Executoriale verkoping EX ART. 3:268 B.W.

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Executoriale verkoping EX ART. 3:268 B.W."

Transcriptie

1 Executoriale verkoping EX ART. 3:268 B.W. 13 APRIL 2015 MALDENHOF 503 TE AMSTERDAM COLLIERS INTERNATIONAL, AMSTERDAM COLLIERS INTERNATIONAL v_1 Disclaimer: Deze informatie is niet bedoeld als aanbod. Door aanvaarding van de vermelde condities of het uitbrengen van een daarvan afwijkend aanbod worden onze opdrachtgevers en wij niet gebonden, ook niet tot het doen van een tegenaanbod. Deze brochure is met zorg samengesteld, veelal is gebruik gemaakt van bij derden ingewonnen informatie. De juistheid en volledigheid wordt niet gegarandeerd.

2 EXECUTORIALE VERKOPING EX ART. 3:268 B.W MALDENHOF 503 TE AMSTERDAM OMSCHRIJVING EXECUTORIALE VERKOPING ex art. 3:268 BW juncto 3:254 BW op MAANDAG 13 APRIL 2015 vanaf uur in gebouw De Rode Hoed, Keizersgracht 102 te Amsterdam, t.o.v. Mr. D.H.W. Melgers (Notariskantoor Spier & Hazenberg) te Amsterdam, van: Het voortdurend recht van erfpacht (AB 1966, herziening ) op een perceel grond, eigendom van de Gemeente Amsterdam, met de rechten van de erfpachter op de daarop gebouwde opstal, zijnde een woonhuis met aangebouwde berging, plaatselijk bekend MALDENHOF 503 te AMSTERDAM, kadastraal bekend gemeente Weesperkarspel, sectie L, nummer 581, groot 1 are 40 centiare. INDELING Parterre: Buitenberging, entree/hal, toilet, open keuken aan de voorzijde, tuingerichte woonkamer met serre. Verdieping: Overloop, 2 slaapkamers, badkamer met douche, hoekbad, wastafelmeubel en tweede toilet. Zolder: (via vaste trap) cv-ruimte, twee kleine zolderkamers waarvan één met dakkapel aan de voorzijde. Achtertuin van ca. 13,5 meter diep op het zuidoosten. De woning heeft volgens informatie een GBO van circa 115 m². Ter oriëntatie zijn als bijlage kopieën opgenomen van de oorspronkelijke plattegronden van het huis (in spiegelbeeld en met een kleine afwijking op de zolder), alsmede van de kadastrale kaart. De op deze tekeningen vermelde schaal kan door reproductieprocessen anders zijn dan eventueel aangegeven en wordt dan ook niet gegarandeerd. Verkoper/executant aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor de kwaliteit van de tekeningen, de eventuele maatvoering, de omschrijvingen, de indeling en afwijkingen met de bestaande situatie, noch voor het functioneren van installaties en voorzieningen in of buiten de woning of voor het voldoen van gebouw en toebehoren aan de geldende voorschriften en/of vergunningen. LOCATIEAANDUIDING Bron: Google Maps COLLIERS INTERNATIONAL v_1 Disclaimer: Deze informatie is niet bedoeld als aanbod. Door aanvaarding van de vermelde condities of het uitbrengen van een daarvan afwijkend aanbod worden onze opdrachtgevers en wij niet gebonden, ook niet tot het doen van een tegenaanbod. Deze brochure is met zorg samengesteld, veelal is gebruik gemaakt van bij derden ingewonnen informatie. De juistheid en volledigheid wordt niet gegarandeerd.

3 EXECUTORIALE VERKOPING EX ART. 3:268 B.W. MALDENHOF 503 TE AMSTERDAM 3 COLLIERS INTERNATIONAL v_1 Disclaimer: Deze informatie is niet bedoeld als aanbod. Door aanvaarding van de vermelde condities of het uitbrengen van een daarvan afwijkend aanbod worden onze opdrachtgevers en wij niet gebonden, ook niet tot het doen van een tegenaanbod. Deze brochure is met zorg samengesteld, veelal is gebruik gemaakt van bij derden ingewonnen informatie. De juistheid en volledigheid wordt niet gegarandeerd.

4 EXECUTORIALE VERKOPING EX ART. 3:268 B.W. MALDENHOF 503 TE AMSTERDAM LIGGING / BEREIKBAARHEID Het huis ligt in een autoluwe en groene woonwijk met laagbouw woningen. Aan de voorzijde is één van de centrale parkeerplaatsen, de straat zelf is autovrij. De achtertuin (op het zuidoosten) grenst aan een park. De bereikbaarheid van de locatie per eigen vervoer is zeer goed, met het openbaar vervoer redelijk. In de omgeving zijn alle voorzieningen, waaronder het winkelcentrum Amsterdamse Poort, aanwezig. GEBRUIK Per 9 maart 2015 is de woning ontruimd en derhalve leeg en vrij van huur en gebruik. De sleutels zijn in het bezit van de directiemakelaar. 4 COLLIERS INTERNATIONAL v_1 Disclaimer: Deze informatie is niet bedoeld als aanbod. Door aanvaarding van de vermelde condities of het uitbrengen van een daarvan afwijkend aanbod worden onze opdrachtgevers en wij niet gebonden, ook niet tot het doen van een tegenaanbod. Deze brochure is met zorg samengesteld, veelal is gebruik gemaakt van bij derden ingewonnen informatie. De juistheid en volledigheid wordt niet gegarandeerd.

5 EXECUTORIALE VERKOPING EX ART. 3:268 B.W. MALDENHOF 503 TE AMSTERDAM GROND Het huis staat op grond die door de Gemeente Amsterdam in voortdurende erfpacht is uitgegeven volgens de Algemene Bepalingen van De canon is afgekocht tot het einde van het lopende tijdvak, te weten 30 november BESTEMMINGSPLAN Het perceel valt in het vigerende bestemmingsplan Gaasperdam dat is vastgesteld bij raadsbesluit van 28 april De bestemming van het perceel is wonen met als nadere aanduiding nokverhoging toegestaan, alsmede tuinen. Het betreffende deel van de plankaart is hierboven opgenomen, de regels met betrekking tot de bestemming wonen zijn als bijlage opgenomen. Het gehele plan is in te zien op de site Volgens informatie is geen voorbereidingsbesluit van kracht en is geen planherzieningsprocedure aanstaande. LASTEN LASTEN VOLGENS INFORMATIE SOORT Canon Afgekocht tot OZB (2014) 131,23 per jaar Waterschapslasten (2014) 35,04 per jaar Rioolbelasting (2015) 149,41 per jaar Overige lasten Pro memorie 5 COLLIERS INTERNATIONAL v_1 Disclaimer: Deze informatie is niet bedoeld als aanbod. Door aanvaarding van de vermelde condities of het uitbrengen van een daarvan afwijkend aanbod worden onze opdrachtgevers en wij niet gebonden, ook niet tot het doen van een tegenaanbod. Deze brochure is met zorg samengesteld, veelal is gebruik gemaakt van bij derden ingewonnen informatie. De juistheid en volledigheid wordt niet gegarandeerd.

6 EXECUTORIALE VERKOPING EX ART. 3:268 B.W. MALDENHOF 503 TE AMSTERDAM De eventuele achterstallige waterschapslasten komen voor rekening van koper en dienen bij de betaling te worden voldaan. WOZ-WAARDE Op basis van de peildatum bedraagt de WOZ waarde over 2014 volgens informatie De bedragen voor 2015 zijn bij het maken van deze brochure nog niet bekend. ERFDIENSTBAARHEDEN, KWALITATIEVE VERPLICHTINGEN Voor wat betreft bijzondere bepalingen betreffende het registergoed wordt verwezen naar de akte van levering d.d. 29 januari 2004, welke is opgenomen als bijlage. VERZEKERING Omtrent de verzekering is verkoper/executant niets bekend. Koper dient vanaf de gunning zelf zijn belang te verzekeren. AANSCHRIJVINGEN Volgens informatie van de Gemeente Amsterdam rusten er op het perceel geen (voor)aanschrijvingen en/of mondelinge aanzeggingen daartoe. Verkoper/executant aanvaardt geen aansprakelijkheid voor de verkregen informatie. OVERDRACHTSBELASTING / BTW Ter zake van de levering van de onroerende zaak is door de koper géén omzetbelasting maar wel overdrachtsbelasting verschuldigd. MILIEU Volgens van de gemeente Amsterdam verkregen informatie is ter plaatse geen bodemonderzoek uitgevoerd/ bekend. Een kopie van het betreffende vooradvies historische informatie Amsterdam d.d. 7 januari 2015 is als bijlage opgenomen. Gezien het bouwjaar van het pand (1982) kunnen zich daarin asbesthoudende stoffen bevinden. Verkoper/executant aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid omtrent de mogelijke aanwezigheid c.q. gevolgen van stoffen in of aan het verkochte waarvan volgens de huidige maatstaven verwacht mag worden dat deze schadelijk kunnen zijn voor mens, dier of milieu, waaronder asbest. ENERGIELABEL Per 1 januari 2015 is bij overdracht van vastgoed als het onderhavige een energielabel verplicht. De eigenaar is hierop door de directiemakelaar gewezen met het dringende verzoek voor een dergelijk label zorg te dragen. Het al dan niet beschikbaar zijn van bedoeld energielabel is de verantwoordelijkheid van de eigenaar. Verkoper/executant en/of de directiemakelaar aanvaarden hieromtrent geen enkele aansprakelijkheid. ROERENDE ZAKEN Al wat derden kunnen aantonen hun eigendom te zijn is niet in deze verkoop begrepen. 6 COLLIERS INTERNATIONAL v_1 Disclaimer: Deze informatie is niet bedoeld als aanbod. Door aanvaarding van de vermelde condities of het uitbrengen van een daarvan afwijkend aanbod worden onze opdrachtgevers en wij niet gebonden, ook niet tot het doen van een tegenaanbod. Deze brochure is met zorg samengesteld, veelal is gebruik gemaakt van bij derden ingewonnen informatie. De juistheid en volledigheid wordt niet gegarandeerd.

7 EXECUTORIALE VERKOPING EX ART. 3:268 B.W. MALDENHOF 503 TE AMSTERDAM BEZICHTIGING De directiemakelaar beschikt over de sleutels van het huis en er kan op afspraak worden bezichtigd. GARANTIE De gegevens in deze brochure zijn hoofdzakelijk verkregen volgens ingewonnen informatie. De juistheid en/of volledigheid wordt niet gegarandeerd. Het geveilde wordt geleverd in de feitelijke staat waarin het zich op het moment van de aflevering blijkt te bevinden. Verkoper/executant is niet aansprakelijk voor mogelijke gebreken aan grond, opstal, installaties etc. PLOKPENNINGEN De plokpenningen komen voor rekening van de koper en bedragen exclusief de eventueel verschuldigde BTW. Dit bedrag wordt opgenomen op de zogenaamde 8-dagen nota die de notaris aan de koper stuurt en dient derhalve tezamen met overige kosten binnen 8 dagen na de veiling aan de notaris te worden voldaan. De notaris betaalt de plokpenning aan de inzetter ter gelegenheid van de kwijting via directe overmaking op bank-of girorekening. Voor het geval de koper en de inzetter dezelfde persoon zijn, worden deze beide bedragen met elkaar verrekend. GUNNING, RISICO Verkoper/executant behoudt zich het recht voor het geveilde niet te gunnen en zal zich daaromtrent uitspreken binnen drie werkdagen na de veiling van het perceel. Vanaf de gunning is het risico voor de koper. BETALING / VERREKENING LASTEN De koopsom en het verder door koper verschuldigde moet uiterlijk worden voldaan op 13 mei De baten en lasten zijn vanaf deze dag voor rekening van koper. Bij de betaling van de kooppenningen dient gelijktijdig door koper te worden voldaan een bedrag aan rente berekend over de koopsom op basis van de wettelijke rente als bedoeld in artikel 6:119 BW vermeerderd met 2%-punten over de periode welke verstrijkt tussen de datum van gunning en de dag van betaling. BEDENKTIJD De wettelijke bepalingen inzake de eisen van schriftelijke koopovereenkomst en de bedenktijd van drie dagen, zoals die per 1 september 2003 in werking zijn getreden, gelden NIET voor een openbare veiling ten overstaan van een notaris. Panden die worden verkocht via de EAOGV worden onvoorwaardelijk en zonder bedenktijd verkocht. VEILCONDITIES Geveild wordt volgens de Algemene Veilingvoorwaarden voor Executieveilingen Amsterdam 2001, zoals vastgesteld bij akte verleden op 28 juni 2001 voor mr. P.J.N. van Os, te Amsterdam en gedeponeerd ter griffie van de Arrondissementsrechtbank te Amsterdam d.d. 4 juli 2001 onder nummer 115/2001 en ten kantore van de dienst voor het kadaster en de openbare registers te Amsterdam op diezelfde dag in register hyp. 4 deel 17492/17, voor zover daarvan bij de akte van veilingvoorwaarden niet wordt afgeweken. 7 COLLIERS INTERNATIONAL v_1 Disclaimer: Deze informatie is niet bedoeld als aanbod. Door aanvaarding van de vermelde condities of het uitbrengen van een daarvan afwijkend aanbod worden onze opdrachtgevers en wij niet gebonden, ook niet tot het doen van een tegenaanbod. Deze brochure is met zorg samengesteld, veelal is gebruik gemaakt van bij derden ingewonnen informatie. De juistheid en volledigheid wordt niet gegarandeerd.

8 EXECUTORIALE VERKOPING EX ART. 3:268 B.W. MALDENHOF 503 TE AMSTERDAM Tegelijkertijd met de veiling in de zaal kan via internet worden meegeboden. Het proces is eenvoudig en bestaat uit 3 stappen, die beschreven staan in de handleiding online bieden, die te vinden is op De veiling van dit object is in 2014 aangezegd, er zal derhalve worden geveild conform de wetgeving executoriale verkopingen zoals die van toepassing was in ONDERHANDSE BIEDINGEN Tot 14 dagen vóór de verkoopdatum (dus uiterlijk tot zondag 29 maart 2015 om uur) kan onderhands worden geboden d.m.v. een aan de notaris gericht schrijven. Biedingen zullen worden behandeld overeenkomstig het bepaalde in artikel 3:268 lid 2 BW zonder dat echter de executant gehouden is op deze biedingen in te gaan. VEILINGINFORMATIE Aan particulieren die niet bekend zijn met de wijze van veilen in Amsterdam wordt geadviseerd een eigen makelaar in te schakelen die hen kan voorlichten over de veiling en hun belangen kan behartigen. Een duidelijke uitleg over het veilingsysteem is te vinden op de site van de Makelaarsvereniging Amsterdam onder Op de site kan een ledenlijst worden opgevraagd. Afschriften van de bewijzen van eigendom en de veilcondities zullen acht dagen voor, alsmede op de verkoopdag, des voormiddags, ter inzage liggen ten kantore van: Notaris Mr D.H.W. Melgers (Notariskantoor Spier & Hazenberg) Westeinde 24, 1017 ZP Amsterdam telefoon (020) , fax (020) contactpersoon: Mevr. Mr M.P.M. de Jonge dejonge@spierenhazenberg.nl Inlichtingen worden verstrekt door de directiemakelaars: Colliers International Consultants BV Buitenveldertselaan VA AMSTERDAM telefoon (020) henk.dopheide@colliers.com en/of pascal.molenaar@colliers.com Bijlagen Milieu informatie Kadastrale kaart Bestemmingsplan voorschriften Eigendomsbewijs d.d. 29 januari 2004 Over Colliers 8 COLLIERS INTERNATIONAL v_1 Disclaimer: Deze informatie is niet bedoeld als aanbod. Door aanvaarding van de vermelde condities of het uitbrengen van een daarvan afwijkend aanbod worden onze opdrachtgevers en wij niet gebonden, ook niet tot het doen van een tegenaanbod. Deze brochure is met zorg samengesteld, veelal is gebruik gemaakt van bij derden ingewonnen informatie. De juistheid en volledigheid wordt niet gegarandeerd.

9 Bezoekadres Ebbehout 31 Zaandam Postbus EE Zaandam Telefoon bodeminformatie Omgevingsdienst Noordzeekanaalgebied Vooradvies historische informatie Amsterdam Aanvraag Naam aanvrager COLLIERS INTER. CONSULTANTS BV. T.a.v. mw. I. E. Rückert Klantnummer 51 Faxnummer Aantal pagina s 1 Behandelnummer DMB 2015 Datum afgifte vooradvies 7 januari 2015 Behandeld door dhr. L. Melis Telefoon Locatie Locatie MALDENHOF EP Amsterdam Zuidoost Bodemonderzoek Bodemonderzoek Nee Info bij Opmerking Voor omgeving / openbare weg - zie bodemloket. Op 503 GEEN.. Ondergrondse tanks Ondergrondse tanks bekend Nee Info bij Opmerking Bovengrondse tanks Bovengrondse tanks bekend Nee Info bij Opmerking Op locatie/omgeving hebben bedrijfsactiviteiten plaats gevonden die mogelijk bodemverontreiniging hebben veroorzaakt. Geen bijzonderheden op 503. Kosten Er zijn kosten verbonden aan de werkzaamheden ten behoeve van dit vooradvies. De bedragen worden jaarllijks vastgesteld. Voorbehoud Dit vooradvies is niet uitputtend en geeft geen garantie dat er zich op de betreffende locatie geen ondergrondse tank of geen bodemverontreiniging bevindt. Slechts een bodemonderzoek kan uitsluitsel geven over de verontreinigingssituatie. Voor aanvullende informatie: Voor een uitgebreider raadpleging van historische informatie kunt u dossiers inzien. Het beschikbaar stellen van dossiers vergt tien werkdagen en hieraan zijn kosten verbonden. Bezoekadres: Ebbehout 31, Zaandam

10 Uittreksel Kadastrale Kaart Uw referentie: hdo E-N 5 D 5 B 5 C 0 m 5 m 25 m Deze kaart is noordgericht Perceelnummer Huisnummer Vastgestelde kadastrale grens Voorlopige kadastrale grens Administratieve kadastrale grens Bebouwing Overige topografie Voor een eensluidend uittreksel, Apeldoorn, 9 maart 2015 De bewaarder van het kadaster en de openbare registers Schaal 1:500 Kadastrale gemeente Sectie Perceel WEESPERKARSPEL L 581 Aan dit uittreksel kunnen geen betrouwbare maten worden ontleend. De Dienst voor het kadaster en de openbare registers behoudt zich de intellectuele eigendomsrechten voor, waaronder het auteursrecht en het databankenrecht.

11 Bestemmingsplan Gaasperdam 27 juni 2006 B. Voorschriften m.b.t. de afzonderlijke bestemmingen Artikel 3 Woningen (W) 1. De gronden, welke op de plankaart zijn bestemd als "Woningen" (W), zijn aangewezen voor: a. woningen met inbegrip van bijbehorende bergingen en andere nevenruimten; alsmede voor: b. het uitoefenen van huisgebonden beroepen; c. groenvoorzieningen en tuinen voor wat betreft de onbebouwd blijvende delen; d. parkeervoorzieningen voor wat betreft de kelder, het souterrain of de eerste bouwlaag, daar waar dat met de nadere aanduiding parkeren toegestaan op de plankaart staat aangegeven; e. overbouwde doorgangen en fiets- en voetpaden, daar waar dat met de nadere aanduiding overbouwde doorgang op de plankaart staat aangegeven. 2. Op en onder de in lid 1 genoemde gronden mag slechts worden gebouwd ten behoeve van de aldaar genoemde bestemming. 3. Voor de in de leden 1 en 2 genoemde gronden en bebouwing gelden een maximum bouwhoogte en een maximum goothoogte zoals op de plankaart staat aangegeven. 4. In afwijking van het bepaalde in lid 3 mag: a. daar waar dat met de nadere aanduiding dakopbouw toegestaan op de plankaart staat aangegeven, de in lid 3 bedoelde maximum bouwhoogte met maximaal 3 meter worden overschreden ten behoeve van een dakopbouw met een plat dak of met maximaal 4,5 meter worden overschreden ten behoeve van een dakopbouw bestaande uit een kap; b. daar waar dat met de nadere aanduiding nokverhoging toegestaan op de plankaart staat aangegeven, de in lid 3 bedoelde maximum bouwhoogte met maximaal 1,5 meter worden overschreden ten behoeve van een nokverhoging en met maximaal 2,5 meter worden overschreden ten behoeve van een nokverhoging ter plaatse van de Anne Kooistrahof 8 t/m 102 (even nrs.); c. de in lid 3 bedoelde maximum bouwhoogte met maximaal 1,5 meter worden overschreden ten behoeve van een dakterras, met dien verstande dat een dakterras uitsluitend is toegestaan op de (delen van) woningen waarvoor een maximum bouwhoogte geldt van 3 meter en/of 6 meter. 5. In afwijking van het bepaalde in lid 2 mag, daar waar dat met de nadere aanduiding overbouwde doorgang op de plankaart staat aangegeven, tot aan de vloer van de tweede bouwlaag geen bebouwing worden opgericht, behoudens de voor de hoger opgaande bebouwing benodigde ondersteuningsconstructies. 6

12 Bestemmingsplan Gaasperdam 27 juni 2006 Artikel 16 Tuinen (T) 1. De gronden, welke op de plankaart zijn bestemd als "Tuinen" (T), zijn aangewezen voor tuinen, met inbegrip van bijbehorende voetpaden. 2. Op de in lid 1 genoemde gronden mogen uitsluitend bouwwerken, geen gebouwen zijnde ten behoeve van de aldaar genoemde bestemming worden gebouwd. 3. Voor de in de leden 1 en 2 genoemde gronden en bebouwing gelden de volgende maxima: a. gronden: maximum bebouwingspercentage bouwwerken, geen gebouwen zijnde: b. bouwwerken geen gebouwen zijnde: maximum bouwhoogte ter plaatse van de voortuin: 1 meter; maximum bouwhoogte ter plaatse van de overige delen van de tuin: 10% per tuin; 2 meter. 4. In afwijking van het bepaalde in de leden 1 en 2 zijn, daar waar dat met de nadere aanduiding aan-/uitbouwen of bergingen toegestaan op de plankaart staat aangegeven: a. binnen de gearceerde vlakken die direct grenzen aan de gronden met de bestemming Woningen (W), aan- en uitbouwen bij woningen toegestaan die als woning mogen worden gebruikt met dien verstande dat de maximum bouwhoogte 3 meter is. b. binnen de gearceerde vlakken die niet direct grenzen aan gronden met de bestemming Woningen (W), bij tuinen behorende bergingen toegestaan met dien verstande dat de maximum bouwhoogte 3 meter is. 5. In afwijking van het bepaalde in de leden 1 en 2 zijn achter de achtergevel aan- of uitbouwen bij woningen toegestaan met dien verstande dat: a. de maximum bouwhoogte 3 meter is; b. de maximum diepte van de aan- of uitbouw 3 meter is, gemeten ten opzichte van de achtergevel van de originele woning als bedoeld in artikel 3; c. in totaal maximaal 50% van het gezamenlijk oppervlak van de zij- en achtertuin tuin mag worden bebouwd ten behoeve van aan- en uitbouwen en bergingen. 15

13 Amsterdam, Onroerende Zaken Hyp4 : 18880/ :00

14 Amsterdam, Onroerende Zaken Hyp4 : 18880/ :00

15 Amsterdam, Onroerende Zaken Hyp4 : 18880/ :00

16 Amsterdam, Onroerende Zaken Hyp4 : 18880/ :00

17 Amsterdam, Onroerende Zaken Hyp4 : 18880/ :00

18 Amsterdam, Onroerende Zaken Hyp4 : 18880/ :00

19 Amsterdam, Onroerende Zaken Hyp4 : 18880/ :00

20 Amsterdam, Onroerende Zaken Hyp4 : 18880/ :00

21 485 kantoren in 63 landen op 6 continenten VERENIGDE STATEN: 146 CANADA: 44 LATIJNS AMERIkA: 25 AZIË PACIFIC: 186 EMEA: miljard omzet per jaar 136 miljoen m² in management 15,800 medewerkers OVER COLLIERS INTERNATIONAL Colliers International is wereldleider op het gebied van vastgoedservices met meer dan professionals die opereren vanuit 485 kantoren in 63 landen. Als onderdeel van FirstService Corporation, levert Colliers International wereldwijd diensten aan vastgoedgebruikers, eigenaren en investeerders met afdelingen op het gebied van agency, asset & property management, corporate solutions, consultancy, facility management hotels, investments, project management, retail, valuation & advisory, workplace innovation en research. Uit recent naamsbekendheid onderzoek van Lipsey Company blijkt dat Colliers International wereldwijd als de nummer twee organisatie in commercieel vastgoed wordt genoemd. Door de fusie met AOS kan Colliers International diensten aanbieden aan eindgebruikers op het gebied van Strategisch Vastgoedadvies, Tenant Representation, Workplace Innovation, Facility Management en FMbenchmarks. COLLIERS INTERNATIONAL Buitenveldertselaan VA AMSTERDAM TEL +31 (0) amsterdam.valuation@colliers.com EINDHOVEN Dillenburgstraat AM EINDHOVEN TEL +31 (0) eindhoven@colliers.com Colliers International is de snelst groeiende vastgoedorganisatie in Nederland en bestaat uit vijf kantoren met het hoofdkantoor in Amsterdam, een kantoor in Eindhoven en drie kantoren in Rotterdam. Vanuit deze steden worden door lokale, regionale en landelijk opererende (vastgoed)adviseurs werkzaamheden verricht voor veel verschillende klanten. Het vakmanschap en de expertise van Colliers International wordt onderstreept door aansluiting van de makelaars en taxateurs bij VastgoedCert, ons lidmaatschap van de NVM en de RICS. Voor meer informatie over Colliers Nederland en het laatste nieuws, bezoek onze website ROTTERDAM BAHIALAAN Bahialaan WC ROTTERDAM TEL +31 (0) rotterdam.office@colliers.com ROTTERDAM BOTERSLOOT Botersloot HE ROTTERDAM TEL +31 (0) rotterdam.cs@colliers.com ROTTERDAM WESTERSINGEL Westersingel LC ROTTERDAM TEL +31 (0) rotterdam@colliers.com COLLIERS INTERNATIONAL VALUATION & ADVISORY 2014 COLLIERS INTERNATIONAL CONSULTANTS B.V. Dit rapport is uitsluitend bestemd voor de in dit rapport genoemde opdrachtgever en het doel waarvoor het is opgesteld. Er wordt geen verantwoordelijkheid aanvaard bij gebruik door anderen dan de opdrachtgever tenzij dit gebeurd met schriftelijke toestemming van Colliers International Consultants B.V.

Vrijwillige veiling. op MAANDAG 27 JUNI vanaf 18.00 uur. ten overstaan van notaris mr. A. Buma van Buma Algera Notariaat

Vrijwillige veiling. op MAANDAG 27 JUNI vanaf 18.00 uur. ten overstaan van notaris mr. A. Buma van Buma Algera Notariaat Vrijwillige veiling op MAANDAG 27 JUNI vanaf 18.00 uur ten overstaan van notaris mr. A. Buma van Buma Algera Notariaat Twee appartementsrechten waarvan een benedenwoning met tuin en een bovenwoning met

Nadere informatie

Executoriale verkoping EX ART.3:268 B.W.

Executoriale verkoping EX ART.3:268 B.W. Executoriale verkoping EX ART.3:268 B.W. 8 DECEMBER 2014 LANGEPAD 9 TE ROTTERDAM COLLIERS INTERNATIONAL, AMSTERDAM COLLIERS INTERNATIONAL v_1 Disclaimer: Deze informatie is niet bedoeld als aanbod. Door

Nadere informatie

Executoriale Veiling EX ART.3:268 jo 3:254 BW

Executoriale Veiling EX ART.3:268 jo 3:254 BW Executoriale Veiling EX ART.3:268 jo 3:254 BW 21 APRIL 2015 ROOIJAKKERSTRAAT 2A EN ROOIJAKKERSTRAAT ONG EINDHOVEN COLLIERS INTERNATIONAL, EINDHOVEN COLLIERS INTERNATIONAL Disclaimer: Deze informatie is

Nadere informatie

Herengracht 581 te Amsterdam

Herengracht 581 te Amsterdam EXECUTORIALE VERKOOP op DONDERDAG 2 OKTOBER 2014 vanaf 10.30 uur ten overstaan van notaris mr. I.M.B. Balvert van CMS Derks Star Busmann N.V. De woning met kantoorgedeelte, (onder)grond en verder aanbehoren,

Nadere informatie

Executoriale verkoping EX ART.3:268 B.W.

Executoriale verkoping EX ART.3:268 B.W. Executoriale verkoping EX ART.3:268 B.W. 19 MEI 2014 NICOLAAS MAESSTRAAT 120-II TE AMSTERDAM COLLIERS INTERNATIONAL, AMSTERDAM COLLIERS INTERNATIONAL v_1 Disclaimer: Deze informatie is niet bedoeld als

Nadere informatie

Verlengde Oosterweg 47/47-A TE Groningen

Verlengde Oosterweg 47/47-A TE Groningen Vrijwillige veiling op MAANDAG 27 JUNI vanaf 18.00 uur ten overstaan van notaris mr. A. Buma van Buma Algera Notariaat Twee appartementsrechten waarvan een verhuurde benedenwoning met tuin en schuur en

Nadere informatie

VRIJWILLIGE VERKOOP. op MAANDAG 19 maart 2018 vanaf uur, in Café Restaurant Dauphine aan het Prins Bernardplein 175 te Amsterdam.

VRIJWILLIGE VERKOOP. op MAANDAG 19 maart 2018 vanaf uur, in Café Restaurant Dauphine aan het Prins Bernardplein 175 te Amsterdam. VRIJWILLIGE VERKOOP op MAANDAG 19 maart 2018 vanaf 16.30 uur, in Café Restaurant Dauphine aan het Prins Bernardplein 175 te Amsterdam. ten overstaan van notaris S.A.J. Algera van Buma Algera Notariaat

Nadere informatie

Executoriale verkoping EX ART.3:268 B.W.

Executoriale verkoping EX ART.3:268 B.W. Executoriale verkoping EX ART.3:268 B.W. 24 november 2014 SLOTERWEG 1043-T TE AMSTERDAM COLLIERS INTERNATIONAL, AMSTERDAM COLLIERS INTERNATIONAL v_1 Disclaimer: Deze informatie is niet bedoeld als aanbod.

Nadere informatie

Executoriale verkoping EX ART.3:268 B.W.

Executoriale verkoping EX ART.3:268 B.W. Executoriale verkoping EX ART.3:268 B.W. 29 SEPTEMBER 2014 AMSTERDAMSEWEG 533 TE AMSTELVEEN COLLIERS INTERNATIONAL, AMSTERDAM COLLIERS INTERNATIONAL v_1 Disclaimer: Deze informatie is niet bedoeld als

Nadere informatie

Executoriale verkoping EX ART. 3:268 B.W.

Executoriale verkoping EX ART. 3:268 B.W. Executoriale verkoping EX ART. 3:268 B.W. 18 JUNI 2015 DENNENLAAN 135-137 ZWANENBURG COLLIERS INTERNATIONAL, AMSTERDAM COLLIERS INTERNATIONAL v_1 Disclaimer: Deze informatie is niet bedoeld als aanbod.

Nadere informatie

Transvaalkade 24 te Amsterdam

Transvaalkade 24 te Amsterdam VRIJWILLIGE VERKOOP op MAANDAG 20 MAART 2017 vanaf 18.00 uur, in het pand De Rode Hoed, gelegen aan de Keizersgracht 102 te Amsterdam ten overstaan van notaris mr. A. Buma van Buma Algera Notariaat Geheel

Nadere informatie

s-gravenhekje 2 te Amsterdam

s-gravenhekje 2 te Amsterdam VRIJWILLIGE VERKOOP op MAANDAG 20 november 2017 vanaf 17.00 uur, in Café-Restaurant Dauphine, Prins Bernhardplein 175, 1097 BL Amsterdam. ten overstaan van notaris mr. S. Algera van Buma Algera Notariaat

Nadere informatie

Vrijblijvende objectinformatie

Vrijblijvende objectinformatie Vrijblijvende objectinformatie Amsterdam, Hoogoorddreef 2 Object Het Object is gelegen op de hoek van het Winkelcentrum Amsterdamse Poort in Amsterdam Zuid Oost. Kadastrale aanduiding Gemeente Weesperkarspel,

Nadere informatie

MAASPAD 20 TE ALMERE en 2) Het woonhuis met schuur, ondergrond, erf, tuin en verdere aanhorigheden, plaatselijk bekend als

MAASPAD 20 TE ALMERE en 2) Het woonhuis met schuur, ondergrond, erf, tuin en verdere aanhorigheden, plaatselijk bekend als EXECUTORIALE VERKOPING (ex artikel 3:268 BW; juncto 3:254 BW) op MAANDAG 20 APRIL 2009 s-avonds nà 18.00 uur in F E L I X M E R I T I S aan de Keizersgracht 324 te Amsterdam ten overstaan van notaris Mw.

Nadere informatie

BURGEMEESTER MULSTRAAT 1 TE DRIEMOND (AMSTERDAM ZUIDOOST)

BURGEMEESTER MULSTRAAT 1 TE DRIEMOND (AMSTERDAM ZUIDOOST) EXECUTORIALE VERKOPING (ex artikel 3:268 BW; juncto 3:254 BW) op MAANDAG 16 FEBRUARI 2009 s-avonds nà 18.00 uur in F E L I X M E R I T I S aan de Keizersgracht 324 te Amsterdam ten overstaan van notaris

Nadere informatie

Executoriale verkoping EX ART.3:268 B.W.

Executoriale verkoping EX ART.3:268 B.W. Executoriale verkoping EX ART.3:268 B.W. 19 APRIL 2016 OOSTENDORPERSTRAATWEG 1A TE ELBURG COLLIERS INTERNATIONAL, AMSTERDAM COLLIERS INTERNATIONAL v_1 Disclaimer: Deze informatie is niet bedoeld als aanbod.

Nadere informatie

Keizersgracht 766 in Amsterdam

Keizersgracht 766 in Amsterdam A M S T E R D A M 2012 EXECUTORIALE VERKOPING (ex artikel 3:268 BW; juncto 3:254 BW) op MAANDAG 24 september 2012 s-avonds nà 18.00 uur in F E L I X M E R I T I S Keizersgracht 324 te Amsterdam ten overstaan

Nadere informatie

Bilderdijkstraat 42 winkel, 1052NB AMSTERDAM (41532)

Bilderdijkstraat 42 winkel, 1052NB AMSTERDAM (41532) Bilderdijkstraat 42 winkel, 1052NB AMSTERDAM (41532) Winkel Vrijwillige verkoop van het appartementsrecht, rechtgevende op het uitsluitend gebruik van de winkelruimte gelegen op de begane grond met tuin.

Nadere informatie

Standerdmolen 8 te Houten

Standerdmolen 8 te Houten Online executieveiling, 23 juni 2015 9:30 uur Verhuurd kantoorpand De Sijnsmeester Adres Standerdmolen 8 te Houten Executoriale verkoop ex artikelen 3:268 en 3:254 BW De openbare veiling vindt plaats op

Nadere informatie

X X X Eerste Amsterdamse Onroerend Goed Veiling

X X X Eerste Amsterdamse Onroerend Goed Veiling Eerste Amsterdamse Onroerend Goed Veiling Frans van Mierisstraat 59, 1071 RL AMSTERDAM Tel. 020-6733322/ fa 020-6733325 Email: info@mva-makelaars.nl Aan: MR M.R.H. KRANS FORMULIER S.V.P. RETOUR UITERLIJK:

Nadere informatie

AMESTELLE 83 TE ZWANENBURG

AMESTELLE 83 TE ZWANENBURG EXECUTORIALE VERKOPING (ex artikel 3:268 BW; juncto 3:254 BW) op MAANDAG 7 DECEMBER 2009 s-avonds nà 18.00 uur in F E L I X M E R I T I S aan de Keizersgracht 324 te Amsterdam ten overstaan van notaris

Nadere informatie

VRIJWILLIGE VERKOOP. op MAANDAG 15 oktober 2018 vanaf uur, in Café Restaurant Dauphine aan het Prins Bernardplein 175 te Amsterdam.

VRIJWILLIGE VERKOOP. op MAANDAG 15 oktober 2018 vanaf uur, in Café Restaurant Dauphine aan het Prins Bernardplein 175 te Amsterdam. VRIJWILLIGE VERKOOP op MAANDAG 15 oktober 2018 vanaf 16.30 uur, in Café Restaurant Dauphine aan het Prins Bernardplein 175 te Amsterdam. ten overstaan van notaris Mr. A. Buma van Buma Algera Notariaat

Nadere informatie

Glitterstraat 180 te Amsterdam

Glitterstraat 180 te Amsterdam A M S T E R D A M 2011 EXECUTORIALE VERKOPING (ex artikel 3:268 jo 3:254 BW) op MAANDAG 12 december 2011 s-avonds nà 18.00 uur in F E L I X M E R I T I S Keizersgracht 324 te Amsterdam ten overstaan van

Nadere informatie

EISDENSTRAAT 16 TE AMSTERDAM

EISDENSTRAAT 16 TE AMSTERDAM A M S T E R D A M 2010 EXECUTORIALE VERKOPING (ex artikel 3:268 BW; juncto 3:254 BW) op MAANDAG 17 MEI 2010 s-avonds nà 18.00 uur in F E L I X M E R I T I S Keizersgracht 324 te Amsterdam ten overstaan

Nadere informatie

Gouden Leeuw 124 in Amsterdam-Zuidoost

Gouden Leeuw 124 in Amsterdam-Zuidoost A M S T E R D A M 2014 EXECUTORIALE VERKOPING (ex artikel 3:268 jo 3:254 BW) op MAANDAG 24 NOVEMBER 2014 s-avonds nà 18.00 uur in DE RODE HOED aan de Keizersgracht 102 te Amsterdam ten overstaan van notaris

Nadere informatie

Executoriale verkoping EX ART. 3:268 B.W.

Executoriale verkoping EX ART. 3:268 B.W. Executoriale verkoping EX ART. 3:268 B.W. 22 OKTOBER 2015 PIETER DE HOOCHSTRAAT 28 EN 30 TE ROTTERDAM COLLIERS INTERNATIONAL, AMSTERDAM COLLIERS INTERNATIONAL v_1 OMSCHRIJVING EXECUTORIALE VERKOPING ex

Nadere informatie

A M S T E R D A M 2010 EXECUTORIALE VERKOPING (ex artikel 3:268 BW; juncto 3:254 BW) op MAANDAG 22 NOVEMBER 2010 s-avonds nà 18.

A M S T E R D A M 2010 EXECUTORIALE VERKOPING (ex artikel 3:268 BW; juncto 3:254 BW) op MAANDAG 22 NOVEMBER 2010 s-avonds nà 18. A M S T E R D A M 2010 EXECUTORIALE VERKOPING (ex artikel 3:268 BW; juncto 3:254 BW) op MAANDAG 22 NOVEMBER 2010 s-avonds nà 18.00 uur in FELIX MERITIS Keizersgracht 324 te Amsterdam ten overstaan van

Nadere informatie

Vrijblijvende objectinformatie

Vrijblijvende objectinformatie Vrijblijvende objectinformatie Hoorn, De Huesmolen 223 Object Het postkantoor, bestellerscentrum met aanhorigheden, voorzieningen, erf- en ondergrond gelegen in het winkelcentrum Huesmolen. Kadastrale

Nadere informatie

Borculoseweg 111, 7161 GV Neede

Borculoseweg 111, 7161 GV Neede EXECUTORIALE VERKOPING EX ART 3:268 B.W. Borculoseweg 111, 7161 GV Omschrijving Executoriale verkoping ex art 3:268 B.W. op dinsdag 16 juni 2016 vanaf 09.30 uur via BOG Auctions (www.bogauctions.com),

Nadere informatie

Verhuurd kantoorgebouw

Verhuurd kantoorgebouw Online executieveiling, 24 juni 2015 12:30 uur Verhuurd kantoorgebouw Adres Kaap Hoorndreef 38-50 te Utrecht Executoriale verkoop ex artikelen 3:268 en 3:254 BW De executoriale verkoop vindt plaats op

Nadere informatie

Executoriale verkoping EX ART.3:268 B.W.

Executoriale verkoping EX ART.3:268 B.W. Executoriale verkoping EX ART.3:268 B.W. 30 SEPTEMBER 2013 LIPARIWEG 1-3 (HOEK HORNWEG) TE AMSTERDAM COLLIERS INTERNATIONAL, AMSTERDAM COLLIERS INTERNATIONAL v_1 EXECUTORIALE VERKOPING EX ART. 3:268 B.W

Nadere informatie

3. Het voortdurend recht van erfpacht (voorwaarden 1994) op de grond eigendom van de Gemeente Amsterdammet

3. Het voortdurend recht van erfpacht (voorwaarden 1994) op de grond eigendom van de Gemeente Amsterdammet AMSTERDAM 2015 VRIJWILLIGE VERKOPING op maandag 22 juni 2015 des avonds na 18.00 uur in de Rode Hoed Keizersgracht 102 te Amsterdam ten overstaan van notaris Mr. B.C.M. Waaijer (Boekel De Nerée, notarissen)

Nadere informatie

Verhuurd bedrijfsgebouw met showroomen kantoorruimte

Verhuurd bedrijfsgebouw met showroomen kantoorruimte Online executieveiling, 24 juni 2015 12:00 uur Verhuurd bedrijfsgebouw met showroomen kantoorruimte Adres De Wel 34-36 te Hoevelaken Executoriale verkoop ex artikelen 3:268 en 3:254 BW De executoriale

Nadere informatie

HAAG EN VELD 295-A (huis) TE AMSTERDAM-ZUIDOOST

HAAG EN VELD 295-A (huis) TE AMSTERDAM-ZUIDOOST A M S T E R D A M 2010 EXECUTORIALE VERKOPING (ex artikel 3:268 BW; juncto 3:254 BW) op MAANDAG 20 SEPTEMBER 2010 s-avonds nà 18.00 uur in F E L I X M E R I T I S Keizersgracht 324 te Amsterdam ten overstaan

Nadere informatie

Deels verhuurde winkel-/bedrijfs- en opslagruimte

Deels verhuurde winkel-/bedrijfs- en opslagruimte Online executieveiling, 10 december 2015 om 11.00 uur Deels verhuurde winkel-/bedrijfs- en opslagruimte Adres Willem de Zwijgerweg 12, 14 & 16 te Geldermalsen Executoriale verkoop ex artikelen 3:268 en

Nadere informatie

TE KOOP Transistorstraat 26 te Almere

TE KOOP Transistorstraat 26 te Almere TE KOOP Transistorstraat 26 te Almere 1 Omschrijving EXECUTORIALE VERKOPING ex art. 3:268 B.W. op maandag 26 februari 2018 t.o.v. Mr. F. Stroucken (CMS Derks Star Busman N.V.) te Amsterdam, van: Een BEDRIJFSPAND

Nadere informatie

Mevrouw mr. A.M.J.M. PLOUMEN (Van Doorne N.V.)

Mevrouw mr. A.M.J.M. PLOUMEN (Van Doorne N.V.) A M S T E R D A M 2014 EXECUTORIALE VERKOPING (ex artikel 3:268 jo 3:254 BW) op MAANDAG 8 december 2014 s-avonds nà 18.00 uur in DE RODE HOED aan de Keizersgracht 102 te Amsterdam ten overstaan van notaris

Nadere informatie

DE GENESTETSTRAAT AW AMSTERDAM

DE GENESTETSTRAAT AW AMSTERDAM VRIJWILLIGE VERKOOP DE GENESTETSTRAAT 1 1054 AW AMSTERDAM Geheel pand op eigen grond bestaande uit twee appartementsrechten: een bedrijfsruimte in de kelder, de begane grond en eerste etage en drie bovengelegen

Nadere informatie

Executoriale verkoping EX ART.3:268 B.W.

Executoriale verkoping EX ART.3:268 B.W. Executoriale verkoping EX ART.3:268 B.W. 25 MAART 2016 JOZEF ISRAELSLAAN 216 TE RIJSWIJK COLLIERS INTERNATIONAL, AMSTERDAM COLLIERS INTERNATIONAL v_1 OMSCHRIJVING EXECUTORIALE VERKOPING ex art. 3:268 B.W.

Nadere informatie

Holbeinstraat 57-I in Amsterdam

Holbeinstraat 57-I in Amsterdam A M S T E R D A M 2014 EXECUTORIALE VERKOPING (ex artikel 3:268 jo 3:254 BW) op MAANDAG 23 MAART 2015 s-avonds nà 18.00 uur in DE RODE HOED aan de Keizersgracht 102 te Amsterdam ten overstaan van notaris

Nadere informatie

Kostverlorenhof 109 In Amstelveen

Kostverlorenhof 109 In Amstelveen A M S T E R D A M 2014 EXECUTORIALE VERKOPING (ex artikel 3:268 jo 3:254 BW) op MAANDAG 24 NOVEMBER 2014 s-avonds nà 18.00 uur in DE RODE HOED aan de Keizersgracht 102 te Amsterdam ten overstaan van notaris

Nadere informatie

Verhuurd bedrijfsverzamelgebouw met kantoor-, praktijk- en bedrijfsruimte

Verhuurd bedrijfsverzamelgebouw met kantoor-, praktijk- en bedrijfsruimte Online executieveiling, 24 juni 2015 11:30 uur Verhuurd bedrijfsverzamelgebouw met kantoor-, praktijk- en bedrijfsruimte Adres Amsterdamsestraatweg 638-652 te Utrecht Executoriale verkoop ex artikelen

Nadere informatie

Executieveiling 3:268 BW d.d. 5 OKTOBER 2015 van: de recreatiewoning

Executieveiling 3:268 BW d.d. 5 OKTOBER 2015 van: de recreatiewoning Kinneging & Heijer Makelaardij o / z B.V. Koop/Verkoop Huur/Verhuur Taxaties Assurantiën Hypotheken Executieveiling 3:268 BW d.d. 5 OKTOBER 2015 van: de recreatiewoning BUITENHUIZERWEG 2-112 1981 LK VELSEN-ZUID

Nadere informatie

Bolstoen 36-B in Amsterdam (Sloterdijk III/Westpoort)

Bolstoen 36-B in Amsterdam (Sloterdijk III/Westpoort) VRIJWILLIGE VERKOPING op MAANDAG 8 DECEMBER 2014 s-avonds nà 18.00 uur in DE RODE HOED aan de Keizersgracht 102 te Amsterdam ten overstaan van notaris Mevrouw Mr E. Schot (Notariskantoor Eveline Schot

Nadere informatie

Monte Adi 15 in Amsterdam-Osdorp/Nieuw-West

Monte Adi 15 in Amsterdam-Osdorp/Nieuw-West A M S T E R D A M 2017 EXECUTORIALE VERKOPING (ex artikel 3:268 jo 3:254 BW) op MAANDAG 25 SEPTEMBER 2017 s-middags nà 16.30 uur in Café Restaurant Dauphine aan het Prins Bernhardplein 175 in Amsterdam

Nadere informatie

De Zanden 1 in Teuge

De Zanden 1 in Teuge AM S T E R D A M 2014 EXECUTORIALE VERKOPING (ex artikel 3:268 jo 3:254 BW) op MAANDAG 26 MEI 2014 s-avonds nà 18.00 uur in DE RODE HOED Keizersgracht 102 te Amsterdam ten overstaan van notaris mevrouw

Nadere informatie

HOOGOORD 123 TE AMSTERDAM ZUIDOOST

HOOGOORD 123 TE AMSTERDAM ZUIDOOST A M S T E R D A M 2009 EXECUTORIALE VERKOPING (ex artikel 3:268 BW; juncto 3:254 BW) op MAANDAG 26 januari 2009 s-avonds nà 18.00 uur in F E L I X M E R I T I S Keizersgracht 324 te Amsterdam ten overstaan

Nadere informatie

VRIJWILLIGE VERKOOP. op MAANDAG 20 mei 2019 vanaf uur, in Café Restaurant Dauphine aan het Prins Bernardplein 175 te Amsterdam.

VRIJWILLIGE VERKOOP. op MAANDAG 20 mei 2019 vanaf uur, in Café Restaurant Dauphine aan het Prins Bernardplein 175 te Amsterdam. VRIJWILLIGE VERKOOP op MAANDAG 20 mei 2019 vanaf 16.30 uur, in Café Restaurant Dauphine aan het Prins Bernardplein 175 te Amsterdam. ten overstaan van notaris Mr. B.A.E.A. Berger van Berger Notariaat Geheel

Nadere informatie

Blaricummerstraat 144 in 1272 JK Huizen

Blaricummerstraat 144 in 1272 JK Huizen AM S T E R D A M 2015 EXECUTORIALE VERKOPING (ex artikel 3:268 jo 3:254 BW) Op MAANDAG 21 SEPTEMBER 2015 s-avonds nà 18.00 uur in DE RODE HOED Keizersgracht 102 te Amsterdam ten overstaan van notaris Mevrouw

Nadere informatie

Portsmuiden 24 in Amsterdam (Sloterdijk III/Westpoort)

Portsmuiden 24 in Amsterdam (Sloterdijk III/Westpoort) VRIJWILLIGE VERKOPING op MAANDAG 8 DECEMBER 2014 s-avonds nà 18.00 uur in DE RODE HOED aan de Keizersgracht 102 te Amsterdam ten overstaan van notaris Mevrouw Mr E. Schot (Notariskantoor Eveline Schot

Nadere informatie

THEODORUS MAJOFSKISTRAAT 37-III TE AMSTERDAM

THEODORUS MAJOFSKISTRAAT 37-III TE AMSTERDAM A M S T E R D A M 2011 EXECUTORIALE VERKOPING (ex artikel 3:268 BW; juncto 3:254 BW) op MAANDAG 21 MAART 2011 s-avonds nà 18.00 uur in F E L I X M E R I T I S Keizersgracht 324 te Amsterdam ten overstaan

Nadere informatie

RINGDIJK 9-10 TE AMSTERDAM

RINGDIJK 9-10 TE AMSTERDAM A M S T E R D A M 2009 EXECUTORIALE VERKOPING (ex artikel 3:268 BW; juncto 3:254 BW) op MAANDAG 21 SEPTEMBER 2009 s-avonds nà 18.00 uur in het gebouw F E L I X M E R I T I S aan de Keizersgracht 324 te

Nadere informatie

Vrijblijvende objectinformatie

Vrijblijvende objectinformatie Vrijblijvende objectinformatie Wezep, Clematisstraat 2 Object Het (voormalige) post- en bestelkantoor met terrein en ondergrond, gelegen aan de Clematisstraat 2 te Wezep, aan de rand van het winkelcentrum

Nadere informatie

X X X Eerste Amsterdamse Onroerend Goed Veiling

X X X Eerste Amsterdamse Onroerend Goed Veiling X X X Eerste Amsterdamse Onroerend Goed Veiling Frans van Mierisstraat 59, 1071 RL AMSTERDAM Tel. 020-6733322/ fax 020-6733325 Email: info@mva-makelaars.nl Aan: MR H.W.J.M. POLDERMANS FORMULIER S.V.P.

Nadere informatie

FAILLISSEMENTSVEILING. KIJKDAGEN Vrijdag 25 april tijdstip 15.00 17.00 Vrijdag 9 mei tijdstip 15.00 17.00

FAILLISSEMENTSVEILING. KIJKDAGEN Vrijdag 25 april tijdstip 15.00 17.00 Vrijdag 9 mei tijdstip 15.00 17.00 Vrijblijvende projectinformatie FAILLISSEMENTSVEILING de online faillissementsveiling vindt plaats op 13 mei 2014 via de website van BOG Auctions KIJKDAGEN Vrijdag 25 april tijdstip 15.00 17.00 Vrijdag

Nadere informatie

mr. L.A.Galman (Notariskantoor Lubbers en Dijk)

mr. L.A.Galman (Notariskantoor Lubbers en Dijk) A M S T E R D A M 2 0 1 2 VRIJWILLIGE VEILING op MAANDAG 23 januari 2012 s-avonds nà 18.00 uur in F E L I X M E R I T I S Keizersgracht 324 te Amsterdam ten overstaan van notaris mr. L.A.Galman (Notariskantoor

Nadere informatie

OUDDIEMERLAAN 90 TE DIEMEN

OUDDIEMERLAAN 90 TE DIEMEN A M S T E R D A M 2010 EXECUTORIALE VERKOPING (ex artikel 3:268 BW; juncto 3:254 BW) op MAANDAG 15 MAART 2010 s-avonds nà 18.00 uur in F E L I X M E R I T I S Keizersgracht 324 te Amsterdam ten overstaan

Nadere informatie

Schoklandsestraat 19-b. 3083 PB Rotterdam. Koopsom: 52.500 k.k. Woonbron Makelaars info@woonbronmakelaars.nl 010-280 11 00 www.woonbronmakelaars.

Schoklandsestraat 19-b. 3083 PB Rotterdam. Koopsom: 52.500 k.k. Woonbron Makelaars info@woonbronmakelaars.nl 010-280 11 00 www.woonbronmakelaars. Schoklandsestraat 19-b 3083 PB Rotterdam woonoppervlakte 45 m 2 2 slaapkamers koopregeling Koopcomfort te koop Koopsom: 52.500 k.k. Woonbron Makelaars info@woonbronmakelaars.nl 010-280 11 00 www.woonbronmakelaars.nl

Nadere informatie

Executoriale verkoping EX ART.3:268 B.W.

Executoriale verkoping EX ART.3:268 B.W. Executoriale verkoping EX ART.3:268 B.W. 25 MAART 2016 STAVERDENSTRAAT 133 TE S-GRAVENHAGE COLLIERS INTERNATIONAL, AMSTERDAM COLLIERS INTERNATIONAL v_1 EXECUTORIALE VERKOPING EX ART. 3:268 B.W OMSCHRIJVING

Nadere informatie

Praagsingel 83 DEN HAAG WONINGBROCHURE

Praagsingel 83 DEN HAAG WONINGBROCHURE Praagsingel 83 DEN HAAG WONINGBROCHURE DEN HAAG Praagsingel 83 Indeling Gezamenlijk entree via afgesloten hek en afgesloten portiek, trap en lift aanwezig. Entree woning, hal met meterkast, inbouwkast

Nadere informatie

Patriarchstraat 17 Haarlem Vraagprijs 167.500,- k.k.

Patriarchstraat 17 Haarlem Vraagprijs 167.500,- k.k. Patriarchstraat 17 Haarlem Vraagprijs 167.500,- k.k. www.prewonen.nl Rijksweg 371 VELSERBROEK 088-7700155 teamverkoop@prewonen.nl OMSCHRIJVING TWEE-ONDER-EEN-KAP woning met karakteristieke voorgevel met

Nadere informatie

Executoriale verkoping EX ART. 514 e.v. WvBRv

Executoriale verkoping EX ART. 514 e.v. WvBRv Executoriale verkoping EX ART. 514 e.v. WvBRv 24 NOVEMBER 2014 KINKERSTRAAT 25-1, 25-2, 25-3 EN 25-4 TE AMSTERDAM COLLIERS INTERNATIONAL, AMSTERDAM COLLIERS INTERNATIONAL v_1 Disclaimer: Deze informatie

Nadere informatie

Openbare executoriale verkoping Ex. Art. 3:268 BW Adres: De Hofstede 43, 4033 BV Lienden

Openbare executoriale verkoping Ex. Art. 3:268 BW Adres: De Hofstede 43, 4033 BV Lienden Openbare executoriale verkoping Ex. Art. 3:268 BW Adres: De Hofstede 43, 4033 BV Lienden Op 5 juni 2014 vanaf 09:30 uur (bij inzet en afslag in één zitting) De termijn voor het doen van onderhandse biedingen

Nadere informatie

Vooradvies historische informatie Amsterdam

Vooradvies historische informatie Amsterdam Bezoekadres Cruquiusweg 5 Amsterdam Postbus 922 1000 AX Amsterdam Telefoon 020 254 3622 www.amsterdam.nl/ bodeminformatie Omgevingsdienst Noordzeekanaalgebied Locatie Amsterdam Vooradvies historische informatie

Nadere informatie

Executoriale verkoping EX ART. 3:268 B.W.

Executoriale verkoping EX ART. 3:268 B.W. Executoriale verkoping EX ART. 3:268 B.W. 23 APRIL 2015 VELDZIGT 8 DE MEERN COLLIERS INTERNATIONAL, AMSTERDAM COLLIERS INTERNATIONAL I MOLENBEEK MAKELAARS v_1 Disclaimer: Deze informatie is niet bedoeld

Nadere informatie

Gerststraat CJ Zuidwolde. Koopsom: k.k. Actium. woonoppervlakte 96 m2 perceeloppervlakte 159 m2 4 slaapkamers te koop

Gerststraat CJ Zuidwolde. Koopsom: k.k. Actium. woonoppervlakte 96 m2 perceeloppervlakte 159 m2 4 slaapkamers te koop Gerststraat 6 7921 CJ Zuidwolde woonoppervlakte 96 m2 perceeloppervlakte 159 m2 4 slaapkamers te koop Koopsom: 150.000 k.k. Actium verkoop@actiumwonen.nl 0900-06 04 www.actiumwonen.nl Kenmerken Locatie

Nadere informatie

AERT VAN NESLAAN 544 TE OEGSTGEEST

AERT VAN NESLAAN 544 TE OEGSTGEEST A M S T E R D A M 2011 EXECUTORIALE VERKOPING (ex artikel 3:268 BW; juncto 3:254 BW) op MAANDAG 20 JUNI 2011 s-avonds nà 18.00 uur in F E L I X M E R I T I S Keizersgracht 324 te Amsterdam ten overstaan

Nadere informatie

TE KOOP. Stolperweg K.K DG Schagerbrug

TE KOOP. Stolperweg K.K DG Schagerbrug Stolperweg 17 1751 DG Schagerbrug TE KOOP 269.000 K.K. Stolperweg 17 1751 DG Schagerbrug Inleiding Een unieke locatie voor de zzp'er. Dat biedt dit woonhuis met 2 ruime bedrijfshallen met bedrijvenbestemming.

Nadere informatie

TE KOOP DEN BOSCH - ZUID: VILLA OP EERSTEKLAS LOCATIE MET UITZICHT OP HET BOSSCHE BROEK

TE KOOP DEN BOSCH - ZUID: VILLA OP EERSTEKLAS LOCATIE MET UITZICHT OP HET BOSSCHE BROEK TE KOOP DEN BOSCH - ZUID: VILLA OP EERSTEKLAS LOCATIE MET UITZICHT OP HET BOSSCHE BROEK s-hertogenbosch, Maria van Bourgondiësingel 15 s-hertogenbosch, Maria van Bourgondiësingel 15 s-hertogenbosch, Maria

Nadere informatie

Executoriale verkoping EX ART.3:268 B.W.

Executoriale verkoping EX ART.3:268 B.W. Executoriale verkoping EX ART.3:268 B.W. 25 MAART 2016 KAMPERFOELIESTRAAT 12 A TE S-GRAVENHAGE COLLIERS INTERNATIONAL, AMSTERDAM COLLIERS INTERNATIONAL v_1 EXECUTORIALE VERKOPING EX ART. 3:268 B.W OMSCHRIJVING

Nadere informatie

Bonenkruidpad 5 WATERINGEN WONINGBROCHURE

Bonenkruidpad 5 WATERINGEN WONINGBROCHURE Bonenkruidpad 5 WATERINGEN WONINGBROCHURE Bonenkruidpad 5 WATERINGEN Deze 5-kamer-eengezinswoning heeft vanuit de keuken een prachtig uitzicht over water en beschikt over een voor- en achtertuin met berging

Nadere informatie

Vrijblijvende objectinformatie

Vrijblijvende objectinformatie Vrijblijvende objectinformatie Oldenzaal, Langestraat 5 Object Het object is gelegen aan de Langestraat 5 te Oldenzaal, nabij het winkelcentrum de Vijfhoek en het nieuwe winkelcentrum de Driehoek. Kadastrale

Nadere informatie

TE KOOP Schoepenweg 51 A-I te Lelystad

TE KOOP Schoepenweg 51 A-I te Lelystad TE KOOP Schoepenweg 51 A-I te Lelystad 1 Omschrijving EXECUTORIALE VERKOPING ex art. 3:268 B.W. op 6 december 2017 t.o.v. Mr. S.J. Billet (AKD) te Eindhoven, van: De bedrijfsruimten met erf, grond en verder

Nadere informatie

Wellsedam CC Ammerzoden. Vraagprijs: k.k. De Kernen. woonoppervlakte 78 m2 perceeloppervlakte 268 m2 3 slaapkamers te koop

Wellsedam CC Ammerzoden. Vraagprijs: k.k. De Kernen. woonoppervlakte 78 m2 perceeloppervlakte 268 m2 3 slaapkamers te koop Wellsedam 19 5324 CC Ammerzoden woonoppervlakte 7 m2 perceeloppervlakte 26 m2 3 slaapkamers te koop Vraagprijs: 162.500 k.k. De Kernen info@dekernen.nl 0-52 40 00 www.dekernen.nl Kenmerken Locatie Energie

Nadere informatie

Vrijblijvende objectinformatie

Vrijblijvende objectinformatie Real Estate Vrijblijvende objectinformatie Wezep, Clematisstraat 2 Object Het voormalige post- en bestelkantoor met terrein en ondergrond, gelegen aan de Clematisstraat 2 te Wezep, aan de rand van het

Nadere informatie

Fotopresentatie Dalweg 35 te Arnhem. Vestibule en hal. Woonkamer en suite met doorloop naar de serre

Fotopresentatie Dalweg 35 te Arnhem. Vestibule en hal. Woonkamer en suite met doorloop naar de serre Fotopresentatie Vestibule en hal Woonkamer en suite met doorloop naar de serre Fotopresentatie Eetkamer Serre met toegang tot de zonnige tuin Fotopresentatie Keuken Overloop Fotopresentatie Slaapkamer

Nadere informatie

Hazenkamp 61. 5953 KP Reuver. Vraagprijs: 104.500 k.k. WoonGoed 2-Duizend. woonoppervlakte 115 m2 perceeloppervlakte 140 m2 3 slaapkamers te koop

Hazenkamp 61. 5953 KP Reuver. Vraagprijs: 104.500 k.k. WoonGoed 2-Duizend. woonoppervlakte 115 m2 perceeloppervlakte 140 m2 3 slaapkamers te koop Hazenkamp 61 5953 KP Reuver woonoppervlakte 115 m2 perceeloppervlakte 140 m2 3 slaapkamers te koop Vraagprijs: 104.500 k.k. WoonGoed 2-Duizend verkoop@woongoed2-d.nl 077-476 77 77 www.woongoed2-d.nl Kenmerken

Nadere informatie

Touwslagerij 15 in Zevenbergen

Touwslagerij 15 in Zevenbergen A M S T E R D A M 2015 EXECUTORIALE VERKOPING (ex artikel 3:268 jo 3:254 BW) op MAANDAG 21 september 2015 s-avonds nà 18.00 uur in DE RODE HOED Keizersgracht 102 te Amsterdam ten overstaan van notaris

Nadere informatie

Bisschopsbergweg HD Havelterberg. Koopsom: k.k. Actium. woonoppervlakte 70 m2 perceeloppervlakte 520 m2 3 slaapkamers te koop

Bisschopsbergweg HD Havelterberg. Koopsom: k.k. Actium. woonoppervlakte 70 m2 perceeloppervlakte 520 m2 3 slaapkamers te koop Bisschopsbergweg 14 7974 HD Havelterberg woonoppervlakte 70 m2 perceeloppervlakte 520 m2 3 slaapkamers te koop Koopsom: 145.000 k.k. Actium verkoop@actiumwonen.nl 0900-06 04 www.actiumwonen.nl Kenmerken

Nadere informatie

Vrijblijvende objectinformatie

Vrijblijvende objectinformatie Vrijblijvende objectinformatie Amsterdam, Klimopweg 5 Object Het kavel bouwgrond, gelegen aan de Klimopweg 5 te Amsterdam. Kadastrale aanduiding Gemeente Amsterdam K, Sectie K, nummer 7410, groot 4.510

Nadere informatie

Van Rietlaan 19 te Linschoten

Van Rietlaan 19 te Linschoten Online executieveiling, 12 december vanaf 10.30 uur Representatieve kantoorruimte/showroom nabij afslag A12 Adres Van Rietlaan 19 te Linschoten Executoriale verkoop ex artikelen 3:268 en 3:254 BW De executoriale

Nadere informatie

't Holweg 3. 7924 PX Veeningen. Vraagprijs: 115.000 k.k. Actium verkoop@actiumwonen.nl 0900-06 04 www.actiumwonen.nl

't Holweg 3. 7924 PX Veeningen. Vraagprijs: 115.000 k.k. Actium verkoop@actiumwonen.nl 0900-06 04 www.actiumwonen.nl 't Holweg 3 7924 PX Veeningen woonoppervlakte 71 m 2 perceeloppervlakte 395 m 2 3 slaapkamers te koop Vraagprijs: 115.000 k.k. Actium verkoop@actiumwonen.nl 0900-06 04 www.actiumwonen.nl Kenmerken Locatie

Nadere informatie

NIEUWE NIEUWSTRAAT 28 te 1012 NG Amsterdam

NIEUWE NIEUWSTRAAT 28 te 1012 NG Amsterdam A M S T E R D A M 2011 EXECUTORIALE VERKOPING (ex artikel 3:268 jo 3:254 BW) op MAANDAG 31 oktober 2011 s-avonds nà 18.00 uur in F E L I X M E R I T I S Keizersgracht 324 te Amsterdam ten overstaan van

Nadere informatie

Vrijwillige verkoop EAOGV

Vrijwillige verkoop EAOGV Vrijwillige verkoop EAOGV 22 juni 2015 Boterdiepstraat 10-H Amsterdam Boterdiepstraat 12-I Amsterdam Tolbrugstraat 5-I Amsterdam Tolbrugstraat 5-III Amsterdam OMSCHRIJVING Vrijwillige verkoop op 22 juni

Nadere informatie

Prins Mauritsstraat GT Smilde. Koopsom: k.k. Actium

Prins Mauritsstraat GT Smilde. Koopsom: k.k. Actium Prins Mauritsstraat 11 9422 GT Smilde woonoppervlakte 108 m 2 perceeloppervlakte 380 m 2 4 slaapkamers te koop Koopsom: 146.000 k.k. Actium verkoop@actiumwonen.nl 0900-06 04 www.actiumwonen.nl Kenmerken

Nadere informatie

Te Koop Winkel met bovenwoning

Te Koop Winkel met bovenwoning Te Koop Winkel met bovenwoning Vrijblijvende Objectinformatie Winkelruimte met bovenwoning gelegen in het centrum van Apeldoorn Markstraat 5 7311 LH Apeldoorn Object Winkelruimte met bovenwoning en 2 parkeerplaatsen

Nadere informatie

Hazenkamp KP Reuver. Vraagprijs: k.k. WoonGoed 2-Duizend. woonoppervlakte 139 m2 perceeloppervlakte 197 m2 4 slaapkamers te koop

Hazenkamp KP Reuver. Vraagprijs: k.k. WoonGoed 2-Duizend. woonoppervlakte 139 m2 perceeloppervlakte 197 m2 4 slaapkamers te koop Hazenkamp 52 5953 KP Reuver woonoppervlakte 139 m2 perceeloppervlakte 197 m2 4 slaapkamers te koop Vraagprijs: 119.000 k.k. WoonGoed 2-Duizend verkoop@woongoed2-d.nl 077-476 77 77 www.woongoed2-d.nl Kenmerken

Nadere informatie

LEIDSEGRACHT 104-I, II en III TE AMSTERDAM

LEIDSEGRACHT 104-I, II en III TE AMSTERDAM A M S T E R D A M 2009 EXECUTORIALE VERKOPING (ex artikel 3:268 BW; juncto 3:254 BW) op MAANDAG 8 JUNI 2009 s-avonds nà 18.00 uur in F E L I X M E R I T I S Keizersgracht 324 te Amsterdam ten overstaan

Nadere informatie

Kleine Kreek 54 Vraagprijs: 192.000 Woonbron Makelaars

Kleine Kreek 54 Vraagprijs: 192.000 Woonbron Makelaars Kleine Kreek 54 079 CG Rotterdam woonoppervlakte 125 m2 perceeloppervlakte 158 m2 slaapkamers te koop Vraagprijs: 192.000 k.k. Woonbron Makelaars info@woonbronmakelaars.nl 010-0 11 00 www.woonbronmakelaars.nl

Nadere informatie

Greffelingsestraat AN Alphen. Vraagprijs: k.k. De Kernen

Greffelingsestraat AN Alphen. Vraagprijs: k.k. De Kernen Greffelingsestraat 17 6626 AN Alphen woonoppervlakte 75 m 2 perceeloppervlakte 280 m 2 3 slaapkamers te koop Vraagprijs: 150.000 k.k. De Kernen info@dekernen.nl 088-582 40 00 www.dekernen.nl Kenmerken

Nadere informatie

Zangvogelweg 117 TE AMERSFOORT

Zangvogelweg 117 TE AMERSFOORT A M S T E R D A M 2010 EXECUTORIALE VERKOPING (ex artikel 3:268 BW; juncto 3:254 BW) op MAANDAG 31 MEI 2010 s-avonds nà 18.00 uur in het gebouw F E L I X M E R I T I S aan de Keizersgracht 324 te Amsterdam

Nadere informatie

Vondellaan 61 Groningen

Vondellaan 61 Groningen Vondellaan 61 Groningen Heresingel 30, 9711 EV Groningen T (050) 318 03 09 E info@svdg.nl I www.svdg.nl Al onze werkzaamheden worden verricht overeenkomstig de voorwaarden vastgesteld door de Vereniging

Nadere informatie

Warmelo 64 Eindhoven

Warmelo 64 Eindhoven Warmelo 64 Eindhoven Goed onderhouden, zeer ruim halfvrijstaand woonhuis, prachtige hoekligging, met inpandige diepe garage, ruime woonkamer, speel-/werkkamer op de begane grond, fraaie voor- en

Nadere informatie

Haarsmastraat 15. 7983 KL Wapse. Vraagprijs: 137.500 k.k. Actium verkoop@actiumwonen.nl 0900-06 04 www.actiumwonen.nl

Haarsmastraat 15. 7983 KL Wapse. Vraagprijs: 137.500 k.k. Actium verkoop@actiumwonen.nl 0900-06 04 www.actiumwonen.nl Haarsmastraat 15 7983 KL Wapse woonoppervlakte 93 m 2 perceeloppervlakte 1.408 m 2 3 slaapkamers te koop Vraagprijs: 137.500 k.k. Actium verkoop@actiumwonen.nl 0900-06 04 www.actiumwonen.nl Kenmerken Locatie

Nadere informatie

Vrijblijvende objectinformatie

Vrijblijvende objectinformatie Real Estate Vrijblijvende objectinformatie Bergambacht, Meidoornstraat 2 Object De betreffende locatie (bouwjaar circa 1989) ligt aan de rand van een woonwijk aan de rand van het centrum van Bergambacht

Nadere informatie

Walstraat CG Echt. Vraagprijs: k.k. WoonGoed 2-Duizend. woonoppervlakte 86 m2 perceeloppervlakte 242 m2 3 slaapkamers te koop

Walstraat CG Echt. Vraagprijs: k.k. WoonGoed 2-Duizend. woonoppervlakte 86 m2 perceeloppervlakte 242 m2 3 slaapkamers te koop Walstraat 5 6101 CG Echt woonoppervlakte 86 m2 perceeloppervlakte 242 m2 3 slaapkamers te koop Vraagprijs: 145.000 k.k. WoonGoed 2-Duizend verkoop@woongoed2-d.nl 077-476 77 77 www.woongoed2-d.nl Kenmerken

Nadere informatie

FOELIESTRAAT 10-I TE AMSTERDAM

FOELIESTRAAT 10-I TE AMSTERDAM A M S T E R D A M 2009 EXECUTORIALE VERKOPING (ex artikel 3:268 BW; juncto 3:254 BW) op MAANDAG 23 NOVEMBER 2009 s-avonds nà 18.00 uur in F E L I X M E R I T I S Keizersgracht 324 te Amsterdam ten overstaan

Nadere informatie

Leanderlaan 3 Eindhoven

Leanderlaan 3 Eindhoven Leanderlaan 3 Eindhoven Op mooie en groene woonlocatie in villawijk De Oude Gracht gelegen, ruime 2-1-kap woning met 4 ruime slaapkamers en brede garage. De lichte woning is gelegen in een doodlopende

Nadere informatie

Achterstraat 26 in Den Hout (gemeente Oosterhout in Noord-Brabant)

Achterstraat 26 in Den Hout (gemeente Oosterhout in Noord-Brabant) A M S T E R D A M 2013 EXECUTORIALE VERKOPING (ex artikel 3:268 jo 3:254 BW) op MAANDAG 16 december 2013 s-avonds nà 18.00 uur in F E L I X M E R I T I S Keizersgracht 324 te Amsterdam ten overstaan van

Nadere informatie