Professionalize Your Recruitment Strategy

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Professionalize Your Recruitment Strategy"

Transcriptie

1 2016 Professionalize Your Recruitment Strategy

2 Try not to become a man of success, but rather to become a man of value. ALBERT EINSTEIN

3 Onze kracht ligt in het professionaliseren en optimaliseren van uw recruitment en onboarding proces. Wij zorgen voor meer efficiency en werken gelijktijdig aan uw Employer Branding & Jobmarketing en versterken hiermee de instroom van talent. Wij hebben geen gestandaardiseerd antwoord op uw vraagstuk, maar kijken naar oplossingen die aansluiten op uw behoeften. Wij bespreken waar u verbetering wilt zien. Met onze ervaring adviseren wij hoe u dit kunt doen en hoe de prijs-kwaliteit verhouding het hoogst zal zijn.

4 Vervolgens bepalen we samen met u een strategie, stellen we een uitvoeringsplan op en implementeren en zorgen we voor kennisoverdracht. Onze opdrachtgevers zijn in uiteenlopende branches actief, maar hebben allemaal met behulp van onze methodiek hun recruitment naar een hoger niveau gebracht. Als u de uitvoering in eigen handen wilt houden, maar wel op zoek bent naar verbeteringen in het proces, kunnen wij een adviserende rol spelen in het recruitment en onboarding traject. Onze Consulting Service is zeer flexibel. U bepaalt in welke vorm en mate van intensiteit wij onze kennis en expertise inzetten.

5 De voordelen van ons advies zijn uiteenlopend. Iedere oplossing brengt andere voordelen met zich mee. Voordelen die wij altijd terug zien komen zijn: 1. EEN EFFICIËNTER RECRUITMENT & ONBOARDING TRAJECT Met behulp van ons advies kunt u het recruitment en onboarding traject efficiënter indelen. We ontzorgen uw HR-team en brengen recruitment naar een hoger niveau. We managen het recruitment proces, zetten de juiste jobmarketing in en bouwen actief aan uw werkgeversimago.

6 2. LAGERE RECRUITMENT KOSTEN recruitment traject zorgt voor meer tevreden kandidaten en resulteert in meer efficiëntie en effectiviteit. U bespaart hierdoor kosten, omdat u bijvoorbeeld minder tijd, minder externe partijen of minder online campagnes nodig heeft voor hetzelfde (of een beter) resultaat. 3. WIJ ONTZORGEN U EN UW HR TEAM Door de kwaliteit van het recruitmentproces te verhogen: een win-win situatie.

7

8 4. WIJ VERLAGEN DE TIME-TO-HIRE EN COST-PER-HIRE Job Marketing richt zich op de promotie van vacatures om sneller een geschikte kandidaat te vinden. Hierdoor hoeft u minder lang op uw nieuwe collega te wachten zonder daarvoor te hoeven in te leveren op kwaliteit. 5. EEN STERKER EMPLOYER BRAND Voor het op lange termijn aantrekken en behouden van talent. De vier 4 belangrijke voordelen van employer branding:

9 #1 UW AANTREKKINGSKRACHT ALS WERKGEVER GROEIT Een Employer Branding Strategy creëert een positievere impressie van uw Werkgeversimago. Kandidaten zullen actiever zoeken naar uw vacatures. De rollen draaien dus om: er wordt niet gezocht naar een specifieke vacature bij diverse organisaties, maar naar diverse vacatures bij een specifieke organisatie.

10 #2 DE MATCH MET KANDIDATEN VERBETERT Omdat kandidaten zelf actiever op zoek zullen gaan naar uw organisatie en de openstaan vacatures, zullen er meer kandidaten reageren, maar ook kandidaten van hogere kwaliteit. De gewilde professionals zullen nu ook meer interesse tonen in uw organisatie.

11 #3 MINDER GELD NAAR JOB MARKETING De actieve zoektocht van kandidaten naar vacatures bij uw organisatie specifiek, maakt dat u minder kosten kwijt bent aan job marketing. U hoeft minder naar kandidaten te zoeken, of deze te motiveren, omdat zij al actief interesse tonen.

12 #4 DE RETENTIE NEEMT TOE Employer branding wordt vaak enkel gezien als een manier om talent aan te trekken, maar heeft ook zeker een positieve impact op uw huidige personeelsbestand. Een sterk werkgeversimago maakt uw personeel trots en gemotiveerd. Daarnaast weten kandidaten vanaf het eerste moment waar uw werkgeversmerk voor staat en zullen zij dus niet snel voor verrassingen komen te staan wanneer zij voor u aan de slag gaan.

13 JOBMARKETING IN COMBINATIE MET EXECUTIVE SEARCH Employer Branding is een lange termijn oplossing bij uitstek, maar als u liever gister dan vandaag de juiste kandidaat vindt voor een lastige vacature, kunnen job marketing en executive search uitkomst bieden. Door onze kennis, expertise en netwerk garanderen wij u een 100% match. Hybride samenwerking is ook mogelijk, als u wilt meedenken over het proces en de kosten wil verlagen. Wij zullen altijd samen met u op zoek gaan naar de oplossing die voor uw organisatie optimaal is.

14 Hoe kunnen we u ondersteunen? Door het opstellen van een recruitment strategie en uw kracht als werkgever aan het licht te brengen om kandidaten effectiviteit aan te trekken en retentie te verhogen. Een concrete strategie formuleren: wat maakt u als werkgever uniek en interessant. We verwerken dit in een uitvoeringsplan. We werken met de nieuwste recruitmenttechnieken en zijn juist daarom specialist in het aantrekken en behouden van talent.

15 Door samen met u ervoor te zorgen dat datgene wat u uitdraagt in één lijn staat met hoe u als werkgever bent. Door alle voortgang in de gaten te houden en te analyseren wat wel en niet werkt voor uw organisatie, om zo daar waar nodig de campagnes aan te passen of uit te breiden.

16 Met welke methodieken werken we? HAPPY Workplaces worden gebouwd door dagelijkse relaties tussen medewerkers en managers en niet alleen door beleidsprogramma s en arbeidsvoorwaarden. Er zijn twee verschillende definities van een HAPPY Workplace. Eén vanuit de ogen van een medewerker en één vanuit de ogen van de manager, beide gebaseerd op hun eigen woorden. De beide definities bestaan naast elkaar in organisaties. Wij willen dit graag ondersteunen door het het implementeren van de volgende PROCESSEN die direct waarde toevoegen aan de mensen en de organisatie:

17 Employer branding De juiste employer branding is hét middel om uw doelgroep een kijkje te laten nemen in de keuken van uw bedrijf. Schrijven van de juiste wervingsteksten gekoppeld aan competentiegerichte profielen. Filmpjes ontwikkelen voor bijvoorbeeld chauffeurs: zie voorbeeld Picnic: Slimme job marketing op basis van een wervingsadvies: onderzoek naar waar de doelgroep zich bevindt.

18 Optimaliseren recruitmentproces in de front- en in de backoffice; Ondersteunen van het recruitmentproces zodat de juiste wendbare medewerkers starten met een agile mindset. Dit kan door het optimaliseren van de job board in Wordpress of door de implementatie van HR Office of een ander systeem: Zie voorbeeld agility scan van HFM. Uiteraard zijn er meerdere soorten van assessments beschikbaar via de online tooling van HFM:

19 Turning Talent into Heroes Zie het onboarding proces als een 100-dagen plan zodat de nieuwe medewerkers zich welkom voelen en gewaardeerd. Implementeren van Appical app: hierin wordt coporate identity en de kernwaarden van de organisatie met de medewerkers gedeeld en direct een bijdrage geleverd aan de gewenste cultuur. Zie ook:

20 Implementeren van vitaliteitsapp: Een vitaliteitsplan voor een fitte medewerker in het kader van duurzame inzetbaarheid van de medewerker. De app i change is de digitale gezondheidscoach die uw medewerkers helpt bij het verbeteren van hun leefstijl en vitaliteit. i change integreert de acht belangrijkste leefstijldomeinen. Elke medewerker is in staat om de eenvoudig te gebruiken coach in te zetten als zelfmanagement instrument en zijn of haar gezondheid in eigen hand te nemen. i change begeleidt de medewerker in dit proces. Of het nu gaat over motivatie, inzicht of toe te passen.

21 If you want a HAPPY life, tie it to a goal not to people or things. ALBERT EINSTEIN

Online recruitment marketing

Online recruitment marketing Online recruitment marketing Plaats uw vacature niet langer willekeurig op diverse mediakanalen, maar bereik uw doelgroep snel én Effectief werven? Kies voor een online recruitment campagne! Als werkgever

Nadere informatie

W: www.onlinemarketingvacatures.com T: 050-3050 215. E: info@onlinemarketingvacatures.com

W: www.onlinemarketingvacatures.com T: 050-3050 215. E: info@onlinemarketingvacatures.com W: www.onlinemarketingvacatures.com T: 050-3050 215 E: info@onlinemarketingvacatures.com Dè online marketing vacaturesite mét resultaat Wilt u in contact komen met online marketing specialisten? Dan bent

Nadere informatie

W: www.onlinemarketingvacatures.com T: 050-3050 215. E: info@onlinemarketingvacatures.com

W: www.onlinemarketingvacatures.com T: 050-3050 215. E: info@onlinemarketingvacatures.com W: www.onlinemarketingvacatures.com T: 050-3050 215 E: info@onlinemarketingvacatures.com De online marketing gespecialiseerde vacaturesite mét resultaat Wilt u in contact komen met online marketing specialisten?

Nadere informatie

SPECIALIST IN TECHNISCHE DIENSTVERLENING VINCO ENGINEERING

SPECIALIST IN TECHNISCHE DIENSTVERLENING VINCO ENGINEERING SPECIALIST IN TECHNISCHE DIENSTVERLENING MENSEN MAKEN HET VERSCHIL Als ze op de juiste plek zitten. In het juiste team. Als zij hun talent kunnen omzetten in toegevoegde waarde. Wij adviseren, ondersteunen

Nadere informatie

StepStone. Onze producten en tarieven

StepStone. Onze producten en tarieven StepStone Onze producten en tarieven Vacatures Onderstaande services zijn standaard inbegrepen in de tarieven van de vacatures: KWALITATIEVE KANDIDATEN MEER DAN 45 PARTNERS Uw vacature wordt gratis gepubliceerd

Nadere informatie

Together is better Talent.Samenwerking.Ontwikkeling.Toewijding.

Together is better Talent.Samenwerking.Ontwikkeling.Toewijding. Together is better Together is better Talent.Samenwerking.Ontwikkeling.Toewijding. The way we work In een tijd waarin de arbeidsmarkt krap is en de vraag naar talent steeds groter wordt werkt het maar

Nadere informatie

Referral recruitment

Referral recruitment whitepaper Referral recruitment Werven van nieuw talent via uw medewerkers: de 10 succesfactoren Versie 2.0: februari 2012 Auteur: Ben Verhagen Goals Arbeidsmarketing BV K l o o s t e r s t r a a t 1 0

Nadere informatie

Wie werkt er aan employer branding bij zijn of haar bedrijf?

Wie werkt er aan employer branding bij zijn of haar bedrijf? Themabijeenkomst Gezond Beleid Employee branding en HRM 10 september 2015 Vraag Wie werkt er aan employer branding bij zijn of haar bedrijf? 1 Employer branding Een authentieke en onderscheidende voorkeurspositie

Nadere informatie

private label recruitment

private label recruitment private label recruitment Uw eigen recruitment afdeling voor 1 vacature of uw volledige wervingsproces. Investeer uw wervingsbudget in uw eigen organisatie! Innovatie maakt succesvolle organisaties nóg

Nadere informatie

StepStone. Onze producten en tarieven

StepStone. Onze producten en tarieven StepStone Onze producten en tarieven Vacatures Onderstaande services zijn standaard inbegrepen in de tarieven van de vacatures: KWALITATIEVE KANDIDATEN MEER DAN 45 PARTNERS Uw vacature wordt gratis gepubliceerd

Nadere informatie

Welkom bij de training

Welkom bij de training Welkom bij de training Video recruitment Powered by Introductie Waarom video? Mensen blijven 2,6 x langer hangen bij een video dan bij tekst (Bewegend) beeld zegt meer dan 1000 woorden Het menselijk brein

Nadere informatie

PINK ELEPHANT De volgende stap in recruitment We believe that People and IT are the strategic assets of tomorrow s leading companies Welke weg hebben we bewandeld? Recruitment tool Webinar LinkedIn Collega

Nadere informatie

Employer branding. Welk (eigen) verhaal om talent aan te trekken en te binden?

Employer branding. Welk (eigen) verhaal om talent aan te trekken en te binden? Employer branding Welk (eigen) verhaal om talent aan te trekken en te binden? Exploratie & inspiratie Wat? Afbakening- Brand/Branding-storyaanpak/wondermiddelen Waarom? Belangrijker Trend? moderne Employer

Nadere informatie

Sofie De Grauwe. HR Consultant. Werving & Selectie. Assessment & Development Centers. Employer Branding & Social Media

Sofie De Grauwe. HR Consultant. Werving & Selectie. Assessment & Development Centers. Employer Branding & Social Media Grow Talents Sofie De Grauwe HR Consultant Werving & Selectie Assessment & Development Centers Employer Branding & Social Media Inge Van Der Meulen HR Business Unit Manager Werving & selectie Assessment,

Nadere informatie

W: www.techniekvacatures.net T: 050 3050 215. E: info@techniekvacatures.net

W: www.techniekvacatures.net T: 050 3050 215. E: info@techniekvacatures.net W: www.techniekvacatures.net T: 050 3050 215 E: info@techniekvacatures.net Waarom techniekvacatures.net? Dè techniek vacaturesite mét resultaat Wilt u in contact komen met engineers en technisch specialisten?

Nadere informatie

Bereik de ideale kandidaat!

Bereik de ideale kandidaat! Bereik de ideale kandidaat! Even voorstellen... Richard Pérez van Hijum Consultant Recruitment Marketing Richard@vonq.com 06-5454374 9 jaar recruitment ervaring 5 jaar online marketing ervaring 2 jaar

Nadere informatie

CONSULTANT BIJ TOP OF MINDS #VACATURE

CONSULTANT BIJ TOP OF MINDS #VACATURE #VACATURE BIJ TOP OF MINDS CONSULTANT Top of Minds is een bedrijf van de nieuwe wereld. Met data en digitale media vinden we snel en efficiënt onze weg naar high potentials. Onze consultants traceren talent

Nadere informatie

DE RECRUITMENT ENGINEER VOOR DE MAAKINDUSTRIE

DE RECRUITMENT ENGINEER VOOR DE MAAKINDUSTRIE DE RECRUITMENT ENGINEER VOOR DE MAAKINDUSTRIE MISSIE Als Recruitment Engineer hebben wij de missie de maak- en procesindustrie in Zuid- Nederland en Vlaanderen te voorzien in goed technisch talent op het

Nadere informatie

Trends & Ontwikkelingen in RPO & Recruitment

Trends & Ontwikkelingen in RPO & Recruitment Trends & Ontwikkelingen in RPO & Recruitment voor Recruiters United June 30th, 2015 De agenda Introductie Beeld van de markt en de spelers RPO Services in Nederland. Wat drijft de klant en wat wil de supplier?

Nadere informatie

Franchisegever. Search & Selection - www.searchselection.com - is sinds ruim 30 jaar duurzaam en met succes in HR consultancy werkzaam

Franchisegever. Search & Selection - www.searchselection.com - is sinds ruim 30 jaar duurzaam en met succes in HR consultancy werkzaam Franchisegever SEARCH & SELECTION DE FRANCHISEGEVER... 1 WAARDEN DIE SEARCH & SELECTION TYPEREN... 1 ETHIEK - EEN HEEL BIJZONDERE WAARDE... 2 SEARCH & SELECTION HISTORIEK... 2 MISSIE I VOOR DE KLANTEN

Nadere informatie

Onboarding: superbelangrijk! Nele Ronsmans

Onboarding: superbelangrijk! Nele Ronsmans Onboarding: superbelangrijk! Nele Ronsmans 0494 66 94 60 Waarom onboarding? Mensen vinden Stelt u de veelbesproken arbeidskrapte ook vast voor functies binnen uw organisatie/bedrijf? Bron: Acerta Panelbevraging

Nadere informatie

BUSINESS DEVELOPMENT MANAGER TALENT ACQUISITION & DEVELOPMENT

BUSINESS DEVELOPMENT MANAGER TALENT ACQUISITION & DEVELOPMENT #VACATURE BUSINESS DEVELOPMENT HR BUSINESS DEVELOPMENT MANAGER TALENT ACQUISITION & DEVELOPMENT Een continu veranderende wereld vraagt om vernieuwing. Dat vereist actie en een frisse blik. De jonge talenten

Nadere informatie

Meten is weten!? De stem van sollicitanten en medewerkers.

Meten is weten!? De stem van sollicitanten en medewerkers. Meten is weten!? De stem van sollicitanten en medewerkers. November 2017 Job Mensink Mitchell van Koert Richard Jonkhof Enrico Heidelberg Doorsight Achmea Endouble Absolute Recruiter, Riot Games, Suitsupply

Nadere informatie

Media Pack. Over ons. Gemiddelde statistieken. Waarom kiezen voor IT Job Board? Referenties

Media Pack. Over ons. Gemiddelde statistieken. Waarom kiezen voor IT Job Board? Referenties Media Pack Over ons IT Job Board werd in 2002 opgericht in Engeland en is uitgegroeid tot een van de toonaangevende specialisten in de werving en selectie van IT-personeel in Europa. Met gemiddeld rond

Nadere informatie

Introductie

Introductie Trainingen Agile Introductie De Agile trainingen van The Agile Coach Company zijn praktisch en helpen organisaties direct zelfstandig aan de slag te gaan. Van basisvaardigheden tot verdieping op specifieke

Nadere informatie

Inheritance is what is handed down to us, Legacy is what we choose to pass on

Inheritance is what is handed down to us, Legacy is what we choose to pass on Inheritance is what is handed down to us, Legacy is what we choose to pass on Legacy Consultancy Rietvelderf 26 3822 ET AMERSFOORT 06-42587600 www.legacyconsultancy.nl info@legacyconsultancy.nl Over ons

Nadere informatie

Employer Branding. Peter Smit oktober 2018

Employer Branding. Peter Smit oktober 2018 Peter Smit oktober 2018 Waarom voorkeur voor bepaalde werkgever? Betaalt goed Beste arbeidsvoorwaarden Aantrekkelijkheid (sector) Toekomstbeeld Cultuur Sfeer Bekendheid Beeldvorming Imago 2 Image / beeld?

Nadere informatie

Met inbound recruitment win je de war for talent. Arbeidmarktcommunicatie anno nu

Met inbound recruitment win je de war for talent. Arbeidmarktcommunicatie anno nu Met inbound recruitment win je de war for talent Arbeidmarktcommunicatie anno nu Het veranderen van baan is voor de meeste mensen een zeer ingrijpende gebeurtenis In veel sectoren werkt alleen een vacature

Nadere informatie

HR MEET MAAR MONDJESMAAT

HR MEET MAAR MONDJESMAAT CHRO categorie HR MEET MAAR MONDJESMAAT HR blijft achter als het gaat om kennis over HR-technologie. En erger: er wordt slechts mondjesmaat gemeten wat überhaupt het effect van digitalisering van HR is.

Nadere informatie

THE POWER OF BEING UNDERSTOOD

THE POWER OF BEING UNDERSTOOD THE POWER OF BEING UNDERSTOOD AUDIT TAX CONSULTING Persoonlijk Presenteren met Impact Wim Haan Interim & Improvement Services Een bijzondere band met dit thema! Een andere kennismaking Een andere kennismaking

Nadere informatie

over ons PHOCUS, is al decennialang actief op het gebied van HR & salaris.

over ons PHOCUS, is al decennialang actief op het gebied van HR & salaris. PROCESOPTIMALISATIE SPECIALISTEN MET EEN 360º VISIE KENNIS, KUNDE & KWALITEIT over ons PHOCUS, is al decennialang actief op het gebied van HR & salaris. PHOCUS helpt je, door middel van doordacht opgezette

Nadere informatie

MANAGING DIRECTOR GENERAL MANAGEMENT #VACATURE

MANAGING DIRECTOR GENERAL MANAGEMENT #VACATURE #VACATURE GENERAL MANAGEMENT MANAGING DIRECTOR De energietransitie is hot in binnen- en buitenland. In Nederland zal het energieverbruik van 7 miljoen woningen aangepast moeten worden. Veel woningeigenaren

Nadere informatie

Profiel. Teamleider Zorg en Wonen. 23 april 2015. Opdrachtgever InteraktContour

Profiel. Teamleider Zorg en Wonen. 23 april 2015. Opdrachtgever InteraktContour Profiel Teamleider Zorg en Wonen 23 april 2015 Opdrachtgever InteraktContour Voor meer informatie over de functie Marcel ten Berge, adviseur Leeuwendaal Telefoon (070) 414 27 00 06-2900 47 45 Voor sollicitatie

Nadere informatie

Het effect van Social Media op de doorlooptijd van vacatures. Lead Benefits December 2015

Het effect van Social Media op de doorlooptijd van vacatures. Lead Benefits December 2015 Het effect van Social Media op de doorlooptijd van vacatures Lead Benefits December 2015 1 Inleiding U kent het vast wel: vacatures die maandenlang open blijven staan zonder dat u een geschikte kandidaat

Nadere informatie

Profiling Elevate Consulting Group

Profiling Elevate Consulting Group Profiling Elevate Consulting Group Elevate Consulting Group Profiling Profiles Screening Elevate Consulting Group Stationsplein NO 422 1117 CL SCHIPHOL phone: 020-7951820 Fax: 020-7951829 Website: www.elevate-consulting.com

Nadere informatie

GLOBAL TALENT SOLUTIONS HEALTHCARE PHARMACEUTICALS & MEDICAL DEVICES

GLOBAL TALENT SOLUTIONS HEALTHCARE PHARMACEUTICALS & MEDICAL DEVICES GLOBAL TALENT SOLUTIONS HEALTHCARE PHARMACEUTICALS & MEDICAL DEVICES HUDSON RECRUITMENT & TALENT MANAGEMENT DE BESTE PROFESSIONALS VOOR SALES, MARKETING, HR EN GENERAL MANAGEMENT Ze zijn schaars: professionals

Nadere informatie

1e principe: TALENT. 5 kernvragen

1e principe: TALENT. 5 kernvragen 1e principe: TALENT 5 kernvragen 1.1 Wat is voor de organisatie leidend om medewerkers getalenteerd te noemen? Bovengemiddelde prestatie over een periode van een aantal ( ) jaren. Het potentieel om tot

Nadere informatie

R E N É H E R R E M A N S - C R E D E N T I A L S. Employer Branding en Merkrelaties fundament van duurzame business

R E N É H E R R E M A N S - C R E D E N T I A L S. Employer Branding en Merkrelaties fundament van duurzame business R E N É H E R R E M A N S - C R E D E N T I A L S Employer Branding en Merkrelaties fundament van duurzame business Merkrelaties: Brandstof voor moderne organisaties Niet de individuen maar hun relaties

Nadere informatie

Ordina ICT Talent Development. Zijn uw ICT medewerkers klaar voor de toekomst?

Ordina ICT Talent Development. Zijn uw ICT medewerkers klaar voor de toekomst? Ordina ICT Talent Development Zijn uw ICT medewerkers klaar voor de toekomst? Waarom het thema ICT Talent Development? 2 Onze klanten hebben een structurele behoefte aan gekwalificeerde ICT professionals

Nadere informatie

De Candidate Experience in Nederland

De Candidate Experience in Nederland De Candidate Experience in Nederland Enquête door Textkernel, Maart-Juni 2015 In de laatste jaren is de Candidate Experience een belangrijk thema geworden in het proces van recruitment en talentacquisitie.

Nadere informatie

BOUWEN AAN EEN STERK WERKGEVERSMERK. Wenda Bolink & Robine de Graaf

BOUWEN AAN EEN STERK WERKGEVERSMERK. Wenda Bolink & Robine de Graaf 1 BOUWEN AAN EEN STERK WERKGEVERSMERK Wenda Bolink & Robine de Graaf 2 Wie zijn wij? Robine de Graaf Dura Vermeer Wenda Bolink PROOF 3 Waar gaan we het vandaag over hebben? 1 2 3 Inleiding alignment De

Nadere informatie

Op zoek naar de juiste professional? Smart Recruitment

Op zoek naar de juiste professional? Smart Recruitment Op zoek naar de juiste professional? Smart Recruitment hebbes! Herkenbaar? Het moment dat u met absolute zekerheid weet dat u de juiste kandidaat voor uw bedrijf heeft gevonden? Of dat u gewoon weet dit

Nadere informatie

Voor Employer Branding en Talent Recruitment

Voor Employer Branding en Talent Recruitment Deelnamemogelijkheden 2016 Voor Employer Branding en Talent Recruitment in Life Sciences, Chemie, Food & Farma BCF CAREEREVENT The Career Event for Bio, Chemistry, Food & Pharma BCF CAREERGUIDE The Career

Nadere informatie

MrWork Social Media Recruitment Onderzoek

MrWork Social Media Recruitment Onderzoek MrWork Social Media Recruitment Onderzoek 2016 SOCIAL MEDIA RECRUITMENT Van de respondenten is 29% man en 71% vrouw. Hun functies zijn... Het MrWork Social Media Recruitment onderzoek is een jaarlijks

Nadere informatie

StepStone in cijfers Oktober 2016

StepStone in cijfers Oktober 2016 StepStone in cijfers Oktober 2016 Finding great people for great jobs StepStone in cijfers Enkele cijfers Bezochte pagina s 1.111.890 Aantal bezoeken 456.173 Unieke bezoekers 326.412 Aantal vacatures 1092

Nadere informatie

maakt er werk van Europe s Leader in Online Career Services and Recruitment Solutions 2009, StepStone

maakt er werk van Europe s Leader in Online Career Services and Recruitment Solutions 2009, StepStone maakt er werk van 2009, StepStone StepStone maakt er werk van Laten we ons even voorstellen In 1996 ontstond StepStone in Noorwegen met de missie: het vervullen van de online rekruteringswensen van werkgevers.

Nadere informatie

Employer Brand Maturity Grid 2011-2012 Een vergelijking van NL, Zweden en België

Employer Brand Maturity Grid 2011-2012 Een vergelijking van NL, Zweden en België Welkom #TOP100 Employer Brand Maturity Grid 2011-2012 Een vergelijking van NL, Zweden en België oktober 2012 Amsterdam Job Mensink Bjorn Veenstra Internationale Benchmark (SE, BE, NL) Internationaal onderzoek

Nadere informatie

werk voor elke ICT-er Een uniek concept dat werkt!

werk voor elke ICT-er Een uniek concept dat werkt! Een uniek concept dat werkt! Nieuw passend werk realiseren voor ICT professionals met een afstand tot de arbeidsmarkt in een ondernemende omgeving Het ontwikkelen van ICT-professionals die: Zelfbewust

Nadere informatie

Doorsight HR Analytics Why people join, stay or leave your organization

Doorsight HR Analytics Why people join, stay or leave your organization doorsight Doorsight HR Analytics Why people join, stay or leave your organization Meet wat u waard bent als werkgever... Weet u wat u waard bent? Veel organisaties hebben onvoldoende grip op de kpi s en

Nadere informatie

Voorjaar 2016. Al 10 jaar welkom. Trainingen arbeidsmarktcommunicatie, recruitment en mobiliteit

Voorjaar 2016. Al 10 jaar welkom. Trainingen arbeidsmarktcommunicatie, recruitment en mobiliteit Voorjaar 2016 Al 10 jaar welkom Trainingen arbeidsmarktcommunicatie, recruitment en mobiliteit INHOUD DATUM P. Al 10 jaar welkom 3 Arbeidsmarktcommunicatie Bootcamp Arbeidsmarktcommunicatie 4+5 februari

Nadere informatie

Functieprofiel. Positie Stagiair Directiesecretaresse. Organisatie Quaestus Executive Leadership

Functieprofiel. Positie Stagiair Directiesecretaresse. Organisatie Quaestus Executive Leadership Functieprofiel Organisatie Quaestus Executive Leadership Datum 7 July 2017 De organisatie Quaestus is gespecialiseerd in Executive Leadership en heeft een breed aanbod van diensten in Executive Search,

Nadere informatie

Event menu Minigids event app

Event menu Minigids event app Event menu Minigids event app Hoe en waarom een mobiele evenementen app? Introductie De evenementenbranche verandert. Een evenement is niet langer een ad hoc activiteit. Het is een belangrijk onderdeel

Nadere informatie

SEARCH & SELECTION. Met onze brede ervaring in tal van sectoren, bij het zoeken, evalueren en ontwikkelen

SEARCH & SELECTION. Met onze brede ervaring in tal van sectoren, bij het zoeken, evalueren en ontwikkelen SEARCH & SELECTION Search & Selection ondersteunt werkgevers Met onze brede ervaring in tal van sectoren, bij het zoeken, evalueren en ontwikkelen voor verschillende functies en op meerdere van personeel

Nadere informatie

Whitepaper: De toegevoegde waarde van een gespecialiseerd bureau

Whitepaper: De toegevoegde waarde van een gespecialiseerd bureau gespecialiseerd bureau De snel aantrekkende arbeidsmarkt is duidelijk voelbaar in de dagelijkse praktijk van werving en selectie. Belangrijkste trend in de recruitment voor communicatie en marketingprojecten

Nadere informatie

Targetpropositie of One Size Fits All? Ervaringen met het aanscherpen van werkgeversmerken @jobmensink employer brand insights september 2014

Targetpropositie of One Size Fits All? Ervaringen met het aanscherpen van werkgeversmerken @jobmensink employer brand insights september 2014 Targetpropositie of One Size Fits All? Ervaringen met het aanscherpen van werkgeversmerken @jobmensink employer brand insights september 2014 1 job mensink Employer Brand & Value Proposition Projects Global

Nadere informatie

Uitzenden, Werving & Selectie en Payroll. accord.nl

Uitzenden, Werving & Selectie en Payroll. accord.nl Uitzenden, Werving & Selectie en Payroll accord.nl Accord HR-dienstverlening in elke branche Flexibele arbeidsoplossingen voor het midden- en kleinbedrijf: met dat idee is Accord opgericht. Op 1 mei 1987,

Nadere informatie

Kortom, van visie naar werkelijkheid!

Kortom, van visie naar werkelijkheid! Wie zijn wij Scopeworks is een internationaal bureau wat zich richt op executive search, interim management en consulting. Ons kantoor is gevestigd in Nederland en vanuit hier worden onze diensten wereldwijd

Nadere informatie

Een multidisciplinaireaanpak

Een multidisciplinaireaanpak Succesvol werven lijkt onmogelijk Een multidisciplinaireaanpak Vraag 1 Hoe groot is de beroepsbevolking? A. 7,3 miljoen personen B. 10,4 miljoen personen Bron: Cijfers CBS Vraag 2 Hoe groot is de banengroei

Nadere informatie

WHERE SUCCESS MEETS QUALITY

WHERE SUCCESS MEETS QUALITY WHERE SUCCESS MEETS QUALITY EXECUTIVE SEARCH INTERIM SOLUTIONS WIJ ZIJN PPM Select is een bureau gespecialiseerd in Executive Search, Interim Solutions en complexe management en engineering functies voor

Nadere informatie

Noort Organisatie Ontwikkeling

Noort Organisatie Ontwikkeling Ontwikkelt Groei & Efficiency Wie wij zijn: is een adviesdienst die actief is in de bloemenen plantensector. De sector is dynamisch en de ontwikkelingen gaan steeds sneller, mede door de opkomst van internet

Nadere informatie

LEAD CONSULTANT TECH TEAM

LEAD CONSULTANT TECH TEAM #VACATURE LEAD CONSULTANT TECH TEAM Top of Minds is het executive search kantoor van de nieuwe wereld. Het merk is synoniem aan vernieuwing, verandering en verbetering. De omvangrijke klantenportefeuille

Nadere informatie

Benut het volledig potentieel van je mensen en organisatie!

Benut het volledig potentieel van je mensen en organisatie! Benut het volledig potentieel van je mensen en organisatie! Vergroten van (persoonlijk) leiderschap met de Management Drives app Welke drijfveren zijn aan zet in Workforce Management? 1e ronde parallelsessie:

Nadere informatie

Capaciteitentesten: de voordelen tijdens selectie. TestGroup Consulting

Capaciteitentesten: de voordelen tijdens selectie. TestGroup Consulting Capaciteitentesten: de voordelen tijdens selectie TestGroup Consulting Maart 2010 Management samenvatting Met de opkomst van nieuwe technologie en goedkopere instrumenten zijn bedrijven steeds meer gaan

Nadere informatie

Position leadership development consultant

Position leadership development consultant Position leadership development consultant Q uæstus E XECUTIVE L EADERSHIP Consult Search Develop DE ORGANISATIE Quaestus is gespecialiseerd in Executive Leadership en heeft een breed aanbod van diensten

Nadere informatie

Verhoog het engagement en de tevredenheid bij uw medewerkers. 25 April 2017 Bijblijfsessie VDAB

Verhoog het engagement en de tevredenheid bij uw medewerkers. 25 April 2017 Bijblijfsessie VDAB Verhoog het engagement en de tevredenheid bij uw medewerkers 25 April 2017 Bijblijfsessie VDAB Social Profit binnen SD Worx (België) WN WG SOCIAL PROFIT 173.556/mnd 3.985/mnd Zorg- en Welzijnssector 150.592

Nadere informatie

Candidate experience in de tijd van. 2 November 2017, Employer Branding Summit

Candidate experience in de tijd van. 2 November 2017, Employer Branding Summit Candidate experience in de tijd van & 2 November 2017, Employer Branding Summit Brenda Reenders Sr. Employer Branding Specialist Petra de Bruijn Sr. Corporate Recruiter Wij zijn Eneco Groep Missie: duurzame

Nadere informatie

Introductie

Introductie Trainingen Agile Introductie De Agile trainingen van The Agile Coach Company zijn praktisch en helpen organisaties direct zelfstandig aan de slag te gaan. Van basisvaardigheden tot verdieping op specifieke

Nadere informatie

Employer brand? The image of your organization as a great place to work in the mind of current employees and key stakeholders in the external market (active and passive candidates, clients, customers and

Nadere informatie

StepStone in cijfers Juni 2015

StepStone in cijfers Juni 2015 StepStone in cijfers Juni 2015 Finding great people for great jobs StepStone in cijfers Enkele cijfers Bezochte pagina s 1.120.283 Aantal bezoeken 425.093 Unieke bezoekers 304.291 Aantal vacatures 1172

Nadere informatie

Welkom bij Brand instinct! In dit merkpaspoort leggen we uit wie wij zijn, wat we beloven, waarom wij doen wat we doen en waar wij voor staan.

Welkom bij Brand instinct! In dit merkpaspoort leggen we uit wie wij zijn, wat we beloven, waarom wij doen wat we doen en waar wij voor staan. merkpaspoort Welkom bij Brand instinct! In dit merkpaspoort leggen we uit wie wij zijn, wat we beloven, waarom wij doen wat we doen en waar wij voor staan. Dit paspoort is voor iedereen die op een of andere

Nadere informatie

employer branding en lokale besturen: hoe matchen?

employer branding en lokale besturen: hoe matchen? employer branding en lokale besturen: hoe matchen? 1 2 3 4 5 huidige arbeidsmarkt: retoriek werkgeversmerk: wat is dit? wat willen die talenten nu? wat kan ik doen? vraag & antwoord 2 de huidige arbeidsmarkt.

Nadere informatie

Leading Professional Recruitment in the Technology Industry

Leading Professional Recruitment in the Technology Industry Leading Professional Recruitment in the Technology Industry People Linking Performance Strategy Wie is Top Job TOP JOB is een Belgisch, internationaal wervings-en selectiekantoor gespecialiseerd in het

Nadere informatie

Advies. Advies over en ondersteuning bij het (initieel) inrichten/optimaliseren van de structuur van de(it Service Management)organisatie

Advies. Advies over en ondersteuning bij het (initieel) inrichten/optimaliseren van de structuur van de(it Service Management)organisatie DIENST Advies over en ondersteuning bij het (initieel) inrichten/optimaliseren van de structuur van de(it Service Management)organisatie Advies over en ondersteuning bij het initieel inrichten/optimaliseren

Nadere informatie

Van vacature tot contract

Van vacature tot contract Van vacature tot contract War for talent Communicatie Rekruteren 2.0 Gericht automatiseren Tijdwinst op tijdrovers = communicatie en administratie Menselijke toets Ervaring van de kandidaat Realiteit:

Nadere informatie

PROGRAMMA WORKSHOP ZOEKEN EN VINDEN

PROGRAMMA WORKSHOP ZOEKEN EN VINDEN LANCERING ACTIEMAP BA[L]AN S WORKSHOP MYRIAM HEEREMANS PROJECTONTWIKKELAAR DUURZAAM PERSONEELSBELEID EN DIVERSITEIT - RESOC MECHELEN LUDO COOLS STAFMEDEWERKER PERSONEELSZAKEN PSYCHIATRISCH CENTRUM DUFFEL

Nadere informatie

Arbeidsmarktsituatie

Arbeidsmarktsituatie Informatiebrochure Arbeidsmarktsituatie De arbeidsmarkt kent een aantal bekende complexe vraagstukken, waaronder een oplopende werkloosheid, scholing en pensionering. Daarnaast heeft de arbeidsmarkt een

Nadere informatie

Uw ambitie - onze oplossing

Uw ambitie - onze oplossing Uw ambitie - onze oplossing Een gezonde organisatie is een organisatie die is voorbereid op de uitdagingen van nu en die van de toekomst. Iedereen moet langer doorwerken, het liefst in goede gezondheid

Nadere informatie

Functieprofiel. Positie Personal Assistant. Organisatie Quaestus Executive Leadership

Functieprofiel. Positie Personal Assistant. Organisatie Quaestus Executive Leadership Functieprofiel Organisatie Quaestus Executive Leadership Datum 19 May 2016 De organisatie Quaestus is gespecialiseerd in Executive Leadership en heeft een breed aanbod van diensten in Executive Search,

Nadere informatie

Highlights Workshopdag Online werven 29 juni 2010

Highlights Workshopdag Online werven 29 juni 2010 Highlights Workshopdag Online werven 29 juni 2010 A&O Provincies Programma Online werving, de stand van zaken Carmelcollege: Van traditioneel naar online werven De eigen werken bij -website Break-out ronde

Nadere informatie

Portfolio Manager Hosted Desktop

Portfolio Manager Hosted Desktop Portfolio Manager Hosted Desktop Over IS Group IS (internedservices) Group is de grootste onafhankelijke Nederlandse aanbieder van IT en Cloud solutions. Opgericht in 1996 en door fusies en overnames gegroeid

Nadere informatie

R E N É H E R R E M A N S - C R E D E N T I A L S. Merkrelaties fundament van duurzame business

R E N É H E R R E M A N S - C R E D E N T I A L S. Merkrelaties fundament van duurzame business R E N É H E R R E M A N S - C R E D E N T I A L S Merkrelaties fundament van duurzame business Merkrelaties: Brandstof voor moderne organisaties Niet de individuen maar hun relaties maken het verschil

Nadere informatie

Data Driven Organisation

Data Driven Organisation 2-daagse training Data Driven Organisation Van visie- naar actiegedreven strategie Initiatief en organisatie In samenwerking met datadriven.heliview.nl Wat leert u in deze training? U doet inspiratie op

Nadere informatie

Uw nieuwe manager marketing & communicatie?

Uw nieuwe manager marketing & communicatie? Uw nieuwe manager marketing & communicatie? Ik ben nieuwsgierig & altijd op zoek naar nieuwe uitdagingen. Om enthousiaste klanten te krijgen en te houden, heb je enerzijds betrokken medewerkers nodig en

Nadere informatie

HET VERSCHIL MAKEN OP DE ARBEIDSMARKT. Lees meer!

HET VERSCHIL MAKEN OP DE ARBEIDSMARKT. Lees meer! BIJTEN ZE? HET VERSCHIL MAKEN OP DE ARBEIDSMARKT Lees meer! Kon je je geluk niet op in 2013, toen er slechts 91.000 openstaande vacatures waren, inmiddels is het peentjes zweten voor de professionals in

Nadere informatie

Jobmobiliteit op historisch dieptepunt, belang van jobretentie stijgt

Jobmobiliteit op historisch dieptepunt, belang van jobretentie stijgt PERSBERICHT Jobmobiliteit op historisch dieptepunt, belang van jobretentie stijgt Bijna 1 op 4 wil niet veranderen van job Brussel, 20 juni - De jobmobiliteit op de Belgische arbeidsmarkt is gedaald, tot

Nadere informatie

Eén loket voor al uw arbeidsmarkt communicatie

Eén loket voor al uw arbeidsmarkt communicatie Eén loket voor al uw arbeidsmarkt communicatie Ambitie De juiste media inschakelen om een kandidaat voor uw vacature te vinden is een lastige en tijdrovende klus. Ambitie kan u hierin volledig ontzorgen.

Nadere informatie

Whitepaper. Empowering Recruitment

Whitepaper.   Empowering Recruitment De krappere arbeidsmarkt maakt het steeds lastiger om toptalenten aan uw organisatie te binden. Een sterke Employer Value Proposition (EVP) zorgt ervoor dat u talenten langer kan binden, boeien en tevens

Nadere informatie

TABLE OF CONTENT. Het potentieel aan talent van de medewerkers.

TABLE OF CONTENT. Het potentieel aan talent van de medewerkers. ONLINE METHODE INTRODUCTION Online Profilizer Method (OPM) Organisaties ontlenen hun bestaansrecht met name aan het benutten van de talenten van de medewerkers. Maar worden alle talenten goed benut en

Nadere informatie

smartops people analytics

smartops people analytics smartops people analytics Introductie De organisatie zoals we die kennen is aan het veranderen. Technologische ontwikkelingen en nieuwe mogelijkheden zorgen dat onze manier van werken verandert. Waar veel

Nadere informatie

Uitnodiging #AMC, werken- bij websites, video s, Layar; Relevante Tips & Meer Sessie

Uitnodiging #AMC, werken- bij websites, video s, Layar; Relevante Tips & Meer Sessie Uitnodiging #AMC, werken- bij websites, video s, Layar; Relevante Tips & Meer Sessie Doelgroep: ArbeidsmarktcommunicaFe professionals, HR- professionals verantwoordelijk voor W&S, (MarkeFng)communicaFeprofessionals

Nadere informatie

Leeftijd en Loopbaan. 14 november 2011. Annemie Salu HR Kenniscentrum SD Worx

Leeftijd en Loopbaan. 14 november 2011. Annemie Salu HR Kenniscentrum SD Worx Leeftijd en Loopbaan 14 november 2011 Annemie Salu HR Kenniscentrum SD Worx De noeste werker, ook op leeftijd? De noeste werker, ook op leeftijd? 65% van de West-Vlamingen zegt weinig jobwissels te hebben

Nadere informatie

StepStone in cijfers Augustus 2014

StepStone in cijfers Augustus 2014 StepStone in cijfers Augustus 2014 StepStone feiten & cijfers Enkele cijfers Bezochte pagina s 961,662 Aantal bezoeken 342,486 Unieke bezoekers 236,063 Aantal vacatures 957 Afgelopen maand in een notendop

Nadere informatie

StepStone in cijfers Maart 2015

StepStone in cijfers Maart 2015 StepStone in cijfers Maart 2015 Finding great people for great jobs StepStone in cijfers Enkele cijfers Bezochte pagina s 1.294.915 Aantal bezoeken 469.907 Unieke bezoekers 324.103 Aantal vacatures 1.040

Nadere informatie

SoHuman PROFIT/NON-PROFIT PARTICULIEREN SCHOLIEREN [INZICHT IN GEDRAG EN COMMUNICATIE]

SoHuman PROFIT/NON-PROFIT PARTICULIEREN SCHOLIEREN [INZICHT IN GEDRAG EN COMMUNICATIE] SoHuman PROFIT/NON-PROFIT PARTICULIEREN SCHOLIEREN [INZICHT IN GEDRAG EN COMMUNICATIE] Waarvoor kiezen klanten voor SoHuman? SoHuman helpt mensen, teams en organisaties met hun persoonlijke en professionele

Nadere informatie

TOP 100 REPORT 2011. Copyright 2011 Employer Brand Insights. All rights reserved.!

TOP 100 REPORT 2011. Copyright 2011 Employer Brand Insights. All rights reserved.! TOP 100 REPORT 2011 Samenvatting 2011" The secret of success of Master Employer Brand practices (1) De Toppers in ons model komen voor 78% overeen met Favoriete Werkgevers 2011 Wat zijn de grootste verschillen

Nadere informatie

HR strategie in het Jeroen Bosch ziekenhuis 2 december 2014

HR strategie in het Jeroen Bosch ziekenhuis 2 december 2014 HR strategie in het Jeroen Bosch ziekenhuis 2 december 2014 JBZ: 100,000 m2 op gebouwd naar menselijke maat met verschillende gebouwen gekoppeld door een boulevard. Veel groen, glas en ontspanning: healing

Nadere informatie

managing people meeting aspirations Natuurlijke groei

managing people meeting aspirations Natuurlijke groei managing people meeting aspirations Natuurlijke groei geloof Wij hebben een gemeenschappelijke visie pagina - managing people, meeting aspirations Vandaag verhoogt CPM de prestaties op elk niveau van uw

Nadere informatie

"HR van Vandaag naar Morgen. Ernst Roemer Senior Adviseur FWG Peter Andriessen Onderzoeker R&D FWG Bas van Leeuwen Programmamanager Driessen HRM

HR van Vandaag naar Morgen. Ernst Roemer Senior Adviseur FWG Peter Andriessen Onderzoeker R&D FWG Bas van Leeuwen Programmamanager Driessen HRM "HR van Vandaag naar Morgen Ernst Roemer Senior Adviseur FWG Peter Andriessen Onderzoeker R&D FWG Bas van Leeuwen Programmamanager Driessen HRM Programma Hoofdthema s van de HR manager De verbinding tussen

Nadere informatie