3. GOEDKEURING NOTULEN dd Er staat agenda boven i.p.v. notulen. Na aanpassing worden de notulen goedgekeurd.

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "3. GOEDKEURING NOTULEN dd Er staat agenda boven i.p.v. notulen. Na aanpassing worden de notulen goedgekeurd."

Transcriptie

1 NOTULEN OR DE WENTELWIEK Leden OR Directie Team Afwezig: Stephan Struijk, Stenny Tops. Iris Versteijnen (secr.) Mathijs van Suilichem (Voorzitter) Marjon Pijs (Penningmeester) Yvonne Duitsman Rianne van de Wijdeven Ruth Kuijpers Yvonne / Hélène Diana Pouwels Donderdag :00 uur Daphne v.d. Hee Pascal v.d. Berg Laurens Liebregts Wilma Raaijmakers Toehoorder: N.V.T. 1. OPENING 2. IN TE BRENGEN PUNTEN N.V.T. 3. GOEDKEURING NOTULEN dd Er staat agenda boven i.p.v. notulen. Na aanpassing worden de notulen goedgekeurd. 4. WERKGROEPEN/FESTIVITEITEN 4.1 Terugblik Sinterklaas (Yvonne D) Strooipiet is geweest, is goed gegaan. Paard en wagen bij aankomst van sint op school kon niet doorgaan i.v.m. ziekte van de paardenman. Afscheiding maken met behulp van rood / wit lint was prettig. De kinderen hadden goed zicht en het was veilig. Tip voor volgend jaar: gebruik plastic vlaggetjes (aanwezig op school) i.p.v. rood / wit lint voor de afzetting, dit staat wat vriendelijker. Sint in de klassen was erg leuk, de foto s zijn goed ontvangen. Bonnetjes zijn ingeleverd, alleen de spullen moeten nog worden opgeruimd. Ruth en Yvonne bieden aan om de nieuwe OR kast in te ruimen. Er worden nog banners gekocht van sint voor volgend jaar. Draaiboek moet worden aangepast. 4.2 Terugblik Kerst (Iris) Het vuur buiten was mede door de wind gevaarlijk. Het geluid buiten met microfoon was niet goed. Het zingen buiten bij dit vuur had geen meerwaarde. Het maakte ook dat het rode loper moment niet goed liep omdat alle kinderen tegelijk naar binnen stormden. Hierdoor konden er geen foto s gemaakt worden. Dit is jammer, volgend jaar geen samenzang meer bij het vuur.

2 Optredens in de aula voor ouders was erg leuk. Doordat de klassen door elkaar optreden bleef iedereen goed zitten. Er was aandacht van ouders. Door enkele ouders is aangegeven dat het binnen in de aula te donker was. Met de verlichting in de aula is het kiezen voor veel licht of voor sfeer. Volgend jaar een nieuw goed doel uitkiezen. Ideeën: speeltuin, kinderboerderij, Kenia project. Idee is om de kinderen zelf te laten kiezen, bijvoorbeeld in september. Ander idee is om goed doel te koppelen aan Sinterklaas, zoals Speelkracht en speelgoed in te zamelen. Allergielijst van school is niet up to date. Door Helene wordt aangegeven dat het moeilijk is omdat ze afhankelijk zijn van wat ouders zelf aanleveren. 4.3 Terugblik filmhuis Kerstvakantie (Wilma) Bij de 1 e en 2 e film waren beide 6 kinderen. Films zijn goed ontvangen. Bij groep 7 en 8 waren 16 kinderen opgegeven, er zijn er 3 niet op komen dagen. Mogelijk hebben kinderen zich zelf opgegeven, volgende keer per mail checken bij ouders of kinderen inderdaad zijn opgegeven. Nu is er achteraf een mail naar ouders gegaan. Volgende keer film aankondigen op de website van de school / OR: info aanleveren bij Mathijs. Wachtwoord om in te loggen moet nog doorgegeven worden door Yvonne. Aangeven wordt dat inloggen onder de naam van een kind ook kan, gast inlogcode is dus niet meer nodig. Geluidsstekker is niet goed meer en moet vervangen worden door school. Voor Filmhuis van 20 februari is nog hulp nodig! 4.4 Vooruitblik Carnaval (13 Feb carnaval, 15 Feb optocht) Voor de optocht is al volop gebrainstormd en worden dingen geregeld. Thema is Wereldkampioen feest maken, gekoppeld aan het jubileum van de school. Carnaval op school, opzet van de ochtend blijft hetzelfde als vorig jaar. De klassen die s middags nog naar school moeten: activiteit in de eigen klas. Laat even per mail aan Pascal weten als je mee kan helpen bij het versieren of vrijdagochtend op school. Klasse-ouders van de kleuters kunnen ook gevraagd worden voor de vrijdagochtend bij het aankleden van de kleuters. 4.5 Vooruitblik Pasen Draaiboek van vorig jaar is aangepast en opgeslagen in archief OR door Iris. Vraag is wat de leerkrachten van groep 5 t/m 8 willen qua activiteit. Hier kan nl. sponsoring of hulp voor komen vanuit de OR. Dit moet minimaal 2 weken voor de paasactiviteit worden aangegeven bij Daphne.

3 Verder moet er nog een afspraak worden gemaakt op school over de datum van de paasactiviteit: donderdag of vrijdag? Yvonne zorgt er voor dat Pasen wordt besproken op de komende studiedag. 4.6 Vooruitblik Thema avond Thema-avond is geregeld, aankondiging kan morgen in de Nieuwsbrief. Door school wordt aangegeven dat er op 26 februari 10 minuten gesprekken zijn. I.v.m. verstoringen die avond en dat veel ouders die avond niet kunnen moet gekeken worden of de avond verschoven kan worden. Iris stemt dit af met Stenny. Het aangeleverde bericht wordt niet in de Nieuwsbrief geplaatst. 4.7 Vooruitblik NL Doet Stephan heeft bij Mathijs aangegeven dat de wensen van school nog niet bekend zijn. Stephan schrijft het aanvraagformulier verder. Mathijs checkt bij Stephan wat de stand van zaken is. 4.8 Vooruitblik Jubileum Leerkrachten voor de Jubileumcommissie zijn Tim en Kees. Zij gaan een brainstormsessie plannen. Voorlopig is Mathijs aanspreekpunt namens de OR hiervoor. Mathijs neemt contact op met Tim en Kees voor verdere stappen. 8 BESTUUR Update penningmeester Ongeveer 79% van de ouderbijdrage is binnen. Er zijn 5 kinderen bekend die bekend zijn bij Stichting Leergeld, voor hen wordt de bijdrage kwijt gescholden door de OR. Er zijn een aantal kinderen van school, hiervoor verwachten we geen bijdrage meer. Het lijkt er op dat de extra bijdrage dit jaar lager uit gaat vallen. 9 MEDEDELINGEN/LOPENDE ZAKEN N.V.T. 10 MEDEDELINGEN SCHOOL De politie heeft contact opgenomen met de school, ze vinden de verkeerssituatie bij school gevaarlijk. Er is een plan gemaakt door meerdere partijen voor meer veiligheid. Yvonne vertelt wat het plan is. Iris geeft aan dat het belangrijk is om nog naar de verlichting te kijken bij de oversteek bij de verkeersdrempel. Waarschijnlijk zal de middenpoort verplaatst worden om goede entree voor de school voor voetgangers te houden. Volgende week is het mogelijk voor ouders om in te loggen in het leerlingvolgsysteem. In de Nieuwsbrief komt tevens te staan dat het belangrijk is om voorzichtig te zijn met het bespreken van de resultaten uit dit systeem met je kind. 11 ACTIEPUNTENLIJST Zie actielijst op volgende pagina.

4 9. RONDVRAAG Is er al een terugkoppeling van de Sportraad over de Avond4daagse? Yvonne vraagt dit na bij Kees. Yvonne D: er staat veel water bij de zandbak bij de kleuters. Dit is een mogelijke klus voor NL Doet, Yvonne D mailt hierover met Stephan. Wilma: Waarom wordt er m.b.t. bijvoorbeeld kinkhoest en waterpokken soms klasse specifiek g d en soms de hele school? Dit heeft te maken met privacy. Er is geen richtlijn vanuit de GGD hierover en wordt door de directie van de school per keer bekeken. Er wordt nog aangegeven dat de info soms duidelijker kan en dat in het geval van de kinkhoest de klas van deze leerling beter geïnformeerd had kunnen worden, zij lopen meer risico. Pascal: T-shirts: het bedrijf van de de vader van een van de leerlingen kan sportshirts bedrukken. Dubbelzijdig bedrukken zou 7,50 euro per shirt gaan kosten, bij afname van 250 stuks. Pascal gaat samen met Yvonne Betting kijken om volgende keer wat shirts mee te nemen om de kwaliteit van verschillende shirts van verschillende bedrijven te vergelijken. Volgende OR vergadering : 12 maart 2015

5 Actiepuntenlijst Nr Onderwerp Behandelaar Datum inbreng Datum afgewerkt 36 Gemaximeerd bedrag meesters-juffendag School geeft indicatie aan DB 38 Aanpassen draaiboek afscheid groep 8 door Iris Inge: Iris vraagt stand van zaken op. 40 Werkgroep speeltoestel basketbalpaal Daphne Maart 2015 Daphne gaat inventariseren. 41 Meer aandacht en PR voor kledinginzameling Stephan Uniforme foto's OR leden DB Stickers ronddelen in klassen voor reclame Stephan kleding inzameling. 14 Opruimen sint spullen. Werkgroep sint Banners kopen voor sintversiering voor volgend jaar. Draaiboek sint aanpassen. 15 Inruimen nieuwe OR kast. Yvonne D en Ruth 16 Draaiboek kerst maken Iris Vermelden enquete bij de leerlingen i.v.m. nieuw goed doel bij kerst in september. 17 Aanleveren info Filmhuis voor op de website Marjon / Wilma bij Mathijs voor film in carnavalsvakantie. 18 Met team bespreken Yvonne B dat groep 5 t/m 8 sponsoring en hulp kan hebben vanuit OR voor Paasactiviteit. Minimaal 2 weken voor de activiteit aangeven bij Daphne. - Wanneer vindt paasactiviteit plaats? 19 Afstemmen met Stenny dat thema avond Iris verzet moet worden. 20 Checken stand van zaken NL-Doet bij Mathijs Stephan. 21 Contact opnemen met Tim en Kees i.v.m. Mathijs werkgroep Jubileum. 22 Navragen terugkoppeling Sportraad aan Kees Yvonne B m.b.t. Avond4Daagse. 23 Nieuwe school shirts: vergelijken prijzen en kwaliteit, opvragen samples van shirts. Pascal en Yvonne B

Team Diana Pouwels Koekjes: Stephan Afwezig: Pascal v.d. Berg, Marjon Pijs (Penningmeester).

Team Diana Pouwels Koekjes: Stephan Afwezig: Pascal v.d. Berg, Marjon Pijs (Penningmeester). AGENDA OR DE WENTELWIEK Leden OR Iris Versteijnen (secr.) Mathijs van Suilichem (Voorzitter) Yvonne Duitsman Stenny Tops Rianne van de Wijdeven Ruth Kuijpers Donderdag 20.11.2014 20:00 uur Daphne v.d.

Nadere informatie

Donderdag :00 uur Stephan Struijk Wilma Raaijmakers

Donderdag :00 uur Stephan Struijk Wilma Raaijmakers NOTULEN OR DE WENTELWIEK Leden OR Iris Versteijnen (secr.) Mathijs van Suilichem (Voorzitter) Marjon Pijs (Penningmeester) Stenny Tops Rianne van de Wijdeven Ruth Kuijpers Donderdag 22.09.2016 20:00 uur

Nadere informatie

Donderdag :00 uur Daphne v.d. Hee Pascal v.d. Berg Stephan Struijk Laurens Liebregts Wilma Raaijmakers

Donderdag :00 uur Daphne v.d. Hee Pascal v.d. Berg Stephan Struijk Laurens Liebregts Wilma Raaijmakers AGENDA OR DE WENTELWIEK Leden OR Directie Team Iris Versteijnen (secr.) Mathijs van Suilichem (Voorzitter) Marjon Pijs (Penningmeester) Stenny Tops Rianne van de Wijdeven Ruth Kuijpers Yvonne / Hélène

Nadere informatie

Jaarplan Oudervereniging Schooljaar

Jaarplan Oudervereniging Schooljaar Jaarplan Oudervereniging Schooljaar 2014 2015 Oudervereniging De Wentelwiek VOORWOORD Schooljaar 2014/2015 is een bijzonder jaar waarin we als brede school een lustrum te vieren hebben. Wij, de Ouderraad

Nadere informatie

Jaarverslag Oudervereniging Schooljaar

Jaarverslag Oudervereniging Schooljaar Jaarverslag Oudervereniging Schooljaar 2013 2014 Oudervereniging De Wentelwiek VOORWOORD Beste ouders/verzorgers, De plannen van de Ouderraad (OR) voor het schooljaar 2014-2015 zijn inmiddels gemaakt en

Nadere informatie

Jaarplan Oudervereniging Schooljaar

Jaarplan Oudervereniging Schooljaar Jaarplan Oudervereniging Schooljaar 2015 2016 Oudervereniging De Wentelwiek VOORWOORD En het is alweer begonnen, het nieuwe schooljaar 2015/2016. We staan als Ouderraad (OR) van de Wentelwiek al weer paraat

Nadere informatie

NOTULEN STG. OUDERRAAD (S.O.R.)

NOTULEN STG. OUDERRAAD (S.O.R.) NOTULEN STG. OUDERRAAD (S.O.R.) sor.vlasgaard@gmail.com Datum: 19 december 2016 Aanwezig: Afwezig: Anke Suijs (voorzitter) Willemien Manders (leerkracht) Pierrette Cober (penningmeester) Monique van Griensven

Nadere informatie

Jaarverslag Oudervereniging Schooljaar

Jaarverslag Oudervereniging Schooljaar Jaarverslag Oudervereniging Schooljaar 2014 2015 Oudervereniging De Wentelwiek VOORWOORD De plannen van de Ouderraad (OR) voor het schooljaar 2015/2016 zijn inmiddels gemaakt en vastgelegd in het jaarplan.

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF RIJNSBURG DECEMBER 2017

NIEUWSBRIEF RIJNSBURG DECEMBER 2017 Nieuwsbriefdecember NIEUWSBRIEF RIJNSBURG DECEMBER 2017 Audit Zoals we vermeld hebben in onze nieuwsbrief van november is er door ons bestuur op alle locaties van de Dubbelburg een audit afgenomen. Inmiddels

Nadere informatie

Notulen Vergadering Oudervereniging de Wingerd 12 januari 2017

Notulen Vergadering Oudervereniging de Wingerd 12 januari 2017 Notulen Vergadering Oudervereniging de Wingerd 12 januari 2017 Aanwezig: van Berkom, Jessica Derks, Iebershoff, Debby Rossen, Titulaer, Sherin Sardar en Gosselink (leerkracht). Afwezig: Gabry Brinkhoff,

Nadere informatie

Jaarplan Oudervereniging Schooljaar

Jaarplan Oudervereniging Schooljaar Jaarplan Oudervereniging Schooljaar 2016 2017 Oudervereniging De Wentelwiek VOORWOORD Er is al weer een frisse start gemaakt met schooljaar 2016/2017. We staan als Ouderraad (OR) van de Wentelwiek paraat

Nadere informatie

Agenda vergadering Ouderraad

Agenda vergadering Ouderraad Agenda vergadering Ouderraad Datum : woensdag 12 januari 2011 Tijd : 20.00 uur Aanwezig : Wianda, Richtje, Wilbert, Yvonne, Alie (notulist) Locatie : school 1. Opening De vergadering wordt geopend om 20:15

Nadere informatie

Lonneke heeft zich al een tijde geleden afgemeld als OV lid, blijkt dat de gegevens over de bestuursleden op de website PCS nog niet zijn aangepast,

Lonneke heeft zich al een tijde geleden afgemeld als OV lid, blijkt dat de gegevens over de bestuursleden op de website PCS nog niet zijn aangepast, Onderwerp: Vergadering oudervereniging PCS Datum: 22 januari 2015 Aanwezig: (voorzitter), Archie (penningmeester), Frauke (secretaris), Susan, Yolanda, Melanie, Patricia, Christian, Nicole (bestuursleden),

Nadere informatie

Jaarplan Oudervereniging Schooljaar

Jaarplan Oudervereniging Schooljaar Jaarplan Oudervereniging Schooljaar 2018 2019 Oudervereniging De Wentelwiek VOORWOORD Schooljaar 2018/2019 is alweer gestart en de Ouderraad (OR) van de Wentelwiek staat paraat om er een mooi jaar van

Nadere informatie

Punt 6. TSO commissie: De achternaam van Victor is van Rooij, niet Hennekens.

Punt 6. TSO commissie: De achternaam van Victor is van Rooij, niet Hennekens. Onderwerp: Vergadering oudervereniging PCS Datum: donderdag 9 juli 2015 Tijd: 20.00 21.45 uur Brouwers Archie de Ceuninck van Capelle Thomsen Yolanda Corbeek Nicole Smits-Spekman Susan Angenent-Hilkes

Nadere informatie

Afwezig: Marjo Aanwezig: Sandra, Simone, Lieke, Sophie, Claudia, Nicole, Linda, Chantal, Will, Suzanne, Evelyne

Afwezig: Marjo Aanwezig: Sandra, Simone, Lieke, Sophie, Claudia, Nicole, Linda, Chantal, Will, Suzanne, Evelyne Notulen OR vergadering 19 september 2017 Afwezig: Marjo Aanwezig: Sandra, Simone, Lieke, Sophie, Claudia, Nicole, Linda, Chantal, Will, Suzanne, 1. opening Sophie opent de vergadering en neemt waar voor

Nadere informatie

Jaarverslag Oudervereniging Schooljaar

Jaarverslag Oudervereniging Schooljaar Jaarverslag Oudervereniging Schooljaar 2017 2018 Oudervereniging De Wentelwiek VOORWOORD De plannen van de Ouderraad (OR) voor het schooljaar 2018/2019 zijn inmiddels gemaakt en vastgelegd in het jaarplan.

Nadere informatie

Notulen vergadering bestuur oudervereniging d.d. 26 oktober2015

Notulen vergadering bestuur oudervereniging d.d. 26 oktober2015 Notulen vergadering bestuur oudervereniging d.d. 26 oktober2015 Aanwezig Henskes (penningmeester), van Wieringen (secretaris), van Winden, Westerhoff, Clancy van Wijk Stalman, Annette van Uden, Kromkamp,

Nadere informatie

Welkom op de pagina van de Ouderraad van Het Telraam.

Welkom op de pagina van de Ouderraad van Het Telraam. Welkom op de pagina van de Ouderraad van Het Telraam. Wij hopen u op deze pagina s, alle duidelijkheid te geven over de ouderraad. Mocht u toch nog vragen en/of opmerkingen hebben, dan zien wij graag uw

Nadere informatie

Notulen ouderraad BS Neel dd

Notulen ouderraad BS Neel dd Notulen ouderraad BS Neel dd 09-11-2017 Aanwezig; Nicola, Meinke, Eva, Vivian, Natasja, Kirsten, Sanne Verhaegh, Eefje Eilers, Helma (team), Nicole Afwezig; Iris, Cindy, Ilse (team) 1. Opening Welkom iedereen

Nadere informatie

Sandra de W, Sandra H, Margo, Merel, Joyce, Simone, Gwen, Conny, Suzanne, Sjef, Joost en Antoinette

Sandra de W, Sandra H, Margo, Merel, Joyce, Simone, Gwen, Conny, Suzanne, Sjef, Joost en Antoinette Notulen vergadering ouderraad, 1 oktober 2014 Aanwezigen: Sandra de W, Sandra H, Margo, Merel, Joyce, Simone, Gwen, Conny, Suzanne, Sjef, Joost en Antoinette Namens de MR sloot Hadeline het eerste half

Nadere informatie

15 jan Sam Prinsen Groep 8 25 jan Ruben Kuijpers 20 jan Meester Tim 30 jan Evelien van Elswijk 25 jan Beau Duitsman

15 jan Sam Prinsen Groep 8 25 jan Ruben Kuijpers 20 jan Meester Tim 30 jan Evelien van Elswijk 25 jan Beau Duitsman 12 januari 2018 nummer 6 Agenda 17 jan Koffieuurtje groep 3 en 4 31 jan Koffieuurtje groep 7 en 8 18 jan OR vergadering 1 feb MR vergadering 24 jan Schaak-damtoernooi gr. 6 t/m 8 2 feb Studiedag 26 jan

Nadere informatie

Vergadering Ouderraad NOTULEN. Dinsdag 14 februari uur. Locatie: eamruimte OJBS Het Maasveld

Vergadering Ouderraad NOTULEN. Dinsdag 14 februari uur. Locatie: eamruimte OJBS Het Maasveld Vergadering Ouderraad Dinsdag 14 februari 2017 20.00 uur Locatie: eamruimte OJBS Het Maasveld Aanwezig OR: Jeroen Hesen, Mariëlle Meevis (verslag), Bart Jonker, Helen Jongeneelen, Debbie Aarts, Maike Joosten,

Nadere informatie

1. Opening: Barbara opent vijf over half 8 en verwelkomt de nieuwe leden Silvia B. en Nicole.

1. Opening: Barbara opent vijf over half 8 en verwelkomt de nieuwe leden Silvia B. en Nicole. Notulen MR vergadering 30 oktober 2017 Aanwezig: Barbara, Silvia, Nicole, Marc, Sylvia, Marijke, Ilse Afwezig: Kim, Patrick, Tess Aanwezig vanuit Directie: Ine Aanwezig vanuit GMR: niemand 1. Opening:

Nadere informatie

Ouderraad De Leeuwenburch. Verslag OR-vergadering d.d

Ouderraad De Leeuwenburch. Verslag OR-vergadering d.d Ouderraad De Leeuwenburch Verslag OR-vergadering d.d. 11-03-2014 Aanwezig: Pascale Bakker (penningmeester), Minka Bergman, Esther de Braal, Jo-Anneke Dechamps, Miriam Dissen (voorzitter), Joyce Schink,

Nadere informatie

Medezeggenschapsraad k.b.s. De Hofstee. Corné, Margot, Dimf, EllenL, Daniel, Ad, Miranda, Hester, Lisette

Medezeggenschapsraad k.b.s. De Hofstee. Corné, Margot, Dimf, EllenL, Daniel, Ad, Miranda, Hester, Lisette Medezeggenschapsraad k.b.s. De Hofstee Notulen 08-11-2016 MR Afwezig: Petra MT: - Corné, Margot, Dimf, EllenL, Daniel, Ad, Miranda, Hester, Lisette Agendapunt * 19.30 uur: Overleg MR - ICT - Ouderbetrokkenheid

Nadere informatie

verslag OR 10 mei Opening Aanwezig: Anna, Natascha, Sandra, Nico, Sylvia, Karin, Brigit Afwezig: Adriaan, Patricia, Simone, René, Lianne

verslag OR 10 mei Opening Aanwezig: Anna, Natascha, Sandra, Nico, Sylvia, Karin, Brigit Afwezig: Adriaan, Patricia, Simone, René, Lianne verslag OR 10 mei 2016 1. Opening Aanwezig: Anna, Natascha, Sandra, Nico, Sylvia, Karin, Afwezig: Adriaan, Patricia, Simone, René, Lianne 2. Notulen vorige vergadering 14-3-2016 n.a.v. de notulen: Heely

Nadere informatie

Astrid ( begin van de vergadering), Joost, Conny, Simone, Gwen, Sandra H, Margo, Sandra de W., Ellen, Antoinette ( notulist)

Astrid ( begin van de vergadering), Joost, Conny, Simone, Gwen, Sandra H, Margo, Sandra de W., Ellen, Antoinette ( notulist) Notulen vergadering ouderraad, 15 januari 2015 Aanwezigen: Astrid ( begin van de vergadering), Joost, Conny, Simone, Gwen, Sandra H, Margo, Sandra de W., Ellen, Antoinette ( notulist) Afwezigen met melding:

Nadere informatie

Reguliere vergadering. Notulen OV- vergadering donderdag 09 maart 2017

Reguliere vergadering. Notulen OV- vergadering donderdag 09 maart 2017 Notulen OV- vergadering donderdag 09 maart 17 Aanwezig: Afwezig : Voorzitter : Notulist : Angelique (vz), Wendy, Diana,, Necati(scr), Desiree, Cynthia, Rosaima, Marcia, Daniëlle Paez Porraz, Carla, Ineke

Nadere informatie

Notulen Ouderraadsvergadering donderdag 9 januari 2013

Notulen Ouderraadsvergadering donderdag 9 januari 2013 Openbare basisschool De Trinoom OUDERRAAD Notulen Ouderraadsvergadering donderdag 9 januari 2013 Aanwezig: Anita Thomassen, Barbara Wolff, Edith Keller, Francien Mels (penningmeester), Ingrid Mali (voorzitter),

Nadere informatie

Notulen vergadering oudervereniging de Pontus. Datum: 13 januari 2016 Locatie: Koffiecorner SMH Notulist: Yvette Tax

Notulen vergadering oudervereniging de Pontus. Datum: 13 januari 2016 Locatie: Koffiecorner SMH Notulist: Yvette Tax Notulen vergadering oudervereniging de Pontus Datum: 13 januari 2016 Locatie: Koffiecorner SMH Notulist: Yvette Tax Aanwezig: Hyun-Sook Poppelaars-Fens, Yvette Tax, Pascale Mathon, Ursula van den Oort,

Nadere informatie

Marit Dries, Adjunct-directeur is aangeschoven en heeft zich voorgesteld

Marit Dries, Adjunct-directeur is aangeschoven en heeft zich voorgesteld Notulen OV-vergadering maandag 6 juni 017 Aanwezig: Afwezig : Voorzitter : Notulist : (vz), Diana,,,, Desiree, Daniëlle Kramer, Daniëlle Paez Porraz, (scr),, Anna, Daniëlle Haverkort, Marcia,, Cindy, Carla,

Nadere informatie

Notulen Ouderraad. 1. Opening en vaststellen agenda Bram opent de vergadering en heet de aanwezigen van harte welkom.

Notulen Ouderraad. 1. Opening en vaststellen agenda Bram opent de vergadering en heet de aanwezigen van harte welkom. Notulen Ouderraad Datum: Dinsdag 8 november 2016 Aanvang: 20.00 uur Locatie: De Hoeve Aanwezig: Bram Gerards, Marlies Mobach, Ilona Vroegh, Jolanda van Leijenhorst, Paul van Aalst, Ellen v/d Wijgaarden,

Nadere informatie

Notulen van de MR vergadering OBS Koolhoven d.d

Notulen van de MR vergadering OBS Koolhoven d.d Notulen van de MR vergadering OBS Koolhoven d.d. 26-01- 16 Aanwezig: Jeroen, Doortje, Vivian, Hadeline(vz), Anne, Natacha en Sep (secr) Afwezig: Astrid, Daniëlle. 1. OPENING EN MEDEDELINGEN 1.1 De voorzitter

Nadere informatie

Notulen vergadering bestuur oudervereniging d.d. 22 juni 2015

Notulen vergadering bestuur oudervereniging d.d. 22 juni 2015 Notulen vergadering bestuur oudervereniging d.d. 22 juni 2015 Aanwezig Debby Henskes (penningmeester), van Wieringen (secretaris), van Winden, Westerhoff, Schuring, Nathalie Holtslag, Clancy van Wijk Stalman

Nadere informatie

Nieuwsbrief november/december 2015

Nieuwsbrief november/december 2015 Nieuwsbrief november/december 2015 4 december bezoekt Sint Kei 13 Vrijdag 4 december komt Sinterklaas een bezoekje brengen aan onze school. Alle kinderen worden om 8.30 uur verwacht op het schoolplein.

Nadere informatie

Ouderraad van de openbare basisschool Het Startblok nr. 10/ Goedkeuring van de notulen van de laatst gehouden vergadering d.d.

Ouderraad van de openbare basisschool Het Startblok nr. 10/ Goedkeuring van de notulen van de laatst gehouden vergadering d.d. Titel Datum Lokatie Notulen Ouderraadvergadering Donderdag 11 november, na de jaarvergadering Het Startblok Aanwezig Dorina van Putten Voorzitter Henk van Noord Penningmeester Janine de Keijzer Bianca

Nadere informatie

Notulen OR vergadering

Notulen OR vergadering Notulen OR vergadering Datum: 7 februari 2017 Aanwezig: Marlies,, Karin, Mark, Edwin, Charlotte, Marleen, Reiner, Sander, Afwezig: Liesbeth, Annemarieke 1. Welkom 2. Notulen Notulen worden goedgekeurd.

Nadere informatie

Notulen vergadering M.R.

Notulen vergadering M.R. Notulen vergadering M.R. NOTULEN MR Vergaderdatum: 10-11-2016 Tijd: 19.30 uur Vergaderlocatie: Lerarenkamer BS St. Bavo Voorzitter: Yvonne Frijters Secretaris: Kees Frijters Mathijssen Notulist: Mandy

Nadere informatie

Vergadering Medezeggenschapraad/OR BS De Veste Nummer Not Vergaderdatum Bladzijde 1

Vergadering Medezeggenschapraad/OR BS De Veste Nummer Not Vergaderdatum Bladzijde 1 Notulen Vergadering Medezeggenschapraad/OR BS De Veste Nummer Not301018 Bladzijde 1 Vergaderlocatie Aanwezig: BS De Veste Janneke Kemmeren Gerry Biemans Simone de Vos Jadine Spierings Ellen Boonman Eric

Nadere informatie

Agendapunt Bespreekpunt of Besluit Actie door

Agendapunt Bespreekpunt of Besluit Actie door aanwezig afwezig Notulen OR vergadering van maandag 16-01-2017 20.00 uur en bij start Lonneke (team) Jet (voorz.) Miranda Anick - Lotte Simone- - (secr.) Ellis Agendapunt Bespreekpunt of Besluit Actie

Nadere informatie

Notulen MR-vergadering

Notulen MR-vergadering Notulen MR-vergadering Maandag 23 november 2015 Tijd: 19:30 21.30 uur Voorzitter: Notulist: Aanwezig: Udo van der Groen Guido Crijns Udo van der Groen, Guido Crijns, Noortje Goemans, Jos de Doelder, Lotte

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF 14 5 december 2014

NIEUWSBRIEF 14 5 december 2014 DATA OVERZICHT: Maandag 8 december School in Kerstsfeer brengen vanaf 13:15 uur Vrijdag 12 december Studiedag onderbouw (leerlingen groep 1-4 vrij) Donderdag 18 december Kerstviering in de vooravond. (leerlingen

Nadere informatie

Week van de mediawijsheid

Week van de mediawijsheid Jaargang 10 Nummer 7 16 november 2018 Agenda Maandag 19 - vrijdag 23 november Dinsdag 20 november Dinsdag 20 november Woensdag 21 november Donderdag 22 november Woensdag 28 november Donderdag 29 november

Nadere informatie

Notulen MR 1 dinsdag 13 september 2016 Aanwezig: Anne, Mirjana, Irene, Ilse, Florinde en Paul Maarten en Selma (directie),

Notulen MR 1 dinsdag 13 september 2016 Aanwezig: Anne, Mirjana, Irene, Ilse, Florinde en Paul Maarten en Selma (directie), Notulen MR 1 dinsdag 13 september 2016 Aanwezig: Anne, Mirjana, Irene, Ilse, Florinde en Paul Maarten en Selma (directie), Afwezig met bericht: - 1.Opening, vaststelling agenda Agenda wordt goedgekeurd.

Nadere informatie

Notulen MR-vergadering 26 augustus 2013

Notulen MR-vergadering 26 augustus 2013 Notulen MR-vergadering 26 augustus 2013 Aanwezig: lerarengeleding: Julia (voorzitter), Mayra, Lianne, oudergeleding: Jamillah, Loes (verslag), directie: Alienke (punt 9 en 10), Yola (punt 9 en 10) Afwezig:

Nadere informatie

VERSLAG MR-VERGADERING 'DE ARK' & 'DE ARK VAN NOACH'

VERSLAG MR-VERGADERING 'DE ARK' & 'DE ARK VAN NOACH' Aan: Leden van de Medezeggenschapsraad VERSLAG MR-VERGADERING 'DE ARK' & 'DE ARK VAN NOACH' Datum: 26 oktober 2015 Locatie: Aanwezig: De Ark van Noach Paul Swart(voorzitter), Ingrid Meijers(notulen), Marina

Nadere informatie

Notulen van de vergadering

Notulen van de vergadering Notulen van de vergadering 26-06-2017 Aanvang: 19.30 uur. Eindtijd: 21.45 uur. Voorzitter: Manon Afwezig: Diana met kennisgeving Aanwezig: Jürgen Kroot namens OV Notulen: Diana: 17-10 / 26-6 Leona: 16-1

Nadere informatie

Ouderraad van de openbare basisschool Het Startblok nr. 11/12-1. 2. Goedkeuring van de notulen van de laatst gehouden vergadering d.d.

Ouderraad van de openbare basisschool Het Startblok nr. 11/12-1. 2. Goedkeuring van de notulen van de laatst gehouden vergadering d.d. Titel Datum Lokatie Notulen ouderraad vergadering Maandag 5 september, 19.45 uur Het Startblok Aanwezig Dorina van Putten Voorzitter Henk van Noord Janine de Keijzer Bianca Hameete Corrie v/d Winden Mirelle

Nadere informatie

Mei 2014 NIEUWSBRIEF

Mei 2014 NIEUWSBRIEF Mei 2014 NIEUWSBRIEF Engels in groep 1/2 a Ik (Jolanda) heb als module voor de Taalcursus die we volgen Engels op de basisschool gekozen. Het is erg leuk om met de kleuters Engelse lessen te doen. Ze vinden

Nadere informatie

Notulen Oudercommissie BSO De Singel

Notulen Oudercommissie BSO De Singel Notulen Oudercommissie BSO De Singel Datum vergadering: dinsdag 15 februari 2011 Aanwezig: Esmee Kansil, Marloes Boter - de Vries, Barry Rats, Christianne van den Dungen, Anouk de Bont (notulen) Afwezig:

Nadere informatie

Agenda. Hoofdluis. Adviesgesprekken eind februari. Jarigen. Van 29 november t/m 12 december. NIEUWSBRIEF 8 vrijdag 29 november 2013

Agenda. Hoofdluis. Adviesgesprekken eind februari. Jarigen. Van 29 november t/m 12 december. NIEUWSBRIEF 8 vrijdag 29 november 2013 Postbus 63, 5670 AB Nuenen Jacobushoek 5, 5672 HZ Nuenen T 040-28 31 130 E info@dewentelwiek.nl, www.dewentelwiek.nl NIEUWSBRIEF 8 vrijdag 29 november 2013 Agenda 29 november Nieuwsbrief 8 5 december Sint

Nadere informatie

Toevoeging over de onduidelijkheden rondom het peuterspeelzaalgebeuren.

Toevoeging over de onduidelijkheden rondom het peuterspeelzaalgebeuren. Notulen van de gezamenlijke vergadering van 19 januari 2011 Aanwezig: Lykele, Claudia, Boukje, Gjiltsje, Richtsje, Alie, Wilbert en Henny Afwezig wegens ziekte: Yvonne en Wianda 1 Opening Claudia opent

Nadere informatie

Notulen Ouderraadvergadering 2 november 2015

Notulen Ouderraadvergadering 2 november 2015 Notulen Ouderraadvergadering 2 november 2015 Aanwezig: Antoinette (voorzitter), Marie-Louise (secretaris), Angelique S. (penningmeester), Angelique L., Dilek, Dorinda, Mark, Monique, Madelon, Tinie 1.

Nadere informatie

Notulen OR vergadering van maandag uur. Hilde (team) Jet (voorz.) Miranda Anick - Lotte Simone- Carolien - Ellis -Bernadette (secr.

Notulen OR vergadering van maandag uur. Hilde (team) Jet (voorz.) Miranda Anick - Lotte Simone- Carolien - Ellis -Bernadette (secr. Notulen OR vergadering van maandag 28-11-2016 20.00 uur aanwezig afwezig Hilde (team) Jet (voorz.) Miranda Anick - Lotte - Carolien - Ellis -Bernadette (secr.) nvt Agendapunt Bespreekpunt of Besluit Actie

Nadere informatie

MR & Directie: (19: uur)

MR & Directie: (19: uur) NOTULEN MR OVERLEG Datum: 23 juni 2015 Plaats: Personeelskamer Het Spectrum Tijd: 19.30 22.00 uur Uitgenodigd: Afwezig: Adviserend: C. Houkes (Voorzitter), R. Kat (secretaris), C. Burgers, N. Nieuwveld,

Nadere informatie

Agenda. 5 spetember nummer 1. NIEUWSBRIEF 7 vrijdag 15 november 2013

Agenda. 5 spetember nummer 1. NIEUWSBRIEF 7 vrijdag 15 november 2013 Postbus 63, 5670 AB Nuenen Jacobushoek 5, 5672 HZ Nuenen T 040-28 31 130 E info@dew entelwiek.nl, www.dewentelwiek.nl NIEUWSBRIEF 7 vrijdag 15 november 2013 5 spetember 2014 - nummer 1 Agenda 9 sept Start

Nadere informatie

Jaarverslag Ouderraad. De Sleutelbloem Schooljaar 2015/2016

Jaarverslag Ouderraad. De Sleutelbloem Schooljaar 2015/2016 Jaarverslag Ouderraad De Sleutelbloem Schooljaar 2015/2016 Voorwoord Voor u ligt het jaarverslag van de Ouderraad van Katholieke basisschool de Sleutelbloem. In dit verslag informeren wij u over de samenstelling

Nadere informatie

Surprises van groep 5 t/m 8 mogen mee naar school Groep 5 t/m 8 naar Sinterklazemearke in Winsum

Surprises van groep 5 t/m 8 mogen mee naar school Groep 5 t/m 8 naar Sinterklazemearke in Winsum Agenda november 2018 Woensdag 28 nov t/m 3 dec. Woensdag 28 november Vrijdag 30 november Leerlingenraad (2) Dinsdag 4 december Woensdag 5 december Woensdag 19 december Surprises van groep 5 t/m 8 mogen

Nadere informatie

Notulen Ouderraadsvergadering maandag 18 februari 2013

Notulen Ouderraadsvergadering maandag 18 februari 2013 Openbare basisschool De Trinoom OUDERRAAD Notulen Ouderraadsvergadering maandag 18 februari 2013 Aanwezig: Anita Thomassen, Barbara Wolff, Bert Hogemans, Edith Keller, Francien Mels (penningmeester), Ingrid

Nadere informatie

En van de Sint. Gelijk door naar de Kerst

En van de Sint. Gelijk door naar de Kerst Woensdag 6 december AFGELOPEN WEEK.. Kregen wij bezoek van de gympieten. De groepen 1 tot en met 4 konden in de gymzaal laten zien hoe goed zij het pietengymmen beheersten. Een van de pieten had zelfs

Nadere informatie

Oudervereniging De Vogels notulen 12 oktober 2010

Oudervereniging De Vogels notulen 12 oktober 2010 Oudervereniging De Vogels notulen 12 oktober 2010 Locatie: Hugo de Vrieslaan 81 Aanwezig: Ellen, Antoinette, Jet, Janneke, Naomi, Claire, Marèse (notulen) Afwezig: Wendy 1. Vaststellen agenda De agenda

Nadere informatie

GMR-VERGADERING Volgende vergadering komt er terug wat er in de GMR is besproken.

GMR-VERGADERING Volgende vergadering komt er terug wat er in de GMR is besproken. Notulen MR OBS De Nijenoord Aan : Leden MR Van : Helma Drost Referentie : Notulen MR_20171115 Datum : 15-11-17 Versie : 1.0 Onderwerp : Notulen MR Aanwezig : Helma Drost, Daniëlle Groothedde, Leon Rokker,

Nadere informatie

Saenparel INFO

Saenparel INFO Saenparel INFO 08-12-2014-05-01-2015 Agenda: Ma 08-12 De school versieren in het Kerst thema Ma 08-12 OR vergadering 19.30 uur Do 18-12 Ochtend: kerstviering in de kerk Do 18-12 Alle kinderen zijn de middag

Nadere informatie

Afwezig: Anneke Wenting en Steve Abdul Sovan (beide met kennisgeving)

Afwezig: Anneke Wenting en Steve Abdul Sovan (beide met kennisgeving) Notulen vergadering Ouderraad 8 september 2015 Aanwezig: Jolanda Boud (voorzitter), Tim Klaasen (vice-voorzitter), Anja Schagen (secretaris), Tamara Sertorelli (penningmeester), Paul Borrias, Timo van

Nadere informatie

Notulen MR-vergadering op

Notulen MR-vergadering op Notulen -vergadering op 20-9-2018 1. Opening en vaststellen van de agenda De voorzitter opent de vergadering. 2. Mededelingen en ingekomen stukken Schoolgids Examenreglement ter instemming ter instemming

Nadere informatie

Verslag Ouderraad vergadering 14 november 2013

Verslag Ouderraad vergadering 14 november 2013 Verslag Ouderraad vergadering 14 november 2013 1. Opening; afmeldingen van Klarinda, Charlotte en Gerko. Sandra stopt per direct ivm ziekte. Klarinda kaartje sturen namens OR. Gerko en Klarinda hebben

Nadere informatie

Notulen MR 4 maandag 13 februari 2017

Notulen MR 4 maandag 13 februari 2017 Notulen MR 4 maandag 13 februari 2017 Aanwezig : Anne, Mirjana, Florinda, Paul, Ilse, Selma (directie), Natasja (notulen) Afwezig met bericht : Irene -------------------------------------------------------------------------------------------------------

Nadere informatie

Notulen MR-vergadering OBS De Regenboog Breukelen

Notulen MR-vergadering OBS De Regenboog Breukelen Notulen MR-vergadering OBS De Regenboog Breukelen Datum: 16 november 2011 Tijd: 20:00 22:00 uur Locatie: docentenkamer Aanwezig: Directie: Teamgeleding: Marije Wildschut Hans van Heusden, Evelien Jongeling,

Nadere informatie

Notulen vergadering van de oudervereniging van de Mgr. Scholtensschool, Gehouden op 13 maart 2013 te Wolvega.

Notulen vergadering van de oudervereniging van de Mgr. Scholtensschool, Gehouden op 13 maart 2013 te Wolvega. Notulen vergadering van de oudervereniging van de Mgr. Scholtensschool, Gehouden op 13 maart 2013 te Wolvega. Aanwezig: Marcel Bos, voorzitter en werkgroep verkeer Marjan Groenhof, werkgroep Sport en Spel

Nadere informatie

Hans opent de vergadering. Vandaag zal Joyce notuleren.

Hans opent de vergadering. Vandaag zal Joyce notuleren. Verslag : Vergadering ouderraad KSH Datum : 25 november 2014 Aanwezig : Hans Nijhuis (voorzitter) Wim Velthuis (penningmeester) Joyce van Dijk (notulist) Esther van der Linden Arenda Doets Petra Bouterse

Nadere informatie

JAARVERGADERING BASISSCHOOL DE RIETKRAAG OUDERRAAD EN MEDEZEGGENSCHAPSRAAD

JAARVERGADERING BASISSCHOOL DE RIETKRAAG OUDERRAAD EN MEDEZEGGENSCHAPSRAAD JAARVERGADERING BASISSCHOOL DE RIETKRAAG OUDERRAAD EN MEDEZEGGENSCHAPSRAAD DATUM : 28 september 2015 AANVANG: 19.30 UUR Katholieke basisschool De Rietkraag Winterkoninkje 26 8103 BM Raalte 0572-362688

Nadere informatie

Notulen ouderraadvergadering 12 november 2015

Notulen ouderraadvergadering 12 november 2015 Notulen ouderraadvergadering 12 november 2015 Aanwezig: Heidi, Inge, Angelique, Yvonne, Judith, Rianne, Nelina, Emmy, Cindy Namens het team aanwezig: Liesbeth, Sonja Afwezig: Linda, Henriette, Belinda,

Nadere informatie

Kaardebol scoort vergeleken met de andere vier scholen van OPO-R in Culemborg goed in het rapport van de inspectie.

Kaardebol scoort vergeleken met de andere vier scholen van OPO-R in Culemborg goed in het rapport van de inspectie. Notulen MR-vergadering maandag 20 april 2015 OBS De Kaardebol Aanwezig: Haiko, André, Anja, Corrie, Ilse en Janneke Afwezig: Tim, Yvonne Notulist: Janneke 1. Opening/ vaststellen agenda Haiko opent de

Nadere informatie

Notulen MR-vergadering dinsdag 20 januari 2015 OBS De Kaardebol. Aanwezig: André, Tim, Anja, Corrie, Ilse en Janneke. Afwezig: Marga, Yvonne, Haiko

Notulen MR-vergadering dinsdag 20 januari 2015 OBS De Kaardebol. Aanwezig: André, Tim, Anja, Corrie, Ilse en Janneke. Afwezig: Marga, Yvonne, Haiko Notulen MR-vergadering dinsdag 20 januari 2015 OBS De Kaardebol Aanwezig: André, Tim, Anja, Corrie, Ilse en Janneke Afwezig: Marga, Yvonne, Haiko Notulist: Janneke 1. Opening/ vaststellen agenda Tim opent

Nadere informatie

Reguliere vergadering. Notulen OV-vergadering woensdag 04 oktober 2017

Reguliere vergadering. Notulen OV-vergadering woensdag 04 oktober 2017 Notulen OV-vergadering woensdag 04 oktober 017 Aanwezig: Afwezig : Voorzitter : Notulist : (vz),,,, Marloes, Daniëlle Kramer, Daniëlle Paez Porraz, (scr), Rosaima, Anna, Cindy, Anka, Nilda, Linette, Carla,

Nadere informatie

Oudercafé : communicatie op de Achthoek

Oudercafé : communicatie op de Achthoek Oudercafé : communicatie op de Achthoek Aktie n.a.v. input ouders door de Achthoek Thema afsluitingen Input vanuit ouders Wordt als positief ervaren. Kinderen hechten groot belang aan afsluitingen. Gangen:

Nadere informatie

1) Notulen vorige reguliere vergadering OR, incl. actie- en besluitenlijst. Met 1 aanpassing zijn de notulen vastgesteld. M.b.t.

1) Notulen vorige reguliere vergadering OR, incl. actie- en besluitenlijst. Met 1 aanpassing zijn de notulen vastgesteld. M.b.t. AGENDA OR VERGADERING R.K. BASISSCHOOL ST. ALOYSIUS Datum: 7 juli 2014, 20.00 uur Spieringstraat Afwezig: Bram, Fatima. 1) Notulen vorige reguliere vergadering OR, incl. actie- en besluitenlijst Met 1

Nadere informatie

Wiekendje. Vanuit het MT. Basisschool Het Molenven. In dit nummer: 21 januari 2016 2015-2016. Interessante informatie: 21 jan. ALV Oudervereniging

Wiekendje. Vanuit het MT. Basisschool Het Molenven. In dit nummer: 21 januari 2016 2015-2016. Interessante informatie: 21 jan. ALV Oudervereniging Basisschool Het Molenven Wiekendje Koninginnelaan 1c 5263 DP Vught info@molenven.nl jaarboekmolenven@hotmail.nl 21 januari 2016 2015-2016 Interessante informatie: 21 jan. ALV Oudervereniging 19.30 uur

Nadere informatie

Agenda Koffie-uurtje gr. 4 en Koffie-uurtje gr. 6 en 7. Van harte gefeliciteerd!

Agenda Koffie-uurtje gr. 4 en Koffie-uurtje gr. 6 en 7. Van harte gefeliciteerd! 28 november 2018 nummer 5 Agenda 30-11 Koffie-uurtje gr. 4 en 5 12-12 Koffie-uurtje gr. 6 en 7 5-12 Sinterklaasviering 13-12 Studiemiddag 6-12 Studiedag 14-12 Koffie-uurtje gr. 8 10-12 MR vergadering 20-12

Nadere informatie

Joris: Plannen op papier aanleveren: Joris op school uitprinten indien hier vraag naar is.

Joris: Plannen op papier aanleveren: Joris op school uitprinten indien hier vraag naar is. Notulen van de vergadering 09-10-2017 Aanvang: 19.30 uur. Eindtijd: 22.00 uur. Voorzitter: Manon Afwezig: Aanwezig: Jörgen Kroot op uitnodiging Notulen: Diana: 18-12 Leona: 12-03 Will: 07-05 Joris: 09-10

Nadere informatie

Notulen bestuursvergadering OV- OBS De Vogels

Notulen bestuursvergadering OV- OBS De Vogels Notulen bestuursvergadering OV- OBS De Vogels Datum: 28 oktober 2014 Locatie: Schoolgebouw De Vogels Tijd: 19.30u Aanwezig: Afgemeld: Ancion (voorzitter), Jeroen van der Meulen (penningmeester/secretaris),

Nadere informatie

Agenda. Van harte gefeliciteerd! Van 10 november t/m 23 november Daan van Uden. 7 november nummer 5

Agenda. Van harte gefeliciteerd! Van 10 november t/m 23 november Daan van Uden. 7 november nummer 5 7 november 2014 - nummer 5 Agenda 11 nov. Groep 8 (middag) 11, 12, 13 nov. Bezoek aan de Rooi Pannen 18 nov. Bezoek aan de moskee (Eindhoven) groep 8 (gr 6&7 gaan op 26-11) Proefcito groep 8 (ochtend)

Nadere informatie

Notulen OR vergadering van maandag uur. Jet (voorz.) - Miranda - Lotte - Carolien - Ellis -Bernadette (secr.)

Notulen OR vergadering van maandag uur. Jet (voorz.) - Miranda - Lotte - Carolien - Ellis -Bernadette (secr.) Notulen OR vergadering van maandag 12-06-2017 20.15 uur aanwezig afwezig Jet (voorz.) - Miranda - Lotte - - - (secr.) Anick en Teamlid School (m.k.) Agendapunt Bespreekpunt of Besluit Actie door 1. Opening

Nadere informatie

De status van de acties van zowel de algemene ledenvergadering als de bestuursvergadering zijn bijgevoegd op pagina 3 en 4.

De status van de acties van zowel de algemene ledenvergadering als de bestuursvergadering zijn bijgevoegd op pagina 3 en 4. OuderVereniging Cortemich E-mail OV: ov-cortemich@hotmail.nl Notulen Datum: 06 november 2014 Onderwerp: OV bestuursvergadering Aanwezig: Anke Willems, Yvonne Sweers, Yvonne Hermans, Rob Vinken, Ankie Lambermont

Nadere informatie

Saltoschool de Bergen Schouwbroekseweg 7 5616 NV Eindhoven telefoon 040-2528883. Verslag Medezeggenschapsraad 22-09- 2014

Saltoschool de Bergen Schouwbroekseweg 7 5616 NV Eindhoven telefoon 040-2528883. Verslag Medezeggenschapsraad 22-09- 2014 Saltoschool de Bergen Schouwbroekseweg 7 5616 NV Eindhoven telefoon 040-2528883 Verslag Medezeggenschapsraad 22-09- 2014 Aanwezig: Maurice Driessens (Directie) Geert van den Eertwegh (PMR) Jacqueline Goedegebure

Nadere informatie

Nieuwsbrief 7. Schooljaar , vrijdag 7 december 2018

Nieuwsbrief 7. Schooljaar , vrijdag 7 december 2018 Nieuwsbrief 7 Schooljaar 2018-2019, vrijdag 7 december 2018 Vertrek Afgelopen week heeft Ellen Jansen, ons verrast met de aankondiging van haar vertrek. Zij gaat per 1 februari De Octopus verlaten. Ellen

Nadere informatie

Aanwezig: Sandra Kramer (voorzitter), Frank ten Vergert, Aad Jansen, Natasja Jean-Pierrede Hoog, Eva Hurst (notulist)

Aanwezig: Sandra Kramer (voorzitter), Frank ten Vergert, Aad Jansen, Natasja Jean-Pierrede Hoog, Eva Hurst (notulist) Notulen MR deelraad Kaap vergadering Locatie: Kaap Datum: donderdag 7 november 2013 Aanvang: 19.00 Einde: 21.20 Aanwezig: Kramer (voorzitter), ten Vergert, Jansen, Natasja Jean-Pierrede Hoog, Hurst (notulist)

Nadere informatie

DECEMBER 7, 2018 JAARGANG 2, NUMMER 5

DECEMBER 7, 2018 JAARGANG 2, NUMMER 5 Kansenkrant DECEMBER 7, 2018 JAARGANG 2, NUMMER 5 In deze nieuwsbrief: - Plusklas - Bezoek van Sint en zijn pieten - Basisschool Uniek gaat kerstgedachte actief uitdragen - Oversteek - Externe begeleiding

Nadere informatie

Inhoud DECEMBER. Nieuws van de directie JANUARI. Algemeen nieuws Sinterklaas op school Nieuws uit de groepen Ingekomen post ( )

Inhoud DECEMBER. Nieuws van de directie JANUARI. Algemeen nieuws Sinterklaas op school Nieuws uit de groepen Ingekomen post ( ) 1819-08 (12-12-18) 13 december IPC afsluiting gr 7-8, ouders welkom van 12.30-13.00u 20 december groep 7-8 gaat s-morgens schaatsen bij Winterland 20 december kerstviering (zie blz. 2 voor meer info) 21

Nadere informatie

Notulen. Onderwerp: Vergadering oudervereniging PCS Datum: Woensdag 11 maart 2015 Tijd: 20.00 21.45 uur

Notulen. Onderwerp: Vergadering oudervereniging PCS Datum: Woensdag 11 maart 2015 Tijd: 20.00 21.45 uur Onderwerp: Vergadering oudervereniging PCS Datum: Woensdag 11 maart 2015 Tijd: 20.00 21.45 uur Brouwers Archie de Ceuninck van Capelle Frauke Thomsen Yolanda Corbeek Christian van der Wal Nicole Smits-Spekman

Nadere informatie

Informatieblad Schooljaar 2015-2016. Maandag 30 november, nr.13

Informatieblad Schooljaar 2015-2016. Maandag 30 november, nr.13 Informatieblad Schooljaar 2015-2016 Maandag 30 november, nr.13 Bericht van de ouderraad Sinterklaas komt vrijdag 4 december weer op bezoek. Dit gaat gepaard met iets lekkers. Wij weten dat er kinderen

Nadere informatie

Saenparel INFO

Saenparel INFO Saenparel INFO 11-11-2013-25-11-2013 Agenda: Ma 11-11 Sint Maarten Di 12-11 NIO toets voor groep 8 08.45-11.00 uur Wo 13-11 Gesprekken voorlopig advies groep 8 Do 14-11 Groep 1 2 naar Natuurmuseum Ma 18-11

Nadere informatie

maandag dinsdag woensdag donderdag vrijdag zaterdag zondag

maandag dinsdag woensdag donderdag vrijdag zaterdag zondag Jaaragenda 2017-2018 na goedkeuring MR Augustus 2017 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 Alle groen en geel gekleurde dagen zijn vrije dagen voor de leerlingen

Nadere informatie

2. Bijgekomen agendapunten - De gang van zaken mbt groepsindeling doornemen. (te bespreken met Edith)

2. Bijgekomen agendapunten - De gang van zaken mbt groepsindeling doornemen. (te bespreken met Edith) MR notulen Datum: dinsdag 19 januari Locatie: Gevers Deynoot Notulist: Ronald Voorzitter: Ine Aanwezig: Ine Koevoet, Henri Koopman, Nellie Ligthart, Margreet van Ommen, Ronald de Lange, Arnaud Ouwehand

Nadere informatie

Notulen bestuursvergadering OV- OBS De Vogels

Notulen bestuursvergadering OV- OBS De Vogels Notulen bestuursvergadering OV- OBS De Vogels Datum: 9 december 2014 Locatie: Schoolgebouw De Vogels Tijd: 19.30u Aanwezig: Afgemeld: Ancion (voorzitter), Jeroen van der Meulen (penningmeester/secretaris),

Nadere informatie

Nieuwsbrief december Beste ouders / verzorgers,

Nieuwsbrief december Beste ouders / verzorgers, Beste ouders / verzorgers, Decembermaand, feestmaand. Een maand vol activiteiten en gezelligheid. Ook deze nieuwsbrief staat vol met informatie over de aankomende vieringen. Leest u alles goed door? Ik

Nadere informatie

Nieuwsbrief december Aankomst Sint & Piet. De komende maand: Agenda. dinsdag 5 december Sinterklaasfeest. dinsdag 12 december 2017

Nieuwsbrief december Aankomst Sint & Piet. De komende maand: Agenda. dinsdag 5 december Sinterklaasfeest. dinsdag 12 december 2017 Nieuwsbrief december 2017 Jaargang 27 Nummer 4 De komende maand: Agenda 5 december 2017 Sinterklaasviering. s Middags les volgens normaal programma. 7 december 2017 Kunstuitleen groep 6 7 december 2017

Nadere informatie

Agenda O.R. Vergadering de Stapsteen 11 september 2017.

Agenda O.R. Vergadering de Stapsteen 11 september 2017. Agenda O.R. Vergadering de Stapsteen 11 september 2017. (20.00 uur lerarenkamer bovenbouw) Voorzitter: Aanwezige ouders: Aanwezige leerkrachten: Notulist: Afwezig: Petra Keesen Fahima Dalali,, Bob van

Nadere informatie

Verslag ouderraad 5 juli 2016

Verslag ouderraad 5 juli 2016 Verslag ouderraad 5 juli 2016 Voorzitter: Aanwezig: Wendy de Kort Debbie Kanters Hanneke Zevenbergen Cindy Reijnen Hetty Aleman Hanneke Fleskens Mieke Lemmens Marjon van der Pol Isabella van Bezouw Franka

Nadere informatie