Executoriale verkoping EX ART.3:268 B.W.

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Executoriale verkoping EX ART.3:268 B.W."

Transcriptie

1 Executoriale verkoping EX ART.3:268 B.W. 24 november 2014 SLOTERWEG 1043-T TE AMSTERDAM COLLIERS INTERNATIONAL, AMSTERDAM COLLIERS INTERNATIONAL v_1 Disclaimer: Deze informatie is niet bedoeld als aanbod. Door aanvaarding van de vermelde condities of het uitbrengen van een daarvan afwijkend aanbod worden onze opdrachtgevers en wij niet gebonden, ook niet tot het doen van een tegenaanbod. Deze brochure is met zorg samengesteld, veelal is gebruik gemaakt van bij derden ingewonnen informatie. De juistheid en volledigheid wordt niet gegarandeerd.

2 EXECUTORIALE VERKOPING EX ART. 3:268 B.W SLOTERWEG 1043-T TE AMSTERDAM OMSCHRIJVING EXECUTORIALE VERKOPING ex art. 3:268 B.W. op MAANDAG 24 NOVEMBER 2014 vanaf uur in De Rode Hoed, Keizersgracht 102 te Amsterdam, t.o.v. Mr. M.R.H. Krans (Van der Stap Notarissen) te Rotterdam, van: Het voortdurend recht van erfpacht (AB 2000, herziening ) op een perceel grond, eigendom van de Gemeente Amsterdam, met de rechten van de erfpachter op de daarop gebouwde SPORTHAL (volgens informatie bestaande uit ca m² op de begane grond en ca. 580 m² op de verdieping) plaatselijk bekend als SLOTERWEG 1043-t te AMSTERDAM, kadastraal bekend gemeente Sloten, sectie F, nummer 2965, groot 27 are 67 centiare. INDELING EN VOORZIENINGEN Het complex omvat een turnhal met bijbehorende kleedkamers en horeca-voorziening. Op de verdieping bevinden zich twee zalen. Het gebouw dateert van omstreeks De hal is volledig kolomvrij, ongeveer 10 meter hoog en heeft onder de draagconstructie een vrije hoogte van ongeveer 7 meter. Langs twee gevels zijn tribunes voor toeschouwers en ook vanaf de verdieping is zicht op de hal. Artist impression Bron: Volgens informatie is er een gebruiksvergunning voor gelijktijdig gebruik door maximaal personen/toeschouwers. Verkoper/executant aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor het aanwezig zijn dan wel functioneren van installaties en voorzieningen in of buiten het complex, noch voor het voldoen van gebouw en toebehoren aan de geldende voorschriften en/of vergunningen. COLLIERS INTERNATIONAL v_1 Disclaimer: Deze informatie is niet bedoeld als aanbod. Door aanvaarding van de vermelde condities of het uitbrengen van een daarvan afwijkend aanbod worden onze opdrachtgevers en wij niet gebonden, ook niet tot het doen van een tegenaanbod. Deze brochure is met zorg samengesteld, veelal is gebruik gemaakt van bij derden ingewonnen informatie. De juistheid en volledigheid wordt niet gegarandeerd.

3 EXECUTORIALE VERKOPING EX ART. 3:268 B.W. SLOTERWEG 1043-T TE AMSTERDAM LIGGING / BEREIKBAARHEID LOCATIEAANDUIDING Bron: BAG viewer geodan Het complex ligt in de directe omgeving van de A4 en de afrit Sloten, in het sportpark Sloten. Naast de sporthal bestaat dit park bestaat voornamelijk uit sportvelden en een wielerbaan. Het complex is bereikbaar vanaf de Sloterweg; naast de aan de Sloterweg gelegen parkeerplaats loopt een toegangsweg naar de turnhal. De Gemeente heeft/had plannen tot een grootschalige upgrading van het sportpark, waarbij een nieuwe ontsluiting gemaakt zou worden vanaf de Anderlechtlaan. Langs de huidige ontsluitingsweg zijn parkeerplaatsen beschikbaar, niet op eigen terrein maar op gemeentegrond. Op welke wijze dit parkeren is geregeld is niet bekend. GEBRUIK Het pand is in gebruik als turnhal met toebehoren, op welke titel is verkoper/executant niet bekend. Voor zover het object ten tijde van de feitelijke levering niet is ontruimd, is het aan de veilingkoper om op zijn kosten ontruiming te bewerkstelligen. Voor zover het object ten tijde van de feitelijke levering blijkt te zijn verhuurd, aanvaardt de veilingkoper het registergoed onder gestanddoening van de betreffende huurovereenkomst(en) onverminderd de eventuele mogelijkheid voor de veilingkoper om de betreffende huurovereenkomst(en) te vernietigen op grond van artikel 3:264 Burgerlijk Wetboek. Voor zover nodig laat verkoper/executant de bevoegdheid tot vernietiging van de betreffende huurovereenkomst(en) op grond van artikel 3:264 Burgerlijk Wetboek over aan de veilingkoper. Koper dient na de levering zo nodig zelf voor de toegang en de ontruiming te zorgen. 3 COLLIERS INTERNATIONAL v_1 Disclaimer: Deze informatie is niet bedoeld als aanbod. Door aanvaarding van de vermelde condities of het uitbrengen van een daarvan afwijkend aanbod worden onze opdrachtgevers en wij niet gebonden, ook niet tot het doen van een tegenaanbod. Deze brochure is met zorg samengesteld, veelal is gebruik gemaakt van bij derden ingewonnen informatie. De juistheid en volledigheid wordt niet gegarandeerd.

4 EXECUTORIALE VERKOPING EX ART. 3:268 B.W. SLOTERWEG 1043-T TE AMSTERDAM GROND Het complex staat op m² eigen grond die door de Gemeente Amsterdam in voortdurende erfpacht is uitgegeven onder toepassing van de Algemene Bepalingen voor voortdurende erfpacht De canon bedroeg per uitgiftedatum per jaar, welk bedrag door betaling van is vooruitbetaald ( afgekocht ) voor het eerste erfpachttijdvak, dat eindigt op 30 april In de bijzondere bepalingen is onder meer vermeld dat het terrein dient te worden bebouwd met een sporthal van maximaal m² bruto vloeroppervlak (b.v.o.). Een kopie van de akte van uitgifte d.d. 15 september 2006, verleden voor notaris Mr. C. de Groot te Amsterdam, is als bijlage bij deze brochure opgenomen. BESTEMMINGSPLAN Het perceel valt in het vigerende bestemmingsplan Sportpark Sloten dat is vastgesteld bij raadsbesluit van 19 februari De bestemming van het perceel is sport (artikel 4) met dubbelbestemmingen waarde archeologie-2 (artikel 10) en met gebiedsaanduidingen geluidszone industrie en luchtvaartverkeerzone (art. 15). Het betreffende deel van de plankaart is hierboven opgenomen, de regels met betrekking tot de bestemmingen zijn als bijlage opgenomen. Het gehele plan is in te zien op de site Volgens informatie is geen voorbereidingsbesluit van kracht en is geen planherzieningsprocedure aanstaande. LASTEN LASTEN VOLGENS INFORMATIE SOORT Erfpachtcanon (afgekocht tot ) 0,00 per jaar OZB (eigenarendeel) 4.607,73 per jaar Waterschapslasten 389,62 per jaar Rioolbelasting 149,41 per jaar Overige lasten Pro memorie Door de notaris worden geen lasten verrekend. 4 COLLIERS INTERNATIONAL v_1 Disclaimer: Deze informatie is niet bedoeld als aanbod. Door aanvaarding van de vermelde condities of het uitbrengen van een daarvan afwijkend aanbod worden onze opdrachtgevers en wij niet gebonden, ook niet tot het doen van een tegenaanbod. Deze brochure is met zorg samengesteld, veelal is gebruik gemaakt van bij derden ingewonnen informatie. De juistheid en volledigheid wordt niet gegarandeerd.

5 EXECUTORIALE VERKOPING EX ART. 3:268 B.W. SLOTERWEG 1043-T TE AMSTERDAM WOZ-WAARDE Op basis van de peildatum bedroeg de WOZ waarde volgens informatie over ERFDIENSTBAARHEDEN, KWALITATIEVE VERPLICHTINGEN Voor erfdienstbaarheden en kwalitatieve verplichtingen wordt verwezen naar de door de notaris op te maken veilingvoorwaarden. Uit een aan deze brochure gehechte kopie van het door het kadaster uitgevoerde erfdienstbaarhedenonderzoek d.d. 10 september 2014 blijkt dat er geen erfdienstbaarheden bekend zijn. VERZEKERING Omtrent de verzekering is verkoper/executant niets bekend. Koper kan de verzekering niet overnemen en dient vanaf de gunning zelf zijn belang te verzekeren. AANSCHRIJVINGEN Volgens informatie van de Gemeente Amsterdam rusten er op het perceel geen (voor)aanschrijvingen en/of mondelinge aanzeggingen daartoe. Verkoper/executant aanvaardt geen aansprakelijkheid voor de verkregen informatie. OVERDRACHTSBELASTING / BTW Ter zake van de levering van de onroerende zaak is door de koper géén omzetbelasting maar wel overdrachtsbelasting verschuldigd. MILIEU In genoemde akte van uitgifte erfpacht is vermeld dat het terrein bij aanvang van de erfpacht (2006) in milieutechnische zin, vastgelegd in het rapport van Wareco Amsterdam B.V. nummer Ap91.002hg.rap van drie april tweeduizend zes, op grond van de Wet Bodembescherming geschikt is voor de onder bijzondere bepaling 2a genoemde bestemming. Ook uit informatie van het Bodemloket blijkt de locatie voldoende te zijn onderzocht. Een kopie van dit rapport is als bijlage opgenomen. Verkoper/executant aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid omtrent de mogelijke aanwezigheid c.q. gevolgen van stoffen in of aan het verkochte waarvan volgens de huidige maatstaven verwacht mag worden dat deze schadelijk kunnen zijn voor mens, dier of milieu, waaronder asbest. EPC Verkoper/executant beschikt niet over een energie prestatie certificaat dan wel een gelijkwaardig document als bedoeld in het Besluit energieprestatie gebouwen en verkoper zal deze documenten voor de levering ook niet aanvragen. Koper doet afstand van zijn rechten op voormeld certificaat. ROERENDE ZAKEN Al wat derden kunnen aantonen hun eigendom te zijn is niet in deze verkoop begrepen. BEZICHTIGING Aan de eigenaar is schriftelijk verzocht om mee te werken aan de bezichtigingen en wel op elke dinsdag en donderdag, alsmede op de verkoopdag, telkens van tot uur. Verkoper/executant staat niet in voor het verkrijgen van toegang. 5 COLLIERS INTERNATIONAL v_1 Disclaimer: Deze informatie is niet bedoeld als aanbod. Door aanvaarding van de vermelde condities of het uitbrengen van een daarvan afwijkend aanbod worden onze opdrachtgevers en wij niet gebonden, ook niet tot het doen van een tegenaanbod. Deze brochure is met zorg samengesteld, veelal is gebruik gemaakt van bij derden ingewonnen informatie. De juistheid en volledigheid wordt niet gegarandeerd.

6 EXECUTORIALE VERKOPING EX ART. 3:268 B.W. SLOTERWEG 1043-T TE AMSTERDAM GARANTIE De gegevens in deze brochure zijn hoofdzakelijk verkregen volgens ingewonnen informatie. De juistheid en/of volledigheid wordt niet gegarandeerd. Het geveilde wordt geleverd in de feitelijke staat waarin het zich op het moment van de aflevering blijkt te bevinden. Verkoper/executant is niet aansprakelijk voor mogelijke gebreken aan grond, opstal, installaties etc. PLOKPENNINGEN De plokpenningen komen voor rekening van verkoper/executant en bedragen exclusief de eventueel verschuldigde BTW. De directiemakelaar betaalt de inzetpremie, indien de hoogste bieder makelaar-koper is, conform het bepaalde in artikel 7 lid 2a AVEA 2001 aan de notaris uiterlijk op de dag van veiling door overmaking naar of storting op diens kwaliteitsrekening voor derdengelden. GUNNING, RISICO Verkoper/executant behoudt zich het recht voor het geveilde niet te gunnen en zal zich daaromtrent uitspreken binnen drie werkdagen na de veiling van het perceel. Vanaf de gunning is het risico voor de koper. BETALING / VERREKENING LASTEN De koopsom en het verder door koper verschuldigde moet uiterlijk worden voldaan op 24 december De baten en lasten zijn vanaf deze dag voor rekening van koper. Door de notaris worden geen lasten of achterstallige lasten verrekend. Bij de betaling van de kooppenningen dient gelijktijdig door koper te worden voldaan een bedrag aan rente berekend over de koopsom op basis van de wettelijke rente als bedoeld in artikel 6:119 BW over de periode welke verstrijkt tussen de datum van toewijzing en de dag van betaling. BEDENKTIJD De wettelijke bepalingen inzake de eisen van schriftelijke koopovereenkomst en de bedenktijd van drie dagen, zoals die per 1 september 2003 in werking zijn getreden, gelden NIET voor een openbare veiling ten overstaan van een notaris. Panden die worden verkocht via de EAOGV worden onvoorwaardelijk en zonder bedenktijd verkocht. VEILCONDITIES Geveild wordt volgens de Algemene Veilingvoorwaarden voor Executieveilingen Amsterdam 2001 ( AVEA 2001 ), vastgesteld bij akte d.d. 28 juni 2001 van notaris Mr. P.J.N. van Os te Amsterdam, voor zover daarvan bij de akte van veilingvoorwaarden niet wordt afgeweken. Ook is het mogelijk om via internet mee te bieden. Voor de voorwaarden hiervoor wordt verwezen naar de door de notaris op te maken bijzondere veilingvoorwaarden en de website van de Eerste Amsterdamse Onroerend Goed Veiling ONDERHANDSE BIEDINGEN Tot 14 dagen vóór de verkoopdatum (dus uiterlijk tot zondag 9 november 2014 om uur) kan onderhands worden geboden d.m.v. een aan de notaris gericht schrijven. Biedingen zullen worden behandeld overeenkomstig het bepaalde in artikel 3:268 lid 2 BW zonder dat echter de executant gehouden is op deze biedingen in te gaan. 6 COLLIERS INTERNATIONAL v_1 Disclaimer: Deze informatie is niet bedoeld als aanbod. Door aanvaarding van de vermelde condities of het uitbrengen van een daarvan afwijkend aanbod worden onze opdrachtgevers en wij niet gebonden, ook niet tot het doen van een tegenaanbod. Deze brochure is met zorg samengesteld, veelal is gebruik gemaakt van bij derden ingewonnen informatie. De juistheid en volledigheid wordt niet gegarandeerd.

7 EXECUTORIALE VERKOPING EX ART. 3:268 B.W. SLOTERWEG 1043-T TE AMSTERDAM VEILINGINFORMATIE Aan particulieren die niet bekend zijn met de wijze van veilen in Amsterdam wordt geadviseerd een eigen makelaar in te schakelen die hen kan voorlichten over de veiling en hun belangen kan behartigen. Op de site kan een ledenlijst worden opgevraagd. Een duidelijke uitleg over het veilingsysteem is te vinden op de site van de EAOGV onder Afschriften van de bewijzen van eigendom en de veilcondities zullen acht dagen voor, alsmede op de verkoopdag, des voormiddags, ter inzage liggen ten kantore van: Notaris Mr M.R.H. KRANS (VAN DER STAP NOTARISSEN), Millenniumtoren, 14e verdieping Weena 690, 3012 CN Rotterdam telefoon (088) , fax (088) Inlichtingen worden verstrekt door de directiemakelaars: Colliers International Consultants BV Buitenveldertselaan VA AMSTERDAM telefoon (020) fax (020) henk.dopheide@colliers.com Bijlagen Milieu informatie Kadastrale kaart Bestemmingsplan regels Akte uitgifte erfpacht d.d Erfdienstbaarhedenonderzoek Over Colliers 7 COLLIERS INTERNATIONAL v_1 Disclaimer: Deze informatie is niet bedoeld als aanbod. Door aanvaarding van de vermelde condities of het uitbrengen van een daarvan afwijkend aanbod worden onze opdrachtgevers en wij niet gebonden, ook niet tot het doen van een tegenaanbod. Deze brochure is met zorg samengesteld, veelal is gebruik gemaakt van bij derden ingewonnen informatie. De juistheid en volledigheid wordt niet gegarandeerd.

8 Bodemloket rapport geprint op 19 Aug :40

9 Rapport AM Locatie ID AM Locatiecode BIS Locatie Sportpark Sloten Adres SLOTERWEG CD Nieuw-West Gegevensbeheerder Amsterdam Bevoegd gezag Amsterdam Statusinformatie Beschikking ernst en risicobepaling Vervolg voldoende onderzocht Saneringsinformatie Type sanering Start Eind Verontreinigende (onderzochte) activiteiten Omschrijving Start Eind hbo-tank (ondergronds) (631242) onbekend onbekend baggerspeciedepot (op land) (900015) onbekend onbekend ophooglaag (niet gespecificeerd) (900070) 1956 onbekend demping (niet gespecificeerd) (900060) 1937 onbekend Onderzoeksrapporten Type Auteur Nummer Datum Verkennend onderzoek NEN 5740 Certicon kwaliteitskeuringen P /asbest Indicatief onderzoek T+amp;A Amsterdam Historisch onderzoek Milieudienst Amsterdam AM Historisch onderzoek Dienst Milieu en Bouwtoezicht Am O Partijkeuring grond Grondslag Verkennend onderzoek NEN 5740 Wareco Ap91.002hg.rap Partijkeuring grond Certicon kwaliteitskeuringen P Besluiten Besluit Besluitdatum Kenmerk Vaststellen rapportage OO Astbestonderzoek en partijkeuring Geen vervolg (geen adm Nazorg) Astbestonderzoek en partijkeuring Geen vervolg (geen adm Nazorg) B10 OO uitvoeren Am O06 OO uitvoeren AM Beschikte kadastrale percelen Contact Gemeente Amsterdam Code Sectie Perceel

10 Legenda

11 Locatie Beschikbaarheid gegevens Voortgang onderzoek Mijnsteengebieden Disclaimer: De gegevens op het Bodemloket zijn met de grootste zorg samengesteld. Toch kan het voorkomen dat de informatie op deze website verouderd is, onvolledig is of onjuistheden bevat. De organisatie achter Bodemloket.nl noch de data-eigenaren (gemeenten en provincies) zijn aansprakelijk voor enigerlei schade die het directe of indirecte gevolg is van of in verband staat met het gebruik van de op deze website beschikbare informatie. U helpt de overheid door eventuele geconstateerde fouten of gebreken te melden. De provincies en gemeenten die op de kaart van Nederland groen gekleurd zijn, leveren informatie aan voor het Bodemloket. Ook andere instanties - zoals kleinere gemeenten - hebben soms bodeminformatie, maar deze vindt u voorlopig nog niet op deze website. Wilt u een compleet beeld? Neem dan zeker óók contact op met uw gemeente. Staat een locatie (nog) niet vermeld op de kaart? Dan hebben we daar geen informatie over. Op bodemloket.nl vindt u per plaats een overzicht van de bevoegde instanties. De contactgegevens vindt u op de website van de desbetreffende gemeente of provincie.

12 Uittreksel Kadastrale Kaart Uw referentie: hdo 2965 NUMMERING SLOTERWEG 1043 T 1045 V 0 m 5 m 25 m Deze kaart is noordgericht Perceelnummer Huisnummer Vastgestelde kadastrale grens Voorlopige kadastrale grens Administratieve kadastrale grens Bebouwing Overige topografie Voor een eensluidend uittreksel, Apeldoorn, 19 augustus 2014 De bewaarder van het kadaster en de openbare registers Schaal 1:500 Kadastrale gemeente Sectie Perceel SLOTEN (N.H.) F 2965 Aan dit uittreksel kunnen geen betrouwbare maten worden ontleend. De Dienst voor het kadaster en de openbare registers behoudt zich de intellectuele eigendomsrechten voor, waaronder het auteursrecht en het databankenrecht.

13

14

15

16

17

18

19 Apeldoorn, Onroerende Zaken Hyp4 : 50676/ :54 Blad 1 van 7

20

21

22

23

24

25 Dienst voor het kadaster en de openbare registers A. VijlbriefRZ Informatieteam 1 Resultaat van onderzoek naar erfdienstbaarheden De bewaarder van het kadaster en de openbare registers verklaart dat op verzoek van de aanvrager onderzoek in de openbare registers is gedaan naar inschrijvingen waarin mogelijk erfdienstbaarheden ontstaan of teniet gaan (tot stand komen of zijn vervallen) ten laste van het perceel kadastraal bekend gemeente Sloten, sectie F 2966 gedeeltelijk (rondom perceel F 2965), inzake de periode van 2 september 2014 tot en met 11 juli 1957 (inschrijving vonnis van onteigening). I Voor dat doel werden de volgende inschrijvingen in de openbare registers ingezien: Bewaring Amsterdam 3852 / 64. Deel nummer 141 Deel 3852 nummer 64 II Gebleken is dat in genoemde inschrijvingen de gevraagde erfdienstbaarheden niet zijn aangetroffen. III Er zijn geen voorlopige aantekeningen: Amsterdam, 10 september 2014 mr. W.F.L. (Wilma) van der Bruggen Bewaarder van het kadaster en de openbare registers Aan een via het openbare internet ontvangen erfdienstbaarhedenonderzoek, en een daarvan vervaardigde afdruk, kunnen geen rechten worden ontleend. Het Kadaster is niet aansprakelijk voor enige schade die ontstaat door het verzenden van het erfdienstbaarhedenonderzoek via het openbare internet.

26 485 offices in 63 countries on 6 continents UNITED STATES: 146 CANADA: 44 LATIN AMERICA: 25 ASIA PACIFIC: 186 EMEA: miljard omzet per jaar 136 miljoen m² in management 15,800 medewerkers COLLIERS INTERNATIONAL Buitenveldertselaan VA AMSTERDAM TEL +31 (0) FAX +31(0) amsterdam.valuation@colliers.com EINDHOVEN Dillenburgstraat AM EINDHOVEN TEL +31 (0) eindhoven@colliers.com OVER COLLIERS INTERNATIONAL Colliers International is wereldleider op het gebied van vastgoedservices met meer dan professionals die opereren vanuit 485 kantoren in 63 landen. Als onderdeel van FirstService Corporation, levert Colliers International wereldwijd diensten aan vastgoedgebruikers, eigenaren en investeerders met afdelingen op het gebied van agency, asset & property management, corporate solutions, consultancy, hotels, investments, project management, valuation & advisory, retail services en research. Uit recent naamsbekendheid onderzoek van Lipsey Company blijkt dat Colliers International wereldwijd als de nummer twee commercieel vastgoedorganisatie wordt genoemd. Colliers International is de snelst groeiende vastgoedorganisatie in Nederland en bestaat uit vier kantoren met het hoofdkantoor in Amsterdam, een kantoor in Eindhoven en twee kantoren in Rotterdam. Vanuit deze steden worden door lokale, regionale en landelijk opererende vastgoedadviseurs werkzaamheden verricht voor veel verschillende klanten. Het vakmanschap en de expertise van Colliers International wordt onderstreept door aansluiting van de makelaars en taxateurs bij VastgoedCert, ons lidmaatschap van de NVM en de RICS. Voor meer informatie over Colliers Nederland en het laatste nieuws, bezoek onze website ROTTERDAM AGENCY Westersingel LC ROTTERDAM TEL +31 (0) rotterdam@colliers.com ROTTERDAM REMS Bahialaan WC ROTTERDAM TEL +31 (0) rotterdam.office@colliers.com Accelerating success. COLLIERS INTERNATIONAL VALUATION & ADVISORY 2014 COLLIERS INTERNATIONAL CONSULTANTS B.V. Dit rapport is uitsluitend bestemd voor de in dit rapport genoemde opdrachtgever en het doel waarvoor het is opgesteld. Er wordt geen verantwoordelijkheid aanvaard bij gebruik door anderen dan de opdrachtgever tenzij dit gebeurd met schriftelijke toestemming van Colliers International Consultants B.V.

Executoriale verkoping EX ART.3:268 B.W.

Executoriale verkoping EX ART.3:268 B.W. Executoriale verkoping EX ART.3:268 B.W. 8 DECEMBER 2014 LANGEPAD 9 TE ROTTERDAM COLLIERS INTERNATIONAL, AMSTERDAM COLLIERS INTERNATIONAL v_1 Disclaimer: Deze informatie is niet bedoeld als aanbod. Door

Nadere informatie

Palmpolstraat 52 TE ALMERE

Palmpolstraat 52 TE ALMERE Maandag 30 september 2013 Felix Meritis, Keizersgracht 324 326 te Amsterdam Ten overstaan van notaris Mr. P. Kroes Diemer Notariaat Kroes + Mokkum, Muiderstraatweg 15-A, 1111 PS Diemen, telefoonnummer:

Nadere informatie

Executoriale verkoping EX ART.3:268 B.W.

Executoriale verkoping EX ART.3:268 B.W. Executoriale verkoping EX ART.3:268 B.W. 29 SEPTEMBER 2014 AMSTERDAMSEWEG 533 TE AMSTELVEEN COLLIERS INTERNATIONAL, AMSTERDAM COLLIERS INTERNATIONAL v_1 Disclaimer: Deze informatie is niet bedoeld als

Nadere informatie

Vrijwillige veiling. op MAANDAG 27 JUNI vanaf 18.00 uur. ten overstaan van notaris mr. A. Buma van Buma Algera Notariaat

Vrijwillige veiling. op MAANDAG 27 JUNI vanaf 18.00 uur. ten overstaan van notaris mr. A. Buma van Buma Algera Notariaat Vrijwillige veiling op MAANDAG 27 JUNI vanaf 18.00 uur ten overstaan van notaris mr. A. Buma van Buma Algera Notariaat Twee appartementsrechten waarvan een benedenwoning met tuin en een bovenwoning met

Nadere informatie

Executoriale verkoping EX ART.3:268 B.W.

Executoriale verkoping EX ART.3:268 B.W. Executoriale verkoping EX ART.3:268 B.W. 30 SEPTEMBER 2013 LIPARIWEG 1-3 (HOEK HORNWEG) TE AMSTERDAM COLLIERS INTERNATIONAL, AMSTERDAM COLLIERS INTERNATIONAL v_1 EXECUTORIALE VERKOPING EX ART. 3:268 B.W

Nadere informatie

VRIJWILLIGE VERKOOP. op MAANDAG 19 maart 2018 vanaf uur, in Café Restaurant Dauphine aan het Prins Bernardplein 175 te Amsterdam.

VRIJWILLIGE VERKOOP. op MAANDAG 19 maart 2018 vanaf uur, in Café Restaurant Dauphine aan het Prins Bernardplein 175 te Amsterdam. VRIJWILLIGE VERKOOP op MAANDAG 19 maart 2018 vanaf 16.30 uur, in Café Restaurant Dauphine aan het Prins Bernardplein 175 te Amsterdam. ten overstaan van notaris S.A.J. Algera van Buma Algera Notariaat

Nadere informatie

Herengracht 581 te Amsterdam

Herengracht 581 te Amsterdam EXECUTORIALE VERKOOP op DONDERDAG 2 OKTOBER 2014 vanaf 10.30 uur ten overstaan van notaris mr. I.M.B. Balvert van CMS Derks Star Busmann N.V. De woning met kantoorgedeelte, (onder)grond en verder aanbehoren,

Nadere informatie

Executoriale Veiling EX ART.3:268 jo 3:254 BW

Executoriale Veiling EX ART.3:268 jo 3:254 BW Executoriale Veiling EX ART.3:268 jo 3:254 BW 21 APRIL 2015 ROOIJAKKERSTRAAT 2A EN ROOIJAKKERSTRAAT ONG EINDHOVEN COLLIERS INTERNATIONAL, EINDHOVEN COLLIERS INTERNATIONAL Disclaimer: Deze informatie is

Nadere informatie

Verlengde Oosterweg 47/47-A TE Groningen

Verlengde Oosterweg 47/47-A TE Groningen Vrijwillige veiling op MAANDAG 27 JUNI vanaf 18.00 uur ten overstaan van notaris mr. A. Buma van Buma Algera Notariaat Twee appartementsrechten waarvan een verhuurde benedenwoning met tuin en schuur en

Nadere informatie

X X X Eerste Amsterdamse Onroerend Goed Veiling

X X X Eerste Amsterdamse Onroerend Goed Veiling Eerste Amsterdamse Onroerend Goed Veiling Frans van Mierisstraat 59, 1071 RL AMSTERDAM Tel. 020-6733322/ fa 020-6733325 Email: info@mva-makelaars.nl Aan: MR M.R.H. KRANS FORMULIER S.V.P. RETOUR UITERLIJK:

Nadere informatie

Bilderdijkstraat 42 winkel, 1052NB AMSTERDAM (41532)

Bilderdijkstraat 42 winkel, 1052NB AMSTERDAM (41532) Bilderdijkstraat 42 winkel, 1052NB AMSTERDAM (41532) Winkel Vrijwillige verkoop van het appartementsrecht, rechtgevende op het uitsluitend gebruik van de winkelruimte gelegen op de begane grond met tuin.

Nadere informatie

X X X Eerste Amsterdamse Onroerend Goed Veiling

X X X Eerste Amsterdamse Onroerend Goed Veiling X X X Eerste Amsterdamse Onroerend Goed Veiling Frans van Mierisstraat 59, 1071 RL AMSTERDAM Tel. 020-6733322/ fax 020-6733325 Email: info@mva-makelaars.nl Aan: MR H.W.J.M. POLDERMANS FORMULIER S.V.P.

Nadere informatie

VRIJWILLIGE VERKOOP. op MAANDAG 15 oktober 2018 vanaf uur, in Café Restaurant Dauphine aan het Prins Bernardplein 175 te Amsterdam.

VRIJWILLIGE VERKOOP. op MAANDAG 15 oktober 2018 vanaf uur, in Café Restaurant Dauphine aan het Prins Bernardplein 175 te Amsterdam. VRIJWILLIGE VERKOOP op MAANDAG 15 oktober 2018 vanaf 16.30 uur, in Café Restaurant Dauphine aan het Prins Bernardplein 175 te Amsterdam. ten overstaan van notaris Mr. A. Buma van Buma Algera Notariaat

Nadere informatie

DE GENESTETSTRAAT AW AMSTERDAM

DE GENESTETSTRAAT AW AMSTERDAM VRIJWILLIGE VERKOOP DE GENESTETSTRAAT 1 1054 AW AMSTERDAM Geheel pand op eigen grond bestaande uit twee appartementsrechten: een bedrijfsruimte in de kelder, de begane grond en eerste etage en drie bovengelegen

Nadere informatie

Executoriale verkoping EX ART. 3:268 B.W.

Executoriale verkoping EX ART. 3:268 B.W. Executoriale verkoping EX ART. 3:268 B.W. 13 APRIL 2015 MALDENHOF 503 TE AMSTERDAM COLLIERS INTERNATIONAL, AMSTERDAM COLLIERS INTERNATIONAL v_1 Disclaimer: Deze informatie is niet bedoeld als aanbod. Door

Nadere informatie

A M S T E R D A M 2010 EXECUTORIALE VERKOPING (ex artikel 3:268 BW; juncto 3:254 BW) op MAANDAG 22 NOVEMBER 2010 s-avonds nà 18.

A M S T E R D A M 2010 EXECUTORIALE VERKOPING (ex artikel 3:268 BW; juncto 3:254 BW) op MAANDAG 22 NOVEMBER 2010 s-avonds nà 18. A M S T E R D A M 2010 EXECUTORIALE VERKOPING (ex artikel 3:268 BW; juncto 3:254 BW) op MAANDAG 22 NOVEMBER 2010 s-avonds nà 18.00 uur in FELIX MERITIS Keizersgracht 324 te Amsterdam ten overstaan van

Nadere informatie

S.V.P. RETOUR UITERLIJK: 20 MAART 2015. Aan: Mr A.M.J.M.PLOUMEN. OPGAVE VEILCONDITIES van perceel/percelen nr.: 11. adres: ZEEWEG 77 KATWIJK

S.V.P. RETOUR UITERLIJK: 20 MAART 2015. Aan: Mr A.M.J.M.PLOUMEN. OPGAVE VEILCONDITIES van perceel/percelen nr.: 11. adres: ZEEWEG 77 KATWIJK Eerste Amsterdamse Onroerend Goed Veiling Frans van Mierisstraat 59, 1071 RL AMSTERDAM Tel. 020-6733322/ fax 020-6733325 Email: info@mva-makelaars.nl Aan: Mr A.M.J.M.PLOUMEN S.V.P. RETOUR UITERLIJK: 20

Nadere informatie

Standerdmolen 8 te Houten

Standerdmolen 8 te Houten Online executieveiling, 23 juni 2015 9:30 uur Verhuurd kantoorpand De Sijnsmeester Adres Standerdmolen 8 te Houten Executoriale verkoop ex artikelen 3:268 en 3:254 BW De openbare veiling vindt plaats op

Nadere informatie

TE KOOP Schoepenweg 51 A-I te Lelystad

TE KOOP Schoepenweg 51 A-I te Lelystad TE KOOP Schoepenweg 51 A-I te Lelystad 1 Omschrijving EXECUTORIALE VERKOPING ex art. 3:268 B.W. op 6 december 2017 t.o.v. Mr. S.J. Billet (AKD) te Eindhoven, van: De bedrijfsruimten met erf, grond en verder

Nadere informatie

s-gravenhekje 2 te Amsterdam

s-gravenhekje 2 te Amsterdam VRIJWILLIGE VERKOOP op MAANDAG 20 november 2017 vanaf 17.00 uur, in Café-Restaurant Dauphine, Prins Bernhardplein 175, 1097 BL Amsterdam. ten overstaan van notaris mr. S. Algera van Buma Algera Notariaat

Nadere informatie

Executoriale verkoping EX ART. 3:268 B.W.

Executoriale verkoping EX ART. 3:268 B.W. Executoriale verkoping EX ART. 3:268 B.W. 22 OKTOBER 2015 PIETER DE HOOCHSTRAAT 28 EN 30 TE ROTTERDAM COLLIERS INTERNATIONAL, AMSTERDAM COLLIERS INTERNATIONAL v_1 OMSCHRIJVING EXECUTORIALE VERKOPING ex

Nadere informatie

Portsmuiden 24 in Amsterdam (Sloterdijk III/Westpoort)

Portsmuiden 24 in Amsterdam (Sloterdijk III/Westpoort) VRIJWILLIGE VERKOPING op MAANDAG 8 DECEMBER 2014 s-avonds nà 18.00 uur in DE RODE HOED aan de Keizersgracht 102 te Amsterdam ten overstaan van notaris Mevrouw Mr E. Schot (Notariskantoor Eveline Schot

Nadere informatie

Executoriale verkoping EX ART. 3:268 B.W.

Executoriale verkoping EX ART. 3:268 B.W. Executoriale verkoping EX ART. 3:268 B.W. 18 JUNI 2015 DENNENLAAN 135-137 ZWANENBURG COLLIERS INTERNATIONAL, AMSTERDAM COLLIERS INTERNATIONAL v_1 Disclaimer: Deze informatie is niet bedoeld als aanbod.

Nadere informatie

Executoriale verkoping EX ART.3:268 B.W.

Executoriale verkoping EX ART.3:268 B.W. Executoriale verkoping EX ART.3:268 B.W. 19 APRIL 2016 OOSTENDORPERSTRAATWEG 1A TE ELBURG COLLIERS INTERNATIONAL, AMSTERDAM COLLIERS INTERNATIONAL v_1 Disclaimer: Deze informatie is niet bedoeld als aanbod.

Nadere informatie

Bijlage 8: A.J. Schutter GWW Milieu, Verkennend onderzoek Beneden Oostdijk 58 te Oud-Beijerland, projectcode: 130201, d.d. februari 2013 bijlage 1 O N D E R Z O E K S L O K A T I E M E T B

Nadere informatie

BIJZONDERE VEILINGVOORWAARDEN Rustenburgerweg 12 te 1636 WH Schermerhorn

BIJZONDERE VEILINGVOORWAARDEN Rustenburgerweg 12 te 1636 WH Schermerhorn BIJZONDERE VEILINGVOORWAARDEN Rustenburgerweg 12 te 1636 WH Schermerhorn Nagenoemde bijzondere veilingvoorwaarden zijn nog niet definitief vastgesteld. De definitief vastgestelde bijzondere veilingvoorwaarden

Nadere informatie

Aan: Mr F. STROUCKEN S.V.P. RETOUR UITERLIJK: 20 AUGUSTUS 2015. OPGAVE VEILCONDITIES van perceel/percelen nr.: 15. adres:

Aan: Mr F. STROUCKEN S.V.P. RETOUR UITERLIJK: 20 AUGUSTUS 2015. OPGAVE VEILCONDITIES van perceel/percelen nr.: 15. adres: X X X Eerste Amsterdamse Onroerend Goed Veiling Frans van Mierisstraat 59, 1071 RL AMSTERDAM Tel. 020-6733322/ fax 020-6733325 Email: info@mva-makelaars.nl Aan: Mr F. STROUCKEN S.V.P. RETOUR UITERLIJK:

Nadere informatie

Transvaalkade 24 te Amsterdam

Transvaalkade 24 te Amsterdam VRIJWILLIGE VERKOOP op MAANDAG 20 MAART 2017 vanaf 18.00 uur, in het pand De Rode Hoed, gelegen aan de Keizersgracht 102 te Amsterdam ten overstaan van notaris mr. A. Buma van Buma Algera Notariaat Geheel

Nadere informatie

Executoriale verkoping EX ART.3:268 B.W.

Executoriale verkoping EX ART.3:268 B.W. Executoriale verkoping EX ART.3:268 B.W. 25 MAART 2016 JOZEF ISRAELSLAAN 216 TE RIJSWIJK COLLIERS INTERNATIONAL, AMSTERDAM COLLIERS INTERNATIONAL v_1 OMSCHRIJVING EXECUTORIALE VERKOPING ex art. 3:268 B.W.

Nadere informatie

Executoriale verkoping EX ART.3:268 B.W.

Executoriale verkoping EX ART.3:268 B.W. Executoriale verkoping EX ART.3:268 B.W. 25 MAART 2016 KAMPERFOELIESTRAAT 12 A TE S-GRAVENHAGE COLLIERS INTERNATIONAL, AMSTERDAM COLLIERS INTERNATIONAL v_1 EXECUTORIALE VERKOPING EX ART. 3:268 B.W OMSCHRIJVING

Nadere informatie

Executoriale verkoping EX ART.3:268 B.W.

Executoriale verkoping EX ART.3:268 B.W. Executoriale verkoping EX ART.3:268 B.W. 25 MAART 2016 STAVERDENSTRAAT 133 TE S-GRAVENHAGE COLLIERS INTERNATIONAL, AMSTERDAM COLLIERS INTERNATIONAL v_1 EXECUTORIALE VERKOPING EX ART. 3:268 B.W OMSCHRIJVING

Nadere informatie

VRIJWILLIGE VERKOOP. op MAANDAG 20 mei 2019 vanaf uur, in Café Restaurant Dauphine aan het Prins Bernardplein 175 te Amsterdam.

VRIJWILLIGE VERKOOP. op MAANDAG 20 mei 2019 vanaf uur, in Café Restaurant Dauphine aan het Prins Bernardplein 175 te Amsterdam. VRIJWILLIGE VERKOOP op MAANDAG 20 mei 2019 vanaf 16.30 uur, in Café Restaurant Dauphine aan het Prins Bernardplein 175 te Amsterdam. ten overstaan van notaris Mr. B.A.E.A. Berger van Berger Notariaat Geheel

Nadere informatie

TE KOOP Transistorstraat 26 te Almere

TE KOOP Transistorstraat 26 te Almere TE KOOP Transistorstraat 26 te Almere 1 Omschrijving EXECUTORIALE VERKOPING ex art. 3:268 B.W. op maandag 26 februari 2018 t.o.v. Mr. F. Stroucken (CMS Derks Star Busman N.V.) te Amsterdam, van: Een BEDRIJFSPAND

Nadere informatie

X X X Eerste Amsterdamse Onroerend Goed Veiling

X X X Eerste Amsterdamse Onroerend Goed Veiling 2014.008405.01 1 Eerste Amsterdamse Onroerend Goed Veiling Frans van Mierisstraat 59, 1071 RL AMSTERDAM Tel. 020-6733322/ fax 020-6733325 Email: info@mva-makelaars.nl Aan: MR M.J.J. VAN TIENEN FORMULIER

Nadere informatie

bezichtigingsmogelijkheden: Het is niet mogelijk de verhuurde appartementen met de directie makelaar te bezichtigen.

bezichtigingsmogelijkheden: Het is niet mogelijk de verhuurde appartementen met de directie makelaar te bezichtigen. Algemene gegevens soort veiling: Een vrijwillige verkoping adres: Van der Hoopstraat 106, 1051 VM Amsterdam Van der Hoopstraat 108, 1051 VM Amsterdam Van der Hoopstraat 110, 1051 VM Amsterdam commerciële

Nadere informatie

Verhuurd kantoorgebouw

Verhuurd kantoorgebouw Online executieveiling, 24 juni 2015 12:30 uur Verhuurd kantoorgebouw Adres Kaap Hoorndreef 38-50 te Utrecht Executoriale verkoop ex artikelen 3:268 en 3:254 BW De executoriale verkoop vindt plaats op

Nadere informatie

3. Het voortdurend recht van erfpacht (voorwaarden 1994) op de grond eigendom van de Gemeente Amsterdammet

3. Het voortdurend recht van erfpacht (voorwaarden 1994) op de grond eigendom van de Gemeente Amsterdammet AMSTERDAM 2015 VRIJWILLIGE VERKOPING op maandag 22 juni 2015 des avonds na 18.00 uur in de Rode Hoed Keizersgracht 102 te Amsterdam ten overstaan van notaris Mr. B.C.M. Waaijer (Boekel De Nerée, notarissen)

Nadere informatie

Bolstoen 36-B in Amsterdam (Sloterdijk III/Westpoort)

Bolstoen 36-B in Amsterdam (Sloterdijk III/Westpoort) VRIJWILLIGE VERKOPING op MAANDAG 8 DECEMBER 2014 s-avonds nà 18.00 uur in DE RODE HOED aan de Keizersgracht 102 te Amsterdam ten overstaan van notaris Mevrouw Mr E. Schot (Notariskantoor Eveline Schot

Nadere informatie

Nijvelaar 14, 5275HN DEN DUNGEN (42652)

Nijvelaar 14, 5275HN DEN DUNGEN (42652) Nijvelaar 14, 5275HN DEN DUNGEN (42652) Agrarisch object woning met erf, tuin en cultuurgrond kadastraal bekend gemeente Den Dungen sectie F nummers 350, 675, 676, 678 en 680 met een totale grootte van

Nadere informatie

BURGEMEESTER MULSTRAAT 1 TE DRIEMOND (AMSTERDAM ZUIDOOST)

BURGEMEESTER MULSTRAAT 1 TE DRIEMOND (AMSTERDAM ZUIDOOST) EXECUTORIALE VERKOPING (ex artikel 3:268 BW; juncto 3:254 BW) op MAANDAG 16 FEBRUARI 2009 s-avonds nà 18.00 uur in F E L I X M E R I T I S aan de Keizersgracht 324 te Amsterdam ten overstaan van notaris

Nadere informatie

X X X Eerste Amsterdamse Onroerend Goed Veiling

X X X Eerste Amsterdamse Onroerend Goed Veiling X X X Eerste Amsterdamse Onroerend Goed Veiling Frans van Mierisstraat 59, 1071 RL AMSTERDAM Tel. 020-6733322/ fa 020-6733325 Email: info@mva-makelaars.nl Aan: MR M.R.H. KRANS FORMULIER S.V.P. RETOUR UITERLIJK:

Nadere informatie

Gouden Leeuw 124 in Amsterdam-Zuidoost

Gouden Leeuw 124 in Amsterdam-Zuidoost A M S T E R D A M 2014 EXECUTORIALE VERKOPING (ex artikel 3:268 jo 3:254 BW) op MAANDAG 24 NOVEMBER 2014 s-avonds nà 18.00 uur in DE RODE HOED aan de Keizersgracht 102 te Amsterdam ten overstaan van notaris

Nadere informatie

Executoriale verkoping EX ART.3:268 B.W.

Executoriale verkoping EX ART.3:268 B.W. Executoriale verkoping EX ART.3:268 B.W. 19 MEI 2014 NICOLAAS MAESSTRAAT 120-II TE AMSTERDAM COLLIERS INTERNATIONAL, AMSTERDAM COLLIERS INTERNATIONAL v_1 Disclaimer: Deze informatie is niet bedoeld als

Nadere informatie

Keizersgracht 766 in Amsterdam

Keizersgracht 766 in Amsterdam A M S T E R D A M 2012 EXECUTORIALE VERKOPING (ex artikel 3:268 BW; juncto 3:254 BW) op MAANDAG 24 september 2012 s-avonds nà 18.00 uur in F E L I X M E R I T I S Keizersgracht 324 te Amsterdam ten overstaan

Nadere informatie

Verhuurd bedrijfsverzamelgebouw met kantoor-, praktijk- en bedrijfsruimte

Verhuurd bedrijfsverzamelgebouw met kantoor-, praktijk- en bedrijfsruimte Online executieveiling, 24 juni 2015 11:30 uur Verhuurd bedrijfsverzamelgebouw met kantoor-, praktijk- en bedrijfsruimte Adres Amsterdamsestraatweg 638-652 te Utrecht Executoriale verkoop ex artikelen

Nadere informatie

X X X Eerste Amsterdamse Onroerend Goed Veiling

X X X Eerste Amsterdamse Onroerend Goed Veiling X X X Eerste Amsterdamse Onroerend Goed Veiling Frans van Mierisstraat 59, 1071 RL AMSTERDAM Tel. 020-6733322/ fax 020-6733325 Email: info@mva-makelaars.nl Aan: Mr. F.R. Sterel S.V.P. RETOUR UITERLIJK:

Nadere informatie

FORMULIER VEILCONDITIES Frans van Mierisstraat RL Amsterdam +31(0)

FORMULIER VEILCONDITIES Frans van Mierisstraat RL Amsterdam +31(0) Om e.e.a. tijdig te verwerken op de sites en in het veilingboekje, verzoeken wij u vriendelijk om dit formulier compleet ingevuld en uiterlijk 5 weken voor de veilingdatum per e-mail aan ons op te sturen:

Nadere informatie

Holbeinstraat 57-I in Amsterdam

Holbeinstraat 57-I in Amsterdam A M S T E R D A M 2014 EXECUTORIALE VERKOPING (ex artikel 3:268 jo 3:254 BW) op MAANDAG 23 MAART 2015 s-avonds nà 18.00 uur in DE RODE HOED aan de Keizersgracht 102 te Amsterdam ten overstaan van notaris

Nadere informatie

Glitterstraat 180 te Amsterdam

Glitterstraat 180 te Amsterdam A M S T E R D A M 2011 EXECUTORIALE VERKOPING (ex artikel 3:268 jo 3:254 BW) op MAANDAG 12 december 2011 s-avonds nà 18.00 uur in F E L I X M E R I T I S Keizersgracht 324 te Amsterdam ten overstaan van

Nadere informatie

Touwslagerij 15 in Zevenbergen

Touwslagerij 15 in Zevenbergen A M S T E R D A M 2015 EXECUTORIALE VERKOPING (ex artikel 3:268 jo 3:254 BW) op MAANDAG 21 september 2015 s-avonds nà 18.00 uur in DE RODE HOED Keizersgracht 102 te Amsterdam ten overstaan van notaris

Nadere informatie

NIEUWE NIEUWSTRAAT 28 te 1012 NG Amsterdam

NIEUWE NIEUWSTRAAT 28 te 1012 NG Amsterdam A M S T E R D A M 2011 EXECUTORIALE VERKOPING (ex artikel 3:268 jo 3:254 BW) op MAANDAG 31 oktober 2011 s-avonds nà 18.00 uur in F E L I X M E R I T I S Keizersgracht 324 te Amsterdam ten overstaan van

Nadere informatie

mr. L.A.Galman (Notariskantoor Lubbers en Dijk)

mr. L.A.Galman (Notariskantoor Lubbers en Dijk) A M S T E R D A M 2 0 1 2 VRIJWILLIGE VEILING op MAANDAG 23 januari 2012 s-avonds nà 18.00 uur in F E L I X M E R I T I S Keizersgracht 324 te Amsterdam ten overstaan van notaris mr. L.A.Galman (Notariskantoor

Nadere informatie

Zangvogelweg 117 TE AMERSFOORT

Zangvogelweg 117 TE AMERSFOORT A M S T E R D A M 2010 EXECUTORIALE VERKOPING (ex artikel 3:268 BW; juncto 3:254 BW) op MAANDAG 31 MEI 2010 s-avonds nà 18.00 uur in het gebouw F E L I X M E R I T I S aan de Keizersgracht 324 te Amsterdam

Nadere informatie

Vrijblijvende objectinformatie

Vrijblijvende objectinformatie Vrijblijvende objectinformatie Amsterdam, Hoogoorddreef 2 Object Het Object is gelegen op de hoek van het Winkelcentrum Amsterdamse Poort in Amsterdam Zuid Oost. Kadastrale aanduiding Gemeente Weesperkarspel,

Nadere informatie

Verhuurd bedrijfsgebouw met showroomen kantoorruimte

Verhuurd bedrijfsgebouw met showroomen kantoorruimte Online executieveiling, 24 juni 2015 12:00 uur Verhuurd bedrijfsgebouw met showroomen kantoorruimte Adres De Wel 34-36 te Hoevelaken Executoriale verkoop ex artikelen 3:268 en 3:254 BW De executoriale

Nadere informatie

Historisch bodemonderzoek

Historisch bodemonderzoek Historisch bodemonderzoek Vooronderzoek conform NEN 5725 Auteur: Dhr. Ing. T.M.W. van Breugel Controle: Dhr. Mr. Ing. O.L.H. Verhagen Opdrachtgever: Kuiper Compagnons T.a.v. Dhr. R. Klijn Postbus 13060

Nadere informatie

BIJZONDERE VEILINGVOORWAARDEN Kadedijk 85 te 4793 RP Fijnaart

BIJZONDERE VEILINGVOORWAARDEN Kadedijk 85 te 4793 RP Fijnaart BIJZONDERE VEILINGVOORWAARDEN Kadedijk 85 te 4793 RP Fijnaart ARTIKEL 6. ALGEMENE EN BIJZONDERE VEILINGVOORWAARDEN 6.1 Algemene veilingvoorwaarden Deze openbare verkoop zal worden gehouden voor zover daarvan

Nadere informatie

TE KOOP. Havenkade 42 B, 42 B1, 42 B2 te Elburg

TE KOOP. Havenkade 42 B, 42 B1, 42 B2 te Elburg TE KOOP Havenkade 42 B, 42 B1, 42 B2 te Elburg 1 Omschrijving EXECUTORIALE VERKOPING ex art. 3:268 B.W. op 30 september 2016 t.o.v. Mr. S.J. Billet (AKD) te Eindhoven, van: 1. het appartementsrecht, kadastraal

Nadere informatie

Abberdaan 170 in Amsterdam

Abberdaan 170 in Amsterdam A M E R S F O O R T 2013 EXECUTORIALE VERKOPING (ex artikel 3:268 jo 3:254 BW jo 57 lid 1 Faillissementswet) op VRIJDAG 20 SEPTEMBER 2013 de veiling vindt uitsluitend plaats via de website: WWW.BOG-AUCTIONS.COM

Nadere informatie

Voorstraat 475 TM 485 (ONEVEN), 8226KD LELYSTAD (40563)

Voorstraat 475 TM 485 (ONEVEN), 8226KD LELYSTAD (40563) Voorstraat 475 TM 485 (ONEVEN), 8226KD LELYSTAD (40563) Bijzonder object Een mooi beleggingsobject gelegen op eigen grond, bestaande uit 6 appartementsrechten (3 huurcontracten) in één koop. Gezamenlijke

Nadere informatie

Executieveiling 3:268 BW d.d. 5 OKTOBER 2015 van: de recreatiewoning

Executieveiling 3:268 BW d.d. 5 OKTOBER 2015 van: de recreatiewoning Kinneging & Heijer Makelaardij o / z B.V. Koop/Verkoop Huur/Verhuur Taxaties Assurantiën Hypotheken Executieveiling 3:268 BW d.d. 5 OKTOBER 2015 van: de recreatiewoning BUITENHUIZERWEG 2-112 1981 LK VELSEN-ZUID

Nadere informatie

Mevrouw mr. A.M.J.M. PLOUMEN (Van Doorne N.V.)

Mevrouw mr. A.M.J.M. PLOUMEN (Van Doorne N.V.) A M S T E R D A M 2014 EXECUTORIALE VERKOPING (ex artikel 3:268 jo 3:254 BW) op MAANDAG 8 december 2014 s-avonds nà 18.00 uur in DE RODE HOED aan de Keizersgracht 102 te Amsterdam ten overstaan van notaris

Nadere informatie

Borculoseweg 111, 7161 GV Neede

Borculoseweg 111, 7161 GV Neede EXECUTORIALE VERKOPING EX ART 3:268 B.W. Borculoseweg 111, 7161 GV Omschrijving Executoriale verkoping ex art 3:268 B.W. op dinsdag 16 juni 2016 vanaf 09.30 uur via BOG Auctions (www.bogauctions.com),

Nadere informatie

EISDENSTRAAT 16 TE AMSTERDAM

EISDENSTRAAT 16 TE AMSTERDAM A M S T E R D A M 2010 EXECUTORIALE VERKOPING (ex artikel 3:268 BW; juncto 3:254 BW) op MAANDAG 17 MEI 2010 s-avonds nà 18.00 uur in F E L I X M E R I T I S Keizersgracht 324 te Amsterdam ten overstaan

Nadere informatie

AERT VAN NESLAAN 544 TE OEGSTGEEST

AERT VAN NESLAAN 544 TE OEGSTGEEST A M S T E R D A M 2011 EXECUTORIALE VERKOPING (ex artikel 3:268 BW; juncto 3:254 BW) op MAANDAG 20 JUNI 2011 s-avonds nà 18.00 uur in F E L I X M E R I T I S Keizersgracht 324 te Amsterdam ten overstaan

Nadere informatie

De Zanden 1 in Teuge

De Zanden 1 in Teuge AM S T E R D A M 2014 EXECUTORIALE VERKOPING (ex artikel 3:268 jo 3:254 BW) op MAANDAG 26 MEI 2014 s-avonds nà 18.00 uur in DE RODE HOED Keizersgracht 102 te Amsterdam ten overstaan van notaris mevrouw

Nadere informatie

MAASPAD 20 TE ALMERE en 2) Het woonhuis met schuur, ondergrond, erf, tuin en verdere aanhorigheden, plaatselijk bekend als

MAASPAD 20 TE ALMERE en 2) Het woonhuis met schuur, ondergrond, erf, tuin en verdere aanhorigheden, plaatselijk bekend als EXECUTORIALE VERKOPING (ex artikel 3:268 BW; juncto 3:254 BW) op MAANDAG 20 APRIL 2009 s-avonds nà 18.00 uur in F E L I X M E R I T I S aan de Keizersgracht 324 te Amsterdam ten overstaan van notaris Mw.

Nadere informatie

X X X Eerste Amsterdamse Onroerend Goed Veiling

X X X Eerste Amsterdamse Onroerend Goed Veiling Eerste Amsterdamse Onroerend Goed Veiling Frans van Mierisstraat 59, 1071 RL AMSTERDAM Tel. 020-6733322/ fax 020-6733325 Email: info@mva-makelaars.nl Aan: mw Mr A.M.J.M. PLOUMEN S.V.P. RETOUR UITERLIJK:

Nadere informatie

Bethaniendwarsstraat (1 KOOP), 1012CB AMSTERDAM (40156)

Bethaniendwarsstraat (1 KOOP), 1012CB AMSTERDAM (40156) Bethaniendwarsstraat 10-12 (1 KOOP), 1012CB AMSTERDAM (40156) Bijzonder object Vrijwillige verkoop van twee gedeeltelijke verhuurde beleggingspanden Unieke mogelijkheid! Vrijwillige verkoop van twee gedeeltelijke

Nadere informatie

Blaricummerstraat 144 in 1272 JK Huizen

Blaricummerstraat 144 in 1272 JK Huizen AM S T E R D A M 2015 EXECUTORIALE VERKOPING (ex artikel 3:268 jo 3:254 BW) Op MAANDAG 21 SEPTEMBER 2015 s-avonds nà 18.00 uur in DE RODE HOED Keizersgracht 102 te Amsterdam ten overstaan van notaris Mevrouw

Nadere informatie

Kostverlorenhof 109 In Amstelveen

Kostverlorenhof 109 In Amstelveen A M S T E R D A M 2014 EXECUTORIALE VERKOPING (ex artikel 3:268 jo 3:254 BW) op MAANDAG 24 NOVEMBER 2014 s-avonds nà 18.00 uur in DE RODE HOED aan de Keizersgracht 102 te Amsterdam ten overstaan van notaris

Nadere informatie

Openbare executoriale verkoping Ex. Art. 3:268 BW Adres: De Hofstede 43, 4033 BV Lienden

Openbare executoriale verkoping Ex. Art. 3:268 BW Adres: De Hofstede 43, 4033 BV Lienden Openbare executoriale verkoping Ex. Art. 3:268 BW Adres: De Hofstede 43, 4033 BV Lienden Op 5 juni 2014 vanaf 09:30 uur (bij inzet en afslag in één zitting) De termijn voor het doen van onderhandse biedingen

Nadere informatie

Deels verhuurde winkel-/bedrijfs- en opslagruimte

Deels verhuurde winkel-/bedrijfs- en opslagruimte Online executieveiling, 10 december 2015 om 11.00 uur Deels verhuurde winkel-/bedrijfs- en opslagruimte Adres Willem de Zwijgerweg 12, 14 & 16 te Geldermalsen Executoriale verkoop ex artikelen 3:268 en

Nadere informatie

RINGDIJK 9-10 TE AMSTERDAM

RINGDIJK 9-10 TE AMSTERDAM A M S T E R D A M 2009 EXECUTORIALE VERKOPING (ex artikel 3:268 BW; juncto 3:254 BW) op MAANDAG 21 SEPTEMBER 2009 s-avonds nà 18.00 uur in het gebouw F E L I X M E R I T I S aan de Keizersgracht 324 te

Nadere informatie

Koopovereenkomst De Bleek 13 te Woerden

Koopovereenkomst De Bleek 13 te Woerden Koopovereenkomst De Bleek 13 te Woerden 1 KOOPOVEREENKOMST De ondergetekenden: 1. Robeco Structured Properties I Limited, gevestigd te Caymaneilanden, rechtsgeldig vertegenwoordigd door naam/namen, als

Nadere informatie

Van Rietlaan 19 te Linschoten

Van Rietlaan 19 te Linschoten Online executieveiling, 12 december vanaf 10.30 uur Representatieve kantoorruimte/showroom nabij afslag A12 Adres Van Rietlaan 19 te Linschoten Executoriale verkoop ex artikelen 3:268 en 3:254 BW De executoriale

Nadere informatie

Kwakersstraat 8-huis te Amsterdam

Kwakersstraat 8-huis te Amsterdam A M S T E R D A M 2012 EXECUTORIALE VERKOPING (ex artikel 3:268 BW; juncto 3:254 BW) op MAANDAG 16 APRIL 2012 s-avonds nà 18.00 uur in F E L I X M E R I T I S Keizersgracht 324 te Amsterdam ten overstaan

Nadere informatie

HAAG EN VELD 295-A (huis) TE AMSTERDAM-ZUIDOOST

HAAG EN VELD 295-A (huis) TE AMSTERDAM-ZUIDOOST A M S T E R D A M 2010 EXECUTORIALE VERKOPING (ex artikel 3:268 BW; juncto 3:254 BW) op MAANDAG 20 SEPTEMBER 2010 s-avonds nà 18.00 uur in F E L I X M E R I T I S Keizersgracht 324 te Amsterdam ten overstaan

Nadere informatie

ten overstaan van notaris Mr. I.M.B. Balvert (Notariskantoor CMS Derks Star Busmann te Utrecht)

ten overstaan van notaris Mr. I.M.B. Balvert (Notariskantoor CMS Derks Star Busmann te Utrecht) Een executie-veiling (ex artikel 3:268 jo 3:254 BW) op MAANDAG 27 juni 2016 s-avonds nà 18.00 uur in DE RODE HOED aan de Keizersgracht 102 te Amsterdam ten overstaan van notaris Mr. I.M.B. Balvert (Notariskantoor

Nadere informatie

Achterstraat 26 in Den Hout (gemeente Oosterhout in Noord-Brabant)

Achterstraat 26 in Den Hout (gemeente Oosterhout in Noord-Brabant) A M S T E R D A M 2013 EXECUTORIALE VERKOPING (ex artikel 3:268 jo 3:254 BW) op MAANDAG 16 december 2013 s-avonds nà 18.00 uur in F E L I X M E R I T I S Keizersgracht 324 te Amsterdam ten overstaan van

Nadere informatie

ONLINE EXECUTIEVEILING. Maasdijk ong KN HEEREWAARDEN

ONLINE EXECUTIEVEILING. Maasdijk ong KN HEEREWAARDEN ONLINE EXECUTIEVEILING Maasdijk ong. 6624 KN HEEREWAARDEN 1 Algemeen In de directe omgeving van dit aan de rand van het dorp gelegen perceel bevinden zich onder meer een jachthaven, een camping en een

Nadere informatie

Veluwehof 35, 5709KH HELMOND (42700)

Veluwehof 35, 5709KH HELMOND (42700) Veluwehof 35, 5709KH HELMOND (42700) Tussenwoning Tussenwoning met berging, erf, tuin, ondergrond en overige aanhorigheden Tussenwoning met berging, erf, tuin, ondergrond en overige aanhorigheden Veilinginfo

Nadere informatie

Monte Adi 15 in Amsterdam-Osdorp/Nieuw-West

Monte Adi 15 in Amsterdam-Osdorp/Nieuw-West A M S T E R D A M 2017 EXECUTORIALE VERKOPING (ex artikel 3:268 jo 3:254 BW) op MAANDAG 25 SEPTEMBER 2017 s-middags nà 16.30 uur in Café Restaurant Dauphine aan het Prins Bernhardplein 175 in Amsterdam

Nadere informatie

Vrijwillige verkoop EAOGV

Vrijwillige verkoop EAOGV Vrijwillige verkoop EAOGV 22 juni 2015 Boterdiepstraat 10-H Amsterdam Boterdiepstraat 12-I Amsterdam Tolbrugstraat 5-I Amsterdam Tolbrugstraat 5-III Amsterdam OMSCHRIJVING Vrijwillige verkoop op 22 juni

Nadere informatie

AMESTELLE 83 TE ZWANENBURG

AMESTELLE 83 TE ZWANENBURG EXECUTORIALE VERKOPING (ex artikel 3:268 BW; juncto 3:254 BW) op MAANDAG 7 DECEMBER 2009 s-avonds nà 18.00 uur in F E L I X M E R I T I S aan de Keizersgracht 324 te Amsterdam ten overstaan van notaris

Nadere informatie

THEODORUS MAJOFSKISTRAAT 37-III TE AMSTERDAM

THEODORUS MAJOFSKISTRAAT 37-III TE AMSTERDAM A M S T E R D A M 2011 EXECUTORIALE VERKOPING (ex artikel 3:268 BW; juncto 3:254 BW) op MAANDAG 21 MAART 2011 s-avonds nà 18.00 uur in F E L I X M E R I T I S Keizersgracht 324 te Amsterdam ten overstaan

Nadere informatie

&' ( ! "" # $ %&'& +,-&!"". -456. ,,,&29.&. #8&:&% 8 *1 /10 329.&. !"#$!#%! $ "&'()' *!# +#!$ #", -)./ '.0'' 1+2, -)./ '.0'. 3334&!

&' ( !  # $ %&'& +,-&!. -456. ,,,&29.&. #8&:&% 8 *1 /10 329.&. !#$!#%! $ &'()' *!# +#!$ #, -)./ '.0'' 1+2, -)./ '.0'. 3334&! ! "#$% ! "" # $ &' ( %&'& (&&&)& ** &) +,-&!"". /0101 2"".3& &' -456. %2)$.. *7-!8 0*##,,,&29.&. &) #8&:&% 8 *1 /10 329.&.!"#$!#%! $ "&'()' *!# +#!$ #", -)./ '.0'' 1+2, -)./ '.0'. 3334&!"#4" +"" 5 # 65%74

Nadere informatie

Te Koop. Jan Smuldersstraat 20 20A te Vessem

Te Koop. Jan Smuldersstraat 20 20A te Vessem Te Koop Jan Smuldersstraat 20 20A te Vessem Vervolg vrijblijvende informatie : Jan Smuldersstraat 20 20A te Vessem 2 Vervolg vrijblijvende informatie : Jan Smuldersstraat 20 20A te Vessem 3 Vervolg vrijblijvende

Nadere informatie

ECUPLEIN 66 TE AMSTERDAM

ECUPLEIN 66 TE AMSTERDAM A M S T E R D A M 2011 EXECUTORIALE VERKOPING (ex artikel 3:268 BW; juncto 3:254 BW) op MAANDAG 16 MEI 2011 s-avonds nà 18.00 uur in F E L I X M E R I T I S Keizersgracht 324 te Amsterdam ten overstaan

Nadere informatie

TEN KATESTRAAT 36 TE AMSTERDAM

TEN KATESTRAAT 36 TE AMSTERDAM A M S T E R D A M 2010 EXECUTORIALE VERKOPING (ex artikel 3:268 BW; juncto 3:254 BW) op MAANDAG 6 DECEMBER 2010 s-avonds nà 18.00 uur in F E L I X M E R I T I S Keizersgracht 324 te Amsterdam ten overstaan

Nadere informatie

Verhuurd distributiecentrum met twee laadkuilen

Verhuurd distributiecentrum met twee laadkuilen Online executieveiling, 17 september 2015 om 14:30 uur Verhuurd distributiecentrum met twee laadkuilen Adres Pater van den Elsenlaan 4a te Veghel Executoriale verkoop ex artikelen 3:268 en 3:254 BW De

Nadere informatie

Beukenweg 20-A en 22-A in Amsterdam

Beukenweg 20-A en 22-A in Amsterdam VRIJWILLIGE VERKOPING Op MAANDAG 10 NOVEMBER 2014 s-avonds nà 18.00 uur in DE RODE HOED aan de Keizersgracht 102 te Amsterdam ten overstaan van notaris de heer Mr M.J.J. VAN TIENEN (Albers en Van Tienen

Nadere informatie

TE KOOP Oudkerkhof 32 (3512GL) en Annastraat 25 (3512GB) te Utrecht

TE KOOP Oudkerkhof 32 (3512GL) en Annastraat 25 (3512GB) te Utrecht TE KOOP Oudkerkhof 32 (3512GL) en Annastraat 25 (3512GB) te Utrecht 1 juli 2016 1 P 2 Omschrijving EXECUTORIALE VERKOPING ex art. 3:268 B.W. op vrijdag 1 juli 2016 t.o.v. Mr. F. Stroucken (CMS Derks Star

Nadere informatie

MEEUWENLAAN 122-HUIS TE 1021 JN AMSTERDAM

MEEUWENLAAN 122-HUIS TE 1021 JN AMSTERDAM A M S T E R D A M 2011 EXECUTORIALE VERKOPING (ex artikel 3:268 BW; juncto 3:254 BW) op MAANDAG 16 MEI 2011 s-avonds nà 18.00 uur in F E L I X M E R I T I S Keizersgracht 324 te Amsterdam ten overstaan

Nadere informatie

LEIDSEGRACHT 104-I, II en III TE AMSTERDAM

LEIDSEGRACHT 104-I, II en III TE AMSTERDAM A M S T E R D A M 2009 EXECUTORIALE VERKOPING (ex artikel 3:268 BW; juncto 3:254 BW) op MAANDAG 8 JUNI 2009 s-avonds nà 18.00 uur in F E L I X M E R I T I S Keizersgracht 324 te Amsterdam ten overstaan

Nadere informatie

Maarten Lutherweg 186 in Amstelveen

Maarten Lutherweg 186 in Amstelveen A M S T E R D A M 2013 EXECUTORIALE VERKOPING (ex artikel 3:268 jo 3:254 BW) Op MAANDAG 17 JUNI 2013 s-avonds nà 18.00 uur in F E L I X M E R I T I S Keizersgracht 324 te Amsterdam ten overstaan van notaris

Nadere informatie

OUDDIEMERLAAN 90 TE DIEMEN

OUDDIEMERLAAN 90 TE DIEMEN A M S T E R D A M 2010 EXECUTORIALE VERKOPING (ex artikel 3:268 BW; juncto 3:254 BW) op MAANDAG 15 MAART 2010 s-avonds nà 18.00 uur in F E L I X M E R I T I S Keizersgracht 324 te Amsterdam ten overstaan

Nadere informatie

X X X Eerste Amsterdamse Onroerend Goed Veiling

X X X Eerste Amsterdamse Onroerend Goed Veiling X X X Eerste Amsterdamse Onroerend Goed Veiling Frans van Mierisstraat 59, 1071 RL AMSTERDAM Tel. 020-6733322/ fa 020-6733325 Email: info@mva-makelaars.nl Aan: Mr A.M.J.M.PLOUMEN S.V.P. RETOUR UITERLIJK:

Nadere informatie

Friesestraatweg 231b, 9743 AE Groningen

Friesestraatweg 231b, 9743 AE Groningen Online executieveiling, 26 februari 2018 vanaf 10.00 uur Friesestraatweg 231b, 9743 AE Groningen Object Inleiding Bezichtiging Contact Een garagebedrijf met ondergrond en erf. Executoriale verkoop (ex

Nadere informatie