Beursinformatie ArtArnhem FineArts 2015

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Beursinformatie ArtArnhem FineArts 2015"

Transcriptie

1 Beursinformatie ArtArnhem FineArts 2015 OPENINGSTIJDEN KUNSTBEURS Vrijdag 30 oktober van u Zaterdag 31 oktober van u Zondag 1 november u LOCATIE Eusebiuskerk, Kerkplein 1 Arnhem CONTACTGEGEVENS Organisatie: Willem Bakker Aanmeldingen & administratie: AANMELDEN Iedere professioneel werkende kunstenaar kan zich aanmelden voor deelname. Een nationaal samengestelde ballotagecommissie zal op basis van de individuele kwaliteit het ingestuurde werk beoordelen en daarnaast ook rekening houden met een zo groot mogelijke diversiteit aan kunstdisciplines. Dit kan uitsluitend door het aanmeldingsformulier in te vullen en samen met 10 foto s van representatief werk op te sturen uiterlijk voor 15 juli. We zien graag één discipline geëxposeerd. Mocht er u toch voor kiezen meerdere disciplines te gaan exposeren dan zien we graag dit kort toegelicht op het aanmeldingsformulier. U kunt zich (bij voorkeur) aanmelden door middel van het het digitale aanmeldingsformulier op onze site of door het uitprinten en invullen van het pdf-formulier en samen met de 10 foto s van werk op een CD per post te sturen naar: ArtArnhem, Zijpendaalseweg 91, 6814 CG Arnhem Wij sturen altijd een bevestiging van ontvangst. Indien u die niet binnen 14 dagen heeft gekregen, neem dan contact op via Beiden formulieren vindt u op onze site Alleen volledig ingevulde aanmeldingen met 10 foto s komen in aanmerking voor een beoordeling. Het beeldmateriaal dient representatief te zijn voor het werk wat u op de beurs zal gaan tonen.

2 De organisatie is niet verantwoordelijk voor zoekgeraakte post. Begin augustus is de selectieronde. Daarna is inschrijven wellicht nog mogelijk maar komt u op een reservelijst. TOELATING Nadat u bent toegelaten door de ballotagecommissie sturen wij u een bevestiging van deelname. Hiermee kunt u uw deelname definitief maken plus extra beursmateriaal en/of extra entreekaarten bestellen. BALLOTAGECOMMISSIE De ballotagecommissie bestaat o.a. uit de volgende personen: Julian Groen - galerieouder De Glorie Art Office Willem Bakker - directeur ArtArnhem (eind maart is de volledige commissie bekend) BEVESTIGING EN BETALING U ontvangt uiterlijk 15 augustus van ons een bevestiging van deelname en de factuur. Let op; pas na ontvangst van de betaling is de deelname definitief! Het verschuldigde bedrag dient uiterlijk 1 september betaald te zijn. Bij annulering tot 1 september brengen we u geen administratiekosten in rekening. Bij een annulering na 1 september kunnen we de gefactureerde kosten helaas niet meer restitueren. Na uw betaling sturen wij u de toegangskaart tot het Kerkplein, de gratis entreekaarten voor genodigden en een digitale uitnodiging die uzelf kunt doorsturen. De toegangskaart heeft een barcode die uw auto toegang geeft tot het marktplein; de barcode is geschikt voor gebruik op donderdag of vrijdag voor het lossen van werk; op zondag is het marktplein met de auto vrij toegankelijk om werk in te laden. Tijdens de opbouw kunt u bij de informatiebalie de beursplattegrond, uw standnummer en de badges afhalen.

3 DE STANDS Voorbeeld stand met 8m expositiewand = 6 binnenpanelen en 2 buitenpanelen KEUZE UIT 4 MATEN STANDS Alle panelen zijn ± 1 meter breed en ± 2.50 meter hoog. De stands worden opgebouwd in een aantal varianten in diversen lay-out en lengten. De gezamenlijke binnen- en buitenpanelen vormen het totaal aan expositiewanden. We geven een ieder de mogelijkheid een voorkeur aan te geven welke grootte van stand hij/zij zou willen reserveren. Kosten stand met complete basisvoorzieningen: 4 x stand A - totaal 5 meter expositiewand = 230,- 30 x stand B - totaal 6 meter expositiewand = 280,- 15 x stand C - totaal 7 meter expositiewand = 325,- 10 x stand D - totaal 8 meter expositiewand = 375,- 5 x stand E - totaal 9 meter expositiewand = 420,- 6 x extra grote stands in diverse maten / prijs op aanvraag NB op het bevestigingsformulier, wat u na toelating toegestuurd zal worden, kunt u uw definitieve keuze en bestelling voor extra beursmateriaal opgeven. Let op: Mocht uw voorkeur voor een standgrootte (gezien de aanvragen) niet mogelijk zijn, dan zullen wij hierover vooraf contact opnemen. Aanvragen worden behandeld in volgorde van binnenkomst. Bij bovenstaande kosten zijn inbegrepen: - verlichting met duo-spots en/of pendelspots - afhankelijk van de beursindeling. Er is geen extra verlichting nodig. De verlichtingscapaciteit is voldoende om de hele stand uit te lichten; - twee stoelen - 3 gratis entreebewijzen geldig op alle beursdagen. - uitgebreide vermelding op de site - vermelding in de flyer voor bezoekers - lokaal en nationale mediacampagnes EXTRA S TE HUUR - klaptafels van 60x90 à 6,00 - extra entreekaarten met 50% korting a 3,- - extra wandcontactdoos a 1.000W a 20,- Alle prijzen zijn excl. 21% btw.

4 OPBOUW / INRICHTEN EN AFBOUW OPBOUWTIJDEN Donderdag 29 oktober van tot uur vrijdag 30 oktober vanaf tot uur (markt eindigt om ± 13.00u) Uw stand moet uiterlijk vrijdag om uur ingericht zijn dit i.v.m. de opening van de beurs. AFBOUWTIJDEN Zondag ná uur (beslist niet vroeger) en vóór uur. LADEN EN LOSSEN BELANGRIJK; ivm. de markt op het Kerkplein is het niet altijd mogelijk uw auto tot voor de zij-ingang van de kerk te parkeren. De zij-ingang is met uw auto goed bereikbaar op donderdag tot 15.00u en vrijdag na 13.00u. Alle voertuigen die gelost en geladen worden dienen zo snel mogelijk op een parkeerplaats/terrein gezet te worden. Op donderdagmiddag begint men met de opbouw van de vrijdagmarkt. Auto's die in de weg staan worden verwijderd. Op de site is informatie over parkeren te vinden. Houdt de toegangsdeuren vrij opdat collega s er goed langs kunnen. Voor het lossen van de goederen (tijdens de inrichting) wordt door de organisatie per deelnemer een barcode beschikbaar gesteld die toegang geeft tot de markt. Deze barcode is alleen geschikt voor gebruik tijdens de beursdagen. ROUTEBESCHRIJVING NAAR DE KERK Volg de borden richting Arnhem-Centrum. Op de Centrumring de borden parkeergarage Broerenstraat volgen. Hier gaat u niet rechts de garage in, maar rijdt u rechtdoor (links ziet u dan al de kerk). Gebruik de barcode om de toegangspaal tot het plein te laten zakken. VOLG NOOIT EEN ANDERE AUTO! Schuin tegenover brasserie Dudok bevindt zich het noorderportaal voor laden en lossen. FACEBOOK We zijn te vinden op facebook; wordt vriend en volg ons op facebook en help mee de beurs nog meer bekendheid te geven.

5 HUISHOUDELIJK REGLEMENT 1. Vóór het inrichten van uw stand dient u zich te melden bij de organisatie. U ontvangt de badges en een plattegrond waarop uw stand is aangegeven. De badges dienen zichtbaar op de kleding te worden gedragen. Personen zonder badge hebben geen gratis toegang tot de beurs. 2. Op zaterdag en zondag kunt u een half uur vóór de openingstijd weer bij uw stand terecht, dat wil zeggen vanaf uur. (via de ingang voor rolstoelen) Een ieder dient de beurs uiterlijk een half uur na sluitingstijd te hebben verlaten. 3. Alle deelnemers worden geacht gedurende de openingstijden van de kunstbeurs zelf aanwezig te zijn. Indien dit niet mogelijk is dient u voor een representant te zorgen. 4. De kerk is elektronisch beveiligd. U blijft echter te allen tijde zelf voor uw werk en goederen verantwoordelijk. ArtArnhem kan niet aansprakelijk worden gesteld voor diefstal of schade, van welke aard dan ook, voortvloeiend uit uw aanwezigheid tijdens de beursdagen. U bent verplicht tijdens openingsuren bij uw stand aanwezig te zijn of te zorgen voor vervanging. 5. De organisatie behoudt zich het recht voor die objecten te verwijderen die niet aan het beoogde kwaliteitsniveau beantwoorden. 6. Het is niet toegestaan zonder overleg buiten de toegewezen standruimte extra werk en/of tafels, e.d. te plaatsen. 7. Iedere stand is voorzien van voldoende verlichting. Het is niet toegestaan extra verlichting aan te brengen. 8. De beurspanelen zijn voorzien van een U -profiel waarin een ophangsysteem, museumhaak of S-haak past om werk op te hangen. U dient zelf te zorgen voor het ophang materiaal. 9. Het is alleen toegestaan de tafels te gebruiken die apart gehuurd kunnen worden. Deze houten klaptafels dienen afgerokt te worden met zwarte of witte stof. 10. Verpakkingsmateriaal dient buiten gezichtsveld opgeslagen te worden, bijvoorbeeld onder een afgerokte tafel, of op een daartoe aangewezen plaats. Afval dient in de daarvoor bestemde bakken te worden gedeponeerd. Uw stand dient schoon opgeleverd te worden.

6 11. In gevallen waarin dit reglement niet voorziet, beslist de organisatie van de beurs. Beroep tegen deze beslissing is niet mogelijk. De organisatie is aanwezig en herkenbaar d.m.v. een badge. 12. Handelen in strijd met de bepalingen van dit reglement kan verwijdering van de beurs betekenen. 13. Veiligheidsvoorschriften Het gebruik van brandbare oliën, vloeibaar gas en open vuur is verboden. Deelnemers en bezoekers zijn verplicht alle aanwijzingen van politie, brandweer en leden van de organisatie op te volgen.

Belangrijke algemene informatie & huishoudelijk reglement

Belangrijke algemene informatie & huishoudelijk reglement Belangrijke algemene informatie & huishoudelijk reglement 1. Data, openingstijden en entreeprijzen: 1.1. De Taart&Trends beurs wordt gehouden in de Americahal, Laan van Erica 50 te Apeldoorn. Data: vrijdag

Nadere informatie

Algemene voorwaarden Kerstmarkt Dordrecht 2015 (handelaren)

Algemene voorwaarden Kerstmarkt Dordrecht 2015 (handelaren) Algemene voorwaarden Kerstmarkt Dordrecht 2015 (handelaren) 1. ORGANISATIE Contactgegevens Stichting Dordrecht Marketing Spuiboulevard 99 3311 GN Dordrecht Contactpersonen: Tatiana Jochems, Claudia Blomert

Nadere informatie

Denk in kansen! service Zintuigen prikkelend. Kostenbesparend. Ontspannen sfeer Personeel werving Direct contact met bezoekers succes Uw bedrijf in de

Denk in kansen! service Zintuigen prikkelend. Kostenbesparend. Ontspannen sfeer Personeel werving Direct contact met bezoekers succes Uw bedrijf in de Wat kunt u als exposant verwachten? - De beste promotie die u kunt hebben! - Duizenden bezoekers van Goeree-Overflakkee en omstreken langs úw stand! - Uitgebreide reclamecampagne, o.a. via social media

Nadere informatie

Algemene voorwaarden TROTS 2015

Algemene voorwaarden TROTS 2015 Algemene voorwaarden TROTS 2015 Onderstaande voorwaarden zijn van toepassing op alle markten en locaties. Afwijkingen van deze voorwaarden zijn alleen bindend indien schriftelijk bevestigd door de organisatie.

Nadere informatie

FORMULIEREN BORG/VOORSCHRIFTEN ORANJE VRIJMARKT 2011

FORMULIEREN BORG/VOORSCHRIFTEN ORANJE VRIJMARKT 2011 FORMULIEREN BORG/VOORSCHRIFTEN ORANJE VRIJMARKT 2011 1. Inschrijfformulier 2. Spelregels oranje Vrijmarkt op de Engh 3. Huisreglement Oranje Vrijmarkt 2011 4. Verkeersregels en parkeren 5. Plaatsbewijs

Nadere informatie

ALGEMENE VOORWAARDEN RESERVERING MAKEN U kunt ons het beste bellen of mailen om te vragen of het chalet in de periode van uw keuze nog vrij is. Zo bent u het meest verzekerd van de actuele beschikbaarheid.

Nadere informatie

HEB Markt Algemene Voorwaarden

HEB Markt Algemene Voorwaarden HEB Markt Algemene Voorwaarden Algemene voorwaarden HEB Markt Onderstaande voorwaarden zijn van toepassing op alle te sluiten overeenkomsten met de HEB Markt. Afwijkingen van deze voorwaarden zijn uitsluitend

Nadere informatie

Verhuizen. waar moet u op letten?

Verhuizen. waar moet u op letten? Verhuizen waar moet u op letten? Uw spullen uitzoeken, inpakken, de huurovereenkomst opzeggen of ondertekenen, adreswijzigingen versturen. Bij een verhuizing komt heel wat kijken! Waar u allemaal rekening

Nadere informatie

Stichting Bredewegfestival

Stichting Bredewegfestival Stichting Bredewegfestival Bredeweg 8 1098 BP Amsterdam Telefoon: 020-6654923 NL88INGB0000842627 KvK: 41206434 ANBI-stichting info@bredewegfestival.nl www.bredewegfestival.nl Algemene voorwaarden kraamhuur

Nadere informatie

Aanvraag- en boekingsinformatie 2014-2015

Aanvraag- en boekingsinformatie 2014-2015 Aanvraag- en boekingsinformatie 2014-2015 Wij raden een ieder aan om eerst deze informatie door te lezen alvorens een boeking aan ons door te geven. In dit onderstaande overzicht wordt duidelijk uitgelegd

Nadere informatie

Algemene bepalingen Reglement sponsors Tina-dag XL 2015 Opgesteld maart 2015

Algemene bepalingen Reglement sponsors Tina-dag XL 2015 Opgesteld maart 2015 Algemene bepalingen Reglement sponsors Tina-dag XL 2015 Opgesteld maart 2015 Artikel 1 Definities In dit reglement wordt verstaan onder: 1. Tina: Sanoma Netherlands B.V. te Hoofddorp, zijn de de organisator

Nadere informatie

INHOUDSOPGAVE 1 ALGEMEEN 3

INHOUDSOPGAVE 1 ALGEMEEN 3 model 2013 1 wijzigingen voorbehouden SOPHIES REGLEMENT INHOUDSOPGAVE INHOUDSOPGAVE 1 ALGEMEEN 3 1. HUISREGLEMENT 4 VOORDEUR 4 SLEUTELS 4 TUSSENDEUREN 4 GANGEN, ENTREE, TRAPPENHUIS EN STOOKHOK 5 LIFT 5

Nadere informatie

Eventmanual. Passenger Terminal Amsterdam

Eventmanual. Passenger Terminal Amsterdam Eventmanual Passenger Terminal Amsterdam Inhoudsopgave Plattegronden... 3 Lobby... 3 Main Deck... 3 Promenade Deck... 5 Panorama Deck... 6 Route & parkeren... 7 Route... 7 Parkeren... 8 Laden & lossen...

Nadere informatie

Nationaal Hoger Onderwijs Congres 2014

Nationaal Hoger Onderwijs Congres 2014 Nationaal Hoger Onderwijs Congres 2014 25, 26 en 27 november 2014 Samenwerkingsvoorstel Uw contactpersoon: Guusje Verhoeven Salesmanager onderwijs Tel: 040 2972729 Mob: 06 51618303 E mail: g.verhoeven@sbo.nl

Nadere informatie

Lasertag reglement. Realistic Lasertag Games. Unit13.eu airsoftgames.nl Realistic Airsoft Games Unit 13 Reglement voor Lasertag

Lasertag reglement. Realistic Lasertag Games. Unit13.eu airsoftgames.nl Realistic Airsoft Games Unit 13 Reglement voor Lasertag Lasertag reglement Realistic Lasertag Games Deelnamereglement 1. Voorwaarden 1.1 leeftijd De minimum leeftijd om deel te nemen aan een Unit 13-Lasertag evenement is, zonder uitzondering, 12 jaar. 1.2 huisdieren

Nadere informatie

Voor u als jaarplaatshouder hebben wij een informatieboekje gemaakt. In dit boekje treft u alles aan wat u als jaargast moet weten.

Voor u als jaarplaatshouder hebben wij een informatieboekje gemaakt. In dit boekje treft u alles aan wat u als jaargast moet weten. Geachte gast, Voor u als jaarplaatshouder hebben wij een informatieboekje gemaakt. In dit boekje treft u alles aan wat u als jaargast moet weten. Wilt u gaan verbouwen, uw tuin aanleggen of uw caravan/

Nadere informatie

09 maart 2012 Pagina 1 van 5. Algemene voorwaarden De Markt van Tafel4.

09 maart 2012 Pagina 1 van 5. Algemene voorwaarden De Markt van Tafel4. Algemene voorwaarden De Markt van Tafel4. Onderstaande voorwaarden zijn van toepassing op alle te sluiten overeenkomsten met Stichting Tafel4, handelend onder de naam De Markt van Tafel4, hierna te noemen

Nadere informatie

ALGEMENE VOORWAARDEN MANEGE DE ROOSBERG

ALGEMENE VOORWAARDEN MANEGE DE ROOSBERG ALGEMENE VOORWAARDEN MANEGE DE ROOSBERG Deze voorwaarden zijn gepubliceerd op onze website: www.roosberg.nl PARTIJEN Manege de Roosberg is de gebruiker van deze algemene voorwaarden en reglementen, in

Nadere informatie

TelePsy. Handleiding. Versie 3.x

TelePsy. Handleiding. Versie 3.x TelePsy Handleiding Versie 3.x 3 INHOUDSOPGAVE 1. Algemene informatie... 2 2. Overzicht van de applicatie... 3 2.1. Inloggen... 3 2.2. Menu... 3 3. Dossier aanmaken... 5 4. Dossier beheren... 7 4.1. Dossieroverzichten...

Nadere informatie

De website www.ontwerpjedroomtaart.nl is 100% eigendom van YourDesign en valt onder de volledige aansprakelijkheid van YourDesign.

De website www.ontwerpjedroomtaart.nl is 100% eigendom van YourDesign en valt onder de volledige aansprakelijkheid van YourDesign. 1. Definitie In de algemene voorwaarden hebben de volgende begrippen de volgende betekenis: YourDesign v.o.f. is de handelsnaam van de vennootschap met volledige aansprakelijkheid en wordt in deze Algemene

Nadere informatie

Binnen 10 Weken een Lopend VA Bedrijf

Binnen 10 Weken een Lopend VA Bedrijf Een programma speciaal voor: (directie)secretaresses, management assistenten, (project)ondersteuners, administratief medewerkers, etc. die graag als zelfstandig virtueel assistent aan de slag willen! Binnen

Nadere informatie

GEBRUIKSREGLEMENT HET PARK-IET

GEBRUIKSREGLEMENT HET PARK-IET GEBRUIKSREGLEMENT HET PARK-IET Voor meer inlichtingen kan u contact opnemen met de Jeugddienst: T 03 685 19 18, F 03 680 23 59 jeugddienst@schoten.be Sint-Cordulastraat 10 2900 Schoten Inhoud: Inhoud Art.

Nadere informatie

De Veiling- en Platformregels van Hotelkamerveiling.nl

De Veiling- en Platformregels van Hotelkamerveiling.nl De Veiling- en Platformregels van Hotelkamerveiling.nl Hotelkamerveiling.nl is dé website om voordelig een leuk hotel te boeken. Door mee te bieden op een veiling bepaal je zelf de prijs van een hotelarrangement

Nadere informatie

Informatiebrochure. januari 2013

Informatiebrochure. januari 2013 januari 2013 Informatiebrochure Inhoud: Pagina 1. Welkom 3 2. Woonzorgvisie 4 - identiteit - de bewoner centraal - medewerkers en werkomgeving 3. Wonen en zorg 5 - verzorgingshuis - verpleeghuis (psychogeriatrie)

Nadere informatie

Dienstverleningsdocument

Dienstverleningsdocument Dienstverleningsdocument Ons kantoor is gespecialiseerd in financiële dienstverlening. Graag willen wij u laten zien wat onze werkwijze is. In onze werkwijze staat u als klant centraal. Uw persoonlijke

Nadere informatie

Huurwegwijzer. Huren bij Wonen Wateringen

Huurwegwijzer. Huren bij Wonen Wateringen Huurwegwijzer Huren bij Wonen Wateringen Van harte welkom in uw nieuwe woning Wonen Wateringen heet u van harte welkom in uw nieuwe woning. Wij hebben er alle vertrouwen in dat u naar tevredenheid zult

Nadere informatie

Exposantenhandboek Home Trade Center. Editie mei 2013

Exposantenhandboek Home Trade Center. Editie mei 2013 Exposantenhandboek Home Trade Center Editie mei 2013 Geachte exposant, Dit Exposantenhandboek informeert u over de diensten die het Home Trade Center u aanbiedt en over de vorm waarin dat gebeurt. Wij

Nadere informatie

Algemeen Reglement voor deelneming aan de 50PlusBeurs

Algemeen Reglement voor deelneming aan de 50PlusBeurs Algemeen Reglement voor deelneming aan de 50PlusBeurs Onder deelnemer wordt in dit reglement verstaan iedere natuurlijke of rechtspersoon die zich door middel van het inschrijfformulier als deelnemer aan

Nadere informatie

Handleiding Museumkaart

Handleiding Museumkaart Handleiding Museumkaart www.museumkaart.nl uitgave 2012/2013 Inhoudsopgave Waartoe dient deze handleiding? 1. Algemene inleiding 1.1 Museumvereniging: uitgever Museumkaart 1.2 Doel Museumkaart 1.3 Activiteiten

Nadere informatie