Executoriale verkoping EX ART. 3:268 B.W.

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Executoriale verkoping EX ART. 3:268 B.W."

Transcriptie

1 Executoriale verkoping EX ART. 3:268 B.W. 24 NOVEMBER 2016 LUNETSTRAAT 1 TRAMSINGEL 74-76A te BREDA COLLIERS INTERNATIONAL, AMSTERDAM COLLIERS INTERNATIONAL v_1 Disclaimer: Deze informatie is niet bedoeld als aanbod. Door aanvaarding van de vermelde condities of het uitbrengen van een daarvan afwijkend aanbod worden onze opdrachtgevers en wij niet gebonden, ook niet tot het doen van een tegenaanbod. Deze brochure is met zorg samengesteld, veelal is gebruik gemaakt van bij derden ingewonnen informatie. De juistheid en volledigheid wordt niet gegarandeerd.

2 EXECUTORIALE VERKOPING EX ART. 3:268 B.W. LUNETSTRAAT / TRAMSINGEL TE BREDA OMSCHRIJVING EXECUTORIALE VERKOPING ex art. 3:268 B.W. op donderdag 24 november 2016 t.o.v. Mr. M.R.H. Krans (Van der Stap Notarissen) te Rotterdam, van: 1. Het appartementsrecht, rechtgevende op het uitsluitend gebruik van de BEDRIJFSRUIMTEN EN PARKEERPLAATSEN en daartoe bestemde voorzieningen, gelegen op de begane grond en de eerste verdieping van het gebouw, plaatselijk bekend als TRAMSINGEL 74-76A en LUNETSTRAAT te BREDA, kadastraal bekend gemeente Breda, sectie A, complexaanduiding 9478-A1, uitmakende het 48/100 e onverdeeld aandeel in de parkeerterrein en verdere aanhorigheden, ten tijde van de splitsing kadastraal bekend gemeente Breda, sectie A, nummers 6244, 7422, 8081, 8112 en 8113, tezamen groot 1 hectare 06 are 45 centiare; 2. Het appartementsrecht, rechtgevende op het uitsluitend gebruik van ÉÉN PARKEERDEK OP DE TWEEDE VERDIEPING, plaatselijk bekend als TRAMSINGEL 74-76A en LUNETSTRAAT te BREDA, kadastraal bekend gemeente Breda, sectie A, complexaanduiding 9478-A3, uitmakende het 11/100 e onverdeeld aandeel in voornoemde gemeenschap. IN ÉÉN KOOP Het betreft een internet veiling via 24 november De veiling begint om uur. Zie voor meer informatie verder in deze brochure en bovengenoemde website. Bron: Bing maps OMSCHRIJVING, INDELING, VOORZIENINGEN De splitsing in appartementsrechten is tot stand gekomen bij een akte van 4 april 2006, verleden voor Mevrouw Mr. J.C.M. Roelen-Nuijten, destijds notaris te Breda (Hyp4, deel 15451, nummer 62, reeks Breda). Een kopie van deze akte is als bijlage bij deze brochure opgenomen. De splitsingstekeningen zijn geplaatst op Deze appartementensplitsing was gebaseerd op een destijds voorgenomen bouwplan dat echter niet is gerealiseerd. Een deel van de omschrijvingen van de appartementsrechten en de splitsingstekeningen komen daarom niet overeen met hetgeen thans op de percelen aanwezig is. gerealiseerd, bestaat er geen tweede verdieping en bestaat A3 derhalve alleen juridisch en niet fysiek. COLLIERS INTERNATIONAL v_1 Disclaimer: Deze informatie is niet bedoeld als aanbod. Door aanvaarding van de vermelde condities of het uitbrengen van een daarvan afwijkend aanbod worden onze opdrachtgevers en wij niet gebonden, ook niet tot het doen van een tegenaanbod. Deze brochure is met zorg samengesteld, veelal is gebruik gemaakt van bij derden ingewonnen informatie. De juistheid en volledigheid wordt niet gegarandeerd.

3 EXECUTORIALE VERKOPING EX ART. 3:268 B.W. LUNETSTRAAT / TRAMSINGEL TE BREDA A1 komt nog het meest overeen met de situatie ter plaatse. Op dit gedeelte staat het huidige / voormalige winkelcentrum plaatse niet zichtbaar en is alleen op de splitsingstekening te zien. Het winkelcentrum, dat grotendeels leeg staat, bevat een begane grond en een eerste verdieping. De begane grond heeft / had vijf winkelunits met opslag en openbare toiletten en een totale VVO van ongeveer m² exclusief de gemeenschappelijke ruimten. Op de geheel leeg staande verdieping waren 4 units met een totale VVO van circa m², eveneens exclusief de gemeenschappelijke ruimten. Het totale parkeerterrein telt ongeveer 185 plaatsen, waarvan de meeste bij A1 behoren. LIGGING / BEREIKBAARHEID Breda is een stad in het westen van de provincie Noord-Brabant. Breda is vanouds de voornaamste stad van West- Brabant met inwoners ( , bron CBS). Breda is daarmee in grootte de derde stad van Noord-Brabant en de negende van Nederland. nzicht, op een steenworp afstand van het centrum van Breda, aan de Tramsingel en de Lunetstraat. Aan de overzijde van de Tramsingel begint het centrum met daarin alle mogelijke voorzieningen op hoog niveau. De bereikbaarheid van de locatie is uitstekend, zowel per auto als met het openbaar vervoer. Via de Lunetstraat en de Backer en Ruebweg is op 3,5 kilometer de A16 (Rotterdam-Antwerpen) snel bereikbaar. Met het openbaar vervoer zijn uitstekende busverbindingen, terwijl het NS station Breda op 2 kilometer afstand ligt. 3 COLLIERS INTERNATIONAL v_1 Disclaimer: Deze informatie is niet bedoeld als aanbod. Door aanvaarding van de vermelde condities of het uitbrengen van een daarvan afwijkend aanbod worden onze opdrachtgevers en wij niet gebonden, ook niet tot het doen van een tegenaanbod. Deze brochure is met zorg samengesteld, veelal is gebruik gemaakt van bij derden ingewonnen informatie. De juistheid en volledigheid wordt niet gegarandeerd.

4 EXECUTORIALE VERKOPING EX ART. 3:268 B.W. LUNETSTRAAT / TRAMSINGEL TE BREDA De directe omgeving bestaat voornamelijk uit woonbebouwing, zowel laagbouw als middelhoogbouw. Langs de Tramsingel staan veelal oudere en deels monumentale woonhuizen, aan de andere zijde van de Lunetstraat is een vrij nieuwe brandweerkazerne. LOCATIEAANDUIDING Bron: Google Maps Afstanden van Breda tot het centrum van andere belangrijke plaatsen in de omgeving zijn circa: Rotterdam 48 kilometer Tilburg 35 kilometer Antwerpen 62 kilometer PARKEREN Op eigen terrein is voldoende parkeergelegenheid aanwezig. GEBRUIK De verkoper is niet bekend met bestaande verhuur van het complex. Voor zover de verkoper dat kan beoordelen, staat het complex leeg, met uitzondering van een gedeelte waar nog rekken/spullen staan. Volgens informatie zou een gedeelte van de begane grond in gebruik zijn bij Mijn Marktkraam die geen huur zou betalen en welk gebruik per maand opzegbaar zou zijn. Voor zover het complex toch verhuurd zou blijken te zijn, laat de verkoper de bevoegdheid tot het inroepen van het huurbeding over aan de veilingkoper, zonder dat de verkoper instaat voor het bestaan van deze bevoegdheid aangezien het complex ten tijde van de vestiging van de hypotheek reeds was verhuurd en de verkoper niet kan beoordelen of de thans eventueel bestaande verhuring op ongewone, voor de verkoper meer bezwarende voorwaarden plaatsvindt. 4 COLLIERS INTERNATIONAL v_1 Disclaimer: Deze informatie is niet bedoeld als aanbod. Door aanvaarding van de vermelde condities of het uitbrengen van een daarvan afwijkend aanbod worden onze opdrachtgevers en wij niet gebonden, ook niet tot het doen van een tegenaanbod. Deze brochure is met zorg samengesteld, veelal is gebruik gemaakt van bij derden ingewonnen informatie. De juistheid en volledigheid wordt niet gegarandeerd.

5 EXECUTORIALE VERKOPING EX ART. 3:268 B.W. LUNETSTRAAT / TRAMSINGEL TE BREDA De parkeerplaatsen zijn vrij toegankelijk en worden grotendeels gebruikt door bezoekers van het winkelcentrum en als gratis parkeerruimte voor bezoek aan de binnenstad. Kopieën van huur- en/of gebruiksovereenkomsten zijn niet beschikbaar. GROND Het complex waarvan de appartementsrechten deel uitmaken staat op eigen grond. LASTEN Er is geen informatie beschikbaar over de huidige lasten. ERFDIENSTBAARHEDEN, KWALITATIEVE VERPLICHTINGEN Met betrekking tot erfdienstbaarheden en kwalitatieve verplichtingen wordt verwezen naar de door de notaris op te maken veilingvoorwaarden. Ter informatie zijn als bijlage bij deze brochure de laatste leveringsakten en de splitsingsakte gehecht. Dit betreft: a. Een akte van levering d.d. 22 december 2005 verleden voor notaris Mr. A.W.M. Roelen te Breda voor wat betreft het gehele winkelcentrum met parkeerterrein (Hyp4, deel 15403, nummer 130, reeks Breda); b. Een splitsingsakte d.d. 4 april 2006 verleden voor notaris Mevrouw Mr. J.C.M. Roelen-Nuijten te Breda, waarbij het complex werd gesplitst in drie appartementsrechten (Hyp4, deel 15451, nummer 62, reeks Breda); c. Een akte van levering d.d. 4 april 2006 verleden voor notaris Mevrouw Mr. J.C.M. Roelen-Nuijten te Breda, met betrekking tot de levering van het appartementsrecht A 9478-A1 (Hyp4, deel 15451, nummer 63, reeks Breda). VERZEKERING Omtrent de verzekering is verkoper/executant niets bekend. Koper kan de verzekering niet overnemen en dient vanaf de gunning zijn belang te verzekeren. AANSCHRIJVINGEN Volgens informatie van de Gemeente Breda rusten er op de percelen waarvan de appartementsrechten deel uitmaken geen (voor)aanschrijvingen en/of mondelinge aanzeggingen daartoe. Verkoper/executant aanvaardt geen aansprakelijkheid voor de verkregen informatie. OVERDRACHTSBELASTING / BTW Ter zake van het registergoed is door de koper géén omzetbelasting maar wel overdrachtsbelasting verschuldigd. BESTEMMINGSPLAN Volgens informatie van de site is voor de percelen het vigerende bestemmingsplan Steenakker, Stadionstraat en omgeving 3 juni 2010 en onherroepelijk geworden door een uitspraak van de Raad van State op 18 januari De percelen hebben hierin de enkel kantoor - uit te werken bestemming 10) met als - De minimale bouwhoogte bedraagt 12 meter en de maximale bouwhoogte 18 meter. Het maximale bebouwingspercentage is 80%. Het betreffende deel van de bestemmingsplankaart is hierna afgebeeld. 5 COLLIERS INTERNATIONAL v_1 Disclaimer: Deze informatie is niet bedoeld als aanbod. Door aanvaarding van de vermelde condities of het uitbrengen van een daarvan afwijkend aanbod worden onze opdrachtgevers en wij niet gebonden, ook niet tot het doen van een tegenaanbod. Deze brochure is met zorg samengesteld, veelal is gebruik gemaakt van bij derden ingewonnen informatie. De juistheid en volledigheid wordt niet gegarandeerd.

6 EXECUTORIALE VERKOPING EX ART. 3:268 B.W. LUNETSTRAAT / TRAMSINGEL TE BREDA a. kantoren; b. dienstverlening; c. wonen. Met daarbij behorend(e): d. parkeren; e. groen; f. water; g. nutsvoorzieningen. Het huidige winkelcentrum en het gebruik daarvan valt onder het overgangsrecht (artikel 16). Volgens informatie is er geen voorbereidingsbesluit van kracht en is geen planherzieningsprocedure aanstaande. De gemeente heeft geen ontwerpbestemmingsplan betreffende de percelen in voorbereiding. De van toepassing zijnde bestemmingsplanregels zijn als bijlage opgenomen. Het gehele plan is digitaal te raadplegen op 6 COLLIERS INTERNATIONAL v_1 Disclaimer: Deze informatie is niet bedoeld als aanbod. Door aanvaarding van de vermelde condities of het uitbrengen van een daarvan afwijkend aanbod worden onze opdrachtgevers en wij niet gebonden, ook niet tot het doen van een tegenaanbod. Deze brochure is met zorg samengesteld, veelal is gebruik gemaakt van bij derden ingewonnen informatie. De juistheid en volledigheid wordt niet gegarandeerd.

7 EXECUTORIALE VERKOPING EX ART. 3:268 B.W. LUNETSTRAAT / TRAMSINGEL TE BREDA MILIEU In het kadaster zijn geen aantekeningen opgenomen inzake milieu. Er heeft recent een bodemonderzoek plaatsgevonden op 24 juni Een kopie van dit onderzoek is via de veilingsite te downloaden. Gezien het bouwjaar van het pand is daarin mogelijk asbesthoudend bouwmateriaal gebruikt. Verkoper/executant aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid omtrent de mogelijke aanwezigheid c.q. gevolgen van stoffen in of aan het verkochte waarvan volgens de huidige maatstaven verwacht mag worden dat deze schadelijk kunnen zijn voor mens, dier of milieu. EPC Per 1 januari 2015 is bij overdracht van vastgoed als het onderhavige een energielabel verplicht. De eigenaar van het bebouwde gedeelte is hierop door de directiemakelaar gewezen met het dringende verzoek voor een dergelijk label zorg te dragen. Het al dan niet beschikbaar zijn van bedoeld energielabel is de verantwoordelijkheid van de eigenaar. Verkoper/executant en/of de directiemakelaar aanvaarden hieromtrent geen enkele aansprakelijkheid. ROERENDE ZAKEN Al wat derden kunnen aantonen hun eigendom te zijn is niet in deze verkoop begrepen. BEZICHTIGING Aan zowel de eigenaar als de huurders / gebruikers van het gebouw is schriftelijk verzocht mede te werken aan bezichtigingen. Verkoper/executant staat niet in voor het verkrijgen van toegang. Eventuele betreding geschiedt op eigen risico. Het parkeerterrein is vanaf de openbare weg te bekijken. GARANTIE De gegevens in deze brochure zijn hoofdzakelijk verkregen volgens ingewonnen informatie. De juistheid en/of volledigheid wordt niet gegarandeerd. Eventuele nieuwe informatie die na publicatie van deze brochure beschikbaar komt wordt geplaatst op de website en heeft indien afwijkend voorrang boven hetgeen in deze brochure is vermeld. Het geveilde wordt geleverd in de feitelijke staat waarin het zich op het moment van de aflevering blijkt te bevinden. Verkoper/executant is niet aansprakelijk voor mogelijke gebreken aan grond, opstal, installaties etc. INZETPREMIE Er is geen sprake van een inzetpremie. 7 COLLIERS INTERNATIONAL v_1 Disclaimer: Deze informatie is niet bedoeld als aanbod. Door aanvaarding van de vermelde condities of het uitbrengen van een daarvan afwijkend aanbod worden onze opdrachtgevers en wij niet gebonden, ook niet tot het doen van een tegenaanbod. Deze brochure is met zorg samengesteld, veelal is gebruik gemaakt van bij derden ingewonnen informatie. De juistheid en volledigheid wordt niet gegarandeerd.

8 EXECUTORIALE VERKOPING EX ART. 3:268 B.W. LUNETSTRAAT / TRAMSINGEL TE BREDA GUNNING, RISICO Verkoper/executant behoudt zich het recht voor het geveilde niet te gunnen en zal zich daaromtrent uitspreken binnen vijf werkdagen na de veiling van het perceel. Het risico is vanaf de gunning voor rekening van de koper. BETALING / VERREKENING LASTEN De koopsom en het verder door koper verschuldigde moet uiterlijk worden voldaan 6 weken na de gunning. De baten en lasten zijn vanaf deze dag voor rekening van koper. Door de notaris worden geen huren of lasten verrekend. BEDENKTIJD De wettelijke bepalingen inzake de eisen van schriftelijke koopovereenkomst en de bedenktijd van drie dagen, zoals die per 1 september 2003 in werking zijn getreden, zijn niet van toepassing. VEILINGINFORMATIE, VEILCONDITIES Online veiling via BOG auctions op 24 november 2016 ten overstaan van notaris Mr. M.R.H. Krans (Van der Stap notarissen) te Rotterdam. De online internet veiling vindt plaats op donderdag 24 november 2016 volgens onderstaand schema: Start veiling: Sluiting vanaf: Start afslag: uur uur, behoudens verlenging 5 minuten na het einde van de inzetveiling Indien in de laatste vijf minuten voor het sluiten van de inzetfase een bod wordt uitgebracht dan wordt de inzetfase met vijf minuten verlengd. Om deel te nemen aan deze veiling dienen gegadigden zich te registreren. Hiertoe moet eerst een account worden aangemaakt via Om de registratie volledig te maken dient een registratieverklaring te worden ingevuld, die moet worden gelegaliseerd door een notaris. Deze legalisatie kan door alle notarissen in Nederland worden gedaan, tegen een (kleine) vergoeding. Op deze wijze worden gegadigden gekoppeld aan het door hen aangemaakte account. op de kwaliteitsrekening van de veilingnotaris. Geveild wordt volgens de Algemene Veilingvoorwaarden met internetbieden 2015 (AVVI 2015) vastgelegd in een akte op 31 december 2014 verleden voor Mr. M.R.H. Krans, notaris te Rotterdam, van welke akte een afschrift is ingeschreven in register Hypotheken 4, deel 65530, nummer 153. Deze voorwaarden zijn tevens te downloaden via 8 COLLIERS INTERNATIONAL v_1 Disclaimer: Deze informatie is niet bedoeld als aanbod. Door aanvaarding van de vermelde condities of het uitbrengen van een daarvan afwijkend aanbod worden onze opdrachtgevers en wij niet gebonden, ook niet tot het doen van een tegenaanbod. Deze brochure is met zorg samengesteld, veelal is gebruik gemaakt van bij derden ingewonnen informatie. De juistheid en volledigheid wordt niet gegarandeerd.

9 EXECUTORIALE VERKOPING EX ART. 3:268 B.W. LUNETSTRAAT / TRAMSINGEL TE BREDA ONDERHANDSE BIEDINGEN Tot 14 dagen vóór de verkoopdatum (dus uiterlijk 9 november 2016 om uur) kan onderhands worden geboden d.m.v. een aan de notaris gericht schrijven. Biedingen zullen worden behandeld overeenkomstig het bepaalde in artikel 3:268 lid 2 BW zonder dat echter de executant gehouden is op deze biedingen in te gaan. VEILINGINFORMATIE Aan particulieren die niet bekend zijn met de wijze van veilen via BOG-auctions wordt geadviseerd een eigen makelaar in te schakelen die hen kan voorlichten over de veiling en hun belangen kan behartigen. Een duidelijke uitleg over het veilingsysteem is te vinden op de site van de BOG-auctions onder Afschriften van de bewijzen van eigendom en de bijzondere veilingvoorwaarden zullen uiterlijk 30 dagen voor de veilingdatum worden gepubliceerd op de website Juridische vragen kunt u stellen aan de veilingnotaris: Van der Stap Notarissen Millenniumtoren, 14e verdieping Weena 690, 3012 CN Rotterdam telefoon (088) fax (088) behandelaar: Mr. M.R.H. Krans veiling@vdstap.com Feitelijke informatie wordt verstrekt door de directiemakelaar: Colliers International Valuations BV Buitenveldertselaan VA AMSTERDAM telefoon (020) pascal.molenaar@colliers.com BIJLAGEN Kadastrale kaarten Bestemmingsplan informatie Eigendomsbewijs d.d. 22 december 2005 Splitsingsakte d.d. 4 april 2006 Eigendomsbewijs d.d Over Colliers 9 COLLIERS INTERNATIONAL v_1 Disclaimer: Deze informatie is niet bedoeld als aanbod. Door aanvaarding van de vermelde condities of het uitbrengen van een daarvan afwijkend aanbod worden onze opdrachtgevers en wij niet gebonden, ook niet tot het doen van een tegenaanbod. Deze brochure is met zorg samengesteld, veelal is gebruik gemaakt van bij derden ingewonnen informatie. De juistheid en volledigheid wordt niet gegarandeerd.

10 Uittreksel Kadastrale Kaart Uw referentie: hdo Slingerweg Slingerweg Hoornwerkstraat Reduitlaan Tramsingel Lunetstraat Ravelijnstraat Hoornwerkstraat Tramsinge Lunetstraat Dijkplein Kazematstraat Dijkplein Lunetstraat Dijkplein 8601 Lunetstraat Plataanstraat Dijklaan Hazelaarstraat Esdoornstraat Lindestraat Hazelaarstraat Lindeplein Kastanjestraat Tramsingel De Mark Nijverheidssingel 0 m 20 m 100 m Deze kaart is noordgericht Perceelnummer Huisnummer Vastgestelde kadastrale grens Voorlopige kadastrale grens Administratieve kadastrale grens Bebouwing Overige topografie Voor een eensluidend uittreksel, Apeldoorn, 30 november 2015 De bewaarder van het kadaster en de openbare registers Schaal 1:2000 Kadastrale gemeente Sectie Perceel BREDA A 8601 Aan dit uittreksel kunnen geen betrouwbare maten worden ontleend. De Dienst voor het kadaster en de openbare registers behoudt zich de intellectuele eigendomsrechten voor, waaronder het auteursrecht en het databankenrecht.

11 Uittreksel Kadastrale Kaart Uw referentie: hdo Hazelaarstraat 0 m 5 m 25 m Deze kaart is noordgericht Perceelnummer Huisnummer Vastgestelde kadastrale grens Voorlopige kadastrale grens Administratieve kadastrale grens Bebouwing Overige topografie Voor een eensluidend uittreksel, Apeldoorn, 30 november 2015 De bewaarder van het kadaster en de openbare registers Schaal 1:500 Kadastrale gemeente Sectie Perceel BREDA A 8113 Aan dit uittreksel kunnen geen betrouwbare maten worden ontleend. De Dienst voor het kadaster en de openbare registers behoudt zich de intellectuele eigendomsrechten voor, waaronder het auteursrecht en het databankenrecht.

12 Bestemmingsplan Steenakker, Stadionstraat e.o. d.d BP Stadionstraat e.o. Onherroepelijk Enkelbestemming: uit te werken kantoor Max.bouwhoogte 18m, min.bouwhoogte 12m Max.bebouwingspercentage terrein 80%Gebiedsaanduiding geluidzone industrie art. 13

13 Breda, Onroerende Zaken Hyp4 : 15403/ :00

14 Breda, Onroerende Zaken Hyp4 : 15403/ :00

15 Breda, Onroerende Zaken Hyp4 : 15403/ :00

16 Breda, Onroerende Zaken Hyp4 : 15403/ :00

17 Breda, Onroerende Zaken Hyp4 : 15403/ :00

18 Breda, Onroerende Zaken Hyp4 : 15403/ :00

19 Breda, Onroerende Zaken Hyp4 : 15403/ :00

20 Breda, Onroerende Zaken Hyp4 : 15403/ :00

21 Verklaring: Het voorgaande stuk is ingeschreven ten kantore van de Dienst voor het Kadaster en de Openbare Registers te Breda op om 09:00 in register Onroerende Zaken Hyp4 in deel nummer 130. Naam bewaarder: Mr. W. Louwman. Breda, Onroerende Zaken Hyp4 : 15403/ :00

22 Breda, Onroerende Zaken Hyp4 : 15451/ :00

23 Breda, Onroerende Zaken Hyp4 : 15451/ :00

24 Breda, Onroerende Zaken Hyp4 : 15451/ :00

25 Breda, Onroerende Zaken Hyp4 : 15451/ :00

26 Breda, Onroerende Zaken Hyp4 : 15451/ :00

27 Breda, Onroerende Zaken Hyp4 : 15451/ :00

28 Breda, Onroerende Zaken Hyp4 : 15451/ :00

29 Breda, Onroerende Zaken Hyp4 : 15451/ :00

30 Breda, Onroerende Zaken Hyp4 : 15451/ :00

31 Breda, Onroerende Zaken Hyp4 : 15451/ :00

32 Verklaring: Het voorgaande stuk is ingeschreven ten kantore van de Dienst voor het Kadaster en de Openbare Registers te Breda op om 09:00 in register Onroerende Zaken Hyp4 in deel nummer 62. Onder gelijk deel nummer werden de volgende analoge bijlage(n) mee ingeschreven: Naam bewaarder: Mr. W. Louwman. Breda, Onroerende Zaken Hyp4 : 15451/ :00

33 Breda, Onroerende Zaken Hyp4 : 15451/ :00

34 Breda, Onroerende Zaken Hyp4 : 15451/ :00

35 Breda, Onroerende Zaken Hyp4 : 15451/ :00

36 Breda, Onroerende Zaken Hyp4 : 15451/ :00

37 Breda, Onroerende Zaken Hyp4 : 15451/ :00

38 Breda, Onroerende Zaken Hyp4 : 15451/ :00

39 Breda, Onroerende Zaken Hyp4 : 15451/ :00

40 Breda, Onroerende Zaken Hyp4 : 15451/ :00

41 Breda, Onroerende Zaken Hyp4 : 15451/ :00

42 VEILINGEN/BIJZONDER BEHEER CREATIEVE OPLOSSINGEN BIJ NIET ALLEDAAGSE DOSSIERS Ons veiling- en bijzonder beheer team staat garant voor deskundigheid, professionaliteit en discretie. Geen enkel veiling- of bijzonder beheer traject is hetzelfde, bij elke nieuwe opdracht wordt bekeken wat de juiste benadering is voor dat type vastgoed. In dialoog met de opdrachtgever wordt vervolgens samengewerkt om tot een optimaal resultaat te komen. Colliers International werd gevraagd op te treden als directie-makelaar bij de executoriale verkoop van dit voormalige Raadhuis en Rijksmonument. Het was in gebruik als kantoor-/woonpand en diende qua onderhoud een grondige renovatie te ondergaan. Het gehele object was onverhuurd en werd bewoond door antikrakers. Door ons grote regionale netwerk vonden wij vóór de veiling uit een koper die het object in ere gaat herstellen. Daarmee werd de uiteindelijke veiling voorkomen. Ook voor zeer bijzonder vastgoed bent u bij Colliers International aan het juiste adres. Zo adviseerden wij een grote bank in het executoriale traject van een sporthal. Deze werd door de eigenaar zelf geëxploiteerd. Door de eigenaar/ gebruiker te betrekken bij de verkoop konden wij beschikken over de juiste informatie voor aspirant-kopers. Met resultaat! Na goedkeuring van een onderhandse verkoop voor de veiling uit door de voorzieningenrechter kon ook hier weer een hogere opbrengst worden gerealiseerd dan te verwachten bij veiling. Een bekende horeca locatie in Rotterdam diende in opdracht van de hypotheekhouder geveild te worden. Het geheel werd geëxploiteerd als restaurant, met een professionele keuken en diverse eetzalen. Het feit dat het een recht van erfpacht betrof maakte de opdracht voor Colliers International nog uitdagender. Wij adviseerden een Amsterdamse veiling die veel interesse wist te genereren. De uiteindelijke veilingopbrengst was naar tevredenheid van de opdrachtgever. Eén van onze opdrachtgevers verzocht Colliers International in het kader van het uitwinnen van het executoriaal beslag een viertal objecten in Amsterdam te begeleiden. Bij geen van de objecten was correcte informatie beschikbaar en ook over het gebruik was onduidelijkheid. Wij brachten deze objecten op de voor ons bekende Amsterdamse veiling en boekten daarmee een eindresultaat, dat qua opbrengsten boven verwachting was, tot volle tevredenheid van de opdrachtgever. CONTACT Buitenveldertselaan VA Amsterdam T: +31 (0) E: veilingen@colliers.com

Executoriale verkoping EX ART.3:268 B.W.

Executoriale verkoping EX ART.3:268 B.W. Executoriale verkoping EX ART.3:268 B.W. 25 MAART 2016 JOZEF ISRAELSLAAN 216 TE RIJSWIJK COLLIERS INTERNATIONAL, AMSTERDAM COLLIERS INTERNATIONAL v_1 OMSCHRIJVING EXECUTORIALE VERKOPING ex art. 3:268 B.W.

Nadere informatie

Executoriale verkoping EX ART.3:268 B.W.

Executoriale verkoping EX ART.3:268 B.W. Executoriale verkoping EX ART.3:268 B.W. 25 MAART 2016 STAVERDENSTRAAT 133 TE S-GRAVENHAGE COLLIERS INTERNATIONAL, AMSTERDAM COLLIERS INTERNATIONAL v_1 EXECUTORIALE VERKOPING EX ART. 3:268 B.W OMSCHRIJVING

Nadere informatie

TE KOOP Transistorstraat 26 te Almere

TE KOOP Transistorstraat 26 te Almere TE KOOP Transistorstraat 26 te Almere 1 Omschrijving EXECUTORIALE VERKOPING ex art. 3:268 B.W. op maandag 26 februari 2018 t.o.v. Mr. F. Stroucken (CMS Derks Star Busman N.V.) te Amsterdam, van: Een BEDRIJFSPAND

Nadere informatie

Executoriale verkoping EX ART.3:268 B.W.

Executoriale verkoping EX ART.3:268 B.W. Executoriale verkoping EX ART.3:268 B.W. 25 MAART 2016 KAMPERFOELIESTRAAT 12 A TE S-GRAVENHAGE COLLIERS INTERNATIONAL, AMSTERDAM COLLIERS INTERNATIONAL v_1 EXECUTORIALE VERKOPING EX ART. 3:268 B.W OMSCHRIJVING

Nadere informatie

Executoriale verkoping EX ART. 3:268 B.W.

Executoriale verkoping EX ART. 3:268 B.W. Executoriale verkoping EX ART. 3:268 B.W. 22 OKTOBER 2015 PIETER DE HOOCHSTRAAT 28 EN 30 TE ROTTERDAM COLLIERS INTERNATIONAL, AMSTERDAM COLLIERS INTERNATIONAL v_1 OMSCHRIJVING EXECUTORIALE VERKOPING ex

Nadere informatie

Adres: Molenveld 5, 1777 HN Hippolytushoef

Adres: Molenveld 5, 1777 HN Hippolytushoef Adres: Molenveld 5, 1777 HN Hippolytushoef Jongewaard Meijer NVM Makelaars Omschrijving EXECUTORIALE VERKOPING ex art. 3:268 B.W. op 21 MEI 2015 t.o.v. Mr. M.R.H. Krans (Van der Stap Notarissen) te Rotterdam

Nadere informatie

Borculoseweg 111, 7161 GV Neede

Borculoseweg 111, 7161 GV Neede EXECUTORIALE VERKOPING EX ART 3:268 B.W. Borculoseweg 111, 7161 GV Omschrijving Executoriale verkoping ex art 3:268 B.W. op dinsdag 16 juni 2016 vanaf 09.30 uur via BOG Auctions (www.bogauctions.com),

Nadere informatie

TE KOOP Schoepenweg 51 A-I te Lelystad

TE KOOP Schoepenweg 51 A-I te Lelystad TE KOOP Schoepenweg 51 A-I te Lelystad 1 Omschrijving EXECUTORIALE VERKOPING ex art. 3:268 B.W. op 6 december 2017 t.o.v. Mr. S.J. Billet (AKD) te Eindhoven, van: De bedrijfsruimten met erf, grond en verder

Nadere informatie

TE KOOP. Havenkade 42 B, 42 B1, 42 B2 te Elburg

TE KOOP. Havenkade 42 B, 42 B1, 42 B2 te Elburg TE KOOP Havenkade 42 B, 42 B1, 42 B2 te Elburg 1 Omschrijving EXECUTORIALE VERKOPING ex art. 3:268 B.W. op 30 september 2016 t.o.v. Mr. S.J. Billet (AKD) te Eindhoven, van: 1. het appartementsrecht, kadastraal

Nadere informatie

Openbare executoriale verkoping Ex. Art. 3:268 BW Adres: De Hofstede 43, 4033 BV Lienden

Openbare executoriale verkoping Ex. Art. 3:268 BW Adres: De Hofstede 43, 4033 BV Lienden Openbare executoriale verkoping Ex. Art. 3:268 BW Adres: De Hofstede 43, 4033 BV Lienden Op 5 juni 2014 vanaf 09:30 uur (bij inzet en afslag in één zitting) De termijn voor het doen van onderhandse biedingen

Nadere informatie

TE KOOP Groot Haesebroekseweg 53 (2243 EE) te Wassenaar

TE KOOP Groot Haesebroekseweg 53 (2243 EE) te Wassenaar TE KOOP Groot Haesebroekseweg 53 (2243 EE) te Wassenaar 1 Omschrijving EXECUTORIALE VERKOPING ex art. 3:268 B.W. op dinsdag 20 juni 2017 t.o.v. Mr. F. Stroucken (CMS Derks Star Busman N.V.) te Amsterdam,

Nadere informatie

Van Rietlaan 19 te Linschoten

Van Rietlaan 19 te Linschoten Online executieveiling, 12 december vanaf 10.30 uur Representatieve kantoorruimte/showroom nabij afslag A12 Adres Van Rietlaan 19 te Linschoten Executoriale verkoop ex artikelen 3:268 en 3:254 BW De executoriale

Nadere informatie

Herengracht 581 te Amsterdam

Herengracht 581 te Amsterdam EXECUTORIALE VERKOOP op DONDERDAG 2 OKTOBER 2014 vanaf 10.30 uur ten overstaan van notaris mr. I.M.B. Balvert van CMS Derks Star Busmann N.V. De woning met kantoorgedeelte, (onder)grond en verder aanbehoren,

Nadere informatie

ONLINE EXECUTIEVEILING. Maasdijk ong KN HEEREWAARDEN

ONLINE EXECUTIEVEILING. Maasdijk ong KN HEEREWAARDEN ONLINE EXECUTIEVEILING Maasdijk ong. 6624 KN HEEREWAARDEN 1 Algemeen In de directe omgeving van dit aan de rand van het dorp gelegen perceel bevinden zich onder meer een jachthaven, een camping en een

Nadere informatie

Verlengde Oosterweg 47/47-A TE Groningen

Verlengde Oosterweg 47/47-A TE Groningen Vrijwillige veiling op MAANDAG 27 JUNI vanaf 18.00 uur ten overstaan van notaris mr. A. Buma van Buma Algera Notariaat Twee appartementsrechten waarvan een verhuurde benedenwoning met tuin en schuur en

Nadere informatie

Openbare executoriale verkoop

Openbare executoriale verkoop Openbare executoriale verkoop Van Zuylen van Nijeveltstraat 24 Wassenaar Van links naar rechts Rick Hengst Floris Swinkels Carolien van Groningen Stephany Bor Diana Sinke Dennis Wieland Koos Schreuder

Nadere informatie

Executoriale verkoping EX ART. 3:268 B.W.

Executoriale verkoping EX ART. 3:268 B.W. Executoriale verkoping EX ART. 3:268 B.W. 18 JUNI 2015 DENNENLAAN 135-137 ZWANENBURG COLLIERS INTERNATIONAL, AMSTERDAM COLLIERS INTERNATIONAL v_1 Disclaimer: Deze informatie is niet bedoeld als aanbod.

Nadere informatie

VRIJWILLIGE VERKOOP. op MAANDAG 19 maart 2018 vanaf uur, in Café Restaurant Dauphine aan het Prins Bernardplein 175 te Amsterdam.

VRIJWILLIGE VERKOOP. op MAANDAG 19 maart 2018 vanaf uur, in Café Restaurant Dauphine aan het Prins Bernardplein 175 te Amsterdam. VRIJWILLIGE VERKOOP op MAANDAG 19 maart 2018 vanaf 16.30 uur, in Café Restaurant Dauphine aan het Prins Bernardplein 175 te Amsterdam. ten overstaan van notaris S.A.J. Algera van Buma Algera Notariaat

Nadere informatie

Standerdmolen 8 te Houten

Standerdmolen 8 te Houten Online executieveiling, 23 juni 2015 9:30 uur Verhuurd kantoorpand De Sijnsmeester Adres Standerdmolen 8 te Houten Executoriale verkoop ex artikelen 3:268 en 3:254 BW De openbare veiling vindt plaats op

Nadere informatie

Deels verhuurde winkel-/bedrijfs- en opslagruimte

Deels verhuurde winkel-/bedrijfs- en opslagruimte Online executieveiling, 10 december 2015 om 11.00 uur Deels verhuurde winkel-/bedrijfs- en opslagruimte Adres Willem de Zwijgerweg 12, 14 & 16 te Geldermalsen Executoriale verkoop ex artikelen 3:268 en

Nadere informatie

TE KOOP Oudkerkhof 32 (3512GL) en Annastraat 25 (3512GB) te Utrecht

TE KOOP Oudkerkhof 32 (3512GL) en Annastraat 25 (3512GB) te Utrecht TE KOOP Oudkerkhof 32 (3512GL) en Annastraat 25 (3512GB) te Utrecht 1 P 2 Omschrijving EXECUTORIALE VERKOPING ex art. 3:268 B.W. op dinsdag 20 juni 2017 t.o.v. Mr. F. Stroucken (CMS Derks Star Busman N.V.)

Nadere informatie

Transvaalkade 24 te Amsterdam

Transvaalkade 24 te Amsterdam VRIJWILLIGE VERKOOP op MAANDAG 20 MAART 2017 vanaf 18.00 uur, in het pand De Rode Hoed, gelegen aan de Keizersgracht 102 te Amsterdam ten overstaan van notaris mr. A. Buma van Buma Algera Notariaat Geheel

Nadere informatie

Bilderdijkstraat 42 winkel, 1052NB AMSTERDAM (41532)

Bilderdijkstraat 42 winkel, 1052NB AMSTERDAM (41532) Bilderdijkstraat 42 winkel, 1052NB AMSTERDAM (41532) Winkel Vrijwillige verkoop van het appartementsrecht, rechtgevende op het uitsluitend gebruik van de winkelruimte gelegen op de begane grond met tuin.

Nadere informatie

TE KOOP Oudkerkhof 32 (3512GL) en Annastraat 25 (3512GB) te Utrecht

TE KOOP Oudkerkhof 32 (3512GL) en Annastraat 25 (3512GB) te Utrecht TE KOOP Oudkerkhof 32 (3512GL) en Annastraat 25 (3512GB) te Utrecht 1 juli 2016 1 P 2 Omschrijving EXECUTORIALE VERKOPING ex art. 3:268 B.W. op vrijdag 1 juli 2016 t.o.v. Mr. F. Stroucken (CMS Derks Star

Nadere informatie

Vrijwillige veiling. op MAANDAG 27 JUNI vanaf 18.00 uur. ten overstaan van notaris mr. A. Buma van Buma Algera Notariaat

Vrijwillige veiling. op MAANDAG 27 JUNI vanaf 18.00 uur. ten overstaan van notaris mr. A. Buma van Buma Algera Notariaat Vrijwillige veiling op MAANDAG 27 JUNI vanaf 18.00 uur ten overstaan van notaris mr. A. Buma van Buma Algera Notariaat Twee appartementsrechten waarvan een benedenwoning met tuin en een bovenwoning met

Nadere informatie

Verhuurd bedrijfsgebouw met showroomen kantoorruimte

Verhuurd bedrijfsgebouw met showroomen kantoorruimte Online executieveiling, 24 juni 2015 12:00 uur Verhuurd bedrijfsgebouw met showroomen kantoorruimte Adres De Wel 34-36 te Hoevelaken Executoriale verkoop ex artikelen 3:268 en 3:254 BW De executoriale

Nadere informatie

Verhuurd kantoorgebouw

Verhuurd kantoorgebouw Online executieveiling, 24 juni 2015 12:30 uur Verhuurd kantoorgebouw Adres Kaap Hoorndreef 38-50 te Utrecht Executoriale verkoop ex artikelen 3:268 en 3:254 BW De executoriale verkoop vindt plaats op

Nadere informatie

DE GENESTETSTRAAT AW AMSTERDAM

DE GENESTETSTRAAT AW AMSTERDAM VRIJWILLIGE VERKOOP DE GENESTETSTRAAT 1 1054 AW AMSTERDAM Geheel pand op eigen grond bestaande uit twee appartementsrechten: een bedrijfsruimte in de kelder, de begane grond en eerste etage en drie bovengelegen

Nadere informatie

s-gravenhekje 2 te Amsterdam

s-gravenhekje 2 te Amsterdam VRIJWILLIGE VERKOOP op MAANDAG 20 november 2017 vanaf 17.00 uur, in Café-Restaurant Dauphine, Prins Bernhardplein 175, 1097 BL Amsterdam. ten overstaan van notaris mr. S. Algera van Buma Algera Notariaat

Nadere informatie

Verhuurd bedrijfsverzamelgebouw met kantoor-, praktijk- en bedrijfsruimte

Verhuurd bedrijfsverzamelgebouw met kantoor-, praktijk- en bedrijfsruimte Online executieveiling, 24 juni 2015 11:30 uur Verhuurd bedrijfsverzamelgebouw met kantoor-, praktijk- en bedrijfsruimte Adres Amsterdamsestraatweg 638-652 te Utrecht Executoriale verkoop ex artikelen

Nadere informatie

Verhuurde winkelruimte met bovenwoning

Verhuurde winkelruimte met bovenwoning Online executieveiling, 25 maart 2015 14:30 uur Verhuurde winkelruimte met bovenwoning Adres Traaij 68 te Driebergen Executoriale verkoop ex artikelen 3:268 en 3:254 BW De openbare veiling vindt plaats

Nadere informatie

Makelaars met meerwaarde

Makelaars met meerwaarde Makelaars met meerwaarde Online executieveiling, 5 juli 2017 om 13:00 uur Wilhelminastraat 12 Roden Namens onze opdrachtgever bieden wij deze winkelruimte aan in het mooie centrum van Roden. Het winkelpand

Nadere informatie

Manegecomplex met binnen- en buitenbakken, stallen, kantine en vrijstaande bedrijfswoning

Manegecomplex met binnen- en buitenbakken, stallen, kantine en vrijstaande bedrijfswoning Online executieveiling, dinsdag 21 maart 2017 om 10.00 uur Manegecomplex met binnen- en buitenbakken, stallen, kantine en vrijstaande bedrijfswoning Adres Weg naar Heibergen 1, 3 en 5 te Zeist Executoriale

Nadere informatie

executoriale verkoop

executoriale verkoop executoriale verkoop AMBACHTSWEG 13 (3161 GL) RHOON T 010-424 88 88 F 010-424 88 89 E: info@ooms.com www.ooms.com Algemeen De volle eigendom omvattende het bedrijfsgebouw met ondergrond, erf en verder

Nadere informatie

Woonhuis aan de rand van het centrum van Breda

Woonhuis aan de rand van het centrum van Breda Online executieveiling op 19 december 2016 vanaf 12.00 uur, uitsluitend via de website www.bog-auctions.com Woonhuis aan de rand van het centrum van Breda Adres Beekstraat 10 A te Breda Executoriale verkoop

Nadere informatie

VRIJWILLIGE VERKOOP. op MAANDAG 15 oktober 2018 vanaf uur, in Café Restaurant Dauphine aan het Prins Bernardplein 175 te Amsterdam.

VRIJWILLIGE VERKOOP. op MAANDAG 15 oktober 2018 vanaf uur, in Café Restaurant Dauphine aan het Prins Bernardplein 175 te Amsterdam. VRIJWILLIGE VERKOOP op MAANDAG 15 oktober 2018 vanaf 16.30 uur, in Café Restaurant Dauphine aan het Prins Bernardplein 175 te Amsterdam. ten overstaan van notaris Mr. A. Buma van Buma Algera Notariaat

Nadere informatie

ONLINE EXECUTIEVEILING VENKELSTRAAT 37 / NOBELSTRAAT XT BRIELLE

ONLINE EXECUTIEVEILING VENKELSTRAAT 37 / NOBELSTRAAT XT BRIELLE ONLINE EXECUTIEVEILING VENKELSTRAAT 37 / NOBELSTRAAT 80-82 3231 XT BRIELLE T 010-424 88 88 F 010-424 88 89 E: info@ooms.com www.ooms.com Betreft Geveild wordt het winkelpand met erf en grond aan de Nobelstraat

Nadere informatie

te koop Breestoep 8 Spijkenisse

te koop Breestoep 8 Spijkenisse te koop Breestoep 8 Spijkenisse - BEDRIJFSMAKELAARS - Van links naar rechts Jeroen Visser Mark Visser Diana Sinke Koos Schreuder Stephany Bor Bedrijfsmakelaars Molenwater 97 4331 SG Middelburg T 0118 620

Nadere informatie

Vrijblijvende objectinformatie

Vrijblijvende objectinformatie Vrijblijvende objectinformatie Wezep, Clematisstraat 2 Object Het (voormalige) post- en bestelkantoor met terrein en ondergrond, gelegen aan de Clematisstraat 2 te Wezep, aan de rand van het winkelcentrum

Nadere informatie

Te Koop Online executieveiling op 27 mei 2015, vanaf uur, uitsluitend via de website

Te Koop Online executieveiling op 27 mei 2015, vanaf uur, uitsluitend via de website Online executieveiling op 27 mei 2015, vanaf 15.00 uur, uitsluitend via de website www.bogauctions.com Industrieweg 1, 3 te Vlissingen Contact +31 (0)88-796 24 76 info@synchrobedrijfshuisvesting.nl Badhuisstraat

Nadere informatie

Meerdere percelen grond en opstallen gelegen aan de Schermerweg in Alkmaar

Meerdere percelen grond en opstallen gelegen aan de Schermerweg in Alkmaar Executoriale verkoop ex art. 3:268 BW Online executieveiling 24 mei 2016 vanaf 10:00 uur Meerdere percelen grond en opstallen gelegen aan de Schermerweg in Alkmaar Omschrijving Executoriale verkoop ex

Nadere informatie

VRIJWILLIGE VERKOOP. op MAANDAG 20 mei 2019 vanaf uur, in Café Restaurant Dauphine aan het Prins Bernardplein 175 te Amsterdam.

VRIJWILLIGE VERKOOP. op MAANDAG 20 mei 2019 vanaf uur, in Café Restaurant Dauphine aan het Prins Bernardplein 175 te Amsterdam. VRIJWILLIGE VERKOOP op MAANDAG 20 mei 2019 vanaf 16.30 uur, in Café Restaurant Dauphine aan het Prins Bernardplein 175 te Amsterdam. ten overstaan van notaris Mr. B.A.E.A. Berger van Berger Notariaat Geheel

Nadere informatie

Winkelruimte met verhuurde bovenwoning aan de Amsterdamsestraatweg met uitzicht op het Amsterdam-Rijnkanaal

Winkelruimte met verhuurde bovenwoning aan de Amsterdamsestraatweg met uitzicht op het Amsterdam-Rijnkanaal Online executieveiling op 19 december 2016 vanaf 10.00 uur, uitsluitend via de website www.bog-auctions.com Winkelruimte met verhuurde bovenwoning aan de Amsterdamsestraatweg met uitzicht op het Amsterdam-Rijnkanaal

Nadere informatie

Voorstraat 475 TM 485 (ONEVEN), 8226KD LELYSTAD (40563)

Voorstraat 475 TM 485 (ONEVEN), 8226KD LELYSTAD (40563) Voorstraat 475 TM 485 (ONEVEN), 8226KD LELYSTAD (40563) Bijzonder object Een mooi beleggingsobject gelegen op eigen grond, bestaande uit 6 appartementsrechten (3 huurcontracten) in één koop. Gezamenlijke

Nadere informatie

Executoriale verkoping EX ART. 3:268 B.W.

Executoriale verkoping EX ART. 3:268 B.W. Executoriale verkoping EX ART. 3:268 B.W. 31 JANUARI 2017 PROCESSORSTRAAT 3 TE AMSTERDAM COLLIERS INTERNATIONAL, AMSTERDAM 1 COLLIERS INTERNATIONAL Disclaimer: Deze informatie is niet bedoeld als aanbod.

Nadere informatie

BIJZONDERE VEILINGVOORWAARDEN Kadedijk 85 te 4793 RP Fijnaart

BIJZONDERE VEILINGVOORWAARDEN Kadedijk 85 te 4793 RP Fijnaart BIJZONDERE VEILINGVOORWAARDEN Kadedijk 85 te 4793 RP Fijnaart ARTIKEL 6. ALGEMENE EN BIJZONDERE VEILINGVOORWAARDEN 6.1 Algemene veilingvoorwaarden Deze openbare verkoop zal worden gehouden voor zover daarvan

Nadere informatie

Perceel: ca m² agrarische grond met 2 opstallen

Perceel: ca m² agrarische grond met 2 opstallen Charloisse Lagedijk 830-832 te Rotterdam - VEILINGINFORMATIE Perceel: ca. 6.110 m² agrarische grond met 2 opstallen Online executieveiling op 19 november 2018 Omschrijving Betreft Geveild wordt dit perceel

Nadere informatie

Jan Steenstraat 26 - Kesteren

Jan Steenstraat 26 - Kesteren Jan Steenstraat 26 - Kesteren Rozenhage Makelaardij Kellenseweg 4 4004 JD TIEL Tel: 0344-673567 E-mail: info@rozenhage.nl Website: www.rozenhage.nl Jan Steenstraat 26 - Kesteren Op zeer centrale locatie

Nadere informatie

Executoriale Veiling (ex art BW)

Executoriale Veiling (ex art BW) Executoriale Veiling (ex art. 3.268 BW) Inleiding Online executieveiling in opdracht van de hypotheekverstrekker; openbare verkoop ex art. 3:268 BW juncto 3:254 BW op vrijdag 19 september 2014, om 10:30

Nadere informatie

Friesestraatweg 231b, 9743 AE Groningen

Friesestraatweg 231b, 9743 AE Groningen Online executieveiling, 26 februari 2018 vanaf 10.00 uur Friesestraatweg 231b, 9743 AE Groningen Object Inleiding Bezichtiging Contact Een garagebedrijf met ondergrond en erf. Executoriale verkoop (ex

Nadere informatie

Executoriale Veiling Samenvatting (ex artikel 3:268 jo 3:254 BW)

Executoriale Veiling Samenvatting (ex artikel 3:268 jo 3:254 BW) Projectinformatie Speulderbosweg 36 Executoriale Veiling Samenvatting (ex artikel 3:268 jo 3:254 BW) Inleiding Executoriale verkoping (ex art. 3:268 jo 3:254 BW) op dinsdag 6 december 2016 om 10.00 uur

Nadere informatie

ONLINE 9 november 2015 OPENBARE VEILING Start veiling 10:00 uur KLAVERSTRAAT VB ROTTERDAM

ONLINE 9 november 2015 OPENBARE VEILING Start veiling 10:00 uur KLAVERSTRAAT VB ROTTERDAM ONLINE 9 november 2015 OPENBARE VEILING Start veiling 10:00 uur KLAVERSTRAAT 35 3083 VB ROTTERDAM Betreft Kadastrale gegevens Ligging en bereikbaarheid Oppervlakte Huurgegevens Wijze van oplevering Geveild

Nadere informatie

Te Koop. Jan Smuldersstraat 22 te Vessem

Te Koop. Jan Smuldersstraat 22 te Vessem Te Koop Jan Smuldersstraat 22 te Vessem Vervolg vrijblijvende informatie : Jan Smuldersstraat 22 te Vessem 2 Vervolg vrijblijvende informatie : Jan Smuldersstraat 22 te Vessem 3 Vervolg vrijblijvende informatie

Nadere informatie

Vrijblijvende objectinformatie

Vrijblijvende objectinformatie Vrijblijvende objectinformatie Goor, Stationslaan 2 Object Het post- en bestellerskantoor gelegen aan de Stationslaan 2, centraal gelegen in Goor. Kadastrale aanduiding Kadastraal bekend Gemeente Goor,

Nadere informatie

Pegasusweg 300 t/m 332 Kleine Beer 301 en 601. Rotterdam

Pegasusweg 300 t/m 332 Kleine Beer 301 en 601. Rotterdam Pegasusweg 300 t/m 332 Kleine Beer 301 en 601 Rotterdam Inhoud OMSCHRIJVING 3 Object 3 Omgeving 4 KENMERKEN 5 KADASTER 6 Kadastrale gegevens 6 Kadastrale kaart 6 BESTEMMINGSPLAN 7 FOTO S 8 VEILINGVOORWAARDEN

Nadere informatie

Vrijblijvende objectinformatie

Vrijblijvende objectinformatie Real Estate Vrijblijvende objectinformatie Wezep, Clematisstraat 2 Object Het voormalige post- en bestelkantoor met terrein en ondergrond, gelegen aan de Clematisstraat 2 te Wezep, aan de rand van het

Nadere informatie

Executieveiling 28 september 2016 Start veiling 12:30 uur Nijverheidsweg 1 A t/m G te Stellendam

Executieveiling 28 september 2016 Start veiling 12:30 uur Nijverheidsweg 1 A t/m G te Stellendam Executieveiling 28 september 2016 Start veiling 12:30 uur Nijverheidsweg 1 A t/m G te Stellendam 1 NIJVERHEIDSWEG 1 A t/m G TE STELLENDAM TE KOOP VIA BOG AUCTIONS Betreft : Het bedrijfsverzamelgebouw met

Nadere informatie

Vrijblijvende objectinformatie

Vrijblijvende objectinformatie Vrijblijvende objectinformatie Haarlem, Californiëplein 16 Object Het (voormalige) post- en bestelkantoor met erf en ondergrond. Kadastrale aanduiding Gemeente Haarlem II Sectie Y Nummer 862 Groot 1.044

Nadere informatie

VEILING. Woning in verhuurde staat rustig gelegen. Dolberg 14 Klimmen

VEILING. Woning in verhuurde staat rustig gelegen. Dolberg 14 Klimmen Woning in verhuurde staat rustig gelegen VEILING Dolberg 14 Klimmen Executoriale Verkoop, ex art. 3:268 BW, art. 3:254 BW op maandag 17 december 2018 vanaf 11.00 uur, online veiling via www.bog-auctions.com,

Nadere informatie

Te Koop. Jan Smuldersstraat 20 20A te Vessem

Te Koop. Jan Smuldersstraat 20 20A te Vessem Te Koop Jan Smuldersstraat 20 20A te Vessem Vervolg vrijblijvende informatie : Jan Smuldersstraat 20 20A te Vessem 2 Vervolg vrijblijvende informatie : Jan Smuldersstraat 20 20A te Vessem 3 Vervolg vrijblijvende

Nadere informatie

Vrijblijvende objectinformatie

Vrijblijvende objectinformatie Vrijblijvende objectinformatie Amsterdam, Hoogoorddreef 2 Object Het Object is gelegen op de hoek van het Winkelcentrum Amsterdamse Poort in Amsterdam Zuid Oost. Kadastrale aanduiding Gemeente Weesperkarspel,

Nadere informatie

X X X Eerste Amsterdamse Onroerend Goed Veiling

X X X Eerste Amsterdamse Onroerend Goed Veiling Eerste Amsterdamse Onroerend Goed Veiling Frans van Mierisstraat 59, 1071 RL AMSTERDAM Tel. 020-6733322/ fa 020-6733325 Email: info@mva-makelaars.nl Aan: MR M.R.H. KRANS FORMULIER S.V.P. RETOUR UITERLIJK:

Nadere informatie

Vrijblijvende objectinformatie

Vrijblijvende objectinformatie Vrijblijvende objectinformatie Hoorn, De Huesmolen 223 Object Het postkantoor, bestellerscentrum met aanhorigheden, voorzieningen, erf- en ondergrond gelegen in het winkelcentrum Huesmolen. Kadastrale

Nadere informatie

Verhuurd distributiecentrum met twee laadkuilen

Verhuurd distributiecentrum met twee laadkuilen Online executieveiling, 17 september 2015 om 14:30 uur Verhuurd distributiecentrum met twee laadkuilen Adres Pater van den Elsenlaan 4a te Veghel Executoriale verkoop ex artikelen 3:268 en 3:254 BW De

Nadere informatie

EXECUTIEVEILING (ex artikel 3:268 jo 3:254 BW) INFORMATIE MEMORANDUM

EXECUTIEVEILING (ex artikel 3:268 jo 3:254 BW) INFORMATIE MEMORANDUM EXECUTIEVEILING (ex artikel 3:268 jo 3:254 BW) INFORMATIE MEMORANDUM Disclaimer: Alle informatie in dit document is met de grootste zorg samengesteld, doch voor de volledigheid en juistheid daarvan kan

Nadere informatie

Vrijblijvende objectinformatie

Vrijblijvende objectinformatie Real Estate Vrijblijvende objectinformatie Hellevoetsluis, H. Heijermansstraat 1 Object Op een markante locatie gelegen (voormalig) post- en bestelkantoor met een ruim buitenterrein dat zich uitstekend

Nadere informatie

Vrijblijvende objectinformatie

Vrijblijvende objectinformatie Vrijblijvende objectinformatie Groningen, Diamantlaan 1 Object Het betreft een businesspoint en een postsorteercentrum op bedrijventerrein Hoendiep direct naast de meubelboulevard. Kadastrale aanduiding

Nadere informatie

Oldegalileën , 8922 AD Leeuwarden

Oldegalileën , 8922 AD Leeuwarden Online executieveiling, 27 maart 2018 vanaf 11.00 uur Oldegalileën 171-173, 8922 AD Leeuwarden Object Oldegalileën 171 betreft een bedrijfspand en Oldegalileën 173 een woning met garage. Inleiding Executoriale

Nadere informatie

Verhuurd distributiecentrum met twee laadkuilen

Verhuurd distributiecentrum met twee laadkuilen Online executieveiling, 24 juni 2015 11:00 uur Verhuurd distributiecentrum met twee laadkuilen Adres Pater van den Elsenlaan 4a te Veghel Executoriale verkoop ex artikelen 3:268 en 3:254 BW De executoriale

Nadere informatie

Online Executieveiling

Online Executieveiling Online Executieveiling The Hilt - Amsterdam, Minervahavenweg 3-5 Contact DTZ Zadelhoff v.o.f. Apollolaan 150 1077 BG Amsterdam T +31 (0)20 6 644 644 Robert Kat T +31 (0)20 8 407 249 rkat@dtz.nl Fons van

Nadere informatie

Executoriale Veiling Samenvatting (ex artikel 3:268 jo 3:254 BW)

Executoriale Veiling Samenvatting (ex artikel 3:268 jo 3:254 BW) Projectinformatie Speulderbosweg 36 Executoriale Veiling Samenvatting (ex artikel 3:268 jo 3:254 BW) Inleiding Executoriale verkoping (ex art. 3:268 jo 3:254 BW) op dinsdag 6 december 2016 om 10.00 uur

Nadere informatie

Executoriale verkoping

Executoriale verkoping Executoriale verkoping Royaal bedrijfsobject, ca. 720 m² Aan de Weverij 103a Vaals Executoriale verkoping (ex art. 3:268 jo 3:254 BW) op donderdag 31 mei 2018, online veiling via www.bog-auctions.com,

Nadere informatie

Brabantsestraat 16 Rotterdam

Brabantsestraat 16 Rotterdam Brabantsestraat 16 Rotterdam Inhoud OMSCHRIJVING 3 Object 3 Omgeving 4 KENMERKEN 5 KADASTER 6 Kadastrale gegevens 6 Kadastrale kaart 6 BESTEMMINGSPLAN 7 FOTO S 8 VEILINGVOORWAARDEN 12 CONTACTGEGEVENS 13

Nadere informatie

Pieterseliewaltje 46, 8922 AC Leeuwarden

Pieterseliewaltje 46, 8922 AC Leeuwarden Online executieveiling, 27 maart 2018 vanaf 10.30 uur Pieterseliewaltje 46, 8922 AC Leeuwarden Object Het betreft een opslagloods/stalling met inpandig een tweetal woningen (beneden en boven) en een aantal

Nadere informatie

Vrijblijvende objectinformatie

Vrijblijvende objectinformatie Real Estate Vrijblijvende objectinformatie Bilthoven, Postlaan 1 Object Het bestelkantoor gelegen aan de Postlaan 1, hoek Anthonie van Leeuwenhoeklaan te Bilthoven. Kadastrale aanduiding Kadastraal bekend

Nadere informatie

Vrijblijvende objectinformatie

Vrijblijvende objectinformatie Real Estate Vrijblijvende objectinformatie Deurne, Posthoek 2 + 4 Object Het perceel grond met voormalig postkantoor en bestellersruimte gelegen aan de Posthoek 2 + 4 te Deurne. Kadastrale aanduiding Gemeente

Nadere informatie

Willem de Zwijgerstraat 8 Rotterdam

Willem de Zwijgerstraat 8 Rotterdam Willem de Zwijgerstraat 8 Rotterdam Inhoud OMSCHRIJVING 3 Object 3 Omgeving 4 KENMERKEN 5 KADASTER 6 Kadastrale gegevens 6 Kadastrale kaart 6 BESTEMMINGSPLAN 7 FOTO S 8 PLATTEGRONDEN 12 VEILINGVOORWAARDEN

Nadere informatie

Laan van de Maagd 85, 7324 BT Apeldoorn

Laan van de Maagd 85, 7324 BT Apeldoorn Online executieveiling, 11 juni 2019 om 14:00 uur Laan van de Maagd 85, 7324 BT Apeldoorn Object Bedrijfsunit (verhuurd) Inleiding Executoriale verkoping (ex art. 3:268 jo 3:254 BW) op dinsdag 11 juni,

Nadere informatie

Gouderakstraat Rotterdam

Gouderakstraat Rotterdam Gouderakstraat 36-42 Rotterdam Inhoud OMSCHRIJVING 3 Object 3 Omgeving 3 KENMERKEN 4 KADASTER 5 Kadastrale gegevens 5 Kadastrale kaart 5 BESTEMMINGSPLAN 6 FOTO S 7 VEILINGVOORWAARDEN 9 CONTACTGEGEVENS

Nadere informatie

X X X Eerste Amsterdamse Onroerend Goed Veiling

X X X Eerste Amsterdamse Onroerend Goed Veiling X X X Eerste Amsterdamse Onroerend Goed Veiling Frans van Mierisstraat 59, 1071 RL AMSTERDAM Tel. 020-6733322/ fax 020-6733325 Email: info@mva-makelaars.nl Aan: MR H.W.J.M. POLDERMANS FORMULIER S.V.P.

Nadere informatie

HEERHUGOWAARD HANDELSSTRAAT 1. Zeer strategisch gelegen kantoorpand in Heerhugowaard.

HEERHUGOWAARD HANDELSSTRAAT 1. Zeer strategisch gelegen kantoorpand in Heerhugowaard. HEERHUGOWAARD HANDELSSTRAAT 1 Zeer strategisch gelegen kantoorpand in Heerhugowaard. Metrage : Circa 2.376 m² VVO op circa 4.762 m² eigen grond. Aanvaarding : In overleg. Vraagprijs : 1.250.000,- k.k.,

Nadere informatie

Computerweg 22 en 24, Utrecht

Computerweg 22 en 24, Utrecht Online executieveiling, 15 juni 2016 om 14:30 uur Computerweg 22 en 24, Utrecht Object Kantoorgebouwen en parkeerplekken. Inleiding Bezichtiging Executoriale verkoping (ex art. 3:268 jo 3:254 BW) op woensdag

Nadere informatie

Executoriale Veiling KAREL MOLLENSTRAAT ZUID VALKENSWAARD. EX ART.3:268 jo 3:254 BW. 9 Juli 2015 QUALITAS BEDRIJFSMAKELAARS, EERSEL

Executoriale Veiling KAREL MOLLENSTRAAT ZUID VALKENSWAARD. EX ART.3:268 jo 3:254 BW. 9 Juli 2015 QUALITAS BEDRIJFSMAKELAARS, EERSEL Executoriale Veiling EX ART.3:268 jo 3:254 BW 9 Juli 2015 KAREL MOLLENSTRAAT ZUID 10-12 VALKENSWAARD QUALITAS BEDRIJFSMAKELAARS, EERSEL OMSCHRIJVING EXECUTORIALE VERKOPING ex art. 3:268 jo 3:254 BW op

Nadere informatie

Son en Breugel, Ekkersrijt 1405

Son en Breugel, Ekkersrijt 1405 Te Koop bij Q : Son en Breugel, Ekkersrijt 1405 2 EKKERSRIJT 1405 TE SON EN BREUGEL Beschrijving object Locatie / Ligging : Vrijstaand bedrijfsgebouw met 5 overheaddeuren! : Het object is gelegen op bedrijventerrein

Nadere informatie

Vrijblijvende objectinformatie

Vrijblijvende objectinformatie Real Estate Vrijblijvende objectinformatie Etten-Leur, Stationsplein 2 Object Het postkantoor met erf, ondergrond en verdere aanhorigheden, gelegen Stationsplein 2 te Etten-Leur. Kadastrale aanduiding

Nadere informatie

GEEN KIJKDAGEN. ONLINE OPENBARE VEILING 27 JANUARI 2016 Start veiling 12:00 uur STREVELSWEG 700, UNIT 512 & UNIT 676 3083 AS ROTTERDAM

GEEN KIJKDAGEN. ONLINE OPENBARE VEILING 27 JANUARI 2016 Start veiling 12:00 uur STREVELSWEG 700, UNIT 512 & UNIT 676 3083 AS ROTTERDAM GEEN KIJKDAGEN ONLINE OPENBARE VEILING 27 JANUARI 2016 Start veiling 12:00 uur STREVELSWEG 700, UNIT 512 & UNIT 676 3083 AS ROTTERDAM Ooms Makelaars Bedrijfshuisvesting B.V. Maaskade 113 Postbus 24040

Nadere informatie

Vrijblijvende objectinformatie

Vrijblijvende objectinformatie Real Estate Vrijblijvende objectinformatie Bergambacht, Meidoornstraat 2 Object De betreffende locatie (bouwjaar circa 1989) ligt aan de rand van een woonwijk aan de rand van het centrum van Bergambacht

Nadere informatie

Snelder Zijlstra Bedrijfsmakelaars

Snelder Zijlstra Bedrijfsmakelaars Snelder Zijlstra Bedrijfsmakelaars Projectinformatie Grotestraat 21 Goor Alle informatie is geheel vrijblijvend en uitsluitend voor geadresseerde bestemd. Alle gegevens zijn door ons met zorg samengesteld;

Nadere informatie

Executoriale verkoping EX ART.3:268 B.W.

Executoriale verkoping EX ART.3:268 B.W. Executoriale verkoping EX ART.3:268 B.W. 29 SEPTEMBER 2014 AMSTERDAMSEWEG 533 TE AMSTELVEEN COLLIERS INTERNATIONAL, AMSTERDAM COLLIERS INTERNATIONAL v_1 Disclaimer: Deze informatie is niet bedoeld als

Nadere informatie

A M S T E R D A M 2010 EXECUTORIALE VERKOPING (ex artikel 3:268 BW; juncto 3:254 BW) op MAANDAG 22 NOVEMBER 2010 s-avonds nà 18.

A M S T E R D A M 2010 EXECUTORIALE VERKOPING (ex artikel 3:268 BW; juncto 3:254 BW) op MAANDAG 22 NOVEMBER 2010 s-avonds nà 18. A M S T E R D A M 2010 EXECUTORIALE VERKOPING (ex artikel 3:268 BW; juncto 3:254 BW) op MAANDAG 22 NOVEMBER 2010 s-avonds nà 18.00 uur in FELIX MERITIS Keizersgracht 324 te Amsterdam ten overstaan van

Nadere informatie

BIJZONDERE VEILINGVOORWAARDEN Rustenburgerweg 12 te 1636 WH Schermerhorn

BIJZONDERE VEILINGVOORWAARDEN Rustenburgerweg 12 te 1636 WH Schermerhorn BIJZONDERE VEILINGVOORWAARDEN Rustenburgerweg 12 te 1636 WH Schermerhorn Nagenoemde bijzondere veilingvoorwaarden zijn nog niet definitief vastgesteld. De definitief vastgestelde bijzondere veilingvoorwaarden

Nadere informatie

Vrijblijvende projectinformatie

Vrijblijvende projectinformatie Vrijblijvende projectinformatie Pikeursbaan 9 te Deventer TE KOOP/TE HUUR Pikeursbaan 9 te Deventer Deze informatie is geheel vrijblijvend en uitsluitend voor geadresseerde bestemd. Alle gegevens zijn

Nadere informatie

Nieuwe Binnenweg 372 Rotterdam

Nieuwe Binnenweg 372 Rotterdam Nieuwe Binnenweg 372 Rotterdam Inhoud OMSCHRIJVING 3 Object 3 Omgeving 3 KENMERKEN 4 KADASTER 5 Kadastrale gegevens 5 Kadastrale kaart 5 BESTEMMINGSPLAN 6 FOTO S 7 VEILINGVOORWAARDEN 8 CONTACTGEGEVENS

Nadere informatie

Vrijblijvende objectinformatie

Vrijblijvende objectinformatie Vrijblijvende objectinformatie Tegelen, Industriestraat 79 Object Het post- en bestelkantoor, parkeerterrein en erf gelegen aan de Industriestraat 79 te Tegelen. Kadastrale aanduiding Gemeente Tegelen

Nadere informatie

VRIJWILLIGE VERKOOP. op MAANDAG 19 maart 2018 vanaf uur, in Café Restaurant Dauphine aan het Prins Bernardplein 175 te Amsterdam.

VRIJWILLIGE VERKOOP. op MAANDAG 19 maart 2018 vanaf uur, in Café Restaurant Dauphine aan het Prins Bernardplein 175 te Amsterdam. VRIJWILLIGE VERKOOP op MAANDAG 19 maart 2018 vanaf 16.30 uur, in Café Restaurant Dauphine aan het Prins Bernardplein 175 te Amsterdam. ten overstaan van notaris S.A.J. Algera van Buma Algera Notariaat

Nadere informatie

Gordelweg 50 R o t t e r d a m

Gordelweg 50 R o t t e r d a m Gordelweg 50 R o t t e r d a m Inhoud OMSCHRIJVING 3 Object 3 Omgeving 4 KENMERKEN 5 KADASTER 6 Kadastrale gegevens 6 Kadastrale kaart 6 BESTEMMINGSPLAN 7 FOTO S 8/9 VEILINGVOORWAARDEN 10 CONTACTGEGEVENS

Nadere informatie

Te Koop. Fazantlaan 3 te Eindhoven

Te Koop. Fazantlaan 3 te Eindhoven Te Koop Fazantlaan 3 te Eindhoven 2 3 4 5 Entree / Vide 6 Kantoren 7 Kantoren tweede verdieping 8 Kelder 9 Zéér ruim parkeren 10 11 12 FAZANTLAAN 3 TE EINDHOVEN Beschrijving object Locatie/ Ligging : Prachtige

Nadere informatie

Naritaweg 70, Amsterdam

Naritaweg 70, Amsterdam Online executieveiling, 15 juni 2016 om 14:00 uur Naritaweg 70, Amsterdam Object Kantoorgebouw en parkeerplekken. Inleiding Bezichtiging Executoriale verkoping (ex art. 3:268 jo 3:254 BW) op woensdag 15

Nadere informatie

Te koop. Voormalige metaalgieterij te Bergen op Zoom

Te koop. Voormalige metaalgieterij te Bergen op Zoom Te koop Online executieveiling in opdracht van de hypotheekhouder d.d. 3 juli 2015 start 11.00 uur www.bog-auctions.com Ten overstaan van een van de notarissen van Van der Stap Notarissen te Rotterdam

Nadere informatie

NIEUWE NIEUWSTRAAT 28 te 1012 NG Amsterdam

NIEUWE NIEUWSTRAAT 28 te 1012 NG Amsterdam A M S T E R D A M 2011 EXECUTORIALE VERKOPING (ex artikel 3:268 jo 3:254 BW) op MAANDAG 31 oktober 2011 s-avonds nà 18.00 uur in F E L I X M E R I T I S Keizersgracht 324 te Amsterdam ten overstaan van

Nadere informatie