Datum: 17 december 2010

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Datum: 17 december 2010"

Transcriptie

1 Ondernemer: Voorbeeld Ondernemer OndernemersWijzer maakt de balans op van uw persoonlijke waarden, talenten, wensen, belangen en rolvoorkeur. De effecten hiervan worden weergegeven en uitgedrukt in kansen, verplichtingen, investeringswaarden en succesrisico's.

2 Inleiding Op 17 december 2010 heeft u de OndernemersWijzer doorlopen. Als lid van de Rabobank overweegt u gebruik te maken van de adviesdiensten van Stichting Rabo Ondernemers Impuls. Om een helder beeld te krijgen van uw talenten, verwachtingen, competenties maar ook valkuilen heeft u als zelfstandig ondernemer een aantal vragen beantwoord. Uw antwoorden worden door ons gerangschikt en ingedeeld in een aantal catagoriën te weten: Persoonlijke interesses, functionele rolvoorkeuren, individuele overtuigingen en inzichten. Met de OndernemersWijzer maakt u als het ware uw persoonlijke balans op. Dit verschaft u inzicht in uw persoonlijke waarden, voorkeuren en wensen enerzijds en in uw verplichtingen, zorgen en verantwoordelijkheden anderzijds. De uitkomsten zijn volledig gebaseerd op de waardering die u zelf heeft gegeven aan zaken die u al dan niet belangrijk vindt. OndernemersWijzer houdt u een spiegel voor waarmee u zelf direct aan de slag kunt, zowel individueel als functioneel. U krijgt een indicatie van uw persoonlijke leer- en ontwikkelstijl, inzicht in uw ondernemersvaardigheden, uw persoonlijke solvabiliteit en uw individuele resultaatpotentie. Dit rapport is uitsluitend bestemd voor u ter oriëntatie en eventuele onderbouwing van uw adviesaanvraag. De uitslag zal slechts na uw uitdrukkelijke instemming worden verstrekt aan de ROI-adviescommissie. De uitslag zal ook mede bepalend zijn voor het verdere verloop, zoals toewijzing of afwijzing, van uw aanvraag, de beoordeling van de adviesbehoefte en de keuze van de ROI-adviseur(s). Omdat individuen en werksituaties veranderen heeft het rapport slechts een beperkte geldigheidsduur.

3 Mentale ondernemersbalans Ondernemer: Voorbeeld Ondernemer Empowerment Omgangscontrole Pro-actief Zelfwaardering FL ON VA EM DO PU CO DI SO AL OV PR ER LE Innovatie Visie Spontaniteit Empathie Prioriteit Vanwege Tegenpool Reactie Noodzakelijk Eigenschap Ondernemer Creëren en realiseren van nieuwe kansen Consumeren en afwachten Genieten van mijn gezin Competentie Ik wil alles begrijpen Alles heeft een reden Fatalisme, onmacht en overmacht Beter mijn best Opbrengstwaarde Continuïteit Geeft rust en zingeving Ondoordacht handelen Beter mijn best doen Niet relevant Eigenschap Werknemer Ben liever in de lead Ondernemer Komt niet voor Competentie Ik zoek harmonie en balans Is iets waar ik niet actief naar op zoek ben. Reuring Heb er absoluut geen last van Opbrengstwaarde Rechtvaardigheid Is geen actief streven van mij Doen waar je voor verantwoordleijk voor bent Neutraal Eigenschap Adviseur Veronderstelt een afhankelijkheid Mensen dienen zelfstandig te beslissen Humor Mensen vragen naar hun belang of waarom Competentie Ik wil leuke dingen doen Ik doe meestal eerst de dingen die moeten Opzien tegen bergen werk Heroverwegen of gewoon anderen om advies of raad vragen Opbrengstwaarde Winst Duurzaamheid en continuïteit belangrijker verlies Geen onnuttige of onnodige dingen doen Activa Ondernemerschap Ondernemersverwachting 3 Zelfbeeld 8 Succesverwachting 8 Zelfwaardering 7 Totaal Ondernemerschap 26 Kennis en ervaring Reflectievermogen 8 Ondernemersklimaat 8 Opleiding 8 Totaal Ervaring 24 Inzicht Sociaal culturele ervaring 9 Fysieke conditie 5 Autodidact 9 Collegiaal advies 8 Totaal Inzicht 31 Daadkracht Drive en energie 9 Risicobereidheid 9 Doorzettingsvermogen 9 Totaal Daadkracht 27 Balans totaal 108 Passiva OndernemersWaarde Eigenwaarde 76 Goodwill 8 Totaal OndernemersWaarde 84 Belemmeringen Argwaan 3 Bedrijfsoverdracht 1 Financiering 1 Totaal Belemmeringen 5 Zorgen Winstverwachting 2 Vrije keuze 1 Spijt en teleurstelling 3 Totaal Zorgen 6 Verplichtingen Zorg voor gezin 3 Mantelzorg 3 Zorg(plicht) voor milieu 7 Totaal Verplichtingen 13 Balans totaal 108 Dilemmawaarde: 22% Investeringswaarde: 25%

4 Mentale ondernemersbalans Ondernemer: Voorbeeld Ondernemer Context: Ondernemerschap Niveau: professioneel Bereiken: primaire doelstelling, cq competentie: Zal verschillende methoden en technieken willen bedenken en toe passen en open staan voor nieuwe informatie. Ziet kansen en mogelijkheden en zal willen anticiperen op veranderende omstandigheden onder risico van time-management. Staat open voor meningen en belangen van anderen en kan met meerdere dingen tegelijk bezig zijn. Zal zich willen aanpassen aan veranderende omstandigheden en open staan voor uitdagingen en kansen. Is gedreven om realistische doelen planmatig te bereiken en zich te kunnen focussen op concrete doelen. Heeft ook concrete doelen nodig om goed te functioneren, zal zich daarvan niet willen laten afhouden en moeite hebben met loslaten en relativeren. Is in staat beoogd resultaat, onder voorwaarde van beschikbaarheid van middelen, ook daadwerkelijk te realiseren en zal niet rusten voordat het gestelde doel is bereikt. Vermijden: mogelijke valkuil: Is gedreven zelfstandig te werken en sociale contacten te onderhouden vanwege een zakelijk doel of perspectief. Houdt zelf het initiatief, kan zich terughoudend en gereserveerd opstellen en heeft niet noodzakelijkerwijs gezelligheid van anderen nodig. Zoekt de ander op vanwege een reden of een doel en vermijdt onnodig sociaal contact. Kan ook makkelijk geïrriteerd raken, bot overkomen en anderen, vaak onbedoeld, kwetsen of relaties verbreken. Dient te voorkomen om vanuit enthousiasme of onbevangenheid belangrijke risico's over het hoofd zien. Zal de balans tussen gevoelsafwegingen en rationele belangenafwegingen in de gaten moeten houden alvorens in een zakelijke context te handelen en zich desnoods te laten adviseren bij toenemend belang.

5 Ambivalent Is zorgvuldig en terughoudend in het nemen van belangrijke zelfstandige beslissingen en gedreven tot overleg en samenwerking. Kan zowel in samenwerking als ook zelfstandig werken en ervaart bij toenemend belang afhankelijkheid van anderen niet snel als belemmerend. Streeft naar persoonlijke ontwikkeling en zelfontplooiing, maar binnen grenzen en niet tegen elke prijs. Zal voor resultaat beloond en gewaardeerd willen worden, streeft succes na, doch niet ten koste van zichzelf of anderen. Zal niet onnodig afwachten maar willen handelen en bij het uitblijven van resultaat actie ondernemen of tenminste het overleg zoeken om tot resultaat te komen. Zal aandringen op wederzijds respect, bij kritiek en correctie zich kritisch opstellen en bij waardering en succes dit met de ander kunnen delen. Heeft vaak een eigen mening of standpunt, veelal uit ervaring of feitelijke onderbouwing opgebouwd en onderbouwd. Is gedreven deze ook situationeel te toetsen, met anderen te delen en contextgebonden in te zetten of uit te dragen. Zal bij tegenslag of stress weerstand kunnen ervaren om de eigen taak of opdracht uit te voeren en een duidelijke doelstelling of kader verlangen.

6 Mentale ondernemersbalans Ondernemer: Voorbeeld Ondernemer Context: Ondernemerschap Interpretatie: Betrokkene ervaart nog een groot aantal jaren bezig te kunnen zijn met het ondernemerschap. Betrokkene ervaart een grote tevredenheid over het persoonlijk ondernemerschap, ervaart reeds veel waardering van anderen te hebben ontvangen en ervaart het eigen ondernemerschap als superieur ten opzichte van collega ondernemers. Betrokkene staat in voldoende mate open voor advies of begeleiding en ervaart dat klanten, leveranciers of medewerkers vrijwel altijd hun afspraken nakomen. Opgedane kennis en ervaring van opleiding en studie zijn voor betrokkene van waarde en betekenis (geweest). Betrokkene ervaart het als ondernemer van zeer grote betekenis om te beschikken over mensenkennis of levenservaring. Betrokkene ervaart momenteel matige zorg zorg te besteden aan de fysieke conditie, noemt zichzelf met zekerheid een autodidact en ervaringsdeskundige als ondernemer en heeft regelmatig behoefte om zijn of haar ervaring en inzicht met anderen te delen. Betrokkene zit vol energie om nieuwe zaken aan te pakken, waagt vaak vol ongeduld en met grote regelmaat een sprong in het diepe en zal bij weerstand niet op willen geven, soms zelfs tegen beter weten in. Betrokkene ervaart in het verleden niet of nauwelijks door anderen te zijn bedrogen of bestolen en maakt zich thans geen enkele zorg over het pensioen of een eventuele bedrijfsoverdracht. Betrokkene ervaart momenteel geen enkele zorg over de kredietverlening en bedrijfsfinanciering, maakt zich geen enkele zorg over de winstgevenheid of het bestaanrecht, heeft zeer zeker uit vrije wil gekozen voor het ondernemerschap en heeft soms spijt van gedane toezeggingen, beloften of eerdere keuzes. Met betrekking tot de persoonlijke verantwoordelijkheids- en zorgbeleving over de gezinssituatie ervaart betrokkene nauwelijks bezorgdheid, heeft momenteel enige bezorgheid met betrekking tot mantelzorg en ervaart ten aanzien van natuur, milieu en leefomgeving gemiddelde en rationele betrokkenheid. Terugziend wordt een redelijk groot gevoel van voldoening en tevredenheid ervaren en thans ervaart betrokkene een groot gevoel van succes en voldoening.

7 Ondernemer: Voorbeeld Ondernemer Empowerment Empowerment is indicatief voor het zelfredzaam en autonoom functioneren van de kandidaat en het kunnen anticiperen op de vraag van de ander. Daarnaast geeft het aan of de kandidaat anderen kan motiveren en aansturen en of betrokkene in staat is zelfstandig beslissingen te nemen. Het geeft een goed beeld van de kandidaat aangaande zijn stijl van leidinggeven of ondersteuning bieden en de mate waarin hij in staat is anderen te motiveren en te stimuleren. Een groene score is indicatief voor zelfredzaam en autonoom functioneren, het kunnen nemen van beslissingen, het kunnen aansturen en motiveren van anderen en het kunnen anticiperen op de vraag van de klant of opdrachtgever. Een oranje score is indicatief voor het ervaren van onzekerheid hierover. Een rode score is indicatief voor het ervaren of kiezen van een meer afhankelijke of volgende positie, moeite hebben met het nemen van beslissingen of leiding geven en bij voorkeur kiezen voor een ondergeschikte of dienstverlenende rol. Omgangscontrole Omgangscontrole is indicatief voor de wijze van omgaan en communiceren met anderen, het leggen, onderhouden en verduurzamen van relaties, en het bewerkstelligen van commitment en draagvlak. Een groene score is indicatief voor het gewenst onderhouden en verduurzamen van relaties, het vermogen te anticiperen op wensen en verlangens van anderen en het bewerkstelligen van draagvlak. Een oranje score is indicatief voor het scheppen van duidelijkheid, stellen van grenzen en het niet schuwen van een corrigerende of confronterende wijze van communiceren. Een rode score is indicatief voor een confronterende en offensieve stijl van communiceren, het op een aanvallende wijze benaderen van anderen en een groot risico van gebrek aan humor, zelfreflectie en relativeringsvermogen. Pro-actief Pro-actief is indicatief voor het nemen van initiatief, het aandragen van oplossingen, het willen treffen van adequate voorzieningen en het al dan niet anticiperen op onvoorziene omstandigheden. Het geeft een goed beeld van de mate waarin de kandidaat gedreven is om zaken aan te pakken en niet af te wachten. Het geeft ook aan of de kandidaat gedreven is tot zekerheid en duidelijkheid en vooral eerst na wil denken alvorens te handelen. Een groene score is indicatief voor een pro-actieve attitude, het nemen van initiatief, de neiging snel te handelen en vooral geen tijd te verliezen met afwachten of advies vragen. Een oranje score is indicatief voor het zo mogelijk balans houden tussen het nemen van initiatief en het voorkomen van onnadenkend handelen. Een rode score is indicatief voor een afwachtende en re-actieve houding, het vermijden van directe beslissingen en een hang naar zekerheid. Zelfwaardering Zelfwaardering is indicatief voor het gevoel van eigenwaarde, zelfverzekerdheid en het geloof in eigen kunnen. Het geeft een goed beeld van de mate waarin iemand in staat is zichzelf te presenteren, op anderen af durft te stappen, eigen vaardigheden durft aan te prijzen en gedreven is zelfstandig doelen en resultaten te realiseren.

8 Ondernemer: Voorbeeld Ondernemer Een groene score is indicatief voor een grote mate van zelfwaardering, zelfvertrouwen en geloof in eigen kunnen met het risico van zelfoverschatting. Een oranje score is indicatief voor het ervaren van voldoende zelfwaardering doch met een zekere waakzaamheid voor zelfonderschatting of voorzichtigheid. Een rode score is indicatief voor een benedengemiddelde zelfwaardering, onzekerheid over eigen kunnen en presteren met risico van faalangst of zelfonderschatting. Innovatie Innovatie is indicatief voor het anticiperen op kansen en mogelijkheden, het ontwikkelen van nieuwe methoden, technieken en inzichten, en het bedenken van oplossingen. Het geeft een goed beeld van de gedrevenheid tot het vernieuwen, verbeteren of ontwikkelen van methoden en technieken dan wel de drive om bestaande en beproefde methoden en technieken concreet toe te passen en in te zetten. Een groene score is indicatief voor het willen bedenken en ontwikkelen van nieuwe methoden en technieken en een gedrevenheid tot het denken in kansen en mogelijkheden. Een oranje score is indicatief voor een balans in het denken in oplossingen en het ontwikkelen van nieuwe ideeën enerzijds en het toepassen van beproefde en bewezen methoden en technieken anderzijds. Een rode score is indicatief voor het toepassen en handelen naar beproefde en bewezen methoden en technieken en het concreet toepassen van beproefde en vertrouwde methoden en diensten. Visie Visie is indicatief voor het kunnen denken en handelen in termijnen en het leggen van verbanden. Daarnaast geeft het de mate aan waarin een kandidaat inzicht heeft in de relatie tussen investeringen en uitgestelde opbrengsten en een zeker perspectief kan formuleren. Het geeft een goed beeld van het kunnen formuleren van een perspectief of doel en het kunnen stellen van voorwaarden, condities en termijnen. Een groene score is indicatief voor het kunnen formuleren van een zeker perspectief en het kunnen onderscheiden van korte en lange termijn doelen. Daarnaast geef het aan dat de kandidaat kosten en investeringen kan onderscheiden en dat hij een zekere mate van realiteitszin heeft ten aanzien van (de noodzaak tot het doen van) investeringen alvorens opbrengsten te verlangen. Een rode score is indicatief voor het ervaren van een zekere mate van noodzaak tot directe opbrengsten en resultaten, het denken en handelen vanuit een korte termijn perspectief en het ervaren van weerstand jegens investeringen en lange termijn perspectieven. Spontaniteit Spontaniteit is indicatief voor het ongeremd en authentiek kunnen denken en handelen, en het al dan niet toelaten van impulsiviteit of handelen naar eerste aandrang. Het geeft een goed beeld van de mate waarin de kandidaat kan omgaan met onduidelijkheid of kan anticiperen op plotselinge en onverwachte gebeurtenissen. Een groene score is indicatief voor ongeremd en vlot kunnen handelen, anticiperen op plotselinge of onverwachte gebeurtenissen, het kunnen toelaten van impulsiviteit en onduidelijkheid, en het kunnen omgaan met veranderingen. Een rode score is indicatief voor een verlangen van duidelijkheid en zekerheid, moeite hebben met plotselinge of onverwachte gebeurtenissen, weerstand jegens veranderingen en een gedrevenheid tot controle en beheersing van proces.

9 Ondernemer: Voorbeeld Ondernemer Empathie Empathie is indicatief voor het vermogen zich te verplaatsen in de belevingswereld van de ander, zich in te leven in de gevoelens van anderen en zich een voorstelling te kunnen maken van de werkelijkheid van de ander. Het geeft een duidelijk beeld van de wijze van communiceren van de kandidaat, zowel verbaal als non-verbaal. Een groene score is indicatief voor een vriendelijke, sensitieve en empatische opstelling en een manier van communiceren vanuit waardering voor en verbinding met de ander. Een oranje score is indicatief voor een overwegend zakelijke en formele wijze van communiceren waarbij de belangen van de ander worden gerespecteerd en het eigen belang niet uit het oog wordt verloren. Een rode score is indicatief voor een afstandelijke, zakelijke en formele communicatie en bejegening waarbij uitingen van sympathie en persoonlijke verbinding zo veel mogelijk zal worden vermeden.

Persoonlijkheidsanalyse

Persoonlijkheidsanalyse Naam: Ruben Smit Inhoudsopgave 1. Inleiding... 3 2. De uitslag van de Persoonlijkheidsanalyse... 4 3. Tot slot... 8 Pagina 2 van 8 1. Inleiding Op 1 januari 2015 heeft Ruben Smit de Persoonlijkheidsanalyse

Nadere informatie

Signaalkaart Werkgeluk

Signaalkaart Werkgeluk Naam: Datum: Herman Westerhof 16 februari 2013 Inhoudsopgave 1. Inleiding... 2. Herman Westerhof... 3. Toelichting op de uitslag... 4. Tot slot... 3 5 6 9 Pagina 2 van 9 Inleiding Op 16 februari 2013 heb

Nadere informatie

Voorbeeld Rapportage Datum: 27 mei 2013

Voorbeeld Rapportage Datum: 27 mei 2013 Client: Voorbeeld Rapportage NewHR.nl heeft de ambitie je te faciliteren zodat je je optimaal kan ontwikkelen en duurzaam inzetbaar blijft, welke functie je dan ook hebt. Dit rapport is de eerste stap

Nadere informatie

Selectie Deepscan. Persoonlijkheids- & leiderschapsanalyse XL

Selectie Deepscan. Persoonlijkheids- & leiderschapsanalyse XL Persoonlijkheids- & leiderschapsanalyse XL Naam: Datum: Ruben Smit 1 januari 2015 Inhoudsopgave 1. Inleiding... 3 2. Wat is de en hoe werkt het?... 4 3. De mentale belasting... 5 4. Het persoonlijkheidsprofiel...

Nadere informatie

Ik-Wijzer Voor de begeleider

Ik-Wijzer Voor de begeleider Ik-Wijzer Voor de begeleider Inhoudsopgave 1. Inleiding... 3 2. De uitslag van Lisa Westerman... 5 3. Toelichting aandachtspunten en leerdoelen van Lisa Westerman... 7 4. Tot slot... 9 Pagina 2 van 9 1.

Nadere informatie

Waardemeter Dilemmameter

Waardemeter Dilemmameter Waardemeter Dilemmameter www.dilemmamanager.nl Wat is Dilemmameter? Dilemmameter is een volledig geautomatiseerd indivivueel onderzoeksinstrument. Dilemmameter helpt u bij het opmaken van uw persoonlijke

Nadere informatie

Signaalkaart Intake. Richting geven aan studiesucces

Signaalkaart Intake. Richting geven aan studiesucces Richting geven aan studiesucces Naam: Datum: Timo van 't Ende 23 december 2013 Inhoudsopgave Inleiding... 3 Signaalkaart Timo... 5 Toelichting op de uitslag... 6 Pagina 2 van 9 Inleiding Op 23 december

Nadere informatie

Datum: 10 januari 2011

Datum: 10 januari 2011 Kandidaat: Voorbeeld Ondernemer Datum: 10 januari 2011 DilemmaConsult biedt full-service dienstverlening bij inzetbaarheidsvraagstukken, organisatie-ontwikkeling, executive-coaching en leiderschapsontwikkeling.

Nadere informatie

Antreum RAPPORT TALENTENSPECTRUM. Test Kandidaat Administratienummer: Datum: 02 Sep 2011. de heer Consultant

Antreum RAPPORT TALENTENSPECTRUM. Test Kandidaat Administratienummer: Datum: 02 Sep 2011. de heer Consultant RAPPORT TALENTENSPECTRUM Van: Test Kandidaat Administratienummer: Datum: 02 Sep 2011 Normgroep: Advies de heer Consultant 1. Inleiding Dit rapport is bedoeld om u te helpen analyseren op welk vlak uw talenten

Nadere informatie

Edwin Bleeker Datum: 9 februari 2015

Edwin Bleeker Datum: 9 februari 2015 Client: Edwin Bleeker NewHR.nl heeft de ambitie je te faciliteren zodat je je optimaal kan ontwikkelen en duurzaam inzetbaar blijft, welke functie je dan ook hebt. Dit rapport is de eerste stap naar persoonlijke

Nadere informatie

Ik-Wijzer Naam: Sander Geleynse Datum: 27 januari 2016

Ik-Wijzer Naam: Sander Geleynse Datum: 27 januari 2016 Inhoudsopgave 1. Inleiding... 3 2. Jouw uitslag... 4 Pagina 2 van 8 1. Inleiding Hallo Sander, Dit is de uitslag van jouw Ik-Wijzer. Hierin staat wat jij belangrijk vindt en wat je minder belangrijk vindt.

Nadere informatie

Signaalkaart Jongeren

Signaalkaart Jongeren Signaalkaart Jongeren Naam: Mike de Boer Inhoudsopgave Inleiding... 3 Signaalkaart Mike... 5 Toelichting op de uitslag... 6 Pagina 2 van 8 Inleiding Op 14 maart 2014 heeft Mike de Boer de Signaalkaart

Nadere informatie

Signaalkaart Student: Dhr. Jamal Verkerk School: Dijkzicht College Datum: 8 oktober Inleiding. De Signaalkaart.

Signaalkaart Student: Dhr. Jamal Verkerk School: Dijkzicht College Datum: 8 oktober Inleiding. De Signaalkaart. Datum: 8 oktober 2013 Inleiding Op 8 oktober 2013 heeft Jamal Verkerk in het kader van zijn opleiding de Signaalkaart ingevuld. De Signaalkaart brengt op een laagdrempelige wijze de persoonsgebonden en

Nadere informatie

Naam: Datum: Ik-Wijzer

Naam: Datum: Ik-Wijzer Ik-Wijzer Inhoudsopgave 1. Inleiding... 3 2. Jouw uitslag... 4 Pagina 2 van 8 1. Inleiding Hallo, Dit is de uitslag van jouw Ik-Wijzer. Hierin staat wat jij belangrijk vindt en wat je minder belangrijk

Nadere informatie

Ik-Wijzer Ik ben wie ik ben

Ik-Wijzer Ik ben wie ik ben Ik ben wie ik ben Inhoudsopgave 1. Inleiding... 3 2. De uitslag van Johan Vosbergen... 5 3. Toelichting aandachtspunten en leerdoelen van Johan Vosbergen... 7 4. Tot slot... 9 Pagina 2 van 9 1. Inleiding

Nadere informatie

Thermometer leerkrachthandelen

Thermometer leerkrachthandelen Thermometer leerkrachthandelen Leerlijnen en ontwikkelingslijn voor leerkrachten van WSKO 1 Inleiding Leerkracht zijn is een dynamisch en complex vak. Mensen die leerkracht zijn en binnen onze organisatie

Nadere informatie

DEFINITIES COMPETENTIES

DEFINITIES COMPETENTIES DEFINITIES COMPETENTIES A. MENSEN LEIDINGGEVEN A1 Sturen Geeft op een duidelijke manier richting aan een team, neemt de leiding op zich, zet mensen en middelen zodanig in dat doelen met succes worden bereikt.

Nadere informatie

IK WIJZER. Ik wil graag weten wie ik ben

IK WIJZER. Ik wil graag weten wie ik ben IK WIJZER Ik wil graag weten wie ik ben Inhoudsopgave 1. Inleiding... 3 2. Jouw uitslag... 4 Copyright DilemmaManager B.V. Pagina 2 van 8 1 Inleiding Hallo Ruben, Dit is de uitslag van jouw Ik-Wijzer.

Nadere informatie

Leiderschap Deepscan. Leiderschapsontwikkeling XL

Leiderschap Deepscan. Leiderschapsontwikkeling XL Leiderschapsontwikkeling XL Naam: Datum: Ruben Smit 1 januari 2015 Inhoudsopgave 1. Inleiding... 3 2. Wat is de en hoe werkt het?... 4 3. De mentale belasting... 5 4. Het persoonlijkheidsprofiel... 7 5.

Nadere informatie

Waardemeter.

Waardemeter. Waardemeter www.dilemmamanager.nl Wat is Waardemeter? Waardemeter is een volledig geautomatiseerd assessmentinstrument. Waardemeter meet de toegevoegde waarde van een kandidaat, medewerker of sollicitant.

Nadere informatie

CoachWijzer Houvast bij het vormgeven van effectieve begeleiding

CoachWijzer Houvast bij het vormgeven van effectieve begeleiding Houvast bij het vormgeven van effectieve begeleiding Naam: Datum: Bert van Rossum 9 december 2013 Inhoudsopgave Inleiding... De uitslag van Bert van Rossum... Toelichting coach- en begeleidingsvoorkeur...

Nadere informatie

Ik-Wijzer Ik ben wie ik ben

Ik-Wijzer Ik ben wie ik ben Ik ben wie ik ben Inhoudsopgave 1. Inleiding... 3 2. Jouw uitslag... 4 Pagina 2 van 6 Inleiding Hallo Lisa, Dit is de uitslag van jouw Ik-Wijzer. Hierin staat wat jij belangrijk vindt en wat je minder

Nadere informatie

Vergelijking tussen: Functie: General Manager Dijkhuis BV Afnamedatum: :26:42 Kandidaat: Verbaan, Jan Afnamedatum: :05:43

Vergelijking tussen: Functie: General Manager Dijkhuis BV Afnamedatum: :26:42 Kandidaat: Verbaan, Jan Afnamedatum: :05:43 Competentie match Score per domein Competentiescan Pagina 1 van 14 Score per schaal Competentiescan Pagina 2 van 14 Schaalscores per domein Werk Sociaal Toelichting bij de grafiek. In deze grafiek staan

Nadere informatie

Ik-Wijzer Bijlage (voor de begeleider)

Ik-Wijzer Bijlage (voor de begeleider) (voor de begeleider) Inhoudsopgave 1. Inleiding... 3 2. Het persoonlijkheidsprofiel van Sander Geleynse... 4 3. De begeleiding... 5 Pagina 2 van 5 1. Inleiding Op 27 januari 2016 heeft Sander Geleynse

Nadere informatie

StreetWiser. Voor een efficiënte en passende begeleiding

StreetWiser. Voor een efficiënte en passende begeleiding Voor een efficiënte en passende begeleiding Naam: Datum: Kimberley Meijer 7 februari 2013 Inhoudsopgave 1. Inleiding... 3 2. Over... 4 3. Mentale belastbaarheid... 5 4. Ik-Wijzer... 7 5. Omgevingsanalyse...

Nadere informatie

Waardemeter.

Waardemeter. Waardemeter www.dilemmamanager.nl Wat is Waardemeter? Waardemeter is een praktisch toepasbaar, wetenschappelijk onderbouwd en praktijk gevalideerd indicatie instrument. Waardemeter meet in het kader van

Nadere informatie

Datum: 17 oktober 2011

Datum: 17 oktober 2011 Jongere: Maarten van Diepen Educatiemeter geeft informatie over WIE je bent en HOE je denkt over opleiding en werk. Bespreek de uitslag met je begeleiders en durf eerlijk te zeggen wat het je waard is

Nadere informatie

LOOPBAAN CHECK. Inzetbaarheid, zelfbewustzijn en loopbaanvisie

LOOPBAAN CHECK. Inzetbaarheid, zelfbewustzijn en loopbaanvisie LOOPBAAN CHECK Inzetbaarheid, zelfbewustzijn en loopbaanvisie Inhoudsopgave 1. Inleiding... 3 2. Over gedrag en de... 4 3. Employabilitywaarde... 5 3.1 Loopbaanfactoren... 6 3.2 Toelichting Loopbaanfactoren...

Nadere informatie

Voorbeeld Rapportage Datum: 21 mei 2013

Voorbeeld Rapportage Datum: 21 mei 2013 Client: Voorbeeld Rapportage NewHR.nl heeft de ambitie je te faciliteren zodat je je optimaal kan ontwikkelen en duurzaam inzetbaar blijft, welke functie je dan ook hebt. Dit rapport is de eerste stap

Nadere informatie

Management Potentieel Index (MPI)

Management Potentieel Index (MPI) (MPI) deelnemer opdrachtgever HFM 07-11-2014 Dit rapport is gegenereerd met het HFMtalentindex Online Assessmentsysteem. De gegevens in dit rapport zijn gebaseerd op de antwoorden die de deelnemer op één

Nadere informatie

Voorbeeld Rapportage Datum: 27 mei 2013

Voorbeeld Rapportage Datum: 27 mei 2013 Client: Voorbeeld Rapportage NewHR.nl heeft de ambitie je te faciliteren zodat je je optimaal kan ontwikkelen en duurzaam inzetbaar blijft, welke functie je dan ook hebt. Dit rapport is de eerste stap

Nadere informatie

Employability Scan. Inzetbaarheidsanalyse

Employability Scan. Inzetbaarheidsanalyse Inzetbaarheidsanalyse Naam: Anna Visser Inhoudsopgave 1. Inleiding... 3 2. Wat is de Employability Scan en hoe werkt het?... 4 3. Het persoonlijkheidsprofiel... 5 4. De inzetbaarheidsfactoren... 10 5.

Nadere informatie

Competentieprofiel medewerker BAAL

Competentieprofiel medewerker BAAL Het competentieprofiel is opgebouwd uit enerzijds de algemene competenties vanuit het ruime werkkader van vzw Jongerenwerking Pieter Simenon en anderzijds uit de beroepsspecifieke competenties gericht

Nadere informatie

gedragenheid onvoorwaardelijke acceptatie van het zijn & niet van het doen het krijgen van bestaansrecht vanuit de omgeving - erbij mogen horen & erbi

gedragenheid onvoorwaardelijke acceptatie van het zijn & niet van het doen het krijgen van bestaansrecht vanuit de omgeving - erbij mogen horen & erbi Samen gaan we ervoor! over het begeleiden van kinderen in hun vrije tijd Waar gaan we voor? ontwikkeling van kinderen met een sterke ik, een sterke persoonlijkheid, een weerbaar individu met goeie vaardigheden

Nadere informatie

Employability. advanced teaching. www.dilemmamanager.nl

Employability. advanced teaching. www.dilemmamanager.nl Employability advanced teaching www.dilemmamanager.nl Wat is de Employability Check? De Employability Check meet uw Employabilitywaarde in een sociaal-economische context. De Embloyability Check brengt

Nadere informatie

Rapport Selectie Assessment

Rapport Selectie Assessment Rapport Selectie Assessment Naam Adviseur Jan Voorbeeld Voorbeeld Adviseur Datum --01 Inleiding Voor u ligt het rapport van het Selectie Assessment. Uw uitslagen zijn gebaseerd op de Werkgerelateerde Persoonlijkheidsvragenlijst

Nadere informatie

?Hoe Zo! >> Werken bij de gemeente betekent je inzetten voor burgers en bedrijven. En daarbij geldt:

?Hoe Zo! >> Werken bij de gemeente betekent je inzetten voor burgers en bedrijven. En daarbij geldt: Wabo effectief ?Hoe Zo! >> Het toepassen van de Wabo is meer dan alleen de IT-structuur aanpassen, de procedures herzien en/of de processen opnieuw beschrijven en herinrichten. Het zijn de medewerkers

Nadere informatie

Zelfdiagnostische vragenlijst verandercompetenties

Zelfdiagnostische vragenlijst verandercompetenties Zelfdiagnostische vragenlijst verandercompetenties Het gaat om de volgende zeven verandercompetenties. De competenties worden eerst toegelicht en vervolgens in een vragenlijst verwerkt. Veranderkundige

Nadere informatie

Voorbeeld Rapportage Datum: 21 mei 2013

Voorbeeld Rapportage Datum: 21 mei 2013 Client: Voorbeeld Rapportage NewHR.nl heeft de ambitie je te faciliteren zodat je je optimaal kan ontwikkelen en duurzaam inzetbaar blijft, welke functie je dan ook hebt. Dit rapport is de eerste stap

Nadere informatie

Instaptoets Entreeopleiding

Instaptoets Entreeopleiding Instaptoets Entreeopleiding Naam: Femke van Hattem Pagina 1 van 9 Inhoudsopgave Inleiding... 3 Toelichting op de uitslag... 6 Pagina 2 van 9 Inleiding Op 10 juli 2013 heeft Femke van Hattem in het kader

Nadere informatie

Rapport Competentietest Selectie

Rapport Competentietest Selectie Rapport Competentietest Selectie Naam Adviseur Jan Voorbeeld Voorbeeld Adviseur Datum 0-12-201 Inleiding Voor u ligt het rapport van de Competentietest Selectie. Uw uitslagen zijn gebaseerd op de Werkgerelateerde

Nadere informatie

Onderstaand treft u een overzicht aan van zijn belangrijkste kerncompetenties en valkuilen, evenals een toelichting daarop.

Onderstaand treft u een overzicht aan van zijn belangrijkste kerncompetenties en valkuilen, evenals een toelichting daarop. 29 september 2005 29 september 2005 29 september 2005 CONCLUSIE & AANBEVELING De heer Pieter Pietersen heeft een persoonlijkheidsonderzoek ondergaan op verzoek van de heer Koster van Verkoop Maatschappij

Nadere informatie

Rapport Competentietest Selectie

Rapport Competentietest Selectie Rapport Competentietest Selectie Naam Adviseur Jan Voorbeeld Voorbeeld Adviseur Datum 2--20 Inleiding Voor u ligt het rapport van de Competentietest Selectie. Uw uitslagen zijn gebaseerd op de Werkgerelateerde

Nadere informatie

LoopbaanIndicator. Voor een duurzame loopbaanplanning

LoopbaanIndicator. Voor een duurzame loopbaanplanning LoopbaanIndicator Voor een duurzame loopbaanplanning 1. Inleiding LoopbaanIndicator wordt ingezet om alle relevante waarden rondom menselijke inzetbaarheid gestructureerd en genormeerd in kaart te brengen,

Nadere informatie

TMA Talentenanalyse. Kandidaat-rapportage samenvatting. Demo Kandidaat 29 augustus 2011

TMA Talentenanalyse. Kandidaat-rapportage samenvatting. Demo Kandidaat 29 augustus 2011 TMA Talentenanalyse Kandidaat-rapportage samenvatting Demo Kandidaat 29 augustus 2011 Waddenring 24 2993 VE Barendrecht T 0180 848044 I www.priman.nl E info@priman.nl Inhoudsopgave: 1. Inleiding 3 2. Betekenis

Nadere informatie

Ik verdien niet wat de klant krijgt!

Ik verdien niet wat de klant krijgt! Ik verdien niet wat de klant krijgt! * De Communicatie van een nieuw Bedieningsconcept FiDiZ Zwolle * 27 maart 2013 * 10 april 2013 Opleiding Persoonlijke Financiële Stijlen in 1 dag Voor meer informatie:

Nadere informatie

Generatiemix. Babyboomgeneratie Babyboomgeneratie. Wat is kenmerkend voor een medewerker uit de babyboomgeneratie ( 1945-1955)?

Generatiemix. Babyboomgeneratie Babyboomgeneratie. Wat is kenmerkend voor een medewerker uit de babyboomgeneratie ( 1945-1955)? Generatiemix Babyboomgeneratie Babyboomgeneratie Wat is kenmerkend voor een medewerker uit de babyboomgeneratie ( 1945-1955)? Een medewerker uit de babyboomgeneratie Wat is kenmerkend voor een medewerker

Nadere informatie

Rapportage Competenties. Bea het Voorbeeld. Naam: Datum:

Rapportage Competenties. Bea het Voorbeeld. Naam: Datum: Rapportage Competenties Naam: Bea het Voorbeeld Datum: 24.03.2016 Email: support@meurshrm.nl Bea het Voorbeeld / 24.03.2016 / Competenties (QPN) 2 Inleiding In dit rapport wordt ingegaan op de competenties

Nadere informatie

Persoonlijk Rapport Junior Scan

Persoonlijk Rapport Junior Scan Persoonlijk Rapport Junior Scan Persoonlijke gegevens Naam test junior Datum test 02/09/2011 (17:19) Jouw ondernemersprofiel In vergelijking met het branche normprofiel geeft jouw profiel het volgende

Nadere informatie

TMA Talentenanalyse Sara Berger

TMA Talentenanalyse Sara Berger TMA Talentenanalyse Kandidaat-rapportage samenvatting 5-2-2018 Sara Berger Inhoudsopgave Inleiding Betekenis van de scores Consistentie Beschrijving van de persoonlijkheid Kwaliteiten en valkuilen overzicht

Nadere informatie

Competenties op het gebied van Management en Leidinggeven

Competenties op het gebied van Management en Leidinggeven P E O P L E I M P R O V E P E R F O R M A N C E Com puterw eg 1,3542 D P U trecht Postbus 1087,3600 BB Maarssen tel.0346-55 90 10 fax 0346-55 90 15 w w w.picom pany.nl servicedesk@ picom pany.nl Het PiCompany

Nadere informatie

Inhoud. Aristoteles. Quotes over emotionele intelligentie. Rianne van de Ven Coaching & Consulting 1

Inhoud. Aristoteles. Quotes over emotionele intelligentie. Rianne van de Ven Coaching & Consulting 1 Hoogbegaafdheid en Emotionele Intelligentie WUR 23-04-2018 Inhoud Wat is emotionele intelligentie? Relatie met IQ Waarom speciaal voor HB? Het EQi-2.0 model De vaardigheden www.riannevdven.nl Quotes over

Nadere informatie

LEIDERSCHAP SCAN. Leidinggeven naar eigen stijl

LEIDERSCHAP SCAN. Leidinggeven naar eigen stijl LEIDERSCHAP SCAN Leidinggeven naar eigen stijl Inhoudsopgave 1. Inleiding... 3 2. Over gedrag en de... 4 3. Persoonlijkheidsanalyse... 5 3.1 Intrinsieke motivatie en drijfveren... 6 3.2. Leiderschapswiel...

Nadere informatie

STIJLEN VAN BEÏNVLOEDING. Inleiding

STIJLEN VAN BEÏNVLOEDING. Inleiding STIJLEN VAN BEÏNVLOEDING Inleiding De door leidinggevenden gehanteerde stijlen van beïnvloeding kunnen grofweg in twee categorieën worden ingedeeld, te weten profileren en respecteren. Er zijn twee profilerende

Nadere informatie

NATIONALE VEERKRACHTTEST

NATIONALE VEERKRACHTTEST NATIONALE VEERKRACHTTEST VEERKRACHT OPTIMISME PSYCHOLOGISCH KAPITAAL ZELF- VERTROUWEN HOOP Rapport Persoonlijke Veerkracht 1-10-2012 uitzenden professionals inhouse services employability payrolling outsourcing

Nadere informatie

TMA Talentenanalyse. Kandidaat-rapportage samenvatting. Sara Berger 15 april 2013

TMA Talentenanalyse. Kandidaat-rapportage samenvatting. Sara Berger 15 april 2013 TMA Talentenanalyse Kandidaat-rapportage samenvatting Sara Berger 15 april 2013 Minervum 7444 4817 ZG Breda T 0162 51 59 02 I www.mectraining.nl E info@mectraining.nl Inhoudsopgave 1. Inleiding 3 2. Betekenis

Nadere informatie

STAGES IN ARBEIDS- EN ORGANISATIEPSYCHOLOGIE: FEEDBACKINSTRUMENT

STAGES IN ARBEIDS- EN ORGANISATIEPSYCHOLOGIE: FEEDBACKINSTRUMENT STAGES IN ARBEIDS- EN ORGANISATIEPSYCHOLOGIE: FEEDBACKINSTRUMENT Naam stagiair(e):... Stageplaats (+ adres):...... Tussentijdse evaluatie Eindevaluatie Stageperiode:... Datum:.. /.. / 20.. Stagementor:...

Nadere informatie

Antreum RAPPORT PF. Test Kandidaat Administratienummer: Datum: 01 Sep 2011. de heer Consultant

Antreum RAPPORT PF. Test Kandidaat Administratienummer: Datum: 01 Sep 2011. de heer Consultant RAPPORT PF Van: Test Kandidaat Administratienummer: Datum: 01 Sep 2011 Normgroep: Advies de heer Consultant 1. Inleiding Persoonlijke flexibiliteit is uw vermogen om met grote uitdagingen en veranderingen

Nadere informatie

Samenvatting E-Scan voor zzp-ers 28/10/2011 17:51 van Voorbeeld Persoon 1 / 5

Samenvatting E-Scan voor zzp-ers 28/10/2011 17:51 van Voorbeeld Persoon 1 / 5 Samenvatting E-Scan voor zzp-ers 28/10/2011 17:51 van Voorbeeld Persoon Mijn eigenschappen en kwaliteiten Mijn ondernemersdenkstijlen 1 / 5 Mijn eigenschappen en kwaliteiten Vergeleken met de feedback

Nadere informatie

J L. Nordwin College Competentiemeter MBO - 21st Century & Green Skills. Vaardigheden Gedragsindicatoren. 21st Century Skill - -

J L. Nordwin College Competentiemeter MBO - 21st Century & Green Skills. Vaardigheden Gedragsindicatoren. 21st Century Skill - - Nordwin College Competentiemeter MBO - 21st Century & Green Skills 21st Century Skill Jouw talent Vaardigheden Gedragsindicatoren J L Ik weet wat ik wil Ik weet wat ik kan Ik ga na waarom iets mij interesseert

Nadere informatie

Rapportage Competenties. Bea het Voorbeeld. support@meurshrm.nl. Naam: Datum: 16.06.2015. Email:

Rapportage Competenties. Bea het Voorbeeld. support@meurshrm.nl. Naam: Datum: 16.06.2015. Email: Rapportage Competenties Naam: Bea het Voorbeeld Datum: 16.06.2015 Email: support@meurshrm.nl Bea het Voorbeeld / 16.06.2015 / Competenties (QPN) 2 Inleiding In dit rapport wordt ingegaan op de competenties

Nadere informatie

TMA Talentenanalyse. Kandidaat-rapportage samenvatting. Paul van der Voorbeeld 10 januari 2013

TMA Talentenanalyse. Kandidaat-rapportage samenvatting. Paul van der Voorbeeld 10 januari 2013 TMA Talentenanalyse Kandidaat-rapportage samenvatting Paul van der Voorbeeld 10 januari 2013 Parkstraat 4 4818 SJ Breda T +31(0)76-5657286 I www.humanmobilitygroup.nl E info@humanmobility.nl Inhoudsopgave

Nadere informatie

Junior Company op vmbo basis, kader en gemengd (profiel dienstverlening en producten)

Junior Company op vmbo basis, kader en gemengd (profiel dienstverlening en producten) Junior Company op vmbo basis, kader en gemengd (profiel dienstverlening en producten) Tijdens Junior Company richten de leerlingen hun eigen company op en deze runnen ze één schooljaar. Ze verdelen functies,

Nadere informatie

Competentie Definitie % Nodig % Ontwikkeld

Competentie Definitie % Nodig % Ontwikkeld 3.2 Het Merk IK Les 12: Competenties Opdracht: Lees/bekijk eerst de les in de online omgeving. 1. Geef achter elke competentie eerst aan in percentages in welke mate deze competentie gewenst is met betrekking

Nadere informatie

MATS. Management Talenten Scan

MATS. Management Talenten Scan MATS rapportage MATS Management Talenten Scan Dit rapport is samengesteld op basis van de antwoorden die De heer T. Test, geboren op 17-6-1979, op de MATS heeft gegeven. Copyright 2017 Test Dimensions

Nadere informatie

Inge Test 07.05.2014

Inge Test 07.05.2014 Inge Test 07.05.2014 Inge Test / 07.05.2014 / Bemiddelbaarheid 2 Bemiddelbaarheidsscan Je hebt een scan gemaakt die in kaart brengt wat je kans op werk vergroot of verkleint. Verbeter je startpositie bij

Nadere informatie

Functieprofiel Young Expert

Functieprofiel Young Expert 1 Laatst gewijzigd: 20-7-2015 Inhoudsopgave Inhoudsopgave... 2 1 Ervaringen opdoen... 3 1.1 Internationale ervaring in Ontwikkelingssamenwerkingsproject (OS)... 3 1.2 Nieuwe vaardigheden... 3 1.3 Intercultureel

Nadere informatie

Standaardrapportage (strikt vertrouwelijk) Naam: Wouter van Straten Adviseur: Floor Meijer Datum: 15 maart 2014

Standaardrapportage (strikt vertrouwelijk) Naam: Wouter van Straten Adviseur: Floor Meijer Datum: 15 maart 2014 Naam: Adviseur: Floor Meijer Datum: 15 maart 2014 Inleiding In dit rapport wordt ingegaan op alle afgeronde onderdelen. 2 Algemeen werk- en denkniveau Ver beneden - gemidde ld Ver bovengemidde ld Algemene

Nadere informatie

TMA Talentenanalyse. Talent- en competentiepaspoort. Paul van der Voorbeeld 13 november 2013

TMA Talentenanalyse. Talent- en competentiepaspoort. Paul van der Voorbeeld 13 november 2013 TMA Talentenanalyse Talent- en competentiepaspoort Paul van der Voorbeeld 13 november 2013 Baronielaan 92 4818 RC Breda T +31(0)76-5657286 I www.humanmobility.nl E info@humanmobility.nl Inleiding De TMA

Nadere informatie

Training Leer Balans Leven

Training Leer Balans Leven Training Leer Balans Leven In 5 maanden meer balans in je leven Wil je minder stress? Wil je meer werkplezier? Wil je jouw doelen effectiever bereiken? Wil je handiger communiceren? Wil je efficiënter

Nadere informatie

Joe Jouw Ontwikkeling Eerst

Joe Jouw Ontwikkeling Eerst TMA Talentenanalyse Talent- en competentiepaspoort Joe Jouw Ontwikkeling Eerst www.jouwontwikkelingeerst.nl - info@jouwontwikkelingeerst.nl - 06 46 13 63 21 Inleiding De TMA Talentenanalyse meet de drijfveren

Nadere informatie

Oefening: Profiel en valkuilen vragenlijst

Oefening: Profiel en valkuilen vragenlijst Oefening: Profiel en valkuilen vragenlijst Dit is een korte vragenlijst die bedoeld is om een aantal van je denkbeelden, attitudes en gedrag in werksituaties in kaart te brengen. Wees zo eerlijk mogelijk

Nadere informatie

Sales Skills Monitor. Rapportage. johndoe@live.nl. woensdag 8 januari 2014

Sales Skills Monitor. Rapportage. johndoe@live.nl. woensdag 8 januari 2014 woensdag 8 januari 2014 Rapportage Een competentie is een samenspel van wat je weet, kunt, wilt en wat je durft. Het gaat dus om dit klavertje-vier dat een verkoper in staat stelt in concrete situaties

Nadere informatie

Training Creatief denken

Training Creatief denken Training Creatief denken Creatief denken: een oplossing voor elk probleem Creatief denken is vandaag de dag een must. De markt verandert razendsnel en als je niet innovatief bent, loop je achter de feiten

Nadere informatie

TMA Talentenanalyse Sara Berger

TMA Talentenanalyse Sara Berger TMA Talentenanalyse Talenten- en competentiepaspoort 5-2-2018 Sara Berger Inhoudsopgave Inleiding Overzicht talenten per TMA dimensie Overzicht Competentiepotentieel Overzicht Competentiepotentieel TMA

Nadere informatie

Zeven Bronnen Coach. Bouwen aan arbeidsvreugde en goede prestaties. Kouwenhoven Consultancy

Zeven Bronnen Coach. Bouwen aan arbeidsvreugde en goede prestaties. Kouwenhoven Consultancy Zeven Bronnen Coach Bouwen aan arbeidsvreugde en goede prestaties Wat zie, hoor, ruik, proef en voel ik? Wat zijn uw ervaringen? Vraag: Wat heeft u als vreugdevol ervaren in uw werk? De zeven bronnen van

Nadere informatie

Beroepsmatige instelling Bij beroepsmatige instelling wordt gekeken naar wat u motiveert en welke doelstellingen u op werkgebied heeft.

Beroepsmatige instelling Bij beroepsmatige instelling wordt gekeken naar wat u motiveert en welke doelstellingen u op werkgebied heeft. Pagina 1 van 21 BIP-werkgerelateerde persoonlijkheidsvragenlijst Dit rapport geeft een overzicht van uw positie op de vier persoonlijkheidsdimensies die relevant zijn voor het functioneren in een werkomgeving:

Nadere informatie

Paul van der Voorbeeld

Paul van der Voorbeeld TMA Talentenanalyse Talenten- en competentiepaspoort 27-8-2018 Paul van der Voorbeeld Linie 2-1 0-Linie 2-1 72 DZ Apeldoorn info@certigon.nl Inhoudsopgave Inleiding Overzicht talenten per TMA dimensie

Nadere informatie

Employability Deepscan. Inzetbaarheidsanalyse XL

Employability Deepscan. Inzetbaarheidsanalyse XL Inzetbaarheidsanalyse XL Naam: Anna Visser Inhoudsopgave 1. Inleiding... 3 2. Wat is de Employability Deepscan en hoe werkt het?... 4 3. De mentale belasting... 5 4. Het persoonlijkheidsprofiel... 7 5.

Nadere informatie

THEMA SOCIAAL-EMOTIONELE ONTWIKKELING Kern Subkern 0-4 groep 1-2 groep 3-6 groep 7-8 Onderbouw vo Bovenbouw vmbo Bovenbouw havo-vwo

THEMA SOCIAAL-EMOTIONELE ONTWIKKELING Kern Subkern 0-4 groep 1-2 groep 3-6 groep 7-8 Onderbouw vo Bovenbouw vmbo Bovenbouw havo-vwo Kern Subkern 0-4 groep 1-2 groep 3-6 groep 7-8 Onderbouw vo Zelf Gevoelens Verbaal en non-verbaal primaire gevoelens beschrijven en uiten. Kwaliteiten Verbaal en non-verbaal beschrijven dat fijne en nare

Nadere informatie

TMA Talentenanalyse Sara Berger

TMA Talentenanalyse Sara Berger TMA Talentenanalyse Talenten- en competentiepaspoort 21-12-2017 Sara Berger Inhoudsopgave Inleiding Grafisch overzicht talenten Overzicht talenten per TMA dimensie Overzicht Competentiepotentieel Overzicht

Nadere informatie

Pedagogisch beleidsplan

Pedagogisch beleidsplan Pedagogisch beleidsplan Pedagogisch beleid van Kappio (locaties Seppelin en Gastouderbureau) Voor u ligt het pedagogisch beleid van Kappio (locaties Seppelin en Gastouderbureau). Hierin wordt beschreven

Nadere informatie

Op weg naar een integraal kindcentrum. Janny Reitsma

Op weg naar een integraal kindcentrum. Janny Reitsma Op weg naar een integraal kindcentrum Janny Reitsma Programma: Verkenning van het integraal kindcentrum Leiderschap: mensen in beweging zetten Leiderschap: planmatig organiseren Leren als strategie voor

Nadere informatie

Leiding geven aan verschillende generaties

Leiding geven aan verschillende generaties Leiding geven aan verschillende generaties Babyboomgeneratie - Babyboomgeneratie Wat is typerend voor een leidinggevende behorende tot de babyboomgeneratie ( 1945-1955)? Een leidinggevende uit de babyboomgeneratie

Nadere informatie

Voorbeeld Rapportage Datum: 27 mei 2013

Voorbeeld Rapportage Datum: 27 mei 2013 Client: Voorbeeld Rapportage NewHR.nl heeft de ambitie je te faciliteren zodat je je optimaal kan ontwikkelen en duurzaam inzetbaar blijft, welke functie je dan ook hebt. Dit rapport is de eerste stap

Nadere informatie

Simon Voorbeeld VERTROUWELIJK. 360 Feedback Competentietest

Simon Voorbeeld VERTROUWELIJK. 360 Feedback Competentietest Simon Voorbeeld 360 Feedback Competentietest 2015 Testcentrum Groei De Algemene Voorwaarden van Testcentrum Groei B.V., die zijn na te lezen op www.testcentrumgroei.nl zijn van toepassing op het gebruik

Nadere informatie

Dit is een digitale voorbeeldversie van de opdrachten voor de leerlingen. Mail naar kiesvaardig@lerenkiezen.nl voor de originele versie.

Dit is een digitale voorbeeldversie van de opdrachten voor de leerlingen. Mail naar kiesvaardig@lerenkiezen.nl voor de originele versie. Dit is een digitale voorbeeldversie van de opdrachten voor de leerlingen. Mail naar kiesvaardig@lerenkiezen.nl voor de originele versie. Via dit mailadres kunt u ook informatie aanvragen over de docentenhandleiding

Nadere informatie

Concept Gemeente Heemstede Lijst met omschrijving van 49-competenties

Concept Gemeente Heemstede Lijst met omschrijving van 49-competenties Concept Gemeente Heemstede Lijst met omschrijving van 49-competenties Toelichting Je persoonlijke ontwikkeling is een onderdeel in de individuele werkplannen. Om een gewenste ontwikkeling concreet te maken

Nadere informatie

Jan Janssen. 25 maart 2008. 360 feedback. Donkere spaarne 14rd 2011 JG Haarlem T 0653123185 I www.spaarnecoaching.nl E info@spaarnecoaching.

Jan Janssen. 25 maart 2008. 360 feedback. Donkere spaarne 14rd 2011 JG Haarlem T 0653123185 I www.spaarnecoaching.nl E info@spaarnecoaching. Jan Janssen maart 008 60 feedback Donkere spaarne 1rd 011 JG Haarlem T 06118 I www.spaarnecoaching.nl E info@spaarnecoaching.nl Inhoudsopgave Inleiding Basisgegevens van de rapportage Geselecteerde competenties

Nadere informatie

De informatie uit dit rapport is vertrouwelijk. Bewaar dit rapport dus op een veilige plek!

De informatie uit dit rapport is vertrouwelijk. Bewaar dit rapport dus op een veilige plek! George Washington Inhoud Introductie... 2 Bridge Theorie... 3 Bridge Antwoordgedrag...4 Bridge Quickscan...5 Bridge Dimensie Overzicht - Besturen... 6 Bridge Dimensie Overzicht - Uitvoer...7 Bridge Dimensie

Nadere informatie

PT Zelfrapportage. Positiviteitstest. Luise Moysen

PT Zelfrapportage. Positiviteitstest. Luise Moysen PT Zelfrapportage Positiviteitstest ID 32768 Datum 03.02.2015 PT Interpretatie 4 / 11 Positiviteit en Positieve oriëntatie Deze twee algemene schalen meten een cognitieve, algemene en constante gerichtheid

Nadere informatie

Rapport Management i360. Test Kandidaat

Rapport Management i360. Test Kandidaat Rapport Management i360 Naam Test Kandidaat Inhoudsopgave 1. Inleiding 2. Sterkte/zwakte-analyse 3. Feedback open vragen 4. Overzicht competenties 5. Persoonlijk ontwikkelingsplan Inleiding Voor u ligt

Nadere informatie