Koninklijk Instituut voor het Kunstpatrimonium

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Koninklijk Instituut voor het Kunstpatrimonium"

Transcriptie

1 Kninklijk Instituut vr het Kunstpatrimnium Vacature van Assistent-stagiair (klasse SW1) van de wetenschappelijke lpbaan Vacaturenummer HRM S 1603 (MONUMENTEN). Smmige wrden in de jbmschrijving staan in de mannelijke vrm vr een betere leesbaarheid. De jb is zwel vr vruwen als vr mannen tegankelijk. 1. POSITIE VAN DE FUNCTIE BINNEN DE INSTELLING. Het gaat m een vltijdse betrekking van een statutair wetenschappelijk persneelslid. Titel en klasse van de wetenschappelijke lpbaan: Assistent-stagiair (klasse SW1). Activiteitengrep van de wetenschappelijke lpbaan waarte de betrekking behrt: activiteitengrep II "wetenschappelijke dienstverlening". De betrekking zal uitgeefend wrden binnen het departement Labratria van het Kninklijk Instituut vr het Kunstpatrimnium (KIK, Jubelpark 1, 1000 Brussel) wrden uitgeefend in de cel Mnumenten. 2. TAALREGIME. Deze betrekking is tegankelijk vr kandidaten die kunnen ingedeeld wrden bij de Nederlandse taalrl, bij tepassing van de regels hierte bepaald dr de wetten p het gebruik van talen in bestuurszaken. 3. FUNCTIECONTEXT. Het KIK is de federale wetenschappelijke instelling belast met de dcumentatie, studie en cnservatie-restauratie van het culturele en artistieke erfged van ns land. Kunsthistrici, ftgrafen, scheikundigen, archelgen, ingenieurs en cnservatren-restaurateurs veren interdisciplinair spitsnderzek uit naar de materialen en technieken gebruikt in het erfged en naar de prducten en methdes vr cnservatie-restauratie. Het KIK vrmt een uniek instrument vr de ntsluiting van de wetenschappelijke, ftgrafische en technische dcumentatie in deze dmeinen. Binnen het departement Labratria bestaat een gespecialiseerde nderzekseenheid Mnumenten, die materiaaltechnisch en buwfysisch nderzek van gebuwenerfged uitvert en de resultaten interpreteert en valriseert. 4. INHOUD VAN DE FUNCTIE Delstellingen van de functie ten aanzien van de pdrachten van de instelling. Cördineren en realiseren van materiaaltechnisch en buwfysisch nderzek teneinde bij te dragen tt het frmuleren van duurzame restauratiestrategieën van gebuwenerfged; Cördineren en realiseren van materiaaltechnisch nderzek in het kader van buwhistrische studies; Actief deelnemen aan natinale en internatinale wetenschappelijke prjecten en bijeenkmsten; Wetenschappelijke gegevens, analyse- en simulatieresultaten valriseren p natinaal en internatinaal vlak teneinde bekendheid te geven aan het KIK, zwel binnen het prfessinele milieu als bij het grtere publiek.

2 4.2. Resultaatgebieden. Het pmaken, cördineren, realiseren en valriseren van materiaaltechnisch en buwfysisch nderzek van een cmplex geheel van histrische buw- en restauratiematerialen (baksteen, natuursteen, mrtel, bepleistering,.); Het frmuleren van advies aan derden vr duurzame restauratie-interventies inzake mnumentaal en kunsthistrisch erfged; Het uitveren en ptimaliseren van bestaande simulatietechnieken; Het actief deelnemen aan en rganiseren van natinale en internatinale wetenschappelijke cngressen, cllquia en sympsia binnen dit nderzeksdmein; Het cördineren en evalueren van het werk van het uitverend persneel; Het begeleiden van stagiairs. 5. COMPETENTIEPROFIEL Vereiste diplma s en pleidingen. De kandidaat dient huder te zijn van vlgend(e) diplma('s): een universitair diplma van master f science in de ingenieurswetenschappen, ptie buwkunde, f gelijkwaardig Technische kundigheden (kennis, specialisaties, ervaring(en), ) Vereiste cmpetenties, specialiteit(en) en ervaring(en) waaraan de kandidaten dienen te vlden m weerhuden te wrden (telatingscriteria). Een prfessinele ervaring hebben van ten minste drie jaren in het betreffende dmein; het bewijs van deze ervaring zal blijken uit dssiers van nderzek en dienstverlening, uit publicaties, geven en bijwnen van vrdrachten in het kader van natinale en internatinale cllquia, wrkshps en sympsia Bijkmende treven. Een gede kennis van het Frans en/f Engels zal als bijkmende tref wrden beschuwd Generieke cmpetenties (gedragscmpetenties, vaardigheden,...). Betruwbaarheid tnen in de uitefening van het takenpakket; In staat zijn hge kwaliteit te realiseren binnen nderzeks- en dienstverlenende prjecten; Op een gestructureerde wijze pdrachten uitveren en afhandelen rekening hudende met gestelde pririteiten en termijnen; Ervaring kunnen valriseren aan de hand van natinale en internatinale publicaties; Zin vr initiatief en inzet tnen; In staat zijn ideeën en infrmatie te delen binnen een multidisciplinair team, en relevante en juiste verbanden te leggen tussen gegevens afkmstig van de verschillende disciplines; Servicegericht en efficiënt handelen in functie van interne f externe aanvragen; Een gede teamgeest bezitten; 6. ARBEIDSVOORWAARDEN Bezldiging - lpbaan. De gekzen kandidaat wrdt aangewrven als Assistent-stagiair (klasse SW1) met de daaraan verbnden weddenschaal SW10 f SW11 (SW11 indien minstens 2 jaar erkende wetenschappelijke anciënniteit).

3 Minimumbezldiging (brutbedragen aangepast aan de huidige index, reglementaire telagen niet inbegrepen): SW10 (0 jaar anciënniteit): ,72 per jaar (2932,65 per maand) SW11 (0 jaar anciënniteit): ,40 per jaar ( per maand) De nrmale tijdsduur van de stage bedraagt twee jaar. 7. TOELAATBAARHEIDS- EN DEELNEMINGSVOORWAARDEN De gekzen kandidaat met p de datum van zijn indiensttreding vlgende vrwaarden vervullen : Belg zijn f burger van een staat die deel uitmaakt van de Eurpese Ecnmische Ruimte f de Zwitserse Cnfederatie; de burgerlijke en plitieke rechten genieten; aan de dienstplichtwetten vldaan hebben; een gedrag hebben dat beantwrdt aan de eisen van het geslliciteerd ambt Uiterlijk p de dag waarp de termijn eindigt vr het indienen der kandidaturen, meten vlgende vrwaarden vervuld zijn: huder zijn van het/de vereiste diplma( s) (zie punt 5.1 hierbven); vlden aan de vereiste technische bekwaamheden (zie punt hierbven) en deze bewijzen. vlden aan de vereiste generieke cmpetenties (zie punt 5.3.hierbven) In de beide hierna vermelde gevallen geldt vlgend vrbehud vr deelname aan de selectieprcedure Het vereiste diplma werd behaald in een ander land dan België. In dit geval zal de vrzitter van de jury van de wetenschappelijke instelling vraf nagaan f het dr de kandidaat vrgelegde diplma kan wrden aanvaard bij tepassing van de bepalingen van de richtlijnen 89/48/EEG f 92/51/EEG van de Raad van de Eurpese Gemeenschappen. Daarm dient de betrkken kandidaat aan zijn kandidatuur, behalve een kpie van het vrgelegde diplma, vlgende bescheiden en inlichtingen te te vegen, ndig vr bedeld nderzek: een vertaling in het Nederlands van het diplma indien dit niet werd uitgereikt in het Nederlands, Frans, Duits f Engels; een verklaring waarmee de nderwijsinrichting, die het diplma heeft uitgereikt, vlgende inlichtingen verstrekt (vr zver deze inlichtingen niet vrkmen in het diplma zelf): 1. het aantal studiejaren dat nrmalerwijze vereist is vr het behalen van het diplma; 2. mest een verhandeling wrden ingediend vr het behalen van het diplma? 3. de verwrven kennis en bekwaamheden die aan de basis liggen van het uitreiken van bedeld diplma; een vertaling van deze verklaring in het Nederlands indien deze niet werd uitgereikt in het Nederlands, Frans, Duits f Engels Het vereiste diplma werd behaald in een andere taal dan het Nederlands f het Frans. De taal waarin de studies werden gedaan, die hebben geleid tt het behalen van het vereiste diplma, bepaalt in principe de taalrl waarbij de kandidaat met wrden ingedeeld bij tepassing van de wetten p het gebruik van de talen in bestuurszaken.

4 Wanneer een diplma van dctr vereist is, dat werd behaald na verdediging in het penbaar van een prefschrift (f wanneer de kandidaat een dergelijk diplma vrlegt m aan de diplmavereisten te vlden), wrdt de taalrl dan k bepaald dr de taal waarin de studiecyclus werd gevlgd die heeft geleid tt het universitair einddiplma dat tegang gaf tt het dctraat. In de gevallen waarin deze studies werden gedaan in een andere taal dan het Nederlands, dient de betrkken kandidaat daarm in het bezit te zijn van een bewijs van taalkennis, afgeleverd dr SELOR, het Selectiebureau van de Federale Overheid, Bischffsheimlaan 15, 1000 Brussel (tel.: +32-(0) ; taal@selr.be). Uit dit bewijs met blijken dat de betrkkene geslaagd is in het taalexamen dat met betrekking tt het vaststellen van het taalregime in de plaats kmt van het pgelegde diplma: taaltest Nederlands artikel 7, vr een functie van niveau 1/A, indien de kandidaat wenst te wrden ingedeeld bij de Nederlandse taalrl; 8. BIJKOMENDE INLICHTINGEN. Meer infrmatie mtrent de inhud van deze betrekking kan wrden bekmen bij: Mevruw Hilde De Clercq. hilde.declercq@kikirpa.be Tel.: 02/ SELECTIEPROCEDURE. De jury van de wetenschappelijke instelling bepaalt wie van de kandidaten, die een ntvankelijke kandidatuur hebben ingediend, het meest geschikt wrden geacht vr de betrekking (maximum 5 kandidaten kunnen aldus wrden geselecteerd). Indien de jury het ndzakelijk acht, kan hij de kandidaten vragen m eender welke bijkmende pref af te leggen die de jury bepaalt m hun geschiktheid vr de te begeven functie te berdelen. De kandidaten die aldus in aanmerking wrden genmen, zullen vervlgens uitgendigd wrden m vr de jury te verschijnen vr een hrzitting met het g p de vaststelling van de rangschikking der kandidaten. Deze rangschikking wrdt pas definitief nadat ze werd meegedeeld aan de betrkken kandidaten die daarbij de mgelijkheid hebben erver klacht in te dienen en te vragen m dr de jury te wrden gehrd. 10. SOLLICITATIEPROCEDURE De kandidaturen meten wrden ingediend binnen 30 kalenderdagen vlgend p de datum van bekendmaking van deze vacature in het Belgisch Staatsblad. Ze meten wrden ingediend bij aangetekende brief gericht aan: Stafdienst Persneel & Organisatie, cel "werving en selecties" van de POD Wetenschapsbeleid, Luizalaan 231, 1050 Brussel In de kandidatuur dient uitdrukkelijk te wrden gepreciseerd: de geslliciteerde betrekking; het crrespndentieadres; elke wijziging van dit adres dient nmiddellijk te wrden meegedeeld Aan de kandidatuur te te vegen bescheiden: een vlledig en waarheidsgetruw curriculum vitae;

5 indien reeds wetenschappelijke activiteiten werden verricht: attesten m deze te wettigen (attesten afgeleverd dr de werkgevers, de autriteiten die beurzen tekenden, ); vr meer infrmatie betreffende de te verstrekken inlichtingen: zie de nta betreffende de tekenning van de wetenschappelijke anciënniteit die kan wrden geraadpleegd p de website van de POD Wetenschapsbeleid ( rubriek "Vacatureberichten"). De nta kan k via mail aangevraagd wrden p het adres selectins-selecties@belsp.be ; een kpie van het/ de vereiste diplma s; een lijst van de eventueel gepubliceerde wetenschappelijke werken; de bescheiden en inlichtingen hierbven bedeld nder punt , indien het/ de vereiste diplma( s), behaald dr de kandidaat, werd(en) uitgereikt dr een andere dan een Belgische instelling; het bewijs van taalkennis bedeld nder punt , ingeval dit bewijs ndzakelijk is f wanneer de kandidaat wenst dat zijn indeling bij een taalrl gebeurt p basis van dat bewijs Zijn nntvankelijk: de kandidaturen die bvenstaande sllicitatieprcedure niet respecteren.

Programmatorische Federale Overheidsdienst Wetenschapsbeleid. Koninklijke Bibliotheek van België (KBB).

Programmatorische Federale Overheidsdienst Wetenschapsbeleid. Koninklijke Bibliotheek van België (KBB). Programmatorische Federale Overheidsdienst Wetenschapsbeleid. Koninklijke Bibliotheek van België (KBB). BERICHT AAN HET BELGISCH STAATSBLAD 17 07 2017 Vacature van Assistent-stagiair (klasse SW1) van de

Nadere informatie

OVERHEIDSDIENST WETENSCHAPSBELEID.

OVERHEIDSDIENST WETENSCHAPSBELEID. PROGRAMMATORISCHE FEDERALE OVERHEIDSDIENST WETENSCHAPSBELEID. KONINKLIJK INSTITUUT VOOR HET KUNSTPATRIMONIUM (KIK) BERICHT AAN HET BELGISCH STAATSBLAD 01 02 2017 Vacature van Assistent-stagiair (klasse

Nadere informatie

Programmatorische Federale Overheidsdienst Wetenschapsbeleid. Koninklijke Musea voor Kunst en Geschiedenis (KMKG)

Programmatorische Federale Overheidsdienst Wetenschapsbeleid. Koninklijke Musea voor Kunst en Geschiedenis (KMKG) Programmatorische Federale Overheidsdienst Wetenschapsbeleid. Koninklijke Musea voor Kunst en Geschiedenis (KMKG) BERICHT AAN HET BELGISCH STAATSBLAD 15/02/2018 Vacature van Assistent-stagiair (klasse

Nadere informatie

Programmatorische Federale Overheidsdienst Wetenschapsbeleid Koninklijke musea voor Schone Kunsten van België (KMSK)

Programmatorische Federale Overheidsdienst Wetenschapsbeleid Koninklijke musea voor Schone Kunsten van België (KMSK) Programmatorische Federale Overheidsdienst Wetenschapsbeleid Koninklijke musea voor Schone Kunsten van België (KMSK) BERICHT AAN HET BELGISCH STAATSBLAD 11/10/2017 Vacature van Werkleider (klasse SW2)

Nadere informatie

Programmatorische Federale Overheidsdienst Wetenschapsbeleid. Koninklijke Musea voor Kunst en Geschiedenis (KMKG)

Programmatorische Federale Overheidsdienst Wetenschapsbeleid. Koninklijke Musea voor Kunst en Geschiedenis (KMKG) Programmatorische Federale Overheidsdienst Wetenschapsbeleid. Koninklijke Musea voor Kunst en Geschiedenis (KMKG) BERICHT AAN HET BELGISCH STAATSBLAD 15/02/2018 Vacature van Assistent-stagiair (klasse

Nadere informatie

OVERHEIDSDIENST WETENSCHAPSBELEID.

OVERHEIDSDIENST WETENSCHAPSBELEID. PROGRAMMATORISCHE FEDERALE OVERHEIDSDIENST WETENSCHAPSBELEID. KONINKLIJK INSTITUUT VOOR HET KUNSTPATRIMONIUM (KIK) BERICHT AAN HET BELGISCH STAATSBLAD 01 02 2017 Vacature van Assistent-stagiair (klasse

Nadere informatie

Programmatorische Federale Overheidsdienst Wetenschapsbeleid. Koninklijke Musea voor Kunst en Geschiedenis (KMKG)

Programmatorische Federale Overheidsdienst Wetenschapsbeleid. Koninklijke Musea voor Kunst en Geschiedenis (KMKG) Programmatorische Federale Overheidsdienst Wetenschapsbeleid. Koninklijke Musea voor Kunst en Geschiedenis (KMKG) BERICHT AAN HET BELGISCH STAATSBLAD 15/02/2018 Vacature van Assistent-stagiair (klasse

Nadere informatie

Programmatorische Federale Overheidsdienst Wetenschapsbeleid. Koninklijke Musea voor Kunst en Geschiedenis (KMKG)

Programmatorische Federale Overheidsdienst Wetenschapsbeleid. Koninklijke Musea voor Kunst en Geschiedenis (KMKG) Programmatorische Federale Overheidsdienst Wetenschapsbeleid. Koninklijke Musea voor Kunst en Geschiedenis (KMKG) BERICHT AAN HET BELGISCH STAATSBLAD 15/02/2018 Vacature van Assistent-stagiair (klasse

Nadere informatie

Programmatorische Federale Overheidsdienst Wetenschapsbeleid

Programmatorische Federale Overheidsdienst Wetenschapsbeleid Programmatorische Federale Overheidsdienst Wetenschapsbeleid Algemeen Rijksarchief en Rijksarchieven in de Provinciën (ARA). BERICHT AAN HET BELGISCH STAATSBLAD 28/09/2016 Vacature van een betrekking van

Nadere informatie

OVERHEIDSDIENST WETENSCHAPSBELEID. KONINKLIJK MUSEUM VOOR MIDDEN-AFRIKA (KMMA)

OVERHEIDSDIENST WETENSCHAPSBELEID. KONINKLIJK MUSEUM VOOR MIDDEN-AFRIKA (KMMA) PROGRAMMATORISCHE FEDERALE OVERHEIDSDIENST WETENSCHAPSBELEID. KONINKLIJK MUSEUM VOOR MIDDEN-AFRIKA (KMMA) BERICHT AAN HET BELGISCH STAATSBLAD 12/09/2019 Vacature van Assistent-stagiair (klasse SW1) van

Nadere informatie

PROGRAMMATORISCHE FEDERALE OVERHEIDSDIENST WETENSCHAPSBELEID. KONINKLIJKE BIBLIOTHEEK VAN BELGIË (KBR)

PROGRAMMATORISCHE FEDERALE OVERHEIDSDIENST WETENSCHAPSBELEID. KONINKLIJKE BIBLIOTHEEK VAN BELGIË (KBR) PROGRAMMATORISCHE FEDERALE OVERHEIDSDIENST WETENSCHAPSBELEID. KONINKLIJKE BIBLIOTHEEK VAN BELGIË (KBR) BERICHT AAN HET BELGISCH STAATSBLAD - 14/10/2019 Vacature van Assistent-stagiair (klasse SW1) van

Nadere informatie

OVERHEIDSDIENST WETENSCHAPSBELEID. KONINKLIJK MUSEUM VOOR MIDDEN-AFRIKA (KMMA)

OVERHEIDSDIENST WETENSCHAPSBELEID. KONINKLIJK MUSEUM VOOR MIDDEN-AFRIKA (KMMA) PROGRAMMATORISCHE FEDERALE OVERHEIDSDIENST WETENSCHAPSBELEID. KONINKLIJK MUSEUM VOOR MIDDEN-AFRIKA (KMMA) BERICHT AAN HET BELGISCH STAATSBLAD 16/11/2018 Vacature van Werkleider (klasse SW2) van de wetenschappelijke

Nadere informatie

Programmatorische Federale Overheidsdienst Wetenschapsbeleid

Programmatorische Federale Overheidsdienst Wetenschapsbeleid Programmatorische Federale Overheidsdienst Wetenschapsbeleid Koninklijke Sterrenwacht van België (KSB) BERICHT AAN HET BELGISCH STAATSBLAD 31 01 2017 Vacature van Werkleider (klasse SW2) van de wetenschappelijke

Nadere informatie

Programmatorische Federale Overheidsdienst Wetenschapsbeleid Algemeen Rijksarchief en Rijksarchieven in de Provinciën

Programmatorische Federale Overheidsdienst Wetenschapsbeleid Algemeen Rijksarchief en Rijksarchieven in de Provinciën Programmatorische Federale Overheidsdienst Wetenschapsbeleid Algemeen Rijksarchief en Rijksarchieven in de Provinciën (ARA) BERICHT AAN HET BELGISCH STAATSBLAD 13/10/2017 Vacature van Assistent-stagiair

Nadere informatie

Programmatorische Federale Overheidsdienst Wetenschapsbeleid Algemeen Rijksarchief en Rijksarchieven in de Provinciën (ARA)

Programmatorische Federale Overheidsdienst Wetenschapsbeleid Algemeen Rijksarchief en Rijksarchieven in de Provinciën (ARA) Programmatorische Federale Overheidsdienst Wetenschapsbeleid Algemeen Rijksarchief en Rijksarchieven in de Provinciën (ARA) BERICHT AAN HET BELGISCH STAATSBLAD 13/10/2017 Vacature van Assistent-stagiair

Nadere informatie

OVERHEIDSDIENST WETENSCHAPSBELEID. Belgisch Instituut voor Ruimte-Aëronomie (BIRA)

OVERHEIDSDIENST WETENSCHAPSBELEID. Belgisch Instituut voor Ruimte-Aëronomie (BIRA) PROGRAMMATORISCHE FEDERALE OVERHEIDSDIENST WETENSCHAPSBELEID. Belgisch Instituut voor Ruimte-Aëronomie (BIRA) Vacature van Werkleider (klasse SW2) van de wetenschappelijke loopbaan Vacaturenummer HRM S

Nadere informatie

Programmatorische Federale Overheidsdienst Wetenschapsbeleid. Koninklijk Belgisch Instituut voor Natuurwetenschappen (KBIN)

Programmatorische Federale Overheidsdienst Wetenschapsbeleid. Koninklijk Belgisch Instituut voor Natuurwetenschappen (KBIN) Programmatorische Federale Overheidsdienst Wetenschapsbeleid Koninklijk Belgisch Instituut voor Natuurwetenschappen (KBIN) BERICHT AAN HET BELGISCH STAATSBLAD 31 01 2017 Vacature van Werkleider (klasse

Nadere informatie

Programmatorische Federale Overheidsdienst Wetenschapsbeleid Algemeen Rijksarchief en Rijksarchieven in de Provinciën (ARA)

Programmatorische Federale Overheidsdienst Wetenschapsbeleid Algemeen Rijksarchief en Rijksarchieven in de Provinciën (ARA) Programmatorische Federale Overheidsdienst Wetenschapsbeleid Algemeen Rijksarchief en Rijksarchieven in de Provinciën (ARA) BERICHT AAN HET BELGISCH STAATSBLAD 13/10/2017 Vacature van Assistent-stagiair

Nadere informatie

AANVRAAGFORMULIER VOOR HET ATTEST VERLAAGD TARIEF SUCCESSIERECHTEN VERIFICATIE VAN DE VOORWAARDEN EEN JAAR NA HET OVERLIJDEN

AANVRAAGFORMULIER VOOR HET ATTEST VERLAAGD TARIEF SUCCESSIERECHTEN VERIFICATIE VAN DE VOORWAARDEN EEN JAAR NA HET OVERLIJDEN Brussel Fiscaliteit* Kruidtuinlaan 20 1035 Brussel AANVRAAGFORMULIER VOOR HET ATTEST VERLAAGD TARIEF SUCCESSIERECHTEN VERIFICATIE VAN DE VOORWAARDEN EEN JAAR NA HET OVERLIJDEN ARTIKEL 60BIS/3, 2, 1 VAN

Nadere informatie

PROGRAMMATORISCHE FEDERALE OVERHEIDSDIENST WETENSCHAPSBELEID.

PROGRAMMATORISCHE FEDERALE OVERHEIDSDIENST WETENSCHAPSBELEID. PROGRAMMATORISCHE FEDERALE OVERHEIDSDIENST WETENSCHAPSBELEID. KONINKLIJK INSTITUUT VOOR HET KUNSTPATRIMONIUM (KIK) BERICHT AAN HET BELGISCH STAATSBLAD 29/10/2018 Vacature van Assistent-stagiair (klasse

Nadere informatie

Koninklijk Museum van het Leger en de Krijgsgeschiedenis

Koninklijk Museum van het Leger en de Krijgsgeschiedenis Koninklijk Museum van het Leger en de Krijgsgeschiedenis Vacature van assistent- stagiair (klasse SW1) van de wetenschappelijke loopbaan (zwaar materiaal) Onze functiebeschrijvingen worden enkel in de

Nadere informatie

Programmatorische Federale Overheidsdienst Wetenschapsbeleid Algemeen Rijksarchief en Rijksarchieven in de Provinciën (ARA)

Programmatorische Federale Overheidsdienst Wetenschapsbeleid Algemeen Rijksarchief en Rijksarchieven in de Provinciën (ARA) Programmatorische Federale Overheidsdienst Wetenschapsbeleid Algemeen Rijksarchief en Rijksarchieven in de Provinciën (ARA) BERICHT AAN HET BELGISCH STAATSBLAD 08/06/2017 Vacature van Assistent-stagiair

Nadere informatie

PROGRAMMATORISCHE FEDERALE OVERHEIDSDIENST WETENSCHAPSBELEID. KONINKLIJK BELGISCH INSTITUUT VOOR NATUURWETENSCHAPPEN (KBIN)

PROGRAMMATORISCHE FEDERALE OVERHEIDSDIENST WETENSCHAPSBELEID. KONINKLIJK BELGISCH INSTITUUT VOOR NATUURWETENSCHAPPEN (KBIN) PROGRAMMATORISCHE FEDERALE OVERHEIDSDIENST WETENSCHAPSBELEID. KONINKLIJK BELGISCH INSTITUUT VOOR NATUURWETENSCHAPPEN (KBIN) BERICHT AAN HET BELGISCH STAATSBLAD - 12/11/2018 Vacature van Werkleider (klasse

Nadere informatie

Programmatorische Federale Overheidsdienst Wetenschapsbeleid

Programmatorische Federale Overheidsdienst Wetenschapsbeleid Programmatorische Federale Overheidsdienst Wetenschapsbeleid Algemeen Rijksarchief en Rijksarchieven in de Provinciën (ARA). BERICHT AAN HET BELGISCH STAATSBLAD 13 12 2016 Vacature van Werkleider (klasse

Nadere informatie

SELECTIEREGLEMENT Selectienummer: VOR Je hebt geen functioneringsevaluatie die besloten werd met "onvoldoende"

SELECTIEREGLEMENT Selectienummer: VOR Je hebt geen functioneringsevaluatie die besloten werd met onvoldoende SELECTIEREGLEMENT Selectienummer: VOR15006 1 bevrdering tt DEPARTEMENTSHOOFD COLLECTIES (M/V) Beleidsdmein Ecnmie, Wetenschap en Innvatie Graad: wetenschappelijk directeur (leidinggevende lpbaan) Rang/salarisschaal:

Nadere informatie

Oproep erkenning en subsidiëring van groepsgericht aanbod. opvoedingsondersteuning door vrijwilligers

Oproep erkenning en subsidiëring van groepsgericht aanbod. opvoedingsondersteuning door vrijwilligers Oprep erkenning en subsidiëring van grepsgericht aanbd pvedingsndersteuning dr vrijwilligers In het kader van het versterken van aanbd pvedingsndersteuning in de Huizen van het Kind lanceert Kind en Gezin

Nadere informatie

AANVRAAGFORMULIER VOOR HET ATTEST VRIJSTELLING SCHENKINGRECHTEN

AANVRAAGFORMULIER VOOR HET ATTEST VRIJSTELLING SCHENKINGRECHTEN Brussel Fiscaliteit* Kruidtuinlaan 20 1035 Brussel AANVRAAGFORMULIER VOOR HET ATTEST VRIJSTELLING SCHENKINGRECHTEN VERIFICATIE VAN DE VOORWAARDEN EEN JAAR NA DE DATUM VAN DE AUTHENTIEKE AKTE VAN SCHENKING

Nadere informatie

Programmatorische Federale Overheidsdienst Wetenschapsbeleid. Algemeen Rijksarchief (ARA)

Programmatorische Federale Overheidsdienst Wetenschapsbeleid. Algemeen Rijksarchief (ARA) Programmatorische Federale Overheidsdienst Wetenschapsbeleid. Algemeen Rijksarchief (ARA) BERICHT AAN HET BELGISCH STAATSBLAD 30/08/2018 Vacature van Werkleider (klasse SW2) van de wetenschappelijke loopbaan

Nadere informatie

Programmatorische Federale Overheidsdienst Wetenschapsbeleid

Programmatorische Federale Overheidsdienst Wetenschapsbeleid Programmatorische Federale Overheidsdienst Wetenschapsbeleid Algemeen Rijksarchief en Rijksarchieven in de Provinciën (ARA) BERICHT AAN HET BELGISCH STAATSBLAD 20/10/2017 Vacature van Assistent-stagiair

Nadere informatie

Huishoudelijk reglement beoordelingscomité Starterscontract

Huishoudelijk reglement beoordelingscomité Starterscontract Huishudelijk reglement berdelingscmité Starterscntract Gedgekeurd in de gemeenteraad van 22 maart 2010 Gewijzigd in de gemeenteraad van 14 december 2015 Bekendgemaakt p 25 maart 2010 en 15 december 2015

Nadere informatie

Registratie na opleiding in het buitenland

Registratie na opleiding in het buitenland Registratie na pleiding in het buitenland Beleidsregel Uitwerking van de bepalingen inzake de registratie als verpleegkundig specialist na het vlgen van een pleiding in het buitenland, zals vastgelegd

Nadere informatie

Je werkt als statutair ambtenaar in de graad van directeur of gelijkgesteld (rang A2) of een hogere rang binnen het agentschap Onroerend Erfgoed.

Je werkt als statutair ambtenaar in de graad van directeur of gelijkgesteld (rang A2) of een hogere rang binnen het agentschap Onroerend Erfgoed. SELECTIEREGLEMENT DIRECTEUR 3 directeurs afdeling Onderzek en Bescherming - Directeur nderzek buwkundig erfged - Directeur nderzek archelgie - Directeur nderzek landschap 2 directeurs afdeling Infrmatie

Nadere informatie

Programmatorische Federale Overheidsdienst Wetenschapsbeleid Algemeen Rijksarchief en Rijksarchieven in de Provinciën (ARA)

Programmatorische Federale Overheidsdienst Wetenschapsbeleid Algemeen Rijksarchief en Rijksarchieven in de Provinciën (ARA) Programmatorische Federale Overheidsdienst Wetenschapsbeleid Algemeen Rijksarchief en Rijksarchieven in de Provinciën (ARA) BERICHT AAN HET BELGISCH STAATSBLAD 13/12/2017 Vacature van Werkleider (klasse

Nadere informatie

OVERHEIDSDIENST WETENSCHAPSBELEID. KONINKLIJK BELGISCH INSTITUUT VOOR NATUURWETENSCHAPPEN (KBIN)

OVERHEIDSDIENST WETENSCHAPSBELEID. KONINKLIJK BELGISCH INSTITUUT VOOR NATUURWETENSCHAPPEN (KBIN) PROGRAMMATORISCHE FEDERALE OVERHEIDSDIENST WETENSCHAPSBELEID. KONINKLIJK BELGISCH INSTITUUT VOOR NATUURWETENSCHAPPEN (KBIN) BERICHT AAN HET BELGISCH STAATSBLAD 12/11/2018 Vacature van Werkleider (klasse

Nadere informatie

Programmatorische Federale Overheidsdienst Wetenschapsbeleid Algemeen Rijksarchief en Rijksarchieven in de Provinciën (ARA)

Programmatorische Federale Overheidsdienst Wetenschapsbeleid Algemeen Rijksarchief en Rijksarchieven in de Provinciën (ARA) Programmatorische Federale Overheidsdienst Wetenschapsbeleid Algemeen Rijksarchief en Rijksarchieven in de Provinciën (ARA) BERICHT AAN HET BELGISCH STAATSBLAD 13/12/2017 Vacature van Werkleider (klasse

Nadere informatie

INFORMATIEBERICHT. Animator lokaal dienstencentrum Graad C1-C3

INFORMATIEBERICHT. Animator lokaal dienstencentrum Graad C1-C3 INFORMATIEBERICHT Animatr lkaal dienstencentrum Graad C1-C3 Het OCMW van Zttegem gaat ver tt de aanwerving van een (m/v) animatr - graad C1-C3 halftijdse cntractuele functie met een wervingsreserve van

Nadere informatie

INFORMATIEBERICHT. Directeur. voltijdse statutaire functie graad A4a-A4b

INFORMATIEBERICHT. Directeur. voltijdse statutaire functie graad A4a-A4b INFORMATIEBERICHT Directeur vltijdse statutaire functie graad A4a-A4b Het stadsbestuur van Sint-Truiden gaat ver tt een aanwerving van een vltijdse statutaire functie van directeur graad A1a-A2a (m/v),

Nadere informatie

Werken met uitzendkrachten

Werken met uitzendkrachten Uitzendkrachten-Werken met uitzendkrachten-telichting 1/8 Werken met uitzendkrachten Uitzendkrachten zijn werknemers die vallen nder twee srten werkgevers. Enerzijds heeft men de werkgever van de uitzendkracht

Nadere informatie

Programmatorische Federale Overheidsdienst Wetenschapsbeleid Algemeen Rijksarchief en Rijksarchieven in de Provinciën (ARA)

Programmatorische Federale Overheidsdienst Wetenschapsbeleid Algemeen Rijksarchief en Rijksarchieven in de Provinciën (ARA) Programmatorische Federale Overheidsdienst Wetenschapsbeleid Algemeen Rijksarchief en Rijksarchieven in de Provinciën (ARA) BERICHT AAN HET BELGISCH STAATSBLAD 08/06/2017 Vacature van Assistent-stagiair

Nadere informatie

Programmatorische Federale Overheidsdienst Wetenschapsbeleid Algemeen Rijksarchief en Rijksarchieven in de Provinciën (ARA)

Programmatorische Federale Overheidsdienst Wetenschapsbeleid Algemeen Rijksarchief en Rijksarchieven in de Provinciën (ARA) Programmatorische Federale Overheidsdienst Wetenschapsbeleid Algemeen Rijksarchief en Rijksarchieven in de Provinciën (ARA) BERICHT AAN HET BELGISCH STAATSBLAD 13/12/2017 Vacature van Werkleider (klasse

Nadere informatie

Programmatorische Federale Overheidsdienst Wetenschapsbeleid. Algemeen Rijksarchief (ARA)

Programmatorische Federale Overheidsdienst Wetenschapsbeleid. Algemeen Rijksarchief (ARA) Programmatorische Federale Overheidsdienst Wetenschapsbeleid. Algemeen Rijksarchief (ARA) BERICHT AAN HET BELGISCH STAATSBLAD 30/09/2019 Vacature van Werkleider (klasse SW2) van de wetenschappelijke loopbaan

Nadere informatie

2015/ Selectieprogramma. Algemene preselectie

2015/ Selectieprogramma. Algemene preselectie 2015/01 De Prvincie West-Vlaanderen gaat ver tt de aanwerving van tijdelijke medewerkers ten beheve van verschillende diensten met aanleg van een werfreserve. 1. Aard van de aanstelling - Een aanstelling

Nadere informatie

AANVRAAGFORMULIER VOOR HET ATTEST VERLAAGD TARIEF SUCCESSIERECHTEN VERIFICATIE VAN DE VOORWAARDEN EEN JAAR NA HET OVERLIJDEN

AANVRAAGFORMULIER VOOR HET ATTEST VERLAAGD TARIEF SUCCESSIERECHTEN VERIFICATIE VAN DE VOORWAARDEN EEN JAAR NA HET OVERLIJDEN Brussel Fiscaliteit* Kruidtuinlaan 20 1035 Brussel AANVRAAGFORMULIER VOOR HET ATTEST VERLAAGD TARIEF SUCCESSIERECHTEN VERIFICATIE VAN DE VOORWAARDEN EEN JAAR NA HET OVERLIJDEN ARTIKEL 60BIS/3, 2, 1 VAN

Nadere informatie

CPR305/2011/EU VERORDENING BOUWPRODUCTEN

CPR305/2011/EU VERORDENING BOUWPRODUCTEN XCDC Trading & Cnsultancy B.V.B.A. B-8780 Ostrzebeke 1. Algemeen CPR305/2011/EU VERORDENING BOUWPRODUCTEN Vanaf 1 st juli 2014 is de CE MARKERING van buwprducten die nder een geharmniseerde nrm vallen,

Nadere informatie

Sollicitatieformulier. Projectdeskundige erfgoed. via aanwerving

Sollicitatieformulier. Projectdeskundige erfgoed. via aanwerving Sllicitatiefrmulier Prjectdeskundige erfged (cntractueel, 50%, weddenschaal B1-B3) via aanwerving GELIEVE DIT FORMULIER VOLLEDIG IN TE VULLEN. EEN VERWIJZING NAAR JE EIGEN CV VOLSTAAT NIET. 1. Persnlijke

Nadere informatie

Het Agentschap Voor Onderwijsdiensten (AgODi) werft aan in contractueel verband: 1 deskundige met een contract van bepaalde duur (6 maanden)

Het Agentschap Voor Onderwijsdiensten (AgODi) werft aan in contractueel verband: 1 deskundige met een contract van bepaalde duur (6 maanden) Het Agentschap Vr Onderwijsdiensten (AgODi) werft aan in cntractueel verband: 1 deskundige met een cntract van bepaalde duur (6 maanden) Vlaams ministerie van Onderwijs en Vrming Entiteit : Agentschap

Nadere informatie

Schade protocol Zuiderpark Stadswalzone

Schade protocol Zuiderpark Stadswalzone Schade prtcl Zuiderpark Stadswalzne Gemeente s-hertgenbsch december 2012 Schadeprtcl Zuiderpark - Stadswalzne In dit dcument staat he de gemeente s-hertgenbsch mgaat met schadeclaims. Het is er p gericht

Nadere informatie

AANVRAAGFORMULIER VOOR HET ATTEST VRIJSTELLING SCHENKINGSRECHTEN

AANVRAAGFORMULIER VOOR HET ATTEST VRIJSTELLING SCHENKINGSRECHTEN Brussel Fiscaliteit* Kruidtuinlaan 20 1035 Brussel AANVRAAGFORMULIER VOOR HET ATTEST VRIJSTELLING SCHENKINGSRECHTEN VERIFICATIE VAN DE VOORWAARDEN EEN JAAR NA DE DATUM VAN DE AUTHENTIEKE AKTE VAN SCHENKING

Nadere informatie

INFORMATIEBERICHT. FINANCIEEL BEHEERDER Decretale graad (statutair) 0,8 VTE - klasse 2

INFORMATIEBERICHT. FINANCIEEL BEHEERDER Decretale graad (statutair) 0,8 VTE - klasse 2 INFORMATIEBERICHT FINANCIEEL BEHEERDER Decretale graad (statutair) 0,8 VTE - klasse 2 Het gemeentebestuur van Rumst gaat ver tt de aanwerving van een financieel beheerder (decretale graad - 0,8 VTE - statutaire

Nadere informatie

Wetenschappelijk medewerker Assistent onderzoeker Digitale Informatie (m/v) Operationele Directie Criminalistiek

Wetenschappelijk medewerker Assistent onderzoeker Digitale Informatie (m/v) Operationele Directie Criminalistiek Dienst P&O Vilvrdsesteenweg 100 B-1120 Brussel telefnnummer 02 240 04 74 e-mail : pand@just.fgv.be www.nicc.fgv.be FUNCTIEBESCHRIJVING Wetenschappelijk medewerker Assistent nderzeker Digitale Infrmatie

Nadere informatie

Programmatorische Federale Overheidsdienst Wetenschapsbeleid Algemeen Rijksarchief en Rijksarchieven in de Provinciën (ARA)

Programmatorische Federale Overheidsdienst Wetenschapsbeleid Algemeen Rijksarchief en Rijksarchieven in de Provinciën (ARA) Programmatorische Federale Overheidsdienst Wetenschapsbeleid Algemeen Rijksarchief en Rijksarchieven in de Provinciën (ARA) BERICHT AAN HET BELGISCH STAATSBLAD 13/12/2017 Vacature van Werkleider (klasse

Nadere informatie

TARIFERING EDPB. Nota over de wetgeving

TARIFERING EDPB. Nota over de wetgeving FD/NB Brussel, 23 mei 2014 TARIFERING EDPB Nta ver de wetgeving Op 23 mei 2014 is een reeds lang aangekndigd KB verschenen: Het kninklijk besluit van 24 april 2014 tt wijziging van het kninklijk besluit

Nadere informatie

Sollicitatieformulier. Sportclubondersteuner. via aanwerving

Sollicitatieformulier. Sportclubondersteuner. via aanwerving Sllicitatiefrmulier Sprtclubndersteuner (statutair, weddenschaal B1-B3) via aanwerving GELIEVE DIT FORMULIER VOLLEDIG IN TE VULLEN. EEN VERWIJZING NAAR JE CV VOLSTAAT NIET. 1. Persnlijke gegevens Mevr.

Nadere informatie

Aanwervingsexamen voor de functie van archivaris

Aanwervingsexamen voor de functie van archivaris per/infdhmww/19.12.2013 Aanwervingsexamen vr de functie van archivaris Persneelsdienst Gemeenteplein 2, 8790 WAREGEM T 056 62 12 19 F 056 62 12 23 vacatures@waregem.be www.waregem.be Openingstijden Vrmiddag:

Nadere informatie

PROGRAMMATORISCHE FEDERALE OVERHEIDSDIENST WETENSCHAPSBELEID. KONINKLIJKE BIBLIOTHEEK VAN BELGIË (KBB)

PROGRAMMATORISCHE FEDERALE OVERHEIDSDIENST WETENSCHAPSBELEID. KONINKLIJKE BIBLIOTHEEK VAN BELGIË (KBB) PROGRAMMATORISCHE FEDERALE OVERHEIDSDIENST WETENSCHAPSBELEID. KONINKLIJKE BIBLIOTHEEK VAN BELGIË (KBB) BERICHT AAN HET BELGISCH STAATSBLAD - 14/10/2019 Vacature van Assistent-stagiair (klasse SW1) van

Nadere informatie

WAT BEPAALT DE EUROPESE RICHTLIJN INZAKE HET RECHT OP TOEGANG TOT EEN ADVOCAAT?

WAT BEPAALT DE EUROPESE RICHTLIJN INZAKE HET RECHT OP TOEGANG TOT EEN ADVOCAAT? WAT BEPAALT DE EUROPESE RICHTLIJN INZAKE HET RECHT OP TOEGANG TOT EEN ADVOCAAT? Vicky De Suter, FOD Justitie, DGWL, Directie Strafwetgeving Een krte terugblik - CPS - studiedag 27 maart 2013 - Eurpese

Nadere informatie

Programmatorische Federale Overheidsdienst Wetenschapsbeleid. Koninklijke Sterrewacht van België (KSB)

Programmatorische Federale Overheidsdienst Wetenschapsbeleid. Koninklijke Sterrewacht van België (KSB) Programmatorische Federale Overheidsdienst Wetenschapsbeleid. Koninklijke Sterrewacht van België (KSB) BERICHT AAN HET BELGISCH STAATSBLAD - 05/12/2018 Vacature van Werkleider (klasse SW2) van de wetenschappelijke

Nadere informatie

Subsidieregeling economie en innovatie Noord-Brabant - provincie Noord-Brabant -

Subsidieregeling economie en innovatie Noord-Brabant - provincie Noord-Brabant - Subsidieregeling ecnmie en innvatie Nrd-Brabant - prvincie Nrd-Brabant - Het del van de Subsidieregeling ecnmie en innvatie Nrd-Brabant (ECOINNONB) is het realiseren van een aantal delstellingen uit het

Nadere informatie

Programmatorische Federale Overheidsdienst Wetenschapsbeleid Algemeen Rijksarchief en Rijksarchieven in de Provinciën (ARA)

Programmatorische Federale Overheidsdienst Wetenschapsbeleid Algemeen Rijksarchief en Rijksarchieven in de Provinciën (ARA) Programmatorische Federale Overheidsdienst Wetenschapsbeleid Algemeen Rijksarchief en Rijksarchieven in de Provinciën (ARA) BERICHT AAN HET BELGISCH STAATSBLAD 13/12/2017 Vacature van Werkleider (klasse

Nadere informatie

Aanvraagformulier subsidie gevelrenovatie en renovatie handelspanden

Aanvraagformulier subsidie gevelrenovatie en renovatie handelspanden Vak bestemd vr administratie Dssiernummer:................. Aanvraagdatum:................. Aanvraagfrmulier subsidie gevelrenvatie en renvatie handelspanden Met dit frmulier dient u een aanvraag in vr

Nadere informatie

Het Agentschap Voor Onderwijsdiensten (AgODi) werft aan in contractueel verband: 3 adjuncten van de directeur VACATURENUMMER : AGODI/CONTR A

Het Agentschap Voor Onderwijsdiensten (AgODi) werft aan in contractueel verband: 3 adjuncten van de directeur VACATURENUMMER : AGODI/CONTR A Het Agentschap Vr Onderwijsdiensten (AgODi) werft aan in cntractueel verband: 3 adjuncten van de directeur Vlaams ministerie van Onderwijs en Vrming Entiteit Agentschap vr Onderwijsdiensten Niveau A Graad

Nadere informatie

VERSLAG VAN HET MONDELING GEDEELTE VAN HET BEKWAAMHEIDSEXAMEN VAN ACCOUNTANT SESSIE 2015/1

VERSLAG VAN HET MONDELING GEDEELTE VAN HET BEKWAAMHEIDSEXAMEN VAN ACCOUNTANT SESSIE 2015/1 VERSLAG VAN HET MONDELING GEDEELTE VAN HET BEKWAAMHEIDSEXAMEN VAN ACCOUNTANT SESSIE 2015/1 Art.50, 1, 4 de lid van het KB van 8 april 2003 Het mndeling gedeelte mvat de bespreking van het schriftelijk

Nadere informatie

Dossier Ecocheques. Bron: Lex4you op www.securex.eu. BOL BUDIV vzw Kerkstraat 108 9050 Gentbrugge 09 324 38 77. helpdesk@bol budiv.be www.bol budiv.

Dossier Ecocheques. Bron: Lex4you op www.securex.eu. BOL BUDIV vzw Kerkstraat 108 9050 Gentbrugge 09 324 38 77. helpdesk@bol budiv.be www.bol budiv. Dssier Eccheques Brn: Lex4yu p www.securex.eu BOL BUDIV vzw Kerkstraat 108 9050 Gentbrugge 09 324 38 77 helpdesk@bl budiv.be www.bl budiv.be Dssier Eccheques Wat is een eccheque? Eccheques zijn een initiatief

Nadere informatie

1 PROCEDURE NIEUWE BESCHERMINGSAANVRAAG

1 PROCEDURE NIEUWE BESCHERMINGSAANVRAAG 1 PROCEDURE NIEUWE BESCHERMINGSAANVRAAG 1.1 Achtergrnd Een wijn kan beschermd wrden als beschermde rsprngsbenaming (BOB) f als beschermde gegrafische aanduiding (BGA). Vlgende Eurpese verrdeningen beschrijven

Nadere informatie

Vlaams Audiovisueel Fonds. Prioriteitennota voor de selectie van. documentaires

Vlaams Audiovisueel Fonds. Prioriteitennota voor de selectie van. documentaires Vlaams Audivisueel Fnds Pririteitennta vr de selectie van dcumentaires 1. Inleiding Vr een ged begrip is het belangrijk deze pririteitennta ged te situeren in het parcurs dat dssiers in het Fnds drlpen:

Nadere informatie

INFORMATIEBERICHT. GEMEENTESECRETARIS met bevoegdheid OCMW

INFORMATIEBERICHT. GEMEENTESECRETARIS met bevoegdheid OCMW INFORMATIEBERICHT GEMEENTESECRETARIS met bevegdheid OCMW Het gemeentebestuur van Rumst gaat ver tt de aanwerving van een gemeentesecretaris met bevegdheid OCMW - decretale graad - statutaire vltijdse functie

Nadere informatie

Voorwaarden waaraan een arts moet voldoen om geaccrediteerd te worden en te blijven

Voorwaarden waaraan een arts moet voldoen om geaccrediteerd te worden en te blijven BIJLAGE 2: VOORWAARDEN VOOR ACCREDITERING Brn: http://www.riziv.be/care/nl/dctrs/accreditatin/individual accreditatin/cnditins accreditatin.htm Vrwaarden waaraan een arts met vlden m geaccrediteerd te

Nadere informatie

Privacy Statement andere betrokkenen (niet zijnde studenten of medewerkers)

Privacy Statement andere betrokkenen (niet zijnde studenten of medewerkers) Privacy Statement andere betrkkenen (niet zijnde studenten f medewerkers) Hgeschl Leiden respecteert de privacy van haar bezekers en externe cntacten en gaat zrgvuldig en vertruwelijk m met uw persnsgegevens.

Nadere informatie

Master Industriële Wetenschappen in de Scheikunde

Master Industriële Wetenschappen in de Scheikunde Master Industriële Wetenschappen in de Scheikunde Telatingsvrwaarden: - Minimum 18 jaar zijn geen 34 jaar wrden in het jaar van inlijving - Belg zijn f de natinaliteit bezitten van één van de lidstaten

Nadere informatie

Reglement Vlaams-Nederlandse Journalistenbeurs Onderzoeksbeurs & Uitwisseling 2016

Reglement Vlaams-Nederlandse Journalistenbeurs Onderzoeksbeurs & Uitwisseling 2016 Reglement Vlaams-Nederlandse Jurnalistenbeurs Onderzeksbeurs & Uitwisseling 2016 In 2016 kennen de Vlaamse en Nederlandse verheid pnieuw de Vlaams-Nederlandse Jurnalistenbeur(zen) (VNJB) te aan Nederlandse

Nadere informatie

OFFICIEUZE COÖRDINATIE VAN:

OFFICIEUZE COÖRDINATIE VAN: OFFICIEUZE COÖRDINATIE VAN: HET BESLUIT VAN DE BRUSSELSE HOOFDSTEDELIJKE REGERING VAN 17 FEBRUARI 2011 BETREFFENDE DE ERKENNING VAN DE CERTIFICATEURS VOOR HET OPSTELLEN VAN EEN EPB-CERTIFICAAT OPENBAAR

Nadere informatie

Inkoop- en aanbestedingsbeleid Energiefonds Overijssel

Inkoop- en aanbestedingsbeleid Energiefonds Overijssel Inkp- en aanbestedingsbeleid Energiefnds Overijssel 2013 Inhudspgave 1 Inleiding 3 2 Het beleid 4 2.1 Rechtmatigheidsthema's 4 Prcedures 4 Meerwerk en herhalingspdrachten 4 2B-diensten 5 Integriteit 5

Nadere informatie

FUNCTIEBESCHRIJVING STAFMEDEWERKER PERSONEELSZAKEN. Niveau. Plaats in het organogram. Hoofddoel van de functie. Resultaatsgebieden B1-B2-B3

FUNCTIEBESCHRIJVING STAFMEDEWERKER PERSONEELSZAKEN. Niveau. Plaats in het organogram. Hoofddoel van de functie. Resultaatsgebieden B1-B2-B3 FUNCTIEBESCHRIJVING STAFMEDEWERKER PERSONEELSZAKEN Niveau B1-B2-B3 Plaats in het rgangram De stafmedewerker persneelszaken rapprteert aan de secretaris en maakt deel uit van het managementteam. Je maakt

Nadere informatie

Gedragscode voor de leden van de Beroepsvereniging van Nederlandse Stedebouwkundigen en Planologen

Gedragscode voor de leden van de Beroepsvereniging van Nederlandse Stedebouwkundigen en Planologen Gedragscde vr de leden van de Berepsvereniging van Nederlandse Stedebuwkundigen en Planlgen Gedragscde vr de leden van de Berepsvereniging van Nederlandse Stedebuwkundigen en Planlgen Inhudspgave Hfdstuk

Nadere informatie

Programmatorische Federale Overheidsdienst Wetenschapsbeleid. Algemeen Rijksarchief (ARA)

Programmatorische Federale Overheidsdienst Wetenschapsbeleid. Algemeen Rijksarchief (ARA) Programmatorische Federale Overheidsdienst Wetenschapsbeleid. Algemeen Rijksarchief (ARA) BERICHT AAN HET BELGISCH STAATSBLAD 23/03/2018 Vacature van Assistent-stagiair (klasse SW1) van de wetenschappelijke

Nadere informatie

Leerreglement voor de opleiding van jongeren met een b eroepsinlevingsovereenkomst bij werkgevers die vallen onder PC 200

Leerreglement voor de opleiding van jongeren met een b eroepsinlevingsovereenkomst bij werkgevers die vallen onder PC 200 Leerreglement vr de pleiding van jngeren met een b erepsinlevingsvereenkmst bij werkgevers die vallen nder PC 200 Beschrijving van de sectr APCB 200 Bedienden Mgelijke pleidingen en duur Bijzndere erkenningsregels

Nadere informatie

Talentenmap. Ervaringsbewijs Sociaal Tolk. Naam en voornaam:.. Rijksregisternummer: Datum opmaak:

Talentenmap. Ervaringsbewijs Sociaal Tolk. Naam en voornaam:.. Rijksregisternummer: Datum opmaak: Talentenmap Ervaringsbewijs Sciaal Tlk Naam en vrnaam:.. Rijksregisternummer: Datum pmaak: A. Vrbereiding van de kandidaat U vraagt een ervaringsbewijs sciaal tlk aan. Hier vlgen enkele vragen die u vrbereiden

Nadere informatie

Subsidieverordening isolatiemaatregelen bestaande eigen woningen

Subsidieverordening isolatiemaatregelen bestaande eigen woningen Raadsvrstel AGENDAPUNT: 6 VERGADERDATUM: 16 FEBRUARI 2012 Onderwerp Datum cllegebesluit Subsidieverrdening islatiemaatregelen bestaande eigen wningen Cmmissie Vlkshuisvesting, Datum vergadering 08-02-2012

Nadere informatie

ECTS-fiche. 1. Identificatie. Opleiding. Module. Lestijden 40

ECTS-fiche. 1. Identificatie. Opleiding. Module. Lestijden 40 ECTS-fiche 1. Identificatie Opleiding Ondernemingscmmunicatie Mdule MarketingManagement Cde A2 Lestijden 40 Studiepunten n.v.t. Ingeschatte ttale studiebelasting (in uren) 1 Mgelijkheid tt JA aanvragen

Nadere informatie

Operational Teamleader SOC

Operational Teamleader SOC www.desprwegenwervenaan.be Operatinal Teamleader SOC referentiegraad Eerste veiligheidschef f Adviseur 1. Cntext van de functie Binnen NMBS is de dienst Crprate Security Service, het eerste aanspreekpunt

Nadere informatie

Richtlijnen voor de indiening van een Staatssteundossier voor O&O&I in het kader van AIRBUS-programma s

Richtlijnen voor de indiening van een Staatssteundossier voor O&O&I in het kader van AIRBUS-programma s Richtlijnen vr de indiening van een Staatssteundssier vr O&O&I in het kader van AIRBUS-prgramma s Versie : Nederlands 08-01-2018 Ce texte est également dispnible en français. Demandez la versin française

Nadere informatie

Sollicitatie MADITOPIA

Sollicitatie MADITOPIA Sllicitatie MADITOPIA speelpleinwerking stage / animatr / hfdanimatr Slliciteren kan tt en met wensdag 20 februari 2019 vr de paasvakantie en tt en met zndag 26 mei 2019 vr de zmervakantie. Bezrg je frmulier

Nadere informatie

Programmatorische Federale Overheidsdienst Wetenschapsbeleid. Algemeen Rijksarchief en Rijksarchief in de Provinciën (ARA)

Programmatorische Federale Overheidsdienst Wetenschapsbeleid. Algemeen Rijksarchief en Rijksarchief in de Provinciën (ARA) Programmatorische Federale Overheidsdienst Wetenschapsbeleid. Algemeen Rijksarchief en Rijksarchief in de Provinciën (ARA) BERICHT AAN HET BELGISCH STAATSBLAD 23/03/2018 Vacature van Assistent-stagiair

Nadere informatie

De accreditatiecommisssie voor PVO (ACPVO) wil erop toezien dat elk geregistreerd osteopaat een minimum aantal uren bij- of nascholing volgt.

De accreditatiecommisssie voor PVO (ACPVO) wil erop toezien dat elk geregistreerd osteopaat een minimum aantal uren bij- of nascholing volgt. Reglement Permanente Vrming vr Ostepaten (PVO) 1 Definitie Onder het begrip «permanente vrming vr stepaten» wrdt verstaan: een vrming die de kennis van de prfessinele stepaat nderhudt, aanvult en uitdiept.

Nadere informatie

Communicatieplan (3-C-2)

Communicatieplan (3-C-2) Gebr. van der Lee Cmmunicatieplan (3-C-2) CO²- Bewust Directie: E. van der Lee Cmmunicatiemanager: T. Hebee KAM-Cördinatr: A. Werkmeester Lelystad, september 12 Inhudspgave Inhudspgave... 2 1. Inleiding

Nadere informatie

BEOORDELINGSSYSTEEM VOOR OPLEIDINGEN I.H.K.V. VLAAMS OPLEIDINGSVERLOF

BEOORDELINGSSYSTEEM VOOR OPLEIDINGEN I.H.K.V. VLAAMS OPLEIDINGSVERLOF BEOORDELINGSSYSTEEM VOOR OPLEIDINGEN I.H.K.V. VLAAMS OPLEIDINGSVERLOF Cfr. MB 08/02/2019 Inhud Arbeidsmarktgerichtheid van pleidingen... 3 1. Basiscmpetenties... 3 2. Berepsspecifieke cmpetenties... 3

Nadere informatie

Sollicitatieformulier. Ingenieur gebouwtechnieken. via aanwerving

Sollicitatieformulier. Ingenieur gebouwtechnieken. via aanwerving Sllicitatiefrmulier Ingenieur gebuwtechnieken (statutair, weddenschaal A1a-A3a) via aanwerving GELIEVE DIT FORMULIER VOLLEDIG IN TE VULLEN. EEN VERWIJZING NAAR JE CV VOLSTAAT NIET. 1. Persnlijke gegevens

Nadere informatie

FAQ Innovatieve bedrijfsnetwerken versie 18 november 2015

FAQ Innovatieve bedrijfsnetwerken versie 18 november 2015 FAQ Innvatieve bedrijfsnetwerken versie 18 nvember 2015 Wanneer kan het IBN effectief van start gaan? De steun aan een innvatiecluster kan p zijn vregst starten p de eerste werkdag van de maand die vlgt

Nadere informatie

Opgelet! Aan de registratie van de leerwegonderdelen verandert er niets. Je blijft dus opleidingen en stages registreren op de gekende manier.

Opgelet! Aan de registratie van de leerwegonderdelen verandert er niets. Je blijft dus opleidingen en stages registreren op de gekende manier. Leerweg Inhud Definitie... 2 Principes... 2 De leerweg... 2 De leerwegnderdelen... 3 Opleiding... 3 Stage... 4 IBO... 4 Knelpunt... 5 Welke acties kan je uitveren in de tab leerweg?... 5 De mschrijving

Nadere informatie

Reglement Geschillencommissie Wonen Zuid-Holland Zuid

Reglement Geschillencommissie Wonen Zuid-Holland Zuid Reglement Geschillencmmissie Wnen Zuid-Hlland Zuid DEFINITIES Artikel 1: Dit reglement verstaat nder: crpratie: de bij de Geschillencmmissie Wnen Zuid-Hlland zuid aangeslten rganisatie p wiens handelen

Nadere informatie

De stad Aarschot is op zoek naar:

De stad Aarschot is op zoek naar: VACATUREBERICHT De stad Aarscht is p zek naar: EEN COORDINATOR (m/v) vr de CEL OVERHEIDSOPDRACHTEN niveau A (A1a-A3a) - vltijds in cntractueel verband vr nbepaalde duur (brutmaandsalaris aan huidige index

Nadere informatie

Frans Halslaan 4, 1921EP Akersloot

Frans Halslaan 4, 1921EP Akersloot Privacy Verklaring Per 25 mei 2018 gelden er verscherpte regels vr alle rganisaties binnen de EU die persnsgegevens verwerken. Om deze reden is de privacy verklaring aangepast en vragen we u deze dr te

Nadere informatie

Wie verkoopt uw huis?

Wie verkoopt uw huis? Wie verkpt uw huis? Accuntnet Verkp Vertruwens Persn Service Accuntnet V V P Service Wie verkpt uw huis? Als u uw huis wilt verkpen, schakelt u k in Spanje een makelaar in. Echter in Spanje geeft men nrmaal

Nadere informatie

Federaal Agentschap voor de Veiligheid van de Voedselketen

Federaal Agentschap voor de Veiligheid van de Voedselketen Federaal Agentschap vr de Veiligheid van de Vedselketen Omzendbrief betreffende de cntrle van de identiteit van paarden en de uitsluiting vr de slacht vr menselijke cnsumptie van buiten de wettelijke termijn

Nadere informatie

LOGBOEK van: klas: 1

LOGBOEK van: klas: 1 LOGBOEK van: klas: 1 Inhudspgave Inleiding en inhud van het lgbek Wat is de maatschappelijke stage? Delen van de maatschappelijke stage Waar de je maatschappelijke stage? Kaders waarbinnen de maatschappelijke

Nadere informatie

VRIJSTELLING DOORSTORTING BV BIJ TEWERKSTELLING VAN WETENSCHAPPELIJKE ONDERZOEKERS

VRIJSTELLING DOORSTORTING BV BIJ TEWERKSTELLING VAN WETENSCHAPPELIJKE ONDERZOEKERS VRIJSTELLING DOORSTORTING BV BIJ TEWERKSTELLING VAN WETENSCHAPPELIJKE ONDERZOEKERS Bepaalde werkgevers wrden nder bepaalde vrwaarden vrijgesteld van het drstrten aan de fiscus van een bepaald percentage

Nadere informatie

INFORMATIEBROCHURE VERZORGENDE M/V

INFORMATIEBROCHURE VERZORGENDE M/V Rekrutering & Selectie 4.10.2013 INFORMATIEROCHURE VERZORGENDE M/V Telatingsvrwaarden 1 Een gedrag vertnen dat in vereenstemming is met de eisen van de functie 2 De burgerlijke en plitieke rechten genieten

Nadere informatie

1. Op de uiterste inschrijvingsdatum houder zijn van een masterdiploma in de Psychologie

1. Op de uiterste inschrijvingsdatum houder zijn van een masterdiploma in de Psychologie 2018/20 De Prvincie West-Vlaanderen gaat ver tt de rganisatie van een vergelijkende selectieprcedure via de prcedure van aanwerving, bevrdering f interne persneelsmbiliteit, in het Nederlands, vr de aanstelling

Nadere informatie

Beheerder technische gegevens (referentiegraad: 1e technicus elektromecanicien voertuigen en installaties )

Beheerder technische gegevens (referentiegraad: 1e technicus elektromecanicien voertuigen en installaties ) www.desprwegenwervenaan.be Beheerder technische gegevens (referentiegraad: 1e technicus elektrmecanicien vertuigen en installaties ) 1. Werkmgeving De directie Technics verzekert het nderhud en de mdernisering

Nadere informatie