Contractuele en statutaire selectieprocedure bij aanwerving

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Contractuele en statutaire selectieprocedure bij aanwerving"

Transcriptie

1 Selectieprocedure Consulent vastgoed (A1a-A2a-A3a) departement Personeel en Organisatie afdeling HR dienst Werving en Selectie telnr. HR-deskundige: Algemeen telnr: juli 2012 Contractuele en statutaire selectieprocedure bij aanwerving Wie zoeken we? Dankzij je veelzijdigheid kan je meerdere, complexe vastgoedprojecten gelijktijdig coördineren, leiden en uitwerken. Je bent communicatief en een intense samenwerking met interne en externe partners vormt voor jou geen probleem. Dankzij je gedetailleerde rapportage houd je hen op de hoogte van de vooruitgang in de verschillende projecten. Je werkt strategisch en projectmatig. Daarbij houd je altijd het overzicht over lopende projecten en waak je over het vooropgestelde budget, tijd en kwaliteit. Je bent gedreven en wil jezelf continu bijscholen. Zo volg je de recentste evoluties op binnen de vastgoedsector en blijf je op de hoogte van wetgeving binnen je vakdomein. Selectiepool Voor deze functie leggen we een selectiepool aan voor de periode van 1 jaar. De geslaagde kandidaten worden gedurende maximum 1 jaar in deze pool opgenomen (niet gerangschikt). In het vervolg van deze selectieprocedure kan dan een jobmatch gebeuren tussen kandidaten en vacatures. Voor de eerste vacatures vindt de jobmatch onmiddellijk plaats tijdens deze selectie. Een externe kandidaat of een interne kandidaat die contractueel is, zal in een contractuele betrekking aangesteld worden. Een kandidaat van het OCMW of Stad Antwerpen die vast aangesteld is, zal in een statutaire betrekking worden aangesteld. Loon Je bruto maandloon bedraagt minstens 2871,27 euro. Aanvullend kunnen we rekening houden met relevante ervaring, bij een ander openbaar bestuur, maar ook uit de privé-sector of als zelfstandige. Aanbod Je hebt een boeiende en betekenisvolle job waarbij teamwerk belangrijk is. Je krijgt een contract van onbepaalde duur. Je hebt ruime loopbaankansen met groeimogelijkheden en bevorderingskansen.

2 Je hebt een uitgebreid pakket sociale voordelen: maaltijdcheques (zes euro per gewerkte dag), een gratis hospitalisatieverzekering, een vergoeding voor verplaatsingen en 80 % terugbetaling van het woon-werkverkeer met openbaar vervoer een aantrekkelijke pensioenregeling. Je werk en privéleven zijn in balans dankzij glijdende werkuren en een interessante verlofregeling. Je bent lid van een personeelsvereniging met aanlokkelijke initiatieven. Selectiedata Trap 1: Thuisopdracht Alle geldige kandidaten zullen op maandag 30 juli 2012 een thuisopdracht ontvangen via mail. Om te kunnen deelnemen aan de mondelinge proef, dient de thuisopdracht uiterlijk op 6 augustus 2012 terug ingeleverd te worden via mail. De thuisopdracht zal tijdens de mondelinge proef worden voorgesteld aan de jury. Trap 1: Mondelinge proef De mondelinge proef gaat onder voorbehoud door op 8 en 9 augustus 2012 (elke kandidaat wordt op één bepaalde dag uitgenodigd. De effectieve datum wordt bepaald door de organisatie). Het eindresultaat van trap 1 wordt bepaald door de resultaten van de mondelinge proef De kandidaten moeten 60% behalen om geslaagd te zijn. Infosessie Op woensdag 18 juli 2012 van 17 tot 18uur organiseren wij een infosessie in Den Bell, Auditorium, Francis Wellesplein Antwerpen. Schrijf je in via selecties@ocmw.antwerpen.be met als onderwerp infosessie consulent vastgoedbeheer en vermelding van jouw naam en voornaam. Hoe solliciteren? Mail je kandidatuur naar selecties@ocmw.antwerpen.be. Gebruik het verplichte inschrijvingsformulier. Je voegt curriculum vitae + motivatiebrief + kopie(s) van het (de) vereiste diploma( s) + eventuele attesten toe. Indien je niet in de mogelijkheid bent om te en, kan je je kandidatuur ook sturen naar ons postadres: OCMW Antwerpen - Secretariaat, Lange Gasthuisstraat 39, 2000 Antwerpen. Opgelet! Je kandidatuur moet ten laatste op zondag 29 juli 2012 toekomen.

3 Wat vind je in deze bundel? Bijlage 1: Functiebeschrijving Hier vind je: een beschrijving van je taken als consulent vastgoedbeheer; de algemene en specifieke aanwervings- of bevorderingsvoorwaarden. Wil je graag solliciteren? Dan moet je aan deze voorwaarden (nationaliteit, diploma, taal, enzovoort ) voldoen; een beschrijving van de A-waarden en gedragscompetenties. Als consulent vastgoedbeheer dien je over dit soort gedrag, kennis en vaardigheden te beschikken. Bijlage 2: Selectieprocedure Hier vind je een competentierooster en het selectieprogramma. Je leest er hoe we je zullen beoordelen en hoe het selectieprogramma eruit ziet. Bijlage 3: Het VERPLICHTE inschrijvingsformulier Gebruik altijd dit formulier als je solliciteert. Meer info? Meer info over de functie, de deelnamevoorwaarden en de selectieprocedure vind je op > Werken bij het OCMW > Vacatures > Consulent vastgoedbeheer. Je kan ook bellen : of mailen naar selecties@ocmw.antwerpen.be. Met vriendelijke groet Marc De Bens Secretaris

4 Taakomschrijving Je bent verantwoordelijk voor de coördinatie, leiding en uitwerking van vastgoedprojecten en technische opdrachten. Je vertaalt beleidsbeslissingen in operationele doelstellingen en implementeert ze op een projectmatige manier binnen de organisatie. Je geeft schriftelijke en mondelinge adviezen vanuit je eigen expertise aan alle belanghebbenden. Je bereidt gedetailleerde rapporten voor waaruit de vooruitgang in bepaalde vastgoedprojecten blijkt. Je volgt evoluties op binnen je vakgebied en houdt rekening met alle relevante wetgeving en bestaande interne procedures. Je werkt samen met interne klanten, leveranciers, aannemers en andere betrokken partijen. Gezocht profiel een masterdiploma; bij voorkeur een diploma architect of industrieel ingenieur; ervaring met het ontwerp en opvolging van bouwprojecten of in projectmanagement bij de uitvoering van studies en werven; aantoonbare ervaring met Publiek-Private Samenwerkings (PPS) projecten; algemene technische kennis van alle bouwdisciplines; algemene kennis van administratieve procedures in het ontwerp- en bouwproces; kennis van Microsoft Office-paketten; organisatorisch en leidinggevend talent; een uitgebreid analytisch en conceptueel vermogen; je bent communicatief, integer en flexibel; affiniteit met maatschappelijke problematieken; kennis om bestekken op te maken, te lezen en te interpreteren; een rijbewijs van B-niveau met handgeschakelde versnellingen.

5 OCMWANTWERPEN Functiebeschrijving Functietitel Consulent Vastgoedbeheer Departement Patrimonium, Residenten en Externe Projecten Weddenschaal A1a A2a - A3a Dienst / Afdeling Patrimonium Doelstelling van de functie Coördineren en/of leiden en/of uitwerken van vastgoedprojecten en technische opdrachten binnen het vooropgestelde budget, tijd en kwaliteit. Vertalen van beleidsbeslissingen in operationele doelstellingen en formuleren van adviezen binnen de verschillende deelgebieden van vastgoedbeheer.

6 Resultaatsgebieden Resultaatsgebied 1: Coördineren en/of leiden en/of uitwerken van de toegewezen vastgoedprojecten en technische opdrachten, in samenwerking met alle betrokken partijen (intern en extern) en binnen het vooropgestelde budget, tijd en kwaliteit. Resultaatsgebied 2: Vertalen van beleidsbeslissingen in operationele doelstellingen en deze op een projectmatige wijze implementeren binnen de organisatie waarbij te allen tijde het overzicht op alle projecten wordt bewaard en dit in samenwerking met de subafdelingen. Resultaatsgebied 3: Verstrekken van schriftelijke/mondelinge informatie en adviezen vanuit de eigen expertise aan alle belanghebbenden. Voorbereiden van gedetailleerde rapporten waarin de vooruitgang van de realisatie van de toegewezen vastgoedprojecten wordt weergegeven en wijzen op eventuele problemen en de noodzaak van correctieve acties. Resultaatsgebied 4: Opvolgen van evoluties binnen het vakgebied en rekening houden met alle relevante wetgeving en bestaande interne procedures bij de uitvoering van de toegewezen vastgoedprojecten, doch steeds met een creatieve en open geest met het oog op de beste oplossing voor de organisatie. Resultaatsgebied 5: Opzetten van samenwerkingsverbanden met interne klanten, leveranciers, aannemers en andere betrokken partijen. Motiveren en verhogen van de betrokkenheid van alle betrokken partijen gedurende het project.

7 Autonomie Beslissingsbevoegdheden: Dagdagelijkse beslissingen inherent aan de functie Adviesverstrekking met betrekking tot de opmaak en opvolging van de afdelingsspecifieke contracten. Men moet autorisatie vragen aan de leiding in verband met: uitzonderlijke beslissingen die niet binnen het takenpakket vallen.

8 Diploma en/of opleidingsniveau vereist voor de functie Aanwervingsvoorwaarden: 1. voldoen aan de nationaliteitsvereiste 2. tenminste 18 jaar zijn 3. gedrag vertonen in overeenstemming met de beoogde betrekking 4. burgerlijke en politieke rechten genieten 5. voldoen aan de taalwetgeving 6. geslaagd en nuttig gerangschikt zijn voor een vergelijkende selectieproef 7. geneeskundig geschikt zijn voor de functie 8. met gunstig gevolg een effectieve proeftijd hebben doorgemaakt 9. geen statutair personeelslid zijn bij OCMW Antwerpen in deze functie 10. in het bezit zijn van een diploma dat toegang geeft tot het niveau A van het gemeentepersoneel 11. in het bezit zijn van een rijbewijs categorie B De voorwaarden 9 en 10 moeten vervuld zijn uiterlijk op de datum van afsluiting van de kandidatuurstelling. De voorwaarden 1 tot en met 7 moeten vervuld zijn uiterlijk op de datum van aanstelling op proef. De voorwaarden 8 en 11 moeten vervuld zijn uiterlijk na proeftijd op de datum van vaste aanstelling of benoeming. Bevorderingsvoorwaarden: 1. Voldoen aan de aanwervingsvoorwaarden inzake nationaliteit, gedrag, burgerlijke en politieke rechten en geneeskundig geschiktheid. 2. bij indiensttreding een volwaardige selectieprocedure hebben doorlopen 3. Tenminste 1 jaar niveauanciënniteit bezitten binnen het B en/of C niveau of voldoen aan de diplomavereisten volgens de aanwervingsvoorwaarden. 4. de laatste eindwaardering moet gunstig zijn, behoudens vermelde uitzonderingen 5. opgelopen tuchtstraffen moeten doorgehaald zijn 6. geslaagd en nuttig gerangschikt zijn voor een vergelijkende selectieproef 7. met gunstig gevolg een effectieve proeftijd hebben doorgemaakt 8. geen statutair personeelslid zijn bij OCMW Antwerpen in deze functie 9. voldoen aan de diplomavereisten volgens de aanwervingsvoorwaarden of het bewijs leveren dat 1 jaar relevante beroepservaring is opgebouwd. 10. in het bezit zijn van een rijbewijs categorie B De voorwaarden 2, 3, 8 en 9 moeten vervuld zijn uiterlijk op de datum van afsluiting van de kandidatuurstelling. De voorwaarden 4, 5 en 6 moeten vervuld zijn uiterlijk op de datum van start van de proeftijd voor bevordering. Voorwaarden 1, 7 en 10 moeten vervuld zijn uiterlijk op de datum van bevordering.

9 Competentieprofiel A-waarden Waardegebonden competenties Samenwerken: Netwerken uitbouwen U maakt actief gebruik van uw externe relaties om bij te dragen tot de realisatie van de doelstellingen van de stad Antwerpen/OCMW. U legt samenwerkingsverbanden met medewerkers en collega's. U gaat actief op zoek naar collega's uit andere afdelingen omwille van hun expertise. U houdt rekening met gevoeligheden, beperkingen, mogelijkheden van verschillende afdelingen/bedrijven. U creëert een draagvlak voor voorstellen door het delen van informatie. Klantgerichtheid: Klantgerichtheid faciliteren U zet systemen op om een kwaliteitsvolle en klantgerichte dienstverlening te garanderen. U stimuleert anderen om de klantgerichtheid van hun aanpak voortdurend in vraag te stellen en te verbeteren. U legt meetbare doelstellingen vast op het vlak van klantgerichtheid en klanttevredenheid. U past de dienstverlening, procedures, doelstellingen aan om beter aan (toekomstige) behoeften en verwachtingen van klanten te beantwoorden. U zet de nodige structureren op zodat klachten van klanten efficiënt en effectief kunnen behandeld worden. U stelt de klanten centraal in de organisatie. Diversiteit: Aandacht voor diversiteit U behandelt klanten/collega's/burgers met respect ongeacht hun herkomst, opvattingen, achtergrond of positie. U aanvaardt de diversiteit bij de interne klanten/collega's/burgers. U neemt initiatieven om de verschillen die de samenwerking kunnen belemmeren op te lossen. U past uw dienstverlening aan uw doelgroep zover bestaande afspraken/regelgeving dit toelaten (binnen afdeling,bedrijf, juridisch, ). U signaleert moeilijke situaties aan uw hogere chef. Integriteit: Regels respecteren U handelt correct en respecteert de regels. U leeft de gedragscode na. U respecteert de regels en gemaakte afspraken binnen uw dienst en komt deze na. U bent eerlijk tegenover uw collega's en het bestuur. U bent alert voor mogelijke fraude en corruptie en meldt vermoedens of constateringen. U behandelt vertrouwelijke informatie op een correcte manier. U vermijdt (zelfs de schijn van) partijdigheid, afhankelijkheid, willekeur en bevoordeling. U handelt consequent: u neemt in gelijkaardige omstandigheden, gelijkaardige standpunten in en/of houding aan.

10 Kostenbewustzijn: Kostenbewust handelen U gebruikt niet meer materiaal dan nodig is. U betrekt niet meer mensen dan noodzakelijk voor de uitvoering van een taak. Uw noodzakelijke pauzes duren niet langer dan de tijd die nodig is. U streeft ernaar om, voor het eigen werk, meer rendabele methodes te hanteren. U signaleert aan de directe chef bepaalde minder rendabele situaties. U bent altijd stipt op tijd (op het werk, voor vergaderingen). Gedragscompetenties Relationele competenties Adviesverlening: strategisch adviseren U analyseert organisatiebehoeften om gericht advies te kunnen geven. U geeft advies op strategisch niveau op basis van uw expertise. U geeft een overzicht van de mogelijke alternatieven waardoor besluitvorming beter gestuurd kan worden. U bouwt dankzij uw geloofwaardigheid een professionele en duurzame relatie op met de klant, collega s en leidinggevenden. U geeft uw advies weer in een gestructureerde geschreven nota. Taakgerichte competenties Besluitvaardigheid: Beslissingen nemen U neemt beslissingen en/of standpunten in om problemen die zich voordoen binnen uw verantwoordelijkheidsdomein op te lossen. U neemt een beslissing eens u voldoende inschatting heeft van de gevolgen. U neemt beslissingen waarvoor voldoende, maar nog niet alle informatie aanwezig is. U schat de beschikbare informatie correct in om een juiste beslissing te kunnen nemen. U neemt operationele beslissingen op zelfstandige basis. U beslist snel als de omstandigheden dit vereisen. Organisatorische vaardigheid: plannen en organiseren U kan een opdracht adequaat opsplitsen in deelopdrachten en gaat stapsgewijs en goed doordacht te werk. U blijft bij uw planning oog hebben voor de gehele opdracht. U houdt rekening met de prioriteiten bij het opstellen van de planning. U definieert concrete doelstellingen binnen het voorgelegde takenpakket. U plant activiteiten en mensen in in functie van de te behalen resultaten. U plant activiteiten of projecten op een logische, inzichtelijke en efficiënte wijze. Informatieverwerkende competenties Analyseren: informatie analyseren U legt verbanden tussen deelproblematieken, verschillende situaties, verschillende soorten informatie. U benadert een probleem/vraag vanuit verschillende gezichtspunten. U herkent terugkerende patronen in de informatie die u te verwerken krijgt. U herleidt complexe gehelen tot beheersbare componenten. U formuleert vragen, hypothesen die nodig zijn om vanuit een veelheid van gegevens tot de kern van de zaak te kunnen dringen.

11 Synthese en conclusie: Standpunt innemen U neemt een standpunt in en schat de consequenties ervan in. U durft een standpunt innemen. U schat in wanneer u op basis van onvolledige informatie een standpunt kan innemen. U komt spontaan met een persoonlijk standpunt naar voren. U hebt oog voor verschillende invalshoeken bij het opbouwen van uw standpunt. U formuleert een gefundeerd oordeel, rekening houdend met consequenties. U weegt meerdere oplossingen ten aanzien van elkaar af. Persoonsgebonden competenties Veranderingsgerichtheid: De bestaande werking in vraag stellen en vernieuwen U bekijkt bestaande situaties/werkwijze positief-kritisch en stelt ze in vraag. U komt met een nieuwe aanpak naar voren indien de vooropgestelde aanpak minder efficiënt blijkt te zijn. U formuleert voorstellen voor vernieuwing en verandering. U zoekt actief naar mogelijkheden om de uitvoering van het takenpakket te verbeteren. U formuleert alternatieve oplossingen om de kansen op slagen te verhogen. U brengt ongekende, originele ideeën aan die niet voortvloeien uit bestaande processen, maar die vernieuwend zijn. Resultaatsgerichtheid: Objectieven behalen U bereikt doelstellingen binnen de vooropgestelde tijdslimiet. U neemt de verantwoordelijk op voor de juistheid en de kwaliteit van de afgeleverde resultaten door de medewerkers. U genereert resultaten door doelgericht te handelen. U stelt zich borg voor het behalen van de opgelegde objectieven van de (sub)afdeling. U behaalt resultaten door op doelbewuste wijze hinderpalen te elimineren.

12 Bijlage 2: Selectieprocedure Competentierooster Weging Competentie TRAP 1 Thuisopdracht + Mondelinge proef Max. totaal scores Max. totaal scores x weging 1 Kostenbewustzijn X Adviesverlening X Analyseren X Resultaatgerichtheid X Vaktechnische competenties X Totaal 100 Selectieprogramma TRAP 1: Thuisopdracht De thuisopdracht zal tijdens de mondelinge proef worden voorgesteld aan de jury. TRAP 1: Mondelinge proef Vóór de mondelinge proef zal er bij elke kandidaat een psychotechnische test worden afgenomen. Tijdens het jurygesprek zal de thuisopdracht worden voorgesteld en komen volgende competenties aan bod: kostenbewustzijn, adviesverlening, analyseren, resultaatgerichtheid, vaktechnische competenties. Voor de wegingen: zie competentierooster. De kandidaten moeten 60% behalen om geslaagd te zijn. Eindrangschikking Het eindresultaat wordt bepaald door de behaalde resultaten van trap 1 (thuisopdracht en mondelinge proef). Kandidaten moeten 60% halen om geslaagd te zijn. De geslaagde kandidaten worden gedurende maximum 1 jaar in deze pool opgenomen (niet gerangschikt). In het vervolg van deze selectieprocedure kan dan een jobmatch gebeuren tussen kandidaten en vacatures. Voor de eerste vacatures vindt de jobmatch onmiddellijk plaats tijdens deze selectie.

13 Bijlage 3: Inschrijvingsformulier Inschrijvingsformulier Consulent vastgoed (A1a-A2a-A3a) departement Personeel en Organisatie cel Werving en Selectie telnr. HR-deskundige: Algemeen telnr: Contactgegevens naam: voornaam: nationaliteit: straat: huisnummer: busnummer: postnummer: gemeente: geboortedatum en - plaats: - geslacht: M V telefoonnummer werk: telefoonnummer privé: gsm: werk: privé: Ik ben tewerkgesteld bij OCMW Antwerpen stamnummer: functie: dienst: Ik ben niet tewerkgesteld bij OCMW Antwerpen Ik deed reeds stage bij OCMW Antwerpen in het schooljaar. -. Ik heb deze openverklaring vernomen via volgende websites/elektronische nieuwsbrieven: OCMW Antwerpen Stad Antwerpen + vacaturenieuwsbrief VDAB Vacature.com

14 Bijlage 3: Inschrijvingsformulier Jobpunt Vlaanderen Stepstone Jobimmo.be Linkedin Ik heb deze openverklaring vernomen via een ander kanaal, namelijk:. Deelname aan de selectieprocedure gebeurt alleen als je voldoet aan de gestelde voorwaarden. Je gegevens zullen uitsluitend gebruikt worden voor het behandelen van de sollicitatie en bij indiensttreding, voor het beheren en optimaliseren van de relatie tussen jou en OCMW Antwerpen, en om te voldoen aan de wettelijke verplichtingen die daaruit voortvloeien. Inschrijving toegekomen op: Mail je kandidatuur naar Gebruik het verplichte inschrijvingsformulier. Je voegt curriculum vitae + motivatiebrief + kopie(s) van het (de) vereiste diploma( s) + eventuele attesten toe. Indien je niet in de mogelijkheid bent om te en, kan je je kandidatuur ook sturen naar ons postadres: OCMW Antwerpen - Secretariaat, Lange Gasthuisstraat 39, 2000 Antwerpen. Opgelet! Je kandidatuur moet ten laatste op 29 juli 2012 toekomen.

Contractuele en statutaire selectieprocedure bij aanwerving en bevordering

Contractuele en statutaire selectieprocedure bij aanwerving en bevordering Selectieprocedure Arbeidsgeneesheer (A8a-A8b) master departement Personeel en Organisatie afdeling HR dienst Werving en Selectie telnr. HR-deskundige: 03 338 11 67 Algemeen telnr: 03 338 65 18 selecties@ocmw.antwerpen.be

Nadere informatie

Verkorte selectieprocedure Deskundige toeleiding (B1-B2-B3) Verkorte selectieprocedure deskundige toeleiding. Wie zoeken we? Aanbod.

Verkorte selectieprocedure Deskundige toeleiding (B1-B2-B3) Verkorte selectieprocedure deskundige toeleiding. Wie zoeken we? Aanbod. Verkorte selectieprocedure Deskundige toeleiding (B1-B2-B3) departement Personeel en Organisatie afdeling HR dienst Werving en Selectie telnr. HR-deskundige: 03 338 25 95 Algemeen telnr: 03 338 65 18 vacatures@ocmw.antwerpen.be

Nadere informatie

Vind je bovendien dat welzijn op het werk medewerkers drijft om het beste van zichzelf te geven? Dan ben jij diegene die we zoeken!

Vind je bovendien dat welzijn op het werk medewerkers drijft om het beste van zichzelf te geven? Dan ben jij diegene die we zoeken! Verkorte selectie (arbeids)geneesheer (A8a-A8b, master) departement Personeel afdeling Human Resources dienst Werving en Selectie HR-deskundige, tel. 03 338 11 67 Algemeen, tel. 03 338 65 18 vacatures@ocmw.antwerpen.be

Nadere informatie

Contractuele en statutaire selectieprocedure bij aanwerving en verruimde bevordering

Contractuele en statutaire selectieprocedure bij aanwerving en verruimde bevordering Selectieprocedure Hoofd van de boekhouding Bestuurscoördinator financiën (A5a - A5b) departement Personeel en Organisatie afdeling HR dienst Werving en Selectie telnr. HR-deskundige: 03 338 92 16 Algemeen

Nadere informatie

Profiel: Pool. Loon. Je bruto maandloon bedraagt minstens 2185,13 euro. Selectiedata. Trap 1 gaat door in de week van 21 maart.

Profiel: Pool. Loon. Je bruto maandloon bedraagt minstens 2185,13 euro. Selectiedata. Trap 1 gaat door in de week van 21 maart. Selectieprocedure Intercultureel Bemiddelaar (B1-B2-B3) departement Personeel en Organisatie Afdeling HR Lange Gasthuisstraat 33 2000 ANTWERPEN 14 februari 2011 Aanwerving via startbaanovereenkomst Wie

Nadere informatie

23 oktober 2012. Onze hoofd-maatschappelijk-werkers werken bij verschillende diensten zoals:

23 oktober 2012. Onze hoofd-maatschappelijk-werkers werken bij verschillende diensten zoals: Selectie hoofd-maatschappelijk-werker (B4-B5) departement Personeel en Organisatie afdeling Human Resources dienst Werving en Selectie HR-deskundige, tel. 03 338 92 16 algemeen nummer, tel. 03 338 65 18

Nadere informatie

Verkorte selectie consulent bedrijfspsychologie preventieadviseur psychosociale zorg

Verkorte selectie consulent bedrijfspsychologie preventieadviseur psychosociale zorg Verkorte selectie Consulent bedrijfspsychologie (master, A1-A2-A3) departement Personeel en Organisatie afdeling Human Resources dienst Werving en Selectie telnr. HR-deskundige: 03 338 11 67 Algemeen telnr:

Nadere informatie

Contractuele en statutaire selectieprocedure bij aanwerving en bevordering

Contractuele en statutaire selectieprocedure bij aanwerving en bevordering Selectieprocedure Diensthoofd Preventieadviseur niveau 1 (Bestuurscoördinator Arbeidsveiligheid ) (A5a-A5b)- master departement Personeel en Organisatie afdeling HR dienst Werving en Selectie telnr. HR-deskundige:

Nadere informatie

Wil je ook meewerken aan deze ambitieuze uitdaging? Maak dan kennis met een van de grootste werkgevers in de regio!

Wil je ook meewerken aan deze ambitieuze uitdaging? Maak dan kennis met een van de grootste werkgevers in de regio! Selectieprocedure Afdelingshoofd grondgebiedzaken (A5a-A5b) Gemeente Beveren Personeelsdienst telnr.: 03 750 46 42 Algemeen telnr: 03 750 46 00 sollicitaties@beveren.be Contractuele selectieprocedure bij

Nadere informatie

Vacature Diensthoofd Technische Dienst

Vacature Diensthoofd Technische Dienst Vacatures Diensthoofd Technische Dienst Aantal beschikbaar: 1 Omschrijving Vacature Diensthoofd Technische Dienst (A1a-A3a + bedrijfswagen) Aanleggen aanwervingsreserve, geldig voor 2 jaar 1. Wat zijn

Nadere informatie

(bachelor, B1-B2-B3) startbaanovereenkomst

(bachelor, B1-B2-B3) startbaanovereenkomst Verkorte selectieprocedure intercultureel bemiddelaar (bachelor, B1-B2-B3) departement Personeel dienst Werving en Selectie tel. 03 338 65 18 vacatures@ocmw.antwerpen.be Verkorte selectieprocedure intercultureel

Nadere informatie

PERSONEELSDIENST ADMINISTRATIEF CENTRUM ANTWERPSESTEENWEG KAPELLEN

PERSONEELSDIENST ADMINISTRATIEF CENTRUM ANTWERPSESTEENWEG KAPELLEN PERSONEELSDIENST ADMINISTRATIEF CENTRUM ANTWERPSESTEENWEG 130 2950 KAPELLEN personeelsdienst@kapellen.be FUNCTIE: VOLTIJDS CONTRACTUEEL DIENSTHOOFD WELZIJN EN GEZIN NIVEAU A1a-A1b-A2 (38/38) INHOUD: 1.

Nadere informatie

Voltijds deskundige (m/v) secretariaat

Voltijds deskundige (m/v) secretariaat De gemeente Kapellen is een dynamische gemeente van ca. 26.000 inwoners, gelegen midden in het groen. Kapellen beschikt over heel wat troeven, zowel op sportief, cultureel als sociaal vlak. Voor de verdere

Nadere informatie

B1 - DESKUNDIGE LEIDINGGEVENDE

B1 - DESKUNDIGE LEIDINGGEVENDE B1 - DESKUNDIGE LEIDINGGEVENDE Competentieprofiel Waardegebonden competenties Klantgerichtheid De dienstverlening afstemmen op de gevoeligheden, behoeften en wensen van interne klanten en burgers, ook

Nadere informatie

Vacature juridisch adviseur (Consulent, A1a-A3a)

Vacature juridisch adviseur (Consulent, A1a-A3a) Vacature juridisch adviseur (Consulent, A1a-A3a) Brandweer Zone Antwerpen streeft naar een degelijke bescherming voor haar burgers, bedrijven en andere maatschappelijke partners. Om een goede dienstverlening

Nadere informatie

Projectleider IT-infrastructuur

Projectleider IT-infrastructuur Functiebeschrijving Projectleider IT-infrastructuur Functiegegevens Functiebenaming : Directie : Team: Loonschaal: Rapporteert aan: Projectleider IT-infrastructuur Bedrijfsvoering IT A1a-A3a IT-coördinator

Nadere informatie

Je ontwikkelt een gedeelde HR-visie en vertaalt deze in strategische doelstellingen, die passen binnen het strategisch meerjarenplan van KORTRIJK.

Je ontwikkelt een gedeelde HR-visie en vertaalt deze in strategische doelstellingen, die passen binnen het strategisch meerjarenplan van KORTRIJK. Functiebeschrijving HR - Manager KORTRIJK Functiegegevens Functiebenaming: Team: Loonschaal: HR-manager KORTRIJK P & O (Loon & Tijd + HR) A5a-A5b Plaats in de organisatie Je bent lid van het managementteam

Nadere informatie

Competentiemanagement bij de federale overheid

Competentiemanagement bij de federale overheid Competentiemanagement bij de federale overheid Competentieprofielen Basis Leidinggevend A3 December 2009 LEIDINGGEVEND A3 1/ BASISPROFIEL Tabel informatie begrijpen taken Taken uitvoeren Leidinggevend

Nadere informatie

Boekhouder/Financieel Deskundige (m/v) Voltijds - Nederlandstalig Bij de steundienst van het hof van cassatie

Boekhouder/Financieel Deskundige (m/v) Voltijds - Nederlandstalig Bij de steundienst van het hof van cassatie Kelly Frison Attaché selectie Kelly.frison@just.fgov.be Boekhouder/Financieel Deskundige (m/v) Voltijds - Nederlandstalig Bij de steundienst van het hof van cassatie Inhoud van de functie Profiel Werkgever

Nadere informatie

2 deeltijds front-office medewerkers (m/v) Ruimte en Wonen

2 deeltijds front-office medewerkers (m/v) Ruimte en Wonen De gemeente Kapellen is een dynamische gemeente van ca. 26.000 inwoners, gelegen midden in het groen. Kapellen beschikt over heel wat troeven, zowel op sportief, cultureel als sociaal vlak. Voor de verdere

Nadere informatie

Vacature consulent preventie (A1a-A3a)

Vacature consulent preventie (A1a-A3a) Vacature consulent preventie (A1a-A3a) Brandweer Zone Antwerpen streeft naar een uitmuntende (brand)veiligheid voor haar burgers, bedrijven en andere overheidsdiensten. Om een goede dienstverlening te

Nadere informatie

ICT-VERANTWOORDELIJKE (B4-B5 CONTRACTUEEL VOLTIJDS 38U/WEEK)

ICT-VERANTWOORDELIJKE (B4-B5 CONTRACTUEEL VOLTIJDS 38U/WEEK) ICT-VERANTWOORDELIJKE (B4-B5 CONTRACTUEEL VOLTIJDS 38U/WEEK) De staat voor de samensmelting van de brandweerdiensten van de gemeenten Berlare, Buggenhout, Dendermonde, Hamme, Lebbeke, Lokeren en Zele.

Nadere informatie

Adjunct-coördinator HRM (A4a-A4b)

Adjunct-coördinator HRM (A4a-A4b) Adjunct-coördinator HRM (A4a-A4b) Brandweer Zone Antwerpen streeft naar een degelijke bescherming voor haar burgers, bedrijven en andere maatschappelijke partners. Om een goede dienstverlening te kunnen

Nadere informatie

Vacature: Sportpromotor (B1-B3) Met aanleggen aanwervingsreserve

Vacature: Sportpromotor (B1-B3) Met aanleggen aanwervingsreserve Vacatures Vacature Sportpromotor (B1-B3) Omschrijving Vacature: Sportpromotor (B1-B3) Met aanleggen aanwervingsreserve 1. Wat zijn de toelatingsvoorwaarden? Om toegelaten te worden tot de vacante functie

Nadere informatie

Vacature hoofdmedewerker administratie en planning. (C4-C5, contractueel) Met aanleggen aanwervingsreserve, geldig voor 2 jaar

Vacature hoofdmedewerker administratie en planning. (C4-C5, contractueel) Met aanleggen aanwervingsreserve, geldig voor 2 jaar Vacatures Hoofdmedewerker administratie en planning Omschrijving Vacature hoofdmedewerker administratie en planning (C4-C5, contractueel) Met aanleggen aanwervingsreserve, geldig voor 2 jaar CC De Factorij

Nadere informatie

Aanwerving en bevordering

Aanwerving en bevordering Aanwerving en bevordering AFDELINGSHOOFDEN CLUSTER TECHNIEK voltijds/deeltijds contractueel/statutair A1a-A2a-A3a Info gent@searchselection.be Wat houdt de job in Als afdelingshoofd binnen de cluster techniek

Nadere informatie

INFORMATIEBERICHT Hoofdanimator Graad C1 C3

INFORMATIEBERICHT Hoofdanimator Graad C1 C3 INFORMATIEBERICHT Hoofdanimator Graad C1 C3 Het stadsbestuur van Zottegem gaat over tot de aanwerving van een (m/v) hoofdanimator graad C1-C3 voltijdse contractuele functie met een wervingsreserve van

Nadere informatie

Voltijds tijdelijk deskundige HR (m/v)

Voltijds tijdelijk deskundige HR (m/v) De gemeente Kapellen is een dynamische gemeente van ca. 26.000 inwoners, gelegen midden in het groen. Kapellen beschikt over heel wat troeven, zowel op sportief, cultureel als sociaal vlak. Voor de verdere

Nadere informatie

Competentiemanagement bij de federale overheid

Competentiemanagement bij de federale overheid Competentiemanagement bij de federale overheid Competentieprofielen Basis Leidinggevend A2 December 2009 LEIDINGGEVEND A2 1/ BASISPROFIEL Tabel informatie begrijpen taken Taken uitvoeren Leidinggevend

Nadere informatie

Vacature diensthoofd financiën (consulent, A1a-A3a)

Vacature diensthoofd financiën (consulent, A1a-A3a) Vacature diensthoofd financiën (consulent, A1a-A3a) Brandweer Zone Antwerpen streeft naar een degelijke bescherming voor haar burgers, bedrijven en andere maatschappelijke partners. Om een goede dienstverlening

Nadere informatie

Aanwervingsprocedure voor de functie van Huishoudhulp E1-E3 (m/v) ten behoeve van de dienst van het OCMW 11,4/38 contractueel / bepaalde duur (6

Aanwervingsprocedure voor de functie van Huishoudhulp E1-E3 (m/v) ten behoeve van de dienst van het OCMW 11,4/38 contractueel / bepaalde duur (6 Aanwervingsprocedure voor de functie van Huishoudhulp E1-E3 (m/v) ten behoeve van de dienst van het OCMW 11,4/38 contractueel / bepaalde duur (6 maand) en 2 x 38/38 + samenstelling wervingsreserve 1 jaar

Nadere informatie

Voltijds deskundige (m/v) Ruimtelijke ordening -

Voltijds deskundige (m/v) Ruimtelijke ordening - De gemeente Kapellen is een dynamische gemeente van ca. 26.000 inwoners, gelegen midden in het groen. Kapellen beschikt over heel wat troeven, zowel op sportief, cultureel als sociaal vlak. Voor de verdere

Nadere informatie

ICT VERANTWOORDELIJKE (B4-B5 CONTRACTUEEL VOLTIJDS 38U/WEEK)

ICT VERANTWOORDELIJKE (B4-B5 CONTRACTUEEL VOLTIJDS 38U/WEEK) ICT VERANTWOORDELIJKE (B4-B5 CONTRACTUEEL VOLTIJDS 38U/WEEK) De staat voor de samensmelting van de brandweer- en ambulancediensten van de gemeenten Berlare, Buggenhout, Dendermonde, Hamme, Lebbeke, Lokeren

Nadere informatie

De boekhouder werkt binnen de sector Financiën onder de directe leiding van de financieel beheerder.

De boekhouder werkt binnen de sector Financiën onder de directe leiding van de financieel beheerder. Gemeente Sint-Gillis-Waas zoekt Boekhouder De boekhouder is verantwoordelijk voor alles wat verband houdt met nieuwe boekhouding van gemeente en OCMW en met de beleids- en beheerscyclus (BBC). Hij/zij

Nadere informatie

Competentiemanagement bij de federale overheid

Competentiemanagement bij de federale overheid Competentiemanagement bij de federale overheid Competentieprofielen Basis Leidinggevend A4 December 2009 LEIDINGGEVEND A4 1/ BASISPROFIEL Tabel informatie begrijpen taken Taken uitvoeren Leidinggevend

Nadere informatie

INFORMATIEBERICHT DIENSTHOOFD OMGEVING EN ECONOMIE/ OMGEVINGSMABTENAAR. Graad A1a-A3a voltijds statutair

INFORMATIEBERICHT DIENSTHOOFD OMGEVING EN ECONOMIE/ OMGEVINGSMABTENAAR. Graad A1a-A3a voltijds statutair INFORMATIEBERICHT DIENSTHOOFD OMGEVING EN ECONOMIE/ OMGEVINGSMABTENAAR Graad A1a-A3a voltijds statutair Opgemaakt op 23/05/2019 voor gemeente Keerbergen VERTROUWELIJK Inleiding Het gemeentebestuur van

Nadere informatie

Functiebeschrijving TEAMVERANTWOORDELIJKE OPENBARE WERKEN B4-B5

Functiebeschrijving TEAMVERANTWOORDELIJKE OPENBARE WERKEN B4-B5 Beschrijving doel en visie Binnen de eengemaakte organisatie, stad en OCMW, staat de burger centraal. Om dit te realiseren zijn er 3 klantgerichte sectoren: dienstverlening, samenleving en stadsontwikkeling

Nadere informatie

Voltijds hoofd schoonmaak (m/v)

Voltijds hoofd schoonmaak (m/v) De gemeente Kapellen is een dynamische gemeente van ca. 26.000 inwoners, gelegen midden in het groen. Kapellen beschikt over heel wat troeven, zowel op sportief, cultureel als sociaal vlak. Voor de verdere

Nadere informatie

Functiebeschrijving Administratief medewerker dienst Burgerzaken Voltijds

Functiebeschrijving Administratief medewerker dienst Burgerzaken Voltijds Functiebeschrijving Administratief medewerker dienst Burgerzaken Voltijds 1. FUNCTIE Concrete functie: administratief medewerker dienst Burgerzaken Niveau: C1 - C3 Brutomaandwedde volgens barema (min.

Nadere informatie

Voltijds elektricien (m/v)

Voltijds elektricien (m/v) De gemeente Kapellen is een dynamische gemeente van ca. 26.000 inwoners, gelegen midden in het groen. Kapellen beschikt over heel wat troeven, zowel op sportief, cultureel als sociaal vlak. Voor de verdere

Nadere informatie

PERSONEELSDIENST ADMINISTRATIEF CENTRUM ANTWERPSESTEENWEG KAPELLEN

PERSONEELSDIENST ADMINISTRATIEF CENTRUM ANTWERPSESTEENWEG KAPELLEN PERSONEELSDIENST ADMINISTRATIEF CENTRUM ANTWERPSESTEENWEG 130 2950 KAPELLEN personeelsdienst@kapellen.be FUNCTIE: 1 halftijdse (19/38) SCHOONMAKER/SCHOONMAAKSTER NIVEAU E1 E3 Contract bepaalde duur INHOUD:

Nadere informatie

Deze informatiebrochure is bedoeld om meer inzicht te geven in de functie van BOEKHOUDER

Deze informatiebrochure is bedoeld om meer inzicht te geven in de functie van BOEKHOUDER Deze informatiebrochure is bedoeld om meer inzicht te geven in de functie van BOEKHOUDER Je vindt achtereenvolgens volgende rubrieken: Ons aanbod Aanwervingsvoorwaarden en selectieprocedure Functiebeschrijving

Nadere informatie

De kandidaten die ten onrechte aan de procedure mochten deelgenomen hebben, kunnen in geen geval toelaatbaar worden verklaard.

De kandidaten die ten onrechte aan de procedure mochten deelgenomen hebben, kunnen in geen geval toelaatbaar worden verklaard. 2018/38 De Provincie West-Vlaanderen gaat over tot de organisatie van een vergelijkende selectieprocedure via de procedure van aanwerving, bevordering of interne personeelsmobiliteit, in het Nederlands,

Nadere informatie

Competentiemanagement bij de federale overheid

Competentiemanagement bij de federale overheid Competentiemanagement bij de federale overheid Competentieprofielen Basis Projectleider B December 2009 PROJECTLEIDER B 1/ BASISPROFIEL Tabel informatie begrijpen taken Taken uitvoeren Projectleider B

Nadere informatie

FUNCTIEBESCHRIJVING ADVISEUR (M/V)

FUNCTIEBESCHRIJVING ADVISEUR (M/V) 1. SITUERING VAN DE FUNCTIE Standplaats Gent Weddenschaal A4a A4b (Loopbaanpad Expertise) 1 2. DOEL Verantwoordelijkheid opnemen voor het expertisegebied: actief uitwerken van het kennisdomein, een essentiële

Nadere informatie

SAMEN ZORGEN VOOR WELZIJN. BESTUURSSECRETARIS PATRIMONIUM m/v VOLTIJDS STATUTAIR NIVEAU A1a-b, A2a AANLEG WERVINGSRESERVE 2 JAAR, VERLENGBAAR 2 JAAR

SAMEN ZORGEN VOOR WELZIJN. BESTUURSSECRETARIS PATRIMONIUM m/v VOLTIJDS STATUTAIR NIVEAU A1a-b, A2a AANLEG WERVINGSRESERVE 2 JAAR, VERLENGBAAR 2 JAAR OCMW AALST SAMEN ZORGEN VOOR WELZIJN BESTUURSSECRETARIS PATRIMONIUM m/v VOLTIJDS STATUTAIR NIVEAU A1a-b, A2a AANLEG WERVINGSRESERVE 2 JAAR, VERLENGBAAR 2 JAAR JE FUNCTIE: Plaats in het organogram Staat

Nadere informatie

Functiebeschrijving Dossierbehandelaar stedenbouwkundige dossiers

Functiebeschrijving Dossierbehandelaar stedenbouwkundige dossiers Functiebeschrijving Dossierbehandelaar stedenbouwkundige dossiers Algemene informatie Functietitel Cluster Dienst Team Plaats in de organisatie Niveau Weddeschaal Statuut Dossierbehandelaar (bestuurssecretaris)

Nadere informatie

Afdelingshoofd Maatschappelijke Dienstverlening

Afdelingshoofd Maatschappelijke Dienstverlening Afdelingshoofd Maatschappelijke Dienstverlening Voltijdse statutaire functie (A1 A3) Via aanwerving met aanleg wervingsreserve WAT HOUDT DE JOB IN? Je coördineert en leidt de afdeling maatschappelijke

Nadere informatie

Informatiefiche duurzaamheidsambtenaar

Informatiefiche duurzaamheidsambtenaar Informatiefiche duurzaamheidsambtenaar september 2019 Markt 1 2450 Meerhout T 014 24 99 20 F 014 24 99 57 E info@meerhout.be www.meerhout.be Inhoud 1. De algemene toelatingsvoorwaarden en algemene aanwervingsvoorwaarden

Nadere informatie

FUNCTIEBESCHRIJVING COÖRDINATOR BURGERZAKEN (niveau B1-B3)

FUNCTIEBESCHRIJVING COÖRDINATOR BURGERZAKEN (niveau B1-B3) FUNCTIEBESCHRIJVING 1. FUNCTIEGEGEVENS Functienaam: coördinator burgerzaken Functiefamilie: leidinggevend Cluster: samenleven 2. DOELSTELLING VAN DE FUNCTIE Staat in voor de beleidsvoorbereiding en -uitvoering

Nadere informatie

INFORMATIEBERICHT. Deskundige patrimonium en uitbestede werken Graad B1-B3. Waaraan moet je voldoen om te mogen deelnemen aan de selectie?

INFORMATIEBERICHT. Deskundige patrimonium en uitbestede werken Graad B1-B3. Waaraan moet je voldoen om te mogen deelnemen aan de selectie? INFORMATIEBERICHT Deskundige patrimonium en uitbestede werken Graad B1-B3 Het gemeentebestuur van Herne gaat over tot de aanwerving van een (m/v) deskundige patrimonium en uitbestede werken graad B1-B3

Nadere informatie

De kandidaten die ten onrechte aan de procedure mochten deelgenomen hebben, kunnen in geen geval toelaatbaar worden verklaard.

De kandidaten die ten onrechte aan de procedure mochten deelgenomen hebben, kunnen in geen geval toelaatbaar worden verklaard. 2018/15 De Provincie West-Vlaanderen gaat over tot de organisatie van een vergelijkende selectieprocedure via de procedure van aanwerving, bevordering en interne personeelsmobiliteit, in het Nederlands,

Nadere informatie

INFORMATIEBERICHT. Deskundige personeel en organisatie. Graad B1-B3 voltijds statutair. Opgemaakt op 23/08/2019 voor gemeente Sint-Martens-Latem

INFORMATIEBERICHT. Deskundige personeel en organisatie. Graad B1-B3 voltijds statutair. Opgemaakt op 23/08/2019 voor gemeente Sint-Martens-Latem INFORMATIEBERICHT Deskundige personeel en organisatie Graad B1-B3 voltijds statutair Opgemaakt op 23/08/2019 voor gemeente Sint-Martens-Latem VERTROUWELIJK Inleiding Het gemeentebestuur van Sint-Martens-Latem

Nadere informatie

OCMW AALST SAMEN ZORGEN VOOR WELZIJN

OCMW AALST SAMEN ZORGEN VOOR WELZIJN OCMW AALST SAMEN ZORGEN VOOR WELZIJN BESTUURSSECRETARIS ICT - dienst informatica m/v SELECTIEPROCEDURE AANWERVING EN BEVORDERING VOLTIJDS STATUTAIR NIVEAU A1a-b, A2a AANLEG WERVINGSRESERVE 2 JAAR, VERLENGBAAR

Nadere informatie

Voltijds administratief medewerker Publieke ruimte en Leefmilieu (vakdomein Openbare werken)

Voltijds administratief medewerker Publieke ruimte en Leefmilieu (vakdomein Openbare werken) De gemeente Kapellen is een dynamische gemeente van ca. 26.000 inwoners, gelegen midden in het groen. Kapellen beschikt over heel wat troeven, zowel op sportief, cultureel als sociaal vlak. Voor de verdere

Nadere informatie

Voltijds technisch medewerker (m/v)

Voltijds technisch medewerker (m/v) De gemeente Kapellen is een dynamische gemeente van ca. 26.000 inwoners, gelegen midden in het groen. Kapellen beschikt over heel wat troeven, zowel op sportief, cultureel als sociaal vlak. Voor de verdere

Nadere informatie

deskundige straathoekwerker

deskundige straathoekwerker De stad Sint-Niklaas is een moderne centrumstad met meer dan 70.000 inwoners. Momenteel zijn we op zoek naar een M/V: deskundige straathoekwerker voltijds contractueel B1-B3 Wat de job inhoudt Straathoekwerk

Nadere informatie

Aanwervingsprocedure voor de functie van deskundige personeel (B1- B3) (m/v) ten behoeve van de personeelsdienst voltijds contractueel bepaalde duur

Aanwervingsprocedure voor de functie van deskundige personeel (B1- B3) (m/v) ten behoeve van de personeelsdienst voltijds contractueel bepaalde duur Aanwervingsprocedure voor de functie van deskundige personeel (B1- B3) (m/v) ten behoeve van de personeelsdienst voltijds contractueel bepaalde duur + samenstelling wervingsreserve 1 jaar Het vast bureau

Nadere informatie

Functiebeschrijving: Deskundige Milieu (m/v)

Functiebeschrijving: Deskundige Milieu (m/v) Functiebeschrijving: Deskundige Milieu (m/v) Graad Deskundige (m/v) Functietitel Deskundige Milieu (m/v) Doelstelling van de functie Als Deskundige Milieu adviseert u de milieuvergunningen die op het grondgebied

Nadere informatie

Vacature Programmator Podiumkunsten. (B4-B5, contractueel) Met aanleggen aanwervingsreserve, geldig voor 2 jaar

Vacature Programmator Podiumkunsten. (B4-B5, contractueel) Met aanleggen aanwervingsreserve, geldig voor 2 jaar Vacatures Programmator Podiumkunsten Omschrijving Vacature Programmator Podiumkunsten (B4-B5, contractueel) Met aanleggen aanwervingsreserve, geldig voor 2 jaar CC De Factorij is een gloednieuw centrum

Nadere informatie

OCMW Sint-Martens-Latem INFORMATIEBERICHT MAATSCHAPPELIJK WERKER. Graad B1-B3 Voltijds Statutair

OCMW Sint-Martens-Latem INFORMATIEBERICHT MAATSCHAPPELIJK WERKER. Graad B1-B3 Voltijds Statutair OCMW Sint-Martens-Latem INFORMATIEBERICHT MAATSCHAPPELIJK WERKER Graad B1-B3 Voltijds Statutair 14 december 2018 Het OCMW van Sint-Martens-Latem gaat over tot de aanwerving van een (m/v) Maatschappelijk

Nadere informatie

Voltijds deskundige Personeel (m/v)

Voltijds deskundige Personeel (m/v) De gemeente Kapellen is een dynamische gemeente van ca. 26.000 inwoners, gelegen midden in het groen. Kapellen beschikt over heel wat troeven, zowel op sportief, cultureel als sociaal vlak. Voor de verdere

Nadere informatie

INFORMATIEBERICHT. Coördinator technische dienst Graad B1-B3. Waaraan moet je voldoen om te mogen deelnemen aan de selectie?

INFORMATIEBERICHT. Coördinator technische dienst Graad B1-B3. Waaraan moet je voldoen om te mogen deelnemen aan de selectie? INFORMATIEBERICHT Coördinator technische dienst Graad B1-B3 Het gemeentebestuur Herne gaat over tot de aanwerving van een (m/v) coördinator technische dienst graad B1-B3 voltijdse contractuele functie

Nadere informatie

Informatiebrochure. OCMW Merelbeke. Zorgkundige nachtdienst. Selectieprocedure. Voltijds Contractueel C1-C2

Informatiebrochure. OCMW Merelbeke. Zorgkundige nachtdienst. Selectieprocedure. Voltijds Contractueel C1-C2 Informatiebrochure OCMW Merelbeke Selectieprocedure Zorgkundige nachtdienst Voltijds Contractueel C1-C2 Voorstelling OCMW Merelbeke OCMW Merelbeke staat elke dag in voor de zorg en het welzijn voor de

Nadere informatie

Competentiemanagement bij de federale overheid

Competentiemanagement bij de federale overheid Competentiemanagement bij de federale overheid Competentieprofielen Basis Ondersteunend/Epert A1 December 2009 ONDERSTEUNEND/EXPERT A1 1/ BASISPROFIEL Tabel informatie begrijpen taken Ondersteunend/Epert

Nadere informatie

ALGEMEEN DIRECTEUR. Overzicht. Dit document bevat volgende onderwerpen:

ALGEMEEN DIRECTEUR. Overzicht. Dit document bevat volgende onderwerpen: ALGEMEEN DIRECTEUR Overzicht Dit document bevat volgende onderwerpen: onderwerp pagina Algemeen 2 Omschrijving van de functie 2 Competenties 3 Selectievoorwaarden 3 Verloning 4 Selectieprocedure 5 Meer

Nadere informatie

Functiebeschrijving CLUSTERVERANTWOORDELIJKE NIET-VERPLICHTE HULPVERLENING B4-B5

Functiebeschrijving CLUSTERVERANTWOORDELIJKE NIET-VERPLICHTE HULPVERLENING B4-B5 Beschrijving doel en visie Binnen de eengemaakte organisatie, stad en OCMW, staat de burger centraal. Om dit te realiseren zijn er 3 klantgerichte sectoren: dienstverlening, samenleving en stadsontwikkeling

Nadere informatie

Competentiemanagement bij de federale overheid

Competentiemanagement bij de federale overheid Competentiemanagement bij de federale overheid Competentieprofielen Basis Projectleider A1 December 2009 PROJECTLEIDER A1 1/ BASISPROFIEL Tabel informatie begrijpen taken Taken uitvoeren Projectleider

Nadere informatie

DIENSTHOOFD. Netinfradiensten Domeindiensten/Technische diensten Asse, Brugge, Gent, Ronse

DIENSTHOOFD. Netinfradiensten Domeindiensten/Technische diensten Asse, Brugge, Gent, Ronse 1/7 1. SITUERING VAN DE FUNCTIE Operationele entiteit Standplaats Dienstchef Weddenschaal Netinfradiensten Domeindiensten/Technische diensten Asse, Brugge, Gent, Ronse A4a - A4b (of indien van toepassing

Nadere informatie

INFORMATIEBERICHT ASSISTENT-DIENSTLEIDER BIBLIOTHEEK. Graad B1-B3 voltijds contractueel. Opgemaakt op 01/03/2019 voor stad Zottegem VERTROUWELIJK

INFORMATIEBERICHT ASSISTENT-DIENSTLEIDER BIBLIOTHEEK. Graad B1-B3 voltijds contractueel. Opgemaakt op 01/03/2019 voor stad Zottegem VERTROUWELIJK INFORMATIEBERICHT ASSISTENT-DIENSTLEIDER BIBLIOTHEEK Graad B1-B3 voltijds contractueel Opgemaakt op 01/03/2019 voor stad Zottegem VERTROUWELIJK Inleiding gaat over tot de aanwerving van een (m/v) assistent-dienstleider

Nadere informatie

Competentiemanagement bij de federale overheid

Competentiemanagement bij de federale overheid Competentiemanagement bij de federale overheid Competentieprofielen Basis Ondersteunend/Epert B December 2009 ONDERSTEUNEND/EXPERT B 1/ BASISPROFIEL Tabel informatie begrijpen taken Taken uitvoeren Ondersteunend/Epert

Nadere informatie

Competentiemanagement bij de federale overheid

Competentiemanagement bij de federale overheid Competentiemanagement bij de federale overheid Competentieprofielen Basis Ondersteunend/Epert A2 December 2009 ONDERSTEUNEND/EXPERT A2 1/ BASISPROFIEL Tabel informatie begrijpen taken Ondersteunend/Epert

Nadere informatie

DIENSTHOOFD. Netinfradiensten Domeindiensten/Technische diensten Asse, Brugge, Gent, Ronse

DIENSTHOOFD. Netinfradiensten Domeindiensten/Technische diensten Asse, Brugge, Gent, Ronse 1/7 1. SITUERING VAN DE FUNCTIE Operationele entiteit Standplaats Dienstchef Weddenschaal Netinfradiensten Domeindiensten/Technische diensten Asse, Brugge, Gent, Ronse A4a - A4b (of indien van toepassing

Nadere informatie

INFORMATIEBERICHT. Algemeen directeur Decretale graad. Waaraan moet je voldoen om te mogen deelnemen aan de selectie?

INFORMATIEBERICHT. Algemeen directeur Decretale graad. Waaraan moet je voldoen om te mogen deelnemen aan de selectie? INFORMATIEBERICHT Algemeen directeur Decretale graad Het gemeentebestuur Ledegem gaat over tot de aanwerving van een (m/v) algemeen directeur decretale graad voltijdse statutaire functie met een wervingsreserve

Nadere informatie

PERSONEELSDIENST ADMINISTRATIEF CENTRUM ANTWERPSESTEENWEG KAPELLEN

PERSONEELSDIENST ADMINISTRATIEF CENTRUM ANTWERPSESTEENWEG KAPELLEN PERSONEELSDIENST ADMINISTRATIEF CENTRUM ANTWERPSESTEENWEG 130 2950 KAPELLEN personeel@kapellen.be FUNCTIE: VOLTIJDS (38/38) CONTRACTUEEL DESKUNDIGE RUIMTELIJKE ORDENING NIVEAU B1-B3 CONTRACT BEPAALDE DUUR

Nadere informatie

Administratief medewerker sociale dienst (ref. 17soc) CONTRACTUEEL. C1-C3 voltijds (38/38)

Administratief medewerker sociale dienst (ref. 17soc) CONTRACTUEEL. C1-C3 voltijds (38/38) Administratief medewerker sociale dienst (ref. 17soc) CONTRACTUEEL C1-C3 voltijds (38/38) VOORWAARDEN & INLICHTINGEN Contact: Bram Vandendriessche personeelsdienst, 051 48 00 65, bram.vandendriessche@zonnebeke.be

Nadere informatie

Informatiebundel aanwervingsexamen maatschappelijk werker algemene dienstverlening

Informatiebundel aanwervingsexamen maatschappelijk werker algemene dienstverlening OCMW ZELE Padweg 4a 9240 ZELE Informatiebundel aanwervingsexamen maatschappelijk werker algemene dienstverlening Inhoud 1. Functiebeschrijving 2. Toelatingsvoorwaarden 3. Aanwervingsvoorwaarden 4. Examenprogramma

Nadere informatie

INFORMATIEBERICHT. Teamleider proper en groen. Graad C1-C3 voltijds contractueel. Opgemaakt op 20/08/2019 voor stad en OCMW Tielt VERTROUWELIJK

INFORMATIEBERICHT. Teamleider proper en groen. Graad C1-C3 voltijds contractueel. Opgemaakt op 20/08/2019 voor stad en OCMW Tielt VERTROUWELIJK INFORMATIEBERICHT Teamleider proper en groen Graad C1-C3 voltijds contractueel Opgemaakt op 20/08/2019 voor stad en OCMW Tielt VERTROUWELIJK Inleiding Het stadsbestuur en OCMW van Tielt gaan over tot de

Nadere informatie

AFDELINGSHOOFD GEBOUWEN

AFDELINGSHOOFD GEBOUWEN Aanwervingsproeven AFDELINGSHOOFD GEBOUWEN voltijds statutair A1a-A2a-A3a Info dienst HR tel. 03 778 31 25 vacatures@sint-niklaas.be Wat de job inhoudt Als leidinggevende van de afdeling gebouwen sta je

Nadere informatie

INFORMATIEBERICHT. Administratief medewerker Graad C1-C3. Waaraan moet je voldoen om te mogen deelnemen aan de selectie?

INFORMATIEBERICHT. Administratief medewerker Graad C1-C3. Waaraan moet je voldoen om te mogen deelnemen aan de selectie? INFORMATIEBERICHT Administratief medewerker Graad C1-C3 Stad Zottegem gaat over tot de aanleg van een wervingsreserve van 3 jaar, maximaal verlengbaar met 2 jaar, van een (m/v) administratief medewerker

Nadere informatie

Vacature deskundige boekhouding (B1-B3)

Vacature deskundige boekhouding (B1-B3) Vacature deskundige boekhouding (B1-B3) Ook in 2019 blijft Brandweer Zone Antwerpen verder groeien. We streven naar een uitmuntende (brand)veiligheid voor onze burgers, bedrijven en andere overheidsdiensten.

Nadere informatie

Adjunct van de directie Dienst Opleiding contractueel onbepaalde duur - niveau A

Adjunct van de directie Dienst Opleiding contractueel onbepaalde duur - niveau A Brandweerzone Centrum bestaat uit 13 posten die samen 18 gemeenten beschermen. Net geen 1000 beroeps- en vrijwillige brandweermannen en ambulanciers gaan door het vuur om de veiligheid van 550.000 burgers

Nadere informatie

INFORMATIEBERICHT. Coördinator sport Graad A1-A3

INFORMATIEBERICHT. Coördinator sport Graad A1-A3 INFORMATIEBERICHT Coördinator sport Graad A1-A3 Het stadbestuur van Zottegem gaat voor haar autonoom gemeentebedrijf over tot de aanwerving van een (m/v) coördinator sport graad A1-A3 voltijdse contractuele

Nadere informatie

Om aangeworven te worden in deze betrekking gelden volgende toelatings- en aanwervingsvoorwaarden:

Om aangeworven te worden in deze betrekking gelden volgende toelatings- en aanwervingsvoorwaarden: Bundel aanwervingsexamen voor het vaststellen van een wervingsreserve voor 2 jaar Administratieve medewerker C1-C3 voltijds/deeltijds onbepaalde/bepaalde duur/vervanging Toelatings- en aanwervingsvoorwaarden

Nadere informatie

Bundel aanwervingsexamen contractuele functie helper wegen niveau E startbaan

Bundel aanwervingsexamen contractuele functie helper wegen niveau E startbaan Bundel aanwervingsexamen contractuele functie helper wegen niveau E startbaan 1. Toelatings- en aanwervingsvoorwaarden Om aangeworven te worden in deze betrekking gelden volgende toelatings- en aanwervingsvoorwaarden:

Nadere informatie

Administratief medewerker (C1-3) Burgerzaken (m/v) Infobundel

Administratief medewerker (C1-3) Burgerzaken (m/v) Infobundel Administratief medewerker (C1-3) Burgerzaken (m/v) Infobundel Gemeentebestuur Sint-Laureins Het gemeentebestuur van Sint-Laureins gaat over tot de aanwerving van: Administratief medewerker (m/v) Burgerzaken

Nadere informatie

INFORMATIEBERICHT. Algemeen directeur Graad A5a-A5b

INFORMATIEBERICHT. Algemeen directeur Graad A5a-A5b INFORMATIEBERICHT Algemeen directeur Graad A5a-A5b gaat over tot de aanwerving van een (m/v) algemeen directeur graad A5a-A5b voltijdse contractuele functie met een wervingsreserve van 2 jaar, maximaal

Nadere informatie

Competentiemanagement bij de federale overheid

Competentiemanagement bij de federale overheid Competentiemanagement bij de federale overheid Competentieprofielen Basis Leidinggevend A1 December 2009 LEIDINGGEVEND A1 1/ BASISPROFIEL Tabel informatie begrijpen taken Taken uitvoeren Leidinggevend

Nadere informatie

INFORMATIEBERICHT. Coördinator dagverzorgingscentrum Graad B1 - B3. Waaraan moet je voldoen om te mogen deelnemen aan de selectie?

INFORMATIEBERICHT. Coördinator dagverzorgingscentrum Graad B1 - B3. Waaraan moet je voldoen om te mogen deelnemen aan de selectie? INFORMATIEBERICHT Coördinator dagverzorgingscentrum Graad B1 - B3 Het OCMW van Zottegem gaat over tot de aanwerving van een (m/v) coördinator dagverzorgingscentrum, graad B1-B3, voltijdse statutaire functie

Nadere informatie

De kandidaten die ten onrechte aan de procedure mochten deelgenomen hebben, kunnen in geen geval toelaatbaar worden verklaard.

De kandidaten die ten onrechte aan de procedure mochten deelgenomen hebben, kunnen in geen geval toelaatbaar worden verklaard. 2018/18 De Provincie West-Vlaanderen gaat over tot de organisatie van een vergelijkende selectieprocedure via de procedure van aanwerving, bevordering en interne personeelsmobiliteit, in het Nederlands,

Nadere informatie

Administratief medewerker

Administratief medewerker Administratief medewerker Info aan de kandidaten Kenmerken van de functie Salaris functie: administratief medewerker voor diverse diensten graad: administratief medewerker niveau: C rang: Cv salarisschaal:

Nadere informatie

Vacature. Halftijdse bibliotheekassistent (C1-C3) (bij aanwerving) Aanleggen aanwervingsreserve, geldig voor 2 jaar

Vacature. Halftijdse bibliotheekassistent (C1-C3) (bij aanwerving) Aanleggen aanwervingsreserve, geldig voor 2 jaar Vacatures Bibliotheekassistent Omschrijving Vacature Halftijdse bibliotheekassistent (C1-C3) (bij aanwerving) Aanleggen aanwervingsreserve, geldig voor 2 jaar 1. Wat zijn de toelatingsvoorwaarden? Om toegelaten

Nadere informatie

Wil je ook meewerken aan deze ambitieuze uitdaging? Maak dan kennis met een van de grootste werkgevers in de regio!

Wil je ook meewerken aan deze ambitieuze uitdaging? Maak dan kennis met een van de grootste werkgevers in de regio! Selectieprocedure Hoofdopvoeder (B4-B5) OCMW Beveren Personeelsdienst telnr.: 03 750 46 42 Algemeen telnr: 03 750 46 00 sollicitaties@beveren.be Contractuele selectieprocedure bij aanwerving 28 augustus

Nadere informatie

INFORMATIEBERICHT. Directeur Dienstenchequebedrijf. Contractuele tewerkstelling - onbepaalde duur - voltijds

INFORMATIEBERICHT. Directeur Dienstenchequebedrijf. Contractuele tewerkstelling - onbepaalde duur - voltijds INFORMATIEBERICHT Directeur Dienstenchequebedrijf Contractuele tewerkstelling - onbepaalde duur - voltijds Het dienstenchequebedrijf PWA Maasmechelen gaat over tot de aanwerving van een (m/v) directeur,

Nadere informatie

VACATURE ADMINISTRATIEF MEDEWERKER (bepaalde duur)

VACATURE ADMINISTRATIEF MEDEWERKER (bepaalde duur) VACATURE ADMINISTRATIEF MEDEWERKER (bepaalde duur) Dienst: Werving & Onthaal Departement: Personeel & Organisatie Wie wordt je werkgever? Het OCMW Leuven zorgt voor het welzijn van iedere burger. Met zijn

Nadere informatie

Diensthoofd overheidsopdrachten. Dienst Administratieve en juridische zaken overheidsopdrachten

Diensthoofd overheidsopdrachten. Dienst Administratieve en juridische zaken overheidsopdrachten Functietitel Diensthoofd overheidsopdrachten Dienst Administratieve en juridische zaken overheidsopdrachten Niveau Av Eerste evaluator Tweede evaluator Diensthoofd administratieve en juridische zaken Algemeen

Nadere informatie

Deskundige Communicatie digitale media (B1 B3)

Deskundige Communicatie digitale media (B1 B3) Deskundige Communicatie digitale media (B1 B3) Brandweer Zone Antwerpen streeft naar een degelijke bescherming voor haar burgers, bedrijven en andere maatschappelijke partners. Om een goede dienstverlening

Nadere informatie

Gemeentebestuur Ravels

Gemeentebestuur Ravels Gemeentebestuur Ravels Functiebeschrijving Afdeling Dienst Functiebenaming Ruimtelijke ordening en leefmilieu Milieu omgevingsambtenaar Milieu 1. Plaats in de organisatie De omgevingsambtenaar milieu rapporteert

Nadere informatie