A. Fokkerstraat 6 te Zwijndrecht

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "A. Fokkerstraat 6 te Zwijndrecht"

Transcriptie

1 A. Fokkerstraat 6 te Zwijndrecht Geheel gemoderniseerde instapklare eengezinswoning Vraagprijs: ,- k.k.

2 Omschrijving Beschrijving Anthonie Fokkerstraat 6 KIJKEN is KOPEN en DIRECT WONEN! Deze woning wordt geheel Kant en klaar opgeleverd om zonder te klussen direct te bewonen. O.a. een moderne nieuwe keuken, een nieuwe badkamer, nieuw toilet, alle wanden en plafonds zijn nieuw gestuukt en keurig afgewerkt, al het binnen-schilderwerk is uitgevoerd en alle vloeren zijn voorzien van een moderne laminaatvloer. Tevens is de trap voorzien van nieuwe vloerbedekking. kortom: Een unieke kans om zonder te klussen direct van uw nieuwe huis te genieten. Belangrijkste kenmerken: MODERNE EENGEZINSWONING OP 157 M2 EIGEN GROND; DRIE SLAAPKAMERS & EEN GROTE ZOLDER (mogelijkheid tot extra kamers); NIEUWE MODERNE KEUKEN; ALLE WANDEN EN PLAFONDS NIEUW GESTUUKT; NIEUWE, MODERNE BADKAMER; LUXE TOILETRUIMTE; GEHEEL NIEUW SCHILDERWERK; NIEUWE HOOGRENDEMENT CV-COMBIKETEL; GEHEEL VOORZIEN VAN HARDHOUTEN KOZIJNEN EN DUBBELGLAS; GEHEEL VOORZIEN VAN NIEUWE LAMINAATVLOEREN; UITGEBREIDE METERKAST (8 groepen, 2 x aardlek); ROYALE ACHTERTUIN MET STENEN BERGING EN ACHTEROM; GEHEEL INSTAPKLAAR EN DIRECT BEWOONBAAR! Kortom: heel veel woning, voor een scherpe prijs!!

3 Omschrijving BEGANE GROND: ENTREE/HAL: Entree, hal met toilet en meterkast, trapkast, trapopgang naar de 1e verdieping en toegang naar de woonkamer. TOILET: Nieuw hangtoilet met fonteintje, voorzien van modern, luxe tegelwerk. METERKAST: De meterkast is voorzien van automatische zekeringen, 8 groepen met 2 aardlekschakelaars en een hoofdschakelaar. TRAPKAST: Onder de trap is een ruime bergkast gesitueerd. Ideaal als provisie of bergruimte! WOONKAMER: De doorzon woonkamer heeft een afmeting van ca 7.00 x 3.50 m en heeft dankzij de grote raampartijen veel lichtinval. De woonkamer staat in verbinding met de open keuken. Aan de voorzijde is de woonkamer voorzien van een zonnescherm, aan de achterzijde van een screen-overkappling. KEUKEN: De open keuken (afm. ca 3.34 x 2.50 m) is gelegen aan de achterzijde van de woning en is voorzien van een compleet nieuwe moderne, luxe keuken uitgevoerd in hoogglans wit, voorzien van een oven, inductiekookplaat, afzuigkap, vaatwasser, koel-/ vriescombinatie, carrouselkast, breed ladeblok en voldoende kastruimte. Vanuit de keuken is er een deur naar de achtertuin. ACHTERTUIN: De achtertuin heeft een breedte van ca 6.30 m en is ruim 15 meter diep. De tuin is gunstig gelegen op het zuidoosten en is voorzien van een achterom. Achterin de tuin staat een stenen berging die voorzien is van elektra.

4 Omschrijving 1e VERDIEPING: OVERLOOP, toegang tot de 3 slaapkamers, de badkamer en vlizo trap naar de zolder. SLAAPKAMER 1; Deze is gelegen aan de voorzijde van de woning en heeft een afm. van ca 3.60 x 2.90 mtr. Deze kamer is voorzien van een inbouwkast en een elektrisch bediend zonnescherm. SLAAPKAMER 2; Deze is gelegen aan de voorzijde van de woning en heeft een afm. van ca 2.45 x 2.34 mtr. Deze kamer is voorzien van een inbouwkast en een elektrisch bediend zonnescherm. SLAAPKAMER 3; Deze is gelegen aan de achterzijde van de woning en heeft een afm. van ca 3.40 x 2.90 mtr. Deze kamer is voorzien van een inbouwkast en een elektrisch bediend zonnescherm. BADKAMER; Moderne nieuwe badkamer (afm. ca 1.95 x 2.35 mtr) voorzien van een inloopdouche met glazenwand en thermostaatkraan, designradiator en een wastafelmeubel, uitgevoerd in modern tegelwerk (grijs wit, grootformaat tegels). WASRUIMTE / BERGING; De voormalige badkamer is voorzien van een nieuwe elektragroep en afvoer zodat u hier de wasmachine kunt aansluiten. 2e VERDIEPING: Via een vlizo trap is de zolderruimte te bereiken. Het is mogelijk een vaste trap te maken naar de 2e verdieping. VOORZOLDER; Ruimte met opstelplaats Nieuwe Hoogrendement Cv-Combiketel (Remeha Tzerra 28 kw CW4). ZOLDERKAMER; Deze ruimte heeft een stahoogte van ca 2.20 m en is voorzien van een Velux dakraam. Het is eventueel mogelijk hier een extra slaapkamer te realiseren.

5 Omschrijving. Bijzonderheden: Bouwjaar van de woning : 1960 Oppervlakte perceel eigen grond : 157 m² Woonoppervlakte (zonder zolder) : 84 m² Inhoud woning : 280 m³ Geheel voorzien van hardhouten kozijnen met dubbel glas. De gehele woning is voorzien van (elektrische) buitenzonwering. 15 meter diepe achtertuin op het zuidoosten. Compleet nieuwe badkamer. Nieuw modern toilet. Moderne, nieuwe keuken met inbouwapparatuur. Nieuwe Hoogrendement Cv-Combiketel (Remeha Tzerra 28 kw CW4). Alle elektriciteitsschakelaars zijn vernieuwd. Meterkast met 8 groepen, 2 x aardlekschakelaar en hoofdschakelaar). Gehele woning nieuw gestoffeerd. Alle wanden zijn strak afgewerkt (stucwerk) en gesausd. Nieuw schilderwerk. Oplevering kan spoedig / per direct. Verkoopvoorwaarden: Levering vindt plaats via een door de verkoper vastgestelde projectnotaris. Verkoper heeft het object niet zelf bewoond en is derhalve niet bekend met eventuele specifieke eigenschappen met betrekking tot het gebruik van de woning. Al het bovenstaande betreft informatie omtrent de verkoop van genoemd object. Deze informatie is met zorg samengesteld, maar voor de juistheid ervan kan door de makelaar geen aansprakelijkheid worden aanvaard, noch aan de vermelde gegevens kan enig recht worden ontleend.

6 Kenmerken soort woning bouwjaar aantal kamers inhoud woonoppervlak tuinligging berging verwarming tussenwoning (3 slaapkamers) ca 280 m³ ca 84 m²t zuidoosten steen cv ketel 2017 Locatie: Anth. Fokkerstraat 6

7 Foto s vooraanzicht straatbeeld entree/hal woonkamer woonkamer woonkamer

8 Foto s woonkamer woonkamer keuken keuken keuken inbouwapparatuur toilet

9 Foto s trapopgang slaapkamer 1 slaapkamer 1 badkamer badkamer badkamer

10 Foto s slaapkamer 2 slaapkamer 2 slaapkamer 3 slaapkamer 3 wasruimte cv-thermostaat

11 Foto s tuin achteraanzicht

12 Kadastrale kaart

13 Algemene Informatie Bezichtiging: Wanneer u wilt bezichtigen gebeurt dit na het maken van een afspraak met De Mooij makelaardij bv. Bij bezichtigingen is altijd een makelaar aanwezig en deze zijn verder vrijblijvend en vinden bij voorkeur overdag plaats. Indien dit niet uitkomt, kunt u ook een afspraak maken voor in de avonduren of op zaterdag. Let wel op dat het in de winter al vroeg donker wordt en dat u dan s avonds een minder goede indruk krijgt. Het is gebruikelijk dat een geïnteresseerde binnen enkele dagen na een bezichtiging een reactie doorgeeft aan de makelaar. Negatief? geen probleem maar dan is de verkoper daar in ieder geval van op de hoogte. Positief? Dan maakt u met de makelaar afspraken over hoe verder te handelen, een 2e bezichtiging bijvoorbeeld. Bod: Als u overweegt een bod te willen doen is het raadzaam om een aankoopmakelaar in te schakelen. U kunt ook zelf de biedingen doen. Het doen van een bod kan mondeling, schriftelijk of per plaatsvinden. Bedenk goed wat u wilt bereiken met een bod, want met een te laag bod krijgt u minder snel de gewenste reactie van de verkoper. Overweeg of er nog andere belangrijke zaken spelen, zoals de opleverdatum of een voorbehoud voor het verkrijgen van de financiering voor aanschaf van de woning. Koop: De koopovereenkomst komt pas tot stand nadat beide partijen de koopakte hebben ondertekend. Een mondelinge overeenkomst is dus niet rechtsgeldig. De koper heeft na ondertekening van de koopakte nog 3 dagen bedenktijd, dit is wettelijk zo geregeld. Bovendien is het gebruikelijk dat voor de koper een voorbehoud wordt gemaakt voor het verkrijgen van een financiering. Dit geldt voor natuurlijke personen. Is de koper geen natuurlijk persoon, bijvoorbeeld een belegger, dan is een mondelinge overeenkomst wel rechtsgeldig en is er geen sprake van bedenktijd. Oplevering: Op de dag van oplevering, welke in de koopakte is vastgelegd, wordt het huis zowel juridisch als feitelijk uw eigendom. Juridisch = eigendomsoverdracht bij de notaris waarbij u de akte van levering tekent welke bij het kadaster in de openbare registers wordt ingeschreven en vervolgens uw bewijs van eigendom wordt. Feitelijk = sleuteloverdracht welke meestal direct samenvalt met het tekenen van de akte van levering bij de notaris. Voor de eigendomsoverdracht bij de notaris heeft De Mooij makelaardij de gewoonte eerst bij de woning af te spreken om met elkaar de lege woning te doorlopen en te controleren of de oplevering naar wens is. Gelijktijdig worden de meterstanden van gas, licht en water afgewikkeld tussen de verkoper en de nieuwe eigenaar.

14

15 kantoorgegevens De Mooij Makelaardij bv Burgemeester Jansenlaan HD ZWIJNDRECHT Tel. (078) De bijbehorende woningpresentatie is slechts bedoeld als uitnodiging tot het bezichtigen van de betreffende onroerende zaak en als uitnodiging tot het doen van een voorstel hierop. De in uw bezit zijnde woningpresentatie is slechts een globale omschrijving van de te koop aangeboden onroerende zaak. Voor onjuistheden achten wij ons niet aansprakelijk, er kunnen derhalve geen rechten aan worden ontleend. Deze informatie ontslaat de koper dan ook niet van zijn eigen onderzoeksplicht. Al onze aanbiedingen zijn "kosten koper", tenzij uitdrukkelijk anders is vermeld. Dit betekent dat onder andere de overdrachtsbelasting, financieringskosten en de notariskosten voor rekening zijn van de koper.

Julianastraat 5 te Zwijndrecht

Julianastraat 5 te Zwijndrecht Julianastraat 5 te Zwijndrecht Sfeervolle en verrassend ruime benedenwoning met tuin en berging. Vraagprijs: 142.500,- k.k. Omschrijving Verrassend ruime benedenwoning met voor en achtertuin, gelegen in

Nadere informatie

Bosch 31 te Zwijndrecht

Bosch 31 te Zwijndrecht Bosch 31 te Zwijndrecht Instapklare eengezinswoning met 4 slaapkamers Vraagprijs: 175.000,- k.k. Omschrijving Waar vind je dit nog? Een instapklare gezinswoning. Niks klussen, verhuizen en klaar. Deze

Nadere informatie

Omschrijving. TOILET: De toiletruimte is modern betegeld en voorzien van een hangend toilet en fonteintje.

Omschrijving. TOILET: De toiletruimte is modern betegeld en voorzien van een hangend toilet en fonteintje. Kortenaerstraat 9 te Zwijndrecht Ruime eengezinswoning met 5 slaapkamers Vraagprijs: 189.900,- k.k. Omschrijving Zeer goed onderhouden ruime eengezinswoning met 5 slaapkamers, gunstig en centraal gelegen

Nadere informatie

Schoolstraat 30 te Zwijndrecht

Schoolstraat 30 te Zwijndrecht Schoolstraat 30 te Zwijndrecht Keurig onderhouden en mooi verbouwde woning gelegen in het centrum van Zwijndrecht Vraagprijs: 159.500,- k.k. Omschrijving Ideaal voor starters! Deze keurig onderhouden woning

Nadere informatie

Koninginneweg 28 te Zwijndrecht

Koninginneweg 28 te Zwijndrecht Koninginneweg 28 te Zwijndrecht Geheel gerenoveerde instapklare hoekwoning Vraagprijs: 179.500,- k.k. Omschrijving Op zoek naar een instapklare woning? Kom dan de Koninginneweg 28 bewonderen! Deze woning

Nadere informatie

Binnenhof 2 te Zwijndrecht

Binnenhof 2 te Zwijndrecht Binnenhof 2 te Zwijndrecht Hoekwoning met 4 slaapkamers, stenen berging en parkeren op eigen terrein Vraagprijs: 179.500,- k.k. Omschrijving Zonder klussen te betrekken! Deze keurig onderhouden eengezinswoning

Nadere informatie

Burg. Doornstraat 11 Zwijndrecht

Burg. Doornstraat 11 Zwijndrecht Burg. Doornstraat 11 Zwijndrecht Centraal gelegen hoekwoning met 3 slaapkamers en stenen berging Vraagprijs: 157.500,- k.k. Omschrijving Op zoek naar een betaalbare eengezinswoning? Dan is dit uw kans!

Nadere informatie

Verweystraat 22 te Zwijndrecht

Verweystraat 22 te Zwijndrecht Verweystraat 22 te Zwijndrecht Modern en goed onderhouden 3-kamer appartement gelegen op de 2e (top)verdieping Vraagprijs: 112.500,- k.k. Omschrijving Scherp geprijsd! Keurig verzorgd 3-kamer appartement

Nadere informatie

Anjerstraat 150 te Zwijndrecht

Anjerstraat 150 te Zwijndrecht Anjerstraat 150 te Zwijndrecht 4-kamer appartement op de hoek van de 3e (top) woonlaag met lift en berging Vraagprijs: 162.000,- k.k. Omschrijving Op zoek naar een instapklaar appartement? Dan is dit wellicht

Nadere informatie

Burg. Jansenlaan 171 te Zwijndrecht

Burg. Jansenlaan 171 te Zwijndrecht Burg. Jansenlaan 171 te Zwijndrecht Gemoderniseerd 3 (voormalig 4) kamer appartement gelegen op de 1e woonlaag Vraagprijs: 139.500,- k.k. Omschrijving Starters opgelet! Geen zin om te klussen? Dit instapklare

Nadere informatie

Laurensvliet 2e te Zwijndrecht

Laurensvliet 2e te Zwijndrecht Laurensvliet 2e te Zwijndrecht Moderne semi-vrijstaande woning met garage en parkeerplaats op eigen terrein Vraagprijs: 368.000,- k.k. Omschrijving Altijd al vrijstaand willen wonen? Dan is dit uw kans!

Nadere informatie

Develweg 12 te Zwijndrecht

Develweg 12 te Zwijndrecht Develweg 12 te Zwijndrecht Ruime hoekwoning met dakopbouw, 4 slaapkamers en dubbele houten garage op 307 m2 eigen grond. Vraagprijs: 297.000,- k.k. Omschrijving Op een royaal perceel van 307 m2 eigen grond,

Nadere informatie

Dr. Plesmanstraat 26 Zwijndrecht

Dr. Plesmanstraat 26 Zwijndrecht Dr. Plesmanstraat 26 Zwijndrecht Goed onderhouden hoekwoning met uitbouw, dakopbouw, grote tuin en aangebouwde stenen garage. Vraagprijs 225.000,-- k.k. Omschrijving Deze keurig onderhouden hoekwoning

Nadere informatie

Begoniastraat 62 te Zwijndrecht

Begoniastraat 62 te Zwijndrecht Begoniastraat 62 te Zwijndrecht Royaal 4-kamer appartement met lift en berging Vraagprijs: 109.000,- k.k. Omschrijving Handige klussers opgelet! Dit ruime 4-kamer appartement met lift is gelegen op de

Nadere informatie

Adm. de Ruyterweg 3 te Zwijndrecht

Adm. de Ruyterweg 3 te Zwijndrecht Adm. de Ruyterweg 3 te Zwijndrecht Riant (ca 100 m2) 4-kamer appartement op 1e woonlaag met lift en berging in de wijk Kort Ambacht Vraagprijs: 159.000,- k.k. Omschrijving Dit zeer ruime 4-kamer appartement

Nadere informatie

Omschrijving. Keuken; Royale eethoek met open keuken, afmeting ca 4.55 x 5.00 m, voorzien van eiken inbouwkeuken in hoekopstelling.

Omschrijving. Keuken; Royale eethoek met open keuken, afmeting ca 4.55 x 5.00 m, voorzien van eiken inbouwkeuken in hoekopstelling. Hillenraad 18 te Zwijndrecht Vrijstaande villa, type semi-bungalow met garage op 1075 m2 eigen grond Vraagprijs: 598.000,- k.k. Omschrijving AANTREKKELIJK AANBOD! Vrijstaande royale villa, type semi-bungalow,

Nadere informatie

Tulpstraat 3 te Zwijndrecht

Tulpstraat 3 te Zwijndrecht Tulpstraat 3 te Zwijndrecht 4 verbouwd tot 3 kamer hoekappartement op 1e verd. Vraagprijs: 119.500,- k.k. Omschrijving Instapklaar! Dit keurig onderhouden royale 4-verbouwd tot 3 kamer appartement is gunstig

Nadere informatie

Eemstein 319 te Zwijndrecht

Eemstein 319 te Zwijndrecht Eemstein 319 te Zwijndrecht Perfect onderhouden royaal appartement gelegen op de 13e verdieping met berging en parkeerplaats Vraagprijs: 250.000,- k.k. Omschrijving Ruimte, panorama uitzicht en een perfecte

Nadere informatie

Omschrijving. Afgesloten centrale hal voorzien van postbussen, intercomsysteem, trappenhuis en toegang tot de berging.

Omschrijving. Afgesloten centrale hal voorzien van postbussen, intercomsysteem, trappenhuis en toegang tot de berging. Tulpstraat 3 te Zwijndrecht 4 verbouwd tot 3 kamer appartement op 1e verd. Vraagprijs: 125.000,- k.k. Omschrijving Op zoek naar een ruim appartement om zonder te verbouwen te kunnen betrekken? Dan is dit

Nadere informatie

Moerbeigaarde 6 te Hendrik Ido Ambacht

Moerbeigaarde 6 te Hendrik Ido Ambacht Moerbeigaarde 6 te Hendrik Ido Ambacht Modern ruim woonhuis met garage en 5 slaapkamers Vraagprijs: 324.000,- k.k. Omschrijving Luxe afgewerkte woning met garage, tuin en 5 slaapkamers, fraai gelegen aan

Nadere informatie

Eemsteintoren 11 te Zwijndrecht

Eemsteintoren 11 te Zwijndrecht Eemsteintoren 11 te Zwijndrecht 3 kamer appartement met lift en parkeerplaats Vraagprijs: 219.000,- k.k. Omschrijving Dit royale (woonkamer ca 56 m²), luxe afgewerkte 3 kamer appartement (bouwjaar ca 2007)

Nadere informatie

Roerdompstraat 58 te Zwijndrecht

Roerdompstraat 58 te Zwijndrecht Roerdompstraat 58 te Zwijndrecht Semi vrijstaande levensloopbestendige woning met op de begane grond 2 slaapkamers en badkamer Vraagprijs: 499.500,- k.k. vooraanzicht woonkamer Omschrijving Deze royale

Nadere informatie

Breestraat k.k. Krimpen aan den IJssel. svmakelaardij.nl. Nieuwe Tiendweg 11-a Krimpen aan den IJssel

Breestraat k.k. Krimpen aan den IJssel. svmakelaardij.nl. Nieuwe Tiendweg 11-a Krimpen aan den IJssel Nieuwe Tiendweg 11-a 0180-51 00 90 info@svmakelaardij.nl svmakelaardij.nl Breestraat 6 //www.svmakelaardij.nl/aanbod/breestraat-6-krimpen-aan-den-ijssel/416 325.000 k.k. Kenmerken Type Eengezinswoning

Nadere informatie

Burg. Jansenlaan 39 te Zwijndrecht

Burg. Jansenlaan 39 te Zwijndrecht Burg. Jansenlaan 39 te Zwijndrecht ca 85 m2 winkelruimte op uitstekende zichtlocatie TE KOOP / TE HUUR Huurprijs: 1900,- per maand Vraagprijs: 239.000,- k.k. Omschrijving TE KOOP / TE HUUR: in winkelboulevard

Nadere informatie

Harseveld 12 te Zwijndrecht

Harseveld 12 te Zwijndrecht Harseveld 12 te Zwijndrecht ruime hoekwoning met 4 slaapkamers en grote tuin gelegen in de wijk Nederhoven Vraagprijs: 297.000,- k.k. Omschrijving Deze verrassend ruime hoekwoning met 4 (mogelijk 5) slaapkamers

Nadere informatie

Beethovenlaan 216 te Zwijndrecht

Beethovenlaan 216 te Zwijndrecht Beethovenlaan 216 te Zwijndrecht Maisonnettewoning met privé parkeerplaats in ondergelegen afgesloten parkeergarage Vraagprijs: 144.000,- k.k. Omschrijving Stel, je bent starter en op zoek naar een betaalbare

Nadere informatie

Krimpen Aan Den IJssel Waalstraat 27 Vraagprijs 182.500,- k.k.

Krimpen Aan Den IJssel Waalstraat 27 Vraagprijs 182.500,- k.k. Krimpen Aan Den IJssel Waalstraat 27 Vraagprijs 182.500,- k.k. Omschrijving Waalstraat 27 - Krimpen Aan Den IJssel NIEUW, WOONKLAAR, MODERN EN BETAALBAAR!! Deze 2/1 kapwoning is gelegen in Oud-Krimpen

Nadere informatie

Paulusweg 27 te H.I. Ambacht

Paulusweg 27 te H.I. Ambacht Paulusweg 27 te H.I. Ambacht Woning met bedrijfsruimte VANAF-PRIJS: 269.000,- kk Omschrijving LET OP: DIT BETREFT EEN BIEDEN VANAF-PRIJS!!! UNIEK AANBOD! U wilt wonen en werken op 1 locatie? Dan is dit

Nadere informatie

Puttershoek, Biezengors 12

Puttershoek, Biezengors 12 Kerkstraat 7 3295 BD s-gravendeel 078 673 7244 e-mail marquis@marquis.nl Puttershoek, Biezengors 12 Mooie geschakelde twee-onder-een kapwoning met aangebouwde garage en royale tuin, gelegen, met uitzicht

Nadere informatie

Hillenraad 8 te Zwijndrecht

Hillenraad 8 te Zwijndrecht Hillenraad 8 te Zwijndrecht Vrijstaande 6-kamer semi bungalow met zadeldak en stenen garage op 956 m2 eigen grond Vraagprijs: 595.000,- k.k. Omschrijving Gelijkvloers wonen aan de Hillenraad... Op de Hillenraad

Nadere informatie

Tollensstraat 11, 3351 EV Papendrecht

Tollensstraat 11, 3351 EV Papendrecht Tollensstraat 11, 3351 EV Papendrecht Vraagprijs 200.000,- k.k. Q Makelaars B.V., Tel: 085 040 62 00 E-mail: info@qmakelaars.nl Website: www.qmakelaars.nl Omschrijving Tollensstraat 11, 3351 EV Papendrecht

Nadere informatie

Alblasserdam Cortgene 33

Alblasserdam Cortgene 33 Alblasserdam Cortgene 33 O Objectinformatie OObjectinformatie Cortgene 33, 2951 EB te Alblasserdam Omschrijving Dit riante kantoorpand van 170 m2 (550 m3 inhoud) met multifunctionele mogelijkheden ligt

Nadere informatie

Fruitweidestraat 43 - Zwolle

Fruitweidestraat 43 - Zwolle Fruitweidestraat 43 - Zwolle Vraagprijs 205.000,= k.k. Omschrijving Fruitweidestraat 43 - Zwolle Deze royale, in jaren 30 stijl gebouwde woning is gelegen aan één van de leuke hofjes van Stadshagen. Dit

Nadere informatie

Saffierlaan 16 te Rhoon

Saffierlaan 16 te Rhoon Saffierlaan 16 te Rhoon Deze aanbieding is een uitnodiging tot het doen van een bod. Aan deze aanbieding kunnen geen rechten ontleend worden. Deze tot in de puntjes verzorgde tussenwoning is gelegen in

Nadere informatie

EPE 13 ASSEN. Vraagprijs ,- k.k.

EPE 13 ASSEN. Vraagprijs ,- k.k. EPE 13 ASSEN Vraagprijs 139.500,- k.k. OMSCHRIJVING WONING Keurig onderhouden TUSSENWONING gelegen in woonwijk De Lariks. Deze starterswoning is gelegen op 158m2 eigen grond. De onderhoudsvriendelijke,

Nadere informatie

Bizetstraat 29 - Dongen

Bizetstraat 29 - Dongen Bizetstraat 29 - Dongen Vraagprijs 175.000,- k.k. Keurig onderhouden tussenwoning met nette keuken, luxe badkamer, achtertuin op het zuiden en 2 bergingen. Van den Bosch makelaars Mgr. Poelsstraat 1 a

Nadere informatie

Rosmolen ED Ridderkerk k.k.

Rosmolen ED Ridderkerk k.k. Rosmolen 76 2986 ED Ridderkerk 299.500 k.k. Rosmolen 76 - Ridderkerk Vraagprijs: 299.500 k.k. Moderne, instapklare en royale geschakelde 4/5-kamer eengezinswoning met zonnige tuin op Zuid! Deze speelse,

Nadere informatie

Zwijndrecht. Aalbersestraat 16. Home 4 You Makelaars Sumatraplein XP Dordrecht T E I

Zwijndrecht. Aalbersestraat 16. Home 4 You Makelaars Sumatraplein XP Dordrecht T E I Zwijndrecht Aalbersestraat 16 Home 4 You Makelaars Sumatraplein 8 3312 XP Dordrecht T 078 645 2996 E info@home4you.nu I www.home4you.nu Correct onderhouden 6-kamer hoekwoning, gelegen in de gewilde woonwijk

Nadere informatie

Dadelgaarde 10, 2723 BK, Zoetermeer

Dadelgaarde 10, 2723 BK, Zoetermeer Dadelgaarde 10, 2723 BK, Zoetermeer Vraagprijs 190.000,00 kosten koper Omschrijving Bent u op zoek naar een betaalbare 4-kamer woning dan is deze woning beslist iets voor u!! Deze woning is gelegen in

Nadere informatie

Op één van de mooiste plekjes van Strijen staat deze ruime eengezinswoning met blijvend vrij uitzicht over het Oudeland!

Op één van de mooiste plekjes van Strijen staat deze ruime eengezinswoning met blijvend vrij uitzicht over het Oudeland! Kerkstraat 7 3295 BD s-gravendeel 078 673 7244 e-mail marquis@marquis.nl Strijen, Kievitstraat 33 Op één van de mooiste plekjes van Strijen staat deze ruime eengezinswoning met blijvend vrij uitzicht over

Nadere informatie

Nassaustraat RB Ridderkerk k.k.

Nassaustraat RB Ridderkerk k.k. Nassaustraat 71 2983 RB Ridderkerk 239.500 k.k. Nassaustraat 71 - Ridderkerk Vraagprijs: 239.500 k.k. Compleet verbouwde en uitgebouwde jaren 30 eengezinswoning met diepe tuin op Zuid-Oost! In een karakteristieke

Nadere informatie

TE KOOP. Vraagprijs ,- k.k. AANVAARDING IN OVERLEG

TE KOOP. Vraagprijs ,- k.k. AANVAARDING IN OVERLEG TE KOOP ANTWERPENLAAN 71 EINDHOVEN Gemoderniseerde instapklare tussenwoning, aan mooie brede laan gelegen, met kunststof kozijnen, vernieuwd stucwerk en voldoende gratis parkeergelegenheid voor de deur.

Nadere informatie

Ridderkerk. Hollandsestraat 12. Home 4 You Makelaars Sumatraplein XP Dordrecht T E I

Ridderkerk. Hollandsestraat 12. Home 4 You Makelaars Sumatraplein XP Dordrecht T E I Ridderkerk Hollandsestraat 12 Home 4 You Makelaars Sumatraplein 8 3312 XP Dordrecht T 078 645 2996 E info@home4you.nu I www.home4you.nu Soms voelt een huis gelijk goed...zo ook bij de Hollandsestraat 12!

Nadere informatie

Gouverneur Houbenstraat 1 Wanssum

Gouverneur Houbenstraat 1 Wanssum Gouverneur Houbenstraat 1 Wanssum Vraagprijs: 185.000,- k.k. Contact Eigenaar: 06-235 34 800 FINANCIEEL Vraagprijs Aanvaarding 185.000,- k.k. In overleg BOUWKUNDIG Soort object Type object Eengezinswoning

Nadere informatie

Hof 53 - Dongen. Vraagprijs 189.000,- k.k. Opvallend ruime woning met 4 slaapkamers, moderne keuken en badkamer, en voorzien van garage en berging.

Hof 53 - Dongen. Vraagprijs 189.000,- k.k. Opvallend ruime woning met 4 slaapkamers, moderne keuken en badkamer, en voorzien van garage en berging. Hof 53 - Dongen Vraagprijs 189.000,- k.k. Opvallend ruime woning met 4 slaapkamers, moderne keuken en badkamer, en voorzien van garage en berging. Van den Bosch makelaars Mgr. Poelsstraat 1 a 5103 BD DONGEN

Nadere informatie

Gestelsestraat 256, Eindhoven

Gestelsestraat 256, Eindhoven Gestelsestraat 256, Eindhoven Gestelsestraat 256, Eindhoven Volledig gemoderniseerde, sfeervolle en instap-klare hoekwoning gelegen in een zeer geliefde straat nabij het centrum van Eindhoven. Onlangs

Nadere informatie

Pierre Kemphove 2, 2726 BB Zoetermeer Vraagprijs ,- k.k.

Pierre Kemphove 2, 2726 BB Zoetermeer Vraagprijs ,- k.k. Pierre Kemphove 2, 2726 BB Zoetermeer Vraagprijs 300.000,- k.k. Deze fraai afgewerkte hoekwoning is gelegen in de leuke wijk Buytenwegh, dichtbij het gezellige Stadshart, scholen, sportfaciliteiten en

Nadere informatie

Rijndijk 31 H - Hazerswoude-Rijndijk

Rijndijk 31 H - Hazerswoude-Rijndijk Rijndijk 31 H - Hazerswoude-Rijndijk Vraagprijs 270.000,- k.k. Omschrijving In de wijk Groenestein een goed onderhouden twee onder een kap woning, centraal gelegen ten opzichte van de grote steden.. De

Nadere informatie

Dordrecht. Isaac da Costastraat 27. Huurprijs 750,- per maand

Dordrecht. Isaac da Costastraat 27. Huurprijs 750,- per maand Dordrecht Isaac da Costastraat 27 Huurprijs 750,- per maand Home 4 You Makelaars Sumatraplein 8 3312 XP Dordrecht T 078 645 2996 E info@home4you.nu I www.home4you.nu Omschrijving Goed onderhouden eengezinswoning

Nadere informatie

TE KOOP. Waltmann Makelaars PAPENDRECHT. Jan Steenlaan 32. Vraagprijs ,-- k.k

TE KOOP. Waltmann Makelaars PAPENDRECHT. Jan Steenlaan 32. Vraagprijs ,-- k.k TE KOOP Waltmann Makelaars Uw actieve regiomakelaar PAPENDRECHT Jan Steenlaan 32 Vraagprijs 227.500,-- k.k. Ruime goed onderhouden eengezinswoning met stenen berging op 152 m² eigen grond. De woning beschikt

Nadere informatie

Gerstakker 27, 2743 ES, Waddinxveen

Gerstakker 27, 2743 ES, Waddinxveen Gerstakker 27, 2743 ES, Waddinxveen Vraagprijs 192.500,00 kosten koper Omschrijving In de wijk Zuidplas gelegen goed onderhouden eengezinswoning. Deze in 1984 gebouwde 5-kamerwoning is in een kinderrijke

Nadere informatie

Dordrecht. Westerdiep 19. Vraagprijs 159.000,- k.k.

Dordrecht. Westerdiep 19. Vraagprijs 159.000,- k.k. Dordrecht Westerdiep 19 Vraagprijs 159.000,- k.k. Home 4 You Makelaars Sumatraplein 8 3312 XP Dordrecht T 078 645 2996 E info@home4you.nu I www.home4you.nu Omschrijving Leuke eengezinswoning in de wijk

Nadere informatie

Pollux 6, 2743 MC, Waddinxveen

Pollux 6, 2743 MC, Waddinxveen Pollux 6, 2743 MC, Waddinxveen Vraagprijs 222.500,00 kosten koper Omschrijving Ruime hoekwoning met tal van mogelijkheden, zeer grote tuin en gelegen in de kindvriendelijke woonwijk de Zuidplas! De achtertuin

Nadere informatie

Bent u op zoek naar een vrijwel instapklare HOEKwoning in Zwijndrecht? Zoek dan niet verder!

Bent u op zoek naar een vrijwel instapklare HOEKwoning in Zwijndrecht? Zoek dan niet verder! Bent u op zoek naar een vrijwel instapklare HOEKwoning in Zwijndrecht? Zoek dan niet verder! Deze keurige ééngezins-hoekwoning met onder andere ruime woonkamer en recentelijk vernieuwde keukeninrichting

Nadere informatie

Aramstraat 23 te Almere

Aramstraat 23 te Almere T: 035-631 91 91 F: 035-621 03 08 Groest 22 1211 EC HILVERSUM info@wvmakelaardij.nl www.wvmakelaardij.nl LET OP vraagprijs betreft een vanaf prijs! ALGEMENE OMSCHRIJVING In de ruim opgezette Stripheldenwijk

Nadere informatie

's-gravendeel, Damaststraat 28

's-gravendeel, Damaststraat 28 Kerkstraat 7 3295 BD s-gravendeel 078 673 7244 e-mail marquis@marquis.nl 's-gravendeel, Damaststraat 28 Een ruime eengezinswoning met veel onderhoudsgemak? Dan is deze, voorzien van kunststof kozijnen

Nadere informatie

Rosmolen EM Ridderkerk k.k.

Rosmolen EM Ridderkerk k.k. Rosmolen 189 2986 EM Ridderkerk 277.500 k.k. Rosmolen 189 - Ridderkerk Vraagprijs: 277.500 k.k. Ideale, sfeervolle eengezinswoning! Deze aantrekkelijke, ruime 5-kamer eengezinswoning met een diepe en zonnige

Nadere informatie

Ben je op zoek naar een jonge moderne ééngezinswoning op een top locatie?

Ben je op zoek naar een jonge moderne ééngezinswoning op een top locatie? Ben je op zoek naar een jonge moderne ééngezinswoning op een top locatie? Deze woning is opgeleverd in 2017 en heeft vanuit de bouw een verlengde (ca. 1,20 m.) tuingerichte woonkamer. De ruime en onderhoudsvrije

Nadere informatie

TE KOOP. Europalaan-Noord 73 Budel. Vraagprijs: k.k. Perceel: Inhoud: 144m² 210m³

TE KOOP. Europalaan-Noord 73 Budel. Vraagprijs: k.k. Perceel: Inhoud: 144m² 210m³ TE KOOP Europalaan-Noord 73 Budel Vraagprijs: 162.500 k.k. Perceel: Inhoud: 144m² 210m³ KENMERKEN Hoofdkenmerken Vraagprijs 162.500 k.k. Type woning Eengezinswoning Hoofdtype Tussenwoning Bouwjaar 1965

Nadere informatie

Montgomerystraat 29 - Dongen

Montgomerystraat 29 - Dongen Montgomerystraat 29 - Dongen Vraagprijs 239.000,- k.k. Prachtig gelegen, ruime woning met 4 slaapkamers, nette keuken en luxe badkamer en een dakterras met fantastisch uitzicht. Gelegen in de kinderrijke

Nadere informatie

Grevelingen 99, 2401 DT, Alphen aan den Rijn

Grevelingen 99, 2401 DT, Alphen aan den Rijn Grevelingen 99, 2401 DT, Alphen aan den Rijn Vraagprijs 239.000,00 kosten koper Omschrijving Ruime tussenwoning gelegen op een perceel van 155 m2! Deze woning is gelegen in de autoluwe en kindvriendelijke

Nadere informatie

Kleine Buitenweide 58 Vlaardingen. Vraagprijs k.k.

Kleine Buitenweide 58 Vlaardingen. Vraagprijs k.k. Kleine Buitenweide 58 Vlaardingen Vraagprijs 389.500 k.k. Buitenkans in De Buitenplaats van Ruytenburch! Een unieke mogelijkheid om heerlijk te wonen in deze nieuwe, in 2017 opgeleverde eengezinswoning

Nadere informatie

Oostergo 3, 2716 AP, Zoetermeer

Oostergo 3, 2716 AP, Zoetermeer Oostergo 3, 2716 AP, Zoetermeer Vraagprijs 229.000,00 kosten koper zeer royale 5-kamer drive-in ééngezinswoning biedt u een zonnige tien meter diepe achtertuin op het Zuid/Westen en een parkeerplaats op

Nadere informatie

Adonispad 3. Eindhoven

Adonispad 3. Eindhoven Ideale starterswoning! Lichte en net afgewerkte tussenwoning met een doorzonwoonkamer, moderne open keuken, 4 slaapkamers, achtertuin met berging en achterom en de mogelijkheid om uw auto te parkeren op

Nadere informatie

HOLWARDASTRAAT 17 DORDRECHT STERRENBURG. Vissersdijk Beneden 25 T E I

HOLWARDASTRAAT 17 DORDRECHT STERRENBURG. Vissersdijk Beneden 25 T E I In een rustige straat in de gewilde woonwijk Sterrenburg ligt deze ruime eengezinswoning met onder andere een ruime en tuingerichte woonkamer, een nette keuken- en badkamerinrichting, vier slaapkamers,

Nadere informatie

Mookhoek, Griendstraat 64

Mookhoek, Griendstraat 64 Kerkstraat 7 3295 BD s-gravendeel 078 673 7244 e-mail marquis@marquis.nl Mookhoek, Griendstraat 64 Wonen in een heerlijke rustige buurt met de tuin direct aan de polder? Dat is nu mogelijk bij deze landelijk

Nadere informatie

MONSTER Rijnweg 193. Vraagprijs: kosten koper. T: E: W:

MONSTER Rijnweg 193. Vraagprijs: kosten koper. T: E: W: MONSTER Rijnweg 193 Vraagprijs: 239.000 kosten koper Omschrijving MONSTER - Rijnweg 193 In rustige woonomgeving gelegen nette hoekwoning met royale en heerlijke achtertuin. De woning ligt op steenworp

Nadere informatie

s-gravendeel, Lokkenstraat 3

s-gravendeel, Lokkenstraat 3 Kerkstraat 7 3295 BD s-gravendeel 078 673 7244 e-mail marquis@marquis.nl s-gravendeel, Lokkenstraat 3 Modern afgewerkt, ruim woonhuis met vier slaapkamers en een leuke tuin, gelegen in de dorpskern op

Nadere informatie

Vraagprijs ,- kosten koper

Vraagprijs ,- kosten koper Vraagprijs 262.500,- kosten koper Bouwjaar : 1927 Woningtype : Tussenwoning Woonoppervlakte : circa 120 m² Inhoud : circa 510 m³ Perceel : circa 194 m² Kamers : 5 Ligging : Woonwijk in Valkenswaard Aanvaarding

Nadere informatie

Professor van t Hofflaan 5 Voorschoten

Professor van t Hofflaan 5 Voorschoten Professor van t Hofflaan 5 Voorschoten Wonen Gunstig gelegen in autoluwe straat, aan groenstrook, goed verzorgde gezinswoning met een ruime woonkamer (type doorzon) en 4 slaapkamers, een voortuin en diepe

Nadere informatie

Verhulststraat WV Dordrecht. Vraagprijs: k.k. Woonbron Makelaars. woonoppervlakte 72 m2 3 slaapkamers te koop

Verhulststraat WV Dordrecht. Vraagprijs: k.k. Woonbron Makelaars. woonoppervlakte 72 m2 3 slaapkamers te koop Verhulststraat 30 3314 WV Dordrecht woonoppervlakte 72 m2 3 slaapkamers te koop Vraagprijs: 137.500 k.k. Woonbron Makelaars info@woonbronmakelaars.nl 010-280 11 00 www.woonbronmakelaars.nl Kenmerken Locatie

Nadere informatie

Guido Gezellestraat 32, 2524 CM 's-gravenhage

Guido Gezellestraat 32, 2524 CM 's-gravenhage Guido Gezellestraat 32, 2524 CM 's-gravenhage Vraagprijs 219.000,- k.k. Omschrijving BENT U OP ZOEK NAAR EEN GOED VERZORGDE EN BETAALBARE EENGEZINSWONING IN EEN GEZELLIGE STRAAT IN HET LAAKKWARTIER? ZOEK

Nadere informatie

Beukestraat 11 Vlaardingen. Bieden vanaf k.k.

Beukestraat 11 Vlaardingen. Bieden vanaf k.k. Beukestraat 11 Vlaardingen Bieden vanaf 300.000 k.k. *** BIEDINGEN VANAF 300.000,- kk WORDEN SERIEUS OVERWOGEN.*** Jaren dertig allure en hedendaags gemak? Dat vindt u in deze ruime, in 1995 gebouwde tusseneengezinswoning

Nadere informatie

Hubert van Nispenstraat 9, te Valkenswaard

Hubert van Nispenstraat 9, te Valkenswaard Hubert van Nispenstraat 9, te Valkenswaard Vraagprijs 205.000,- kosten koper Bouwjaar : 1961 Woningtype : Tussenwoning Woonoppervlakte : 89 m² Kamers : 4 Ligging : Woonwijk Kerkakkers Aanvaarding : In

Nadere informatie

LIJSTERBES 36, BEST, 5682 GA VRAAGPRIJS: 237.000,-- k.k.

LIJSTERBES 36, BEST, 5682 GA VRAAGPRIJS: 237.000,-- k.k. Keurig onderhouden tussenwoning met fraai overdekt terras, zonnige tuin, vrije achterom en riante zolder met dakkapel over de volle breedte van de woning. (mogelijkheid voor 4 e en 5 e slaapkamer.) Bouwjaar

Nadere informatie

Kolenbranderwei 15, te Valkenswaard

Kolenbranderwei 15, te Valkenswaard Kolenbranderwei 15, te Valkenswaard Vraagprijs 229.000,- kosten koper Verrassend ruime en keurig afgewerkte tussenwoning met berging, eigen achterom, vier slaapkamers, moderne keuken en nette badkamer.

Nadere informatie

Maasdam, Lindenlaan 10

Maasdam, Lindenlaan 10 Kerkstraat 7 3295 BD s-gravendeel 078 673 7244 e-mail marquis@marquis.nl Maasdam, Lindenlaan 10 Keurige eengezinswoning met berging en zonnige tuin, gelegen in een rustige woonwijk op een perceel van 140

Nadere informatie

Sint Servatiusweg 99 - Maastricht Vraagprijs 139.500,- k.k.

Sint Servatiusweg 99 - Maastricht Vraagprijs 139.500,- k.k. Sint Servatiusweg 99 - Maastricht Vraagprijs 139.500,- k.k. Omschrijving Leuke tussenwoning in de Maastrichtse wijk Heer met o.a. een omheinde tuin met 'achterom' en een afzonderlijke stenen berging. Deze

Nadere informatie

Dr Willem Dreesstraat 9A

Dr Willem Dreesstraat 9A Vrijstaand herenhuis uit 2015 met een dubbele oprit, luxe open keuken, lichte woonkamer, 3 slaapkamers, moderne badkamer en fijne achtertuin op het zuidoosten met een berging. Gelegen in een verkeersluwe

Nadere informatie

BRITTENBURG 30 DORDRECHT STERRENBURG. Vissersdijk Beneden 25 T E I

BRITTENBURG 30 DORDRECHT STERRENBURG. Vissersdijk Beneden 25 T E I Ontzettend leuke woning met achtertuin aan het water! Deze goed onderhouden eengezinswoning (type Lego ) is gelegen aan de rand van de kindvriendelijke woonwijk Sterrenburg 3. Naast een tuin aan het water

Nadere informatie

TE KOOP. De Were K.K KC Zwijndrecht

TE KOOP. De Were K.K KC Zwijndrecht De Were 19 3332 KC Zwijndrecht TE KOOP 219.000 K.K. De Were 19 3332 KC Zwijndrecht Inleiding In de wijk Walburg gesitueerd bieden wij aan deze ruime moderne afgewerkte hoek eengezinswoning. De woning is

Nadere informatie

Rooseveltstraat Dongen

Rooseveltstraat Dongen Rooseveltstraat 124 - Dongen Vraagprijs 235.000,- k.k. Zeer ruime tussenwoning met 4 grote slaapkamers, inpandig balkon en achtertuin op het zuiden. Gelegen in gewilde woonwijk De Hoge Akker. Van den Bosch

Nadere informatie

TE KOOP. Tremoliet VC Zoetermeer Tussenwoning, 5 kamers, 133m². Vraagprijs k.k.

TE KOOP. Tremoliet VC Zoetermeer Tussenwoning, 5 kamers, 133m². Vraagprijs k.k. TE KOOP Tremoliet 22 2719 VC Zoetermeer Tussenwoning, 5 kamers, 133m² Vraagprijs 379.500 k.k. KENMERKEN Prijs 379.500 k.k. Postcode 2719 VC Ligging In woonwijk, Open ligging Woningtype Tussenwoning Tuin

Nadere informatie

Jan van Riebeeckstraat 23

Jan van Riebeeckstraat 23 Ruime, lichte en in 2017 deels gerenoveerde hoekwoning met een sfeervolle woonkamer, complete open keuken, royale ouderslaapkamer met inloopkast, 2 verdere slaapkamers, nette badkamer en beschutte achtertuin

Nadere informatie

Karel Doormanlaan 4 te Breda

Karel Doormanlaan 4 te Breda Op een gewilde locatie in de wijk Boeimeer gelegen, goed onderhouden tussenwoning met garage en circa 12 meter diepe achtertuin op het zuiden met berging en achterom. De woning is gelegen aan een ruim

Nadere informatie

TE KOOP TARWELAAN 57 EINDHOVEN. Vraagprijs 219.000,- k.k. AANVAARDING IN OVERLEG

TE KOOP TARWELAAN 57 EINDHOVEN. Vraagprijs 219.000,- k.k. AANVAARDING IN OVERLEG TE KOOP TARWELAAN 57 EINDHOVEN Fraaie gemoderniseerde en uitgebouwde tussenwoning, nagenoeg geheel voorzien van kunststof kozijnen, met berging en zonnige achtertuin, gelegen nabij uitvalswegen en winkelcentrum

Nadere informatie

WOUDENBERG John F. Kennedylaan 47. vraagprijs: k.k.

WOUDENBERG John F. Kennedylaan 47. vraagprijs: k.k. WOUDENBERG John F. Kennedylaan 47 vraagprijs: 285.000 k.k. Kenmerken Maak kennis met de kenmerken van de woning. Heeft u vragen over de kenmerken, wilt u een bezichting aanvragen of meer informatie ontvangen?

Nadere informatie

BOSCH 31. Kortom, maak dus snel een afspraak! ZWIJNDRECHT. Vissersdijk Beneden 25 T 078 635 17 53 E info@ozp-makelaars.nl I www.ozp-makelaars.

BOSCH 31. Kortom, maak dus snel een afspraak! ZWIJNDRECHT. Vissersdijk Beneden 25 T 078 635 17 53 E info@ozp-makelaars.nl I www.ozp-makelaars. Waar vind je dit nog? Een instapklare gezinswoning. Niks klussen, verhuizen en klaar. Deze kindvriendelijk gelegen woning is de afgelopen jaren op een aantal belangrijke punten gemoderniseerd en aangepast

Nadere informatie

Oude Langstraat 17 - Tilburg Vraagprijs ,-

Oude Langstraat 17 - Tilburg Vraagprijs ,- Oude Langstraat 17 - Tilburg Vraagprijs 184.500,- Kenmerken Vraagprijs : 184.500,- k.k. Soort : Eengezinswoning Type : Tussenwoning Aantal kamers : 4 (waarvan 3 slaapkamers) Inhoud : 315 m 3 Perceeloppervlakte

Nadere informatie

Posteleinserf 36 Helmond (Brandevoort) Vraagprijs ,- k.k.

Posteleinserf 36 Helmond (Brandevoort) Vraagprijs ,- k.k. Brochure Posteleinserf 36 Helmond (Brandevoort) Vraagprijs 239.000,- k.k. Op een fraaie, kindvriendelijke woonlocatie in de wijk Brandevoort gelegen, goed afgewerkte tussenwoning met maar liefst 5 slaapkamers

Nadere informatie

Zalm PC Ridderkerk k.k.

Zalm PC Ridderkerk k.k. Zalm 37 2986 PC Ridderkerk 297.500 k.k. Zalm 37 - Ridderkerk Vraagprijs: 297.500 k.k. Schitterend afgewerkte en geheel INSTAPKLARE HOEKWONING met zonnige tuin en grote dakkapel! In de geliefde en kindvriendelijke

Nadere informatie

Beatrixplein 3, 2665 CV Bleiswijk Vraagprijs ,- k.k.

Beatrixplein 3, 2665 CV Bleiswijk Vraagprijs ,- k.k. Beatrixplein 3, 2665 CV Bleiswijk Vraagprijs 259.000,- k.k. Wat een leuk huis is dit! Knus en sfeervol en met een tuin op het Zuiden! Heerlijk rustig gelegen aan een pleintje, ideaal voor de kinderen.

Nadere informatie

EVENAAR 63 DE MEERN.

EVENAAR 63 DE MEERN. EVENAAR 63 DE MEERN www.evenaar63.nl Evenaar 63, De meern Zeer goed onderhouden, uitgebouwde eengezinswoning (ca. 104m²) met verzorgde voortuin, een beschutte achtertuin, een vrijstaande, houten berging

Nadere informatie

TE KOOP FRANS SNIJDERSLAAN 2-B EINDHOVEN. Vraagprijs ,- k.k. AANVAARDING IN OVERLEG

TE KOOP FRANS SNIJDERSLAAN 2-B EINDHOVEN. Vraagprijs ,- k.k. AANVAARDING IN OVERLEG TE KOOP FRANS SNIJDERSLAAN 2-B EINDHOVEN Perfect afgewerkte tussenwoning met mooie overkapping, berging en royale aangelegde tuin. Fraai afgewerkt met kunststof kozijnen met HR++ beglazing, strakke moderne

Nadere informatie

Lindestraat 22, te Valkenswaard

Lindestraat 22, te Valkenswaard Lindestraat 22, te Valkenswaard Vraagprijs 215.000,- kosten koper Bouwjaar : 1955 Woningtype : Tussenwoning Woonoppervlakte : circa 100 m² Inhoud : circa 360 m³ Perceel : circa 170 m² Kamers : 5 Ligging

Nadere informatie

Alblasserdam. Brunel 20. Home 4 You Makelaars Sumatraplein XP Dordrecht T E I

Alblasserdam. Brunel 20. Home 4 You Makelaars Sumatraplein XP Dordrecht T E I Alblasserdam Brunel 20 Home 4 You Makelaars Sumatraplein 8 3312 XP Dordrecht T 078 645 2996 E info@home4you.nu I www.home4you.nu Echt af! Dit is wat u als gezin zoekt: Deze hoekwoning op een fraai hoekperceel

Nadere informatie

van Egmondstraat 6 Nieuw-Beijerland

van Egmondstraat 6 Nieuw-Beijerland van Egmondstraat 6 Nieuw-Beijerland Geheel gemoderniseerd, direct bewoonbare, verzorgde 5 kamer tussenwoning met dubbele dakkapel Luxe keuken en badkamer en ruime achtertuin op het zuidwesten gesitueerd

Nadere informatie

TE KOOP. Zeestraat K.K HN Zevenbergen

TE KOOP. Zeestraat K.K HN Zevenbergen Zeestraat 96 4761 HN Zevenbergen TE KOOP 229.000 K.K. Zeestraat 96 4761 HN Zevenbergen Inleiding Perfect afgewerkt, instapklaar en gemoderniseerd. Ruime eengezinswoning met voor- en achtertuin voorzien

Nadere informatie

HOLWARDASTRAAT 17 DORDRECHT STERRENBURG. Vissersdijk Beneden 25 T E I

HOLWARDASTRAAT 17 DORDRECHT STERRENBURG. Vissersdijk Beneden 25 T E I In rustige straat in de gewilde woonwijk Sterrenburg gelegen, ruime eengezinswoning met onder andere 4 slaapkamers, parkeerplaats op eigen grond en zonnige tuin op het westen. Deze in 1978 gebouwde eengezinswoning

Nadere informatie

Genneperweg 75. Eindhoven

Genneperweg 75. Eindhoven Sfeervol gemoderniseerd jaren 30 herenhuis met authentieke elementen zoals paneeldeuren en terrazzovloeren. De woning beschikt over een doorzonwoonkamer, karakteristieke keuken, luxe badkamer, 3 slaapkamers,

Nadere informatie