Nieuwsbrief februari 2012

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Nieuwsbrief februari 2012"

Transcriptie

1 Nieuwsbrief februari 2012 Hallo allemaal In deze nieuwsbrief een greep uit de nieuwe workshops en nog een aantal nieuwigheden op de website. Veel leesplezier. Shop Onze online winkel (shop) wordt steeds meer uitgebreid. Neem geregeld een kijkje! Zie je iets leuks, stuur dan een mailtje met het nummer van het item. Teambuilding, vrijgezellenfeestjes,... Ben je opzoek naar een creatief samenzijn met vrienden of familie, uw vereniging, een vrijgezellenuitstapje, teambuilding op het werk,... dat kan ook! Contacteer ons voor meer info.

2 Foto s op de website Ondertussen is er op de website terug een update gebeurd ivm de foto s van de workshops. Neem regelmatig een kijkje, misschien sta jij er wel bij! Workshops Het nieuwe programma voor het voorjaar 2012 is er! Neem snel een kijkje en reserveer een plaatsje want zoals altijd, zijn de plaatsen beperkt. Hou Facebook en onze website goed in de gaten want er komen binnenkort nog enkele leuke nieuwe workshops bij! Zaterdag 11/02/2012 Bloemenpaneeltje in Powertex Deze keer maken we een mooi paneeltje met bloemen in Powertex. Keuze uit 2 modellen van paneel, vierkant of rechthoekig. Diverse kleuren mogelijk. Prijs: 30 (maximum 6 deelnemers) Zaterdag 18/02/2012 Ketting met elastiekdraad Met elastiekdraad en knopen gaan we deze keer aan de slag. Keuze uit diverse kleuren elastiekdraad en kralen. Prijs: 35 (maximum 6 deelnemers)

3 Zaterdag 03/03/2012 Mozaiek een lamp Breng sfeer in huis met deze mooie lamp met gekleurde glasscherven of glasbolletjes. Je kan 1 of meerdere kleuren mengen naar smaak. Prijs: 35 (maximum 6 deelnemers) Zaterdag 17/03/2012 Sieraad kettelen Maak zelf een mooi juweel met de ketteltechniek en ketting. Keuze uit diverse kralen en ketting. OPGELET, alle basismaterialen BEHALVE de kralen en ketting zijn in de prijs begrepen. U kan ter plaatse uw kralen en ketting uitkiezen. U hoeft zelf niets mee te Prijs: 15 (maximum 6 deelnemers) Zaterdag 24/03/2012 Hangertjes in speksteen Maak zelf enkele mooie hangertjes in speksteen. In de workshop zitten 5 stukjes speksteen begrepen die je mag bewerken naar eigen smaak plus lintjes. Prijs: 20 (maximum 6 deelnemers) Zaterdag 14/04/2012 Vaasjes in Powertex Maak met behulp van Powertex en Stone art een mooi tafelstukje van aaneengeschakelde vaasjes waar je droge maar ook echte bloemen in kan zetten. Prijs: 50 (maximum 6 deelnemers)

4 Zaterdag 21/04/2012 Schotel met kiezelsteentjes Makkelijker dan dit wordt het niet! Passen en puzzelen is de boodschap voor deze schotel van 35cm. Mooi als decoratie in de woonkamer met een aantal kaarsen op. Enkel mogelijk in de kleurmengeling zoals op de foto.. Prijs: 45 (maximum 6 deelnemers) Zaterdag 05/05/2012 Wenskaarten in shadowpaint De techniek van shadowpainting is te vergelijken met zijdeschilderen. Ook hier worden de tekeningen voor het inschilderen afgelijnd met een liner zodat de verf niet uitloopt naar nabijgelegen vlakken. En het mooie van alles is dat je niet hoeft te kunnen tekenen!. Prijs: 25 (maximum 6 deelnemers) Aankoop creatief materiaal Ben je opzoek naar creatief materiaal zoals Powertex, kralen, sieradenbenodigdheden e.d.. Geef ons dan een seintje en maak een afspraak om langs te komen. Of geef ons uw bestelling door en wij maken deze graag voor je klaar. Aangezien wij geen winkel hebben, hebben wij geen vaste openingsuren maar wij staan steeds klaar om je verder te helpen bij uw creatieve bezigheden! Facebook Wil je als allereerste op de hoogte zijn van nieuwtjes? Dan kan je ons nog steeds terugvinden op Facebook. Neem snel een kijkje door HIER te klikken en word fan van onze pagina! Groetjes Myriam Wenst u deze mails in de toekomst liever niet meer te ontvangen, stuur ons dan een mailtje naar info@freubels.be met daarin het adres dat u wenst te verwijderen van de lijst.

5 Workshops: algemene informatie Waar en wanneer vinden de workshops plaats? De workshops gaan door in de Dorpsstraat 23, 3050 Oud-Heverlee op zaterdagnamiddag van 14h tot 17h. Tenzij anders vermeld Hoeveel kost een workshop? De prijs van een workshop staat steeds vermeld bij de datum en titel van een workshop. Deze prijs is inclusief het gebruik van alle nodige materiaal en benodigdheden, een koekje en een drankje. Tenzij anders vermeld. U hoeft zelfs niet mee te Voor de workshops met Powertex raden wij aan niet al te beste kledij aan te trekken. Extra info Meer info en/of foto s kan u steeds terugvinden op onze website: Alle workshops zijn beperkt tot maximum 6 personen per workshop. Wenst u tijdens of na de workshop ander of extra materiaal zoals bijvoorbeeld andere kralen dan worden deze apart verrekend bovenop de workshopprijs. Hoe kan ik inschrijven? U kiest de workshop en de datum die u wenst te volgen en reserveert via workshop@freubels.be of telefonisch 0477/ Je inschrijving is definitief na betaling van het totale bedrag van de door u gekozen workshop op rekeningnummer (vermeld in de mededeling de titel en de datum van de workshop en je naam). Annulatievoorwaarden Tot 14 dagen voor het begin van de workshop wordt uw inschrijvingsgeld terugbetaald in de vorm van een waardebon. Indien u annuleert in minder dan 14 dagen voor de datum van de workshop, verrekenen wij 15 administratiekosten. Komt u de dag zelf niet opdagen dan wordt het volledige bedrag van de workshop aangerekend. Zorgt u voor een plaatsvervanger dan is annuleren zonder kosten.