Algemene Verkoopvoorwaarden Koru Hotel

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Algemene Verkoopvoorwaarden Koru Hotel"

Transcriptie

1 Algemene Verkoopvoorwaarden Koru Hotel De algemene verkoopvoorwaarden zijn van toepassing op alle transacties. Een reservatie of bestelling bij KORU Hotel plaatsen betekent dat u akkoord gaat met deze voorwaarden. 1.0 Algemeen De producten en diensten aangeboden op onze site zijn ter goeder trouw beschreven. De klant kan hieraan geen rechten ontlenen. Koru Hotel kan in geen geval aansprakelijk worden gesteld voor ongevallen of foutief gebruik van de producten en infrastructuur. 2.0 Betalingen Wij aanvaarden betalingen vooraf via overschrijving als voorschot als bevestiging en garantie van uw reservering. Bij een overschrijving worden je bankgegevens niet via het internet getransfereerd, maar sturen wij u na de betaling van een cadeaubon of reservatie een bevestiging per . Het saldo dient betaald te worden bij de check out de volgende ochtend indien overnachting of op de dag zelf na een vergadering, wellness arrangement, diner of lunch in het restaurant. Er kan ter plaatse betaald worden met bancontact, maestro, visa, mastercard of contant. 3.0 Prijzen Alle prijzen vermeld op onze site of brochure arrangementen zijn inclusief BTW. De prijzen vermeld zijn of per person of per entiteit. De eventuele prijzen die via andere kanalen bezorgd worden zoals , telefoon, andere reserverings sites of de rekening ter plaatse zijn nooit bindend. Bij eventuele discussie zijn enkel de prijzen vermeld op geldig. Hotel Koru kan dus nooit aansprakelijk worden gesteld voor bv. foutieve prijzen die per of telefoon ontvangen werden. 5.0 Openingsuren Het restaurant is open van dinsdag tot en met zaterdag s middags ( 12u tot en met 14u) en s avonds (18u30-21u). Het is mogelijk per telefoon of per te reserveren. Het hotel is open van maandag tot en met zaterdag. De check in is vanaf 16uur en de check out is voor 12uur. Wenst u langer gebruik te maken van de kamer, is dat mogelijk tot 14 uur met een supplement van 30.

2 De wellness is open van maandag tot en met zaterdag van 9uur tot en met 20uur. We werken uitsluitend op afspraak. Zo kunnen we jou perfecte rust en privacy garanderen. Koru Hotel heeft steeds het recht om een aanvraag tot reservatie te weigeren, ook als er plaatsen beschikbaar zijn. Voor dag arrangement wellness/massages met of zonder restaurant. Het aankomstuur wordt steeds op voorhand afgesproken en is bindend zodat we steeds de beste kwaliteit kunnen garanderen. Indien de klant meer dan 15 min. later aankomt dan het afgesproken uur, heeft Koru Hotel het recht de reservatie te annuleren en de volledige som aan te rekenen voor de gemaakte reservatie. 6.0 Reservaties Wat kan je reserveren? Kamers/ Kamers met ontbijt/ Kamer arrangementen/ Dag Arrangementen/ Vergader Arrangementen. Hoe reserveren? Reservaties worden enkel aanvaard met Naam, , telefoon nummer, reservatie aankomstdatum en uur, en het aantal personen. Bij een reservatie of bestelling verklaart U zich akkoord met onze algemene voorwaarden & huisregels. Reservaties worden aanvaard via of telefoon, en worden enkel aanvaard indien deze bevestigd worden door Koru Hotel door middel van een orderbevestiging via . Gelieve uw reservatie te bevestigen met een reservatiewaarborg van minimum 100 voor een reservatie zonder overnachting of minimum 150euro/overnachting. U kan deze cash komen betalen of overschrijven met vermelding van datum die u opgaf bij uw reservatie, op het nummer IBAN: BE BIC:KREDBEBB Uw reservatie is pas definitief na ontvangst van de waarborg. Het resterende bedrag wordt ter plaatse betaald bij check out van de kamer de volgende dag of bij vertrek na uw vergadering of dag arrangement. Nooz behoudt het recht om reservaties te weigeren en zonder meerkost en verwittiging een gelijkwaardige of duurdere kamer/ervaring toe te wijzen volgens beschikbaarheid. 7.0 Cadeaubonnen Hoe gaan we te werk voor de Koru verwenbon? 1) Stuur jouw aanvraag per of geef on seen belletje. Wij geven uw de bon nummer door en de bankgegevens voor de overschrijving. 3) Jij hoeft enkel nog te betalen. Zodra we de betaling hebben ontvangen, sturen we de bon op per in pdf.

3 4) Jij schenkt de cadeaubon en de gelukkige maakt een afspraak met ons. 5) Koru Hotel neemt de volledige verdere afhandeling en verzorging voor haar rekening. Gasten kunnen ook de cadeaubonnen ter plaatse komen kopen en betalen; Bij ontvangst van betaling, krijgt de kopper de bon direct mee. Bestelling van de bon. De klant heeft een formele en bindende bestelling geplaatst zodra de bon is aangemaakt. Deze verbintenis geldt voor elk kanaal: bon per , bon via telefoon of ter plaatse. Aan elke bon is een unieke nummer toegekend. Vanaf dit moment gelden de algemene annulatievoorwaarden (zie 8.0). Waarde van de bon. De inhoud van de bon heeft geen enkele waarde en Koru is hiervoor niet verantwoordelijk. De waarde van de cadeaubon wordt uitsluitend bepaald door zijn unieke nummer en het bedrag van de betaling. Zodra we de betaling van de cadeaubon ontvangen hebben, krijg je een dat jouw unieke nummer van de cadeaubon geactiveerd is met de vermelding van de waarde van de bon in euro. De waarde van de cadeaubon is dus uitsluitend het bedrag van de betaling. Zo krijg je van Koru Hotel alle flexibiliteit om een ander pakket te kiezen bij je reservatie.. precies zoals jij het wil. Geldigheidsduur Onze cadeaubonnen blijven 1 jaar geldig. Heb je een bon van meer dan 1 jaar oud dan kan je deze onbeperkt in de tijd komen omruilen tegen 50% van zijn waarde. Reserveren met de bon. De cadeaubon is altijd met een unieke code en enkel geldig na ontvangst van de betaling. Indien niet werd betaald, nemen we geen reservaties aan. Koru Hotel heeft ten allen tijde het recht het betalingsbewijs op te vragen bij de aankoper van de verwenbon. Wanneer de aankoper dit bewijs niet kan voorleggen, heeft Koru Hotel het recht de bon te weigeren en geen reservaties te aanvaarden. Daarnaast zijn alle andere elementen van de verkoopsvoorwaarden van toepassing, waaronder 6.0 reservaties. Aansprakelijkheid Indien U de bestelling niet ontvangt of wanneer de bestelling beschadigd is, dient u ons daarvan binnen de 10 werkdagen op de hoogte te brengen. Enkel dan zal Koru Hotel u de verliezen vergoeden of een nieuwe bestelling opsturen. 8.0 Annulatievoorwaarden Annulatie van diensten zoals een geplaatste reservatie. Indien men niet tijdig, dit wil zeggen minstens 3 dagen voor de reservatie de afspraak annuleert, of de dag zelf houdt dit in dat men zelf iemand moet zoeken die in uw

4 plaats kan komen, anders dien je de volledige som te betalen voor de gemaakte afspraak als schadevergoeding. Bij het niet komen wordt de volledige som doorgerekend als schadevergoeding, en zal je de rekening ontvangen. Indien met tijdig annuleert (meer dan 1 week op voorhand) blijven de betaalde voorschotten altijd geldig voor het plaatsen van een reservatie op een ander tijdstip. Je kan dan je voorschot gebruiken voor een nieuwe reservatie binnen 1 jaar en voor minstens een gelijkwaardig budget. Reeds betaalde bedragen worden nooit teruggestort. Ook indien er sprake is van overmacht in hoofde van de klant zijn boven vermelde vergoedingen verschuldigd. 9.0 Aansprakelijkheid en huisregels In deze documenten vindt u de aansprakelijkheid en huisregels die van toepassing zijn op onze producten en diensten : Huisregels 10.0 Toepasselijk Recht Op al onze rechtsverhoudingen is het Belgisch recht van toepassing. Voor geschillen tussen ons en onze klanten is de rechtbank van Nivelles bevoegd, tenzij door de wet een andere rechtbank wordt aangewezen. Wij wensen U een aangename en onvergetelijke Koru ervaring. Het Koru team BTW BE Algemene huisregels Iedereen die een boeking bij ons maakt verklaart zich automatisch akkoord met onze algemene voorwaarden. Een reservatie of bestelling bij Koru Hotel plaatsen betekent dat u akkoord gaat met deze voorwaarden. Bij check in, vragen wij u om een formulier in te vullen met uw ID gegevens, nummer plaat en uw visa kaart te tonen als garantie. Huisdieren zijn niet toegestaan binnen het hotel. De kamers zijn pas beschikbaar vanaf 16uur en de check out is om 12uur. Uit hoffelijkheid en voor ieders welzijn is roken binnen nergens toegelaten. Kaarsjes in de kamers zijn ook niet toegestaan. Stads kledij verplicht bij het ontbijt, lunch en diner. Badjassen worden niet toegestaan.

5 Ben je zwanger? Bestaat de kans dat je het bent? Meld het ons in ieder geval. Bent u minder dan 3maanden zwanger, raden wij u niet aan om een massage te doen. Na 3 maanden is het geen probleem. Voor de massages, is het best om een korte zwembroek of bikini aan te doen, om volledig van de massage te kunnen genieten. Badkledij verplicht in de wellness. Tijdens jouw verblijf kan je altijd bijkomende ervaringen aanvragen. Sommige diensten vragen enige voorbereiding en zijn niet altijd mogelijk. Specifieke wensen? Aarzel nooit om het ons te vragen. We zullen al het mogelijke doen om hieraan te voldoen. Het gastenboek dragen wij heel nauw aan het hart. Je doet ons een enorm plezier door jouw ervaringen en suggesties in ons gastenboek te noteren of ons een te sturen. Hartelijk dank! De directie kan in geen enkel geval verantwoordelijk gesteld worden voor verlies van goederen of voor ongevallen. Wanneer schade aangebracht wordt aan ons complex kan u hiervoor de rekening gepresenteerd krijgen. Instellingen van de apparatuur worden ook niet door de klanten gewijzigd. Intieme betrekkingen in de privé duo bad zijn niet toegestaan. Ben je zwanger? Bestaat de kans dat je het bent? Meld het ons in ieder geval. Aansprakelijkheid Als klant bent u zelf verantwoordelijk voor het correcte gebruik van de door Koru Hotel ter beschikking gestelde infrastructuur of van de aangeleverde producten. In geen geval kan Koru Hotel aansprakelijk worden gesteld voor ongevallen, ongelukken, lichamelijke- of materiële schade die veroorzaakt wordt door het gebruik van de door Koru Hotel aangeleverde producten aan de klant of aan een derde. Koru Hotel is niet aansprakelijk en zal tengevolge ook nooit in gebreke gesteld kunnen worden. Wij zullen dus ook niet verplicht zijn tot betaling van schadevergoeding, uit welken hoofde dan ook. Gelieve de accommodatie en producten dan ook op een verantwoorde manier te gebruiken.

Algemene verkoopsvoorwaarden

Algemene verkoopsvoorwaarden Algemene verkoopsvoorwaarden We stellen voor: algemene verkoopsvoorwaarden. De algemene verkoopvoorwaarden zijn van toepassing op alle transacties. Een reservatie of bestelling bij NOOZ plaatsen betekent

Nadere informatie

PRIJZEN ZORGHOTEL DRIE EIKEN

PRIJZEN ZORGHOTEL DRIE EIKEN PRIJZEN ZORGHOTEL DRIE EIKEN Prijzen VERBLIJF VOL PENSION 1 persoon / dag (op basis van éénpersoonskamer) Eerste 30 nachten 85 160 Vanaf 31 nachten 75 140 2 personen / dag (op basis van tweepersoonskamer)

Nadere informatie

SPELREGEL 1 WAT Jongerencentrum Bouckenborgh heeft een uitleendienst van diverse materialen voor het jeugdwerk. SPELREGEL 2 DE ONTLENER De ontlener is een erkende jeugdvereniging of een school uit de Stad

Nadere informatie

HOTELPRIJZEN DRIE EIKEN

HOTELPRIJZEN DRIE EIKEN HOTELPRIJZEN DRIE EIKEN Prijzen kamer + ontbijt half pension vol pension 1 pers 2 pers 1 pers 2 pers 1 pers 2 pers Type 1 1 persoonskamer 107,00 119,00 125,00 Type 2 2 persoonskamer 97,00 64,00 107,00

Nadere informatie

RESERVERING. Restaurant - Feestzalen Den Orchidee Gentse Steenweg, 142 9160 Lokeren

RESERVERING. Restaurant - Feestzalen Den Orchidee Gentse Steenweg, 142 9160 Lokeren RESERVERING Restaurant - Feestzalen Den Orchidee Gentse Steenweg, 142 9160 Lokeren www.denorchidee.be feesten@denorchidee.be Datum Reservatie: Datum Feest: Doel feest Contactgegevens klant Naam en Voornaam

Nadere informatie

Algemene voorwaarden voor de opleidingen en diensten die door People on the Move worden aangeboden.

Algemene voorwaarden voor de opleidingen en diensten die door People on the Move worden aangeboden. Algemene voorwaarden voor de opleidingen en diensten die door People on the Move worden aangeboden. Hoe maak je een afspraak voor een individuele supervisie, coaching of therapiesessie? Je mailt naar Linda.hoeben@forpeopleonthemove.eu

Nadere informatie

Algemene voorwaarden Bistrot du Nord voor verkoop op afstand

Algemene voorwaarden Bistrot du Nord voor verkoop op afstand Algemene voorwaarden Bistrot du Nord voor verkoop op afstand 1. Contactgegevens van Bistrot du Nord Bistrot du Nord Lange Dijkstraat 36 BE 2060 Antwerpen BTW-nummer: 0849273602 Hierna Bistrot du Nord genoemd.

Nadere informatie

Voorwaarden luchthavenvervoer.

Voorwaarden luchthavenvervoer. Voorwaarden luchthavenvervoer. VDB-MULTISERVICES 1 Voorwaarden 2 Goede afspraken maken goede vrienden Onze algemene voorwaarden bevatten alle wederzijdse afspraken zodat u zeker bent van een comfortabele,

Nadere informatie

PRIJZEN DRIE EIKEN. Type 2 2 persoonskamer: 1 pers pers 75.00/pers. Type 3 2 persoonskamer: 1 pers pers 94.

PRIJZEN DRIE EIKEN. Type 2 2 persoonskamer: 1 pers pers 75.00/pers. Type 3 2 persoonskamer: 1 pers pers 94. PRIJZEN DRIE EIKEN Prijzen Type 1 1 persoonskamer: 1 pers 125.00 Type 2 2 persoonskamer: 1 pers 113.00-2 pers 75.00/pers Type 3 2 persoonskamer: 1 pers 156.00-2 pers 94.00/pers Type 4 2 persoonskamer:

Nadere informatie

Gelieve de voorwaarden grondig door te lezen. U dient akkoord te gaan met deze voorwaarden vooraleer u een boeking wenst te maken.

Gelieve de voorwaarden grondig door te lezen. U dient akkoord te gaan met deze voorwaarden vooraleer u een boeking wenst te maken. ALGEMENE VOORWAARDEN KATTENHOTEL ZOO EASY Gelieve de voorwaarden grondig door te lezen. U dient akkoord te gaan met deze voorwaarden vooraleer u een boeking wenst te maken. 1. RESERVEREN Reserveren is

Nadere informatie

SPELREGEL 1 WAT Jongerencentrum Bouckenborgh heeft een uitleendienst van diverse materialen voor het jeugdwerk. SPELREGEL 2 DE ONTLENER De ontlener is een erkende jeugdvereniging of een school uit de Stad

Nadere informatie

Deze algemene voorwaarden zijn van toepassing op de verkoop van producten door ENGELTJEBENGELTJE.

Deze algemene voorwaarden zijn van toepassing op de verkoop van producten door ENGELTJEBENGELTJE. Deze algemene voorwaarden zijn van toepassing op de verkoop van producten door. Het plaatsen van een bestelling op de website van leidt tot de aanvaarding van deze algemene voorwaarden. behoudt zich het

Nadere informatie

Voorwaarden luchthavenvervoer.

Voorwaarden luchthavenvervoer. Voorwaarden luchthavenvervoer. VDB-L&N SERVICES EN VDB-MULTISERVICES BVBA 1 Voorwaarden 2 Goede afspraken maken goede vrienden Onze algemene voorwaarden bevatten alle wederzijdse afspraken zodat u zeker

Nadere informatie

Bij het laattijdig aankomen wordt er aangerekend zoals het uur van reservatie. Kinderen dienen steeds onder toezicht van een volwassene te blijven.

Bij het laattijdig aankomen wordt er aangerekend zoals het uur van reservatie. Kinderen dienen steeds onder toezicht van een volwassene te blijven. Huisregels wellness Het wellness complex is volledig rookvrij. Eigen dranken en eten zijn niet toegelaten. Bij het laattijdig aankomen wordt er aangerekend zoals het uur van reservatie. Kinderen dienen

Nadere informatie

ALGEMENE VOORWAARDEN ALGEMEENHEDEN EN DEFINITIES. 1. Contact gegevens: 2. MINIMUM LEEFTIJD VOOR AANKOOP. De voorwaarden gelden vanaf

ALGEMENE VOORWAARDEN ALGEMEENHEDEN EN DEFINITIES. 1. Contact gegevens: 2. MINIMUM LEEFTIJD VOOR AANKOOP. De voorwaarden gelden vanaf ALGEMENE VOORWAARDEN De voorwaarden gelden vanaf 21.09.2017 De klant dient steeds de algemene voorwaarden te lezen alvorens een bestelling te plaatsen. De klant kan deze steeds raadplegen op www.tuinpoortshop.be

Nadere informatie

Indien één van deze voorwaarden om welke reden dan ook niet rechtsgeldig zou zijn, blijven de overige voorwaarden onverkort van toepassing.

Indien één van deze voorwaarden om welke reden dan ook niet rechtsgeldig zou zijn, blijven de overige voorwaarden onverkort van toepassing. Identiteit van de ondernemer Handelsnaam: FunandPleasure Vennootschapsnaam: Sprince Comm.V Btw nr.: BE 0670.986.018 Maatschappelijke zetel: Veeweidestraat 71, 1070 Anderlecht Contact: info@funandpleasure.be

Nadere informatie

Algemene voorwaarden Art of Dreams voor verkoop op afstand

Algemene voorwaarden Art of Dreams voor verkoop op afstand Algemene voorwaarden Art of Dreams voor verkoop op afstand 1. Contactgegevens Art of Dreams Art of Dreams Sauna Atlantis bvba Markt 14 2430 Laakdal Belgie BTW-nummer: BE0462.366.930 Hierna Art of Dreams

Nadere informatie

Algemene huurvoorwaarden: *Reservering en annulering. *Betaling

Algemene huurvoorwaarden: *Reservering en annulering. *Betaling Algemene huurvoorwaarden: *Reservering en annulering 1. Een aanvraag voor reservering van een vakantiewoning geschiedt via de site www.paraísorioreal.com, per email of telefonisch. Bevestiging wordt verstuurd

Nadere informatie

Algemene voorwaarden De Godevaart voor verkoop op afstand

Algemene voorwaarden De Godevaart voor verkoop op afstand Algemene voorwaarden De Godevaart voor verkoop op afstand 1. Contactgegevens van De Godevaart De Godevaart Sint-Katelijnevest 23 BE 2000 Antwerpen BTW-nummer: BE 0458733289 Hierna De Godevaart genoemd.

Nadere informatie

Algemene voorwaarden

Algemene voorwaarden Algemene voorwaarden 1. Inleidende bepaling Deze algemene voorwaarden zijn van toepassing op de verkoop van producten door Trappelend Geheim via de webwinkel op www.trappelendgeheim.be. Het plaatsen van

Nadere informatie

Algemene voorwaarden Racket en Party Centrum voor verkoop op afstand

Algemene voorwaarden Racket en Party Centrum voor verkoop op afstand Algemene voorwaarden Racket en Party Centrum voor verkoop op afstand 1. Contactgegevens van Racket en Party Centrum Racket en Party Centrum Van Leeuwenhoekstraat 10 NL 2693 BG 's-gravenzande BTW-nummer:

Nadere informatie

General Terms and Conditions Corendon Hotels en Resorts. Inhoud

General Terms and Conditions Corendon Hotels en Resorts. Inhoud General Terms and Conditions Corendon Hotels en Resorts Inhoud Artikel 1 Algemeen Artikel 2 Diensten Artikel 3 Boeking Artikel 4 Betaling Artikel 5 Aankomst en vertrek Artikel 6 Annulering door Corendon

Nadere informatie

We proberen het zo helder mogelijk te maken. Definities is niet nodig maar wel leuk.

We proberen het zo helder mogelijk te maken. Definities is niet nodig maar wel leuk. Definities Artikel 1. We proberen het zo helder mogelijk te maken. Definities is niet nodig maar wel leuk. 1. Klant: koning 2. Fysieke producten: boeken, software op een materiele drager. 3. Digitale producten:

Nadere informatie

Algemene voorwaarden La Lègerie

Algemene voorwaarden La Lègerie Algemene voorwaarden La Lègerie 1. Boekingen La Legèrie neemt alleen boekingen in behandeling van personen vanaf 18 jaar. La Lègerie behoudt zich het recht voor om te allen tijde zonder opgaaf van redenen

Nadere informatie

PRIJZEN ZORGHOTEL DRIE EIKEN

PRIJZEN ZORGHOTEL DRIE EIKEN PRIJZEN ZORGHOTEL DRIE EIKEN Prijzen VERBLIJF VOL PENSION 1 persoon / dag (op basis van éénpersoonskamer) Eerste 30 nachten 85 160 Vanaf 31 nachten 75 140 2 personen / dag (op basis van tweepersoonskamer)

Nadere informatie

Algemene verkoopsvoorwaardenâ Openingsuren â Yolomi'

Algemene verkoopsvoorwaardenâ Openingsuren â Yolomi' Algemene verkoopsvoorwaardenâ Openingsuren â Yolomi' U vindt onze truck op volgende locatie & tijdstip terug Dinsdag 07U00-12U30 Wekelijkse Markt Roeselare Dinsdag 16U00-18U30 Parking Gamma Diksmuide Woensdag

Nadere informatie

VAKANTIEWONING NEW8 - ALGEMENE VOORWAARDEN VOOR BOEKING

VAKANTIEWONING NEW8 - ALGEMENE VOORWAARDEN VOOR BOEKING VAKANTIEWONING NEW8 - ALGEMENE VOORWAARDEN VOOR BOEKING VAKANTIEWONING NEW8 Nieuwstraat 8 8300 Knokke www.new8.be Contactpersoon: Claudia De Graeve, +32 479 86 68 32 Gelieve zorgvuldig de algemene voorwaarden

Nadere informatie

Sooco Webshop B.V. Algemene Voorwaarden

Sooco Webshop B.V. Algemene Voorwaarden Sooco Webshop B.V. Algemene Voorwaarden Artikel 1 - Algemene Handelsvoorwaarden De volgende Algemene Handelsvoorwaarden zijn van toepassing op de verkoop van alle artikelen die je terugvindt op de website

Nadere informatie

Algemene voorwaarden Antares Wellness

Algemene voorwaarden Antares Wellness Algemene voorwaarden Antares Wellness 1. Contactgegevens van Antares Wellness Antares Wellness Geraardsbergsevoetweg 17 BE 9820 Merelbeke BTW-nummer: BE0869 817 608 Hierna Antares Wellness genoemd. 2.

Nadere informatie

Tenzij anders aangegeven gaat het altijd om 1 exemplaar van het genoemde artikel.

Tenzij anders aangegeven gaat het altijd om 1 exemplaar van het genoemde artikel. VERKOOPSVOORWAARDEN Algemene Verkoopvoorwaarden Art. 1. Toepassing van de Algemene Verkoopvoorwaarden Deze algemene voorwaarden zijn van toepassing op elke koop-verkoopovereenkomst door een bezoeker van

Nadere informatie

Identiteit van de ondernemer: Toepassing. Taal communicatie. In deze voorwaarden wordt verstaan onder:

Identiteit van de ondernemer: Toepassing. Taal communicatie. In deze voorwaarden wordt verstaan onder: In deze voorwaarden wordt verstaan onder: 1. Ondernemer: de natuurlijke of rechtspersoon die producten en/of diensten op afstand aan de consumenten aanbiedt; 2. Consument: de natuurlijke persoon die niet

Nadere informatie

Consument: de particuliere klant of het bedrijf die een overeenkomst afsluit met de ondernemer Ondernemer: Flor artes bvba

Consument: de particuliere klant of het bedrijf die een overeenkomst afsluit met de ondernemer Ondernemer: Flor artes bvba Algemene voorwaarden Flor artes bvba Artikel 1 - Definities In deze voorwaarden wordt verstaan onder: Consument: de particuliere klant of het bedrijf die een overeenkomst afsluit met de ondernemer Ondernemer:

Nadere informatie

- Per internet op onze sites: dit 24 uur per dag, 7 dagen per week.

- Per internet op onze sites: dit 24 uur per dag, 7 dagen per week. 1. Inleiding De hieronder gepreciseerde algemene verkoopsvoorwaarden (hierna "Algemene Voorwaarden") regelen uitsluitend de contractuele betrekkingen tussen alle Gebruikers van de websites van hairandbodylounge

Nadere informatie

Algemene voorwaarden Pure voor verkoop op afstand

Algemene voorwaarden Pure voor verkoop op afstand Algemene voorwaarden Pure voor verkoop op afstand 1. Contactgegevens van Pure Pure Apollon bvba Mechelsesteenweg 380/5 BE 2500 Lier BTW-nummer: BE0538.975.154 Hierna Pure genoemd. 2. Inhoud en kader van

Nadere informatie

Onderstaande huurvoorwaarden hebben betrekking op stacaravan de Zeester en zijn altijd van toepassing op gedane boekingen.

Onderstaande huurvoorwaarden hebben betrekking op stacaravan de Zeester en zijn altijd van toepassing op gedane boekingen. Huurvoorwaarden Onderstaande huurvoorwaarden hebben betrekking op stacaravan de Zeester en zijn altijd van toepassing op gedane boekingen. 1. Toepassing Deze voorwaarden zijn van toepassing op alle reserveringen

Nadere informatie

Algemene Voorwaarden: KBCSAASFORCE.HOME-USE.EU

Algemene Voorwaarden: KBCSAASFORCE.HOME-USE.EU Algemene Voorwaarden: KBCSAASFORCE.HOME-USE.EU Laatste aanpassing: 09 april 2015 INHOUDSOPGAVE Artikel 1 Identiteit van de verkoper Artikel 2 Toepasselijkheid Artikel 3 Ons aanbod en jouw bestelling Artikel

Nadere informatie

IZY, de nieuwe low-cost trein Brussel-Parijs. Het aanbod in enkele woorden

IZY, de nieuwe low-cost trein Brussel-Parijs. Het aanbod in enkele woorden IZY, de nieuwe low-cost trein Brussel-Parijs IZY zal de nieuwe trein low cost zijn, uitgevoerd door Thalys, vanaf 3 april 2016 tussen Brussel en Parijs met 2 tot 3 vertrekken per dag. De verkoop zal geopend

Nadere informatie

Vrijwilligersvervoer. Rij met ons mee

Vrijwilligersvervoer. Rij met ons mee Vrijwilligersvervoer Rij met ons mee Op weg naar zorg Naar het ziekenhuis, de dokter of kine? Medische zorg moet bereikbaar zijn voor iedereen die hulp nodig heeft. Wij zijn echt met je gezondheid bezig,

Nadere informatie

HANDLEIDING ONLINE INSCHRIJVEN KWIPLUS

HANDLEIDING ONLINE INSCHRIJVEN KWIPLUS HANDLEIDING ONLINE INSCHRIJVEN KWIPLUS 1. Surf naar de website http://vrijetijd.brugge.be/jeugd 2. Kies in de balk bovenaan de leeftijdscategorie of uitstappen 1 3. Voeg de activiteiten toe aan je winkelmand

Nadere informatie

Artikel 4. Verzendkosten en Levertijd Nederland 1-3 werkdagen 1.95 Landen binnen de EU 3-5 werkdagen 4,95 De rest van de wereld 2-10 werkdagen 9,95

Artikel 4. Verzendkosten en Levertijd Nederland 1-3 werkdagen 1.95 Landen binnen de EU 3-5 werkdagen 4,95 De rest van de wereld 2-10 werkdagen 9,95 Algemene Voorwaarden voor Online Webshop Artikel 1. Algemene Voorwaarden 1.1 De Algemene Voorwaarden van A Beautiful Story zijn van toepassing op alle aanbiedingen, producten, bestellingen, overeenkomsten

Nadere informatie

OVEREENKOMST ABONNEMENT

OVEREENKOMST ABONNEMENT OVEREENKOMST ABONNEMENT Tussen de ondergetekenden : 1. DEN DIEPEN BOOMGAARD V.Z.W. met maatschappelijke zetel gelegen te 1850 Grimbergen, Rijkenhoekstraat 80 en ondernemingsnummer 0421.285.252; (abo@diepenboomgaard.be)

Nadere informatie

LIFE COACHING PACKAGE DEAL

LIFE COACHING PACKAGE DEAL LIFE COACHING PACKAGE DEAL SCHONBERGER richt zich naar bedrijven, bedrijfsleiders, zelfstandigen en kaderleden. SCHONBERGER biedt een totaal pakket aan waarin LIFE coaching centraal staat. Bedoeling is

Nadere informatie

1. Algemene Bepalingen 2. Reserveren/boeken

1. Algemene Bepalingen 2. Reserveren/boeken HUURVOORWAARDEN 1. Algemene Bepalingen i. Global Sun Estate (hierna genoemd GSE) bemiddelt bij de totstandkoming van een huurovereenkomst tussen eigenaar en huurder. De huurovereenkomst met bijhorende

Nadere informatie

2.1 Algemene huurvoorwaarden Texelduinen

2.1 Algemene huurvoorwaarden Texelduinen 2.1 Algemene huurvoorwaarden Texelduinen I. Begripsbepalingen 1. Texelduinen: een particulier verhuurbureau dat bemiddelt bij de verhuur van vakantiehuis (-huizen) in opdracht van eigenaren van vakantiewoningen

Nadere informatie

BON BON! BVBA ALGEMENE VOORWAARDEN

BON BON! BVBA ALGEMENE VOORWAARDEN BON BON! BVBA ALGEMENE VOORWAARDEN In deze Algemene Voorwaarden, verwijzen de termen "BON BON! "wij", "ons" of "onze" naar BON BON! BVBA. BON BON! is een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Nadere informatie

Algemene voorwaarden pagina 1 van 4. Algemene voorwaarden voor de huur van de boerderij Zwartenhoekse stee.

Algemene voorwaarden pagina 1 van 4. Algemene voorwaarden voor de huur van de boerderij Zwartenhoekse stee. Algemene voorwaarden pagina 1 van 4 Algemene voorwaarden voor de huur van de boerderij Zwartenhoekse stee. 1. Toepassing Deze voorwaarden vormen één geheel met de overige informatie op www.zwartenhoeksestee.nl

Nadere informatie

Algemene Voorwaarden online verkoop Silhouettewinkel.com

Algemene Voorwaarden online verkoop Silhouettewinkel.com Algemene Voorwaarden online verkoop Silhouettewinkel.com De klant dient steeds de algemene voorwaarden voor internetverkoop te lezen alvorens een internetbestelling te plaatsen. Bij iedere bestelling wordt

Nadere informatie

1-Dagverzekeringen Versie 2012

1-Dagverzekeringen Versie 2012 1-Dagverzekeringen Versie 2012 1. Inleiding Beste lezer, In samenwerking met onze partners FROS (amateursportfederatie) en ARENA (de verzekeringsmaatschappij) kan Airsoft Alliantie België vzw een verzekering

Nadere informatie

Algemene voorwaarden Gekkoo vzw

Algemene voorwaarden Gekkoo vzw Algemene voorwaarden Gekkoo vzw Door in te schrijven voor een activiteit van Gekkoo vzw verklaar je je akkoord met de algemene voorwaarden. Inhoud 1 Speelpleinbende en Kampbende... 1 1.1. Inschrijven...

Nadere informatie

INHOUD. Reserveringsvoorwaarden voor een verblijf in Págs Reserveringsvoorwaarden voor een verblijf in Págs.

INHOUD. Reserveringsvoorwaarden voor een verblijf in Págs Reserveringsvoorwaarden voor een verblijf in Págs. RESERVERINGSVOORWAARDEN CAMBRILS PARK FAMILY RESORT INHOUD Reserveringsvoorwaarden voor een verblijf in 2019.. Págs. 2-4 Reserveringsvoorwaarden voor een verblijf in 2020.. Págs. 5-7 ALGEMENE RESERVERINGSVOORWAARDEN

Nadere informatie

De prijzen van onze tenten en kamer zijn inclusief staangeld, toeristenbelasting, gebruik van gas, en andere voorzieningen op de minicamping,

De prijzen van onze tenten en kamer zijn inclusief staangeld, toeristenbelasting, gebruik van gas, en andere voorzieningen op de minicamping, Algemene voorwaarden voor het boeken van een huurtent of reserveren van de Chambre d hôte 1. Hoe boekt u? U kunt telefonisch of via de mail reserveren. Wij hebben de volgende gegevens nodig: naam en adres

Nadere informatie

OVEREENKOMST PROEFABONNEMENT

OVEREENKOMST PROEFABONNEMENT OVEREENKOMST PROEFABONNEMENT Tussen de ondergetekenden : 1. DEN DIEPEN BOOMGAARD V.Z.W. met maatschappelijke zetel gelegen te 1850 Grimbergen, Rijkenhoekstraat 80 en ondernemingsnummer 0421.285.252; (abo@diepenboomgaard.be)

Nadere informatie

Zakelijke brochure Best Western Hotel Baars

Zakelijke brochure Best Western Hotel Baars Zakelijke brochure Best Western Hotel Baars Algemene informatie Best Western Hotel Baars beschikt over diverse zalen voor bijeenkomsten tot 200 personen. Persoonlijke aandacht en service hebben bij ons

Nadere informatie

Algemene voorwaarden Bru Consult bvba (LO by Wout Bru) voor verkoop op afstand

Algemene voorwaarden Bru Consult bvba (LO by Wout Bru) voor verkoop op afstand Algemene voorwaarden Bru Consult bvba (LO by Wout Bru) voor verkoop op afstand 1. Contactgegevens van Bru Consult bvba Bru Consult bvba Raapstraat 4 BE 2000 Antwerpen BTW-nummer: BE 0882.609.136 Hierna

Nadere informatie

In deze voorwaarden wordt verstaan: -de ondernemer: Euroveranda BVBA -de klant: de natuurlijke persoon die handelt met de ondernemer.

In deze voorwaarden wordt verstaan: -de ondernemer: Euroveranda BVBA -de klant: de natuurlijke persoon die handelt met de ondernemer. Algemene voorwaarden 1. DEFINITIES: In deze voorwaarden wordt verstaan: -de ondernemer: Euroveranda BVBA -de klant: de natuurlijke persoon die handelt met de ondernemer. 2. VOORWAARDEN: De algemene voorwaarden

Nadere informatie

ALGEMENE VERKOOPVOORWAARDEN VOOR CONSUMENTEN

ALGEMENE VERKOOPVOORWAARDEN VOOR CONSUMENTEN ALGEMENE VERKOOPVOORWAARDEN VOOR CONSUMENTEN LEES DEZE ALGEMENE VOORWAARDEN AANDACHTIG ALVORENS AANKOOPBESLISSING NEEMT. JE EEN 1. Algemeen Deze website en aan haar gerelateerde websites ( Web Site ) wordt

Nadere informatie

1. Toepasselijkheid Op al onze aanbiedingen zijn de volgende leverings- en betalingscondities van toepassing.

1. Toepasselijkheid Op al onze aanbiedingen zijn de volgende leverings- en betalingscondities van toepassing. Algemene voorwaarden Alle gebruikers van onze website ZusenSjiek.nl worden geacht kennis te hebben genomen van en akkoord te gaan met de onderstaande algemene voorwaarden van ZusenSjiek, gevestigd te Zuiderwoude

Nadere informatie

ALGEMENE VOORWAARDEN ARTIKEL 1 ALGEMEEN ARTIKEL 2 TOEPASSELIJKHEID ARTIKEL 3 ONS AANBOD EN JOUW BESTELLING ARTIKEL 4 HERROEPINGSRECHT

ALGEMENE VOORWAARDEN ARTIKEL 1 ALGEMEEN ARTIKEL 2 TOEPASSELIJKHEID ARTIKEL 3 ONS AANBOD EN JOUW BESTELLING ARTIKEL 4 HERROEPINGSRECHT ALGEMENE VOORWAARDEN ARTIKEL 1 ALGEMEEN ARTIKEL 2 TOEPASSELIJKHEID ARTIKEL 3 ONS AANBOD EN JOUW BESTELLING ARTIKEL 4 HERROEPINGSRECHT ARTIKEL 5 DE PRIJS ARTIKEL 6 BETALING ARTIKEL 7 CONFORMITEIT EN GARANTIE

Nadere informatie

ALGEMENE VOORWAARDEN. Algemene Voorwaarden B&B Aline Florentine

ALGEMENE VOORWAARDEN. Algemene Voorwaarden B&B Aline Florentine ALGEMENE VOORWAARDEN Algemene Voorwaarden B&B Aline Florentine B&B: Bed and Breakfast te Everberg. Een gast of (hoofd)gast: (natuurlijk) persoon, die in de B&B wil verblijven voor een bepaalde periode;

Nadere informatie

2. TOEPASSELIJK RECHT Op de overeenkomst tussen u en Groenendijk B.V. is uitsluitend Nederlands recht van toepassing.

2. TOEPASSELIJK RECHT Op de overeenkomst tussen u en Groenendijk B.V. is uitsluitend Nederlands recht van toepassing. Reglementen - Algemene voorwaarden Groenendijk B.V. Per 1 januari 2019 1. toepassing 2. toepasselijk recht 3. boekingen 4. reisdocumenten 5. betalingen 6. prijzen 7. extra kosten 8. borgsom 9. aankomst

Nadere informatie

Het is de huurder niet toegestaan het gehuurde huis onder te verhuren.

Het is de huurder niet toegestaan het gehuurde huis onder te verhuren. NATUURLIJK LESBOS HUURVOORWAARDEN 2013 Art 01. ALGEMENE BEPALINGEN De huurder kan zich in geen enkel geval beroepen op enig recht langer te verblijven dan de overeengekomen huurperiode, dan alleen na overeenstemming

Nadere informatie

Algemene voorwaarden Camping La Nozillière

Algemene voorwaarden Camping La Nozillière Algemene voorwaarden Camping La Nozillière 1. Boekingen Camping La Nozillière neemt alleen boekingen in behandeling van personen vanaf 18 jaar. Camping La Nozillière behoudt zich het recht voor om te allen

Nadere informatie

VAKANTIEWONINGEN JONCKERSHOF WESTENDE-BAD.

VAKANTIEWONINGEN JONCKERSHOF WESTENDE-BAD. VAKANTIEWONINGEN 2018 JONCKERSHOF WESTENDE-BAD www.jonckershof.be TYPE - 1JB TYPE 2AM - 2SI TYPE 2JB TYPE TYPE - 2SI HUURPRIJZEN WEEK VRIJDAG/VRIJDAG aankomst: 15-17 uur vertrek: vrijdag 10 uur Januari

Nadere informatie

VAKANTIEWONINGEN JONCKERSHOF WESTENDE-BAD.

VAKANTIEWONINGEN JONCKERSHOF WESTENDE-BAD. VAKANTIEWONINGEN 2017 JONCKERSHOF WESTENDE-BAD www.jonckershof.be TYPE - 1JB TYPE 2AM - 2SI TYPE 2JB TYPE TYPE - 2SI WEEK VRIJDAG/VRIJDAG aankomst: 15-17 uur (april t.e.m. oktober 15-19 uur) vertrek: vrijdag

Nadere informatie

Algemene voorwaarden Bij een bestelling gaat de koper akkoord met de onderstaande voorwaarden.

Algemene voorwaarden Bij een bestelling gaat de koper akkoord met de onderstaande voorwaarden. Algemene voorwaarden Bij een bestelling gaat de koper akkoord met de onderstaande voorwaarden. 1. Toepasselijkheid 1.1 Op alle aanbiedingen, bestellingen en overeenkomsten van Piple, zijn bij uitsluiting

Nadere informatie

2 De overeenkomst wordt gesloten onder de ontbindende voorwaarde van een correcte en volledige betaling door de Klant.

2 De overeenkomst wordt gesloten onder de ontbindende voorwaarde van een correcte en volledige betaling door de Klant. Algemene Voorwaarden 1. Contactgegevens van Guesthouse & Wellness Petit Château Beekborne «Petit Château Beekborne» Karmakon BVBA (BE0.476.648.102) Rue Beekborne 6 1357 Neerheylissem (Hélécine) www.beekborne.be

Nadere informatie

Het BTW nummer is BE

Het BTW nummer is BE Artikel 1. Verkoper Hip en Stoer is een (web)winkel in kleding voor kinderen van 2-16 jaar en is ingeschreven in de Kruispuntbank der Ondernemingen (KBO) onder het nummer 465.929.503. 7 Het BTW nummer

Nadere informatie

lic A5477 BIJZONDERE REISVOORWAARDEN CLIPPER (versie juni 2013)

lic A5477 BIJZONDERE REISVOORWAARDEN CLIPPER (versie juni 2013) BIJZONDERE REISVOORWAARDEN CLIPPER (versie juni 2013) ARTIKEL 1. ALGEMEEN Het aanvaarden van onze offerten, orderbevestigingen, leveringsnota's, en facturen omvat eveneens de goedkeuring van onderhavige

Nadere informatie

Algemene voorwaarden Kalon bvba voor verkoop op afstand

Algemene voorwaarden Kalon bvba voor verkoop op afstand Algemene voorwaarden Kalon bvba voor verkoop op afstand 1. Contactgegevens van Kalon bvba Kalon bvba - Hertog Jan Torhoutsesteenweg 479 BE 8200 Sint-Michiels (Brugge) BTW-nummer: BE 0881.906.875 Hierna

Nadere informatie

FACILITEITEN ACCOMMODATIE. maaltijden worden verzorgd door de JH

FACILITEITEN ACCOMMODATIE. maaltijden worden verzorgd door de JH JH Bokrijk Bokrijk ligt in het hartje van de provincie Limburg, tussen Hasselt en Genk. De Roerdomp" is een gezellige en moderne jeugdherberg die haar gasten een aangenaam verblijf biedt in volle natuur,

Nadere informatie

HANDLEIDING. online reserveren van abonnement[en]

HANDLEIDING. online reserveren van abonnement[en] HANDLEIDING online reserveren van abonnement[en] SEIZOEN 2014-2015 1 HANDLEIDING online reserveren van abonnement[en] Wat heb je nodig om online één of meerdere abonnementen te reserveren? NOODZAKELIJK:

Nadere informatie

Algemene voorwaarden

Algemene voorwaarden Algemene voorwaarden Toepassing. Betreffende de website van de handelszaak: Karo schoenen & lederwaren het bezoek en het gebruik ervan en de online en afstandsverkoop die er uit voortvloeit. Zowel Schoenen

Nadere informatie

De Website is een sierraden webshop en biedt betaalbare sierraden uit binnen- en buitenland tegen betaalbare prijzen.

De Website  is een sierraden webshop en biedt betaalbare sierraden uit binnen- en buitenland tegen betaalbare prijzen. De Website www.jewel83.be is een sierraden webshop en biedt betaalbare sierraden uit binnen- en buitenland tegen betaalbare prijzen. Download hier de algemene voorwaarden. Bij iedere bevestiging van een

Nadere informatie

Algemene voorwaarden. Artikel 1. Definities. Artikel 2. Algemeen. (18 december 2016)

Algemene voorwaarden. Artikel 1. Definities. Artikel 2. Algemeen. (18 december 2016) Algemene voorwaarden (18 december 2016) Artikel 1. Definities 1. In deze algemene voorwaarden worden de hiernavolgende termen in de navolgende betekenis gebruikt, tenzij uitdrukkelijk anders is aangegeven

Nadere informatie

FACILITEITEN ACCOMMODATIE. gratis wifi in lobby en bar. Capaciteit: 72 bedden 16 kamers voor 5 à 6 personen. terras, tv-hoek, gezelschapsspelen

FACILITEITEN ACCOMMODATIE. gratis wifi in lobby en bar. Capaciteit: 72 bedden 16 kamers voor 5 à 6 personen. terras, tv-hoek, gezelschapsspelen JH Dudzele De jeugdherberg van Dudzele is bijzonder rustig gelegen langs het Boudewijnkanaal, tussen het landelijke Lissewege en het pittoreske Damme. Vanuit de jeugdherberg kun je gemakkelijk naar Brugge

Nadere informatie

VAKANTIEWONINGEN JONCKERSHOF WESTENDE-BAD. Vanaf april 2015

VAKANTIEWONINGEN JONCKERSHOF WESTENDE-BAD.   Vanaf april 2015 VAKANTIEWONINGEN 2015 JONCKERSHOF WESTENDE-BAD www.jonckershof.be Vanaf april 2015 TYPE - 1JB TYPE - 2SI TYPE TYPE + TYPE 3SI - 2SI WEEK VRIJDAG/VRIJDAG aankomst: 15-17 uur (april t.e.m. oktober 15-19

Nadere informatie

2.Aankopen, beschikbaarheid, productinformatie en minimum leeftijd

2.Aankopen, beschikbaarheid, productinformatie en minimum leeftijd Algemene verkoopsvoorwaarden Webshop 1.Algemeen 1.1. Behoudens uitdrukkelijke en schriftelijke andersluidende overeenkomst, worden alle overeenkomsten, offerten, aanbiedingen, bestellingen, en alle daaruit

Nadere informatie

Algemene Voorwaarden

Algemene Voorwaarden Algemene Voorwaarden DUTCHEN SUITES De website dutchensuites.nl biedt luxe hotelkamers en luxe suites van hoge kwaliteit op bijzondere locaties en in bijzondere steden in Nederland aan, die zich kenmerken

Nadere informatie

â œwebshop - pro-futbol.beâ : de website van de eenmanszaak HO Soccer Belux waarop de producten worden aangeboden en verkocht aan de klanten.

â œwebshop - pro-futbol.beâ : de website van de eenmanszaak HO Soccer Belux waarop de producten worden aangeboden en verkocht aan de klanten. Bepaling Deze algemene voorwaarden zijn van toepassing op de verkoop van producten door HO Soccer Belux via haar webwinkel "pro-futbol.be".â Het plaatsen van een bestelling op de website van pro-futbol

Nadere informatie

Algemene voorwaarden Activeate bvba

Algemene voorwaarden Activeate bvba Algemene voorwaarden Activeate bvba ARTIKEL 1: definities 1.1 lid : de particulier (natuurlijk persoon) die zich inschrijft voor de groepslessen en/of personal trainingen die worden aangeboden door Activeate

Nadere informatie

Hieronder vind je de algemene voorwaarden voor alle bruidstaarten en andere sweets (ons maatwerk).

Hieronder vind je de algemene voorwaarden voor alle bruidstaarten en andere sweets (ons maatwerk). Hieronder vind je de algemene voorwaarden voor alle bruidstaarten en andere sweets (ons maatwerk). Art. 1 - Identiteit van de ondernemer Bedrijfsnaam: : Het adres: Wateringweg 18, 2031EJ Haarlem Telefoonnummer:

Nadere informatie

Algemene Verkoopsvoorwaarden Bilzen Mysteries Het Complot

Algemene Verkoopsvoorwaarden Bilzen Mysteries Het Complot Algemene Verkoopsvoorwaarden Bilzen Mysteries Het Complot Deze algemene voorwaarden zijn opgesteld om je bezoek en dat van andere bezoekers aan de attractie Bilzen Mysteries zo aangenaam mogelijk te maken.

Nadere informatie

ALGEMENE VERKOOPSVOORWAARDEN WEBSHOP

ALGEMENE VERKOOPSVOORWAARDEN WEBSHOP ALGEMENE VERKOOPSVOORWAARDEN WEBSHOP De consument heeft het recht aan AC-Dierenartsenpraktijk mee te delen dat hij afziet van de aankoop, zonder betaling van boete en zonder opgave van motief binnen de

Nadere informatie

ALGEMENE VOORWAARDEN 1. Algemeen 2. Inspanningen schoonheidssalon 3. Afspraken

ALGEMENE VOORWAARDEN 1. Algemeen 2. Inspanningen schoonheidssalon 3. Afspraken ALGEMENE VOORWAARDEN 1. Algemeen De algemene voorwaarden gelden voor iedere aanbieding, behandeling en transactie tussen Susanna s beautycare en een cliënt, voor zover van deze voorwaarden niet door partijen

Nadere informatie

Algemene Voorwaarden De Zoete Zonde

Algemene Voorwaarden De Zoete Zonde Algemene Voorwaarden De Zoete Zonde Laatste aanpassing: 1/09/2017 INHOUDSOPGAVE Artikel 1 Identiteit van de verkoper Artikel 2 Toepasselijkheid Artikel 3 Ons aanbod en jouw bestelling Artikel 4 Herroepingsrecht

Nadere informatie

Algemene voorwaarden VEGA Nederland B.V. - België

Algemene voorwaarden VEGA Nederland B.V. - België Algemene voorwaarden VEGA Nederland B.V. - België 1. Algemene clausule: Wij leveren alleen aan bedrijven die bij de KvK geregistreerd zijn, wij verkopen niet aan particulieren. De onderhavige algemene

Nadere informatie

Algemene voorwaarden huur Gõlyafèszkünk (Ons ooievaarsnest) Felsõszentmárton. Artikel 1. Algemeen en begripsbepalingen.

Algemene voorwaarden huur Gõlyafèszkünk (Ons ooievaarsnest) Felsõszentmárton. Artikel 1. Algemeen en begripsbepalingen. Algemene voorwaarden huur Gõlyafèszkünk (Ons ooievaarsnest) Felsõszentmárton Artikel 1. Algemeen en begripsbepalingen. 1. Deze algemene voorwaarden zijn van toepassing op een tijdelijke huurovereenkomst

Nadere informatie

www.amuseantwerpen.be

www.amuseantwerpen.be www.amuseantwerpen.be Amuse is gestart met een nieuw kassa- en facturatie systeem. Hieraan is ook onze nieuwe en op termijn enige manier van online bestellen gekoppeld. Om onze dienstverlening nog verder

Nadere informatie

Het BTW nummer is BE 465.929.503.

Het BTW nummer is BE 465.929.503. Artikel 1. Verkoper Hip en Stoer is een (web)winkel in kleding voor kinderen van 0-10 jaar en is ingeschreven in de Kruispuntbank der Ondernemingen (KBO) onder het nummer 465.929.503. 7 Het BTW nummer

Nadere informatie

Algemene voorwaarden Camping La Nozillière

Algemene voorwaarden Camping La Nozillière Algemene voorwaarden Camping La Nozillière 1. Boekingen Camping La Nozillière neemt alleen boekingen in behandeling van personen vanaf 18 jaar. Camping La Nozillière behoudt zich het recht voor om te allen

Nadere informatie

experience KinderDroom TOTAL TOTAL PLEASURE formules Kattenhoflaan Sint Job In t Goor 0497/ totalexperience.be

experience KinderDroom TOTAL TOTAL PLEASURE formules Kattenhoflaan Sint Job In t Goor 0497/ totalexperience.be PLEASURE formules FAMILY BOWLING KinderDroom BINNEN EN BUITEN SPEELTUIN Kattenhoflaan 87 2960 Sint Job In t Goor 0497/45 48 01 totalexperience.be info@totalexperience.be Lasershooting: vanaf 10 tot 99

Nadere informatie

groothandelmineralen.nl behoudt zich het recht voor deze Algemene Voorwaarden van tijd tot tijd te wijzigen of aan te vullen.

groothandelmineralen.nl behoudt zich het recht voor deze Algemene Voorwaarden van tijd tot tijd te wijzigen of aan te vullen. Algemene voorwaarden Artikel 1 Toepasselijkheid 1.1 Deze Algemene Voorwaarden zijn van toepassing op alle aanbiedingen van groothandelmineralen.nl en op alle met groothandelmineralen.nl aangegane overeenkomsten.

Nadere informatie

Algemene voorwaarden Sauna Nymphaea voor verkoop op afstand. v1 dd :47: Contactgegevens

Algemene voorwaarden Sauna Nymphaea voor verkoop op afstand. v1 dd :47: Contactgegevens Algemene voorwaarden Sauna Nymphaea voor verkoop op afstand v1 dd 17-6-2018 12:47:58 1. Contactgegevens Comm.V Sauna Nymphaea Stationsstraat 44 BE-3191 Boortmeerbeek BTW-nummer: BE 0627.966.518 Mail :

Nadere informatie

Directboodschappen functioneert als bemiddelaar tussen klant en bezorger.

Directboodschappen functioneert als bemiddelaar tussen klant en bezorger. Algemene Voorwaarden. Laatst bijgewerkt: 13 September 2015 Deze algemene voorwaarden zijn van toepassing op het gebruik van de diensten aangeboden door DirectBoodschappen B.V. en bij gebruik van de DirectBoodschappen

Nadere informatie

Tarieven 2016 TARIEVEN PLAATSEN. Accommodaties van 01/07 tot 31/08 Overige maanden. Kleine tent + 2 personen Euro 26 Euro 22

Tarieven 2016 TARIEVEN PLAATSEN. Accommodaties van 01/07 tot 31/08 Overige maanden. Kleine tent + 2 personen Euro 26 Euro 22 Tarieven 2016 TARIEVEN PLAATSEN Accommodaties van 01/07 tot 31/08 Overige maanden Kleine tent + 2 personen Euro 26 Euro 22 Grote tent/caravan/camper + 2 personen Euro 34 Euro 26 Extra persoon Euro 7 Euro

Nadere informatie

Dit voorbeeld wordt je aangeboden door

Dit voorbeeld wordt je aangeboden door Dit voorbeeld wordt je aangeboden door jouwwebwinkelcoach.nl Algemene voorwaarden Indien je een bestelling plaatst bij [naam webwinkel] verklaar je jezelf akkoord met de algemene voorwaarden. De algemene

Nadere informatie

BTW-nummer: NL B01 Phone: + 31 (0) (De Bruyn Bloempreparatie)

BTW-nummer: NL B01   Phone: + 31 (0) (De Bruyn Bloempreparatie) ALGEMENE VOORW AARDEN KoesterRozen is een dochteronderneming van De Bruyn Bloempreparatie VOF en is geregistreerd bij de kamer van Koophandel met nummer: 16019995 onder de naam De Bruyn Bloempreparatie

Nadere informatie

tijd tot tijd zullen luiden; de opdracht zoals beschreven in de overeenkomst of offerte; op dienst zoals bespreken in de overeenkomst of offerte;

tijd tot tijd zullen luiden; de opdracht zoals beschreven in de overeenkomst of offerte; op dienst zoals bespreken in de overeenkomst of offerte; ALGEMENE VOORWAARDEN Artikel 1: Definities In deze Algemene Voorwaarden hebben de onderstaande termen en uitdrukkingen de volgende betekenis: Opdrachtnemer : de V.O.F Hello Purpose; Opdrachtgever : de

Nadere informatie

Algemene Voorwaarden Positive Lifestyle (Diensten)

Algemene Voorwaarden Positive Lifestyle (Diensten) Algemene Voorwaarden Positive Lifestyle (Diensten) 1. Begrippen 1.1 Aanvullende Algemene Voorwaarden: de aanvullende voorwaarden die van toepassing zijn op de op de door Positive Lifestyle georganiseerde

Nadere informatie