Haler, Speltstraat 8 Instapklare, romantische, vrijstaande woning. Verrassend royaal met speelse elementen, veel tuincontact en privacy.

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Haler, Speltstraat 8 Instapklare, romantische, vrijstaande woning. Verrassend royaal met speelse elementen, veel tuincontact en privacy."

Transcriptie

1 Haler, Speltstraat 8 Instapklare, romantische, vrijstaande woning. Verrassend royaal met speelse elementen, veel tuincontact en privacy. Vraagprijs: ,- k.k.

2 Vraagprijs Bouwjaar Perceeloppervlakte Inhoud woning ,- k.k circa 541 m² circa 625 m³ Bouwjaar De woning is gebouwd in Vanaf 2005 is de woning in fases geheel gerenoveerd en verbouwd. Nutsvoorzieningen Gas-, water- en elektravoorzieningen zijn aanwezig. Aansluiting op het gemeentelijk riool. Glasvezelkabel aanwezig. Isolatievoorzieningen De woning is voorzien van dakisolatie en spouwmuurisolatie (nageïsoleerd). De vloer is gedeeltelijk geïsoleerd. De raampartijen zijn voorzien van dubbele beglazing. Centrale verwarming Het geheel wordt verwarmd door middel van een gasgestookte HR combiketel uit 2009 van het merk Bosch. In de woonkamer cq eetkamer is de vloer voorzien van vloerverwarming (2006). Warm water Het warm water wordt aangeleverd via de cv-installatie. Staat van onderhoud Binnen: goed/uitstekend, buiten: goed/uitstekend Opmerkingen Instapklaar en verrassend royaal! Hardhouten kozijnen. Gedeeltelijk voorzien van rolluiken. Aan 30 km zone. Mogelijkheden voor beroepsbeoefening/ bedrijf aan huis. (Vergunning is aanwezig). Mogelijkheden voor B&B. Mogelijkheden voor het creëren van extra slaapkamers. De natuur (dorpsvijver, holle paden, fietspaden) en een mooie speeltuin liggen op 500 meter lopen. Snelweg A2 richting Eindhoven en Maastricht ligt op 7 autominuten rijden, evenals de gezellige winkelstad Weert. Meerdere basisscholen en supermarkten bevinden zich binnen een straal van 4 kilometer. Haler is bijzonder aantrekkelijk als u rustig buiten wilt wonen, maar toch wilt genieten van het bruisende stadsleven binnen handbereik. Blijvend vrij uitzicht achterzijde. Mogelijkheden voor aankoop gemeentegrond achter het perceel. Algemene informatie Romantisch, verrassend royaal, volop mogelijkheden, veel bergruimte, privacybiedend en sfeervol zijn enkele kernmerken die perfect bij deze vrijstaande woning passen. De speels ingedeelde woning is rustig gelegen en beschikt over optimaal tuincontact. De woning biedt mogelijkheden voor beroepsbeoefening/ bedrijf aan huis. Kortom; voor veel woongenot bent u hier aan het juiste adres.

3 Begane grond Hal De hal/entree met meterkast en toiletruimte biedt toegang tot de woonkamer/ eetkamer, 1e van de 4 slaapkamer, de keuken en de voormalige douche (nu berging). De vloer is voorzien van prachtige gebakken tegels, welke perfect bij de sfeer van de woning passen. De wanden zijn voorzien van stucwerk. Toiletruimte 1 Gedeeltelijk betegelde toiletruimte (2006) met een vrijhangend toilet en een fonteintje. De vloer is afgewerkt met fossielstenen vloertegels. Doucheruimte De voormalige doucheruimte is momenteel in gebruik als berging. Diverse leidingen, wastafel en doucheornamenten zijn nog steeds aanwezig. Slaapkamer 1 (± 7,4 m²) Op de begane grond is aan de voorzijde van de woning een slaapkamer (1 van de 4) gesitueerd. Deze slaapkamer is afgewerkt met vloerbedekking. De wanden zijn voorzien van stucwerk.

4 Woonkamer/ eetkamer (± 21,4 m²) De rechthoekige woonkamer cq eetkamer is eveneens voorzien van dezelfde fraaie vloer als in de hal en de wanden zijn voorzien van stucwerk. De vloerverwarming zorgt voor extra comfort. Het is mogelijk om een kachel of open haard te creëren. De schouw is immers nog aanwezig. Tijdens het tafelen geniet u van een mooi uitzicht over de tuin middels de royale raampartij met schuifpui (2006) in de achtergevel. Optimaal tuincontact! Keuken (± 17,9 m²) De royale halfopen keuken is ingericht met een luxe klassieke aanbouwkeuken en uitgerust met veel kastruimte, handige lades, apothekerskast, gaskookplaat en afzuigkap. De apparatuur bestaat uit een Bauknecht vaatwasser, oven, magnetron en koel/vriescombikast (2010, ter overname). De vloer is eveneens voorzien van de fraaie gebakken tegels en de wanden zijn voorzien van stucwerk. In het plafond is inbouwverlichting verwerkt.

5 Zitkamer (± 30,2 m²) De royale verdiept gelegen sfeervolle zitkamer is toegankelijk via een speelse ronde trap en beschikt over een schuifpui naar het terras in de achtertuin. In de zomerdag is het heerlijk om alles open te zetten en te genieten van de eerste zonnestralen. De zitkamer is afgewerkt met een laminaatvloer en de wanden zijn voorzien van stucwerk. Het is mogelijk om een kachel of open haard te creëren. Ook hier is nog een schoorsteen aanwezig. Op de zitkamer rust de vergunning voor bedrijf aan huis. De belendende keukenruimte/toiletruimte kan daarbij betrokken worden. Vanuit de zitkamer is de belendende keukenruimte met aanrecht en wastafel bereikbaar, die ook toegang biedt tot de tuin, toiletruimte en de inpandige hobbyruimte/berging. Deze ruimte is in 2005/2006 aangebouwd. De vloer is betegeld en de wanden zijn voorzien van stucwerk. In het plafond is inbouwverlichting verwerkt. Toiletruimte 2 Gedeeltelijk betegelde toiletruimte (2007) met een fonteintje. Hobbyruimte/ berging (± 19,2 m²) Deze royale hobbyruimte/ berging is verwarmd en beschikt over een aparte loopdeur naar de tuin.

6 Vanuit de keuken is een portaal bereikbaar. Dit portaal beschikt over een kastenwand (maar liefst vijf muurkasten) en een deur naar de achterom. Vanuit dit vertrek is de eerste verdieping bereikbaar. Eerste verdieping De royale overloop beschikt over volop bergruimte, welke onder de schuine dakvlakken is gecreëerd (2013). De overloop met zichtbare, houten draagbalken en twee dakramen, biedt toegang tot meerdere slaapkamers en de badkamer. Slaapkamer 2 (± 10,0 m²) Sfeervolle slaapkamer met een inbouwkast en een groot dakraam. Vanuit uw bed vallende sterren kijken is hier mogelijk! Alle slaapkamers zijn afgewerkt met een laminaatvloer en de wanden zijn voorzien van stucwerk. De dakramen beschikken over zonwering/ insectenwering. Slaapkamer 3 (± 11,0 m²) Ruime slaapkamer met dakraam. Toegang tot de naastgelegen bergzolder. Bergzolder ( 16,1 m²) Royale bergzolder. Hier hangt tevens de cv-ketel.

7 Slaapkamer 4/ Werkkamer (± 13,8 m²) Royale kamer. Voor meerdere doeleinden geschikt, zoals werkkamer, hobbykamer of slaapkamer (zie voorbeeld). Drie dakramen zorgen voor voldoende lichtinval. Badkamer (± 5,0 m²) De moderne badkamer (2011) is compleet ingericht met een douchecabine, hoekligbad, designradiotor, toilet en een wastafel. De vloer is voorzien van antraciete tegels en de wanden zijn betegeld met tegels in een lichte, doch warme tint. Het hoekligbad is voorzien van fraaie mozaïektegeltjes.

8 Buitengedeelte De tuin ligt rondom de woning en is aangelegd met een royaal terras, gazon, diverse borders en een tweetal tuinhuizen. U heeft de beschikking over meerdere buitenkranen. U geniet van volop privacy, rust en een vrij uitzicht. Het aankopen van achter de achtertuin gelegen gemeentegrond (voormalige speeltuin) behoort tot de mogelijkheden. De bestrating om het huis (patio, tuinpaden, gangpad achterom en de oprit) zijn in 2012 geheel vernieuwd.

9

10

11

12 Toelichting en voorwaarden Geachte koper, U gaat mogelijk een woning aankopen, dat is een hele stap. U vraagt zich wellicht af welke stappen u dient te nemen en met welke voorwaarden u rekening dient te houden voor dat u uiteindelijk de sleutel van uw nieuwe woning krijgt. Denk hierbij o.a. aan de onderhandeling, de waarborgsom en de koopovereenkomst met voorwaarden. Wij hebben een en ander voor u op een rijtje gezet en verwijzen u hiervoor graag naar onze website Onder de tab Kopen en vervolgens Toelichting en voorwaarden vind u deze uitgebreide informatie. Wij adviseren uw om deze toelichting goed door te nemen. Mocht u aanvullende vragen hebben, neem dan gerust contact op met een van onze makelaars. Hermans Makelaardij Stationsstraat BJ Heythuysen T F Disclaimer, Hermans Makelaardij spant zich in te waarborgen dat de te verkrijgen informatie en het aanbod van relevante content waarnaar wordt verwezen en waarin Hermans Makelaardij als portal fungeert volledig en juist is, daarentegen kan Hermans Makelaardij niet verantwoordelijk worden gehouden voor enige onvolledige of onjuiste informatie die middels deze brochure gevonden wordt. Meer aanbod op:

Grathem, Prins Willem Alexanderstraat 50

Grathem, Prins Willem Alexanderstraat 50 Grathem, Prins Willem Alexanderstraat 50 Instapklare, halfvrijstaande woning met garage en royale oprit. Vraagprijs: 162.000,- k.k. Vraagprijs Bouwjaar Perceeloppervlakte Inhoud woning 162.000,- k.k. 1975

Nadere informatie

Heel, De Peel 13 (nr 29) Goed onderhouden, vrijstaande recreatiewoning met parkeerplaats en fraaie tuin. Vraagprijs: ,- k.k.

Heel, De Peel 13 (nr 29) Goed onderhouden, vrijstaande recreatiewoning met parkeerplaats en fraaie tuin. Vraagprijs: ,- k.k. Heel, De Peel 13 (nr 29) Goed onderhouden, vrijstaande recreatiewoning met parkeerplaats en fraaie tuin. Vraagprijs: 149.000,- k.k. Vraagprijs Bouwjaar Perceeloppervlakte Inhoud woning 149.000,- k.k. 1998

Nadere informatie

Fresiastraat 2 te Ittervoort Ruime tweekapper, geheel voorzien van kunststof kozijnen!

Fresiastraat 2 te Ittervoort Ruime tweekapper, geheel voorzien van kunststof kozijnen! B a s i s huis Ittervoort Fresiastraat 2 125.000,- k.k. Fresiastraat 2 te Ittervoort Ruime tweekapper, geheel voorzien van kunststof kozijnen! Basis huis Dit huis is voorzien van een goede, maar eenvoudige

Nadere informatie

Roermond, Celebesstraat 22

Roermond, Celebesstraat 22 Roermond, Celebesstraat 22 Ruime hoekwoning met 4 slaapkamers en open keuken. Vraagprijs: 112.500,- k.k. Vraagprijs Bouwjaar (omstreeks) Perceeloppervlakte (geschat) Inhoud woning (geschat) 112.500,- k.k.

Nadere informatie

Roermond, Onze Lieve Vrouweplein 6 Appartement met royale woonkamer en twee slaapkamers. Geheel gemoderniseerd in 2016, instapklaar!

Roermond, Onze Lieve Vrouweplein 6 Appartement met royale woonkamer en twee slaapkamers. Geheel gemoderniseerd in 2016, instapklaar! Roermond, Onze Lieve Vrouweplein 6 Appartement met royale woonkamer en twee slaapkamers. Geheel gemoderniseerd in 2016, instapklaar! Vraagprijs: 112.500,- k.k. Vraagprijs Bouwjaar (omstreeks) Woonoppervlakte

Nadere informatie

Het Weijerke 7 te Herten Goed verzorgde halfvrijstaande woning met vaste trap naar de zolder, gelegen aan een rustig hofje!

Het Weijerke 7 te Herten Goed verzorgde halfvrijstaande woning met vaste trap naar de zolder, gelegen aan een rustig hofje! B a s i s huis Herten Het Weijerke 7 139.500,- k.k. Het Weijerke 7 te Herten Goed verzorgde halfvrijstaande woning met vaste trap naar de zolder, gelegen aan een rustig hofje! Basis huis Dit huis is voorzien

Nadere informatie

Weert, Hoolstraat 1-1a. Vraagprijs: 459.000,- k.k.

Weert, Hoolstraat 1-1a. Vraagprijs: 459.000,- k.k. Weert, Hoolstraat 1-1a Ruim vrijstaand woonhuis (totaal ca. 170 m² woonoppervlakte) met achtergelegen vrijstaande bedrijfsruimte van totaal circa 400 m², gelegen aan de Hoolstraat in Weert op een royaal

Nadere informatie

Mosberg 8 te Linne Tussenwoning met recentelijke vernieuwde toiletruimte en badkamer! Gelegen aan een rustige doorlopende straat.

Mosberg 8 te Linne Tussenwoning met recentelijke vernieuwde toiletruimte en badkamer! Gelegen aan een rustige doorlopende straat. B a s i s huis Linne Mosberg 8 102.500,- k.k. Mosberg 8 te Linne Tussenwoning met recentelijke vernieuwde toiletruimte en badkamer! Gelegen aan een rustige doorlopende straat. Basis huis Dit huis is voorzien

Nadere informatie

Bergweg 20 Sint Odiliënberg Ruime tweekapper, vrijwel geheel voorzien van kunststof kozijnen met dubbele beglazing!

Bergweg 20 Sint Odiliënberg Ruime tweekapper, vrijwel geheel voorzien van kunststof kozijnen met dubbele beglazing! B a s i s huis Sint Odiliënberg Bergweg 20 115.000,- k.k. Bergweg 20 Sint Odiliënberg Ruime tweekapper, vrijwel geheel voorzien van kunststof kozijnen met dubbele beglazing! Basis huis Dit huis is voorzien

Nadere informatie

Esdoornlaan 13 te Sint Odiliënberg Geheel gemoderniseerde halfvrijstaande woning met garage, drie slaapkamers en fijne tuin!

Esdoornlaan 13 te Sint Odiliënberg Geheel gemoderniseerde halfvrijstaande woning met garage, drie slaapkamers en fijne tuin! I n s t a p k l a a r h u i s St. Odiliënberg Esdoornlaan 13 139.500,- k.k. Esdoornlaan 13 te Sint Odiliënberg Geheel gemoderniseerde halfvrijstaande woning met garage, drie slaapkamers en fijne tuin!

Nadere informatie

Tegelveldstraat 23 te Maasbracht Keurig onderhouden 2-onder-1 kapwoning met 4 slaapkamers.

Tegelveldstraat 23 te Maasbracht Keurig onderhouden 2-onder-1 kapwoning met 4 slaapkamers. B a s i s huis Maasbracht Tegelveldstraat 23 152.500,- k.k. Tegelveldstraat 23 te Maasbracht Keurig onderhouden 2-onder-1 kapwoning met 4 slaapkamers. Basis huis Dit huis is voorzien van een goede, maar

Nadere informatie

Hermans Makelaardij Stationsstraat 21 6093 BJ Heythuysen

Hermans Makelaardij Stationsstraat 21 6093 BJ Heythuysen B a s i s huis Kelpen-Oler Graafschap Hornestraat 14 119.500,- k.k. Graafschap Hornestraat 14 te Kelpen-Oler Ideale starterswoning met bijzonder royale tuin! Basis huis: Dit huis is voorzien van een goede,

Nadere informatie

Bergstraat 17 te Linne Deze woning is gelegen op een unieke locatie op steenworp afstand van het water!

Bergstraat 17 te Linne Deze woning is gelegen op een unieke locatie op steenworp afstand van het water! B a s i s huis Linne Bergstraat 17 107.500,- k.k. Bergstraat 17 te Linne Deze woning is gelegen op een unieke locatie op steenworp afstand van het water! Basis huis Dit huis is voorzien van een goede,

Nadere informatie

Kenmerken. Overdracht. Indeling. Ligging. Bouw. Oppervlakten en inhoud. Waarborgsom. Bankgarantie. Ontbindende voorwaarden financiering

Kenmerken. Overdracht. Indeling. Ligging. Bouw. Oppervlakten en inhoud. Waarborgsom. Bankgarantie. Ontbindende voorwaarden financiering Heuvel 13, Gemert Kenmerken Overdracht Vraagprijs 325.000 k.k. Aangeboden sinds 02-10-2014 Conditie Kosten koper Waarborgsom nee Bankgarantie ja Ontbindende voorwaarden financiering nee Indeling Aantal

Nadere informatie

TE KOOP. Heuvel 13 5421 CL GEMERT Vraagprijs: 339.000 k.k.

TE KOOP. Heuvel 13 5421 CL GEMERT Vraagprijs: 339.000 k.k. TE KOOP Vraagprijs: 339.000 k.k. Omschrijving HEUVEL 13 GEMERT Dit vrijstaand woonhuis is gelegen op een prachtige locatie nabij het centrum van Gemert. De woning is ideaal TE ingedeeld KOOP met 4 slaapkamers

Nadere informatie

Montfort, Markt 2a-2b BED & BREAKFAST IS TOEGESTAAN! Vraagprijs totaal: 149.500,- K.K.

Montfort, Markt 2a-2b BED & BREAKFAST IS TOEGESTAAN! Vraagprijs totaal: 149.500,- K.K. BED & BREAKFAST IS TOEGESTAAN! Montfort, Markt 2a-2b Deze winkelruimte met bovenwoning, naastgelegen woning en achtergelegen bedrijfsruimte op een ruim perceel in de kern van Montfort is nu te koop! Vraagprijs

Nadere informatie

Craenenstraat 29 te Ell Ideale starterswoning met knusse patiotuin.

Craenenstraat 29 te Ell Ideale starterswoning met knusse patiotuin. B a s i s huis Ell Craenenstraat 29 125.000,- k.k. Craenenstraat 29 te Ell Ideale starterswoning met knusse patiotuin. Basis huis Dit huis is voorzien van een goede, maar eenvoudige basis kwaliteit. Ingrijpende

Nadere informatie

Maasplassen en recreatiepark de Heelderpeel.

Maasplassen en recreatiepark de Heelderpeel. KALEBOSSTRAAT VEURTJE 3C, 14, NEER GRATHEM KALEBOSSTRAAT VEURTJE 3C, NEER14, GRATHEM In Dit een royale ruim landhuis opgezette, is gelegen kindvriendelijke een rustige woonwijk straat ligt aan deze rand

Nadere informatie

Chrysantenstraat 44 - Eindhoven

Chrysantenstraat 44 - Eindhoven Chrysantenstraat 44 - Eindhoven Vraagprijs 260.000,- k.k. Patrick Deckers Makelaardij Omschrijving Royale en sfeervolle eengezinswoning gelegen aan een rustige straat op gewilde woonlocatie in stadsdeel

Nadere informatie

TE KOOP. Interesse in deze woning? Finisterelaan TD Eindhoven k.k. Bel +31 (0) of ga naar

TE KOOP. Interesse in deze woning? Finisterelaan TD Eindhoven k.k. Bel +31 (0) of ga naar TE KOOP Finisterelaan 26 5627 TD Eindhoven 475.000 k.k. Interesse in deze woning? Bel +31 (0)492 548 935 of ga naar www.vanderduimmakelaardij.nl KENMERKEN Prijs 475.000 k.k. Postcode 5627 TD Ligging Aan

Nadere informatie

135.000,- k.k. 00,- k.k.

135.000,- k.k. 00,- k.k. B a s i s huis Herkenbosch Hoogstraat 28 135.000,- k.k. 00,- k.k. Hoogstraat 28 te Herkenbosch Woning met nette afwerking gelegen op een royaal perceel. Basis huis: Dit huis is voorzien van een goede,

Nadere informatie

Bergeijk: Gildetrom 1 Koopsom: k.k.

Bergeijk: Gildetrom 1 Koopsom: k.k. Bergeijk: Gildetrom 1 Koopsom: 500.000 k.k. Gildetrom 1 Instapklaar te betrekken, zeer verrassend en speels ingedeeld ruim vrijstaand herenhuis (ca. 766m3) met 4/5 slaapkamers, garage en mogelijkheid voor

Nadere informatie

PLATTE MOLENDIJK 45 HOOGVLIET 325.000 k.k. www.plattemolendijk45.nl Omschrijving Deze schitterende 2/1 kapwoning is gesitueerd aan het water aan de buitenrand van de geliefde wijk "Tussenwater" op 222

Nadere informatie

Brikkenstraat 30 te Maasbracht Goed verzorgde tussenwoning met knusse tuin en praktische fietsenberging.

Brikkenstraat 30 te Maasbracht Goed verzorgde tussenwoning met knusse tuin en praktische fietsenberging. B a s i s huis Maasbracht Brikkenstraat 30 115.000,- k.k. Brikkenstraat 30 te Maasbracht Goed verzorgde tussenwoning met knusse tuin en praktische fietsenberging. Basis huis Dit huis is voorzien van een

Nadere informatie

Hermans Makelaardij Stationsstraat 21 6093 BJ Heythuysen

Hermans Makelaardij Stationsstraat 21 6093 BJ Heythuysen B a s i s huis Kelpen Oler Groeneweg 6 127.500,- k.k. Groeneweg 6 te Kelpen-Oler Ruime twee-onder-een kapwoning met royale achtertuin. Basis huis Dit huis is voorzien van een goede, maar eenvoudige basis

Nadere informatie

TE KOOP. Interesse in deze woning? Alsacelaan CE Eindhoven k.k. Bel +31 (0) of ga naar

TE KOOP. Interesse in deze woning? Alsacelaan CE Eindhoven k.k. Bel +31 (0) of ga naar TE KOOP Alsacelaan 124 5627 CE Eindhoven 249.500 k.k. Interesse in deze woning? Bel +31 (0)492 548 935 of ga naar www.vanderduimmakelaardij.nl KENMERKEN Prijs 249.500 k.k. Postcode 5627 CE Ligging Aan

Nadere informatie

Lambertusstraat 28 te Neeritter Frisse 2-onder-1 kapwoning met nette badkamer.

Lambertusstraat 28 te Neeritter Frisse 2-onder-1 kapwoning met nette badkamer. B a s i s huis Neeritter Lambertusstraat 28 120.000,- k.k. Lambertusstraat 28 te Neeritter Frisse 2-onder-1 kapwoning met nette badkamer. Basis huis Dit huis is voorzien van een goede, maar eenvoudige

Nadere informatie

Welpenheuvel 18, De Mortel

Welpenheuvel 18, De Mortel Welpenheuvel 18, De Mortel Kenmerken Overdracht Vraagprijs 348.500 k.k. Aangeboden sinds 26-05-2015 Conditie Kosten koper Waarborgsom nee Bankgarantie ja Ontbindende voorwaarden financiering nee Indeling

Nadere informatie

TE KOOP. Interesse in deze woning? Houtsestraat LS Helmond k.k. Bel +31 (0) of ga naar

TE KOOP. Interesse in deze woning? Houtsestraat LS Helmond k.k. Bel +31 (0) of ga naar TE KOOP Houtsestraat 42 5706 LS Helmond 739.000 k.k. Interesse in deze woning? Bel +31 (0)492 548 935 of ga naar www.vanderduimmakelaardij.nl KENMERKEN Prijs 739.000 k.k. Postcode 5706 LS Ligging Aan rustige

Nadere informatie

Deze recent afgewerkte vrijstaande woning met dubbele garage (ca. 4 auto's) en carport biedt u tal van mogelijkheden!

Deze recent afgewerkte vrijstaande woning met dubbele garage (ca. 4 auto's) en carport biedt u tal van mogelijkheden! NIEUW PATER VERVOORTSTRAAT 8 VEGHEL VRAAGPRIJS 449.000 K.K. OMSCHRIJVING Deze recent afgewerkte vrijstaande woning met dubbele garage (ca. 4 auto's) en carport biedt u tal van mogelijkheden! De woning

Nadere informatie

Lange Paalweg 3 te Vlodrop Goed onderhouden halfvrijstaande woning met bijzonder diepe tuin!

Lange Paalweg 3 te Vlodrop Goed onderhouden halfvrijstaande woning met bijzonder diepe tuin! B a s i s huis Vlodrop Lange Paalweg n3 129.500,- k.k. Lange Paalweg 3 te Vlodrop Goed onderhouden halfvrijstaande woning met bijzonder diepe tuin! Basis huis Dit huis is voorzien van een goede, maar eenvoudige

Nadere informatie

Weert, Beekstraat 73 TEGEN ELK AANNEMELIJK BOD!

Weert, Beekstraat 73 TEGEN ELK AANNEMELIJK BOD! Weert, Beekstraat 73 Tussengelegen horecapand met voormalige pizzeria en onzelfstandige bovenwoning. Het gehele pand is in 2008/2009 vergroot en verbouwd en zeer fraai afgewerkt. TEGEN ELK AANNEMELIJK

Nadere informatie

Florisstraat 23 SINT OEDENRODE

Florisstraat 23 SINT OEDENRODE Florisstraat 23 SINT OEDENRODE Overzicht foto's: Vraagprijs 275.000 k.k. Kenmerken: Soort woning : Eengezinswoning Bouwtype : Bestaande bouw Status : Beschikbaar Aanvaarding : in overleg

Nadere informatie

Renesselaan 148 te TILBURG Vraagprijs 200.000,-- k.k.

Renesselaan 148 te TILBURG Vraagprijs 200.000,-- k.k. Renesselaan 148 te TILBURG Vraagprijs 200.000,-- k.k. Renesselaan 148 te TILBURG Genieten van een vrij uitzicht aan de voorzijde, heerlijk toch! De basisschool op loopafstand, gemakkelijk toch! Winkelcentrum

Nadere informatie

TE KOOP. diepeveenmakelaars.nl. Overberg de Hucht 6. Vraagprijs : 375.000,- k.k.

TE KOOP. diepeveenmakelaars.nl. Overberg de Hucht 6. Vraagprijs : 375.000,- k.k. TE KOOP diepeveenmakelaars.nl Overberg de Hucht 6 Deze VRIJSTAANDE SEMI-BUNGALOW is gelegen in een rustige straat in Overberg en beschikt aan de voorzijde over een schitterend weids uitzicht over weilanden

Nadere informatie

Lombartsstraat 4 te DIESSEN

Lombartsstraat 4 te DIESSEN Inhoud: 540 m³ Woonoppervlakte: 154 m² Overige inpandige ruimte: 12 m² Externe bergruimte: 10 m² Bouwjaar: 1960 Perceel: 507 m² VRAAGPRIJS: 349.000,00 k.k. Lombartsstraat 4 te DIESSEN Op een goede locatie

Nadere informatie

TE KOOP. diepeveenmakelaars.nl. Veenendaal Blauwgras 18. Vraagprijs : 269.000,- k.k.

TE KOOP. diepeveenmakelaars.nl. Veenendaal Blauwgras 18. Vraagprijs : 269.000,- k.k. TE KOOP diepeveenmakelaars.nl Veenendaal Blauwgras 18 Deze verzorgde 2-ONDER-1-KAPWONING is sinds 2004 nagenoeg geheel gerenoveerd! De woning beschikt over een brede OPRIT, een GARAGE, 3 slaapkamers, een

Nadere informatie

T E K O O P. Eikenschoor 1 te Soerendonk

T E K O O P. Eikenschoor 1 te Soerendonk De Eikenschoor is mooi en rustig gelegen in het buitengebied van het gemoedelijke Soerendonk. In het dorp zijn o.a. een voorziening voor dagelijkse boodschappen, horecagelegenheden, zorg- en sport voorzieningen

Nadere informatie

TE KOOP RIELSEDIJK 55, EINDHOVEN

TE KOOP RIELSEDIJK 55, EINDHOVEN TE KOOP RIELSEDIJK 55, EINDHOVEN Prachtig gesitueerd, midden in de natuur, grenzend aan het mooie beschermde Riel, een karakteristiek uitgevoerd en sfeervol gemoderniseerd, halfvrijstaand woonhuis met

Nadere informatie

Bouwjaar: 1980 en in fases verbouwd en gemoderniseerd Perceeloppervlakte: 776 m 2 Inhoud: circa 1040 m 3

Bouwjaar: 1980 en in fases verbouwd en gemoderniseerd Perceeloppervlakte: 776 m 2 Inhoud: circa 1040 m 3 Uden, Heinsbergenstraat 26A Op fraaie locatie nabij het centrum gelegen, royaal vrijstaand woonhuis met garage en multifunctionele ruimte in souterrain, vijf slaapkamers en een keurig aangelegde achtertuin.

Nadere informatie

Op een gewilde woonlocatie in de De Roosten gelegen, ruim vrijstaand woonhuis met inpandige garage en privacy biedende achtertuin.

Op een gewilde woonlocatie in de De Roosten gelegen, ruim vrijstaand woonhuis met inpandige garage en privacy biedende achtertuin. Op een gewilde woonlocatie in de De Roosten gelegen, ruim vrijstaand woonhuis met inpandige garage en privacy biedende achtertuin. Ligging : Schweitzerlaan 30, Eindhoven. Aanvaarding : In overleg Perceel

Nadere informatie

Papendrecht Vlierbeshof 7

Papendrecht Vlierbeshof 7 Papendrecht Vlierbeshof 7 Luxe vrijstaande villa met garage Riante woonkamer Open keuken Zeer grote luxe badkamer Papendrecht Vlierbeshof 7 Vraagprijs e 495.000,-- k.k. Deze luxe vrijstaande villa met

Nadere informatie

Pelgrimsweg 10, Handel

Pelgrimsweg 10, Handel Pelgrimsweg 10, Handel Kenmerken Overdracht Vraagprijs 225.000 k.k. Aangeboden sinds 13-10-2014 Conditie Kosten koper Waarborgsom nee Bankgarantie ja Ontbindende voorwaarden financiering nee Indeling Aantal

Nadere informatie

TE KOOP. Interesse in deze woning? Kamperfoelie DM Helmond k.k. Bel +31 (0) of ga naar

TE KOOP. Interesse in deze woning? Kamperfoelie DM Helmond k.k. Bel +31 (0) of ga naar TE KOOP Kamperfoelie 20 5708 DM Helmond 425.000 k.k. Interesse in deze woning? Bel +31 (0)492 548 935 of ga naar www.vanderduimmakelaardij.nl KENMERKEN Prijs 425.000 k.k. Postcode 5708 DM Ligging Aan rustige

Nadere informatie

De Scheifelaar 228 te Veghel

De Scheifelaar 228 te Veghel De Scheifelaar 228 te Veghel Vraagprijs 895.000,=, NU TIJDELIJK 35.800,= KORTING OP DE OVERDRACHTSBELASTING! Moderne, van binnen en van buiten goed onderhouden, riante vrijstaande villa met mogelijkheid

Nadere informatie

TE KOOP. Spekstraat K.K BL Maastricht

TE KOOP. Spekstraat K.K BL Maastricht Spekstraat 28 6223 BL Maastricht TE KOOP 299.500 K.K. Spekstraat 28 6223 BL Maastricht Inleiding SFEERVOLLE VRIJSTAANDE WONING MET VRIJ UITZICHT, IN HET PITTORESKE BORGHAREN GELEGEN! U KRIJGT VAN ONS EEN

Nadere informatie

TE KOOP. Meizoentje 11. 5422 EA GEMERT Vraagprijs: 245.000 k.k.

TE KOOP. Meizoentje 11. 5422 EA GEMERT Vraagprijs: 245.000 k.k. TE KOOP Meizoentje 11. 5422 EA GEMERT Vraagprijs: 245.000 k.k. Omschrijving MEIZOENTJE 11 GEMERT. Deze uitgebouwde en uitstekend afgewerkte tweekapper met carport is gelegen aan een breed opgezette woonstraat

Nadere informatie

Informatiebrochure. Geraniumlaan 18 Badhoevedorp

Informatiebrochure. Geraniumlaan 18 Badhoevedorp Informatiebrochure Geraniumlaan 18 Badhoevedorp Geraniumlaan 18 Badhoevedorp Royale SEMIBUNGALOW met sfeervolle, zonnige PATIO gelegen op een ruim perceel van 231 m² met voldoende parkeergelegenheid. De

Nadere informatie

Prijs: ,-- k.k.

Prijs: ,-- k.k. Binderseind 1 5421 CG Gemert Tel: 0492-392498 e-mail: info@geertsmakelaardij.nl www.geertsmakelaardij.nl DR. KUIJPERSTRAAT 7 GEMERT. Dit bijzonder vrijstaand woonhuis is gelegen op een royaal en vrij perceel

Nadere informatie

TE KOOP GEERT GROOTESTRAAT 76, EINDHOVEN

TE KOOP GEERT GROOTESTRAAT 76, EINDHOVEN TE KOOP GEERT GROOTESTRAAT 76, EINDHOVEN Recent zéér smaakvol gemoderniseerd, vrijstaand woonhuis met voortuin, ruime oprit, grote aangebouwde garage en fraai aangelegde, volop privacy biedende achtertuin

Nadere informatie

TE KOOP. Interesse in deze woning? van Galenstraat AE Helmond k.k. Bel +31 (0) of ga naar

TE KOOP. Interesse in deze woning? van Galenstraat AE Helmond k.k. Bel +31 (0) of ga naar TE KOOP van Galenstraat 29 5703 AE Helmond 175.000 k.k. Interesse in deze woning? Bel +31 (0)492 548 935 of ga naar www.vanderduimmakelaardij.nl KENMERKEN Prijs 175.000 k.k. Postcode 5703 AE Ligging Aan

Nadere informatie

Jud. Smitsstraat 32, te Valkenswaard

Jud. Smitsstraat 32, te Valkenswaard Jud. Smitsstraat 32, te Valkenswaard Vraagprijs 219.500,- kosten koper Fraai afgewerkte en recent gerenoveerde tussenwoning met twee ruime slaapkamers en een royale badkamer in een aantrekkelijke woonomgeving.

Nadere informatie

Adolf van Cortenbachstraat 68 Eindhoven

Adolf van Cortenbachstraat 68 Eindhoven Adolf van Cortenbachstraat 68 Eindhoven ADOLF VAN CORTENBACHSTRAAT 68, EINDHOVEN IN HET GEWILDE STADSDEEL STRATUM LIGT IN EEN RUSTIGE STRAAT DEZE GEMODERNISEERDE, SFEERVOLLE, UITGEBOUWDE JAREN 30 TUSSENWONING.

Nadere informatie

Roosendaalsebaan 7, Oud Gastel

Roosendaalsebaan 7, Oud Gastel Op een schitterende locatie, gelegen aan een rustige straat, zeer fraai afgewerkte 2-onder-1-kap woning met verwarmde schuur. Deze lichte, karakteristieke 30-er jaren woning, gebouwd omstreeks 1936, is

Nadere informatie

TE KOOP. Interesse in deze woning? Oxrooi AS Helmond k.k. Bel +31 (0) of ga naar

TE KOOP. Interesse in deze woning? Oxrooi AS Helmond k.k. Bel +31 (0) of ga naar TE KOOP Oxrooi 14 5708 AS Helmond 519.500 k.k. Interesse in deze woning? Bel +31 (0)492 548 935 of ga naar www.vanderduimmakelaardij.nl KENMERKEN Prijs 519.500 k.k. Postcode 5708 AS Ligging Aan rustige

Nadere informatie

Kom binnen en laat jezelf verrassen

Kom binnen en laat jezelf verrassen Kruithoorn 34, Gilze Nabij natuurgebied Water aan de Warande staat deze vrijstaande woning met een moderne keuken, kantoor- /hobbyruimte, 4 slaapkamers en een ruime garage. Kom binnen en laat jezelf verrassen

Nadere informatie

TE KOOP. Breda Oude Liesboslaan 265

TE KOOP. Breda Oude Liesboslaan 265 TE KOOP Breda Oude Liesboslaan 265 Op een unieke locatie, in een schitterende en bosrijke omgeving (Liesbos) gelegen, zeer royale en vrijstaande villa met riante fraaie tuin rondom, weilanden en ruime

Nadere informatie

TE KOOP GEERT GROOTESTRAAT 76, EINDHOVEN

TE KOOP GEERT GROOTESTRAAT 76, EINDHOVEN TE KOOP GEERT GROOTESTRAAT 76, EINDHOVEN Recent zéér smaakvol gemoderniseerd, vrijstaand woonhuis met voortuin, ruime oprit, grote aangebouwde garage en fraai aangelegde, volop privacy biedende achtertuin

Nadere informatie

Wonen op toplocatie. NEDERWEERT Koperslager 2. vraagprijs k.k

Wonen op toplocatie. NEDERWEERT Koperslager 2. vraagprijs k.k Wonen op toplocatie NEDERWEERT Koperslager 2 vraagprijs 379.000 k.k. 0495-460 180 info@jacobsgijsen.nl www.jacobsgijsen.nl Kenmerken & specificaties Woonoppervlakte: 150 m² Perceeloppervlakte: 280 m² Inhoud:

Nadere informatie

van speijklaan 11, Son en Breugel

van speijklaan 11, Son en Breugel van speijklaan 11, Son en Breugel Kenmerken Overdracht Vraagprijs 249.500 k.k. Aangeboden sinds 20-10-2017 Conditie Kosten koper Waarborgsom nee Bankgarantie ja Ontbindende voorwaarden financiering 0 Indeling

Nadere informatie

Meizoentje 5, Gemert

Meizoentje 5, Gemert Meizoentje 5, Gemert Kenmerken Overdracht Vraagprijs 350.000 k.k. Aangeboden sinds 21-04-2015 Conditie Kosten koper Waarborgsom nee Bankgarantie ja Ontbindende voorwaarden financiering nee Indeling Aantal

Nadere informatie

TE KOOP. Interesse in deze woning? Rode Beemden AX Helmond k.k. Bel +31 (0) of ga naar

TE KOOP. Interesse in deze woning? Rode Beemden AX Helmond k.k. Bel +31 (0) of ga naar TE KOOP Rode Beemden 26 5708 AX Helmond 500.000 k.k. Interesse in deze woning? Bel +31 (0)492 548 935 of ga naar www.vanderduimmakelaardij.nl KENMERKEN Prijs 500.000 k.k. Postcode 5708 AX Ligging Aan rustige

Nadere informatie

Kandijstraat 3, Stampersgat

Kandijstraat 3, Stampersgat In populaire, kindvriendelijke wijk gelegen, royale, moderne vrijstaande woning met aangebouwde garage en eigen achterom op een perceel van 310 m² ondergrond. Het woonhuis is in 2000 gebouwd en is afgewerkt

Nadere informatie

Kenmerken. Overdracht. Indeling. Tuin. Ligging. Bouw. Waarborgsom. Bankgarantie. Ontbindende voorwaarden financiering. Aantal badkamers.

Kenmerken. Overdracht. Indeling. Tuin. Ligging. Bouw. Waarborgsom. Bankgarantie. Ontbindende voorwaarden financiering. Aantal badkamers. Bunder 36, Gemert Kenmerken Overdracht Vraagprijs 349.000 k.k. Aangeboden sinds 19-05-2015 Conditie Kosten koper Waarborgsom nee Bankgarantie ja Ontbindende voorwaarden financiering nee Indeling Aantal

Nadere informatie

Heraultlaan 27 - Eindhoven

Heraultlaan 27 - Eindhoven Heraultlaan 27 - Eindhoven Vraagprijs 239.500,- k.k. Huis-o-theek BV Omschrijving FORS IN PRIJS VERLAAGD!!! Zeer fraaie, goed onderhouden tussenwoning met vier slaapkamers, garage, berging en een volop

Nadere informatie

Makelaardij Taxaties Hypotheken Verzekeringen

Makelaardij Taxaties Hypotheken Verzekeringen Ospelseweg 23 6031 AK Nederweert Telefoon 0495 460180 Internet www.woontotaaladvies.nu E-mail info@woontotaaladvies.nu NEDERWEERT Tichelveld 89 Vraagprijs 439.000 k.k. Makelaardij Taxaties Hypotheken Verzekeringen

Nadere informatie

ZEER SCHERPE VRAAGPRIJS! WONEN OP BEGANE GROND IS TOEGESTAAN!

ZEER SCHERPE VRAAGPRIJS! WONEN OP BEGANE GROND IS TOEGESTAAN! ZEER SCHERPE VRAAGPRIJS! WONEN OP BEGANE GROND IS TOEGESTAAN! Horn, Dorpstraat 97-97a Fraaie, geheel gerenoveerde winkelruimte met zelfstandige bovenwoning, tuin en vrijstaande opslagruimte gelegen in

Nadere informatie

Inhoud woonhuis: 515 m³. Woonoppervlakte: 134 m². Overige inpandige ruimte: 15 m². Externe bergruimte (garage): 47 m². Bouwjaar: 1928.

Inhoud woonhuis: 515 m³. Woonoppervlakte: 134 m². Overige inpandige ruimte: 15 m². Externe bergruimte (garage): 47 m². Bouwjaar: 1928. Inhoud woonhuis: 515 m³ Woonoppervlakte: 134 m² Overige inpandige ruimte: 15 m² Externe bergruimte (garage): 47 m² Bouwjaar: 1928 Perceel: 694 m² VRAAGPRIJS: 419.000,00 k.k. %ORHPHQVWUDDW WH +,/9$5(1%((.

Nadere informatie

Prijs: ,-- k.k.

Prijs: ,-- k.k. Binderseind 1 5421 CG Gemert Tel: 0492-392498 e-mail: info@geertsmakelaardij.nl www.geertsmakelaardij.nl KORHOENSTRAAT 25 DE RIPS. Dit degelijk gebouwd vrijstaand woonhuis met inpandige garage en overdekt

Nadere informatie

TE KOOP. Interesse in deze woning? van Ommerenstraat KB Helmond k.k. Bel +31 (0) of ga naar

TE KOOP. Interesse in deze woning? van Ommerenstraat KB Helmond k.k. Bel +31 (0) of ga naar TE KOOP van Ommerenstraat 36 5708 KB Helmond 350.000 k.k. Interesse in deze woning? Bel +31 (0)492 548 935 of ga naar www.vanderduimmakelaardij.nl KENMERKEN Prijs 350.000 k.k. Postcode 5708 KB Ligging

Nadere informatie

Korhoenstraat 25, De Rips

Korhoenstraat 25, De Rips Korhoenstraat 25, De Rips Kenmerken Overdracht Vraagprijs 359.000 k.k. Aangeboden sinds 10-10-2014 Conditie Kosten koper Waarborgsom nee Bankgarantie ja Ontbindende voorwaarden financiering nee Indeling

Nadere informatie

Waspik (5165 KD), Tureluur 5

Waspik (5165 KD), Tureluur 5 Waspik (5165 KD), Tureluur 5 In het kleinschalige woonwijkje Kleijn Waterrijk gelegen moderne, royale TWEE ONDER EEN KAPWONING met inpandig bereikbare berging en achtertuin grenzend aan watergang op een

Nadere informatie

Weert, Parallelweg 70-71. Vraagprijs totaal: 438.500,- k.k. Vraagprijs Parallelweg 70: 239.000,- k.k. Vraagprijs Parallelweg 71: 199.500,- k.k.

Weert, Parallelweg 70-71. Vraagprijs totaal: 438.500,- k.k. Vraagprijs Parallelweg 70: 239.000,- k.k. Vraagprijs Parallelweg 71: 199.500,- k.k. Weert, Parallelweg 70-71 Unieke mogelijkheid tot aankoop van één of twee karakteristieke, jaren 30/ 40 woningen, op een perceel van totaal 915 m², aan de rand van het centrum van Weert, nabij bushalte

Nadere informatie

Esbeekseweg 43 te ESBEEK. Inhoud: 975 m³. Woonoppervlakte: 206 m². Overige inpandige ruimte: 68 m². Gebouwgebonden buitenruimte: 15 m²

Esbeekseweg 43 te ESBEEK. Inhoud: 975 m³. Woonoppervlakte: 206 m². Overige inpandige ruimte: 68 m². Gebouwgebonden buitenruimte: 15 m² Inhoud: 975 m³ Woonoppervlakte: 206 m² Overige inpandige ruimte: 68 m² Gebouwgebonden buitenruimte: 15 m² Externe bergruimte: 10 m² Bouwjaar: 2001 Perceel: 682 m² VRAAGPRIJS: 475.000,00 k.k. Esbeekseweg

Nadere informatie

TE KOOP. Kerkweg K.K PL Tilligte

TE KOOP. Kerkweg K.K PL Tilligte Kerkweg 14 7634 PL Tilligte TE KOOP 239.000 K.K. Kerkweg 14 7634 PL Tilligte Inleiding Goed onderhouden en zeer comfortabele vrijstaande woning gelegen op een rustige plek met vrij uitzicht! De woning

Nadere informatie

Kleiweg 171 ROTTERDAM

Kleiweg 171 ROTTERDAM Kleiweg 171 ROTTERDAM Vraagprijs: 242.500 k.k. MAARTENMakelaardij T 010 818 14 87 E karin@maartenmakelaardij.nl Weena 290 M 06 28 300 447 I www.maartenmakelaardij.nl 3012 NJ ROTTERDAM Kleiweg 171, ROTTERDAM

Nadere informatie

Kenmerken. Overdracht. Indeling. Tuin. Ligging. Bouw. Waarborgsom. Bankgarantie. Ontbindende voorwaarden financiering. Aantal badkamers.

Kenmerken. Overdracht. Indeling. Tuin. Ligging. Bouw. Waarborgsom. Bankgarantie. Ontbindende voorwaarden financiering. Aantal badkamers. Sille 15, Gemert Kenmerken Overdracht Vraagprijs 199.500 k.k. Aangeboden sinds 08-06-2015 Conditie Kosten koper Waarborgsom nee Bankgarantie ja Ontbindende voorwaarden financiering nee Indeling Aantal

Nadere informatie

TE KOOP. Het Frans Brugske HN Gemert Vraagprijs: k.k.

TE KOOP. Het Frans Brugske HN Gemert Vraagprijs: k.k. TE KOOP Het Frans Brugske 22 5421 HN Gemert Vraagprijs: 370.000 k.k. Omschrijving Op een mooie woonlocatie nabij het centrum van Gemert is deze functionele vrijstaande woning met afsluitbare carport en

Nadere informatie

TE KOOP. Vraagprijs ,= k.k. Neterselseweg 6, Bladel.

TE KOOP. Vraagprijs ,= k.k. Neterselseweg 6, Bladel. TE KOOP Neterselseweg 6, Bladel OP PRACHTIGE LOCATIE AAN DE RAND VAN BLADEL LIGT DEZE VRIJSTAANDE WONING MET EEN PRACHTIGE TUIN, EEN INPANDIGE GARAGE - BERGING, EEN GROTE VRIJSTAANDE GARAGE, LOSSE SCHUUR,

Nadere informatie

TE KOOP. Sille 15 5421 AJ GEMERT Vraagprijs: 199.500 k.k.

TE KOOP. Sille 15 5421 AJ GEMERT Vraagprijs: 199.500 k.k. TE KOOP Sille 15 5421 AJ GEMERT Vraagprijs: 199.500 k.k. Omschrijving SILLE 15 GEMERT Deze sfeervol ingerichte tussenwoning is gelegen op een gewilde en kindvriendelijke locatie met een speelveldje TE

Nadere informatie

Bergeijk: De Kabouterberg 11 Vraagprijs: k.k.

Bergeijk: De Kabouterberg 11 Vraagprijs: k.k. Bergeijk: De Kabouterberg 11 Vraagprijs: 385.000 k.k. De Kabouterberg 11 Gelegen op een mooi perceel van 434 m2 zeer verrassend uitgebouwde 2/1 kapper met een ruime hobbyruimte/speelkamer van in totaal

Nadere informatie

T E K O O P Molenheide 14 Soerendonk

T E K O O P Molenheide 14 Soerendonk Molenheide 14 - Soerendonk De Molenheide is de doorgaande weg in de dorpskern van het gezellige Soerendonk. In het dorp bevinden zich een voorziening voor dagelijkse boodschappen, diverse horecagelegenheden,

Nadere informatie

Prijs: 268.000,-- k.k.

Prijs: 268.000,-- k.k. Binderseind 1 5421 CG Gemert Tel: 0492-392498 e-mail: info@geertsmakelaardij.nl www.geertsmakelaardij.nl DE HAAG 34 GEMERT. Deze vanaf 2010 vrijwel geheel gemoderniseerde hoekwoning met aanbouw en grote

Nadere informatie

TE KOOP. Interesse in deze woning? Rode Beemden AX Helmond k.k. Bel +31 (0) of ga naar

TE KOOP. Interesse in deze woning? Rode Beemden AX Helmond k.k. Bel +31 (0) of ga naar TE KOOP Rode Beemden 26 5708 AX Helmond 529.000 k.k. Interesse in deze woning? Bel +31 (0)492 548 935 of ga naar www.vanderduimmakelaardij.nl KENMERKEN Prijs 529.000 k.k. Postcode 5708 AX Ligging Aan rustige

Nadere informatie

J.A. Thijmlaan 18 te Goirle

J.A. Thijmlaan 18 te Goirle Inhoud: 407 m³ Woonoppervlakte: 118 m² Overige inpandige ruimte: 21 m² Bouwjaar: 1986 Perceel: 234 m² VRAAGPRIJS: 345.000,00 k.k. J.A. Thijmlaan 18 te Goirle Aan brede woonstraat in gewilde woonwijk Groote

Nadere informatie

Molenstraat 61, Kruisland

Molenstraat 61, Kruisland Nabij het centrum van het dorp gelegen vrijstaande woning (436 m³) met grote vrijstaande garage op een perceel van 488 m² ondergrond. Deze woning is oorspronkelijk gebouwd omstreeks 1900 en in de loop

Nadere informatie

Van Gerwenstraat 9, Hapert

Van Gerwenstraat 9, Hapert Van Gerwenstraat 9, Hapert Makelaar, dat lijkt mij een heel leuk vak! Dit is een opmerking die ik, sinds mijn start in de makelaardij in 1997, heel vaak te horen krijg. En ik moet toegeven het is ook een

Nadere informatie

TE KOOP Elzerik 1 Maarheeze

TE KOOP Elzerik 1 Maarheeze Elzerik 1 - Maarheeze De Elzerik is mooi gelegen in het rustige en groene Maarheeze- Zuid en grenst aan een groenvoorziening en een speelpleintje. De wijk kenmerkt zich door de ruim verkavelde straten,

Nadere informatie

TE KOOP. Domein 63 5421 AP GEMERT Vraagprijs: 260.000 k.k.

TE KOOP. Domein 63 5421 AP GEMERT Vraagprijs: 260.000 k.k. TE KOOP Domein 63 5421 AP GEMERT Vraagprijs: 260.000 k.k. Omschrijving TE KOOP DOMEIN 63 GEMERT Deze royaal uitgebouwde tweekapper is gelegen in rustige parkachtige omgeving. De woning is de laatste jaren

Nadere informatie

Vraagprijs ,- kosten koper

Vraagprijs ,- kosten koper Vraagprijs 262.500,- kosten koper Bouwjaar : 1927 Woningtype : Tussenwoning Woonoppervlakte : circa 120 m² Inhoud : circa 510 m³ Perceel : circa 194 m² Kamers : 5 Ligging : Woonwijk in Valkenswaard Aanvaarding

Nadere informatie

TE KOOP. De Peppel DV Beek en Donk Vraagprijs: k.k.

TE KOOP. De Peppel DV Beek en Donk Vraagprijs: k.k. TE KOOP De Peppel 21 5741 DV Beek en Donk Vraagprijs: 200.000 k.k. Omschrijving Kopers opgelet: De genoemde prijs is een ''Bieden vanaf'' prijs. De oude VRAAG-prijs van 219.000,- k.k. is gewijzigd in een

Nadere informatie

NEDERWEERT - Molenweg 43. Vraagprijs: 395.000,- k.k.

NEDERWEERT - Molenweg 43. Vraagprijs: 395.000,- k.k. NEDERWEERT - Molenweg 43 Vraagprijs: 395.000,- k.k. NEDERWEERT - Molenweg 43 Altijd al aan een prachtige laan willen wonen in een vrijstaand huis in landhuisstijl? U wilt een slaapkamer en badkamer op

Nadere informatie

Kenmerken. Overdracht. Indeling. Ligging. Bouw. Oppervlakten en inhoud. Waarborgsom. Bankgarantie. Ontbindende voorwaarden financiering

Kenmerken. Overdracht. Indeling. Ligging. Bouw. Oppervlakten en inhoud. Waarborgsom. Bankgarantie. Ontbindende voorwaarden financiering De Haag 34, Gemert Kenmerken Overdracht Vraagprijs 268.000 k.k. Aangeboden sinds 24-06-2014 Conditie Kosten koper Waarborgsom nee Bankgarantie nee Ontbindende voorwaarden financiering nee Indeling Aantal

Nadere informatie

TE KOOP. Bisonstraat 44 5421 EE Gemert Vraagprijs: 185.000 k.k.

TE KOOP. Bisonstraat 44 5421 EE Gemert Vraagprijs: 185.000 k.k. TE KOOP Bisonstraat 44 5421 EE Gemert Vraagprijs: 185.000 k.k. Omschrijving BISONSTRAAT 44 GEMERT Deze uitgebouwde hoekwoning met berging is gelegen op een fraai perceel nabij het centrum van Gemert TE

Nadere informatie

TE KOOP. Veldweg K.K NT Denekamp

TE KOOP. Veldweg K.K NT Denekamp Veldweg 7 7591 NT Denekamp TE KOOP 285.000 K.K. Veldweg 7 7591 NT Denekamp Inleiding Op een heerlijke plek in het mooie Noord Deurningen staat deze zeer goed afgewerkte, vrijstaande woning op een ruim

Nadere informatie

TE KOOP. Hogerweide 19 209.900 K.K. 6002 BW Weert. Stephan Laenen Makelaardij. Beekstraat 83 6001 GH Weert 0495-450680 info@laenen.

TE KOOP. Hogerweide 19 209.900 K.K. 6002 BW Weert. Stephan Laenen Makelaardij. Beekstraat 83 6001 GH Weert 0495-450680 info@laenen. TE KOOP 209.900 K.K. Stephan Laenen Makelaardij Beekstraat 83 6001 GH Weert 0495-450680 info@laenen.nl Hogerweide 19 6002 BW Weert Hogerweide 19 6002 BW Weert Inleiding Deze leuke tussenwoning biedt verrassend

Nadere informatie

OSPEL - Meester Hermansstraat 11. Vraagprijs: ,- k.k.

OSPEL - Meester Hermansstraat 11. Vraagprijs: ,- k.k. OSPEL - Meester Hermansstraat 11 Vraagprijs: 449.000,- k.k. INSTAPKLAAR! Sfeervol en luxe vrijstaand woonhuis met 4 slaapkamers, garage, grote carport en tuin,gelegen in een rustige en kindvriendelijke

Nadere informatie

Reisvennestraat 30, te Valkenswaard

Reisvennestraat 30, te Valkenswaard Reisvennestraat 30, te Valkenswaard Vraagprijs 424.000,- kosten koper Bouwjaar : 2010 Woningtype : Vrijstaande woning Woonoppervlakte : circa 130 m² Inhoud : circa 460 m³ (ex. garage) Perceel : circa 220

Nadere informatie

Klaproosstraat 7 te Beek en Donk Vraagprijs. 289.000,-- Kosten Koper

Klaproosstraat 7 te Beek en Donk Vraagprijs. 289.000,-- Kosten Koper Klaproosstraat 7 te Beek en Donk Vraagprijs. 289.000,-- Kosten Koper OP ZOEK NAAR EEN INSTAPKLARE TWEE ONDER EENKAP WONING MET GARAGE? DAN IS DIT ROYALE WOONHUIS ZEKER DE MOEITE WAARD OM TE BEZICHTIGEN.

Nadere informatie

TE KOOP. Interesse in deze woning? Molenstraat BN Aarle-Rixtel k.k. Bel +31 (0) of ga naar

TE KOOP. Interesse in deze woning? Molenstraat BN Aarle-Rixtel k.k. Bel +31 (0) of ga naar TE KOOP Molenstraat 84 5735 BN Aarle-Rixtel 350.000 k.k. Interesse in deze woning? Bel +31 (0)492 548 935 of ga naar www.vanderduimmakelaardij.nl KENMERKEN Prijs 350.000 k.k. Postcode 5735 BN Ligging In

Nadere informatie