Contractuele en statutaire selectieprocedure bij aanwerving en bevordering

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Contractuele en statutaire selectieprocedure bij aanwerving en bevordering"

Transcriptie

1 Selectieprocedure Arbeidsgeneesheer (A8a-A8b) master departement Personeel en Organisatie afdeling HR dienst Werving en Selectie telnr. HR-deskundige: Algemeen telnr: juli 2012 Contractuele en statutaire selectieprocedure bij aanwerving en bevordering Wie zoeken we? Welzijn op het werk is een drijvende kracht die medewerkers toelaat het beste van zichzelf te geven. De stad Antwerpen en haar dochterbedrijven werken samen rond welzijn op het werk. Daartoe hebben zij een Gemeenschappelijke Interne Preventiedienst opgericht. De Gemeenschappelijke Interne Preventiedienst groep stad Antwerpen is één van de grootste gemeenschappelijke preventiediensten (GIDPB) in België. Met haar eigen interne afdelingen arbeidsveiligheid, bedrijfsgezondheidszorg en psychosociale zorg, ondersteunt en faciliteert deze dienst het arbeidsgerelateerde welzijn voor meer dan medewerkers Als arbeidsgeneesheer bevorder en bewaak je de gezondheid op het werk van de individuele medewerkers en van groepen op korte en lange termijn via het adviseren en nemen van maatregelen die het welzijn op het werk bevorderen. Selectiepool Voor deze functie leggen we een selectiepool aan. De geslaagde kandidaten worden gedurende maximum 2 jaar in deze selectiepool opgenomen (niet gerangschikt). In het vervolg van deze selectieprocedure kan dan een jobmatch gebeuren tussen kandidaten en vacatures. Voor de eerste vacatures vindt de jobmatch onmiddellijk plaats tijdens deze selectie. Een externe kandidaat of een interne kandidaat die contractueel is, zal in een contractuele betrekking aangesteld worden. Een kandidaat van het OCMW die vast aangesteld is, zal in een statutaire betrekking worden aangesteld Loon

2 Je krijgt een eerlijke verloning waarbij we rekening houden met relevante ervaring, ook uit de privé-sector of als zelfstandige. Aanbod Een afwisselende, interessante job met veel ruimte voor initiatief. Je krijgt een contract van onbepaalde duur. Een complexe en uitdagende functie die een grote mate van zelfontwikkeling toelaat. Ruimte voor overleg met een team van collega s. Je hebt een uitgebreid pakket sociale voordelen: maaltijdcheques (zes euro per gewerkte dag), een gratis hospitalisatieverzekering, een vergoeding voor verplaatsingen en 80 % terugbetaling van het woon-werkverkeer met openbaar vervoer. Je werk en privéleven zijn in balans dankzij glijdende werkuren en een interessante verlofregeling. Je bent lid van een personeelsvereniging met aanlokkelijke initiatieven. Een aantrekkelijke pensioenregeling. Selectiedata Trap 1: Psychotechnische proeven en jurygesprek De psychotechnische proeven en het jurygesprek gaan onder voorbehoud door op een van de volgende data: 10,11 of 13 september 2012 Infosessie Op 24 juli van 17 tot 18 uur en op 6 augustus van 17 tot 18 uur organiseren wij een infosessie in Den Bell in zaal 0910, Francis Wellesplein Antwerpen. Schrijf je in via selecties@ocmw.antwerpen.be met als onderwerp infosessie Arbeidsgeneesheer en vermelding van jouw naam en voornaam. Hoe solliciteren? Mail je kandidatuur naar selecties@ocmw.antwerpen.be. Gebruik het verplichte inschrijvingsformulier. Je voegt curriculum vitae + motivatiebrief + kopie(s) van het (de) vereiste diploma( s) + eventuele attesten toe. Indien je niet in de mogelijkheid bent om te en, kan je je kandidatuur ook sturen naar ons postadres: OCMW Antwerpen - Secretariaat, Lange Gasthuisstraat 39, 2000 Antwerpen. Opgelet! Je kandidatuur moet ten laatste op woensdag 15 augustus 2012 toekomen.

3 Wat vind je in deze bundel? Bijlage 1: Functiebeschrijving Hier vind je: een beschrijving van je taken als Arbeidsgeneesheer; de algemene en specifieke aanwervings- of bevorderingsvoorwaarden. Wil je graag solliciteren? Dan moet je aan deze voorwaarden (nationaliteit, diploma, taal, enzovoort ) voldoen; een beschrijving van de A-waarden en gedragscompetenties. Als Arbeidsgeneesheer dien je over dit soort gedrag, kennis en vaardigheden te beschikken. Bijlage 2: Selectieprocedure Hier vind je een competentierooster en het selectieprogramma. Je leest er hoe we je zullen beoordelen en hoe het selectieprogramma eruit ziet. Bijlage 3: Het VERPLICHTE inschrijvingsformulier Gebruik altijd dit formulier als je solliciteert. Meer info? Meer info over de functie, de deelnamevoorwaarden en de selectieprocedure vind je op > Werken bij het OCMW > Vacatures > Arbeidsgeneesheer. Je kan ook bellen: Of mailen naar selecties@ocmw.antwerpen.be. Met vriendelijke groet Marc De Bens Secretaris

4 Taakomschrijving Je bent ervan overtuigd dat welzijn op het werk de drijvende kracht is die medewerkers toelaat het beste van zichzelf te geven. Je bewaakt de gezondheid op het werk van individuele medewerkers en van groepen op korte en lange termijn. Je kent de arbeidsituaties en zoekt samen met de preventie adviseurs arbeidsveiligheid naar oplossingen om de werkgerelateerde risico s zoveel mogelijk te beperken en te beheersen. Je adviseert de werkgever bij het nemen van maatregelen die het welzijn op het werk verhogen. Gezocht profiel Je bent arts en hebt een bijkomende specialisatie in de arbeidsgeneeskunde gevolgd ( of bent bereid deze specialisatieopleiding te volgen).

5 OCMWANTWERPEN Functiebeschrijving Functietitel Weddenschaal Arbeidsgeneesheer A8a-A8b Departement Gemeenschappelijke Preventiedienst (GPD) Dienst / Afdeling Dienst Medisch Toezicht Doelstelling van de functie Om het welzijn op het werk van het personeel van de opdrachtgevers te bewaken en te bevorderen bewaakt de arbeidsgeneesheer de gezondheid op het werk van de individuele medewerkers en van groepen op korte en lange termijn. Hij/zij heeft kennis van de arbeidsituaties en adviseert de werkgever bij het nemen van maatregelen die het welzijn op het werk bevorderen. Hierbij wordt uitgegaan van de wettelijke voorschriften en codes van goede praktijk die hij/zij nauwgezet opvolgt.

6 Resultaatsgebieden Resultaatsgebied 1: Opvolgen van de werkgerelateerde gezondheid van individuele medewerkers en van groepen medewerkers op korte en lange termijn. Resultaatsgebied 2 Inschatten van de medische arbeidsgeschiktheid van individuele (potentiële) medewerkers volgens de vigerende regelgeving (aanwervingen, periodieke onderzoeken, werkhervattingen, spontane raadplegingen, ). Hierbij de werkgever desgevallend adviseren rond aanpassingen van het werk of werkomstandigheden van de individuele medewerker. Resultaatsgebied 3 Opvolgen van de individuele arbeidsongevallen teneinde de (aangepaste) werkhervatting te optimaliseren. Resultaatsgebied 4: Bij aankoop en/of ingebruikname van nieuwe toestellen of nieuwe arbeidsplaatsen adviezen uitbrengen met betrekking tot preventie en welzijn, veiligheid, gezondheid. (indienststellingsonderzoeken). Dit in overleg met de dienst Arbeidsveiligheid. Resultaatsgebied 5: Meewerken aan het voorkomen van beroepsziekten en arbeidsongevallen. Resultaatsgebied 6: Uitvoeren van bedrijfsrondgangen teneinde de arbeidsrisico s op te sporen en te voorkomen, in samenwerking met de dienst Arbeidsveiligheid. Resultaatsgebied 7: Bijwonen van de comités voor Preventie en Bescherming op het werk om in overleg met werkgever en medewerkers het welzijnsbeleid te implementeren. Resultaatsgebied 8: Rapporteert aan de hoofdarbeidsgeneesheer en geeft deze input bij het uitwerken en implementeren van het algemeen gezondheidsbeleid.

7 Resultaatsgebied 9 : Werkt actief mee aan de integrale kwaliteitszorg van de dienst. Geeft input bij het bepalen van de operationele doelstellingen van de GPD en de afdeling Medisch Toezicht. Autonomie Beslissingsbevoegdheden: Beoordeling medische arbeidsgeschiktheid van de medewerkers (bij aanwerving, (her)intreding, jaarlijks onderzoek, ). Men moet autorisatie vragen aan de leiding i.v.m.: Taken en materies die niet onder de beslissingsbevoegdheid vallen.

8 Diploma en/of opleidingsniveau vereist voor de functie Aanwervingsvoorwaarden: 1. voldoen aan de nationaliteitsvereiste 2. tenminste 18 jaar zijn 3. gedrag vertonen in overeenstemming met de beoogde betrekking 4. burgerlijke en politieke rechten genieten 5. voldoen aan de taalwetgeving 6. geslaagd en nuttig gerangschikt zijn voor een vergelijkende selectieproef 7. geneeskundig geschikt zijn voor de functie 8. met gunstig gevolg een effectieve proeftijd hebben doorgemaakt 9. geen statutair personeelslid zijn bij OCMW Antwerpen in deze functie 10. In het bezit zijn van een diploma van arts én bijkomende specialisatie arbeidsgeneeskunde. Deze specialisatie mag tijdens de proeftijd behaald worden. De voorwaarden 9 en 10 moeten vervuld zijn uiterlijk op de datum van afsluiting van de kandidatuurstelling. De specialisatie mag tijdens de proeftijd behaald worden. De voorwaarden 1 tot en met 7 moeten vervuld zijn uiterlijk op de datum van aanstelling op proef. De voorwaarde 8 moet vervuld zijn uiterlijk na proeftijd op de datum van vaste aanstelling of benoeming. Bevorderingsvoorwaarden: 1. Voldoen aan de aanwervingsvoorwaarden inzake nationaliteit, gedrag, burgerlijke en politieke rechten en geneeskundig geschiktheid. 2. Bij indiensttreding een volwaardige selectieprocedure hebben doorlopen 3. Tenminste 1 jaar niveauanciënniteit bezitten binnen het A en/of B niveau of voldoen aan de diplomavereisten volgens de aanwervingsvoorwaarden (diploma van arts met specialisatie arbeidsgeneeskunde). Deze specialisatie mag tijdens de proeftijd behaald worden. 4. De laatste eindwaardering moet gunstig zijn, behoudens vermelde uitzonderingen 5. Opgelopen tuchtstraffen moeten doorgehaald zijn 6. Geslaagd en nuttig gerangschikt zijn voor een vergelijkende selectieproef 7. Met gunstig gevolg een effectieve proeftijd hebben doorgemaakt 8. Geen statutair personeelslid zijn bij OCMW Antwerpen in deze functie 9. In het bezit zijn van een diploma van arts én bijkomende specialisatie arbeidsgeneeskunde. Deze specialisatie mag tijdens de proeftijd behaald worden. De voorwaarden 2, 3, 8 en 9 moeten vervuld zijn uiterlijk op de datum van afsluiting van de kandidatuurstelling, de specialisatie mag tijdens de proeftijd behaald worden. De voorwaarden 4, 5 en 6 moeten vervuld zijn uiterlijk op de datum van start van de proeftijd voor bevordering. De voorwaarden 1, 7 moeten vervuld zijn uiterlijk op de datum van bevordering.

9 Competentieprofiel A-waarden Waardegebonden competenties Samenwerken: Netwerken uitbouwen U maakt actief gebruik van uw externe relaties om bij te dragen tot de realisatie van de doelstellingen van de stad Antwerpen/OCMW. U legt samenwerkingsverbanden met medewerkers en collega's. U gaat actief op zoek naar collega's uit andere afdelingen omwille van hun expertise. U houdt rekening met gevoeligheden, beperkingen, mogelijkheden van verschillende afdelingen/bedrijven. U creëert een draagvlak voor voorstellen door het delen van informatie. Klantgerichtheid: Klantgerichtheid faciliteren U zet systemen op om een kwaliteitsvolle en klantgerichte dienstverlening te garanderen. U stimuleert anderen om de klantgerichtheid van hun aanpak voortdurend in vraag te stellen en te verbeteren. U legt meetbare doelstellingen vast op het vlak van klantgerichtheid en klanttevredenheid. U past de dienstverlening, procedures, doelstellingen aan om beter aan (toekomstige) behoeften en verwachtingen van klanten te beantwoorden. U zet de nodige structureren op zodat klachten van klanten efficiënt en effectief kunnen behandeld worden. U stelt de klanten centraal in de organisatie. Diversiteit: Omgaan met diversiteit bevorderen U zet anderen aan om correct om te gaan met diversiteit. U stelt voorbeeldgedrag: u zet uw respectvolle houding om in daden. U zet anderen er actief toe aan om respectvol om te gaan met burgers en collega's ongeacht hun herkomst, opvattingen, achtergrond of positie. U gaat bedachtzaam om met vragen rond diversiteit. U heeft zicht op consequenties van uw beslissingen rond diversiteitvragen. U neemt zelfstandig beslissingen binnen vooraf bepaalde grenzen rond diversiteit. Integriteit: Integer handelen in complexe situaties U handelt integer in een veelheid aan situaties, ook in die waar geen eenduidige regelgeving voor bestaat. U hanteert een correct en integere houding inzake basisregels, sociale en ethische normen, ook in situaties van grote externe druk. U houdt in uw rol als lobbyist, promotor, onderhandelaar, facilitator, het algemeen belang duidelijk voor ogen en u gedraagt zich daar ook naar. U weet op een flexibele maar zorgvuldige, objectieve en correcte wijze om te gaan met bestaande regels en procedures als de situatie dat vereist. U heeft een duidelijke visie op het thema normen en waarden. U heeft blijk van sensitiviteit in het omgaan met politiek. Kostenbewustzijn: Kostenbewust handelen faciliteren

10 U werkt nieuwe methodes en procedures uit, die maximaal rendement opleveren. U stelt bij het uitwerken van procedures een kosten-batenanalyse op. U toont het rendementsvoordeel tav. oudere procedures aan. U formuleert concrete voorstellen om de rendabiliteit van de dienstverlening te verbeteren. U zoekt bij aankopen/gunningen steeds naar de beste prijs-kwaliteitsverhouding. U zet schaarse middelen zo in dat ze optimaal benut worden. U formuleert voorstellen en neemt concrete acties om de inkomsten/subsidies voor de organisatie te maximaliseren. U onderneemt gericht acties om het tijdsgebruik en investeringen te optimaliseren. Gedragscompetenties Relationele competenties Empathie: Kunnen omgaan met onuitgesproken gevoelens U merkt onuitgesproken gevoelens, behoeften en wensen van anderen op en reageert gepast. U onderneemt concrete acties om aan specifieke behoeften en verwachtingen van anderen tegemoet te komen. U speelt gepast in op impliciete of onuitgesproken gevoelens van anderen. U merkt uiteenlopende gedachten en gevoelens op en probeert de achterliggende boodschap te achterhalen. U merkt onderliggende gevoeligheden en potentiële conflicten op. U geeft blijk van het goed kunnen inschatten van gevoeligheden en reacties van anderen. Adviesverlening: Vaktechnisch adviseren U geeft gericht technisch advies op basis van eigen expertise en ervaring. U wint het vertrouwen van collega's en klanten door uw technische expertise. U bouwt klantenrelaties verder uit door geloofwaardig over te komen. U geeft steeds inhoudelijk correct advies. U brengt een advies zowel mondeling als schriftelijk begrijpelijk en gestructureerd over. U formuleert het advies zonder onnodig vakjargon te gebruiken. U legt op basis van achtergronden en context uit waarom u een bepaald standpunt inneemt. Taakgerichte competenties Besluitvaardigheid: Beslissingen nemen U neemt beslissingen en/of standpunten in om problemen die zich voordoen binnen uw verantwoordelijkheidsdomein op te lossen. U neemt een beslissing eens u voldoende inschatting heeft van de gevolgen. U neemt beslissingen waarvoor voldoende, maar nog niet alle informatie aanwezig is. U schat de beschikbare informatie correct in om een juiste beslissing te kunnen nemen. U neemt operationele beslissingen op zelfstandige basis. U beslist snel als de omstandigheden dit vereisen.

11 Informatieverwerkende competenties Synthese en conclusie: Standpunt innemen U neemt een standpunt in en schat de consequenties ervan in. U durft een standpunt innemen. U schat in wanneer u op basis van onvolledige informatie een standpunt kan innemen. U komt spontaan met een persoonlijk standpunt naar voren. U hebt oog voor verschillende invalshoeken bij het opbouwen van uw standpunt. U formuleert een gefundeerd oordeel, rekening houdend met consequenties. U weegt meerdere oplossingen ten aanzien van elkaar af. Persoonsgebonden competenties Kwaliteitsgerichtheid: De eigen kwaliteit bewaken U ziet toe dat het eigen werk een constante kwaliteit heeft. U stuurt bij als de kwaliteit ondermaats is. U blijft onder druk oog hebben voor detail en kwaliteit van het werk. U controleert of het eigen werk beantwoordt aan de gestelde kwaliteitsnormen. U volgt de voorgeschreven procedures Stressbestendigheid: Omgaan met onverwachte situaties U blijft doorzetten bij tegenslagen of teleurstellingen. U reageert rustig bij tegenstand of persoonlijke verwijten, negatieve feedback. U blijft zich openstellen voor meningen of opmerkingen van anderen. U behoudt bij confrontaties een correcte en tactvolle houding: u vermijdt woordenwisselingen, reageert respectvol. U blijft effectief handelen in situaties waar de eigen kennis en ervaring ontoereikend is.

12 Bijlage 2: Selectieprocedure Competentierooster Weging Competentie Max. totaal scores Max. totaal scores x weging 2 Samenwerken Klantgerichtheid Integriteit Empathie Besluitvaardigheid Stressbestendigheid Totaal 160 Selectieprogramma Trap 1: psychotechnische proeven en jurygesprek Trap 1 bestaat uit psychotechnische proeven, het resultaat hiervan is adviserend en daarna volgt een jurygesprek waarin een aantal competenties (cfr. competentieprofiel) getoetst worden. De kandidaten moeten 60% behalen om geslaagd te zijn. Eindrangschikking De eindrangschikking wordt bepaald door de behaalde resultaten op trap 1, namelijk het jurygesprek. Hoe bereid ik mij best voor? Hou rekening met de gevraagde competenties (zie functiebeschrijving en omschrijvingen competenties) Breng op voorhand je sterke en verbeterpunten in kaart. Pas kennis uit je werkervaring toe op de OCMW-context.

13 Bijlage 3: Inschrijvingsformulier Inschrijvingsformulier Arbeidsgeneesheer (A8a-A8b)- master departement Personeel en Organisatie cel Werving en Selectie telnr. HR-deskundige: Algemeen telnr: Contactgegevens naam: voornaam: nationaliteit: straat: huisnummer: busnummer: postnummer: gemeente: geboortedatum en - plaats: - geslacht: M V telefoonnummer werk: telefoonnummer privé: gsm: Ik ben tewerkgesteld bij OCMW Antwerpen stamnummer: functie: dienst: Ik ben niet tewerkgesteld bij OCMW Antwerpen Ik deed reeds stage bij OCMW Antwerpen in het schooljaar. -. Ik heb deze openverklaring vernomen via volgende bladen: Streekkrant De zondag Artsenkrant De Huisarts

14 Bijlage 3: Inschrijvingsformulier Ik heb deze openverklaring vernomen via volgende websites/elektronische nieuwsbrieven: VWVA LinkedIn Jobpunt Vlaanderen OCMW Antwerpen Website stad Antwerpen VDAB VVIB-AMTI Ik heb deze openverklaring vernomen via een ander kanaal, namelijk:. Deelname aan de selectieprocedure gebeurt alleen als je voldoet aan de gestelde voorwaarden. Je gegevens zullen uitsluitend gebruikt worden voor het behandelen van de sollicitatie en bij indiensttreding, voor het beheren en optimaliseren van de relatie tussen jou en OCMW Antwerpen, en om te voldoen aan de wettelijke verplichtingen die daaruit voortvloeien. Inschrijving toegekomen op: Mail je kandidatuur naar Gebruik het verplichte inschrijvingsformulier. Je voegt motivatiebrief, curriculum vitae + motivatiebrief + kopie(s) van het (de) vereiste diploma( s) + eventuele attesten toe. Indien je niet in de mogelijkheid bent om te en, kan je je kandidatuur ook sturen naar ons postadres: OCMW Antwerpen - Secretariaat, Lange Gasthuisstraat 39, 2000 Antwerpen. Opgelet! Je kandidatuur moet ten laatste op woensdag 15 augustus 2012 toekomen.

Vind je bovendien dat welzijn op het werk medewerkers drijft om het beste van zichzelf te geven? Dan ben jij diegene die we zoeken!

Vind je bovendien dat welzijn op het werk medewerkers drijft om het beste van zichzelf te geven? Dan ben jij diegene die we zoeken! Verkorte selectie (arbeids)geneesheer (A8a-A8b, master) departement Personeel afdeling Human Resources dienst Werving en Selectie HR-deskundige, tel. 03 338 11 67 Algemeen, tel. 03 338 65 18 vacatures@ocmw.antwerpen.be

Nadere informatie

Verkorte selectieprocedure Deskundige toeleiding (B1-B2-B3) Verkorte selectieprocedure deskundige toeleiding. Wie zoeken we? Aanbod.

Verkorte selectieprocedure Deskundige toeleiding (B1-B2-B3) Verkorte selectieprocedure deskundige toeleiding. Wie zoeken we? Aanbod. Verkorte selectieprocedure Deskundige toeleiding (B1-B2-B3) departement Personeel en Organisatie afdeling HR dienst Werving en Selectie telnr. HR-deskundige: 03 338 25 95 Algemeen telnr: 03 338 65 18 vacatures@ocmw.antwerpen.be

Nadere informatie

Verkorte selectie consulent bedrijfspsychologie preventieadviseur psychosociale zorg

Verkorte selectie consulent bedrijfspsychologie preventieadviseur psychosociale zorg Verkorte selectie Consulent bedrijfspsychologie (master, A1-A2-A3) departement Personeel en Organisatie afdeling Human Resources dienst Werving en Selectie telnr. HR-deskundige: 03 338 11 67 Algemeen telnr:

Nadere informatie

Contractuele en statutaire selectieprocedure bij aanwerving

Contractuele en statutaire selectieprocedure bij aanwerving Selectieprocedure Consulent vastgoed (A1a-A2a-A3a) departement Personeel en Organisatie afdeling HR dienst Werving en Selectie telnr. HR-deskundige: 03 338 92 16 Algemeen telnr: 03 338 65 18 selecties@ocmw.antwerpen.be

Nadere informatie

Profiel: Pool. Loon. Je bruto maandloon bedraagt minstens 2185,13 euro. Selectiedata. Trap 1 gaat door in de week van 21 maart.

Profiel: Pool. Loon. Je bruto maandloon bedraagt minstens 2185,13 euro. Selectiedata. Trap 1 gaat door in de week van 21 maart. Selectieprocedure Intercultureel Bemiddelaar (B1-B2-B3) departement Personeel en Organisatie Afdeling HR Lange Gasthuisstraat 33 2000 ANTWERPEN 14 februari 2011 Aanwerving via startbaanovereenkomst Wie

Nadere informatie

23 oktober 2012. Onze hoofd-maatschappelijk-werkers werken bij verschillende diensten zoals:

23 oktober 2012. Onze hoofd-maatschappelijk-werkers werken bij verschillende diensten zoals: Selectie hoofd-maatschappelijk-werker (B4-B5) departement Personeel en Organisatie afdeling Human Resources dienst Werving en Selectie HR-deskundige, tel. 03 338 92 16 algemeen nummer, tel. 03 338 65 18

Nadere informatie

Contractuele en statutaire selectieprocedure bij aanwerving en verruimde bevordering

Contractuele en statutaire selectieprocedure bij aanwerving en verruimde bevordering Selectieprocedure Hoofd van de boekhouding Bestuurscoördinator financiën (A5a - A5b) departement Personeel en Organisatie afdeling HR dienst Werving en Selectie telnr. HR-deskundige: 03 338 92 16 Algemeen

Nadere informatie

Contractuele en statutaire selectieprocedure bij aanwerving en bevordering

Contractuele en statutaire selectieprocedure bij aanwerving en bevordering Selectieprocedure Diensthoofd Preventieadviseur niveau 1 (Bestuurscoördinator Arbeidsveiligheid ) (A5a-A5b)- master departement Personeel en Organisatie afdeling HR dienst Werving en Selectie telnr. HR-deskundige:

Nadere informatie

(bachelor, B1-B2-B3) startbaanovereenkomst

(bachelor, B1-B2-B3) startbaanovereenkomst Verkorte selectieprocedure intercultureel bemiddelaar (bachelor, B1-B2-B3) departement Personeel dienst Werving en Selectie tel. 03 338 65 18 vacatures@ocmw.antwerpen.be Verkorte selectieprocedure intercultureel

Nadere informatie

B1 - DESKUNDIGE LEIDINGGEVENDE

B1 - DESKUNDIGE LEIDINGGEVENDE B1 - DESKUNDIGE LEIDINGGEVENDE Competentieprofiel Waardegebonden competenties Klantgerichtheid De dienstverlening afstemmen op de gevoeligheden, behoeften en wensen van interne klanten en burgers, ook

Nadere informatie

Je ontwikkelt een gedeelde HR-visie en vertaalt deze in strategische doelstellingen, die passen binnen het strategisch meerjarenplan van KORTRIJK.

Je ontwikkelt een gedeelde HR-visie en vertaalt deze in strategische doelstellingen, die passen binnen het strategisch meerjarenplan van KORTRIJK. Functiebeschrijving HR - Manager KORTRIJK Functiegegevens Functiebenaming: Team: Loonschaal: HR-manager KORTRIJK P & O (Loon & Tijd + HR) A5a-A5b Plaats in de organisatie Je bent lid van het managementteam

Nadere informatie

2 deeltijds front-office medewerkers (m/v) Ruimte en Wonen

2 deeltijds front-office medewerkers (m/v) Ruimte en Wonen De gemeente Kapellen is een dynamische gemeente van ca. 26.000 inwoners, gelegen midden in het groen. Kapellen beschikt over heel wat troeven, zowel op sportief, cultureel als sociaal vlak. Voor de verdere

Nadere informatie

Vacature juridisch adviseur (Consulent, A1a-A3a)

Vacature juridisch adviseur (Consulent, A1a-A3a) Vacature juridisch adviseur (Consulent, A1a-A3a) Brandweer Zone Antwerpen streeft naar een degelijke bescherming voor haar burgers, bedrijven en andere maatschappelijke partners. Om een goede dienstverlening

Nadere informatie

PERSONEELSDIENST ADMINISTRATIEF CENTRUM ANTWERPSESTEENWEG KAPELLEN

PERSONEELSDIENST ADMINISTRATIEF CENTRUM ANTWERPSESTEENWEG KAPELLEN PERSONEELSDIENST ADMINISTRATIEF CENTRUM ANTWERPSESTEENWEG 130 2950 KAPELLEN personeelsdienst@kapellen.be FUNCTIE: VOLTIJDS CONTRACTUEEL DIENSTHOOFD WELZIJN EN GEZIN NIVEAU A1a-A1b-A2 (38/38) INHOUD: 1.

Nadere informatie

Voltijds deskundige (m/v) secretariaat

Voltijds deskundige (m/v) secretariaat De gemeente Kapellen is een dynamische gemeente van ca. 26.000 inwoners, gelegen midden in het groen. Kapellen beschikt over heel wat troeven, zowel op sportief, cultureel als sociaal vlak. Voor de verdere

Nadere informatie

Functiebeschrijving Administratief medewerker dienst Burgerzaken Voltijds

Functiebeschrijving Administratief medewerker dienst Burgerzaken Voltijds Functiebeschrijving Administratief medewerker dienst Burgerzaken Voltijds 1. FUNCTIE Concrete functie: administratief medewerker dienst Burgerzaken Niveau: C1 - C3 Brutomaandwedde volgens barema (min.

Nadere informatie

Vacature consulent preventie (A1a-A3a)

Vacature consulent preventie (A1a-A3a) Vacature consulent preventie (A1a-A3a) Brandweer Zone Antwerpen streeft naar een uitmuntende (brand)veiligheid voor haar burgers, bedrijven en andere overheidsdiensten. Om een goede dienstverlening te

Nadere informatie

Vacature Diensthoofd Technische Dienst

Vacature Diensthoofd Technische Dienst Vacatures Diensthoofd Technische Dienst Aantal beschikbaar: 1 Omschrijving Vacature Diensthoofd Technische Dienst (A1a-A3a + bedrijfswagen) Aanleggen aanwervingsreserve, geldig voor 2 jaar 1. Wat zijn

Nadere informatie

Wil je ook meewerken aan deze ambitieuze uitdaging? Maak dan kennis met een van de grootste werkgevers in de regio!

Wil je ook meewerken aan deze ambitieuze uitdaging? Maak dan kennis met een van de grootste werkgevers in de regio! Selectieprocedure Afdelingshoofd grondgebiedzaken (A5a-A5b) Gemeente Beveren Personeelsdienst telnr.: 03 750 46 42 Algemeen telnr: 03 750 46 00 sollicitaties@beveren.be Contractuele selectieprocedure bij

Nadere informatie

Functiebeschrijving: Deskundige Milieu (m/v)

Functiebeschrijving: Deskundige Milieu (m/v) Functiebeschrijving: Deskundige Milieu (m/v) Graad Deskundige (m/v) Functietitel Deskundige Milieu (m/v) Doelstelling van de functie Als Deskundige Milieu adviseert u de milieuvergunningen die op het grondgebied

Nadere informatie

PREVENTIEADVISEUR NIVEAU 2 (B1-B3 CONTRACTUEEL VOLTIJDS 38U/WEEK)

PREVENTIEADVISEUR NIVEAU 2 (B1-B3 CONTRACTUEEL VOLTIJDS 38U/WEEK) PREVENTIEADVISEUR NIVEAU 2 (B1-B3 CONTRACTUEEL VOLTIJDS 38U/WEEK) De staat voor de samensmelting van de brandweerdiensten van de gemeenten Berlare, Buggenhout, Dendermonde, Hamme, Lebbeke, Lokeren en Zele.

Nadere informatie

Aanwervingsprocedure voor de functie van Huishoudhulp E1-E3 (m/v) ten behoeve van de dienst van het OCMW 11,4/38 contractueel / bepaalde duur (6

Aanwervingsprocedure voor de functie van Huishoudhulp E1-E3 (m/v) ten behoeve van de dienst van het OCMW 11,4/38 contractueel / bepaalde duur (6 Aanwervingsprocedure voor de functie van Huishoudhulp E1-E3 (m/v) ten behoeve van de dienst van het OCMW 11,4/38 contractueel / bepaalde duur (6 maand) en 2 x 38/38 + samenstelling wervingsreserve 1 jaar

Nadere informatie

PREVENTIEADVISEUR NIVEAU 2 (B1-B3 CONTRACTUEEL VOLTIJDS 38U/WEEK)

PREVENTIEADVISEUR NIVEAU 2 (B1-B3 CONTRACTUEEL VOLTIJDS 38U/WEEK) PREVENTIEADVISEUR NIVEAU 2 (B1-B3 CONTRACTUEEL VOLTIJDS 38U/WEEK) De staat voor de samensmelting van de brandweer- en ambulancediensten van de gemeenten Berlare, Buggenhout, Dendermonde, Hamme, Lebbeke,

Nadere informatie

PREVENTIEADVISEUR NIVEAU 2 (B1-B3 CONTRACTUEEL VOLTIJDS 38U/WEEK) AANLEGGEN WERVINGSRESERVE

PREVENTIEADVISEUR NIVEAU 2 (B1-B3 CONTRACTUEEL VOLTIJDS 38U/WEEK) AANLEGGEN WERVINGSRESERVE PREVENTIEADVISEUR NIVEAU 2 (B1-B3 CONTRACTUEEL VOLTIJDS 38U/WEEK) AANLEGGEN WERVINGSRESERVE De staat voor de samensmelting van de brandweer- en ambulancediensten van de gemeenten Berlare, Buggenhout, Dendermonde,

Nadere informatie

Boekhouder/Financieel Deskundige (m/v) Voltijds - Nederlandstalig Bij de steundienst van het hof van cassatie

Boekhouder/Financieel Deskundige (m/v) Voltijds - Nederlandstalig Bij de steundienst van het hof van cassatie Kelly Frison Attaché selectie Kelly.frison@just.fgov.be Boekhouder/Financieel Deskundige (m/v) Voltijds - Nederlandstalig Bij de steundienst van het hof van cassatie Inhoud van de functie Profiel Werkgever

Nadere informatie

De boekhouder werkt binnen de sector Financiën onder de directe leiding van de financieel beheerder.

De boekhouder werkt binnen de sector Financiën onder de directe leiding van de financieel beheerder. Gemeente Sint-Gillis-Waas zoekt Boekhouder De boekhouder is verantwoordelijk voor alles wat verband houdt met nieuwe boekhouding van gemeente en OCMW en met de beleids- en beheerscyclus (BBC). Hij/zij

Nadere informatie

Adjunct-coördinator HRM (A4a-A4b)

Adjunct-coördinator HRM (A4a-A4b) Adjunct-coördinator HRM (A4a-A4b) Brandweer Zone Antwerpen streeft naar een degelijke bescherming voor haar burgers, bedrijven en andere maatschappelijke partners. Om een goede dienstverlening te kunnen

Nadere informatie

Voltijds technisch medewerker (m/v)

Voltijds technisch medewerker (m/v) De gemeente Kapellen is een dynamische gemeente van ca. 26.000 inwoners, gelegen midden in het groen. Kapellen beschikt over heel wat troeven, zowel op sportief, cultureel als sociaal vlak. Voor de verdere

Nadere informatie

Voltijds deskundige (m/v) Ruimtelijke ordening -

Voltijds deskundige (m/v) Ruimtelijke ordening - De gemeente Kapellen is een dynamische gemeente van ca. 26.000 inwoners, gelegen midden in het groen. Kapellen beschikt over heel wat troeven, zowel op sportief, cultureel als sociaal vlak. Voor de verdere

Nadere informatie

INFOBUNDEL bij de selectieprocedure technisch assistent toezichter

INFOBUNDEL bij de selectieprocedure technisch assistent toezichter INFOBUNDEL bij de selectieprocedure technisch assistent toezichter Deeltijds (19u) contractueel D1-D3 A. Functiebeschrijving en competentieprofiel B. Aanwervingsvoorwaarden C. Examenprogramma D. Arbeids-

Nadere informatie

Selectieprocedure voor de functie van Administratief medewerker C1 C3 (m/v) ten behoeve van dienst onthaal en burgerzaken

Selectieprocedure voor de functie van Administratief medewerker C1 C3 (m/v) ten behoeve van dienst onthaal en burgerzaken Selectieprocedure voor de functie van Administratief medewerker C1 C3 (m/v) ten behoeve van dienst onthaal en burgerzaken 1 voltijdse - tijdelijke contractuele functie (vervanging ziekte) Er werd beslist

Nadere informatie

OCMW Sint-Martens-Latem INFORMATIEBERICHT MAATSCHAPPELIJK WERKER. Graad B1-B3 Voltijds Statutair

OCMW Sint-Martens-Latem INFORMATIEBERICHT MAATSCHAPPELIJK WERKER. Graad B1-B3 Voltijds Statutair OCMW Sint-Martens-Latem INFORMATIEBERICHT MAATSCHAPPELIJK WERKER Graad B1-B3 Voltijds Statutair 14 december 2018 Het OCMW van Sint-Martens-Latem gaat over tot de aanwerving van een (m/v) Maatschappelijk

Nadere informatie

Voor het Departement Werk en Sociale Economie (DWSE), is Vlaanderen connect op zoek naar een: Informatiebeheerder. Contract onbepaalde duur.

Voor het Departement Werk en Sociale Economie (DWSE), is Vlaanderen connect op zoek naar een: Informatiebeheerder. Contract onbepaalde duur. /////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////// Voor het Departement Werk en Sociale Economie (DWSE), is Vlaanderen connect op zoek naar een: Informatiebeheerder

Nadere informatie

Voltijds elektricien (m/v)

Voltijds elektricien (m/v) De gemeente Kapellen is een dynamische gemeente van ca. 26.000 inwoners, gelegen midden in het groen. Kapellen beschikt over heel wat troeven, zowel op sportief, cultureel als sociaal vlak. Voor de verdere

Nadere informatie

Administratief medewerker (C1-3) Burgerzaken (m/v) Infobundel

Administratief medewerker (C1-3) Burgerzaken (m/v) Infobundel Administratief medewerker (C1-3) Burgerzaken (m/v) Infobundel Gemeentebestuur Sint-Laureins Het gemeentebestuur van Sint-Laureins gaat over tot de aanwerving van: Administratief medewerker (m/v) Burgerzaken

Nadere informatie

Voltijds hoofd schoonmaak (m/v)

Voltijds hoofd schoonmaak (m/v) De gemeente Kapellen is een dynamische gemeente van ca. 26.000 inwoners, gelegen midden in het groen. Kapellen beschikt over heel wat troeven, zowel op sportief, cultureel als sociaal vlak. Voor de verdere

Nadere informatie

Deskundige Communicatie digitale media (B1 B3)

Deskundige Communicatie digitale media (B1 B3) Deskundige Communicatie digitale media (B1 B3) Brandweer Zone Antwerpen streeft naar een degelijke bescherming voor haar burgers, bedrijven en andere maatschappelijke partners. Om een goede dienstverlening

Nadere informatie

INFORMATIEBERICHT. Maatschappelijk werk(st)er Graad B1-B3

INFORMATIEBERICHT. Maatschappelijk werk(st)er Graad B1-B3 INFORMATIEBERICHT Maatschappelijk werk(st)er Graad B1-B3 Het OCMW van Bever gaat over tot de aanwerving van een (m/v) maatschappelijk werk(st)er graad B1-B3 voltijdse contractuele functie met een wervingsreserve

Nadere informatie

Administratief medewerker

Administratief medewerker Administratief medewerker Info aan de kandidaten Kenmerken van de functie Salaris functie: administratief medewerker voor diverse diensten graad: administratief medewerker niveau: C rang: Cv salarisschaal:

Nadere informatie

Jeugdwerker (jongerencultuur) - tijdelijk

Jeugdwerker (jongerencultuur) - tijdelijk Jeugdwerker (jongerencultuur) - tijdelijk Functiebenaming/graad en functionele loopbaan Jeugdwerker, C1-C3. Doel van de functie Je ondersteunt de inhoudelijke werking van de jeugddienst met de focus op

Nadere informatie

Voltijds tijdelijk deskundige HR (m/v)

Voltijds tijdelijk deskundige HR (m/v) De gemeente Kapellen is een dynamische gemeente van ca. 26.000 inwoners, gelegen midden in het groen. Kapellen beschikt over heel wat troeven, zowel op sportief, cultureel als sociaal vlak. Voor de verdere

Nadere informatie

Voltijds administratief medewerker Publieke ruimte en Leefmilieu (vakdomein Openbare werken)

Voltijds administratief medewerker Publieke ruimte en Leefmilieu (vakdomein Openbare werken) De gemeente Kapellen is een dynamische gemeente van ca. 26.000 inwoners, gelegen midden in het groen. Kapellen beschikt over heel wat troeven, zowel op sportief, cultureel als sociaal vlak. Voor de verdere

Nadere informatie

Gemeentebestuur Ravels

Gemeentebestuur Ravels Gemeentebestuur Ravels Functiebeschrijving Afdeling Dienst Functiebenaming Ruimtelijke ordening en leefmilieu Milieu omgevingsambtenaar Milieu 1. Plaats in de organisatie De omgevingsambtenaar milieu rapporteert

Nadere informatie

SAMEN ZORGEN VOOR WELZIJN. BESTUURSSECRETARIS PATRIMONIUM m/v VOLTIJDS STATUTAIR NIVEAU A1a-b, A2a AANLEG WERVINGSRESERVE 2 JAAR, VERLENGBAAR 2 JAAR

SAMEN ZORGEN VOOR WELZIJN. BESTUURSSECRETARIS PATRIMONIUM m/v VOLTIJDS STATUTAIR NIVEAU A1a-b, A2a AANLEG WERVINGSRESERVE 2 JAAR, VERLENGBAAR 2 JAAR OCMW AALST SAMEN ZORGEN VOOR WELZIJN BESTUURSSECRETARIS PATRIMONIUM m/v VOLTIJDS STATUTAIR NIVEAU A1a-b, A2a AANLEG WERVINGSRESERVE 2 JAAR, VERLENGBAAR 2 JAAR JE FUNCTIE: Plaats in het organogram Staat

Nadere informatie

Aanwervingsprocedure voor de functie van deskundige personeel (B1- B3) (m/v) ten behoeve van de personeelsdienst voltijds contractueel bepaalde duur

Aanwervingsprocedure voor de functie van deskundige personeel (B1- B3) (m/v) ten behoeve van de personeelsdienst voltijds contractueel bepaalde duur Aanwervingsprocedure voor de functie van deskundige personeel (B1- B3) (m/v) ten behoeve van de personeelsdienst voltijds contractueel bepaalde duur + samenstelling wervingsreserve 1 jaar Het vast bureau

Nadere informatie

PREVENTIEADVISEUR NIVEAU 1 DIENSTHOOFD IDPB / GIDPBW

PREVENTIEADVISEUR NIVEAU 1 DIENSTHOOFD IDPB / GIDPBW Functiebeschrijving PREVENTIEADVISEUR NIVEAU 1 DIENSTHOOFD IDPB / GIDPBW Functiegegevens Functiebenaming: Directie: Team: Loonschaal: Rapporteert aan: Preventieadviseur niveau 1 / diensthoofd GIDPBW (adjunct

Nadere informatie

Vacature deskundige boekhouding (B1-B3)

Vacature deskundige boekhouding (B1-B3) Vacature deskundige boekhouding (B1-B3) Ook in 2019 blijft Brandweer Zone Antwerpen verder groeien. We streven naar een uitmuntende (brand)veiligheid voor onze burgers, bedrijven en andere overheidsdiensten.

Nadere informatie

OCMW AALST SAMEN ZORGEN VOOR WELZIJN

OCMW AALST SAMEN ZORGEN VOOR WELZIJN OCMW AALST SAMEN ZORGEN VOOR WELZIJN BESTUURSSECRETARIS ICT - dienst informatica m/v SELECTIEPROCEDURE AANWERVING EN BEVORDERING VOLTIJDS STATUTAIR NIVEAU A1a-b, A2a AANLEG WERVINGSRESERVE 2 JAAR, VERLENGBAAR

Nadere informatie

INFORMATIEBERICHT Hoofdanimator Graad C1 C3

INFORMATIEBERICHT Hoofdanimator Graad C1 C3 INFORMATIEBERICHT Hoofdanimator Graad C1 C3 Het stadsbestuur van Zottegem gaat over tot de aanwerving van een (m/v) hoofdanimator graad C1-C3 voltijdse contractuele functie met een wervingsreserve van

Nadere informatie

Projectleider IT-infrastructuur

Projectleider IT-infrastructuur Functiebeschrijving Projectleider IT-infrastructuur Functiegegevens Functiebenaming : Directie : Team: Loonschaal: Rapporteert aan: Projectleider IT-infrastructuur Bedrijfsvoering IT A1a-A3a IT-coördinator

Nadere informatie

Jeugdwerker (vakantieaanbod) - tijdelijk

Jeugdwerker (vakantieaanbod) - tijdelijk Jeugdwerker (vakantieaanbod) - tijdelijk Functiebenaming/graad en functionele loopbaan Jeugdwerker, C1-C3. Doel van de functie Samen met de speelpleinverantwoordelijke organiseer je elke vakantie mee de

Nadere informatie

Deskundige secretariaat

Deskundige secretariaat Informatiefiche Deskundige secretariaat Juli 2017 Markt 1 2450 Meerhout T 014 24 99 20 F 014 24 99 57 E info@meerhout.be www.meerhout.be Inhoud 1. De algemene toelatingsvoorwaarden en algemene aanwervingsvoorwaarden

Nadere informatie

Administratief medewerker sociale dienst (ref. 17soc) CONTRACTUEEL. C1-C3 voltijds (38/38)

Administratief medewerker sociale dienst (ref. 17soc) CONTRACTUEEL. C1-C3 voltijds (38/38) Administratief medewerker sociale dienst (ref. 17soc) CONTRACTUEEL C1-C3 voltijds (38/38) VOORWAARDEN & INLICHTINGEN Contact: Bram Vandendriessche personeelsdienst, 051 48 00 65, bram.vandendriessche@zonnebeke.be

Nadere informatie

Afdelingshoofd Maatschappelijke Dienstverlening

Afdelingshoofd Maatschappelijke Dienstverlening Afdelingshoofd Maatschappelijke Dienstverlening Voltijdse statutaire functie (A1 A3) Via aanwerving met aanleg wervingsreserve WAT HOUDT DE JOB IN? Je coördineert en leidt de afdeling maatschappelijke

Nadere informatie

Administratief medewerker (C1-3) Personeel & Organisatie (m/v) Infobundel

Administratief medewerker (C1-3) Personeel & Organisatie (m/v) Infobundel Administratief medewerker (C1-3) Personeel & Organisatie (m/v) Infobundel Gemeentebestuur Sint-Laureins Het gemeentebestuur van Sint-Laureins gaat over tot de aanwerving van: Administratief medewerker

Nadere informatie

Deze informatiebrochure is bedoeld om meer inzicht te geven in de functie van BOEKHOUDER

Deze informatiebrochure is bedoeld om meer inzicht te geven in de functie van BOEKHOUDER Deze informatiebrochure is bedoeld om meer inzicht te geven in de functie van BOEKHOUDER Je vindt achtereenvolgens volgende rubrieken: Ons aanbod Aanwervingsvoorwaarden en selectieprocedure Functiebeschrijving

Nadere informatie

VACATURE INTERGEMEENTELIJKE PROJECTMEDEWERKER

VACATURE INTERGEMEENTELIJKE PROJECTMEDEWERKER STAD NINOVE PERSONEELSDIENST Tel: 054 31 33 04 054 31 32 53 VACATURE INTERGEMEENTELIJKE PROJECTMEDEWERKER De stad Ninove organiseert een verkorte selectieprocedure voor de contractuele functie van intergemeentelijke

Nadere informatie

De kandidaten die ten onrechte aan de procedure mochten deelgenomen hebben, kunnen in geen geval toelaatbaar worden verklaard.

De kandidaten die ten onrechte aan de procedure mochten deelgenomen hebben, kunnen in geen geval toelaatbaar worden verklaard. 2018/38 De Provincie West-Vlaanderen gaat over tot de organisatie van een vergelijkende selectieprocedure via de procedure van aanwerving, bevordering of interne personeelsmobiliteit, in het Nederlands,

Nadere informatie

INFORMATIEBERICHT. Coördinator technische dienst Graad B1-B3. Waaraan moet je voldoen om te mogen deelnemen aan de selectie?

INFORMATIEBERICHT. Coördinator technische dienst Graad B1-B3. Waaraan moet je voldoen om te mogen deelnemen aan de selectie? INFORMATIEBERICHT Coördinator technische dienst Graad B1-B3 Het gemeentebestuur Herne gaat over tot de aanwerving van een (m/v) coördinator technische dienst graad B1-B3 voltijdse contractuele functie

Nadere informatie

managementassistent afgevaardigd bestuurder

managementassistent afgevaardigd bestuurder 1 Het GO! onderwijs van de Vlaamse Gemeenschap is een Vlaamse openbare instelling belast met de organisatie van het onderwijs van de Vlaamse overheid en streeft naar maximale, gelijke onderwijskansen.

Nadere informatie

INFORMATIEBERICHT. Deskundige personeel en organisatie. Graad B1-B3 voltijds statutair. Opgemaakt op 23/08/2019 voor gemeente Sint-Martens-Latem

INFORMATIEBERICHT. Deskundige personeel en organisatie. Graad B1-B3 voltijds statutair. Opgemaakt op 23/08/2019 voor gemeente Sint-Martens-Latem INFORMATIEBERICHT Deskundige personeel en organisatie Graad B1-B3 voltijds statutair Opgemaakt op 23/08/2019 voor gemeente Sint-Martens-Latem VERTROUWELIJK Inleiding Het gemeentebestuur van Sint-Martens-Latem

Nadere informatie

INFOBROCHURE. Ergotherapeut Dagverzorgingscentrum De Passage

INFOBROCHURE. Ergotherapeut Dagverzorgingscentrum De Passage INFOBROCHURE Ergotherapeut Dagverzorgingscentrum De Passage Voltijdse, contractuele functie (38u/week) Niveau BV1-BV3 Selectieprocedure met het oog op een onmiddellijke aanstelling en met aanleg van een

Nadere informatie

INFORMATIEBERICHT. Administratief medewerker Graad C1-C3. Waaraan moet je voldoen om te mogen deelnemen aan de selectie?

INFORMATIEBERICHT. Administratief medewerker Graad C1-C3. Waaraan moet je voldoen om te mogen deelnemen aan de selectie? INFORMATIEBERICHT Administratief medewerker Graad C1-C3 Stad Zottegem gaat over tot de aanleg van een wervingsreserve van 3 jaar, maximaal verlengbaar met 2 jaar, van een (m/v) administratief medewerker

Nadere informatie

1 VOLTIJDS AFDELINGSHOOFD GRONDGEBONDEN ZAKEN (A4a-A4b) VOOR ONBEPAALDE DUUR, IN CONTRACTUEEL DIENSTVERBAND

1 VOLTIJDS AFDELINGSHOOFD GRONDGEBONDEN ZAKEN (A4a-A4b) VOOR ONBEPAALDE DUUR, IN CONTRACTUEEL DIENSTVERBAND GEMEENTE EN OCMW MALDEGEM ZIJN OP ZOEK NAAR : 1 VOLTIJDS AFDELINGSHOOFD GRONDGEBONDEN ZAKEN (A4a-A4b) VOOR ONBEPAALDE DUUR, IN CONTRACTUEEL DIENSTVERBAND Zowel vrouwelijke als mannelijke kandidaten komen

Nadere informatie

PERSONEELSDIENST ADMINISTRATIEF CENTRUM ANTWERPSESTEENWEG KAPELLEN

PERSONEELSDIENST ADMINISTRATIEF CENTRUM ANTWERPSESTEENWEG KAPELLEN PERSONEELSDIENST ADMINISTRATIEF CENTRUM ANTWERPSESTEENWEG 130 2950 KAPELLEN personeel@kapellen.be FUNCTIE: VOLTIJDS (38/38) CONTRACTUEEL DESKUNDIGE RUIMTELIJKE ORDENING NIVEAU B1-B3 CONTRACT BEPAALDE DUUR

Nadere informatie

INFORMATIEBERICHT. Algemeen directeur Decretale graad. Waaraan moet je voldoen om te mogen deelnemen aan de selectie?

INFORMATIEBERICHT. Algemeen directeur Decretale graad. Waaraan moet je voldoen om te mogen deelnemen aan de selectie? INFORMATIEBERICHT Algemeen directeur Decretale graad Het gemeentebestuur Ledegem gaat over tot de aanwerving van een (m/v) algemeen directeur decretale graad voltijdse statutaire functie met een wervingsreserve

Nadere informatie

INFORMATIEBERICHT DIENSTHOOFD OMGEVING EN ECONOMIE/ OMGEVINGSMABTENAAR. Graad A1a-A3a voltijds statutair

INFORMATIEBERICHT DIENSTHOOFD OMGEVING EN ECONOMIE/ OMGEVINGSMABTENAAR. Graad A1a-A3a voltijds statutair INFORMATIEBERICHT DIENSTHOOFD OMGEVING EN ECONOMIE/ OMGEVINGSMABTENAAR Graad A1a-A3a voltijds statutair Opgemaakt op 23/05/2019 voor gemeente Keerbergen VERTROUWELIJK Inleiding Het gemeentebestuur van

Nadere informatie

INFORMATIEBERICHT. Teamleider proper en groen. Graad C1-C3 voltijds contractueel. Opgemaakt op 20/08/2019 voor stad en OCMW Tielt VERTROUWELIJK

INFORMATIEBERICHT. Teamleider proper en groen. Graad C1-C3 voltijds contractueel. Opgemaakt op 20/08/2019 voor stad en OCMW Tielt VERTROUWELIJK INFORMATIEBERICHT Teamleider proper en groen Graad C1-C3 voltijds contractueel Opgemaakt op 20/08/2019 voor stad en OCMW Tielt VERTROUWELIJK Inleiding Het stadsbestuur en OCMW van Tielt gaan over tot de

Nadere informatie

De kandidaten die ten onrechte aan de procedure mochten deelgenomen hebben, kunnen in geen geval toelaatbaar worden verklaard.

De kandidaten die ten onrechte aan de procedure mochten deelgenomen hebben, kunnen in geen geval toelaatbaar worden verklaard. 2018/15 De Provincie West-Vlaanderen gaat over tot de organisatie van een vergelijkende selectieprocedure via de procedure van aanwerving, bevordering en interne personeelsmobiliteit, in het Nederlands,

Nadere informatie

INFORMATIEBERICHT. Deskundige patrimonium en uitbestede werken Graad B1-B3. Waaraan moet je voldoen om te mogen deelnemen aan de selectie?

INFORMATIEBERICHT. Deskundige patrimonium en uitbestede werken Graad B1-B3. Waaraan moet je voldoen om te mogen deelnemen aan de selectie? INFORMATIEBERICHT Deskundige patrimonium en uitbestede werken Graad B1-B3 Het gemeentebestuur van Herne gaat over tot de aanwerving van een (m/v) deskundige patrimonium en uitbestede werken graad B1-B3

Nadere informatie

FUNCTIEBESCHRIJVING. Functietitel: Afdelingshoofd personen

FUNCTIEBESCHRIJVING. Functietitel: Afdelingshoofd personen FUNCTIEBESCHRIJVING Functietitel: Afdelingshoofd personen Hoofddoel: Leiden en coördineren van de afdeling personen waaronder: Dienst Sociale Zaken En op termijn: Dienst Burgerzaken Dienst Vrije Tijd &

Nadere informatie

THEATERTECHNICUS (m/v)

THEATERTECHNICUS (m/v) GEMEENTE SINT-GILLIS-WAAS THEATERTECHNICUS (m/v) I. Kenmerken van de functie functie: theatertechnicus graad: administratief medewerker niveau: C rang: Cv salarisschaal: C1/C3 tewerkstellingsbreuk: halftijds

Nadere informatie

Selectieprocedure voor de functie van Maatschappelijk werker B1 B3 (m/v) ten behoeve van de sociale dienst OCMW Menen

Selectieprocedure voor de functie van Maatschappelijk werker B1 B3 (m/v) ten behoeve van de sociale dienst OCMW Menen Selectieprocedure voor de functie van Maatschappelijk werker B1 B3 (m/v) ten behoeve van de sociale dienst OCMW Menen 1 voltijdse functie 38/38 contract bepaalde duur tot 30-09-2018 Er werd beslist om

Nadere informatie

Vacature diensthoofd financiën (consulent, A1a-A3a)

Vacature diensthoofd financiën (consulent, A1a-A3a) Vacature diensthoofd financiën (consulent, A1a-A3a) Brandweer Zone Antwerpen streeft naar een degelijke bescherming voor haar burgers, bedrijven en andere maatschappelijke partners. Om een goede dienstverlening

Nadere informatie

Aanwerving en bevordering

Aanwerving en bevordering Aanwerving en bevordering AFDELINGSHOOFDEN CLUSTER TECHNIEK voltijds/deeltijds contractueel/statutair A1a-A2a-A3a Info gent@searchselection.be Wat houdt de job in Als afdelingshoofd binnen de cluster techniek

Nadere informatie

PERSONEELSDIENST ADMINISTRATIEF CENTRUM ANTWERPSESTEENWEG 130 2950 KAPELLEN personeelsdienst@kapellen.be

PERSONEELSDIENST ADMINISTRATIEF CENTRUM ANTWERPSESTEENWEG 130 2950 KAPELLEN personeelsdienst@kapellen.be PERSONEELSDIENST ADMINISTRATIEF CENTRUM ANTWERPSESTEENWEG 130 2950 KAPELLEN personeelsdienst@kapellen.be FUNCTIE: DEELTIJDS CONTRACTUEEL BODE NIVEAU D1 D3 (28/38) INHOUD: 1. VACATURE 2. FUNCTIEBESCHRIJVING

Nadere informatie

INFORMATIEBERICHT ASSISTENT-DIENSTLEIDER BIBLIOTHEEK. Graad B1-B3 voltijds contractueel. Opgemaakt op 01/03/2019 voor stad Zottegem VERTROUWELIJK

INFORMATIEBERICHT ASSISTENT-DIENSTLEIDER BIBLIOTHEEK. Graad B1-B3 voltijds contractueel. Opgemaakt op 01/03/2019 voor stad Zottegem VERTROUWELIJK INFORMATIEBERICHT ASSISTENT-DIENSTLEIDER BIBLIOTHEEK Graad B1-B3 voltijds contractueel Opgemaakt op 01/03/2019 voor stad Zottegem VERTROUWELIJK Inleiding gaat over tot de aanwerving van een (m/v) assistent-dienstleider

Nadere informatie

Met maximaal 8 jaar meerekenbare anciënniteit uit de privésector of als zelfstandige in schaal C1 op weddetrap 8:

Met maximaal 8 jaar meerekenbare anciënniteit uit de privésector of als zelfstandige in schaal C1 op weddetrap 8: theatertechnicus Info aan de kandidaten Kenmerken van de functie Salaris functie: theatertechnicus graad: administratief medewerker niveau: C rang: Cv salarisschaal: C1/C3 tewerkstellingsbreuk: voltijds

Nadere informatie

Administratief medewerker aanleg werfreserve (C1-C3)

Administratief medewerker aanleg werfreserve (C1-C3) Administratief medewerker aanleg werfreserve (C1-C3) Vanaf 2016 maken stad Roeselare en OCMW Roeselare verder werk van één organisatiestructuur. Binnen de brede samenwerking is er de nood aan de aanleg

Nadere informatie

FUNCTIEBESCHRIJVING COÖRDINATOR BURGERZAKEN (niveau B1-B3)

FUNCTIEBESCHRIJVING COÖRDINATOR BURGERZAKEN (niveau B1-B3) FUNCTIEBESCHRIJVING 1. FUNCTIEGEGEVENS Functienaam: coördinator burgerzaken Functiefamilie: leidinggevend Cluster: samenleven 2. DOELSTELLING VAN DE FUNCTIE Staat in voor de beleidsvoorbereiding en -uitvoering

Nadere informatie

De kandidaten die ten onrechte aan de procedure mochten deelgenomen hebben, kunnen in geen geval toelaatbaar worden verklaard.

De kandidaten die ten onrechte aan de procedure mochten deelgenomen hebben, kunnen in geen geval toelaatbaar worden verklaard. 2018/18 De Provincie West-Vlaanderen gaat over tot de organisatie van een vergelijkende selectieprocedure via de procedure van aanwerving, bevordering en interne personeelsmobiliteit, in het Nederlands,

Nadere informatie

Voorwaarde: diploma hoger secundair onderwijs of daarmee gelijkgesteld

Voorwaarde: diploma hoger secundair onderwijs of daarmee gelijkgesteld Selectieprocedure voor de onmiddellijke aanwerving en met aanleg van een werfreserve van 2 jaar Voltijdse, contractuele functie Niveau C1-C3 Voorwaarde: diploma hoger secundair onderwijs of daarmee gelijkgesteld

Nadere informatie

INFOBUNDEL voor vacature Administratief medewerker vrije tijd (m/v) Contract voor onbepaalde duur 38/38 e

INFOBUNDEL voor vacature Administratief medewerker vrije tijd (m/v) Contract voor onbepaalde duur 38/38 e Interne zaken Personeel Heuvelstraat 91 2530 Boechout Telefoon 03 460 06 11 ax 03 460 06 97 info@boechout.be INOBUNDEL voor vacature 2019-03 unctie Niveau en graad Afdeling Administratief medewerker vrije

Nadere informatie

INFOBROCHURE. Begeleider buitenschoolse kinderopvang (D1-D3)

INFOBROCHURE. Begeleider buitenschoolse kinderopvang (D1-D3) INFOBROCHURE Begeleider buitenschoolse kinderopvang (D1-D3) Selectieprocedure met het oog op een onmiddellijke aanstelling en met aanleg van een werfreserve van 2 jaar Halftijdse, contractuele functie

Nadere informatie

ICT-VERANTWOORDELIJKE (B4-B5 CONTRACTUEEL VOLTIJDS 38U/WEEK)

ICT-VERANTWOORDELIJKE (B4-B5 CONTRACTUEEL VOLTIJDS 38U/WEEK) ICT-VERANTWOORDELIJKE (B4-B5 CONTRACTUEEL VOLTIJDS 38U/WEEK) De staat voor de samensmelting van de brandweerdiensten van de gemeenten Berlare, Buggenhout, Dendermonde, Hamme, Lebbeke, Lokeren en Zele.

Nadere informatie

deskundige straathoekwerker

deskundige straathoekwerker De stad Sint-Niklaas is een moderne centrumstad met meer dan 70.000 inwoners. Momenteel zijn we op zoek naar een M/V: deskundige straathoekwerker voltijds contractueel B1-B3 Wat de job inhoudt Straathoekwerk

Nadere informatie

FUNCTIEBESCHRIJVING JURIST

FUNCTIEBESCHRIJVING JURIST FUNCTIEBESCHRIJVING JURIST Functietitel Dienst Directe leidinggevende Plaats in de organisatie Niveau Salarisschaal Statuut Archivaris Archiefbeheer Algemeen coördinator De archivaris rapporteert aan de

Nadere informatie

ICT VERANTWOORDELIJKE (B4-B5 CONTRACTUEEL VOLTIJDS 38U/WEEK)

ICT VERANTWOORDELIJKE (B4-B5 CONTRACTUEEL VOLTIJDS 38U/WEEK) ICT VERANTWOORDELIJKE (B4-B5 CONTRACTUEEL VOLTIJDS 38U/WEEK) De staat voor de samensmelting van de brandweer- en ambulancediensten van de gemeenten Berlare, Buggenhout, Dendermonde, Hamme, Lebbeke, Lokeren

Nadere informatie

Adjunct van de directie Dienst Opleiding contractueel onbepaalde duur - niveau A

Adjunct van de directie Dienst Opleiding contractueel onbepaalde duur - niveau A Brandweerzone Centrum bestaat uit 13 posten die samen 18 gemeenten beschermen. Net geen 1000 beroeps- en vrijwillige brandweermannen en ambulanciers gaan door het vuur om de veiligheid van 550.000 burgers

Nadere informatie

Bundel aanwervingsexamen contractuele functie helper wegen niveau E startbaan

Bundel aanwervingsexamen contractuele functie helper wegen niveau E startbaan Bundel aanwervingsexamen contractuele functie helper wegen niveau E startbaan 1. Toelatings- en aanwervingsvoorwaarden Om aangeworven te worden in deze betrekking gelden volgende toelatings- en aanwervingsvoorwaarden:

Nadere informatie

BEGELEID(STER)ER BUITENSCHOOLSE KINDEROPVANG D1-D3

BEGELEID(STER)ER BUITENSCHOOLSE KINDEROPVANG D1-D3 BEGELEID(STER)ER BUITENSCHOOLSE KINDEROPVANG D1-D3 FUNCTIEBESCHRIJVING Benaming van de functie Functietitel: BEGELEID(STER)ER BUITENSCHOOLSE KINDEROPVANG Statuut: DEELTIJDS Salarisschaal: D1-D3 Wijze van

Nadere informatie

INFORMATIEBERICHT. Technisch assistent Graad D1-D3. Waaraan moet je voldoen om te mogen deelnemen aan de selectie?

INFORMATIEBERICHT. Technisch assistent Graad D1-D3. Waaraan moet je voldoen om te mogen deelnemen aan de selectie? INFORMATIEBERICHT Technisch assistent Graad D1-D3 Het gemeentebestuur Herne gaat over tot de aanwerving van twee (m/v) technische assistenten graad D1-D3 voltijdse contractuele functie met een wervingsreserve

Nadere informatie

Functiebeschrijving: Deskundige (m/v)

Functiebeschrijving: Deskundige (m/v) Functiebeschrijving: Deskundige (m/v) Graad Deskundige (m/v) Functietitel Bedrijfseconomisch Deskundige (m/v) Doelstelling van de functie Als bedrijfseconomisch deskundige geeft u mee dagelijkse leiding

Nadere informatie

Voltijds deskundige Personeel (m/v)

Voltijds deskundige Personeel (m/v) De gemeente Kapellen is een dynamische gemeente van ca. 26.000 inwoners, gelegen midden in het groen. Kapellen beschikt over heel wat troeven, zowel op sportief, cultureel als sociaal vlak. Voor de verdere

Nadere informatie

Gebiedsgerichte werker

Gebiedsgerichte werker Gebiedsgerichte werker (Niveau B1-B3) Doel van de functie: Als gebiedsgericht werker van een gebied in de stad instaan voor de voorbereiding, ondersteuning en uitvoering van diverse projecten binnen dat

Nadere informatie

FACILITAIR MEDEWERKER

FACILITAIR MEDEWERKER FACILITAIR MEDEWERKER DEEL 1: CONTEXT, DOEL EN OPDRACHTEN 1. Plaats in de organisatie De facilitair medewerker rapporteert rechtstreeks aan de organisatiedirecteur. Hij/zij maakt deel uit van het team

Nadere informatie

Selectieprocedure voor de functie van Maatschappelijk werker B1 B3 (m/v) ten behoeve van de sociale dienst OCMW Menen

Selectieprocedure voor de functie van Maatschappelijk werker B1 B3 (m/v) ten behoeve van de sociale dienst OCMW Menen Selectieprocedure voor de functie van Maatschappelijk werker B1 B3 (m/v) ten behoeve van de sociale dienst OCMW Menen 1 voltijdse functie 38/38 contract bepaalde duur tot 30-09-2018 Er werd beslist om

Nadere informatie

Bedrijfsnaam: Brandweer Zone Antwerpen. Uiterste sollicitatiedatum: 1 september 2016

Bedrijfsnaam: Brandweer Zone Antwerpen. Uiterste sollicitatiedatum: 1 september 2016 SJABLOON Werken via KdG Gelieve dit ingevulde sjabloon te mailen naar: werken-via-kdg@kdg.be Sollicitaties dienen verstuurd te worden naar de contactgegevens uit de vacature. Functietitel: Deskundige Communicatie

Nadere informatie

Inschrijvingsbundel technisch medewerker redder. (voltijds, contractueel, C1-C3, bepaalde duur)

Inschrijvingsbundel technisch medewerker redder. (voltijds, contractueel, C1-C3, bepaalde duur) (voltijds, contractueel, C1-C3, bepaalde duur) 1 1 Functieomschrijving en bijzondere rekruteringsvoorwaarden Gemeentebestuur Brakel Sportdienst Gemeentesecretaris Sportdienst 1 FE sportfunctionaris B1

Nadere informatie