Verkorte selectie consulent bedrijfspsychologie preventieadviseur psychosociale zorg

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Verkorte selectie consulent bedrijfspsychologie preventieadviseur psychosociale zorg"

Transcriptie

1 Verkorte selectie Consulent bedrijfspsychologie (master, A1-A2-A3) departement Personeel en Organisatie afdeling Human Resources dienst Werving en Selectie telnr. HR-deskundige: Algemeen telnr: mei 2013 Verkorte selectie consulent bedrijfspsychologie preventieadviseur psychosociale zorg Wie zoeken we? Binnen de groep Antwerpen werken verschillende organisaties (stad, OCMW, Zorgbedrijf, Ziekenhuisnetwerk Antwerpen ) samen rond welzijn op het werk. Daarvoor richtten zij een Gemeenschappelijke Preventiedienst op. Met haar eigen diensten Arbeidsveiligheid, Arbeidsgeneeskunde en Psychosociale zorg, ondersteunt en faciliteert de Gemeenschappelijk Preventiedienst het arbeidsgerelateerde welzijn voor meer dan medewerkers. Ben jij er ook van overtuigd dat welzijn op het werk een drijvende kracht is die medewerkers toelaat het beste van zichzelf te geven? Dan ben jij de medewerker die we zoeken om het team van preventieadviseurs psychosociale zorg te versterken! Wat zijn je taken? Uitvoering van zowel preventieve als reactieve psychosociale risico analyses. Opvang en begeleiding van individuele medewerkers met arbeidsgerelateerde psychosociale problemen (conflicten, stress ). Begeleiding van teams van medewerkers, bijvoorbeeld als conflictbemiddelaar, opvang na een schokkende ervaring. Opvang en onderzoek van informele klachten over grensoverschrijdend gedrag. Opvang en begeleiding van formele klachten (zowel inhoudelijk als administratief). Opstelling van adviezen voor de werkgever. Wat verwachten we? Als een echte professional streef je naar een uitstekende dienstverlening waarbij je klanten centraal staan. Daarbij hecht je veel belang aan een positieve samenwerking met collega s en klanten. Je bent gedreven en zoekt altijd naar constructieve en haalbare oplossingen.

2 Wat bieden we aan? Je werkt voor een dynamische en diverse organisatie waarbij je heel concreet bijdraagt aan de missie, visie en waarden van OCMW Antwerpen. Je plaats van tewerkstelling is Luitenant Lippenslaan 59 in 2140 Borgerhout. Je krijgt een tijdelijk voltijds contract dat ten vroegste start op 19 augustus 2013 en eindigt op 31 maart Je bruto maandloon bedraagt minstens 2 928,euro. Bovendien kunnen we rekening houden met relevante ervaring, bij een ander openbaar bestuur, maar ook uit de privésector of als zelfstandige. Onze loonsimulator wijst aan hoeveel je bij OCMW Antwerpen zou verdienen. Als OCMW-medewerker ontvang je naast je loon nog een aantal voordelen: o een goede balans tussen je werk en privéleven dankzij flexibele werktijden en een ruim aantal vakantiedagen (35 dagen bij voltijdse tewerkstelling + 14 wettelijke feestdagen) o een uitgebreid pakket sociale voordelen: maaltijdcheques (zes euro per gewerkte dag), een gratis hospitalisatieverzekering, een eindejaarstoelage, een fietsvergoeding en/of 80% terugbetaling van het woon-werkverkeer met openbaar vervoer o lidmaatschap bij een personeelsvereniging met aanlokkelijke initiatieven Selectieprocedure Via een vooropgestelde screeningsleutel bepaalt de selectiejury aan de hand van de cv s en motivatiebrieven van de geldige kandidaten wie mag deelnemen aan het jurygesprek. We nodigen de tien hoogst gerangschikte kandidaten uit voor het jurygesprek. De jurygesprekken gaan onder voorbehoud door op maandag 1 juli 2013 en dinsdag 2 juli mei Werfreserve Voor de functie consulent bedrijfspsychologie leggen we een werfreserve aan voor de periode van 1 jaar. Een werfreserve is een lijst met geslaagde kandidaten. De kandidaten komen voort uit de selectieprocedure en zijn gerangschikt volgens hun totale score. Sta je bovenaan de lijst van deze werfreserve en komt er een tijdelijke vacature voor consulent bedrijfspsychologie vrij? Dan contacteren we jou als eerste om deze vacature in te vullen. Hoe solliciteren? Om deel te nemen aan de selectie mail je deze verplichte documenten ten laatste op donderdag 6 juni 2013 vóór 12 uur naar vacatures@ocmw.antwerpen.be met als onderwerp in je mail consulent bedrijfspsychologie : o o o curriculum vitae kopie(s) van de vereiste diploma s + eventuele attesten een motivatiebrief (maximaal 1 A4 bladzijde voor- en achterkant) met daarin helder gestructureerde antwoorden op volgende vragen: 1. Wat is jouw motivatie voor de functie? 2. Wat is de rol van een preventieadviseur psychosociale zorg en wat is het belang van die functie? 3. Wat zijn je sterke punten voor deze functie en waarin kan je nog groeien? 4. Wat is jouw motivatie om voor OCMW/groep Antwerpen te komen werken?

3 Kan je niet en? Stuur je kandidatuur dan naar ons postadres: Secretariaat OCMW Antwerpen, Lange Gasthuisstraat 33, 2000 Antwerpen. Opgelet! We moeten je kandidatuur ten laatste op donderdag 6 juni 2013 vóór 12 uur ontvangen. Je kandidatuur is niet geldig als je niet alle documenten inlevert. Wat vind je nog in deze bundel? Bijlage 1: Functiebeschrijving Hier vind je: een beschrijving van je taken als consulent bedrijfspsychologie de algemene en specifieke aanwervingsvoorwaarden zoals nationaliteit, diploma en taal waaraan je moet voldoen een beschrijving van de A-waarden en gedragscompetenties die je moet hebben Meer info? Meer info over de functie, de deelnamevoorwaarden en de selectieprocedure vind je op < Jobs < Huidige vacatures < Consulent bedrijfspsychologie Je kan ons ook bellen op het nummer of mailen naar vacatures@ocmw.antwerpen.be.

4 Functiebeschrijving Functietitel Weddenschaal Consulent bedrijfspsychologie A1a A2a A3a Departement Gemeenschappelijke Preventiedienst (GPD) Dienst / Afdeling Dienst Psychosociale Zorg Doelstelling van de functie Binnen het kader van het dynamisch risicobeheersingssysteem identificeert de preventieadviseur psychosociale zorg de situaties die aanleiding kunnen geven tot het ontstaan van psychosociale belasting en bepaalt en evalueert de risico s. Hij/zij adviseert de werkgever over passende preventiemaatregelen met het oog op het voorkomen van psychosociale belasting. Resultaatsgebieden Resultaatsgebied 1: Opzetten van een dynamisch risicobeheerssysteem. Bij de uitvoering van deze risicoanalyse houdt hij/zij rekening met de situaties waarin er stress, conflicten, geweld, pesterijen of ongewenst seksueel gedrag op het werk aanwezig zijn. Tevens houdt hij/zij rekening met de arbeidsinhoud, de arbeidsvoorwaarden, de arbeidsomstandigheden en de arbeidsverhoudingen. Resultaatsgebied 2: Op basis van de resultaten van de risico-analyses adviseert hij de werkgever over passende preventieve maatregelen. Resultaatsgebied 3: Biedt individuele opvang aan medewerkers die verklaren het voorwerp te zijn van geweld, pesterijen of ongewenst seksueel gedrag op het werk. Onderzoekt meldingen en zoekt naar oplossingen. In voorkomend geval, neemt hij/zij op informele wijze deel aan het zoeken naar een oplossing.

5 Resultaatsgebied 4: Bij een met redenen omklede klacht stelt hij/zij een klachtendossier samen. Hij/zij zorgt voor een correcte registratie van de klachten en neemt de resultaten van de klachtenanalyses mee in overweging bij het opstellen en bijwerken van de risicoanalyses. Resultaatsgebied 5: Registreren, rapporteren over en opstellen van een jaarverslag conform de geldende regelgeving. Resultaatsgebied 6: De nodige begeleiding aanbieden om een uitval wegens psychosociale problematiek te voorkomen en om een werkhervatting na afwezigheid wegens psychosociale problematiek succesvol te maken. Resultaatsgebied 7: Werkt actief mee aan de integrale kwaliteitszorg van de dienst. Geeft input bij het bepalen van de operationele doelstellingen van de dienst en de afdeling. Bewaakt op geregelde tijdstippen de realisatie van de operationele doelstellingen waarvoor hij/zij verantwoordelijk is. Resultaatsgebied 8: Samenwerking en overleg met de eigen dienst, de werkgever, andere diensten en eventueel externe partners.

6 Autonomie Beslissingsbevoegdheden : Uitvoering van de dagelijkse taken binnen de door de dienstleiding bepaalde grenzen. Men moet autorisatie vragen aan de leiding over: Afhandeling van zaken buiten de voorziene procedures en regels. Diploma en/of opleidingsniveau vereist voor de functie Aanwervingsvoorwaarden: 1. voldoen aan de nationaliteitsvereiste 2. tenminste 18 jaar zijn 3. gedrag vertonen in overeenstemming met de beoogde betrekking 4. burgerlijke en politieke rechten genieten 5. voldoen aan de taalwetgeving 6. geslaagd en nuttig gerangschikt zijn voor een vergelijkende selectieproef 7. geneeskundig geschikt zijn voor de functie 8. met gunstig gevolg een effectieve proeftijd hebben doorgemaakt 9. geen statutair personeelslid zijn bij OCMW Antwerpen in deze functie 10. houder zijn van een Masterdiploma of daarmee gelijkgesteld, met volgende specialisatie: master in de psychologische wetenschappen Technische kennis vereist voor de functie Deskundigheid op het vlak van de psychosociale aspecten van het werk, de wisselwerking tussen psychosociale belasting en omgevingsfactoren. Deskundigheid op het vlak betreffende preventie en remediëring van de (geestelijke) gezondheid op het werk. Deskundigheid om een vaktechnisch goed onderbouwd advies te geven naar het beleid.

7 Competentieprofiel A-waarden Waardegebonden competenties Samenwerken: Netwerken uitbouwen U maakt actief gebruik van uw externe relaties om bij te dragen tot de realisatie van de doelstellingen van de stad Antwerpen/OCMW. U legt samenwerkingsverbanden met medewerkers en collega's. U gaat actief op zoek naar collega's uit andere afdelingen omwille van hun expertise. U houdt rekening met gevoeligheden, beperkingen, mogelijkheden van verschillende afdelingen/bedrijven. U creëert een draagvlak voor voorstellen door het delen van informatie. Klantgerichtheid: Klantgerichtheid faciliteren U zet systemen op om een kwaliteitsvolle en klantgerichte dienstverlening te garanderen. U stimuleert anderen om de klantgerichtheid van hun aanpak voortdurend in vraag te stellen en te verbeteren. U legt meetbare doelstellingen vast op het vlak van klantgerichtheid en klanttevredenheid. U past de dienstverlening, procedures, doelstellingen aan om beter aan (toekomstige) behoeften en verwachtingen van klanten te beantwoorden. U zet de nodige structureren op zodat klachten van klanten efficiënt en effectief kunnen behandeld worden. U stelt de klanten centraal in de organisatie. Diversiteit: Aandacht voor diversiteit U behandelt klanten/collega's/burgers met respect ongeacht hun herkomst, opvattingen, achtergrond of positie. U aanvaardt de diversiteit bij de interne klanten/collega's/burgers. U neemt initiatieven om de verschillen die de samenwerking kunnen belemmeren op te lossen. U past uw dienstverlening aan uw doelgroep zover bestaande afspraken/regelgeving dit toelaten (binnen afdeling,bedrijf, juridisch, ). U signaleert moeilijke situaties aan uw hogere chef. Integriteit: Regels respecteren U handelt correct en respecteert de regels. U leeft de gedragscode na. U respecteert de regels en gemaakte afspraken binnen uw dienst en komt deze na. U bent eerlijk tegenover uw collega's en het bestuur. U bent alert voor mogelijke fraude en corruptie en meldt vermoedens of constateringen. U behandelt vertrouwelijke informatie op een correcte manier. U vermijdt (zelfs de schijn van) partijdigheid, afhankelijkheid, willekeur en bevoordeling. U handelt consequent: u neemt in gelijkaardige omstandigheden, gelijkaardige standpunten in en/of houding aan. Kostenbewustzijn: Kostenbewust handelen U gebruikt niet meer materiaal dan nodig is. U betrekt niet meer mensen dan noodzakelijk voor de uitvoering van een taak. Uw noodzakelijke pauzes duren niet langer dan de tijd die nodig is.

8 U streeft ernaar om, voor het eigen werk, meer rendabele methodes te hanteren. U signaleert aan de directe chef bepaalde minder rendabele situaties. U bent altijd stipt op tijd (op het werk, voor vergaderingen). Gedragscompetenties Relationele competenties Empathie: Kunnen omgaan met onuitgesproken gevoelens U merkt onuitgesproken gevoelens, behoeften en wensen van anderen op en reageert gepast. U onderneemt concrete acties om aan specifieke behoeften en verwachtingen van anderen tegemoet te komen. U speelt gepast in op impliciete of onuitgesproken gevoelens van anderen. U merkt uiteenlopende gedachten en gevoelens op en probeert de achterliggende boodschap te achterhalen. U merkt onderliggende gevoeligheden en potentiële conflicten op. U geeft blijk van het goed kunnen inschatten van gevoeligheden en reacties van anderen. Adviesverlening: Vaktechnisch adviseren U geeft gericht technisch advies op basis van eigen expertise en ervaring. U wint het vertrouwen van collega's en klanten door uw technische expertise. U bouwt klantenrelaties verder uit door geloofwaardig over te komen. U geeft steeds inhoudelijk correct advies. U brengt een advies zowel mondeling als schriftelijk begrijpelijk en gestructureerd over. U formuleert het advies zonder onnodig vakjargon te gebruiken. U legt op basis van achtergronden en context uit waarom u een bepaald standpunt inneemt. Coachen: Ontwikkelingsgericht begeleiden van klanten U stimuleert klanten op gemotiveerde wijze om zelf oplossingen te zoeken U begeleidt klanten naar zelfstandigheid, door ze optimaal te ondersteunen en aan te moedigen U heeft bij de begeleiding van mensen oog voor de eigen mogelijkheden van de klant, werkt emancipatorisch, neemt niet alle verantwoordelijkheden over U waardeert en stimuleert positieve evoluties in gedrag van klanten U geeft terugkoppeling en doet voorstellen om problemen in de toekomst te vermijden Taakgerichte competenties Besluitvaardigheid: Beslissingen nemen U neemt beslissingen en/of standpunten in om problemen die zich voordoen binnen uw verantwoordelijkheidsdomein op te lossen. U neemt een beslissing eens u voldoende inschatting heeft van de gevolgen. U neemt beslissingen waarvoor voldoende, maar nog niet alle informatie aanwezig is. U schat de beschikbare informatie correct in om een juiste beslissing te kunnen nemen. U neemt operationele beslissingen op zelfstandige basis. U beslist snel als de omstandigheden dit vereisen.

9 Informatieverwerkende competenties Synthese en conclusie: Standpunt innemen U neemt een standpunt in en schat de consequenties ervan in. U durft een standpunt innemen. U schat in wanneer u op basis van onvolledige informatie een standpunt kan innemen. U komt spontaan met een persoonlijk standpunt naar voren. U hebt oog voor verschillende invalshoeken bij het opbouwen van uw standpunt. U formuleert een gefundeerd oordeel, rekening houdend met consequenties. U weegt meerdere oplossingen ten aanzien van elkaar af. Persoonsgebonden competenties Kwaliteitsgerichtheid: De eigen kwaliteit bewaken U ziet toe dat het eigen werk een constante kwaliteit heeft. U stuurt bij als de kwaliteit ondermaats is. U blijft onder druk oog hebben voor detail en kwaliteit van het werk. U controleert of het eigen werk beantwoordt aan de gestelde kwaliteitsnormen. U volgt de voorgeschreven procedures Stressbestendigheid: Omgaan met onverwachte situaties U blijft doorzetten bij tegenslagen of teleurstellingen. U reageert rustig bij tegenstand of persoonlijke verwijten, negatieve feedback. U blijft zich openstellen voor meningen of opmerkingen van anderen. U behoudt bij confrontaties een correcte en tactvolle houding: u vermijdt woordenwisselingen, reageert respectvol. U blijft effectief handelen in situaties waar de eigen kennis en ervaring ontoereikend is.

Vind je bovendien dat welzijn op het werk medewerkers drijft om het beste van zichzelf te geven? Dan ben jij diegene die we zoeken!

Vind je bovendien dat welzijn op het werk medewerkers drijft om het beste van zichzelf te geven? Dan ben jij diegene die we zoeken! Verkorte selectie (arbeids)geneesheer (A8a-A8b, master) departement Personeel afdeling Human Resources dienst Werving en Selectie HR-deskundige, tel. 03 338 11 67 Algemeen, tel. 03 338 65 18 vacatures@ocmw.antwerpen.be

Nadere informatie

Verkorte selectieprocedure Deskundige toeleiding (B1-B2-B3) Verkorte selectieprocedure deskundige toeleiding. Wie zoeken we? Aanbod.

Verkorte selectieprocedure Deskundige toeleiding (B1-B2-B3) Verkorte selectieprocedure deskundige toeleiding. Wie zoeken we? Aanbod. Verkorte selectieprocedure Deskundige toeleiding (B1-B2-B3) departement Personeel en Organisatie afdeling HR dienst Werving en Selectie telnr. HR-deskundige: 03 338 25 95 Algemeen telnr: 03 338 65 18 vacatures@ocmw.antwerpen.be

Nadere informatie

Profiel: Pool. Loon. Je bruto maandloon bedraagt minstens 2185,13 euro. Selectiedata. Trap 1 gaat door in de week van 21 maart.

Profiel: Pool. Loon. Je bruto maandloon bedraagt minstens 2185,13 euro. Selectiedata. Trap 1 gaat door in de week van 21 maart. Selectieprocedure Intercultureel Bemiddelaar (B1-B2-B3) departement Personeel en Organisatie Afdeling HR Lange Gasthuisstraat 33 2000 ANTWERPEN 14 februari 2011 Aanwerving via startbaanovereenkomst Wie

Nadere informatie

(bachelor, B1-B2-B3) startbaanovereenkomst

(bachelor, B1-B2-B3) startbaanovereenkomst Verkorte selectieprocedure intercultureel bemiddelaar (bachelor, B1-B2-B3) departement Personeel dienst Werving en Selectie tel. 03 338 65 18 vacatures@ocmw.antwerpen.be Verkorte selectieprocedure intercultureel

Nadere informatie

Contractuele en statutaire selectieprocedure bij aanwerving en bevordering

Contractuele en statutaire selectieprocedure bij aanwerving en bevordering Selectieprocedure Arbeidsgeneesheer (A8a-A8b) master departement Personeel en Organisatie afdeling HR dienst Werving en Selectie telnr. HR-deskundige: 03 338 11 67 Algemeen telnr: 03 338 65 18 selecties@ocmw.antwerpen.be

Nadere informatie

B1 - DESKUNDIGE LEIDINGGEVENDE

B1 - DESKUNDIGE LEIDINGGEVENDE B1 - DESKUNDIGE LEIDINGGEVENDE Competentieprofiel Waardegebonden competenties Klantgerichtheid De dienstverlening afstemmen op de gevoeligheden, behoeften en wensen van interne klanten en burgers, ook

Nadere informatie

Vacature juridisch adviseur (Consulent, A1a-A3a)

Vacature juridisch adviseur (Consulent, A1a-A3a) Vacature juridisch adviseur (Consulent, A1a-A3a) Brandweer Zone Antwerpen streeft naar een degelijke bescherming voor haar burgers, bedrijven en andere maatschappelijke partners. Om een goede dienstverlening

Nadere informatie

23 oktober 2012. Onze hoofd-maatschappelijk-werkers werken bij verschillende diensten zoals:

23 oktober 2012. Onze hoofd-maatschappelijk-werkers werken bij verschillende diensten zoals: Selectie hoofd-maatschappelijk-werker (B4-B5) departement Personeel en Organisatie afdeling Human Resources dienst Werving en Selectie HR-deskundige, tel. 03 338 92 16 algemeen nummer, tel. 03 338 65 18

Nadere informatie

Vacature consulent preventie (A1a-A3a)

Vacature consulent preventie (A1a-A3a) Vacature consulent preventie (A1a-A3a) Brandweer Zone Antwerpen streeft naar een uitmuntende (brand)veiligheid voor haar burgers, bedrijven en andere overheidsdiensten. Om een goede dienstverlening te

Nadere informatie

Contractuele en statutaire selectieprocedure bij aanwerving

Contractuele en statutaire selectieprocedure bij aanwerving Selectieprocedure Consulent vastgoed (A1a-A2a-A3a) departement Personeel en Organisatie afdeling HR dienst Werving en Selectie telnr. HR-deskundige: 03 338 92 16 Algemeen telnr: 03 338 65 18 selecties@ocmw.antwerpen.be

Nadere informatie

PERSONEELSDIENST ADMINISTRATIEF CENTRUM ANTWERPSESTEENWEG KAPELLEN

PERSONEELSDIENST ADMINISTRATIEF CENTRUM ANTWERPSESTEENWEG KAPELLEN PERSONEELSDIENST ADMINISTRATIEF CENTRUM ANTWERPSESTEENWEG 130 2950 KAPELLEN personeelsdienst@kapellen.be FUNCTIE: VOLTIJDS CONTRACTUEEL DIENSTHOOFD WELZIJN EN GEZIN NIVEAU A1a-A1b-A2 (38/38) INHOUD: 1.

Nadere informatie

Je ontwikkelt een gedeelde HR-visie en vertaalt deze in strategische doelstellingen, die passen binnen het strategisch meerjarenplan van KORTRIJK.

Je ontwikkelt een gedeelde HR-visie en vertaalt deze in strategische doelstellingen, die passen binnen het strategisch meerjarenplan van KORTRIJK. Functiebeschrijving HR - Manager KORTRIJK Functiegegevens Functiebenaming: Team: Loonschaal: HR-manager KORTRIJK P & O (Loon & Tijd + HR) A5a-A5b Plaats in de organisatie Je bent lid van het managementteam

Nadere informatie

Projectleider IT-infrastructuur

Projectleider IT-infrastructuur Functiebeschrijving Projectleider IT-infrastructuur Functiegegevens Functiebenaming : Directie : Team: Loonschaal: Rapporteert aan: Projectleider IT-infrastructuur Bedrijfsvoering IT A1a-A3a IT-coördinator

Nadere informatie

PREVENTIEADVISEUR NIVEAU 1 DIENSTHOOFD IDPB / GIDPBW

PREVENTIEADVISEUR NIVEAU 1 DIENSTHOOFD IDPB / GIDPBW Functiebeschrijving PREVENTIEADVISEUR NIVEAU 1 DIENSTHOOFD IDPB / GIDPBW Functiegegevens Functiebenaming: Directie: Team: Loonschaal: Rapporteert aan: Preventieadviseur niveau 1 / diensthoofd GIDPBW (adjunct

Nadere informatie

Vacature diensthoofd financiën (consulent, A1a-A3a)

Vacature diensthoofd financiën (consulent, A1a-A3a) Vacature diensthoofd financiën (consulent, A1a-A3a) Brandweer Zone Antwerpen streeft naar een degelijke bescherming voor haar burgers, bedrijven en andere maatschappelijke partners. Om een goede dienstverlening

Nadere informatie

Boekhouder/Financieel Deskundige (m/v) Voltijds - Nederlandstalig Bij de steundienst van het hof van cassatie

Boekhouder/Financieel Deskundige (m/v) Voltijds - Nederlandstalig Bij de steundienst van het hof van cassatie Kelly Frison Attaché selectie Kelly.frison@just.fgov.be Boekhouder/Financieel Deskundige (m/v) Voltijds - Nederlandstalig Bij de steundienst van het hof van cassatie Inhoud van de functie Profiel Werkgever

Nadere informatie

Deze informatiebrochure is bedoeld om meer inzicht te geven in de functie van BOEKHOUDER

Deze informatiebrochure is bedoeld om meer inzicht te geven in de functie van BOEKHOUDER Deze informatiebrochure is bedoeld om meer inzicht te geven in de functie van BOEKHOUDER Je vindt achtereenvolgens volgende rubrieken: Ons aanbod Aanwervingsvoorwaarden en selectieprocedure Functiebeschrijving

Nadere informatie

Gebiedsgerichte werker

Gebiedsgerichte werker Gebiedsgerichte werker (Niveau B1-B3) Doel van de functie: Als gebiedsgericht werker van een gebied in de stad instaan voor de voorbereiding, ondersteuning en uitvoering van diverse projecten binnen dat

Nadere informatie

Departement Burger en Vrije Tijd Binnenschoolse Opvang. administratief

Departement Burger en Vrije Tijd Binnenschoolse Opvang. administratief FUNCTIEBESCHRIJVING: Begeleider binnenschoolse opvang 1. FUNCTIEBENAMING Naam van de functie Afdeling Niveau/rang Graad Begeleider Departement Burger en Vrije Tijd Binnenschoolse Opvang E1-E3 administratief

Nadere informatie

2 deeltijds front-office medewerkers (m/v) Ruimte en Wonen

2 deeltijds front-office medewerkers (m/v) Ruimte en Wonen De gemeente Kapellen is een dynamische gemeente van ca. 26.000 inwoners, gelegen midden in het groen. Kapellen beschikt over heel wat troeven, zowel op sportief, cultureel als sociaal vlak. Voor de verdere

Nadere informatie

Competentiemanagement bij de federale overheid

Competentiemanagement bij de federale overheid Competentiemanagement bij de federale overheid Competentieprofielen Basis Leidinggevend A2 December 2009 LEIDINGGEVEND A2 1/ BASISPROFIEL Tabel informatie begrijpen taken Taken uitvoeren Leidinggevend

Nadere informatie

Coördinator psychosociaal welzijn (M/V)

Coördinator psychosociaal welzijn (M/V) Scholengroep 19 Dender wenst op korte termijn volgende vacature in te vullen: Coördinator psychosociaal welzijn (M/V) Als coördinator psychosociaal welzijn ben je begaan met welzijn op het werk. In dat

Nadere informatie

Aanwervingsprocedure voor de functie van deskundige personeel (B1- B3) (m/v) ten behoeve van de personeelsdienst voltijds contractueel bepaalde duur

Aanwervingsprocedure voor de functie van deskundige personeel (B1- B3) (m/v) ten behoeve van de personeelsdienst voltijds contractueel bepaalde duur Aanwervingsprocedure voor de functie van deskundige personeel (B1- B3) (m/v) ten behoeve van de personeelsdienst voltijds contractueel bepaalde duur + samenstelling wervingsreserve 1 jaar Het vast bureau

Nadere informatie

Adjunct-coördinator HRM (A4a-A4b)

Adjunct-coördinator HRM (A4a-A4b) Adjunct-coördinator HRM (A4a-A4b) Brandweer Zone Antwerpen streeft naar een degelijke bescherming voor haar burgers, bedrijven en andere maatschappelijke partners. Om een goede dienstverlening te kunnen

Nadere informatie

PREVENTIEADVISEUR NIVEAU 2 (B1-B3 CONTRACTUEEL VOLTIJDS 38U/WEEK)

PREVENTIEADVISEUR NIVEAU 2 (B1-B3 CONTRACTUEEL VOLTIJDS 38U/WEEK) PREVENTIEADVISEUR NIVEAU 2 (B1-B3 CONTRACTUEEL VOLTIJDS 38U/WEEK) De staat voor de samensmelting van de brandweer- en ambulancediensten van de gemeenten Berlare, Buggenhout, Dendermonde, Hamme, Lebbeke,

Nadere informatie

Vacature Diensthoofd Technische Dienst

Vacature Diensthoofd Technische Dienst Vacatures Diensthoofd Technische Dienst Aantal beschikbaar: 1 Omschrijving Vacature Diensthoofd Technische Dienst (A1a-A3a + bedrijfswagen) Aanleggen aanwervingsreserve, geldig voor 2 jaar 1. Wat zijn

Nadere informatie

Voltijds deskundige (m/v) secretariaat

Voltijds deskundige (m/v) secretariaat De gemeente Kapellen is een dynamische gemeente van ca. 26.000 inwoners, gelegen midden in het groen. Kapellen beschikt over heel wat troeven, zowel op sportief, cultureel als sociaal vlak. Voor de verdere

Nadere informatie

Contractueel administratief bediende Preventie - halftijds dienstverband

Contractueel administratief bediende Preventie - halftijds dienstverband VACANTVERKLARING Hulpverleningszone ZUID-WEST LIMBURG gaat over tot het aanleggen van een werfreserve voor en de aanwerving van (m/v): Contractueel administratief bediende Preventie - halftijds dienstverband

Nadere informatie

Functiebeschrijving Administratief medewerker dienst Burgerzaken Voltijds

Functiebeschrijving Administratief medewerker dienst Burgerzaken Voltijds Functiebeschrijving Administratief medewerker dienst Burgerzaken Voltijds 1. FUNCTIE Concrete functie: administratief medewerker dienst Burgerzaken Niveau: C1 - C3 Brutomaandwedde volgens barema (min.

Nadere informatie

FUNCTIEBESCHRIJVING BOEKHOUDER

FUNCTIEBESCHRIJVING BOEKHOUDER FUNCTIEBESCHRIJVING BOEKHOUDER 1. ALGEMEEN 1.1 Departement: Financiën Dienst: Financiële dienst 1.2 Naam van de functie: BOEKHOUDER 1.3 Datum: juli 2018 2. DOEL VAN DE FUNCTIE Je bent verantwoordelijk

Nadere informatie

De Deskundige Gezin werkt nauw samen met de Teamverantwoordelijke Gezin en de Jeugdconsulent. Voor deze functie?

De Deskundige Gezin werkt nauw samen met de Teamverantwoordelijke Gezin en de Jeugdconsulent. Voor deze functie? 1. FUNCTIEDOEL De Deskundige Gezin staat in voor algemeen jongerenwelzijn te Peer. Hij/zij brengt de behoeften en noden met betrekking tot jeugdwelzijnsvoorzieningen in kaart, en ontwikkelt nieuwe initiatieven

Nadere informatie

Competentiemanagement bij de federale overheid

Competentiemanagement bij de federale overheid Competentiemanagement bij de federale overheid Competentieprofielen Basis Projectleider B December 2009 PROJECTLEIDER B 1/ BASISPROFIEL Tabel informatie begrijpen taken Taken uitvoeren Projectleider B

Nadere informatie

PREVENTIEADVISEUR NIVEAU 2 (B1-B3 CONTRACTUEEL VOLTIJDS 38U/WEEK) AANLEGGEN WERVINGSRESERVE

PREVENTIEADVISEUR NIVEAU 2 (B1-B3 CONTRACTUEEL VOLTIJDS 38U/WEEK) AANLEGGEN WERVINGSRESERVE PREVENTIEADVISEUR NIVEAU 2 (B1-B3 CONTRACTUEEL VOLTIJDS 38U/WEEK) AANLEGGEN WERVINGSRESERVE De staat voor de samensmelting van de brandweer- en ambulancediensten van de gemeenten Berlare, Buggenhout, Dendermonde,

Nadere informatie

Selectieprocedure aanwerving jobstudent voor het begeleiden van het kleuterkamp tijdens de maanden juli en augustus

Selectieprocedure aanwerving jobstudent voor het begeleiden van het kleuterkamp tijdens de maanden juli en augustus Selectieprocedure aanwerving jobstudent voor het begeleiden van het kleuterkamp tijdens de maanden juli en augustus INLICHTINGENBROCHURE Een job bij het lokaal bestuur Wichelen betekent werken in een dynamische

Nadere informatie

Deskundige ICT - systeembeheerder

Deskundige ICT - systeembeheerder 1. FUNCTIEDOEL De deskundige ICT levert samen met zijn/haar collega s expertise informatie, diensten en producten af aan de interne klanten, met de nodige kwaliteitsvereisten, volgens de juiste procedures

Nadere informatie

FUNCTIEBESCHRIJVING. Functietitel: Afdelingshoofd personen

FUNCTIEBESCHRIJVING. Functietitel: Afdelingshoofd personen FUNCTIEBESCHRIJVING Functietitel: Afdelingshoofd personen Hoofddoel: Leiden en coördineren van de afdeling personen waaronder: Dienst Sociale Zaken En op termijn: Dienst Burgerzaken Dienst Vrije Tijd &

Nadere informatie

Competentiemanagement bij de federale overheid

Competentiemanagement bij de federale overheid Competentiemanagement bij de federale overheid Competentieprofielen Basis Leidinggevend A3 December 2009 LEIDINGGEVEND A3 1/ BASISPROFIEL Tabel informatie begrijpen taken Taken uitvoeren Leidinggevend

Nadere informatie

VACANTVERKLARING. Hulpverleningszone ZUID-WEST LIMBURG gaat over tot het aanleggen van een werfreserve voor en de aanwerving van een:

VACANTVERKLARING. Hulpverleningszone ZUID-WEST LIMBURG gaat over tot het aanleggen van een werfreserve voor en de aanwerving van een: VACANTVERKLARING Hulpverleningszone ZUID-WEST LIMBURG gaat over tot het aanleggen van een werfreserve voor en de aanwerving van een: Intern Preventieadviseur niveau II, contractueel & in voltijds verband

Nadere informatie

Vacature deskundige boekhouding (B1-B3)

Vacature deskundige boekhouding (B1-B3) Vacature deskundige boekhouding (B1-B3) Ook in 2019 blijft Brandweer Zone Antwerpen verder groeien. We streven naar een uitmuntende (brand)veiligheid voor onze burgers, bedrijven en andere overheidsdiensten.

Nadere informatie

Infokaart deskundige personeel aanleg werfreserve

Infokaart deskundige personeel aanleg werfreserve Infokaart deskundige personeel aanleg werfreserve Gemeente Middelkerke Functie: deskundige personeel Niveau: B1-B3 Tewerkstelling: aanleg van een werfreserve Statuut: contractueel Duur: onbepaalde duur

Nadere informatie

FUNCTIEBESCHRIJVING: Gemeenschapswacht

FUNCTIEBESCHRIJVING: Gemeenschapswacht FUNCTIEBESCHRIJVING: Gemeenschapswacht 1. FUNCTIEBENAMING Naam van de functie Afdeling Niveau/rang Graad Gemeenschapswacht Gemeenschapswachten C1-C3 Administratief 2. DOEL VAN DE FUNCTIE Uitvoeren van

Nadere informatie

GEZINSONDERSTEUNEND WERK ONDERZOEK NAAR COMPETENTIES BIJ VRIJWILLIGERS EN PROFESSIONALS

GEZINSONDERSTEUNEND WERK ONDERZOEK NAAR COMPETENTIES BIJ VRIJWILLIGERS EN PROFESSIONALS GEZINSONDERSTEUNEND WERK ONDERZOEK NAAR COMPETENTIES BIJ VRIJWILLIGERS EN PROFESSIONALS Het doel van dit onderzoek is een vergelijking te maken tussen de aanwezige competenties bij professionals en vrijwilligers

Nadere informatie

PREVENTIEADVISEUR NIVEAU 2 (B1-B3 CONTRACTUEEL VOLTIJDS 38U/WEEK)

PREVENTIEADVISEUR NIVEAU 2 (B1-B3 CONTRACTUEEL VOLTIJDS 38U/WEEK) PREVENTIEADVISEUR NIVEAU 2 (B1-B3 CONTRACTUEEL VOLTIJDS 38U/WEEK) De staat voor de samensmelting van de brandweerdiensten van de gemeenten Berlare, Buggenhout, Dendermonde, Hamme, Lebbeke, Lokeren en Zele.

Nadere informatie

Voltijds technisch medewerker (m/v)

Voltijds technisch medewerker (m/v) De gemeente Kapellen is een dynamische gemeente van ca. 26.000 inwoners, gelegen midden in het groen. Kapellen beschikt over heel wat troeven, zowel op sportief, cultureel als sociaal vlak. Voor de verdere

Nadere informatie

Competentiewoordenboek niet-kaderleden

Competentiewoordenboek niet-kaderleden 1. Besluitvaardig zijn Competentiewoordenboek niet-kaderleden - Kan tijdig beslissen wat in een bepaalde situatie moet gebeuren - Neemt goede beslissingen rekening houdend met de situatie - Durft beslissingen

Nadere informatie

Informatiebundel aanwervingsexamen maatschappelijk werker algemene dienstverlening

Informatiebundel aanwervingsexamen maatschappelijk werker algemene dienstverlening OCMW ZELE Padweg 4a 9240 ZELE Informatiebundel aanwervingsexamen maatschappelijk werker algemene dienstverlening Inhoud 1. Functiebeschrijving 2. Toelatingsvoorwaarden 3. Aanwervingsvoorwaarden 4. Examenprogramma

Nadere informatie

Deskundige Communicatie digitale media (B1 B3)

Deskundige Communicatie digitale media (B1 B3) Deskundige Communicatie digitale media (B1 B3) Brandweer Zone Antwerpen streeft naar een degelijke bescherming voor haar burgers, bedrijven en andere maatschappelijke partners. Om een goede dienstverlening

Nadere informatie

Administratief medewerker aanleg werfreserve (C1-C3)

Administratief medewerker aanleg werfreserve (C1-C3) Administratief medewerker aanleg werfreserve (C1-C3) Vanaf 2016 maken stad Roeselare en OCMW Roeselare verder werk van één organisatiestructuur. Binnen de brede samenwerking is er de nood aan de aanleg

Nadere informatie

Competentiemanagement bij de federale overheid

Competentiemanagement bij de federale overheid Competentiemanagement bij de federale overheid Competentieprofielen Basis Projectleider A1 December 2009 PROJECTLEIDER A1 1/ BASISPROFIEL Tabel informatie begrijpen taken Taken uitvoeren Projectleider

Nadere informatie

ADMINISTRATIEF MEDEWERKER PUBLIEKSGERICHT

ADMINISTRATIEF MEDEWERKER PUBLIEKSGERICHT Gemeentebestuur Zedelgem werft aan, met aanleg van een werfreserve van 3 jaar: ADMINISTRATIEF MEDEWERKER PUBLIEKSGERICHT C1-C3 In contractueel dienstverband (voltijds) Inlichtingenbrochure IN SAMENWERKING

Nadere informatie

Hoofdtechnieker cultuurcentrum en Bilzen Mysteries

Hoofdtechnieker cultuurcentrum en Bilzen Mysteries Functietitel: Dienst: Niveau Eerste evaluator Tweede evaluator Hoofdtechnieker cultuurcentrum en Bilzen Mysteries cultuurcentrum C4-C5 Directeur cultuurcentrum Afdelingshoofd Vrije Tijd HOOFDDOEL VAN DE

Nadere informatie

Administratief medewerker (C1-3) Burgerzaken (m/v) Infobundel

Administratief medewerker (C1-3) Burgerzaken (m/v) Infobundel Administratief medewerker (C1-3) Burgerzaken (m/v) Infobundel Gemeentebestuur Sint-Laureins Het gemeentebestuur van Sint-Laureins gaat over tot de aanwerving van: Administratief medewerker (m/v) Burgerzaken

Nadere informatie

Competentiemanagement bij de federale overheid

Competentiemanagement bij de federale overheid Competentiemanagement bij de federale overheid Competentieprofielen Basis Ondersteunend/Epert B December 2009 ONDERSTEUNEND/EXPERT B 1/ BASISPROFIEL Tabel informatie begrijpen taken Taken uitvoeren Ondersteunend/Epert

Nadere informatie

Vacature Jurist / rechtshelper A1a-A3a

Vacature Jurist / rechtshelper A1a-A3a Vacature Jurist / rechtshelper A1a-A3a 1 LOKAAL BESTUUR KONTICH Het gemeentebestuur, Autonoom Gemeentebedrijf Kontich en OCMW van Kontich werken samen aan een warme, dynamische en aantrekkelijke leefgemeenschap.

Nadere informatie

F U N C T I E P R O F I E L

F U N C T I E P R O F I E L F U N C T I E P R O F I E L I. I D E N T I F I C A T I E G E G E V E N S Functiebenaming Weddeschaal Graad Directie - dep - dienst Functiefamilie maatschappelijk werker Sociale Dienst B1-B2-B3 maatschappelijk

Nadere informatie

Voltijds hoofd schoonmaak (m/v)

Voltijds hoofd schoonmaak (m/v) De gemeente Kapellen is een dynamische gemeente van ca. 26.000 inwoners, gelegen midden in het groen. Kapellen beschikt over heel wat troeven, zowel op sportief, cultureel als sociaal vlak. Voor de verdere

Nadere informatie

Sollicitaties dienen verstuurd te worden naar de contactgegevens uit de vacature.

Sollicitaties dienen verstuurd te worden naar de contactgegevens uit de vacature. SJABLOON Werken via KdG Gelieve dit ingevulde sjabloon te mailen naar: werken-via-kdg@kdg.be Sollicitaties dienen verstuurd te worden naar de contactgegevens uit de vacature. Functietitel: Diensthoofd

Nadere informatie

Gemeentebestuur Knokke-Heist Competentiewoordenboek kaderleden Januari 2005

Gemeentebestuur Knokke-Heist Competentiewoordenboek kaderleden Januari 2005 Gemeentebestuur Knokke-Heist Competentiewoordenboek kaderleden Januari 2005 1. BELEIDSONDERSTEUNEND WERKEN Beleidsondersteunend werken is het verwerken van alle relevante informatie in duidelijke, overzichtelijke

Nadere informatie

VEILIGHEIDSCONSULENT

VEILIGHEIDSCONSULENT VEILIGHEIDSCONSULENT voltijds onbepaalde duur B1-3 wervingsreserve van 2 jaar I. Toelatings- en aanwervingsvoorwaarden Om aangeworven te worden in deze betrekking gelden volgende toelatings- en aanwervingsvoorwaarden:

Nadere informatie

Competentiemanagement bij de federale overheid

Competentiemanagement bij de federale overheid Competentiemanagement bij de federale overheid Competentieprofielen Basis Ondersteunend/Epert A1 December 2009 ONDERSTEUNEND/EXPERT A1 1/ BASISPROFIEL Tabel informatie begrijpen taken Ondersteunend/Epert

Nadere informatie

Voltijds elektricien (m/v)

Voltijds elektricien (m/v) De gemeente Kapellen is een dynamische gemeente van ca. 26.000 inwoners, gelegen midden in het groen. Kapellen beschikt over heel wat troeven, zowel op sportief, cultureel als sociaal vlak. Voor de verdere

Nadere informatie

Selectieprocedure voor de functie van Administratief medewerker C1 C3 (m/v) ten behoeve van dienst onthaal en burgerzaken

Selectieprocedure voor de functie van Administratief medewerker C1 C3 (m/v) ten behoeve van dienst onthaal en burgerzaken Selectieprocedure voor de functie van Administratief medewerker C1 C3 (m/v) ten behoeve van dienst onthaal en burgerzaken 1 voltijdse - tijdelijke contractuele functie (vervanging ziekte) Er werd beslist

Nadere informatie

Competentiemanagement bij de federale overheid

Competentiemanagement bij de federale overheid Competentiemanagement bij de federale overheid Competentieprofielen Basis Leidinggevend D December 2009 LEIDINGGEVEND D 1/ BASISPROFIEL Tabel informatie begrijpen taken Taken uitvoeren Leidinggevend D

Nadere informatie

Deze informatiebrochure is bedoeld om meer inzicht te geven in de functie van FINANCIEEL VERANTWOORDELIJKE

Deze informatiebrochure is bedoeld om meer inzicht te geven in de functie van FINANCIEEL VERANTWOORDELIJKE Deze informatiebrochure is bedoeld om meer inzicht te geven in de functie van FINANCIEEL VERANTWOORDELIJKE OCMW Schoten wenst over te gaan tot de organisatie van een selectieprocedure voor een Financieel

Nadere informatie

INFORMATIEPAKKET BELEIDSMEDEWERKER PERSONEEL PERSONEELSDIENST

INFORMATIEPAKKET BELEIDSMEDEWERKER PERSONEEL PERSONEELSDIENST INFORMATIEPAKKET BELEIDSMEDEWERKER PERSONEEL PERSONEELSDIENST FUNCTIECONTEXT Het OCMW Waregem staat in om zorg, hulp, opvang en begeleiding te bieden waar nodig en dit in de eerste plaats voor de inwoners

Nadere informatie

ARBEIDER POLYVALENTE PLOEG voltijds - overeenkomst van onbepaalde duur- niveau D wervingsreserve van 2 jaar

ARBEIDER POLYVALENTE PLOEG voltijds - overeenkomst van onbepaalde duur- niveau D wervingsreserve van 2 jaar ARBEIDER POLYVALENTE PLOEG voltijds - overeenkomst van onbepaalde duur- niveau D wervingsreserve van 2 jaar Toelatings- en aanwervingsvoorwaarden Om aangeworven te worden in deze betrekking gelden volgende

Nadere informatie

Selectieprocedure voor de functie van Maatschappelijk werker B1 B3 (m/v) ten behoeve van de sociale dienst OCMW Menen

Selectieprocedure voor de functie van Maatschappelijk werker B1 B3 (m/v) ten behoeve van de sociale dienst OCMW Menen Selectieprocedure voor de functie van Maatschappelijk werker B1 B3 (m/v) ten behoeve van de sociale dienst OCMW Menen 1 voltijdse functie 38/38 contract bepaalde duur tot 30-09-2018 Er werd beslist om

Nadere informatie

ADMINISTRATIEF- EN ONTHAAL MEDEWERKER

ADMINISTRATIEF- EN ONTHAAL MEDEWERKER INFORMATIEPAKKET ADMINISTRATIEF- EN ONTHAAL MEDEWERKER FUNCTIECONTEXT Het OCMW Waregem staat in om zorg, hulp, opvang en begeleiding te bieden waar nodig en dit in de eerste plaats voor de inwoners van

Nadere informatie

Dienst Psychosociale zorg VOEL JE GOED OP JE WERK

Dienst Psychosociale zorg VOEL JE GOED OP JE WERK Dienst Psychosociale zorg VOEL JE GOED OP JE WERK 1 2 Dienst Psychosociale zorg Bij de preventieadviseur psychosociale aspecten (PA/PSY) van de dienst Psychosociale Zorg kan je terecht voor alle vormen

Nadere informatie

INFOBROCHURE AANWERVING - BEVORDERING

INFOBROCHURE AANWERVING - BEVORDERING INFOBROCHURE AANWERVING - BEVORDERING Vacature Teamverantwoordelijke (D4-D5) Statutair voltijds 38 uur per week met een arbeidsovereenkomst van onbepaalde duur Dienst: team logistiek of team openbare netheid

Nadere informatie

Applicatiebeheerder (Deskundige ICT/ B1 - B3)

Applicatiebeheerder (Deskundige ICT/ B1 - B3) Applicatiebeheerder (Deskundige ICT/ B1 - B3) Ook in 2016 blijft Brandweer Zone Antwerpen verder uitbouwen. We streven naar een uitmuntende (brand)veiligheid voor onze burgers, bedrijven en andere overheidsdiensten.

Nadere informatie

Informatiebundel aanwervingsexamen administratief medewerker

Informatiebundel aanwervingsexamen administratief medewerker OCMW ZELE Padweg 4a 9240 ZELE Informatiebundel aanwervingsexamen administratief medewerker Inhoud 1. Functiebeschrijving 2. Toelatingsvoorwaarden 3. Aanwervingsvoorwaarden 4. Examenprogramma 5. Geldelijk

Nadere informatie

Competentieprofiel. Verpleegkundige

Competentieprofiel. Verpleegkundige Competentieprofiel Verpleegkundige Overzicht competenties Flexibel gedrag Inlevingsvermogen Integriteit Kwaliteitsgerichtheid Probleemanalyse Samenwerken Sociabiliteit Stressbestendigheid Vakgerichtheid

Nadere informatie

Competentiemanagement bij de federale overheid

Competentiemanagement bij de federale overheid Competentiemanagement bij de federale overheid Competentieprofielen Basis Leidinggevend A1 December 2009 LEIDINGGEVEND A1 1/ BASISPROFIEL Tabel informatie begrijpen taken Taken uitvoeren Leidinggevend

Nadere informatie

Infokaart meewerkend ploegbaas

Infokaart meewerkend ploegbaas Infokaart meewerkend ploegbaas Gemeente Middelkerke Functie: Meewerkende ploegbaas team transport en magazijn Niveau: D4-D5 Tewerkstelling: 38u Statuut: statutair Duur: onbepaalde duur Wat houdt de functie

Nadere informatie

PERSONEELSDIENST ADMINISTRATIEF CENTRUM ANTWERPSESTEENWEG KAPELLEN

PERSONEELSDIENST ADMINISTRATIEF CENTRUM ANTWERPSESTEENWEG KAPELLEN PERSONEELSDIENST ADMINISTRATIEF CENTRUM ANTWERPSESTEENWEG 130 2950 KAPELLEN personeelsdienst@kapellen.be FUNCTIE: 1 halftijdse (19/38) SCHOONMAKER/SCHOONMAAKSTER NIVEAU E1 E3 Contract bepaalde duur INHOUD:

Nadere informatie

INFOBUNDEL bij de selectieprocedure technisch assistent toezichter

INFOBUNDEL bij de selectieprocedure technisch assistent toezichter INFOBUNDEL bij de selectieprocedure technisch assistent toezichter Deeltijds (19u) contractueel D1-D3 A. Functiebeschrijving en competentieprofiel B. Aanwervingsvoorwaarden C. Examenprogramma D. Arbeids-

Nadere informatie

HR MEDEWERKER. Het OCMW Waregem telt verschillende diensten en voorzieningen, elk met hun eigen werkterrein.

HR MEDEWERKER. Het OCMW Waregem telt verschillende diensten en voorzieningen, elk met hun eigen werkterrein. INFORMATIEPAKKET HR MEDEWERKER SELECTIES, PLANNING EN ADMINISTRATIE Ben je administratief en communicatief? Zit gestructureerd werken, plannen en organiseren jou in de genen? Geeft zelfstandig werken jou

Nadere informatie

Functieomschrijving: Kinesitherapeut

Functieomschrijving: Kinesitherapeut Functieomschrijving: Kinesitherapeut 1 Functietitel Kinesitherapeut 2 Doel van de functie Instaan voor de coördinatie, organisatie en realisatie van de kinesitherapeutische behandelingen, voorgeschreven

Nadere informatie

LEIDING GEVEN. Functiefamilie: Niveau: Doel van de functiefamilie

LEIDING GEVEN. Functiefamilie: Niveau: Doel van de functiefamilie Functiefamilie: Niveau: LEIDING GEVEN D Doel van de functiefamilie Instaan voor de coördinatie en de opvolging van de werkzaamheden van een administratieve of operationele entiteit waarin men medewerkers

Nadere informatie

BUURTWERKER WELZIJNSHUIS CLUSTER PREVENTIE

BUURTWERKER WELZIJNSHUIS CLUSTER PREVENTIE INFORMATIEPAKKET Welzijnshuis Schakelstraat 41 8790 Waregem BUURTWERKER WELZIJNSHUIS CLUSTER PREVENTIE FUNCTIECONTEXT Het Welzijnshuis Waregem staat in om zorg, hulp, opvang en begeleiding te bieden waar

Nadere informatie

Wil je ook meewerken aan deze ambitieuze uitdaging? Maak dan kennis met een van de grootste werkgevers in de regio!

Wil je ook meewerken aan deze ambitieuze uitdaging? Maak dan kennis met een van de grootste werkgevers in de regio! Selectieprocedure Afdelingshoofd grondgebiedzaken (A5a-A5b) Gemeente Beveren Personeelsdienst telnr.: 03 750 46 42 Algemeen telnr: 03 750 46 00 sollicitaties@beveren.be Contractuele selectieprocedure bij

Nadere informatie

PERSONEELSDIENST ADMINISTRATIEF CENTRUM ANTWERPSESTEENWEG 130 2950 KAPELLEN personeelsdienst@kapellen.be

PERSONEELSDIENST ADMINISTRATIEF CENTRUM ANTWERPSESTEENWEG 130 2950 KAPELLEN personeelsdienst@kapellen.be PERSONEELSDIENST ADMINISTRATIEF CENTRUM ANTWERPSESTEENWEG 130 2950 KAPELLEN personeelsdienst@kapellen.be FUNCTIE: DEELTIJDS CONTRACTUEEL BODE NIVEAU D1 D3 (28/38) INHOUD: 1. VACATURE 2. FUNCTIEBESCHRIJVING

Nadere informatie

Functie- en competentieprofiel

Functie- en competentieprofiel Functie- en competentieprofiel 1. Identificatiegegevens Functiefamilie: operationeel leidinggevenden Functietitel: Deskundige Burgerzaken Afdeling: Algemene Zaken Dienst: Burgerzaken 2. Positionering in

Nadere informatie

MAATSCHAPPELIJK WERKER JURIDISCHE DIENST

MAATSCHAPPELIJK WERKER JURIDISCHE DIENST INFORMATIEPAKKET MAATSCHAPPELIJK WERKER JURIDISCHE DIENST FUNCTIECONTEXT Het OCMW Waregem staat in om zorg, hulp, opvang en begeleiding te bieden waar nodig en dit in de eerste plaats voor de inwoners

Nadere informatie

Het OCMW Waregem telt verschillende diensten en voorzieningen, elk met hun eigen werkterrein.

Het OCMW Waregem telt verschillende diensten en voorzieningen, elk met hun eigen werkterrein. INFORMATIEPAKKET HR MEDEWERKER SELECTIES, PLANNING EN ADMINISTRATIE Heb je een eerste ervaring of sterke interesse in rekrutering en selectie? Zit gestructureerd werken, plannen en organiseren jou in de

Nadere informatie

TECHNICUS POLYVALENTE PLOEG

TECHNICUS POLYVALENTE PLOEG TECHNICUS POLYVALENTE PLOEG richting elektriciteit voltijds onbepaalde duur C1-C3 wervingsreserve van 2 jaar I. Toelatings- en aanwervingsvoorwaarden Om aangeworven te worden in deze betrekking gelden

Nadere informatie

Voor de dienst onderwijs van de gevangenis zijn wij op zoek naar een administratief medewerker.

Voor de dienst onderwijs van de gevangenis zijn wij op zoek naar een administratief medewerker. Het Consortium volwassenenonderwijs Antwerpen is een samenwerking tussen alle centra voor volwassenenonderwijs en basiseducatie in de regio Antwerpen. Het consortium werd opgericht in september 2007, overeenkomstig

Nadere informatie

Administratief medewerker (C1-3) Personeel & Organisatie (m/v) Infobundel

Administratief medewerker (C1-3) Personeel & Organisatie (m/v) Infobundel Administratief medewerker (C1-3) Personeel & Organisatie (m/v) Infobundel Gemeentebestuur Sint-Laureins Het gemeentebestuur van Sint-Laureins gaat over tot de aanwerving van: Administratief medewerker

Nadere informatie

Bedrijfsnaam: Brandweer Zone Antwerpen

Bedrijfsnaam: Brandweer Zone Antwerpen SJABLOON Werken via KdG Gelieve dit ingevulde sjabloon te mailen naar: werken-via-kdg@kdg.be Sollicitaties dienen verstuurd te worden naar de contactgegevens uit de vacature. Functietitel: Deskundige Patrimoniumbeheer

Nadere informatie

FUNCTIEBESCHRIJVING BOEKHOUDER POLITIEZONE/AGB

FUNCTIEBESCHRIJVING BOEKHOUDER POLITIEZONE/AGB FUNCTIEBESCHRIJVING BOEKHOUDER POLITIEZONE/AGB 1. ALGEMEEN 1.1. Dienst: Politiezone Schoten (PZ) en Autonoom Gemeentebedrijf Schoten (AGBS) 1.2. Naam van de functie: BOEKHOUDER POLITIEZONE/AGB 1.3. Datum:

Nadere informatie

Profielbeschrijving Administratief medewerker

Profielbeschrijving Administratief medewerker Profielbeschrijving Administratief medeweker GRAAD: RANG: WEDDESCHAAL: TE BEGEVEN VIA: Administratief medewerker Cv C1 C2 C3 Aanwerving contractueel ALGEMEEN Het betreft zowel voltijdse als deeltijdse

Nadere informatie

Deskundige secretariaat

Deskundige secretariaat Informatiefiche Deskundige secretariaat Juli 2017 Markt 1 2450 Meerhout T 014 24 99 20 F 014 24 99 57 E info@meerhout.be www.meerhout.be Inhoud 1. De algemene toelatingsvoorwaarden en algemene aanwervingsvoorwaarden

Nadere informatie

Voltijds tijdelijk deskundige HR (m/v)

Voltijds tijdelijk deskundige HR (m/v) De gemeente Kapellen is een dynamische gemeente van ca. 26.000 inwoners, gelegen midden in het groen. Kapellen beschikt over heel wat troeven, zowel op sportief, cultureel als sociaal vlak. Voor de verdere

Nadere informatie

WERKBEGELEIDER FIETSATELIER en KLUSTER

WERKBEGELEIDER FIETSATELIER en KLUSTER INFORMATIEPAKKET WERKBEGELEIDER FIETSATELIER en KLUSTER FUNCTIECONTEXT Werkplus is de naam van zowel een maatwerkbedrijf als een lokaal diensteneconomiebedrijf (LDE) binnen Waregem. Beide bedrijven, actief

Nadere informatie

Voor het Departement Werk en Sociale Economie (DWSE), is Vlaanderen connect op zoek naar een: Informatiebeheerder. Contract onbepaalde duur.

Voor het Departement Werk en Sociale Economie (DWSE), is Vlaanderen connect op zoek naar een: Informatiebeheerder. Contract onbepaalde duur. /////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////// Voor het Departement Werk en Sociale Economie (DWSE), is Vlaanderen connect op zoek naar een: Informatiebeheerder

Nadere informatie

De gemeente Diepenbeek werft aan:

De gemeente Diepenbeek werft aan: De gemeente Diepenbeek werft aan: Stafmedewerker B1-B3 voor de implementatie van de BBC in contractueel verband (m/v). Via een gestructureerd interview, art 29 van het rechtspositiebesluit Taken: meewerken

Nadere informatie

Functie- en competentieprofiel

Functie- en competentieprofiel Functie- en competentieprofiel 1. Identificatiegegevens Functietitel Afdeling Dienst Functiefamilie Niveau Graad Coördinator Facility Onthaal en Dienstverlening Team Facility Coördinatoren A A1-A3 2. Positionering

Nadere informatie

INFORMATIEBERICHT DIENSTHOOFD OMGEVING EN ECONOMIE/ OMGEVINGSMABTENAAR. Graad A1a-A3a voltijds statutair

INFORMATIEBERICHT DIENSTHOOFD OMGEVING EN ECONOMIE/ OMGEVINGSMABTENAAR. Graad A1a-A3a voltijds statutair INFORMATIEBERICHT DIENSTHOOFD OMGEVING EN ECONOMIE/ OMGEVINGSMABTENAAR Graad A1a-A3a voltijds statutair Opgemaakt op 23/05/2019 voor gemeente Keerbergen VERTROUWELIJK Inleiding Het gemeentebestuur van

Nadere informatie

VACATURE INTERGEMEENTELIJKE PROJECTMEDEWERKER

VACATURE INTERGEMEENTELIJKE PROJECTMEDEWERKER STAD NINOVE PERSONEELSDIENST Tel: 054 31 33 04 054 31 32 53 VACATURE INTERGEMEENTELIJKE PROJECTMEDEWERKER De stad Ninove organiseert een verkorte selectieprocedure voor de contractuele functie van intergemeentelijke

Nadere informatie