Papendrecht Hoefbladlaan 57

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Papendrecht Hoefbladlaan 57"

Transcriptie

1 Papendrecht Hoefbladlaan 57

2 K Kenmerken KKenmerken PAPENDRECHT Hoefbladlaan 57 (3355 SJ) Type : Tussenwoning Bouwjaar : 1995 Kadastraal : Kadastraal bekend gemeente Papendrecht, sectie E, nummer 2682, groot 160 m 2 Tuin Tuin diepte : Voortuin, achtertuin: Oost, Zuid : 14 m Inhoud woning : 400 m 3 Perceeloppervlakte : 160 m 2 Woonoppervlakte : 124 m 2 Woonkamer : 30 m 2 Verwarming : C.V.-Ketel, Vloerverwarming gedeeltelijk Type ketel : Remeha Calenta cw Warm water Isolatie Onderhoud binnen Onderhoud buiten Oplevering : C.V.-Ketel : Dubbel glas, Volledig geïsoleerd : Uitstekend : Uitstekend : In overleg Vraagprijs : ,= k.k.

3 Zoekt u een heerlijke, ruime en goed onderhouden woning? Met een diepe en zonnige tuin op een leuke locatie in de Wilgendonk? Deze vrij gelegen en riante eengezinswoning biedt dit. Gesitueerd aan de rand van de jonge woonwijk Wilgendonk op 160 m² eigen grond en met 400 m³ inhoud. De tuingerichte woonkamer heeft een speelse erker, er zijn vier slaapkamers en op de 2e verdieping is een ruim dakterras aanwezig. Deze goed onderhouden woning heeft een cv-combiketel uit 2011, de gevels zijn voor- en achter in 2014 gereinigd en de tuin is in 2014 nieuw aangelegd met mooi vlonderterras en sfeervolle verlichting. De Hoefbladlaan ligt langs de Veerweg waardoor de ligging vrij is en het uitzicht vanuit de woonkeuken groenrijk en levendig richting de Molenwijk. Entree in ruime hal met meterkast (7 groepen en 2 x aardlek), toilet met zwevend closet, fonteintje en frisse moderne betegeling, trapopgang, toegang tot de woonkamer.

4 De tuingerichte woonkamer van 5.35 x 4.80/6.00 (30 m²) met speelse zonrijke erkeruitbouw en deur naar de tuin. De woonkamer is voorzien van gemêleerde zandkleurige vloertegels met vloerverwarming en structuur wandafwerking.

5 Middels een doorgang toegang tot de woonkeuken van 3.50 x 3.00 (ruim 10 m²) welke aan de voorzijde is gesitueerd en voorzien van speelse U opgestelde inbouwkeuken (2003) met Atag apparatuur te weten; vaatwasser, koelkast, oven, magnetron, gascomfort en afzuigkap. De woonkeuken is voorzien van antraciet vloertegel met vloerverwarming en spachtel puts wandafwerking. In de doorgang van de woonkamer naar de keuken bevind zich de trapkast welke dankzij de extra inzetkast veel bergruimte biedt.

6 1e verdieping: Ruime overloop met toegang tot 3 slaapkamers van resp x 3.60/2.80 (ruim 17 m², stoffen vloerbedekking en structuur wandafwerking) met speels rond raam, 3.30 x 3.00 (10 m², laminaat vloerafwerking en spachtel putz wandafwerking) en 3.50 x 2.00 (7 m², laminaat vloerafwerking en spachtel putz wandafwerking).

7

8 De ruim opgezette badkamer van 2.70 x 2.30 is in 2007 nieuw aangelegd en voorzien van inloopdouche, ligbad, 2e toilet en dubbele wastafel in riante bergmeubel met dubbele spiegelkast. De witte wandtegels lopen door tot aan het plafond en de vloer is antraciet betegeld. De verwarming is middels een sierradiator. De kranen zijn van Grohe.

9 2e verdieping: Overloop van 3.00 x 2.00/3.00 met ruimtelijke hoge nok en wasmachine- en drogeropstelling, mv (Itho 2011), cv-combiketel (Remeha Calenta 2011) en Velux dakraam welke boven de trap is geplaatst waardoor er prettig veel licht doorvalt naar de overloop op de 1e verdieping. Verder een wastafel met bergmeubel. Toegang tot de 4e slaapkamer van 3.50 x 3.00 (ruim 10 m², stoffen vloerbedekking en behang muurafwerking) met sfeervol balkonplafond en speelse lichtinval dankzij een extra dakraam.

10 Verder vanaf de overloop bereikbaar een afsluitbare bergvliering met verlichting en veel bergruimte en vanaf de overloop toegankelijk het praktische dakterras van 3.00 x 2.25, ideaal om de was te drogen of om het allerlaatste zonnetje mee te pakken laat op de avond. Deze goed onderhouden 5-kamer woning wordt compleet opgeleverd inclusief rolluiken op de begane grond en 1e verdieping en screen zonwering op de dakramen.

11 De diepe zuidoost gesitueerde achtertuin is in 2014 nieuwe aangelegd. De tuin is (ook in de winter) groenrijk, heeft een heerlijk ruim terras en een tweede zonneterras uitgevoerd als hardhouten vlonderterras. In de tuin is sfeervolle verlichting aangebracht. De tuin is ruim 14 meter diep en afsluitbaar middels solide stalen schutting met hardhout. In de tuin staat een stenen berging van 2.20 x 2.50 v.v. elektra welke praktisch ingericht is met stellingen, werkbank en vloertje voor extra bergruimte waaronder de fietsen passen.

12

13 De voortuin is in 2013 opgehoogd en bestraat met granieten stenen en afgezet met een taxus. De wijk Wilgendonk is een jonge groenrijke wijk met veel voorzieningen. Zo zijn de basisscholen op loopafstand aanwezig, voortgezet onderwijs alsmede het winkelcentrum Wilgendonk, vele sportvoorzieningen en snelle ontsluiting via de Witte Brug naar de A15 en N3/A16.

14 Veerweg Koolz Hoefbladlaan m 5 m 25 m Deze kaart is noordgericht Legenda Perceelnummer Huisnummer Kadastrale grens Bebouwing/topografie Voor een eensluidend uittreksel, ROTTERDAM De bewaarder van het kadaster en de openbare registers Klantreferentie hoefbladlaan 57 Uittreksel uit de kadastrale kaart Kadastrale gemeente PAPENDRECHT Sectie E Perceel 2682 Schaal Aan dit uittreksel mogen geen maten worden ontleend De auteursrechten zijn voorbehouden aan de Dienst voor het Kadaster en de openbare registers

15 L Locatie LLocatie

16 A Algemene Informatie A Algemene Informatie Hieronder worden een aantal zaken kort uiteengezet aangaande de stappen die doorlopen worden indien u als geïnteresseerde bij ons een woning bezichtigt en daar eventueel verder in geïnteresseerd bent. Wij hopen op deze manier voor u het traject overzichtelijk te maken en aan te geven wat u kunt verwachten en wat er van u verwacht wordt. Aan deze brochure kunnen verder geen rechten ontleend worden, maar dient uitsluitend als informatievoorziening voor geïnteresseerden. Bezichtiging: Bezichtigingen vinden plaats uitsluitend na het maken van een afspraak met Veldhoen & Romeijn. Bij bezichtigingen is altijd een makelaar aanwezig en deze zijn verder vrijblijvend. Bezichtigingen vinden bij voorkeur overdag plaats. Als dit niet lukt kunt u ook een afspraak maken voor in de avonduren of op zaterdag. Let wel op dat het in de winter al vroeg donker wordt en dat u dan s avonds een minder goede indruk krijgt. Het is gebruikelijk dat een geïnteresseerde een aantal dagen na een bezichtiging een reactie doorgeeft aan de makelaar. Negatief? geen probleem maar dan is de verkoper daar in ieder geval van op de hoogte. Positief? dan maakt u met de makelaar afspraken over hoe verder te handelen, een 2e bezichtiging bijvoorbeeld. Bod: Het doen van een bod kan mondeling, schriftelijk of per plaatsvinden. Bedenk goed wat u wilt bereiken met een bod, want met een te laag bod krijgt u minder snel de gewenste reactie van de verkoper. Overweeg of er nog andere belangrijke zaken spelen, zoals bijvoorbeeld de opleverdatum of een voorbehoud voor het verkrijgen van de financiering voor aanschaf van de woning. Koop: Bent u tot overeenstemming gekomen? Gefeliciteerd! Dan wordt er een koopakte opgemaakt waarin de gemaakte afspraken bevestigd worden. De basis hiervoor is de koopakte van de NVM, welke is opgesteld in samenwerking met de Consumentenbond en Vereniging Eigen Huis. Een eerlijke en duidelijke koopakte dus waarin ook uw belangen als koper behartigd worden. In de koopakte wordt gesteld dat deze koopakte binnen 10 werkdagen na mondelinge overeenkomst door koper en verkoper ondertekend moet zijn en bij de notaris gedeponeerd wordt. De

17 A Algemene Informatie A Algemene Informatie koper heeft na ondertekening van de koopakte nog 3 dagen bedenktijd, dit is wettelijk zo geregeld. In deze koopakte wordt een waarborgsom/bankgarantie gevraagd van 10% van de koopsom welke binnen 6 weken na overeenkomst bij de notaris gesteld moet worden. Uw hypotheekadviseur regelt dit meestal voor u. Daarnaast wordt standaard het voordeel van eventueel terug te vorderen overdrachtbelasting, de zgn. vermindering van de heffingsgrondslag, ten gunste van verkoper gesteld. In de koopakte komt ook de lijst van roerende zaken, inlichtingenformulier (welke door de verkoper is ingevuld) en een kopie van het bewijs van eigendom van de verkoper. De koopovereenkomst komt pas tot stand nadat beide partijen de koopakte hebben ondertekend. Hypotheek: Oplevering: Over het algemeen heeft een koper een hypotheek nodig voor de aanschaf van een nieuwe woning. Veldhoen & Romeijn heeft veel ervaringen met hypotheekadviseurs en is u graag ter willen om u in contact te brengen met een betrouwbaar hypotheekkantoor waarbij een persoonlijke begeleiding hand-in-hand gaat met een scherpe en reële offerte. Op de dag van oplevering, welke in de koopakte is vastgelegd, wordt het huis zowel juridisch als feitelijk uw eigendom. Juridisch = eigendomsoverdracht bij de notaris waarbij u de akte van levering tekent welke bij het kadaster in de openbare registers wordt ingeschreven en vervolgens uw bewijs van eigendom wordt. Feitelijk = sleuteloverdracht welke meestal direct samenvalt met het tekenen van de akte van levering bij de notaris. Voor de eigendomsoverdracht bij de notaris heeft Veldhoen & Romeijn de gewoonte eerst bij de woning af te spreken om met elkaar de lege woning te doorlopen en te controleren of de oplevering naar wens is. Gelijktijdig wordt de rekening van gas, licht en water overgeschreven op naam van de nieuwe eigenaar. Het wordt dus niet meer afgesloten en u kunt direct een kopje koffie voor vrienden en familie zetten of. gereedschap aansluiten. Deze woning wordt geleverd met gratis verhuisservice voor de nutsvoorzieningen via onze website.

Alblasserdam Cortgene 33

Alblasserdam Cortgene 33 Alblasserdam Cortgene 33 O Objectinformatie OObjectinformatie Cortgene 33, 2951 EB te Alblasserdam Omschrijving Dit riante kantoorpand van 170 m2 (550 m3 inhoud) met multifunctionele mogelijkheden ligt

Nadere informatie

Hendrik Ido Ambacht Veersedijk 2

Hendrik Ido Ambacht Veersedijk 2 Hendrik Ido Ambacht Veersedijk 2 OObjectinformatie Omschrijving Veersedijk 2 3341 LN te Hendrik Ido Ambacht Op een prachtige plek in de gemeente Hendrik Ido Ambacht vindt u dit ruime (eet)café met bovenwoning.

Nadere informatie

Alblasserdam Cortgene 35

Alblasserdam Cortgene 35 Alblasserdam Cortgene 35 KKenmerken ALBLASSERDAM Cortgene 35 (2951 EB) Type : Vrijstaande woning Bouwjaar : 1890 Kadastraal : Kadastraal bekend gemeente Alblasserdam, sectie C, nummer 5253, groot 720 m

Nadere informatie

Binnenhof 2 te Zwijndrecht

Binnenhof 2 te Zwijndrecht Binnenhof 2 te Zwijndrecht Hoekwoning met 4 slaapkamers, stenen berging en parkeren op eigen terrein Vraagprijs: 179.500,- k.k. Omschrijving Zonder klussen te betrekken! Deze keurig onderhouden eengezinswoning

Nadere informatie

Schoolstraat 30 te Zwijndrecht

Schoolstraat 30 te Zwijndrecht Schoolstraat 30 te Zwijndrecht Keurig onderhouden en mooi verbouwde woning gelegen in het centrum van Zwijndrecht Vraagprijs: 159.500,- k.k. Omschrijving Ideaal voor starters! Deze keurig onderhouden woning

Nadere informatie

Oostkeetshaven 7 Zwijndrecht

Oostkeetshaven 7 Zwijndrecht Oostkeetshaven 7 Zwijndrecht Royale woning met uitbouw en 3 ruime slaapkamers prachtig gelegen nabij rivier de Oude Maas Vraagprijs: 389.000,-- k.k. Omschrijving Wow! Dat is het eerste wat je denkt bij

Nadere informatie

Bosch 31 te Zwijndrecht

Bosch 31 te Zwijndrecht Bosch 31 te Zwijndrecht Instapklare eengezinswoning met 4 slaapkamers Vraagprijs: 175.000,- k.k. Omschrijving Waar vind je dit nog? Een instapklare gezinswoning. Niks klussen, verhuizen en klaar. Deze

Nadere informatie

Omschrijving. TOILET: De toiletruimte is modern betegeld en voorzien van een hangend toilet en fonteintje.

Omschrijving. TOILET: De toiletruimte is modern betegeld en voorzien van een hangend toilet en fonteintje. Kortenaerstraat 9 te Zwijndrecht Ruime eengezinswoning met 5 slaapkamers Vraagprijs: 189.900,- k.k. Omschrijving Zeer goed onderhouden ruime eengezinswoning met 5 slaapkamers, gunstig en centraal gelegen

Nadere informatie

Gounodstraat 8 Zwijndrecht

Gounodstraat 8 Zwijndrecht Gounodstraat 8 Zwijndrecht Moderne eengezinswoning met 4 slaapkamers gelegen in de wijk Heer Oudelands Ambacht Vraagprijs: 239.900,-- k.k. Omschrijving Deze jonge eengezinswoning (bouwjaar 1986) is gelegen

Nadere informatie

Laurensvliet 2e te Zwijndrecht

Laurensvliet 2e te Zwijndrecht Laurensvliet 2e te Zwijndrecht Moderne semi-vrijstaande woning met garage en parkeerplaats op eigen terrein Vraagprijs: 368.000,- k.k. Omschrijving Altijd al vrijstaand willen wonen? Dan is dit uw kans!

Nadere informatie

Burg. Doornstraat 11 Zwijndrecht

Burg. Doornstraat 11 Zwijndrecht Burg. Doornstraat 11 Zwijndrecht Centraal gelegen hoekwoning met 3 slaapkamers en stenen berging Vraagprijs: 157.500,- k.k. Omschrijving Op zoek naar een betaalbare eengezinswoning? Dan is dit uw kans!

Nadere informatie

Verweystraat 22 te Zwijndrecht

Verweystraat 22 te Zwijndrecht Verweystraat 22 te Zwijndrecht Modern en goed onderhouden 3-kamer appartement gelegen op de 2e (top)verdieping Vraagprijs: 112.500,- k.k. Omschrijving Scherp geprijsd! Keurig verzorgd 3-kamer appartement

Nadere informatie

Develweg 12 te Zwijndrecht

Develweg 12 te Zwijndrecht Develweg 12 te Zwijndrecht Ruime hoekwoning met dakopbouw, 4 slaapkamers en dubbele houten garage op 307 m2 eigen grond. Vraagprijs: 297.000,- k.k. Omschrijving Op een royaal perceel van 307 m2 eigen grond,

Nadere informatie

Burg. Jansenlaan 171 te Zwijndrecht

Burg. Jansenlaan 171 te Zwijndrecht Burg. Jansenlaan 171 te Zwijndrecht Gemoderniseerd 3 (voormalig 4) kamer appartement gelegen op de 1e woonlaag Vraagprijs: 139.500,- k.k. Omschrijving Starters opgelet! Geen zin om te klussen? Dit instapklare

Nadere informatie

Dr. Plesmanstraat 26 Zwijndrecht

Dr. Plesmanstraat 26 Zwijndrecht Dr. Plesmanstraat 26 Zwijndrecht Goed onderhouden hoekwoning met uitbouw, dakopbouw, grote tuin en aangebouwde stenen garage. Vraagprijs 225.000,-- k.k. Omschrijving Deze keurig onderhouden hoekwoning

Nadere informatie

Koninginneweg 28 te Zwijndrecht

Koninginneweg 28 te Zwijndrecht Koninginneweg 28 te Zwijndrecht Geheel gerenoveerde instapklare hoekwoning Vraagprijs: 179.500,- k.k. Omschrijving Op zoek naar een instapklare woning? Kom dan de Koninginneweg 28 bewonderen! Deze woning

Nadere informatie

Moerbeigaarde 6 te Hendrik Ido Ambacht

Moerbeigaarde 6 te Hendrik Ido Ambacht Moerbeigaarde 6 te Hendrik Ido Ambacht Modern ruim woonhuis met garage en 5 slaapkamers Vraagprijs: 324.000,- k.k. Omschrijving Luxe afgewerkte woning met garage, tuin en 5 slaapkamers, fraai gelegen aan

Nadere informatie

Elandenburg 139 te Barendrecht

Elandenburg 139 te Barendrecht Elandenburg 139 te Barendrecht Modern 6 kamer herenhuis met berging en een achtertuin op het westen gelegen in de nieuwe populaire woonwijk Vrijenburg in Barendrecht Carnisselande. Deze goed onderhouden

Nadere informatie

Adm. de Ruyterweg 3 te Zwijndrecht

Adm. de Ruyterweg 3 te Zwijndrecht Adm. de Ruyterweg 3 te Zwijndrecht Riant (ca 100 m2) 4-kamer appartement op 1e woonlaag met lift en berging in de wijk Kort Ambacht Vraagprijs: 159.000,- k.k. Omschrijving Dit zeer ruime 4-kamer appartement

Nadere informatie

Julianastraat 5 te Zwijndrecht

Julianastraat 5 te Zwijndrecht Julianastraat 5 te Zwijndrecht Sfeervolle en verrassend ruime benedenwoning met tuin en berging. Vraagprijs: 142.500,- k.k. Omschrijving Verrassend ruime benedenwoning met voor en achtertuin, gelegen in

Nadere informatie

Tulpstraat 17 te Zwijndrecht

Tulpstraat 17 te Zwijndrecht Tulpstraat 17 te Zwijndrecht 4 kamer appartement gelegen op de 2e verdieping met berging Vraagprijs: 150.000,- k.k. Omschrijving Op zoek naar een ruim appartement? Dan is dit 4 kamer appartement dat gelegen

Nadere informatie

Anjerstraat 150 te Zwijndrecht

Anjerstraat 150 te Zwijndrecht Anjerstraat 150 te Zwijndrecht 4-kamer appartement op de hoek van de 3e (top) woonlaag met lift en berging Vraagprijs: 162.000,- k.k. Omschrijving Op zoek naar een instapklaar appartement? Dan is dit wellicht

Nadere informatie

Begoniastraat 62 te Zwijndrecht

Begoniastraat 62 te Zwijndrecht Begoniastraat 62 te Zwijndrecht Royaal 4-kamer appartement met lift en berging Vraagprijs: 109.000,- k.k. Omschrijving Handige klussers opgelet! Dit ruime 4-kamer appartement met lift is gelegen op de

Nadere informatie

Prinsessenpark 35 te Zwijndrecht

Prinsessenpark 35 te Zwijndrecht Prinsessenpark 35 te Zwijndrecht Moderne 2/1 kap woning met garage en oprit Vraagprijs: 329.000,- k.k. Omschrijving Deze moderne geschakelde 2/1 kap woning met garage en parkeergelegenheid op eigen terrein

Nadere informatie

Omschrijving. Keuken; Royale eethoek met open keuken, afmeting ca 4.55 x 5.00 m, voorzien van eiken inbouwkeuken in hoekopstelling.

Omschrijving. Keuken; Royale eethoek met open keuken, afmeting ca 4.55 x 5.00 m, voorzien van eiken inbouwkeuken in hoekopstelling. Hillenraad 18 te Zwijndrecht Vrijstaande villa, type semi-bungalow met garage op 1075 m2 eigen grond Vraagprijs: 598.000,- k.k. Omschrijving AANTREKKELIJK AANBOD! Vrijstaande royale villa, type semi-bungalow,

Nadere informatie

Papendrecht Lijsterbeshof 64

Papendrecht Lijsterbeshof 64 Papendrecht Lijsterbeshof 64 Goed onderhouden eengezinswoning met een zonnige tuin Woonkamer Keuken Tuin Bel voor een afspraak kantoor Alblasserdam: Papendrecht: T. T. 078-6150600 078-6918111 E. E. papendrecht@kooyman.com

Nadere informatie

A. Fokkerstraat 6 te Zwijndrecht

A. Fokkerstraat 6 te Zwijndrecht A. Fokkerstraat 6 te Zwijndrecht Geheel gemoderniseerde instapklare eengezinswoning Vraagprijs: 192.500,- k.k. Omschrijving Beschrijving Anthonie Fokkerstraat 6 KIJKEN is KOPEN en DIRECT WONEN! Deze woning

Nadere informatie

Eemstein 319 te Zwijndrecht

Eemstein 319 te Zwijndrecht Eemstein 319 te Zwijndrecht Perfect onderhouden royaal appartement gelegen op de 13e verdieping met berging en parkeerplaats Vraagprijs: 250.000,- k.k. Omschrijving Ruimte, panorama uitzicht en een perfecte

Nadere informatie

TE KOOP VUURDOORNSTRAAT 9, BEST

TE KOOP VUURDOORNSTRAAT 9, BEST TE KOOP VUURDOORNSTRAAT 9, BEST Een goed onderhouden en prima geïsoleerd, halfvrijstaand woonhuis, type twee-onder-één-kap, met voortuin, oprit, garage en achtertuin op het zuidwesten. De woning is gelegen

Nadere informatie

Roerdompstraat 58 te Zwijndrecht

Roerdompstraat 58 te Zwijndrecht Roerdompstraat 58 te Zwijndrecht Semi vrijstaande levensloopbestendige woning met op de begane grond 2 slaapkamers en badkamer Vraagprijs: 499.500,- k.k. vooraanzicht woonkamer Omschrijving Deze royale

Nadere informatie

Eemsteintoren 11 te Zwijndrecht

Eemsteintoren 11 te Zwijndrecht Eemsteintoren 11 te Zwijndrecht 3 kamer appartement met lift en parkeerplaats Vraagprijs: 219.000,- k.k. Omschrijving Dit royale (woonkamer ca 56 m²), luxe afgewerkte 3 kamer appartement (bouwjaar ca 2007)

Nadere informatie

Veldhoven VRAAGPRIJS: ,- K.K.

Veldhoven VRAAGPRIJS: ,- K.K. Voor meer informatie bel: 040-2544737 TE KOOP Veldhoven Berg 19 VRAAGPRIJS: 310.000,- K.K. Verrassend ruime, sfeervolle tussenwoning met een mooie voor- en achtertuin en om de hoek een prachtig park. Dichtbij

Nadere informatie

K.K. DELTA ES LELYSTAD

K.K. DELTA ES LELYSTAD DELTA 122 8224 ES LELYSTAD 150.000 K.K. "Nu bieden vanaf 150.000,- De gestelde vraagprijs betreft een "bieden vanaf prijs". Biedingen vanaf 150.000,- zullen door verkoper in behandeling genomen worden"

Nadere informatie

TE KOOP. Mennestraat K.K AN Putten

TE KOOP. Mennestraat K.K AN Putten Mennestraat 30 3882 AN Putten TE KOOP 535.000 K.K. Mennestraat 30 3882 AN Putten Inleiding In de geliefde en kindvriendelijke woonwijk Husselerveld treft u deze ruime en goed onderhouden VRIJSTAANDE woning

Nadere informatie

Woldberglaan 22 Eindhoven

Woldberglaan 22 Eindhoven Woldberglaan 22 Eindhoven Met aan de voorzijde vrij uitzicht over een plantsoen, ruim en goed onderhouden woonhuis met brede woonkamer, 4 grote slaapkamers, moderne badkamer en sfeervolle tuin met berging.

Nadere informatie

Dwarstak 31 - Houtigehage Vraagprijs 389.000,-- kosten koper

Dwarstak 31 - Houtigehage Vraagprijs 389.000,-- kosten koper Dwarstak 31 - Houtigehage Vraagprijs 389.000,-- kosten koper Omschrijving Dwarstak 31 - Houtigehage Aan de rand van het dorp gelegen, uitstekend onderhouden vrijstaande woning met aangebouwde garage en

Nadere informatie

TE KOOP. Voor meer informatie bel: Eindhoven

TE KOOP. Voor meer informatie bel: Eindhoven Voor meer informatie bel: 040-2544737 TE KOOP Eindhoven Leenderweg 289 VRAAGPRIJS: 259.000,- K.K. Karakteristiek gemoderniseerd herenhuis met behoud van authentieke elementen, een voortuin en een diepe

Nadere informatie

TE KOOP. Voor meer informatie bel: Veldhoven

TE KOOP. Voor meer informatie bel: Veldhoven Voor meer informatie bel: 040-2544737 TE KOOP Veldhoven De Sitterlaan 78 VRAAGPRIJS: 325.000,- K.K. Een ruime, lichte twee-onder-één-kap woning met garage en een royale mooi aangelegde achtertuin op het

Nadere informatie

Gouda Rentmeesterslag 92 Vraagprijs 190.000,- k.k.

Gouda Rentmeesterslag 92 Vraagprijs 190.000,- k.k. Gouda Rentmeesterslag 92 Vraagprijs 190.000,- k.k. Omschrijving Rentmeesterslag 92 - Gouda Op een steenworp afstand van het Goudse Hout en de Reeuwijkse Plassen gelegen aantrekkelijke uitgebouwde tussenwoning

Nadere informatie

Tulpstraat 3 te Zwijndrecht

Tulpstraat 3 te Zwijndrecht Tulpstraat 3 te Zwijndrecht 4 verbouwd tot 3 kamer hoekappartement op 1e verd. Vraagprijs: 119.500,- k.k. Omschrijving Instapklaar! Dit keurig onderhouden royale 4-verbouwd tot 3 kamer appartement is gunstig

Nadere informatie

Leon van Heilstraat 30 - Breda Vraagprijs ,-

Leon van Heilstraat 30 - Breda Vraagprijs ,- Leon van Heilstraat 30 - Breda Vraagprijs 174.500,- www.kernmakelaars.nl Kenmerken Vraagprijs : 174.500,- k.k. Soort : Eengezinswoning Type : Tussenwoning Aantal kamers : 5 (waarvan 4 slaapkamers) Inhoud

Nadere informatie

In de wijk Buitenhof op kindvriendelijke locatie gelegen fraai uitgebouwd 6-kamer eengezinswoning.

In de wijk Buitenhof op kindvriendelijke locatie gelegen fraai uitgebouwd 6-kamer eengezinswoning. L E I D E R D O R P Middentocht 6 Vraagprijs 325.000,- k.k. In de wijk Buitenhof op kindvriendelijke locatie gelegen fraai uitgebouwd 6-kamer eengezinswoning. Eengezinswoning Tussenwoning Bouwjaar 1988

Nadere informatie

TE KOOP MEESTER C. GOSELINGSTRAAT 110, BEST

TE KOOP MEESTER C. GOSELINGSTRAAT 110, BEST TE KOOP MEESTER C. GOSELINGSTRAAT 110, BEST Aan achterzijde uitgebouwd woonhuis, type tussenwoning, met voortuin, achtertuin, garage / berging en achterom. Rustige, kindvriendelijke woonomgeving nabij

Nadere informatie

Aardappelland 12 - Drachten Vraagprijs 285.000,-- kosten koper

Aardappelland 12 - Drachten Vraagprijs 285.000,-- kosten koper Aardappelland 12 - Drachten Vraagprijs 285.000,-- kosten koper Omschrijving Aardappelland 12 - Drachten Op fraaie locatie in de wijk Himsterhout gelegen, royale 2/1-kapwoning met ruime bijkeuken, grote

Nadere informatie

Bennekom Madeliefje 25

Bennekom Madeliefje 25 Bennekom Madeliefje 25 Ruime, goed onderhouden MIDDENWONING Met stenen berging voorzien van een zolder Centrale ligging in mooie, kindvriendelijke woonwijk Sfeervolle woonkamer met aansluiting houtkachel

Nadere informatie

Oude Langstraat 17 - Tilburg Vraagprijs ,-

Oude Langstraat 17 - Tilburg Vraagprijs ,- Oude Langstraat 17 - Tilburg Vraagprijs 184.500,- Kenmerken Vraagprijs : 184.500,- k.k. Soort : Eengezinswoning Type : Tussenwoning Aantal kamers : 4 (waarvan 3 slaapkamers) Inhoud : 315 m 3 Perceeloppervlakte

Nadere informatie

Agaatlaan 15 te Rhoon

Agaatlaan 15 te Rhoon Agaatlaan 15 te Rhoon Moderne en uitgebouwde eengezinswoning met diepe achtertuin gelegen op een mooie locatie in de wijk Rhoon-Portland. Deze volledig geïsoleerde woning ligt aan de rand van het wooneiland

Nadere informatie

Blankenburg 8 - Deventer. Vraagprijs ,- k.k. MIQA Makelaardij, Holterweg 63, 7429 AE Deventer, ,

Blankenburg 8 - Deventer. Vraagprijs ,- k.k. MIQA Makelaardij, Holterweg 63, 7429 AE Deventer, , - Vraagprijs 229.500,- k.k. Omschrijving Let op: dit betreft een bieden vanaf prijs. Ruimte, dat krijgt u bij deze recent gebouwde eengezinswoning (2006). Het voordeel van deze woning is uiteraard de zeer

Nadere informatie

TE KOOP RIELSEDIJK 55, EINDHOVEN

TE KOOP RIELSEDIJK 55, EINDHOVEN TE KOOP RIELSEDIJK 55, EINDHOVEN Prachtig gesitueerd, midden in de natuur, grenzend aan het mooie beschermde Riel, een karakteristiek uitgevoerd en sfeervol gemoderniseerd, halfvrijstaand woonhuis met

Nadere informatie

Gruttohoek 14 - Spijkenisse

Gruttohoek 14 - Spijkenisse Gruttohoek 14 - Spijkenisse Vraagprijs: 150.000,-- k.k. De Vree Makelaardij B.V. De Zoom 3 3207 BX Spijkenisse Tel: 0181-611919 E-mail: info@devreemakelaardij.nl Omschrijving Goed onderhouden, goed geïsoleerde

Nadere informatie

TE KOOP. Voor meer informatie bel: Eindhoven

TE KOOP. Voor meer informatie bel: Eindhoven Voor meer informatie bel: 040-2544737 TE KOOP Eindhoven Nijenrode 111 VRAAGPRIJS: 259.000,- K.K. Verrassend ruime, sfeervolle tussenwoning met een onderhoudsvriendelijke voor- en achtertuin met maar liefst

Nadere informatie

K.K. GALJOEN MB LELYSTAD

K.K. GALJOEN MB LELYSTAD GALJOEN 22 62 8243 MB LELYSTAD 195.000 K.K. "Nu bieden vanaf 195.000,- (k.k.). De gestelde vraagprijs betreft een "bieden vanaf prijs". Biedingen vanaf 195.000,- (k.k.) zullen door verkoper in behandeling

Nadere informatie

's-gravendeel, Damaststraat 28

's-gravendeel, Damaststraat 28 Kerkstraat 7 3295 BD s-gravendeel 078 673 7244 e-mail marquis@marquis.nl 's-gravendeel, Damaststraat 28 Een ruime eengezinswoning met veel onderhoudsgemak? Dan is deze, voorzien van kunststof kozijnen

Nadere informatie

TE KOOP. Akelei K.K AX Velden

TE KOOP. Akelei K.K AX Velden Akelei 8 5941 AX Velden TE KOOP 350.000 K.K. Akelei 8 5941 AX Velden Inleiding In een rustige wijk, goed onderhouden en mooi gelegen aan doodlopende weg, instapklare vrijstaande woning met oprit, aangebouwde

Nadere informatie

Korenbloem 52 - Deventer. Vraagprijs ,- k.k. MIQA Makelaardij, Holterweg 63, 7429 AE Deventer, ,

Korenbloem 52 - Deventer. Vraagprijs ,- k.k. MIQA Makelaardij, Holterweg 63, 7429 AE Deventer, , - Vraagprijs 205.000,- k.k. Omschrijving Korenbloem 52 - In de wijk 'Colmschater Enk' ligt deze prima onderhouden eengezinswoning. De woning ligt op een leuke en zeker kindvriendelijke locatie in de wijk.

Nadere informatie

TE KOOP. Voor meer informatie bel: Veldhoven VRAAGPRIJS: ,- K.K.

TE KOOP. Voor meer informatie bel: Veldhoven VRAAGPRIJS: ,- K.K. Voor meer informatie bel: 040-2544737 TE KOOP Veldhoven Tureluur 4 VRAAGPRIJS: 295.000,- K.K. Een lichte ruime 2 onder een kap woning met een inpandige garage en een sfeervolle aangelegde tuin op het zuiden.

Nadere informatie

Kleine Buitenweide 58 Vlaardingen. Vraagprijs k.k.

Kleine Buitenweide 58 Vlaardingen. Vraagprijs k.k. Kleine Buitenweide 58 Vlaardingen Vraagprijs 389.500 k.k. Buitenkans in De Buitenplaats van Ruytenburch! Een unieke mogelijkheid om heerlijk te wonen in deze nieuwe, in 2017 opgeleverde eengezinswoning

Nadere informatie

Pergolesistraat 57 ZWOLLE Vraagprijs ,00 kosten koper

Pergolesistraat 57 ZWOLLE Vraagprijs ,00 kosten koper Pergolesistraat 57 ZWOLLE Vraagprijs 169.000,00 kosten koper Aan de noordkant van Zwolle, aan de rand van de binnenstad, tegen de Aa-landen ligt deze zeer aantrekkelijke TUSSENWONING met diepe besloten

Nadere informatie

Veldhoven VRAAGPRIJS: ,- K.K.

Veldhoven VRAAGPRIJS: ,- K.K. Voor meer informatie bel: 040-2544737 TE KOOP Veldhoven Berg 12 VRAAGPRIJS: 279.000,- K.K. Mooi gelegen hoekwoning met een aanbouw uit 2014 die voorzien is van veel lichtinval, gelegen in een groene omgeving.

Nadere informatie

Den Herd 22 BERKEL-ENSCHOT

Den Herd 22 BERKEL-ENSCHOT Den Herd 22 BERKEL-ENSCHOT Vraagprijs 259.000,00 kosten koper Dit is uw kans! Wonen aan een groot speelveld en tevens een groen en vrij uitzicht over het plein. Deze mooie, goed onderhouden woning heeft

Nadere informatie

Hazelaarlaan 36 BERKEL-ENSCHOT

Hazelaarlaan 36 BERKEL-ENSCHOT Hazelaarlaan 36 BERKEL-ENSCHOT Vraagprijs 399.000,00 kosten koper Hazelaarlaan 36 te Berkel-Enschot Naast een rustig parkje gelegen 2-onder-1 kapwoning met vrij uitzicht, garage en grote oprit. De woning

Nadere informatie

Moderne, goed verzorgde eengezinswoning. Woonkamer Keuken Achterzijde

Moderne, goed verzorgde eengezinswoning. Woonkamer Keuken Achterzijde Sliedrecht Puccinistraat 6 Moderne, goed verzorgde eengezinswoning. Woonkamer Keuken Achterzijde Sliedrecht Puccinistraat 6 Vraagprijs e 269.000,-- k.k. Moderne eengezinswoning in de geliefde wijk Baanhoek-

Nadere informatie

Ree RB Veldhoven. Vraagprijs: k.k. 'thuis. woonoppervlakte 120 m2 perceeloppervlakte 110 m2 4 slaapkamers te koop

Ree RB Veldhoven. Vraagprijs: k.k. 'thuis. woonoppervlakte 120 m2 perceeloppervlakte 110 m2 4 slaapkamers te koop Ree 39 5509 RB Veldhoven woonoppervlakte 120 m2 perceeloppervlakte 110 m2 4 slaapkamers te koop Vraagprijs: 275.000 k.k. 'thuis functie.verkoopmakelaars@mijn-thuis.nl 040-249 99 99 www.mijn-thuis.nl Kenmerken

Nadere informatie

TE KOOP. Voor meer informatie bel: Eindhoven

TE KOOP. Voor meer informatie bel: Eindhoven Voor meer informatie bel: 040-2544737 TE KOOP Eindhoven Kasteellaan 40 VRAAGPRIJS: 239.000,- K.K. Verrassend ruime tussenwoning met maar liefst 5 slaapkamers en een dubbele garage. Gelegen in de wijk Genderbeemd

Nadere informatie

Jan van Heelustraat 33 Eindhoven

Jan van Heelustraat 33 Eindhoven Jan van Heelustraat 33 Eindhoven Jan van Heelustraat 33 te Eindhoven. Gelegen in een rustige straat en in de gewilde, kindvriendelijke Schrijversbuurt, ruim en goed onderhouden tussenwoning met maar liefst

Nadere informatie

Leonard Springerlaan Deventer

Leonard Springerlaan Deventer - Vraagprijs 225.000,- k.k. Omschrijving - In het hartje van de wijk de Vijfhoek ligt aan een ventweg deze prima onderhouden eengezinswoning met een parkeerplaats op eigen terrein voor de woning. Dit huis

Nadere informatie

Omschrijving. Afgesloten centrale hal voorzien van postbussen, intercomsysteem, trappenhuis en toegang tot de berging.

Omschrijving. Afgesloten centrale hal voorzien van postbussen, intercomsysteem, trappenhuis en toegang tot de berging. Tulpstraat 3 te Zwijndrecht 4 verbouwd tot 3 kamer appartement op 1e verd. Vraagprijs: 125.000,- k.k. Omschrijving Op zoek naar een ruim appartement om zonder te verbouwen te kunnen betrekken? Dan is dit

Nadere informatie

LIGUSTERPARK 35 / SEGHWAERT / WIJK

LIGUSTERPARK 35 / SEGHWAERT / WIJK TE_KOOP ZOETERMEER Vraagprijs: 175.000,= k.k. Bouwjaar 1980 Woonoppervlakte 102 m² Perceeloppervlakte 114 m² Inhoud 300 m³ Aanvaarding In overleg In de groene wijk Seghwaert gelegen vijfkamer woning met

Nadere informatie

Purcelldreef 43 TILBURG

Purcelldreef 43 TILBURG Purcelldreef 43 TILBURG Vraagprijs 255.000,00 kosten koper Aan kindvriendelijk woonerf gelegen royale woning met garage en separate kantoor, werk- of praktijkruimte. De woning is gelegen in een groene

Nadere informatie

Gerstakker 27, 2743 ES, Waddinxveen

Gerstakker 27, 2743 ES, Waddinxveen Gerstakker 27, 2743 ES, Waddinxveen Vraagprijs 192.500,00 kosten koper Omschrijving In de wijk Zuidplas gelegen goed onderhouden eengezinswoning. Deze in 1984 gebouwde 5-kamerwoning is in een kinderrijke

Nadere informatie

Baarsstraat 10 Eindhoven

Baarsstraat 10 Eindhoven Baarsstraat 10 Eindhoven Nabij de binnenstad van Eindhoven, Genneper Parken en alle gewenste dagelijkse voorzieningen gelegen, goed onderhouden, geheel gemoderniseerde, instapklare jaren 20 tussenwoning

Nadere informatie

Bredaseweg 357 TILBURG

Bredaseweg 357 TILBURG Bredaseweg 357 TILBURG Vraagprijs 419.000,00 kosten koper Bouwjaar 1929 Inhoud 536 m3 Perceel 295 m2 Woonoppervlakte 139 m2 Gebruiksoppervlakte overig inpandig 12,2 m2 Gebruiksoppervlakte gebouwgebonden

Nadere informatie

SCHOONVELDSINGEL 10 - VUGHT

SCHOONVELDSINGEL 10 - VUGHT SCHOONVELDSINGEL 10 - VUGHT Deze sfeervolle ruime uitgebouwde tussenwoning is gelegen in de mooie woonwijk "Schoonveld" tegenover gemeentelijke groenvoorziening met waterpartij (singel); U betreedt de

Nadere informatie

SCHOONVELDSINGEL 10 - VUGHT

SCHOONVELDSINGEL 10 - VUGHT SCHOONVELDSINGEL 10 - VUGHT Deze sfeervolle ruime uitgebouwde tussenwoning is gelegen in de mooie woonwijk "Schoonveld" tegenover gemeentelijke groenvoorziening met waterpartij (singel); U betreedt de

Nadere informatie

Beatrixplein 3, 2665 CV Bleiswijk Vraagprijs ,- k.k.

Beatrixplein 3, 2665 CV Bleiswijk Vraagprijs ,- k.k. Beatrixplein 3, 2665 CV Bleiswijk Vraagprijs 259.000,- k.k. Wat een leuk huis is dit! Knus en sfeervol en met een tuin op het Zuiden! Heerlijk rustig gelegen aan een pleintje, ideaal voor de kinderen.

Nadere informatie

Warmelo 64 Eindhoven

Warmelo 64 Eindhoven Warmelo 64 Eindhoven Goed onderhouden, zeer ruim halfvrijstaand woonhuis, prachtige hoekligging, met inpandige diepe garage, ruime woonkamer, speel-/werkkamer op de begane grond, fraaie voor- en

Nadere informatie

K.K. PLANTAGE VE LELYSTAD

K.K. PLANTAGE VE LELYSTAD PLANTAGE 78 8212 VE LELYSTAD 175.000 K.K. "Nu bieden vanaf 175.000,- De gestelde vraagprijs betreft een "bieden vanaf prijs". Biedingen vanaf 175.000,- zullen door verkoper in behandeling genomen worden".

Nadere informatie

TE KOOP. Akelei K.K AX Velden

TE KOOP. Akelei K.K AX Velden Akelei 8 5941 AX Velden TE KOOP 350.000 K.K. Akelei 8 5941 AX Velden Inleiding In een rustige wijk, goed onderhouden en mooi gelegen aan doodlopende weg, instapklare vrijstaande woning met oprit, aangebouwde

Nadere informatie

Bennekom Dijkgraaf 25

Bennekom Dijkgraaf 25 Bennekom Dijkgraaf 25 Goed onderhouden VRIJSTAANDE WOONBOERDERIJ Met grote hobbyschuur van maar liefst circa 192 m² Centrale ligging in het buitengebied De Kraats Sfeervolle woonkamer met vrij uitzicht

Nadere informatie

Johannes Wierstraat 8 te Barendrecht

Johannes Wierstraat 8 te Barendrecht Johannes Wierstraat 8 te Barendrecht Sfeervolle 5 kamer eengezinswoning met achtertuin op het zuiden gelegen in de kindvriendelijke woonwijk Dorpzicht. Deze leuke woning beschikt onder meer over een lichte

Nadere informatie

Seinestraat CJ Spijkenisse. Vraagprijs: k.k. Woonbron Makelaars

Seinestraat CJ Spijkenisse. Vraagprijs: k.k. Woonbron Makelaars Seinestraat 41 3207 CJ Spijkenisse woonoppervlakte 105 m 2 perceeloppervlakte 140 m 2 3 slaapkamers te koop Vraagprijs: 182.500 k.k. Woonbron Makelaars info@woonbronmakelaars.nl 088-966 03 00 www.woonbronmakelaars.nl

Nadere informatie

RUNDERWEIDE 32 / SEGHWAERT / WIJK

RUNDERWEIDE 32 / SEGHWAERT / WIJK TE_KOOP ZOETERMEER Vraagprijs: 225.000,= k.k. Bouwjaar 1987 Woonoppervlakte 127 m² Perceeloppervlakte 131 m² Inhoud 394 m³ Aanvaarding In overleg In de gewilde groene wijk Seghwaert op de rand met Noordhove

Nadere informatie

TE KOOP. Voor meer informatie bel: 040-2544737. Veldhoven VRAAGPRIJS: 325.000,- K.K.

TE KOOP. Voor meer informatie bel: 040-2544737. Veldhoven VRAAGPRIJS: 325.000,- K.K. Voor meer informatie bel: 040-2544737 TE KOOP Veldhoven Hoogepat 23 VRAAGPRIJS: 325.000,- K.K. Mooi gelegen, uitgebouwde twee onder een kap woning met een multifunctioneel bijgebouw (55 m2), gesitueerd

Nadere informatie

TE KOOP GOUDENREGEN 2, BEST

TE KOOP GOUDENREGEN 2, BEST TE KOOP GOUDENREGEN 2, BEST Op mooi groot hoekperceel gelegen, een ruim uitgebouwd, uitstekend onderhouden en smaakvol gemoderniseerd, halfvrijstaand woonhuis (hoekwoning) met voortuin, oprit met carport,

Nadere informatie

269.000,- k.k. meliormakelaar.nl

269.000,- k.k. meliormakelaar.nl Oosterlee 11 De Lier Deze eengezinswoning aan de Oosterlee biedt een zee aan ruimte! Naast de 4 ruime slaapkamers, heeft deze woning een serre van maar liefst 3 meter diep op de begane grond! Een balkon

Nadere informatie

TE KOOP. Voor meer informatie bel: 040-2544737. Veldhoven

TE KOOP. Voor meer informatie bel: 040-2544737. Veldhoven Voor meer informatie bel: 040-2544737 TE KOOP Veldhoven Kerktorenstraat 1 VRAAGPRIJS: 209.000,- K.K. Mooie zonnige hoekwoning met diepe sfeervol aangelegde tuin op het zuiden. Gelegen aan een rustige straat

Nadere informatie

ROERSTRAAT 93, HELMOND. Vraagprijs ,- k.k. Bouwjaar. Inhoud. ca. 371 m³. ca. 110 m². Woonoppervlakte. 235 m². Perceeloppervlakte.

ROERSTRAAT 93, HELMOND. Vraagprijs ,- k.k. Bouwjaar. Inhoud. ca. 371 m³. ca. 110 m². Woonoppervlakte. 235 m². Perceeloppervlakte. ROERSTRAAT 93, HELMOND Vraagprijs Bouwjaar Inhoud Woonoppervlakte Perceeloppervlakte Aanvaarding Garage 229.000,- k.k. 1988 ca. 371 m³ ca. 110 m² 235 m² In overleg Aangebouwd Roerstraat 93 Helmond Deze

Nadere informatie

Jan van Galenstraat 31

Jan van Galenstraat 31 Jan van Galenstraat 31 De Lier Deze leuke eengezinswoning is gelegen nabij het centrum van De Lier. Met een uitbouw aan de achterzijde en een vaste trap naar de zolderverdieping met nokverhoging, biedt

Nadere informatie

VOORWEG 40 HOOGVLIET k.k.

VOORWEG 40 HOOGVLIET k.k. VOORWEG 40 HOOGVLIET 184.500 k.k. www.voorweg40.nl Omschrijving Sfeervolle en zeer goed onderhouden ééngezinswoning met royale dakopbouw en keurig aangelegde tuin, gelegen in de wijk "Nieuw Engeland" op

Nadere informatie

Sydwende 63 - Drachten

Sydwende 63 - Drachten Sydwende 63 - Drachten Vraagprijs 249.000,-- kosten koper Omschrijving Sydwende 63 - Drachten In fraaie bungalow/villawijk gelegen, vrijstaande woning met aangebouwde L- vormige garage en bijkeuken. De

Nadere informatie

Titelroas 18 - Boornbergum Vraagprijs 399.000,-- kosten koper

Titelroas 18 - Boornbergum Vraagprijs 399.000,-- kosten koper Titelroas 18 - Boornbergum Vraagprijs 399.000,-- kosten koper Omschrijving Titelroas 18 - Boornbergum Aan de rand van het dorp gelegen, in perfecte staat verkerende royale vrijstaande woning met aangebouwde

Nadere informatie

CORNELIS DE HOUTMANSTR 17 - BEST

CORNELIS DE HOUTMANSTR 17 - BEST CORNELIS DE HOUTMANSTR 17 - BEST Het betreft hier een instapklare royaal uitgebouwde tussenwoning met ruime in steen opgetrokken berging. De woning betreedt u via de entree met toegang tot de hal; toiletruimte;

Nadere informatie

TERBREGSEWEG 86 ROTTERDAM

TERBREGSEWEG 86 ROTTERDAM TERBREGSEWEG 86 TERBREGSEWEG 86 OMSCHRIJVING Karakteristiek en sfeervol herenhuis gelegen aan de Terbregseweg 86 te Terbregge in Rotterdam op een ruim perceel van 318 m2 eigen grond en grenzend aan een

Nadere informatie

PRESENTATIE. Niet pandgericht maar klantgericht!

PRESENTATIE. Niet pandgericht maar klantgericht! PRESENTATIE Niet pandgericht maar klantgericht! Bouwlust 68 te Rhoon Op een mooie locatie op het eiland Paarlemoer ligt deze fraaie en goed onderhouden eengezinswoning. De woning maakt een verzorgde indruk

Nadere informatie

TE KOOP. Voor meer informatie bel: Veldhoven VRAAGPRIJS: ,- K.K.

TE KOOP. Voor meer informatie bel: Veldhoven VRAAGPRIJS: ,- K.K. Voor meer informatie bel: 040-2544737 TE KOOP Veldhoven Ekster 2 VRAAGPRIJS: 450.000,- K.K. Een zeer ruime, lichte twee-onder-één-kap woning met maar liefst 5 slaapkamers, een garage en een royale mooi

Nadere informatie

Grevenbichtstraat 20 TILBURG

Grevenbichtstraat 20 TILBURG Grevenbichtstraat 20 TILBURG Vraagprijs 219.000,00 kosten koper Grevenbichtstraat 20 te Tilburg Leuke tussenwoning met erker aan de voorzijde en opbouw op de 1e verdieping, waardoor op de 1e verdieping

Nadere informatie

Gasthuisstraat 11 OISTERWIJK

Gasthuisstraat 11 OISTERWIJK Gasthuisstraat 11 OISTERWIJK Vraagprijs 250.000,00 kosten koper Knusse twee-onder-een kapwoning met dubbele grote garage en diepe achtertuin (ca. 30 m). De woning is gelegen aan de rand van het sfeervolle

Nadere informatie

Saxofoonstraat 44 te HELMOND

Saxofoonstraat 44 te HELMOND Deze fraaie gemoderniseerde ééngezinswoning met ruime garage heeft een unieke groene en kindvriendelijke ligging direct aan natuurgebied de Bundertjes en beschikt over een lichte woonkamer, drie royale

Nadere informatie

TE KOOP CLARA WICHMANNSTRAAT 146 EINDHOVEN. Vraagprijs 209.000,- k.k. AANVAARDING IN OVERLEG

TE KOOP CLARA WICHMANNSTRAAT 146 EINDHOVEN. Vraagprijs 209.000,- k.k. AANVAARDING IN OVERLEG TE KOOP CLARA WICHMANNSTRAAT 146 EINDHOVEN Wonen op 10 minuten loopafstand van hartje centrum met volop (gratis) parkeergelegenheid in de directe omgeving? In de wijk Limbeek wordt deze moderne middenwoning

Nadere informatie

Damsterdiep 180 Groningen

Damsterdiep 180 Groningen Damsterdiep 180 Groningen Op een leuke locatie nabij centrum - op loopafstand van het UMCG - uitvalswegen gelegen, sfeervolle en karakteristieke "schipperswoning" met een zonnige diepe tuin op het noordwesten

Nadere informatie