PROGRAMMA OPEN TRAININGEN

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "PROGRAMMA OPEN TRAININGEN"

Transcriptie

1 1. Klantgericht verkopen in een reisbureau 13 september 2012 Hotel Van der Valk - Brasschaat 9u30-12u30 13 december 2012 Hotel Van der Valk- Oostkamp 9u30-12u30 Niet alleen de wereld verandert, maar ook de consument. En dit aan een waanzinnige snelheid. De consument van vandaag heeft veel meer mogelijkheden om zijn reis te boeken. Zorg dus dat elke consument die jouw reiskantoor binnenwandelt, ook klant wordt. Van jou en van niemand anders. Baliebedienden in een reiskantoor. Belangrijkste consumententrends voor de reisagent Reizen verkopen = emotie verkopen Denk in klantenvoordelen, niet in productkenmerken Vragen stellen als verkooptechniek Verkoopgesprek in de praktijk: rollenspel Goed afsluiten = goed verkopen Hoe pas ik alles toe op mijn werkplek? Resultaat van de training? Na deze training zal je op een gerichte manier elke klant te woord staan, zal je zelf het initiatief nemen in een verkoopgesprek en zal je vol zelfvertrouwen alle informatie uit elke klant halen. Dit leidt tot een hogere conversie van bezoeker naar boeker, dus naar meer omzet en meer correct geadviseerde klanten.

2 2. Upselling in een reiskantoor 13 september 2012 Hotel Van der Valk - Brasschaat 13u30-17u00 13 december 2012 Hotel Van der Valk- Oostkamp 13u30-17u00 Jij en je collega s kunnen reizen verkopen. Tot grote tevredenheid van jullie klanten. Echter: als elke klant 5 tot 10% méér omzet zou opleveren, met de bijbehorende winstmarge, dàt zou een goede zaak zijn. Deze training leert je de technieken en de fijnen kneepjes om bij elke klant extra producten en diensten te kunnen verkopen. Aan een correcte meerprijs. Van een reisverzekering over autoverhuur tot een limousinetransfer. Verkopers in een reisbureau. Upselling in het dagelijks leven Waarom durf ik méér te verkopen aan de klant? Omgaan met drempelvrees Upselltechnieken en praktijktoepassingen Rollenspel 10 concrete toepassingen in jouw reisbureau Hoe pas ik dit toe, morgen op mijn werkplek? Resultaat van de training? Na deze training zal je met veel zelfvertrouwen het verkoopgesprek uitbreiden naar extra verkoop. Je zal je klant leiden naar méér koopbeslissingen dan louter de vakantie. Dat leidt naar meer omzet per klant, dus naar hogere winstmarges en een hoger rendement.

3 3. Sociale media professioneel gebruiken in het reiskantoor 11 oktober 2012 Hotel Van der Valk - Brasschaat 9u30-12u30 15 november 2012 Hotel Van der Valk- Oostkamp 9u30-12u30 Sociale media zijn goed op weg om bestaande communicatiemiddelen zoals aan te vullen of zelfs te vervangen, zelfs in de reisindustrie. Hoog tijd dus om er ook professioneel mee aan te slag te gaan. Wist je dat sommige bedrijven hun klachtenafhandeling al volledig via blogs of twitter laten verlopen, dat sociale media ideaal zijn om te netwerken en dat bijvoorbeeld facebook een prima middel is om nieuwe producten, brochures, acties,... aan te kondigen. Kantoorhoofden en baliebedienden van een reiskantoor die sociale media actief willen inzetten in de communicatie met hun klanten. De perfecte sociale media strategie Netwerken en communiceren via sociale media: wanneer gebruik je welke tool? Reputatiemanagement via Twitter en Google Alerts Resultaat van deze training? Na deze opleiding kun je meteen aan slag. Je weet hoe je de sociale media kunt inzetten naast de traditionele media, hoe je sociale media kunt integreren in je professionele communicatie met klanten. Bovendien ben je op de hoogte van de do s en don ts van sociale media.

4 4. Aan de slag met Google Analytics in het reiskantoor 11 oktober 2012 Hotel Van der Valk - Brasschaat 13u30-17u00 15 november 2012 Hotel Van der Valk- Oostkamp 13u30-17u00 Heb je geen idee wat het rendement van jouw website is? Google Analytics is een gratis statistiekenpakket waarmee je volledig overzicht krijgt van de prestaties van je website en het resultaat van bijhorende marketingcampagnes. Tijdens deze training leer je praktisch aan de slag te gaan met deze tool. Kantoorhoofden die willen leren waarom meten is weten belangrijk is voor hun website. Hoe integreer ik Google Analytics in mijn website? Welke info kan ik bekomen? Hoe giet ik de statistieken in kritische succesfactoren? Hoe meet ik de return van mijn promotiecampagnes? Praktische voorbeelden uit de reissector Resultaat van deze opleiding? Na deze opleiding kun je meteen aan de slag met Google Analytics en bepaal je zelf jouw kritische succesfactoren.

5 5. Sociale media professioneel gebruiken in de hotelsector 25 oktober 2012 Hotel Van der Valk - Oostkamp 9u30-12u30 29 november 2012 Hotel Van der Valk- Brasschaat 9u30-12u30 Sociale media zijn goed op weg om bestaande communicatiemiddelen zoals aan te vullen of zelfs te vervangen, zelfs in de hotellerie. Hoog tijd dus om er ook professioneel mee aan te slag te gaan. Wist je dat sommige bedrijven hun klachtenafhandeling al volledig via blogs of twitter laten verlopen, dat sociale media het medium bij uitstek zijn om te netwerken en dat bijvoorbeeld facebook ideaal is om nieuws aan te kondigen. Hotelmedewerkers en logiesuitbaters die sociale media professioneel willen benutten. De perfecte sociale media strategie Netwerken en communiceren via sociale media: wanneer gebruik je welke tool? Reputatiemanagement via Twitter en Google Alerts Resultaat van deze training? Na deze opleiding kun je meteen aan slag. Je weet hoe je de sociale media kunt inzetten naast de traditionele media, hoe je sociale media kunt integreren in je professionele communicatie met klanten. Bovendien ben je op de hoogte van de do s en don ts van sociale media.

6 6. Aan de slag met Google Analytics in de hotelsector 25 oktober 2012 Hotel Van der Valk - Oostkamp 13u30-17u00 29 november 2012 Hotel Van der Valk- Brasschaat 13u30-17u00 Heb je geen idee wat het rendement van jouw website is? Google Analytics is een gratis statistiekenpakket waarmee je volledig overzicht krijgt van de prestaties van je website en het resultaat van bijhorende marketingcampagnes. Tijdens deze training leer je praktisch aan de slag te gaan met Google Analytics. Hotel- en logiesuitbaters die willen leren waarom meten is weten belangrijk is voor hun website. Hoe integreer ik Google Analytics in mijn website? Welke info kan ik bekomen? Hoe giet ik de statistieken in kritische succesfactoren? Hoe meet ik de return van mijn promotiecampagnes? Praktische voorbeelden uit de reissector Resultaat van deze opleiding? Na deze opleiding kun je meteen aan de slag met Google Analytics en bepaal je zelf jouw kritische succesfactoren.

7 INSCHRIJVING OPEN TRAINING Gelieve dit inschrijvingsformulier per of per fax te sturen naar of +32 (0) Bedrijf Contactpersoon Voornaam cursist* Naam cursist* Facturatieadres* BTW nummer* Telefoonnummer* adres* *deze velden zijn verplicht in te vullen Schrijft in voor de volgende open training : Donderdag 13/09/2012 te Brasschaat** Voormiddag : Klantgericht verkopen in een reisbureau Namiddag : Upselling voor reisagenten Donderdag 11 oktober te Brasschaat** Voormiddag : Sociale media professioneel gebruiken in het reiskantoor Namiddag : Aan de slag met Google Analytics in het reiskantoor Donderdag 25 oktober te Oostkamp** Voormiddag : Aan de slag met Google Analytics in de hotelsector Namiddag : Sociale media en de hotelier

8 Donderdag 15 november te Oostkamp** Voormiddag : Sociale media professioneel gebruiken in het reiskantoor Namiddag : Aan de slag met Google Analytics in het reiskantoor Donderdag 29 november te Brasschaat** Voormiddag : Aan de slag met Google Analytics in de hotelsector Namiddag : Sociale media en de hotelier Donderdag 13/12/2012 te Oostkamp** Voormiddag : Klantgericht verkopen in een reisbureau Namiddag : Upselling voor reisagenten **Een open training kost 99 exclusief btw per dagdeel (voormiddag of namiddag). Wenst u een volledige dag bij te wonen, dan betaalt u 149 in plaats van twee afzonderlijke dagdelen. We zullen deze open training bijwonen met... perso(o)n(en). Ik ga akkoord met de algemene voorwaarden. Algemene voorwaarden - Open training Travel360 Inschrijven voor een open training is mogelijk via de website Travel360 of via het inschrijvingsformulier dat u ons bezorgt per of fax. U kunt niet telefonisch inschrijven. Na inschrijving ontvangt u van ons een bevestiging, samen met de factuur voor de open training. Onze facturen zijn contant betaalbaar. In elk geval dient uw factuur te zijn voldaan voor aanvang van de open training. Uw inschrijving voor een open training is definitief, tenzij u ons ten laatste 14 dagen voor de start van de opleiding verwittigt dat u uw deelname wenst te annuleren of wenst te kiezen voor een andere datum. Bent u verhinderd en kunt ons niet eerder dan 14 dagen voor de start van de opleiding verwittigen, dan blijft toch het volledige bedrag verschuldigd. Uiteraard kunt u steeds een collega in uw plaats sturen als u ons daar vooraf even over informeert. Bij onvoldoende inschrijvingen of onvoorziene omstandigheden is het mogelijk dat Travel360 beslist om een open training te annuleren of op een andere datum en/of locatie te laten doorgaan. In dat geval wordt u zo snel mogelijk verwittigd en krijgt u uw inschrijvingsgeld terug betaald of kunt u de open training op een andere moment volgen. Aan u de keuze. Een open training kost 99 exclusief btw per dagdeel (voormiddag of namiddag). Wenst u een volledige dag bij te wonen, dan betaalt u 149 in plaats van twee afzonderlijke dagdelen.

CNV Cursusprogramma. > Leren werkt!

CNV Cursusprogramma. > Leren werkt! 2013 CNV Cursusprogramma > Leren werkt! 1 WORKSHOPS > Alle workshops duren 1 dag of 2 losse dagdelen. Profileren kun je leren dagdelen worden een aantal netwerken geïntro- Workshops Profileren kun je leren

Nadere informatie

1 3 N u t t i g e LinkedIn Tips. Haal direct meer uit je netwerk!

1 3 N u t t i g e LinkedIn Tips. Haal direct meer uit je netwerk! 1 3 N u t t i g e LinkedIn Tips Haal direct meer uit je netwerk! Inleiding Allereerst wil ik u bedanken voor het downloaden van dit e-book. Na weken van voorbereiding kunnen we dan nu eindelijk dit e-book

Nadere informatie

Samenwerkende PSO s Nederland & Vereniging van Openbare Bibliotheken. COMMUNICATIETOOLKIT GASTLENEN Bijlage 4 van Implementatieplan Gastlenen

Samenwerkende PSO s Nederland & Vereniging van Openbare Bibliotheken. COMMUNICATIETOOLKIT GASTLENEN Bijlage 4 van Implementatieplan Gastlenen Samenwerkende PSO s Nederland & Vereniging van Openbare Bibliotheken COMMUNICATIETOOLKIT GASTLENEN Bijlage 4 van Implementatieplan Gastlenen Inhoudsopgave Inleiding 2 1. Interne communicatie 3 1.1 Factsheet

Nadere informatie

/ Humare Opleidingen. Inleiding

/ Humare Opleidingen. Inleiding Inleiding AdviesDevies van Jos Borsboom en Humare Opleidingen van René Huele werken samen. Wij delen de visie op leren. Vanuit het oogpunt van kwaliteit vinden wij het belangrijk om de continuïteit te

Nadere informatie

Maartje Voorbeeld 10.03.2014

Maartje Voorbeeld 10.03.2014 Maartje Voorbeeld 10.03.2014 Maartje Voorbeeld / 10.03.2014 / Inzetbaarheidsscan 2 Ben jij duurzaam inzetbaar? Blijf van waarde in de wereld van werk Iedereen wil graag gezond, productief en met plezier

Nadere informatie

Trainingsoverzicht B2C

Trainingsoverzicht B2C Trainingsoverzicht B2C Coaching Training Strategisch Advies 2013 Schaapsweg 79 6712 CC Ede 0318 650000 06-42311808 www.uitvaartsupport.nl/coaching elefanticoaching@gmail.com @elefanticoaching Inhoud...

Nadere informatie

1 daagse training time-management

1 daagse training time-management Open oor Inschrijving een groep 1 daagse training time-management Slim Werken + Creatief Werken edere dag een SlimWerken.COM Julianapark 48-5 5046 GB Tilburg T 013-5770495 M 06-27326562 E contact@slimwerken.com

Nadere informatie

Brochure. Training HR en timemanagement. In 1 dag slimmer met je tijd om leren gaan

Brochure. Training HR en timemanagement. In 1 dag slimmer met je tijd om leren gaan Brochure Training HR en timemanagement In 1 dag slimmer met je tijd om leren gaan Inhoudsopgave Over HRM Academy 3 Training HR en timemanagement 4 Algemene informatie over de training 6 Maatwerk 7 Contact

Nadere informatie

De Extreem Productieve Ondernemer/Manager

De Extreem Productieve Ondernemer/Manager De Extreem Productieve Ondernemer/Manager Jaarprogramma 2012-2013 Overwin dit jaar hardnekkige blokkades en ga veel effectiever werken Speciaal voor ondernemers en managers die onder tijdsdruk staan Transformeer

Nadere informatie

Praktische social media tips voor bedrijven!

Praktische social media tips voor bedrijven! Praktische social media tips voor bedrijven! Inhoud: Pagina Voorwoord 2 Wat is social media? 3 Hoe werkt het? 4 De mogelijkheden voor bedrijven 5 Als online vorm van mond-tot-mond reclame 7 Internet optimalisatie

Nadere informatie

CONNECT WORKSHOPS. Wat levert het je op?

CONNECT WORKSHOPS. Wat levert het je op? WORKSHOPPROGRAMMA 1 Werken aan klantenbinding en nieuwe klanten werven? Omzet en naamsbekendheid vergroten? De online wereld biedt legio kansen en met Connect ontdek je hoe je die kunt benutten. Met de

Nadere informatie

Exact Online. Het Nieuwe Verkopen. CRM in de cloud. www.exactonline.be

Exact Online. Het Nieuwe Verkopen. CRM in de cloud. www.exactonline.be Exact Online Het Nieuwe Verkopen CRM in de cloud www.exactonline.be 02 crm in de cloud Inhoud Introductie 1 Managementsamenvatting 4 2 Het belang van CRM 6 3 CRM in de praktijk 8 4 CRM en het verkooptraject

Nadere informatie

fbto uitvaartverzekering

fbto uitvaartverzekering fbto uitvaartverzekering Bepaal zelf hoelang u wilt betalen Kijk op fbto.nl of bel (058) 234 56 78 Ik kan zelf een uitvaartverzekering afsluiten. De kosten van uw afscheid goed verzekerd We weten allemaal

Nadere informatie

Startershandleiding voor 'startende ondernemers'

Startershandleiding voor 'startende ondernemers' Startershandleiding voor 'startende ondernemers' 0497Administratie Turnhoutseweg 22G 5541 NX Reusel Telefoon: 0497-64 44 44 Email: Website: info@0497administratie.nl www.0497administratie.nl Startershandleiding

Nadere informatie

Training Social Media optimaal gebruiken

Training Social Media optimaal gebruiken Training Social Media optimaal gebruiken Wat levert deze training voor u op? U heeft de zaak al aardig voor elkaar en als ondernemer bent u op zoek naar een manier om meer omzet te genereren. Door social

Nadere informatie

Webdesign voor ondernemers

Webdesign voor ondernemers e-boek Webdesign voor ondernemers Veelgestelde vragen over het laten maken van een website Bart van den Bosch Inhoud 1. Zelf doen of uitbesteden? 4 2. Webdesigners 7 3. Wat is Wordpress 10 4. Maken van

Nadere informatie

Facebook Geldverdien Methode!!

Facebook Geldverdien Methode!! Fred Eggen Presenteert Facebook Geldverdien Methode!! Een Makkelijke 100 300 Per Dag Methode! Gefeliciteerd! Met je beslissing om dit rapport te downloaden. Je mag dit rapport weggeven, doorsturen, gebruiken

Nadere informatie

Binnen 10 Weken een Lopend VA Bedrijf

Binnen 10 Weken een Lopend VA Bedrijf Een programma speciaal voor: (directie)secretaresses, management assistenten, (project)ondersteuners, administratief medewerkers, etc. die graag als zelfstandig virtueel assistent aan de slag willen! Binnen

Nadere informatie

Brochure. Cursus ondernemingsraad en achterbancommunicatie

Brochure. Cursus ondernemingsraad en achterbancommunicatie Brochure Cursus ondernemingsraad en achterbancommunicatie OR en contact met de achterban OR Academy Inhoudsopgave Over OR Academy 3 Cursus ondernemingsraad en achterbancommunicatie 4 Algemene informatie

Nadere informatie

Social media door bedrijven in de regio Leiden, Duin- en Bollenstreek

Social media door bedrijven in de regio Leiden, Duin- en Bollenstreek Social media door bedrijven in de regio Leiden, Duin- en Bollenstreek Inhoudsopgave Introductie 1 Verantwoording 2 1. Social mediagebruik 4 2. Belang 8 3. Toekomst 11 4. Vragen aan bedrijven 14 5. Zeven

Nadere informatie

GRATIS E-book Introductie van Facebook!

GRATIS E-book Introductie van Facebook! GRATIS E-book Introductie van Facebook! Pagina 1 van 46 2011 Vincent Smit Inleiding Mijn naam is Vincent Smit en ik ben de oprichter van Just Connecting waarmee ik sinds december 2008 ondernemers train

Nadere informatie

10 Gouden Tips voor Professioneel Relatiebeheer

10 Gouden Tips voor Professioneel Relatiebeheer 2 Inhoudsopgave Inleiding ----------------------------------------------------------- 5 Wees je bewust van je doel -------------------------------------- 6 Bellen: een uitstekend instrument -------------------------------

Nadere informatie

Doelgroepgerichte Internet en Social Media Marketing & Promotie

Doelgroepgerichte Internet en Social Media Marketing & Promotie Doelgroepgerichte Internet en Social Media Marketing & Promotie 1. Introductie van de white paper Met deze white Paper willen we antwoord (oplossing) geven op een actuele vraag (probleem) voor Surinaamse

Nadere informatie

Persoonlijk opleidingsplan. Hulpmiddelen voor de werknemer

Persoonlijk opleidingsplan. Hulpmiddelen voor de werknemer Persoonlijk opleidingsplan Hulpmiddelen voor de werknemer Elk bedrijf heeft bepaalde doelstellingen. Maar ook de werknemers van een bedrijf, jij en je collega s, hebben eigen doelen. Zoals: beter worden

Nadere informatie

All In One Cursus Nick Jenneboer. Maak je startende onderneming. tot een succesvolle onderneming. 2013 Nick Jenneboer enjee.nl 2

All In One Cursus Nick Jenneboer. Maak je startende onderneming. tot een succesvolle onderneming. 2013 Nick Jenneboer enjee.nl 2 Maak je startende onderneming tot een succesvolle onderneming 2013 enjee.nl 2 Voorwoord Even voorstellen Van hobby naar eigen bedrijf Mijn naam is, oprichter en eigenaar van adviesbureau enjee. Ik adviseer

Nadere informatie

Competentiegericht trainen. Molijn Training. Trainingsaanbod

Competentiegericht trainen. Molijn Training. Trainingsaanbod Competentiegericht trainen Molijn Training Trainingsaanbod Het zijn niet de sterksten en ook niet de slimsten die overleven, maar degenen die zich het best aanpassen aan de veranderende omstandigheden

Nadere informatie

Jonas Van Gerrewey Sales & Account Manager ivalue. Melissa Martens Content Marketeer ivalue. Pagina 1 van 19

Jonas Van Gerrewey Sales & Account Manager ivalue. Melissa Martens Content Marketeer ivalue. Pagina 1 van 19 Jonas Van Gerrewey Sales & Account Manager ivalue Melissa Martens Content Marketeer ivalue Pagina 1 van 19 Inhoud Deel I: Daarom heeft jouw bedrijf sociale media nodig... 3 1. Sociale media zijn de nieuwe

Nadere informatie

31-10-2012. Agenda WIE IS WEBMONNIK.NL? WIE IS WEBMONNIK.NL? Wat gaan we doen? WIE IS WEBMONNIK.NL?

31-10-2012. Agenda WIE IS WEBMONNIK.NL? WIE IS WEBMONNIK.NL? Wat gaan we doen? WIE IS WEBMONNIK.NL? WIE IS WEBMONNIK.NL? Eigenaar online marketingbureau Webmonnik.nl Online marketeer Auteur en trainer Doel: bedrijven succesvoller maken met behulp van online marketing Zowel strategisch als operationeel

Nadere informatie