Wilhelminaplein 5, 4782 AB Moerdijk

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Wilhelminaplein 5, 4782 AB Moerdijk"

Transcriptie

1 Wilhelminaplein 5, 4782 AB Moerdijk Vraagprijs ,- k.k. Q Makelaars Breda Markendaalseweg KC, BREDA Tel: breda@qmakelaars.nl Website:

2 Omschrijving Wilhelminaplein 5, 4782 AB Moerdijk Karakteristieke, geheel gerenoveerde vrijstaande woning met schuur. Op de begane grond heeft men de beschikking over een ruime woonkamer en woonkeuken. Op de verdieping bevinden zich de slaapkamer en badkamer. De ruime tuin en vrije ligging geven een gevoel van ruimte en rust. Het oorspronkelijke bouwjaar van de woning betreft ca. 1760, de woning kent dan ook een rijke geschiedenis en heeft o.a. dienst gedaan als slagerij, kruidenierswinkel en dubbele bewoning. De huidige eigenaren hebben de woning in de afgelopen jaren geheel gerestaureerd en gerenoveerd echter met behoud van karakteristieke details en door gebruik te maken van authentieke elementen en bouwmaterialen. Dit is onder andere terug te zien bij de inrichting van de badkamer, de balkenstructuur in de kap, de handgemaakte paneeldeuren, monumentenglas, houtkachels en gevelstenen en voegwerk. Nieuwsgierig geworden? We leiden u graag vrijblijvend rond! Het dorp Moerdijk is centraal gelegen nabij de A16 en A17 en beschikt daarmee over een goede verbinding met Breda, Roosendaal, Antwerpen en Rotterdam. Het dorp beschikt over o.a. sportverenigingen, een basisschool en gemeenschapshuis "De Ankerkuil", een eigen haven en het strandje "De Appelzak". Zevenbergen ligt zeer nabij met diverse voorzieningen als middelbaar onderwijs, winkelcentra en openbaar vervoer. De indeling is als volgt: Begane grond: Entree in ruime hal met schouw. Afgesloten trapopgang naar de eerste verdieping. Op de plaats van de vroegere bedsteden bevinden zich de meterkast en bergkast met unit t.b.v. de vloerverwarming en close-in boiler voor de keuken. De hal beschikt over 17e eeuwse houten vloerdelen en gietijzeren radiatoren. Toiletruimte, deels betegeld en voorzien van staand closet en wastafel. Op de vloer zijn de originele oude vloertegels hergebruikt. Toegang tot de kelder.

3 Ruime woonkeuken in uitbouw. De keuken is voorzien van origineel balkenplafond (daterend uit ca. 1900) en Belgisch hardstenen vloer. Het keukenblok in hoekopstelling is uitgevoerd in neutrale kleurstelling met natuurstenen blad en voorzien van diverse inbouwapparatuur: 4 pits gaskookplaat, afzuigkap, vaatwasser, oven en koelkast. Middels openslaande deuren is er toegang tot de achtertuin. Woonkamer met oude schouw en houtkachel (ca. 1800) en origineel balkenplafond. Tapijt als vloerafwerking (waaronder vloertegels), stucwerk op de wanden. Eerste verdieping: Ruime overloop waar een extra slaap- of werkkamer gecreëerd kan worden. Vanuit de overloop zijn de bergruimte en het dakterras toegankelijk. De cv-ketel (Remeha Tzerra, 2013) bevindt zich op de bergvliering boven de slaap- en badkamer. Slaapkamer gelegen aan de voorzijde, voorzien van vaste kasten. Voorzien van massief eiken vloerdelen en lambrisering/stucwerk als wandafwerking. Badkamer, deels betegeld en voorzien van vloerverwarming, met gietijzeren ligbad, douchecabine, dubbele wastafel en toilet. Schuur: Achter de woning bevindt zich een vrijstaande garage/schuur met ervoor een eigen parkeerplaats. De schuur beschikt over een bergzolder. Achter deze schuur is de bijkeuken aangebouwd, voorzien van nieuw keukenblok en aansluitpunt t.b.v. de wasapparatuur. Achter in de tuin bevindt zich een houten blokhut, eveneens voorzien van elektra, water en aansluiting op het riool. Tuin: De achtertuin is rondom voorzien van een drainage, beschikt over straatwerk en plantenborders en dient nog verder ingericht te worden.

4 ALGEMEEN: - Bouwjaar ca. 1760; - Voorzien van klimaatbeheersingssysteem (koud/warm) op de begane grond en in de slaapkamer; - Schoorstenen vernieuwd; - Geheel gestript en opnieuw opgebouwd, optimaal geïsoleerd (dubbel glas, dak, muren, vloeren). - De schuur en tuin dienen nog gerenoveerd/aangelegd te worden. - Voor de exacte afmetingen verwijzen wij u naar de bijgevoegde plattegronden. OPLEVERING: In overleg. MOERDIJKREGELING: Op deze woning is de Moerdijkregeling van toepassing. De Moerdijkregeling is één van de maatregelen om de leefbaarheid in het dorp Moerdijk te verbeteren. Het dorp Moerdijk blijft. Er wordt een keur aan investeringen in en rond het dorp gedaan om het dorp Moerdijk weer nieuwe glans te geven. Werkzaamheden in het dorp zijn in volle gang en de hernieuwde glans tekent zich af in enthousiasme en initiatieven. Kijk voor meer informatie over wonen in het dorp Moerdijk en de Moerdijkregeling op De Moerdijkregeling is een garantieregeling voor huizenbezitters in het dorp Moerdijk. Zij krijgen een verkoopgarantie van 95% van de waarde van hun huis. De Moerdijkregeling is bedoeld voor huidige én toekomstige huizenbezitters in het dorp Moerdijk. Zij kunnen te allen tijde hun huis verkopen aan de gemeente. Dat geeft financiële zekerheid en dat maakt de Moerdijkregeling vooral een 'blijfregeling'. Daarnaast is het door deze regeling extra aantrekkelijk om in het dorp een woning te kopen omdat ook nieuwe huiseigenaren gebruiken kunnen maken van de Moerdijkregeling. Toelichtingsclausule NEN2580: De Meetinstructie is gebaseerd op de NEN2580. De Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting. Alle informatie is niet meer dan een uitnodiging tot het doen van een bod, derhalve kunt u aan deze gegevens geen rechten ontlenen.

5 : : : : Kenmerken Object gegevens Soort woning Eengezinswoning Type woning Vrijstaande woning Bouwperiode Maten object Aantal kamers Aantal slaapkamers 2 kamers Inhoud woning 452 m 3 Perceel oppervlakte 310 m 2 Gebruiksoppervlakte woonfunctie 1 slaapkamer(s) 116 m 2 Details Ligging Verwarming Isolatie Warmwater Schuur / berging Kabel Buitenzonwering Aan rustige weg, in woonwijk, vrij uitzicht C.V.-Ketel Dakisolatie, Muurisolatie, Vloerisolatie, Dubbel glas C.V.-Ketel, Elektrische boiler eigendom Vrijstaand hout Nee Nee Tuin gegevens Tuin Achtertuin Tuin diepte (cm) Tuin breedte (cm) Hoofdtuin Achtertuin Positie Zuid Kwaliteit Aan te leggen

6 Locatie Adres gegevens Adres Wilhelminaplein 5 Postcode / plaats 4782 AB Moerdijk Provincie Noord-Brabant Locatiekaart

7 Foto's

8 Foto's

9 Foto's

10 Foto's

11 Foto's

12 Kadaster Kadastrale gegevens Adres Wilhelminaplein 5 Postcode / Plaats 4782 AB Moerdijk Gemeente KLUNDERT Sectie / Perceel D / 1637 Oppervlakte 310 m 2 Soort Volle eigendom

13

14

15 Q Makelaars Q Makelaars is een NVM Makelaarsorganisatie die bestaat uit gedreven, ambitieuze professionals met jarenlange ervaring in de verkoop en aankoop van particuliere woningen. De Q staat voor Quality, kwaliteit. Als geen ander erkennen wij het belang van een goede communicatie. Al onze makelaars zijn dan ook aangesloten bij de Nederlandse Vereniging van Makelaars, de NVM. Onze woningen staan prominent op Uw woning krijgt de aandacht die het verdient. Ook als er geen nieuws is, hoort u dat van ons. Niet voor niets moeten wij het hebben van mond-tot-mond reclame. Klanten krijgen bij ons de aandacht die ze verdienen. No cure, no pay Q Makelaars kent geen opstart- of intrekkingskosten. Als opdrachtgever mag u ieder moment kosteloos opzeggen. Wij willen alleen betaald worden als we dat doen wat u van ons verlangt. Geen kleine lettertjes, afspraak is afspraak. Dit zorgt ervoor dat wij altijd actief voor onze relaties bezig zijn. 24/7 Q Makelaars is 24 uur per dag bereikbaar via de vaste telefoonverbinding. Niet via een callcenter of via , maar rechtstreeks naar de NVM-makelaar of zijn of haar assistent. NVM Door ons lidmaatschap bij de NVM bent u er van verzekerd dat wij aan kwaliteitsborging doen. Onze NVM-makelaars beschikken altijd over up-to-date kennis, een groot netwerk, juridische achtervang en een beroeps- en bedrijfsaansprakelijkheidsverzekering. Q Makelaars heeft maar liefst 7 beëdigde NVM-Makelaars en 7 KRMT-Makelaars op de loonlijst staan! Actuele marktkennis Verslechterde marktomstandigheden vragen om een aangepaste methodiek om uw woning met succes te kunnen verkopen. Het beschikken over de meest actuele marktinformatie is hierbij van cruciaal belang. Q Makelaars beschikt over de grootste en meest actuele database met woningzoekenden in de regio, waardoor wij op consumentenniveau beschikken over gedetailleerde informatie. Hierdoor zijn wij niet alleen in staat om u accuraat te kunnen adviseren, maar ook om vraaggestuurd te kunnen makelen met als doel uw woning sneller te kunnen verkopen! Korte lijnen Per project maken we een projectteam, minimaal bestaande uit één NVMmakelaar en één assistent NVM-makelaar. Daarnaast wordt u per mail uitgebreid geïnformeerd over het aantal mensen dat via Funda uw huis heeft aangeklikt.

16 Woonwinkel, een nieuw concept! Sinds 2012 beschikken wij over een hypermoderne woonwinkel van 250m². Ons makelaarskantoor in Dordrecht is hierdoor niet alleen een plaats waar aspirant kopers, verkopers en/of (ver)huurders elkaar ontmoeten, ook kunnen consumenten hier terecht voor het inwinnen van diverse aanverwante informatie. Zo kunt u, naast bijvoorbeeld het kenbaar maken van uw woonwensen, aan de balies zelf via een touchscreen informatie opvragen over o.a. uw financiële mogelijkheden, verzekeringen, een bouwtechnische keuring, de notaris of over bemiddeling bij echtscheiding. Zelfs is het mogelijk om via een live videoverbinding direct in contact te komen met een hypotheekadviseur! Wij nodigen u dan ook graag uit een keer langs te komen op ons kantoor! Social media Meegaan in het digitale tijdperk. Social media is een onmisbare schakel wanneer het gaat om het bereiken van een zo breed mogelijke doelgroep. Om uw woning ook hier onder de aandacht te brengen wordt uw woning door Q makelaars, naast de websites, ook actief aangeboden op verschillende social media als Twitter, Facebook en Linked-in. Volg onze kantoren op: Twitter: Facebook: Youtube: Negen kantoren Q Makelaars heeft 9 kantoren met een eigentijdse uitstraling op allemaal A-1 locaties waar uw woning perfect gepresenteerd kan worden. Ons werkgebied omvat groot Rijnmond, West-Brabant, de Drechtsteden, de Hoekse Waard en Gouda e.o. Alle kantoren functioneren zelfstandig, maar er is een optimale, hoog geautomatiseerde synergie. Algemene informatie In onze koopakten wordt door de koper een waarborgsom of bankgarantie gesteld van 10% van de koopsom. Alle verstrekte informatie moet worden beschouwd als een uitnodiging tot het doen van een bod of om in onderhandeling te treden, derhalve kunnen aan deze gegevens geen rechten ontleend worden.

17 AANKOOPBEGELEIDING Q MAKELAARS Hoe werkt onze aankoopbegeleiding? Ons uitgangspunt is als volgt: u betaalt voor de prestatie die wij leveren, indien wij géén aankoop kunnen realiseren, dan bent u ons ook niets verschuldigd! Altijd : No Qure, No Pay! Wij hanteren een tarief van 1.950,-- inclusief BTW. Het kopen van een woning is geen alledaagse aangelegenheid. Dit vraagt dus om de deskundige begeleiding van een makelaar. Bij ons krijgt u die begeleiding. En dat niet alleen! Waarom kiest u voor Q Makelaars: - No Qure, No Pay - Wij werken onafhankelijk van de verkopende partij - U wordt bijgestaan door een beëdigde makelaar - Als NVM makelaar moeten wij aan strenge eisen voldoen, zo zitten wij diverse malen per jaar verplicht in de schoolbanken - De NVM beschikt over een erecode, waar wij ons aan dienen te houden - De organisatie beschikt over een beroeps- en bedrijfsaansprakelijkheidsverzekering - Wij hebben geen emotionele binding met de woning - Wilt u een woning bezichtigen, wij maken in overleg met u een afspraak en gaan met u mee - U krijgt van ons informatie over de buurt, de voorzieningen en het bestemmingsplan - We onderzoeken de juridische en bouwkundige aspecten voor u, zodat u geen kat in de zak koopt - Is de geschikte woning gevonden, dan onderhandelen wij, in nauw overleg met u, over de prijs en de voorwaarden - Wij dragen zorg voor een juiste koopovereenkomst - Voor de overdracht lopen wij samen met u de woning nog eens door om te zien of deze correct wordt opgeleverd - Wij begeleiden u bij de notaris en daarna

18 VERKOOPBEGELEIDING Q MAKELAARS Het verkopen van een woning is geen alledaagse aangelegenheid. Dit vraagt dus om de deskundige begeleiding van een makelaar. Bij ons krijgt u die begeleiding. En dat niet alleen! Waarom kiest u voor Q Makelaars: - No Qure, No Pay - Wij werken onafhankelijk van de koper - U wordt bijgestaan door beëdigde NVM Makelaars - Als NVM makelaar moeten wij aan strenge eisen voldoen, zo zitten wij diverse malen per jaar verplicht in de schoolbanken. - Wij zijn 24 uur per dag telefonisch bereikbaar - Ook op zaterdag kan er bezichtigd worden - De NVM beschikt over een erecode, waar wij ons aan dienen te houden - De organisatie beschikt over een beroeps- en bedrijfsaansprakelijkheidsverzekering - Wij stellen in nauw overleg met u de vraagprijs vast - Vervolgens stellen we een strategisch verkoopplan op - Indien noodzakelijk regelen we een bouwtechnische keuring - We maken een full-color presentatie van uw woning en presenteren dit in onze etalages in de Drechtsteden en Hoeksche Waard. - Uw woning wordt geplaatst op en - Onze site beschikt over koppeling met YouTube voor een bewegende diavoorstelling van uw woning - Iedere maand ontvangt u van ons Funda statistieken waarin u kunt zien hoe vaak uw woning wordt bekeken - Wij beschikken over een uitgebreid woningzoekenden bestand en groot netwerk waardoor wij uw woning optimaal onder de aandacht kunnen brengen - Tijdens bezichtigingen overhandigen wij potentiële kopers een informatiepakket en informeren wij ze over alle ins en outs van uw woning - Wij onderhandelen voor u en realiseren voor u de hoogst mogelijke marktprijs - Bij verkoop wordt door ons een koopovereenkomst opgesteld - Op de dag van levering zijn wij aanwezig bij de laatste inspectie door de kopers van uw woning - Wij begeleiden u bij de notaris en daarna

Maarten Harpertsz. Trompweg 106, 3317 BT Dordrecht

Maarten Harpertsz. Trompweg 106, 3317 BT Dordrecht Maarten Harpertsz. Trompweg 106, 3317 BT Dordrecht Vraagprijs 145.000,- k.k. Q Makelaars Dordrecht Grote Markt 75 3311 BG, Tel: 078-6320740 E-mail: dordrecht@qmakelaars.nl Website: www.qmakelaars.nl Omschrijving

Nadere informatie

Marijkestraat 21, 4782 AK Moerdijk

Marijkestraat 21, 4782 AK Moerdijk Marijkestraat 21, 4782 AK Moerdijk Vraagprijs 242.500,- k.k. Q Makelaars Breda Markendaalseweg 4 4811 KC, BREDA Tel: 076-7002144 E-mail: breda@qmakelaars.nl Website: www.qmakelaars.nl Omschrijving Marijkestraat

Nadere informatie

Klaverstraat 13 - Moerdijk. Vraagprijs ,= k.k. Q Makelaars Breda Markendaalseweg KC Breda Tel:

Klaverstraat 13 - Moerdijk. Vraagprijs ,= k.k. Q Makelaars Breda Markendaalseweg KC Breda Tel: Klaverstraat 13 - Moerdijk Vraagprijs 175.000,= k.k. Q Makelaars Breda Markendaalseweg 4 4811 KC Breda Tel: 076-7002144 E-mail: breda@qmakelaars.nl Omschrijving Klaverstraat 13 - Moerdijk GENOEMDE PRIJS

Nadere informatie

Kloosterstraat 10, 4781 AC Moerdijk

Kloosterstraat 10, 4781 AC Moerdijk Kloosterstraat 10, 4781 AC Moerdijk Vraagprijs 170.000,- k.k. Q Makelaars Breda Markendaalseweg 4 4811 KC, BREDA Tel: 076-7002144 E-mail: breda@qmakelaars.nl Website: www.qmakelaars.nl Omschrijving Kloosterstraat

Nadere informatie

Visserstraat 8, 4781 AB Moerdijk

Visserstraat 8, 4781 AB Moerdijk Visserstraat 8, 4781 AB Moerdijk Vraagprijs 164.000,- k.k. Q Makelaars B.V., Tel: 085 040 62 00 E-mail: info@qmakelaars.nl Website: www.qmakelaars.nl Omschrijving Visserstraat 8, 4781 AB Moerdijk In rustige

Nadere informatie

Vurenhout, 2994 GP Barendrecht

Vurenhout, 2994 GP Barendrecht Vurenhout, 2994 GP Barendrecht Vraagprijs 319.000,- k.k. Q Makelaars Barendrecht BV Achterom 1 A 2991 CP, BARENDRECHT Tel: 0180-610922 E-mail: barendrecht@qmakelaars.nl Website: www.qmakelaars.nl Omschrijving

Nadere informatie

Hoge Bakstraat 17, 3311 WJ Dordrecht

Hoge Bakstraat 17, 3311 WJ Dordrecht Hoge Bakstraat 17, 3311 WJ Dordrecht Vraagprijs 215.000,- k.k. Q Makelaars Dordrecht Grote Markt 75-80 3311 BG, DORDRECHT Tel: 078-6320740 E-mail: dordrecht@qmakelaars.nl Website: www.qmakelaars.nl Omschrijving

Nadere informatie

Julianastraat 10 - Moerdijk. Vraagprijs ,= k.k. Q Makelaars Breda Markendaalseweg KC Breda Tel:

Julianastraat 10 - Moerdijk. Vraagprijs ,= k.k. Q Makelaars Breda Markendaalseweg KC Breda Tel: Julianastraat 10 - Moerdijk Vraagprijs 225.000,= k.k. Q Makelaars Breda Markendaalseweg 4 4811 KC Breda Tel: 076-7002144 E-mail: breda@qmakelaars.nl Omschrijving Julianastraat 10 Moerdijk Starters opgelet!

Nadere informatie

van Hogendorplaan 1679, 3135 BN Vlaardingen

van Hogendorplaan 1679, 3135 BN Vlaardingen van Hogendorplaan 1679, 3135 BN Vlaardingen Vraagprijs 86.473,- k.k. Q Makelaars Rotterdam Stadhoudersweg 71 3039 EA, Tel: 010-3070689 E-mail: rotterdam@qmakelaars.nl Website: www.qmakelaars.nl Omschrijving

Nadere informatie

Steenweg 72, 4781 AR Moerdijk

Steenweg 72, 4781 AR Moerdijk Steenweg 72, 4781 AR Moerdijk Vraagprijs 687.000,- k.k. Q Makelaars Breda Markendaalseweg 4 4811 KC, BREDA Tel: 076-7002144 E-mail: breda@qmakelaars.nl Website: www.qmakelaars.nl Omschrijving Steenweg

Nadere informatie

Plantageweg, 3333 GZ Zwijndrecht

Plantageweg, 3333 GZ Zwijndrecht Plantageweg, 3333 GZ Zwijndrecht Huurprijs 400,- p.m. Q Makelaars IJsselmeer 29 3332 EX, ZWIJNDRECHT Tel: 078-6258444 E-mail: info@qmakelaars.nl Website: www.qmakelaars.nl Omschrijving Plantageweg, 3333

Nadere informatie

Van Goghlaan Roosendaal

Van Goghlaan Roosendaal Van Goghlaan 114 - Roosendaal Vraagprijs 159.000,= k.k. Q Makelaars Roosendaal B.V. Nieuwe Markt 63 c 4701 AD Roosendaal Tel: 0165-700530 Fax: 0165-700531 E-mail: roosendaal@qmakelaars.nl Website: www.qmakelaars.nl

Nadere informatie

Thorbeckeweg 291, 3317 EE Dordrecht

Thorbeckeweg 291, 3317 EE Dordrecht Thorbeckeweg 291, 3317 EE Dordrecht Vraagprijs 99.500,- k.k. Q Makelaars Dordrecht Grote Markt 75 3311 BG, Tel: 078-6320740 E-mail: dordrecht@qmakelaars.nl Website: www.qmakelaars.nl Omschrijving Thorbeckeweg

Nadere informatie

Steenweg 103, 4781 AN Moerdijk

Steenweg 103, 4781 AN Moerdijk Steenweg 103, 4781 AN Moerdijk Vraagprijs 315.000,- k.k. Q Makelaars B.V., Tel: 085 040 62 00 E-mail: info@qmakelaars.nl Website: www.qmakelaars.nl Omschrijving Steenweg 103, 4781 AN Moerdijk Vrijstaande

Nadere informatie

Vrijheer van Eslaan Papendrecht

Vrijheer van Eslaan Papendrecht Vrijheer van Eslaan 363 - Papendrecht Vraagprijs 100.000,= k.k. Q Makelaars Papendrecht B.V. Veerpromenade 16 3353 HG Papendrecht Tel: 078-6427066 Fax: 078-6151963 E-mail: papendrecht@qmakelaars.nl Website:

Nadere informatie

Geldelozepad 64, 3311 WE Dordrecht

Geldelozepad 64, 3311 WE Dordrecht Geldelozepad 64, 3311 WE Dordrecht Vraagprijs 159.500,- k.k. Q Makelaars Dordrecht B.V. Grote Markt 75-80 3311 BG, DORDRECHT Tel: 078-6320740 E-mail: dordrecht@qmakelaars.nl Website: www.qmakelaars.nl

Nadere informatie

Schokkerstraat 4 - Moerdijk

Schokkerstraat 4 - Moerdijk Schokkerstraat 4 - Moerdijk Vraagprijs 550.000,= k.k. Huurprijs 1.500,= p.m. Q Makelaars Breda Markendaalseweg 4 4811 KC Breda Tel: 076-7002144 E-mail: breda@qmakelaars.nl Omschrijving Schokkerstraat 4

Nadere informatie

Damstraat 46 e, 4701 GP Roosendaal

Damstraat 46 e, 4701 GP Roosendaal Damstraat 46 e, 4701 GP Roosendaal Koopsom 150.000,- k.k. Q Makelaars Roosendaal Nieuwe Markt 63 4701 AD, ROOSENDAAL Tel: 0165-700530 E-mail: roosendaal@qmakelaars.nl Website: www.qmakelaars.nl Omschrijving

Nadere informatie

Amalia van Solmsstraat 7 - Dordrecht

Amalia van Solmsstraat 7 - Dordrecht Amalia van Solmsstraat 7 - Dordrecht Vraagprijs 115.000,= k.k. Q Makelaars Dordrecht B.V. Grote Markt 75-80 3311 BG Dordrecht Tel: 078-6320740 Fax: 078-6313149 E-mail: dordrecht@qmakelaars.nl Website:

Nadere informatie

Wilgenhof 262, 3355 PD Papendrecht

Wilgenhof 262, 3355 PD Papendrecht Wilgenhof 262, 3355 PD Papendrecht Koopsom 275.000,- k.k. Q Makelaars Zwijndrecht IJsselmeer 29 3332 EX, Tel: 078-6258444 E-mail: zwijndrecht@qmakelaars.nl Website: www.qmakelaars.nl Omschrijving Wilgenhof

Nadere informatie

J.J. Vorrinkstraat 23, 3354 AL Papendrecht

J.J. Vorrinkstraat 23, 3354 AL Papendrecht J.J. Vorrinkstraat 23, 3354 AL Papendrecht Vraagprijs 225.000,- k.k. Q Makelaars Papendrecht B.V. Veerpromenade 16 3353 HG, PAPENDRECHT Tel: 078-6427066 E-mail: papendrecht@qmakelaars.nl Website: www.qmakelaars.nl

Nadere informatie

Knolhaven 33 - Dordrecht

Knolhaven 33 - Dordrecht Knolhaven 33 - Dordrecht Huurprijs 1.500,= p.m. Q Makelaars Dordrecht B.V. Grote Markt 75-80 3311 BG Dordrecht Tel: 078-6320740 Fax: 078-6313149 E-mail: dordrecht@qmakelaars.nl Website: www.qmakelaars.nl

Nadere informatie

Vijverhof 38 - Alblasserdam

Vijverhof 38 - Alblasserdam Vijverhof 38 - Alblasserdam Vraagprijs 1.295.000,= k.k. Q Makelaars Papendrecht B.V. Veerpromenade 16 3353 HG Papendrecht Tel: 078-6427066 Fax: 078-6151963 E-mail: papendrecht@qmakelaars.nl Website: www.qmakelaars.nl

Nadere informatie

Julianastraat 40, 4782 AP Moerdijk

Julianastraat 40, 4782 AP Moerdijk Julianastraat 40, 4782 AP Moerdijk Vraagprijs 149.500, k.k. Q Makelaars B.V., Tel: 085 040 62 00 Email: info@qmakelaars.nl Website: www.qmakelaars.nl Omschrijving Julianastraat 40, 4782 AP Moerdijk Let

Nadere informatie

Grintweg 82, 4782 AG Moerdijk

Grintweg 82, 4782 AG Moerdijk Grintweg 82, 4782 AG Moerdijk Vraagprijs 797.000,- k.k. Q Makelaars B.V., Tel: 085 040 62 00 E-mail: info@qmakelaars.nl Website: www.qmakelaars.nl Omschrijving Grintweg 82, 4782 AG Moerdijk Uniek object!

Nadere informatie

Torenstraat 41, 3311 TP Dordrecht

Torenstraat 41, 3311 TP Dordrecht Torenstraat 41, 3311 TP Dordrecht Vraagprijs 132.000,- k.k. Q Makelaars B.V., Tel: 085 040 62 00 E-mail: info@qmakelaars.nl Website: www.qmakelaars.nl Omschrijving Torenstraat 41, 3311 TP Dordrecht Bieden

Nadere informatie

Nieuwkerksplein 7, 3311 TJ Dordrecht

Nieuwkerksplein 7, 3311 TJ Dordrecht Nieuwkerksplein 7, 3311 TJ Dordrecht Vraagprijs 125.000,- k.k. Q Makelaars B.V., Tel: 085 040 62 00 E-mail: info@qmakelaars.nl Website: www.qmakelaars.nl Omschrijving Nieuwkerksplein 7, 3311 TJ Dordrecht

Nadere informatie

Duizendschoonstraat 6 C, 3051 SE Rotterdam

Duizendschoonstraat 6 C, 3051 SE Rotterdam Duizendschoonstraat 6 C, 3051 SE Rotterdam Vraagprijs 159.500,- k.k. Q Makelaars Rotterdam B.V. Stadhoudersweg 71 3039 EA, ROTTERDAM Tel: 010-3070689 E-mail: rotterdam@qmakelaars.nl Website: www.qmakelaars.nl

Nadere informatie

Suze Groeneweg-erf 246, 3315 XG Dordrecht

Suze Groeneweg-erf 246, 3315 XG Dordrecht Suze Groeneweg-erf 246, 3315 XG Dordrecht Vraagprijs 219.500,- k.k. Q Makelaars B.V., Tel: 085 040 62 00 E-mail: info@qmakelaars.nl Website: www.qmakelaars.nl Omschrijving Suze Groeneweg-erf 246, 3315

Nadere informatie

Adriaan van Altenastraat 32, 3312 EB Dordrecht

Adriaan van Altenastraat 32, 3312 EB Dordrecht Adriaan van Altenastraat 32, 3312 EB Dordrecht Vraagprijs 119.500,- k.k. Q Makelaars B.V., Tel: 085 040 62 00 E-mail: info@qmakelaars.nl Website: www.qmakelaars.nl Omschrijving Adriaan van Altenastraat

Nadere informatie

TE KOOP. 2e Gasthuisstraat 5, 7101 EA Winterswijk. Vraagprijs ,- k.k.

TE KOOP. 2e Gasthuisstraat 5, 7101 EA Winterswijk. Vraagprijs ,- k.k. TE KOOP, 7101 EA Vraagprijs 175.000,- k.k. Omschrijving Op loopafstand van het centrum, aan rustig straatje gelegen, karakteristiek, vrijstaand woonhuis met tuin en houten tuinchalet. Indeling Begane grond:

Nadere informatie

Houweningestraat 6, 3312 PL Dordrecht

Houweningestraat 6, 3312 PL Dordrecht Houweningestraat 6, 3312 PL Dordrecht Vraagprijs 149.500,- k.k. Q Makelaars Dordrecht Grote Markt 75 3311 BG, Tel: 078-6320740 E-mail: dordrecht@qmakelaars.nl Website: www.qmakelaars.nl Omschrijving Houweningestraat

Nadere informatie

Van Bosseplantsoen 137, 3317 PN Dordrecht

Van Bosseplantsoen 137, 3317 PN Dordrecht Van Bosseplantsoen 137, 3317 PN Dordrecht Vraagprijs 119.500,- k.k. Q Makelaars Dordrecht Grote Markt 75 3311 BG, Tel: 078-6320740 E-mail: dordrecht@qmakelaars.nl Website: www.qmakelaars.nl Omschrijving

Nadere informatie

Boerhaavelaan 38 B1, 3112 LJ Schiedam

Boerhaavelaan 38 B1, 3112 LJ Schiedam Boerhaavelaan 38 B1, 3112 LJ Schiedam Vraagprijs 100.000, k.k. Q Makelaars Rotterdam Stadhoudersweg 71 3039 EA, Tel: 0103070689 Email: rotterdam@qmakelaars.nl Website: www.qmakelaars.nl Omschrijving Boerhaavelaan

Nadere informatie

Korenpad 3, 5087 AE Diessen

Korenpad 3, 5087 AE Diessen Korenpad 3, 5087 AE Diessen Vraagprijs 385.000, k.k. Q Makelaars B.V., Tel: 085 040 62 00 Email: info@qmakelaars.nl Website: www.qmakelaars.nl Omschrijving Korenpad 3, 5087 AE Diessen Vrijstaande woning

Nadere informatie

Kalsdonksestraat 8 A, 4702 ZE Roosendaal

Kalsdonksestraat 8 A, 4702 ZE Roosendaal Kalsdonksestraat 8 A, 4702 ZE Roosendaal Vraagprijs 165.000, k.k. Q Makelaars Roosendaal Nieuwe Markt 63 4701 AD, Tel: 0165700530 Email: roosendaal@qmakelaars.nl Website: www.qmakelaars.nl Omschrijving

Nadere informatie

TE KOOP. Schaepmanstraat 7, 6971 DL Brummen ,- k.k.

TE KOOP. Schaepmanstraat 7, 6971 DL Brummen ,- k.k. TE KOOP, 6971 DL 186.000,- k.k. Omschrijving Nabij parkje met speeltuin gelegen, gemoderniseerde hoekwoning met vrijstaande schuur en diepe tuin op het zuiden. Indeling begane grond: hal met toilet, lichte

Nadere informatie

TE KOOP. Hibbertsstraat 20, 7481 JD Haaksbergen. Vraagprijs ,- k.k.

TE KOOP. Hibbertsstraat 20, 7481 JD Haaksbergen. Vraagprijs ,- k.k. TE KOOP Hibbertsstraat 20, 7481 JD Vraagprijs 289.000,- k.k. Omschrijving Deze karakteristieke vrijstaande woning op loopafstand van het centrum gelegen met oprit en berging is echt bijzonder fraai afgewerkt!

Nadere informatie

Maarten Trompstraat 18 - Bergen Op Zoom

Maarten Trompstraat 18 - Bergen Op Zoom Maarten Trompstraat 18 - Bergen Op Zoom Vraagprijs: 158.000,-- kosten koper Omschrijving Maarten Trompstraat 18 - Bergen Op Zoom Maes Makelaars b.v. Van Dedemstraat 198 4611 BE BERGEN OP ZOOM Tel: 0164-242955

Nadere informatie

Pasteursingel 67 B, 3028 EK Rotterdam

Pasteursingel 67 B, 3028 EK Rotterdam Pasteursingel 67 B, 3028 EK Rotterdam Vraagprijs 80.000, k.k. Q Makelaars Rotterdam B.V. Stadhoudersweg 71 3039 EA, ROTTERDAM Tel: 0103070689 Email: rotterdam@qmakelaars.nl Website: www.qmakelaars.nl Omschrijving

Nadere informatie

Leerparkpromenade 275, 3312 KW Dordrecht

Leerparkpromenade 275, 3312 KW Dordrecht Leerparkpromenade 275, 3312 KW Dordrecht Vraagprijs 185.000,- k.k. Q Makelaars B.V., Tel: 085 040 62 00 E-mail: info@qmakelaars.nl Website: www.qmakelaars.nl Omschrijving Leerparkpromenade 275, 3312 KW

Nadere informatie

Thorbeckeweg 291, 3317 EE Dordrecht

Thorbeckeweg 291, 3317 EE Dordrecht Thorbeckeweg 291, 3317 EE Dordrecht Vraagprijs 99.500,- k.k. Q Makelaars Dordrecht Grote Markt 75 3311 BG, Tel: 078-6320740 E-mail: dordrecht@qmakelaars.nl Website: www.qmakelaars.nl Omschrijving Thorbeckeweg

Nadere informatie

Johan Wagenaarstraat 49, 3314 CH Dordrecht

Johan Wagenaarstraat 49, 3314 CH Dordrecht Johan Wagenaarstraat 49, 3314 CH Dordrecht Vraagprijs 175.000,- k.k. Q Makelaars Dordrecht Grote Markt 75 3311 BG, Tel: 078-6320740 E-mail: dordrecht@qmakelaars.nl Website: www.qmakelaars.nl Omschrijving

Nadere informatie

Oudelandseweg 41, 2981 BT Ridderkerk

Oudelandseweg 41, 2981 BT Ridderkerk Oudelandseweg 41, 2981 BT Ridderkerk Vraagprijs 985.000,- k.k. Q Makelaars B.V., Tel: 085 040 62 00 E-mail: info@qmakelaars.nl Website: www.qmakelaars.nl Omschrijving Oudelandseweg 41, 2981 BT Ridderkerk

Nadere informatie

Voorstraat 447, 3311 CT Dordrecht

Voorstraat 447, 3311 CT Dordrecht Voorstraat 447, 3311 CT Dordrecht Vraagprijs 300.000,- k.k. Q Makelaars Dordrecht Grote Markt 75-80 3311 BG, DORDRECHT Tel: 078-6320740 E-mail: dordrecht@qmakelaars.nl Website: www.qmakelaars.nl Omschrijving

Nadere informatie

TE KOOP. Waltmann Makelaars DORDRECHT. Heimerstein 29. Vraagprijs ,-- k.k

TE KOOP. Waltmann Makelaars DORDRECHT. Heimerstein 29. Vraagprijs ,-- k.k TE KOOP Waltmann Makelaars Uw actieve regiomakelaar DORDRECHT Heimerstein 29 Vraagprijs 119.500,-- k.k. Deze Zaanse woning in de wijk sterrenburg III staat op een perceel van 175 m2 eigen grond en beschikt

Nadere informatie

Klaproosstraat 6, 3333 ER Zwijndrecht

Klaproosstraat 6, 3333 ER Zwijndrecht Klaproosstraat 6, 3333 ER Zwijndrecht Vraagprijs 150.000,- k.k. Q Makelaars Zwijndrecht IJsselmeer 29 3332 EX, Tel: 078-6258444 E-mail: zwijndrecht@qmakelaars.nl Website: www.qmakelaars.nl Omschrijving

Nadere informatie

Burgemeester Van Haarenlaan 875 a, 3119 GD Schiedam

Burgemeester Van Haarenlaan 875 a, 3119 GD Schiedam Burgemeester Van Haarenlaan 875 a, 3119 GD Schiedam Vraagprijs 97.500,- k.k. Q Makelaars Rotterdam Stadhoudersweg 71 3039 EA, Tel: 010-3070689 E-mail: rotterdam@qmakelaars.nl Website: www.qmakelaars.nl

Nadere informatie

Willem de Rijkestraat 21, 3314 NV Dordrecht

Willem de Rijkestraat 21, 3314 NV Dordrecht Willem de Rijkestraat 21, 3314 NV Dordrecht Vraagprijs 89.000, k.k. Q Makelaars Dordrecht Grote Markt 75 3311 BG, Tel: 0786320740 Email: dordrecht@qmakelaars.nl Website: www.qmakelaars.nl Omschrijving

Nadere informatie

Rotterdamsedijk 205 b, 3112 AG Schiedam

Rotterdamsedijk 205 b, 3112 AG Schiedam Rotterdamsedijk 205 b, 3112 AG Schiedam Vraagprijs 80.000, k.k. Q Makelaars Rotterdam B.V. Stadhoudersweg 71 3039 EA, ROTTERDAM Tel: 0103070689 Email: rotterdam@qmakelaars.nl Website: www.qmakelaars.nl

Nadere informatie

Tollensstraat 11, 3351 EV Papendrecht

Tollensstraat 11, 3351 EV Papendrecht Tollensstraat 11, 3351 EV Papendrecht Vraagprijs 200.000,- k.k. Q Makelaars B.V., Tel: 085 040 62 00 E-mail: info@qmakelaars.nl Website: www.qmakelaars.nl Omschrijving Tollensstraat 11, 3351 EV Papendrecht

Nadere informatie

Eikeboomstraat 31, 3332 BB Zwijndrecht

Eikeboomstraat 31, 3332 BB Zwijndrecht Eikeboomstraat 31, 3332 BB Zwijndrecht Vraagprijs 169.500, k.k. Q Makelaars Zwijndrecht IJsselmeer 29 3332 EX, Tel: 0786258444 Email: zwijndrecht@qmakelaars.nl Website: www.qmakelaars.nl Omschrijving Eikeboomstraat

Nadere informatie

Vlasakkerweg 5, 3262 CJ Oud-Beijerland

Vlasakkerweg 5, 3262 CJ Oud-Beijerland Vlasakkerweg 5, 3262 CJ Oud-Beijerland Vraagprijs 239.500,- k.k. Q Makelaars Hoeksche Waard Oost Voorstraat 71 3262 JG, Tel: 0186-625060 E-mail: hoeksewaard@qmakelaars.nl Website: www.qmakelaars.nl Omschrijving

Nadere informatie

Woonoppervlakte 165 m 2 Vraagprijs ,- kosten koper TE KOOP. Priamsingel 201 Capelle aan den IJssel

Woonoppervlakte 165 m 2 Vraagprijs ,- kosten koper TE KOOP. Priamsingel 201 Capelle aan den IJssel Woonoppervlakte 165 m 2 Vraagprijs 350.000,- kosten koper TE KOOP Priamsingel 201 Capelle aan den IJssel OMSCHRIJVING Zeer ruim en modern 5 kamer hoek-herenhuis met achtertuin, zij-, en voortuin met parkeerplaats

Nadere informatie

TE KOOP. Surinamestraat 12, 7101 AZ Winterswijk. Vraagprijs ,- k.k.

TE KOOP. Surinamestraat 12, 7101 AZ Winterswijk. Vraagprijs ,- k.k. TE KOOP, 7101 AZ Vraagprijs 262.500,- k.k. Omschrijving Geweldig aanbod in gewilde buurt "De Zuilenes"! Een compleet gerenoveerde, uitgebouwde 2-onder-1-kap woning met brede, zonnige tuin en grote berging/hobbyschuur.

Nadere informatie

Kratonkade 602, 3024 EW Rotterdam

Kratonkade 602, 3024 EW Rotterdam Kratonkade 602, 3024 EW Rotterdam Vraagprijs 269.500, k.k. Q Makelaars Rotterdam Stadhoudersweg 71 3039 EA, Tel: 0103070689 Email: rotterdam@qmakelaars.nl Website: www.qmakelaars.nl Omschrijving Kratonkade

Nadere informatie

Woonoppervlakte 120 m 2 Vraagprijs ,- kosten koper TE KOOP. Passiebloem 43 Rotterdam

Woonoppervlakte 120 m 2 Vraagprijs ,- kosten koper TE KOOP. Passiebloem 43 Rotterdam Woonoppervlakte 120 m 2 Vraagprijs 172.500,- kosten koper TE KOOP Passiebloem 43 Rotterdam OMSCHRIJVING Op zoek naar een ruime 6-kamer eengezinswoning met inpandige garage? Met eigen oprit, diepe achtertuin

Nadere informatie

Leerparkpromenade 147, 3312 KW Dordrecht

Leerparkpromenade 147, 3312 KW Dordrecht Leerparkpromenade 147, 3312 KW Dordrecht Vraagprijs 195.000,- k.k. Q Makelaars B.V., Tel: 085 040 62 00 E-mail: info@qmakelaars.nl Website: www.qmakelaars.nl Omschrijving Leerparkpromenade 147, 3312 KW

Nadere informatie

Gravensingel 39, 3319 EN Dordrecht

Gravensingel 39, 3319 EN Dordrecht Gravensingel 39, 3319 EN Dordrecht Vraagprijs 425.000,- k.k. Q Makelaars B.V., Tel: 085 040 62 00 E-mail: info@qmakelaars.nl Website: www.qmakelaars.nl Omschrijving Gravensingel 39, 3319 EN Dordrecht Niet

Nadere informatie

TE KOOP. Bloemenweg 47, 7011 AH Gaanderen. Vraagprijs ,- k.k.

TE KOOP. Bloemenweg 47, 7011 AH Gaanderen. Vraagprijs ,- k.k. TE KOOP, 7011 AH Vraagprijs 169.000,- k.k. Omschrijving Op prominente locatie (aan groenstrook) gelegen Helft van een Dubbel woonhuis met aangelegde voor-, zijen achtertuin v.v. ruime berging, veranda

Nadere informatie

Laan der Vrijheid 17, 2661 HH Bergschenhoek Vraagprijs ,- k.k.

Laan der Vrijheid 17, 2661 HH Bergschenhoek Vraagprijs ,- k.k. Laan der Vrijheid 17, 2661 HH Bergschenhoek Vraagprijs 425.000,- k.k. Wij bieden deze goed onderhouden en uitgebouwde twee-onder-één kap woning aan op een royaal perceel van 292m2 eigen grond met garage

Nadere informatie

Koningin Julianastraat 46, 3372 EC Hardinxveld- Giessendam

Koningin Julianastraat 46, 3372 EC Hardinxveld- Giessendam Koningin Julianastraat 46, 3372 EC Hardinxveld Giessendam Vraagprijs 185.000, k.k. Q Makelaars Papendrecht Veerpromenade 16 3353 HG, Tel: 0786427066 Email: papendrecht@qmakelaars.nl Website: www.qmakelaars.nl

Nadere informatie

Laurierhof 17, 3355 RM Papendrecht

Laurierhof 17, 3355 RM Papendrecht Laurierhof 17, 3355 RM Papendrecht Vraagprijs 210.000,- k.k. Q Makelaars Papendrecht Veerpromenade 16 3353 HG, Tel: 078-6427066 E-mail: papendrecht@qmakelaars.nl Website: www.qmakelaars.nl Omschrijving

Nadere informatie

TE KOOP. Rietven 4, 7534 NH Enschede. Vraagprijs ,- k.k.

TE KOOP. Rietven 4, 7534 NH Enschede. Vraagprijs ,- k.k. TE KOOP, 7534 NH Vraagprijs 235.000,- k.k. Omschrijving Deze leuke eengezinswoning, type twee-onder-een-kap kan naar eigen smaak volledig gemoderniseerd worden. Het woonhuis is gelegen in de rustige woonwijk

Nadere informatie

Ringspoor 176, 2908 BC Capelle aan den Ijssel Vraagprijs ,- k.k.

Ringspoor 176, 2908 BC Capelle aan den Ijssel Vraagprijs ,- k.k. Ringspoor 176, 2908 BC Capelle aan den Ijssel Vraagprijs 219.500,- k.k. Ruime 4 (vh 5) kamer hoekwoning met achtertuin op het Noord-Westen in de wijk Schollevaar op korte afstand van bus- en treinstation,

Nadere informatie

Boerhaavelaan 89 B - Schiedam

Boerhaavelaan 89 B - Schiedam Boerhaavelaan 89 B - Schiedam Vraagprijs 105.000,= k.k. Q Makelaars Barendrecht BV Achterom 1 A 2991 CP Barendrecht Tel: 0180-610922 Fax: 0180-649499 E-mail: barendrecht@qmakelaars.nl Website: www.qmakelaars.nl

Nadere informatie

TE KOOP. Potgieterstraat 25, 8172 XD Vaassen. Vraagprijs ,- k.k.

TE KOOP. Potgieterstraat 25, 8172 XD Vaassen. Vraagprijs ,- k.k. TE KOOP, 8172 XD Vraagprijs 217.500,- k.k. Omschrijving Licht, ruimte en locatie! Dat zijn de codewoorden voor de te Vaasen. Wij bieden aan deze prettige tussenwoning dichtbij het dorpscentrum van en op

Nadere informatie

Kofstraat 1, 3317 ZG Dordrecht

Kofstraat 1, 3317 ZG Dordrecht Kofstraat 1, 3317 ZG Dordrecht Vraagprijs 189.000,- k.k. Q Makelaars Dordrecht Grote Markt 75 3311 BG, Tel: 078-6320740 E-mail: dordrecht@qmakelaars.nl Website: www.qmakelaars.nl Omschrijving Kofstraat

Nadere informatie

Woonoppervlakte 72 m 2 Vraagprijs ,- kosten koper

Woonoppervlakte 72 m 2 Vraagprijs ,- kosten koper Woonoppervlakte 72 m 2 Vraagprijs 132.750,- kosten koper TE KOOP Oudelandseweg 274 Hoogvliet Rotterdam Wilt u ook heerlijk wonen in tegenover het park Oudeland met een tuin op het zonnige zuiden? Kom dan

Nadere informatie

Gruttostraat 25, 2964 DD Groot-Ammers

Gruttostraat 25, 2964 DD Groot-Ammers Gruttostraat 25, 2964 DD Groot-Ammers Vraagprijs 199.500,- k.k. Q Makelaars Papendrecht Veerpromenade 16 3353 HG, Tel: 078-6427066 E-mail: papendrecht@qmakelaars.nl Website: www.qmakelaars.nl Omschrijving

Nadere informatie

TE KOOP. Iroko 245 Dordrecht. Woonoppervlakte 120 m 2 Vraagprijs ,- kosten koper

TE KOOP. Iroko 245 Dordrecht. Woonoppervlakte 120 m 2 Vraagprijs ,- kosten koper Woonoppervlakte 120 m 2 Vraagprijs 289.900,- kosten koper TE KOOP Iroko 245 Dordrecht Heerlijk vrij gelegen woning met aan de voorzijde vrij uitzicht over veel groen en aan de achterzijde ligging aan het

Nadere informatie

TE KOOP. Falstaffstraat 28 Hoogvliet Rotterdam In de ruim opgezette wijk Oudeland bieden wij deze 2-laagse eengezinswoning met zeer ruime tuin.

TE KOOP. Falstaffstraat 28 Hoogvliet Rotterdam In de ruim opgezette wijk Oudeland bieden wij deze 2-laagse eengezinswoning met zeer ruime tuin. Woonoppervlakte 72 m 2 Vraagprijs 143.500,- kosten koper TE KOOP Falstaffstraat 28 Hoogvliet Rotterdam In de ruim opgezette wijk Oudeland bieden wij deze 2-laagse eengezinswoning met zeer ruime tuin. OMSCHRIJVING

Nadere informatie

Gerbera 1 DE LIER. Vraagprijs 199.000,- k.k. HELM & HEUS MAKELAARS VREEBURGHLAAN 1 S-GRAVENZANDE Tel: 0174 419000 info@helmheus.nl

Gerbera 1 DE LIER. Vraagprijs 199.000,- k.k. HELM & HEUS MAKELAARS VREEBURGHLAAN 1 S-GRAVENZANDE Tel: 0174 419000 info@helmheus.nl Gerbera 1 DE LIER Vraagprijs 199.000,- k.k. HELM & HEUS MAKELAARS VREEBURGHLAAN 1 S-GRAVENZANDE Tel: 0174 419000 info@helmheus.nl Helm & Heus makelaars O.G. b.v. * Woningen * bedrijfshuisvesting * Taxaties

Nadere informatie

TE KOOP. Lochemseweg 20, 7231 PD Warnsveld. Vraagprijs ,- k.k.

TE KOOP. Lochemseweg 20, 7231 PD Warnsveld. Vraagprijs ,- k.k. TE KOOP Lochemseweg 20, 7231 PD Vraagprijs 425.000,- k.k. Omschrijving Wil je vrij en karakteristiek in het buitengebied wonen, maar niet geïsoleerd dan is deze stijlvolle vrijstaande woning een ideale

Nadere informatie

Laurensvliet 9, 3331 HT Zwijndrecht

Laurensvliet 9, 3331 HT Zwijndrecht Laurensvliet 9, 3331 HT Zwijndrecht Koopsom 150.000,- k.k. Q Makelaars IJsselmeer 29 3332 EX, Tel: 078-6258444 E-mail: info@qmakelaars.nl Website: www.qmakelaars.nl Omschrijving Laurensvliet 9, 3331 HT

Nadere informatie

Zilvergesp 8, 1132 RV Volendam

Zilvergesp 8, 1132 RV Volendam Zilvergesp 8, 1132 RV Volendam Vraagprijs 425.000,00 kosten koper RC Makelaars Julianaweg 147 1131 DH, VOLENDAM Tel: 0620353264 Fax: Email: info@rcmakelaars.nl Omschrijving Zilvergesp 8, 1132 RV Volendam

Nadere informatie

Koningin Wilhelminastraat 18, 3265 BJ Piershil

Koningin Wilhelminastraat 18, 3265 BJ Piershil Koningin Wilhelminastraat 18, 3265 BJ Piershil Vraagprijs 192.500,- k.k. Q Makelaars Hoeksche Waard Oost Voorstraat 71 3262 JG, Tel: 0186-625060 E-mail: hoeksewaard@qmakelaars.nl Website: www.qmakelaars.nl

Nadere informatie

TE KOOP. Perzikbloesem 33, 7006 MR Doetinchem. Vraagprijs ,- k.k.

TE KOOP. Perzikbloesem 33, 7006 MR Doetinchem. Vraagprijs ,- k.k. TE KOOP, 7006 MR Vraagprijs 215.000,- k.k. Omschrijving Op de benedenverdieping ruim uitgebouwde tussenwoning met eigen oprit en aangebouwde berging (voormalig garage) en fraai aangelegde achtertuin op

Nadere informatie

Emmastraat 2 A, 3262 SG Oud-Beijerland

Emmastraat 2 A, 3262 SG Oud-Beijerland Emmastraat 2 A, 3262 SG Oud-Beijerland Vraagprijs 219.500,00 kosten koper Omschrijving Even een ijsje halen bij de Gebo, een terrasje pakken bij De Heeren of kleding kopen bij de Bazz, en binnen een paar

Nadere informatie

Woonoppervlakte 345 m 2 Vraagprijs ,- kosten koper TE KOOP. Burgemeester Knappertlaan 39 Schiedam

Woonoppervlakte 345 m 2 Vraagprijs ,- kosten koper TE KOOP. Burgemeester Knappertlaan 39 Schiedam Woonoppervlakte 345 m 2 Vraagprijs 850.000,- kosten koper TE KOOP OMSCHRIJVING Op zoek naar een vrijstaand jaren 30 herenhuis met de gemakken van een compleet vernieuwde woning? In 2007 is dit schitterende

Nadere informatie

Vraagprijs 365.000,00 kosten koper

Vraagprijs 365.000,00 kosten koper www.vanhasselmakelaars.nl Vogelven 6, 4891 NZ Rijsbergen Vraagprijs 365.000,00 kosten koper Molenstraat 50 4881 CS, ZUNDERT Tel: 076-5975900 E-mail: og@vanhasselmakelaars.nl Raadhuisplein 4 4715 CN Rucphen

Nadere informatie

Pierre Kemphove 2, 2726 BB Zoetermeer Vraagprijs ,- k.k.

Pierre Kemphove 2, 2726 BB Zoetermeer Vraagprijs ,- k.k. Pierre Kemphove 2, 2726 BB Zoetermeer Vraagprijs 300.000,- k.k. Deze fraai afgewerkte hoekwoning is gelegen in de leuke wijk Buytenwegh, dichtbij het gezellige Stadshart, scholen, sportfaciliteiten en

Nadere informatie

Reviusstraat 13, 3351 GS Papendrecht

Reviusstraat 13, 3351 GS Papendrecht Reviusstraat 13, 3351 GS Papendrecht Vraagprijs 189.500,- k.k. Q Makelaars Papendrecht Veerpromenade 16 3353 HG, Tel: 078-6427066 E-mail: papendrecht@qmakelaars.nl Website: www.qmakelaars.nl Omschrijving

Nadere informatie

DONGEN Oude Baan 30. Perceel : circa 234 m² Inhoud : circa 540 m³ Bouwjaar : circa 1946. 249.000 k.k.

DONGEN Oude Baan 30. Perceel : circa 234 m² Inhoud : circa 540 m³ Bouwjaar : circa 1946. 249.000 k.k. DONGEN Oude Baan 30 Bijzondere hoekwoning met royale uitbouw, luxe keuken en badkamer, 3 slaapkamers waarvan 2 met slaapzolder en tuin op het zuiden. De woning is gelegen nabij het centrum van Dongen op

Nadere informatie

TE KOOP. Oude Grensweg 71, 7552 GE Hengelo. Vraagprijs ,- k.k.

TE KOOP. Oude Grensweg 71, 7552 GE Hengelo. Vraagprijs ,- k.k. TE KOOP, 7552 GE Vraagprijs 289.000,- k.k. Omschrijving Bouwvergunning aanwezig voor uitbouw naar ca. 550 m³! Om u een indruk te geven van de mogelijke indeling en de ruimte na verbouwing zijn er twee

Nadere informatie

Van Karnebeekstraat 67, 3317 KV Dordrecht

Van Karnebeekstraat 67, 3317 KV Dordrecht Van Karnebeekstraat 67, 3317 KV Dordrecht Vraagprijs 110.000, k.k. Q Makelaars Dordrecht Grote Markt 75 3311 BG, Tel: 0786320740 Email: dordrecht@qmakelaars.nl Website: www.qmakelaars.nl Omschrijving Van

Nadere informatie

Ben jij klaar voor de volgende stap?

Ben jij klaar voor de volgende stap? Ben jij klaar voor de volgende stap? 3054 TV Rotterdam Vraagprijs 249.500,- k.k. Omschrijving Geheel recent gerenoveerde 5-kamer woning met royale achtertuin en voortuin gelegen in de groene en rustige

Nadere informatie

Heliotroop 27 'S-GRAVENZANDE. Vraagprijs ,- k.k. HELM & HEUS MAKELAARS VREEBURGHLAAN 1 S-GRAVENZANDE Tel:

Heliotroop 27 'S-GRAVENZANDE. Vraagprijs ,- k.k. HELM & HEUS MAKELAARS VREEBURGHLAAN 1 S-GRAVENZANDE Tel: Heliotroop 27 'S-GRAVENZANDE Vraagprijs 265.000,- k.k. HELM & HEUS MAKELAARS VREEBURGHLAAN 1 S-GRAVENZANDE Tel: 0174 419000 info@helmheus.nl Helm & Heus makelaars O.G. b.v. * Woningen * bedrijfshuisvesting

Nadere informatie

Buijenstraat 5 a, 4705 RC Roosendaal

Buijenstraat 5 a, 4705 RC Roosendaal Buijenstraat 5 a, 4705 RC Roosendaal Vraagprijs 350.000, k.k. Q Makelaars B.V., Tel: 085 040 62 00 Email: info@qmakelaars.nl Website: www.qmakelaars.nl Omschrijving Buijenstraat 5 a, 4705 RC Roosendaal

Nadere informatie

Mezenhof 77 te Schagen Kennemerstraatweg GH, Alkmaar Tel:

Mezenhof 77 te Schagen Kennemerstraatweg GH, Alkmaar Tel: Mezenhof 77 te Schagen Adres Mezenhof 77 1742 GH te Schagen Vraagprijs 219.000,- kosten koper. Omschrijving In de groene en rustige woonwijk "Waldervaart" gelegen ruime, hoekwoning met meer dan royale

Nadere informatie

Lupineweide 4 - Dongen

Lupineweide 4 - Dongen Lupineweide 4 - Dongen Vraagprijs 275.000,- k.k. Vrijstaand woonhuis met garage en serre, fraai gelegen op een rustige locatie in een doodlopende straat nabij een plantsoen. Van den Bosch makelaars Mgr.

Nadere informatie

Lagedijk 12 te Heerhugowaard Kennemerstraatweg 181 1814 GH, Alkmaar Tel: 072-5141000 alkmaar@vanderborden.nl

Lagedijk 12 te Heerhugowaard Kennemerstraatweg 181 1814 GH, Alkmaar Tel: 072-5141000 alkmaar@vanderborden.nl Lagedijk 12 te Heerhugowaard Kennemerstraatweg 181 1814 GH, Alkmaar Adres: Lagedijk 12 1705 GE HEERHUGOWAARD Vraagprijs: 225.000,= kosten koper. Aanvaarding: Direct. Omschrijving Aan fraaie waterpartij

Nadere informatie

Scheepswerf 512, 3264 LR Nieuw-Beijerland

Scheepswerf 512, 3264 LR Nieuw-Beijerland Scheepswerf 512, 3264 LR Nieuw-Beijerland Vraagprijs 595.000,00 kosten koper Omschrijving Het mooiste uitzicht In het uitstekend onderhouden complex Residence de Veerstoep op de 3e- en 4e verdieping gelegen

Nadere informatie

Klapwijkse eilanden 15, 2652 ES Berkel en Rodenrijs Vraagprijs ,- k.k.

Klapwijkse eilanden 15, 2652 ES Berkel en Rodenrijs Vraagprijs ,- k.k. Klapwijkse eilanden 15, 2652 ES Berkel en Rodenrijs Vraagprijs 525.000,- k.k. Wat een heerlijk huis is dit! Ideaal voor een groot gezin, met maar liefst 6 slaapkamers, veel licht inval door de hoge raampartijen

Nadere informatie

Woonoppervlakte 109 m 2 Vraagprijs ,- kosten koper TE KOOP. Gorzenhof 13 Capelle aan den IJssel

Woonoppervlakte 109 m 2 Vraagprijs ,- kosten koper TE KOOP. Gorzenhof 13 Capelle aan den IJssel Woonoppervlakte 109 m 2 Vraagprijs 189.000,- kosten koper TE KOOP Gorzenhof 13 Capelle aan den IJssel OMSCHRIJVING Ruime eengezinswoning met voor- en zonnige achtertuin in de wijk Middelwatering op korte

Nadere informatie

Brugstraat 68, 4701 LK Roosendaal

Brugstraat 68, 4701 LK Roosendaal Brugstraat 68, 4701 LK Roosendaal Vraagprijs 299.000,- k.k. Q Makelaars Roosendaal Nieuwe Markt 63 4701 AD, ROOSENDAAL Tel: 0165-700530 E-mail: roosendaal@qmakelaars.nl Website: www.qmakelaars.nl Omschrijving

Nadere informatie

TE KOOP. Woolderesweg 76, 7555 LB Hengelo. Vraagprijs ,- k.k.

TE KOOP. Woolderesweg 76, 7555 LB Hengelo. Vraagprijs ,- k.k. TE KOOP Woolderesweg 76, 7555 LB Vraagprijs 200.000,- k.k. Omschrijving Een perfect woonhuis met een combinatie comfortabele luxe en kantoor-/praktijkruimte aan huis. Dat geldt absoluut voor deze zeer

Nadere informatie

TE KOOP. Halseweg 54 37, 7025 ET Halle. Vraagprijs ,- k.k.

TE KOOP. Halseweg 54 37, 7025 ET Halle. Vraagprijs ,- k.k. TE KOOP, 7025 ET Vraagprijs 145.000,- k.k. Omschrijving Aan de rand van kleinschalig, ruim opgezet recreatiepark "Bos en Enk" gelegen, in bosrijke omgeving met mooie natuur-/wandelgebieden, goed gebouwde

Nadere informatie

van Gochstraat 27 'S-GRAVENZANDE Vraagprijs ,- k.k. HELM & HEUS MAKELAARS VREEBURGHLAAN 1 S-GRAVENZANDE Tel:

van Gochstraat 27 'S-GRAVENZANDE Vraagprijs ,- k.k. HELM & HEUS MAKELAARS VREEBURGHLAAN 1 S-GRAVENZANDE Tel: van Gochstraat 27 'S-GRAVENZANDE Vraagprijs 202.500,- k.k. HELM & HEUS MAKELAARS VREEBURGHLAAN 1 S-GRAVENZANDE Tel: 0174 419000 info@helmheus.nl Helm & Heus makelaars O.G. b.v. * Woningen * bedrijfshuisvesting

Nadere informatie