bevinden badkamer zich met namelijk toilet. op één woonlaag. De woning dient gemoderniseerd te worden,

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "bevinden badkamer zich met namelijk toilet. op één woonlaag. De woning dient gemoderniseerd te worden,"

Transcriptie

1 KALEBOSSTRAAT STATENLAAN 14, 6, HORN GRATHEM

2 STATENLAAN KALEBOSSTRAAT 6, HORN 14, GRATHEM Horn Dit royale (Limburgs: landhuis Häör) is gelegen is een kerkdorp in een rustige in de Nederlandse straat aan de provincie rand van Limburg. Grathem. Het dorp maakt Grathem sinds is centraal 2007 deel gelegen uit van tussen de gemeente Roermond Leudal, en Weert daarvóór en vlakbij behoorde het bij de gemeente Maasplassen Haelen en recreatiepark en daarvóór (tot de Heelderpeel. 1991) was het zelfstandig. Horn is gevestigd tussen de bossen Grathem van staat het bekend Leudal en om de zijn Maasplassen kastelen en van de Roermond. ideale ligging Het ten heeft opzichte een schitterend van oud kasteel de uitvalswegen dat wellicht de al N273 in de en 10e de of A2. 11e eeuw werd gebouwd en het is tevens een van de oudste, nog intacte middeleeuwse ringmuurburchten van Nederland. Ook de molens De Hoop Het landhuis en De Welvaart is ingedeeld zijn kenmerkend in een woonkamer en beeldbepalend met halfopen voor riante het leefkeuken, mooie Horn. een slaapkamer en badkamer op de begane grond. Deze Op de ruime eerste woning verdieping is geschikt vindt voor u nog doelgroepen drie royale slaapkamers van alle leeftijden. en een Alle tweede voorzieningen bevinden badkamer zich met namelijk toilet. op één woonlaag. De woning dient gemoderniseerd te worden, maar Rondom heeft het daarentegen huis bevindt veel zich potentie nog een en fijne mogelijkheden. tuin waar het De heerlijk woning vertoeven ligt op een is groenrijk perceel in alle rust van en 1100m². met veel Er is privacy. een lichte woonkamer met veel raampartijen en een gesloten keuken. De woning beschikt over drie ruime slaapkamers en een badkamer met douche, wastafel en seperate toilet.

3 Kenmerken Soort Soort woning: vrijstaande woning bungalow Bijzonderheden Glasvezelkabel Gelegen in een en rolluiken rustige omgeving. Bouwjaar: Garage / berging Alle voorzieningen op één woonlaag. Perceeloppervlakte: m 2 m 2 2 badkamers en 1 apart toilet Woonoppervlakte: oppervlakte: m 2 m 2 Hout kachel in de woonkamer. Inhoud: mm 3 Ruim en groenrijk perceel. Isolatie: dakisolatie en muurisolatie gedeeltelijk dubbel glas Garage met elektrische poort. Warm water: vloerisolatie elektrische boiler (huur) Verwarming: dubbel CV ketel, glasnefit, 2007 Warmwater: Aantal kamers: C.V.-ketel 4 kamers (2004) Verwarming: Aanvaarding per: C.V.-ketel in overleg (2004)

4 WOON GEDEELTE ENTREE / HAL DE HAL / ENTREE MET GARDEROBE IS AFGEWERKT MET EEN TEGELVLOER EN BIEDT VIA AUTHENTIEKE DEUREN TOEGANG TOT DE WOONKAMER, KEUKEN, TOILET, BADKAMER EN ALLE SLAAPKAMERS. WOONKAMER DE RUIME LICHTE WOONKAMER IS VOORZIEN VAN VLOERBEDEKKING. DE KACHEL ZORGT VOOR EXTRA SFEER. VIA DE WOONKAMER HEEFT U TOEGANG TOT DE TUIN KEUKEN DE GESLOTEN KEUKEN IS VOORZIEN VAN EEN RECHTE KEUKENOPSTELLING EN BESCHIKT OVER EEN KOELKAST, KOOKPLAAT, OVEN EN AFZUIGKAP. DE VLOER VAN DE KEUKEN IS AFGEWERKT MET TEGELS. DE WANDEN ZIJN GEDEELTELIJK VOORZIEN VAN TEGELWERK EN LAMBIRSERING. VIA DE KEUKEN HEEFT U TOEGANG TOT DE BERGING WAARIN ZICH DE WITGOEDAANSLUITINGEN BEVINDEN. BERGING VIA DE BERGING HEEFT U EVENEENS TOEGANG TOT DE TUIN EN BEVIND ZICH DE TRAP NAAR DE KELDER. KELDER DE KOELE PROVISIE KELDER, BESTAANDE UIT TWEE RUIMTES, IS BEREIKBAAR VANUIT DE BERGING. DE KOEKOEK ZORGT VOOR VOLDOENDE VENTILATIE. HIER HANGT TEVENS DE CV-KETEL.

5

6

7

8

9

10

11

12

13

14 SLAAP GEDEELTE SLAAPKAMER 1 DE HOOFDSLAAPKAMER, MET UIZICHT OP DE TUIN, BESCHIKT OVER TWEE MUURKASTEN EN IS VOORZIEN VAN VLOERBEDEKKING. SLAAPKAMER 2 DE RUIME SLAAPKAMER AAN DE VOORZIJDE BESCHIKT OOK OVER MUURKASTEN EN EEN WASTAFEL. SLAAPKAMER 3 DE DERDE SLAAPKAMER KAN MOGELIJK OOK GEBRUIKT WORDEN ALS KANTOORRUIMTE. BADKAMER DE GEHEEL BETEGELDE BADKAMER BESCHIKT OVER EEN WASTAFEL, INLOOPDOUCHE EN EXTRA BADMEUBEL.

15

16

17

18

19

20 EXTERIEUR TUIN DE TUIN IS GELEGEN OP HET ZUIDOOSTEN EN IS BEREIKBAAR VIA EEN EIGEN ACHTEROM. DE TUIN IS GROENRIJK AANGELEGD MET DIVERSE TERRASSEN EN BORDERS. DE NIVEAUVERSCHILLEN ZORGEN VOOR EEN SPEELS EFFECT. GARAGE DE VRIJSTAANDE STENEN GARAGE IS VOORZIEN VAN EEN ELEKTRISCH BEDIENBARE POORT.

21

22

23

24

25 Kadaster STATENLAAN 6, HORN

26 Bungalow

27 Garage

28 Een goede makelaar kent de huizenmarkt als geen ander en weet mensen even goed te taxeren als woningen. Zo n makelaar is Hermans Makelaardij. Maar we zijn meer. Hermans is met recht een regiomakelaar: een partij die 40 jaar actief is in Midden-Limburg en daar wérkelijk de weg weet. Iedere weg, iedere wijk en nog net niet iedere woning is in de afgelopen jaren nauwkeurig door ons geanalyseerd. We weten wat er te koop is in dit prachtige stukje Nederland. Of u nu een huis wilt kopen, verkopen of laten taxeren; die kennis werkt altijd in uw voordeel. Helder We gaven het al aan: Hermans Makelaardij taxeert niet alleen huizen, maar met name ook mensen. Omdat we kopers en verkopers goed begrijpen, zijn we zeer succesvol op deze markt, waar het immers niet in de eerste plaats om bakstenen, maar toch vooral om emoties gaat. Onze makelaars en hypotheekadviseurs weten een vinger te krijgen achter de werkelijke wensen en vertalen dat naar dienstverlening op maat. In de relatie tussen makelaar en cliënt geeft Hermans Makelaardij altijd volledige openheid: we werken planmatig en gefaseerd en houden u van iedere stap en ontwikkeling op de hoogte. Want voor ons mag de aanof verkoop van een huis dagelijkse arbeid zijn, voor u is het bijzonder. Dat vraagt om helderheid en die krijgt u. Tot uw dienst Een team van gedreven vakmensen staat bij Hermans Makelaardij klaar om u van dienst te zijn. Professioneel en vooral ook persoonlijk. De koop of verkoop van een huis vraagt om aandacht en betrokkenheid; daar mag u bij ons op rekenen. We nodigen u dan ook graag uit voor een nadere kennismaking op ons kantoor in Heythuysen of Weert, waarbij we aandachtig uw wensen doornemen. Hermans Bedrijfsmakelaars Wilhelminasingel 267, 6001 GS Weert T E info@hermans-bedrijfsmakelaars.nl De Hypotheekshop Wilhelminasingel 267, 6001 GS Weert T E weert1610@hypotheekshop.nl Hermans Makelaardij Stationsstraat 21, 6093 BJ Heythuysen T E info@hermans-makelaardij.nl Backoffice De Hypotheekshop Stationsstraat 21, 6093 BJ Heythuysen T E weert1610@hypotheekshop.nl

29 Geachte koper, U gaat mogelijk een woning aankopen, dat is een hele stap. U vraagt zich wellicht af welke stappen u dient te nemen en met welke voorwaarden u rekening dient te houden voor dat u uiteindelijk de sleutel van uw nieuwe woning krijgt. Denk hierbij o.a. aan de onderhandeling, de waarborgsom en de koopovereenkomst met voorwaarden. Wij hebben een en ander voor u op een rijtje gezet en verwijzen u hiervoor graag naar onze website Onder de tab Kopen en vervolgens Toelichting en voorwaarden vind u deze uitgebreide informatie. Wij adviseren uw om deze toelichting goed door te nemen. Mocht u aanvullende vragen hebben, neem dan gerust contact op met een van onze makelaars. Disclaimer Hermans Makelaardij spant zich in te waarborgen dat de te verkrijgen informatie en het aanbod van relevante content waarnaar wordt verwezen en waarin Hermans Makelaardij als portal fungeert volledig en juist is, daarentegen kan Hermans Makelaardij niet verantwoordelijk worden gehouden voor enige onvolledige of onjuiste informatie die middels deze brochure gevonden wordt. Deze brochure geeft u een indruk van het woonhuis en vormt slechts een uitnodiging tot bezichtiging. De plattegronden in deze brochure zijn ter indicatie en geproduceerd voor promotionele doeleinden. Aan deze plattegronden kunnen geen rechten worden ontleend. Aan deze brochure kunnen geen rechten worden ontleend. Tussentijdse verkoop voorbehouden. Wij zouden het op prijs stellen wanneer u ons na een bezichtiging op de hoogte brengt van uw bevindingen. Wij kunnen onze opdrachtgever(s) hier dan over informeren. Deze woning is ook te vinden op internet:

30 Ik kies voor écht onafhankelijk advies. Jij toch ook? Bij ons krijg je écht ongekleurd advies. Je droomhuis gevonden? Dan is het erg belangrijk dat je écht onafhankelijk advies krijgt. De Hypotheekshop bekijkt en vergelijkt aanbieders, zodat je zeker weet dat je de juiste keuze maakt. Uiteraard doet De Hypotheekshop-adviseur nog veel meer voor je. Want juist na het afsluiten van je hypotheek is het vrijwel zeker dat er een keer iets verandert. We kijken of je kunt besparen op je woonlasten en helpen je om je geldzaken op orde te houden. Dat geeft jou rust en overzicht. Bel voor een afspraak of loop bij ons binnen. Duidelijk verhaal Wilhelminasingel 267 Weert T. (0495)

31 Over de hypotheekshop: Wat bieden we jou? Al sinds 1991 kan iedereen bij De Hypotheekshop terecht voor een duidelijk verhaal over hypotheken, pensioenen en verzekeringen. We zijn volledig onafhankelijk, geven je ongekleurd advies en een duidelijk antwoord op elke financiële vraag. De Hypotheekshop heeft vestigingen in heel Nederland. Er is dus altijd een vestiging bij jou in de buurt. Duidelijk verhaal De adviseurs van De Hypotheekshop zorgen voor: Onafhankelijk en deskundig financieel advies Hypotheekadvies op maat Persoonlijke en professionele begeleiding Duidelijkheid over kosten en werkzaamheden van de adviseur Een passende hypotheek Bijbehorende verzekeringen En dus financiële nachtrust Vrijblijvend kennismakingsgesprek Maar alleen als je elkaar goed kent, kun je advies op maat geven. Vandaar dat we eerst de tijd willen nemen om jou te leren kennen. Het is dan ook niet meer dan logisch dat wij de kosten van een kennismakingsgesprek voor onze rekening nemen. Alleen zo kunnen we ons financieel advies volledig op jou toespitsen. Hypotheekshoppen Daarna gaat de Hypotheekshop-adviseur voor jou hypotheekshoppen: hij vergelijkt verschillende hypotheken, voorwaarden en rentetarieven. Jouw wensen, jouw situatie en jouw plannen voor de toekomst zijn daarbij altijd het uitgangspunt. Zo vindt hij altijd een passende financiering. Vergelijk ons maar met een personal shopper, maar dan een voor hypotheken. Onafhankelijk advies Het spreekt voor zich dat we aan geen enkele financiële instelling zijn gebonden en we hebben geen voorkeur voor bepaalde hypotheken. Daarnaast werkt bij elke vestiging minimaal één Erkend Hypothecair Planner. Je ziet het: onafhankelijkheid, vakmanschap en verantwoordelijkheid staan bij ons centraal. De Hypotheekshop Wilhelminasingel 267, 6001 GS Weert T E weert1610@hypotheekshop.nl Backoffice De Hypotheekshop Stationstraat 21, 6093 BJ Heythuysen T E weert1610@hypotheekshop.nl

32 Stationsstraat 21, 6093 BJ Heythuysen T info@hermans-makelaardij.nl Kijk voor ons complete woningaanbod op

badkamer met toilet. Rondom het huis bevindt zich nog een fijne tuin waar het heerlijk vertoeven is in alle rust en met veel privacy.

badkamer met toilet. Rondom het huis bevindt zich nog een fijne tuin waar het heerlijk vertoeven is in alle rust en met veel privacy. KALEBOSSTRAAT HOEKSTRAAT 24, 14, ROERMOND GRATHEM HOEKSTRAAT KALEBOSSTRAAT 24, ROERMOND 14, GRATHEM Roermond Dit royale landhuis (Limburgs: is gelegen Remunj) in is een rustige sfeervolle straat stad aan

Nadere informatie

badkamer met toilet. Rondom het huis bevindt zich nog een fijne tuin waar het heerlijk vertoeven is in alle rust en met veel privacy.

badkamer met toilet. Rondom het huis bevindt zich nog een fijne tuin waar het heerlijk vertoeven is in alle rust en met veel privacy. KALEBOSSTRAAT BERKENLAAN 11, 14, ROGGEL GRATHEM BERKENLAAN KALEBOSSTRAAT 11, 14, ROGGEL GRATHEM Welkom Dit royale in landhuis Roggel! Een is gelegen gezellig in dorp een in rustige de gemeente straat aan

Nadere informatie

Maasplassen en recreatiepark de Heelderpeel.

Maasplassen en recreatiepark de Heelderpeel. KALEBOSSTRAAT VEURTJE 3C, 14, NEER GRATHEM KALEBOSSTRAAT VEURTJE 3C, NEER14, GRATHEM In Dit een royale ruim landhuis opgezette, is gelegen kindvriendelijke een rustige woonwijk straat ligt aan deze rand

Nadere informatie

een goede slaapkamer keuze. en De badkamer woning is degelijk op begane gebouwd grond. en zeer goed onderhouden. De locatie

een goede slaapkamer keuze. en De badkamer woning is degelijk op begane gebouwd grond. en zeer goed onderhouden. De locatie PASTOOR KALEBOSSTRAAT VAN CRUGTENLAAN 14, GRATHEM 7, HEYTHUYSEN PASTOOR KALEBOSSTRAAT VAN CRUGTENLAAN 14, GRATHEM7, HEYTHUYSEN Dit Heythuysen royale landhuis (Limburgs: is gelegen Heitse) is in een kerkdorp

Nadere informatie

Grathem, Prins Willem Alexanderstraat 50

Grathem, Prins Willem Alexanderstraat 50 Grathem, Prins Willem Alexanderstraat 50 Instapklare, halfvrijstaande woning met garage en royale oprit. Vraagprijs: 162.000,- k.k. Vraagprijs Bouwjaar Perceeloppervlakte Inhoud woning 162.000,- k.k. 1975

Nadere informatie

Heel, De Peel 13 (nr 29) Goed onderhouden, vrijstaande recreatiewoning met parkeerplaats en fraaie tuin. Vraagprijs: ,- k.k.

Heel, De Peel 13 (nr 29) Goed onderhouden, vrijstaande recreatiewoning met parkeerplaats en fraaie tuin. Vraagprijs: ,- k.k. Heel, De Peel 13 (nr 29) Goed onderhouden, vrijstaande recreatiewoning met parkeerplaats en fraaie tuin. Vraagprijs: 149.000,- k.k. Vraagprijs Bouwjaar Perceeloppervlakte Inhoud woning 149.000,- k.k. 1998

Nadere informatie

Van Berlostraat 2-4 Weert

Van Berlostraat 2-4 Weert Van Berlostraat 2-4 Weert Van Berlostraat 2-4 Weert Op één van de drukste punten van Weert is deze kleinschalige winkelruimte gelegen. De units Van Berlostraat 2 en 4 zijn onderling met elkaar verbonden,

Nadere informatie

Hulsenweg 7-7a Nederweert

Hulsenweg 7-7a Nederweert Hulsenweg 7-7a Nederweert Hulsenweg 7-7a Nederweert Dit multifunctionele bedrijfspand gelegen op het kleinschalige bedrijventerrein Hulsenweg wordt te koop aangeboden. De locatie is prima bereikbaar, zowel

Nadere informatie

Pannenweg 244 Nederweert

Pannenweg 244 Nederweert Pannenweg 244 Nederweert Pannenweg 244 Nederweert In dit fraaie kantoorpand zijn een aantal kantoorruimten beschikbaar, gelegen op de eerste en tweede verdieping. Het pand is gelegen op bedrijventerrein

Nadere informatie

Venloseweg 1A Nederweert

Venloseweg 1A Nederweert Venloseweg 1A Nederweert Venloseweg 1A Nederweert Op een zeer centrale plek met een perfecte verbinding naar de A2, N266 (richting Helmond), N275 (Helden-Venlo), maar ook richting Leudal en Meijel bieden

Nadere informatie

Vliedberg 27 - Vlissingen

Vliedberg 27 - Vlissingen q Vliedberg 27 - Vlissingen Vraagprijs 365.000,- k.k. Omschrijving Vliedberg 27 - Vlissingen Fraai gesitueerd in de wijk Lammerenburg nagenoeg vrijstaand herenhuis met oprit en garage. Deze royale woning

Nadere informatie

Akkerdistelstraat 35 - Goes

Akkerdistelstraat 35 - Goes q Akkerdistelstraat 35 - Goes Vraagprijs 189.000,- k.k. Omschrijving Akkerdistelstraat 35 - Goes Keurig onderhouden en luxe uitgevoerd 3-kamerappartement gelegen op de eerste verdieping van een nieuw appartementencomplex

Nadere informatie

Ferdinand Bollaan 3 - Vlissingen

Ferdinand Bollaan 3 - Vlissingen q Ferdinand Bollaan 3 - Vlissingen Vraagprijs 139.000,- k.k. Omschrijving Ferdinand Bollaan 3 - Vlissingen Op slechts enkele minuten fietsen van het centrum van Vlissingen gelegen volledig gerenoveerde

Nadere informatie

135.000,- k.k. 00,- k.k.

135.000,- k.k. 00,- k.k. B a s i s huis Herkenbosch Hoogstraat 28 135.000,- k.k. 00,- k.k. Hoogstraat 28 te Herkenbosch Woning met nette afwerking gelegen op een royaal perceel. Basis huis: Dit huis is voorzien van een goede,

Nadere informatie

Weert, Parallelweg 70-71. Vraagprijs totaal: 438.500,- k.k. Vraagprijs Parallelweg 70: 239.000,- k.k. Vraagprijs Parallelweg 71: 199.500,- k.k.

Weert, Parallelweg 70-71. Vraagprijs totaal: 438.500,- k.k. Vraagprijs Parallelweg 70: 239.000,- k.k. Vraagprijs Parallelweg 71: 199.500,- k.k. Weert, Parallelweg 70-71 Unieke mogelijkheid tot aankoop van één of twee karakteristieke, jaren 30/ 40 woningen, op een perceel van totaal 915 m², aan de rand van het centrum van Weert, nabij bushalte

Nadere informatie

Julianastraat 15 - Waarde

Julianastraat 15 - Waarde q Julianastraat 15 - Waarde Vraagprijs 167.500,- k.k. Omschrijving Julianastraat 15 - Waarde Aan de rand van het dorp, met fraai zicht op de landerijen, gelegen, verrassend ruime tussenwoning met forse

Nadere informatie

Ter Doest 6 - Krabbendijke

Ter Doest 6 - Krabbendijke q Ter Doest 6 - Krabbendijke Vraagprijs 217.500,- k.k. Omschrijving Ter Doest 6 - Krabbendijke Op een gewilde locatie in een kindvriendelijke woonwijk gelegen, halfvrijstaande woning met aanbouw en lange

Nadere informatie

Lambertusstraat 28 te Neeritter Frisse 2-onder-1 kapwoning met nette badkamer.

Lambertusstraat 28 te Neeritter Frisse 2-onder-1 kapwoning met nette badkamer. B a s i s huis Neeritter Lambertusstraat 28 120.000,- k.k. Lambertusstraat 28 te Neeritter Frisse 2-onder-1 kapwoning met nette badkamer. Basis huis Dit huis is voorzien van een goede, maar eenvoudige

Nadere informatie

Van Tilburghstraat 18 - Driewegen

Van Tilburghstraat 18 - Driewegen q Van Tilburghstraat 18 - Driewegen Vraagprijs 124.500,- k.k. Omschrijving Van Tilburghstraat 18 - Driewegen Halfvrijstaande en grondig gemoderniseerde dorpswoning met garage en forse aanbouw aan de achterzijde.

Nadere informatie

Bergweg 20 Sint Odiliënberg Ruime tweekapper, vrijwel geheel voorzien van kunststof kozijnen met dubbele beglazing!

Bergweg 20 Sint Odiliënberg Ruime tweekapper, vrijwel geheel voorzien van kunststof kozijnen met dubbele beglazing! B a s i s huis Sint Odiliënberg Bergweg 20 115.000,- k.k. Bergweg 20 Sint Odiliënberg Ruime tweekapper, vrijwel geheel voorzien van kunststof kozijnen met dubbele beglazing! Basis huis Dit huis is voorzien

Nadere informatie

Ridderhof 9 - Goes. Vraagprijs 339.000,- k.k. Timmerman Makelaardij 's-gravenpolderseweg 2 4462 CG Goes T (0113) 23 33 40 info@timmermanmakelaardij.

Ridderhof 9 - Goes. Vraagprijs 339.000,- k.k. Timmerman Makelaardij 's-gravenpolderseweg 2 4462 CG Goes T (0113) 23 33 40 info@timmermanmakelaardij. q Ridderhof 9 - Goes Vraagprijs 339.000,- k.k. Omschrijving Ridderhof 9 - Goes Op loopafstand van het stadscentrum, de "Hollandse Hoeve" (kinderboerderij en speeltuin) en Sportpunt Zeeland, in een parkachtige

Nadere informatie

Vraagprijs: ,- k.k.

Vraagprijs: ,- k.k. Weert, Boerhaavestraat 25-25a Woonhuis (125 m² woonoppervlakte) met naastgelegen kantoor-/ praktijkruimte (circa 113,21 m²), gelegen aan de Boerhaavestraat in Weert op zeer korte afstand van het centrum

Nadere informatie

Craenenstraat 29 te Ell Ideale starterswoning met knusse patiotuin.

Craenenstraat 29 te Ell Ideale starterswoning met knusse patiotuin. B a s i s huis Ell Craenenstraat 29 125.000,- k.k. Craenenstraat 29 te Ell Ideale starterswoning met knusse patiotuin. Basis huis Dit huis is voorzien van een goede, maar eenvoudige basis kwaliteit. Ingrijpende

Nadere informatie

Het Weijerke 7 te Herten Goed verzorgde halfvrijstaande woning met vaste trap naar de zolder, gelegen aan een rustig hofje!

Het Weijerke 7 te Herten Goed verzorgde halfvrijstaande woning met vaste trap naar de zolder, gelegen aan een rustig hofje! B a s i s huis Herten Het Weijerke 7 139.500,- k.k. Het Weijerke 7 te Herten Goed verzorgde halfvrijstaande woning met vaste trap naar de zolder, gelegen aan een rustig hofje! Basis huis Dit huis is voorzien

Nadere informatie

Mosberg 8 te Linne Tussenwoning met recentelijke vernieuwde toiletruimte en badkamer! Gelegen aan een rustige doorlopende straat.

Mosberg 8 te Linne Tussenwoning met recentelijke vernieuwde toiletruimte en badkamer! Gelegen aan een rustige doorlopende straat. B a s i s huis Linne Mosberg 8 102.500,- k.k. Mosberg 8 te Linne Tussenwoning met recentelijke vernieuwde toiletruimte en badkamer! Gelegen aan een rustige doorlopende straat. Basis huis Dit huis is voorzien

Nadere informatie

Jan Steenlaan 15 - Vlissingen

Jan Steenlaan 15 - Vlissingen q Jan Steenlaan 15 - Vlissingen Vraagprijs 139.000,- k.k. Omschrijving Jan Steenlaan 15 - Vlissingen Dichtbij het centrum van Vlissingen gelegen, keurig onderhouden hoekwoning met berging. Deze comfortabele

Nadere informatie

Lange Paalweg 3 te Vlodrop Goed onderhouden halfvrijstaande woning met bijzonder diepe tuin!

Lange Paalweg 3 te Vlodrop Goed onderhouden halfvrijstaande woning met bijzonder diepe tuin! B a s i s huis Vlodrop Lange Paalweg n3 129.500,- k.k. Lange Paalweg 3 te Vlodrop Goed onderhouden halfvrijstaande woning met bijzonder diepe tuin! Basis huis Dit huis is voorzien van een goede, maar eenvoudige

Nadere informatie

Trumanlaan 12 - Goes

Trumanlaan 12 - Goes q Trumanlaan 12 - Goes Vraagprijs 159.000,- k.k. Omschrijving Trumanlaan 12 - Goes Aantrekkelijke hoekwoning met berging en vrij uitzicht aan de achterzijde. Deze hoekwoning met maar liefst 4 slaapkamers

Nadere informatie

Brikkenstraat 30 te Maasbracht Goed verzorgde tussenwoning met knusse tuin en praktische fietsenberging.

Brikkenstraat 30 te Maasbracht Goed verzorgde tussenwoning met knusse tuin en praktische fietsenberging. B a s i s huis Maasbracht Brikkenstraat 30 115.000,- k.k. Brikkenstraat 30 te Maasbracht Goed verzorgde tussenwoning met knusse tuin en praktische fietsenberging. Basis huis Dit huis is voorzien van een

Nadere informatie

DE WIJER 1A 5527 EA HAPERT VRAAGPRIJS 425.000,- K.K. Twee maal garage en ruime kelder aanwezig

DE WIJER 1A 5527 EA HAPERT VRAAGPRIJS 425.000,- K.K. Twee maal garage en ruime kelder aanwezig Twee maal garage en ruime kelder aanwezig DE WIJER 1A 5527 EA HAPERT VRAAGPRIJS 425.000,- K.K. Korenveldstraat 3, 5527 HE HAPERT Tel 06 50 26 40 19 richard@rhmakelaardij.nl www.rhmakelaardij.nl Bouwjaar:

Nadere informatie

Kenmerken. Overdracht. Indeling. Tuin. Ligging. Bouw. Waarborgsom. Bankgarantie. Ontbindende voorwaarden financiering. Aantal badkamers.

Kenmerken. Overdracht. Indeling. Tuin. Ligging. Bouw. Waarborgsom. Bankgarantie. Ontbindende voorwaarden financiering. Aantal badkamers. Bunder 36, Gemert Kenmerken Overdracht Vraagprijs 349.000 k.k. Aangeboden sinds 19-05-2015 Conditie Kosten koper Waarborgsom nee Bankgarantie ja Ontbindende voorwaarden financiering nee Indeling Aantal

Nadere informatie

Fresiastraat 2 te Ittervoort Ruime tweekapper, geheel voorzien van kunststof kozijnen!

Fresiastraat 2 te Ittervoort Ruime tweekapper, geheel voorzien van kunststof kozijnen! B a s i s huis Ittervoort Fresiastraat 2 125.000,- k.k. Fresiastraat 2 te Ittervoort Ruime tweekapper, geheel voorzien van kunststof kozijnen! Basis huis Dit huis is voorzien van een goede, maar eenvoudige

Nadere informatie

Scoudestraat 9 - Krabbendijke

Scoudestraat 9 - Krabbendijke q Scoudestraat 9 - Krabbendijke Vraagprijs 127.500,- k.k. Omschrijving Scoudestraat 9 - Krabbendijke In een leuke straat op een steenworp afstand van het centrum gelegen, netjes onderhouden hoekwoning

Nadere informatie

TE KOOP. Akelei K.K AX Velden

TE KOOP. Akelei K.K AX Velden Akelei 8 5941 AX Velden TE KOOP 350.000 K.K. Akelei 8 5941 AX Velden Inleiding In een rustige wijk, goed onderhouden en mooi gelegen aan doodlopende weg, instapklare vrijstaande woning met oprit, aangebouwde

Nadere informatie

Tegelveldstraat 23 te Maasbracht Keurig onderhouden 2-onder-1 kapwoning met 4 slaapkamers.

Tegelveldstraat 23 te Maasbracht Keurig onderhouden 2-onder-1 kapwoning met 4 slaapkamers. B a s i s huis Maasbracht Tegelveldstraat 23 152.500,- k.k. Tegelveldstraat 23 te Maasbracht Keurig onderhouden 2-onder-1 kapwoning met 4 slaapkamers. Basis huis Dit huis is voorzien van een goede, maar

Nadere informatie

Talmalaan 27 - Vlissingen

Talmalaan 27 - Vlissingen q Talmalaan 27 - Vlissingen Vraagprijs 259.000,- k.k. Omschrijving Talmalaan 27 - Vlissingen Mooi gelegen, ruime twee-onder-een-kap woning (440m³), met extra grote garage. De woning is gelegen in een rustige

Nadere informatie

FRANS STROUXSTRAAT 24A 6039GK STRAMPROY

FRANS STROUXSTRAAT 24A 6039GK STRAMPROY FRANS STROUXSTRAAT 24A 6039GK STRAMPROY VRAAGPRIJS 359.000 K.K. Poldermolen 11, 6003 BC Weert Kockelkorn Makelaardij. Alle rechten voorbehouden. 0495-700 252 OMSCHRIJVING: Wanneer u op zoek bent naar een

Nadere informatie

Willem de Zwijgerstraat 18, Budel. Vraagprijs : 315.000,- k.k. k.k.

Willem de Zwijgerstraat 18, Budel. Vraagprijs : 315.000,- k.k. k.k. Willem de Zwijgerstraat 18, Budel Buiten wonen midden in het dorp op korte afstand van alle voorzieningen. Charmant vrijstaand woonhuis met garage, tuin en diverse bijgebouwen. Combinatie wonen - werken

Nadere informatie

Drossard de la Courtstraat 17, Gemert

Drossard de la Courtstraat 17, Gemert Drossard de la Courtstraat 17, Gemert Kenmerken Overdracht Vraagprijs 315.000 k.k. Aangeboden sinds 25-06-2014 Conditie Kosten koper Waarborgsom nee Bankgarantie nee Ontbindende voorwaarden financiering

Nadere informatie

Weert, Hoolstraat 1-1a. Vraagprijs: 459.000,- k.k.

Weert, Hoolstraat 1-1a. Vraagprijs: 459.000,- k.k. Weert, Hoolstraat 1-1a Ruim vrijstaand woonhuis (totaal ca. 170 m² woonoppervlakte) met achtergelegen vrijstaande bedrijfsruimte van totaal circa 400 m², gelegen aan de Hoolstraat in Weert op een royaal

Nadere informatie

Adriaan Butijnweg 16 - Rilland

Adriaan Butijnweg 16 - Rilland q Adriaan Butijnweg 16 - Rilland Vraagprijs 170.000,- k.k. Omschrijving Adriaan Butijnweg 16 - Rilland In de dorpskern van Rilland gelegen, tot in de puntjes verzorgde hoekwoning met vrijstaande garage.

Nadere informatie

Bergstraat 17 te Linne Deze woning is gelegen op een unieke locatie op steenworp afstand van het water!

Bergstraat 17 te Linne Deze woning is gelegen op een unieke locatie op steenworp afstand van het water! B a s i s huis Linne Bergstraat 17 107.500,- k.k. Bergstraat 17 te Linne Deze woning is gelegen op een unieke locatie op steenworp afstand van het water! Basis huis Dit huis is voorzien van een goede,

Nadere informatie

Leon van Heilstraat 30 - Breda Vraagprijs ,-

Leon van Heilstraat 30 - Breda Vraagprijs ,- Leon van Heilstraat 30 - Breda Vraagprijs 174.500,- www.kernmakelaars.nl Kenmerken Vraagprijs : 174.500,- k.k. Soort : Eengezinswoning Type : Tussenwoning Aantal kamers : 5 (waarvan 4 slaapkamers) Inhoud

Nadere informatie

Oude Langstraat 17 - Tilburg Vraagprijs ,-

Oude Langstraat 17 - Tilburg Vraagprijs ,- Oude Langstraat 17 - Tilburg Vraagprijs 184.500,- Kenmerken Vraagprijs : 184.500,- k.k. Soort : Eengezinswoning Type : Tussenwoning Aantal kamers : 4 (waarvan 3 slaapkamers) Inhoud : 315 m 3 Perceeloppervlakte

Nadere informatie

TE KOOP. Oude-Molenweg 21 5425 VP De Mortel Prijs: 349.000 k.k.

TE KOOP. Oude-Molenweg 21 5425 VP De Mortel Prijs: 349.000 k.k. TE KOOP Oude-Molenweg 21 Prijs: 349.000 k.k. Omschrijving Dit vrijstaand woonhuis met aanbouw en berging is gelegen op een prachtige lokatie in de dorpskern van De Mortel met voorzieningen in de directe

Nadere informatie

Eendvogelstraat 50 - Heinkenszand

Eendvogelstraat 50 - Heinkenszand q Eendvogelstraat 50 - Heinkenszand Vraagprijs 189.000,- k.k. Omschrijving Eendvogelstraat 50 - Heinkenszand Op een steenworp afstand van de dorpskern van Heinkenszand gelegen ruime eengezinswoning met

Nadere informatie

Moorveldsberg AX Geulle

Moorveldsberg AX Geulle Moorveldsberg 95 6243 AX Geulle Vraagprijs: 159.000,- k.k. Omschrijving Te moderniseren halfvrijstaand woonhuis. Deze ruime woning is landelijk gelegen en heeft aan de voorzijde een prachtig vrij uitzicht.

Nadere informatie

Heraultlaan 27 - Eindhoven

Heraultlaan 27 - Eindhoven Heraultlaan 27 - Eindhoven Vraagprijs 239.500,- k.k. Huis-o-theek BV Omschrijving FORS IN PRIJS VERLAAGD!!! Zeer fraaie, goed onderhouden tussenwoning met vier slaapkamers, garage, berging en een volop

Nadere informatie

Mulkstraat 16, Budel. Vraagprijs : 425.000,- k.k. k.k.

Mulkstraat 16, Budel. Vraagprijs : 425.000,- k.k. k.k. Mulkstraat 16, Budel Gemoderniseerd vrijstaand landhuis met inpandige garage, vrijstaande garage en schitterende parktuin. Ligging aan de rand van het dorp. Inhoud : ca. 670 m³ Perceel : 1.470 m² Bouwjaar

Nadere informatie

TE KOOP. Bisonstraat 44 5421 EE Gemert Vraagprijs: 185.000 k.k.

TE KOOP. Bisonstraat 44 5421 EE Gemert Vraagprijs: 185.000 k.k. TE KOOP Bisonstraat 44 5421 EE Gemert Vraagprijs: 185.000 k.k. Omschrijving BISONSTRAAT 44 GEMERT Deze uitgebouwde hoekwoning met berging is gelegen op een fraai perceel nabij het centrum van Gemert TE

Nadere informatie

TE KOOP. Sint Martinusstraat K.K LN Kerkrade

TE KOOP. Sint Martinusstraat K.K LN Kerkrade Sint Martinusstraat 45 6466 LN Kerkrade TE KOOP 189.000 K.K. Sint Martinusstraat 45 6466 LN Kerkrade Inleiding In rustige woonomgeving ligt dit goed onderhouden en ruime tussengelegen jaren '30 woonhuis

Nadere informatie

TE KOOP. Pelgrimsweg 41 5423 XG Handel Vraagprijs: 415.000 k.k.

TE KOOP. Pelgrimsweg 41 5423 XG Handel Vraagprijs: 415.000 k.k. TE KOOP Pelgrimsweg 41 5423 XG Handel Vraagprijs: 415.000 k.k. Omschrijving PELGRIMSWEG 41 HANDEL. Dit royaal vrijstaande woonhuis met garage is gelegen op een prachtig perceel in een bosrijke omgeving

Nadere informatie

Prijs: 315.000,-- k.k.

Prijs: 315.000,-- k.k. Binderseind 1 5421 CG Gemert Tel: 0492-392498 e-mail: info@geertsmakelaardij.nl www.geertsmakelaardij.nl DROSSARD DE LA COURTSTRAAT 17 GEMERT. Laat je verassen door deze riant uitgebouwde tweekapper met

Nadere informatie

TE KOOP TARWELAAN 57 EINDHOVEN. Vraagprijs 219.000,- k.k. AANVAARDING IN OVERLEG

TE KOOP TARWELAAN 57 EINDHOVEN. Vraagprijs 219.000,- k.k. AANVAARDING IN OVERLEG TE KOOP TARWELAAN 57 EINDHOVEN Fraaie gemoderniseerde en uitgebouwde tussenwoning, nagenoeg geheel voorzien van kunststof kozijnen, met berging en zonnige achtertuin, gelegen nabij uitvalswegen en winkelcentrum

Nadere informatie

Baroniestraat 16 Etten-Leur

Baroniestraat 16 Etten-Leur Baroniestraat 16 Etten-Leur Vraagprijs 669.000,= k.k. Villa met aangebouwde garage in het exclusieve nieuwbouwplan De Baronie aan de Streek in Etten-Leur zuid. Frank Luyten ERA Makelaardij Etten-Leur 076-5036006

Nadere informatie

Keunenhoek 16, Budel. Vraagprijs : 425.000,- k.k. k.k.

Keunenhoek 16, Budel. Vraagprijs : 425.000,- k.k. k.k. Keunenhoek 16, Budel Vrijstaande langgevelboerderij met bijgebouw, landelijk en vrij gelegen aan de Keunenhoek aan de rand van het dorp. 2 woningen dus zeer geschikt voor dubbele bewoning. Inhoud : ca.

Nadere informatie

Vrijstaande villa (type bungalow) op een riant perceel van maar liefst m²

Vrijstaande villa (type bungalow) op een riant perceel van maar liefst m² MARTEN FRANS ELKERBOUTLAAN 10, EINDHOVEN Vrijstaande villa (type bungalow) op een riant perceel van maar liefst 1.910 m² met royale inpandige garage. MARTEN FRANS ELKERBOUTLAAN 10, EINDHOVEN Op fraaie

Nadere informatie

Paulus Potterstraat 9 Krimpen aan den IJssel

Paulus Potterstraat 9 Krimpen aan den IJssel Paulus Potterstraat 9 Krimpen aan den IJssel Vraagprijs 175.000,- k.k. Omschrijving In een fijne jonge woonwijk gelegen eengezinswoning, met voor- en achtertuin, vrijstaande stenen berging in de voortuin.

Nadere informatie

Vraagprijs 198.000,-- k.k.

Vraagprijs 198.000,-- k.k. VLODROP BERGERWEG 9 Karakteristieke jaren 30 woning Authentieke elementen nog aanwezig Gelegen in de dorpskern 3 Ruime slaapkamers Vaste trap naar de tweede verdieping Vraagprijs 198.000,-- k.k. OMSCHRIJVING

Nadere informatie

Grebbedaal GM Maastricht

Grebbedaal GM Maastricht Grebbedaal 4 6228 GM Maastricht Vraagprijs: 325.000,- k.k. Omschrijving Op een goede locatie, in de Heeg Maastricht, ligt een te moderniseren ruime vrijstaande woning met garage en een tuin op het Zuiden

Nadere informatie

Vraagprijs ,- kosten koper

Vraagprijs ,- kosten koper Vraagprijs 225.000,- kosten koper Bouwjaar : 1962 Woningtype : Tussenwoning Woonoppervlakte : circa 120 m² Inhoud : circa 400 m³ Perceel : circa 175 m² Kamers : 5 Ligging : Woonwijk in Valkenswaard Aanvaarding

Nadere informatie

Vraagprijs ,- kosten koper

Vraagprijs ,- kosten koper Vraagprijs 289.000,- kosten koper Bouwjaar : 1970 Woningtype : Hoekwoning Woonoppervlakte : circa 148 m² Perceel oppervlakte : circa 368 m² Inhoud : circa 420m³ (exclusief garage) Kamers : 7 Ligging :

Nadere informatie

Anna Maria van Schuurmanplein 29, Lexmond

Anna Maria van Schuurmanplein 29, Lexmond Anna Maria van Schuurmanplein 29, Lexmond Kenmerken Overdracht Vraagprijs 215.000 k.k. Aangeboden sinds 22-01-2018 Conditie Kosten koper Waarborgsom nee Bankgarantie ja Ontbindende voorwaarden financiering

Nadere informatie

Huizen. Maar liefst 6 slaapkamers. Wonen in een karakteristieke woning dicht bij het centrum. Goed isolatiepakket

Huizen. Maar liefst 6 slaapkamers. Wonen in een karakteristieke woning dicht bij het centrum. Goed isolatiepakket Huizen vanhendriks Herkenbosscherweg 18, 6045 AR Roermond Wonen in een karakteristieke woning dicht bij het centrum Compleet gerenoveerd en gemoderniseerd Goed isolatiepakket Maar liefst 6 slaapkamers

Nadere informatie

Kostverloren 67 - Veenendaal. Vraagprijs 279.500,- k.k.

Kostverloren 67 - Veenendaal. Vraagprijs 279.500,- k.k. Vraagprijs 279.500,- k.k. Van Ginkel & Van Bemmelen NVM Makelaars Kerkewijk 28 3901 EG Veenendaal Tel: 0318-529919 Fax: 0318-501500 E-mail: info@ginkelbemmelen.nl Omschrijving INRUIL BESPREEKBAAR! Vraag

Nadere informatie

Korenweg 14-A. Heerde. Vraagprijs: ,- k.k.

Korenweg 14-A. Heerde. Vraagprijs: ,- k.k. Korenweg 14-A Heerde Vraagprijs: 225.000,- k.k. Categorie Woonhuis Inhoud Ca. 335 m3 Soort Object Herenhuis Perceel 252 m2 Type Object 2 onder 1 kap Woonoppervlakte Ca. 123 m2 Bouwjaar 1973 Slaapkamers

Nadere informatie

WILLEM-ALEXANDERPARK 7 - BEST

WILLEM-ALEXANDERPARK 7 - BEST WILLEM-ALEXANDERPARK 7 - BEST Op mooie rustige woonlocatie nabij het Wilhelminapark gelegen vrijstaande semi bungalow met een ruime garage. De woning betreedt u via de entree; hal; meterkast; toiletruimte;

Nadere informatie

TE KOOP. Kohlbergsgracht K.K CA Kerkrade

TE KOOP. Kohlbergsgracht K.K CA Kerkrade Kohlbergsgracht 11 6462 CA Kerkrade TE KOOP 175.000 K.K. Kohlbergsgracht 11 6462 CA Kerkrade Inleiding In een rustige woonomgeving ligt dit ruime, goed onderhouden, halfvrijstaande jaren '30 woonhuis met

Nadere informatie

Vraagprijs 269.000,-- k.k.

Vraagprijs 269.000,-- k.k. HERTEN GERBERGAWEG 17 Keurig onderhouden ruim vrijstaand woonhuis Gelegen aan de rand van het dorp Slaapkamer met douchecabine op begane grond 3 Slaapkamers op de verdieping Vraagprijs 269.000,-- k.k.

Nadere informatie

Ovidiusstraat 8, Sittard

Ovidiusstraat 8, Sittard Ovidiusstraat 8, Sittard Kenmerken Overdracht Vraagprijs 389.500 k.k. Aangeboden sinds 27-02-2019 Conditie Kosten koper Waarborgsom nee Bankgarantie ja Ontbindende voorwaarden financiering 0 Indeling Aantal

Nadere informatie

Buurschappenlaan 205 5235 ED S-HERTOGENBOSCH

Buurschappenlaan 205 5235 ED S-HERTOGENBOSCH Buurschappenlaan 205 5235 ED S-HERTOGENBOSCH Van Gastel Makelaardij Telefoon: 073 644 5077 Website: www.vangastelmakelaardij.nl ALGEMEEN Op een prima locatie in gewilde wijk Maaspoort gelegen, royale hoekwoning

Nadere informatie

Vincent van Goghlaan JK BUDEL. Vraagprijs: ,- k.k. 0495/

Vincent van Goghlaan JK BUDEL. Vraagprijs: ,- k.k. 0495/ Vincent van Goghlaan 7 6021 JK BUDEL Vraagprijs: 359.000,- k.k. KENMERKEN HOOFDKENMERKEN Vraagprijs Type woning Hoofdtype 359.000,- k.k. Split-level woning Vrijstaand Bouwjaar 1975 Algemene staat Normaal

Nadere informatie

Hermans Makelaardij Stationsstraat 21 6093 BJ Heythuysen

Hermans Makelaardij Stationsstraat 21 6093 BJ Heythuysen B a s i s huis Kelpen-Oler Graafschap Hornestraat 14 119.500,- k.k. Graafschap Hornestraat 14 te Kelpen-Oler Ideale starterswoning met bijzonder royale tuin! Basis huis: Dit huis is voorzien van een goede,

Nadere informatie

HAMONT Keunenlaan 11. Prijs huur : 875,- per maand Inhoud : woning 750 m 3, garage 200m 3 Perceel : 425 m 2 Bouwjaar : 1970

HAMONT Keunenlaan 11. Prijs huur : 875,- per maand Inhoud : woning 750 m 3, garage 200m 3 Perceel : 425 m 2 Bouwjaar : 1970 HAMONT Keunenlaan 11 Vrijstaand woonhuis met kantoorruimte, 5 slaapkamers, carport en zeer ruime garage/berging (ca. 80 m2) op wandelafstand van het centrum. Prijs huur : 875,- per maand Inhoud : woning

Nadere informatie

DUINWEG 36 - HUISDUINEN

DUINWEG 36 - HUISDUINEN VERKOOPBROCHURE DUINWEG 36 - HUISDUINEN vraagprijs 475.000,= kosten koper Omschrijving Duinweg 36 - Huisduinen Riant, Op Huisduinen gelegen geschakeld landhuis met grote garage, 4 slaapkamers en een werkelijk

Nadere informatie

Montfort, Markt 2a-2b BED & BREAKFAST IS TOEGESTAAN! Vraagprijs totaal: 149.500,- K.K.

Montfort, Markt 2a-2b BED & BREAKFAST IS TOEGESTAAN! Vraagprijs totaal: 149.500,- K.K. BED & BREAKFAST IS TOEGESTAAN! Montfort, Markt 2a-2b Deze winkelruimte met bovenwoning, naastgelegen woning en achtergelegen bedrijfsruimte op een ruim perceel in de kern van Montfort is nu te koop! Vraagprijs

Nadere informatie

LINDENSTRAAT HM HAPERT PRIJS ,- Ruim woonhuis met garage en carport. Bouwjaar: 1958 Perceelgrootte: 650 m² Inhoud woning: 440 m³

LINDENSTRAAT HM HAPERT PRIJS ,- Ruim woonhuis met garage en carport. Bouwjaar: 1958 Perceelgrootte: 650 m² Inhoud woning: 440 m³ Ruim woonhuis met garage en carport LINDENSTRAAT 33 5527 HM HAPERT PRIJS 298.000,- Korenveldstraat 3, 5527 HE HAPERT Tel 06 50 26 40 19 richard@rhmakelaardij.nl www.rhmakelaardij.nl Bouwjaar: 1958 Perceelgrootte:

Nadere informatie

TE KOOP. Vraagprijs k.k. Dorpsstraat BK Vaassen. Van Bussel Makelaars Dorpsstraat BS Vaassen

TE KOOP. Vraagprijs k.k. Dorpsstraat BK Vaassen. Van Bussel Makelaars Dorpsstraat BS Vaassen TE KOOP Van Bussel Makelaars Dorpsstraat 60 8171BS Vaassen 0578-700240 info@vanbusselmakelaars.nl https://www.vanbusselmakelaars.nl Dorpsstraat 23 8171BK Vaassen Vraagprijs 849.000 k.k. ALGEMENE OMSCHRIJVING

Nadere informatie

TE KOOP. Breukrand GC GEMERT Prijs:

TE KOOP. Breukrand GC GEMERT Prijs: TE KOOP Breukrand 21. 5421 GC GEMERT Prijs: 350.000 Omschrijving BREUKRAND 21 GEMERT. Dit uniek vrijstaand woonhuis met inpandige garage is gelegen op een prachtig zonnig perceel in een rustige kindvriendelijk

Nadere informatie

Huizen. Royale tuin. Kunststof kozijnen. Drie slaapkamers. Ligging aan groenvoorziening. Dichtbij de binnenstad. Gelderseplein 5, 6043 EP Roermond

Huizen. Royale tuin. Kunststof kozijnen. Drie slaapkamers. Ligging aan groenvoorziening. Dichtbij de binnenstad. Gelderseplein 5, 6043 EP Roermond Huizen vanhendriks Gelderseplein 5, 6043 EP Roermond Royale tuin Drie slaapkamers Ligging aan groenvoorziening Kunststof kozijnen Dichtbij de binnenstad H54 H54 Kenmerken Soort Type Kamers Woonoppervlakte

Nadere informatie

Te Koop. Vraagprijs K.K. Pronsebroekweg 11 Heerlen

Te Koop. Vraagprijs K.K. Pronsebroekweg 11 Heerlen Te Koop Pronsebroekweg 11 Heerlen Vraagprijs 215.000 K.K. Animo Makelaars Ruys de Beerenbroucklaan 1, 6417 CC Heerlen 045-5211640 info@animomakelaars.nl www.animomakelaars.nl Omschrijving Nabij het (winkel-)centrum

Nadere informatie

Twee onder één kap woning op een rustige locatie Vraagprijs 255,000= kosten koper

Twee onder één kap woning op een rustige locatie Vraagprijs 255,000= kosten koper Hilvarenbeek, Rogier van Leefdaelstraat 22 Twee onder één kap woning op een rustige locatie Vraagprijs 255,000= kosten koper In het knusse Hilvarenbeek op loopafstand van het centrum ligt deze ruime twee

Nadere informatie

Vraagprijs 595.000,-- k.k.

Vraagprijs 595.000,-- k.k. HEYTHUYSEN GRAAF VAN HORNELAAN 15 Royaal en degelijk gebouwd Fraai aangelegde tuin Prima staat van onderhoud Veel leefruimte Combinatie wonen en werken mogelijk Vraagprijs 595.000,-- k.k. OMSCHRIJVING

Nadere informatie

OUDEMOLENSEWEG 2 GASTEREN. Vraagprijs ,- k.k.

OUDEMOLENSEWEG 2 GASTEREN. Vraagprijs ,- k.k. OUDEMOLENSEWEG 2 GASTEREN Vraagprijs 850.000,- k.k. OMSCHRIJVING WONING Op een prachtige locatie gelegen vrijstaand, rietgedekt landhuis omringd door 13 hectare eigen natuurgebied (bos, heide, vennen)

Nadere informatie

Vraagprijs ,-- k.k.

Vraagprijs ,-- k.k. MONTFORT GESTRAATJE 24A Fraaie vrijstaande bungalow Geheel onderkelderd met inpandige garage Rustige ligging Zeer ruim perceel Geheel voorzien van rolluiken Naar eigen wens te moderniseren Vraagprijs 249.000,--

Nadere informatie

Edisonstraat 2B 6224 GK Maastricht

Edisonstraat 2B 6224 GK Maastricht Edisonstraat 2B 6224 GK Maastricht Vraagprijs: 215.000,- k.k. Omschrijving Goed onderhouden, uitgebouwde tussenwoning met drie slaapkamers, carport en goede ligging. De woning is gelegen op een centrale

Nadere informatie

Mantelappel HA HOOGEZAND

Mantelappel HA HOOGEZAND Mantelappel 41 9603 HA HOOGEZAND Vraagprijs 395.000,- kosten koper Omschrijving Schitterend gelegen in de nieuwbouwwijk 'de Vosholen zeer ruime (836 m³) en hoogwaardig afgewerkte VRIJSTAANDE WONING (bouwjaar.

Nadere informatie

Larixlaan GJ Apeldoorn. TE KOOP VANAF k.k.

Larixlaan GJ Apeldoorn. TE KOOP VANAF k.k. Larixlaan 2 7313 GJ Apeldoorn TE KOOP VANAF 698.500 k.k. Kenmerken Soort Type Kamers Woonoppervlakte Perceeloppervlakte Inhoud landhuis halfvrijstaande woning 5 187 m² 718 m² 712 m³ Bouwjaar Tuin Garage

Nadere informatie

Beyerinckstraat 32 - Deventer. Vraagprijs ,- k.k. MIQA Makelaardij, Holterweg 63, 7429 AE Deventer, ,

Beyerinckstraat 32 - Deventer. Vraagprijs ,- k.k. MIQA Makelaardij, Holterweg 63, 7429 AE Deventer, , - Vraagprijs 319.000,- k.k. Omschrijving - Rustig wonen op één van de meest centrale woonlocaties in de wijk de Vijfhoek. Aan de Oostkant van de wijk de Vijfhoek ligt een beetje verscholen de Beyerinckstraat.

Nadere informatie

VERLENGDE WILHELMINASTRAAT XP HOENSBROEK

VERLENGDE WILHELMINASTRAAT XP HOENSBROEK VERLENGDE WILHELMINASTRAAT 6 6431XP HOENSBROEK VRAAGPRIJS 279.000 K.K. Wilhelminastraat 22, 6131 KP Sittard Kockelkorn Makelaardij. Alle rechten voorbehouden. 046-20 211 20 OMSCHRIJVING: Op loopafstand

Nadere informatie

TE KOOP. Oude Maar K.K GG Kerkrade

TE KOOP. Oude Maar K.K GG Kerkrade Oude Maar 30 6467 GG Kerkrade TE KOOP 167.000 K.K. Oude Maar 30 6467 GG Kerkrade Inleiding In de wijk Terwinselen rustig gelegen aan een woonerf ligt dit instapklare hoekhuis, perfect onderhouden en sfeervol

Nadere informatie

TE KOOP. Groenendaal 3 5763 AX Milheeze Prijs: 239.000 k.k.

TE KOOP. Groenendaal 3 5763 AX Milheeze Prijs: 239.000 k.k. TE KOOP Groenendaal 3 5763 AX Milheeze Prijs: 239.000 k.k. Omschrijving GROENENDAAL 3 MILHEEZE Dit degelijk gebouwd half vrijstaand woonhuis met serre en garage is gelegen op een riant perceel in een kindvriendelijke

Nadere informatie

SCHANS 19 - EINDHOVEN

SCHANS 19 - EINDHOVEN SCHANS 19 - EINDHOVEN EEN ROYAAL UITSTEKEND ONDERHOUDEN GOED INGEDEELD WOONHUIS MET O.A. EEN RUIME LEEFRUIMTE VAN 48 M2 BESTAANDE UIT WOONKAMER EN OPEN EETKEUKEN, 2/3 SLAAPKAMERS MET GRENEN VLOERDELEN

Nadere informatie

Noorderlaan 22 - Dongen

Noorderlaan 22 - Dongen Noorderlaan 22 - Dongen Vraagprijs 225.000,- k.k. Vrijstaande bungalow met 2 slaapkamers en een badkamer op de begane grond, garage en ruime bergzolder. Gelegen aan de rand van Dongen en toch op een korte

Nadere informatie

Akkerhoef 20. Bergen Op Zoom

Akkerhoef 20. Bergen Op Zoom Akkerhoef 20 Bergen Op Zoom Welkom in het huis waar je je thuis gaat voelen Ruime geschakelde woning met 4 slaapkamers en ruime achtertuin met achterom, gelegen in een geliefde woonomgeving op korte afstand

Nadere informatie

Renesselaan 148 te TILBURG Vraagprijs 200.000,-- k.k.

Renesselaan 148 te TILBURG Vraagprijs 200.000,-- k.k. Renesselaan 148 te TILBURG Vraagprijs 200.000,-- k.k. Renesselaan 148 te TILBURG Genieten van een vrij uitzicht aan de voorzijde, heerlijk toch! De basisschool op loopafstand, gemakkelijk toch! Winkelcentrum

Nadere informatie

Vraagprijs 224.500,-- k.k.

Vraagprijs 224.500,-- k.k. Vraagprijs 224.500,-- k.k. Zantman Makelaardij Florynwei 1k 9251 MP BURGUM Tel: 0511-461542 Fax: 0511-460241 E-mail: info@zantman-makelaardij.nl Omschrijving In de woonwijk Stadshagen, op rustige locatie,

Nadere informatie

Hommerterweg ES Hoensbroek

Hommerterweg ES Hoensbroek Hommerterweg 77 6431 ES Hoensbroek Vraagprijs: 269.000,- k.k. Omschrijving Half vrijstaand woonhuis met achterhuis/studio en zeer ruime loods op een centrale locatie in Hoensbroek. De woning dient te worden

Nadere informatie

Roermond, Onze Lieve Vrouweplein 6 Appartement met royale woonkamer en twee slaapkamers. Geheel gemoderniseerd in 2016, instapklaar!

Roermond, Onze Lieve Vrouweplein 6 Appartement met royale woonkamer en twee slaapkamers. Geheel gemoderniseerd in 2016, instapklaar! Roermond, Onze Lieve Vrouweplein 6 Appartement met royale woonkamer en twee slaapkamers. Geheel gemoderniseerd in 2016, instapklaar! Vraagprijs: 112.500,- k.k. Vraagprijs Bouwjaar (omstreeks) Woonoppervlakte

Nadere informatie

Vraagprijs 299.000,-- k.k.

Vraagprijs 299.000,-- k.k. SWALMEN KERKWEG 17 Zeer royale vrijstaande woning Prachtig aangelegde tuin met vijverpartij Kantoorruimte op begane grond Rustige ligging in bosrijke omgeving Slapen en baden op de begane grond na verbouwing

Nadere informatie