Executoriale verkoping EX ART. 3:268 B.W.

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Executoriale verkoping EX ART. 3:268 B.W."

Transcriptie

1 Executoriale verkoping EX ART. 3:268 B.W. 22 SEPTEMBER 2015 ROBBENKOOG ALKMAAR COLLIERS INTERNATIONAL, AMSTERDAM COLLIERS INTERNATIONAL v_1 Disclaimer: Deze informatie is niet bedoeld als aanbod. Door aanvaarding van de vermelde condities of het uitbrengen van een daarvan afwijkend aanbod worden onze opdrachtgevers en wij niet gebonden, ook niet tot het doen van een tegenaanbod. Deze brochure is met zorg samengesteld, veelal is gebruik gemaakt van bij derden ingewonnen informatie. De juistheid en volledigheid wordt niet gegarandeerd.

2 EXECUTORIALE VERKOPING EX ART. 3:268 B.W ROBBENKOOG ALKMAAR OMSCHRIJVING EXECUTORIALE VERKOPING ex art. 3:268 B.W. op dinsdag 22 september 2015 t.o.v. mr. M.J.A. Laenen, DLA Piper Nederland N.V., Amstelveenseweg 638, 1081 JJ Amsterdam het bedrijfspand met ondergrond, erf en verdere aanhorigheden, plaatselijk bekend Robbenkoog te Alkmaar, kadastraal bekend gemeente Alkmaar, sectie M, nummer 277 en 278, respectievelijk groot 14 are 10 centiare en 19 are en 85 centiare. De veiling betreft een internet veiling via op dinsdag 22 september De veiling begint om uur. Zie voor meer informatie verder in deze brochure en bovengenoemde website. INDELING EN VOORZIENINGEN Vrijstaand bedrijfsgebouw met hoekligging op bedrijventerrein Beverkoog in Alkmaar. Het betreft een multifunctioneel gebouw dat zich mede door de royale frontbreedte, goede voorzieningen en daglichttoetreding door diverse lichtstraten in het dak goed leent voor bijvoorbeeld groothandel, opslag, automobielbedrijf en productie. Het gebouw beschikt over: - Bedrijfsruimte ca m² - Kantoorruimte beg grond ca. 300 m² - Kantoorruimte verdieping ca. 250 m² Het gebouw is door het grote front (hoekligging) en goede vrij hoogte zeer multifunctioneel te gebruiken. Het gebouw is onder meer voorzien van: - diverse overheaddeuren; - vrije hoogte van ca. 7,5 meter; - vloerverwarming; - goede daglichttoetreding in bedrijfsruimte mede door lichtstraten in dak; - diverse kantoorvertrekken; - kantineruimte; - sanitaire voorzieningen; - buizenpostsysteem; - etc COLLIERS INTERNATIONAL v_1 Disclaimer: Deze informatie is niet bedoeld als aanbod. Door aanvaarding van de vermelde condities of het uitbrengen van een daarvan afwijkend aanbod worden onze opdrachtgevers en wij niet gebonden, ook niet tot het doen van een tegenaanbod. Deze brochure is met zorg samengesteld, veelal is gebruik gemaakt van bij derden ingewonnen informatie. De juistheid en volledigheid wordt niet gegarandeerd.

3 EXECUTORIALE VERKOPING EX ART. 3:268 B.W ROBBENKOOG ALKMAAR FOTO S 3 COLLIERS INTERNATIONAL v_1 Disclaimer: Deze informatie is niet bedoeld als aanbod. Door aanvaarding van de vermelde condities of het uitbrengen van een daarvan afwijkend aanbod worden onze opdrachtgevers en wij niet gebonden, ook niet tot het doen van een tegenaanbod. Deze brochure is met zorg samengesteld, veelal is gebruik gemaakt van bij derden ingewonnen informatie. De juistheid en volledigheid wordt niet gegarandeerd.

4 EXECUTORIALE VERKOPING EX ART. 3:268 B.W ROBBENKOOG ALKMAAR FOTO S 4 COLLIERS INTERNATIONAL v_1 Disclaimer: Deze informatie is niet bedoeld als aanbod. Door aanvaarding van de vermelde condities of het uitbrengen van een daarvan afwijkend aanbod worden onze opdrachtgevers en wij niet gebonden, ook niet tot het doen van een tegenaanbod. Deze brochure is met zorg samengesteld, veelal is gebruik gemaakt van bij derden ingewonnen informatie. De juistheid en volledigheid wordt niet gegarandeerd.

5 EXECUTORIALE VERKOPING EX ART. 3:268 B.W ROBBENKOOG ALKMAAR LIGGING / BEREIKBAARHEID Het object is gelegen op het bedrijventerrein Beverkoog in Alkmaar. Het bedrijventerrein is centraal gelegen tussen de gemeenten Alkmaar, Langedijk en Heerhugowaard. Voor het bedrijventerrein is een revitaliseringsplan opgesteld om het terrein weer toekomstbestendig te maken. Door de aanleg van de Beverbrug krijgt het bedrijventerrein Beverkoog een noordelijke ontsluiting op de N242, hetgeen de bereikbaarheid ten goede komt. De bereikbaarheid per eigen vervoer is goed. De afstand tot de dichtstbijzijnde op- en afrit van en naar de autosnelweg A9 bedraagt ca. negen kilometer. Het object is gelegen op ca. 270 meter afstand van de N508. De bereikbaarheid per openbaar vervoer is goed. De provinciale weg N242 is gelegen op ca. 2 km afstand. Het treinstation van Alkmaar Noord is gelegen op ca. 1,5 km afstand. De bushalte Alkmaar Beverkoog is op ca. een minuut loopafstand gelegen. LOCATIEAANDUIDING Bron: Google Maps PARKEREN Het object heeft de beschikking over parkeergelegenheid op eigen terrein. GEBRUIK Voor zover bekend is het registergoed verhuurd. Het registergoed zal worden verkocht onder gestanddoening van de lopende huurovereenkomst. De huurder heeft de huur per opgezegd. GROND Het object staat op m2 eigen grond. 5 COLLIERS INTERNATIONAL v_1 Disclaimer: Deze informatie is niet bedoeld als aanbod. Door aanvaarding van de vermelde condities of het uitbrengen van een daarvan afwijkend aanbod worden onze opdrachtgevers en wij niet gebonden, ook niet tot het doen van een tegenaanbod. Deze brochure is met zorg samengesteld, veelal is gebruik gemaakt van bij derden ingewonnen informatie. De juistheid en volledigheid wordt niet gegarandeerd.

6 EXECUTORIALE VERKOPING EX ART. 3:268 B.W ROBBENKOOG ALKMAAR LASTEN LASTEN, VOLGENS INGEWONNEN INFORMATIE SOORT OZB (eigenaar) 2015 (0,2260%) Rioolheffing 2015 (incl. reinigingsheffing) Waterschapslasten 2015 (0,0277%) Overige lasten 2.024,- per jaar 116,65 per jaar Pro memorie Pro memorie Door de notaris worden lasten of achterstallige lasten verrekend. WOZ-WAARDE De WOZ waarde 2015 (waardepeildatum ) van het object bedraagt ,- ERFDIENSTBAARHEDEN, KWALITATIEVE VERPLICHTINGEN Met betrekking tot erfdienstbaarheden en kwalitatieve verplichtingen wordt verwezen naar de door de notaris opgemaakte veilingvoorwaarden. VERZEKERING Omtrent de verzekering is verkoper/executant niets bekend. Koper dient vanaf de gunning eventueel zijn belang te verzekeren. AANSCHRIJVINGEN Volgens informatie van de Gemeente Alkmaar rusten er op het perceel geen (voor)aanschrijvingen en/of mondelinge aanzeggingen daartoe. Verkoper/executant aanvaardt geen aansprakelijkheid voor de verkregen informatie. OVERDRACHTSBELASTING / BTW Ter zake van de levering van de onroerende zaak is door de koper géén omzetbelasting maar wel overdrachtsbelasting verschuldigd. 6 COLLIERS INTERNATIONAL v_1 Disclaimer: Deze informatie is niet bedoeld als aanbod. Door aanvaarding van de vermelde condities of het uitbrengen van een daarvan afwijkend aanbod worden onze opdrachtgevers en wij niet gebonden, ook niet tot het doen van een tegenaanbod. Deze brochure is met zorg samengesteld, veelal is gebruik gemaakt van bij derden ingewonnen informatie. De juistheid en volledigheid wordt niet gegarandeerd.

7 EXECUTORIALE VERKOPING EX ART. 3:268 B.W ROBBENKOOG ALKMAAR BESTEMMINGSPLAN Het vigerend bestemmingsplan "Beverkoog vastgesteld door de gemeenteraad op 18 oktober 2012 is van toepassing. Het betreffende deel van de plankaart is hieronder opgenomen. Het perceel heeft volgens de planvoorschriften uit dit bestemmingsplan de bestemming bedrijf. De maximale bouwhoogte bedraagt 11 meter. Voor de overige bepalingen wordt verwezen naar het in de bijlage bijgevoegde bestemmingsplanvoorschrift. Het gehele plan is digitaal te raadplegen op Volgens informatie is geen voorbereidingsbesluit van kracht en is geen planherzieningsprocedure aanstaande. De gemeente heeft geen ontwerpbestemmingsplan betreffende het perceel in voorbereiding. MILIEU In het kadaster zijn geen aantekeningen inzake bodemverontreiniging opgenomen en ook in het Bodemloket wordt geen melding gemaakt van bodemonderzoekgegevens op deze locatie. Een kopie van de betreffende informatie van het Bodemloket is als bijlage opgenomen. Gezien het bouwjaar van het pand wordt niet uitgesloten dat er asbest of asbesthoudende materialen zijn verwerkt. Verkoper/executant aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid omtrent de mogelijke aanwezigheid c.q. gevolgen van stoffen in of aan het verkochte waarvan volgens de huidige maatstaven verwacht mag worden dat deze schadelijk kunnen zijn voor mens, dier of milieu. EPC Per 1 januari 2015 is bij overdracht van vastgoed als het onderhavige een energielabel verplicht. De eigenaar is hierop gewezen met het dringende verzoek voor een dergelijk label zorg te dragen. Het al dan niet beschikbaar zijn van bedoeld energielabel is de verantwoordelijkheid van de eigenaar. Verkoper/executant en/of de directiemakelaar aanvaarden hieromtrent geen enkele aansprakelijkheid. 7 COLLIERS INTERNATIONAL v_1 Disclaimer: Deze informatie is niet bedoeld als aanbod. Door aanvaarding van de vermelde condities of het uitbrengen van een daarvan afwijkend aanbod worden onze opdrachtgevers en wij niet gebonden, ook niet tot het doen van een tegenaanbod. Deze brochure is met zorg samengesteld, veelal is gebruik gemaakt van bij derden ingewonnen informatie. De juistheid en volledigheid wordt niet gegarandeerd.

8 EXECUTORIALE VERKOPING EX ART. 3:268 B.W ROBBENKOOG ALKMAAR ROERENDE ZAKEN Al wat derden kunnen aantonen hun eigendom te zijn is niet in deze verkoop begrepen. BEZICHTIGING Indien mogelijk. Aan de eigenaar is schriftelijk verzocht medewerking te verlenen aan bezichtigingen. Verkoper/executant staat niet in voor het verkrijgen van toegang. GARANTIE De gegevens in deze brochure zijn hoofdzakelijk verkregen volgens ingewonnen informatie. De juistheid en/of volledigheid wordt niet gegarandeerd. Het geveilde wordt geleverd in de feitelijke staat waarin het zich op het moment van de aflevering blijkt te bevinden. Verkoper/executant is niet aansprakelijk voor mogelijke gebreken aan grond, opstal, installaties etc. INZETPREMIE De inzetpremie bedraagt 1% van de hoogste inzetsom en is voor rekening van de koper. Er wordt geen inzetpremie uitgekeerd aan de hoogste inzetter die tevens de koper is. Indien niet gegund wordt, wordt de inzetpremie niet uitgekeerd. GUNNING, RISICO Verkoper/executant behoudt zich het recht voor het geveilde niet te gunnen en zal zich daaromtrent uitspreken binnen vijf werkdagen na de veiling van het perceel. Vanaf de gunning is het risico voor de koper. BETALING / VERREKENING LASTEN De koopsom en het verder door koper verschuldigde moet uiterlijk worden voldaan 3 weken na de gunning. De baten en lasten zijn vanaf deze dag voor rekening van koper. Door de notaris worden geen huren, lasten of waarborgsommen verrekend. Koper dient een waarborgsom van 10% van de koopsom aan de veilingnotaris te betalen uiterlijk drie dagen na de gunning. BEDENKTIJD De wettelijke bepalingen inzake de eisen van schriftelijke koopovereenkomst en de bedenktijd van drie dagen, zoals die per 1 september 2003 in werking zijn getreden, gelden NIET voor een openbare veiling ten overstaan van een notaris. Panden die worden verkocht via de veiling worden onvoorwaardelijk en zonder bedenktijd verkocht. 8 COLLIERS INTERNATIONAL v_1 Disclaimer: Deze informatie is niet bedoeld als aanbod. Door aanvaarding van de vermelde condities of het uitbrengen van een daarvan afwijkend aanbod worden onze opdrachtgevers en wij niet gebonden, ook niet tot het doen van een tegenaanbod. Deze brochure is met zorg samengesteld, veelal is gebruik gemaakt van bij derden ingewonnen informatie. De juistheid en volledigheid wordt niet gegarandeerd.

9 EXECUTORIALE VERKOPING EX ART. 3:268 B.W ROBBENKOOG ALKMAAR VEILINGINFORMATIE, VEILCONDITIES Online veiling via ten overstaan van notaris mr. M.J.A. Laenen, DLA Piper Nederland N.V te Amsterdam. De online internet veiling vindt plaats op dinsdag 22 september Start veiling inzet : uur Sluiting vanaf : uur Start afslag : uur Indien in de laatste vijf minuten voor het sluiten van de inzetfase een bod wordt uitgebracht dan wordt de inzetfase met vijf minuten verlengd. Om deel te nemen aan deze veiling dienen gegadigden zich te registreren. Hiertoe moet eerst een account worden aangemaakt via Om de registratie volledig te maken dient een registratieverklaring te worden ingevuld, die moet worden gelegaliseerd door een notaris. Deze legalisatie kan door alle notarissen in Nederland worden gedaan, tegen een (kleine) vergoeding. Op deze wijze worden gegadigden gekoppeld aan het door hen aangemaakte account. Geveild wordt volgens de Algemene Veilingvoorwaarden met internetbieden (AVVI 2015) vastgelegd in een akte op 31 december 2014 verleden voor Mr. M.R.H. Krans, notaris te Rotterdam, van welke akte een afschrift is ingeschreven in register Hypotheken 4, deel 65530, nummer 153. Deze voorwaarden zijn te downloaden via De bijzondere veilingvoorwaarden zijn te downloaden via: ONDERHANDSE BIEDINGEN Tot 14 dagen vóór de verkoopdatum (dus uiterlijk tot maandag 7 september 2015 om uur) kan onderhands worden geboden d.m.v. een aan de notaris gericht schrijven. Biedingen zullen worden behandeld overeenkomstig het bepaalde in artikel 3:268 lid 2 BW zonder dat echter de executant gehouden is op deze biedingen in te gaan. VEILINGINFORMATIE Aan particulieren die niet bekend zijn met de wijze van veilen via BOG-auctions wordt geadviseerd een eigen makelaar in te schakelen die hen kan voorlichten over de veiling en hun belangen kan behartigen. Een duidelijke uitleg over het veilingsysteem is te vinden op de site van de BOG-auctions onder Afschriften van de bewijzen van eigendom en de veilcondities zullen dertig dagen voor, alsmede op de verkoopdag, des voormiddags, ter inzage liggen ten kantore van: Notaris mr. M.J.A. Laenen DLA Piper Nederland N.V. Amstelveenseweg JJ Amsterdam telefoon (020) fax: (020) trees.holslag@dlapiper.com 9 COLLIERS INTERNATIONAL v_1 Disclaimer: Deze informatie is niet bedoeld als aanbod. Door aanvaarding van de vermelde condities of het uitbrengen van een daarvan afwijkend aanbod worden onze opdrachtgevers en wij niet gebonden, ook niet tot het doen van een tegenaanbod. Deze brochure is met zorg samengesteld, veelal is gebruik gemaakt van bij derden ingewonnen informatie. De juistheid en volledigheid wordt niet gegarandeerd.

10 EXECUTORIALE VERKOPING EX ART. 3:268 B.W ROBBENKOOG ALKMAAR Inlichtingen worden verstrekt door de directiemakelaar: De heer P. Molenaar RMT RT Colliers International Consultancy BV Buitenveldertselaan VA AMSTERDAM telefoon (020) pascal.molenaar@colliers.com BIJLAGEN Kadastrale kaart Bestemmingsplan informatie Milieu informatie Eigendomsbewijs d.d. 1 juli 2005 Over Colliers 10 COLLIERS INTERNATIONAL v_1 Disclaimer: Deze informatie is niet bedoeld als aanbod. Door aanvaarding van de vermelde condities of het uitbrengen van een daarvan afwijkend aanbod worden onze opdrachtgevers en wij niet gebonden, ook niet tot het doen van een tegenaanbod. Deze brochure is met zorg samengesteld, veelal is gebruik gemaakt van bij derden ingewonnen informatie. De juistheid en volledigheid wordt niet gegarandeerd.

11 Uittreksel Kadastrale Kaart Uw referentie: Robbenkoog 25 0 m 5 m 25 m Deze kaart is noordgericht Perceelnummer Huisnummer Vastgestelde kadastrale grens Voorlopige kadastrale grens Administratieve kadastrale grens Bebouwing Overige topografie Voor een eensluidend uittreksel, Apeldoorn, 3 juli 2015 De bewaarder van het kadaster en de openbare registers Schaal 1:500 Kadastrale gemeente Sectie Perceel ALKMAAR M 277 Aan dit uittreksel kunnen geen betrouwbare maten worden ontleend. De Dienst voor het kadaster en de openbare registers behoudt zich de intellectuele eigendomsrechten voor, waaronder het auteursrecht en het databankenrecht.

12 Bestemmingsplan Beverkoog, bestemming Bedrijf Artikel 3 Bedrijf 3.1 Bestemmingsomschrijving 3.2 Bouwregels 3.3 Nadere eisen 3.4 Afwijken van de bouwregels 3.5 Specifieke gebruiksregels 3.6 Afwijken van de gebruiksregels 3.7 Wijzigingsbevoegdheid 3.1 Bestemmingsomschrijving De voor 'Bedrijf' aangewezen gronden zijn bestemd voor: a. een bedrijf en/of het uitoefenen van bedrijfsmatige activiteiten die staan vermeld in de categorieën 1 tot en met 4 van de Staat van bedrijfsactiviteiten (Bijlage 1); b. solitaire kantoren, met een maximale oppervlakte van 750 m², mits deze geen sterke publiekaantrekkende werking c.q. baliefunctie hebben, waarbij een maximum oppervlak van 3000 m² aan kantoorunits per gebouw geldt; c. bedrijfsgebonden kantoorvoorzieningen, gemaximeerd tot 50% van het bruto vloeroppervlak van de hoofdfunctie en een maximale bruto vloeroppervlak van 2000 m² per bedrijf;

13 d. dienstverlening; e. perifere detailhandel in ABC-goederen; f. perifere detailhandel tot 1500 m 2 winkelvloeroppervlak (wvo); g. ondergeschikte detailhandel, al dan niet in combinatie met reparatiewerkzaamheden, gemaximeerd tot 20% van het totale bruto vloeroppervlak van de hoofdfunctie, met een maximale omvang van 100 m² winkelvloeroppervlak (wvo), mits de detailhandel gerelateerd is aan de hoofdfunctie; h. een webwinkel; i. medische voorzieningen; j. een bedrijfswoning, ter plaatse van de aanduiding 'bedrijfswoning'; k. een horecabedrijf van categorie 4, ter plaatse van de aanduiding 'horeca van categorie 4'; l. een verkooppunt voor motorbrandstoffen zonder lpg, ter plaatse van de aanduiding 'verkooppunt motorbrandstoffen zonder lpg'; m. een kindercentrum, ter plaatse van de aanduiding 'maatschappelijk'; n. een sportschool, ter plaatse van de aanduiding 'sportcentrum'; met de daarbij behorende: o. bouwwerken; p. aan- en uitbouwen; q. tuinen, erven en terreinen; r. ontsluitingswegen, voet- en fietspaden; s. parkeervoorzieningen; t. nutsvoorzieningen; u. groenvoorzieningen; v. waterlopen en waterpartijen. 3.2 Bouwregels Gebouwen Voor het bouwen van gebouwen, niet zijnde woningen en bijgebouwen bij woningen, gelden de volgende regels: a. gebouwen mogen uitsluitend binnen het bouwvlak worden gebouwd, met uitzondering van bedrijfsgebouwen die op het moment van terinzagelegging van het plan al aanwezig zijn en (gedeeltelijk) buiten het bouwvlak zijn gesitueerd. b. het bouwperceel, voor zover gelegen binnen het bouwvlak, mag niet meer worden bebouwd dan ter plaatse van de aanduiding 'maximum bebouwingspercentage (%)' is aangegeven; c. de bouwhoogte mag niet meer bedragen dan ter plaatse van de aanduiding 'maximale bouwhoogte (m)' is aangegeven; d. de afstand van een bedrijfsgebouw tot de zijdelingse perceelsgrens mag niet minder bedragen dan 3 meter; e. de afstand van de gebouwen tot aan de voorste perceelsgrens bedraagt minimaal 3 meter Bouwwerken, geen gebouwen zijnde Voor het bouwen van bouwwerken, geen gebouwen zijnde, gelden de volgende regels:

14 a. de bouwhoogte van erf- en terreinafscheidingen mag niet meer bedragen dan 2,5 meter, met dien verstande dat de hoogte van erf- en terreinafscheidingen vóór de voorgevellijn niet meer dan 1 meter mag bedragen; b. de bouwhoogte van verlichtingsarmaturen en lichtmasten mag niet meer bedragen dan 12 meter; c. de bouwhoogte van overige bouwwerken, geen gebouwen zijnde, mag niet meer bedragen dan 4 meter; d. de afstand tot de zijdelingse perceelsgrens mag niet meer bedragen dan 3 meter; e. ter plaatse van de aanduiding 'verkooppunt motorbrandstoffen zonder lpg' zijn overkappingen binnen en buiten het bouwvlak toegestaan, waarbij de bouwhoogte niet meer mag bedragen dan 6 meter Bedrijfswoningen Voor het bouwen van een bedrijfswoning (hoofdgebouw) gelden de volgende regels: a. indien de bedrijfswoning in het bedrijfsgebouw wordt opgenomen, mag de maximale bouwhoogte van de bedrijfswoning, de bouwhoogte van het bedrijfsgebouw niet overschrijden; b. de goot- en bouwhoogte mag niet meer bedragen dan ter plaatse van de aanduiding 'maximale goot- en bouwhoogte (m)' is aangegeven; c. een bedrijfswoning mag ten minste 3 meter achter de voorgevel worden gebouwd; d. de inhoud van het hoofdgebouw bedraagt minimaal 300 m³; e. de afstand tot de zijdelingse perceelsgrens mag niet meer bedragen dan 3 meter Bijgebouwen bij bedrijfswoningen Voor het bouwen van bijgebouwen bij bedrijfswoningen gelden de volgende regels: a. de bijgebouwen zijn uitsluitend binnen het bouwvlak toegestaan; b. de goothoogte mag niet meer bedragen dan 4 meter; c. de bouwhoogte mag niet meer bedragen dan 6 meter; d. bijgebouwen mogen ten minste 3 meter achter de voorgevel worden gebouwd; e. de gezamenlijke oppervlakte aan bijgebouwen mag niet meer bedragen dan 50 m²; f. de afstand tot de zijdelingse perceelsgrens mag niet meer bedragen dan 3 meter. 3.3 Nadere eisen Het bevoegd gezag kan nadere eisen stellen aan de plaats en de afmetingen van de bebouwing: a. ter voorkoming van onevenredige aantasting van de gebruiksmogelijkheden en het woon- en leefklimaat van aangrenzende gronden en bouwwerken; b. ter waarborging van de stedenbouwkundige kwaliteit en beeldkwaliteit van de naaste omgeving; c. ter waarborging van de verkeersveiligheid; d. ter waarborging van de sociale veiligheid; e. ter waarborging van de brandveiligheid en rampenbestrijding. 3.4 Afwijken van de bouwregels Bouwhoogte

15 Het bevoegd gezag kan voor de gronden, ten oosten van de Berenkoog van noord naar zuid, door middel van een omgevingsvergunning afwijken van het bepaalde onder 3.2 voor het toestaan van een bouwhoogte tot maximaal 18 meter, mits voldaan wordt aan de volgende voorwaarden: a. de afwijking voor maximaal 1/4 deel van het bebouwde oppervlak geldt; b. de afwijking noodzakelijk is uit een oogpunt van doelmatige bedrijfsvoering en een efficiënt gebruik van het bouwperceel of de bouwpercelen; c. de functionele en ruimtelijke structuur niet onevenredig worden aangetast; d. de gebruiksmogelijkheden van de aangrenzende gronden en bouwwerken niet onevenredig worden beperkt; e. de verkeersveiligheid is gewaarborgd; f. op het bouwperceel voldoende parkeer- en laad- en losruimte aanwezig is Parkeervoorzieningen op het dak van een gebouw Het bevoegd gezag kan door middel van een omgevingsvergunning afwijken van de bouwregels en toestaan dat buiten het bouwvlak wordt gebouwd, mits voldaan wordt aan de volgende voorwaarden: a. de afwijking is slechts toegestaan als gebouwd wordt ten behoeve van de bouw van parkeervoorzieningen op het dak van een gebouw, niet zijnde bedrijfswoningen of bijgebouwen; b. parkeervoorzieningen als genoemd onder a niet op andere wijze, op het eigen terrein, gerealiseerd kunnen worden, een en ander ter beoordeling van een door het bevoegd gezag aan te wijzen deskundige; c. de bouw- en gebruiksmogelijkheden van omliggende percelen niet onevenredig worden beperkt; d. de stedenbouwkundige inpassing van de parkeervoorzieningen voldoende gewaarborgd is. 3.5 Specifieke gebruiksregels Strijdig gebruik Tot een strijdig gebruik van gronden en bouwwerken wordt in elk geval gerekend het gebruik voor: a. geluidszoneringsplichtige inrichtingen; b. wonen, met uitzondering van een bedrijfswoning als bedoeld onder 3.1 sub j; c. detailhandel, met uitzondering van detailhandel als bedoeld onder 3.1 sub e, f, g en h; d. een verkooppunt voor motorbrandstoffen met lpg; e. prostitutie en seksinrichtingen; f. opslag en verkoop van professioneel vuurwerk en/of meer dan kg consumentenvuurwerk; g. bedrijven die vallen onder het Besluit externe veiligheid inrichtingen (Bevi) en bedrijven die vallen onder het Besluit risico's zware ongevallen 1999 (BRZO) Parkeervoorzieningen Parkeervoorzieningen en laad- en losruimte bevinden zich op het eigen terrein. 3.6 Afwijken van de gebruiksregels Het bevoegd gezag kan door middel van een omgevingsvergunning afwijken van het bepaalde onder 3.1:

16 a. voor vestiging van bedrijven die niet zijn genoemd onder milieucategorie 1, 2, 3 of 4 in de bij deze regels horende Staat van bedrijfsactiviteiten (Bijlage 1), mits deze bedrijven naar aard en effecten op het woon- en leefklimaat van de aangrenzende woongebieden, al dan niet onder te stellen voorwaarden, wat betreft geur, stof, geluid en gevaar, kunnen worden gelijk gesteld met de bedrijven welke wel zijn genoemd; b. voor het toestaan van perifere detailhandel op gronden, waar milieucategorie 1 en/of 2 geldt, groter dan 1500 m 2, onder de voorwaarden dat met een distributieplanologisch onderzoek (DPO) is aangetoond dat er geen structurele ontwrichting van de detailhandelsstructuur optreedt en advies is ingewonnen bij de regio (RAC). 3.7 Wijzigingsbevoegdheid Het bevoegd gezag kan besluiten de aanduiding als bedoeld in 3.1 sub j te verwijderen, met dien verstande dat uitsluitend toepassing wordt gegeven aan de wijzigingsbevoegdheid indien de desbetreffende activiteit ter plaatse langer dan een jaar is beëindigd.

17 Bodemloket rapport geprint op Aug 25, :16 PM Rapport GN Locatie ID Locatiecode BIS GN Locatie Robbenkoog Adres Robbenkoog BA ALKMAAR Gegevensbeheerder Alkmaar Bevoegd gezag Alkmaar Statusinformatie Beschikking ernst en risicobepaling Vervolg voldoende onderzocht Saneringsinformatie Type sanering Start Eind Verontreinigende (onderzochte) activiteiten Omschrijving Start Eind carrosseriefabriek (34201) onbekend onbekend autoreparatiebedrijf (501044) onbekend onbekend Onderzoeksrapporten Type Auteur Nummer Datum Verkennend onderzoek NEN 5740 Landview bv Besluiten Besluit Besluitdatum Kenmerk Beschikte kadastrale percelen Code Sectie Perceel Contact Gemeente Alkmaar Voor algemene vragen kunt u 24 uur per dag terecht op Tijdens kantooruren is de vakgroep Bodem bereikbaar via het KlantenContactCentrum, telefoonnummer post@alkmaar.nl.

18

19 Legenda Locatie Beschikbaarheid gegevens Voortgang onderzoek Mijnsteengebieden Disclaimer: De gegevens op het Bodemloket zijn met de grootste zorg samengesteld. Toch kan het voorkomen dat de informatie op deze website verouderd is, onvolledig is of onjuistheden bevat. De organisatie achter Bodemloket.nl noch de data-eigenaren (gemeenten en provincies) zijn aansprakelijk voor enigerlei schade die het directe of indirecte gevolg is van of in verband staat met het gebruik van de op deze website beschikbare informatie. U helpt de overheid door eventuele geconstateerde fouten of gebreken te melden. De provincies en gemeenten die op de kaart van Nederland groen gekleurd zijn, leveren informatie aan voor het Bodemloket. Ook andere instanties - zoals kleinere gemeenten - hebben soms bodeminformatie, maar deze vindt u voorlopig nog niet op deze website. Wilt u een compleet beeld? Neem dan zeker óók contact op met uw gemeente. Staat een locatie (nog) niet vermeld op de kaart? Dan hebben we daar geen informatie over. Op bodemloket.nl vindt u per plaats een overzicht van de bevoegde instanties. De contactgegevens vindt u op de website van de desbetreffende gemeente of provincie.

20 485 kantoren in 63 landen op 6 continenten VERENIGDE STATEN: 146 CANADA: 44 LATIJNS AMERIkA: 25 AZIË PACIFIC: 186 EMEA: miljard omzet per jaar 136 miljoen m² in management 15,800 medewerkers OVER COLLIERS INTERNATIONAL Colliers International is wereldleider op het gebied van vastgoedservices met meer dan professionals die opereren vanuit 485 kantoren in 63 landen. Als onderdeel van FirstService Corporation, levert Colliers International wereldwijd diensten aan vastgoedgebruikers, eigenaren en investeerders met afdelingen op het gebied van agency, asset & property management, corporate solutions, consultancy, facility management hotels, investments, project management, retail, valuation & advisory, workplace innovation en research. Uit recent naamsbekendheid onderzoek van Lipsey Company blijkt dat Colliers International wereldwijd als de nummer twee organisatie in commercieel vastgoed wordt genoemd. Door de fusie met AOS kan Colliers International diensten aanbieden aan eindgebruikers op het gebied van Strategisch Vastgoedadvies, Tenant Representation, Workplace Innovation, Facility Management en FMbenchmarks. COLLIERS INTERNATIONAL Buitenveldertselaan VA AMSTERDAM TEL +31 (0) amsterdam.valuation@colliers.com EINDHOVEN Dillenburgstraat AM EINDHOVEN TEL +31 (0) eindhoven@colliers.com Colliers International is de snelst groeiende vastgoedorganisatie in Nederland en bestaat uit vijf kantoren met het hoofdkantoor in Amsterdam, een kantoor in Eindhoven en drie kantoren in Rotterdam. Vanuit deze steden worden door lokale, regionale en landelijk opererende (vastgoed)adviseurs werkzaamheden verricht voor veel verschillende klanten. Het vakmanschap en de expertise van Colliers International wordt onderstreept door aansluiting van de makelaars en taxateurs bij VastgoedCert, ons lidmaatschap van de NVM en de RICS. Voor meer informatie over Colliers Nederland en het laatste nieuws, bezoek onze website ROTTERDAM BAHIALAAN Bahialaan WC ROTTERDAM TEL +31 (0) rotterdam.office@colliers.com ROTTERDAM BOTERSLOOT Botersloot HE ROTTERDAM TEL +31 (0) rotterdam.cs@colliers.com ROTTERDAM WESTERSINGEL Westersingel LC ROTTERDAM TEL +31 (0) rotterdam@colliers.com COLLIERS INTERNATIONAL VALUATION & ADVISORY 2014 COLLIERS INTERNATIONAL CONSULTANTS B.V. Dit rapport is uitsluitend bestemd voor de in dit rapport genoemde opdrachtgever en het doel waarvoor het is opgesteld. Er wordt geen verantwoordelijkheid aanvaard bij gebruik door anderen dan de opdrachtgever tenzij dit gebeurd met schriftelijke toestemming van Colliers International Consultants B.V.

Palmpolstraat 52 TE ALMERE

Palmpolstraat 52 TE ALMERE Maandag 30 september 2013 Felix Meritis, Keizersgracht 324 326 te Amsterdam Ten overstaan van notaris Mr. P. Kroes Diemer Notariaat Kroes + Mokkum, Muiderstraatweg 15-A, 1111 PS Diemen, telefoonnummer:

Nadere informatie

Executoriale verkoping EX ART.3:268 B.W.

Executoriale verkoping EX ART.3:268 B.W. Executoriale verkoping EX ART.3:268 B.W. 19 APRIL 2016 OOSTENDORPERSTRAATWEG 1A TE ELBURG COLLIERS INTERNATIONAL, AMSTERDAM COLLIERS INTERNATIONAL v_1 Disclaimer: Deze informatie is niet bedoeld als aanbod.

Nadere informatie

Executoriale verkoping EX ART. 3:268 B.W.

Executoriale verkoping EX ART. 3:268 B.W. Executoriale verkoping EX ART. 3:268 B.W. 18 JUNI 2015 DENNENLAAN 135-137 ZWANENBURG COLLIERS INTERNATIONAL, AMSTERDAM COLLIERS INTERNATIONAL v_1 Disclaimer: Deze informatie is niet bedoeld als aanbod.

Nadere informatie

Standerdmolen 8 te Houten

Standerdmolen 8 te Houten Online executieveiling, 23 juni 2015 9:30 uur Verhuurd kantoorpand De Sijnsmeester Adres Standerdmolen 8 te Houten Executoriale verkoop ex artikelen 3:268 en 3:254 BW De openbare veiling vindt plaats op

Nadere informatie

Verhuurd bedrijfsgebouw met showroomen kantoorruimte

Verhuurd bedrijfsgebouw met showroomen kantoorruimte Online executieveiling, 24 juni 2015 12:00 uur Verhuurd bedrijfsgebouw met showroomen kantoorruimte Adres De Wel 34-36 te Hoevelaken Executoriale verkoop ex artikelen 3:268 en 3:254 BW De executoriale

Nadere informatie

Executoriale verkoping EX ART. 3:268 B.W.

Executoriale verkoping EX ART. 3:268 B.W. Executoriale verkoping EX ART. 3:268 B.W. 23 APRIL 2015 VELDZIGT 8 DE MEERN COLLIERS INTERNATIONAL, AMSTERDAM COLLIERS INTERNATIONAL I MOLENBEEK MAKELAARS v_1 Disclaimer: Deze informatie is niet bedoeld

Nadere informatie

Executoriale verkoping EX ART. 3:268 B.W.

Executoriale verkoping EX ART. 3:268 B.W. Executoriale verkoping EX ART. 3:268 B.W. 22 OKTOBER 2015 PIETER DE HOOCHSTRAAT 28 EN 30 TE ROTTERDAM COLLIERS INTERNATIONAL, AMSTERDAM COLLIERS INTERNATIONAL v_1 OMSCHRIJVING EXECUTORIALE VERKOPING ex

Nadere informatie

Meidoornweg. Projectinformatie. Meidoornweg 2-8 Badhoevedorp. btmakelaars.nl. BT Makelaars +31 (0)

Meidoornweg. Projectinformatie. Meidoornweg 2-8 Badhoevedorp. btmakelaars.nl. BT Makelaars +31 (0) Projectinformatie Meidoornweg Meidoornweg 2-8 Badhoevedorp btmakelaars.nl BT Makelaars +31 (0) 20 3 166 166 info@btmakelaars.nl Te koop Meidoornweg 2-8 te Badhoevedorp Projectomschrijving Het gebouw heeft

Nadere informatie

Verhuurd kantoorgebouw

Verhuurd kantoorgebouw Online executieveiling, 24 juni 2015 12:30 uur Verhuurd kantoorgebouw Adres Kaap Hoorndreef 38-50 te Utrecht Executoriale verkoop ex artikelen 3:268 en 3:254 BW De executoriale verkoop vindt plaats op

Nadere informatie

Executoriale Veiling EX ART.3:268 jo 3:254 BW

Executoriale Veiling EX ART.3:268 jo 3:254 BW Executoriale Veiling EX ART.3:268 jo 3:254 BW 21 APRIL 2015 ROOIJAKKERSTRAAT 2A EN ROOIJAKKERSTRAAT ONG EINDHOVEN COLLIERS INTERNATIONAL, EINDHOVEN COLLIERS INTERNATIONAL Disclaimer: Deze informatie is

Nadere informatie

TE KOOP Transistorstraat 26 te Almere

TE KOOP Transistorstraat 26 te Almere TE KOOP Transistorstraat 26 te Almere 1 Omschrijving EXECUTORIALE VERKOPING ex art. 3:268 B.W. op maandag 26 februari 2018 t.o.v. Mr. F. Stroucken (CMS Derks Star Busman N.V.) te Amsterdam, van: Een BEDRIJFSPAND

Nadere informatie

Vrijwillige veiling. op MAANDAG 27 JUNI vanaf 18.00 uur. ten overstaan van notaris mr. A. Buma van Buma Algera Notariaat

Vrijwillige veiling. op MAANDAG 27 JUNI vanaf 18.00 uur. ten overstaan van notaris mr. A. Buma van Buma Algera Notariaat Vrijwillige veiling op MAANDAG 27 JUNI vanaf 18.00 uur ten overstaan van notaris mr. A. Buma van Buma Algera Notariaat Twee appartementsrechten waarvan een benedenwoning met tuin en een bovenwoning met

Nadere informatie

TE KOOP Schoepenweg 51 A-I te Lelystad

TE KOOP Schoepenweg 51 A-I te Lelystad TE KOOP Schoepenweg 51 A-I te Lelystad 1 Omschrijving EXECUTORIALE VERKOPING ex art. 3:268 B.W. op 6 december 2017 t.o.v. Mr. S.J. Billet (AKD) te Eindhoven, van: De bedrijfsruimten met erf, grond en verder

Nadere informatie

Borculoseweg 111, 7161 GV Neede

Borculoseweg 111, 7161 GV Neede EXECUTORIALE VERKOPING EX ART 3:268 B.W. Borculoseweg 111, 7161 GV Omschrijving Executoriale verkoping ex art 3:268 B.W. op dinsdag 16 juni 2016 vanaf 09.30 uur via BOG Auctions (www.bogauctions.com),

Nadere informatie

Executoriale verkoping EX ART.3:268 B.W.

Executoriale verkoping EX ART.3:268 B.W. Executoriale verkoping EX ART.3:268 B.W. 8 DECEMBER 2014 LANGEPAD 9 TE ROTTERDAM COLLIERS INTERNATIONAL, AMSTERDAM COLLIERS INTERNATIONAL v_1 Disclaimer: Deze informatie is niet bedoeld als aanbod. Door

Nadere informatie

Verhuurd bedrijfsverzamelgebouw met kantoor-, praktijk- en bedrijfsruimte

Verhuurd bedrijfsverzamelgebouw met kantoor-, praktijk- en bedrijfsruimte Online executieveiling, 24 juni 2015 11:30 uur Verhuurd bedrijfsverzamelgebouw met kantoor-, praktijk- en bedrijfsruimte Adres Amsterdamsestraatweg 638-652 te Utrecht Executoriale verkoop ex artikelen

Nadere informatie

TE KOOP. Havenkade 42 B, 42 B1, 42 B2 te Elburg

TE KOOP. Havenkade 42 B, 42 B1, 42 B2 te Elburg TE KOOP Havenkade 42 B, 42 B1, 42 B2 te Elburg 1 Omschrijving EXECUTORIALE VERKOPING ex art. 3:268 B.W. op 30 september 2016 t.o.v. Mr. S.J. Billet (AKD) te Eindhoven, van: 1. het appartementsrecht, kadastraal

Nadere informatie

VRIJWILLIGE VERKOOP. op MAANDAG 19 maart 2018 vanaf uur, in Café Restaurant Dauphine aan het Prins Bernardplein 175 te Amsterdam.

VRIJWILLIGE VERKOOP. op MAANDAG 19 maart 2018 vanaf uur, in Café Restaurant Dauphine aan het Prins Bernardplein 175 te Amsterdam. VRIJWILLIGE VERKOOP op MAANDAG 19 maart 2018 vanaf 16.30 uur, in Café Restaurant Dauphine aan het Prins Bernardplein 175 te Amsterdam. ten overstaan van notaris S.A.J. Algera van Buma Algera Notariaat

Nadere informatie

Adres: Molenveld 5, 1777 HN Hippolytushoef

Adres: Molenveld 5, 1777 HN Hippolytushoef Adres: Molenveld 5, 1777 HN Hippolytushoef Jongewaard Meijer NVM Makelaars Omschrijving EXECUTORIALE VERKOPING ex art. 3:268 B.W. op 21 MEI 2015 t.o.v. Mr. M.R.H. Krans (Van der Stap Notarissen) te Rotterdam

Nadere informatie

Brummen, Mercuriusweg ong. kavels

Brummen, Mercuriusweg ong. kavels Brummen, Mercuriusweg ong. kavels OMSCHRIJVING: Te koop bouwkavels van 743 m² en 781 m². Op bedrijventerrein Rhienderen Noord gelegen bedrijfskavels ter grootte van 743 m² en 781 m². Eventueel ook beschikbaar

Nadere informatie

Executoriale verkoping EX ART.3:268 B.W.

Executoriale verkoping EX ART.3:268 B.W. Executoriale verkoping EX ART.3:268 B.W. 25 MAART 2016 STAVERDENSTRAAT 133 TE S-GRAVENHAGE COLLIERS INTERNATIONAL, AMSTERDAM COLLIERS INTERNATIONAL v_1 EXECUTORIALE VERKOPING EX ART. 3:268 B.W OMSCHRIJVING

Nadere informatie

Verhuurd distributiecentrum met twee laadkuilen

Verhuurd distributiecentrum met twee laadkuilen Online executieveiling, 24 juni 2015 11:00 uur Verhuurd distributiecentrum met twee laadkuilen Adres Pater van den Elsenlaan 4a te Veghel Executoriale verkoop ex artikelen 3:268 en 3:254 BW De executoriale

Nadere informatie

Executoriale verkoping EX ART.3:268 B.W.

Executoriale verkoping EX ART.3:268 B.W. Executoriale verkoping EX ART.3:268 B.W. 24 november 2014 SLOTERWEG 1043-T TE AMSTERDAM COLLIERS INTERNATIONAL, AMSTERDAM COLLIERS INTERNATIONAL v_1 Disclaimer: Deze informatie is niet bedoeld als aanbod.

Nadere informatie

Verlengde Oosterweg 47/47-A TE Groningen

Verlengde Oosterweg 47/47-A TE Groningen Vrijwillige veiling op MAANDAG 27 JUNI vanaf 18.00 uur ten overstaan van notaris mr. A. Buma van Buma Algera Notariaat Twee appartementsrechten waarvan een verhuurde benedenwoning met tuin en schuur en

Nadere informatie

executoriale verkoop

executoriale verkoop executoriale verkoop AMBACHTSWEG 13 (3161 GL) RHOON T 010-424 88 88 F 010-424 88 89 E: info@ooms.com www.ooms.com Algemeen De volle eigendom omvattende het bedrijfsgebouw met ondergrond, erf en verder

Nadere informatie

Herengracht 581 te Amsterdam

Herengracht 581 te Amsterdam EXECUTORIALE VERKOOP op DONDERDAG 2 OKTOBER 2014 vanaf 10.30 uur ten overstaan van notaris mr. I.M.B. Balvert van CMS Derks Star Busmann N.V. De woning met kantoorgedeelte, (onder)grond en verder aanbehoren,

Nadere informatie

Te Huur. Winkelruimte Kosterstraat CB VAASSEN. Vrij parkeren in de directe omgeving van het pand ,- per jaar, te vermeerderen met BTW.

Te Huur. Winkelruimte Kosterstraat CB VAASSEN. Vrij parkeren in de directe omgeving van het pand ,- per jaar, te vermeerderen met BTW. Te Huur Vrijblijvende Projectinformatie Winkelruimte Kosterstraat 2 8171 CB VAASSEN Object/ligging Winkelruimte op hoeklocatie gelegen naast Schoonenberg Hoorcomfort en tegenover de Jumbo en Albert Heijn.

Nadere informatie

Executoriale verkoping EX ART.3:268 B.W.

Executoriale verkoping EX ART.3:268 B.W. Executoriale verkoping EX ART.3:268 B.W. 25 MAART 2016 JOZEF ISRAELSLAAN 216 TE RIJSWIJK COLLIERS INTERNATIONAL, AMSTERDAM COLLIERS INTERNATIONAL v_1 OMSCHRIJVING EXECUTORIALE VERKOPING ex art. 3:268 B.W.

Nadere informatie

Executoriale verkoping EX ART.3:268 B.W.

Executoriale verkoping EX ART.3:268 B.W. Executoriale verkoping EX ART.3:268 B.W. 25 MAART 2016 KAMPERFOELIESTRAAT 12 A TE S-GRAVENHAGE COLLIERS INTERNATIONAL, AMSTERDAM COLLIERS INTERNATIONAL v_1 EXECUTORIALE VERKOPING EX ART. 3:268 B.W OMSCHRIJVING

Nadere informatie

Verhuurd distributiecentrum met twee laadkuilen

Verhuurd distributiecentrum met twee laadkuilen Online executieveiling, 17 september 2015 om 14:30 uur Verhuurd distributiecentrum met twee laadkuilen Adres Pater van den Elsenlaan 4a te Veghel Executoriale verkoop ex artikelen 3:268 en 3:254 BW De

Nadere informatie

BOUWKAVEL. Rijksweg 175 4255 GK Nieuwendijk

BOUWKAVEL. Rijksweg 175 4255 GK Nieuwendijk blad 2 Inhoud 1. Algemene informatie... 3 1.1. Algemene omschrijving... 3 1.2. Adresgegevens... 3 1.3. Kadastrale gegevens... 3 1.4. Indeling perceel... 3 1.5. Ligging... 4 1.6. Bereikbaarheid en parkeervoorzieningen...

Nadere informatie

TE HUUR. Hogestraat 69-03, 6651 BH DRUTEN

TE HUUR. Hogestraat 69-03, 6651 BH DRUTEN TE HUUR Hogestraat 69-03, 6651 BH DRUTEN. Projectinformatie Algemene gegevens : In het karakteristieke winkelcentrum van Druten gelegen winkelunit met souterrain/berging. Objectadres : Hogestraat 6903,

Nadere informatie

Executoriale verkoping EX ART. 3:268 B.W.

Executoriale verkoping EX ART. 3:268 B.W. Executoriale verkoping EX ART. 3:268 B.W. 13 APRIL 2015 MALDENHOF 503 TE AMSTERDAM COLLIERS INTERNATIONAL, AMSTERDAM COLLIERS INTERNATIONAL v_1 Disclaimer: Deze informatie is niet bedoeld als aanbod. Door

Nadere informatie

TE HUUR. Van der Brugghenstraat SL NIJMEGEN

TE HUUR. Van der Brugghenstraat SL NIJMEGEN TE HUUR Van der Brugghenstraat 1 6511 SL NIJMEGEN. Projectinformatie Algemene gegevens : Op toplocatie gelegen kantoorruimte op de 2 e verdieping van een fraai object waarin ook De Hypotheker op de begane

Nadere informatie

Executieveiling 28 september 2016 Start veiling 12:30 uur Nijverheidsweg 1 A t/m G te Stellendam

Executieveiling 28 september 2016 Start veiling 12:30 uur Nijverheidsweg 1 A t/m G te Stellendam Executieveiling 28 september 2016 Start veiling 12:30 uur Nijverheidsweg 1 A t/m G te Stellendam 1 NIJVERHEIDSWEG 1 A t/m G TE STELLENDAM TE KOOP VIA BOG AUCTIONS Betreft : Het bedrijfsverzamelgebouw met

Nadere informatie

Executoriale verkoping EX ART. 3:268 B.W.

Executoriale verkoping EX ART. 3:268 B.W. Executoriale verkoping EX ART. 3:268 B.W. 2 NOVEMBER 2015 DE VLONDER 215 TE BOEKEL COLLIERS INTERNATIONAL, AMSTERDAM COLLIERS INTERNATIONAL v_1 Disclaimer: Deze informatie is niet bedoeld als aanbod. Door

Nadere informatie

s-gravenhekje 2 te Amsterdam

s-gravenhekje 2 te Amsterdam VRIJWILLIGE VERKOOP op MAANDAG 20 november 2017 vanaf 17.00 uur, in Café-Restaurant Dauphine, Prins Bernhardplein 175, 1097 BL Amsterdam. ten overstaan van notaris mr. S. Algera van Buma Algera Notariaat

Nadere informatie

Bilderdijkstraat 42 winkel, 1052NB AMSTERDAM (41532)

Bilderdijkstraat 42 winkel, 1052NB AMSTERDAM (41532) Bilderdijkstraat 42 winkel, 1052NB AMSTERDAM (41532) Winkel Vrijwillige verkoop van het appartementsrecht, rechtgevende op het uitsluitend gebruik van de winkelruimte gelegen op de begane grond met tuin.

Nadere informatie

Bijlage 8: A.J. Schutter GWW Milieu, Verkennend onderzoek Beneden Oostdijk 58 te Oud-Beijerland, projectcode: 130201, d.d. februari 2013 bijlage 1 O N D E R Z O E K S L O K A T I E M E T B

Nadere informatie

BOUWKAVEL MET NIEUWBOUWMOGELIJKHEID. Plesmanstraat ong BE Hoogeveen

BOUWKAVEL MET NIEUWBOUWMOGELIJKHEID. Plesmanstraat ong BE Hoogeveen blad 2 Inhoud 1. Algemene informatie... 3 1.1. Algemene omschrijving... 3 1.2. Adres en kadastrale gegevens... 3 1.3. Kenmerken bouwkavel... 3 1.4. Locatie en bereikbaarheid... 3 1.5. Bestemmingsplan...

Nadere informatie

Deels verhuurde winkel-/bedrijfs- en opslagruimte

Deels verhuurde winkel-/bedrijfs- en opslagruimte Online executieveiling, 10 december 2015 om 11.00 uur Deels verhuurde winkel-/bedrijfs- en opslagruimte Adres Willem de Zwijgerweg 12, 14 & 16 te Geldermalsen Executoriale verkoop ex artikelen 3:268 en

Nadere informatie

VRIJBLIJVENDE VERKOOP INFORMATIE

VRIJBLIJVENDE VERKOOP INFORMATIE VRIJBLIJVENDE VERKOOP INFORMATIE Fact Sheet ADRES GEBIED Bedrijventerrein Langshaven/Broekweg te Wijk bij Duurstede BOUWJAAR 1995 FUNCTIE Bedrijventerrein METRAGE ter grootte van circa 1.045,89 m 2 bedrijfsruimte

Nadere informatie

GEEN KIJKDAGEN. ONLINE OPENBARE VEILING 27 JANUARI 2016 Start veiling 12:00 uur STREVELSWEG 700, UNIT 512 & UNIT 676 3083 AS ROTTERDAM

GEEN KIJKDAGEN. ONLINE OPENBARE VEILING 27 JANUARI 2016 Start veiling 12:00 uur STREVELSWEG 700, UNIT 512 & UNIT 676 3083 AS ROTTERDAM GEEN KIJKDAGEN ONLINE OPENBARE VEILING 27 JANUARI 2016 Start veiling 12:00 uur STREVELSWEG 700, UNIT 512 & UNIT 676 3083 AS ROTTERDAM Ooms Makelaars Bedrijfshuisvesting B.V. Maaskade 113 Postbus 24040

Nadere informatie

Executoriale verkoping EX ART.3:268 B.W.

Executoriale verkoping EX ART.3:268 B.W. Executoriale verkoping EX ART.3:268 B.W. 29 SEPTEMBER 2014 AMSTERDAMSEWEG 533 TE AMSTELVEEN COLLIERS INTERNATIONAL, AMSTERDAM COLLIERS INTERNATIONAL v_1 Disclaimer: Deze informatie is niet bedoeld als

Nadere informatie

DE GENESTETSTRAAT AW AMSTERDAM

DE GENESTETSTRAAT AW AMSTERDAM VRIJWILLIGE VERKOOP DE GENESTETSTRAAT 1 1054 AW AMSTERDAM Geheel pand op eigen grond bestaande uit twee appartementsrechten: een bedrijfsruimte in de kelder, de begane grond en eerste etage en drie bovengelegen

Nadere informatie

Oppervlakte ca m 2 VENRAYSEWEG 151 HORST TE KOOP. Prijs kk.

Oppervlakte ca m 2 VENRAYSEWEG 151 HORST TE KOOP. Prijs kk. Oppervlakte ca. 19.905 m 2 TE KOOP VENRAYSEWEG 151 HORST Prijs 1.125.000 kk. Impressie OBJECT Op een goede locatie gelegen in Horst aan de Maas nabij de A73 kunnen wij u vrijblijvend te koop aanbieden

Nadere informatie

Transvaalkade 24 te Amsterdam

Transvaalkade 24 te Amsterdam VRIJWILLIGE VERKOOP op MAANDAG 20 MAART 2017 vanaf 18.00 uur, in het pand De Rode Hoed, gelegen aan de Keizersgracht 102 te Amsterdam ten overstaan van notaris mr. A. Buma van Buma Algera Notariaat Geheel

Nadere informatie

X X X Eerste Amsterdamse Onroerend Goed Veiling

X X X Eerste Amsterdamse Onroerend Goed Veiling X X X Eerste Amsterdamse Onroerend Goed Veiling Frans van Mierisstraat 59, 1071 RL AMSTERDAM Tel. 020-6733322/ fax 020-6733325 Email: info@mva-makelaars.nl Aan: MR H.W.J.M. POLDERMANS FORMULIER S.V.P.

Nadere informatie

Gemeente Hilvarenbeek Ingekomen:

Gemeente Hilvarenbeek Ingekomen: Gemeente Hilvarenbeek Ingekomen: 4-1 -2016 Bestemmingsplan "Kern Hilvarenbeek" Artikel 17 Wonen 17.1 Bestemmingsomschrijving 17.1.1 Algemeen De voor "Wonen" aangewezen gronden zijn bestemd voor het wonen

Nadere informatie

Van Rietlaan 19 te Linschoten

Van Rietlaan 19 te Linschoten Online executieveiling, 12 december vanaf 10.30 uur Representatieve kantoorruimte/showroom nabij afslag A12 Adres Van Rietlaan 19 te Linschoten Executoriale verkoop ex artikelen 3:268 en 3:254 BW De executoriale

Nadere informatie

VRIJWILLIGE VERKOOP. op MAANDAG 15 oktober 2018 vanaf uur, in Café Restaurant Dauphine aan het Prins Bernardplein 175 te Amsterdam.

VRIJWILLIGE VERKOOP. op MAANDAG 15 oktober 2018 vanaf uur, in Café Restaurant Dauphine aan het Prins Bernardplein 175 te Amsterdam. VRIJWILLIGE VERKOOP op MAANDAG 15 oktober 2018 vanaf 16.30 uur, in Café Restaurant Dauphine aan het Prins Bernardplein 175 te Amsterdam. ten overstaan van notaris Mr. A. Buma van Buma Algera Notariaat

Nadere informatie

Verhuurde winkelruimte met bovenwoning

Verhuurde winkelruimte met bovenwoning Online executieveiling, 25 maart 2015 14:30 uur Verhuurde winkelruimte met bovenwoning Adres Traaij 68 te Driebergen Executoriale verkoop ex artikelen 3:268 en 3:254 BW De openbare veiling vindt plaats

Nadere informatie

TE KOOP Oudkerkhof 32 (3512GL) en Annastraat 25 (3512GB) te Utrecht

TE KOOP Oudkerkhof 32 (3512GL) en Annastraat 25 (3512GB) te Utrecht TE KOOP Oudkerkhof 32 (3512GL) en Annastraat 25 (3512GB) te Utrecht 1 juli 2016 1 P 2 Omschrijving EXECUTORIALE VERKOPING ex art. 3:268 B.W. op vrijdag 1 juli 2016 t.o.v. Mr. F. Stroucken (CMS Derks Star

Nadere informatie

Nijvelaar 14, 5275HN DEN DUNGEN (42652)

Nijvelaar 14, 5275HN DEN DUNGEN (42652) Nijvelaar 14, 5275HN DEN DUNGEN (42652) Agrarisch object woning met erf, tuin en cultuurgrond kadastraal bekend gemeente Den Dungen sectie F nummers 350, 675, 676, 678 en 680 met een totale grootte van

Nadere informatie

Executieveiling 18 juni 2015 om 14.00 uur s-gravendijkwal 68 A B te Rotterdam

Executieveiling 18 juni 2015 om 14.00 uur s-gravendijkwal 68 A B te Rotterdam Executieveiling 18 juni 2015 om 14.00 uur s-gravendijkwal 68 A B te Rotterdam 1 VRIJBLIJVENDE VERKOOPINFORMATIE TE KOOP VIA BOG AUCTIONS Betreft : Een volledig gerenoveerd pand gelegen op een hoek met

Nadere informatie

VERHARD BUITENTERREIN VOOR OPSLAG EN VERKOOPDOELEINDEN. Ambachtsweg LC Lexmond

VERHARD BUITENTERREIN VOOR OPSLAG EN VERKOOPDOELEINDEN. Ambachtsweg LC Lexmond blad 2 Inhoud 1. Algemene informatie... 3 1.1. Algemene omschrijving... 3 1.2. Adres en kadastrale gegevens... 3 1.3. Kenmerken terrein... 3 1.4. Locatie en bereikbaarheid... 3 1.5. Bestemmingsplan...

Nadere informatie

Vrijblijvende objectinformatie

Vrijblijvende objectinformatie Real Estate Vrijblijvende objectinformatie Alkmaar, Hertog Aalbrechtweg 1 Object Het betreft het PostNL pand aan de Hertog Aalbrechtweg 1 te Alkmaar, momenteel nog in gebruik als businesspoint en postsorteercentrum.

Nadere informatie

REGELS Inhoudsopgave

REGELS Inhoudsopgave REGELS Inhoudsopgave Artikel 1 Begrippen 2 Artikel 2 Nadere regels 2 Artikel 3 Verkeer - Verblijfsgebied 3 Artikel 4 Wonen 3 Artikel 5 Algemene aanduidingsregels 6 Artikel 6 Slotregel 7 HOOFDSTUK 1 INLEIDENDE

Nadere informatie

Dokweg 21, 1976 CA IJmuiden

Dokweg 21, 1976 CA IJmuiden Dokweg 21, 1976 CA IJmuiden Deze informatie is met zorg samengesteld. Desondanks kunnen hieraan geen rechten worden ontleend. KOOPINFORMATIE BEDRIJFSRUIMTE Adres Object Oppervlakte Dokweg 21, 1976 CA IJmuiden.

Nadere informatie

De voor 'Bedrijventerrein' aangewezen gronden zijn bestemd voor:

De voor 'Bedrijventerrein' aangewezen gronden zijn bestemd voor: Artikel 4 Bedrijventerrein 4.1 Bestemmingsomschrijving De voor 'Bedrijventerrein' aangewezen gronden zijn bestemd voor: a. bedrijven ter plaatse van de aanduiding: 'bedrijf tot en met categorie 2' 'bedrijf

Nadere informatie

Te Koop. Jan Smuldersstraat 20 20A te Vessem

Te Koop. Jan Smuldersstraat 20 20A te Vessem Te Koop Jan Smuldersstraat 20 20A te Vessem Vervolg vrijblijvende informatie : Jan Smuldersstraat 20 20A te Vessem 2 Vervolg vrijblijvende informatie : Jan Smuldersstraat 20 20A te Vessem 3 Vervolg vrijblijvende

Nadere informatie

Te Koop Kerkgebouw met parochiecentrum

Te Koop Kerkgebouw met parochiecentrum Te Koop Kerkgebouw met parochiecentrum Vrijblijvende Objectinformatie Bussloselaan 40 te Bussloo (kerkgebouw) Busslselaan 17b te Bussloo (parochiecentrum) 7383 AG Bussloo Object Het betreft de Rooms Katholieke

Nadere informatie

Abberdaan 170 in Amsterdam

Abberdaan 170 in Amsterdam A M E R S F O O R T 2013 EXECUTORIALE VERKOPING (ex artikel 3:268 jo 3:254 BW jo 57 lid 1 Faillissementswet) op VRIJDAG 20 SEPTEMBER 2013 de veiling vindt uitsluitend plaats via de website: WWW.BOG-AUCTIONS.COM

Nadere informatie

Echt Rijksweg Zuid 1B

Echt Rijksweg Zuid 1B TE HUUR Rijksweg Zuid 1B Echt Gemeente Echt - Susteren Huurprijs: op aanvraag 2 OBJECT LIGGING PARKEREN BESTEMMING Gelegen aan de doorgaande Rijksweg in het centrum van Echt, bieden wij u deze royale casco

Nadere informatie

Wonen Bestemmingsomschrijving Bouwregels

Wonen Bestemmingsomschrijving Bouwregels Wonen Bestemmingsomschrijving De voor 'Wonen' aangewezen gronden zijn bestemd voor: a. het wonen met daaronder begrepen beroep-aan-huis; b. ter plaatse van de aanduiding 'opslag' is tevens opslag, niet

Nadere informatie

Online Executieveiling

Online Executieveiling Online Executieveiling The Hilt - Amsterdam, Minervahavenweg 3-5 Contact DTZ Zadelhoff v.o.f. Apollolaan 150 1077 BG Amsterdam T +31 (0)20 6 644 644 Robert Kat T +31 (0)20 8 407 249 rkat@dtz.nl Fons van

Nadere informatie

Te koop Bouwgrond. Leeghwaterstraat 225 Sliedrecht

Te koop Bouwgrond. Leeghwaterstraat 225 Sliedrecht Te koop Bouwgrond Leeghwaterstraat 225 Te koop Bouwgrond Leeghwaterstraat 225 Betreft : Op zichtlocatie gesitueerde bouwkavel van 11.686 m². Op dit moment bevinden zich op het perceel een tweetal bedrijfsruimten,

Nadere informatie

Openbare executoriale verkoping Ex. Art. 3:268 BW Adres: De Hofstede 43, 4033 BV Lienden

Openbare executoriale verkoping Ex. Art. 3:268 BW Adres: De Hofstede 43, 4033 BV Lienden Openbare executoriale verkoping Ex. Art. 3:268 BW Adres: De Hofstede 43, 4033 BV Lienden Op 5 juni 2014 vanaf 09:30 uur (bij inzet en afslag in één zitting) De termijn voor het doen van onderhandse biedingen

Nadere informatie

VRIJWILLIGE VERKOOP. op MAANDAG 20 mei 2019 vanaf uur, in Café Restaurant Dauphine aan het Prins Bernardplein 175 te Amsterdam.

VRIJWILLIGE VERKOOP. op MAANDAG 20 mei 2019 vanaf uur, in Café Restaurant Dauphine aan het Prins Bernardplein 175 te Amsterdam. VRIJWILLIGE VERKOOP op MAANDAG 20 mei 2019 vanaf 16.30 uur, in Café Restaurant Dauphine aan het Prins Bernardplein 175 te Amsterdam. ten overstaan van notaris Mr. B.A.E.A. Berger van Berger Notariaat Geheel

Nadere informatie

TE KOOP Markt 14 - Nierstraat 1, GENNEP

TE KOOP Markt 14 - Nierstraat 1, GENNEP TE KOOP Markt 14 - Nierstraat 1, GENNEP Algemene gegevens : Projectinformatie Centraal gelegen hoekpand in het karakteristieke centrum van Gennep. In de loop van de jaren is het pand diverse malen aangepast,

Nadere informatie

Executieveiling 26 november 2015 Start veiling 11:30 uur Delta Industrieweg 9 te Stellendam

Executieveiling 26 november 2015 Start veiling 11:30 uur Delta Industrieweg 9 te Stellendam Executieveiling 26 november 2015 Start veiling 11:30 uur Delta Industrieweg 9 te Stellendam 1 VRIJBLIJVENDE VERKOOPINFORMATIE DELTA INDUSTRIEWEG 9 TE STELLENDAM TE KOOP VIA BOG AUCTIONS Betreft : Circa

Nadere informatie

Vrijblijvende objectinformatie

Vrijblijvende objectinformatie Vrijblijvende objectinformatie Hoorn, De Huesmolen 223 Object Het postkantoor, bestellerscentrum met aanhorigheden, voorzieningen, erf- en ondergrond gelegen in het winkelcentrum Huesmolen. Kadastrale

Nadere informatie

KANTOORRUIMTE OP RUIM KAVEL. Schelluinsestraat 10 4203 NL Gorinchem

KANTOORRUIMTE OP RUIM KAVEL. Schelluinsestraat 10 4203 NL Gorinchem KANTOORRUIMTEOPRUIMKAVEL Schelluinsestraat10 4203NLGorinchem KANTOORRUIMTEOPRUIMEKAVEL Schelluinsestraat10 4203NLGorinchem blad2 Inhoud 1. Algemeneinformatie...3 1.1. 1.2. 1.3. 1.4. 1.5. 1.6. 1.7. Algemeneomschrijving...3

Nadere informatie

2. BESTEMMINGSBEPALINGEN

2. BESTEMMINGSBEPALINGEN 04-11-08 blz 7 2. BESTEMMINGSBEPALINGEN Artikel 3: Bedrijventerrein Bestemmingsomschrijving A. De op de plankaart voor bedrijventerrein aangewezen gronden zijn bestemd voor: 1. bedrijven die zijn genoemd

Nadere informatie

BIJZONDERE VEILINGVOORWAARDEN Rustenburgerweg 12 te 1636 WH Schermerhorn

BIJZONDERE VEILINGVOORWAARDEN Rustenburgerweg 12 te 1636 WH Schermerhorn BIJZONDERE VEILINGVOORWAARDEN Rustenburgerweg 12 te 1636 WH Schermerhorn Nagenoemde bijzondere veilingvoorwaarden zijn nog niet definitief vastgesteld. De definitief vastgestelde bijzondere veilingvoorwaarden

Nadere informatie

ONLINE EXECUTIEVEILING. Maasdijk ong KN HEEREWAARDEN

ONLINE EXECUTIEVEILING. Maasdijk ong KN HEEREWAARDEN ONLINE EXECUTIEVEILING Maasdijk ong. 6624 KN HEEREWAARDEN 1 Algemeen In de directe omgeving van dit aan de rand van het dorp gelegen perceel bevinden zich onder meer een jachthaven, een camping en een

Nadere informatie

TE HUUR. Rembrandtlaan 41-A te Schiedam

TE HUUR. Rembrandtlaan 41-A te Schiedam TE HUUR Rembrandtlaan 41-A te Schiedam Betreft Een op een hoek gelegen bedrijfs- kantoorruimte met een b.v.o van 100m² welke is onder verdeeld in drie werkruimtes en ontvangstruimte. Parkeren op eigen

Nadere informatie

Vrijblijvende objectinformatie

Vrijblijvende objectinformatie Vrijblijvende objectinformatie Amsterdam, Hoogoorddreef 2 Object Het Object is gelegen op de hoek van het Winkelcentrum Amsterdamse Poort in Amsterdam Zuid Oost. Kadastrale aanduiding Gemeente Weesperkarspel,

Nadere informatie

Anthony Fokkerweg 78, HILVERSUM

Anthony Fokkerweg 78, HILVERSUM Anthony Fokkerweg 78, HILVERSUM Uniek bouwperceel te koop: Circa 3.300 m² bouwgrond mét woonbestemming; Ontheffing voor 20 parkeerplaatsen. Van Vulpen & Roozenburg adres plaats tel. fax e-mail Hilvertsweg

Nadere informatie

Son en Breugel, Ekkersrijt 1405

Son en Breugel, Ekkersrijt 1405 Te Koop bij Q : Son en Breugel, Ekkersrijt 1405 2 EKKERSRIJT 1405 TE SON EN BREUGEL Beschrijving object Locatie / Ligging : Vrijstaand bedrijfsgebouw met 5 overheaddeuren! : Het object is gelegen op bedrijventerrein

Nadere informatie

Adres: Noord 84, 1741 BG Schagen Huurprijs 1.550,- per maand

Adres: Noord 84, 1741 BG Schagen Huurprijs 1.550,- per maand Adres: Noord 84, 1741 BG Schagen Huurprijs 1.550,- per maand Omschrijving TE HUUR: Noord 84, 1741 BG Schagen ALGEMEEN: Op loopafstand van het gezellige centrum van Schagen bieden wij een kantoor- of praktijkruimte

Nadere informatie

Te Huur. Winkelruimte Mariastraat HL Apeldoorn

Te Huur. Winkelruimte Mariastraat HL Apeldoorn Te Huur Vrijblijvende Projectinformatie Winkelruimte Mariastraat 26 7311 HL Apeldoorn Object/ligging Uitstekend op A2 stand gelegen winkelruimte in winkelstraat behorende tot het kernwinkelgebied van Apeldoorn.

Nadere informatie

Prins Hendrikstraat 88 a Belfeld Koopsom: kosten koper

Prins Hendrikstraat 88 a Belfeld Koopsom: kosten koper Prins Hendrikstraat 88 a Belfeld Koopsom: 149.500 kosten koper Zeer ruime bouwkavel (ca. 1.367 m²) op een schitterende locatie! Gelegen aan de rand van het dorp in een prachtig groene omgeving en met alle

Nadere informatie

Executoriale verkoping EX ART.3:268 B.W.

Executoriale verkoping EX ART.3:268 B.W. Executoriale verkoping EX ART.3:268 B.W. 19 MEI 2014 NICOLAAS MAESSTRAAT 120-II TE AMSTERDAM COLLIERS INTERNATIONAL, AMSTERDAM COLLIERS INTERNATIONAL v_1 Disclaimer: Deze informatie is niet bedoeld als

Nadere informatie

Adviesbureau RBOI 0703.008175.40 Rotterdam / Middelburg

Adviesbureau RBOI 0703.008175.40 Rotterdam / Middelburg 163 Artikel 6 Centrum 6.1 Bestemmingsomschrijving De voor Centrum aangewezen gronden zijn bestemd voor: a. detailhandel, uitsluitend ter plaatse van de aanduiding 'supermarkt': tevens een supermarkt; b.

Nadere informatie

WIJK INDELING Winkelruimte, kantoor, meterkast, toiletruimte, magazijn, opslagruimte, entree.

WIJK INDELING Winkelruimte, kantoor, meterkast, toiletruimte, magazijn, opslagruimte, entree. WIJK 7-133 URK Op een hoeklocatie dichtbij de havens en het winkelcentrum Oud Urk op de begane grond gelegen WINKEL/KANTOORPAND van ± 155 m² BVO. INDELING Winkelruimte, kantoor, meterkast, toiletruimte,

Nadere informatie

Te koop Beleggingsobject: Parmentierstraat 4

Te koop Beleggingsobject: Parmentierstraat 4 Online executieveiling op 13 juli 2016, uitsluitend via de website www.bog-auctions.nl OMGEVING Het object is gelegen op bedrijventerrein De Briellaerd. Op dit moderne en representatieve bedrijventerrein

Nadere informatie

Openbare executoriale verkoop

Openbare executoriale verkoop Openbare executoriale verkoop Van Zuylen van Nijeveltstraat 24 Wassenaar Van links naar rechts Rick Hengst Floris Swinkels Carolien van Groningen Stephany Bor Diana Sinke Dennis Wieland Koos Schreuder

Nadere informatie

Vrijblijvende objectinformatie

Vrijblijvende objectinformatie Vrijblijvende objectinformatie Groningen, Diamantlaan 1 Object Het betreft een businesspoint en een postsorteercentrum op bedrijventerrein Hoendiep direct naast de meubelboulevard. Kadastrale aanduiding

Nadere informatie

Te Koop / Te Huur. Vrijblijvende Objectinformatie. Kantoorruimte Laan van Fasna 57 8171 KH Vaassen. Object

Te Koop / Te Huur. Vrijblijvende Objectinformatie. Kantoorruimte Laan van Fasna 57 8171 KH Vaassen. Object Te Koop / Te Huur Vrijblijvende Objectinformatie Kantoorruimte Laan van Fasna 57 8171 KH Vaassen Object Te koop c.q. te huur circa 235 m² representatieve kantoorruimte, gelegen op een uitstekende lokatie

Nadere informatie

Executoriale verkoping EX ART.3:268 B.W.

Executoriale verkoping EX ART.3:268 B.W. Executoriale verkoping EX ART.3:268 B.W. 26 NOVEMBER 2015 BERGSE RECHTER ROTTEKADE 1 ROTTERDAM COLLIERS INTERNATIONAL, AMSTERDAM COLLIERS INTERNATIONAL v_1 OMSCHRIJVING EXECUTORIALE VERKOPING ex art. 3:268

Nadere informatie

TE KOOP Groot Haesebroekseweg 53 (2243 EE) te Wassenaar

TE KOOP Groot Haesebroekseweg 53 (2243 EE) te Wassenaar TE KOOP Groot Haesebroekseweg 53 (2243 EE) te Wassenaar 1 Omschrijving EXECUTORIALE VERKOPING ex art. 3:268 B.W. op dinsdag 20 juni 2017 t.o.v. Mr. F. Stroucken (CMS Derks Star Busman N.V.) te Amsterdam,

Nadere informatie

2.593 m 2 Bedrijfs- en kantoorruimte TE KOOP - TE HUUR. Jufferstraat 1 Zaandam

2.593 m 2 Bedrijfs- en kantoorruimte TE KOOP - TE HUUR. Jufferstraat 1 Zaandam 2.593 m 2 Bedrijfs- en kantoorruimte TE KOOP - TE HUUR Jufferstraat 1 Zaandam Jufferstraat 1 1508 GE Zaandam Te huur/te koop Modern bedrijfspand met kantoren totaal groot 2.593 m 2, gelegen op gunstige

Nadere informatie

HEERHUGOWAARD HANDELSSTRAAT 1. Zeer strategisch gelegen kantoorpand in Heerhugowaard.

HEERHUGOWAARD HANDELSSTRAAT 1. Zeer strategisch gelegen kantoorpand in Heerhugowaard. HEERHUGOWAARD HANDELSSTRAAT 1 Zeer strategisch gelegen kantoorpand in Heerhugowaard. Metrage : Circa 2.376 m² VVO op circa 4.762 m² eigen grond. Aanvaarding : In overleg. Vraagprijs : 1.250.000,- k.k.,

Nadere informatie

ONLINE EXECUTIEVEILING VENKELSTRAAT 37 / NOBELSTRAAT XT BRIELLE

ONLINE EXECUTIEVEILING VENKELSTRAAT 37 / NOBELSTRAAT XT BRIELLE ONLINE EXECUTIEVEILING VENKELSTRAAT 37 / NOBELSTRAAT 80-82 3231 XT BRIELLE T 010-424 88 88 F 010-424 88 89 E: info@ooms.com www.ooms.com Betreft Geveild wordt het winkelpand met erf en grond aan de Nobelstraat

Nadere informatie

ONTWIKKELLOCATIE MET 3 BOUWKAVELS HEIKANTSEWEG NABIJ 4 TE WEHL EN CULTUURGROND

ONTWIKKELLOCATIE MET 3 BOUWKAVELS HEIKANTSEWEG NABIJ 4 TE WEHL EN CULTUURGROND OPENBARE EXECUTORIALE VERKOPING ex art. 3:268 B.W. Op dinsdag 19 november 2013 (bij inzet en afslag in één zitting) in Hotel Congrescentrum Papendal, Papendallaan 3, (6816 VD) Arnhem t.o.v. een van de

Nadere informatie

TE HUUR. Driemarkweg 1, Winterswijk. Huurprijs ,-- per jaar excl. btw

TE HUUR. Driemarkweg 1, Winterswijk. Huurprijs ,-- per jaar excl. btw TE HUUR, Huurprijs 54.000,-- per jaar excl. btw Omschrijving Op een uitstekende zichtlocatie vanaf de Rondweg-Zuid (N319) gelegen, markant BEDRIJFSOBJECT met 3.205 m² grond. Showroom/kantoren circa 480

Nadere informatie

Te Koop. Jan Smuldersstraat 22 te Vessem

Te Koop. Jan Smuldersstraat 22 te Vessem Te Koop Jan Smuldersstraat 22 te Vessem Vervolg vrijblijvende informatie : Jan Smuldersstraat 22 te Vessem 2 Vervolg vrijblijvende informatie : Jan Smuldersstraat 22 te Vessem 3 Vervolg vrijblijvende informatie

Nadere informatie

TE HUUR. Ca. 309m² kantoorruimte OUDEWEG 111 TE HAARLEM. Huurprijs per jaar Te vermeerderen met 21% B.T.W.

TE HUUR. Ca. 309m² kantoorruimte OUDEWEG 111 TE HAARLEM. Huurprijs per jaar Te vermeerderen met 21% B.T.W. TE HUUR Ca. 309m² kantoorruimte OUDEWEG 111 TE HAARLEM Huurprijs 24.000 per jaar Te vermeerderen met 21% B.T.W. PROJECTINFORMATIE TE HUUR Ca. 309m² kantoorruimte OUDEWEG 111 TE HAARLEM Te huur aangeboden

Nadere informatie

Vrijblijvende projectinformatie

Vrijblijvende projectinformatie Vrijblijvende projectinformatie Pikeursbaan 9 te Deventer TE KOOP/TE HUUR Pikeursbaan 9 te Deventer Deze informatie is geheel vrijblijvend en uitsluitend voor geadresseerde bestemd. Alle gegevens zijn

Nadere informatie