*voorbehouden voor crafters, handgemaakte spullen, ontwerpers. elektriciteitspunt op je stand 30,00 vergoeding opruimen achtergelaten afval 50,00

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "*voorbehouden voor crafters, handgemaakte spullen, ontwerpers. elektriciteitspunt op je stand 30,00 vergoeding opruimen achtergelaten afval 50,00"

Transcriptie

1 ALGEMENE VOORWAARDEN DEELNAME: De Bonte Fabriek op 10 en 11 oktober 2015 Laat je vooral niet afschrikken door de omvang van dit document. Goede afspraken maken goede vrienden. Je neemt toch zelf ook graag het zekere voor het onzekere? Veel leesplezier! Evelyne & Joke Art.1 WIE? De Bonte fabriek VOF is opgericht door Evelyne Van Bogaert en Joke De Lille. We organiseren evenementen met een gevarieerd aanbod (web)winkels en ontwerpers. Inkom voor de beurs bedraagt één symbolische euro. Art. 2 WANNEER De zesde editie van De Bonte Fabriek gaat door op zaterdag 10 oktober 2015 van 13u tot 18u en zondag 11 oktober 2015 van 10u tot 17u in AGB t Bau-Huis, Slachthuisstraat 60, 9100 Sint-Niklaas. Je kunt toekomen om je stand op te bouwen op vrijdag 9 oktober 2015 van 17u 20u en zaterdag 10 oktober 2015 vanaf 8u en we verwachten dat je klaar bent met je stand ten laatste om 12u30. Voor de afbraak van je stand heb je tijd op zondag 11 oktober 2015 van 17u tot 19u30. Tijdens de openingsuren van de beurs ben je verplicht je stand te bemannen. Wacht ook tot 17u om te starten met de afbraak van je stand op zondag. Niets is zo ongezellig voor de bezoekers als standhouders die al aan het afbreken zijn en bovendien is de kans dat je nog iets verkoopt, zeer klein. Art. 3 KOSTENPLAATJE 3.1 VERPLICHTE KOSTEN Huur van een stand, keuze uit : STANDHOUDERS Mini stand 2m x 2m* 125,00 kleine stand 2,5m x 3m 250,00 medium stand 2,5m x 4m 300,00 medium hoekstand 2,5m x 4m 350,00 grote stand 2,5m x 6m 450,00 Dubbele stand 2,5m x 8m 590,00 *voorbehouden voor crafters, handgemaakte spullen, ontwerpers. 3.2 NIET VERPLICHTE BIJKOMENDE KOSTEN tafel 120cm x 80cm 5,00 stoel(en) 2,00 persoonlijke BC terminal (inclusief waarborg ,00 euro) elektriciteitspunt op je stand 30,00 vergoeding opruimen achtergelaten afval 50,00

2 3.2.1 Alle prijzen vermeld zijn exclusief 21% BTW Als standhouder draag je de volledige verantwoordelijkheid over je stand. Als we na afloop van de beurs kunnen vaststellen dat panelen, eventueel gehuurde tafel(s) en stoel(en) niet in de staat zijn waarin wij ze je gegeven hebben, wordt er een vergoeding van 50 euro aangerekend aan de standhouder. Je bent ook verplicht om voor het begin van de beurs de tape die de grenzen van je stand markeert, te verwijderen Bovendien laat je je stand(plaats) op zondagavond volledig opgeruimd achter, als de organisatie na afloop van de beurs nog afval moet verwijderen, worden ook hier de kosten verhaald op de standhouder Je brengt je gehuurde tafels en stoelen op het einde van de beurs (zondag 11 oktober vanaf 17u) zelf terug naar de daartoe voorziene rekken. We plaatsen deze op verschillende gangen van de beurshal Voor het gepersonaliseerd bancontacttoestel wordt een waarborg aangerekend, de verantwoordelijkheid over het gehuurde toestel ligt volledig bij de standhouder. De waarborg wordt teruggestort van zodra het toestel in perfecte staat is afgeleverd bij het bedrijf. 3.3 INBEGREPEN IN HET STANDGELD: vermelding op de website vermelding in ons beursboekje promotie-materiaal : affiches en flyers een standhoudersdoos met onder andere 2 gratis drankbonnetjes en goodies gratis parking op zondag gratis draadloze internetverbinding een Bonte Fabriek-button om je op de beursdagen te onderscheiden als standhouder enthousiaste organisatie, die openstaat voor al je vragen & zorgen! Art. 4 INSCHRIJVING Goede afspraken maken goede vrienden Je stelt je kandidaat als standhouder door het online inschrijvingsformulier volledig in te vullen. De inschrijvingen van de vroegboekactie worden definitief afgesloten op 17 mei De gewone inschrijvingen starten op 1 juni 2015 en lopen tot 31 juli Inschrijven voor de reservelijst kan vanaf 31 juli Zo n inschrijving valt onder dezelfde annulatievoorwaarden. Als standhouder dien je te beschikken over een geldig ondernemingsnummer. Let op : inschrijving is geen garantie voor deelname; je bent pas zeker van je deelname als je via een bevestiging hebt gekregen van de organisatie. Deze bevestiging valt in je mailbox ten laatste 15 augustus Indien je geselecteerd bent, verwachten we dat je in het bezit bent van de verplichte polis burgerlijke aansprakelijkheid. Samen met je bevestiging ontvang je ook meteen je factuur. Wie de factuur niet tijdig (binnen de 14 kalenderdagen) betaalt, is niet langer van deelname verzekerd. De betaling van de factuur gebeurt via het rekeningnummer BE en dit uiterlijk 14 kalenderdagen na ontvangst van de factuur. Alle prijzen vermeld zijn exclusief BTW.

3 Om je inschrijving te vervolledigen, stuur je ons na selectie het volgende grafische materiaal door in een gecomprimeerde map (zie checklist inschrijving, die ontvang je na je selectie) Indien de bestanden niet volgens de vooropgestelde opmaak binnenkomen, wordt er 40 euro excl. BTW aangerekend per banner/foto. Er is wellicht iemand in de buurt die je hiermee kan helpen. We proberen de beurs doordacht in elkaar te puzzelen. Het is onbegonnen werk om elke aparte standhouder inspraak te geven wat betreft je favoriete plaatsje. Bedankt voor jullie begrip. Door deze inschrijving verklaar je je akkoord met de algemene voorwaarden. Art. 5 ANNULERINGSVERGOEDINGEN Wij selecteren onze standhouders tussen 1 en 15 augustus Stel dat je je inschreef en je blijkt toch niet te kunnen deelnemen, dan weten we dat graag ten laatste 31 juli Stel dat je je inschreef op de reservelijst, en je blijkt toch niet te kunnen deelnemen, dan weten we dat graag binnen de 7 dagen na je inschrijving. Indien je na je selectie (vroegboekactie, gewone inschrijvingen én inschrijving op de reservelijst) toch besluit om af te zien van je deelname, wordt er een administratieve vergoeding aangerekend van 25. Bij annulering van de inschrijving minder dan 2 maanden voor de eerste opbouwdag betaal je 50% van de standhuur Bij annulering van de inschrijving minder dan 1 maand voor de eerste opbouwdag betaal je 75% van de standhuur. Bij annulering van de inschrijving minder dan 14 dagen voor de eerste opbouwdag betaal je 100% van de standhuur. Annulatie kan enkel schriftelijk gebeuren via de post of via mail. Art. 6 STANDHOUDERS Wij verwachten dat je je stand inricht binnen jouw gereserveerde ruimte. Teveel ingenomen plaats mag en kan niet in het kader van de brandveiligheid en wordt later gefactureerd. Langs de muren hangen talrijke brandblusapparaten. Deze zijn er uiteraard voor onze veiligheid maar ontsieren je stand wel. We proberen zoveel mogelijk te vermijden dat een brandblusapparaat in je stand valt, want het gangpad voor de brandblusapparaten moet vrijgehouden worden ter preventie. Mocht er toch een brandblusapparaat in je stand hangen, dan krijg je wat extra ruimte ter compensatie. Richt je stand met smaak in. Mocht je stand een auto zijn, hou er dan rekening mee dat je als één van de eersten zult moeten opbouwen. Denk er verder ook aan dat t Bau-Huis een industrieel pand is met kale grijze muren en een betonnen vloer. Al zes edities zijn we erin geslaagd om t Bau-Huis om te toveren tot een kleurrijke en gezellige beurs. Hierin kunnen we enkel slagen als elke standhouder zijn stand leuk aankleedt. Aan de zijwanden van t Bau-Huis zijn de ramen bedekt met rode folie. Bij felle zon krijgen spullen hierdoor een rode gloed. Om je producten volledig tot hun recht te laten komen, voorzie je dus best zelf extra (witte) verlichting.

4 Het is leuk als iedereen op de beursdag zelf net zo enthousiast is als wij, het geeft de klanten een goed gevoel en op die manier maken we er samen een fantastisch evenement van dat hopelijk voor herhaling vatbaar is! Indien je elektriciteit aanvraagt voor op je stand, voorzie dan zelf verdeelstekker(s) en verlengkabel(s). Wij voorzien 1 punt voor jou. Het is verboden om muziek af te spelen op je eigen stand, tenzij je Sabam betaald hebt. Art. 7 CONTROLES 8.1 Zorg ervoor dat AL je artikelen duidelijk zichtbaar geprijsd zijn. 8.2 Als je personeel tewerkstelt op je stand, zorg er dan voor dat zij wettelijk in orde zijn, je moet er immers altijd rekening mee houden dat er controle kan langskomen. Art. 8 PROMOTIE 9.1 Bij inschrijving geef je door hoeveel affiches en flyers je wenst te ontvangen. Geef hierbij een logisch aantal op door m.a.w. het aantal flyers dat je binnen de beperkte tijd kunt verdelen. Het zou immers zonde zijn dat je op de vooravond van de beurs een stapeltje flyers bij het oud papier moet gooien. Je hebt de keuze uit de volgende formules voor het promomateriaal : Medium: 2 affiches, 50 flyers Groot: 2 affiches, 100 flyers Kingsize: 3 affiches, 200 flyers Superherosize : 3 affiches, 500 flyers 9.2 Het evenement wordt aangekondigd via Facebook, pers en gehuurde kaders in de stad (www.agrafa.be). 9.3 We verspreiden flyers en 350 affiches over de standhouders & het Waasland en omstreken. We maken de week ervoor reclame in het station van Sint-Niklaas en in de lokale pers. Op de beurs zelf verspreiden we 3000 beursboekjes met alle standhouders op vermeld! 9.4 Het is ten strengste verboden om op eigen houtje via Facebook een groep, pagina of evenement aan te maken in naam van De Bonte Fabriek. 9.5 Het is niet toegelaten om op de beurs te flyeren, tenzij aan je eigen stand. 9.6 Het is niet toegelaten om flyers neer te leggen aan de inkom of in de toiletten. 9.7 Het is niet toegelaten om affiches op te hangen in de toiletten. Art. 9 AANSPRAKELIJKHEID De Bonte Fabriek VOF kan niet aansprakelijk worden gesteld voor diefstal, ongevallen en/of directe of indirecte schade van welke aard dan ook die ontstaat door deelname aan De Bonte Fabriek op oktober 2015.

5 Art. 10 BETWISTINGEN Uitsluitend het Belgische recht is van toepassing en enkel de rechtbanken van Dendermonde zijn bevoegd. Heb je nog vragen of opmerkingen? De organisatie helpt je graag verder! Evelyne Van Bogaert & Joke De Lille De Bonte Fabriek VOF

INFO LOKAAL. ondersteuning voor de lokale hujo-groepen!

INFO LOKAAL. ondersteuning voor de lokale hujo-groepen! INFO LOKAAL ondersteuning voor de lokale hujo-groepen! Maart: Evenementenorganisatie In deze infolokaal richten we ons op alle lokale groepen die een evenement organiseren en hierbij graag een leidraad

Nadere informatie

Beursinformatie ArtArnhem FineArts 2015

Beursinformatie ArtArnhem FineArts 2015 Beursinformatie ArtArnhem FineArts 2015 OPENINGSTIJDEN KUNSTBEURS Vrijdag 30 oktober van 18.00-22.00u Zaterdag 31 oktober van 11.00-21.00u Zondag 1 november 11.00-18.00u LOCATIE Eusebiuskerk, Kerkplein

Nadere informatie

Gemeente Moerbeke-Waas Jeugdraad Moerbeke-Waas Marc Fruytier - Schepen van jeugd

Gemeente Moerbeke-Waas Jeugdraad Moerbeke-Waas Marc Fruytier - Schepen van jeugd FUIFWIJZER Gemeente Moerbeke-Waas Jeugdraad Moerbeke-Waas Marc Fruytier - Schepen van jeugd FUIFWIJZER Een fuif organiseren Hoe pak ik dat aan? INHOUDSOPGAVE INLEIDING... 5 DE VOORBEREIDING...6 1. De eerste

Nadere informatie

Een praktische gids om straatfeesten te organiseren

Een praktische gids om straatfeesten te organiseren Een praktische gids om straatfeesten te organiseren 1 2 Zin in een spetterend feest? Dan hoef je letterlijk niet ver te gaan. Want je eigen straat is de ideale plek voor een gezellig samenzijn! Vorig jaar

Nadere informatie

Startershandleiding voor 'startende ondernemers'

Startershandleiding voor 'startende ondernemers' Startershandleiding voor 'startende ondernemers' 0497Administratie Turnhoutseweg 22G 5541 NX Reusel Telefoon: 0497-64 44 44 Email: Website: info@0497administratie.nl www.0497administratie.nl Startershandleiding

Nadere informatie

HEB Markt Algemene Voorwaarden

HEB Markt Algemene Voorwaarden HEB Markt Algemene Voorwaarden Algemene voorwaarden HEB Markt Onderstaande voorwaarden zijn van toepassing op alle te sluiten overeenkomsten met de HEB Markt. Afwijkingen van deze voorwaarden zijn uitsluitend

Nadere informatie

INSCHRIJVING ALS IT WORKS DISTRIBUTEUR

INSCHRIJVING ALS IT WORKS DISTRIBUTEUR INSCHRIJVING ALS IT WORKS DISTRIBUTEUR It Works is een netwerkmarketing onderneming en biedt niet alleen de mogelijkheid om met directe verkoop van producten inkomen te genereren, maar vooral in het opbouwen

Nadere informatie

Steven Apers mail: steven.apers@belug.be tel: 0477/96 13 49

Steven Apers mail: steven.apers@belug.be tel: 0477/96 13 49 Reglement voor het BeLUG evenement van 18 en 19 april 2015. Dit reglement is van toepassing op het BeLUG evenement georganiseerd op zaterdag 18 en zondag 19 april 2015. 1 Organisatie De organisatie van

Nadere informatie

VERHUUR TE HUUR JEUGDLOKALEN & WWW.JEUGDLOKALEN.BE HOE VERHUUR IK MIJN LOKAAL VOOR OVERNACHTINGEN, EVENEMENTEN OF AAN VASTE PARTNERS?

VERHUUR TE HUUR JEUGDLOKALEN & WWW.JEUGDLOKALEN.BE HOE VERHUUR IK MIJN LOKAAL VOOR OVERNACHTINGEN, EVENEMENTEN OF AAN VASTE PARTNERS? TE HUUR JEUGDLOKALEN & VERHUUR JEUGDLOKALEN & VERHUUR HOE VERHUUR IK MIJN LOKAAL VOOR OVERNACHTINGEN, EVENEMENTEN OF AAN VASTE PARTNERS? TE HUUR WWW.JEUGDLOKALEN.BE TE HUUR COLOFON Redactie Anne Mariën

Nadere informatie

De D feest s gid i s

De D feest s gid i s De feestgids voorwoord 1. Inleiding 1.1. het aanspreekpunt p. 4 1.2. enkele uitgangspunten p. 4 1.3. de feestbox p. 5 1.4. materiaal p. 5 1.5. begroting p. 6 2. Spelregels 2.1. het feestcharter en het

Nadere informatie

GEBRUIKSREGLEMENT HET PARK-IET

GEBRUIKSREGLEMENT HET PARK-IET GEBRUIKSREGLEMENT HET PARK-IET Voor meer inlichtingen kan u contact opnemen met de Jeugddienst: T 03 685 19 18, F 03 680 23 59 jeugddienst@schoten.be Sint-Cordulastraat 10 2900 Schoten Inhoud: Inhoud Art.

Nadere informatie

ENERGY FORUM 14-15/11/2012. Toolbox. all you need to succeed

ENERGY FORUM 14-15/11/2012. Toolbox. all you need to succeed ENERGY FORUM 14-15/11/2012 Toolbox all you need to succeed ALGEMENE INLICHTINGEN 1 PRODUCTEN EN DIENSTEN BESTELBONNEN ALGEMENE VOORWAARDEN EN REGLEMENTEN 2 3 4 INHOUDSTAFEL HOOFDSTUK 1 1.1 ALGEMENE INFORMATIE...

Nadere informatie

Evenementen organiseren in Antwerpen

Evenementen organiseren in Antwerpen Evenementen organiseren in Antwerpen 1 2 Redactie: stedelijke jeugddienst Antwerpen, augustus 2009. Vormgeving: grafisch centrum van de stad Antwerpen. v.u.: Maarten Caestecker, Noordersingel 28, 2140

Nadere informatie

Algemene voorwaarden speelpleinen Kindervreugd vzw

Algemene voorwaarden speelpleinen Kindervreugd vzw Algemene voorwaarden speelpleinen Kindervreugd vzw 1. Inschrijven doe je bij voorkeur via onze website www.kindervreugd.be. Je kan ook inschrijven op het secretariaat van Kindervreugd vzw (Limburgstraat

Nadere informatie

S.NL UITNODIGING COMMERCIËLE STAND

S.NL UITNODIGING COMMERCIËLE STAND S.NL UITNODIGING COMMERCIËLE STAND WIJ BOUWEN AAN DE 4 DE UITGAVE VAN AMERICAN STARS ON WHEELS SHOW OP 22 & 23 AUGUSTUS 2015 IN HET ANTWERP EXPO COMPLEX VAN ANTWERPEN, EXCLUSIEF VOOR AMERIKAANSE CARS EN

Nadere informatie

VEELGESTELDE VRAGEN. Zoeken jullie alleen schilders en beeldhouwers of ook nog andere kunstenaars/vormgevers?

VEELGESTELDE VRAGEN. Zoeken jullie alleen schilders en beeldhouwers of ook nog andere kunstenaars/vormgevers? VEELGESTELDE VRAGEN Algemeen Aanmelden Website Aanleveren van nieuwe werken Digitale kunst Art sourcing Verkoop Verhuur Exposities Financieel Toch nog vragen ALGEMEEN Zoeken jullie alleen schilders en

Nadere informatie

Infobundel Tentoonstellingen voor beginners

Infobundel Tentoonstellingen voor beginners Infobundel Tentoonstellingen voor beginners 1 Inhoudsopgave 1 Verzamelen en vaststellen van tentoonstellingsonderwerpen... 5 1.1 Afbakening van het onderwerp... 5 2 Opzetten basis tentoonstellingsconcept...

Nadere informatie

Zuinig zijn op wat je dierbaar is. Dienstenwijzer Lifeline verzekeringen

Zuinig zijn op wat je dierbaar is. Dienstenwijzer Lifeline verzekeringen Zuinig zijn op wat je dierbaar is Dienstenwijzer Lifeline verzekeringen Lifeline is een handelsnaam van The Phone House Netherlands BV. Lifeline handelt als bemiddelaar inzake de administratie en het aanbieden

Nadere informatie

Algemene voorwaarden Zelf Uitvaartverzekering Z.UITV.Z 15.01

Algemene voorwaarden Zelf Uitvaartverzekering Z.UITV.Z 15.01 Algemene voorwaarden Zelf Uitvaartverzekering Z.UITV.Z 15.01 Algemene voorwaarden Zelf Uitvaartverzekering Z.UITV.Z 15.01 Wat houdt de Zelf Uitvaartverzekering in? De Zelf Uitvaartverzekering geeft recht

Nadere informatie

TECHNISCHE HANDLEIDING

TECHNISCHE HANDLEIDING TECHNISCHE HANDLEIDING Van 30 november t/m 08 december 2013 ANTWERP EXPO Hallen 1 & 4 Brusselsesteenweg, 539 B-3090 Overijse PROJECT MANAGER Annita Vander Poorten T: +32 (0)2 808 41 72 F: +32 (0)2 732

Nadere informatie

Algemene voorwaarden Nova Rota B.V.

Algemene voorwaarden Nova Rota B.V. Algemene voorwaarden Nova Rota B.V. 1. Toepasselijkheid. Deze algemene voorwaarden zijn van toepassing op alle overeenkomsten die u als consument of als zakelijke klant met Nova Rota B.V. (hierna te noemen:

Nadere informatie

Zoek een terrein dat goed gelegen is en geschikt is voor je activiteit. Bestel eventueel al een eettent of kraam, podiumelementen en toiletcabines.

Zoek een terrein dat goed gelegen is en geschikt is voor je activiteit. Bestel eventueel al een eettent of kraam, podiumelementen en toiletcabines. N o 2 Checklist Met onderstaande checklist proberen we je een helpende hand te reiken. De bron voor al deze informatie over fuiven is fuifpunt.be. Op deze website vind je tal van tips en trucs voor de

Nadere informatie

Eerste Hulp Bij Kopen op Internet Rechtswinkel de Clinic clinic.nl

Eerste Hulp Bij Kopen op Internet Rechtswinkel de Clinic clinic.nl + van De Clinic is in licentie gegeven volgens een Creative Commons Naamsvermelding 3.0 Nederland licentie. Daarmee staan we je toe om dit werk te kopiëren, distribueren, vertonen, en op te voeren, en

Nadere informatie

Handleiding online inschrijvingen

Handleiding online inschrijvingen Speelpleinwerking Sproet vzw Handleiding online inschrijvingen Inschrijven in een notendop De inschrijving gebeurt in een aantal stappen 1. Registreren Nieuwe gebruikers moeten zich eerst registreren.

Nadere informatie

Huurwegwijzer. Huren bij Wonen Wateringen

Huurwegwijzer. Huren bij Wonen Wateringen Huurwegwijzer Huren bij Wonen Wateringen Van harte welkom in uw nieuwe woning Wonen Wateringen heet u van harte welkom in uw nieuwe woning. Wij hebben er alle vertrouwen in dat u naar tevredenheid zult

Nadere informatie

INHOUDSOPGAVE BLADZIJDE 1. INLOGGEN

INHOUDSOPGAVE BLADZIJDE 1. INLOGGEN INHOUDSOPGAVE 1. INLOGGEN 2. STARTSCHERM 3. AKTUEEL 3.1. openstaande betalingen 3.2. markeer een factuur als betaald 3.3. weekenddienst 4. PRODUCTENUITLEG 5. ZWARTE LIJSTEN 6. PARTY'S 6.1. Plaats hier

Nadere informatie

Algemene voorwaarden 1. IDENTIFICATIE VAN DE VERKOPER 2. ALGEMEENHEDEN EN DEFINITIES 3. TOTSTANDKOMING INTERNETVERKOOP 4. EIGENDOMSOVERDRACHT

Algemene voorwaarden 1. IDENTIFICATIE VAN DE VERKOPER 2. ALGEMEENHEDEN EN DEFINITIES 3. TOTSTANDKOMING INTERNETVERKOOP 4. EIGENDOMSOVERDRACHT Algemene voorwaarden 1. IDENTIFICATIE VAN DE VERKOPER Exellent IT/Electro hierna "Exellent" genoemd. Gotevlietstraat 86, 8000 Brugge info@exellent.be Maatschappelijke zetel: Lanckriet NV, Gotevlietstraat

Nadere informatie

Deelname voorwaarden WoMcampagne BASE B-39

Deelname voorwaarden WoMcampagne BASE B-39 Deelname voorwaarden WoMcampagne BASE B-39 The Insiders Maart 2014 Deelnemen aan deze campagne is volledig gratis, maar vereist duidelijke actie van de Insider met betrekking tot: Het overdragen van zijn

Nadere informatie

Praktische vragen over de werking van de groepsaankoop gas en elektriciteit

Praktische vragen over de werking van de groepsaankoop gas en elektriciteit FAQ: Alle vragen en antwoorden over de groepsaankoop van Testaankoop voor jou op een rijtje! Top 10 meest gestelde vragen (tijdens inschrijffase) 1. Wat is de groepsaankoop gas en elektriciteit? 2. Wat

Nadere informatie

GEBRUIKS- OVEREENKOMST

GEBRUIKS- OVEREENKOMST GEBRUIKS- OVEREENKOMST JH t Kalf vzw versie 6 Overeenkomst afgesloten tussen jeugdhuis t Kalf vzw en de gebruiker. De gebruiker (minstens 18 jaar oud) Naam: Adres: Tel: GSM: E- mail: Geboortedatum: Lidnummer:

Nadere informatie