Vind je bovendien dat welzijn op het werk medewerkers drijft om het beste van zichzelf te geven? Dan ben jij diegene die we zoeken!

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Vind je bovendien dat welzijn op het werk medewerkers drijft om het beste van zichzelf te geven? Dan ben jij diegene die we zoeken!"

Transcriptie

1 Verkorte selectie (arbeids)geneesheer (A8a-A8b, master) departement Personeel afdeling Human Resources dienst Werving en Selectie HR-deskundige, tel Algemeen, tel oktober 2014 Verkorte selectie (arbeids)geneesheer Wie zoeken we? Stad Antwerpen en zijn dochterbedrijven werken samen rond welzijn op het werk. Daarom richtten zij een Gemeenschappelijke Interne Preventiedienst op. Met zijn eigen interne afdelingen Arbeidsveiligheid, Bedrijfsgezondheidszorg en Psychosociale zorg ondersteunt die dienst het arbeidsgerelateerde welzijn voor meer dan medewerkers. Als (arbeids)geneesheer: bewaak je de gezondheid op het werk van medewerkers op korte en lange termijn ken je de arbeidssituaties zoek je samen met de preventieadviseurs naar oplossingen om de werkgerelateerde risico s te beperken en beheersen adviseer je de werkgever bij maatregelen die welzijn op het werk verhogen voer je voornamelijk klinische onderzoeken uit Vind je bovendien dat welzijn op het werk medewerkers drijft om het beste van zichzelf te geven? Dan ben jij diegene die we zoeken! Wat verwachten we? Je hebt een diploma van arts. Voor de tijdelijke vacature (arbeids)geneesheer heb je geen bijkomende opleiding arbeidsgeneeskunde nodig. Als een echte professional streef je naar een uitstekende klantgerichte dienstverlening. Daarbij: hecht je veel belang aan een positieve samenwerking met collega s en klanten ben je gedreven en zoek je altijd naar constructieve en haalbare oplossingen

2 Loon Je krijgt een eerlijk loon waarbij we rekening houden met relevante ervaring, ook uit de privésector of als zelfstandige. Aanbod Wij bieden je: een contract van bepaalde duur voor drie tot zes maanden (voltijds, halftijds of viervijfde), dat we zo snel mogelijk willen opstarten. als tewerkstellingsplaats Luitenant Lippenslaan 59 in 2140 Borgerhout een afwisselende, interessante job met veel ruimte voor initiatief en belang voor teamwerk een complexe en uitdagende functie waardoor je jezelf kan ontwikkelen ruimte voor overleg met een team van collega s een gezond evenwicht tussen werk en privé dankzij glijdende werkuren en een interessante verlofregeling een uitgebreid pakket sociale voordelen: maaltijdcheques (zeven euro per gewerkte dag), een gratis hospitalisatieverzekering, een vergoeding voor verplaatsingen en 80 % terugbetaling van het woon-werkverkeer met openbaar vervoer Selectieprocedure Via een vooropgestelde screeningsleutel bepaalt de selectiejury aan de hand van de cv s en motivatiebrieven van de geldige kandidaten wie mag deelnemen aan het jurygesprek. We nodigen de tien hoogst gerangschikte kandidaten uit voor het jurygesprek. De jurygesprekken gaan onder voorbehoud door in de periode van 1 december tot en met 12 december Werfreserve Voor de functie arbeidsgeneesheer leggen we een werfreserve aan voor de periode van zes maanden. Een werfreserve is een lijst met geslaagde kandidaten. De kandidaten komen voort uit de selectieprocedure en zijn gerangschikt volgens hun totale score. Sta je bovenaan de lijst van de werfreserve en komt er een vacature vrij? Dan contacteren we jou als eerste om die vacature in te vullen.

3 Hoe solliciteren? Werk je bij OCMW, stad of Kinderopvang Antwerpen? Dan ga je rechtstreeks naar de Talentbank om te solliciteren. Andere kandidaten moeten zich eerst registreren met hun persoonlijk mailadres. Vul je profiel zo volledig mogelijk in. Vergeet daarbij zeker je werkervaring, opleidingen niet te vermelden. Zoek en kies de vacature waarvoor je solliciteert. Klik op Solliciteren en vul je profiel verder aan waar dat nodig is. Laad daar je cv op en ook je motivatiebrief bij 'Uw Begeleidende brief' Kies daarna voor Volgende. Dan ga je naar het online sollicitatieformulier waar je de verplicht in te vullen vragen beantwoordt. Je kan je sollicitatie tussentijds opslaan als voorlopige versie (draft). Solliciteren kan tot en met zondag 30 november Wat vind je nog in deze bundel? Bijlage 1: Daar vind je: de algemene en specifieke aanwervingsvoorwaarden (nationaliteit, diploma, taal ) waaraan je moet beantwoorden een beschrijving van de A-waarden en gedragscompetenties (het gedrag, de kennis en vaardigheden die je moet hebben) Meer info? Meer info over de functie, de deelnamevoorwaarden en de selectieprocedure vind je op > Jobs > Huidige vacatures > Arbeidsgeneesheer Je kan ons ook bellen op het nummer of mailen naar vacatures@ocmw.antwerpen.be.

4 Aanwervings en bevorderingsvoorwaarden Aanwervingsvoorwaarden: 1. Je voldoet aan de nationaliteitsvereiste. 2. Je bent minstens 18 jaar. 3. Je gedrag stemt overeen met de functie waarvoor je solliciteert. Je kan een uittreksel uit het strafregister voorleggen. 4. Je geniet burgerlijke en politieke rechten. 5. Je voldoet aan de taalwetgeving. 6. Je bent geslaagd en nuttig gerangschikt voor een vergelijkende selectieproef. 7. Je bent medisch en psychisch geschikt om je functie uit te oefenen. Als je geslaagd bent voor een selectie, nodigen we je uit voor een medisch onderzoek. 8. Je proeftijd eindigde met een gunstige evaluatie. 9. Je bent geen statutair personeelslid bij OCMW Antwerpen in deze functie. 10. Je hebt een diploma van arts. 11. Je hebt een bijkomende specialisatie arbeidsgeneeskunde. Je voldoet aan: voorwaarden 1 tot en met 7: ten laatste op de datum van je aanstelling op proef. voorwaarde 8 en 11: ten laatste na je proeftijd op de datum van je vaste aanstelling of benoeming. voorwaarden 9, 10: ten laatste op de afsluitdatum van de kandidatuurstelling. Bevorderingsvoorwaarden: 1. Je voldoet aan de aanwervingsvoorwaarden op het vlak van nationaliteit, gedrag, burgerlijke en politieke rechten en geneeskundige geschiktheid. 2. Je doorliep bij indiensttreding een volwaardige selectieprocedure. 3. Je laatste eindwaardering is gunstig, behalve voor vermelde uitzonderingen. 4. Tuchtstraffen moeten doorgehaald zijn. 5. Je bent geslaagd en nuttig gerangschikt voor een vergelijkende selectieproef. 6. Je proeftijd eindigde met een gunstige evaluatie. 7. Je bent geen statutair personeelslid bij OCMW Antwerpen in deze functie. 8. Je hebt een diploma van arts. 9. Je hebt een bijkomende specialisatie arbeidsgeneeskunde. Je voldoet aan: voorwaarden 2, 7 en 8: ten laatste op de afsluitdatum van de kandidatuurstelling. voorwaarden 3, 4 en 5: ten laatste op de startdatum van de proeftijd voor bevordering. voorwaarden 1, 6 en 9: ten laatste op de datum van bevordering.

5 Competentieprofiel Waardegebonden competenties Samenwerken Een bijdrage leveren aan een gezamenlijk resultaat op niveau van een team, een afdeling, bedrijfseenheid, organisatie of in relatie met de burger, ook wanneer dit niet onmiddellijk van persoonlijk belang is. 3 Netwerken uitbouwen U staat in voor het uitbouwen en onderhouden van netwerken zowel binnen als buiten de eigen organisatie. Klantgerichtheid De dienstverlening afstemmen op de gevoeligheden, behoeften en wensen van interne klanten en burgers, ook wanneer die niet rechtstreeks geuit worden. Een correcte service verlenen en klachten ernstig nemen; de zelfstandigheid / zelfredzaamheid van de klant stimuleren. 3 Klantgerichtheid faciliteren Zorgt voor een klantgerichte benadering vanuit de gehele organisatie. Diversiteit 2 Omgaan met diversiteit bevorderen Op een professionele en respectvolle manier openstaan voor en omgaan met de diversiteit van de interne klanten, collega's en burgers (diversiteit = alle verschillen en overeenkomsten op het vlak van geslacht, afkomst, leeftijd, handicap, geaardheid, socio-economische situatie...). U zet anderen aan om correct om te gaan met diversiteit. Integriteit Handelen naar algemeen aanvaarde sociale en ethische normen, vertrekkend vanuit de gedragscode. 2 Regels, ethiek bewaken U waakt over de naleving van afspraken, regels en ethiek en stuurt bij waar nodig. Kostenbewustzijn 2 Kostenbewust handelen faciliteren Efficiënt en effectief omgaan met mensen, middelen, tijd, materiaal en materieel. U werkt nieuwe methodes en procedures uit, die maximaal rendement opleveren. 5

6 Relationele competenties Empathie 3 Omgaan gaan met onuitgesproken gevoelens Tonen dat men rekening houdt met en reageert op de (al dan niet rechtstreeks) geuite gevoelens, behoeften en wensen van anderen. U merkt onuitgesproken gevoelens, behoeften en wensen van anderen op en reageert gepast. Adviesverlening Gericht advies geven aan anderen binnen en buiten de organisatie en een vertrouwensrelatie met hen uitbouwen op basis van eigen geloofwaardigheid en expertise. 1 Vaktechnisch adviseren U geeft gericht technisch advies op basis van eigen expertise en ervaring. Taakgerichte competenties Besluitvaardigheid Tijdig nemen van juiste beslissingen op basis van (on)volledige informatie en doelgericht initiëren van acties teneinde de genomen beslissingen uit te voeren / te laten uitvoeren. 1 Beslissingen nemen U neemt beslissingen en/of standpunten in om problemen die zich voordoen binnen uw verantwoordelijkheidsdomein op te lossen. Informatieverwerkende competenties Synthese en conclusie Het synthetiseren van gegevens tot een onderbouwde mening. Verschillende alternatieven naar voor brengen en deze uitwerken tot een sluitende conclusie en zicht hebben op de consequenties ervan. 2 Standpunt innemen U neemt een standpunt in en schat de consequenties ervan in. Persoonsgebonden competenties Kwaliteitsgerichtheid Met de beschikbare middelen de best mogelijke kwaliteit bereiken en in stand houden door hoge eisen te stellen aan het resultaat van opdrachten, diensten, van zichzelf en van anderen. 1 De eigen kwaliteit bewaken U bewaakt de kwaliteit van het eigen werk. Stressbestendigheid 2 Omgaan met onverwachte situaties Efficiënt gedrag vertonen in situaties met hoge complexiteit, tijds- of werkdruk en/of bij tegenslag, teleurstelling of kritiek. U blijft kalm en rustig handelen in onverwachte situaties, bij tegenslag, bij kritiek of bij verhoogde werkdruk. 6

7 Ontwikkelingsgerichtheid Voortdurend verbeteren van eigen functioneren door nieuwe informatie op te nemen, efficiënt te verwerken en effectief toe te passen. 1 Leerbereidheid tonen U toont zich leerbereid met betrekking tot de eigen functie. 7

B1 - DESKUNDIGE LEIDINGGEVENDE

B1 - DESKUNDIGE LEIDINGGEVENDE B1 - DESKUNDIGE LEIDINGGEVENDE Competentieprofiel Waardegebonden competenties Klantgerichtheid De dienstverlening afstemmen op de gevoeligheden, behoeften en wensen van interne klanten en burgers, ook

Nadere informatie

(bachelor, B1-B2-B3) startbaanovereenkomst

(bachelor, B1-B2-B3) startbaanovereenkomst Verkorte selectieprocedure intercultureel bemiddelaar (bachelor, B1-B2-B3) departement Personeel dienst Werving en Selectie tel. 03 338 65 18 vacatures@ocmw.antwerpen.be Verkorte selectieprocedure intercultureel

Nadere informatie

Verkorte selectie consulent bedrijfspsychologie preventieadviseur psychosociale zorg

Verkorte selectie consulent bedrijfspsychologie preventieadviseur psychosociale zorg Verkorte selectie Consulent bedrijfspsychologie (master, A1-A2-A3) departement Personeel en Organisatie afdeling Human Resources dienst Werving en Selectie telnr. HR-deskundige: 03 338 11 67 Algemeen telnr:

Nadere informatie

Projectleider IT-infrastructuur

Projectleider IT-infrastructuur Functiebeschrijving Projectleider IT-infrastructuur Functiegegevens Functiebenaming : Directie : Team: Loonschaal: Rapporteert aan: Projectleider IT-infrastructuur Bedrijfsvoering IT A1a-A3a IT-coördinator

Nadere informatie

Contractuele en statutaire selectieprocedure bij aanwerving en bevordering

Contractuele en statutaire selectieprocedure bij aanwerving en bevordering Selectieprocedure Arbeidsgeneesheer (A8a-A8b) master departement Personeel en Organisatie afdeling HR dienst Werving en Selectie telnr. HR-deskundige: 03 338 11 67 Algemeen telnr: 03 338 65 18 selecties@ocmw.antwerpen.be

Nadere informatie

Verkorte selectieprocedure Deskundige toeleiding (B1-B2-B3) Verkorte selectieprocedure deskundige toeleiding. Wie zoeken we? Aanbod.

Verkorte selectieprocedure Deskundige toeleiding (B1-B2-B3) Verkorte selectieprocedure deskundige toeleiding. Wie zoeken we? Aanbod. Verkorte selectieprocedure Deskundige toeleiding (B1-B2-B3) departement Personeel en Organisatie afdeling HR dienst Werving en Selectie telnr. HR-deskundige: 03 338 25 95 Algemeen telnr: 03 338 65 18 vacatures@ocmw.antwerpen.be

Nadere informatie

23 oktober 2012. Onze hoofd-maatschappelijk-werkers werken bij verschillende diensten zoals:

23 oktober 2012. Onze hoofd-maatschappelijk-werkers werken bij verschillende diensten zoals: Selectie hoofd-maatschappelijk-werker (B4-B5) departement Personeel en Organisatie afdeling Human Resources dienst Werving en Selectie HR-deskundige, tel. 03 338 92 16 algemeen nummer, tel. 03 338 65 18

Nadere informatie

Voltijds deskundige (m/v) secretariaat

Voltijds deskundige (m/v) secretariaat De gemeente Kapellen is een dynamische gemeente van ca. 26.000 inwoners, gelegen midden in het groen. Kapellen beschikt over heel wat troeven, zowel op sportief, cultureel als sociaal vlak. Voor de verdere

Nadere informatie

2 deeltijds front-office medewerkers (m/v) Ruimte en Wonen

2 deeltijds front-office medewerkers (m/v) Ruimte en Wonen De gemeente Kapellen is een dynamische gemeente van ca. 26.000 inwoners, gelegen midden in het groen. Kapellen beschikt over heel wat troeven, zowel op sportief, cultureel als sociaal vlak. Voor de verdere

Nadere informatie

INFORMATIEBERICHT DIENSTHOOFD OMGEVING EN ECONOMIE/ OMGEVINGSMABTENAAR. Graad A1a-A3a voltijds statutair

INFORMATIEBERICHT DIENSTHOOFD OMGEVING EN ECONOMIE/ OMGEVINGSMABTENAAR. Graad A1a-A3a voltijds statutair INFORMATIEBERICHT DIENSTHOOFD OMGEVING EN ECONOMIE/ OMGEVINGSMABTENAAR Graad A1a-A3a voltijds statutair Opgemaakt op 23/05/2019 voor gemeente Keerbergen VERTROUWELIJK Inleiding Het gemeentebestuur van

Nadere informatie

Profiel: Pool. Loon. Je bruto maandloon bedraagt minstens 2185,13 euro. Selectiedata. Trap 1 gaat door in de week van 21 maart.

Profiel: Pool. Loon. Je bruto maandloon bedraagt minstens 2185,13 euro. Selectiedata. Trap 1 gaat door in de week van 21 maart. Selectieprocedure Intercultureel Bemiddelaar (B1-B2-B3) departement Personeel en Organisatie Afdeling HR Lange Gasthuisstraat 33 2000 ANTWERPEN 14 februari 2011 Aanwerving via startbaanovereenkomst Wie

Nadere informatie

PERSONEELSDIENST ADMINISTRATIEF CENTRUM ANTWERPSESTEENWEG KAPELLEN

PERSONEELSDIENST ADMINISTRATIEF CENTRUM ANTWERPSESTEENWEG KAPELLEN PERSONEELSDIENST ADMINISTRATIEF CENTRUM ANTWERPSESTEENWEG 130 2950 KAPELLEN personeelsdienst@kapellen.be FUNCTIE: VOLTIJDS CONTRACTUEEL DIENSTHOOFD WELZIJN EN GEZIN NIVEAU A1a-A1b-A2 (38/38) INHOUD: 1.

Nadere informatie

Vacature juridisch adviseur (Consulent, A1a-A3a)

Vacature juridisch adviseur (Consulent, A1a-A3a) Vacature juridisch adviseur (Consulent, A1a-A3a) Brandweer Zone Antwerpen streeft naar een degelijke bescherming voor haar burgers, bedrijven en andere maatschappelijke partners. Om een goede dienstverlening

Nadere informatie

BEGELEID(STER)ER BUITENSCHOOLSE KINDEROPVANG D1-D3

BEGELEID(STER)ER BUITENSCHOOLSE KINDEROPVANG D1-D3 BEGELEID(STER)ER BUITENSCHOOLSE KINDEROPVANG D1-D3 FUNCTIEBESCHRIJVING Benaming van de functie Functietitel: BEGELEID(STER)ER BUITENSCHOOLSE KINDEROPVANG Statuut: DEELTIJDS Salarisschaal: D1-D3 Wijze van

Nadere informatie

OCMW Sint-Martens-Latem INFORMATIEBERICHT MAATSCHAPPELIJK WERKER. Graad B1-B3 Voltijds Statutair

OCMW Sint-Martens-Latem INFORMATIEBERICHT MAATSCHAPPELIJK WERKER. Graad B1-B3 Voltijds Statutair OCMW Sint-Martens-Latem INFORMATIEBERICHT MAATSCHAPPELIJK WERKER Graad B1-B3 Voltijds Statutair 14 december 2018 Het OCMW van Sint-Martens-Latem gaat over tot de aanwerving van een (m/v) Maatschappelijk

Nadere informatie

Selectieprocedure voor de functie van Administratief medewerker C1 C3 (m/v) ten behoeve van dienst onthaal en burgerzaken

Selectieprocedure voor de functie van Administratief medewerker C1 C3 (m/v) ten behoeve van dienst onthaal en burgerzaken Selectieprocedure voor de functie van Administratief medewerker C1 C3 (m/v) ten behoeve van dienst onthaal en burgerzaken 1 voltijdse - tijdelijke contractuele functie (vervanging ziekte) Er werd beslist

Nadere informatie

Boekhouder/Financieel Deskundige (m/v) Voltijds - Nederlandstalig Bij de steundienst van het hof van cassatie

Boekhouder/Financieel Deskundige (m/v) Voltijds - Nederlandstalig Bij de steundienst van het hof van cassatie Kelly Frison Attaché selectie Kelly.frison@just.fgov.be Boekhouder/Financieel Deskundige (m/v) Voltijds - Nederlandstalig Bij de steundienst van het hof van cassatie Inhoud van de functie Profiel Werkgever

Nadere informatie

INFORMATIEBERICHT Hoofdanimator Graad C1 C3

INFORMATIEBERICHT Hoofdanimator Graad C1 C3 INFORMATIEBERICHT Hoofdanimator Graad C1 C3 Het stadsbestuur van Zottegem gaat over tot de aanwerving van een (m/v) hoofdanimator graad C1-C3 voltijdse contractuele functie met een wervingsreserve van

Nadere informatie

INFORMATIEBERICHT. Algemeen directeur Decretale graad. Waaraan moet je voldoen om te mogen deelnemen aan de selectie?

INFORMATIEBERICHT. Algemeen directeur Decretale graad. Waaraan moet je voldoen om te mogen deelnemen aan de selectie? INFORMATIEBERICHT Algemeen directeur Decretale graad Het gemeentebestuur Ledegem gaat over tot de aanwerving van een (m/v) algemeen directeur decretale graad voltijdse statutaire functie met een wervingsreserve

Nadere informatie

INFOBUNDEL bij de selectieprocedure technisch assistent toezichter

INFOBUNDEL bij de selectieprocedure technisch assistent toezichter INFOBUNDEL bij de selectieprocedure technisch assistent toezichter Deeltijds (19u) contractueel D1-D3 A. Functiebeschrijving en competentieprofiel B. Aanwervingsvoorwaarden C. Examenprogramma D. Arbeids-

Nadere informatie

Voltijds tijdelijk deskundige HR (m/v)

Voltijds tijdelijk deskundige HR (m/v) De gemeente Kapellen is een dynamische gemeente van ca. 26.000 inwoners, gelegen midden in het groen. Kapellen beschikt over heel wat troeven, zowel op sportief, cultureel als sociaal vlak. Voor de verdere

Nadere informatie

Administratief medewerker

Administratief medewerker Administratief medewerker Info aan de kandidaten Kenmerken van de functie Salaris functie: administratief medewerker voor diverse diensten graad: administratief medewerker niveau: C rang: Cv salarisschaal:

Nadere informatie

Voorwaarde: diploma hoger secundair onderwijs of daarmee gelijkgesteld

Voorwaarde: diploma hoger secundair onderwijs of daarmee gelijkgesteld Selectieprocedure voor de onmiddellijke aanwerving en met aanleg van een werfreserve van 2 jaar Voltijdse, contractuele functie Niveau C1-C3 Voorwaarde: diploma hoger secundair onderwijs of daarmee gelijkgesteld

Nadere informatie

Expert Protocollen en Beraadslagingen

Expert Protocollen en Beraadslagingen /////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////// Voor de Vlaamse Dienst voor Arbeidsbemiddeling en Beroepsopleiding, kortweg VDAB is Vlaanderen connect op zoek

Nadere informatie

Voor het Departement Werk en Sociale Economie (DWSE), is Vlaanderen connect op zoek naar een: Informatiebeheerder. Contract onbepaalde duur.

Voor het Departement Werk en Sociale Economie (DWSE), is Vlaanderen connect op zoek naar een: Informatiebeheerder. Contract onbepaalde duur. /////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////// Voor het Departement Werk en Sociale Economie (DWSE), is Vlaanderen connect op zoek naar een: Informatiebeheerder

Nadere informatie

Voltijds technisch medewerker (m/v)

Voltijds technisch medewerker (m/v) De gemeente Kapellen is een dynamische gemeente van ca. 26.000 inwoners, gelegen midden in het groen. Kapellen beschikt over heel wat troeven, zowel op sportief, cultureel als sociaal vlak. Voor de verdere

Nadere informatie

Vacature consulent preventie (A1a-A3a)

Vacature consulent preventie (A1a-A3a) Vacature consulent preventie (A1a-A3a) Brandweer Zone Antwerpen streeft naar een uitmuntende (brand)veiligheid voor haar burgers, bedrijven en andere overheidsdiensten. Om een goede dienstverlening te

Nadere informatie

Contractuele en statutaire selectieprocedure bij aanwerving

Contractuele en statutaire selectieprocedure bij aanwerving Selectieprocedure Consulent vastgoed (A1a-A2a-A3a) departement Personeel en Organisatie afdeling HR dienst Werving en Selectie telnr. HR-deskundige: 03 338 92 16 Algemeen telnr: 03 338 65 18 selecties@ocmw.antwerpen.be

Nadere informatie

Deskundige Communicatie digitale media (B1 B3)

Deskundige Communicatie digitale media (B1 B3) Deskundige Communicatie digitale media (B1 B3) Brandweer Zone Antwerpen streeft naar een degelijke bescherming voor haar burgers, bedrijven en andere maatschappelijke partners. Om een goede dienstverlening

Nadere informatie

INFOBROCHURE. Ergotherapeut Dagverzorgingscentrum De Passage

INFOBROCHURE. Ergotherapeut Dagverzorgingscentrum De Passage INFOBROCHURE Ergotherapeut Dagverzorgingscentrum De Passage Voltijdse, contractuele functie (38u/week) Niveau BV1-BV3 Selectieprocedure met het oog op een onmiddellijke aanstelling en met aanleg van een

Nadere informatie

INFORMATIEBERICHT. Administratief medewerker Graad C1-C3. Waaraan moet je voldoen om te mogen deelnemen aan de selectie?

INFORMATIEBERICHT. Administratief medewerker Graad C1-C3. Waaraan moet je voldoen om te mogen deelnemen aan de selectie? INFORMATIEBERICHT Administratief medewerker Graad C1-C3 Stad Zottegem gaat over tot de aanleg van een wervingsreserve van 3 jaar, maximaal verlengbaar met 2 jaar, van een (m/v) administratief medewerker

Nadere informatie

Voltijds deskundige Personeel (m/v)

Voltijds deskundige Personeel (m/v) De gemeente Kapellen is een dynamische gemeente van ca. 26.000 inwoners, gelegen midden in het groen. Kapellen beschikt over heel wat troeven, zowel op sportief, cultureel als sociaal vlak. Voor de verdere

Nadere informatie

INFORMATIEBERICHT. Maatschappelijk werk(st)er Graad B1-B3

INFORMATIEBERICHT. Maatschappelijk werk(st)er Graad B1-B3 INFORMATIEBERICHT Maatschappelijk werk(st)er Graad B1-B3 Het OCMW van Bever gaat over tot de aanwerving van een (m/v) maatschappelijk werk(st)er graad B1-B3 voltijdse contractuele functie met een wervingsreserve

Nadere informatie

Adjunct-coördinator HRM (A4a-A4b)

Adjunct-coördinator HRM (A4a-A4b) Adjunct-coördinator HRM (A4a-A4b) Brandweer Zone Antwerpen streeft naar een degelijke bescherming voor haar burgers, bedrijven en andere maatschappelijke partners. Om een goede dienstverlening te kunnen

Nadere informatie

Een job met een hart voor mensen, iets voor jou? Informatiebrochure over werken bij OCMW Antwerpen

Een job met een hart voor mensen, iets voor jou? Informatiebrochure over werken bij OCMW Antwerpen Een job met een hart voor mensen, iets voor jou? Informatiebrochure over werken bij OCMW Antwerpen Werken bij OCMW Antwerpen Werk je graag met en voor mensen? Zoek je een boeiende job binnen een dynamische

Nadere informatie

Voltijds hoofd schoonmaak (m/v)

Voltijds hoofd schoonmaak (m/v) De gemeente Kapellen is een dynamische gemeente van ca. 26.000 inwoners, gelegen midden in het groen. Kapellen beschikt over heel wat troeven, zowel op sportief, cultureel als sociaal vlak. Voor de verdere

Nadere informatie

INFOBUNDEL voor vacature Polyvalent vakman onderhoud, materiaal en vervoer (m/v) Contractueel 38/38 e. Grondgebiedszaken - gemeentewerf

INFOBUNDEL voor vacature Polyvalent vakman onderhoud, materiaal en vervoer (m/v) Contractueel 38/38 e. Grondgebiedszaken - gemeentewerf Interne zaken Personeel Heuvelstraat 91 2530 Boechout Telefoon 03 460 06 11 Fax 03 460 06 97 info@boechout.be INFOBUNDEL voor vacature 2017-09 Functie Niveau en graad Afdeling Polyvalent vakman onderhoud,

Nadere informatie

Applicatiebeheerder (Deskundige ICT/ B1 - B3)

Applicatiebeheerder (Deskundige ICT/ B1 - B3) Applicatiebeheerder (Deskundige ICT/ B1 - B3) Ook in 2016 blijft Brandweer Zone Antwerpen verder uitbouwen. We streven naar een uitmuntende (brand)veiligheid voor onze burgers, bedrijven en andere overheidsdiensten.

Nadere informatie

Vacature Diensthoofd Technische Dienst

Vacature Diensthoofd Technische Dienst Vacatures Diensthoofd Technische Dienst Aantal beschikbaar: 1 Omschrijving Vacature Diensthoofd Technische Dienst (A1a-A3a + bedrijfswagen) Aanleggen aanwervingsreserve, geldig voor 2 jaar 1. Wat zijn

Nadere informatie

INFORMATIEBERICHT. Coördinator technische dienst Graad B1-B3. Waaraan moet je voldoen om te mogen deelnemen aan de selectie?

INFORMATIEBERICHT. Coördinator technische dienst Graad B1-B3. Waaraan moet je voldoen om te mogen deelnemen aan de selectie? INFORMATIEBERICHT Coördinator technische dienst Graad B1-B3 Het gemeentebestuur Herne gaat over tot de aanwerving van een (m/v) coördinator technische dienst graad B1-B3 voltijdse contractuele functie

Nadere informatie

Wat zijn de voorwaarden om te kunnen deelnemen aan de aanwervingsprocedure?

Wat zijn de voorwaarden om te kunnen deelnemen aan de aanwervingsprocedure? INFORMATIENOTA Datum: 18 augustus 2017 Aanhef: Aan de kandidaten (extern) Betreft: Werving en selectie bekendmaking van een vacature GROENARBEIDER-GRAFMAKER (m/v/x) Wat zijn de voorwaarden om te kunnen

Nadere informatie

PERSONEELSDIENST ADMINISTRATIEF CENTRUM ANTWERPSESTEENWEG KAPELLEN

PERSONEELSDIENST ADMINISTRATIEF CENTRUM ANTWERPSESTEENWEG KAPELLEN PERSONEELSDIENST ADMINISTRATIEF CENTRUM ANTWERPSESTEENWEG 130 2950 KAPELLEN personeel@kapellen.be FUNCTIE: VOLTIJDS (38/38) CONTRACTUEEL DESKUNDIGE RUIMTELIJKE ORDENING NIVEAU B1-B3 CONTRACT BEPAALDE DUUR

Nadere informatie

Je ontwikkelt een gedeelde HR-visie en vertaalt deze in strategische doelstellingen, die passen binnen het strategisch meerjarenplan van KORTRIJK.

Je ontwikkelt een gedeelde HR-visie en vertaalt deze in strategische doelstellingen, die passen binnen het strategisch meerjarenplan van KORTRIJK. Functiebeschrijving HR - Manager KORTRIJK Functiegegevens Functiebenaming: Team: Loonschaal: HR-manager KORTRIJK P & O (Loon & Tijd + HR) A5a-A5b Plaats in de organisatie Je bent lid van het managementteam

Nadere informatie

Afdelingshoofd Maatschappelijke Dienstverlening

Afdelingshoofd Maatschappelijke Dienstverlening Afdelingshoofd Maatschappelijke Dienstverlening Voltijdse statutaire functie (A1 A3) Via aanwerving met aanleg wervingsreserve WAT HOUDT DE JOB IN? Je coördineert en leidt de afdeling maatschappelijke

Nadere informatie

Bedrijfsnaam: Brandweer Zone Antwerpen

Bedrijfsnaam: Brandweer Zone Antwerpen SJABLOON Werken via KdG Gelieve dit ingevulde sjabloon te mailen naar: werken-via-kdg@kdg.be Sollicitaties dienen verstuurd te worden naar de contactgegevens uit de vacature. Functietitel: Deskundige Patrimoniumbeheer

Nadere informatie

PERSONEELSDIENST ADMINISTRATIEF CENTRUM ANTWERPSESTEENWEG KAPELLEN

PERSONEELSDIENST ADMINISTRATIEF CENTRUM ANTWERPSESTEENWEG KAPELLEN PERSONEELSDIENST ADMINISTRATIEF CENTRUM ANTWERPSESTEENWEG 130 2950 KAPELLEN personeelsdienst@kapellen.be FUNCTIE: HALFTIJDS CONTRACTUEEL ARBEIDSTRAJECTBEGELEIDER NIVEAU B1-B3 CONTRACT BEPAALDE DUUR VAN

Nadere informatie

INFORMATIEBERICHT ASSISTENT-DIENSTLEIDER BIBLIOTHEEK. Graad B1-B3 voltijds contractueel. Opgemaakt op 01/03/2019 voor stad Zottegem VERTROUWELIJK

INFORMATIEBERICHT ASSISTENT-DIENSTLEIDER BIBLIOTHEEK. Graad B1-B3 voltijds contractueel. Opgemaakt op 01/03/2019 voor stad Zottegem VERTROUWELIJK INFORMATIEBERICHT ASSISTENT-DIENSTLEIDER BIBLIOTHEEK Graad B1-B3 voltijds contractueel Opgemaakt op 01/03/2019 voor stad Zottegem VERTROUWELIJK Inleiding gaat over tot de aanwerving van een (m/v) assistent-dienstleider

Nadere informatie

Selectiereglement technisch medewerker

Selectiereglement technisch medewerker 1. Functiebeschrijving 1.1 Doel van de functie Verrichten van onderhouds- en specialistische technische taken in functie van een propere en veilige haven en een kwalitatief beheer van het patrimonium van

Nadere informatie

Voltijds elektricien (m/v)

Voltijds elektricien (m/v) De gemeente Kapellen is een dynamische gemeente van ca. 26.000 inwoners, gelegen midden in het groen. Kapellen beschikt over heel wat troeven, zowel op sportief, cultureel als sociaal vlak. Voor de verdere

Nadere informatie

INFORMATIEBERICHT. Technisch assistent Graad D1-D3. Waaraan moet je voldoen om te mogen deelnemen aan de selectie?

INFORMATIEBERICHT. Technisch assistent Graad D1-D3. Waaraan moet je voldoen om te mogen deelnemen aan de selectie? INFORMATIEBERICHT Technisch assistent Graad D1-D3 Het gemeentebestuur Herne gaat over tot de aanwerving van twee (m/v) technische assistenten graad D1-D3 voltijdse contractuele functie met een wervingsreserve

Nadere informatie

INTERIEURVERZORG(ST)ER 19/38 INFORMATIEPAKKET

INTERIEURVERZORG(ST)ER 19/38 INFORMATIEPAKKET OCMW Sint-Laureins werft aan INTERIEURVERZORG(ST)ER 19/38 INFORMATIEPAKKET Hecht je veel belang aan hygiëne en netheid? Heb je een respectvolle en discrete houding? Werk je graag voor mensen en in een

Nadere informatie

INFORMATIEBERICHT. Deskundige patrimonium en uitbestede werken Graad B1-B3. Waaraan moet je voldoen om te mogen deelnemen aan de selectie?

INFORMATIEBERICHT. Deskundige patrimonium en uitbestede werken Graad B1-B3. Waaraan moet je voldoen om te mogen deelnemen aan de selectie? INFORMATIEBERICHT Deskundige patrimonium en uitbestede werken Graad B1-B3 Het gemeentebestuur van Herne gaat over tot de aanwerving van een (m/v) deskundige patrimonium en uitbestede werken graad B1-B3

Nadere informatie

Voltijds deskundige (m/v) Ruimtelijke ordening -

Voltijds deskundige (m/v) Ruimtelijke ordening - De gemeente Kapellen is een dynamische gemeente van ca. 26.000 inwoners, gelegen midden in het groen. Kapellen beschikt over heel wat troeven, zowel op sportief, cultureel als sociaal vlak. Voor de verdere

Nadere informatie

Wat zijn de voorwaarden om te kunnen deelnemen aan de aanwervingsprocedure?

Wat zijn de voorwaarden om te kunnen deelnemen aan de aanwervingsprocedure? INFORMATIENOTA Datum: 18 augustus 2017 Aanhef: Aan de kandidaten (extern) Betreft: Werving en selectie bekendmaking van een vacature MAGAZIJNIER- MECHANIEKER (m/v/x) Wat zijn de voorwaarden om te kunnen

Nadere informatie

Aanwervingsprocedure voor de functie van Huishoudhulp E1-E3 (m/v) ten behoeve van de dienst van het OCMW 11,4/38 contractueel / bepaalde duur (6

Aanwervingsprocedure voor de functie van Huishoudhulp E1-E3 (m/v) ten behoeve van de dienst van het OCMW 11,4/38 contractueel / bepaalde duur (6 Aanwervingsprocedure voor de functie van Huishoudhulp E1-E3 (m/v) ten behoeve van de dienst van het OCMW 11,4/38 contractueel / bepaalde duur (6 maand) en 2 x 38/38 + samenstelling wervingsreserve 1 jaar

Nadere informatie

De boekhouder werkt binnen de sector Financiën onder de directe leiding van de financieel beheerder.

De boekhouder werkt binnen de sector Financiën onder de directe leiding van de financieel beheerder. Gemeente Sint-Gillis-Waas zoekt Boekhouder De boekhouder is verantwoordelijk voor alles wat verband houdt met nieuwe boekhouding van gemeente en OCMW en met de beleids- en beheerscyclus (BBC). Hij/zij

Nadere informatie

Selectieprocedure voor de functie van Maatschappelijk werker B1 B3 (m/v) ten behoeve van de sociale dienst OCMW Menen

Selectieprocedure voor de functie van Maatschappelijk werker B1 B3 (m/v) ten behoeve van de sociale dienst OCMW Menen Selectieprocedure voor de functie van Maatschappelijk werker B1 B3 (m/v) ten behoeve van de sociale dienst OCMW Menen 1 voltijdse functie 38/38 contract bepaalde duur tot 30-09-2018 Er werd beslist om

Nadere informatie

INFORMATIEBERICHT. Coördinator sport Graad A1-A3

INFORMATIEBERICHT. Coördinator sport Graad A1-A3 INFORMATIEBERICHT Coördinator sport Graad A1-A3 Het stadbestuur van Zottegem gaat voor haar autonoom gemeentebedrijf over tot de aanwerving van een (m/v) coördinator sport graad A1-A3 voltijdse contractuele

Nadere informatie

Om aangeworven te worden in deze betrekking gelden volgende toelatings- en aanwervingsvoorwaarden:

Om aangeworven te worden in deze betrekking gelden volgende toelatings- en aanwervingsvoorwaarden: Bundel aanwervingsexamen voor het vaststellen van een wervingsreserve voor 2 jaar Administratieve medewerker C1-C3 voltijds/deeltijds onbepaalde/bepaalde duur/vervanging Toelatings- en aanwervingsvoorwaarden

Nadere informatie

INFOBUNDEL voor vacature

INFOBUNDEL voor vacature Interne zaken Personeel Heuvelstraat 91 2530 Boechout Telefoon 03 460 06 11 ax 03 460 06 97 info@boechout.be INOBUNDEL voor vacature 2018-10 unctie Niveau en graad fdeling ICT-medewerker (m/v) C1 C3 Contract

Nadere informatie

Vacature diensthoofd financiën (consulent, A1a-A3a)

Vacature diensthoofd financiën (consulent, A1a-A3a) Vacature diensthoofd financiën (consulent, A1a-A3a) Brandweer Zone Antwerpen streeft naar een degelijke bescherming voor haar burgers, bedrijven en andere maatschappelijke partners. Om een goede dienstverlening

Nadere informatie

Voltijds administratief medewerker Publieke ruimte en Leefmilieu (vakdomein Openbare werken)

Voltijds administratief medewerker Publieke ruimte en Leefmilieu (vakdomein Openbare werken) De gemeente Kapellen is een dynamische gemeente van ca. 26.000 inwoners, gelegen midden in het groen. Kapellen beschikt over heel wat troeven, zowel op sportief, cultureel als sociaal vlak. Voor de verdere

Nadere informatie

Selectiereglement dossierbeheerder personeel

Selectiereglement dossierbeheerder personeel 1. Functiebeschrijving De dossierbeheerder maakt deel uit van de afdeling Personeel & Organisatie en werkt voor het personeelsbeheer en de loonadministratie nauw samen met de verantwoordelijke personeelsadministratie.

Nadere informatie

Voorwaarde: diploma hoger secundair onderwijs of daarmee gelijkgesteld

Voorwaarde: diploma hoger secundair onderwijs of daarmee gelijkgesteld Selectieprocedure voor de onmiddellijke aanwerving en met aanleg van een werfreserve van 2 jaar Voltijdse, contractuele functie Niveau C1-C3 Voorwaarde: diploma hoger secundair onderwijs of daarmee gelijkgesteld

Nadere informatie

INFORMATIEBERICHT. Coördinator dagverzorgingscentrum Graad B1 - B3. Waaraan moet je voldoen om te mogen deelnemen aan de selectie?

INFORMATIEBERICHT. Coördinator dagverzorgingscentrum Graad B1 - B3. Waaraan moet je voldoen om te mogen deelnemen aan de selectie? INFORMATIEBERICHT Coördinator dagverzorgingscentrum Graad B1 - B3 Het OCMW van Zottegem gaat over tot de aanwerving van een (m/v) coördinator dagverzorgingscentrum, graad B1-B3, voltijdse statutaire functie

Nadere informatie

Deze informatiebrochure is bedoeld om meer inzicht te geven in de functie van BOEKHOUDER

Deze informatiebrochure is bedoeld om meer inzicht te geven in de functie van BOEKHOUDER Deze informatiebrochure is bedoeld om meer inzicht te geven in de functie van BOEKHOUDER Je vindt achtereenvolgens volgende rubrieken: Ons aanbod Aanwervingsvoorwaarden en selectieprocedure Functiebeschrijving

Nadere informatie

Administratief medewerker (C1-3) Burgerzaken (m/v) Infobundel

Administratief medewerker (C1-3) Burgerzaken (m/v) Infobundel Administratief medewerker (C1-3) Burgerzaken (m/v) Infobundel Gemeentebestuur Sint-Laureins Het gemeentebestuur van Sint-Laureins gaat over tot de aanwerving van: Administratief medewerker (m/v) Burgerzaken

Nadere informatie

INFORMATIEBERICHT. Gebrevetteerd verpleegkundige Graad C3-C4. Waaraan moet je voldoen om te mogen deelnemen aan de selectie?

INFORMATIEBERICHT. Gebrevetteerd verpleegkundige Graad C3-C4. Waaraan moet je voldoen om te mogen deelnemen aan de selectie? INFORMATIEBERICHT Gebrevetteerd verpleegkundige Graad C3-C4 Het OCMW van Zottegem gaat over tot de aanwerving van een (m/v) gebrevetteerd verpleegkundige graad C3-C4 voltijdse statutaire functie met een

Nadere informatie

SAMEN ZORGEN VOOR WELZIJN. BESTUURSSECRETARIS PATRIMONIUM m/v VOLTIJDS STATUTAIR NIVEAU A1a-b, A2a AANLEG WERVINGSRESERVE 2 JAAR, VERLENGBAAR 2 JAAR

SAMEN ZORGEN VOOR WELZIJN. BESTUURSSECRETARIS PATRIMONIUM m/v VOLTIJDS STATUTAIR NIVEAU A1a-b, A2a AANLEG WERVINGSRESERVE 2 JAAR, VERLENGBAAR 2 JAAR OCMW AALST SAMEN ZORGEN VOOR WELZIJN BESTUURSSECRETARIS PATRIMONIUM m/v VOLTIJDS STATUTAIR NIVEAU A1a-b, A2a AANLEG WERVINGSRESERVE 2 JAAR, VERLENGBAAR 2 JAAR JE FUNCTIE: Plaats in het organogram Staat

Nadere informatie

INFORMATIEBERICHT CENTRUMLEIDER LOKAAL DIENSTENCENTRUM. Graad B1-B3 voltijds contractueel onbepaalde duur. Opgemaakt op 22/02/2019 voor OCMW Wielsbeke

INFORMATIEBERICHT CENTRUMLEIDER LOKAAL DIENSTENCENTRUM. Graad B1-B3 voltijds contractueel onbepaalde duur. Opgemaakt op 22/02/2019 voor OCMW Wielsbeke INFORMATIEBERICHT CENTRUMLEIDER LOKAAL DIENSTENCENTRUM Graad B1-B3 voltijds contractueel onbepaalde duur Opgemaakt op 22/02/2019 voor VERTROUWELIJK Inleiding Het OCMW van Wielsbeke gaat over tot de aanwerving

Nadere informatie

THEATERTECHNICUS (m/v)

THEATERTECHNICUS (m/v) GEMEENTE SINT-GILLIS-WAAS THEATERTECHNICUS (m/v) I. Kenmerken van de functie functie: theatertechnicus graad: administratief medewerker niveau: C rang: Cv salarisschaal: C1/C3 tewerkstellingsbreuk: halftijds

Nadere informatie

OCMW AALST SAMEN ZORGEN VOOR WELZIJN

OCMW AALST SAMEN ZORGEN VOOR WELZIJN OCMW AALST SAMEN ZORGEN VOOR WELZIJN BESTUURSSECRETARIS ICT - dienst informatica m/v SELECTIEPROCEDURE AANWERVING EN BEVORDERING VOLTIJDS STATUTAIR NIVEAU A1a-b, A2a AANLEG WERVINGSRESERVE 2 JAAR, VERLENGBAAR

Nadere informatie

INFORMATIEBERICHT. Communicatieverantwoordelijke Graad A1-A3

INFORMATIEBERICHT. Communicatieverantwoordelijke Graad A1-A3 INFORMATIEBERICHT Communicatieverantwoordelijke Graad A1-A3 Stad Zottegem gaat over tot de aanleg van een (m/v) wervingsreserve van 3 jaar, maximaal verlengbaar met 2 jaar, van een (m/v) communicatieambtenaar

Nadere informatie

Voltijds deskundige (m/v) financiën

Voltijds deskundige (m/v) financiën De gemeente Kapellen is een dynamische gemeente van ca. 26.000 inwoners, gelegen midden in het groen. Kapellen beschikt over heel wat troeven, zowel op sportief, cultureel als sociaal vlak. Voor de verdere

Nadere informatie

Administratief medewerker sociale dienst (ref. 17soc) CONTRACTUEEL. C1-C3 voltijds (38/38)

Administratief medewerker sociale dienst (ref. 17soc) CONTRACTUEEL. C1-C3 voltijds (38/38) Administratief medewerker sociale dienst (ref. 17soc) CONTRACTUEEL C1-C3 voltijds (38/38) VOORWAARDEN & INLICHTINGEN Contact: Bram Vandendriessche personeelsdienst, 051 48 00 65, bram.vandendriessche@zonnebeke.be

Nadere informatie

Functiebeschrijving: Deskundige Milieu (m/v)

Functiebeschrijving: Deskundige Milieu (m/v) Functiebeschrijving: Deskundige Milieu (m/v) Graad Deskundige (m/v) Functietitel Deskundige Milieu (m/v) Doelstelling van de functie Als Deskundige Milieu adviseert u de milieuvergunningen die op het grondgebied

Nadere informatie

INFORMATIEBERICHT. Sportleraar Graad C1-C3

INFORMATIEBERICHT. Sportleraar Graad C1-C3 INFORMATIEBERICHT Sportleraar Graad C1-C3 Stad Zottegem gaat over tot de aanleg van een wervingsreserve van 3 jaar, maximaal verlengbaar met 2 jaar, van een (m/v) sportleraar graad C1-C3 voltijdse contractuele

Nadere informatie

INFORMATIEBERICHT SPORTGEKWALIFICEERD AMBTENAAR. Graad B1-B3 voltijds contractueel. Opgemaakt op 01/03/2019 voor stad Zottegem VERTROUWELIJK

INFORMATIEBERICHT SPORTGEKWALIFICEERD AMBTENAAR. Graad B1-B3 voltijds contractueel. Opgemaakt op 01/03/2019 voor stad Zottegem VERTROUWELIJK INFORMATIEBERICHT SPORTGEKWALIFICEERD AMBTENAAR Graad B1-B3 voltijds contractueel Opgemaakt op 01/03/2019 voor stad Zottegem VERTROUWELIJK Inleiding gaat over tot de aanleg van een wervingsreserve van

Nadere informatie

Bedrijfsnaam: Brandweer Zone Antwerpen. Uiterste sollicitatiedatum: 1 september 2016

Bedrijfsnaam: Brandweer Zone Antwerpen. Uiterste sollicitatiedatum: 1 september 2016 SJABLOON Werken via KdG Gelieve dit ingevulde sjabloon te mailen naar: werken-via-kdg@kdg.be Sollicitaties dienen verstuurd te worden naar de contactgegevens uit de vacature. Functietitel: Deskundige Communicatie

Nadere informatie

Met maximaal 8 jaar meerekenbare anciënniteit uit de privésector of als zelfstandige in schaal C1 op weddetrap 8:

Met maximaal 8 jaar meerekenbare anciënniteit uit de privésector of als zelfstandige in schaal C1 op weddetrap 8: theatertechnicus Info aan de kandidaten Kenmerken van de functie Salaris functie: theatertechnicus graad: administratief medewerker niveau: C rang: Cv salarisschaal: C1/C3 tewerkstellingsbreuk: voltijds

Nadere informatie

ADMINISTRATIEF MEDEWERKER C1 C3

ADMINISTRATIEF MEDEWERKER C1 C3 ADMINISTRATIEF MEDEWERKER C1 C3 FUNCTIEBESCHRIJVING Benaming van de functie Functietitel: ADMINISTRATIEF MEDEWERKER Statuut: VOLTIJDS Salarisschaal: C1-C3 Wijze van invulling: AANWERVING Plaats in het

Nadere informatie

ICT-VERANTWOORDELIJKE (B4-B5 CONTRACTUEEL VOLTIJDS 38U/WEEK)

ICT-VERANTWOORDELIJKE (B4-B5 CONTRACTUEEL VOLTIJDS 38U/WEEK) ICT-VERANTWOORDELIJKE (B4-B5 CONTRACTUEEL VOLTIJDS 38U/WEEK) De staat voor de samensmelting van de brandweerdiensten van de gemeenten Berlare, Buggenhout, Dendermonde, Hamme, Lebbeke, Lokeren en Zele.

Nadere informatie

BEGELEIDER BUITENSCHOOLSE KINDEROPVANG halftijds niveau C contract voor vervanging

BEGELEIDER BUITENSCHOOLSE KINDEROPVANG halftijds niveau C contract voor vervanging BEGELEIDER BUITENSCHOOLSE KINDEROPVANG halftijds niveau C contract voor vervanging Toelatings- en aanwervingsvoorwaarden Om aangeworven te worden in deze betrekking gelden volgende toelatings- en aanwervingsvoorwaarden:

Nadere informatie

Algemene info aangaande de functie

Algemene info aangaande de functie Algemene info aangaande de functie Functie Verantwoordelijke opvanggezinnen Statuut statutair Aantal voltijds equivalenten 0,5 Prestatieverhoudingen halftijds Loopbaanonderbreking / Duur wervingsreserve

Nadere informatie

Datum: 18 februari 2016 Aanhef: Aan de kandidaten Betreft: Werving en selectie externe bekendmaking van een vacante betrekking

Datum: 18 februari 2016 Aanhef: Aan de kandidaten Betreft: Werving en selectie externe bekendmaking van een vacante betrekking INFORMATIENOTA Datum: 18 februari 2016 Aanhef: Aan de kandidaten Betreft: Werving en selectie externe bekendmaking van een vacante betrekking Voorwaarden Om te kunnen deelnemen aan de wervings- en selectieprocedure,

Nadere informatie

INFORMATIEBERICHT. Omgevingsambtenaar Graad B1-B3

INFORMATIEBERICHT. Omgevingsambtenaar Graad B1-B3 INFORMATIEBERICHT Omgevingsambtenaar Graad B1-B3 Stad Zottegem gaat over tot de aanwerving van een (m/v) omgevingsambtenaar graad B1-B3 voltijdse contractuele functie met een wervingsreserve van 3 jaar,

Nadere informatie

Selectieprocedure voor onmiddellijke aanwerving. Voltijdse, tijdelijke functie tot september 2019 Niveau B1-B3

Selectieprocedure voor onmiddellijke aanwerving. Voltijdse, tijdelijke functie tot september 2019 Niveau B1-B3 Selectieprocedure voor onmiddellijke aanwerving Voltijdse, tijdelijke functie tot september 2019 Niveau B1-B3 Voorwaarde: bachelordiploma Sociaal werk Solliciteer online via www.lier.be! 1 Bij stad en

Nadere informatie

INFOBROCHURE. Begeleider buitenschoolse kinderopvang (D1-D3)

INFOBROCHURE. Begeleider buitenschoolse kinderopvang (D1-D3) INFOBROCHURE Begeleider buitenschoolse kinderopvang (D1-D3) Selectieprocedure met het oog op een onmiddellijke aanstelling en met aanleg van een werfreserve van 2 jaar Halftijdse, contractuele functie

Nadere informatie

INFOBUNDEL voor vacature Administratief medewerker vrije tijd (m/v) Contract voor onbepaalde duur 38/38 e

INFOBUNDEL voor vacature Administratief medewerker vrije tijd (m/v) Contract voor onbepaalde duur 38/38 e Interne zaken Personeel Heuvelstraat 91 2530 Boechout Telefoon 03 460 06 11 ax 03 460 06 97 info@boechout.be INOBUNDEL voor vacature 2019-03 unctie Niveau en graad Afdeling Administratief medewerker vrije

Nadere informatie

Rapporteert aan de zwembadcoördinator Relatie met de schepenen/gemeenteraadsleden Relatie met alle medewerkers van de gemeentelijke organisatie

Rapporteert aan de zwembadcoördinator Relatie met de schepenen/gemeenteraadsleden Relatie met alle medewerkers van de gemeentelijke organisatie INFORMATIEBROCHURE VACATURE REDDER Functiebeschrijving Functiebenaming Technisch assistent redder Niveau D (D1-D2-D3) Relaties Intern: Extern: Rapporteert aan de zwembadcoördinator Relatie met de schepenen/gemeenteraadsleden

Nadere informatie

ICT Projectleider Open Data

ICT Projectleider Open Data /////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////// Voor het Departement Mobiliteit en Openbare Werken, is Vlaanderen connect op zoek naar een: ICT Projectleider

Nadere informatie

INFORMATIEBERICHT. Afdelingshoofd vrije tijd Graad A4a-A4b. Waaraan moet je voldoen om te mogen deelnemen aan de selectie?

INFORMATIEBERICHT. Afdelingshoofd vrije tijd Graad A4a-A4b. Waaraan moet je voldoen om te mogen deelnemen aan de selectie? INFORMATIEBERICHT Afdelingshoofd vrije tijd Graad A4a-A4b Stad Zottegem gaat over tot de aanleg van een wervingsreserve van 3 jaar, maximaal verlengbaar met 2 jaar, van een (m/v) afdelingshoofd vrije tijd

Nadere informatie

Wat zijn het verloop en de timing van de wervings- en selectieprocedure?

Wat zijn het verloop en de timing van de wervings- en selectieprocedure? INFORMATIENOTA Datum: 20 februari 2017 Aanhef: Aan de externe kandidaten Betreft: Werving en selectie externe bekendmaking van een vacante betrekking Wat zijn de voorwaarden om te kunnen deelnemen aan

Nadere informatie

INFORMATIEBERICHT. Financieel directeur. Decretale graad voltijds statutair. Opgemaakt op 08/02/2019 voor gemeente Zwalm VERTROUWELIJK

INFORMATIEBERICHT. Financieel directeur. Decretale graad voltijds statutair. Opgemaakt op 08/02/2019 voor gemeente Zwalm VERTROUWELIJK INFORMATIEBERICHT Financieel directeur Decretale graad voltijds statutair Opgemaakt op 08/02/2019 voor gemeente Zwalm VERTROUWELIJK Inleiding Het gemeentebestuur Zwalm gaat over tot de aanwerving van een

Nadere informatie

Vacature: Sportpromotor (B1-B3) Met aanleggen aanwervingsreserve

Vacature: Sportpromotor (B1-B3) Met aanleggen aanwervingsreserve Vacatures Vacature Sportpromotor (B1-B3) Omschrijving Vacature: Sportpromotor (B1-B3) Met aanleggen aanwervingsreserve 1. Wat zijn de toelatingsvoorwaarden? Om toegelaten te worden tot de vacante functie

Nadere informatie

INFORMATIEBERICHT. Gegradueerd verpleegkundige Graad BV1 -BV2-BV3. Waaraan moet je voldoen om te mogen deelnemen aan de selectie?

INFORMATIEBERICHT. Gegradueerd verpleegkundige Graad BV1 -BV2-BV3. Waaraan moet je voldoen om te mogen deelnemen aan de selectie? INFORMATIEBERICHT Gegradueerd verpleegkundige Graad BV1 -BV2-BV3 Het OCMW van Zottegem gaat over tot de aanwerving van een (m/v) gegradueerd verpleegkundige graad BV1-BV2-BV3 voltijdse statutaire functie

Nadere informatie

INFOBROCHURE. Klachtenbehandelaar (A1a-A2a)

INFOBROCHURE. Klachtenbehandelaar (A1a-A2a) INFOBROCHURE Klachtenbehandelaar (A1a-A2a) Halftijdse, contractuele functie A1a-A2a Masterdiploma vereist Selectieprocedure met het oog op een onmiddellijke aanstelling en met aanleg van een werfreserve

Nadere informatie

Vacature. Halftijdse bibliotheekassistent (C1-C3) (bij aanwerving) Aanleggen aanwervingsreserve, geldig voor 2 jaar

Vacature. Halftijdse bibliotheekassistent (C1-C3) (bij aanwerving) Aanleggen aanwervingsreserve, geldig voor 2 jaar Vacatures Bibliotheekassistent Omschrijving Vacature Halftijdse bibliotheekassistent (C1-C3) (bij aanwerving) Aanleggen aanwervingsreserve, geldig voor 2 jaar 1. Wat zijn de toelatingsvoorwaarden? Om toegelaten

Nadere informatie

Vacature deskundige boekhouding (B1-B3)

Vacature deskundige boekhouding (B1-B3) Vacature deskundige boekhouding (B1-B3) Ook in 2019 blijft Brandweer Zone Antwerpen verder groeien. We streven naar een uitmuntende (brand)veiligheid voor onze burgers, bedrijven en andere overheidsdiensten.

Nadere informatie

Functiebeschrijving Administratief medewerker dienst Burgerzaken Voltijds

Functiebeschrijving Administratief medewerker dienst Burgerzaken Voltijds Functiebeschrijving Administratief medewerker dienst Burgerzaken Voltijds 1. FUNCTIE Concrete functie: administratief medewerker dienst Burgerzaken Niveau: C1 - C3 Brutomaandwedde volgens barema (min.

Nadere informatie