ArtArnhem\Objects 2015

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "ArtArnhem\Objects 2015"

Transcriptie

1 Beursinformatie ArtArnhem\Objects 2015 OPENINGSTIJDEN KUNSTBEURS Vrijdag 30 oktober van u Zaterdag 31 oktober van u Zondag 1 november u LOCATIE Dudok, Ranzowzaal, Koningstraat 40, Arnhem CONTACTGEGEVENS Organisatie: Willem Bakker wb@artarnhem.com Aanmeldingen & administratie: secretariaat@artarnhem.com AANMELDEN Iedere professioneel werkende kunstenaar/designer kan zich aanmelden voor deelname. Een nationaal samengestelde ballotagecommissie zal op basis van de individuele kwaliteit het ingestuurde werk beoordelen en daarnaast ook rekening houden met een zo groot mogelijke diversiteit aan disciplines. Dit kan uitsluitend door het aanmeldingsformulier volledig in te vullen en op te sturen uiterlijk voor 15 juli. U kunt zich (bij voorkeur) aanmelden door middel van het het digitale aanmeldingsformulier op onze site of door het uitprinten en invullen van het pdf-formulier en per post te sturen naar: ArtArnhem, Zijpendaalseweg 91, 6814 CG Arnhem. Wij sturen altijd een bevestiging van ontvangst. Indien u die niet binnen 14 dagen heeft gekregen, neem dan contact op via secretariaat@artarnhem.com. Beiden formulieren vindt u op onze site Alleen volledig ingevulde aanmeldingen komen in aanmerking voor een beoordeling. De organisatie is niet verantwoordelijk voor zoekgeraakte post. Begin augustus is de selectieronde. Daarna is inschrijven wellicht nog mogelijk maar komt u op een reservelijst.

2 TOELATING Nadat u bent toegelaten door de ballotagecommissie sturen wij u een bevestiging van deelname. Hiermee kunt u uw deelname definitief maken plus extra beursmateriaal en/of extra entreekaarten bestellen. BEVESTIGING EN BETALING U ontvangt uiterlijk 15 augustus van ons een bevestiging van deelname en de factuur. Let op; pas na ontvangst van de betaling is de deelname definitief! Het verschuldigde bedrag dient uiterlijk 1 september betaald te zijn. Bij annulering tot 1 september brengen we u geen administratiekosten in rekening. Bij een annulering na 1 september kunnen we de gefactureerde kosten helaas niet meer restitueren. Na uw betaling sturen wij u de toegangskaart tot de Koningstraat, de gratis entreekaarten voor genodigden en een digitale uitnodiging die uzelf kunt doorsturen. De toegangskaart heeft een barcode die uw auto toegang geeft tot de Koningstraat; de barcode is geschikt voor gebruik op donderdag of vrijdag voor het lossen van werk; op zondag is het marktplein met de auto vrij toegankelijk om werk in te laden. Tijdens de opbouw kunt u bij de informatiebalie de beursplattegrond, uw standnummer en de badges afhalen.

3 DE EXPOSITIE-MOGELIJKHEDEN AFMETINGEN & PRIJZEN STANDS De stands bestaan uit een vloeroppervlak in een tweetal formaten, die geheel naar eigen inzicht in te richten zijn. Kosten stand met complete basisvoorzieningen zijn: Stand A vloeroppervlakte van 3 x 1,5 m a 150,- Stand B vloeroppervlakte van 4 x 2 m a 225,- Prijzen van een stand met afwijkende formaten en/of inrichtingsmateriaal zijn op aanvraag en in overleg mogelijk. Bij bovenstaande kosten zijn inbegrepen: - standaardverlichting met duo-spots of pendelspots afhankelijk van de standindeling; - twee stoelen - 3 gratis entreebewijzen geldig op alle beursdagen - uitgebreide vermelding op de site - vermelding in de promotiefolder voor bezoekers Extra s te huur: - klaptafels van 60x90 à 6,00 - extra wandcontactdoos a 1.000W a 20,- - extra entreekaarten met 50% korting Alle prijzen zijn excl. 21% btw. Let op: op het bevestigingsformulier, wat u na toelating toegestuurd zal worden, kunt u uw definitieve keuze en bestelling voor extra beursmateriaal opgeven. OPBOUW / INRICHTEN EN AFBOUW OPBOUWTIJDEN Donderdag 29 oktober van tot uur vrijdag 30 oktober vanaf tot uur (markt eindigt om ± 13.00u) Uw stand moet uiterlijk vrijdag om uur ingericht zijn dit i.v.m. de opening van de beurs. AFBOUWTIJDEN Zondag ná uur (beslist niet vroeger) en vóór uur. LADEN EN LOSSEN BELANGRIJK; ivm. de markt is het niet altijd mogelijk uw auto tot voor de zij-ingang van Dudok te parkeren. De ingang is met uw auto goed bereikbaar op donderdag tot 15.00u en vrijdag na 13.00u. Alle voertuigen die gelost en geladen worden dienen zo snel mogelijk op een parkeerplaats/terrein gezet te worden.

4 Op donderdagmiddag begint men met de opbouw van de vrijdagmarkt. Auto's die in de weg staan worden verwijderd. Op de site is informatie over parkeren te vinden. Houdt de toegangsdeuren vrij opdat collega s er goed langs kunnen. Voor het lossen van de goederen (tijdens de inrichting) wordt door de organisatie per deelnemer een barcode beschikbaar gesteld die toegang geeft tot de markt. Deze barcode is alleen geschikt voor gebruik tijdens de beursdagen. ROUTEBESCHRIJVING NAAR DE KONINGSTRAAT Volg de borden richting Arnhem-Centrum. Op de Centrumring de borden parkeergarage Broerenstraat volgen. Hier gaat u niet rechts de garage in, maar rijdt u rechtdoor (links ziet u dan al de kerk). Gebruik de barcode om de toegangspaal tot het plein te laten zakken. VOLG NOOIT EEN ANDERE AUTO! Direct rechts bevindt zich brasserie Dudok, waarboven de Ranzowzaal is. FACEBOOK We zijn te vinden op facebook; wordt vriend en volg ons op facebook en help mee de beurs nog meer bekendheid te geven. HUISHOUDELIJK REGLEMENT 1. Vóór het inrichten van uw stand dient u zich te melden bij de organisatie. U ontvangt de badges en een plattegrond waarop uw stand is aangegeven. De badges dienen zichtbaar op de kleding te worden gedragen. Personen zonder badge hebben geen gratis toegang tot de beurs. 2. Op zaterdag en zondag kunt u een half uur vóór de openingstijd weer bij uw stand terecht, dat wil zeggen vanaf uur. (via de ingang voor rolstoelen) Een ieder dient de beurs uiterlijk een half uur na sluitingstijd te hebben verlaten. 3. Alle deelnemers worden geacht gedurende de openingstijden van de kunstbeurs zelf aanwezig te zijn. Indien dit niet mogelijk is dient u voor een representant te zorgen. 4. De Ranzowzaal is goed afgesloten en beveiligd. U blijft echter te allen tijde zelf voor uw werk en goederen verantwoordelijk. ArtArnhem kan niet aansprakelijk worden gesteld voor diefstal of schade, van welke aard dan ook, voortvloeiend uit uw aanwezigheid tijdens de beursdagen. U bent verplicht tijdens openingsuren bij uw stand aanwezig te zijn of te zorgen voor vervanging. 5. De organisatie behoudt zich het recht voor die objecten te verwijderen die niet aan het beoogde kwaliteitsniveau beantwoorden. 6. Het is niet toegestaan zonder overleg buiten de toegewezen standruimte extra werk en/of tafels, e.d. te plaatsen.

5 7. U dient zelf te zorgen voor eventueel benodigde extra expositiemateriaal en/of meubiliar. 8. Verpakkingsmateriaal dient buiten gezichtsveld opgeslagen te worden, bijvoorbeeld onder een afgerokte tafel, of op een daartoe aangewezen plaats. Afval dient in de daarvoor bestemde bakken te worden gedeponeerd. Uw stand dient schoon opgeleverd te worden. 9. In gevallen waarin dit reglement niet voorziet, beslist de organisatie van de beurs. Beroep tegen deze beslissing is niet mogelijk. De organisatie is aanwezig en herkenbaar d.m.v. een badge. 10. Handelen in strijd met de bepalingen van dit reglement kan verwijdering van de beurs betekenen. 11. Veiligheidsvoorschriften Het gebruik van brandbare oliën, vloeibaar gas en open vuur is verboden. Deelnemers en bezoekers zijn verplicht alle aanwijzingen van politie, brandweer en leden van de organisatie op te volgen.

6

Beursinformatie ArtArnhem FineArts 2015

Beursinformatie ArtArnhem FineArts 2015 Beursinformatie ArtArnhem FineArts 2015 OPENINGSTIJDEN KUNSTBEURS Vrijdag 30 oktober van 18.00-22.00u Zaterdag 31 oktober van 11.00-21.00u Zondag 1 november 11.00-18.00u LOCATIE Eusebiuskerk, Kerkplein

Nadere informatie

Beursinformatie ArtArnhem 2014

Beursinformatie ArtArnhem 2014 Beursinformatie ArtArnhem 2014 OPENINGSTIJDEN KUNSTBEURS Vrijdag 21 november van 18.00-22.00u Zaterdag 22 november van 11.00-21.00u Zondag 23 november 11.00-18.00u LOCATIE Eusebiuskerk, Kerkplein 1 Arnhem

Nadere informatie

Beursinformatie ArtArnhem FineArts 2016

Beursinformatie ArtArnhem FineArts 2016 Beursinformatie ArtArnhem FineArts 2016 OPBOUW / INRICHTEN Donderdag 10 november van 12.00 tot 18.00 uur (Let op: ivm. de opbouw van de markt kunt u op donderdag tot ± 15.00u met uw auto bij de kerk uitladen).

Nadere informatie

Beursinformatie kunstbeurs ArtArnhem 2013

Beursinformatie kunstbeurs ArtArnhem 2013 Beursinformatie kunstbeurs ArtArnhem 2013 OPENINGSTIJDEN KUNSTBEURS Donderdag 28 november 17.00-21.00 uur (17.00-18.00 uitsluitend voor genodigden) Vrijdag 29 november, zaterdag 30 november en zondag 1

Nadere informatie

Voorwaarden: Salland Natuur Fair 13 september 2015, Landgoed Groot Zwaaftink te Heeten

Voorwaarden: Salland Natuur Fair 13 september 2015, Landgoed Groot Zwaaftink te Heeten Voorwaarden: Salland Natuur Fair 13 september 2015, Landgoed Groot Zwaaftink te Heeten Begripsbepalingen In deze voorwaarden wordt verstaan onder: Salland Natuur Fair: De Salland Natuur Fair 2015. Standhouder:

Nadere informatie

FAQ BIO-BEURS PURENESS BIOMECHATECH

FAQ BIO-BEURS PURENESS BIOMECHATECH FAQ BIO-BEURS PURENESS BIOMECHATECH Webshop algemeen Hoe kan ik mijn bestelling wijzigen? U kunt u bestelling wijzigen door rechts bovenin te klikken op mijn account, klantgegevens en dan weborders aan

Nadere informatie

Inschrijfformulier. Kerstmarkt Leidsche Rijn 2013. Zaterdag 14 december van 14.00 tot 21.00 uur & Zondag 15 december van 12.00 tot 17.

Inschrijfformulier. Kerstmarkt Leidsche Rijn 2013. Zaterdag 14 december van 14.00 tot 21.00 uur & Zondag 15 december van 12.00 tot 17. Inschrijfformulier Kerstmarkt Leidsche Rijn 2013 Zaterdag 14 december van 14.00 tot 21.00 uur & Zondag 15 december van 12.00 tot 17.00 uur Inschrijven kan door onderstaand formulier in te vullen en op

Nadere informatie

HANDLEIDING STANDHOUDERS NOA JAARDAG. Stukadoor en Afbouw Vloeren en Terrazzo

HANDLEIDING STANDHOUDERS NOA JAARDAG. Stukadoor en Afbouw Vloeren en Terrazzo HANDLEIDING STANDHOUDERS NOA JAARDAG Stukadoor en Afbouw Vloeren en Terrazzo 5 november 2015 DATUM/LOCATIE/TIJD De beurs wordt gehouden op 5 november 2015 van 14.00 uur tot 20.00 uur in het Hart van Holland

Nadere informatie

De Voorjaarsbeurs Oldambt

De Voorjaarsbeurs Oldambt 17, 18, 19 april 2015 Eextahal Scheemda De Voorjaarsbeurs Oldambt Wilt u zich als ondernemer presenteren bij een breed publiek? Meld u dan nu aan voor de voorjaarsbeurs Oldambt. In het voorjaar van 2015

Nadere informatie

Voor beurs 020-549 34 40

Voor beurs 020-549 34 40 OP- EN AFBOUW vt wonen&design beurs 2015 HANDIGE LINKS & CONTACTGEGEVENS Logistiek coördinator Deelnemerssite Deelnemershandboek Lees hier alles dat je als deelnemer moet weten m.b.t. de beurs. Ook vind

Nadere informatie

DERDE EDITIE UITVAARTBEURS AMSTERDAM

DERDE EDITIE UITVAARTBEURS AMSTERDAM DERDE EDITIE UITVAARTBEURS AMSTERDAM Op zaterdag 14 april 2018 (van 10.00 16.00 uur) wordt de derde Amsterdamse uitvaartbeurs gehouden. In de Westerkerk aan de Prinsengracht presenteert de uitvaartbranche

Nadere informatie

HANDLEIDING STANDHOUDERS JAARDAG. Plafond en Wand

HANDLEIDING STANDHOUDERS JAARDAG. Plafond en Wand HANDLEIDING STANDHOUDERS JAARDAG Plafond en Wand 6 november 2015 DATUM/LOCATIE/TIJD De beurs wordt gehouden op 6 november 2015 van 14.00 uur tot 20.00 uur in het Hart van Holland te Nijkerk. De adresgegevens

Nadere informatie

TT05 - Brochure verhuur + Prijslijst Taart & Trends 2015. Opbouw dag: donderdag 1 oktober. Beursdagen: vrijdag 2 en zaterdag 3 oktober.

TT05 - Brochure verhuur + Prijslijst Taart & Trends 2015. Opbouw dag: donderdag 1 oktober. Beursdagen: vrijdag 2 en zaterdag 3 oktober. TT05 - Brochure verhuur + Prijslijst Taart & Trends 2015 Opbouw dag: donderdag 1 oktober. Beursdagen: vrijdag 2 en zaterdag 3 oktober. 1. Omschrijving tariefopbouw standruimtes: Standruimtes zijn er in

Nadere informatie

BETONMARKT - BETONDAG 2018

BETONMARKT - BETONDAG 2018 UITNODIGING EN INFORMATIE VOOR EXPOSANTEN BETONMARKT - BETONDAG 2018 Hét kennisnetwerk voor de betonbouw IN DEZE FOLDER: ALGEMENE BEURSINFORMATIE INSCHRIJFFORMULIER STAND INFORMATIE STANDBOUW INFORMATIE

Nadere informatie

ALGEMENE VOORWAARDEN & HUISREGELS

ALGEMENE VOORWAARDEN & HUISREGELS 1 ALGEMENE VOORWAARDEN & HUISREGELS 1. Inschrijving De standhouder tekent via de online inschrijvingsfiche in en dit ten laatste op maandag 23 februari 2015. Belangrijk; een inschrijving betekent niet

Nadere informatie

Cursus PDL Coach. Cursus PDL coach: 11 mei Verdiepingscursus voor PDLcoaches: 22 juni Voor wie is de cursus PDL coach?

Cursus PDL Coach. Cursus PDL coach: 11 mei Verdiepingscursus voor PDLcoaches: 22 juni Voor wie is de cursus PDL coach? Cursus PDL Coach Cursus PDL coach: 11 mei 2018 Verdiepingscursus voor PDLcoaches: 22 juni 2018 Voor wie is de cursus PDL coach? Heb je de PDL-training gevolgd en heb je ook altijd al het enthousiasme voor

Nadere informatie

INFORMATIE VOOR EXPOSANTEN DRONGO talenfestival vrijdag 25 en zaterdag 26 september

INFORMATIE VOOR EXPOSANTEN DRONGO talenfestival vrijdag 25 en zaterdag 26 september INFORMATIE VOOR EXPOSANTEN DRONGO talenfestival vrijdag 25 en zaterdag 26 september INHOUD Algemene informatie en contactgegevens pag. 2 Opbouw en afbouw pag. 3 Route en parkeren pag. 4 De stand pag. 5

Nadere informatie

BOSSEVE LAEFTJ (Braderie en vrijmarkt Boshoven-Weert) Zondag 26 juni 2016

BOSSEVE LAEFTJ (Braderie en vrijmarkt Boshoven-Weert) Zondag 26 juni 2016 Geachte heer/mevrouw, BOSSEVE LAEFTJ (Braderie en vrijmarkt Boshoven-Weert) Zondag 26 juni 2016 Ook dit jaar organiseert FC Oda weer haar jaarlijkse braderie en vrijmarkt. Vanaf dit jaar onder de naam

Nadere informatie

ALGEMENE REGELS HUISVESTING

ALGEMENE REGELS HUISVESTING ALGEMENE REGELS HUISVESTING Huisregels opgesteld en aangeboden door Het Kantoor Archief. (01-01-2013) Algemeen Openingstijden verhuurbeheer : maandag t/m vrijdag van 09.00 tot 17.30 uur Openingstijden

Nadere informatie

Kofferbakverkoop Breepark Inschrijfformulier

Kofferbakverkoop Breepark Inschrijfformulier Kofferbakverkoop Breepark Inschrijfformulier Inschrijfformulier Kofferbakverkoop Breepark Naam Telefoonnummer E-mail Woonplaats Kenteken auto o o Ik ga akkoord met de kosten voor de stand van 10,- voor

Nadere informatie

PRAKTISCHE INFORMATIE

PRAKTISCHE INFORMATIE 1 Waar? Flanders Expo Maaltekouter 1 BE-9051 Gent www.flandersexpo.be 2 Wanneer? Openingsuren Green Zondag 2 September 2018 Maandag 3 September 2018 Dinsdag 4 September 2018 van 9u30 tot 18u van 13u tot

Nadere informatie

STANDHOUDERSHANDBOEK. Land- & Tuinbouwbeurs Oost-Nederland / Achterhoek. 3, 4 en 5 juni 2015. Zelhem

STANDHOUDERSHANDBOEK. Land- & Tuinbouwbeurs Oost-Nederland / Achterhoek. 3, 4 en 5 juni 2015. Zelhem Locatie: Ruurloseweg Hoek Petersdijk Zelhem Data: Woensdag 3 juni 2015 Donderdag 4 juni 2015 Vrijdag 5 juni 2015 STANDHOUDERSHANDBOEK Land- & Tuinbouwbeurs Oost-Nederland / Achterhoek Organisatie: CNO-Expo

Nadere informatie

STANDHOUDERS HANDBOEK

STANDHOUDERS HANDBOEK STANDHOUDERS HANDBOEK Geachte beursdeelnemer, U gaat exposeren op de Kampeer Fiets en Wandelbeurs, en voor een optimaal resultaat van uw deelname is het belangrijk dat u deze beurs goed voorbereidt. Als

Nadere informatie

STANDHOUDERS HANDBOEK

STANDHOUDERS HANDBOEK Locatie: Strandheem Parkweg 5 9865 VN Opende STANDHOUDERS HANDBOEK Data: Dinsdag 5 juni 2018 Woensdag 6 juni 2018 Donderdag 7 juni 2018 Dagelijks geopend van 13.00 21.30 uur Organisatie: CNO-Expo Johan

Nadere informatie

Nr.1 OPBOUWINSTRUCTIES 1. INLEIDING 2. DIENSTEN. Hieronder vindt u de opbouwinstructies voor de HABITAT beurs 2016.

Nr.1 OPBOUWINSTRUCTIES 1. INLEIDING 2. DIENSTEN. Hieronder vindt u de opbouwinstructies voor de HABITAT beurs 2016. OPBOUWINSTRUCTIES Nr.1 LIEGE EXPO (FIL) Avenue Maurice Denis, 4 4000 Luik Belgium salonhabitat@liegeexpo.be Tel.: 0032(0)4 228.77.64 Fax: 0032(0)4 227.18.95 1. INLEIDING Hieronder vindt u de opbouwinstructies

Nadere informatie

Deelnamereglement Lichtjesmarkt 2014

Deelnamereglement Lichtjesmarkt 2014 Deelnamereglement Lichtjesmarkt 2014 Artikel 1. Begripsomschrijving A. Organisatie De Lichtjesmarkt 2014 is een initiatief van de Stichting Lichtjesfeest Heilig Landstichting in samenwerking met Museumpark

Nadere informatie

Welkom bij het beurshandboek van LaboramaLux

Welkom bij het beurshandboek van LaboramaLux Welkom bij het beurshandboek van LaboramaLux Via dit document willen wij u bijkomende informatie geven betreffende uw deelname aan LaboramaLux. U kunt hier een overzicht terugvinden van alle praktische

Nadere informatie

MAILING MARKTPROGRAMMA SEIZOEN 2017 LE COLLECTIONNEUR v.o.f

MAILING MARKTPROGRAMMA SEIZOEN 2017 LE COLLECTIONNEUR v.o.f MAILING MARKTPROGRAMMA SEIZOEN 2017 LE COLLECTIONNEUR v.o.f Geachte standhouder, Graag brengen wij u weer op de hoogte met deze mailing van de door ons georganiseerde markten seizoen 2017. Wij starten

Nadere informatie

Voorwaarden standhouders/ Event Castle of Dreams/ Kasteel Schaloen

Voorwaarden standhouders/ Event Castle of Dreams/ Kasteel Schaloen Voorwaarden standhouders/ Event Castle of Dreams/ Kasteel Schaloen Standplaatsen Deelnemers dienen op de hoogte te zijn van de volgende groepen: Handel in reguliere goederen: De handelaar verkoopt goederen

Nadere informatie

VEILIGHEIDSWEEKEND 2012 Algemene informatie

VEILIGHEIDSWEEKEND 2012 Algemene informatie VEILIGHEIDSWEEKEND 2012 Algemene informatie ADRES VAN DE BEURS Gemeentehallen Kloosterstraat 32 9820 Merelbeke OPBOUW Dinsdag 30 oktober Woensdag 31 oktober van 17u00 tot 22u00 van 08u00 tot 22u00 De opbouw

Nadere informatie

Informatie voor exposanten

Informatie voor exposanten Informatie voor exposanten LOCATIE Adres: Expo Houten Meidoornkade 24 3992 AE Houten TIJDEN Opbouw Woensdag 8 maart 10.00 20.00 Donderdag 9 maart 08.00 09.30 alleen voor kleine spullen en promotiemateriaal

Nadere informatie

REGLEMENT NSV Plein 2017 Vakbeurs

REGLEMENT NSV Plein 2017 Vakbeurs REGLEMENT NSV Plein 2017 Vakbeurs Op zondag 9 en maandag 10 april 2017 wordt het NSV Plein 2017 gehouden. Hiervoor is het onderstaande reglement opgesteld. Algemene bepalingen Organisatie: Nederlandse

Nadere informatie

Factsheet MissionPlaza mei 2016

Factsheet MissionPlaza mei 2016 Factsheet MissionPlaza 2016 13-16 mei 2016 Organisatie MissionPlaza MissionPlaza wordt georganiseerd door MissieNederland i.s.m. St. Opwekking. Het correspondentieadres is: MissieNederland Hoofdstraat

Nadere informatie

Algemene voorwaarden Jeroen van Zoggel Transport Podiumverhuur

Algemene voorwaarden Jeroen van Zoggel Transport Podiumverhuur Algemene voorwaarden Jeroen van Zoggel Transport Podiumverhuur Artikel 1: Annulering a) Dit dient schriftelijke of per E-mail te geschieden. b) Indien de reservering tot 10 dagen, voordat de huurperiode

Nadere informatie

Openingstijden Bio-beurs januari uur 24 januari uur

Openingstijden Bio-beurs januari uur 24 januari uur Openingstijden Bio-beurs 2019 23 januari 11.00-21.00 uur 24 januari 10.00-19.00 uur Bio-beurs, dé biologische vakbeurs De Bio-beurs is de grootste nationale vakbeurs voor professionals in de biologische

Nadere informatie

INFORMATIEBROCHURE LADIES NIGHT. vintage

INFORMATIEBROCHURE LADIES NIGHT. vintage INFORMATIEBROCHURE LADIES NIGHT vintage Ladies Night Beste lezer, De eerste Ladies Night bij Dekker Zoetermeer is een feit! Deze avond zal plaatsvinden in de partyvleugel bij Dekker Zoetermeer. Deze partyvleugel

Nadere informatie

Informatie/Handboek Standhouders. Kerstfair 2015

Informatie/Handboek Standhouders. Kerstfair 2015 Informatie/Handboek Standhouders Kerstfair 2015 Beste lezer, Vorig jaar vond de eerste editie van de kerstfair bij Dekker Zoetermeer plaats. Maar liefst 3200 bezoekers hebben vorig jaar onze kerstfair

Nadere informatie

MAILING MARKTPROGRAMMA SEIZOEN 2019 LE COLLECTIONNEUR v.o.f

MAILING MARKTPROGRAMMA SEIZOEN 2019 LE COLLECTIONNEUR v.o.f MAILING MARKTPROGRAMMA SEIZOEN 2019 LE COLLECTIONNEUR v.o.f Geachte standhouder, Graag brengen wij u weer op de hoogte met deze mailing van de door ons georganiseerde markten seizoen 2019. In tegenstelling

Nadere informatie

Brochure verhuur + Prijslijst Taart & Trends 2014

Brochure verhuur + Prijslijst Taart & Trends 2014 Brochure verhuur + Prijslijst Taart & Trends 2014 Opbouw dag: donderdag 2 oktober. Beursdagen: vrijdag 3 en zaterdag 4 oktober. 1. Omschrijving tariefopbouw standruimtes: Standruimtes zijn er in verschillende

Nadere informatie

Informatie standhouders Safari Restaurant

Informatie standhouders Safari Restaurant Informatie standhouders Safari Restaurant Informatie standhouders Safari Restaurant 1/5 Algemene informatie Locatie: Aan-/afvoer materiaal: Opbouwtijd: Safari Restaurant. U dient zich na aankomst bij de

Nadere informatie

De Workshops worden vanaf 2015 onderverdeeld in 2 verschillende vormen. De Exclusieve workshops en de Aanschuifworkshops.

De Workshops worden vanaf 2015 onderverdeeld in 2 verschillende vormen. De Exclusieve workshops en de Aanschuifworkshops. TT04-2015 Workshopstandhouders Taart &Trends-beurs. Tijdens Taart en Trends 2015 is het voor gespecialiseerde workshopbedrijven en bedrijven die naast de webshop/winkelactiviteiten ook workshops en opleidingen

Nadere informatie

Bestelformulieren Let op! Bestelformulieren tijdig insturen!

Bestelformulieren Let op! Bestelformulieren tijdig insturen! Bestelformulieren Let op! Bestelformulieren tijdig insturen! 1 Overzicht bestelformulieren en deadlines Formulier: Verplicht Deadline: formulier: Badges ja vrij. 1 september Ingevuld: Naamsvermelding op

Nadere informatie

ALL-INCLUSIEF SPORTBEURS-ARRANGEMENTEN SPORT-NET ZONDAG 09 MAART 2014 1. BASIS SPORT-NET STANDHUUR BEURSARRANGEMENT

ALL-INCLUSIEF SPORTBEURS-ARRANGEMENTEN SPORT-NET ZONDAG 09 MAART 2014 1. BASIS SPORT-NET STANDHUUR BEURSARRANGEMENT ALL-INCLUSIEF SPORTBEURS-ARRANGEMENTEN SPORT-NET ZONDAG 09 MAART 2014 Er zijn op de beurs Sport-Net 3 varianten van beursarrangementen: 1. Basis Arrangement 2. Sportbond Arrangement 3. VIP Arrangement

Nadere informatie

Algemene Voorwaarden We Love Fairs. Artikel 1 Begrippen

Algemene Voorwaarden We Love Fairs. Artikel 1 Begrippen Algemene Voorwaarden We Love Fairs Artikel 1 Begrippen Algemene Voorwaarden: de onderhavige algemene voorwaarden welke onlosmakelijk deel uitmaken en van toepassing zijn op alle overeenkomsten van deelname

Nadere informatie

Deelnemingsaanvraag 58 e INTERNATIONALE BEURS VAN DE BOUW, RENOVATIE EN BINNENHUISINRICHTING

Deelnemingsaanvraag 58 e INTERNATIONALE BEURS VAN DE BOUW, RENOVATIE EN BINNENHUISINRICHTING De beurs «BATIBOUW» wordt georganiseerd door FISA OPERATIONS NV (hieronder «FISA»): Lenniksebaan 451 - B-1070 Brussel Dit document omvat, vanwege de «Kandidaat-Exposant», een Deelnemingsaanvraag aan de

Nadere informatie

Openingstijden Bio-beurs januari uur 23 januari uur

Openingstijden Bio-beurs januari uur 23 januari uur Openingstijden Bio-beurs 2020 22 januari 11.00-21.00 uur 23 januari 10.00-19.00 uur Bio-beurs, dé biologische vakbeurs De Bio-beurs is de grootste nationale vakbeurs voor professionals in de biologische

Nadere informatie

HORECABEURSGOES Dé vakbeurs van Zuid-West Nederland en Vlaanderen 10 t/m 12 maart 2014

HORECABEURSGOES Dé vakbeurs van Zuid-West Nederland en Vlaanderen 10 t/m 12 maart 2014 HORECABEURSGOES Formulier : Formulier 2: Formulier 3: Formulier 4: Formulier 5: Formulier 6: Formulier 7: Formulier 8: Bedrijfsprofiel en naamsvermelding Exposantenkaarten / parkeerkaarten / uitnodigingskaarten

Nadere informatie

Bedrijfsnaam.. Postcode/Plaats. Telefoon... Mobiel nr KvKH.. geen auto op evenementen terrein. ARTIKEL:..

Bedrijfsnaam.. Postcode/Plaats. Telefoon... Mobiel nr KvKH.. geen auto op evenementen terrein. ARTIKEL:.. 2 daagse OpenLucht Pasar Malam Noorderplein Emmen. ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Nadere informatie

Open Grens-Regio Vogelshow 2015 Onze Vogels Sittard

Open Grens-Regio Vogelshow 2015 Onze Vogels Sittard Secretariaat Organisatie: Huub Mertens P.P.Rubensstraat 32 6137 XX Sittard 06-19053510; huubmertns54@gmail.com Open Grens-Regio Vogelshow 2015 Onze Vogels Sittard Tentoonstellingsregels Inschrijfformulier:

Nadere informatie

Marktvoorwaarden Pinkster Kunstmarkt en Pinkstermarkt Brummen

Marktvoorwaarden Pinkster Kunstmarkt en Pinkstermarkt Brummen Marktvoorwaarden Pinkster Kunstmarkt en Pinkstermarkt Brummen De organisatie van de Pinkster Kunstmarkt en de Pinkstermarkt Brummen is ondergebracht in de niet commerciële Stichting Levenswerken en Feesten

Nadere informatie

VOORWAARDEN VOOR DEELNAME AAN EEN BEURSPRESENTATIE IN EEN COLLECTIEVE IRO STAND

VOORWAARDEN VOOR DEELNAME AAN EEN BEURSPRESENTATIE IN EEN COLLECTIEVE IRO STAND VOORWAARDEN VOOR DEELNAME AAN EEN BEURSPRESENTATIE IN EEN COLLECTIEVE IRO STAND 1. Aanmelding Deelname in een collectieve IRO stand is voorbehouden aan leden van IRO, tenzij het een beurs betreft die wordt

Nadere informatie

UITNODIGING EXPOSANTEN BETONDAG 2015 DONDERDAG 19 NOVEMBER - DE DOELEN ROTTERDAM

UITNODIGING EXPOSANTEN BETONDAG 2015 DONDERDAG 19 NOVEMBER - DE DOELEN ROTTERDAM UITNODIGING EXPOSANTEN BETONDAG DONDERDAG 19 NOVEMBER - DE DOELEN ROTTERDAM Inclusief Inschrijfformulier Algemene beursinformatie De Betondag is hét jaarlijkse ontmoetingspunt van betonminnend, bouwend

Nadere informatie

NIEUWE VOORWAARDEN VOOR KANDIDAAT STANDHOUDERS WEKELIJKSE ZATERDAG - NAMIDDAG ROMMELMARKT SINT- NIKLAAS. rommelmarkt op de Esplanade aan het

NIEUWE VOORWAARDEN VOOR KANDIDAAT STANDHOUDERS WEKELIJKSE ZATERDAG - NAMIDDAG ROMMELMARKT SINT- NIKLAAS. rommelmarkt op de Esplanade aan het AANDACHT!!! NIEUWE VOORWAARDEN VOOR KANDIDAAT STANDHOUDERS WEKELIJKSE ZATERDAG - NAMIDDAG ROMMELMARKT SINT- NIKLAAS Geldig vanaf Zaterdag 01 januari 2011 voor de wekelijkse Zaterdagnamiddag rommelmarkt

Nadere informatie

INFORMATIEBROCHURE STANDHOUDERS

INFORMATIEBROCHURE STANDHOUDERS INFORMATIEBROCHURE STANDHOUDERS Dekker Zoetermeer Scheglaan 12 2718 KZ Zoetermeer T. 079-3684242 W. www.dekkerzoetermeer.nl E. sales@dekkerzoetermeer.nl IBIZA, BUBBLES & BBQ Beste lezer, Dekker Zoetermeer

Nadere informatie

BOUWREGELEMENT 2017 25, 26 EN 27 JANUARI 2017 JAARBEURS, UTRECHT WWW.VAKBEURSFACILITAIR.NL

BOUWREGELEMENT 2017 25, 26 EN 27 JANUARI 2017 JAARBEURS, UTRECHT WWW.VAKBEURSFACILITAIR.NL BOUWREGELEMENT 2017 25, 26 EN 27 JANUARI 2017 JAARBEURS, UTRECHT WWW.VAKBEURSFACILITAIR.NL 2 6 Dit bouwreglement is van toepassing op de vakbeurs Facilitair & Gebouwbeheer, die op 25, 26 en 27 januari

Nadere informatie

MX Member 1x2. Wat hebben we van jullie nodig? Material Xperience 2016. 27 28 29 januari 2016, Ahoy Rotterdam

MX Member 1x2. Wat hebben we van jullie nodig? Material Xperience 2016. 27 28 29 januari 2016, Ahoy Rotterdam MX Member 1x2 Wat hebben we van jullie nodig? Material Xperience 2016 27 28 29 januari 2016, Ahoy Rotterdam MX Member 1x2 Wat hebben we van jullie nodig? Wat? Wanneer? Zie pagina 1. Content catalogus uiterlijk

Nadere informatie

IJZERWAKEDORP Ook dit jaar verkoopstands van geselecteerde partners! Informatie voor partners

IJZERWAKEDORP Ook dit jaar verkoopstands van geselecteerde partners! Informatie voor partners IJZERWAKEDORP 2017 Ook dit jaar verkoopstands van geselecteerde partners! Informatie voor partners 1 1. Wat is het IJzerwakedorp op de IJzerwake? Elk jaar komen duizenden Vlamingen bijeen in Steenstrate,

Nadere informatie

INSCHRIJVING SOUNDS OF LOVE TROUWBEURZEN

INSCHRIJVING SOUNDS OF LOVE TROUWBEURZEN INSCHRIJVING SOUNDS OF LOVE TROUWBEURZEN Hoofdbeurs met bruidsshows van s werelds grootste bruidshuis; Koonings Bruidsmode. Deze beurs vindt plaats op zaterdagavond 24 oktober van 18:00 uur tot 22:00 uur

Nadere informatie

Opbouw/Afbouw.

Opbouw/Afbouw. Opbouw/Afbouw www.jardinexpo.be 1 Toegang: zonder installatie vergunning, is het onmogelijk uw stand op te bouwen. Vergunningen zijn verkrijgbaar aan de ontvangst opbouw, voor alle exposanten in orde van

Nadere informatie

VZW PET-EVENTS IS VRIJGESTELD VAN DE BTW-WETGEVING. ER WORDT DUS GEEN BTW OP UW INSCHRIJVING AANGEREKEND.

VZW PET-EVENTS IS VRIJGESTELD VAN DE BTW-WETGEVING. ER WORDT DUS GEEN BTW OP UW INSCHRIJVING AANGEREKEND. AANVRAAG TOT INSCHRIJVING PETSOTIC EXPO - EXPO HALLEN ROESELARE, BELGIE - 11 SEPTEMBER 2016-10u 17u Petsotic Expo is een uitgave van VZW Pet-Events (met zetel te 8940 Geluwe, Voorhoek 38). Stuur dit formulier

Nadere informatie

DEELNEMERS REGLEMENT

DEELNEMERS REGLEMENT DEELNEMERS REGLEMENT International Whisky Festival / Whisky Live Leiden 2009 Openingstijden bezoekers: Vrijdag 13 november 2009 van 13.00 tot 17.00 uur (VIP sessie) van 19.00 tot 23.00 uur Zaterdag 14

Nadere informatie

Voorwaarden: onderhavige algemene voorwaarden. ARTIKEL 3: Inschrijven en bevestigen workshop.

Voorwaarden: onderhavige algemene voorwaarden. ARTIKEL 3: Inschrijven en bevestigen workshop. ARTIKEL 1: Definities. Opdrachtgever: de natuurlijke persoon of rechtspersoon, met wie een overeenkomst met betrekking tot deelname aan een workshop is gesloten. Workshop deelnemer: de natuurlijke persoon

Nadere informatie

Standbouw bestellen (indien u van plan bent zelf platen te laten maken) Voor het bestellen van standbouw worden de volgende afmetingen gehanteerd:

Standbouw bestellen (indien u van plan bent zelf platen te laten maken) Voor het bestellen van standbouw worden de volgende afmetingen gehanteerd: Technische faciliteiten Evenementenhal Hardenberg BV Elektriciteitsaansluiting 220 Volt Standaard tot 10 Ampère 2.000 Watt. Wanneer u meer vermogen nodig heeft, dient u een krachtaansluiting te nemen of

Nadere informatie

Lifestyle Beurs TROTS OP... MEPPEL M E P P E L O N D E R 1 D A K Z AT E R D A G 8 N O V 2 0 1 4 D E K O P E R E N H O O G T E

Lifestyle Beurs TROTS OP... MEPPEL M E P P E L O N D E R 1 D A K Z AT E R D A G 8 N O V 2 0 1 4 D E K O P E R E N H O O G T E Lifestyle Beurs TROTS OP... MEPPEL M E P P E L O N D E R 1 D A K Z AT E R D A G 8 N O V 2 0 1 4 D E K O P E R E N H O O G T E Lifestyle Beurs TROTS OP MEPPEL Op zaterdag 8 november 2014 zal de eerste editie

Nadere informatie

Huurvoorwaarden Sporthal De Sophiahal

Huurvoorwaarden Sporthal De Sophiahal Huurvoorwaarden Sporthal De Sophiahal Artikel 1 definities In het hierna volgende artikelen wordt verstaan onder: a. Sporthal: de beide sporthallen die bekend staan onder de naam Sporthal De Sophiahal

Nadere informatie

Beoordelingscommissie De Beoordelingscommissie bestaat uit Organisatoren vanuit Amsterdam RAI en beursmanager Roelant Groen.

Beoordelingscommissie De Beoordelingscommissie bestaat uit Organisatoren vanuit Amsterdam RAI en beursmanager Roelant Groen. Specifieke Voorwaarden Deelname De bepalingen waaronder aan Fleet Expo 2013 (hierna te noemen: het Evenement) kan worden deelgenomen, zijn vastgelegd in de Specifieke Voorwaarden (met inbegrip van later

Nadere informatie

Algemene voorwaarden FWT Opleidingen & Trainingen. Artikel 1. Definities

Algemene voorwaarden FWT Opleidingen & Trainingen. Artikel 1. Definities Algemene voorwaarden FWT Opleidingen & Trainingen Artikel 1. Definities Opdrachtgever: de natuurlijke persoon of rechtspersoon, met wie een overeenkomst met betrekking tot deelname aan een cursus is gesloten.

Nadere informatie

Informatiebrochure BrAntbeurs 8/11/2018

Informatiebrochure BrAntbeurs 8/11/2018 Informatiebrochure BrAntbeurs 8/11/2018 1 1. Dankwoord Allereerst willen wij u graag bedanken voor uw inschrijving en deelname aan de BrAntbeurs. Er werd ons gevraagd deze beurs voor de allereerste keer

Nadere informatie

Algemene Voorwaarden evenementen, magazine en sponsoring Digitalezorg.nl. Artikel 1: Begripsbepalingen, algemene bepalingen

Algemene Voorwaarden evenementen, magazine en sponsoring Digitalezorg.nl. Artikel 1: Begripsbepalingen, algemene bepalingen Algemene Voorwaarden evenementen, magazine en sponsoring Digitalezorg.nl Artikel 1: Begripsbepalingen, algemene bepalingen 1. Stichting Digitalezorg.nl organiseert congressen, beurzen, studiedagen, studiereizen

Nadere informatie

DeltionLAN. Reglement

DeltionLAN. Reglement DeltionLAN Reglement Inhoudsopgave Inleiding... 3 1. Accomodatie... 4 2. Deelname... 5 3. Eigen risico... 6 4. Gedrag... 7 5. Brand Preventie... 8 6. Apparatuur... 9 7. Eten en drinken...10 8. Illegale

Nadere informatie

Algemene voorwaarden cursussen F.R.B. Fotografie. Artikel 1. Definities. Artikel 2. Toepasselijkheid. Pagina 1 van 6

Algemene voorwaarden cursussen F.R.B. Fotografie. Artikel 1. Definities. Artikel 2. Toepasselijkheid. Pagina 1 van 6 1 Algemene voorwaarden cursussen F.R.B. Fotografie Pagina 1 van 6 Artikel 1. Definities Opdrachtgever: de natuurlijke persoon of rechtspersoon, met wie een overeenkomst met betrekking tot deelname aan

Nadere informatie

Elektriciteitsaansluiting 220 Volt Standaard tot 10 Ampère 2.000 Watt. Wanneer u meer vermogen nodig heeft, dient u een krachtaansluiting te nemen.

Elektriciteitsaansluiting 220 Volt Standaard tot 10 Ampère 2.000 Watt. Wanneer u meer vermogen nodig heeft, dient u een krachtaansluiting te nemen. Technische faciliteiten Evenementenhal Hardenberg BV Elektriciteitsaansluiting 220 Volt Standaard tot 10 Ampère 2.000 Watt. Wanneer u meer vermogen nodig heeft, dient u een krachtaansluiting te nemen.

Nadere informatie

Algemene voorwaarden Parkeergarages

Algemene voorwaarden Parkeergarages INHOUDSOPGAVE Algemene voorwaarden Parkeergarages HOOFDSTUK I - ALGEMEEN... 2 Artikel 1. Begripsbepaling... 2 Artikel 2. Algemene voowaarden van toepassing voor kortparkeerders en abonnementhouders...

Nadere informatie

Marktvoorwaarden St. Lef-B geldend voor de Pinkster Kunstmarkt Brummen en Pinkstermarkt Brummen

Marktvoorwaarden St. Lef-B geldend voor de Pinkster Kunstmarkt Brummen en Pinkstermarkt Brummen Marktvoorwaarden St. Lef-B geldend voor de Pinkster Kunstmarkt Brummen en Pinkstermarkt Brummen De organisatie van de Pinkster Kunstmarkt en de Pinkstermarkt Brummen is ondergebracht in de niet commerciële

Nadere informatie

REGLEMENT MEERHOVEN24

REGLEMENT MEERHOVEN24 REGLEMENT MEERHOVEN24 1. HET GOEDE DOEL Make- A- Wish Nederland. Deze stichting vervult de allerliefste wensen van kinderen tussen 3 en 18 jaar met een ernstig levensbedreigende ziekte. Door deelname aan

Nadere informatie

ARTIKEL 1. DEFINITIES

ARTIKEL 1. DEFINITIES ARTIKEL 1. DEFINITIES Opdrachtgever: de natuurlijke persoon of rechtspersoon, met wie een overeenkomst met betrekking tot deelname aan een cursus is gesloten. Cursist: de natuurlijke persoon die feitelijk

Nadere informatie

TBIcollegereeksen

TBIcollegereeksen TBIcollegereeksen 2019-2020 Aanmeldingsformulier Ondergetekende meldt zich aan als cursist voor:* Onderscheiding (september - oktober 2019) Collegereeks à 350,- ** Collegereeks inclusief twee werkstukken

Nadere informatie

Mamaplaats Webshop Paviljoen Negenmaandenbeurs2013 5 e editie

Mamaplaats Webshop Paviljoen Negenmaandenbeurs2013 5 e editie Mamaplaats Webshop Paviljoen Negenmaandenbeurs2013 5 e editie Feiten & Cijfers Negenmaandenbeurs Impressie eerdere edities Of bekijk de volgende video-compilatievan het Webshop Paviljoen in 2010: http://www.youtube.com/watch?v=d4dpq7arkxe

Nadere informatie

Deelnemershandboek. 22, 23 en 24 maart 2013 Amsterdam RAI - Hal 1

Deelnemershandboek. 22, 23 en 24 maart 2013 Amsterdam RAI - Hal 1 Deelnemershandboek 22, 23 en 24 maart 2013 Amsterdam RAI - Hal 1 Inhoudsopgave Welkomstwoord... 3 1. Locatie en routebeschrijving... 4 2. Betalingsvoorwaarden... 4 3. Registratie... 5 4. Laden, lossen

Nadere informatie

Charter voor exposanten

Charter voor exposanten Charter voor exposanten Basisrichtlijnen bij deelname Beste exposant, Wij helpen u graag om uw deelname zo succesvol en aangenaam mogelijk te maken. Dit technisch handboek bevat belangrijke informatie

Nadere informatie

REGLEMENT TOEGANGSKAARTEN SALON 2016

REGLEMENT TOEGANGSKAARTEN SALON 2016 REGLEMENT TOEGANGSKAARTEN SALON 2016 FEBIAC vzw Woluwedal 46 bus 6 BE -1200 Brussel Tel. +32 (02)788 64 00 Fax +32(0)2 762 81 71 e-mail: exhibitors@febiac.be website: www.autosalon.be 1 INTRODUCTIE Om

Nadere informatie

Afhandelingstarieven 2013. preferente logistiek dienstverlener van Amsterdam RAI

Afhandelingstarieven 2013. preferente logistiek dienstverlener van Amsterdam RAI Afhandelingstarieven 2013 preferente logistiek dienstverlener van Amsterdam RAI 1 Preferente logistiek dienstverlener Amsterdam RAI: DB Schenker Logistics Nederland Europaplein 2-22 / P9 1078 GZ Amsterdam

Nadere informatie

Huishoudelijk reglement

Huishoudelijk reglement Toernooireglement De wedstrijden worden volgens de algemeen geldende KNVB-regels gespeeld, maar omdat ieder team meerdere wedstrijden moet spelen, is de lengte van de wedstrijden aangepast. De speeltijd

Nadere informatie

Algemene voorwaarden Kerstmarkt Dordrecht 2015 (handelaren)

Algemene voorwaarden Kerstmarkt Dordrecht 2015 (handelaren) Algemene voorwaarden Kerstmarkt Dordrecht 2015 (handelaren) 1. ORGANISATIE Contactgegevens Stichting Dordrecht Marketing Spuiboulevard 99 3311 GN Dordrecht Contactpersonen: Tatiana Jochems, Claudia Blomert

Nadere informatie

Deelnamereglement januari 2015

Deelnamereglement januari 2015 Artikel 1. Standplaatsruimte; hierna te noemen: de stand, wordt toegewezen door de Santa s Village coöperatie UA. ; hierna te noemen: organisatie. Met de wensen van de standhouder; hierna te noemen: exploitant,

Nadere informatie

Handboek Medewerkers. AOVA event 6 t/m 8 maart 2015 Locatie

Handboek Medewerkers. AOVA event 6 t/m 8 maart 2015 Locatie Handboek Medewerkers AOVA event 6 t/m 8 maart 2015 Locatie 1 INDEX Inhoud Hoofdstuk 1 Communicatie... 3 1.1 Belangrijke telefoonnummers... 3 1.2 Calamiteiten... 3 Hoofdstuk 2 Rooster en planning... 4 2.1

Nadere informatie

Algemene voorwaarden mbt trainingen en workshops van CustersCoaching. vallende onder het aanbod van www.authentiekpresenteren.eu

Algemene voorwaarden mbt trainingen en workshops van CustersCoaching. vallende onder het aanbod van www.authentiekpresenteren.eu Algemene voorwaarden mbt trainingen en workshops van CustersCoaching vallende onder het aanbod van www.authentiekpresenteren.eu Artikel 1. Definities Opdrachtgever: de natuurlijke persoon of rechtspersoon,

Nadere informatie

OPBOUW/AFBOUW.

OPBOUW/AFBOUW. OPBOUW/AFBOUW www.salonhabitat.be 1 Toegang: zonder installatie vergunning, is het onmogelijk uw stand op te bouwen. Vergunningen zijn verkrijgbaar aan de ontvangst opbouw, voor alle exposanten in orde

Nadere informatie

STANDHOUDERS HANDBOEK

STANDHOUDERS HANDBOEK Locatie: Velder 10 5298 LE Liempde STANDHOUDERS HANDBOEK Data: Woensdag 6 september 2017 Donderdag 7 september 2017 Dagelijks geopend van 09.30 18.00 uur Organisatie: CNO-Expo Johan Wolters Margreet Heering

Nadere informatie

09 maart 2012 Pagina 1 van 5. Algemene voorwaarden De Markt van Tafel4.

09 maart 2012 Pagina 1 van 5. Algemene voorwaarden De Markt van Tafel4. Algemene voorwaarden De Markt van Tafel4. Onderstaande voorwaarden zijn van toepassing op alle te sluiten overeenkomsten met Stichting Tafel4, handelend onder de naam De Markt van Tafel4, hierna te noemen

Nadere informatie

Ondernemersbeurs De Kempen, dat zijn wij! 4 en 5 juni 2015

Ondernemersbeurs De Kempen, dat zijn wij! 4 en 5 juni 2015 Ondernemersbeurs De Kempen, dat zijn wij! 4 en 5 juni 2015 Kempisch Bedrijvenpark te Hapert - - Bankrekening NL04RABO.0302.0666.16 Inhoudsopgave ALGEMENE INFORMATIE DEELNAMEMOGELIJKHEDEN PRAKTISCHE INFORMATIE

Nadere informatie

HANDLEIDING STANDHOUDERS

HANDLEIDING STANDHOUDERS HANDLEIDING STANDHOUDERS JAARDAG PLAFOND EN WAND 2014 03 oktober 2014 NOA secretariaat NVF secretariaat Nieuweweg 226 Westerhoutpark 10 3905 LT VEENENDAAL 2012 JM HAARLEM DATUM/LOCATIE/TIJD De beurs wordt

Nadere informatie

Algemene voorwaarden La Lègerie

Algemene voorwaarden La Lègerie Algemene voorwaarden La Lègerie 1. Boekingen La Legèrie neemt alleen boekingen in behandeling van personen vanaf 18 jaar. La Lègerie behoudt zich het recht voor om te allen tijde zonder opgaaf van redenen

Nadere informatie

Aan de potentiële deelnemers en sponsors Speeldag NL op zondag 15 september 2013 te Hoorn (NH)

Aan de potentiële deelnemers en sponsors Speeldag NL op zondag 15 september 2013 te Hoorn (NH) Aan de potentiële deelnemers en sponsors Speeldag NL op zondag 15 september 2013 te Hoorn (NH) Betreft: Informatie over deelname en sponsoring voor VIJFDE editie van Speeldag NL 2013 Hoorn, januari 2013

Nadere informatie

Algemene voorwaarden ZZP Parade 2017

Algemene voorwaarden ZZP Parade 2017 Algemene voorwaarden ZZP Parade 2017 Deze algemene voorwaarden zijn van toepassing op de deelname van exposant aan de ZZP Parade 2017. Indien de exposant tevens algemene voorwaarden hanteert, zullen deze

Nadere informatie

Uw bedrijf op de Hippiade 2015

Uw bedrijf op de Hippiade 2015 Uw bedrijf op de Hippiade 2015 Nationaal Hippisch Centrum Ermelo 29 augustus Hippiade pony s en voltige - 4 & 5 september Hippiade paarden De KNHS organiseert ieder jaar de Hippiade. Dit zijn dé KNHS outdoorkampioenschappen

Nadere informatie

DEELNEMERSINFORMATIE

DEELNEMERSINFORMATIE DEELNEMERSINFORMATIE 1 Inhoudsopgave Pag. 3 1. Organisatie en contactgegevens 2. Locatie en datum 3. Facturatie 4. Inrichting en uitruimen uniforme standbouw Pag. 4 5. Standbouw algemeen 6. Standbouw Waalsprongplein

Nadere informatie

Algemene Voorwaarden deelname aan de Infopromenade Maastricht Colours You 2015 - Roze Zaterdag Maastricht, 20 juni 2015.

Algemene Voorwaarden deelname aan de Infopromenade Maastricht Colours You 2015 - Roze Zaterdag Maastricht, 20 juni 2015. Algemene Voorwaarden deelname aan de Infopromenade Maastricht Colours You 2015 - Roze Zaterdag Maastricht, 20 juni 2015. 1. Definities De Organisatie: De Standhouder: Infopromenade: Locatie: Stichting

Nadere informatie

Topcompetitie versie 1.3 Pagina 1

Topcompetitie versie 1.3 Pagina 1 Topcompetitie versie 1.3 Pagina 1 Algemene informatie Organisatie Locatie Route FCC Nuland BMX Circuit gelegen aan de Coppensdijk 8a, 5382 JT Vinkel De route wordt vroegtijdig d.m.v. borden aangegeven.

Nadere informatie