Maasplassen en recreatiepark de Heelderpeel.

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Maasplassen en recreatiepark de Heelderpeel."

Transcriptie

1 KALEBOSSTRAAT VEURTJE 3C, 14, NEER GRATHEM

2 KALEBOSSTRAAT VEURTJE 3C, NEER14, GRATHEM In Dit een royale ruim landhuis opgezette, is gelegen kindvriendelijke een rustige woonwijk straat ligt aan deze rand degelijk van gebouwde, Grathem. vrijstaande Grathem is woning centraal op gelegen een prachtig, tussen Roermond royaal perceel. en Weert en vlakbij de Maasplassen en recreatiepark de Heelderpeel. De Grathem goed onderhouden staat bekend om woning zijn kastelen is onder andere en ideale ingedeeld ligging in ten een opzichte souterrain, van L-vormige de uitvalswegen woonkamer, de N273 gesloten en de leefkeuken, A2. royale bijkeuken, vier slaapkamers, compleet ingerichte badkamer en een bergzolder. Het landhuis is ingedeeld in een woonkamer met halfopen riante leefkeuken, Bij een de slaapkamer woning ligt en een badkamer riante, vrijstaande op begane garage grond. en een royale oprit. Op de eerste verdieping vindt u nog drie royale slaapkamers en een tweede badkamer met toilet. Rondom het huis bevindt zich nog een fijne tuin waar het heerlijk vertoeven is in alle rust en met veel privacy.

3 Kenmerken Soort Soort woning: vrijstaande woning Bouwjaar: Perceeloppervlakte: m 2 m 2 Woonoppervlakte: oppervlakte: m 2 m 2 Inhoud: mm 3 Isolatie: dakisolatie dak-, spouw- en muurisolatie vloerisolatie, vloerisolatie geheel dubbel glas Warm water: dubbel CV ketel glas Warmwater: Verwarming: C.V.-ketel CV ketel, (2004) Nefit Verwarming: Aantal kamers: C.V.-ketel 5 kamers (2004) Aanvaarding per: in overleg Bijzonderheden Glasvezelkabel Zeer degelijk en gebouwd rolluiken en goed afgewerkt. Garage / berging Het pand is geheel onderkelderd en is inpandig 2 badkamers en 1 apart toilet en via een aparte buiteningang bereikbaar.

4 BEGANE GROND ENTREE/HAL DE ROYALE HAL/ENTREE MET VIDE, METERKAST, TOILETRUIMTE EN TRAP NAAR DE VERDIEPING IS AFGEWERKT MET EEN TEGELVLOER EN DE WANDEN ZIJN VOORZIEN VAN STUCWERK. DIT VERTREK BIEDT TOEGANG TOT DE WOONKAMER EN DE KEUKEN. TOILETRUIMTE TOILETRUIMTE MET EEN VRIJHANGEND TOILET EN EEN FONTEINTJE. WOONKAMER DE ROYALE, L-VORMIGE WOONKAMER IS HEERLIJK LICHT DOOR DE LICHTE AFWERKING EN DE DIVERSE RAAMPARTIJEN IN ZOWEL DE VOOR-, ZIJ ALS DE ACHTERGEVEL. DE WOONKAMER IS AFGEWERKT MET EEN TEGELVLOER EN DE WANDEN ZIJN VOORZIEN VAN STUCWERK. VANUIT DE WOONKAMER HEEFT U MIDDELS EEN SCHUIFPUI TOEGANG TOT HET TERRAS. KEUKEN DE GESLOTEN LEEFKEUKEN IS INGERICHT MET EEN L-VORMIGE AANBOUWKEUKEN, UITGERUST MET EEN KERAMISCHE KOOKPLAAT, VAATWASSER, AFZUIGKAP, KOELKAST EN COMBIMAGNETRON. DE VLOER IS BETEGELD, EVENALS DE ACHTERWAND VAN DE KEUKEN. U GENIET VAN EEN FRAAI UITZICHT OVER DE ACHTERTUIN. BIJKEUKEN IN DE BIJKEUKEN BEVINDEN ZICH DE WITGOEDAANSLUITINGEN. VANUIT DIT VERTREK HEEFT U TOEGANG TOT HET SOUTERRAIN EN DE ACHTERTUIN. SOUTERRAIN HET SOUTERRAIN IS BEREIKBAAR VANUIT DE BIJKEUKEN. DE GEHEEL ONDERKELDERDE WONING IS VERDEELD IN DIVERSE VERTREKKEN MET ONDER ANDERE EEN VASTE TRAP NAAR DE BUITENINGANG.

5

6

7

8

9

10

11

12 EERSTE VERDIEPING OVERLOOP DE OVERLOOP BIEDT TOEGANG TOT VIER SLAAPKAMERS EN DE BADKAMER. SLAAPKAMERS DE SLAAPKAMERS ZIJN AFGEWERKT MET EEN LAMINAATVLOER. ONDER DE SCHUINE DAKVLAKKEN IS EXTRA BERGRUIMTE GECREËERD. SLAAPKAMER 1 (± 21,9 M²) SLAAPKAMER 2 (± 11,7 M²) SLAAPKAMER 3 (± 10,0 M²) SLAAPKAMER 4 (± 10,5 M²) BADKAMER DE GEHEEL BETEGELDE BADKAMER IS INGERICHT MET EEN LIGBAD, DOUCHECABINE, VRIJHANGEND TOILET EN EEN WASTAFEL. IN HET PLAFOND IS INBOUWVERLICHTING VERWERKT. ZOWEL HET TEGELWERK ALS HET SANITAIR IS UITGEVOERD IN EEN LICHTE TINT. TWEEDE VERDIEPING ZOLDER VIA EEN VLIZOTRAP IS DE ROYALE ZOLDER BEREIKBAAR. AAN BERGRUIMTE GEEN GEBREK.

13

14

15

16 EXTERIEUR TUIN DE KEURIG ONDERHOUDEN TUIN IS RONDOM DE WONING GELEGEN EN AANGELEGD MET EEN TERRAS, GAZON EN DIVERSE BORDERS. GARAGE DE RIANTE, VRIJSTAANDE GARAGE IS BEREIKBAAR VIA EEN OP AFSTAND BEDIENBARE, ELEKTRISCHE SECTIONAALPOORT. DE OPRIT BIEDT RUIMTE VOOR HET PARKEREN VAN MEER-DERE AUTO S.

17

18

19

20

21 Kadaster VEURTJE 3C, NEER

22 Begane grond

23 Eerste verdieping

24 Een goede makelaar kent de huizenmarkt als geen ander en weet mensen even goed te taxeren als woningen. Zo n makelaar is Hermans Makelaardij. Maar we zijn meer. Hermans is met recht een regiomakelaar: een partij die 40 jaar actief is in Midden-Limburg en daar wérkelijk de weg weet. Iedere weg, iedere wijk en nog net niet iedere woning is in de afgelopen jaren nauwkeurig door ons geanalyseerd. We weten wat er te koop is in dit prachtige stukje Nederland. Of u nu een huis wilt kopen, verkopen of laten taxeren; die kennis werkt altijd in uw voordeel. Helder We gaven het al aan: Hermans Makelaardij taxeert niet alleen huizen, maar met name ook mensen. Omdat we kopers en verkopers goed begrijpen, zijn we zeer succesvol op deze markt, waar het immers niet in de eerste plaats om bakstenen, maar toch vooral om emoties gaat. Onze makelaars en hypotheekadviseurs weten een vinger te krijgen achter de werkelijke wensen en vertalen dat naar dienstverlening op maat. In de relatie tussen makelaar en cliënt geeft Hermans Makelaardij altijd volledige openheid: we werken planmatig en gefaseerd en houden u van iedere stap en ontwikkeling op de hoogte. Want voor ons mag de aanof verkoop van een huis dagelijkse arbeid zijn, voor u is het bijzonder. Dat vraagt om helderheid en die krijgt u. Tot uw dienst Een team van gedreven vakmensen staat bij Hermans Makelaardij klaar om u van dienst te zijn. Professioneel en vooral ook persoonlijk. De koop of verkoop van een huis vraagt om aandacht en betrokkenheid; daar mag u bij ons op rekenen. We nodigen u dan ook graag uit voor een nadere kennismaking op ons kantoor in Heythuysen of Weert, waarbij we aandachtig uw wensen doornemen. Hermans Bedrijfsmakelaars Wilhelminasingel 267, 6001 GS Weert T E info@hermans-bedrijfsmakelaars.nl De Hypotheekshop Wilhelminasingel 267, 6001 GS Weert T E weert1610@hypotheekshop.nl Hermans Makelaardij Stationsstraat 21, 6093 BJ Heythuysen T E info@hermans-makelaardij.nl Backoffice De Hypotheekshop Stationsstraat 21, 6093 BJ Heythuysen T E weert1610@hypotheekshop.nl

25 Geachte koper, U gaat mogelijk een woning aankopen, dat is een hele stap. U vraagt zich wellicht af welke stappen u dient te nemen en met welke voorwaarden u rekening dient te houden voor dat u uiteindelijk de sleutel van uw nieuwe woning krijgt. Denk hierbij o.a. aan de onderhandeling, de waarborgsom en de koopovereenkomst met voorwaarden. Wij hebben een en ander voor u op een rijtje gezet en verwijzen u hiervoor graag naar onze website Onder de tab Kopen en vervolgens Toelichting en voorwaarden vind u deze uitgebreide informatie. Wij adviseren uw om deze toelichting goed door te nemen. Mocht u aanvullende vragen hebben, neem dan gerust contact op met een van onze makelaars. Disclaimer Hermans Makelaardij spant zich in te waarborgen dat de te verkrijgen informatie en het aanbod van relevante content waarnaar wordt verwezen en waarin Hermans Makelaardij als portal fungeert volledig en juist is, daarentegen kan Hermans Makelaardij niet verantwoordelijk worden gehouden voor enige onvolledige of onjuiste informatie die middels deze brochure gevonden wordt. Deze brochure geeft u een indruk van het woonhuis en vormt slechts een uitnodiging tot bezichtiging. De plattegronden in deze brochure zijn ter indicatie en geproduceerd voor promotionele doeleinden. Aan deze plattegronden kunnen geen rechten worden ontleend. Aan deze brochure kunnen geen rechten worden ontleend. Tussentijdse verkoop voorbehouden. Wij zouden het op prijs stellen wanneer u ons na een bezichtiging op de hoogte brengt van uw bevindingen. Wij kunnen onze opdrachtgever(s) hier dan over informeren. Deze woning is ook te vinden op internet:

26 Ik kies voor écht onafhankelijk advies. Jij toch ook? Bij ons krijg je écht ongekleurd advies. Je droomhuis gevonden? Dan is het erg belangrijk dat je écht onafhankelijk advies krijgt. De Hypotheekshop bekijkt en vergelijkt aanbieders, zodat je zeker weet dat je de juiste keuze maakt. Uiteraard doet De Hypotheekshop-adviseur nog veel meer voor je. Want juist na het afsluiten van je hypotheek is het vrijwel zeker dat er een keer iets verandert. We kijken of je kunt besparen op je woonlasten en helpen je om je geldzaken op orde te houden. Dat geeft jou rust en overzicht. Bel voor een afspraak of loop bij ons binnen. Duidelijk verhaal

27 Over de hypotheekshop: Wat bieden we jou? Al sinds 1991 kan iedereen bij De Hypotheekshop terecht voor een duidelijk verhaal over hypotheken, pensioenen en verzekeringen. We zijn volledig onafhankelijk, geven je ongekleurd advies en een duidelijk antwoord op elke financiële vraag. De Hypotheekshop heeft vestigingen in heel Nederland. Er is dus altijd een vestiging bij jou in de buurt. Duidelijk verhaal De adviseurs van De Hypotheekshop zorgen voor: Onafhankelijk en deskundig financieel advies Hypotheekadvies op maat Persoonlijke en professionele begeleiding Duidelijkheid over kosten en werkzaamheden van de adviseur Een passende hypotheek Bijbehorende verzekeringen En dus financiële nachtrust Vrijblijvend kennismakingsgesprek Maar alleen als je elkaar goed kent, kun je advies op maat geven. Vandaar dat we eerst de tijd willen nemen om jou te leren kennen. Het is dan ook niet meer dan logisch dat wij de kosten van een kennismakingsgesprek voor onze rekening nemen. Alleen zo kunnen we ons financieel advies volledig op jou toespitsen. Hypotheekshoppen Daarna gaat de Hypotheekshop-adviseur voor jou hypotheekshoppen: hij vergelijkt verschillende hypotheken, voorwaarden en rentetarieven. Jouw wensen, jouw situatie en jouw plannen voor de toekomst zijn daarbij altijd het uitgangspunt. Zo vindt hij altijd een passende financiering. Vergelijk ons maar met een personal shopper, maar dan een voor hypotheken. Onafhankelijk advies Het spreekt voor zich dat we aan geen enkele financiële instelling zijn gebonden en we hebben geen voorkeur voor bepaalde hypotheken. Daarnaast werkt bij elke vestiging minimaal één Erkend Hypothecair Planner. Je ziet het: onafhankelijkheid, vakmanschap en verantwoordelijkheid staan bij ons centraal. De Hypotheekshop Wilhelminasingel 267, 6001 GS Weert T E weert1610@hypotheekshop.nl Backoffice De Hypotheekshop Stationstraat 21, 6093 BJ Heythuysen T E weert1610@hypotheekshop.nl

28 Stationsstraat 21, 6093 BJ Heythuysen T info@hermans-makelaardij.nl Kijk voor ons complete woningaanbod op

badkamer met toilet. Rondom het huis bevindt zich nog een fijne tuin waar het heerlijk vertoeven is in alle rust en met veel privacy.

badkamer met toilet. Rondom het huis bevindt zich nog een fijne tuin waar het heerlijk vertoeven is in alle rust en met veel privacy. KALEBOSSTRAAT BERKENLAAN 11, 14, ROGGEL GRATHEM BERKENLAAN KALEBOSSTRAAT 11, 14, ROGGEL GRATHEM Welkom Dit royale in landhuis Roggel! Een is gelegen gezellig in dorp een in rustige de gemeente straat aan

Nadere informatie

badkamer met toilet. Rondom het huis bevindt zich nog een fijne tuin waar het heerlijk vertoeven is in alle rust en met veel privacy.

badkamer met toilet. Rondom het huis bevindt zich nog een fijne tuin waar het heerlijk vertoeven is in alle rust en met veel privacy. KALEBOSSTRAAT HOEKSTRAAT 24, 14, ROERMOND GRATHEM HOEKSTRAAT KALEBOSSTRAAT 24, ROERMOND 14, GRATHEM Roermond Dit royale landhuis (Limburgs: is gelegen Remunj) in is een rustige sfeervolle straat stad aan

Nadere informatie

bevinden badkamer zich met namelijk toilet. op één woonlaag. De woning dient gemoderniseerd te worden,

bevinden badkamer zich met namelijk toilet. op één woonlaag. De woning dient gemoderniseerd te worden, KALEBOSSTRAAT STATENLAAN 14, 6, HORN GRATHEM STATENLAAN KALEBOSSTRAAT 6, HORN 14, GRATHEM Horn Dit royale (Limburgs: landhuis Häör) is gelegen is een kerkdorp in een rustige in de Nederlandse straat aan

Nadere informatie

een goede slaapkamer keuze. en De badkamer woning is degelijk op begane gebouwd grond. en zeer goed onderhouden. De locatie

een goede slaapkamer keuze. en De badkamer woning is degelijk op begane gebouwd grond. en zeer goed onderhouden. De locatie PASTOOR KALEBOSSTRAAT VAN CRUGTENLAAN 14, GRATHEM 7, HEYTHUYSEN PASTOOR KALEBOSSTRAAT VAN CRUGTENLAAN 14, GRATHEM7, HEYTHUYSEN Dit Heythuysen royale landhuis (Limburgs: is gelegen Heitse) is in een kerkdorp

Nadere informatie

Grathem, Prins Willem Alexanderstraat 50

Grathem, Prins Willem Alexanderstraat 50 Grathem, Prins Willem Alexanderstraat 50 Instapklare, halfvrijstaande woning met garage en royale oprit. Vraagprijs: 162.000,- k.k. Vraagprijs Bouwjaar Perceeloppervlakte Inhoud woning 162.000,- k.k. 1975

Nadere informatie

Heel, De Peel 13 (nr 29) Goed onderhouden, vrijstaande recreatiewoning met parkeerplaats en fraaie tuin. Vraagprijs: ,- k.k.

Heel, De Peel 13 (nr 29) Goed onderhouden, vrijstaande recreatiewoning met parkeerplaats en fraaie tuin. Vraagprijs: ,- k.k. Heel, De Peel 13 (nr 29) Goed onderhouden, vrijstaande recreatiewoning met parkeerplaats en fraaie tuin. Vraagprijs: 149.000,- k.k. Vraagprijs Bouwjaar Perceeloppervlakte Inhoud woning 149.000,- k.k. 1998

Nadere informatie

Bergweg 20 Sint Odiliënberg Ruime tweekapper, vrijwel geheel voorzien van kunststof kozijnen met dubbele beglazing!

Bergweg 20 Sint Odiliënberg Ruime tweekapper, vrijwel geheel voorzien van kunststof kozijnen met dubbele beglazing! B a s i s huis Sint Odiliënberg Bergweg 20 115.000,- k.k. Bergweg 20 Sint Odiliënberg Ruime tweekapper, vrijwel geheel voorzien van kunststof kozijnen met dubbele beglazing! Basis huis Dit huis is voorzien

Nadere informatie

Pannenweg 244 Nederweert

Pannenweg 244 Nederweert Pannenweg 244 Nederweert Pannenweg 244 Nederweert In dit fraaie kantoorpand zijn een aantal kantoorruimten beschikbaar, gelegen op de eerste en tweede verdieping. Het pand is gelegen op bedrijventerrein

Nadere informatie

Hulsenweg 7-7a Nederweert

Hulsenweg 7-7a Nederweert Hulsenweg 7-7a Nederweert Hulsenweg 7-7a Nederweert Dit multifunctionele bedrijfspand gelegen op het kleinschalige bedrijventerrein Hulsenweg wordt te koop aangeboden. De locatie is prima bereikbaar, zowel

Nadere informatie

Van Berlostraat 2-4 Weert

Van Berlostraat 2-4 Weert Van Berlostraat 2-4 Weert Van Berlostraat 2-4 Weert Op één van de drukste punten van Weert is deze kleinschalige winkelruimte gelegen. De units Van Berlostraat 2 en 4 zijn onderling met elkaar verbonden,

Nadere informatie

Kenmerken. Overdracht. Indeling. Tuin. Ligging. Bouw. Waarborgsom. Bankgarantie. Ontbindende voorwaarden financiering. Aantal badkamers.

Kenmerken. Overdracht. Indeling. Tuin. Ligging. Bouw. Waarborgsom. Bankgarantie. Ontbindende voorwaarden financiering. Aantal badkamers. Bunder 36, Gemert Kenmerken Overdracht Vraagprijs 349.000 k.k. Aangeboden sinds 19-05-2015 Conditie Kosten koper Waarborgsom nee Bankgarantie ja Ontbindende voorwaarden financiering nee Indeling Aantal

Nadere informatie

Haler, Speltstraat 8 Instapklare, romantische, vrijstaande woning. Verrassend royaal met speelse elementen, veel tuincontact en privacy.

Haler, Speltstraat 8 Instapklare, romantische, vrijstaande woning. Verrassend royaal met speelse elementen, veel tuincontact en privacy. Haler, Speltstraat 8 Instapklare, romantische, vrijstaande woning. Verrassend royaal met speelse elementen, veel tuincontact en privacy. Vraagprijs: 269.000,- k.k. Vraagprijs Bouwjaar Perceeloppervlakte

Nadere informatie

Venloseweg 1A Nederweert

Venloseweg 1A Nederweert Venloseweg 1A Nederweert Venloseweg 1A Nederweert Op een zeer centrale plek met een perfecte verbinding naar de A2, N266 (richting Helmond), N275 (Helden-Venlo), maar ook richting Leudal en Meijel bieden

Nadere informatie

Tegelveldstraat 23 te Maasbracht Keurig onderhouden 2-onder-1 kapwoning met 4 slaapkamers.

Tegelveldstraat 23 te Maasbracht Keurig onderhouden 2-onder-1 kapwoning met 4 slaapkamers. B a s i s huis Maasbracht Tegelveldstraat 23 152.500,- k.k. Tegelveldstraat 23 te Maasbracht Keurig onderhouden 2-onder-1 kapwoning met 4 slaapkamers. Basis huis Dit huis is voorzien van een goede, maar

Nadere informatie

TE KOOP BURG. VERHEUGTSTRAAT 11 MIERLO. Vraagprijs ,- k.k. AANVAARDING IN OVERLEG

TE KOOP BURG. VERHEUGTSTRAAT 11 MIERLO. Vraagprijs ,- k.k. AANVAARDING IN OVERLEG TE KOOP BURG. VERHEUGTSTRAAT 11 MIERLO Royaal vrijstaand landhuis, fraai gelegen aan een brede laan, met een garage verbonden met het huis, ruime privacy biedende tuin rondom en een aparte woonruimte geschikt

Nadere informatie

TE KOOP. Buizerdstraat 28, Ospel. Vraagprijs K.K. Frissen makelaardij & taxaties St. Antoniusplein ED Nederweert

TE KOOP. Buizerdstraat 28, Ospel. Vraagprijs K.K. Frissen makelaardij & taxaties St. Antoniusplein ED Nederweert TE KOOP Buizerdstraat 28, Ospel Vraagprijs 449.000 K.K. Frissen makelaardij & taxaties St. Antoniusplein 10 6031 ED Nederweert 0495-460736 / 06-21711322 info@frissenmakelaardij.nl www.frissenmakelaardij.nl

Nadere informatie

Weert, Parallelweg 70-71. Vraagprijs totaal: 438.500,- k.k. Vraagprijs Parallelweg 70: 239.000,- k.k. Vraagprijs Parallelweg 71: 199.500,- k.k.

Weert, Parallelweg 70-71. Vraagprijs totaal: 438.500,- k.k. Vraagprijs Parallelweg 70: 239.000,- k.k. Vraagprijs Parallelweg 71: 199.500,- k.k. Weert, Parallelweg 70-71 Unieke mogelijkheid tot aankoop van één of twee karakteristieke, jaren 30/ 40 woningen, op een perceel van totaal 915 m², aan de rand van het centrum van Weert, nabij bushalte

Nadere informatie

TE KOOP. Dirk Zweepstraat K.K GE Kerkrade

TE KOOP. Dirk Zweepstraat K.K GE Kerkrade Dirk Zweepstraat 29 6464 GE Kerkrade TE KOOP 425.000 K.K. Dirk Zweepstraat 29 6464 GE Kerkrade Inleiding In een kleinschalige villawijk aan de rand van Kerkrade ligt dit goed onderhouden en sfeervol ingerichte

Nadere informatie

Hermans Makelaardij Stationsstraat 21 6093 BJ Heythuysen

Hermans Makelaardij Stationsstraat 21 6093 BJ Heythuysen B a s i s huis Kelpen-Oler Graafschap Hornestraat 14 119.500,- k.k. Graafschap Hornestraat 14 te Kelpen-Oler Ideale starterswoning met bijzonder royale tuin! Basis huis: Dit huis is voorzien van een goede,

Nadere informatie

Ganzenbeemd 20 Chaam

Ganzenbeemd 20 Chaam Ganzenbeemd 20 Chaam Ganzenbeemd 20, Chaam Royale keurig afgewerkte vrijstaande woning met ruime oprit, inpandige garage en royale schuur met veranda waar van uit men geweldig uitzicht heeft over een natuurgebied

Nadere informatie

Weert, Hoolstraat 1-1a. Vraagprijs: 459.000,- k.k.

Weert, Hoolstraat 1-1a. Vraagprijs: 459.000,- k.k. Weert, Hoolstraat 1-1a Ruim vrijstaand woonhuis (totaal ca. 170 m² woonoppervlakte) met achtergelegen vrijstaande bedrijfsruimte van totaal circa 400 m², gelegen aan de Hoolstraat in Weert op een royaal

Nadere informatie

Het Weijerke 7 te Herten Goed verzorgde halfvrijstaande woning met vaste trap naar de zolder, gelegen aan een rustig hofje!

Het Weijerke 7 te Herten Goed verzorgde halfvrijstaande woning met vaste trap naar de zolder, gelegen aan een rustig hofje! B a s i s huis Herten Het Weijerke 7 139.500,- k.k. Het Weijerke 7 te Herten Goed verzorgde halfvrijstaande woning met vaste trap naar de zolder, gelegen aan een rustig hofje! Basis huis Dit huis is voorzien

Nadere informatie

Welpenheuvel 18, De Mortel

Welpenheuvel 18, De Mortel Welpenheuvel 18, De Mortel Kenmerken Overdracht Vraagprijs 348.500 k.k. Aangeboden sinds 26-05-2015 Conditie Kosten koper Waarborgsom nee Bankgarantie ja Ontbindende voorwaarden financiering nee Indeling

Nadere informatie

Ulenpas 83 te Eindhoven. Koopprijs: op aanvraag

Ulenpas 83 te Eindhoven. Koopprijs: op aanvraag Ulenpas 83 te Eindhoven Op fraaie en aantrekkelijke woonlocatie in de wijk Ooievaarsnest ligt deze zeer degelijk gebouwde vrijstaande woning met dubbele garage en verwarmd buitenzwembad. De woning is keurig

Nadere informatie

Fresiastraat 2 te Ittervoort Ruime tweekapper, geheel voorzien van kunststof kozijnen!

Fresiastraat 2 te Ittervoort Ruime tweekapper, geheel voorzien van kunststof kozijnen! B a s i s huis Ittervoort Fresiastraat 2 125.000,- k.k. Fresiastraat 2 te Ittervoort Ruime tweekapper, geheel voorzien van kunststof kozijnen! Basis huis Dit huis is voorzien van een goede, maar eenvoudige

Nadere informatie

KERKENKAMPSTRAAT BL HERTEN

KERKENKAMPSTRAAT BL HERTEN KERKENKAMPSTRAAT 6 6049BL HERTEN VRAAGPRIJS 245.000 K.K. W ilhelminastraat 22, 6131 KP Sittard Kockelkorn Makelaardij. Alle rechten voorbehouden. 046-20 211 20 OMSCHRIJVING: Aan een groenplantsoen, nabij

Nadere informatie

Roermond, Onze Lieve Vrouweplein 6 Appartement met royale woonkamer en twee slaapkamers. Geheel gemoderniseerd in 2016, instapklaar!

Roermond, Onze Lieve Vrouweplein 6 Appartement met royale woonkamer en twee slaapkamers. Geheel gemoderniseerd in 2016, instapklaar! Roermond, Onze Lieve Vrouweplein 6 Appartement met royale woonkamer en twee slaapkamers. Geheel gemoderniseerd in 2016, instapklaar! Vraagprijs: 112.500,- k.k. Vraagprijs Bouwjaar (omstreeks) Woonoppervlakte

Nadere informatie

Kenmerken. Overdracht. Indeling. Ligging. Bouw. Oppervlakten en inhoud. Waarborgsom. Bankgarantie. Ontbindende voorwaarden financiering

Kenmerken. Overdracht. Indeling. Ligging. Bouw. Oppervlakten en inhoud. Waarborgsom. Bankgarantie. Ontbindende voorwaarden financiering De Haag 34, Gemert Kenmerken Overdracht Vraagprijs 268.000 k.k. Aangeboden sinds 24-06-2014 Conditie Kosten koper Waarborgsom nee Bankgarantie nee Ontbindende voorwaarden financiering nee Indeling Aantal

Nadere informatie

FRANS STROUXSTRAAT 24A 6039GK STRAMPROY

FRANS STROUXSTRAAT 24A 6039GK STRAMPROY FRANS STROUXSTRAAT 24A 6039GK STRAMPROY VRAAGPRIJS 359.000 K.K. Poldermolen 11, 6003 BC Weert Kockelkorn Makelaardij. Alle rechten voorbehouden. 0495-700 252 OMSCHRIJVING: Wanneer u op zoek bent naar een

Nadere informatie

TE KOOP. Bisonstraat 44 5421 EE Gemert Vraagprijs: 185.000 k.k.

TE KOOP. Bisonstraat 44 5421 EE Gemert Vraagprijs: 185.000 k.k. TE KOOP Bisonstraat 44 5421 EE Gemert Vraagprijs: 185.000 k.k. Omschrijving BISONSTRAAT 44 GEMERT Deze uitgebouwde hoekwoning met berging is gelegen op een fraai perceel nabij het centrum van Gemert TE

Nadere informatie

Mosberg 8 te Linne Tussenwoning met recentelijke vernieuwde toiletruimte en badkamer! Gelegen aan een rustige doorlopende straat.

Mosberg 8 te Linne Tussenwoning met recentelijke vernieuwde toiletruimte en badkamer! Gelegen aan een rustige doorlopende straat. B a s i s huis Linne Mosberg 8 102.500,- k.k. Mosberg 8 te Linne Tussenwoning met recentelijke vernieuwde toiletruimte en badkamer! Gelegen aan een rustige doorlopende straat. Basis huis Dit huis is voorzien

Nadere informatie

Kenmerken. Overdracht. Indeling. Ligging. Bouw. Oppervlakten en inhoud. Waarborgsom. Bankgarantie. Ontbindende voorwaarden financiering

Kenmerken. Overdracht. Indeling. Ligging. Bouw. Oppervlakten en inhoud. Waarborgsom. Bankgarantie. Ontbindende voorwaarden financiering Heuvel 13, Gemert Kenmerken Overdracht Vraagprijs 325.000 k.k. Aangeboden sinds 02-10-2014 Conditie Kosten koper Waarborgsom nee Bankgarantie ja Ontbindende voorwaarden financiering nee Indeling Aantal

Nadere informatie

LINDENSTRAAT HM HAPERT PRIJS ,- Ruim woonhuis met garage en carport. Bouwjaar: 1958 Perceelgrootte: 650 m² Inhoud woning: 440 m³

LINDENSTRAAT HM HAPERT PRIJS ,- Ruim woonhuis met garage en carport. Bouwjaar: 1958 Perceelgrootte: 650 m² Inhoud woning: 440 m³ Ruim woonhuis met garage en carport LINDENSTRAAT 33 5527 HM HAPERT PRIJS 298.000,- Korenveldstraat 3, 5527 HE HAPERT Tel 06 50 26 40 19 richard@rhmakelaardij.nl www.rhmakelaardij.nl Bouwjaar: 1958 Perceelgrootte:

Nadere informatie

Makelaardij Taxaties Hypotheken Verzekeringen

Makelaardij Taxaties Hypotheken Verzekeringen Ospelseweg 23 6031 AK Nederweert Telefoon 0495 460180 Internet www.woontotaaladvies.nu E-mail info@woontotaaladvies.nu NEDERWEERT Tichelveld 89 Vraagprijs 439.000 k.k. Makelaardij Taxaties Hypotheken Verzekeringen

Nadere informatie

TE KOOP. Domein 63 5421 AP GEMERT Vraagprijs: 260.000 k.k.

TE KOOP. Domein 63 5421 AP GEMERT Vraagprijs: 260.000 k.k. TE KOOP Domein 63 5421 AP GEMERT Vraagprijs: 260.000 k.k. Omschrijving TE KOOP DOMEIN 63 GEMERT Deze royaal uitgebouwde tweekapper is gelegen in rustige parkachtige omgeving. De woning is de laatste jaren

Nadere informatie

Ter Doest 6 - Krabbendijke

Ter Doest 6 - Krabbendijke q Ter Doest 6 - Krabbendijke Vraagprijs 217.500,- k.k. Omschrijving Ter Doest 6 - Krabbendijke Op een gewilde locatie in een kindvriendelijke woonwijk gelegen, halfvrijstaande woning met aanbouw en lange

Nadere informatie

Scoudestraat 9 - Krabbendijke

Scoudestraat 9 - Krabbendijke q Scoudestraat 9 - Krabbendijke Vraagprijs 127.500,- k.k. Omschrijving Scoudestraat 9 - Krabbendijke In een leuke straat op een steenworp afstand van het centrum gelegen, netjes onderhouden hoekwoning

Nadere informatie

TE KOOP. Heuvel 13 5421 CL GEMERT Vraagprijs: 339.000 k.k.

TE KOOP. Heuvel 13 5421 CL GEMERT Vraagprijs: 339.000 k.k. TE KOOP Vraagprijs: 339.000 k.k. Omschrijving HEUVEL 13 GEMERT Dit vrijstaand woonhuis is gelegen op een prachtige locatie nabij het centrum van Gemert. De woning is ideaal TE ingedeeld KOOP met 4 slaapkamers

Nadere informatie

FINLANDSTRAAT KV SITTARD

FINLANDSTRAAT KV SITTARD FINLANDSTRAAT 1 6137KV SITTARD VRAAGPRIJS 385.000 K.K. Wilhelminastraat 22, 6131 KP Sittard Kockelkorn Makelaardij. Alle rechten voorbehouden. 046-20 211 20 OMSCHRIJVING: Het "Scandinaviëkwartier" is onderdeel

Nadere informatie

VONDELLAAN 10 RAAMSDONKSVEER

VONDELLAAN 10 RAAMSDONKSVEER VONDELLAAN 10 RAAMSDONKSVEER 395.000 k.k. www.vondellaan10.nl Vondellaan 10, Raamsdonksveer Mooi en rustig gelegen twee onder een kapwoning met maar liefst 6 slaapkamers(heden 5 slaapkamers en 1 werkkamer)

Nadere informatie

Esdoornlaan 13 te Sint Odiliënberg Geheel gemoderniseerde halfvrijstaande woning met garage, drie slaapkamers en fijne tuin!

Esdoornlaan 13 te Sint Odiliënberg Geheel gemoderniseerde halfvrijstaande woning met garage, drie slaapkamers en fijne tuin! I n s t a p k l a a r h u i s St. Odiliënberg Esdoornlaan 13 139.500,- k.k. Esdoornlaan 13 te Sint Odiliënberg Geheel gemoderniseerde halfvrijstaande woning met garage, drie slaapkamers en fijne tuin!

Nadere informatie

135.000,- k.k. 00,- k.k.

135.000,- k.k. 00,- k.k. B a s i s huis Herkenbosch Hoogstraat 28 135.000,- k.k. 00,- k.k. Hoogstraat 28 te Herkenbosch Woning met nette afwerking gelegen op een royaal perceel. Basis huis: Dit huis is voorzien van een goede,

Nadere informatie

TE KOOP. Groenendaal 3 5763 AX Milheeze Prijs: 239.000 k.k.

TE KOOP. Groenendaal 3 5763 AX Milheeze Prijs: 239.000 k.k. TE KOOP Groenendaal 3 5763 AX Milheeze Prijs: 239.000 k.k. Omschrijving GROENENDAAL 3 MILHEEZE Dit degelijk gebouwd half vrijstaand woonhuis met serre en garage is gelegen op een riant perceel in een kindvriendelijke

Nadere informatie

TE KOOP. Wilhelminastraat 6, Nederweert. Vraagprijs K.K. Frissen makelaardij & taxaties St. Antoniusplein ED Nederweert

TE KOOP. Wilhelminastraat 6, Nederweert. Vraagprijs K.K. Frissen makelaardij & taxaties St. Antoniusplein ED Nederweert TE KOOP Wilhelminastraat 6, Nederweert Vraagprijs 257.500 K.K. Frissen makelaardij & taxaties St. Antoniusplein 10 6031 ED Nederweert 0495-460736 / 06-21711322 info@frissenmakelaardij.nl www.frissenmakelaardij.nl

Nadere informatie

Berkenlaan 28 Zundert

Berkenlaan 28 Zundert Berkenlaan 28 Zundert Berkenlaan 28, Zundert Deze instapklare hoekwoning met aanbouw over de gehele breedte en vrijstaande berging is gelegen in een rustige en kindvriendelijke woonstraat aan de rand van

Nadere informatie

Jud. Smitsstraat 32, te Valkenswaard

Jud. Smitsstraat 32, te Valkenswaard Jud. Smitsstraat 32, te Valkenswaard Vraagprijs 219.500,- kosten koper Fraai afgewerkte en recent gerenoveerde tussenwoning met twee ruime slaapkamers en een royale badkamer in een aantrekkelijke woonomgeving.

Nadere informatie

Morgenster 3, te Maarheeze

Morgenster 3, te Maarheeze Morgenster 3, te Maarheeze Vraagprijs 225.000,- kosten koper Bouwjaar : 1973 Woningtype : Tussenwoning Woonoppervlakte : circa 118 m² Inhoud : circa 400m³ Perceel : circa 232 m² Kamers : 5 Ligging : Woonwijk

Nadere informatie

Lupineweide 4 - Dongen

Lupineweide 4 - Dongen Lupineweide 4 - Dongen Vraagprijs 275.000,- k.k. Vrijstaand woonhuis met garage en serre, fraai gelegen op een rustige locatie in een doodlopende straat nabij een plantsoen. Van den Bosch makelaars Mgr.

Nadere informatie

DUINWEG 36 - HUISDUINEN

DUINWEG 36 - HUISDUINEN VERKOOPBROCHURE DUINWEG 36 - HUISDUINEN vraagprijs 475.000,= kosten koper Omschrijving Duinweg 36 - Huisduinen Riant, Op Huisduinen gelegen geschakeld landhuis met grote garage, 4 slaapkamers en een werkelijk

Nadere informatie

TE KOOP. Breukrand GC GEMERT Prijs:

TE KOOP. Breukrand GC GEMERT Prijs: TE KOOP Breukrand 21. 5421 GC GEMERT Prijs: 350.000 Omschrijving BREUKRAND 21 GEMERT. Dit uniek vrijstaand woonhuis met inpandige garage is gelegen op een prachtig zonnig perceel in een rustige kindvriendelijk

Nadere informatie

Wernhoutseweg 167 Wernhout

Wernhoutseweg 167 Wernhout Wernhoutseweg 167 Wernhout Wernhoutseweg 167, Wernhout Vrijstaande woning met oprit en ruime tuin met prachtig uitzicht over de landerijen. De woning is onder andere voorzien van een ruime woonkamer met

Nadere informatie

TE KOOP CLARA WICHMANNSTRAAT 146 EINDHOVEN. Vraagprijs 209.000,- k.k. AANVAARDING IN OVERLEG

TE KOOP CLARA WICHMANNSTRAAT 146 EINDHOVEN. Vraagprijs 209.000,- k.k. AANVAARDING IN OVERLEG TE KOOP CLARA WICHMANNSTRAAT 146 EINDHOVEN Wonen op 10 minuten loopafstand van hartje centrum met volop (gratis) parkeergelegenheid in de directe omgeving? In de wijk Limbeek wordt deze moderne middenwoning

Nadere informatie

Akkerdistelstraat 35 - Goes

Akkerdistelstraat 35 - Goes q Akkerdistelstraat 35 - Goes Vraagprijs 189.000,- k.k. Omschrijving Akkerdistelstraat 35 - Goes Keurig onderhouden en luxe uitgevoerd 3-kamerappartement gelegen op de eerste verdieping van een nieuw appartementencomplex

Nadere informatie

Lambertusstraat 28 te Neeritter Frisse 2-onder-1 kapwoning met nette badkamer.

Lambertusstraat 28 te Neeritter Frisse 2-onder-1 kapwoning met nette badkamer. B a s i s huis Neeritter Lambertusstraat 28 120.000,- k.k. Lambertusstraat 28 te Neeritter Frisse 2-onder-1 kapwoning met nette badkamer. Basis huis Dit huis is voorzien van een goede, maar eenvoudige

Nadere informatie

Vliedberg 27 - Vlissingen

Vliedberg 27 - Vlissingen q Vliedberg 27 - Vlissingen Vraagprijs 365.000,- k.k. Omschrijving Vliedberg 27 - Vlissingen Fraai gesitueerd in de wijk Lammerenburg nagenoeg vrijstaand herenhuis met oprit en garage. Deze royale woning

Nadere informatie

TE KOOP. Lieverman 33 5422 DE GEMERT Prijs: 399.000 k.k.

TE KOOP. Lieverman 33 5422 DE GEMERT Prijs: 399.000 k.k. TE KOOP Lieverman 33 5422 DE GEMERT Prijs: 399.000 k.k. Omschrijving TE KOOP LIEVERMAN 33 GEMERT. Dit vrijstaand woonhuis met inpandige garage is gelegen in een rustige parkachtige en kindvriendelijke

Nadere informatie

TE KOOP GRIENDVELDEN 4 TE BEST

TE KOOP GRIENDVELDEN 4 TE BEST TE KOOP GRIENDVELDEN 4 TE BEST Fraai gesitueerd in de gewilde, kindvriendelijke woonomgeving Heivelden met vele voorzieningen op loopafstand een prima onderhouden en optimaal geïsoleerd, vrijstaand woonhuis,

Nadere informatie

BOULEVARD AX GREVENBICHT

BOULEVARD AX GREVENBICHT BOULEVARD 21 6127AX GREVENBICHT VRAAGPRIJS 315.000 K.K. W ilhelminastraat 22, 6131 KP Sittard Kockelkorn Makelaardij. Alle rechten voorbehouden. 046-20 211 20 OMSCHRIJVING: Vrijstaand woonhuis/semi-bungalow

Nadere informatie

Boomstraat 25 te Gemonde

Boomstraat 25 te Gemonde Boomstraat 25 te Gemonde Op een landelijke locatie in het buitengebied van Gemonde gelegen vrijstaand woonhuis met een inpandige garage, een rondom de woning gelegen tuin en weiland. Het geheel is gesitueerd

Nadere informatie

TE KOOP Elzerik 1 Maarheeze

TE KOOP Elzerik 1 Maarheeze Elzerik 1 - Maarheeze De Elzerik is mooi gelegen in het rustige en groene Maarheeze- Zuid en grenst aan een groenvoorziening en een speelpleintje. De wijk kenmerkt zich door de ruim verkavelde straten,

Nadere informatie

TE KOOP. Oudestraat WC GEMERT Prijs:

TE KOOP. Oudestraat WC GEMERT Prijs: TE KOOP Oudestraat 73.. 5421 WC GEMERT Prijs: 359.000 Omschrijving OUDESTRAAT 73 GEMERT. Deze karakteristieke royaal uitgebouwde twee onder-een kapwoning is gelegen op een riant perceel in een gewilde

Nadere informatie

TE KOOP. Horst 3 5422 BJ Gemert Vraagprijs: 249.000 k.k.

TE KOOP. Horst 3 5422 BJ Gemert Vraagprijs: 249.000 k.k. TE KOOP Horst 3 5422 BJ Gemert Vraagprijs: 249.000 k.k. Omschrijving HORST 3 GEMERT Dit fraai afgewerkt halfvrijstaand woonhuis met garage is gelegen op een mooi perceel aan een breed opgezette TE KOOP

Nadere informatie

AANVAARDING IN OVERLEG

AANVAARDING IN OVERLEG TE KOOP In centrum van Nuenen (van Gogh Village) gelegen uitgebouwde tussenwoning met fraai aangelegde voor- en achtertuin en grote hobbyschuur. Oosterbosch Makelaardij Postbus 1445 5602 BK Eindhoven Grimselpas

Nadere informatie

Julianastraat 15 - Waarde

Julianastraat 15 - Waarde q Julianastraat 15 - Waarde Vraagprijs 167.500,- k.k. Omschrijving Julianastraat 15 - Waarde Aan de rand van het dorp, met fraai zicht op de landerijen, gelegen, verrassend ruime tussenwoning met forse

Nadere informatie

TE KOOP. Jan van Amstelstraat EP GEMERT Vraagprijs: k.k.

TE KOOP. Jan van Amstelstraat EP GEMERT Vraagprijs: k.k. TE KOOP Jan van Amstelstraat 7 5421 EP GEMERT Vraagprijs: 199.500 k.k. Omschrijving JAN VAN AMSTELSTRAAT 7 GEMERT Deze vanaf 2010 vrijwel geheel gemoderniseerde half vrijstaande woning is gelegen op een

Nadere informatie

Van Tilburghstraat 18 - Driewegen

Van Tilburghstraat 18 - Driewegen q Van Tilburghstraat 18 - Driewegen Vraagprijs 124.500,- k.k. Omschrijving Van Tilburghstraat 18 - Driewegen Halfvrijstaande en grondig gemoderniseerde dorpswoning met garage en forse aanbouw aan de achterzijde.

Nadere informatie

Brikkenstraat 30 te Maasbracht Goed verzorgde tussenwoning met knusse tuin en praktische fietsenberging.

Brikkenstraat 30 te Maasbracht Goed verzorgde tussenwoning met knusse tuin en praktische fietsenberging. B a s i s huis Maasbracht Brikkenstraat 30 115.000,- k.k. Brikkenstraat 30 te Maasbracht Goed verzorgde tussenwoning met knusse tuin en praktische fietsenberging. Basis huis Dit huis is voorzien van een

Nadere informatie

Thorn, Hoogstraat 12 en Bogenstraat 1-1a

Thorn, Hoogstraat 12 en Bogenstraat 1-1a Thorn, Hoogstraat 12 en Bogenstraat 1-1a Gelegen op goede locatie in de kern van Thorn, winkelruimte van circa 53 m² met kelder en zelfstandige woonruimte in verhuurde staat. Vraagprijs: 169.000,- k.k.

Nadere informatie

Weert - Weystraat 16 : ,-

Weert - Weystraat 16 : ,- Weert - Weystraat 16 : 325.000,- Vrijstaand woonhuis met mogelijkheid van slaapkamer op de begane grond. Ruime inpandige garage (ca. 42m2) en vrije tuin gelegen aan de rand van het kerkdorp Swartbroek

Nadere informatie

Loomans makelaardij OZ Akerstraat Noord 150 6431 HR Hoensbroek 045-522 20 85 045-528 50 80 info@loomansoz.nl www.loomansoz.

Loomans makelaardij OZ Akerstraat Noord 150 6431 HR Hoensbroek 045-522 20 85 045-528 50 80 info@loomansoz.nl www.loomansoz. Loomans makelaardij OZ 045-522 20 85 045-528 50 80 info@loomansoz.nl www.loomansoz.nl BROCHURE D o l g a a r d 1 A M S T E N R A D E Dolgaard 1 AMSTENRADE Vraagprijs 385.000,00 kosten koper ruim, goed

Nadere informatie

Mina Krusemanstraat 47, Venray

Mina Krusemanstraat 47, Venray Mina Krusemanstraat 47, Venray Kenmerken Overdracht Vraagprijs 258.000 k.k. Aangeboden sinds 19-09-2016 Conditie Kosten koper Waarborgsom nee Bankgarantie ja Ontbindende voorwaarden financiering 0 Indeling

Nadere informatie

Botsehei 6, Veldhoven

Botsehei 6, Veldhoven Botsehei 6, Veldhoven Makelaar, dat lijkt mij een heel leuk vak! Dit is een opmerking die ik, sinds mijn start in de makelaardij in 1997, heel vaak te horen krijg. En ik moet toegeven het is ook een heel

Nadere informatie

TE KOOP. De Peppel DV Beek en Donk Vraagprijs: k.k.

TE KOOP. De Peppel DV Beek en Donk Vraagprijs: k.k. TE KOOP De Peppel 21 5741 DV Beek en Donk Vraagprijs: 200.000 k.k. Omschrijving Kopers opgelet: De genoemde prijs is een ''Bieden vanaf'' prijs. De oude VRAAG-prijs van 219.000,- k.k. is gewijzigd in een

Nadere informatie

Vraagprijs: ,- k.k.

Vraagprijs: ,- k.k. Weert, Boerhaavestraat 25-25a Woonhuis (125 m² woonoppervlakte) met naastgelegen kantoor-/ praktijkruimte (circa 113,21 m²), gelegen aan de Boerhaavestraat in Weert op zeer korte afstand van het centrum

Nadere informatie

TE KOOP RIELSEDIJK 26, EINDHOVEN

TE KOOP RIELSEDIJK 26, EINDHOVEN TE KOOP RIELSEDIJK 26, EINDHOVEN Prachtig gesitueerd midden in de natuur, aan de rand van Eindhoven, grenzend aan het mooie, beschermde Riel een ruim bemeten, in traditionele bouwkwaliteit uitgevoerd landhuis

Nadere informatie

Korhoenstraat 25, De Rips

Korhoenstraat 25, De Rips Korhoenstraat 25, De Rips Kenmerken Overdracht Vraagprijs 359.000 k.k. Aangeboden sinds 10-10-2014 Conditie Kosten koper Waarborgsom nee Bankgarantie ja Ontbindende voorwaarden financiering nee Indeling

Nadere informatie

Vrijstaande villa (type bungalow) op een riant perceel van maar liefst m²

Vrijstaande villa (type bungalow) op een riant perceel van maar liefst m² MARTEN FRANS ELKERBOUTLAAN 10, EINDHOVEN Vrijstaande villa (type bungalow) op een riant perceel van maar liefst 1.910 m² met royale inpandige garage. MARTEN FRANS ELKERBOUTLAAN 10, EINDHOVEN Op fraaie

Nadere informatie

Wilhelminasingel 143 & 145 Weert

Wilhelminasingel 143 & 145 Weert Wilhelminasingel 143 & 145 Weert Wilhelminasingel 143 & 145 te Weert Dit beleggingsobject is gelegen in het centrum van Weert, aan de rand van het kernwinkelgebied van Weert. De Wilhelminasingel wordt

Nadere informatie

TE KOOP. Sille 15 5421 AJ GEMERT Vraagprijs: 199.500 k.k.

TE KOOP. Sille 15 5421 AJ GEMERT Vraagprijs: 199.500 k.k. TE KOOP Sille 15 5421 AJ GEMERT Vraagprijs: 199.500 k.k. Omschrijving SILLE 15 GEMERT Deze sfeervol ingerichte tussenwoning is gelegen op een gewilde en kindvriendelijke locatie met een speelveldje TE

Nadere informatie

Aristotelesstraat BA Brunssum

Aristotelesstraat BA Brunssum Aristotelesstraat 8 6446 BA Brunssum Vraagprijs: 395.000,- k.k. Omschrijving Riante vrijstaande woning met 3 slaapkamers (4 mogelijk), inpandige garage, berging en zwembad. De woning is met degelijke materialen

Nadere informatie

Bergstraat 17 te Linne Deze woning is gelegen op een unieke locatie op steenworp afstand van het water!

Bergstraat 17 te Linne Deze woning is gelegen op een unieke locatie op steenworp afstand van het water! B a s i s huis Linne Bergstraat 17 107.500,- k.k. Bergstraat 17 te Linne Deze woning is gelegen op een unieke locatie op steenworp afstand van het water! Basis huis Dit huis is voorzien van een goede,

Nadere informatie

TE KOOP. Akelei K.K AX Velden

TE KOOP. Akelei K.K AX Velden Akelei 8 5941 AX Velden TE KOOP 350.000 K.K. Akelei 8 5941 AX Velden Inleiding In een rustige wijk, goed onderhouden en mooi gelegen aan doodlopende weg, instapklare vrijstaande woning met oprit, aangebouwde

Nadere informatie

Kenmerken. Overdracht. Indeling. Tuin. Ligging. Bouw. Waarborgsom. Bankgarantie. Ontbindende voorwaarden financiering. Aantal badkamers.

Kenmerken. Overdracht. Indeling. Tuin. Ligging. Bouw. Waarborgsom. Bankgarantie. Ontbindende voorwaarden financiering. Aantal badkamers. Sille 15, Gemert Kenmerken Overdracht Vraagprijs 199.500 k.k. Aangeboden sinds 08-06-2015 Conditie Kosten koper Waarborgsom nee Bankgarantie ja Ontbindende voorwaarden financiering nee Indeling Aantal

Nadere informatie

Ovidiusstraat 8, Sittard

Ovidiusstraat 8, Sittard Ovidiusstraat 8, Sittard Kenmerken Overdracht Vraagprijs 389.500 k.k. Aangeboden sinds 27-02-2019 Conditie Kosten koper Waarborgsom nee Bankgarantie ja Ontbindende voorwaarden financiering 0 Indeling Aantal

Nadere informatie

Lange Paalweg 3 te Vlodrop Goed onderhouden halfvrijstaande woning met bijzonder diepe tuin!

Lange Paalweg 3 te Vlodrop Goed onderhouden halfvrijstaande woning met bijzonder diepe tuin! B a s i s huis Vlodrop Lange Paalweg n3 129.500,- k.k. Lange Paalweg 3 te Vlodrop Goed onderhouden halfvrijstaande woning met bijzonder diepe tuin! Basis huis Dit huis is voorzien van een goede, maar eenvoudige

Nadere informatie

TE KOOP. In de Boomgaard K.K GC Kerkrade

TE KOOP. In de Boomgaard K.K GC Kerkrade In de Boomgaard 3 6464 GC Kerkrade TE KOOP 449.500 K.K. In de Boomgaard 3 6464 GC Kerkrade Inleiding In een jonge en fraaie woonwijk ligt deze vrijstaande villa, gebouwd onder moderne architectuur met

Nadere informatie

TE KOOP. Strijthagenweg K.K BS Kerkrade

TE KOOP. Strijthagenweg K.K BS Kerkrade Strijthagenweg 84 6467 BS Kerkrade TE KOOP 178.000 K.K. Strijthagenweg 84 6467 BS Kerkrade Inleiding In wijk Terwinselen ligt deze fraaie hoekwoning met voortuin, oprit, terras en diepe omsloten tuin met

Nadere informatie

Prijs: 268.000,-- k.k.

Prijs: 268.000,-- k.k. Binderseind 1 5421 CG Gemert Tel: 0492-392498 e-mail: info@geertsmakelaardij.nl www.geertsmakelaardij.nl DE HAAG 34 GEMERT. Deze vanaf 2010 vrijwel geheel gemoderniseerde hoekwoning met aanbouw en grote

Nadere informatie

LET OP: INRUIL VAN EIGEN WONING IS BESPREEKBAAR,

LET OP: INRUIL VAN EIGEN WONING IS BESPREEKBAAR, TE KOOP Breda Heilaarpark 21 LET OP: INRUIL VAN EIGEN WONING IS BESPREEKBAAR, bij voorkeur een woning gelegen in Breda-West. Vrij en schitterend gelegen, uitstekend onderhouden, royale vrijstaande villa

Nadere informatie

Berkenlaan 110 Zundert

Berkenlaan 110 Zundert Berkenlaan 110 Zundert Berkenlaan 110, Zundert Deze instapklare middenwoning met vrijstaande berging is gelegen in een rustige en kindvriendelijke woonwijk aan de rand van de dorpskern met voorzieningen

Nadere informatie

TE KOOP GEERT GROOTESTRAAT 76, EINDHOVEN

TE KOOP GEERT GROOTESTRAAT 76, EINDHOVEN TE KOOP GEERT GROOTESTRAAT 76, EINDHOVEN Recent zéér smaakvol gemoderniseerd, vrijstaand woonhuis met voortuin, ruime oprit, grote aangebouwde garage en fraai aangelegde, volop privacy biedende achtertuin

Nadere informatie

TE KOOP. Nicolaas Beetsstraat EC Papendrecht. Koopsom: ,00 k.k. erkend lid van vastgoedpro

TE KOOP. Nicolaas Beetsstraat EC Papendrecht. Koopsom: ,00 k.k. erkend lid van vastgoedpro Nicolaas Beetsstraat 27 3351 EC Papendrecht Koopsom: 575.000,00 k.k. Informatie Nicolaas Beetsstraat 27-3351 EC Papendrecht Soort pand : Woning - Villa - Vrijstaand Bouwjaar : 1989 Perceel oppervlakte

Nadere informatie

TE KOOP. Korenbloemstraat 1 D 3353 CN Papendrecht. Koopsom: ,00 k.k. erkend lid van vastgoedpro

TE KOOP. Korenbloemstraat 1 D 3353 CN Papendrecht. Koopsom: ,00 k.k. erkend lid van vastgoedpro Korenbloemstraat 1 D 3353 CN Papendrecht Koopsom: 285.000,00 k.k. Informatie Korenbloemstraat 1 D - 3353 CN Papendrecht Soort pand : Woning - Semi-bungalow - Geschakelde woning Bouwjaar : 1997 Perceel

Nadere informatie

Craenenstraat 29 te Ell Ideale starterswoning met knusse patiotuin.

Craenenstraat 29 te Ell Ideale starterswoning met knusse patiotuin. B a s i s huis Ell Craenenstraat 29 125.000,- k.k. Craenenstraat 29 te Ell Ideale starterswoning met knusse patiotuin. Basis huis Dit huis is voorzien van een goede, maar eenvoudige basis kwaliteit. Ingrijpende

Nadere informatie

LUPINESTRAAT 19 SINT OEDENRODE OMSCHRIJVING VRAAGPRIJS K.K.

LUPINESTRAAT 19 SINT OEDENRODE OMSCHRIJVING VRAAGPRIJS K.K. NIEUW LUPINESTRAAT 19 SINT OEDENRODE VRAAGPRIJS 219.000 K.K. OMSCHRIJVING Goed onderhouden uitgebouwde tussenwoning gelegen in een rustige woonstraat in kerkdorp Nijnsel met voorzieningen als scholen,

Nadere informatie

TE KOOP. Interesse in deze woning? Houtsestraat LS Helmond k.k. Bel +31 (0) of ga naar

TE KOOP. Interesse in deze woning? Houtsestraat LS Helmond k.k. Bel +31 (0) of ga naar TE KOOP Houtsestraat 42 5706 LS Helmond 739.000 k.k. Interesse in deze woning? Bel +31 (0)492 548 935 of ga naar www.vanderduimmakelaardij.nl KENMERKEN Prijs 739.000 k.k. Postcode 5706 LS Ligging Aan rustige

Nadere informatie

Leon van Heilstraat 30 - Breda Vraagprijs ,-

Leon van Heilstraat 30 - Breda Vraagprijs ,- Leon van Heilstraat 30 - Breda Vraagprijs 174.500,- www.kernmakelaars.nl Kenmerken Vraagprijs : 174.500,- k.k. Soort : Eengezinswoning Type : Tussenwoning Aantal kamers : 5 (waarvan 4 slaapkamers) Inhoud

Nadere informatie

Boxtelstraat 16, 6843 RX Arnhem

Boxtelstraat 16, 6843 RX Arnhem Boxtelstraat 16, 6843 RX Arnhem Bieden vanaf 200.000,- k.k. Omschrijving Op zoek naar een ruime hoekwoning in een rustige buurt? Deze lichte en ruime woning heeft een royale woonkamer, inbouwkeuken, keurig

Nadere informatie

Vraagprijs ,- kosten koper

Vraagprijs ,- kosten koper Vraagprijs 289.000,- kosten koper Bouwjaar : 1970 Woningtype : Hoekwoning Woonoppervlakte : circa 148 m² Perceel oppervlakte : circa 368 m² Inhoud : circa 420m³ (exclusief garage) Kamers : 7 Ligging :

Nadere informatie

TE KOOP ROSHEUVEL 10, BEST

TE KOOP ROSHEUVEL 10, BEST TE KOOP ROSHEUVEL 10, BEST Prima onderhouden, karakteristiek vormgegeven en optimaal geïsoleerd woonhuis, type twee-onder-één-kap, met voortuin, oprit, inpandig bereikbare grote garage en fraai aangelegde

Nadere informatie