Profiel: Pool. Loon. Je bruto maandloon bedraagt minstens 2185,13 euro. Selectiedata. Trap 1 gaat door in de week van 21 maart.

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Profiel: Pool. Loon. Je bruto maandloon bedraagt minstens 2185,13 euro. Selectiedata. Trap 1 gaat door in de week van 21 maart."

Transcriptie

1 Selectieprocedure Intercultureel Bemiddelaar (B1-B2-B3) departement Personeel en Organisatie Afdeling HR Lange Gasthuisstraat ANTWERPEN 14 februari 2011 Aanwerving via startbaanovereenkomst Wie zoeken we? OCMW Antwerpen werkt voortdurend aan de professionalisering en verbetering van zijn dienstverlening. Om dit proces te ondersteunen zijn we in de mogelijkheid om 5 intercultureel bemiddelaars en 1 intercultureel medewerker aan te werven. Nieuwe medewerkers die ervoor zullen zorgen dat de communicatie en hulpverlening tussen klant en hulpverlener geoptimaliseerd wordt. Verder zal er een pool kandidaten worden aangelegd voor een periode van drie jaar waarmee toekomstige vacatures worden ingevuld. Als intercultureel bemiddelaar maak je deel uit van het departement Maatschappelijke Integratie (MI) onder leiding en met ondersteuning van een clusterverantwoordelijke. Je opdracht ligt onder andere bij het ondersteunen van collega s en projecten van MI en het departement Lokaal Sociaal Beleid (LSB). Takenpakket: Als intercultureel bemiddelaar: ben je een brugfiguur die een drempelverlagend effect heeft op de dienstverlening van de organisatie en bemiddelt bij interculturele conflicten; heb je een educatieve-, informatie- en vormingsfunctie. Je vertaalt het bestaande aanbod naar de doelgroep. Je ontwikkelt en geeft vormingspakketten voor klanten en medewerkers. ondersteun je OCMW-medewerkers bij de uitwerking van een aangepaste hulpverleningsstrategie. Je informeert hen over migratie en achtergronden van etnische groepen en bouwt contacten uit met partnerorganisaties en referentiepersonen. ondersteun je OCMW-klanten via een aangepaste doorverwijzing naar de ruime sociale kaart van Antwerpen. Je hebt oog voor de behoeften en de krachten van de klant en beoogt in hun klantbenadering een zo hoog mogelijke zelfredzaamheid. heb je een sensibiliseringsfunctie en maak je interculturaliteit in de organisatie zichtbaar en bespreekbaar en lever je vanuit het veld input voor de ontwikkeling van een beleidsvisie met betrekking tot diversiteit. heb je een signaalfunctie en inventariseer je aan de hand van gesprekken de behoeften van de klanten. Je koppelt dit terug aan de OCMW-medewerkers en geeft input voor het bijwerken van de gehanteerde strategieën of start nieuwe acties.

2 Profiel: Je hebt een bachelor diploma (niveau B) (of gelijkgesteld); Je beschikt over het vermogen je in te leven in verschillende culturen en/of hebt affiniteit met andere culturen en/of talen. Je wordt aangeworven via een startbaanovereenkomst (dit wil zeggen; jonger dan 26 jaar en ingeschreven als werkzoekende); deze startbaanovereenkomst kent een einde op de laatste dag van het kwartaal waarin de kandidaat de leeftijd van 26 jaar bereikt; Je hebt een goede kennis Nederlands; Je bent bereid om te investeren in voortdurende vorming; Je bent gedreven en gemotiveerd om je in te zetten voor het OCMW-cliënteel. Pool De eerst gerangschikte kandidaten worden op basis van een jobmatch tijdens deze selectieprocedure gekoppeld aan de beschikbare vacatures. De andere geslaagde kandidaten komen in een pool voor de periode van drie jaar. Wanneer er gedurende deze periode een nieuwe vacature vrijkomt worden alle kandidaten in de pool gecontacteerd voor een nieuwe jobmatch met de beschikbare vacature. Loon Je bruto maandloon bedraagt minstens 2185,13 euro. Selectiedata Trap 1 gaat door in de week van 21 maart. Trap 2 gaat door in de week van 28 maart Infosessie Op donderdag 10 maart om 17u00 organiseren wij een infosessie in het Elzenveld Marquisauditorium Lange Gasthuisstraat 42, 2000 Antwerpen. Schrijf je in via jobs@ocmw.antwerpen.be met als onderwerp infosessie intercultureel bemiddelaar en met vermelding van uw naam + voornaam. Hoe solliciteren? Je kandidatuur moet uiterlijk op zondag 13 maart 2011 toekomen op het OCMW Antwerpen, Secretariaat, Lange Gasthuisstraat 33, 2000 Antwerpen. Gebruik het verplichte inschrijvingsformulier. Je voegt curriculum vitae + kopie(s) van het (de) vereiste diploma( s) + eventuele attesten toe. Je kan je kandidatuur sturen naar bovengenoemd adres of bij voorkeur mailen naar jobs@ocmw.antwerpen.be. Onvolledige kandidaturen worden niet aanvaard.

3 Wat vind je in deze bundel? Bijlage 1: Functiebeschrijving Hier vind je: een beschrijving van je taken als intercultureel bemiddelaar; de algemene en specifieke aanwervings- of bevorderingsvoorwaarden. Wil je graag solliciteren? Dan moet je aan deze voorwaarden (nationaliteit, diploma, taal, enzovoort ) voldoen; een beschrijving van de A-waarden en gedragscompetenties. Als intercultureel bemiddelaar dien je over dit soort gedrag, kennis en vaardigheden te beschikken. Bijlage 2: Selectieprocedure Hier vind je een competentierooster en het selectieprogramma. Je leest er hoe we je zullen beoordelen en hoe het selectieprogramma eruit ziet. Bijlage 3: Het VERPLICHTE inschrijvingsformulier Gebruik altijd dit formulier als je solliciteert. Meer info? Inhoudelijk: Kim Devos Diversiteitsconsulent kim.devos2@stad.antwerpen.be Procedure: Dominique Van Hove HR deskundige dominique.vanhove@ocmw.antwerpen.be

4 OCMWANTWERPEN Functiebeschrijving Functietitel Weddenschaal Intercultureel Bemiddelaar B1 B2 B3 Departement Maatschappelijke Integratie Locaal Sociaal Beleid Dienst / Afdeling Verschillende tewerkstellingsmogelijkheden afhankelijk van het departement en de afdeling van tewerkstelling Doelstelling van de functie Vervullen van een brugfunctie tussen klant en hulpverlener waardoor zowel op inhoudelijk als relationeel vlak de communicatie op het gebied van taal en cultuur wordt geoptimaliseerd en waardoor de zelfredzaamheid van de klant wordt bevorderd.

5 Resultaatsgebieden Resultaatsgebied 1: Verbeteren van de communicatie tussen cliënten en hulpverleners door cultureel bepaalde denkkaders, waardepatronen, normen en gewoonten te vertalen en te verduidelijken. Resultaatsgebied 2: Bemiddelen in conflictsituaties die hun oorzaak kennen in taalkundig of cultureel bepaalde misverstanden. Verhelderen van deze misverstanden. Resultaatsgebied 3: Inventariseren van leemtes tussen enerzijds de hulpverlening en anderzijds de leefwereld van de doelgroep via overlegmomenten en gesprekken zodat hulpverlening en leefwereld van de doelgroep beter op elkaar afgestemd zijn. Resultaatsgebied 4: Vorming geven aan medewerkers/klanten zodat de hulpverlening en de leefwereld van de doelgroep nauwer bij elkaar aansluiten. Resultaatsgebied 5: Doorlichten van lopende projecten binnen de organisatie vanuit het perspectief van de doelgroep. Verwerken van opmerkingen/aandachtspunten en vertalen binnen bestaande en/of nieuwe projecten. Resultaatsgebied 6: Activeren van kwetsbare groepen door te focussen op de mogelijkheden binnen het hulpverleningsproces en het potentieel bij de doelgroep. Resultaatsgebied 7: Deelnemen aan groepsoverleg (zowel teamoverleg, welzijnsoverleg, werkgroepen als overleg met collega s en verantwoordelijken) teneinde de hulpverlening te optimaliseren en bij te sturen daar waar nodig en de werking van de dienst te bevorderen.

6 Autonomie Beslissingsbevoegdheden Uitvoering van de dagelijkse taken binnen de door de dienstleiding bepaalde grenzen. Men moet autorisatie vragen aan de leiding in verband met: Initiatieven die buiten de met de leiding afgesproken grenzen vallen. Diploma en/of opleidingsniveau vereist voor de functie Aanwervingsvoorwaarden: 1. voldoen aan de nationaliteitsvereiste 2. tenminste 18 jaar zijn 3. gedrag vertonen in overeenstemming met de beoogde betrekking 4. burgerlijke en politieke rechten genieten 5. voldoen aan de taalwetgeving 6. geslaagd en nuttig gerangschikt zijn voor een vergelijkende selectieproef 7. geneeskundig geschikt zijn voor de functie 8. met gunstig gevolg een effectieve proeftijd hebben doorgemaakt 9. geen statutair personeelslid zijn bij OCMW Antwerpen in deze functie 10. in het bezit zijn van een diploma dat toegang geeft tot het niveau B van het gemeentepersoneel De voorwaarden 9 en 10 moeten vervuld zijn uiterlijk op de datum van afsluiting van de kandidatuurstelling. De voorwaarden 1 tot en met 7 moeten vervuld zijn uiterlijk op de datum van aanstelling op proef. De voorwaarde 8 moet vervuld zijn uiterlijk na proeftijd op de datum van vaste aanstelling of benoeming. Bevorderingsvoorwaarden: 1. voldoen aan de aanwervingsvoorwaarden inzake nationaliteit, gedrag, burgerlijke en politieke rechten en geneeskundig geschiktheid 2. bij indiensttreding een volwaardige selectieprocedure hebben doorlopen 3. tenminste 1 jaar niveauanciënniteit bezitten binnen het D en/of C niveau of voldoen aan de diplomavereisten volgens de aanwervingsvoorwaarden 4. de laatste eindwaardering moet gunstig zijn, behoudens vermelde uitzonderingen 5. opgelopen tuchtstraffen moeten doorgehaald zijn 6. geslaagd en nuttig gerangschikt zijn voor een vergelijkende selectieproef 7. met gunstig gevolg een effectieve proeftijd hebben doorgemaakt 8. geen statutair personeelslid zijn bij OCMW Antwerpen in deze functie 9. voldoen aan de diplomavereisten volgens de aanwervingsvoorwaarden of het bewijs leveren dat 1 jaar relevante expertise is opgebouwd in een zelfde vakgebied De voorwaarden 2, 3, 8 en 9 moeten vervuld zijn uiterlijk op de datum van afsluiting van de kandidatuurstelling. De voorwaarden 4, 5 en 6 moeten vervuld zijn uiterlijk op de datum van start van de proeftijd voor bevordering. Voorwaarden 1 en 7 moeten vervuld zijn uiterlijk op de datum van bevordering.

7 Competentieprofiel A-waarden Waardegebonden competenties Samenwerken: Bijdragen tot het team door open communicatie en betrokkenheid U werkt constructief mee in het team. U stelt zich loyaal en betrokken op. U deelt relevante informatie, kennis, technieken en ervaringen met collega's. U komt binnen het team uit voor de eigen mening, maar legt zich loyaal neer bij de teambeslissing. U spreekt op een constructieve en respectvolle manier over collega's. U levert een actieve bijdrage aan de werking van het team. U biedt spontaan hulp aan, ook al valt de taak niet onder de eigen opdracht. Klantgerichtheid: Pro-actieve klantgerichtheid U onderzoekt actief wensen en noden van klanten en stemt de dienstverlening van de organisatie erop af. U formuleert concrete voorstellen om de dienstverlening te verbeteren. U onderneemt concrete acties naar aanleiding van specifieke feedback van de interne klant of burger. U onderhoudt actief contacten met de klant om na te gaan op welke punten de eigen dienstverlening aan de klant kan worden verbeterd. U begeleidt de klant zo snel mogelijk naar zelfstandigheid. U neemt klachten ernstig en trekt er lessen uit. Diversiteit: Omgaan met diversiteit bevorderen U zet anderen aan om correct om te gaan met diversiteit. U stelt voorbeeldgedrag op gebied van diversiteit. U gaat bedachtzaam om met vragen rond diversiteit. U neemt zelfstandig beslissingen binnen vooraf bepaalde grenzen rond diversiteit. U heeft zicht op consequenties van uw beslissingen rond diversiteitsvragen. U zet anderen er actief toe aan om respectvol om te gaan met burgers en collega's ongeacht hun herkomst, opvattingen, achtergrond of positie. Integriteit: Regels respecteren U handelt correct en respecteert de regels. U leeft de gedragscode na. U respecteert de regels en gemaakte afspraken binnen uw dienst en komt deze na. U bent eerlijk tegenover uw collega's en het bestuur. U bent alert voor mogelijke fraude en corruptie en meldt vermoedens of constateringen. U behandelt vertrouwelijke informatie op een correcte manier. U vermijdt (zelfs de schijn van) partijdigheid, afhankelijkheid, willekeur en bevoordeling. U handelt consequent: u neemt in gelijkaardige omstandigheden, gelijkaardige standpunten in en/of houding aan. Kostenbewustzijn: Kostenbewust handelen U gebruikt niet meer materiaal dan nodig is. U betrekt niet meer mensen dan noodzakelijk voor de uitvoering van een taak. Uw noodzakelijke pauzes duren niet langer dan de tijd die nodig is. U streeft ernaar om, voor het eigen werk, meer rendabele methodes te hanteren. U signaleert aan de directe chef bepaalde minder rendabele situaties. U bent altijd stipt op tijd (op het werk, voor vergaderingen).

8 Gedragscompetenties Relationele competenties Schriftelijke communicatie: Schriftelijke boodschappen structureren U structureert uw boodschap en hanteert een gepast taalgebruik afhankelijk van de situatie of het publiek. U gebruikt een stijl die aangepast is aan de situatie (zakelijk, onderhoudend, informatief,..). U gebruikt een taal die aangepast is aan het publiek (jargon toelichten,..). U maakt zelfstandig verschillende soorten documenten op (brieven, collegebesluiten, nota's,..). U brengt complexe boodschappen op een correcte, heldere en aangepaste manier. U beschrijft duidelijk de argumenten die uw boodschap kracht bijzetten. Empathie: Kunnen omgaan met onuitgesproken gevoelens U merkt onuitgesproken gevoelens, behoeften en wensen van anderen op en reageert gepast. U onderneemt concrete acties om aan specifieke behoeften en verwachtingen van anderen tegemoet te komen. U speelt gepast in op impliciete of onuitgesproken gevoelens van anderen. U merkt uiteenlopende gedachten en gevoelens op en probeert de achterliggende boodschap te achterhalen. U merkt onderliggende gevoeligheden en potentiële conflicten op. U geeft blijk van het goed kunnen inschatten van gevoeligheden en reacties van anderen. Adviesverlening: Vaktechnisch adviseren U geeft gericht technisch advies op basis van eigen expertise en ervaring. U wint het vertrouwen van collega's en klanten door uw technische expertise. U bouwt klantenrelaties verder uit door geloofwaardig over te komen. U geeft steeds inhoudelijk correct advies. U brengt een advies zowel mondeling als schriftelijk begrijpelijk en gestructureerd over. U formuleert het advies zonder onnodig vakjargon te gebruiken. U legt op basis van achtergronden en context uit waarom u een bepaald standpunt inneemt. Coachen: Ontwikkelingsgericht begeleiden van klanten U stimuleert klanten op gemotiveerde wijze om zelf oplossingen te zoeken U begeleidt klanten naar zelfstandigheid, door ze optimaal te ondersteunen en aan te moedigen U heeft bij de begeleiding van mensen oog voor de eigen mogelijkheden van de klant, werkt emancipatorisch, neemt niet alle verantwoordelijkheden over U waardeert en stimuleert positieve evoluties in gedrag van klanten U geeft terugkoppeling en doet voorstellen om problemen in de toekomst te vermijden Taakgerichte competenties Initiatief en pro-activiteit: initiatief nemen U neemt zelf de verantwoordelijkheid voor een bepaalde opdracht of taak. U ziet werk liggen en gaat over tot actie. U speelt spontaan in op kansen die zich aandienen. U doet eerst zelf al het mogelijke om een probleem op te lossen alvorens de hulp van anderen in te roepen. U pikt spontaan in op problemen, taken en opdrachten en gaat over tot actie. U vangt onverwachte taken op een doeltreffende manier op. U zet een actie op de rails op basis van globale richtlijnen.

9 Informatieverwerkende competenties Synthese en conclusie: hypothese formuleren U formuleert hypothesen voor problemen op basis van beschikbare informatie. U brengt verschillende elementen samen tot een relevante synthese. U onderzoekt alternatieve verklaringen voor een bepaald resultaat. U betrekt haalbaarheid in uw overwegingen. U toont een gezonde kritische ingesteldheid. U formuleert een logische conclusie op basis van de verzamelde informatie. Persoonsgebonden competenties Kwaliteitsgerichtheid: De eigen kwaliteit bewaken U ziet toe dat het eigen werk een constante kwaliteit heeft. U stuurt bij als de kwaliteit ondermaats is. U blijft onder druk oog hebben voor detail en kwaliteit van het werk. U controleert of het eigen werk beantwoordt aan de gestelde kwaliteitsnormen. U volgt de voorgeschreven procedures Stressbestendigheid: Omgaan met onverwachte situaties U blijft doorzetten bij tegenslagen of teleurstellingen. U reageert rustig bij tegenstand of persoonlijke verwijten, negatieve feedback. U blijft zich openstellen voor meningen of opmerkingen van anderen. U behoudt bij confrontaties een correcte en tactvolle houding: u vermijdt woordenwisselingen, reageert respectvol. U blijft effectief handelen in situaties waar de eigen kennis en ervaring ontoereikend is.

10 Bijlage 2: selectieprocedure 1. Competentierooster OVERZICHT COMPETENTIES: INTERCULTUREEL BEMIDDELAAR Weging Competentie Trap 1: jurygesprek Trap 2: schriftelijke + mondelinge proef Max. totaal scores Max. totaal scores x weging 1 Samenwerken Klantgerichtheid Diversiteit Integriteit Empathie Adviesverlening Coaching Totaal 200 Noot: In de kolom max. totaalscores wordt vermeld enkel indien een bepaalde competentie zowel in trap 1 als in trap 2 bevraagd wordt. 2. Selectieprogramma Trap 1: Jurygesprek Competenties met scores en wegingen worden weergegeven in de competentieroosters. De kandidaten moeten 60% behalen om geslaagd te zijn. De 20 geslaagde kandidaten met de hoogste score gaan door naar de tweede trap. Trap 2: Schriftelijke en mondelinge proef De kandidaten bereiden een schriftelijke case voor en presenteren deze vervolgens aan de jury. Nadien volgt een diepte-interview. Competenties met scores en wegingen worden weergegeven in het competentierooster. De kandidaten moeten 60% behalen om geslaagd te zijn. Eindrangschikking De eindrangschikking wordt bepaald door de behaalde resultaten van trap 1 en trap 2. Om als geslaagd te worden beschouwd, dienen de kandidaten minstens 60 % te behalen als totaalscore en minstens 60% op elke trap afzonderlijk. De geslaagde kandidaten worden volgens hun score gerangschikt en op die basis gekoppeld aan vacatures.

11 Bijlage 3: Het verplichte inschrijvingsformulier Intercultureel Bemiddelaar Inschrijvingsformulier Intercultureel Bemiddelaar (B1-B2-B3) departement Personeel en Organisatie Afdeling HR Lange Gasthuisstraat Antwerpen Contactgegevens (invullen in drukletters aub) naam: voornaam: nationaliteit: straat: huisnummer: busnummer: postnummer: gemeente: geboortedatum: - geslacht: M V telefoonnummer werk: telefoonnummer privé: gsm: werk: privé: Datum: Ik ben tewerkgesteld bij het OCMW Antwerpen stamnummer: functie: dienst: Handtekening: Deelname aan de selectieprocedure gebeurt alleen als je voldoet aan de gestelde voorwaarden. Inschrijving toegekomen op: Je kandidatuur moet zondag 13 maart 2011 toekomen bij OCMW Antwerpen, Secretariaat, Lange Gasthuisstraat 33, 2000 Antwerpen. Gebruik het verplichte inschrijvingsformulier, voeg je curriculum vitae toe + kopie(s) van het (de) vereiste diploma( s) + eventuele attesten. Je kan je kandidatuur doorsturen per post naar bovengenoemd adres of bij voorkeur mailen naar jobs@ocmw.antwerpen.be

Verkorte selectieprocedure Deskundige toeleiding (B1-B2-B3) Verkorte selectieprocedure deskundige toeleiding. Wie zoeken we? Aanbod.

Verkorte selectieprocedure Deskundige toeleiding (B1-B2-B3) Verkorte selectieprocedure deskundige toeleiding. Wie zoeken we? Aanbod. Verkorte selectieprocedure Deskundige toeleiding (B1-B2-B3) departement Personeel en Organisatie afdeling HR dienst Werving en Selectie telnr. HR-deskundige: 03 338 25 95 Algemeen telnr: 03 338 65 18 vacatures@ocmw.antwerpen.be

Nadere informatie

(bachelor, B1-B2-B3) startbaanovereenkomst

(bachelor, B1-B2-B3) startbaanovereenkomst Verkorte selectieprocedure intercultureel bemiddelaar (bachelor, B1-B2-B3) departement Personeel dienst Werving en Selectie tel. 03 338 65 18 vacatures@ocmw.antwerpen.be Verkorte selectieprocedure intercultureel

Nadere informatie

Verkorte selectie consulent bedrijfspsychologie preventieadviseur psychosociale zorg

Verkorte selectie consulent bedrijfspsychologie preventieadviseur psychosociale zorg Verkorte selectie Consulent bedrijfspsychologie (master, A1-A2-A3) departement Personeel en Organisatie afdeling Human Resources dienst Werving en Selectie telnr. HR-deskundige: 03 338 11 67 Algemeen telnr:

Nadere informatie

Vind je bovendien dat welzijn op het werk medewerkers drijft om het beste van zichzelf te geven? Dan ben jij diegene die we zoeken!

Vind je bovendien dat welzijn op het werk medewerkers drijft om het beste van zichzelf te geven? Dan ben jij diegene die we zoeken! Verkorte selectie (arbeids)geneesheer (A8a-A8b, master) departement Personeel afdeling Human Resources dienst Werving en Selectie HR-deskundige, tel. 03 338 11 67 Algemeen, tel. 03 338 65 18 vacatures@ocmw.antwerpen.be

Nadere informatie

Contractuele en statutaire selectieprocedure bij aanwerving en bevordering

Contractuele en statutaire selectieprocedure bij aanwerving en bevordering Selectieprocedure Arbeidsgeneesheer (A8a-A8b) master departement Personeel en Organisatie afdeling HR dienst Werving en Selectie telnr. HR-deskundige: 03 338 11 67 Algemeen telnr: 03 338 65 18 selecties@ocmw.antwerpen.be

Nadere informatie

23 oktober 2012. Onze hoofd-maatschappelijk-werkers werken bij verschillende diensten zoals:

23 oktober 2012. Onze hoofd-maatschappelijk-werkers werken bij verschillende diensten zoals: Selectie hoofd-maatschappelijk-werker (B4-B5) departement Personeel en Organisatie afdeling Human Resources dienst Werving en Selectie HR-deskundige, tel. 03 338 92 16 algemeen nummer, tel. 03 338 65 18

Nadere informatie

Contractuele en statutaire selectieprocedure bij aanwerving

Contractuele en statutaire selectieprocedure bij aanwerving Selectieprocedure Consulent vastgoed (A1a-A2a-A3a) departement Personeel en Organisatie afdeling HR dienst Werving en Selectie telnr. HR-deskundige: 03 338 92 16 Algemeen telnr: 03 338 65 18 selecties@ocmw.antwerpen.be

Nadere informatie

B1 - DESKUNDIGE LEIDINGGEVENDE

B1 - DESKUNDIGE LEIDINGGEVENDE B1 - DESKUNDIGE LEIDINGGEVENDE Competentieprofiel Waardegebonden competenties Klantgerichtheid De dienstverlening afstemmen op de gevoeligheden, behoeften en wensen van interne klanten en burgers, ook

Nadere informatie

Boekhouder/Financieel Deskundige (m/v) Voltijds - Nederlandstalig Bij de steundienst van het hof van cassatie

Boekhouder/Financieel Deskundige (m/v) Voltijds - Nederlandstalig Bij de steundienst van het hof van cassatie Kelly Frison Attaché selectie Kelly.frison@just.fgov.be Boekhouder/Financieel Deskundige (m/v) Voltijds - Nederlandstalig Bij de steundienst van het hof van cassatie Inhoud van de functie Profiel Werkgever

Nadere informatie

Deskundige ICT - systeembeheerder

Deskundige ICT - systeembeheerder 1. FUNCTIEDOEL De deskundige ICT levert samen met zijn/haar collega s expertise informatie, diensten en producten af aan de interne klanten, met de nodige kwaliteitsvereisten, volgens de juiste procedures

Nadere informatie

Je ontwikkelt een gedeelde HR-visie en vertaalt deze in strategische doelstellingen, die passen binnen het strategisch meerjarenplan van KORTRIJK.

Je ontwikkelt een gedeelde HR-visie en vertaalt deze in strategische doelstellingen, die passen binnen het strategisch meerjarenplan van KORTRIJK. Functiebeschrijving HR - Manager KORTRIJK Functiegegevens Functiebenaming: Team: Loonschaal: HR-manager KORTRIJK P & O (Loon & Tijd + HR) A5a-A5b Plaats in de organisatie Je bent lid van het managementteam

Nadere informatie

Competentieprofiel. Maatschappelijk werker

Competentieprofiel. Maatschappelijk werker Competentieprofiel maatschappelijk werker OCMW 1. Functie Functienaam Afdeling Dienst Functionele loopbaan Maatschappelijk werker Sociale zaken Sociale dienst B1-B3 2. Context Het OCMW garandeert aan elke

Nadere informatie

Competentiemanagement bij de federale overheid

Competentiemanagement bij de federale overheid Competentiemanagement bij de federale overheid Competentieprofielen Basis Projectleider A1 December 2009 PROJECTLEIDER A1 1/ BASISPROFIEL Tabel informatie begrijpen taken Taken uitvoeren Projectleider

Nadere informatie

Voltijds deskundige (m/v) secretariaat

Voltijds deskundige (m/v) secretariaat De gemeente Kapellen is een dynamische gemeente van ca. 26.000 inwoners, gelegen midden in het groen. Kapellen beschikt over heel wat troeven, zowel op sportief, cultureel als sociaal vlak. Voor de verdere

Nadere informatie

Competentiemanagement bij de federale overheid

Competentiemanagement bij de federale overheid Competentiemanagement bij de federale overheid Competentieprofielen Basis Leidinggevend A1 December 2009 LEIDINGGEVEND A1 1/ BASISPROFIEL Tabel informatie begrijpen taken Taken uitvoeren Leidinggevend

Nadere informatie

Competentiemanagement bij de federale overheid

Competentiemanagement bij de federale overheid Competentiemanagement bij de federale overheid Competentieprofielen Basis Leidinggevend D December 2009 LEIDINGGEVEND D 1/ BASISPROFIEL Tabel informatie begrijpen taken Taken uitvoeren Leidinggevend D

Nadere informatie

PERSONEELSDIENST ADMINISTRATIEF CENTRUM ANTWERPSESTEENWEG KAPELLEN

PERSONEELSDIENST ADMINISTRATIEF CENTRUM ANTWERPSESTEENWEG KAPELLEN PERSONEELSDIENST ADMINISTRATIEF CENTRUM ANTWERPSESTEENWEG 130 2950 KAPELLEN personeelsdienst@kapellen.be FUNCTIE: VOLTIJDS CONTRACTUEEL DIENSTHOOFD WELZIJN EN GEZIN NIVEAU A1a-A1b-A2 (38/38) INHOUD: 1.

Nadere informatie

FUNCTIEBESCHRIJVING: Gemeenschapswacht

FUNCTIEBESCHRIJVING: Gemeenschapswacht FUNCTIEBESCHRIJVING: Gemeenschapswacht 1. FUNCTIEBENAMING Naam van de functie Afdeling Niveau/rang Graad Gemeenschapswacht Gemeenschapswachten C1-C3 Administratief 2. DOEL VAN DE FUNCTIE Uitvoeren van

Nadere informatie

Projectleider IT-infrastructuur

Projectleider IT-infrastructuur Functiebeschrijving Projectleider IT-infrastructuur Functiegegevens Functiebenaming : Directie : Team: Loonschaal: Rapporteert aan: Projectleider IT-infrastructuur Bedrijfsvoering IT A1a-A3a IT-coördinator

Nadere informatie

F U N C T I E P R O F I E L

F U N C T I E P R O F I E L F U N C T I E P R O F I E L I. I D E N T I F I C A T I E G E G E V E N S Functiebenaming Weddeschaal Graad Directie - dep - dienst Functiefamilie maatschappelijk werker Sociale Dienst B1-B2-B3 maatschappelijk

Nadere informatie

Aanwervingsprocedure voor de functie van Huishoudhulp E1-E3 (m/v) ten behoeve van de dienst van het OCMW 11,4/38 contractueel / bepaalde duur (6

Aanwervingsprocedure voor de functie van Huishoudhulp E1-E3 (m/v) ten behoeve van de dienst van het OCMW 11,4/38 contractueel / bepaalde duur (6 Aanwervingsprocedure voor de functie van Huishoudhulp E1-E3 (m/v) ten behoeve van de dienst van het OCMW 11,4/38 contractueel / bepaalde duur (6 maand) en 2 x 38/38 + samenstelling wervingsreserve 1 jaar

Nadere informatie

MAATSCHAPPELIJK WERKER SOCIALE DIENST INDIVIDUELE HULPVERLENING

MAATSCHAPPELIJK WERKER SOCIALE DIENST INDIVIDUELE HULPVERLENING INFORMATIEPAKKET MAATSCHAPPELIJK WERKER SOCIALE DIENST INDIVIDUELE HULPVERLENING FUNCTIECONTEXT Het OCMW Waregem staat in om zorg, hulp, opvang en begeleiding te bieden waar nodig en dit in de eerste plaats

Nadere informatie

Voltijds technisch medewerker (m/v)

Voltijds technisch medewerker (m/v) De gemeente Kapellen is een dynamische gemeente van ca. 26.000 inwoners, gelegen midden in het groen. Kapellen beschikt over heel wat troeven, zowel op sportief, cultureel als sociaal vlak. Voor de verdere

Nadere informatie

Competentiemanagement bij de federale overheid

Competentiemanagement bij de federale overheid Competentiemanagement bij de federale overheid Competentieprofielen Basis Ondersteunend/Epert C December 2009 ONDERSTEUNEND/EXPERT C 1/ BASISPROFIEL Tabel informatie begrijpen taken Ondersteunend/Epert

Nadere informatie

Contractuele en statutaire selectieprocedure bij aanwerving en verruimde bevordering

Contractuele en statutaire selectieprocedure bij aanwerving en verruimde bevordering Selectieprocedure Hoofd van de boekhouding Bestuurscoördinator financiën (A5a - A5b) departement Personeel en Organisatie afdeling HR dienst Werving en Selectie telnr. HR-deskundige: 03 338 92 16 Algemeen

Nadere informatie

Competentiemanagement bij de federale overheid

Competentiemanagement bij de federale overheid Competentiemanagement bij de federale overheid Competentieprofielen Basis Leidinggevend A2 December 2009 LEIDINGGEVEND A2 1/ BASISPROFIEL Tabel informatie begrijpen taken Taken uitvoeren Leidinggevend

Nadere informatie

VACATURE INTERGEMEENTELIJKE PROJECTMEDEWERKER

VACATURE INTERGEMEENTELIJKE PROJECTMEDEWERKER STAD NINOVE PERSONEELSDIENST Tel: 054 31 33 04 054 31 32 53 VACATURE INTERGEMEENTELIJKE PROJECTMEDEWERKER De stad Ninove organiseert een verkorte selectieprocedure voor de contractuele functie van intergemeentelijke

Nadere informatie

PERSONEELSDIENST ADMINISTRATIEF CENTRUM ANTWERPSESTEENWEG 130 2950 KAPELLEN personeelsdienst@kapellen.be

PERSONEELSDIENST ADMINISTRATIEF CENTRUM ANTWERPSESTEENWEG 130 2950 KAPELLEN personeelsdienst@kapellen.be PERSONEELSDIENST ADMINISTRATIEF CENTRUM ANTWERPSESTEENWEG 130 2950 KAPELLEN personeelsdienst@kapellen.be FUNCTIE: DEELTIJDS CONTRACTUEEL BODE NIVEAU D1 D3 (28/38) INHOUD: 1. VACATURE 2. FUNCTIEBESCHRIJVING

Nadere informatie

Competentiemanagement bij de federale overheid

Competentiemanagement bij de federale overheid Competentiemanagement bij de federale overheid Competentieprofielen Basis Projectleider B December 2009 PROJECTLEIDER B 1/ BASISPROFIEL Tabel informatie begrijpen taken Taken uitvoeren Projectleider B

Nadere informatie

Competentiemanagement bij de federale overheid

Competentiemanagement bij de federale overheid Competentiemanagement bij de federale overheid Competentieprofielen Basis Ondersteunend/Epert B December 2009 ONDERSTEUNEND/EXPERT B 1/ BASISPROFIEL Tabel informatie begrijpen taken Taken uitvoeren Ondersteunend/Epert

Nadere informatie

FUNCTIEBESCHRIJVING. Functietitel: Afdelingshoofd personen

FUNCTIEBESCHRIJVING. Functietitel: Afdelingshoofd personen FUNCTIEBESCHRIJVING Functietitel: Afdelingshoofd personen Hoofddoel: Leiden en coördineren van de afdeling personen waaronder: Dienst Sociale Zaken En op termijn: Dienst Burgerzaken Dienst Vrije Tijd &

Nadere informatie

Voltijds hoofd schoonmaak (m/v)

Voltijds hoofd schoonmaak (m/v) De gemeente Kapellen is een dynamische gemeente van ca. 26.000 inwoners, gelegen midden in het groen. Kapellen beschikt over heel wat troeven, zowel op sportief, cultureel als sociaal vlak. Voor de verdere

Nadere informatie

MAATSCHAPPELIJK WERKER JURIDISCHE DIENST

MAATSCHAPPELIJK WERKER JURIDISCHE DIENST INFORMATIEPAKKET MAATSCHAPPELIJK WERKER JURIDISCHE DIENST FUNCTIECONTEXT Het OCMW Waregem staat in om zorg, hulp, opvang en begeleiding te bieden waar nodig en dit in de eerste plaats voor de inwoners

Nadere informatie

Functiebeschrijving PARAMEDICUS WOON EN LEEF BEGELEIDING BV1 BV3

Functiebeschrijving PARAMEDICUS WOON EN LEEF BEGELEIDING BV1 BV3 Beschrijving doel en visie Binnen de eengemaakte organisatie, stad en OCMW, staat de burger centraal. Om dit te realiseren zijn er 3 klantgerichte sectoren: dienstverlening, samenleving en stadsontwikkeling

Nadere informatie

Competentiemanagement bij de federale overheid

Competentiemanagement bij de federale overheid Competentiemanagement bij de federale overheid Competentieprofielen Basis Leidinggevend A3 December 2009 LEIDINGGEVEND A3 1/ BASISPROFIEL Tabel informatie begrijpen taken Taken uitvoeren Leidinggevend

Nadere informatie

GEZINSONDERSTEUNEND WERK ONDERZOEK NAAR COMPETENTIES BIJ VRIJWILLIGERS EN PROFESSIONALS

GEZINSONDERSTEUNEND WERK ONDERZOEK NAAR COMPETENTIES BIJ VRIJWILLIGERS EN PROFESSIONALS GEZINSONDERSTEUNEND WERK ONDERZOEK NAAR COMPETENTIES BIJ VRIJWILLIGERS EN PROFESSIONALS Het doel van dit onderzoek is een vergelijking te maken tussen de aanwezige competenties bij professionals en vrijwilligers

Nadere informatie

Voltijds elektricien (m/v)

Voltijds elektricien (m/v) De gemeente Kapellen is een dynamische gemeente van ca. 26.000 inwoners, gelegen midden in het groen. Kapellen beschikt over heel wat troeven, zowel op sportief, cultureel als sociaal vlak. Voor de verdere

Nadere informatie

Departement Burger en Vrije Tijd Binnenschoolse Opvang. administratief

Departement Burger en Vrije Tijd Binnenschoolse Opvang. administratief FUNCTIEBESCHRIJVING: Begeleider binnenschoolse opvang 1. FUNCTIEBENAMING Naam van de functie Afdeling Niveau/rang Graad Begeleider Departement Burger en Vrije Tijd Binnenschoolse Opvang E1-E3 administratief

Nadere informatie

ADMINISTRATIEF MEDEWERKER Functionele loopbaan C1 C3 voltijds

ADMINISTRATIEF MEDEWERKER Functionele loopbaan C1 C3 voltijds INSCHRIJVINGSFORMULIER Voegen bij de kandidatuurstelling met curriculum vitae voor de betrekking van ADMINISTRATIEF MEDEWERKER Functionele loopbaan C1 C3 voltijds Naam en voornaam (in drukletters) :...

Nadere informatie

Jeugdwerker (jongerencultuur) - tijdelijk

Jeugdwerker (jongerencultuur) - tijdelijk Jeugdwerker (jongerencultuur) - tijdelijk Functiebenaming/graad en functionele loopbaan Jeugdwerker, C1-C3. Doel van de functie Je ondersteunt de inhoudelijke werking van de jeugddienst met de focus op

Nadere informatie

VACATURE DIGICOACH. Een tijdelijk digicoach (niveau B1- voltijds contract van 1 jaar). Indiensttreding ten laatste op 1 juni 2015.

VACATURE DIGICOACH. Een tijdelijk digicoach (niveau B1- voltijds contract van 1 jaar). Indiensttreding ten laatste op 1 juni 2015. VACATURE DIGICOACH Het bibliotheeksamenwerkingsverband BROERE (onderdeel van projectvereniging BIE) - een intergemeentelijk samenwerkingsverband tussen 8 gemeenten, met name Roeselare, Staden, Moorslede,

Nadere informatie

Competentiemanagement bij de federale overheid

Competentiemanagement bij de federale overheid Competentiemanagement bij de federale overheid Competentieprofielen Basis Ondersteunend/Epert A1 December 2009 ONDERSTEUNEND/EXPERT A1 1/ BASISPROFIEL Tabel informatie begrijpen taken Ondersteunend/Epert

Nadere informatie

FUNCTIEBESCHRIJVING JURIST

FUNCTIEBESCHRIJVING JURIST FUNCTIEBESCHRIJVING JURIST Functietitel Dienst Directe leidinggevende Plaats in de organisatie Niveau Salarisschaal Statuut Archivaris Archiefbeheer Algemeen coördinator De archivaris rapporteert aan de

Nadere informatie

Contractueel administratief bediende Preventie - halftijds dienstverband

Contractueel administratief bediende Preventie - halftijds dienstverband VACANTVERKLARING Hulpverleningszone ZUID-WEST LIMBURG gaat over tot het aanleggen van een werfreserve voor en de aanwerving van (m/v): Contractueel administratief bediende Preventie - halftijds dienstverband

Nadere informatie

Functiebeschrijving Administratief medewerker dienst Burgerzaken Voltijds

Functiebeschrijving Administratief medewerker dienst Burgerzaken Voltijds Functiebeschrijving Administratief medewerker dienst Burgerzaken Voltijds 1. FUNCTIE Concrete functie: administratief medewerker dienst Burgerzaken Niveau: C1 - C3 Brutomaandwedde volgens barema (min.

Nadere informatie

2 deeltijds front-office medewerkers (m/v) Ruimte en Wonen

2 deeltijds front-office medewerkers (m/v) Ruimte en Wonen De gemeente Kapellen is een dynamische gemeente van ca. 26.000 inwoners, gelegen midden in het groen. Kapellen beschikt over heel wat troeven, zowel op sportief, cultureel als sociaal vlak. Voor de verdere

Nadere informatie

Bundel aanwervingsexamen contractuele functie helper wegen niveau E startbaan

Bundel aanwervingsexamen contractuele functie helper wegen niveau E startbaan Bundel aanwervingsexamen contractuele functie helper wegen niveau E startbaan 1. Toelatings- en aanwervingsvoorwaarden Om aangeworven te worden in deze betrekking gelden volgende toelatings- en aanwervingsvoorwaarden:

Nadere informatie

Voor de dienst onderwijs van de gevangenis zijn wij op zoek naar een administratief medewerker.

Voor de dienst onderwijs van de gevangenis zijn wij op zoek naar een administratief medewerker. Het Consortium volwassenenonderwijs Antwerpen is een samenwerking tussen alle centra voor volwassenenonderwijs en basiseducatie in de regio Antwerpen. Het consortium werd opgericht in september 2007, overeenkomstig

Nadere informatie

VACATURE ADMINISTRATIEF MEDEWERKER. Het stadsbestuur en het OCMW Ninove leggen een wervingsreserve aan van administratieve medewerkers, niveau C1 C3.

VACATURE ADMINISTRATIEF MEDEWERKER. Het stadsbestuur en het OCMW Ninove leggen een wervingsreserve aan van administratieve medewerkers, niveau C1 C3. STAD NINOVE OCMW NINOVE PERSONEELSDIENST Tel stad Ninove: 054 31 33 04 054 31 32 53 Tel OCMW Ninove: 054 51 53 77 VACATURE ADMINISTRATIEF MEDEWERKER Het stadsbestuur en het OCMW Ninove leggen een wervingsreserve

Nadere informatie

Functiebeschrijving CLUSTERVERANTWOORDELIJKE NIET-VERPLICHTE HULPVERLENING B4-B5

Functiebeschrijving CLUSTERVERANTWOORDELIJKE NIET-VERPLICHTE HULPVERLENING B4-B5 Beschrijving doel en visie Binnen de eengemaakte organisatie, stad en OCMW, staat de burger centraal. Om dit te realiseren zijn er 3 klantgerichte sectoren: dienstverlening, samenleving en stadsontwikkeling

Nadere informatie

Functiebeschrijving: Deskundige (m/v)

Functiebeschrijving: Deskundige (m/v) Functiebeschrijving: Deskundige (m/v) Graad Deskundige (m/v) Functietitel Bedrijfseconomisch Deskundige (m/v) Doelstelling van de functie Als bedrijfseconomisch deskundige geeft u mee dagelijkse leiding

Nadere informatie

Brugfiguur flankerend onderwijs FUNCTIEBESCHRIJVING

Brugfiguur flankerend onderwijs FUNCTIEBESCHRIJVING Brugfiguur flankerend onderwijs FUNCTIEBESCHRIJVING PLAATS IN HET ORGANOGRAM Je werkt onder de leiding van de secretaris en het diensthoofd van de Welzijnsdienst. Je werkt constructief samen met OCMW -

Nadere informatie

NAAM VOORNAAM 29/10/2012

NAAM VOORNAAM 29/10/2012 NAAM VOORNAAM 29/10/2012 Rijksregisternummer Naam Selectienummer 99999999999 NAAM VOORNAAM SELECTIE Feedbackrapport aangaande de selectie: SELECTIE TITEL Het rapport bestaat uit 3 delen: 1. De competenties

Nadere informatie

Profielbeschrijving Administratief medewerker

Profielbeschrijving Administratief medewerker Profielbeschrijving Administratief medeweker GRAAD: RANG: WEDDESCHAAL: TE BEGEVEN VIA: Administratief medewerker Cv C1 C2 C3 Aanwerving contractueel ALGEMEEN Het betreft zowel voltijdse als deeltijdse

Nadere informatie

Boekhouder-secretariaat

Boekhouder-secretariaat 1. Identificatiegegevens Functietitel Afdeling Dienst Niveau Graad Boekhouder-secretariaat Secretariaat B B1-B3 2. Positionering in het organogram Geeft leiding aan Rapporteert aan secretariaatsmedewerkers

Nadere informatie

Competentiewoordenboek niet-kaderleden

Competentiewoordenboek niet-kaderleden 1. Besluitvaardig zijn Competentiewoordenboek niet-kaderleden - Kan tijdig beslissen wat in een bepaalde situatie moet gebeuren - Neemt goede beslissingen rekening houdend met de situatie - Durft beslissingen

Nadere informatie

Voltijds tijdelijk deskundige HR (m/v)

Voltijds tijdelijk deskundige HR (m/v) De gemeente Kapellen is een dynamische gemeente van ca. 26.000 inwoners, gelegen midden in het groen. Kapellen beschikt over heel wat troeven, zowel op sportief, cultureel als sociaal vlak. Voor de verdere

Nadere informatie

Competentiemanagement bij de federale overheid

Competentiemanagement bij de federale overheid Competentiemanagement bij de federale overheid Competentieprofielen Basis Ondersteunend/Epert D December 2009 ONDERSTEUNEND/EXPERT D 1/ BASISPROFIEL Tabel informatie begrijpen taken Ondersteunend/Epert

Nadere informatie

2 maatschappelijk werkers 1 maatschappelijk werker woonbegeleiding 1 maatschappelijk werker activering

2 maatschappelijk werkers 1 maatschappelijk werker woonbegeleiding 1 maatschappelijk werker activering 1. Publicatie Infobundel maatschappelijk werker Stad en OCMW Ieper werven aan in contractueel verband met een werfreserve van drie jaar: 2 maatschappelijk werkers 1 maatschappelijk werker woonbegeleiding

Nadere informatie

Ploegbaas groen wegen

Ploegbaas groen wegen Ploegbaas groen wegen Doel van de functie Onderhouden gemeentelijk groen, wegenis en riolering. Plaats in de organisatie Afdeling grondgebiedzaken Dienst groen- en wegen Directe leidinggevende afdelingshoofd

Nadere informatie

PERSONEELSDIENST ADMINISTRATIEF CENTRUM ANTWERPSESTEENWEG KAPELLEN

PERSONEELSDIENST ADMINISTRATIEF CENTRUM ANTWERPSESTEENWEG KAPELLEN PERSONEELSDIENST ADMINISTRATIEF CENTRUM ANTWERPSESTEENWEG 130 2950 KAPELLEN personeelsdienst@kapellen.be FUNCTIE: HALFTIJDS CONTRACTUEEL ARBEIDSTRAJECTBEGELEIDER NIVEAU B1-B3 CONTRACT BEPAALDE DUUR VAN

Nadere informatie

Voltijds deskundige (m/v) Ruimtelijke ordening -

Voltijds deskundige (m/v) Ruimtelijke ordening - De gemeente Kapellen is een dynamische gemeente van ca. 26.000 inwoners, gelegen midden in het groen. Kapellen beschikt over heel wat troeven, zowel op sportief, cultureel als sociaal vlak. Voor de verdere

Nadere informatie

Woonzorgcentrum De Berk

Woonzorgcentrum De Berk FUNCTIEPROFIEL WOONASSISTENT 1 FUNCTIEDOEL De woonassistent verzorgt een nette en hygiënische woon- en leefomgeving van de bewoner De woonassistent biedt ondersteuning aan het verzorgend personeel. De

Nadere informatie

De Deskundige Gezin werkt nauw samen met de Teamverantwoordelijke Gezin en de Jeugdconsulent. Voor deze functie?

De Deskundige Gezin werkt nauw samen met de Teamverantwoordelijke Gezin en de Jeugdconsulent. Voor deze functie? 1. FUNCTIEDOEL De Deskundige Gezin staat in voor algemeen jongerenwelzijn te Peer. Hij/zij brengt de behoeften en noden met betrekking tot jeugdwelzijnsvoorzieningen in kaart, en ontwikkelt nieuwe initiatieven

Nadere informatie

Functiebeschrijving TEAMVERANTWOORDELIJKE CULTUURCENTRUM A1a2a3a

Functiebeschrijving TEAMVERANTWOORDELIJKE CULTUURCENTRUM A1a2a3a Beschrijving doel en visie Binnen de eengemaakte organisatie, stad en OCMW, staat de burger centraal. Om dit te realiseren zijn er 3 klantgerichte sectoren: dienstverlening, samenleving en stadsontwikkeling

Nadere informatie

Vacature juridisch adviseur (Consulent, A1a-A3a)

Vacature juridisch adviseur (Consulent, A1a-A3a) Vacature juridisch adviseur (Consulent, A1a-A3a) Brandweer Zone Antwerpen streeft naar een degelijke bescherming voor haar burgers, bedrijven en andere maatschappelijke partners. Om een goede dienstverlening

Nadere informatie

Functiebeschrijving. Graadnaam administratief medewerker Sector Burger- en Welzijnszaken Funtienaam begeleidster BKO Dienst BKO

Functiebeschrijving. Graadnaam administratief medewerker Sector Burger- en Welzijnszaken Funtienaam begeleidster BKO Dienst BKO Functiebeschrijving Functie Graadnaam administratief medewerker Sector Burger- en Welzijnszaken Funtienaam begeleidster BKO Dienst BKO Functionele loopbaan C1 C3 Code IZ/BKO/2008/01 Doel van de entiteit

Nadere informatie

Functieprofiel Young Expert

Functieprofiel Young Expert 1 Laatst gewijzigd: 20-7-2015 Inhoudsopgave Inhoudsopgave... 2 1 Ervaringen opdoen... 3 1.1 Internationale ervaring in Ontwikkelingssamenwerkingsproject (OS)... 3 1.2 Nieuwe vaardigheden... 3 1.3 Intercultureel

Nadere informatie

Aanwervingsprocedure voor de functie van Beleidsmedewerker jeugd - sport (B1- B3) (m/v) ten behoeve van het team jeugd sport voltijds contractueel

Aanwervingsprocedure voor de functie van Beleidsmedewerker jeugd - sport (B1- B3) (m/v) ten behoeve van het team jeugd sport voltijds contractueel Aanwervingsprocedure voor de functie van Beleidsmedewerker jeugd - sport (B1- B3) (m/v) ten behoeve van het team jeugd sport voltijds contractueel bepaalde duur + samenstelling wervingsreserve 1 jaar Het

Nadere informatie

ATTACHE JURIST NIVEAU A

ATTACHE JURIST NIVEAU A ATTACHE JURIST NIVEAU A VOOR HET SECRETARIAAT VAN HET COLLEGE VAN PROCUREURS-GENERAAL (contract van bepaalde duur (twee jaar)) Jobinhoud Profiel Werkgever Aanbod Deelnemingsvoorwaarden Solliciteren Kandidaten

Nadere informatie

Aanwervingsprocedure voor de functie van deskundige personeel (B1- B3) (m/v) ten behoeve van de personeelsdienst voltijds contractueel bepaalde duur

Aanwervingsprocedure voor de functie van deskundige personeel (B1- B3) (m/v) ten behoeve van de personeelsdienst voltijds contractueel bepaalde duur Aanwervingsprocedure voor de functie van deskundige personeel (B1- B3) (m/v) ten behoeve van de personeelsdienst voltijds contractueel bepaalde duur + samenstelling wervingsreserve 1 jaar Het vast bureau

Nadere informatie

Jeugdwerker (vakantieaanbod) - tijdelijk

Jeugdwerker (vakantieaanbod) - tijdelijk Jeugdwerker (vakantieaanbod) - tijdelijk Functiebenaming/graad en functionele loopbaan Jeugdwerker, C1-C3. Doel van de functie Samen met de speelpleinverantwoordelijke organiseer je elke vakantie mee de

Nadere informatie

STAGES IN ARBEIDS- EN ORGANISATIEPSYCHOLOGIE: FEEDBACKINSTRUMENT

STAGES IN ARBEIDS- EN ORGANISATIEPSYCHOLOGIE: FEEDBACKINSTRUMENT STAGES IN ARBEIDS- EN ORGANISATIEPSYCHOLOGIE: FEEDBACKINSTRUMENT Naam stagiair(e):... Stageplaats (+ adres):...... Tussentijdse evaluatie Eindevaluatie Stageperiode:... Datum:.. /.. / 20.. Stagementor:...

Nadere informatie

LEIDING GEVEN. Functiefamilie: Niveau: Doel van de functiefamilie

LEIDING GEVEN. Functiefamilie: Niveau: Doel van de functiefamilie Functiefamilie: Niveau: LEIDING GEVEN D Doel van de functiefamilie Instaan voor de coördinatie en de opvolging van de werkzaamheden van een administratieve of operationele entiteit waarin men medewerkers

Nadere informatie

BUURTWERKER WELZIJNSHUIS CLUSTER PREVENTIE

BUURTWERKER WELZIJNSHUIS CLUSTER PREVENTIE INFORMATIEPAKKET Welzijnshuis Schakelstraat 41 8790 Waregem BUURTWERKER WELZIJNSHUIS CLUSTER PREVENTIE FUNCTIECONTEXT Het Welzijnshuis Waregem staat in om zorg, hulp, opvang en begeleiding te bieden waar

Nadere informatie

FUNCTIEBESCHRIJVING BOEKHOUDER

FUNCTIEBESCHRIJVING BOEKHOUDER FUNCTIEBESCHRIJVING BOEKHOUDER 1. ALGEMEEN 1.1 Departement: Financiën Dienst: Financiële dienst 1.2 Naam van de functie: BOEKHOUDER 1.3 Datum: juli 2018 2. DOEL VAN DE FUNCTIE Je bent verantwoordelijk

Nadere informatie

1. Functiebeschrijving

1. Functiebeschrijving GEMEENTE DESTELBERGEN Dendermondesteenweg 430 9070 Destelbergen (tel. 09/218.92.41) Het college van burgemeester en schepenen van de gemeente DESTELBERGEN maakt bekend dat er een werfreserve aangelegd

Nadere informatie

PERSONEELSDIENST ADMINISTRATIEF CENTRUM ANTWERPSESTEENWEG KAPELLEN

PERSONEELSDIENST ADMINISTRATIEF CENTRUM ANTWERPSESTEENWEG KAPELLEN PERSONEELSDIENST ADMINISTRATIEF CENTRUM ANTWERPSESTEENWEG 130 2950 KAPELLEN personeel@kapellen.be FUNCTIE: VOLTIJDS (38/38) CONTRACTUEEL DESKUNDIGE RUIMTELIJKE ORDENING NIVEAU B1-B3 CONTRACT BEPAALDE DUUR

Nadere informatie

COMPETENTIEPROFIEL MEDEWERKER KEUKEN COZ SINT - JOZEF

COMPETENTIEPROFIEL MEDEWERKER KEUKEN COZ SINT - JOZEF COMPETENTIEPROFIEL MEDEWERKER KEUKEN COZ SINT - JOZEF pg1/5 DOELSTELLINGEN EN SITUERING IN DE ORGANISATIE (cfr organogram) Vanuit onze opdrachtsverklaring is het de taak van elke medewerker om de zorg

Nadere informatie

Functiebeschrijving VERZORGENDE GEZINSZORG C1-C2 / D1-D3

Functiebeschrijving VERZORGENDE GEZINSZORG C1-C2 / D1-D3 Beschrijving doel en visie Binnen de eengemaakte organisatie, stad en OCMW, staat de burger centraal. Om dit te realiseren zijn er 3 klantgerichte sectoren: dienstverlening, samenleving en stadsontwikkeling

Nadere informatie

Functiebeschrijving MAATSCHAPPELIJK ASSISTENT B1-B3

Functiebeschrijving MAATSCHAPPELIJK ASSISTENT B1-B3 Beschrijving doel en visie Binnen de eengemaakte organisatie, stad en OCMW, staat de burger centraal. Om dit te realiseren zijn er 3 klantgerichte sectoren: dienstverlening, samenleving en stadsontwikkeling

Nadere informatie

Vertaler (m/v) NIVEAU B

Vertaler (m/v) NIVEAU B Vertaler (m/v) NIVEAU B Parket van de Arbeidsauditeur te Halle Vilvoorde Jobinhoud Profiel Werkgever Aanbod Deelnemingsvoorwaarden Solliciteren Kandidaten met een handicap Selectieprocedure Lijst van geslaagden

Nadere informatie

INFORMATIEPAKKET BELEIDSMEDEWERKER PERSONEEL PERSONEELSDIENST

INFORMATIEPAKKET BELEIDSMEDEWERKER PERSONEEL PERSONEELSDIENST INFORMATIEPAKKET BELEIDSMEDEWERKER PERSONEEL PERSONEELSDIENST FUNCTIECONTEXT Het OCMW Waregem staat in om zorg, hulp, opvang en begeleiding te bieden waar nodig en dit in de eerste plaats voor de inwoners

Nadere informatie

Functiebeschrijving DESKUNDIGE KINDEREN EN JONGEREN B1-B3

Functiebeschrijving DESKUNDIGE KINDEREN EN JONGEREN B1-B3 Beschrijving doel en visie Binnen de eengemaakte organisatie, stad en OCMW, staat de burger centraal. Om dit te realiseren zijn er 3 klantgerichte sectoren: dienstverlening, samenleving en stadsontwikkeling

Nadere informatie

Competentiemanagement bij de federale overheid

Competentiemanagement bij de federale overheid Competentiemanagement bij de federale overheid Competentieprofielen Basis Ondersteunend/Epert A2 December 2009 ONDERSTEUNEND/EXPERT A2 1/ BASISPROFIEL Tabel informatie begrijpen taken Ondersteunend/Epert

Nadere informatie

Administratief medewerker aanleg werfreserve (C1-C3)

Administratief medewerker aanleg werfreserve (C1-C3) Administratief medewerker aanleg werfreserve (C1-C3) Vanaf 2016 maken stad Roeselare en OCMW Roeselare verder werk van één organisatiestructuur. Binnen de brede samenwerking is er de nood aan de aanleg

Nadere informatie

Functiebeschrijving VERPLEEGKUNDIGE OPNAMEBELEID BV1-BV3 / C3-C4

Functiebeschrijving VERPLEEGKUNDIGE OPNAMEBELEID BV1-BV3 / C3-C4 Beschrijving doel en visie Binnen de eengemaakte organisatie, stad en OCMW, staat de burger centraal. Om dit te realiseren zijn er 3 klantgerichte sectoren: dienstverlening, samenleving en stadsontwikkeling

Nadere informatie

VEILIGHEIDSCONSULENT

VEILIGHEIDSCONSULENT VEILIGHEIDSCONSULENT voltijds onbepaalde duur B1-3 wervingsreserve van 2 jaar I. Toelatings- en aanwervingsvoorwaarden Om aangeworven te worden in deze betrekking gelden volgende toelatings- en aanwervingsvoorwaarden:

Nadere informatie

PERSONEELSDIENST ADMINISTRATIEF CENTRUM ANTWERPSESTEENWEG KAPELLEN

PERSONEELSDIENST ADMINISTRATIEF CENTRUM ANTWERPSESTEENWEG KAPELLEN PERSONEELSDIENST ADMINISTRATIEF CENTRUM ANTWERPSESTEENWEG 130 2950 KAPELLEN personeelsdienst@kapellen.be FUNCTIE: 1 halftijdse (19/38) SCHOONMAKER/SCHOONMAAKSTER NIVEAU E1 E3 Contract bepaalde duur INHOUD:

Nadere informatie

INFORMATIEPAKKET WOONBEGELEIDER (M/V)

INFORMATIEPAKKET WOONBEGELEIDER (M/V) INFORMATIEPAKKET WOONBEGELEIDER (M/V) VZW RSVK WAREGEM FUNCTIECONTEXT Het RSVK heeft als belangrijkste opdracht het huren van woningen op de privatieve markt, om deze daarna onder te verhuren aan mensen

Nadere informatie

Competenties verbonden aan het ComPas

Competenties verbonden aan het ComPas Competenties verbonden aan het ComPas 5 kerncompetenties en 8 erg waardevol competenties 1. Kunnen samenwerken... 2 2. Contactvaardig zijn... 3 3. Inlevingsvermogen/empathie bezitten... 4 4. Zelfreflectie...

Nadere informatie

F U N C T I E P R O F I E L

F U N C T I E P R O F I E L F U N C T I E P R O F I E L I. I D E N T I F I C A T I E G E G E V E N S Functiebenaming Weddeschaal Graad Directie - dep - dienst Functiefamilie Coach gezinsopvang B1-B2-B3 sociaal/paramedisch medewerker

Nadere informatie

Infokaart meewerkend ploegbaas

Infokaart meewerkend ploegbaas Infokaart meewerkend ploegbaas Gemeente Middelkerke Functie: Meewerkende ploegbaas team transport en magazijn Niveau: D4-D5 Tewerkstelling: 38u Statuut: statutair Duur: onbepaalde duur Wat houdt de functie

Nadere informatie

HR MEDEWERKER. Het OCMW Waregem telt verschillende diensten en voorzieningen, elk met hun eigen werkterrein.

HR MEDEWERKER. Het OCMW Waregem telt verschillende diensten en voorzieningen, elk met hun eigen werkterrein. INFORMATIEPAKKET HR MEDEWERKER SELECTIES, PLANNING EN ADMINISTRATIE Ben je administratief en communicatief? Zit gestructureerd werken, plannen en organiseren jou in de genen? Geeft zelfstandig werken jou

Nadere informatie

INFORMATIEPAKKET WOONBEGELEIDER (M/V)

INFORMATIEPAKKET WOONBEGELEIDER (M/V) vzw Regionaal Sociaal Verhuur Kantoor Waregem INFORMATIEPAKKET WOONBEGELEIDER (M/V) VZW RSVK WAREGEM (vervulling van een vacature door interne personeelsmobiliteit) FUNCTIECONTEXT Het RSVK heeft als belangrijkste

Nadere informatie

B. Resultaatgebied 2 Projectvoorstelanalyse Verantwoordelijk voor de integrale, correcte en tijdige afhandeling van het toegewezen projectvoorstel.

B. Resultaatgebied 2 Projectvoorstelanalyse Verantwoordelijk voor de integrale, correcte en tijdige afhandeling van het toegewezen projectvoorstel. Functietitel: Projectbeheerder De projectbeheerder is verantwoordelijk voor de integrale, correcte en tijdige afhandeling van een hem/haar toegewezen project en oproep en is daarvoor aanspreekpunt voor

Nadere informatie

Functiebeschrijving ADMINISTRATIEF MEDEWERKER C1-C3

Functiebeschrijving ADMINISTRATIEF MEDEWERKER C1-C3 Beschrijving doel en visie Binnen de eengemaakte organisatie, stad en OCMW, staat de burger centraal. Om dit te realiseren zijn er 3 klantgerichte sectoren: dienstverlening, samenleving en stadsontwikkeling

Nadere informatie

Competentieprofiel. Verpleegkundige

Competentieprofiel. Verpleegkundige Competentieprofiel Verpleegkundige Overzicht competenties Flexibel gedrag Inlevingsvermogen Integriteit Kwaliteitsgerichtheid Probleemanalyse Samenwerken Sociabiliteit Stressbestendigheid Vakgerichtheid

Nadere informatie

WERKBEGELEIDER KLUSTER (GROENPLOEG)

WERKBEGELEIDER KLUSTER (GROENPLOEG) FUNCTIEPROFIEL WERKBEGELEIDER KLUSTER (GROENPLOEG) FUNCTIECONTEXT Werkplus is de naam van zowel een maatwerkbedrijf als een lokaal diensteneconomiebedrijf binnen Waregem. Beide bedrijven, actief binnen

Nadere informatie

Competentiemanagement bij de federale overheid

Competentiemanagement bij de federale overheid Competentiemanagement bij de federale overheid Competentieprofielen Basis Leidinggevend A4 December 2009 LEIDINGGEVEND A4 1/ BASISPROFIEL Tabel informatie begrijpen taken Taken uitvoeren Leidinggevend

Nadere informatie