een goede slaapkamer keuze. en De badkamer woning is degelijk op begane gebouwd grond. en zeer goed onderhouden. De locatie

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "een goede slaapkamer keuze. en De badkamer woning is degelijk op begane gebouwd grond. en zeer goed onderhouden. De locatie"

Transcriptie

1 PASTOOR KALEBOSSTRAAT VAN CRUGTENLAAN 14, GRATHEM 7, HEYTHUYSEN

2 PASTOOR KALEBOSSTRAAT VAN CRUGTENLAAN 14, GRATHEM7, HEYTHUYSEN Dit Heythuysen royale landhuis (Limburgs: is gelegen Heitse) is in een kerkdorp rustige straat in de gemeente aan de rand Leudal van met Grathem. ongeveer Grathem inwoners. is Heythuysen centraal gelegen vervult een tussen regiofunctie Roermond voor en de Weert omliggende vlakbij dorpen. de Het bruisende Maasplassen dorp kent alle denkbare recreatiepark voorzieningen. de Heelderpeel. In directe omgeving kunt u heerlijk recreëren. Grathem Het dorp is staat omgeven bekend door om natuurgebieden. zijn kastelen en de ideale ligging ten opzichte van de uitvalswegen de N273 en de A2. In de kern van dit gezellige dorp, ligt deze levensloopbestendige woning. Deze woning is Het zowel landhuis voor een is gezin ingedeeld als voor in mensen een woonkamer die graag met willen halfopen wonen en riante slapen leefkeuken, op één niveau, een goede slaapkamer keuze. en De badkamer woning is degelijk op begane gebouwd grond. en zeer goed onderhouden. De locatie Op is bijzonder eerste aangezien verdieping de woning vindt u midden nog drie in royale de dorpskern slaapkamers is gelegen en een maar tweede toch op een badkamer rustige locatie. met toilet. Rondom het huis bevindt zich nog een fijne tuin waar het heerlijk vertoeven is in alle rust en met veel privacy.

3 Kenmerken Soort woning: vrijstaande woning Bouwjaar: 1975 Omstreeks 1991 Perceeloppervlakte: 795 circa m m² Woonoppervlakte: oppervlakte: 205 circa m m² Inhoud: 670 circa m738 3 m 3 Isolatie: Warm water: Verwarming: dakisolatie geheel geïsoleerd muurisolatie via combiketel vloerisolatie via gasgestookte dubbel combiketel glas van Warmwater: C.V.-ketel het merk (2004) Bosch, Verwarming: C.V.-ketel bouwjaar (2004) ca Aantal kamers: 4 kamers Aanvaarding per: in overleg Bijzonderheden Bijzonderheden Glasvezelkabel Levensloopbestendig, en rolluiken bad- en slaapkamer op de Garage begane / berging grond. 2 badkamers Vloerverwarming en 1 apart op begane toilet grond en badkamer eerste verdieping. Voorzien van dak-, spouwmuur- en dakisolatie. De hardhouten kozijn zijn uitgevoerd met dubbele beglazing. Energielabel B. Maar liefst vier slaapkamers en een vijfde mogelijk. Gelegen op een fraaie locatie in hartje Heythuysen. Goed onderhouden en degelijk gebouwd. Fraai perceel.

4 BEGANE GROND ENTREE/HAL HAL/ENTREE MET METERKAST, TOILETRUIMTE, (HARD HOUTEN) TRAP NAAR DE VERDIEPING EN TOEGANG TOT DE WOONKAMER. DE HAL IS AFGEWERKT MET EEN LICHTE TEGELVLOER WELKE DOORLOOPT IN DE WOONKAMER EN KEUKEN. GEHEEL BETEGELDE TOILETRUIMTE MET DUOBLOK EN FONTEINTJE. WOONKAMER (± 32,1 m²) L-VORMIGE WOONKAMER MET SFEERVOLLE GASHAARD. DE WOONKAMER IS HEERLIJK LICHT DOOR DE VELE RAAMPARTIJEN EN OPENSLAANDE DEUREN NAAR DE TUIN. DE WOONKAMER IS NET ALS DE HAL AFGEWERKT MET EEN LICHTE TEGELVLOER, WAARONDER VLOERVERWARMING VOOR EXTRA WOONCOMFORT. VERDER ZIJN DE WANDEN GEDEELTELIJK VOORZIEN VAN GRANOL EN GEDEELTELIJK UITGEVOERD IN SCHOONMETSELWERK. KEUKEN (± 9,3 m²) GESLOTEN LEEFKEUKEN VOORZIEN VAN EEN L-VORMIGE AANBOUWKEUKEN MET INBOUWAPPARATUUR, ONDER ANDERE EEN KERAMISCHE KOOKPLAAT, AFZUIGKAP EN KOELKAST. VANUIT DE KEUKEN HEEFT U TOEGANG TOT DE BIJKEUKEN WAAR ZICH DE WITGOEDAANSLUITINGEN BEVINDEN. AANBOUW BADKAMER/SLAAPKAMER (± 16,3 m²) OMSTREEKS 2002 IS ER EEN AANBOUW AAN DE ACHTERZIJDE VAN DE WONING GEREALISEERD. HIERIN BEVINDEN ZICH EEN SLAAP- EN BADKAMER, WAARDOOR DE WONING LEVENSLOOPBESTENDIG IS GEWORDEN. DE BADKAMER IS GEHEEL BETEGELD EN INGERICHT MET EEN INLOOPDOUCHE, WASTAFEL EN WANDCLOSET. DEZE BADKAMER IS GESCHIKT VOOR MINDERVALIDEN. DE SLAAPKAMER IS BIJZONDER ROYAAL. U GENIET HIER VAN OPTIMAAL TUINCONTACT DOOR DE SCHUIFPUI EN DE ROYALE RAAMPARTIJ AAN DE ACHTERZIJDE. HET GEHEEL IS UITGEVOERD MET VLOERVERWARMING EN AIRCO.

5

6

7

8

9

10

11

12 EERSTE VERDIEPING OVERLOOP MIDDELS DE FRAAIE HARDHOUTEN TRAP KOMT U OP DE EERSTE VERDIEPING. DE OVERLOOP BIEDT TOEGANG TOT DRIE SLAAPKAMERS, EEN BADKAMER EN BERGZOLDER. SLAAPKAMER 1 (± 17,9 M²) SLAAPKAMER AAN DE VOORZIJDE VAN DE WONING GESITUEERD EN AFGEWERKT MET BEHANG EN VLOERBEDEKKING. SLAAPKAMER 2 (± 13,9 M²) EVENEENS AFGEWERKT MET VLOERBEDEKKING EN BEHANG. VANUIT DEZE SLAAPKAMER GENIET U VAN EEN FRAAI UITZICHT OVER DE ACHTERTUIN. SLAAPKAMER 3 (± 7,1 M²) EVENEENS AFGEWERKT MET VLOERBEDEKKING EN BEHANG. BERGZOLDER (± 18 M²) DIRECT VANAF DE OVERLOOP BEREIKBAAR. DIT VERTREK IS MET ENKELE AANPASSINGEN OM TE BOUWEN TOT EEN ROYALE EN ZEER FRAAIE VIERDE SLAAPKAMER! BADKAMER NETTE, GEHEEL BETEGELDE BADKAMER INGERICHT MET LIGBAD, DOUCHECABINE, WASTAFEL EN TOILET. ZOLDER BERGZOLDER MIDDELS EEN VLIZOTRAP HEEFT U TOEGANG TOT DE BERGZOLDER. HIER HANGT DE CV-KETEL.

13

14

15

16 EXTERIEUR TUIN DE ACHTERTUIN IS OP HET WESTEN GERICHT EN BESCHIKT OVER EEN EIGEN ACHTEROM. DE TUIN IS MAAR LIEFST CIRCA 29 METER DIEP EN CIRCA 16 METER BREED! VERDER IS DE ACHTERTUIN INGERICHT MET EEN TERRAS, VOORZIEN VAN ZONNESCHERM, GAZON, FRAAI AANGEPLANTE BORDERS EN EEN TUINHUIS. GARAGE (± 23 m²) RUIME, INPANDIGE GARAGE MET ELECTRISCH BEDIENBARE STALEN KANTELPOORT VOORZIEN VAN EEN LOOPDEUR. DE GARAGE IS VERWARMD EN VOORZIEN VAN EEN GOOTSTEEN.

17

18

19

20 Begane grond

21 Eerste verdieping

22 Zolder

23 Kadaster PASTOOR VAN CRUGTENLAAN 7, HEYTHUYSEN

24 Een goede makelaar kent de huizenmarkt als geen ander en weet mensen even goed te taxeren als woningen. Zo n makelaar is Hermans Makelaardij. Maar we zijn meer. Hermans is met recht een regiomakelaar: een partij die 40 jaar actief is in Midden-Limburg en daar wérkelijk de weg weet. Iedere weg, iedere wijk en nog net niet iedere woning is in de afgelopen jaren nauwkeurig door ons geanalyseerd. We weten wat er te koop is in dit prachtige stukje Nederland. Of u nu een huis wilt kopen, verkopen of laten taxeren; die kennis werkt altijd in uw voordeel. Helder We gaven het al aan: Hermans Makelaardij taxeert niet alleen huizen, maar met name ook mensen. Omdat we kopers en verkopers goed begrijpen, zijn we zeer succesvol op deze markt, waar het immers niet in de eerste plaats om bakstenen, maar toch vooral om emoties gaat. Onze makelaars en hypotheekadviseurs weten een vinger te krijgen achter de werkelijke wensen en vertalen dat naar dienstverlening op maat. In de relatie tussen makelaar en cliënt geeft Hermans Makelaardij altijd volledige openheid: we werken planmatig en gefaseerd en houden u van iedere stap en ontwikkeling op de hoogte. Want voor ons mag de aanof verkoop van een huis dagelijkse arbeid zijn, voor u is het bijzonder. Dat vraagt om helderheid en die krijgt u. Tot uw dienst Een team van gedreven vakmensen staat bij Hermans Makelaardij klaar om u van dienst te zijn. Professioneel en vooral ook persoonlijk. De koop of verkoop van een huis vraagt om aandacht en betrokkenheid; daar mag u bij ons op rekenen. We nodigen u dan ook graag uit voor een nadere kennismaking op ons kantoor in Heythuysen of Weert, waarbij we aandachtig uw wensen doornemen. Hermans Bedrijfsmakelaars Wilhelminasingel 267, 6001 GS Weert T E info@hermans-bedrijfsmakelaars.nl De Hypotheekshop Wilhelminasingel 267, 6001 GS Weert T E weert1610@hypotheekshop.nl Hermans Makelaardij Stationsstraat 21, 6093 BJ Heythuysen T E info@hermans-makelaardij.nl Backoffice De Hypotheekshop Stationsstraat 21, 6093 BJ Heythuysen T E weert1610@hypotheekshop.nl

25 Geachte koper, U gaat mogelijk een woning aankopen, dat is een hele stap. U vraagt zich wellicht af welke stappen u dient te nemen en met welke voorwaarden u rekening dient te houden voor dat u uiteindelijk de sleutel van uw nieuwe woning krijgt. Denk hierbij o.a. aan de onderhandeling, de waarborgsom en de koopovereenkomst met voorwaarden. Wij hebben een en ander voor u op een rijtje gezet en verwijzen u hiervoor graag naar onze website Onder de tab Kopen en vervolgens Toelichting en voorwaarden vind u deze uitgebreide informatie. Wij adviseren uw om deze toelichting goed door te nemen. Mocht u aanvullende vragen hebben, neem dan gerust contact op met een van onze makelaars. Disclaimer Hermans Makelaardij spant zich in te waarborgen dat de te verkrijgen informatie en het aanbod van relevante content waarnaar wordt verwezen en waarin Hermans Makelaardij als portal fungeert volledig en juist is, daarentegen kan Hermans Makelaardij niet verantwoordelijk worden gehouden voor enige onvolledige of onjuiste informatie die middels deze brochure gevonden wordt. Deze brochure geeft u een indruk van het woonhuis en vormt slechts een uitnodiging tot bezichtiging. De plattegronden in deze brochure zijn ter indicatie en geproduceerd voor promotionele doeleinden. Aan deze plattegronden kunnen geen rechten worden ontleend. Aan deze brochure kunnen geen rechten worden ontleend. Toelichtingsclausule NEN2580 De Meetinstructie is gebaseerd op de NEN2580. De Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting. Tussentijdse verkoop voorbehouden. Wij zouden het op prijs stellen wanneer u ons na een bezichtiging op de hoogte brengt van uw bevindingen. Wij kunnen onze opdrachtgever(s) hier dan over informeren. Deze woning is ook te vinden op internet:

26 Ik kies voor écht onafhankelijk advies. Jij toch ook? Bij ons krijg je écht ongekleurd advies. Je droomhuis gevonden? Dan is het erg belangrijk dat je écht onafhankelijk advies krijgt. De Hypotheekshop bekijkt en vergelijkt aanbieders, zodat je zeker weet dat je de juiste keuze maakt. Uiteraard doet De Hypotheekshop-adviseur nog veel meer voor je. Want juist na het afsluiten van je hypotheek is het vrijwel zeker dat er een keer iets verandert. We kijken of je kunt besparen op je woonlasten en helpen je om je geldzaken op orde te houden. Dat geeft jou rust en overzicht. Bel voor een afspraak of loop bij ons binnen. Duidelijk verhaal

27 Over de hypotheekshop: Wat bieden we jou? Al sinds 1991 kan iedereen bij De Hypotheekshop terecht voor een duidelijk verhaal over hypotheken, pensioenen en verzekeringen. We zijn volledig onafhankelijk, geven je ongekleurd advies en een duidelijk antwoord op elke financiële vraag. De Hypotheekshop heeft vestigingen in heel Nederland. Er is dus altijd een vestiging bij jou in de buurt. Duidelijk verhaal De adviseurs van De Hypotheekshop zorgen voor: Onafhankelijk en deskundig financieel advies Hypotheekadvies op maat Persoonlijke en professionele begeleiding Duidelijkheid over kosten en werkzaamheden van de adviseur Een passende hypotheek Bijbehorende verzekeringen En dus financiële nachtrust Vrijblijvend kennismakingsgesprek Maar alleen als je elkaar goed kent, kun je advies op maat geven. Vandaar dat we eerst de tijd willen nemen om jou te leren kennen. Het is dan ook niet meer dan logisch dat wij de kosten van een kennismakingsgesprek voor onze rekening nemen. Alleen zo kunnen we ons financieel advies volledig op jou toespitsen. Hypotheekshoppen Daarna gaat de Hypotheekshop-adviseur voor jou hypotheekshoppen: hij vergelijkt verschillende hypotheken, voorwaarden en rentetarieven. Jouw wensen, jouw situatie en jouw plannen voor de toekomst zijn daarbij altijd het uitgangspunt. Zo vindt hij altijd een passende financiering. Vergelijk ons maar met een personal shopper, maar dan een voor hypotheken. Onafhankelijk advies Het spreekt voor zich dat we aan geen enkele financiële instelling zijn gebonden en we hebben geen voorkeur voor bepaalde hypotheken. Daarnaast werkt bij elke vestiging minimaal één Erkend Hypothecair Planner. Je ziet het: onafhankelijkheid, vakmanschap en verantwoordelijkheid staan bij ons centraal. De Hypotheekshop Wilhelminasingel 267, 6001 GS Weert T E weert1610@hypotheekshop.nl Backoffice De Hypotheekshop Stationstraat 21, 6093 BJ Heythuysen T E weert1610@hypotheekshop.nl

28 Stationsstraat 21, 6093 BJ Heythuysen T info@hermans-makelaardij.nl Kijk voor ons complete woningaanbod op

Maasplassen en recreatiepark de Heelderpeel.

Maasplassen en recreatiepark de Heelderpeel. KALEBOSSTRAAT VEURTJE 3C, 14, NEER GRATHEM KALEBOSSTRAAT VEURTJE 3C, NEER14, GRATHEM In Dit een royale ruim landhuis opgezette, is gelegen kindvriendelijke een rustige woonwijk straat ligt aan deze rand

Nadere informatie

badkamer met toilet. Rondom het huis bevindt zich nog een fijne tuin waar het heerlijk vertoeven is in alle rust en met veel privacy.

badkamer met toilet. Rondom het huis bevindt zich nog een fijne tuin waar het heerlijk vertoeven is in alle rust en met veel privacy. KALEBOSSTRAAT BERKENLAAN 11, 14, ROGGEL GRATHEM BERKENLAAN KALEBOSSTRAAT 11, 14, ROGGEL GRATHEM Welkom Dit royale in landhuis Roggel! Een is gelegen gezellig in dorp een in rustige de gemeente straat aan

Nadere informatie

badkamer met toilet. Rondom het huis bevindt zich nog een fijne tuin waar het heerlijk vertoeven is in alle rust en met veel privacy.

badkamer met toilet. Rondom het huis bevindt zich nog een fijne tuin waar het heerlijk vertoeven is in alle rust en met veel privacy. KALEBOSSTRAAT HOEKSTRAAT 24, 14, ROERMOND GRATHEM HOEKSTRAAT KALEBOSSTRAAT 24, ROERMOND 14, GRATHEM Roermond Dit royale landhuis (Limburgs: is gelegen Remunj) in is een rustige sfeervolle straat stad aan

Nadere informatie

bevinden badkamer zich met namelijk toilet. op één woonlaag. De woning dient gemoderniseerd te worden,

bevinden badkamer zich met namelijk toilet. op één woonlaag. De woning dient gemoderniseerd te worden, KALEBOSSTRAAT STATENLAAN 14, 6, HORN GRATHEM STATENLAAN KALEBOSSTRAAT 6, HORN 14, GRATHEM Horn Dit royale (Limburgs: landhuis Häör) is gelegen is een kerkdorp in een rustige in de Nederlandse straat aan

Nadere informatie

Heel, De Peel 13 (nr 29) Goed onderhouden, vrijstaande recreatiewoning met parkeerplaats en fraaie tuin. Vraagprijs: ,- k.k.

Heel, De Peel 13 (nr 29) Goed onderhouden, vrijstaande recreatiewoning met parkeerplaats en fraaie tuin. Vraagprijs: ,- k.k. Heel, De Peel 13 (nr 29) Goed onderhouden, vrijstaande recreatiewoning met parkeerplaats en fraaie tuin. Vraagprijs: 149.000,- k.k. Vraagprijs Bouwjaar Perceeloppervlakte Inhoud woning 149.000,- k.k. 1998

Nadere informatie

Grathem, Prins Willem Alexanderstraat 50

Grathem, Prins Willem Alexanderstraat 50 Grathem, Prins Willem Alexanderstraat 50 Instapklare, halfvrijstaande woning met garage en royale oprit. Vraagprijs: 162.000,- k.k. Vraagprijs Bouwjaar Perceeloppervlakte Inhoud woning 162.000,- k.k. 1975

Nadere informatie

Hulsenweg 7-7a Nederweert

Hulsenweg 7-7a Nederweert Hulsenweg 7-7a Nederweert Hulsenweg 7-7a Nederweert Dit multifunctionele bedrijfspand gelegen op het kleinschalige bedrijventerrein Hulsenweg wordt te koop aangeboden. De locatie is prima bereikbaar, zowel

Nadere informatie

Pannenweg 244 Nederweert

Pannenweg 244 Nederweert Pannenweg 244 Nederweert Pannenweg 244 Nederweert In dit fraaie kantoorpand zijn een aantal kantoorruimten beschikbaar, gelegen op de eerste en tweede verdieping. Het pand is gelegen op bedrijventerrein

Nadere informatie

Van Berlostraat 2-4 Weert

Van Berlostraat 2-4 Weert Van Berlostraat 2-4 Weert Van Berlostraat 2-4 Weert Op één van de drukste punten van Weert is deze kleinschalige winkelruimte gelegen. De units Van Berlostraat 2 en 4 zijn onderling met elkaar verbonden,

Nadere informatie

Bergweg 20 Sint Odiliënberg Ruime tweekapper, vrijwel geheel voorzien van kunststof kozijnen met dubbele beglazing!

Bergweg 20 Sint Odiliënberg Ruime tweekapper, vrijwel geheel voorzien van kunststof kozijnen met dubbele beglazing! B a s i s huis Sint Odiliënberg Bergweg 20 115.000,- k.k. Bergweg 20 Sint Odiliënberg Ruime tweekapper, vrijwel geheel voorzien van kunststof kozijnen met dubbele beglazing! Basis huis Dit huis is voorzien

Nadere informatie

Fresiastraat 2 te Ittervoort Ruime tweekapper, geheel voorzien van kunststof kozijnen!

Fresiastraat 2 te Ittervoort Ruime tweekapper, geheel voorzien van kunststof kozijnen! B a s i s huis Ittervoort Fresiastraat 2 125.000,- k.k. Fresiastraat 2 te Ittervoort Ruime tweekapper, geheel voorzien van kunststof kozijnen! Basis huis Dit huis is voorzien van een goede, maar eenvoudige

Nadere informatie

Hermans Makelaardij Stationsstraat 21 6093 BJ Heythuysen

Hermans Makelaardij Stationsstraat 21 6093 BJ Heythuysen B a s i s huis Kelpen-Oler Graafschap Hornestraat 14 119.500,- k.k. Graafschap Hornestraat 14 te Kelpen-Oler Ideale starterswoning met bijzonder royale tuin! Basis huis: Dit huis is voorzien van een goede,

Nadere informatie

Venloseweg 1A Nederweert

Venloseweg 1A Nederweert Venloseweg 1A Nederweert Venloseweg 1A Nederweert Op een zeer centrale plek met een perfecte verbinding naar de A2, N266 (richting Helmond), N275 (Helden-Venlo), maar ook richting Leudal en Meijel bieden

Nadere informatie

Mosberg 8 te Linne Tussenwoning met recentelijke vernieuwde toiletruimte en badkamer! Gelegen aan een rustige doorlopende straat.

Mosberg 8 te Linne Tussenwoning met recentelijke vernieuwde toiletruimte en badkamer! Gelegen aan een rustige doorlopende straat. B a s i s huis Linne Mosberg 8 102.500,- k.k. Mosberg 8 te Linne Tussenwoning met recentelijke vernieuwde toiletruimte en badkamer! Gelegen aan een rustige doorlopende straat. Basis huis Dit huis is voorzien

Nadere informatie

Het Weijerke 7 te Herten Goed verzorgde halfvrijstaande woning met vaste trap naar de zolder, gelegen aan een rustig hofje!

Het Weijerke 7 te Herten Goed verzorgde halfvrijstaande woning met vaste trap naar de zolder, gelegen aan een rustig hofje! B a s i s huis Herten Het Weijerke 7 139.500,- k.k. Het Weijerke 7 te Herten Goed verzorgde halfvrijstaande woning met vaste trap naar de zolder, gelegen aan een rustig hofje! Basis huis Dit huis is voorzien

Nadere informatie

Roermond, Onze Lieve Vrouweplein 6 Appartement met royale woonkamer en twee slaapkamers. Geheel gemoderniseerd in 2016, instapklaar!

Roermond, Onze Lieve Vrouweplein 6 Appartement met royale woonkamer en twee slaapkamers. Geheel gemoderniseerd in 2016, instapklaar! Roermond, Onze Lieve Vrouweplein 6 Appartement met royale woonkamer en twee slaapkamers. Geheel gemoderniseerd in 2016, instapklaar! Vraagprijs: 112.500,- k.k. Vraagprijs Bouwjaar (omstreeks) Woonoppervlakte

Nadere informatie

Haler, Speltstraat 8 Instapklare, romantische, vrijstaande woning. Verrassend royaal met speelse elementen, veel tuincontact en privacy.

Haler, Speltstraat 8 Instapklare, romantische, vrijstaande woning. Verrassend royaal met speelse elementen, veel tuincontact en privacy. Haler, Speltstraat 8 Instapklare, romantische, vrijstaande woning. Verrassend royaal met speelse elementen, veel tuincontact en privacy. Vraagprijs: 269.000,- k.k. Vraagprijs Bouwjaar Perceeloppervlakte

Nadere informatie

135.000,- k.k. 00,- k.k.

135.000,- k.k. 00,- k.k. B a s i s huis Herkenbosch Hoogstraat 28 135.000,- k.k. 00,- k.k. Hoogstraat 28 te Herkenbosch Woning met nette afwerking gelegen op een royaal perceel. Basis huis: Dit huis is voorzien van een goede,

Nadere informatie

Tegelveldstraat 23 te Maasbracht Keurig onderhouden 2-onder-1 kapwoning met 4 slaapkamers.

Tegelveldstraat 23 te Maasbracht Keurig onderhouden 2-onder-1 kapwoning met 4 slaapkamers. B a s i s huis Maasbracht Tegelveldstraat 23 152.500,- k.k. Tegelveldstraat 23 te Maasbracht Keurig onderhouden 2-onder-1 kapwoning met 4 slaapkamers. Basis huis Dit huis is voorzien van een goede, maar

Nadere informatie

PINKELBERGEN 11 BEST 439.500 k.k. www.pinkelbergen11.nl Pinkelbergen 11, Best Wonen in een zeer ruime tweekapper met serre, 5 slaapkamers, een oprit met parkeergelegenheid voor 2 auto s en een garage?

Nadere informatie

Lambertusstraat 28 te Neeritter Frisse 2-onder-1 kapwoning met nette badkamer.

Lambertusstraat 28 te Neeritter Frisse 2-onder-1 kapwoning met nette badkamer. B a s i s huis Neeritter Lambertusstraat 28 120.000,- k.k. Lambertusstraat 28 te Neeritter Frisse 2-onder-1 kapwoning met nette badkamer. Basis huis Dit huis is voorzien van een goede, maar eenvoudige

Nadere informatie

Craenenstraat 29 te Ell Ideale starterswoning met knusse patiotuin.

Craenenstraat 29 te Ell Ideale starterswoning met knusse patiotuin. B a s i s huis Ell Craenenstraat 29 125.000,- k.k. Craenenstraat 29 te Ell Ideale starterswoning met knusse patiotuin. Basis huis Dit huis is voorzien van een goede, maar eenvoudige basis kwaliteit. Ingrijpende

Nadere informatie

Esdoornlaan 13 te Sint Odiliënberg Geheel gemoderniseerde halfvrijstaande woning met garage, drie slaapkamers en fijne tuin!

Esdoornlaan 13 te Sint Odiliënberg Geheel gemoderniseerde halfvrijstaande woning met garage, drie slaapkamers en fijne tuin! I n s t a p k l a a r h u i s St. Odiliënberg Esdoornlaan 13 139.500,- k.k. Esdoornlaan 13 te Sint Odiliënberg Geheel gemoderniseerde halfvrijstaande woning met garage, drie slaapkamers en fijne tuin!

Nadere informatie

Laarpark 52, 4881 ED Zundert

Laarpark 52, 4881 ED Zundert www.vanhasselmakelaars.nl Laarpark 52, 4881 ED Zundert Vraagprijs 375.000,00 kosten koper Molenstraat 50 4881 CS, ZUNDERT Tel: 076-5975900 E-mail: og@vanhasselmakelaars.nl Raadhuisplein 4 4715 CN Rucphen

Nadere informatie

Bergstraat 17 te Linne Deze woning is gelegen op een unieke locatie op steenworp afstand van het water!

Bergstraat 17 te Linne Deze woning is gelegen op een unieke locatie op steenworp afstand van het water! B a s i s huis Linne Bergstraat 17 107.500,- k.k. Bergstraat 17 te Linne Deze woning is gelegen op een unieke locatie op steenworp afstand van het water! Basis huis Dit huis is voorzien van een goede,

Nadere informatie

Julianastraat 15 - Waarde

Julianastraat 15 - Waarde q Julianastraat 15 - Waarde Vraagprijs 167.500,- k.k. Omschrijving Julianastraat 15 - Waarde Aan de rand van het dorp, met fraai zicht op de landerijen, gelegen, verrassend ruime tussenwoning met forse

Nadere informatie

Lange Paalweg 3 te Vlodrop Goed onderhouden halfvrijstaande woning met bijzonder diepe tuin!

Lange Paalweg 3 te Vlodrop Goed onderhouden halfvrijstaande woning met bijzonder diepe tuin! B a s i s huis Vlodrop Lange Paalweg n3 129.500,- k.k. Lange Paalweg 3 te Vlodrop Goed onderhouden halfvrijstaande woning met bijzonder diepe tuin! Basis huis Dit huis is voorzien van een goede, maar eenvoudige

Nadere informatie

FIENTJE BROUWERSSTRAAT 29 s-hertogenbosch

FIENTJE BROUWERSSTRAAT 29 s-hertogenbosch FIENTJE BROUWERSSTRAAT 29 s-hertogenbosch Algemene informatie: Soort: vrijstaande woning Kamers: 5 (waarvan 4 slaapkamers) Woonoppervlakte: ca. 159m² Inhoud: ca. 656m³ Perceeloppervlakte: 470m² Bouwjaar:

Nadere informatie

Leeuwerikstraat 5, 4881 WZ Zundert

Leeuwerikstraat 5, 4881 WZ Zundert www.vanhasselmakelaars.nl Leeuwerikstraat 5, 4881 WZ Zundert Molenstraat 50 4881 CS, ZUNDERT Tel: 076-5975900 E-mail: og@vanhasselmakelaars.nl Raadhuisplein 4 4715 CN Rucphen Tel: 0165-348545 E-mail: og@vanhasselmakelaars.nl

Nadere informatie

Kenmerken. Overdracht. Indeling. Tuin. Ligging. Bouw. Waarborgsom. Bankgarantie. Ontbindende voorwaarden financiering. Aantal badkamers.

Kenmerken. Overdracht. Indeling. Tuin. Ligging. Bouw. Waarborgsom. Bankgarantie. Ontbindende voorwaarden financiering. Aantal badkamers. Bunder 36, Gemert Kenmerken Overdracht Vraagprijs 349.000 k.k. Aangeboden sinds 19-05-2015 Conditie Kosten koper Waarborgsom nee Bankgarantie ja Ontbindende voorwaarden financiering nee Indeling Aantal

Nadere informatie

Koningsvaren 16, Bergschenhoek

Koningsvaren 16, Bergschenhoek Koningsvaren 16, Bergschenhoek Kenmerken Overdracht Vraagprijs 498.000 k.k. Aangeboden sinds 22-01-2018 Conditie Kosten koper Waarborgsom nee Bankgarantie ja Ontbindende voorwaarden financiering 0 Indeling

Nadere informatie

Riant landhuis. WEERT Vermeerlaan 5. vraagprijs k.k

Riant landhuis. WEERT Vermeerlaan 5. vraagprijs k.k Riant landhuis WEERT Vermeerlaan 5 vraagprijs 695.000 k.k. 0495-460 180 info@jacobsgijsen.nl www.jacobsgijsen.nl Kenmerken & specificaties Woonoppervlakte: 250 m² Perceeloppervlakte: 1370 m² Inhoud: 875

Nadere informatie

Brikkenstraat 30 te Maasbracht Goed verzorgde tussenwoning met knusse tuin en praktische fietsenberging.

Brikkenstraat 30 te Maasbracht Goed verzorgde tussenwoning met knusse tuin en praktische fietsenberging. B a s i s huis Maasbracht Brikkenstraat 30 115.000,- k.k. Brikkenstraat 30 te Maasbracht Goed verzorgde tussenwoning met knusse tuin en praktische fietsenberging. Basis huis Dit huis is voorzien van een

Nadere informatie

FRANS STROUXSTRAAT 24A 6039GK STRAMPROY

FRANS STROUXSTRAAT 24A 6039GK STRAMPROY FRANS STROUXSTRAAT 24A 6039GK STRAMPROY VRAAGPRIJS 359.000 K.K. Poldermolen 11, 6003 BC Weert Kockelkorn Makelaardij. Alle rechten voorbehouden. 0495-700 252 OMSCHRIJVING: Wanneer u op zoek bent naar een

Nadere informatie

Stelling 19, 4873 HH Etten-Leur

Stelling 19, 4873 HH Etten-Leur www.vanhasselmakelaars.nl Stelling 19, 4873 HH Etten-Leur Vraagprijs 749.000,00 kosten koper Molenstraat 50 4881 CS, ZUNDERT Tel: 076-5975900 E-mail: og@vanhasselmakelaars.nl Raadhuisplein 4 4715 CN Rucphen

Nadere informatie

Pierre Kemphove 2, 2726 BB Zoetermeer Vraagprijs ,- k.k.

Pierre Kemphove 2, 2726 BB Zoetermeer Vraagprijs ,- k.k. Pierre Kemphove 2, 2726 BB Zoetermeer Vraagprijs 300.000,- k.k. Deze fraai afgewerkte hoekwoning is gelegen in de leuke wijk Buytenwegh, dichtbij het gezellige Stadshart, scholen, sportfaciliteiten en

Nadere informatie

Oosteindseweg 40, 2661 ED Bergschenhoek Prijs op aanvraag

Oosteindseweg 40, 2661 ED Bergschenhoek Prijs op aanvraag Oosteindseweg 40, 2661 ED Bergschenhoek Prijs op aanvraag In rijkelijke buitengebied van Rotterdam, nagenoeg op de grens met Hillegersberg/Rotterdam presenteren wij u graag deze bijzondere en fraaie villa

Nadere informatie

TE KOOP MOORLAND 2, OIRSCHOT

TE KOOP MOORLAND 2, OIRSCHOT TE KOOP MOORLAND 2, OIRSCHOT Een vrijstaand woonhuis met riant perceel rondom, privacy biedende achtertuin op het westen, zwembad en groot, multifunctioneel bijgebouw (circa 335 m³). Landelijk gelegen

Nadere informatie

Scoudestraat 9 - Krabbendijke

Scoudestraat 9 - Krabbendijke q Scoudestraat 9 - Krabbendijke Vraagprijs 127.500,- k.k. Omschrijving Scoudestraat 9 - Krabbendijke In een leuke straat op een steenworp afstand van het centrum gelegen, netjes onderhouden hoekwoning

Nadere informatie

Kallestraat 12 & 14, Hunsel

Kallestraat 12 & 14, Hunsel Kallestraat 12 & 14, Hunsel Kallestraat 12 & 14 te Hunsel Dit unieke combinatie-object, bestaande uit een kantoor-/winkel-/praktijkruimte met zeer ruim opgezet, zelfstandig woongedeelte en ruime tuin biedt

Nadere informatie

Ringspoor 176, 2908 BC Capelle aan den Ijssel Vraagprijs ,- k.k.

Ringspoor 176, 2908 BC Capelle aan den Ijssel Vraagprijs ,- k.k. Ringspoor 176, 2908 BC Capelle aan den Ijssel Vraagprijs 219.500,- k.k. Ruime 4 (vh 5) kamer hoekwoning met achtertuin op het Noord-Westen in de wijk Schollevaar op korte afstand van bus- en treinstation,

Nadere informatie

LINDENSTRAAT HM HAPERT PRIJS ,- Ruim woonhuis met garage en carport. Bouwjaar: 1958 Perceelgrootte: 650 m² Inhoud woning: 440 m³

LINDENSTRAAT HM HAPERT PRIJS ,- Ruim woonhuis met garage en carport. Bouwjaar: 1958 Perceelgrootte: 650 m² Inhoud woning: 440 m³ Ruim woonhuis met garage en carport LINDENSTRAAT 33 5527 HM HAPERT PRIJS 298.000,- Korenveldstraat 3, 5527 HE HAPERT Tel 06 50 26 40 19 richard@rhmakelaardij.nl www.rhmakelaardij.nl Bouwjaar: 1958 Perceelgrootte:

Nadere informatie

Weert, Parallelweg 70-71. Vraagprijs totaal: 438.500,- k.k. Vraagprijs Parallelweg 70: 239.000,- k.k. Vraagprijs Parallelweg 71: 199.500,- k.k.

Weert, Parallelweg 70-71. Vraagprijs totaal: 438.500,- k.k. Vraagprijs Parallelweg 70: 239.000,- k.k. Vraagprijs Parallelweg 71: 199.500,- k.k. Weert, Parallelweg 70-71 Unieke mogelijkheid tot aankoop van één of twee karakteristieke, jaren 30/ 40 woningen, op een perceel van totaal 915 m², aan de rand van het centrum van Weert, nabij bushalte

Nadere informatie

Kastanjelaan 59, 2665 GA Bleiswijk Vraagprijs ,- k.k.

Kastanjelaan 59, 2665 GA Bleiswijk Vraagprijs ,- k.k. Kastanjelaan 59, 2665 GA Bleiswijk Vraagprijs 425.000,- k.k. Op zoek naar een ruime woning met oprit op een prima locatie aan de rand van Bleiswijk en op loopafstand van de Rottemeren? Deze woning is voorzien

Nadere informatie

Aleida van Strijenstraat 31 Strijen

Aleida van Strijenstraat 31 Strijen Aleida van Strijenstraat 31 Strijen Modern en luxe afgewerkte vrijstaande woning (bj. 1998) met inpandige garage Ruime fraai aangelegde tuin op het zuiden met zwembad Op een perceel van maar liefst 811m²

Nadere informatie

Hermans Makelaardij Stationsstraat 21 6093 BJ Heythuysen

Hermans Makelaardij Stationsstraat 21 6093 BJ Heythuysen B a s i s huis Kelpen Oler Groeneweg 6 127.500,- k.k. Groeneweg 6 te Kelpen-Oler Ruime twee-onder-een kapwoning met royale achtertuin. Basis huis Dit huis is voorzien van een goede, maar eenvoudige basis

Nadere informatie

Makelaardij Taxaties Hypotheken Verzekeringen

Makelaardij Taxaties Hypotheken Verzekeringen Ospelseweg 23 6031 AK Nederweert Telefoon 0495 460180 Internet www.woontotaaladvies.nu E-mail info@woontotaaladvies.nu NEDERWEERT Tichelveld 89 Vraagprijs 439.000 k.k. Makelaardij Taxaties Hypotheken Verzekeringen

Nadere informatie

Lestevenonstraat 9 Strijen

Lestevenonstraat 9 Strijen Lestevenonstraat 9 Strijen De woning ligt in een kindvriendelijke woonwijk met diverse speelveldjes en parkeerplaats op eigen terrein Een royale vergrote woonkamer, heeft een sfeervolle gashaard, 2x openslaande

Nadere informatie

TE KOOP CLARA WICHMANNSTRAAT 146 EINDHOVEN. Vraagprijs 209.000,- k.k. AANVAARDING IN OVERLEG

TE KOOP CLARA WICHMANNSTRAAT 146 EINDHOVEN. Vraagprijs 209.000,- k.k. AANVAARDING IN OVERLEG TE KOOP CLARA WICHMANNSTRAAT 146 EINDHOVEN Wonen op 10 minuten loopafstand van hartje centrum met volop (gratis) parkeergelegenheid in de directe omgeving? In de wijk Limbeek wordt deze moderne middenwoning

Nadere informatie

Wilhelminasingel 143 & 145 Weert

Wilhelminasingel 143 & 145 Weert Wilhelminasingel 143 & 145 Weert Wilhelminasingel 143 & 145 te Weert Dit beleggingsobject is gelegen in het centrum van Weert, aan de rand van het kernwinkelgebied van Weert. De Wilhelminasingel wordt

Nadere informatie

Vooronder 23 TE KOOP. Almere. "Prachtig gelegen 2 onder 1 kapwoping in de wijk Noorderplassen-West!"

Vooronder 23 TE KOOP. Almere. Prachtig gelegen 2 onder 1 kapwoping in de wijk Noorderplassen-West! TE KOOP Vooronder 23 Almere "Prachtig gelegen 2 onder 1 kapwoping in de wijk Noorderplassen-West!" Over Vooronder 23 **Let op: deze woning wordt aangeboden middels een bieden-vanaf-prijs (starting price).**

Nadere informatie

MAKELAARS WONINGMAKELAARDIJ

MAKELAARS WONINGMAKELAARDIJ TE HUUR HEIDE 2 A, HEYTHUYSEN MAKELAARS WONINGMAKELAARDIJ Huurprijs 1.500,- per maand (excl. gas,water,licht) WWW.KIERKELS-HENSEN.NL algemene infornatie Levensloopbestendig wonen in het buitengebied van

Nadere informatie

Weert - Weystraat 16 : ,-

Weert - Weystraat 16 : ,- Weert - Weystraat 16 : 325.000,- Vrijstaand woonhuis met mogelijkheid van slaapkamer op de begane grond. Ruime inpandige garage (ca. 42m2) en vrije tuin gelegen aan de rand van het kerkdorp Swartbroek

Nadere informatie

Casimir Ubaghslaan LP Valkenburg

Casimir Ubaghslaan LP Valkenburg Casimir Ubaghslaan 46 6301 LP Valkenburg Vraagprijs: 300.000,- k.k. Omschrijving Goed onderhouden en energiezuinige vrijstaand geschakelde woning met vier slaapkamers, oprit, garage en zeer rustig gelegen.

Nadere informatie

Gelegen in mooie rustige straat op een ruim perceel. Nassaulaan 40 Baarle-Nassau

Gelegen in mooie rustige straat op een ruim perceel. Nassaulaan 40 Baarle-Nassau Gelegen in mooie rustige straat op een ruim perceel Nassaulaan 40 Baarle-Nassau Een woning met veel potentie op een mooie locatie Wat een potentie heeft deze vrijstaande woning aan de Nassaulaan in Baarle-Nassau!

Nadere informatie

Weert, Hoolstraat 1-1a. Vraagprijs: 459.000,- k.k.

Weert, Hoolstraat 1-1a. Vraagprijs: 459.000,- k.k. Weert, Hoolstraat 1-1a Ruim vrijstaand woonhuis (totaal ca. 170 m² woonoppervlakte) met achtergelegen vrijstaande bedrijfsruimte van totaal circa 400 m², gelegen aan de Hoolstraat in Weert op een royaal

Nadere informatie

Willem de Zwijgerstraat 18, Budel. Vraagprijs : 315.000,- k.k. k.k.

Willem de Zwijgerstraat 18, Budel. Vraagprijs : 315.000,- k.k. k.k. Willem de Zwijgerstraat 18, Budel Buiten wonen midden in het dorp op korte afstand van alle voorzieningen. Charmant vrijstaand woonhuis met garage, tuin en diverse bijgebouwen. Combinatie wonen - werken

Nadere informatie

TE KOOP. Bisonstraat 44 5421 EE Gemert Vraagprijs: 185.000 k.k.

TE KOOP. Bisonstraat 44 5421 EE Gemert Vraagprijs: 185.000 k.k. TE KOOP Bisonstraat 44 5421 EE Gemert Vraagprijs: 185.000 k.k. Omschrijving BISONSTRAAT 44 GEMERT Deze uitgebouwde hoekwoning met berging is gelegen op een fraai perceel nabij het centrum van Gemert TE

Nadere informatie

TE KOOP. Groenendaal 3 5763 AX Milheeze Prijs: 239.000 k.k.

TE KOOP. Groenendaal 3 5763 AX Milheeze Prijs: 239.000 k.k. TE KOOP Groenendaal 3 5763 AX Milheeze Prijs: 239.000 k.k. Omschrijving GROENENDAAL 3 MILHEEZE Dit degelijk gebouwd half vrijstaand woonhuis met serre en garage is gelegen op een riant perceel in een kindvriendelijke

Nadere informatie

Weert - Weystraat 16. Vraagprijs: ,- k.k.

Weert - Weystraat 16. Vraagprijs: ,- k.k. Weert - Weystraat 16 Vraagprijs: 325.000,- k.k. Weert - Weystraat 16 Vrijstaand woonhuis met mogelijkheid van slaapkamer op de begane grond. Ruime inpandige garage (ca. 42m2) en vrije tuin gelegen aan

Nadere informatie

Vrijstaande villa (type bungalow) op een riant perceel van maar liefst m²

Vrijstaande villa (type bungalow) op een riant perceel van maar liefst m² MARTEN FRANS ELKERBOUTLAAN 10, EINDHOVEN Vrijstaande villa (type bungalow) op een riant perceel van maar liefst 1.910 m² met royale inpandige garage. MARTEN FRANS ELKERBOUTLAAN 10, EINDHOVEN Op fraaie

Nadere informatie

FINLANDSTRAAT KV SITTARD

FINLANDSTRAAT KV SITTARD FINLANDSTRAAT 1 6137KV SITTARD VRAAGPRIJS 385.000 K.K. Wilhelminastraat 22, 6131 KP Sittard Kockelkorn Makelaardij. Alle rechten voorbehouden. 046-20 211 20 OMSCHRIJVING: Het "Scandinaviëkwartier" is onderdeel

Nadere informatie

TE KOOP WILLEM II STRAAT 7, BEST

TE KOOP WILLEM II STRAAT 7, BEST TE KOOP WILLEM II STRAAT 7, BEST Zéér ruim bemeten, prima onderhouden en in degelijke bouwkwaliteit uitgevoerd, vrijstaand woonhuis met ruime oprit en grote tuin rondom. Rustige, gewilde woonomgeving,

Nadere informatie

Prometheusstraat 14, 3054 WD Rotterdam Vraagprijs ,- k.k.

Prometheusstraat 14, 3054 WD Rotterdam Vraagprijs ,- k.k. Prometheusstraat 14, 3054 WD Rotterdam Vraagprijs 389.500,- k.k. Royale en unieke 4-kamer hoekwoning met een uitstekende ligging in het gewilde Hillegersberg, gesitueerd nabij de Molenlaan, het villapark

Nadere informatie

Welpenheuvel 18, De Mortel

Welpenheuvel 18, De Mortel Welpenheuvel 18, De Mortel Kenmerken Overdracht Vraagprijs 348.500 k.k. Aangeboden sinds 26-05-2015 Conditie Kosten koper Waarborgsom nee Bankgarantie ja Ontbindende voorwaarden financiering nee Indeling

Nadere informatie

TE KOOP RIELSEDIJK 26, EINDHOVEN

TE KOOP RIELSEDIJK 26, EINDHOVEN TE KOOP RIELSEDIJK 26, EINDHOVEN Prachtig gesitueerd midden in de natuur, aan de rand van Eindhoven, grenzend aan het mooie, beschermde Riel een ruim bemeten, in traditionele bouwkwaliteit uitgevoerd landhuis

Nadere informatie

Kenmerken. Overdracht. Indeling. Ligging. Bouw. Oppervlakten en inhoud. Waarborgsom. Bankgarantie. Ontbindende voorwaarden financiering

Kenmerken. Overdracht. Indeling. Ligging. Bouw. Oppervlakten en inhoud. Waarborgsom. Bankgarantie. Ontbindende voorwaarden financiering Heuvel 13, Gemert Kenmerken Overdracht Vraagprijs 325.000 k.k. Aangeboden sinds 02-10-2014 Conditie Kosten koper Waarborgsom nee Bankgarantie ja Ontbindende voorwaarden financiering nee Indeling Aantal

Nadere informatie

Watertorenstraat HAMONT. Vraagprijs: ,- k.k. 0495/

Watertorenstraat HAMONT. Vraagprijs: ,- k.k. 0495/ Watertorenstraat 47 3930 HAMONT Vraagprijs: 329.000,- k.k. KENMERKEN HOOFDKENMERKEN Vraagprijs Type woning Hoofdtype 329.000,- k.k. Eengezinswoning Vrijstaand Bouwjaar 1981 Algemene staat Normaal INRICHTING

Nadere informatie

Van Tilburghstraat 18 - Driewegen

Van Tilburghstraat 18 - Driewegen q Van Tilburghstraat 18 - Driewegen Vraagprijs 124.500,- k.k. Omschrijving Van Tilburghstraat 18 - Driewegen Halfvrijstaande en grondig gemoderniseerde dorpswoning met garage en forse aanbouw aan de achterzijde.

Nadere informatie

Roermond, Celebesstraat 22

Roermond, Celebesstraat 22 Roermond, Celebesstraat 22 Ruime hoekwoning met 4 slaapkamers en open keuken. Vraagprijs: 112.500,- k.k. Vraagprijs Bouwjaar (omstreeks) Perceeloppervlakte (geschat) Inhoud woning (geschat) 112.500,- k.k.

Nadere informatie

VONDELLAAN 10 RAAMSDONKSVEER

VONDELLAAN 10 RAAMSDONKSVEER VONDELLAAN 10 RAAMSDONKSVEER 395.000 k.k. www.vondellaan10.nl Vondellaan 10, Raamsdonksveer Mooi en rustig gelegen twee onder een kapwoning met maar liefst 6 slaapkamers(heden 5 slaapkamers en 1 werkkamer)

Nadere informatie

TE KOOP BURG. VERHEUGTSTRAAT 11 MIERLO. Vraagprijs ,- k.k. AANVAARDING IN OVERLEG

TE KOOP BURG. VERHEUGTSTRAAT 11 MIERLO. Vraagprijs ,- k.k. AANVAARDING IN OVERLEG TE KOOP BURG. VERHEUGTSTRAAT 11 MIERLO Royaal vrijstaand landhuis, fraai gelegen aan een brede laan, met een garage verbonden met het huis, ruime privacy biedende tuin rondom en een aparte woonruimte geschikt

Nadere informatie

Laan der Vrijheid 17, 2661 HH Bergschenhoek Vraagprijs ,- k.k.

Laan der Vrijheid 17, 2661 HH Bergschenhoek Vraagprijs ,- k.k. Laan der Vrijheid 17, 2661 HH Bergschenhoek Vraagprijs 425.000,- k.k. Wij bieden deze goed onderhouden en uitgebouwde twee-onder-één kap woning aan op een royaal perceel van 292m2 eigen grond met garage

Nadere informatie

Op een mooie, rustige en groene woonlocatie gelegen, bijzondere dijkwoning (type halfvrijstaand) op een geliefd stukje van de Zuidendijk.

Op een mooie, rustige en groene woonlocatie gelegen, bijzondere dijkwoning (type halfvrijstaand) op een geliefd stukje van de Zuidendijk. Op een mooie, rustige en groene woonlocatie gelegen, bijzondere dijkwoning (type halfvrijstaand) op een geliefd stukje van de Zuidendijk. Deze woning is onder andere voorzien van een woonkamer, een eetkeuken,

Nadere informatie

Ganzenbeemd 20 Chaam

Ganzenbeemd 20 Chaam Ganzenbeemd 20 Chaam Ganzenbeemd 20, Chaam Royale keurig afgewerkte vrijstaande woning met ruime oprit, inpandige garage en royale schuur met veranda waar van uit men geweldig uitzicht heeft over een natuurgebied

Nadere informatie

Vliedberg 27 - Vlissingen

Vliedberg 27 - Vlissingen q Vliedberg 27 - Vlissingen Vraagprijs 365.000,- k.k. Omschrijving Vliedberg 27 - Vlissingen Fraai gesitueerd in de wijk Lammerenburg nagenoeg vrijstaand herenhuis met oprit en garage. Deze royale woning

Nadere informatie

TE KOOP. De Peppel DV Beek en Donk Vraagprijs: k.k.

TE KOOP. De Peppel DV Beek en Donk Vraagprijs: k.k. TE KOOP De Peppel 21 5741 DV Beek en Donk Vraagprijs: 200.000 k.k. Omschrijving Kopers opgelet: De genoemde prijs is een ''Bieden vanaf'' prijs. De oude VRAAG-prijs van 219.000,- k.k. is gewijzigd in een

Nadere informatie

Bongerdstraat 4, Maasbracht

Bongerdstraat 4, Maasbracht Bongerdstraat 4, Maasbracht Kenmerken Overdracht Vraagprijs 245.000 k.k. Aangeboden sinds 28-03-2019 Conditie Kosten koper Waarborgsom nee Bankgarantie ja Ontbindende voorwaarden financiering 0 Indeling

Nadere informatie

Aristotelesstraat BA Brunssum

Aristotelesstraat BA Brunssum Aristotelesstraat 8 6446 BA Brunssum Vraagprijs: 395.000,- k.k. Omschrijving Riante vrijstaande woning met 3 slaapkamers (4 mogelijk), inpandige garage, berging en zwembad. De woning is met degelijke materialen

Nadere informatie

TE KOOP. Loverstraat 39, Nederweert. Vraagprijs K.K. Frissen makelaardij & taxaties St. Antoniusplein ED Nederweert

TE KOOP. Loverstraat 39, Nederweert. Vraagprijs K.K. Frissen makelaardij & taxaties St. Antoniusplein ED Nederweert TE KOOP Loverstraat 39, Nederweert Vraagprijs 239.500 K.K. Frissen makelaardij & taxaties St. Antoniusplein 10 6031 ED Nederweert 0495-460736 / 06-21711322 info@frissenmakelaardij.nl www.frissenmakelaardij.nl

Nadere informatie

Vincent van Goghlaan JK BUDEL. Vraagprijs: ,- k.k. 0495/

Vincent van Goghlaan JK BUDEL. Vraagprijs: ,- k.k. 0495/ Vincent van Goghlaan 7 6021 JK BUDEL Vraagprijs: 359.000,- k.k. KENMERKEN HOOFDKENMERKEN Vraagprijs Type woning Hoofdtype 359.000,- k.k. Split-level woning Vrijstaand Bouwjaar 1975 Algemene staat Normaal

Nadere informatie

Renesselaan 148 te TILBURG Vraagprijs 200.000,-- k.k.

Renesselaan 148 te TILBURG Vraagprijs 200.000,-- k.k. Renesselaan 148 te TILBURG Vraagprijs 200.000,-- k.k. Renesselaan 148 te TILBURG Genieten van een vrij uitzicht aan de voorzijde, heerlijk toch! De basisschool op loopafstand, gemakkelijk toch! Winkelcentrum

Nadere informatie

Op een rustige woonlocatie in de Achtse Barrier ligt deze keurig onderhouden, vrijstaand geschakelde woning met inpandig te bereiken garage.

Op een rustige woonlocatie in de Achtse Barrier ligt deze keurig onderhouden, vrijstaand geschakelde woning met inpandig te bereiken garage. GARONNELAAN 34 EINDHOVEN Op een rustige woonlocatie in de Achtse Barrier ligt deze keurig onderhouden, vrijstaand geschakelde woning met inpandig te bereiken garage. De woning wordt gekenmerkt door een

Nadere informatie

Mina Krusemanstraat 47, Venray

Mina Krusemanstraat 47, Venray Mina Krusemanstraat 47, Venray Kenmerken Overdracht Vraagprijs 258.000 k.k. Aangeboden sinds 19-09-2016 Conditie Kosten koper Waarborgsom nee Bankgarantie ja Ontbindende voorwaarden financiering 0 Indeling

Nadere informatie

ELL - Sebastiaanstraat 48X : 950,-

ELL - Sebastiaanstraat 48X : 950,- ELL - Sebastiaanstraat 48X : 950,- ELL - Sebastiaanstraat 48X VERHUUR ONDER LEEGSTANDSWET!! Goed onderhouden vrijstaand woonhuis met diepe tuin en grote werkschuur. De woning is gelegen aan de rand van

Nadere informatie

TE KOOP. Pastoor Castelijnsstraat SR Handel Vraagprijs: k.k.

TE KOOP. Pastoor Castelijnsstraat SR Handel Vraagprijs: k.k. TE KOOP Pastoor Castelijnsstraat 46 5423 SR Handel Vraagprijs: 275.000 k.k. Omschrijving PASTOOR CASTELIJNSSTRAAT 46 HANDEL. Goed onderhouden vrijstaand woonhuis met uitbouw en vrijstaande garage. De woning

Nadere informatie

Pelgrimsweg 10, Handel

Pelgrimsweg 10, Handel Pelgrimsweg 10, Handel Kenmerken Overdracht Vraagprijs 225.000 k.k. Aangeboden sinds 13-10-2014 Conditie Kosten koper Waarborgsom nee Bankgarantie ja Ontbindende voorwaarden financiering nee Indeling Aantal

Nadere informatie

WATERHOEN 18 s-hertogenbosch

WATERHOEN 18 s-hertogenbosch WATERHOEN 18 s-hertogenbosch Algemene informatie: Soort: Vrijstaande woning Kamers: 5 Woonoppervlakte: 160m2 Inhoud: 560m 3 Perceeloppervlakte: 684m 2 Bouwjaar: 1991 Tuin: Zuidwesten s-hertogenbosch /

Nadere informatie

Icarusblauwtje 23, 4814 TE Breda

Icarusblauwtje 23, 4814 TE Breda Icarusblauwtje 23, 4814 TE Breda Vraagprijs 439.000,- k.k. Omschrijving Op uitstekende locatie in de wijk Westerpark gelegen twee onder een kapwoning met diepe garage en een royale oprit met de mogelijkheid

Nadere informatie

Loomans makelaardij OZ Akerstraat Noord 150 6431 HR Hoensbroek 045-522 20 85 045-528 50 80 info@loomansoz.nl www.loomansoz.

Loomans makelaardij OZ Akerstraat Noord 150 6431 HR Hoensbroek 045-522 20 85 045-528 50 80 info@loomansoz.nl www.loomansoz. Loomans makelaardij OZ 045-522 20 85 045-528 50 80 info@loomansoz.nl www.loomansoz.nl BROCHURE D o l g a a r d 1 A M S T E N R A D E Dolgaard 1 AMSTENRADE Vraagprijs 385.000,00 kosten koper ruim, goed

Nadere informatie

Ulenpas 83 te Eindhoven. Koopprijs: op aanvraag

Ulenpas 83 te Eindhoven. Koopprijs: op aanvraag Ulenpas 83 te Eindhoven Op fraaie en aantrekkelijke woonlocatie in de wijk Ooievaarsnest ligt deze zeer degelijk gebouwde vrijstaande woning met dubbele garage en verwarmd buitenzwembad. De woning is keurig

Nadere informatie

Meidoornstraat AX BUDEL. Vraagprijs: ,- k.k. 0495/

Meidoornstraat AX BUDEL. Vraagprijs: ,- k.k. 0495/ Meidoornstraat 27 6021 AX BUDEL Vraagprijs: 575.000,- k.k. KENMERKEN HOOFDKENMERKEN Vraagprijs Type woning Hoofdtype 575.000,- k.k. Villa Vrijstaand Bouwjaar 1990 Algemene staat Luxe-afwerking INRICHTING

Nadere informatie

SAMBEEKSEWEG 12A, BOXMEER. Onder architectuur gebouwde villa met prachtig aangelegde tuin rondom. op loopafstand van natuurgebied de Maasheggen

SAMBEEKSEWEG 12A, BOXMEER. Onder architectuur gebouwde villa met prachtig aangelegde tuin rondom. op loopafstand van natuurgebied de Maasheggen SAMBEEKSEWEG 12A, BOXMEER Onder architectuur gebouwde villa met prachtig aangelegde tuin rondom op loopafstand van natuurgebied de Maasheggen SAMBEEKSESTRAAT 12A, BOXMEER Op een ruim perceel van maar liefst

Nadere informatie

TE KOOP. De Bloemerd 16 5421 NS GEMERT Vraagprijs: 199.000 k.k.

TE KOOP. De Bloemerd 16 5421 NS GEMERT Vraagprijs: 199.000 k.k. TE KOOP De Bloemerd 16 5421 NS GEMERT Vraagprijs: 199.000 k.k. Omschrijving De Bloemerd 16 Gemert. Deze twee onder een kap woning met berging is gelegen in een gewilde woonstraat met alle denkbare voorzieningen

Nadere informatie

Leon van Heilstraat 30 - Breda Vraagprijs ,-

Leon van Heilstraat 30 - Breda Vraagprijs ,- Leon van Heilstraat 30 - Breda Vraagprijs 174.500,- www.kernmakelaars.nl Kenmerken Vraagprijs : 174.500,- k.k. Soort : Eengezinswoning Type : Tussenwoning Aantal kamers : 5 (waarvan 4 slaapkamers) Inhoud

Nadere informatie

Oude Langstraat 17 - Tilburg Vraagprijs ,-

Oude Langstraat 17 - Tilburg Vraagprijs ,- Oude Langstraat 17 - Tilburg Vraagprijs 184.500,- Kenmerken Vraagprijs : 184.500,- k.k. Soort : Eengezinswoning Type : Tussenwoning Aantal kamers : 4 (waarvan 3 slaapkamers) Inhoud : 315 m 3 Perceeloppervlakte

Nadere informatie

TE KOOP. Pelgrimsweg 41 5423 XG Handel Vraagprijs: 415.000 k.k.

TE KOOP. Pelgrimsweg 41 5423 XG Handel Vraagprijs: 415.000 k.k. TE KOOP Pelgrimsweg 41 5423 XG Handel Vraagprijs: 415.000 k.k. Omschrijving PELGRIMSWEG 41 HANDEL. Dit royaal vrijstaande woonhuis met garage is gelegen op een prachtig perceel in een bosrijke omgeving

Nadere informatie

TE KOOP. Akelei K.K AX Velden

TE KOOP. Akelei K.K AX Velden Akelei 8 5941 AX Velden TE KOOP 350.000 K.K. Akelei 8 5941 AX Velden Inleiding In een rustige wijk, goed onderhouden en mooi gelegen aan doodlopende weg, instapklare vrijstaande woning met oprit, aangebouwde

Nadere informatie

Denestraat 23, Reusel

Denestraat 23, Reusel Denestraat 23, Reusel Makelaar, dat lijkt mij een heel leuk vak! Dit is een opmerking die ik, sinds mijn start in de makelaardij in 1997, heel vaak te horen krijg. En ik moet toegeven het is ook een heel

Nadere informatie

TE KOOP. Lindenzoom CA Papendrecht. Koopsom: ,00 k.k. erkend lid van vastgoedpro

TE KOOP. Lindenzoom CA Papendrecht. Koopsom: ,00 k.k. erkend lid van vastgoedpro Lindenzoom 2 3355 CA Papendrecht Koopsom: 450.000,00 k.k. Informatie Lindenzoom 2-3355 CA Papendrecht Soort pand : Woning - Villa - Vrijstaand Bouwjaar : 1988 Perceel oppervlakte : 362 m² Woonoppervlakte

Nadere informatie