijnkelder (400 flessen wijn)

WIN een wijnkelder (400 flessen wijn) Wedstrijdreglement WIN een wijnkelder (400 flessen wijn) Voor zover de regels voor de wedstrijd niet in het bijzonder zijn uiteengezet in dit wedstrijdreglement, gelden (in aanvulling) de regels van het

Nadere informatie

WIN een week met een motorhome MET RADIO 2 EN de beurs Mobicar.

WIN een week met een motorhome MET RADIO 2 EN de beurs Mobicar. Wedstrijdreglement WIN een week met een motorhome MET RADIO 2 EN de beurs Mobicar. Versie: september 2012. Voor zover de regels voor de wedstrijd niet in het bijzonder zijn uiteengezet in dit wedstrijdreglement,

Nadere informatie

REGLEMENT PRIME STAR AWARDS VOTINGPRIJS

REGLEMENT PRIME STAR AWARDS VOTINGPRIJS Artikel 1. Definities REGLEMENT PRIME STAR AWARDS 2009 - VOTINGPRIJS 1. Votingwedstrijd: De PRIME STAR AWARDS 2009 - VOTINGPRIJS votingwedstrijd (hierna de Votingwedstrijd ) wordt georganiseerd door TELENET

Nadere informatie

WIN een Kempenkuur MET RADIO 2 en de Provincie Antwerpen.

WIN een Kempenkuur MET RADIO 2 en de Provincie Antwerpen. WIN een Kempenkuur MET RADIO 2 en de Provincie Antwerpen. Versie: 29 mei 2015 Voor zover de regels voor de wedstrijd niet in het bijzonder zijn uiteengezet in dit wedstrijdreglement, gelden (in aanvulling)

Nadere informatie

FOTOWEDSTRIJD BAB : BRUGSE AUTONOME BIERPROEVERS vzw Foto's over bier, brouwers en kroegen

FOTOWEDSTRIJD BAB : BRUGSE AUTONOME BIERPROEVERS vzw Foto's over bier, brouwers en kroegen FOTOWEDSTRIJD BAB : BRUGSE AUTONOME BIERPROEVERS vzw Foto's over bier, brouwers en kroegen REGLEMENT VAN DE FOTOTENTOONSTELLING Artikel 1 Doel De Brugse Autonome Bierproevers vzw, hierna BAB genaamd, stelt

Nadere informatie

Voorwaarden - Schilderij van het jaar 2015 versie 3-9- 2015

Voorwaarden - Schilderij van het jaar 2015 versie 3-9- 2015 Voorwaarden - Schilderij van het jaar 2015 versie 3-9- 2015 Algemene doelstellingen Schilderij van het jaar is een jaarlijkse verkiezing, georganiseerd door Nationaal Kunstplatform, waarbij het beste,

Nadere informatie

WEDSTRIJDREGLEMENT Gulden Draak-Ambassadeur 2015

WEDSTRIJDREGLEMENT Gulden Draak-Ambassadeur 2015 Reglement Gulden Draak-Ambassadeur 2015 WEDSTRIJDREGLEMENT Gulden Draak-Ambassadeur 2015 Dit reglement legt de algemene deelnemingsvoorwaarden vast die van toepassing zijn op de wedstrijd Gulden Draak-Ambassadeur

Nadere informatie