Sentse Handelsbeurs 2015

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Sentse Handelsbeurs 2015"

Transcriptie

1 Sentse Handelsbeurs 2015 Beste ondernemers, Betreft: Sentse Handelsbeurs Sint-Laureins van 13, 14 en 15 maart VHS Events vzw is een organisatie die bestaat uit twee jonge ondernemers die samen de handen in elkaar slaan om evenementen te organiseren. Door beide hun ervaring in de jeugdbeweging, willen ze nu hun ervaring met elkaar delen. Daarom organiseert VHS Events voor de eerste maal de Sentse Handelsbeurs 2015 te Sint-Laureins. Dit evenement zal doorgaan in de nieuwe KMO-Zone het Singelken (Goochelaarstraat). In dit document vindt u de nodige informatie terug om standhouder te worden op de handelsbeurs. Achteraan het document zijn volgende bijlagen toegevoegd: de algemene deelnemingsvoorwaarden; het inschrijvingsformulier; de inventarislijst. Voor verdere informatie kunt u zich steeds wenden tot volgende personen: Van Steenberghe Cedric Van Herrewege Amelie Sint-Margrietestraat 49A Kapiteinsstraat Sint-Margriete 9080 Lochristi cedricvansteenberghe@vhsevents.com amelievanherrewege@vhsevents.com Hopend op een groot succes en een grote belangstelling, groeten wij u. Met vriendelijke groeten VHS Events vzw

2 Algemene voorwaarden A. Inrichting en organisatie 1. De handelsbeurs wordt ingericht door VHS Events vzw. De beurs wordt ingericht met de bedoeling bij te dragen tot de bloei van het handelsleven en de economie van de streek. 2. De handelsbeurs vindt plaats aan de nieuwe KMO Zone het Singelken in de Goochelaarstraat, te Sint-Laureins. B. Openingsdagen en uren 3. De handelsbeurs wordt geopend met een receptie, samen met exposanten en genodigden. Elke standhouder krijgt 5 kaarten om familie en vrienden uit te nodigen. Deze avond gaat door op vrijdagavond 13 maart 2015 van 19u30 tot 21u De handelsbeurs is geopend op volgende uren: Vrijdag 13 maart u00 22u00 Zaterdag 14 maart u00 21u30 Zondag 15 maart u00 17u30 s Avonds wordt telkens gezorgd voor gepaste animatie. Het volledige programma wordt later meegedeeld. C. Tentoongestelde voorwerpen 5. De deelname aan de handelsbeurs is mogelijk voor iedere ondernemer van Sint-Laureins of omstreken. 6. Er mogen van de standen uit geen dranken en etenswaren verkocht of weggeven worden. Indien dit toch gebeurt, kan een sanctie of geldboete gegeven worden. Er kunnen uitzonderingen gemaakt worden. Hiervoor dient er eerst contact opgenomen te worden met de organisatie. De organisatie beslist uiteindelijk over de verkochte dranken en etenswaren. 7. Gevaarlijke en hinderlijke producten zijn aan speciale door de inrichters vast te leggen maatregelen onderworpen. Dit moet op voorhand aangevraagd en goedgekeurd worden door de organisatoren. 8. Iedere beslissing genomen door de organisatoren is onherroepelijk en geeft geen recht op schadevergoeding.

3 9. De organisatoren zijn niet verantwoordelijk voor gebeurlijke ongevallen en diefstal. Er wordt wel 24/24 bewaking voorzien. D. Inschrijvingen 10. De aanvragen tot deelname gebeuren enkel door het inschrijvingsformulier, dat moet worden ingediend bij Cedric Van Steenberghe (Sint-Margrietestraat 49A, 9981 Sint-Margriete). Het inschrijvingsformulier kan ook elektronisch doorgestuurd worden naar Gelieve hierbij de facturatiegegevens in te vullen. 11. De inrichters kunnen, zonder reden bekend te maken, de inschrijving weigeren. E. Betalingen 12. Bij inschrijvingen moet 50% van het standgeld betaald worden. Door deze betaling wordt uw inschrijving aanvaard, terwijl de definitieve toewijzing wordt bevestigd aan de hand van het betalingsbewijs. De betaling van het saldo moet gebeuren uiterlijk 10 dagen voor aanvang van de beurs. Dan pas is uw stand definitief toegekend. Alle betalingen moeten gebeuren door overschrijving op rekeningnummer BE met de vermelding: <Standhouder Naam bedrijf aantal vierkante meter >. F. Standruimten en prijzen 13. De standen op de zijkant van de beurstent zijn 3 meter diep, de standen in het midden van de tent zijn 3 of 6 meter diep. Bij elke stand wordt de achterzijde afgeschermd door middel van een brandwerende doek met opening naar een achterruimte die dient als kleine opslagplaats. Tussen de beursstanden wordt door de organisatie een scheidingswand voorzien (ook brandwerende doeken). Elke stand wordt door de organisatie voorzien van algemene neutrale basisverlichting. 14. De tarieven: Standen van 9 tot 21m² voor 49,00/m² Standen van 24 tot 39m² voor 47,00/m² Standen van 42 en meer voor 45,00/m² Er is ook een mogelijkheid tot het huren van standen buiten de beurstent. Hier zal 19 euro per vierkante meter gevraagd worden. Voor meer informatie kan u terecht bij de organisatie.

4 G. Standenbouw - Aanbrengen & opruimen 15. De exposanten zorgen op eigen kosten voor het aanbrengen, uitpakken, opstellen, opruimen, afhalen van goederen en /of materialen. Hij zorgt ook zelf voor de opbouw van zijn stand. 16. De standen dienen de ganse duur van de handelsbeurs in staat van volledige orde gehouden te worden. De deelnemers zorgen zelf voor het onderhoud van de door hen bezette plaatsen. Bij tekortkomingen behoudt de organisator het recht dit onderhoud op kosten van de exposanten te laten uitvoeren. Iedere dag bij de opening van de handelsbeurs, moeten alle standen volledig gereinigd zijn, zonder de aanpalende standen of gangen te bevuilen. 17. De standen worden ter beschikking gesteld door de organisatoren vanaf donderdag 12 maart om 9 uur. Het aanbrengen van de goederen en alle werken aan de standen dienen ten laatste op vrijdag 13 maart 2015 om 16u00 beëindigd te zijn. De materialen en producten moet binnen één dag na het sluiten van de handelsbeurs weggehaald worden (maandag 16 maart 2015). Een vergoeding van 250,00 zal worden geëist van de exposant die deze termijn overschrijdt. De organisatie behoudt zich het recht voor deze voorwerpen te laten verwijderen op kosten van de exposanten indien deze termijn niet wordt geëerbiedigd. 18. De standen worden onderverdeeld verhuurd en kunnen niet verder onderverdeeld of verhuurd worden. 19. Het is verboden om monsters of drukwerken uit te delen buiten de gehuurde ruimtes. Het is ook verboden luidruchtig op te treden, demonstraties te geven of publiciteit te voeren op een wijze die de nabijgelegen standen stoort. 20. Aan de houders van radio en T.V. toestellen wordt toegelaten hun apparaten te laten spelen, doch de geluidssterkte moet geregeld worden dat het enkel in hun eigen stand hoorbaar is. H. Publiciteit 21. De organisatoren zullen van alle mogelijke publiciteitsmiddelen gebruik maken (affiches, flyers, week- en dagbladen, publiciteitspers,...). 22. De standhouders krijgen affiches en flyers om reclame te maken in de eigen zaak. 23. Voor meer informatie over sponsormogelijkheden, kan men zich wenden tot de organisatie. I. Verzekering 24. Elke exposant dient zelf een verzekering Burgerlijke Aansprakelijkheid te voorzien. 25. Schade aan de inboedel, materiaal en tentoongestelde goederen kan niet verhaald worden op de organisatie. Alle eigen inboedel en materiaal blijft onder de verantwoordelijkheid van de exposant.

5 J. Water & elektriciteit 26. De elektriciteitsleidingen worden tot in elke stand aan gebracht. De spanning is ten hoogste 220V en maximum 16A. Per contactdoos met drie aansluitingen wordt een meerprijs aangerekend van 35 euro voor het gehele weekend. Er kunnen meerdere contactdozen aangevraagd worden. Gelieve op het inschrijvingsformulier te vermelden indien elektriciteit gewenst. 27. Er kan eventueel water voorzien worden aan de stand. Gelieve hiervoor contact op te nemen met de organisatie. K. Ordemaatregelen 28. De deelnemers mogen geen films of lichtbeelden, muziek, radio of T.V. uitzendingen geven zonder toelating van de organisatoren. De exposanten blijven steeds verantwoordelijk voor de auteurs- en andere rechten. 29. Geen enkele deelnemer mag gebruik maken van een micro of geluidsversterker om het publiek aan te spreken. Het is verboden om mechanische muziek te produceren of te verspreiden. L. Bewaking 30. Er is bewaking voorzien vanaf donderdagavond 22uur tot maandagmorgen 8uur. M. Overmacht Betwistingen 31. Mocht een geval van overmacht het houden van de handelsbeurs onmogelijk maken, zullen de ingeschreven deelnemers geen aanspraak maken op schadeloosstelling, noch terugbetaling. 32. De organisatoren behouden zich het recht voor de bepalingen van deze voorwaarden te wijzigen, indien de omstandigheden zulke eisen stellen. De standhouders worden op de hoogte gebracht van de wijzigingen. 33. De organisatoren zijn niet verantwoordelijk voor een gebeurlijke stroomonderbreking, waardoor in geen geval een vergoeding kan geëist worden. 34. De organisatoren zullen een uitspraak doen over ieder geval dat niet opgenomen werd binnen deze algemene voorwaarden en hun beslissing is bindend. 35. De standhouders aanvaarden zonder enig voorbehoud het reglement door hen zelf, hun vertegenwoordigers en afgevaardigden, hun bedienden en arbeiders. 36. De organisatoren zijn bevoegd tot elke beslissing en deze is onherroepelijk. In geval van juridisch geschil is alleen de rechtbank van Gent bevoegd. 37. De inrichters zijn niet verantwoordelijk voor brand-, storm-, en hagelschade, diefstal en andere gevallen van overmacht.

6 38. Elke exposant dient zelf een verzekering burgerrechtelijke aansprakelijkheid te voorzien. 39. Schade aan de inboedel, materiaal en tentoongestelde goederen kan niet verhaald worden op de organisatie. Alle eigen inboedel en materiaal blijft onder de verantwoordelijkheid van de exposant. DATUM./ /. Handtekening organisatoren GELEZEN EN GOEDGEKEURD TE Handtekening exposant

7 INSCHRIJVINGSFORMULIER SENTSE HANDELSBEURS 2015 Firma Adres Postcode GSM BTW Nr. Gemeente Bankrekening Ik nam kennis van de algemene voorwaarden van de eerste Sentse Handelsbeurs te Sint-Laureins. Ik schrijf hiermee in als deelnemende exposant en zal een oppervlakte van.m² benutten. Ik heb een voorkeur voor: zijstand - middenstand (schrappen wat niet past). De stand wordt toegewezen na ondertekening van het inschrijvingsformulier en de betaling van 50% van het standgeld. Het definitieve standnummer zal U bevestigd worden bij betaling van het volledige bedrag van het standgeld. De factuur moet vereffend worden vóór dinsdag 3 maart Ik zal volgende producten en merken tentoonstellen:. Ik zal.. contactdoos/contactdozen met 3 aansluitingen nodig hebben, met een meerprijs van 35 euro/contactdoos voor het gehele weekend. Door ondertekening van dit inschrijvingsformulier, verklaar ik mij akkoord met artikel A t.e.m. artikel M van De Algemene voorwaarden van de eerste Sentse Handelsbeurs 2015 te Sint-Laureins. Datum en handtekening van de deelnemer

8 VOLLEDIGE EN GEDETAILLEERDE INVENTARIS VOORWERPEN MET INBEGRIP VAN DE INBOEDEL EN DE INRICHTING VAN DE STAND ( in eigendom of gehuurd). Aantal Voorwerpen Aanduiding van de voorwerpen Merk of type Eenheidsprijs Gelieve dit document voor vrijdag 13 maart 2014 (ten laatste 16u) af te geven aan de organisatie.

De Voorjaarsbeurs Oldambt

De Voorjaarsbeurs Oldambt 17, 18, 19 april 2015 Eextahal Scheemda De Voorjaarsbeurs Oldambt Wilt u zich als ondernemer presenteren bij een breed publiek? Meld u dan nu aan voor de voorjaarsbeurs Oldambt. In het voorjaar van 2015

Nadere informatie

Welkom bij het beurshandboek van LaboramaLux

Welkom bij het beurshandboek van LaboramaLux Welkom bij het beurshandboek van LaboramaLux Via dit document willen wij u bijkomende informatie geven betreffende uw deelname aan LaboramaLux. U kunt hier een overzicht terugvinden van alle praktische

Nadere informatie

Nieuwpoort International Boatshow. 23-24-25 oktober 2015. Toolbox Exposanten

Nieuwpoort International Boatshow. 23-24-25 oktober 2015. Toolbox Exposanten Nieuwpoort International Boatshow 23-24-25 oktober 2015 Toolbox Exposanten Praktische Informatie Data en praktische schikkingen van de opbouw, stand inrichting, beurs en ontruiming Opbouw Opbouw Donderdag

Nadere informatie

Installatie 9:00-10:45 9:00-10:45. Opening voor het publiek 11:00 11:00. Sluiting voor het publiek 19:30 17:30

Installatie 9:00-10:45 9:00-10:45. Opening voor het publiek 11:00 11:00. Sluiting voor het publiek 19:30 17:30 SPELLENMARKT VOORWAARDEN VOOR DEELNAME 1. VOORWAARDEN VOOR DEELNAME VOOR STANDHOUDERS 23-25 AUGUSTUS 2019 JUBELPARK Alle stands van de beurs worden voor particulieren bedoeld, die hun spellen tweedehands

Nadere informatie

Algemeen reglement. www.agridagen.be. reservatie & inschrijving. bestellingen bij de organisatie. richtlijnen op- en afbouw

Algemeen reglement. www.agridagen.be. reservatie & inschrijving. bestellingen bij de organisatie. richtlijnen op- en afbouw Algemeen reglement reservatie & inschrijving 1. Deelname 2. Inschrijvingsformulier 3. Reservatie van een standplaats 4. Deadline voor inschrijving 5. Laattijdige inschrijvingen 6. Annulatie van deelname

Nadere informatie

S.NL UITNODIGING COMMERCIËLE STAND

S.NL UITNODIGING COMMERCIËLE STAND S.NL UITNODIGING COMMERCIËLE STAND WIJ BOUWEN AAN DE 4 DE UITGAVE VAN AMERICAN STARS ON WHEELS SHOW OP 22 & 23 AUGUSTUS 2015 IN HET ANTWERP EXPO COMPLEX VAN ANTWERPEN, EXCLUSIEF VOOR AMERIKAANSE CARS EN

Nadere informatie

VZW PET-EVENTS IS VRIJGESTELD VAN DE BTW-WETGEVING. ER WORDT DUS GEEN BTW OP UW INSCHRIJVING AANGEREKEND.

VZW PET-EVENTS IS VRIJGESTELD VAN DE BTW-WETGEVING. ER WORDT DUS GEEN BTW OP UW INSCHRIJVING AANGEREKEND. AANVRAAG TOT INSCHRIJVING PETSOTIC EXPO - EXPO HALLEN ROESELARE, BELGIE - 11 SEPTEMBER 2016-10u 17u Petsotic Expo is een uitgave van VZW Pet-Events (met zetel te 8940 Geluwe, Voorhoek 38). Stuur dit formulier

Nadere informatie

Beursreglement Belfair 2017

Beursreglement Belfair 2017 Beursreglement Belfair 2017 Algemeen 1. De deelname aan de beurs als standhouder is voorbehouden voor EUROPEN-geregistreerde oefenfirma s. De deelnemer heeft gedurende overeengekomen periode recht op standruimte

Nadere informatie

Standhoudersreglement

Standhoudersreglement Standhoudersreglement 15 december 2018 De Kerstmarkt Schoten Deuzeld vindt plaats op zaterdag 15 december 2018 van 15u tot 22u, i.s.m. Algemene Markthandelaars Vereniging en L.D.C. Cogelshof. De inkomsten

Nadere informatie

INSCHRIJVINGSFORMULIER

INSCHRIJVINGSFORMULIER INSCHRIJVINGSFORMULIER NIEUW 2019 / MOTORVAKANTIEBEURS Bedrijf :... Contactpersoon : Dhr. / Mevr... Adres briefwisseling :... Postcode :... Gemeente :... 24-27 JAN 2019 ANTWERP EXPO ORGANISATIE : Land

Nadere informatie

INSCHRIJVING DEELNAME KUNSTKAAI 2015

INSCHRIJVING DEELNAME KUNSTKAAI 2015 INSCHRIJVING DEELNAME KUNSTKAAI 2015 Ik, stel mij kandidaat om deel te nemen aan Kunstkaai in Diest op 19 en 20 december 2015 Ik creëer en wens aan te bieden op Kunstkaai: o Beeldende kunst schilderijen

Nadere informatie

Aanvraagformulier voor de organisatie van openbare evenementen

Aanvraagformulier voor de organisatie van openbare evenementen Aanvraagformulier voor de organisatie van openbare evenementen Aanvraagformulier voor de organisatie van openbare evenementen, feesten en fuiven in de gemeente Holsbeek De organisator van een openbaar

Nadere informatie

Standhoudersdossier. AGIV-trefdag 2014 27 november 2014 ICC Gent

Standhoudersdossier. AGIV-trefdag 2014 27 november 2014 ICC Gent AGIV-trefdag 2014 27 november 2014 ICC Gent Standhoudersdossier Agentschap voor Geografische Informatie Vlaanderen Koningin Maria Hendrikaplein 70 bus 110 9000 Gent 09 276 15 00 09 276 15 05 www.agiv.be

Nadere informatie

REGLEMENT van de 5e Tentoonstelling van de Belgische PASTELLISTEN

REGLEMENT van de 5e Tentoonstelling van de Belgische PASTELLISTEN REGLEMENT van de 5e Tentoonstelling van de Belgische PASTELLISTEN Zaal Arsenal te NAMUR Rue Bruno, 11 5000 NAMUR Van 02 april tot 11 april 2016 Open voor het publiek op zaterdag en zondag van 10u tot 18u

Nadere informatie

IJZERWAKEDORP Ook dit jaar verkoopstands van geselecteerde partners! Informatie voor partners

IJZERWAKEDORP Ook dit jaar verkoopstands van geselecteerde partners! Informatie voor partners IJZERWAKEDORP 2017 Ook dit jaar verkoopstands van geselecteerde partners! Informatie voor partners 1 1. Wat is het IJzerwakedorp op de IJzerwake? Elk jaar komen duizenden Vlamingen bijeen in Steenstrate,

Nadere informatie

Voorwaarden: Salland Natuur Fair 13 september 2015, Landgoed Groot Zwaaftink te Heeten

Voorwaarden: Salland Natuur Fair 13 september 2015, Landgoed Groot Zwaaftink te Heeten Voorwaarden: Salland Natuur Fair 13 september 2015, Landgoed Groot Zwaaftink te Heeten Begripsbepalingen In deze voorwaarden wordt verstaan onder: Salland Natuur Fair: De Salland Natuur Fair 2015. Standhouder:

Nadere informatie

GEBRUIKSREGLEMENT TERREIN RIJNKAAI: BIJZONDERE VOORWAARDEN EN TARIEVEN

GEBRUIKSREGLEMENT TERREIN RIJNKAAI: BIJZONDERE VOORWAARDEN EN TARIEVEN GEBRUIKSREGLEMENT TERREIN RIJNKAAI: BIJZONDERE VOORWAARDEN EN TARIEVEN HOOFDSTUK 1: ALGEMENE BEPALINGEN 1.1. Begripsbepaling In dit reglement wordt verstaan onder: Het terrein: de offstreet-parking Rijnkaai,

Nadere informatie

RESERVERING. Restaurant - Feestzalen Den Orchidee Gentse Steenweg, 142 9160 Lokeren

RESERVERING. Restaurant - Feestzalen Den Orchidee Gentse Steenweg, 142 9160 Lokeren RESERVERING Restaurant - Feestzalen Den Orchidee Gentse Steenweg, 142 9160 Lokeren www.denorchidee.be feesten@denorchidee.be Datum Reservatie: Datum Feest: Doel feest Contactgegevens klant Naam en Voornaam

Nadere informatie

IV. TOEGANGSBEWIJZEN, UITNODIGINGEN EN BADGES

IV. TOEGANGSBEWIJZEN, UITNODIGINGEN EN BADGES de factuur, dus nog voor de opening van de expoanimatie. De bedragen verschuldigd aan de organisatoren van de expo-animatie ArtisanArt zijn betaalbaar in EURO ten name van AXUM, gevestigd te 1180 Brussel,

Nadere informatie

INFO- EN BOEKINGSDOCUMENT HERBERG PRULLENBOS

INFO- EN BOEKINGSDOCUMENT HERBERG PRULLENBOS Pagina 1 van 5 INFO- EN BOEKINGSDOCUMENT HERBERG PRULLENBOS Met aandacht voor natuur, sfeer en creativiteit is Het Prullenbos dé plaats voor ont-spanning met gezin, familie, vrienden of collega s. In de

Nadere informatie

Aanmeldingsformulier Artisanale Food Trucks (geen franchise, niet gesponsord), niet langer dan 8 meter

Aanmeldingsformulier Artisanale Food Trucks (geen franchise, niet gesponsord), niet langer dan 8 meter Aanmeldingsformulier Artisanale Food Trucks (geen franchise, niet gesponsord), niet langer dan 8 meter Belgian Food Truck Association vzw Brussels Food Truck Festival 8, 9 en 10 mei 2015 in Brussel. BRUSSELS

Nadere informatie

AANVRAAGFORMULIER Rondleidingen Havenhuis voor externe gidsen

AANVRAAGFORMULIER Rondleidingen Havenhuis voor externe gidsen AANVRAAGFORMULIER Rondleidingen Havenhuis voor externe gidsen IDENTIFICATIE AANVRAGER In geval van natuurlijke persoon: Naam:... Voornaam:... Adres:... Postcode:...Gemeente:... Btw-nummer:... Telefoon/gsm:...

Nadere informatie

Ter beschikkingstellingsvoorwaarden Veranda!

Ter beschikkingstellingsvoorwaarden Veranda! De Wijmenier Ledezijdestraat 74 9340 Impe (Lede) BTW-BE 0848.291.526 Ter beschikkingstellingsvoorwaarden Veranda! Astrid Bauters, uitbaatster van het gebouwencomplex De Wijmenier, Ledezijdestraat 74 te

Nadere informatie

Deelnemingsaanvraag 58 e INTERNATIONALE BEURS VAN DE BOUW, RENOVATIE EN BINNENHUISINRICHTING

Deelnemingsaanvraag 58 e INTERNATIONALE BEURS VAN DE BOUW, RENOVATIE EN BINNENHUISINRICHTING De beurs «BATIBOUW» wordt georganiseerd door FISA OPERATIONS NV (hieronder «FISA»): Lenniksebaan 451 - B-1070 Brussel Dit document omvat, vanwege de «Kandidaat-Exposant», een Deelnemingsaanvraag aan de

Nadere informatie

Uitnodiging wedstrijden Le Corbier 2011-2012. Trophée Jean Haneffe

Uitnodiging wedstrijden Le Corbier 2011-2012. Trophée Jean Haneffe Ski Club de Bruxelles rue Frans Merjay, 111 1050 Bruxelles Uitnodiging wedstrijden Le Corbier 2011-2012 Trophée Jean Haneffe Programma: Maandag 2 januari : Welkomsdrink 18.00 in Salle de Charvin Maandag

Nadere informatie

Huishoudelijk reglement & tariefreglement DORPSHUIS DE JUTTENEER

Huishoudelijk reglement & tariefreglement DORPSHUIS DE JUTTENEER Uit in Lier Verhuur infrastructuur & sport Eeuwfeestlaan 183-2500 LIER tel. 03 480 52 51 verhuurinfrastructuur@lier.be www.uitinlier.be Huishoudelijk reglement & tariefreglement DORPSHUIS DE JUTTENEER

Nadere informatie

Uitnodiging wedstrijden Le Corbier 2014-2015. Trophée de Wallonie

Uitnodiging wedstrijden Le Corbier 2014-2015. Trophée de Wallonie Uitnodiging wedstrijden Le Corbier 2014-2015 Trophée de Wallonie Programma: Maandag 29 december : Welkomstdrink 18.00 in Salle de Charvin Maandag 29 december : Koersvergadering aansluitend aan de welkomstdrink

Nadere informatie

Danio Rerio Izegem. Reglement beurs 2016. Algemene bepalingen

Danio Rerio Izegem. Reglement beurs 2016. Algemene bepalingen Danio Rerio Izegem Reglement beurs 2016 Algemene bepalingen Door hun inschrijvingsformulier in te sturen verbinden de exposanten zich ertoe de bepalingen van dit reglement na te leven, evenals elke nieuwe

Nadere informatie

Huishoudelijk reglement & tariefreglement wijkhuis Zevenbergen

Huishoudelijk reglement & tariefreglement wijkhuis Zevenbergen Huishoudelijk reglement & tariefreglement wijkhuis Zevenbergen Wijkhuis Zevenbergen, gelegen te Peter Benoîtlaan 6, 2500 Lier Iedereen die het wijkhuis Zevenbergen betreedt, wordt geacht dit reglement

Nadere informatie

Uitnodiging wedstrijden Le Corbier 2010-2011. Trophée de Wallonie Trophée Jean Haneffe

Uitnodiging wedstrijden Le Corbier 2010-2011. Trophée de Wallonie Trophée Jean Haneffe Ski Club de Bruxelles rue Frans Merjay, 111 1050 Bruxelles Uitnodiging wedstrijden Le Corbier 2010-2011 Trophée de Wallonie Trophée Jean Haneffe Programma: Zondag 2 januari : Koersvergadering 19.00 in

Nadere informatie

Verhuurreglement Koninginnepark

Verhuurreglement Koninginnepark Verhuurreglement Koninginnepark Artikel 1 Verhuur Koninginnepark De gemeente Maasmechelen is eigenaar van het Koninginnepark (hierna het park ) met bijhorende kiosk gelegen te Eisden-Maasmechelen, Koninginnelaan,

Nadere informatie

Beursinformatie ArtArnhem FineArts 2015

Beursinformatie ArtArnhem FineArts 2015 Beursinformatie ArtArnhem FineArts 2015 OPENINGSTIJDEN KUNSTBEURS Vrijdag 30 oktober van 18.00-22.00u Zaterdag 31 oktober van 11.00-21.00u Zondag 1 november 11.00-18.00u LOCATIE Eusebiuskerk, Kerkplein

Nadere informatie

INSCHRIJVINGSFORMULIEREN 2010-2011

INSCHRIJVINGSFORMULIEREN 2010-2011 INSCHRIJVINGSFORMULIEREN 2010-2011 T-REX nv. Schilderstraat 23 2000 Antwerpen T: 03/448.34.34 GSM: 0032 (0) 475 509 900 Fax: +32-(0)3/646.42.15 Mail: info@t-rex.be 1 Data mega eroticabeurzen Antwerp Expo

Nadere informatie

Gebruikersreglement De Kronkel

Gebruikersreglement De Kronkel Gebruikersreglement De Kronkel ARTIKEL 1: De aanvraag tot het gebruik van de polyvalente zaal De Kronkel en de beachvolleyterreinen De Kronkel moet worden ingediend bij het College van Burgemeester en

Nadere informatie

Infobrochure & huishoudelijk reglement Flexibele Opvang

Infobrochure & huishoudelijk reglement Flexibele Opvang Betr vzw KINDEROPVANG t EEKHOORNTJE Infobrochure & huishoudelijk reglement Guldensporenlaan 65 3010 KESSEL-LO tel.: 016/ 25.12.77 fax: 016/ 25.20.32 e-mail: info@eekhoorntje.be INHOUD pagina 1. Medewerkers

Nadere informatie

Deelnamereglement Lichtjesmarkt 2014

Deelnamereglement Lichtjesmarkt 2014 Deelnamereglement Lichtjesmarkt 2014 Artikel 1. Begripsomschrijving A. Organisatie De Lichtjesmarkt 2014 is een initiatief van de Stichting Lichtjesfeest Heilig Landstichting in samenwerking met Museumpark

Nadere informatie

reservatie geldt als akkoord met onderstaande HUURVOORWAARDEN goederen blijven ten alle tijde eigendom van Festiliti en kunnen niet worden

reservatie geldt als akkoord met onderstaande HUURVOORWAARDEN goederen blijven ten alle tijde eigendom van Festiliti en kunnen niet worden reservatie geldt als akkoord met onderstaande HUURVOORWAARDEN goederen blijven ten alle tijde eigendom van Festiliti en kunnen niet worden onderverhuurd Huurtermijn. De huurprijzen vermeld in onze prijslijst

Nadere informatie

ZAAL MOLENHOEVE Algemene voorwaarden

ZAAL MOLENHOEVE Algemene voorwaarden DATUM FEEST Naam Adres Gemeente Tel Fax/e-mail ZAAL MOLENHOEVE Algemene voorwaarden 1. Prijs huur van de zaal 300 excl. BTW voor de eerste 5 uren, daarna : 25 per begonnen uur extra. Indien een tweede

Nadere informatie

Standhoudersdossier. AGIV-Trefdag november 2012 ICC Gent

Standhoudersdossier. AGIV-Trefdag november 2012 ICC Gent Standhoudersdossier 29 november 2012 ICC Gent AGIV-Trefdag 2012 Agentschap voor Geografische Informatie Vlaanderen Gebroeders Van Eyckstraat 16 9000 Gent 09 261 52 00 09 261 52 99 www.agiv.be info@agiv.be

Nadere informatie

Reglement standhouders eet- en drankstandjes Japanse Tuin

Reglement standhouders eet- en drankstandjes Japanse Tuin Reglement standhouders eet- en drankstandjes Japanse Tuin Artikel 1: Toepassingsgebied Dit reglement is van toepassing op eenieder die als standhouder van eet- en drankstandjes aan de door Stad Hasselt

Nadere informatie

Inschrijfformulier. Kerstmarkt Leidsche Rijn 2013. Zaterdag 14 december van 14.00 tot 21.00 uur & Zondag 15 december van 12.00 tot 17.

Inschrijfformulier. Kerstmarkt Leidsche Rijn 2013. Zaterdag 14 december van 14.00 tot 21.00 uur & Zondag 15 december van 12.00 tot 17. Inschrijfformulier Kerstmarkt Leidsche Rijn 2013 Zaterdag 14 december van 14.00 tot 21.00 uur & Zondag 15 december van 12.00 tot 17.00 uur Inschrijven kan door onderstaand formulier in te vullen en op

Nadere informatie

Inschrijvingsvoorwaarden KERSTMARKT 2016

Inschrijvingsvoorwaarden KERSTMARKT 2016 Inschrijvingsvoorwaarden KERSTMARKT 2016 Toerisme Herentals VZW en de stad Herentals organiseren een kerstmarkt die dit jaar zal plaatsvinden op 11 december 2016. Art. 1 - DEELNEMERS: Mogen deelnemen aan

Nadere informatie

Tuindagen van Brasschaat

Tuindagen van Brasschaat Tuindagen van Brasschaat tuinplanten tuindecoratie tuinarchitectuur EXCLUSIEVE TUINBEURS GEMEENTE PARK BRASSCHAAT : VRIJDAG 20 tot ZONDAG 22 MEI 2011 DIT JAAR NIET OP HEMELVAART Tuindagen van Brasschaat

Nadere informatie

Beursinformatie ArtArnhem 2014

Beursinformatie ArtArnhem 2014 Beursinformatie ArtArnhem 2014 OPENINGSTIJDEN KUNSTBEURS Vrijdag 21 november van 18.00-22.00u Zaterdag 22 november van 11.00-21.00u Zondag 23 november 11.00-18.00u LOCATIE Eusebiuskerk, Kerkplein 1 Arnhem

Nadere informatie

Algemene Voorwaarden We Love Fairs. Artikel 1 Begrippen

Algemene Voorwaarden We Love Fairs. Artikel 1 Begrippen Algemene Voorwaarden We Love Fairs Artikel 1 Begrippen Algemene Voorwaarden: de onderhavige algemene voorwaarden welke onlosmakelijk deel uitmaken en van toepassing zijn op alle overeenkomsten van deelname

Nadere informatie

ALGEMENE VOORWAARDEN ALGEMEENHEDEN EN DEFINITIES. 1. Contact gegevens: 2. MINIMUM LEEFTIJD VOOR AANKOOP. De voorwaarden gelden vanaf

ALGEMENE VOORWAARDEN ALGEMEENHEDEN EN DEFINITIES. 1. Contact gegevens: 2. MINIMUM LEEFTIJD VOOR AANKOOP. De voorwaarden gelden vanaf ALGEMENE VOORWAARDEN De voorwaarden gelden vanaf 21.09.2017 De klant dient steeds de algemene voorwaarden te lezen alvorens een bestelling te plaatsen. De klant kan deze steeds raadplegen op www.tuinpoortshop.be

Nadere informatie

VIJF WERELD DELEN FESTIVAL Reglementen

VIJF WERELD DELEN FESTIVAL Reglementen VIJF WERELD DELEN FESTIVAL Reglementen Voor standhouders van de VIJF WERELD DELEN FESTIVAL Alle vijf wereld delen festivals is een openluchtfestival en toegankelijk voor iedereen. Rondom het festival terrein

Nadere informatie

Reglement kerstmarkt HOFSTADE 8 december 2018

Reglement kerstmarkt HOFSTADE 8 december 2018 Reglement kerstmarkt HOFSTADE 8 december 2018 WIE KAN DEELNEMEN In eerste instantie is de Kerstmarkt Zemst een evenement voor en door Zemstenaars. We hanteren hiervoor een 70/30 regel (70% van de standen

Nadere informatie

Wedstrijd voor het ontwerp van affiches voor de Herenthoutse Carnavalsstoet en Kindercarnaval REGLEMENT.

Wedstrijd voor het ontwerp van affiches voor de Herenthoutse Carnavalsstoet en Kindercarnaval REGLEMENT. 11 x 11 STOET/affiche 2013/1 Herenthoutse Karnavalvereniging PEER STOET v. z. w. mij. zetel Kloosterstraat 1 B 2270 HERENTHOUT www.peerstoet.be secretariaat: Verbistlaan 3-2270 Herenthout 014/51.34.79.-

Nadere informatie

RESERVATIECONTRACT. Classificatie van de huurder: Affligemse Vereniging, erkend door een gemeentelijke adviesraad (Cat. A) Naam vereniging:...

RESERVATIECONTRACT. Classificatie van de huurder: Affligemse Vereniging, erkend door een gemeentelijke adviesraad (Cat. A) Naam vereniging:... Gemeenschapscenttrum Afffflliigem Evenementtenhall Bellllekoutter P/a Dienst Cultuur & Welzijn Bellestraat 99 te 1790 Affligem RESERVATIECONTRACT *..... / EHB / 20.. * 01/2014 1. AANVRAAG 1.1. GEGEVENS

Nadere informatie

ALGEMENE VOORWAARDEN & HUISREGELS

ALGEMENE VOORWAARDEN & HUISREGELS 1 ALGEMENE VOORWAARDEN & HUISREGELS 1. Inschrijving De standhouder tekent via de online inschrijvingsfiche in en dit ten laatste op maandag 23 februari 2015. Belangrijk; een inschrijving betekent niet

Nadere informatie

Publieksprijs & Prijs van de jury

Publieksprijs & Prijs van de jury Beste kunstenares, kunstenaar Dienstencentrum St.-Oda ondersteunt een 300-tal personen met een ernstige verstandelijke en meervoudige beperking. Onze voornaamste doelstelling is deze mensen gelukkig te

Nadere informatie

Spiritueel Onderweg vzw pag. 1

Spiritueel Onderweg vzw pag. 1 Meer informatie over de Spirituele Beurzen van Spiritueel Onderweg vzw We organiseren reeds vanaf 2003 beurzen in Vlaanderen en geven het ledenmagazine Spirituele Gids uit. We wensen op een sociale manier

Nadere informatie

Charter voor exposanten

Charter voor exposanten Charter voor exposanten Basisrichtlijnen bij deelname Beste exposant, Wij helpen u graag om uw deelname zo succesvol en aangenaam mogelijk te maken. Dit technisch handboek bevat belangrijke informatie

Nadere informatie

Tuindagen van Brasschaat

Tuindagen van Brasschaat Tuindagen van Brasschaat tuinplanten tuindecoratie tuinarchitectuur EXCLUSIEVE TUINBEURS GEMEENTE PARK BRASSCHAAT : HEMELVAARTWEEKEND DONDERDAG 21 - ZONDAG 24 MEI 2009 Tuindagen van Brasschaat 2009

Nadere informatie

OVEREENKOMST PROEFABONNEMENT

OVEREENKOMST PROEFABONNEMENT OVEREENKOMST PROEFABONNEMENT Tussen de ondergetekenden : 1. DEN DIEPEN BOOMGAARD V.Z.W. met maatschappelijke zetel gelegen te 1850 Grimbergen, Rijkenhoekstraat 80 en ondernemingsnummer 0421.285.252; (abo@diepenboomgaard.be)

Nadere informatie

*voorbehouden voor crafters, handgemaakte spullen, ontwerpers. elektriciteitspunt op je stand 30,00 vergoeding opruimen achtergelaten afval 50,00

*voorbehouden voor crafters, handgemaakte spullen, ontwerpers. elektriciteitspunt op je stand 30,00 vergoeding opruimen achtergelaten afval 50,00 ALGEMENE VOORWAARDEN DEELNAME: De Bonte Fabriek op 10 en 11 oktober 2015 Laat je vooral niet afschrikken door de omvang van dit document. Goede afspraken maken goede vrienden. Je neemt toch zelf ook graag

Nadere informatie

PROCEDURE EN GEBRUIKSREGLEMENT

PROCEDURE EN GEBRUIKSREGLEMENT PROCEDURE EN GEBRUIKSREGLEMENT MET BETREKKING TOT DE EXPORUIMTE TWEEBRONNEN, KAPEL ROMAANSE POORT IN HET KADER VAN HET STEDELIJK ONDERSTEUNINGSBELEID VOOR DE KUNSTENAAR IN DE LEUVENSE REGIO A) PROCEDURE

Nadere informatie

STANDHOUDERSHANDBOEK. Land- & Tuinbouwbeurs Oost-Nederland / Achterhoek. 3, 4 en 5 juni 2015. Zelhem

STANDHOUDERSHANDBOEK. Land- & Tuinbouwbeurs Oost-Nederland / Achterhoek. 3, 4 en 5 juni 2015. Zelhem Locatie: Ruurloseweg Hoek Petersdijk Zelhem Data: Woensdag 3 juni 2015 Donderdag 4 juni 2015 Vrijdag 5 juni 2015 STANDHOUDERSHANDBOEK Land- & Tuinbouwbeurs Oost-Nederland / Achterhoek Organisatie: CNO-Expo

Nadere informatie

TechnoTielt: actieve job-en opleidingsbeurs op donderdag 4, vrijdag 5 en zaterdag 6 februari 2016. Infofiche voor standhouders

TechnoTielt: actieve job-en opleidingsbeurs op donderdag 4, vrijdag 5 en zaterdag 6 februari 2016. Infofiche voor standhouders TechnoTielt: actieve job-en opleidingsbeurs op donderdag 4, vrijdag 5 en zaterdag 6 februari 2016 Infofiche voor standhouders De job-en opleidingsbeurs TechnoTielt wordt voor de tweede keer georganiseerd.

Nadere informatie

FLANDERS INDOOR CUP ORGANISATOR. ZS Equestrian Events bvba. Overheulestraat 235 B-8560 Moorsele. Tel. +32/

FLANDERS INDOOR CUP ORGANISATOR. ZS Equestrian Events bvba. Overheulestraat 235 B-8560 Moorsele. Tel. +32/ FLANDERS INDOOR CUP 2017-2018 ORGANISATOR ZS Equestrian Events bvba Overheulestraat 235 B-8560 Moorsele Tel. +32/476 52 36 82 http://www.zilverenspoor.com E-mail: info@zilverenspoor.com Opgelet : Er is

Nadere informatie

(TERUG TE STUREN/FAXEN/MAILEN TEGEN UITERLIJK 12 DECEMBER 2017)

(TERUG TE STUREN/FAXEN/MAILEN TEGEN UITERLIJK 12 DECEMBER 2017) Terugbezorgen aan: info@agridagen.be F 09 245 36 11 Inschrijvingsformulier (TERUG TE STUREN/FAXEN/MAILEN TEGEN UITERLIJK 12 DECEMBER 2017) Firmanaam: Straat: Postnr: Tel: BTW-nr: Contactpersoon: E-mail

Nadere informatie

DE SMET EVENTS BVBA OVERZICHT AANBOD SPRINGKASTELEN

DE SMET EVENTS BVBA OVERZICHT AANBOD SPRINGKASTELEN OVERZICHT AANBOD SPRINGKASTELEN Hieronder vind u de producten die wij ter verhuring aanbieden. Alle prijzen zijn inclusief BTW. Binnen een straal van 25 km vanuit Waarbeke is de levering en plaatsing gratis.

Nadere informatie

Uit in Lier. Huishoudelijk reglement & tariefreglement wijkhuis Herderin. Hoofdstuk 1: : Gebruikersgroepen. Categorie A.

Uit in Lier. Huishoudelijk reglement & tariefreglement wijkhuis Herderin. Hoofdstuk 1: : Gebruikersgroepen. Categorie A. Uit in Lier Verhuur - Infrastructuur Eeuwfeestlaan 183-2500 LIER tel. 03 480 52 51 verhuurinfrastructuur@lier.be www.uitinlier.be Huishoudelijk reglement & tariefreglement wijkhuis Herderin Wijkhuis Herderin,

Nadere informatie

Tariefverordening op evenementen, foto- en filmopnames in de zeehaven

Tariefverordening op evenementen, foto- en filmopnames in de zeehaven Tariefverordening op evenementen, foto- en filmopnames in de zeehaven directiecomité van 20 november 2017 ingangsdatum 1 januari 2018 Havenbedrijf Antwerpen NV van publiek recht Havenhuis Zaha Hadidplein

Nadere informatie

BEZETTINGSREGLEMENT DEKENIJ KUNSTENHUIS UKKEL

BEZETTINGSREGLEMENT DEKENIJ KUNSTENHUIS UKKEL BEZETTINGSREGLEMENT DEKENIJ KUNSTENHUIS UKKEL Sectie I: Toepassingsgebied Artikel 1: Het onderhavige reglement bepaalt de algemene bezettingsvoorwaarden van de volgende lokalen: - 3 zalen van de benedenverdieping

Nadere informatie

Hartelijk dank voor uw aanvraag van een Colruyt-kaart op naam van uw organisatie.

Hartelijk dank voor uw aanvraag van een Colruyt-kaart op naam van uw organisatie. Beste klant, Hartelijk dank voor uw aanvraag van een Colruyt-kaart op naam van uw organisatie. Om uw Colruyt-kaart zo snel mogelijk te kunnen bezorgen heb ik nog enkele gegevens nodig. Gelieve daarvoor

Nadere informatie

Voorwaarden standhouders/ Event Castle of Dreams/ Kasteel Schaloen

Voorwaarden standhouders/ Event Castle of Dreams/ Kasteel Schaloen Voorwaarden standhouders/ Event Castle of Dreams/ Kasteel Schaloen Standplaatsen Deelnemers dienen op de hoogte te zijn van de volgende groepen: Handel in reguliere goederen: De handelaar verkoopt goederen

Nadere informatie

ARBEIDSOVEREENKOMST - ARBEIDER BEPAALDE DUUR DEELTIJDS

ARBEIDSOVEREENKOMST - ARBEIDER BEPAALDE DUUR DEELTIJDS ARBEIDSOVEREENKOMST - ARBEIDER BEPAALDE DUUR DEELTIJDS Tussen de ondertekenden : En, De werkgever Inschrijving in het rijksregister onder het nummer : Nationaliteit : Arbeidskaart : Vrijgesteld Nodig 1

Nadere informatie

Tombola Child Focus - Stichting voor Vermiste en Seksueel Uitgebuite Kinderen aangeboden door LUMINUS Officiëel Reglement

Tombola Child Focus - Stichting voor Vermiste en Seksueel Uitgebuite Kinderen aangeboden door LUMINUS Officiëel Reglement Tombola Child Focus - Stichting voor Vermiste en Seksueel Uitgebuite Kinderen aangeboden door LUMINUS Officiëel Reglement 1. In het kader van de Win 1 jaar gratis elektriciteit - actie biedt EDF Luminus

Nadere informatie

Tariefverordening op evenementen in de haven

Tariefverordening op evenementen in de haven Tariefverordening op evenementen in de haven directiecomité van 23 november 2014 raad van bestuur van 01 december 2014 ingangsdatum: 1 januari 2015 Gemeentelijk Havenbedrijf Antwerpen Havenhuis Entrepotkaai

Nadere informatie

19 de EUROPA - WISSELTROFEE GEORGES BOUTE Zondag 30 september Broodway september & oktober

19 de EUROPA - WISSELTROFEE GEORGES BOUTE Zondag 30 september Broodway september & oktober 1 19 de EUROPA - WISSELTROFEE GEORGES BOUTE Zondag 30 september 2018 Broodway 2018 30 september & 1-2-3 oktober Thema: Bewegen Bewegen in de zin van vrijheid om een sierstuk te creëren. Eveneens de bewegingsvrijheid

Nadere informatie

Reglement verhuur Glazen zaal

Reglement verhuur Glazen zaal Departement Interne Zaken Verhuur Glazen zaal Reglement verhuur Glazen zaal Inhoud 1. Toegelaten activiteiten... 2 2. Aanvraag... 2 3. Annulatie... 2 4. Prijzen... 2 4.1 Waarborg... 2 4.2 Huur... 2 4.3

Nadere informatie

Algemene voorwaarden speelpleinen Kindervreugd vzw

Algemene voorwaarden speelpleinen Kindervreugd vzw Algemene voorwaarden speelpleinen Kindervreugd vzw 1. Inschrijven doe je bij voorkeur via onze website www.kindervreugd.be. Je kan ook inschrijven op het secretariaat van Kindervreugd vzw (Limburgstraat

Nadere informatie

Algemene voorwaarden

Algemene voorwaarden Algemene voorwaarden 1. Inhoudstabel 1. Aansprakelijkheid... 4 2. Betaling... 4 3. Levering... 4 4. Voorzieningen... 5 5. Diefstal en doorverhuren... 5 6. Gebruik van de attracties... 5 7. Weersomstandigheden...

Nadere informatie

1. Data Cup 19: 1-5 maart 2017 Cup 20: 8-12 maart 2017 : OPGELET : ander programma!!!

1. Data Cup 19: 1-5 maart 2017 Cup 20: 8-12 maart 2017 : OPGELET : ander programma!!! FLANDERS OUTDOOR SPRINGCUP 2017 ORGANISATOR ZS Equestrian Events bvba Overheulestraat 235 B-8560 Moorsele Tel. +32/476 52 36 82 http://www.zilverenspoor.com E-mail: info@zilverenspoor.com Opgelet : Er

Nadere informatie

Infobrochure schoolopvang Londerzeel Infano vzw

Infobrochure schoolopvang Londerzeel Infano vzw Infobrochure schoolopvang Londerzeel Infano vzw Het gemeentebestuur van Londerzeel werkt samen met het centrum voor kinderopvang Infano vzw om in verschillende basisscholen de voor en naschoolse opvang

Nadere informatie

Huurvoorwaarden. Gelieve deze brochure terug te bezorgen aan ZiDaSpringen. na de verhuurperiode.

Huurvoorwaarden. Gelieve deze brochure terug te bezorgen aan ZiDaSpringen. na de verhuurperiode. Huurvoorwaarden Gelieve deze brochure terug te bezorgen aan ZiDaSpringen na de verhuurperiode. Huurvoorwaarden: Artikel 1: Praktisch Om de in het huurcontract aangewezen springkastelen te kunnen gebruiken,

Nadere informatie

Aanvraag projectsubsidies inzake samenleven in diversiteit

Aanvraag projectsubsidies inzake samenleven in diversiteit Aanvraag projectsubsidies inzake samenleven in diversiteit DIS/APISID/09-04-2013 Dienst Internationale Samenwerking/Integratie Gemeenteplein 2, 8790 WAREGEM T 056 62 13 87 F 056 60 66 96 integratie@waregem.be

Nadere informatie

HUUROVEREENKOMST VERENIGINGEN ZILVERBERG

HUUROVEREENKOMST VERENIGINGEN ZILVERBERG HUUROVEREENKOMST VERENIGINGEN ZILVERBERG TUSSEN ONDERGETEKENDEN: 1. VZW De Zilverlink met zetel te ZILVERMOLENSTRAAT 14, 8800 ROESELARE hierna vernoemd de VERHUURDER En 2. hierna vernoemd de HUURDER IS

Nadere informatie

Reglement INTERIEUR 2020

Reglement INTERIEUR 2020 Reglement INTERIEUR 2020 NAAM / PLAATS / DUUR 1/ De Internationale Biënnale Interieur vindt plaats in Kortrijk Xpo, Doorniksesteenweg 216, Kortrijk (België) op initiatief en onder leiding van de bvba Interieur.

Nadere informatie

Tariefverordening. op evenementen in de haven

Tariefverordening. op evenementen in de haven Tariefverordening op evenementen in de haven directiecomité van 10 december 2012 raad van bestuur van : 18 december 2012 ingangsdatum : 1 januari 2013 Gemeentelijk Havenbedrijf Antwerpen Havenhuis Entrepotkaai

Nadere informatie

ALGEMENE VOORWAARDEN DEELNAME: De Bonte Fabriek op 30 april en 1 mei 2016

ALGEMENE VOORWAARDEN DEELNAME: De Bonte Fabriek op 30 april en 1 mei 2016 ALGEMENE VOORWAARDEN DEELNAME: De Bonte Fabriek op 30 april en 1 mei 2016 Laat je vooral niet afschrikken door de omvang van dit document. Goede afspraken maken goede vrienden. Je neemt toch zelf ook graag

Nadere informatie

Verhuurreglement wijkhuis Rosmolen Goedgekeurd in de gemeenteraad van 5 maart 2012

Verhuurreglement wijkhuis Rosmolen Goedgekeurd in de gemeenteraad van 5 maart 2012 Verhuurreglement wijkhuis Rosmolen Goedgekeurd in de gemeenteraad van 5 maart 2012 Wijkhuis Rosmolen, gelegen te Pettendonk 37, 2500 Lier Iedereen die het wijkhuis Rosmolen betreedt, wordt geacht dit reglement

Nadere informatie

REGLEMENT NSV Plein 2017 Vakbeurs

REGLEMENT NSV Plein 2017 Vakbeurs REGLEMENT NSV Plein 2017 Vakbeurs Op zondag 9 en maandag 10 april 2017 wordt het NSV Plein 2017 gehouden. Hiervoor is het onderstaande reglement opgesteld. Algemene bepalingen Organisatie: Nederlandse

Nadere informatie

HUUROVEREENKOMST. Tussen de ondergetekenden:

HUUROVEREENKOMST. Tussen de ondergetekenden: HUUROVEREENKOMST Tussen de ondergetekenden: VZW Jeugdhuis Djem, met zetel te 9120 Melsele, Dambrugstraat 5, vertegenwoordigd door de voorzitter en de secretaris, hierna genoemd verhuurder. en Hierna genoemd

Nadere informatie

ZAAL MOLENHOEVE Algemene voorwaarden

ZAAL MOLENHOEVE Algemene voorwaarden DATUM FEEST Naam Adres Gemeente Tel Fax/e-mail ZAAL MOLENHOEVE Algemene voorwaarden 1. Prijs huur van de zaal 300 excl. BTW voor de eerste 5 uren, daarna : 25 per begonnen uur extra en per toogpersoon

Nadere informatie

LEEF 2015 Expohallen Roeselare

LEEF 2015 Expohallen Roeselare LEEF 2015 Expohallen Roeselare 1. STANDENBOUW ALUMINIUM TRUSSEN: A. 6m truss opgehangen aan 2 handtakels Opmerking: niet op alle standen is opstelling A mogelijk. Neem hiervoor contact op met de organisatie.

Nadere informatie

Tariefverordening. op evenementen in de haven. directiecomité van 02 december 2013 raad van bestuur van : 16 december 2013

Tariefverordening. op evenementen in de haven. directiecomité van 02 december 2013 raad van bestuur van : 16 december 2013 Tariefverordening op evenementen in de haven directiecomité van 02 december 2013 raad van bestuur van : 16 december 2013 ingangsdatum : 1 januari 2014 Gemeentelijk Havenbedrijf Antwerpen Havenhuis Entrepotkaai

Nadere informatie

FLANDERS INDOOR CUP ORGANISATOR. Phiba NV. Overheulestraat 235 B-8560 Moorsele. Tel. +32/

FLANDERS INDOOR CUP ORGANISATOR. Phiba NV. Overheulestraat 235 B-8560 Moorsele. Tel. +32/ FLANDERS INDOOR CUP 2017-2018 ORGANISATOR Phiba NV Overheulestraat 235 B-8560 Moorsele Tel. +32/476 52 36 82 http://www.zilverenspoor.com E-mail: info@zilverenspoor.com Opgelet : Er is een verplichte aanrij-

Nadere informatie

Aanvraagformulier voor de organisatie van openbare evenementen

Aanvraagformulier voor de organisatie van openbare evenementen Aanvraagformulier voor de organisatie van openbare evenementen Aanvraagformulier voor de organisatie van openbare evenementen, feesten en fuiven in de gemeente Holsbeek De organisator van een openbaar

Nadere informatie

DERDE EDITIE UITVAARTBEURS AMSTERDAM

DERDE EDITIE UITVAARTBEURS AMSTERDAM DERDE EDITIE UITVAARTBEURS AMSTERDAM Op zaterdag 14 april 2018 (van 10.00 16.00 uur) wordt de derde Amsterdamse uitvaartbeurs gehouden. In de Westerkerk aan de Prinsengracht presenteert de uitvaartbranche

Nadere informatie

Tariefverordening op evenementen in de haven

Tariefverordening op evenementen in de haven Tariefverordening op evenementen in de haven raad van bestuur van 5 december 2016 ingangsdatum: 1 januari 2017 Havenbedrijf Antwerpen NV van publiek recht Havenhuis Zaha Hadidplein 1 2030 Antwerpen T+3232052011

Nadere informatie

OVEREENKOMST ABONNEMENT

OVEREENKOMST ABONNEMENT OVEREENKOMST ABONNEMENT Tussen de ondergetekenden : 1. DEN DIEPEN BOOMGAARD V.Z.W. met maatschappelijke zetel gelegen te 1850 Grimbergen, Rijkenhoekstraat 80 en ondernemingsnummer 0421.285.252; (abo@diepenboomgaard.be)

Nadere informatie

Melding evenementen MINI voor evenementen van personen Gegevensverzameling en risicoanalyse

Melding evenementen MINI voor evenementen van personen Gegevensverzameling en risicoanalyse Nood- en interventieplanning Krist Malisse Kerkstraat 1 8720 Dentergem 051/57 55 21 planning@dentergem.be Melding evenementen MINI voor evenementen van 100 500 personen Gegevensverzameling en risicoanalyse

Nadere informatie

Oproep tot mededinging

Oproep tot mededinging Oproep tot mededinging 2018.225 Verkoop van Rollend Materieel Wagen - Gent Contents Art.1 Art.2 Art.3 Art.4 Art.5 Art.6 Beknopte beschrijving...2 Offerte...2 Bezichtiging...2 Ophaling...2 Technische fiche...3

Nadere informatie

- Sponsor Brochure -

- Sponsor Brochure - - Sponsor Brochure - INTERNATIONAAL CONGRES Craniosacraal Therapie CROWNE PLAZA ANTWERPEN 22 en 23 juni 2013 0 ALGEMENE INFORMATIE Congresdata dag 1: zaterdag 22 juni 2013 dag 2: zondag 23 juni 2013 Locatie

Nadere informatie

Algemeen Reglement. Werk tuigen dagen Land- en tuinbouw in beweging. Oudenaarde, september

Algemeen Reglement. Werk tuigen dagen Land- en tuinbouw in beweging. Oudenaarde, september Algemeen Reglement 1. Aard van de beurs 2. Inschrijven 3. Dossierrecht 4. Onderverhuren 7. Overmacht 9. Toewijzing standplaatsen 10. Wandelweg 11. Exposantendossier 12. Verzekeringen DEMONSTRATIES 29.

Nadere informatie

ALGEMENE VOORWAARDEN DEELNAME: De Bonte Fabriek - verkoopt uit 14 e editie op 4-5 mei 2019

ALGEMENE VOORWAARDEN DEELNAME: De Bonte Fabriek - verkoopt uit 14 e editie op 4-5 mei 2019 ALGEMENE VOORWAARDEN DEELNAME: De Bonte Fabriek - verkoopt uit 14 e editie op 4-5 mei 2019 Laat je vooral niet afschrikken door de omvang van dit document. Goede afspraken maken goede vrienden. Je neemt

Nadere informatie

REGLEMENT VOOR HET GEBRUIK VAN HET CULTUREEL CENTRUM KUMTICH

REGLEMENT VOOR HET GEBRUIK VAN HET CULTUREEL CENTRUM KUMTICH vzw CENTRUM KUMTICH Keibergstraat 54 3300 Kumtich Voorzitter : Jos Peeters Keibergstraat 22 3300 Kumtich Secretaris : Gegeest Theofiel Nieuwstraat 79 3370 Boutersem 0479/24 85 30 Bankrekening : Argenta

Nadere informatie