Contractuele en statutaire selectieprocedure bij aanwerving en verruimde bevordering

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Contractuele en statutaire selectieprocedure bij aanwerving en verruimde bevordering"

Transcriptie

1 Selectieprocedure Hoofd van de boekhouding Bestuurscoördinator financiën (A5a - A5b) departement Personeel en Organisatie afdeling HR dienst Werving en Selectie telnr. HR-deskundige: Algemeen telnr: selecties@ocmw.antwerpen.be Contractuele en statutaire selectieprocedure bij aanwerving en verruimde bevordering Wie zoeken we? OCMW Antwerpen heeft als objectief haar inwoners een menswaardig leven te laten leiden. Het is er voor iedere burger van de stad, maar heeft speciale aandacht voor mensen die het moeilijk hebben in de maatschappij zoals zieken, ouderen, mensen die in armoede leven,... Als pilootstad voor de implementatie van de beleids en beheerscyclus (een nieuwe vorm van overheidsboekhouding) in 2011 is OCMW Antwerpen een dynamisch bestuur met tal van projecten binnen het financieel departement. We zijn op zoek naar een hoofd van de boekhouding. Werfreserve Voor deze functie leggen we een werfreserve aan voor de periode van 2 jaar. Een werfreserve is een lijst met geslaagde kandidaten. De kandidaten komen voort uit de selectieprocedure en zijn gerangschikt volgens hun totale score. Sta je bovenaan de lijst van deze werfreserve en komt er een vacature vrij? Dan contacteren we jou om deze vacature in te vullen. Een externe kandidaat of een interne kandidaat die contractueel is, zal in een contractuele betrekking aangesteld worden. Een kandidaat van het OCMW of Stad Antwerpen die vast aangesteld is, zal in een statutaire betrekking worden aangesteld. Loon Je bruto maandloon bedraagt minstens 3732 euro. Aanvullend kunnen we rekening houden met relevante ervaring, bij een ander openbaar bestuur, maar ook uit de privé-sector of als zelfstandige. Voor iemand met bijvoorbeeld tien jaar relevante ervaring die kan ingebracht worden, bedraagt het bruto maandloon 4645 euro.

2 Aanbod Je werkt in Den Bell, Francis Wellesplein 1 in 2018 Antwerpen. Je hebt een boeiende en betekenisvolle job waarbij teamwerk belangrijk is. Je krijgt een contract van onbepaalde duur. Je hebt ruime loopbaankansen met groeimogelijkheden en bevorderingskansen. Je hebt een uitgebreid pakket sociale voordelen: maaltijdcheques (zes euro per gewerkte dag), een gratis hospitalisatieverzekering, een vergoeding voor verplaatsingen en 80 % terugbetaling van het woon-werkverkeer met openbaar vervoer. Je geniet van een aantrekkelijke pensioenregeling. Je werk en privéleven zijn in balans dankzij glijdende werkuren en een interessante verlofregeling. Je bent lid van een personeelsvereniging met aanlokkelijke initiatieven. Selectie Trap 1: Screening CV en motivatiebrief Trap 2: Assessment center + mondelinge proef Infosessie Op woensdag 27 juni 2012 van 15.30u tot 16.30u en op donderdag 12 juli 2012 van 18u-19u organiseren wij infosessies in Den Bell: auditorium, Francis Wellesplein 2018 Antwerpen. Schrijf je in via selecties@ocmw.antwerpen.be met als onderwerp infosessie: hoofd van de boekhouding A5a-A5b + datum waarop je de infosessie wil volgen en vermelding van jouw naam en voornaam. Hoe solliciteren? Mail je kandidatuur naar selecties@ocmw.antwerpen.be. Gebruik het verplichte inschrijvingsformulier. Je voegt curriculum vitae + motivatiebrief + kopie(s) van het (de) vereiste diploma( s) + eventuele attesten toe. Indien je niet in de mogelijkheid bent om te en, kan je je kandidatuur ook sturen naar ons postadres: OCMW Antwerpen - Secretariaat, Lange Gasthuisstraat 33, 2000 Antwerpen. Opgelet! Je kandidatuur moet ten laatste op zondag 22 juli 2012 toekomen.

3 Wat vind je in deze bundel? Bijlage 1: Functiebeschrijving Hier vind je: een beschrijving van je taken als bestuurscoördinator financiën; de algemene en specifieke aanwervings- of bevorderingsvoorwaarden. Wil je graag solliciteren? Dan moet je aan deze voorwaarden (nationaliteit, diploma, taal, enzovoort ) voldoen; een beschrijving van de A-waarden en gedragscompetenties. Als bestuurscoördinator financiën dien je over dit soort gedrag, kennis en vaardigheden te beschikken. Bijlage 2: Selectieprocedure Hier vind je een competentierooster en het selectieprogramma. Je leest er hoe we je zullen beoordelen en hoe het selectieprogramma eruit ziet. Bijlage 3: Het VERPLICHTE inschrijvingsformulier Gebruik altijd dit formulier als je solliciteert. Meer info? Meer info over de functie, de deelnamevoorwaarden en de selectieprocedure vind je op > Werken bij het OCMW > Vacatures > Hoofd van de boekhouding Je kan ook bellen : of mailen naar selecties@ocmw.antwerpen.be. Met vriendelijke groet Marc De Bens Secretaris

4 Taakomschrijving Als Hoofd van de boekhouding waak je over een consequent boekhoudkundig beleid binnen het departement Financiën. Zo neem je concrete initiatieven die bijdragen tot de realisatie van de doelstellingen van het departement financiën. Je stuurt daarnaast ook het boekhoudteam aan en zorgt voor een tijdige oplevering van interne managementrapporteringen en beleids- en financiële informatie. Als budgethouder sta je in voor het budget voor jouw beleidsdomein. Door je deelname aan verschillende overlegmomenten bouw je een netwerk uit met interne en externe partners. Tevens zoek je op een pro-actieve manier methodes om kostenreductie en kostenbewustzijn verder uit te bouwen binnen de organisatie. Verder speel je een belangrijke rol in de uitbouw van de financiële processen doorheen de verschillende departementen. Gezocht profiel Je beschikt over een masterdiploma en relevante ervaring in een financiële functie in de privé-sector, als zelfstandige of bij een openbaar bestuur. Je hebt een uitstekende kennis van financiële processen en boekhoudkundige technieken. Dit combineer je met uitmuntende communicatie en leidinggevende vaardigheden. Zo kan je je vakkenis en enthousiasme op een efficiënte manier overdragen naar anderen. Je aansturing, coaching en evaluatie van je medewerkers draagt bij tot een verbeterde financiële werking van OCMW Antwerpen. Verder vertaal je de financiële OCMW-beleidslijnen op een innovatieve manier naar concrete initiatieven op de werkvloer. Kennis van SAP is een pluspunt.

5 OCMWANTWERPEN Functiebeschrijving Functietitel Weddenschaal Hoofd van de boekhouding A5a A5b Departement Financiën Dienst / Afdeling Financiën Doelstelling van de functie Is verantwoordelijk voor het omzetten van financiële beleidsopties naar concrete initiatieven en de opbouw van de werking om deze initiatieven en de doelstellingen van het departement op een optimale wijze te realiseren.

6 Resultaatsgebieden Resultaatsgebied 1: Is de adjunct van de bestuursdirecteur/ontvanger om een continu beleid binnen het departement mogelijk te maken. Resultaatsgebied 2: Leiden en coördineren van het hem toegewezen personeel door middel van aansturing, coaching en evaluatie teneinde een optimale werking van het departement te Resultaatsgebied 3: Ontwikkelen van concrete initiatieven en implementeren van beleidsopties op het vlak van de werking van het departement teneinde een goede omkadering mogelijk te maken en de doelstellingen van het departement te behalen. Resultaatsgebied 4: Is budgethouder en verantwoordelijk voor de opmaak van het budget voor het toegewezen beleidsdomein en volgt dit nauwgezet op teneinde een evenwichtig financieel beleid te voeren (vanaf project budgethouderschap 2007). Resultaatsgebied 5: Deelnemen aan verschillende overlegmomenten en onderhouden van contacten binnen en buiten het departement en met externe partners om een efficiëntere samenwerking en betere afstemming te bewerkstelligen. Resultaatsgebied 6: Coördineren en aanleveren van interne managementrapporteringen, beleids- en financiële informatie om de correcte informatie te verschaffen zowel naar interne als externe partijen. Resultaatsgebied 7: Pro-actief zoeken naar methoden om tot kostenreductie te komen binnen de organisatie om een kostenbewust beleid te voeren. Resultaatsgebied 8: Controleren van thesaurie, boekhouding en de financiële processen in de departementen om een betere werking van het departement financiën te garanderen.

7 Autonomie Beslissingsbevoegdhede n: Budgetverantwoordelijkheid N-3 Staat in voor het personeelsbeleid van de eigen afdeling Levert inzicht in de opbrengsten en inkomsten van de eigen afdeling Beheert de werkingskosten van de eigen afdeling Levert input en advies bij het opmaken van bestekken voor investeringen Staat in voor de budgettering en opvolging van de eigen afdeling Staat in voor de operationele uitvoering van de kerntaken (interne of externe dienstverlening) van de eigen afdeling Men moet autorisatie vragen aan de leiding in verband met: Handelingen die de toegewezen opdrachten overschrijden ontslag van personeel budgetoverschrijdende uitgaven aanwervingen personeel boven toegekende personeelsquotum

8 Diploma en/of opleidingsniveau vereist voor de functie Aanwervingsvoorwaarden: 1. voldoen aan de nationaliteitsvereiste 2. tenminste 18 jaar zijn 3. gedrag vertonen in overeenstemming met de beoogde betrekking 4. burgerlijke en politieke rechten genieten 5. voldoen aan de taalwetgeving 6. geslaagd en nuttig gerangschikt zijn voor een vergelijkende selectieproef 7. geneeskundig geschikt zijn voor de functie 8. met gunstig gevolg een effectieve proeftijd hebben doorgemaakt 9. geen statutair personeelslid zijn bij OCMW Antwerpen in deze functie 10. in het bezit zijn van een diploma dat toegang geeft tot het niveau A van het gemeentepersoneel 11. Het bewijs kunnen leveren van tenminste 1 jaar relevante beroepservaring/ De voorwaarden 9, 10 en 11 moeten vervuld zijn uiterlijk op de datum van afsluiting van de kandidatuurstelling. De voorwaarden 1 tot en met 7 moeten vervuld zijn uiterlijk op de datum van aanstelling op proef. Voorwaarde 8 moet vervuld zijn uiterlijk na proeftijd op de datum van vaste aanstelling of benoeming. Bevorderingsvoorwaarden: 1. Voldoen aan de aanwervingsvoorwaarden inzake nationaliteit, gedrag, burgerlijke en politieke rechten en geneeskundig geschiktheid. 2. bij indiensttreding een volwaardige selectieprocedure hebben doorlopen 3. Tenminste 1 jaar niveauanciënniteit bezitten binnen het A en/of B niveau of voldoen aan de diplomavereisten volgens de aanwervingsvoorwaarden. 4. de laatste eindwaardering moet gunstig zijn, behoudens vermelde uitzonderingen 5. opgelopen tuchtstraffen moeten doorgehaald zijn 6. geslaagd en nuttig gerangschikt zijn voor een vergelijkende selectieproef 7. met gunstig gevolg een effectieve proeftijd hebben doorgemaakt 8. geen statutair personeelslid zijn bij OCMW Antwerpen in deze functie 9. voldoen aan de diplomavereisten volgens de aanwervingsvoorwaarden of het bewijs leveren dat 1 jaar relevante beroepservaring is opgebouwd. De voorwaarden 2, 3, 8 en 9 moeten vervuld zijn uiterlijk op de datum van afsluiting van de kandidatuurstelling. De voorwaarden 4, 5 en 6 moeten vervuld zijn uiterlijk op de datum van start van de proeftijd voor bevordering. Voorwaarden 1 en 7 moeten vervuld zijn uiterlijk op de datum van bevordering.

9 Competentieprofiel A-waarden Klantgerichtheid: Klantgerichtheid faciliteren U zet systemen op om een kwaliteitsvolle en klantgerichte dienstverlening te garanderen. U stimuleert anderen om de klantgerichtheid van hun aanpak voortdurend in vraag te stellen en te verbeteren. U legt meetbare doelstellingen vast op het vlak van klantgerichtheid en klanttevredenheid. U past de dienstverlening, procedures, doelstellingen aan om beter aan (toekomstige) behoeften en verwachtingen van klanten te beantwoorden. U zet de nodige structureren op zodat klachten van klanten efficiënt en effectief kunnen behandeld worden. U stelt de klanten centraal in de organisatie. Samenwerken: Netwerken uitbouwen U staat in voor het uitbouwen en onderhouden van netwerken zowel binnen als buiten de eigen organisatie. U maakt actief gebruik van uw externe relaties om bij te dragen tot de realisatie van de doelstellingen van de stad Antwerpen/OCMW. U gaat actief op zoek naar collega's uit andere afdelingen omwille van hun expertise. U bouwt relaties uit met instanties en personen die cruciaal zijn voor de goede werking van de stad en/of OCMW Antwerpen. U zet samenwerkingsverbanden tussen verschillende relevante organisaties op. U moedigt beslissingsnemers uit andere organisaties aan om samen te werken als opdrachten dit vereisen. U houdt rekening met gevoeligheden, beperkingen, mogelijkheden van verschillende afdelingen/bedrijven. Kostenbewustzijn: Kostenbewust handelen faciliteren U werkt nieuwe methodes en procedures uit, die maximaal rendement opleveren. U stelt bij het uitwerken van procedures een kosten-batenanalyse op. U toont het rendementsvoordeel tav. oudere procedures aan. U formuleert concrete voorstellen om de rendabiliteit van de dienstverlening te verbeteren. U zoekt bij aankopen/gunningen steeds naar de beste prijs-kwaliteitsverhouding. U zet schaarse middelen zo in dat ze optimaal benut worden. U formuleert voorstellen en neemt concrete acties om de inkomsten/subsidies voor de organisatie te maximaliseren. U onderneemt gericht acties om het tijdsgebruik en investeringen te optimaliseren. Diversiteit: Omgaan met diversiteit bevorderen U zet anderen aan om correct om te gaan met diversiteit. U stelt voorbeeldgedrag: u zet uw respectvolle houding om in daden. U zet anderen er actief toe aan om respectvol om te gaan met burgers en collega's ongeacht hun herkomst, opvattingen, achtergrond of positie. U gaat bedachtzaam om met vragen rond diversiteit. U heeft zicht op consequenties van uw beslissingen rond diversiteitvragen. U neemt zelfstandig beslissingen binnen vooraf bepaalde grenzen rond diversiteit.

10 Integriteit: Integer handelen in complexe situaties U handelt integer in een veelheid aan situaties, ook in die waar geen eenduidige regelgeving voor bestaat. U hanteert een correct en integere houding inzake basisregels, sociale en ethische normen, ook in situaties van grote externe druk. U houdt in uw rol als lobbyist, promotor, onderhandelaar, facilitator, het algemeen belang duidelijk voor ogen en u gedraagt zich daar ook naar. U weet op een flexibele maar zorgvuldige, objectieve en correcte wijze om te gaan met bestaande regels en procedures als de situatie dat vereist. U heeft een duidelijke visie op het thema normen en waarden. U heeft blijk van sensitiviteit in het omgaan met politiek. Gedragscompetenties Relationele competenties Overtuigingskracht: Onderhandelen en beïnvloeden U bereikt een vooropgesteld doel door het hanteren van overtuigende argumenten en aangepaste beïnvloedingstechnieken, het aanvaarden van realistische compromissen en het realiseren van een win-win situatie. U trekt tijd uit om in te gaan op signalen van weerstand ook al betreft het inhoudelijke details. U gaat expliciet na of uw voorstellen en standpunten instemming vinden. U werkt tijdens onderhandelingen constructief naar een win-win situatie. U aanvaardt in onderhandelingen realistische compromissen. U beklemtoont gemeenschappelijke elementen en belangen bij de verdediging van eigen voorstellen. U speelt in op reacties van anderen om hen sterker te betrekken en warm te maken voor uw ideeën. Taakgerichte competenties Besluitvaardigheid: Beslissingen nemen met grote impact U neemt beslissingen om de werking binnen uw verantwoordelijkheidsdomein te initiëren of structureel te verbeteren. U neemt beslissingen die een aanzienlijk risico inhouden, ondanks weerstand en tegendruk van anderen. U neemt beslissingen waarvan de uitkomst of risico niet eenduidig in te schatten is. U houdt rekening met een breed gamma van factoren om tot een gezond besluit te komen. U neemt de eindverantwoordelijkheid voor de genomen beslissing. U hakt knopen door zodat anderen niet in een onduidelijke situatie komen. Organisatorische vaardigheid: Beheren van projecten en processen U maakt realistische tijds- en kosteninschattingen voor de activiteiten. U structureert projecten rond meetbare mijlpalen. U waakt over een correcte implementatie van de planning. U behoudt het overzicht over de stand van zaken van de uitvoering van projecten ten overstaan van de planning. U bouwt controlepunten in uw planning en stuurt bij waar nodig. U vertaalt strategie in haalbare actieplannen.

11 U stelt budgetten voor een afdeling of de organisatie op een realistische wijze samen en beheert ze, volgt ze op en stuurt ze bij in functie van de omstandigheden. Informatieverwerkende competenties Visie: Visie ontwikkelen U brengt een innoverend, strategisch beleid naar voren dat de entiteit of organisatie op lange termijn beïnvloedt. U heeft voeling met wat er in de toekomst gevraagd kan worden. U anticipeert op toekomstige maatschappelijke ontwikkelingen. U hebt heldere doelstellingen voor ogen met een looptijd van enkele jaren. U houdt vast aan de langetermijnvisie, niettegenstaande de dagelijkse gebeurtenissen. U heeft een eigen kijk op de richting die de afdeling en de organisatie uit moet, rekening houdend met het globale organisatiekader. U kent de strategische betekenis van de sociale, politieke en economische realiteit. Persoonsgebonden competenties Organisatiebetrokkenheid: Doelstellingen van het bestuur mee realiseren U respecteert in eigen adviezen en beslissingen het ruimere beleidskader (doelen, waarden, cultuur). U houdt in uw voorstellen rekening met de strategische doelstellingen. U zet zich ten volle in om de doelstellingen van de Stad Antwerpen/OCMW mee te realiseren. U handelt steeds in het belang van de organisatie. U zoekt actief naar opportuniteiten om belangen van de organisatie beter te dienen. Veranderingsgerichtheid: Verandering stimuleren U stimuleert zelf actief verandering met het oog op verbetering van de werking. U stimuleert anderen om kritisch te kijken naar huidige werking en om voorstellen tot verbetering te formuleren. U verkiest vernieuwing boven het bestendigen van de bestaande situatie. U houdt rekening met de impact van veranderingsprocessen in uw voorstellen of acties (vb. impact op medewerkers, ). U implementeert actief veranderingen binnen de entiteit. U leert van en/of vergelijkt met werkwijzen van andere afdelingen/organisaties. U vertaalt ideeën van anderen in een nieuwe zienswijze. Resultaatsgerichtheid: Objectieven behalen U genereert resultaten door de verantwoordelijkheid op u te nemen voor de correctheid van de geleverde prestaties en doelgericht, op het juiste moment acties te ondernemen U durft berekende risico s te nemen om de zaken positief te laten evolueren. U bereikt doelstellingen binnen de vooropgestelde tijdslimiet. U behaalt resultaten door op doelbewuste wijze hinderpalen te elimineren. U ziet welke acties moeten ondernomen worden om resultaten te bereiken.

12 Leidinggevende competenties Leiding geven: teams aansturen U bent een stuwende kracht voor het team of de entiteit (inspireert, neemt initiatief, is dynamisch). U communiceert op regelmatige momenten over de opdracht van de entiteit of de organisatie en over het belang daarvan. U introduceert nieuwe structuren, processen en procedures om het beleid te realiseren. U voorziet randvoorwaarden opdat teams hun objectieven kunnen behalen. U geeft de richting aan waarin de organisatie verder moet evolueren en stuurt de teams in die richting. U inspireert door het uitdragen van een beleid. U pakt misverstanden of conflicten tussen teams aan en lost ze op door de knelpunten juist te identificeren, het voordeel voor de betrokken teams duidelijk te maken en aangepaste acties te ondernemen.

13 Bijlage 2: Selectieprocedure Competentierooster Weging Competentie Trap 2: Assessment + Mondelinge proef Max. totaal scores Max. totaal scores x weging 1 samenwerken X integriteit X besluitvaardigheid X organisatorische X 1 vaardigheid visie X resultaatgerichtheid X leiding geven X vaktechnische 2 competenties X Totaal: 180 Selectieprogramma Trap 1: screening CV en motivatiebrief De juryleden scoren de CV en motivatiebrief van alle geldige kandidaten. Vaktechnische competenties worden hierbij gescreend. Op basis van deze screening wordt bepaald wie verder toegelaten wordt tot het vervolg van de selectieprocedure. Trap 2: assessment en mondelinge proef Trap 2 bestaat uit een Assessment center en een mondelinge proef waarbij de vereiste competenties beoordeeld worden (competenties met scores en wegingen te vinden in het competentierooster). Competenties die zowel op het assessment als bij de mondelinge proef worden getoetst, worden samengevoegd, waardoor de kandidaten per competentie één score krijgen. De kandidaten moeten 60% behalen om geslaagd te zijn. Assesment Deze fase neemt per kandidaat een hele dag in beslag. Het assessment zal plaats vinden in de kantoren van een extern bureau. Mondelinge proef De mondelinge proef wordt uitgevoerd door de jury van deze selectieprocedure. De mondelinge proef bestaat uit een case en een interview. Voorafgaande het interview krijgt de kandidaat een case om schriftelijk voor te bereiden.

14 Bijlage 2: Selectieprocedure Eindrangschikking Het eindresultaat wordt bepaald door de behaalde resultaten van trap 2 (assessment en mondelinge proef ). De geslaagde kandidaten worden volgens hun score gerangschikt. Deze rangschikking resulteert in een werfreserve die door de raad voor maatschappelijk welzijn wordt vastgesteld.

15 Bijlage 3: Inschrijvingsformulier Inschrijvingsformulier Hoofd van de boekhouding Bestuurscoördinator financiën (A5a - A5b) departement Personeel en Organisatie cel Werving en Selectie telnr. HR-deskundige: Algemeen telnr: selecties@ocmw.antwerpen.be Contactgegevens naam: voornaam: nationaliteit: straat: huisnummer: busnummer: postnummer: gemeente: geboortedatum en - plaats: - geslacht: M V telefoonnummer werk: telefoonnummer privé: gsm: werk: privé: Ik ben tewerkgesteld bij OCMW Antwerpen stamnummer: functie: dienst: Ik ben niet tewerkgesteld bij OCMW Antwerpen Ik deed reeds stage bij OCMW Antwerpen in het schooljaar. -. Ik heb deze openverklaring vernomen via volgende websites/elektronische nieuwsbrieven: OCMW Antwerpen Stad Antwerpen + vacaturenieuwsbrief VDAB Vacature.com

16 Bijlage 3: Inschrijvingsformulier Vlaamse steden en gemeenten VVSG Jobpunt Vlaanderen Stepstone Ik heb deze openverklaring vernomen via een ander kanaal, namelijk:. Deelname aan de selectieprocedure gebeurt alleen als je voldoet aan de gestelde voorwaarden. Je gegevens zullen uitsluitend gebruikt worden voor het behandelen van de sollicitatie en bij indiensttreding, voor het beheren en optimaliseren van de relatie tussen jou en OCMW Antwerpen, en om te voldoen aan de wettelijke verplichtingen die daaruit voortvloeien. Inschrijving toegekomen op: Mail je kandidatuur naar Gebruik het verplichte inschrijvingsformulier. Je voegt curriculum vitae + motivatiebrief + kopie(s) van het (de) vereiste diploma( s) + eventuele attesten toe. Indien je niet in de mogelijkheid bent om te en, kan je je kandidatuur ook sturen naar ons postadres: OCMW Antwerpen - Secretariaat, Lange Gasthuisstraat 33, 2000 Antwerpen. Opgelet! Je kandidatuur moet ten laatste op 22 juli 2012 toekomen.

Contractuele en statutaire selectieprocedure bij aanwerving en bevordering

Contractuele en statutaire selectieprocedure bij aanwerving en bevordering Selectieprocedure Arbeidsgeneesheer (A8a-A8b) master departement Personeel en Organisatie afdeling HR dienst Werving en Selectie telnr. HR-deskundige: 03 338 11 67 Algemeen telnr: 03 338 65 18 selecties@ocmw.antwerpen.be

Nadere informatie

Contractuele en statutaire selectieprocedure bij aanwerving

Contractuele en statutaire selectieprocedure bij aanwerving Selectieprocedure Consulent vastgoed (A1a-A2a-A3a) departement Personeel en Organisatie afdeling HR dienst Werving en Selectie telnr. HR-deskundige: 03 338 92 16 Algemeen telnr: 03 338 65 18 selecties@ocmw.antwerpen.be

Nadere informatie

Contractuele en statutaire selectieprocedure bij aanwerving en bevordering

Contractuele en statutaire selectieprocedure bij aanwerving en bevordering Selectieprocedure Diensthoofd Preventieadviseur niveau 1 (Bestuurscoördinator Arbeidsveiligheid ) (A5a-A5b)- master departement Personeel en Organisatie afdeling HR dienst Werving en Selectie telnr. HR-deskundige:

Nadere informatie

23 oktober 2012. Onze hoofd-maatschappelijk-werkers werken bij verschillende diensten zoals:

23 oktober 2012. Onze hoofd-maatschappelijk-werkers werken bij verschillende diensten zoals: Selectie hoofd-maatschappelijk-werker (B4-B5) departement Personeel en Organisatie afdeling Human Resources dienst Werving en Selectie HR-deskundige, tel. 03 338 92 16 algemeen nummer, tel. 03 338 65 18

Nadere informatie

Vind je bovendien dat welzijn op het werk medewerkers drijft om het beste van zichzelf te geven? Dan ben jij diegene die we zoeken!

Vind je bovendien dat welzijn op het werk medewerkers drijft om het beste van zichzelf te geven? Dan ben jij diegene die we zoeken! Verkorte selectie (arbeids)geneesheer (A8a-A8b, master) departement Personeel afdeling Human Resources dienst Werving en Selectie HR-deskundige, tel. 03 338 11 67 Algemeen, tel. 03 338 65 18 vacatures@ocmw.antwerpen.be

Nadere informatie

Verkorte selectieprocedure Deskundige toeleiding (B1-B2-B3) Verkorte selectieprocedure deskundige toeleiding. Wie zoeken we? Aanbod.

Verkorte selectieprocedure Deskundige toeleiding (B1-B2-B3) Verkorte selectieprocedure deskundige toeleiding. Wie zoeken we? Aanbod. Verkorte selectieprocedure Deskundige toeleiding (B1-B2-B3) departement Personeel en Organisatie afdeling HR dienst Werving en Selectie telnr. HR-deskundige: 03 338 25 95 Algemeen telnr: 03 338 65 18 vacatures@ocmw.antwerpen.be

Nadere informatie

Je ontwikkelt een gedeelde HR-visie en vertaalt deze in strategische doelstellingen, die passen binnen het strategisch meerjarenplan van KORTRIJK.

Je ontwikkelt een gedeelde HR-visie en vertaalt deze in strategische doelstellingen, die passen binnen het strategisch meerjarenplan van KORTRIJK. Functiebeschrijving HR - Manager KORTRIJK Functiegegevens Functiebenaming: Team: Loonschaal: HR-manager KORTRIJK P & O (Loon & Tijd + HR) A5a-A5b Plaats in de organisatie Je bent lid van het managementteam

Nadere informatie

Profiel: Pool. Loon. Je bruto maandloon bedraagt minstens 2185,13 euro. Selectiedata. Trap 1 gaat door in de week van 21 maart.

Profiel: Pool. Loon. Je bruto maandloon bedraagt minstens 2185,13 euro. Selectiedata. Trap 1 gaat door in de week van 21 maart. Selectieprocedure Intercultureel Bemiddelaar (B1-B2-B3) departement Personeel en Organisatie Afdeling HR Lange Gasthuisstraat 33 2000 ANTWERPEN 14 februari 2011 Aanwerving via startbaanovereenkomst Wie

Nadere informatie

Wil je ook meewerken aan deze ambitieuze uitdaging? Maak dan kennis met een van de grootste werkgevers in de regio!

Wil je ook meewerken aan deze ambitieuze uitdaging? Maak dan kennis met een van de grootste werkgevers in de regio! Selectieprocedure Afdelingshoofd grondgebiedzaken (A5a-A5b) Gemeente Beveren Personeelsdienst telnr.: 03 750 46 42 Algemeen telnr: 03 750 46 00 sollicitaties@beveren.be Contractuele selectieprocedure bij

Nadere informatie

Adjunct-coördinator HRM (A4a-A4b)

Adjunct-coördinator HRM (A4a-A4b) Adjunct-coördinator HRM (A4a-A4b) Brandweer Zone Antwerpen streeft naar een degelijke bescherming voor haar burgers, bedrijven en andere maatschappelijke partners. Om een goede dienstverlening te kunnen

Nadere informatie

(bachelor, B1-B2-B3) startbaanovereenkomst

(bachelor, B1-B2-B3) startbaanovereenkomst Verkorte selectieprocedure intercultureel bemiddelaar (bachelor, B1-B2-B3) departement Personeel dienst Werving en Selectie tel. 03 338 65 18 vacatures@ocmw.antwerpen.be Verkorte selectieprocedure intercultureel

Nadere informatie

Vacature juridisch adviseur (Consulent, A1a-A3a)

Vacature juridisch adviseur (Consulent, A1a-A3a) Vacature juridisch adviseur (Consulent, A1a-A3a) Brandweer Zone Antwerpen streeft naar een degelijke bescherming voor haar burgers, bedrijven en andere maatschappelijke partners. Om een goede dienstverlening

Nadere informatie

Aanwervingsprocedure voor de functie van deskundige personeel (B1- B3) (m/v) ten behoeve van de personeelsdienst voltijds contractueel bepaalde duur

Aanwervingsprocedure voor de functie van deskundige personeel (B1- B3) (m/v) ten behoeve van de personeelsdienst voltijds contractueel bepaalde duur Aanwervingsprocedure voor de functie van deskundige personeel (B1- B3) (m/v) ten behoeve van de personeelsdienst voltijds contractueel bepaalde duur + samenstelling wervingsreserve 1 jaar Het vast bureau

Nadere informatie

B1 - DESKUNDIGE LEIDINGGEVENDE

B1 - DESKUNDIGE LEIDINGGEVENDE B1 - DESKUNDIGE LEIDINGGEVENDE Competentieprofiel Waardegebonden competenties Klantgerichtheid De dienstverlening afstemmen op de gevoeligheden, behoeften en wensen van interne klanten en burgers, ook

Nadere informatie

Vacature Diensthoofd Technische Dienst

Vacature Diensthoofd Technische Dienst Vacatures Diensthoofd Technische Dienst Aantal beschikbaar: 1 Omschrijving Vacature Diensthoofd Technische Dienst (A1a-A3a + bedrijfswagen) Aanleggen aanwervingsreserve, geldig voor 2 jaar 1. Wat zijn

Nadere informatie

Verkorte selectie consulent bedrijfspsychologie preventieadviseur psychosociale zorg

Verkorte selectie consulent bedrijfspsychologie preventieadviseur psychosociale zorg Verkorte selectie Consulent bedrijfspsychologie (master, A1-A2-A3) departement Personeel en Organisatie afdeling Human Resources dienst Werving en Selectie telnr. HR-deskundige: 03 338 11 67 Algemeen telnr:

Nadere informatie

PERSONEELSDIENST ADMINISTRATIEF CENTRUM ANTWERPSESTEENWEG KAPELLEN

PERSONEELSDIENST ADMINISTRATIEF CENTRUM ANTWERPSESTEENWEG KAPELLEN PERSONEELSDIENST ADMINISTRATIEF CENTRUM ANTWERPSESTEENWEG 130 2950 KAPELLEN personeelsdienst@kapellen.be FUNCTIE: VOLTIJDS CONTRACTUEEL DIENSTHOOFD WELZIJN EN GEZIN NIVEAU A1a-A1b-A2 (38/38) INHOUD: 1.

Nadere informatie

Voltijds technisch medewerker (m/v)

Voltijds technisch medewerker (m/v) De gemeente Kapellen is een dynamische gemeente van ca. 26.000 inwoners, gelegen midden in het groen. Kapellen beschikt over heel wat troeven, zowel op sportief, cultureel als sociaal vlak. Voor de verdere

Nadere informatie

Selectiereglement dossierbeheerder personeel

Selectiereglement dossierbeheerder personeel 1. Functiebeschrijving De dossierbeheerder maakt deel uit van de afdeling Personeel & Organisatie en werkt voor het personeelsbeheer en de loonadministratie nauw samen met de verantwoordelijke personeelsadministratie.

Nadere informatie

Aanwerving en bevordering

Aanwerving en bevordering Aanwerving en bevordering AFDELINGSHOOFDEN CLUSTER TECHNIEK voltijds/deeltijds contractueel/statutair A1a-A2a-A3a Info gent@searchselection.be Wat houdt de job in Als afdelingshoofd binnen de cluster techniek

Nadere informatie

De boekhouder werkt binnen de sector Financiën onder de directe leiding van de financieel beheerder.

De boekhouder werkt binnen de sector Financiën onder de directe leiding van de financieel beheerder. Gemeente Sint-Gillis-Waas zoekt Boekhouder De boekhouder is verantwoordelijk voor alles wat verband houdt met nieuwe boekhouding van gemeente en OCMW en met de beleids- en beheerscyclus (BBC). Hij/zij

Nadere informatie

SAMEN ZORGEN VOOR WELZIJN. BESTUURSSECRETARIS PATRIMONIUM m/v VOLTIJDS STATUTAIR NIVEAU A1a-b, A2a AANLEG WERVINGSRESERVE 2 JAAR, VERLENGBAAR 2 JAAR

SAMEN ZORGEN VOOR WELZIJN. BESTUURSSECRETARIS PATRIMONIUM m/v VOLTIJDS STATUTAIR NIVEAU A1a-b, A2a AANLEG WERVINGSRESERVE 2 JAAR, VERLENGBAAR 2 JAAR OCMW AALST SAMEN ZORGEN VOOR WELZIJN BESTUURSSECRETARIS PATRIMONIUM m/v VOLTIJDS STATUTAIR NIVEAU A1a-b, A2a AANLEG WERVINGSRESERVE 2 JAAR, VERLENGBAAR 2 JAAR JE FUNCTIE: Plaats in het organogram Staat

Nadere informatie

Vacature deskundige boekhouding (B1-B3)

Vacature deskundige boekhouding (B1-B3) Vacature deskundige boekhouding (B1-B3) Ook in 2019 blijft Brandweer Zone Antwerpen verder groeien. We streven naar een uitmuntende (brand)veiligheid voor onze burgers, bedrijven en andere overheidsdiensten.

Nadere informatie

Boekhouder/Financieel Deskundige (m/v) Voltijds - Nederlandstalig Bij de steundienst van het hof van cassatie

Boekhouder/Financieel Deskundige (m/v) Voltijds - Nederlandstalig Bij de steundienst van het hof van cassatie Kelly Frison Attaché selectie Kelly.frison@just.fgov.be Boekhouder/Financieel Deskundige (m/v) Voltijds - Nederlandstalig Bij de steundienst van het hof van cassatie Inhoud van de functie Profiel Werkgever

Nadere informatie

Vacature diensthoofd financiën (consulent, A1a-A3a)

Vacature diensthoofd financiën (consulent, A1a-A3a) Vacature diensthoofd financiën (consulent, A1a-A3a) Brandweer Zone Antwerpen streeft naar een degelijke bescherming voor haar burgers, bedrijven en andere maatschappelijke partners. Om een goede dienstverlening

Nadere informatie

Voltijds elektricien (m/v)

Voltijds elektricien (m/v) De gemeente Kapellen is een dynamische gemeente van ca. 26.000 inwoners, gelegen midden in het groen. Kapellen beschikt over heel wat troeven, zowel op sportief, cultureel als sociaal vlak. Voor de verdere

Nadere informatie

OCMW AALST SAMEN ZORGEN VOOR WELZIJN

OCMW AALST SAMEN ZORGEN VOOR WELZIJN OCMW AALST SAMEN ZORGEN VOOR WELZIJN BESTUURSSECRETARIS ICT - dienst informatica m/v SELECTIEPROCEDURE AANWERVING EN BEVORDERING VOLTIJDS STATUTAIR NIVEAU A1a-b, A2a AANLEG WERVINGSRESERVE 2 JAAR, VERLENGBAAR

Nadere informatie

Projectleider IT-infrastructuur

Projectleider IT-infrastructuur Functiebeschrijving Projectleider IT-infrastructuur Functiegegevens Functiebenaming : Directie : Team: Loonschaal: Rapporteert aan: Projectleider IT-infrastructuur Bedrijfsvoering IT A1a-A3a IT-coördinator

Nadere informatie

Gemeentebestuur Ravels

Gemeentebestuur Ravels Gemeentebestuur Ravels Functiebeschrijving Afdeling Dienst Functiebenaming Ruimtelijke ordening en leefmilieu Milieu omgevingsambtenaar Milieu 1. Plaats in de organisatie De omgevingsambtenaar milieu rapporteert

Nadere informatie

Selectiereglement Financieel manager

Selectiereglement Financieel manager 1. Functiebeschrijving 1.1 Doel van de functie Coördineert mee de financiële afdeling en is verantwoordelijk voor een tijdige en kwaliteitsvolle oplevering van alle vereiste wettelijke documenten en rapporteringen.

Nadere informatie

Deskundige Communicatie digitale media (B1 B3)

Deskundige Communicatie digitale media (B1 B3) Deskundige Communicatie digitale media (B1 B3) Brandweer Zone Antwerpen streeft naar een degelijke bescherming voor haar burgers, bedrijven en andere maatschappelijke partners. Om een goede dienstverlening

Nadere informatie

Functiebeschrijving TEAMVERANTWOORDELIJKE CULTUURCENTRUM A1a2a3a

Functiebeschrijving TEAMVERANTWOORDELIJKE CULTUURCENTRUM A1a2a3a Beschrijving doel en visie Binnen de eengemaakte organisatie, stad en OCMW, staat de burger centraal. Om dit te realiseren zijn er 3 klantgerichte sectoren: dienstverlening, samenleving en stadsontwikkeling

Nadere informatie

Functiebeschrijving CLUSTERVERANTWOORDELIJKE NIET-VERPLICHTE HULPVERLENING B4-B5

Functiebeschrijving CLUSTERVERANTWOORDELIJKE NIET-VERPLICHTE HULPVERLENING B4-B5 Beschrijving doel en visie Binnen de eengemaakte organisatie, stad en OCMW, staat de burger centraal. Om dit te realiseren zijn er 3 klantgerichte sectoren: dienstverlening, samenleving en stadsontwikkeling

Nadere informatie

Functie: ADV/0003 directeur organisatie en coördinatie Periode van - tot: 02/12/2008 - Benoemingscode: 10 STATUTAIR VASTBENOEMDE

Functie: ADV/0003 directeur organisatie en coördinatie Periode van - tot: 02/12/2008 - Benoemingscode: 10 STATUTAIR VASTBENOEMDE Functiegegevens Functie: ADV/0003 directeur organisatie en coördinatie Periode van - tot: 02/12/2008 - Graad: A5a Salarischaal: A5b A5b Niveau: Niveau A Benoemingscode: 10 STATUTAIR VASTBENOEMDE Functiecode:

Nadere informatie

Deze informatiebrochure is bedoeld om meer inzicht te geven in de functie van BOEKHOUDER

Deze informatiebrochure is bedoeld om meer inzicht te geven in de functie van BOEKHOUDER Deze informatiebrochure is bedoeld om meer inzicht te geven in de functie van BOEKHOUDER Je vindt achtereenvolgens volgende rubrieken: Ons aanbod Aanwervingsvoorwaarden en selectieprocedure Functiebeschrijving

Nadere informatie

2 deeltijds front-office medewerkers (m/v) Ruimte en Wonen

2 deeltijds front-office medewerkers (m/v) Ruimte en Wonen De gemeente Kapellen is een dynamische gemeente van ca. 26.000 inwoners, gelegen midden in het groen. Kapellen beschikt over heel wat troeven, zowel op sportief, cultureel als sociaal vlak. Voor de verdere

Nadere informatie

Voltijds deskundige (m/v) Ruimtelijke ordening -

Voltijds deskundige (m/v) Ruimtelijke ordening - De gemeente Kapellen is een dynamische gemeente van ca. 26.000 inwoners, gelegen midden in het groen. Kapellen beschikt over heel wat troeven, zowel op sportief, cultureel als sociaal vlak. Voor de verdere

Nadere informatie

Vacature consulent preventie (A1a-A3a)

Vacature consulent preventie (A1a-A3a) Vacature consulent preventie (A1a-A3a) Brandweer Zone Antwerpen streeft naar een uitmuntende (brand)veiligheid voor haar burgers, bedrijven en andere overheidsdiensten. Om een goede dienstverlening te

Nadere informatie

Aanwervingsprocedure voor de functie van Huishoudhulp E1-E3 (m/v) ten behoeve van de dienst van het OCMW 11,4/38 contractueel / bepaalde duur (6

Aanwervingsprocedure voor de functie van Huishoudhulp E1-E3 (m/v) ten behoeve van de dienst van het OCMW 11,4/38 contractueel / bepaalde duur (6 Aanwervingsprocedure voor de functie van Huishoudhulp E1-E3 (m/v) ten behoeve van de dienst van het OCMW 11,4/38 contractueel / bepaalde duur (6 maand) en 2 x 38/38 + samenstelling wervingsreserve 1 jaar

Nadere informatie

Voltijds deskundige (m/v) secretariaat

Voltijds deskundige (m/v) secretariaat De gemeente Kapellen is een dynamische gemeente van ca. 26.000 inwoners, gelegen midden in het groen. Kapellen beschikt over heel wat troeven, zowel op sportief, cultureel als sociaal vlak. Voor de verdere

Nadere informatie

Functiebeschrijving Administratief medewerker dienst Burgerzaken Voltijds

Functiebeschrijving Administratief medewerker dienst Burgerzaken Voltijds Functiebeschrijving Administratief medewerker dienst Burgerzaken Voltijds 1. FUNCTIE Concrete functie: administratief medewerker dienst Burgerzaken Niveau: C1 - C3 Brutomaandwedde volgens barema (min.

Nadere informatie

ALGEMEEN DIRECTEUR. Overzicht. Dit document bevat volgende onderwerpen:

ALGEMEEN DIRECTEUR. Overzicht. Dit document bevat volgende onderwerpen: ALGEMEEN DIRECTEUR Overzicht Dit document bevat volgende onderwerpen: onderwerp pagina Algemeen 2 Omschrijving van de functie 2 Competenties 3 Selectievoorwaarden 3 Verloning 4 Selectieprocedure 5 Meer

Nadere informatie

Benoemingscode: 10 STATUTAIR VASTBENOEMDE

Benoemingscode: 10 STATUTAIR VASTBENOEMDE Functiegegevens Functie: DIR/0028 directeur real estate Periode van - tot: 15/03/2015 - Graad: A5a Salarischaal: A5b A5b Niveau: Niveau A Benoemingscode: 10 STATUTAIR VASTBENOEMDE Functiecode: directeur

Nadere informatie

Voltijds hoofd schoonmaak (m/v)

Voltijds hoofd schoonmaak (m/v) De gemeente Kapellen is een dynamische gemeente van ca. 26.000 inwoners, gelegen midden in het groen. Kapellen beschikt over heel wat troeven, zowel op sportief, cultureel als sociaal vlak. Voor de verdere

Nadere informatie

Coördinator buitenschoolse kinderopvang

Coördinator buitenschoolse kinderopvang Coördinator buitenschoolse kinderopvang Doel van de functie Zorgen voor een kwaliteitsvolle buitenschoolse kinderopvang. Plaats in de organisatie Afdeling Vrije tijd Dienst Buitenschoolse kinderopvang

Nadere informatie

Voltijds administratief medewerker Publieke ruimte en Leefmilieu (vakdomein Openbare werken)

Voltijds administratief medewerker Publieke ruimte en Leefmilieu (vakdomein Openbare werken) De gemeente Kapellen is een dynamische gemeente van ca. 26.000 inwoners, gelegen midden in het groen. Kapellen beschikt over heel wat troeven, zowel op sportief, cultureel als sociaal vlak. Voor de verdere

Nadere informatie

FUNCTIEBESCHRIJVING DIVISIEMANAGER (M/V)

FUNCTIEBESCHRIJVING DIVISIEMANAGER (M/V) 1. SITUERING VAN DE FUNCTIE Standplaats Gent Weddeschaal A8a A8b (Loopbaanpad Organisatie) 1 2. DOEL De strategie van de organisatie uitdragen en realiseren door het leiden, organiseren en beheren van

Nadere informatie

Selectieprocedure voor de statutaire werving van een adjunct van de directeur bij nv De Scheepvaart, afdeling waterwegbeheer.

Selectieprocedure voor de statutaire werving van een adjunct van de directeur bij nv De Scheepvaart, afdeling waterwegbeheer. Selectiereglement Titel: Districtshoofd adjunct van de directeur Datum: april 2014 Selectieprocedure voor de statutaire werving van een adjunct van de directeur bij nv De Scheepvaart, afdeling waterwegbeheer.

Nadere informatie

Transitiemanager Brandweer

Transitiemanager Brandweer Transitiemanager Brandweer De hervorming van de gemeentelijke brandweerdiensten tot zelfstandige hulpverleningszones is op 1 januari 201 van start gegaan. Het transitieproces van deelorganisatie van de

Nadere informatie

managementassistent afgevaardigd bestuurder

managementassistent afgevaardigd bestuurder 1 Het GO! onderwijs van de Vlaamse Gemeenschap is een Vlaamse openbare instelling belast met de organisatie van het onderwijs van de Vlaamse overheid en streeft naar maximale, gelijke onderwijskansen.

Nadere informatie

Aanwerving van. 1 stafmedewerker projecten en organisatiebeheersing (A4a-A4b)

Aanwerving van. 1 stafmedewerker projecten en organisatiebeheersing (A4a-A4b) Aanwerving van 1 stafmedewerker projecten en organisatiebeheersing (A4a-A4b) voltijds - contractueel verband - onbepaalde duur + samenstelling wervingsreserve 2 jaar Het College van Burgemeester en Schepenen

Nadere informatie

Voltijds tijdelijk deskundige HR (m/v)

Voltijds tijdelijk deskundige HR (m/v) De gemeente Kapellen is een dynamische gemeente van ca. 26.000 inwoners, gelegen midden in het groen. Kapellen beschikt over heel wat troeven, zowel op sportief, cultureel als sociaal vlak. Voor de verdere

Nadere informatie

Voorwaarde: diploma hoger secundair onderwijs of daarmee gelijkgesteld

Voorwaarde: diploma hoger secundair onderwijs of daarmee gelijkgesteld Selectieprocedure voor de onmiddellijke aanwerving en met aanleg van een werfreserve van 2 jaar Voltijdse, contractuele functie Niveau C1-C3 Voorwaarde: diploma hoger secundair onderwijs of daarmee gelijkgesteld

Nadere informatie

INFORMATIEBERICHT. Coördinator technische dienst Graad B1-B3. Waaraan moet je voldoen om te mogen deelnemen aan de selectie?

INFORMATIEBERICHT. Coördinator technische dienst Graad B1-B3. Waaraan moet je voldoen om te mogen deelnemen aan de selectie? INFORMATIEBERICHT Coördinator technische dienst Graad B1-B3 Het gemeentebestuur Herne gaat over tot de aanwerving van een (m/v) coördinator technische dienst graad B1-B3 voltijdse contractuele functie

Nadere informatie

Vacature: Sportpromotor (B1-B3) Met aanleggen aanwervingsreserve

Vacature: Sportpromotor (B1-B3) Met aanleggen aanwervingsreserve Vacatures Vacature Sportpromotor (B1-B3) Omschrijving Vacature: Sportpromotor (B1-B3) Met aanleggen aanwervingsreserve 1. Wat zijn de toelatingsvoorwaarden? Om toegelaten te worden tot de vacante functie

Nadere informatie

FUNCTIEBESCHRIJVING SENIOR PROJECTLEIDER (M/V)

FUNCTIEBESCHRIJVING SENIOR PROJECTLEIDER (M/V) 1. SITUERING VAN DE FUNCTIE Standplaats Gent Weddeschaal A8a A8b (Loopbaanpad Projecten) 1 2. DOEL De strategie van de organisatie uitdragen en realiseren door het beheren van een projectenportefeuille.

Nadere informatie

Administratief medewerker sociale dienst (ref. 17soc) CONTRACTUEEL. C1-C3 voltijds (38/38)

Administratief medewerker sociale dienst (ref. 17soc) CONTRACTUEEL. C1-C3 voltijds (38/38) Administratief medewerker sociale dienst (ref. 17soc) CONTRACTUEEL C1-C3 voltijds (38/38) VOORWAARDEN & INLICHTINGEN Contact: Bram Vandendriessche personeelsdienst, 051 48 00 65, bram.vandendriessche@zonnebeke.be

Nadere informatie

Selectiereglement technisch medewerker

Selectiereglement technisch medewerker 1. Functiebeschrijving 1.1 Doel van de functie Verrichten van onderhouds- en specialistische technische taken in functie van een propere en veilige haven en een kwalitatief beheer van het patrimonium van

Nadere informatie

Expert Protocollen en Beraadslagingen

Expert Protocollen en Beraadslagingen /////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////// Voor de Vlaamse Dienst voor Arbeidsbemiddeling en Beroepsopleiding, kortweg VDAB is Vlaanderen connect op zoek

Nadere informatie

WERKPLUS WAREGEM FUNCTIE- EN COMPETENTIEPROFIEL ADJUNCT - DIRECTEUR

WERKPLUS WAREGEM FUNCTIE- EN COMPETENTIEPROFIEL ADJUNCT - DIRECTEUR WERKPLUS WAREGEM FUNCTIE- EN COMPETENTIEPROFIEL ADJUNCT - DIRECTEUR 2/6 FUNCTIEBESCHRIJVING: Adjunct - Directeur Datum opmaak: 22-01-2012 Door: Nancy Cantens (Mentor consult) Datum bijwerking: Door: Reden

Nadere informatie

U maakt deel uit van de strategische cel en rapporteert bijgevolg aan de strategisch coördinator.

U maakt deel uit van de strategische cel en rapporteert bijgevolg aan de strategisch coördinator. Programmamanager Doel van de functie: Als programmamanager bent u verantwoordelijk voor het portfolio veranderprojecten waarmee de stad een cultuuromslag beoogt i.f.v. de stadsorganisatie 3.0(*). Plaats

Nadere informatie

Selectiereglement Systeembeheerder

Selectiereglement Systeembeheerder 1. Functiebeschrijving 1.1 Doel van de functie Realisatie van de ICT-doelstellingen door een kwalitatief systeem- en netwerkbeheer, projectbegeleiding bij de verdere uitbouw van de ICT-infrastructuur en

Nadere informatie

INFOBUNDEL bij de selectieprocedure voor hoofd technische dienst

INFOBUNDEL bij de selectieprocedure voor hoofd technische dienst INFOBUNDEL bij de selectieprocedure voor hoofd technische dienst Voltijds statutair - A4a A4b DE VISIE VAN ONZE TECHNISCHE DIENST : - ONZE KLANTEN WETEN WAAR EN WANNEER ZE MET HUN VRAGEN TERECHT KUNNEN

Nadere informatie

Voltijds deskundige (m/v) financiën

Voltijds deskundige (m/v) financiën De gemeente Kapellen is een dynamische gemeente van ca. 26.000 inwoners, gelegen midden in het groen. Kapellen beschikt over heel wat troeven, zowel op sportief, cultureel als sociaal vlak. Voor de verdere

Nadere informatie

deskundige straathoekwerker

deskundige straathoekwerker De stad Sint-Niklaas is een moderne centrumstad met meer dan 70.000 inwoners. Momenteel zijn we op zoek naar een M/V: deskundige straathoekwerker voltijds contractueel B1-B3 Wat de job inhoudt Straathoekwerk

Nadere informatie

INFORMATIEBERICHT DIENSTHOOFD OMGEVING EN ECONOMIE/ OMGEVINGSMABTENAAR. Graad A1a-A3a voltijds statutair

INFORMATIEBERICHT DIENSTHOOFD OMGEVING EN ECONOMIE/ OMGEVINGSMABTENAAR. Graad A1a-A3a voltijds statutair INFORMATIEBERICHT DIENSTHOOFD OMGEVING EN ECONOMIE/ OMGEVINGSMABTENAAR Graad A1a-A3a voltijds statutair Opgemaakt op 23/05/2019 voor gemeente Keerbergen VERTROUWELIJK Inleiding Het gemeentebestuur van

Nadere informatie

Selectiereglement. VERPLEEGKUNDIGE in team Menen. Wervingsprocedure B1 Contractueel vervangingsovereenkomst 80% tot 100%

Selectiereglement. VERPLEEGKUNDIGE in team Menen. Wervingsprocedure B1 Contractueel vervangingsovereenkomst 80% tot 100% Centrale administratie Selectiereglement VERPLEEGKUNDIGE in team Menen Wervingsprocedure B1 Contractueel vervangingsovereenkomst 80% tot 100% Met Werfreserve voor team Menen Kind en Gezin wil op korte

Nadere informatie

INFORMATIEBERICHT Hoofdanimator Graad C1 C3

INFORMATIEBERICHT Hoofdanimator Graad C1 C3 INFORMATIEBERICHT Hoofdanimator Graad C1 C3 Het stadsbestuur van Zottegem gaat over tot de aanwerving van een (m/v) hoofdanimator graad C1-C3 voltijdse contractuele functie met een wervingsreserve van

Nadere informatie

Infokaart deskundige personeel aanleg werfreserve

Infokaart deskundige personeel aanleg werfreserve Infokaart deskundige personeel aanleg werfreserve Gemeente Middelkerke Functie: deskundige personeel Niveau: B1-B3 Tewerkstelling: aanleg van een werfreserve Statuut: contractueel Duur: onbepaalde duur

Nadere informatie

Vacature. Halftijdse bibliotheekassistent (C1-C3) (bij aanwerving) Aanleggen aanwervingsreserve, geldig voor 2 jaar

Vacature. Halftijdse bibliotheekassistent (C1-C3) (bij aanwerving) Aanleggen aanwervingsreserve, geldig voor 2 jaar Vacatures Bibliotheekassistent Omschrijving Vacature Halftijdse bibliotheekassistent (C1-C3) (bij aanwerving) Aanleggen aanwervingsreserve, geldig voor 2 jaar 1. Wat zijn de toelatingsvoorwaarden? Om toegelaten

Nadere informatie

Functiebeschrijving: Deskundige Milieu (m/v)

Functiebeschrijving: Deskundige Milieu (m/v) Functiebeschrijving: Deskundige Milieu (m/v) Graad Deskundige (m/v) Functietitel Deskundige Milieu (m/v) Doelstelling van de functie Als Deskundige Milieu adviseert u de milieuvergunningen die op het grondgebied

Nadere informatie

Deskundige ICT - systeembeheerder

Deskundige ICT - systeembeheerder 1. FUNCTIEDOEL De deskundige ICT levert samen met zijn/haar collega s expertise informatie, diensten en producten af aan de interne klanten, met de nodige kwaliteitsvereisten, volgens de juiste procedures

Nadere informatie

PERSONEELSDIENST ADMINISTRATIEF CENTRUM ANTWERPSESTEENWEG 130 2950 KAPELLEN personeelsdienst@kapellen.be

PERSONEELSDIENST ADMINISTRATIEF CENTRUM ANTWERPSESTEENWEG 130 2950 KAPELLEN personeelsdienst@kapellen.be PERSONEELSDIENST ADMINISTRATIEF CENTRUM ANTWERPSESTEENWEG 130 2950 KAPELLEN personeelsdienst@kapellen.be FUNCTIE: DEELTIJDS CONTRACTUEEL BODE NIVEAU D1 D3 (28/38) INHOUD: 1. VACATURE 2. FUNCTIEBESCHRIJVING

Nadere informatie

Wil je ook meewerken aan deze ambitieuze uitdaging? Maak dan kennis met een van de grootste werkgevers in de regio!

Wil je ook meewerken aan deze ambitieuze uitdaging? Maak dan kennis met een van de grootste werkgevers in de regio! Selectieprocedure Hoofdopvoeder (B4-B5) OCMW Beveren Personeelsdienst telnr.: 03 750 46 42 Algemeen telnr: 03 750 46 00 sollicitaties@beveren.be Contractuele selectieprocedure bij aanwerving 28 augustus

Nadere informatie

Competentiemanagement bij de federale overheid

Competentiemanagement bij de federale overheid Competentiemanagement bij de federale overheid Competentieprofielen Basis Leidinggevend A4 December 2009 LEIDINGGEVEND A4 1/ BASISPROFIEL Tabel informatie begrijpen taken Taken uitvoeren Leidinggevend

Nadere informatie

Verantwoordelijke ICT B1-B3

Verantwoordelijke ICT B1-B3 A. Algemene toelatingsvoorwaarden Verantwoordelijke ICT B1-B3 een gedrag vertonen dat in overeenstemming is met de eisen van de functie waarvoor men solliciteert de burgerlijke en politieke rechten genieten

Nadere informatie

Administratief medewerker

Administratief medewerker Administratief medewerker Info aan de kandidaten Kenmerken van de functie Salaris functie: administratief medewerker voor diverse diensten graad: administratief medewerker niveau: C rang: Cv salarisschaal:

Nadere informatie

FUNCTIEBESCHRIJVING ADVISEUR (M/V)

FUNCTIEBESCHRIJVING ADVISEUR (M/V) 1. SITUERING VAN DE FUNCTIE Standplaats Gent Weddenschaal A4a A4b (Loopbaanpad Expertise) 1 2. DOEL Verantwoordelijkheid opnemen voor het expertisegebied: actief uitwerken van het kennisdomein, een essentiële

Nadere informatie

Sollicitaties dienen verstuurd te worden naar de contactgegevens uit de vacature.

Sollicitaties dienen verstuurd te worden naar de contactgegevens uit de vacature. SJABLOON Werken via KdG Gelieve dit ingevulde sjabloon te mailen naar: werken-via-kdg@kdg.be Sollicitaties dienen verstuurd te worden naar de contactgegevens uit de vacature. Functietitel: Diensthoofd

Nadere informatie

INFORMATIEBERICHT. Coördinator sport Graad A1-A3

INFORMATIEBERICHT. Coördinator sport Graad A1-A3 INFORMATIEBERICHT Coördinator sport Graad A1-A3 Het stadbestuur van Zottegem gaat voor haar autonoom gemeentebedrijf over tot de aanwerving van een (m/v) coördinator sport graad A1-A3 voltijdse contractuele

Nadere informatie

Met maximaal 8 jaar meerekenbare anciënniteit uit de privésector of als zelfstandige in schaal C1 op weddetrap 8:

Met maximaal 8 jaar meerekenbare anciënniteit uit de privésector of als zelfstandige in schaal C1 op weddetrap 8: theatertechnicus Info aan de kandidaten Kenmerken van de functie Salaris functie: theatertechnicus graad: administratief medewerker niveau: C rang: Cv salarisschaal: C1/C3 tewerkstellingsbreuk: voltijds

Nadere informatie

ICT-VERANTWOORDELIJKE (B4-B5 CONTRACTUEEL VOLTIJDS 38U/WEEK)

ICT-VERANTWOORDELIJKE (B4-B5 CONTRACTUEEL VOLTIJDS 38U/WEEK) ICT-VERANTWOORDELIJKE (B4-B5 CONTRACTUEEL VOLTIJDS 38U/WEEK) De staat voor de samensmelting van de brandweerdiensten van de gemeenten Berlare, Buggenhout, Dendermonde, Hamme, Lebbeke, Lokeren en Zele.

Nadere informatie

INFORMATIEBERICHT. Afdelingshoofd vrije tijd Graad A4a-A4b. Waaraan moet je voldoen om te mogen deelnemen aan de selectie?

INFORMATIEBERICHT. Afdelingshoofd vrije tijd Graad A4a-A4b. Waaraan moet je voldoen om te mogen deelnemen aan de selectie? INFORMATIEBERICHT Afdelingshoofd vrije tijd Graad A4a-A4b Stad Zottegem gaat over tot de aanleg van een wervingsreserve van 3 jaar, maximaal verlengbaar met 2 jaar, van een (m/v) afdelingshoofd vrije tijd

Nadere informatie

FUNCTIEBESCHRIJVING JURIST

FUNCTIEBESCHRIJVING JURIST FUNCTIEBESCHRIJVING JURIST Functietitel Dienst Directe leidinggevende Plaats in de organisatie Niveau Salarisschaal Statuut Archivaris Archiefbeheer Algemeen coördinator De archivaris rapporteert aan de

Nadere informatie

ROL beschrijving : KADER Diensthoofd A1a-A2a

ROL beschrijving : KADER Diensthoofd A1a-A2a ROL beschrijving : KADER Diensthoofd A1a-A2a Wat is het doel/de bestaansreden van de functie? : Het leiden van een geheel van activiteiten en medewerkers en ervoor zorgen dat strategische projecten geïmplementeerd

Nadere informatie

1 VOLTIJDS AFDELINGSHOOFD GRONDGEBONDEN ZAKEN (A4a-A4b) VOOR ONBEPAALDE DUUR, IN CONTRACTUEEL DIENSTVERBAND

1 VOLTIJDS AFDELINGSHOOFD GRONDGEBONDEN ZAKEN (A4a-A4b) VOOR ONBEPAALDE DUUR, IN CONTRACTUEEL DIENSTVERBAND GEMEENTE EN OCMW MALDEGEM ZIJN OP ZOEK NAAR : 1 VOLTIJDS AFDELINGSHOOFD GRONDGEBONDEN ZAKEN (A4a-A4b) VOOR ONBEPAALDE DUUR, IN CONTRACTUEEL DIENSTVERBAND Zowel vrouwelijke als mannelijke kandidaten komen

Nadere informatie

INFORMATIEBERICHT. Administratief medewerker Graad C1-C3. Waaraan moet je voldoen om te mogen deelnemen aan de selectie?

INFORMATIEBERICHT. Administratief medewerker Graad C1-C3. Waaraan moet je voldoen om te mogen deelnemen aan de selectie? INFORMATIEBERICHT Administratief medewerker Graad C1-C3 Stad Zottegem gaat over tot de aanleg van een wervingsreserve van 3 jaar, maximaal verlengbaar met 2 jaar, van een (m/v) administratief medewerker

Nadere informatie

VACATURE INTERGEMEENTELIJKE PROJECTMEDEWERKER

VACATURE INTERGEMEENTELIJKE PROJECTMEDEWERKER STAD NINOVE PERSONEELSDIENST Tel: 054 31 33 04 054 31 32 53 VACATURE INTERGEMEENTELIJKE PROJECTMEDEWERKER De stad Ninove organiseert een verkorte selectieprocedure voor de contractuele functie van intergemeentelijke

Nadere informatie

De kandidaten die ten onrechte aan de procedure mochten deelgenomen hebben, kunnen in geen geval toelaatbaar worden verklaard.

De kandidaten die ten onrechte aan de procedure mochten deelgenomen hebben, kunnen in geen geval toelaatbaar worden verklaard. 2018/38 De Provincie West-Vlaanderen gaat over tot de organisatie van een vergelijkende selectieprocedure via de procedure van aanwerving, bevordering of interne personeelsmobiliteit, in het Nederlands,

Nadere informatie

Financieel verantwoordelijke - Boekhouder

Financieel verantwoordelijke - Boekhouder Vacaturebrochure Financieel verantwoordelijke - Boekhouder Financieel verantwoordelijke - Boekhouder Voltijds contract onbepaalde duur Indien u slaagt voor de selectieprocedure, wordt u in de wervingsreserve

Nadere informatie

AFDELINGSHOOFD GEBOUWEN

AFDELINGSHOOFD GEBOUWEN Aanwervingsproeven AFDELINGSHOOFD GEBOUWEN voltijds statutair A1a-A2a-A3a Info dienst HR tel. 03 778 31 25 vacatures@sint-niklaas.be Wat de job inhoudt Als leidinggevende van de afdeling gebouwen sta je

Nadere informatie

Functieprofiel leidinggevende

Functieprofiel leidinggevende Functieprofiel leidinggevende Doel van de functie Is verantwoordelijk voor (kan aangesproken worden op) de beleidsvoorbereiding en de beleidsuitvoering in een specifiek domein. Resultaatsgebieden Coördineren

Nadere informatie

INFORMATIEBERICHT. Algemeen directeur Decretale graad. Waaraan moet je voldoen om te mogen deelnemen aan de selectie?

INFORMATIEBERICHT. Algemeen directeur Decretale graad. Waaraan moet je voldoen om te mogen deelnemen aan de selectie? INFORMATIEBERICHT Algemeen directeur Decretale graad Het gemeentebestuur Ledegem gaat over tot de aanwerving van een (m/v) algemeen directeur decretale graad voltijdse statutaire functie met een wervingsreserve

Nadere informatie

Diensthoofd overheidsopdrachten. Dienst Administratieve en juridische zaken overheidsopdrachten

Diensthoofd overheidsopdrachten. Dienst Administratieve en juridische zaken overheidsopdrachten Functietitel Diensthoofd overheidsopdrachten Dienst Administratieve en juridische zaken overheidsopdrachten Niveau Av Eerste evaluator Tweede evaluator Diensthoofd administratieve en juridische zaken Algemeen

Nadere informatie

De Deskundige Gezin werkt nauw samen met de Teamverantwoordelijke Gezin en de Jeugdconsulent. Voor deze functie?

De Deskundige Gezin werkt nauw samen met de Teamverantwoordelijke Gezin en de Jeugdconsulent. Voor deze functie? 1. FUNCTIEDOEL De Deskundige Gezin staat in voor algemeen jongerenwelzijn te Peer. Hij/zij brengt de behoeften en noden met betrekking tot jeugdwelzijnsvoorzieningen in kaart, en ontwikkelt nieuwe initiatieven

Nadere informatie

Om aangeworven te worden in deze betrekking gelden volgende toelatings- en aanwervingsvoorwaarden:

Om aangeworven te worden in deze betrekking gelden volgende toelatings- en aanwervingsvoorwaarden: Bundel aanwervingsexamen voor het vaststellen van een wervingsreserve voor 2 jaar Administratieve medewerker C1-C3 voltijds/deeltijds onbepaalde/bepaalde duur/vervanging Toelatings- en aanwervingsvoorwaarden

Nadere informatie

Selectiereglement Nautisch manager

Selectiereglement Nautisch manager 1. Functiebeschrijving 1.1 Doel van de functie Beleidsondersteunende en adviserende rol inzake de nautisch-technische werking. Zowel intern dienst overschrijdend als extern een zichtbare rol opnemen en

Nadere informatie

Afdelingshoofd Maatschappelijke Dienstverlening

Afdelingshoofd Maatschappelijke Dienstverlening Afdelingshoofd Maatschappelijke Dienstverlening Voltijdse statutaire functie (A1 A3) Via aanwerving met aanleg wervingsreserve WAT HOUDT DE JOB IN? Je coördineert en leidt de afdeling maatschappelijke

Nadere informatie

Vacature hoofdmedewerker administratie en planning. (C4-C5, contractueel) Met aanleggen aanwervingsreserve, geldig voor 2 jaar

Vacature hoofdmedewerker administratie en planning. (C4-C5, contractueel) Met aanleggen aanwervingsreserve, geldig voor 2 jaar Vacatures Hoofdmedewerker administratie en planning Omschrijving Vacature hoofdmedewerker administratie en planning (C4-C5, contractueel) Met aanleggen aanwervingsreserve, geldig voor 2 jaar CC De Factorij

Nadere informatie

Selectieprocedure voor de functie van Administratief medewerker C1 C3 (m/v) ten behoeve van dienst onthaal en burgerzaken

Selectieprocedure voor de functie van Administratief medewerker C1 C3 (m/v) ten behoeve van dienst onthaal en burgerzaken Selectieprocedure voor de functie van Administratief medewerker C1 C3 (m/v) ten behoeve van dienst onthaal en burgerzaken 1 voltijdse - tijdelijke contractuele functie (vervanging ziekte) Er werd beslist

Nadere informatie