Welkom bij het beurshandboek van LaboramaLux

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Welkom bij het beurshandboek van LaboramaLux"

Transcriptie

1 Welkom bij het beurshandboek van LaboramaLux Via dit document willen wij u bijkomende informatie geven betreffende uw deelname aan LaboramaLux. U kunt hier een overzicht terugvinden van alle praktische informatie die u nodig heeft om uw deelname aan de eendaagse vakbeurs voor te bereiden. De 2 e editie van LaboramaLux (ex LaboCademie) gaat door op 13 oktober 2015 in salle Europe van het Alvisse Parc Hotel Alvisse Parc Hotel Route d'echternach Luxembourg (G.D. de Luxembourg) Openingsuren: 10u 17u Parkeerplaats Het Alvisse Parc Hotel beschikt over een ruime parking die gratis ter beschikking is voor exposanten en bezoekers, dit zowel tijdens de opbouw als op de beursdag zelf. Standenbouw Deelnemende bedrijven kunnen zich inschrijven om aanwezig te zijn met eens stand van 9m² of 18m². Elke module van 9 m² omvat: - stand van 3x3 meter - wanden van 2,5 meter hoogte, uitgevoerd in lichtgrijs melanine - verlichting in de stand - naambord en standnummer - vermelding Laborama member - vermelding Quality Service Label (indien van toepassing) - elektriciteit - 1 tafel en 2 stoelen Om voor alle exposanten voldoende elektriciteit te kunnen voorzien is het noodzakelijk dat u ons vooraf doorgeeft welke toestellen u meebrengt naar de beurs en daarbij vermeldt wat hun verbruik (Volt en Ampère) is. Gelieve hiervoor de lijst in bijlage te gebruiken.

2 Opgelet: koffiezetapparaten zijn niet toegelaten in de stands. Wij voorzien in de beurshal permanent koffie en water voor bezoekers en exposanten.

3 Op- en afbouw Opbouw: Maandag 12 oktober van 16u tot 19u30u Dinsdag 13 oktober van 8u tot 09u15 Afbouw: Dinsdag 13 oktober van 17u00 tot 21u00 Voor de op-en afbouw kunnen de nooddeuren van de zaal worden gebruikt om materiaal binnen en buiten te brengen. Deze deuren zijn links om de hoek van de hoofdingang van het hotel. Catering In de beurshal is er gratis koffie en water ter beschikking voor de exposanten en bezoekers. Tijdens de middag bieden wij een gratis broodjeslunch aan voor alle exposanten. Exposantendiner na opbouw 12/10/2015 Om de kostprijs voor de huur van de zaal te drukken, hebben wij een akkoord met het Alvisse Parc Hotel om op 12/10 bij hen te dineren met minimum 50 personen. Wij stellen voor om de avond van de opbouw samen te dineren. Laborama biedt u het aperitief en de koffie aan, het bedrag van de menu ( 37 p.p.) en de drankenforfait ( 10 p.p.) zullen door het Alvisse Parc Hotel aan u door worden gefactureerd. Wij hopen u hierop talrijk te mogen ontvangen. Inschrijven kan tot 1 oktober via het formulier in bijlage. Hotelreservaties In het Alvisse Parc Hotel zijn 320 hotelkamers (****) beschikbaar. Exposanten kunnen genieten van een voordeeltarief: 89 p.p./nacht indien zij bij hun reservatie vermelden dat zij er logeren in het kader van de beurs. Reserveer tijdig uw kamer, oktober is een drukke maand voor congressen, Europese bijeenkomsten

4 Marketingactie Met de organisatie van LaboramaLux wil Laborama haar leden een platform aanbieden, zodat zij hun producten en diensten kunnen voorstellen aan de Luxemburgse markt. Laborama zal bezoekers werven door haar adressenbestand aan te schrijven via en postmailings. Het totale aantal adressen waarover Laborama beschikt blijft beperkt. Daarom is het voor de LaboramaLux belangrijk dat alle deelnemende bedrijven een inspanning leveren op het gebied van bezoekerswerving. Wij hebben gratis gedrukte uitnodigingen en posters ter beschikking voor alle deelnemende bedrijven. U kunt deze (onbeperkt) bestellen via mail aan Laborama werkt aan een samenwerking met Luxemburgse verenigingen. De onderhandelingen hierover lopen nog en zodra er meer details bekend zijn zullen die aan alle exposanten worden gecommuniceerd.

5 Reglement Dit reglement is van toepassing op LaboramaLux die doorgaat op 13 oktober 2015 bij Alvisse Parc hotel in het Groot-Hertogdom Luxemburg. 1. Inschrijving voor deelname aan LaboramaLux is bindend. Door hun inschrijving verbinden de exposanten zich ertoe de bepalingen van dit reglement na te leven, evenals elke nieuwe bepaling die in het belang van de beurs door de organisatoren zou worden aangenomen. 2. Enkel leden van Laborama kunnen deelnemen aan de LaboramaLux. Inschrijven kan via het inschrijvingsformulier dat u werd toegestuurd of door het formulier op de algemene info pagina van LaboramaLux te downloaden. 3. Deelnemers aan LaboramaLux verbinden zich ertoe enkel producten en/of diensten voor te stellen die rechtstreeks verband houden met de Laboratoriumsector. 4. De organisatie behoudt zich het recht voor te allen tijde en voor welke reden ook een aanvraag voor deelname aan LaboramaLux te aanvaarden of te weigeren. 5. De prijs voor deelname wordt in 1 keer gefactureerd. De factuur voor de stand reservatie dient op vervaldag voldaan te worden en uiterlijk 2 weken voor de aanvang van het event. 6. De forfaitaire prijs per module van 9m² voor een standaard stand op LaboramaLux is: 800 (exclusief 21% BTW). 7. Een exposant die zich al inschreef en voor welke reden ook zijn beursdeelname annuleert, dient volgende kosten in ieder geval te vergoeden aan Laborama: - meer dan 60 dagen voor de aanvang van het evenement: 10% van het totale bedrag - van 60 dagen tot 30dagen voor de aanvang van het evenement: 30% van het totale bedrag - van 30 dagen tot 14 dagen voor de aanvang van het evenement: 50% van het totaal bedrag - minder dan 14 dagen voor de aanvang van het evenement: 75% van het totaal bedrag 8. De stands op LaboramaLux zijn opgebouwd uit modules van 9 m². Elke stand van 9m² is standaard als volgt uitgerust: lichtgrijze scheidingswanden, fries met naam van de exposant (standaardbelettering) en standnummers, verlichting, 1 elektriciteitsaansluiting, 1 tafel met 2 stoelen, vermelding van Laborama lid en (indien van toepassing) houder van het Quality Service Label. Volgende diensten worden eveneens aangeboden door de beursorganisatie: gedrukte uitnodigingen voor bezoekers, vermelding van firmanaam en standnummer op de online exposantenlijst.

6 9. Minimum oppervlakte die ter beschikking gesteld wordt van exposanten is 9m²(= 1 module), maximum oppervlakte die ter beschikking gesteld wordt is 18m²(= 2 modules). 10. De stands hebben een maximum hoogte van 2,5m en worden opgebouwd zoals omschreven in artikel 12. De binnenbekleding en decoratie van de stand wordt uitgevoerd door de exposant en mag op geen enkele manier de afmetingen van de stand overschrijden, noch in hoogte, noch in oppervlakte. Tevens is het de exposant niet toegestaan op eigen initiatief welk onderdeel ook van de hun door Laborama geleverde stand te verwijderen tijdens opbouw, afbouw en de ganse duur van de beurs. Het is de exposanten niet toegelaten om voorwerpen, voor welk doeleinde ook, te (laten) bevestigen aan het plafond van de beurshal. Beschadigingen aan het ter beschikking gesteld materiaal moeten door de exposant vergoed worden. 11. Het bestuur van Laborama bepaalt de indeling van de tentoonstelling en wijst de standplaatsen toe. 12. Opbouw : Maandag 12 oktober van 16u tot 19u30 Dinsdag 13 oktober van 08u tot 09u Openingsuren de dag van de tentoonstelling : 13 oktober 2014 bezoekers: van 10u00 tot 17u00 exposanten: van 08u00 tot 19u30 De standen moeten bemand zijn tijdens de openingsuren voor de bezoekers. 14. Afbouw : Aan het einde van de tentoonstellingsdag ontruimen de exposanten hun stands volledig. Indien de door de exposant gebruikte stand niet tijdig of volledig is ontruimd of indien deze niet wordt opgeleverd in de staat, waarin die hem ter beschikking werd gesteld, is de organisator bevoegd op kosten van de exposant de nodige maatregelen te nemen. 15. De organisator (Laborama) verzekert het materiaal waarmee de stands worden opgebouwd, Laborama onderschrijft een verzekeringspolis, die de burgerlijke aansprakelijkheid van de organisatie tegenover derden dekt, in de gemeenschappelijke delen, buiten de standen. De exposanten zijn verplicht hun eigen materiaal te verzekeren. De exposant is verantwoordelijk voor en is verplicht zich te verzekeren tegen alle schade, van welke aard ook, die veroorzaakt wordt door toedoen van zichzelf, zijn personeel, personen die voor hem werken of op elke andere wijze onder zijn verantwoordelijkheid

7 vallen. De exposanten verzaken alle verhaal tegen de organisator, de eigenaars of de huurders van de gebouwen, voor alle schade berokkend aan het tentoongestelde materiaal, de standconstructie, enz. voor welke reden ook. De organisator kan op geen enkele wijze aansprakelijk gesteld worden voor gelijk welke diefstal, schade, brand, ontvreemding e.d. aan tentoonstellingsmateriaal of andere goederen die zich in de beurshallen bevinden. Om diefstal te vermijden, vraagt de organisator om geen waardevolle voorwerpen op zichtbare en/of gemakkelijk toegankelijke plaatsen achter te laten. 16. Na LaboramaLux wordt een adressenbestand van de bezoekers opgesteld. Dit adressenbestand wordt enkel ter beschikking gesteld van exposanten die effectief aan de desbetreffende beurs deelnamen. 17.In alle gevallen waarin dit reglement niet voorziet beslist de organisator. 17. Geschillen. De exposanten verbinden zich ertoe de bepalingen van huidig reglement na te leven. Ieder geschil met betrekking tot LaboramaLux valt onder de toepassing van de Belgische wetgeving. In geval van geschil zijn enkel de rechtbanken van Brussel (België) bevoegd.

8 Praktische informatie over de exposant Deze pagina moet u volledig ingevuld terugbezorgen aan Laborama () voor 15 september Bedrijfsnaam: Naam/ namen standpersoneel:..... Telefoonnummer:. adres:. Lijst van apparaten die u tentoonstelt op de beurs + vermelding van hun vermogen:... Zal u aanwezig zijn op de exposantendrink: 0 Ja 0 Nee Aantal gewenste parkeerplaatsen:..

Laborama Expo. Expo. Lux. Inschrijven kan vanaf nu: via het online inschrijvings formulier op www.expo.laborama.be. 19 en 20 maart.

Laborama Expo. Expo. Lux. Inschrijven kan vanaf nu: via het online inschrijvings formulier op www.expo.laborama.be. 19 en 20 maart. nschrijven kan vanaf nu: via het online inschrijvings formulier op www.expo.laborama.be Op deze website kunt u ook terecht voor alle verdere praktische informatie. Expo Lux 2015 19 en 20 maart LABORAMA

Nadere informatie

INSCHRIJVINGSFORMULIEREN 2010-2011

INSCHRIJVINGSFORMULIEREN 2010-2011 INSCHRIJVINGSFORMULIEREN 2010-2011 T-REX nv. Schilderstraat 23 2000 Antwerpen T: 03/448.34.34 GSM: 0032 (0) 475 509 900 Fax: +32-(0)3/646.42.15 Mail: info@t-rex.be 1 Data mega eroticabeurzen Antwerp Expo

Nadere informatie

Deelnemingsaanvraag 58 e INTERNATIONALE BEURS VAN DE BOUW, RENOVATIE EN BINNENHUISINRICHTING

Deelnemingsaanvraag 58 e INTERNATIONALE BEURS VAN DE BOUW, RENOVATIE EN BINNENHUISINRICHTING De beurs «BATIBOUW» wordt georganiseerd door FISA OPERATIONS NV (hieronder «FISA»): Lenniksebaan 451 - B-1070 Brussel Dit document omvat, vanwege de «Kandidaat-Exposant», een Deelnemingsaanvraag aan de

Nadere informatie

ALGEMENE VOORWAARDEN & HUISREGELS

ALGEMENE VOORWAARDEN & HUISREGELS 1 ALGEMENE VOORWAARDEN & HUISREGELS 1. Inschrijving De standhouder tekent via de online inschrijvingsfiche in en dit ten laatste op maandag 23 februari 2015. Belangrijk; een inschrijving betekent niet

Nadere informatie

Inschrijfformulier. Kerstmarkt Leidsche Rijn 2013. Zaterdag 14 december van 14.00 tot 21.00 uur & Zondag 15 december van 12.00 tot 17.

Inschrijfformulier. Kerstmarkt Leidsche Rijn 2013. Zaterdag 14 december van 14.00 tot 21.00 uur & Zondag 15 december van 12.00 tot 17. Inschrijfformulier Kerstmarkt Leidsche Rijn 2013 Zaterdag 14 december van 14.00 tot 21.00 uur & Zondag 15 december van 12.00 tot 17.00 uur Inschrijven kan door onderstaand formulier in te vullen en op

Nadere informatie

VOORWAARDEN VOOR DEELNAME AAN EEN BEURSPRESENTATIE IN EEN COLLECTIEVE IRO STAND

VOORWAARDEN VOOR DEELNAME AAN EEN BEURSPRESENTATIE IN EEN COLLECTIEVE IRO STAND VOORWAARDEN VOOR DEELNAME AAN EEN BEURSPRESENTATIE IN EEN COLLECTIEVE IRO STAND 1. Aanmelding Deelname in een collectieve IRO stand is voorbehouden aan leden van IRO, tenzij het een beurs betreft die wordt

Nadere informatie

Charter voor exposanten

Charter voor exposanten Charter voor exposanten Basisrichtlijnen bij deelname Beste exposant, Wij helpen u graag om uw deelname zo succesvol en aangenaam mogelijk te maken. Dit technisch handboek bevat belangrijke informatie

Nadere informatie

PRAKTISCHE INFORMATIE

PRAKTISCHE INFORMATIE 1 Waar? Flanders Expo Maaltekouter 1 BE-9051 Gent www.flandersexpo.be 2 Wanneer? Openingsuren Green Zondag 2 September 2018 Maandag 3 September 2018 Dinsdag 4 September 2018 van 9u30 tot 18u van 13u tot

Nadere informatie

Content Manual Algemene informatie... 3 Plaats, beursdata & openingsuren... 3 Contactpersonen Easyfairs... 4 Opbouw & afbouw... 4 Vooropbouw...

Content Manual Algemene informatie... 3 Plaats, beursdata & openingsuren... 3 Contactpersonen Easyfairs... 4 Opbouw & afbouw... 4 Vooropbouw... 1 Content Manual Algemene informatie... 3 Plaats, beursdata & openingsuren... 3 Contactpersonen Easyfairs... 4 Opbouw & afbouw... 4 Vooropbouw... 4 Opbouw... 4 Afbouw... 4 Plan Paleis 5, Brussels Expo...

Nadere informatie

VZW PET-EVENTS IS VRIJGESTELD VAN DE BTW-WETGEVING. ER WORDT DUS GEEN BTW OP UW INSCHRIJVING AANGEREKEND.

VZW PET-EVENTS IS VRIJGESTELD VAN DE BTW-WETGEVING. ER WORDT DUS GEEN BTW OP UW INSCHRIJVING AANGEREKEND. AANVRAAG TOT INSCHRIJVING PETSOTIC EXPO - EXPO HALLEN ROESELARE, BELGIE - 11 SEPTEMBER 2016-10u 17u Petsotic Expo is een uitgave van VZW Pet-Events (met zetel te 8940 Geluwe, Voorhoek 38). Stuur dit formulier

Nadere informatie

INSCHRIJVINGSFORMULIER

INSCHRIJVINGSFORMULIER INSCHRIJVINGSFORMULIER NIEUW 2019 / MOTORVAKANTIEBEURS Bedrijf :... Contactpersoon : Dhr. / Mevr... Adres briefwisseling :... Postcode :... Gemeente :... 24-27 JAN 2019 ANTWERP EXPO ORGANISATIE : Land

Nadere informatie

Algemeen reglement. www.agridagen.be. reservatie & inschrijving. bestellingen bij de organisatie. richtlijnen op- en afbouw

Algemeen reglement. www.agridagen.be. reservatie & inschrijving. bestellingen bij de organisatie. richtlijnen op- en afbouw Algemeen reglement reservatie & inschrijving 1. Deelname 2. Inschrijvingsformulier 3. Reservatie van een standplaats 4. Deadline voor inschrijving 5. Laattijdige inschrijvingen 6. Annulatie van deelname

Nadere informatie

Beursinformatie ArtArnhem FineArts 2015

Beursinformatie ArtArnhem FineArts 2015 Beursinformatie ArtArnhem FineArts 2015 OPENINGSTIJDEN KUNSTBEURS Vrijdag 30 oktober van 18.00-22.00u Zaterdag 31 oktober van 11.00-21.00u Zondag 1 november 11.00-18.00u LOCATIE Eusebiuskerk, Kerkplein

Nadere informatie

5.1 Uw bestelling. Uw gegevens. Facturatie gegevens VERPLICHT. Standnummer: Naam: Bedrijf: Adres: Contactpersoon: Btw-nr.: Plaats:

5.1 Uw bestelling. Uw gegevens. Facturatie gegevens VERPLICHT. Standnummer: Naam: Bedrijf: Adres: Contactpersoon: Btw-nr.: Plaats: 5.1 Uw bestelling Facturatie gegevens Naam: Adres: Btw-nr.: Telefoonnr. contactpersoon: E-mail contactpersoon: Postcode: Klantnummer: Plaats: vb 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Code Modelreferentie Aantal Per stuk

Nadere informatie

REGLEMENT van de 5e Tentoonstelling van de Belgische PASTELLISTEN

REGLEMENT van de 5e Tentoonstelling van de Belgische PASTELLISTEN REGLEMENT van de 5e Tentoonstelling van de Belgische PASTELLISTEN Zaal Arsenal te NAMUR Rue Bruno, 11 5000 NAMUR Van 02 april tot 11 april 2016 Open voor het publiek op zaterdag en zondag van 10u tot 18u

Nadere informatie

Verhuur van de zalen. Rooms // Alechinsky // Ensor // Folon // Wabbes // Horta // Permeke // Delvaux // Salon // Catering // Info

Verhuur van de zalen. Rooms // Alechinsky // Ensor // Folon // Wabbes // Horta // Permeke // Delvaux // Salon // Catering // Info Verhuur van de zalen Rooms // Alechinsky // Ensor // Folon // Wabbes // Horta // Permeke // Delvaux // Salon // Catering // Info Infos : + 32 2 515 08 36 events@vbo-feb.be www.vbo-feb.be Vierkant / rechthoek

Nadere informatie

De Voorjaarsbeurs Oldambt

De Voorjaarsbeurs Oldambt 17, 18, 19 april 2015 Eextahal Scheemda De Voorjaarsbeurs Oldambt Wilt u zich als ondernemer presenteren bij een breed publiek? Meld u dan nu aan voor de voorjaarsbeurs Oldambt. In het voorjaar van 2015

Nadere informatie

Standhoudersdossier. AGIV-trefdag 2014 27 november 2014 ICC Gent

Standhoudersdossier. AGIV-trefdag 2014 27 november 2014 ICC Gent AGIV-trefdag 2014 27 november 2014 ICC Gent Standhoudersdossier Agentschap voor Geografische Informatie Vlaanderen Koningin Maria Hendrikaplein 70 bus 110 9000 Gent 09 276 15 00 09 276 15 05 www.agiv.be

Nadere informatie

(TERUG TE STUREN/FAXEN/MAILEN TEGEN UITERLIJK 12 DECEMBER 2017)

(TERUG TE STUREN/FAXEN/MAILEN TEGEN UITERLIJK 12 DECEMBER 2017) Terugbezorgen aan: info@agridagen.be F 09 245 36 11 Inschrijvingsformulier (TERUG TE STUREN/FAXEN/MAILEN TEGEN UITERLIJK 12 DECEMBER 2017) Firmanaam: Straat: Postnr: Tel: BTW-nr: Contactpersoon: E-mail

Nadere informatie

REGLEMENT NSV Plein 2017 Vakbeurs

REGLEMENT NSV Plein 2017 Vakbeurs REGLEMENT NSV Plein 2017 Vakbeurs Op zondag 9 en maandag 10 april 2017 wordt het NSV Plein 2017 gehouden. Hiervoor is het onderstaande reglement opgesteld. Algemene bepalingen Organisatie: Nederlandse

Nadere informatie

ALL-INCLUSIEF SPORTBEURS-ARRANGEMENTEN SPORT-NET ZONDAG 09 MAART 2014 1. BASIS SPORT-NET STANDHUUR BEURSARRANGEMENT

ALL-INCLUSIEF SPORTBEURS-ARRANGEMENTEN SPORT-NET ZONDAG 09 MAART 2014 1. BASIS SPORT-NET STANDHUUR BEURSARRANGEMENT ALL-INCLUSIEF SPORTBEURS-ARRANGEMENTEN SPORT-NET ZONDAG 09 MAART 2014 Er zijn op de beurs Sport-Net 3 varianten van beursarrangementen: 1. Basis Arrangement 2. Sportbond Arrangement 3. VIP Arrangement

Nadere informatie

Beursinformatie ArtArnhem 2014

Beursinformatie ArtArnhem 2014 Beursinformatie ArtArnhem 2014 OPENINGSTIJDEN KUNSTBEURS Vrijdag 21 november van 18.00-22.00u Zaterdag 22 november van 11.00-21.00u Zondag 23 november 11.00-18.00u LOCATIE Eusebiuskerk, Kerkplein 1 Arnhem

Nadere informatie

Gebruikersreglement en tarieven Cultuurkapel

Gebruikersreglement en tarieven Cultuurkapel Gebruikersreglement en tarieven Cultuurkapel Cultuurcentrum Zwaneberg Cultuurkapel Cultuurplein 1 Kloosterstraat 1 2220 Heist-op-den-Berg 2220 Heist-op-den-Berg 015 25 07 70 www.zwaneberg.be www.facebook.com/cultuurcentrum.zwaneberg

Nadere informatie

RESERVATIECONTRACT. Classificatie van de huurder: Affligemse Vereniging, erkend door een gemeentelijke adviesraad (Cat. A) Naam vereniging:...

RESERVATIECONTRACT. Classificatie van de huurder: Affligemse Vereniging, erkend door een gemeentelijke adviesraad (Cat. A) Naam vereniging:... Gemeenschapscenttrum Afffflliigem Evenementtenhall Bellllekoutter P/a Dienst Cultuur & Welzijn Bellestraat 99 te 1790 Affligem RESERVATIECONTRACT *..... / EHB / 20.. * 01/2014 1. AANVRAAG 1.1. GEGEVENS

Nadere informatie

Voorwaarden: Salland Natuur Fair 13 september 2015, Landgoed Groot Zwaaftink te Heeten

Voorwaarden: Salland Natuur Fair 13 september 2015, Landgoed Groot Zwaaftink te Heeten Voorwaarden: Salland Natuur Fair 13 september 2015, Landgoed Groot Zwaaftink te Heeten Begripsbepalingen In deze voorwaarden wordt verstaan onder: Salland Natuur Fair: De Salland Natuur Fair 2015. Standhouder:

Nadere informatie

BELGISCH KAMPIOENSCHAP MENNEN

BELGISCH KAMPIOENSCHAP MENNEN In de sfeervolle omgeving van De Strohoeve, gelegen in het idyllische dorp Wortegem- Petegem, gaat dit jaar het Belgisch Kampioenschap Mennen door. Dit in combinatie met veel randanimatie, een Art Fair,

Nadere informatie

STANDHOUDERSHANDBOEK. Land- & Tuinbouwbeurs Oost-Nederland / Achterhoek. 3, 4 en 5 juni 2015. Zelhem

STANDHOUDERSHANDBOEK. Land- & Tuinbouwbeurs Oost-Nederland / Achterhoek. 3, 4 en 5 juni 2015. Zelhem Locatie: Ruurloseweg Hoek Petersdijk Zelhem Data: Woensdag 3 juni 2015 Donderdag 4 juni 2015 Vrijdag 5 juni 2015 STANDHOUDERSHANDBOEK Land- & Tuinbouwbeurs Oost-Nederland / Achterhoek Organisatie: CNO-Expo

Nadere informatie

Tariefverordening. op evenementen in de haven. directiecomité van 02 december 2013 raad van bestuur van : 16 december 2013

Tariefverordening. op evenementen in de haven. directiecomité van 02 december 2013 raad van bestuur van : 16 december 2013 Tariefverordening op evenementen in de haven directiecomité van 02 december 2013 raad van bestuur van : 16 december 2013 ingangsdatum : 1 januari 2014 Gemeentelijk Havenbedrijf Antwerpen Havenhuis Entrepotkaai

Nadere informatie

Informatie/Handboek Standhouders. Kerstfair 2015

Informatie/Handboek Standhouders. Kerstfair 2015 Informatie/Handboek Standhouders Kerstfair 2015 Beste lezer, Vorig jaar vond de eerste editie van de kerstfair bij Dekker Zoetermeer plaats. Maar liefst 3200 bezoekers hebben vorig jaar onze kerstfair

Nadere informatie

Reglement standhouders verkoopstandjes Japanse Tuin

Reglement standhouders verkoopstandjes Japanse Tuin Reglement standhouders verkoopstandjes Japanse Tuin Artikel 1: Toepassingsgebied Dit reglement is van toepassing op eenieder die als standhouder van verkoopstandjes aan de door Stad Hasselt georganiseerde

Nadere informatie

RESERVERING. Restaurant - Feestzalen Den Orchidee Gentse Steenweg, 142 9160 Lokeren

RESERVERING. Restaurant - Feestzalen Den Orchidee Gentse Steenweg, 142 9160 Lokeren RESERVERING Restaurant - Feestzalen Den Orchidee Gentse Steenweg, 142 9160 Lokeren www.denorchidee.be feesten@denorchidee.be Datum Reservatie: Datum Feest: Doel feest Contactgegevens klant Naam en Voornaam

Nadere informatie

Reglement standhouders non-profit organisaties Japanse Tuin

Reglement standhouders non-profit organisaties Japanse Tuin Reglement standhouders non-profit organisaties Japanse Tuin Artikel 1: Toepassingsgebied Dit reglement is van toepassing op eenieder die als standhouder van een non-profit organisatie aan de door Stad

Nadere informatie

GEBRUIKSREGLEMENT TERREIN RIJNKAAI: BIJZONDERE VOORWAARDEN EN TARIEVEN

GEBRUIKSREGLEMENT TERREIN RIJNKAAI: BIJZONDERE VOORWAARDEN EN TARIEVEN GEBRUIKSREGLEMENT TERREIN RIJNKAAI: BIJZONDERE VOORWAARDEN EN TARIEVEN HOOFDSTUK 1: ALGEMENE BEPALINGEN 1.1. Begripsbepaling In dit reglement wordt verstaan onder: Het terrein: de offstreet-parking Rijnkaai,

Nadere informatie

ArtArnhem\Objects 2015

ArtArnhem\Objects 2015 Beursinformatie ArtArnhem\Objects 2015 OPENINGSTIJDEN KUNSTBEURS Vrijdag 30 oktober van 18.00-22.00u Zaterdag 31 oktober van 11.00-21.00u Zondag 1 november 11.00-18.00u LOCATIE Dudok, Ranzowzaal, Koningstraat

Nadere informatie

Reglement standhouders eet- en drankstandjes Japanse Tuin

Reglement standhouders eet- en drankstandjes Japanse Tuin Reglement standhouders eet- en drankstandjes Japanse Tuin Artikel 1: Toepassingsgebied Dit reglement is van toepassing op eenieder die als standhouder van eet- en drankstandjes aan de door Stad Hasselt

Nadere informatie

Sentse Handelsbeurs 2015

Sentse Handelsbeurs 2015 Sentse Handelsbeurs 2015 Beste ondernemers, Betreft: Sentse Handelsbeurs Sint-Laureins van 13, 14 en 15 maart 2015. VHS Events vzw is een organisatie die bestaat uit twee jonge ondernemers die samen de

Nadere informatie

10 T/M 12 JUNI 2016 BUITENPLAATS SPARRENDAAL DRIEBERGEN

10 T/M 12 JUNI 2016 BUITENPLAATS SPARRENDAAL DRIEBERGEN 10 T/M 12 JUNI 2016 BUITENPLAATS SPARRENDAAL DRIEBERGEN EXPOSANTEN INFORMATIE HET JUWEEL OP SPARRENDAAL LOCATIE: Buitenplaats Sparrendaal Hoofdstraat 89, 3971 KE Driebergen-Rijsenburg Rond de 25 juweliers,

Nadere informatie

7de CONGRES BVOI EXHIBITIE EN PUBLICITEIT

7de CONGRES BVOI EXHIBITIE EN PUBLICITEIT 7de CONGRES BVOI EXHIBITIE EN PUBLICITEIT ZAVENTEM - 24.10.2015 02 INLEIDING De Belgische Vereniging voor Orale Implantologie (BVOI) beoogt het bevorderen van de wetenschappelijke kennis op het vlak van

Nadere informatie

DERDE EDITIE UITVAARTBEURS AMSTERDAM

DERDE EDITIE UITVAARTBEURS AMSTERDAM DERDE EDITIE UITVAARTBEURS AMSTERDAM Op zaterdag 14 april 2018 (van 10.00 16.00 uur) wordt de derde Amsterdamse uitvaartbeurs gehouden. In de Westerkerk aan de Prinsengracht presenteert de uitvaartbranche

Nadere informatie

5.1 Uw bestelling. Uw gegevens. Facturatie gegevens VERPLICHT. Standnummer: Naam: Bedrijf: Adres: Contactpersoon: Btw-nr.: Plaats:

5.1 Uw bestelling. Uw gegevens. Facturatie gegevens VERPLICHT. Standnummer: Naam: Bedrijf: Adres: Contactpersoon: Btw-nr.: Plaats: 5.1 Uw bestelling Facturatie gegevens Standnummer: Naam: Adres: Btw-nr.: Telefoonnr. contactpersoon: E-mail contactpersoon: Postcode: Klantnummer: Plaats: vb 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Code Modelreferentie Aantal

Nadere informatie

Gebruikersreglement huur en verhuur MFA D n Hoender Dreumel

Gebruikersreglement huur en verhuur MFA D n Hoender Dreumel Gebruikersreglement huur en verhuur MFA D n Hoender Dreumel Algemene Voorwaarden en voorschriften verbonden aan verhuur van de MFA D n Hoender te Dreumel. Inleiding De Stichting MFA D n Hoender Dreumel

Nadere informatie

PROMOPACK HORECATEL 2016

PROMOPACK HORECATEL 2016 PROMOPACK HORECATEL 2016 Promotiemogelijkheden bij HORECATEL HORECATEL biedt u verschillende mogelijkheden voor een maximale zichtbaarheid en om promotie te voeren in het kader van de beurs. Maak gebruik

Nadere informatie

5.1 Uw bestelling. Uw gegevens. Facturatie gegevens VERPLICHT. Standnummer: Naam: Bedrijf: Adres: Contactpersoon: Btw-nr.: Plaats:

5.1 Uw bestelling. Uw gegevens. Facturatie gegevens VERPLICHT. Standnummer: Naam: Bedrijf: Adres: Contactpersoon: Btw-nr.: Plaats: 5.1 Uw bestelling Facturatie gegevens Naam: Adres: Btw-nr.: Telefoonnr. contactpersoon: E-mail contactpersoon: Postcode: Klantnummer: Plaats: vb 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Code Modelreferentie Aantal Per stuk

Nadere informatie

Presenteer uw bedrijf op hét belangrijkste platform voor de automotive aftermarket in het Midden Oosten, Zuid West Azië en Noord Afrika!

Presenteer uw bedrijf op hét belangrijkste platform voor de automotive aftermarket in het Midden Oosten, Zuid West Azië en Noord Afrika! 1 Beursdeelname AUTOMECHANIKA DUBAI Presenteer uw bedrijf op hét belangrijkste platform voor de automotive aftermarket in het Midden Oosten, Zuid West Azië en Noord Afrika! Messe Frankfurt Nederland organiseert

Nadere informatie

Logistiek Limburg in de Spotlight!

Logistiek Limburg in de Spotlight! Geachte heer/mevrouw, Logistiek Limburg in de Spotlight! Deelname Beurs Transport Logistic, München, 9-12 mei 2017 Van 9 tot 12 mei 2017 vindt in München voor de zestiende keer de tweejaarlijkse beurs

Nadere informatie

Algemene Verkoopvoorwaarden Koru Hotel

Algemene Verkoopvoorwaarden Koru Hotel Algemene Verkoopvoorwaarden Koru Hotel De algemene verkoopvoorwaarden zijn van toepassing op alle transacties. Een reservatie of bestelling bij KORU Hotel plaatsen betekent dat u akkoord gaat met deze

Nadere informatie

Algemene voorwaarden La Lègerie

Algemene voorwaarden La Lègerie Algemene voorwaarden La Lègerie 1. Boekingen La Legèrie neemt alleen boekingen in behandeling van personen vanaf 18 jaar. La Lègerie behoudt zich het recht voor om te allen tijde zonder opgaaf van redenen

Nadere informatie

Reglement voor verhuur zalen Dienstencentrum De Sleutel

Reglement voor verhuur zalen Dienstencentrum De Sleutel Reglement voor verhuur zalen Dienstencentrum De Sleutel 1. Algemeen OCMW Lubbeek is eigenaar van zalen die zij ter beschikking stelt van verenigingen, scholen en bedrijven die de ruimte en materialen kunnen

Nadere informatie

CHIREC DELTA PARKING. INTERN REGLEMENT en ALGEMENE VOORWAARDEN. ARTIKEL 1 Algemeenheden en aansprakelijkheden

CHIREC DELTA PARKING. INTERN REGLEMENT en ALGEMENE VOORWAARDEN. ARTIKEL 1 Algemeenheden en aansprakelijkheden CHIREC DELTA PARKING INTERN REGLEMENT en ALGEMENE VOORWAARDEN ARTIKEL 1 Algemeenheden en aansprakelijkheden 1.1 - Tenzij er een voorafgaand geschreven akkoord is van de VZW CHIREC, heeft het louter feit

Nadere informatie

INFORMATIE VOOR EXPOSANTEN

INFORMATIE VOOR EXPOSANTEN INFORMATIE VOOR EXPOSANTEN Hierin vindt u alle informatie die u nodig heeft voor uw deelname aan de Dag van Verkeer & Mobiliteit. Onderdeel Pagina OPERATIONEEL Inlogpagina exposanten 2 Locatie, tijden,

Nadere informatie

Gebruiksreglement polyvalente zaal Serviceflatcomplex Duinenzichterf

Gebruiksreglement polyvalente zaal Serviceflatcomplex Duinenzichterf Gebruiksreglement polyvalente zaal Serviceflatcomplex Duinenzichterf Goedgekeurd op 27 juni 2012 door de Raad voor Maatschappelijk Welzijn Hervastgesteld op 26 februari 2013 door de Raad voor Maatschappelijk

Nadere informatie

Algemene Voorwaarden We Love Fairs. Artikel 1 Begrippen

Algemene Voorwaarden We Love Fairs. Artikel 1 Begrippen Algemene Voorwaarden We Love Fairs Artikel 1 Begrippen Algemene Voorwaarden: de onderhavige algemene voorwaarden welke onlosmakelijk deel uitmaken en van toepassing zijn op alle overeenkomsten van deelname

Nadere informatie

INFORMATIE VOOR EXPOSANTEN

INFORMATIE VOOR EXPOSANTEN INFORMATIE VOOR EXPOSANTEN Hierin vindt u alle informatie die u nodig heeft voor uw deelname aan de Dag van de Openbare Ruimte. Onderdeel Pagina OPERATIONEEL Inlogpagina exposanten 2 Locatie, tijden, routebeschrijving

Nadere informatie

Danio Rerio Izegem. Reglement beurs 2016. Algemene bepalingen

Danio Rerio Izegem. Reglement beurs 2016. Algemene bepalingen Danio Rerio Izegem Reglement beurs 2016 Algemene bepalingen Door hun inschrijvingsformulier in te sturen verbinden de exposanten zich ertoe de bepalingen van dit reglement na te leven, evenals elke nieuwe

Nadere informatie

Tariefverordening. op evenementen in de haven

Tariefverordening. op evenementen in de haven Tariefverordening op evenementen in de haven directiecomité van 10 december 2012 raad van bestuur van : 18 december 2012 ingangsdatum : 1 januari 2013 Gemeentelijk Havenbedrijf Antwerpen Havenhuis Entrepotkaai

Nadere informatie

INSCHRIJVING SOUNDS OF LOVE TROUWBEURZEN

INSCHRIJVING SOUNDS OF LOVE TROUWBEURZEN INSCHRIJVING SOUNDS OF LOVE TROUWBEURZEN Hoofdbeurs met bruidsshows van s werelds grootste bruidshuis; Koonings Bruidsmode. Deze beurs vindt plaats op zaterdagavond 24 oktober van 18:00 uur tot 22:00 uur

Nadere informatie

Tariefverordening op evenementen in de haven

Tariefverordening op evenementen in de haven Tariefverordening op evenementen in de haven raad van bestuur van 5 december 2016 ingangsdatum: 1 januari 2017 Havenbedrijf Antwerpen NV van publiek recht Havenhuis Zaha Hadidplein 1 2030 Antwerpen T+3232052011

Nadere informatie

Algemene voorwaarden VEGA Nederland B.V. - België

Algemene voorwaarden VEGA Nederland B.V. - België Algemene voorwaarden VEGA Nederland B.V. - België 1. Algemene clausule: Wij leveren alleen aan bedrijven die bij de KvK geregistreerd zijn, wij verkopen niet aan particulieren. De onderhavige algemene

Nadere informatie

Standhoudersdossier. AGIV-Trefdag november 2012 ICC Gent

Standhoudersdossier. AGIV-Trefdag november 2012 ICC Gent Standhoudersdossier 29 november 2012 ICC Gent AGIV-Trefdag 2012 Agentschap voor Geografische Informatie Vlaanderen Gebroeders Van Eyckstraat 16 9000 Gent 09 261 52 00 09 261 52 99 www.agiv.be info@agiv.be

Nadere informatie

REGLEMENT TOEGANGSKAARTEN SALON 2016

REGLEMENT TOEGANGSKAARTEN SALON 2016 REGLEMENT TOEGANGSKAARTEN SALON 2016 FEBIAC vzw Woluwedal 46 bus 6 BE -1200 Brussel Tel. +32 (02)788 64 00 Fax +32(0)2 762 81 71 e-mail: exhibitors@febiac.be website: www.autosalon.be 1 INTRODUCTIE Om

Nadere informatie

LEEF 2015 Expohallen Roeselare

LEEF 2015 Expohallen Roeselare LEEF 2015 Expohallen Roeselare 1. STANDENBOUW ALUMINIUM TRUSSEN: A. 6m truss opgehangen aan 2 handtakels Opmerking: niet op alle standen is opstelling A mogelijk. Neem hiervoor contact op met de organisatie.

Nadere informatie

Nieuwpoort International Boatshow. 23-24-25 oktober 2015. Toolbox Exposanten

Nieuwpoort International Boatshow. 23-24-25 oktober 2015. Toolbox Exposanten Nieuwpoort International Boatshow 23-24-25 oktober 2015 Toolbox Exposanten Praktische Informatie Data en praktische schikkingen van de opbouw, stand inrichting, beurs en ontruiming Opbouw Opbouw Donderdag

Nadere informatie

Algemene voorwaarden voor de verhuur van Ruimten YourMeeting 1 december 2009

Algemene voorwaarden voor de verhuur van Ruimten YourMeeting 1 december 2009 Algemene voorwaarden voor de verhuur van Ruimten YourMeeting 1 december 2009 1. BEGRIPPEN 1.1 Algemene Voorwaarden: deze Algemene Voorwaarden gelden voor de verhuur van ruimten en/of faciliteiten van Your

Nadere informatie

Tariefverordening op evenementen in de haven

Tariefverordening op evenementen in de haven Tariefverordening op evenementen in de haven directiecomité van 23 november 2014 raad van bestuur van 01 december 2014 ingangsdatum: 1 januari 2015 Gemeentelijk Havenbedrijf Antwerpen Havenhuis Entrepotkaai

Nadere informatie

Reglement verhuur Glazen zaal

Reglement verhuur Glazen zaal Departement Interne Zaken Verhuur Glazen zaal Reglement verhuur Glazen zaal Inhoud 1. Toegelaten activiteiten... 2 2. Aanvraag... 2 3. Annulatie... 2 4. Prijzen... 2 4.1 Waarborg... 2 4.2 Huur... 2 4.3

Nadere informatie

INSCHRIJFFORMULIER STANDHOUDERS

INSCHRIJFFORMULIER STANDHOUDERS INSCHRIJFFORMULIER STANDHOUDERS HALLOWEENFAIR WEST-FRIESLAND 2016 CAMPING DE GOUWE STEK DE GOUW 11 - BOVENKARSPEL (BLOTE VOETENPAD) 15 & 16 OKTOBER 2016 Naam*: Naam bedrijf / winkel: Kamer van Koophandelnr:

Nadere informatie

VEILIGHEIDSWEEKEND 2012 Algemene informatie

VEILIGHEIDSWEEKEND 2012 Algemene informatie VEILIGHEIDSWEEKEND 2012 Algemene informatie ADRES VAN DE BEURS Gemeentehallen Kloosterstraat 32 9820 Merelbeke OPBOUW Dinsdag 30 oktober Woensdag 31 oktober van 17u00 tot 22u00 van 08u00 tot 22u00 De opbouw

Nadere informatie

STANDHOUDERS HANDBOEK

STANDHOUDERS HANDBOEK STANDHOUDERS HANDBOEK Geachte beursdeelnemer, U gaat exposeren op de Kampeer Fiets en Wandelbeurs, en voor een optimaal resultaat van uw deelname is het belangrijk dat u deze beurs goed voorbereidt. Als

Nadere informatie

Inschrijvingsformulier exposanten

Inschrijvingsformulier exposanten Inschrijvingsformulier exposanten Beestenfeest wordt georganiseerd door Terrariumbouwer Flo met ondernemingsnummer BE 0645.735.433. Terrariumbouwer Flo valt onder de bijzondere vrijstellingsregeling voor

Nadere informatie

Zaalverhuur Prijzen 1 april 2010 31 december 2010

Zaalverhuur Prijzen 1 april 2010 31 december 2010 Zaalverhuur Prijzen 1 april 2010 31 december 2010 Aan de rand van het station van Utrecht CS is het hoofdkantoor van de Algemene Onderwijsbond (AOb) gevestigd. De AOb is hierdoor goed bereikbaar met openbaar

Nadere informatie

15, 16, 17 en 18 januari 2015 Flanders Expo Maaltekouter 1, 9051 Gent

15, 16, 17 en 18 januari 2015 Flanders Expo Maaltekouter 1, 9051 Gent 15, 16, 17 en 18 januari 2015 Flanders Expo Maaltekouter 1, 9051 Gent Praktische informatie 1. Overzicht belangrijkste data 27/11/2014 Deadline voor indienen formulieren m.b.t. standenbouwer, website-info

Nadere informatie

6de CONGRES BVOI DOSSIER SPONSORING & EXHIBITIE

6de CONGRES BVOI DOSSIER SPONSORING & EXHIBITIE 6de CONGRES BVOI DOSSIER SPONSORING & EXHIBITIE 02 INLEIDING De Belgische Vereniging voor Orale Implantologie (BVOI) beoogt het bevorderen van de wetenschappelijke kennis op het vlak van de orale implantologie.

Nadere informatie

Aan de potentiële deelnemers en sponsors Speeldag NL op zondag 15 september 2013 te Hoorn (NH)

Aan de potentiële deelnemers en sponsors Speeldag NL op zondag 15 september 2013 te Hoorn (NH) Aan de potentiële deelnemers en sponsors Speeldag NL op zondag 15 september 2013 te Hoorn (NH) Betreft: Informatie over deelname en sponsoring voor VIJFDE editie van Speeldag NL 2013 Hoorn, januari 2013

Nadere informatie

UW BESTELLING. bouw & reno 11-19/01/2014 3.1 UW BESTELLING TOTAAL POST TEL +32 (0)9 241 96 00. E-MAIL customer.support@artexis.com

UW BESTELLING. bouw & reno 11-19/01/2014 3.1 UW BESTELLING TOTAAL POST TEL +32 (0)9 241 96 00. E-MAIL customer.support@artexis.com 3.1 UW BESLING VANAF 09/12/2013, WORDT ER EEN SUPPLEMENT AANGEREKEND VAN 25% OP DE VERMELDE PRIJS VANAF DE 1 STE OPBOUWDAG, WORDT ER EEN SUPPLEMENT AANGEREKEND VAN 50% OP DE VERMELDE PRIJS UW BESLING ALGEMENE

Nadere informatie

MANUAL. a. Locatie, beursdata en openingsuren. b. Contactpersonen Easyfairs. Beste exposant,

MANUAL. a. Locatie, beursdata en openingsuren. b. Contactpersonen Easyfairs. Beste exposant, MANUAL Beste exposant, Wij helpen u graag om uw beursdeelname zo aangenaam én succesvol mogelijk te maken. Lees daarom deze handleiding aandachtig door. Aarzel niet om contact met ons op te nemen in geval

Nadere informatie

Informatiemap WFC Beursplaza

Informatiemap WFC Beursplaza Informatiemap WFC Beursplaza FACT SHEET WFC Beursplaza WFC Beursplaza T 020-5110173 Koningin Wilhelminaplein 13 F 020-5110180 Postbus 69000 info@worldfashioncentre.nl 1060 CC Amsterdam www.wfcbeursplaza.nl

Nadere informatie

Deelnemingsvoorwaarden Experiencehouders Kidsfestatie 2015

Deelnemingsvoorwaarden Experiencehouders Kidsfestatie 2015 Deelnemingsvoorwaarden Experiencehouders Kidsfestatie 2015 1 INSCHRIJVING 1.1 Door middel van een ingevuld en ondertekend inschrijfformulier, gestuurd of overhandigd aan Kidsfestatie (hierna te noemen

Nadere informatie

5-13/10/2013 VB 230231 XXXX 2 37,00 74,00. Handtekening

5-13/10/2013 VB 230231 XXXX 2 37,00 74,00. Handtekening 3.1 Uw bestelling Vanaf 1/09/2013, wordt er een supplement aangerekend van 25% op de vermelde prijs Vanaf de 1 ste opbouwdag wordt er een supplement aangerekend van 50% op de vermelde prijs uw BESBON Algemene

Nadere informatie

STANDHOUDERS HANDBOEK

STANDHOUDERS HANDBOEK Locatie: Strandheem Parkweg 5 9865 VN Opende STANDHOUDERS HANDBOEK Data: Dinsdag 5 juni 2018 Woensdag 6 juni 2018 Donderdag 7 juni 2018 Dagelijks geopend van 13.00 21.30 uur Organisatie: CNO-Expo Johan

Nadere informatie

UITTREKSEL VAN DE ALGEMENE VOORWAARDEN MET BETREKKING TOT DEELNAME

UITTREKSEL VAN DE ALGEMENE VOORWAARDEN MET BETREKKING TOT DEELNAME UITTREKSEL VAN DE ALGEMENE VOORWAARDEN MET BETREKKING TOT DEELNAME In dit reglement wordt verstaan onder: De organisator: 54events B.V. Inschrijfformulier: Het document waarin de overeenkomst van deelname

Nadere informatie

Reglement kerstmarkt HOFSTADE 8 december 2018

Reglement kerstmarkt HOFSTADE 8 december 2018 Reglement kerstmarkt HOFSTADE 8 december 2018 WIE KAN DEELNEMEN In eerste instantie is de Kerstmarkt Zemst een evenement voor en door Zemstenaars. We hanteren hiervoor een 70/30 regel (70% van de standen

Nadere informatie

IJZERWAKEDORP Ook dit jaar verkoopstands van geselecteerde partners! Informatie voor partners

IJZERWAKEDORP Ook dit jaar verkoopstands van geselecteerde partners! Informatie voor partners IJZERWAKEDORP 2017 Ook dit jaar verkoopstands van geselecteerde partners! Informatie voor partners 1 1. Wat is het IJzerwakedorp op de IJzerwake? Elk jaar komen duizenden Vlamingen bijeen in Steenstrate,

Nadere informatie

Schadeaangifte Brandverzekering Woning & Handel

Schadeaangifte Brandverzekering Woning & Handel Schadeaangifte Brandverzekering Woning & Handel Polisnummer Deze aangifte uiterlijk binnen de 8 dagen overmaken aan uw contractbeheerder (zie uw polisoverzicht) De beschadigde goederen moeten ter beschikking

Nadere informatie

IV. TOEGANGSBEWIJZEN, UITNODIGINGEN EN BADGES

IV. TOEGANGSBEWIJZEN, UITNODIGINGEN EN BADGES de factuur, dus nog voor de opening van de expoanimatie. De bedragen verschuldigd aan de organisatoren van de expo-animatie ArtisanArt zijn betaalbaar in EURO ten name van AXUM, gevestigd te 1180 Brussel,

Nadere informatie

Gebruikersreglement. Artikel 5 Voor het heffen van een entree door de gebruiker is een voorafgaande toestemming van het stichtingsbestuur vereist.

Gebruikersreglement. Artikel 5 Voor het heffen van een entree door de gebruiker is een voorafgaande toestemming van het stichtingsbestuur vereist. Multifunctioneel Centrum de Roef Zuiderzeepad 1 3844 JV Harderwijk tel. 0341-433966 Postbank nr. 3674546 Email: info@zalencentrum-deroef.nl www.zalencentrum-deroef.nl Gebruikersreglement Artikel 1 De aanvraag

Nadere informatie

INFO- EN BOEKINGSDOCUMENT HERBERG PRULLENBOS

INFO- EN BOEKINGSDOCUMENT HERBERG PRULLENBOS Pagina 1 van 5 INFO- EN BOEKINGSDOCUMENT HERBERG PRULLENBOS Met aandacht voor natuur, sfeer en creativiteit is Het Prullenbos dé plaats voor ont-spanning met gezin, familie, vrienden of collega s. In de

Nadere informatie

ALGEMENE VOORWAARDEN VOOR DEELNAME AAN GROEPSSTANDS. van Brussel Invest & Export

ALGEMENE VOORWAARDEN VOOR DEELNAME AAN GROEPSSTANDS. van Brussel Invest & Export ALGEMENE VOORWAARDEN VOOR DEELNAME AAN GROEPSSTANDS van Brussel Invest & Export (bovenop de bijzondere voorwaarden) Artikel 1: Definitie Onder "Brusselse onderneming" verstaan we een onderneming die een

Nadere informatie

TIJDELIJK INTERNET, TELEFOON & FAX LIJNEN + HUUR TIJDELIJKE COMPUTERS

TIJDELIJK INTERNET, TELEFOON & FAX LIJNEN + HUUR TIJDELIJKE COMPUTERS DIENSTENBROCHURE BESTELFORMULIER (2014-2015) TIJDELIJK INTERNET, TELEFOON & FAX LIJNEN + HUUR TIJDELIJKE COMPUTERS Aanvragen online via de Citymesh CAB- manager: http://exhibition.citymesh.com/antwerpexpo

Nadere informatie

TALX 2016. The Amsterdam Leadership Xchange 21 en 22 april. Beursinformatie

TALX 2016. The Amsterdam Leadership Xchange 21 en 22 april. Beursinformatie TALX 2016 The Amsterdam Leadership Xchange 21 en 22 april Beursinformatie The Amsterdam Leadership Xchange B.V. WTC F toren 3e verdieping Strawinskylaan 381 1077 XX Amsterdam Tel: +31 20 7239 777 E-mail:

Nadere informatie

INFORMELE VERGADERING VAN MINISTERS VAN BUITENLANDSE ZAKEN (GYMNICH) BRUSSEL, 10-11.09.2010 INFORMATIE VOOR DE MEDIA

INFORMELE VERGADERING VAN MINISTERS VAN BUITENLANDSE ZAKEN (GYMNICH) BRUSSEL, 10-11.09.2010 INFORMATIE VOOR DE MEDIA Persdienst Brussel, 27 augustus 2010 INFORMELE VERGADERING VAN MINISTERS VAN BUITENLANDSE ZAKEN (GYMNICH) BRUSSEL, 10-11.09.2010 INFORMATIE VOOR DE MEDIA Gelieve hieronder alle informatie te willen vinden

Nadere informatie

5.1 Uw bestelling. Uw gegevens. Facturatie gegevens VERPLICHT. Standnummer: Naam: Bedrijf: Adres: Contactpersoon: Btw-nr.: Plaats:

5.1 Uw bestelling. Uw gegevens. Facturatie gegevens VERPLICHT. Standnummer: Naam: Bedrijf: Adres: Contactpersoon: Btw-nr.: Plaats: 5.1 Uw bestelling Facturatie gegevens Naam: Adres: Btw-nr.: Telefoonnr. contactpersoon: E-mail contactpersoon: Postcode: Klantnummer: Plaats: vb 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Code Modelreferentie Aantal Per stuk

Nadere informatie

S.NL UITNODIGING COMMERCIËLE STAND

S.NL UITNODIGING COMMERCIËLE STAND S.NL UITNODIGING COMMERCIËLE STAND WIJ BOUWEN AAN DE 4 DE UITGAVE VAN AMERICAN STARS ON WHEELS SHOW OP 22 & 23 AUGUSTUS 2015 IN HET ANTWERP EXPO COMPLEX VAN ANTWERPEN, EXCLUSIEF VOOR AMERIKAANSE CARS EN

Nadere informatie

Frequently Asked Questions

Frequently Asked Questions Frequently Asked Questions 1. Krijg ik als abonnee gratis toegang? 2. Betaal ik een toeslag/reserveringskosten voor online gekochte kaarten? 3. Hoe kan ik voordelig parkeren bij Domein Bokrijk? 4. Ik heb

Nadere informatie

Algemene voorwaarden speelpleinen Kindervreugd vzw

Algemene voorwaarden speelpleinen Kindervreugd vzw Algemene voorwaarden speelpleinen Kindervreugd vzw 1. Inschrijven doe je bij voorkeur via onze website www.kindervreugd.be. Je kan ook inschrijven op het secretariaat van Kindervreugd vzw (Limburgstraat

Nadere informatie

Algemeen Beursreglement Flanders Horse Expo

Algemeen Beursreglement Flanders Horse Expo Algemeen Beursreglement Flanders Horse Expo Vlaanderens grootste beurs voor ruiter, menner, fokker en paardenliefhebber Flanders Expo - Gent ALGEMEEN 1 Flanders Horse Expo is toegankelijk voor alle producten

Nadere informatie

Algemene Voorwaarden

Algemene Voorwaarden Algemene Voorwaarden Artikel 1 Definities 1. In dit document wordt verstaan onder: A. Algemene Toernooivoorwaarden of Algemene Voorwaarden : het bepaalde in dit document. B. Deelnemer ; persoon die met

Nadere informatie

1-Dagverzekeringen Versie 2012

1-Dagverzekeringen Versie 2012 1-Dagverzekeringen Versie 2012 1. Inleiding Beste lezer, In samenwerking met onze partners FROS (amateursportfederatie) en ARENA (de verzekeringsmaatschappij) kan Airsoft Alliantie België vzw een verzekering

Nadere informatie

Tariefverordening op evenementen, foto- en filmopnames in de zeehaven

Tariefverordening op evenementen, foto- en filmopnames in de zeehaven Tariefverordening op evenementen, foto- en filmopnames in de zeehaven directiecomité van 20 november 2017 ingangsdatum 1 januari 2018 Havenbedrijf Antwerpen NV van publiek recht Havenhuis Zaha Hadidplein

Nadere informatie

Deelnamereglement Lichtjesmarkt 2014

Deelnamereglement Lichtjesmarkt 2014 Deelnamereglement Lichtjesmarkt 2014 Artikel 1. Begripsomschrijving A. Organisatie De Lichtjesmarkt 2014 is een initiatief van de Stichting Lichtjesfeest Heilig Landstichting in samenwerking met Museumpark

Nadere informatie

Algemene voorwaarden Camping La Nozillière

Algemene voorwaarden Camping La Nozillière Algemene voorwaarden Camping La Nozillière 1. Boekingen Camping La Nozillière neemt alleen boekingen in behandeling van personen vanaf 18 jaar. Camping La Nozillière behoudt zich het recht voor om te allen

Nadere informatie