ZITTING VAN 22 OKTOBER 2015

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "ZITTING VAN 22 OKTOBER 2015"

Transcriptie

1 827 ZITTING VAN 22 OKTOBER 2015 Aanwezig : De heer Patrick De Smedt, De heer Peter Beerens, mevrouw Agnes Lievens, mevrouw Joke Longin, mevrouw Gwendolijn Meskens, de heer Roland Mortier, mevrouw Els Van Gucht mevrouw Natalie De Coninck en mevrouw Martine Moijson Voorzitter Leden en mevrouw Christel Ringoot, Secretaris OPENBARE ZITTING 1. GOEDKEURING VAN DE NOTULEN VAN DE OPENBARE RAADSZITTING VAN 24 SEPTEMBER De notulen van de openbare raadszitting van 24 september 2015 worden met 9 stemmen op 9 stemmers goedgekeurd. BESTUUR / ALGEMENE ORGANISATIE NIHIL INTERNE ZAKEN 2. INTERNE ZAKEN PATRIMONIUM OCMW PATRIMONIUMBEHEER PRINCIPEBESLUIT BETREFFENDE HET TE GELDE MAKEN VAN VOLGEND PERCEEL ONROEREND GOED IN EIGENDOM VAN HET OCMW OPWIJK, WAARVAN DE PACHTOVEREENKOMST WERD OPGEZEGD : EEN PERCEEL LANDBOUWGROND GELEGEN WIJNGAARDSTRAAT KADASTRAAL GEKEND ONDER HET NUMMER F 12 D GROOT 49ARE 58 CA DE RAAD, Gelet op de volgende overwegingen : WETTELIJK : 1. De organieke Wet van 8 juli 1976 betreffende de Openbare Centra voor Maatschappelijk Welzijn en latere wijzigingen. 2. Het Decreet van 19 december 2008 betreffende de organisatie van de Openbare Centra voor Maatschappelijk Welzijn en latere wijzigingen. 3. De Wet van 7 november 1988 tot wijziging van de wetgeving betreffende de pacht en de beperking van de pachtprijzen. 4. Het Burgerlijk Wetboek, in het bijzonder Boek III, Titel VIII, Hoofdstuk II, afdeling III betreffende de pacht.

2 De bepalingen van de Nieuwe Gemeentewet betreffende het beheer van de gemeentegoederen. ADMINISTRATIEF JURIDISCH : 1. De brief daterend van 4 oktober 2015 van mevrouw Mathilde Moens, Wijngaardstraat 17 te 1745 Opwijk betreffende de opzeg van de pacht van het perceel landbouwgrond F 12 d groot 48 are 58 ca. FEITELIJK : 1. Er zal een schattingsverslag gevraagd worden aan BVBA Schoukens, Landmeet en expertisekantoor, Klaarstraat 1 te 1745 Opwijk. 2. Het voorstel om deze landbouwgrond kadastraal gekend onder F 12 d te verkopen via de beperkte procedure van de openbare verkoop waarbij het aantal zitdagen beperkt blijft tot één en deze procedure in te leiden na datum van 1 januari 2016, onder de opschortende voorwaarde van een mogelijk beroep in eerste aanleg. BESLIST MET JA-STEMMEN en ONTHOUDINGEN OP STEMMERS : 1. De goedkeuring van het voorstel om het hiernavolgend pachtvrije perceel in eigendom van het OCMW-Opwijk na datum van 1 januari 2016 en onder voorwaarde dat er geen beroep wordt aangetekend door de pachters verweerders, te verkopen via de beperkte procedure van de openbare verkoop waarbij het aantal zitdagen tot één beperkt blijft, namelijk : het perceel landbouwgrond gelegen Wijngaardstraat kadastraal gekend onder het nummer F 12 d -groot 49 are 59ca; De door de Raad of het Vast Bureau vast te stellen prijs is minimaal gelijk aan de schattingsprijs, maar kan verhoogd worden na het voeren van volgende procedure : a) Het OCMW voert publiciteit in het Opwijks Leven en via affichering op het terrein. b) Elke geïnteresseerde koper wordt uitgenodigd zijn bod kenbaar te maken. Dit bod moet minimaal gelijk zijn aan de schattingsprijs. c) In geval een bod interessant genoeg lijkt, verbindt de bieder zich schriftelijk in ieder geval het goed aan te kopen aan de vooropgestelde prijs indien deze niet zou overtroffen worden na het voeren van de openbare verkoopprocedure. d) Als zekerheid van zijn verbintenis deponeert de bieder 10 % - met een minimum van 300 EUR van zijn bod op het rekeningnummer van het OCMW Opwijk. Indien na het voeren van de openbare verkoopprocedure het bod niet overtroffen wordt en de koper niet tot daadwerkelijke koop van het perceel wenst over te gaan, wordt deze zekerheid gebruikt om de kosten van de openbare verkoop te delgen. Het eventuele saldo blijft ter beschikking van de bieder. e) Het bod van de aanvaarde bieder wordt aanzien als een eerste bod dat deel uitmaakt van de openbare verkoop. Het recht van hoger opbod tijdens de openbare verkoop bedraagt minimaal 10 % meer dan de prijs van de bieder. Indien er geen hoger bod is, wordt de koop toegewezen aan de eerste en enige bieder. f) De verkoopprijs zal voor bekrachtiging aan de Raad voorgelegd worden samen met de goed te keuren verkoopsvoorwaarden. 2. Mevrouw Hilde FERMON, wonende te Opwijk - Kloosterstraat, 1 aan te stellen als instrumenterende notaris. 3. Deze beslissing voor verder gevolg over te maken aan mevrouw Hilde FERMON, notaris te Opwijk.

3 De opvolging van deze acties inzake patrimonium voor kennisgeving en verder gevolg over te maken aan de heer Bart Verdoodt, financieel beheerder in dienst van het OCMW Opwijk. 5. Deze beslissing zal worden opgenomen in de lijst met een beknopte beschrijving van de beslissingen die verstuurd wordt naar : - het College van Burgemeester en Schepenen - de heer Gouverneur van de provincie Vlaams-Brabant FINANCIELE ZAKEN 3. OVERHEIDSOPDRACHTEN AANVRAAG VAN EEN LENING TER FINANCIERING VAN DE GOEDGEKEURDE INVESTERINGSPROJECTEN VOOR DE PERIODE VASTSTELLEN WIJZE VAN GUNNING. BESLUIT DE RAAD, Gelet op de volgende overwegingen : WETTELIJK : 1. De organieke wet van 8 juli 1976 betreffende de Openbare Centra voor Maatschappelijk Welzijn, inclusief latere wijzigingen, meer bepaald artikel 24 en artikel eerste lid. 2. Het decreet van 19 december 2008 betreffende de organisatie van de openbare Centra voor Maatschappelijk Welzijn, inclusief latere wijzigingen. 3. Wet van 15 juni 2006 betreffende de overheidsopdrachten en bepaalde opdrachten voor aanneming van werken, leveringen en diensten, inclusief latere wijzigingen. 4. Koninklijk besluit van 15 juli 2011 betreffende plaatsing overheidsopdrachten klassieke sectoren, inclusief latere wijzigingen. 5. Koninklijk besluit van 14 januari 2013 tot bepaling van de algemene uitvoeringsregels van de overheidsopdrachten en van de concessies voor openbare werken, inclusief latere wijzigingen. 6. Het Koninklijk Besluit van 2 juni 2013 tot bepaling van de datum van inwerktreding van de wet op de overheidsopdrachten en bepaalde opdrachten voor werken, leveringen en diensten van 15 juni 2006 en van de Koninklijke uitvoeringsbesluiten ervan. 7. Wet van 21 juni 2013 betreffende de motivering, de informatie en de rechtsmiddelen inzake overheidsopdrachten en bepaalde opdrachten voor werken, leveringen, diensten. ADMINISTRATIEF- JURIDISCH : 1. De beslissing van de Raad voor Maatschappelijk Welzijn van 23 december 2013, houdende de vaststelling van het meerjarenplan voor de periode 2014 tot 2019, inclusief de investeringsprojecten en het budget Het positief advies van de Gemeentelijke Ambtelijke Commissie Overheidsopdrachten van 12 oktober 2015.

4 830 FEITELIJK : 1. Het budget 2014 en de meerjarenplanning werden opgemaakt volgens de nieuwe regelgeving van de nieuwe Beleids- en Beheerscyclus van de gemeenten, de OCMW s en de provincies. 2. In het Verslag aan de Vlaamse Regering bij het Besluit van de Vlaamse Regering betreffende de beleids- en beheerscyclus artikel 23 wordt vermeld dat leningen worden aangegaan omwille van het thesauriebeheer en niet omwille van één welbepaalde investering. Het totaal van de transactiekredieten van één bepaald financieel boekjaar van alle investeringsenveloppen samen bepaalt welke algemene financieringsmiddelen er jaarlijks moeten beschikbaar zijn 3. Na inventarisatie van de investeringsprojecten voorzien in de meerjarenplanning moet in de financiering voorzien worden van het totaal van de transactiekredieten voor het boekjaar 2015, zijnde een bedrag van Het bedrag mag losgekoppeld worden van de investeringsprojecten en moet in functie van het thesauriebeheer bepaald worden. 4. Het bedrag van is de som van de te financieren transactiekredieten in de MJP en het budget Door het feit dat niet alle transactiekredieten, voorzien in het budget 2014 uitgevoerd werden, en het bedrag van de op te nemen lening bij Budgetwijziging 2015/1 verlaagd werd tot Het feit dat door de financiële diensten op basis van het model van VVSG-VLO in 2014 een bestek werd uitgewerkt dat in overeenstemming is met de wetgeving op de overheidsopdrachten en de nieuwe OCMW- boekhouding. 7. Op basis van dit bestek werd de leningen 2014 gegund. 8. Gelet op het feit dat in artikel I.20 voorzien is dat binnen de drie jaar na de gunning gegund kan worden aan de oorspronkelijke dienstverlener na onderhandelingsprocedure. 9. Gelet op het feit dat er dus een onderhandelingsprocedure zal opgestart worden. BESLIST MET 9 STEMMEN OP 9 STEMMERS : 1. Een opdracht te gunnen met als voorwerp het afsluiten van een lening voor een bedrag van ter financiering van het totaal van de transactiekredieten voor het boekjaar 2015 voor het OCMW van Opwijk. 2. De opdracht waarvan sprake in artikel 1 te gunnen via onderhandelingsprocedure 3. De kredietinstelling en de financieel beheerder van het OCMW te machtigen de individuele leningen te openen op eenvoudig schriftelijk verzoek van de financieel beheerder van het OCMW. 4. Deze beslissing voor kennisgeving over te maken aan : de Heer Gouverneur van de provincie Vlaams-Brabant het College van Burgemeester en Schepenen

5 OUDERENZORG OVERHEIDSOPDRACHTEN HET GUNNEN VAN EEN OPDRACHT HOUDENDE DE LEVERING BEREIDE VLEESWAREN AAN HET WOONZORGCENTRUM DE OASE VOOR DE PERIODE VAN 1 FEBRUARI 2016 TOT EN MET 31 JANUARI 2019 HET VASTSTELLEN VAN DE VOORWAARDEN (GOEDKEURING VAN HET LASTENBOEK) EN WIJZE VAN GUNNING. DE RAAD, Gelet op de volgende overwegingen: WETTELIJK : 1. De organieke wet van 8 juli 1976 betreffende de Openbare Centra voor Maatschappelijk Welzijn, inclusief latere wijzigingen, meer bepaald artikel 24 en artikel eerste lid. 2. Het decreet van 19 december 2008 betreffende de organisatie van de openbare Centra voor Maatschappelijk Welzijn, inclusief latere wijzigingen. 3. Wet van 15 juni 2006 betreffende de overheidsopdrachten en bepaalde opdrachten voor aanneming van werken, leveringen en diensten, inclusief latere wijzigingen. 4. Koninklijk besluit van 15 juli 2011 betreffende plaatsing overheidsopdrachten klassieke sectoren, inclusief latere wijzigingen. 5. Koninklijk besluit van 14 januari 2013 tot bepaling van de algemene uitvoeringsregels van de overheidsopdrachten en van de concessies voor openbare werken, inclusief latere wijzigingen. 6. Het Koninklijk Besluit van 2 juni 2013 tot bepaling van de datum van inwerktreding van de wet op de overheidsopdrachten en bepaalde opdrachten voor werken, leveringen en diensten van 15 juni en van de Koninklijke uitvoeringsbesluiten ervan. 7. Wet van 21 juni 2013 betreffende de motivering, de informatie en de rechtsmiddelen inzake overheidsopdrachten en bepaalde opdrachten voor werken, leveringen, diensten. ADMINISTRATIEF JURIDISCH : 1. De goedkeuring door de Raad voor Maatschappelijk Welzijn in zitting van 23 december 2014 van het meerjarenplan over de periode De toewijzing door de Raad voor Maatschappelijk Welzijn in zitting van 28 november 2013 van de opdracht houdende de levering van bereide vleeswaren aan het woonzorgcentrum De Oase tijdens de periode van 1 januari 2014 t.e.m. 31 januari FEITELIJK : 1. Door de Raad voor Maatschappelijk Welzijn in zitting van 28 november 2013 werd een opdracht houdende de levering van bereide vleeswaren voor de periode van 1 januari 2014 t.e.m. 31 januari 2016 gegund aan Java NV Wingepark Rotselaar 2. Aangezien deze opdracht ten einde loopt op 31 januari 2016 is het voorstel om een nieuwe overheidsopdracht voor de periode van 1 februari 2016 tot en met 31 januari 2019 uit te schrijven. 3. Het geraamd bedrag van de opdracht houdende de levering van bereide vleeswaren aan het woonzorgcentrum De Oase zal jaarlijks bij benadering incl. BTW bedragen.

6 De nodige kredieten zullen worden voorzien in de budgetten van het jaar 2016 en de volgende jaren. 5. Voor de goede werking en de dienstverlening van het woonzorgcentrum De Oase is het noodzakelijk te voorzien in de continuïteit van levering en bevoorrading van voedingswaren of roerende goederen die aan de algemene of periodieke behoeften voldoen. 6. Het bestek werd besproken in de vergadering van de Ambtelijke Commissie Overheidsopdrachten in zitting van 12 oktober De voorgestelde gunningswijze werd gunstig bevonden. De Commissie formuleerde een positief advies naar de Raad voor Maatschappelijk Welzijn toe. 8. Alle argumenten zijn dus aanwezig om een opdracht te gunnen met als voorwerp : de levering van bereide vleeswaren aan het woonzorgcentrum De Oase tijdens de periode van 1 februari 2016 tot en met 31 januari BESLIST MET 9 STEMMEN OP 9 STEMMERS : 1. Een opdracht te gunnen - waarvan het geraamd bedrag, het betreft een raming die slechts indicatief is, bij benadering jaarlijks ,00 incl. BTW zal bedragen - met als voorwerp de levering van BEREIDE VLEESWAREN aan het woonzorgcentrum De Oase tijdens de periode van 1 februari 2016 tot en met 1 februari Bijgevoegde lastvoorwaarden en het voorgelegd bestek voor de levering van BEREIDE VLEESWAREN tijdens de periode 1 februari 2016 tot en met 1 februari 2019 goed te keuren. 3. De opdracht waarvan sprake in artikel 1 zal gegund worden via de onderhandelingsprocedure zonder bekendmakingsregels bij de aanvang van de procedure. Volgende leveranciers worden geraadpleegd : JOHAN AELBRECHT - Nijverseelstraat Opwijk RAF VAN MOL - Steenweg Opwijk FIJNKOST HEREMANS Steenweg Opwijk SLAGERIJ SAERENS - Vilvoordse steenweg Opwijk FRANS VERMEIR - Brusselse steenweg Opwijk SLAGERIJ DE MOLEN - Nieuwstraat Opwijk SLAGERIJ BASSENS - Heiveld Opwijk COKELAERE NOEL - Schoolstraat Opwijk Firma KOELARIENT Broekstraat 14a Opwijk CARREFOUR OPWIJK Nieuwstraat Opwijk SPAR ELITE Marktstraat Opwijk N.V. HEMELAER - Klei Opwijk RED MARKET Steenweg op Vilvoorde Opwijk ERIK VANDERBORGHT - Opwijksestraat Mazenzele BART TEUGELS - d Helst 14B Lebbeke SOLUCIOUS NV Rijksweg Bornem LIDL BELGIUM Guldensporenpark 90, blok J 9820 Merelbeke JAVA NV Wingepark Rotselaar EXQUISE MEAT PRODUCTS - Industriezone B Dooren Merchtem J & D DELICATESSEN Werkhuizenkaai bus G Brussel BIDVEST FLANDERS NV Kasteleinstraat Kruibeke

7 De opdracht waarvan sprake in artikel 1 zal beheerd worden : enerzijds, door de algemene aannemingsvoorwaarden in hun geheel, en anderzijds, door de bepalingen in het ontwerp van overeenkomst dat bij onderhavig beslissing gevoegd is. 5. Dit besluit zal worden opgenomen in de lijst met een beknopte beschrijving van de beslissingen die naar de heer Gouverneur van de provincie Vlaams Brabant en het college van burgemeester en schepenen van de gemeente Opwijk worden gestuurd. 6. Deze beslissing voor uitvoering en verdere opvolging over te maken aan: De heer Geert Geeroms, directeur woonzorgcentrum De Oase. Mevrouw Sofie Van Gysel, verantwoordelijke facilities Mevrouw Heidi Weyne, diensthoofd centrale aankoop en contractbeheer 5. OUDERENZORG OVERHEIDSOPDRACHTEN HET GUNNEN VAN EEN OPDRACHT HOUDENDE DE LEVERING VERS VLEES AAN HET WOONZORGCENTRUM DE OASE VOOR DE PERIODE VAN 1 FEBRUARI 2016 TOT EN MET 31 JANUARI 2019 HET VASTSTELLEN VAN DE VOORWAARDEN (GOEDKEURING VAN HET LASTENBOEK) EN WIJZE VAN GUNNING. DE RAAD, Gelet op de volgende overwegingen: WETTELIJK : 1. De organieke wet van 8 juli 1976 betreffende de Openbare Centra voor Maatschappelijk Welzijn, inclusief latere wijzigingen, meer bepaald artikel 24 en artikel eerste lid. 2. Het decreet van 19 december 2008 betreffende de organisatie van de openbare Centra voor Maatschappelijk Welzijn, inclusief latere wijzigingen. 3. Wet van 15 juni 2006 betreffende de overheidsopdrachten en bepaalde opdrachten voor aanneming van werken, leveringen en diensten, inclusief latere wijzigingen. 4. Koninklijk besluit van 15 juli 2011 betreffende plaatsing overheidsopdrachten klassieke sectoren, inclusief latere wijzigingen. 5. Koninklijk besluit van 14 januari 2013 tot bepaling van de algemene uitvoeringsregels van de overheidsopdrachten en van de concessies voor openbare werken, inclusief latere wijzigingen. 6. Het Koninklijk Besluit van 2 juni 2013 tot bepaling van de datum van inwerktreding van de wet op de overheidsopdrachten en bepaalde opdrachten voor werken, leveringen en diensten van 15 juni en van de Koninklijke uitvoeringsbesluiten ervan. 7. Wet van 21 juni 2013 betreffende de motivering, de informatie en de rechtsmiddelen inzake overheidsopdrachten en bepaalde opdrachten voor werken, leveringen, diensten. ADMINISTRATIEF JURIDISCH : 1. De goedkeuring door de Raad voor Maatschappelijk Welzijn in zitting van 23 december 2014 van het meerjarenplan over de periode

8 De toewijzing door de Raad voor Maatschappelijk Welzijn in zitting van 28 november 2013 van de opdracht houdende de levering van vers vlees aan het woonzorgcentrum De Oase tijdens de periode van 1 januari 2014 t.e.m. 31 januari FEITELIJK : 1. Door de Raad voor Maatschappelijk Welzijn in zitting van 28 november 2013 werd een opdracht houdende de levering van vers vlees voor de periode van 1 januari 2014 t.e.m. 31 januari 2016 gegund aan Erik Vanderborght Opwijksestraat Opwijk. 2. Aangezien deze opdracht ten einde loopt op 31 januari 2016 is het voorstel om een nieuwe overheidsopdracht voor de periode van 1 februari 2016 tot en met 31 januari 2019 uit te schrijven. 3. Het geraamd bedrag van de opdracht houdende de levering van vers vlees aan het woonzorgcentrum De Oase zal jaarlijks bij benadering incl. BTW bedragen. 4. De nodige kredieten zullen worden voorzien in de budgetten van het jaar 2016 en de volgende jaren. 5. Voor de goede werking en de dienstverlening van het woonzorgcentrum De Oase is het noodzakelijk te voorzien in de continuïteit van levering en bevoorrading van voedingswaren of roerende goederen die aan de algemene of periodieke behoeften voldoen. 6. Het bestek werd besproken in de vergadering van de Ambtelijke Commissie Overheidsopdrachten in zitting van 12 oktober De voorgestelde gunningswijze werd gunstig bevonden. De Commissie formuleerde een positief advies naar de Raad voor Maatschappelijk Welzijn toe. 8. Alle argumenten zijn dus aanwezig om een opdracht te gunnen met als voorwerp : de levering van vers vlees aan het woonzorgcentrum De Oase tijdens de periode van 1 februari 2016 tot en met 31 januari BESLIST MET 9 STEMMEN OP 9 STEMMERS : 1. Een opdracht te gunnen - waarvan het geraamd bedrag, het betreft een raming die slechts indicatief is, bij benadering jaarlijks ,00 incl. BTW zal bedragen - met als voorwerp de levering van VERS VLEES aan het woonzorgcentrum De Oase tijdens de periode van 1 februari 2016 tot en met 1 februari Bijgevoegde lastvoorwaarden en het voorgelegd bestek voor de levering van VERS VLEES tijdens de periode 1 februari 2016 tot en met 1 februari 2019 goed te keuren. 3. De opdracht waarvan sprake in artikel 1 zal gegund worden via de onderhandelingsprocedure zonder bekendmakingsregels bij de aanvang van de procedure. Volgende leveranciers worden geraadpleegd : JOHAN AELBRECHT - Nijverseelstraat Opwijk RAF VAN MOL - Steenweg Mazenzele SLAGERIJ SAERENS - Vilvoordse steenweg Opwijk FRANS VERMEIR - Brusselse steenweg Opwijk SLAGERIJ DE MOLEN - Nieuwstraat Opwijk COKELAERE NOEL - Schoolstraat Opwijk SPAR ELITE Marktstraat Opwijk

9 835 N.V. HEMELAER - Klei Opwijk ERIK VANDERBORGHT - Opwijksestraat Mazenzele SLAGERIJ BASSENS - Heiveld Opwijk Firma KOELARIENT Broekstraat 14a Opwijk RED MARKET Steenweg op Vilvoorde Opwijk CARREFOUR OPWIJK Nieuwstraat Opwijk BART TEUGELS - d Helst 14 B Lebbeke LIDL BELGIUM Guldensporenpark 90, blok J 1140 Brussel JAVA NV - Wingepark Rotselaar EXQUISE MEAT PRODUCTS - Industriezone B Dooren Merchtem NV SOLUCIOUS Rijksweg Bornem 4. De opdracht waarvan sprake in artikel 1 zal beheerd worden : enerzijds, door de algemene aannemingsvoorwaarden in hun geheel, en anderzijds, door de bepalingen in het ontwerp van overeenkomst dat bij onderhavig beslissing gevoegd is. 5. Dit besluit zal worden opgenomen in de lijst met een beknopte beschrijving van de beslissingen die naar de heer Gouverneur van de provincie Vlaams Brabant en het college van burgemeester en schepenen van de gemeente Opwijk worden gestuurd. 6. Deze beslissing voor uitvoering en verdere opvolging over te maken aan: De heer Geert Geeroms, directeur woonzorgcentrum De Oase. Mevrouw Sofie Van Gysel, verantwoordelijke facilities Mevrouw Heidi Weyne, diensthoofd centrale aankoop en contractbeheer 6. OUDERENZORG OVERHEIDSOPDRACHTEN HET GUNNEN VAN EEN OPDRACHT HOUDENDE DE LEVERING VAN VLEES VAN GEVOGELTE AAN HET WOONZORGCENTRUM DE OASE VOOR DE PERIODE VAN 1 FEBRUARI 2016 TOT EN MET 31 JANUARI 2019 HET VASTSTELLEN VAN DE VOORWAARDEN (GOEDKEURING VAN HET LASTENBOEK) EN WIJZE VAN GUNNING. DE RAAD, Gelet op de volgende overwegingen: WETTELIJK : 1. De organieke wet van 8 juli 1976 betreffende de Openbare Centra voor Maatschappelijk Welzijn, inclusief latere wijzigingen, meer bepaald artikel 24 en artikel eerste lid. 2. Het decreet van 19 december 2008 betreffende de organisatie van de openbare Centra voor Maatschappelijk Welzijn, inclusief latere wijzigingen. 3. Wet van 15 juni 2006 betreffende de overheidsopdrachten en bepaalde opdrachten voor aanneming van werken, leveringen en diensten, inclusief latere wijzigingen. 4. Koninklijk besluit van 15 juli 2011 betreffende plaatsing overheidsopdrachten klassieke sectoren, inclusief latere wijzigingen. 5. Koninklijk besluit van 14 januari 2013 tot bepaling van de algemene uitvoeringsregels van de overheidsopdrachten en van de concessies voor openbare werken, inclusief latere wijzigingen.

10 Het Koninklijk Besluit van 2 juni 2013 tot bepaling van de datum van inwerktreding van de wet op de overheidsopdrachten en bepaalde opdrachten voor werken, leveringen en diensten van 15 juni en van de Koninklijke uitvoeringsbesluiten ervan. 7. Wet van 21 juni 2013 betreffende de motivering, de informatie en de rechtsmiddelen inzake overheidsopdrachten en bepaalde opdrachten voor werken, leveringen, diensten. ADMINISTRATIEF JURIDISCH : 1. De goedkeuring door de Raad voor Maatschappelijk Welzijn in zitting van 23 december 2014 van het meerjarenplan over de periode De toewijzing door de Raad voor Maatschappelijk Welzijn in zitting van 28 november 2013 van de opdracht houdende de levering van vlees van gevogelte aan het woonzorgcentrum De Oase tijdens de periode van 1 januari 2014 t.e.m. 31 januari FEITELIJK : 1. Door de Raad voor Maatschappelijk Welzijn in zitting van 28 november 2013 werd een opdracht houdende de levering van vlees van gevogelte voor de periode van 1 januari 2014 t.e.m. 31 januari 2016 gegund aan Arnold Vereecken Steenweg op Vilvoorde Opwijk 2. Aangezien deze opdracht ten einde loopt op 31 januari 2016 is het voorstel om een nieuwe overheidsopdracht voor de periode van 1 februari 2016 tot en met 31 januari 2019 uit te schrijven. 3. Het geraamd bedrag van de opdracht houdende de levering van bereide vleeswaren aan het woonzorgcentrum De Oase zal jaarlijks bij benadering incl. BTW bedragen. 4. De nodige kredieten zullen worden voorzien in de budgetten van het jaar 2016 en de volgende jaren. 5. Voor de goede werking en de dienstverlening van het woonzorgcentrum De Oase is het noodzakelijk te voorzien in de continuïteit van levering en bevoorrading van voedingswaren of roerende goederen die aan de algemene of periodieke behoeften voldoen. 6. Het bestek werd besproken in de vergadering van de Ambtelijke Commissie Overheidsopdrachten in zitting van 12 oktober De voorgestelde gunningswijze werd gunstig bevonden. De Commissie formuleerde een positief advies naar de Raad voor Maatschappelijk Welzijn toe. 8. Alle argumenten zijn dus aanwezig om een opdracht te gunnen met als voorwerp : de levering van vlees van gevogelte aan het woonzorgcentrum De Oase tijdens de periode van 1 februari 2016 tot en met 31 januari BESLIST MET 9 STEMMEN OP 9 STEMMERS : 1. Een opdracht te gunnen - waarvan het geraamd bedrag, het betreft een raming die slechts indicatief is, bij benadering jaarlijks incl. BTW zal bedragen - met als voorwerp de levering van VLEES VAN GEVOGELTE aan het woonzorgcentrum De Oase tijdens de periode van 1 februari 2016 tot en met 1 februari 2019.

11 Bijgevoegde lastvoorwaarden en het voorgelegd bestek voor de levering van VLEES VAN GEVOGELTE tijdens de periode 1 februari 2016 tot en met 1 februari 2019 goed te keuren. 3. De opdracht waarvan sprake in artikel 1 zal gegund worden via de onderhandelingsprocedure zonder bekendmakingsregels bij de aanvang van de procedure. Volgende leveranciers worden geraadpleegd : JOHAN AELBRECHT - Nijverseelstraat Opwijk RAF VAN MOL - Steenweg Mazenzele SLAGERIJ SAERENS - Vilvoordse steenweg Opwijk FRANS VERMEIR - Brusselse steenweg Opwijk SLAGERIJ DE MOLEN - Nieuwstraat Opwijk COKELAERE NOEL - Schoolstraat Opwijk SPAR ELITE Marktstraat Opwijk N.V. HEMELAER - Klei Opwijk ERIK VANDERBORGHT - Opwijksestraat Mazenzele SLAGERIJ BASSENS - Heiveld Opwijk FIRMA KOELARIENT Broekstraat 14 a Opwijk RED MARKET - Steenweg op Vilvoorde Opwijk CARREFOUR OPWIJK Nieuwstraat Opwijk VAN DEN STEEN R. CORNELIS Hollestraat 45/ Moorsel BART TEUGELS - d Helst 14 B Lebbeke LIDL BELGIUM - Guldensporenpark 90, blok J 9820 Merelbeke EXQUISE MEAT PRODUCTS - Industriezone B Dooren Merchtem BIDVEST NV Kasteleinstraat Kruibeke NV SOLUCIOUS Rijksweg Bornem FIRMA RIMBO (De Gols) Europastraat Baardegem JAVA NV - Wingepark Rotselaar 4. De opdracht waarvan sprake in artikel 1 zal beheerd worden : enerzijds, door de algemene aannemingsvoorwaarden in hun geheel, en anderzijds, door de bepalingen in het ontwerp van overeenkomst dat bij onderhavig beslissing gevoegd is. 5. Dit besluit zal worden opgenomen in de lijst met een beknopte beschrijving van de beslissingen die naar de heer Gouverneur van de provincie Vlaams Brabant en het college van burgemeester en schepenen van de gemeente Opwijk worden gestuurd. 6. Deze beslissing voor uitvoering en verdere opvolging over te maken aan: De heer Geert Geeroms, directeur woonzorgcentrum De Oase. Mevrouw Sofie Van Gysel, verantwoordelijke facilities Mevrouw Heidi Weyne, diensthoofd centrale aankoop en contractbeheer

12 OUDERENZORG OVERHEIDSOPDRACHTEN HET GUNNEN VAN EEN OPDRACHT HOUDENDE DE LEVERING VAN VIS EN KLEINE VISSERIJWAREN AAN HET WOONZORGCENTRUM DE OASE VOOR DE PERIODE VAN 1 FEBRUARI 2016 TOT EN MET 31 JANUARI 2019 HET VASTSTELLEN VAN DE VOORWAARDEN (GOEDKEURING VAN HET LASTENBOEK) EN WIJZE VAN GUNNING. DE RAAD, Gelet op de volgende overwegingen: WETTELIJK : 1. De organieke wet van 8 juli 1976 betreffende de Openbare Centra voor Maatschappelijk Welzijn, inclusief latere wijzigingen, meer bepaald artikel 24 en artikel eerste lid. 2. Het decreet van 19 december 2008 betreffende de organisatie van de openbare Centra voor Maatschappelijk Welzijn, inclusief latere wijzigingen. 3. Wet van 15 juni 2006 betreffende de overheidsopdrachten en bepaalde opdrachten voor aanneming van werken, leveringen en diensten, inclusief latere wijzigingen. 4. Koninklijk besluit van 15 juli 2011 betreffende plaatsing overheidsopdrachten klassieke sectoren, inclusief latere wijzigingen. 5. Koninklijk besluit van 14 januari 2013 tot bepaling van de algemene uitvoeringsregels van de overheidsopdrachten en van de concessies voor openbare werken, inclusief latere wijzigingen. 6. Het Koninklijk Besluit van 2 juni 2013 tot bepaling van de datum van inwerktreding van de wet op de overheidsopdrachten en bepaalde opdrachten voor werken, leveringen en diensten van 15 juni en van de Koninklijke uitvoeringsbesluiten ervan. 7. Wet van 21 juni 2013 betreffende de motivering, de informatie en de rechtsmiddelen inzake overheidsopdrachten en bepaalde opdrachten voor werken, leveringen, diensten. ADMINISTRATIEF JURIDISCH : 1. De goedkeuring door de Raad voor Maatschappelijk Welzijn in zitting van 23 december 2014 van het meerjarenplan over de periode De toewijzing door de Raad voor Maatschappelijk Welzijn in zitting van 28 november 2013 van de opdracht houdende de levering van vis en kleine visserijwaren aan het woonzorgcentrum De Oase tijdens de periode van 1 januari 2014 t.e.m. 31 januari FEITELIJK : 1. Door de Raad voor Maatschappelijk Welzijn in zitting van 28 november 2013 werd een opdracht houdende de levering van vis en kleine visserijwaren voor de periode van 1 januari 2014 t.e.m. 31 januari 2016 gegund aan Vishandel Neptunus Schippersdijkstraat Dendermonde 2. Aangezien deze opdracht ten einde loopt op 31 januari 2016 is het voorstel om een nieuwe overheidsopdracht voor de periode van 1 februari 2016 tot en met 31 januari 2019 uit te schrijven.

13 Het geraamd bedrag van de opdracht houdende de levering van vis en kleine visserijwaren aan het woonzorgcentrum De Oase zal jaarlijks bij benadering incl. BTW bedragen. 4. De nodige kredieten zullen worden voorzien in de budgetten van het jaar 2016 en de volgende jaren. 5. Voor de goede werking en de dienstverlening van het woonzorgcentrum De Oase is het noodzakelijk te voorzien in de continuïteit van levering en bevoorrading van voedingswaren of roerende goederen die aan de algemene of periodieke behoeften voldoen. 6. Het bestek werd besproken in de vergadering van de Ambtelijke Commissie Overheidsopdrachten in zitting van 12 oktober De voorgestelde gunningswijze werd gunstig bevonden. De Commissie formuleerde een positief advies naar de Raad voor Maatschappelijk Welzijn toe. 8. Alle argumenten zijn dus aanwezig om een opdracht te gunnen met als voorwerp : de levering van vis en kleine visserijwaren aan het woonzorgcentrum De Oase tijdens de periode van 1 februari 2016 tot en met 31 januari BESLIST MET 9 STEMMEN OP 9 STEMMERS : 1. Een opdracht te gunnen - waarvan het geraamd bedrag, het betreft een raming die slechts indicatief is, bij benadering jaarlijks incl. BTW zal bedragen - met als voorwerp de levering van VIS EN KLEINE VISSERIJWAREN aan het woonzorgcentrum De Oase tijdens de periode van 1 februari 2016 tot en met 1 februari Bijgevoegde lastvoorwaarden en het voorgelegd bestek voor de levering van VIS EN KLEINE VISSERIJWAREN tijdens de periode 1 februari 2016 tot en met 1 februari 2019 goed te keuren. 3. De opdracht waarvan sprake in artikel 1 zal gegund worden via de onderhandelingsprocedure zonder bekendmakingsregels bij de aanvang van de procedure. Volgende leveranciers worden geraadpleegd : VISHANDEL NEPTUNUS - Schippersdijkstraat Dendermonde VISHANDEL PIETERS - Nijverheidsstraat LONDERZEEL N.V. QUISQUATER VISBEDRIJF - Hoogveld - Vlassenhout Dendermonde VISHANDEL T ZEEPALEIS Kokereistraat Aalst AALVIS Industrielaan Ternat 4. De opdracht waarvan sprake in artikel 1 zal beheerd worden : enerzijds, door de algemene aannemingsvoorwaarden in hun geheel, en anderzijds, door de bepalingen in het ontwerp van overeenkomst dat bij onderhavig beslissing gevoegd is. 5. Dit besluit zal worden opgenomen in de lijst met een beknopte beschrijving van de beslissingen die naar de heer Gouverneur van de provincie Vlaams Brabant en het college van burgemeester en schepenen van de gemeente Opwijk worden gestuurd. 6. Deze beslissing voor uitvoering en verdere opvolging over te maken aan: De heer Geert Geeroms, directeur woonzorgcentrum De Oase. Mevrouw Sofie Van Gysel, verantwoordelijke facilities Mevrouw Heidi Weyne, diensthoofd centrale aankoop en contractbeheer

14 OUDERENZORG OVERHEIDSOPDRACHTEN HET GUNNEN VAN EEN OPDRACHT HOUDENDE DE LEVERING VAN GROENTEN EN FRUIT AAN HET WOONZORGCENTRUM DE OASE VOOR DE PERIODE VAN 1 FEBRUARI 2016 TOT EN MET 31 JANUARI 2019 HET VASTSTELLEN VAN DE VOORWAARDEN (GOEDKEURING VAN HET LASTENBOEK) EN WIJZE VAN GUNNING. DE RAAD, Gelet op de volgende overwegingen: WETTELIJK : 1. De organieke wet van 8 juli 1976 betreffende de Openbare Centra voor Maatschappelijk Welzijn, inclusief latere wijzigingen, meer bepaald artikel 24 en artikel eerste lid. 2. Het decreet van 19 december 2008 betreffende de organisatie van de openbare Centra voor Maatschappelijk Welzijn, inclusief latere wijzigingen. 3. Wet van 15 juni 2006 betreffende de overheidsopdrachten en bepaalde opdrachten voor aanneming van werken, leveringen en diensten, inclusief latere wijzigingen. 4. Koninklijk besluit van 15 juli 2011 betreffende plaatsing overheidsopdrachten klassieke sectoren, inclusief latere wijzigingen. 5. Koninklijk besluit van 14 januari 2013 tot bepaling van de algemene uitvoeringsregels van de overheidsopdrachten en van de concessies voor openbare werken, inclusief latere wijzigingen. 6. Het Koninklijk Besluit van 2 juni 2013 tot bepaling van de datum van inwerktreding van de wet op de overheidsopdrachten en bepaalde opdrachten voor werken, leveringen en diensten van 15 juni en van de Koninklijke uitvoeringsbesluiten ervan. 7. Wet van 21 juni 2013 betreffende de motivering, de informatie en de rechtsmiddelen inzake overheidsopdrachten en bepaalde opdrachten voor werken, leveringen, diensten. ADMINISTRATIEF JURIDISCH : 1. De goedkeuring door de Raad voor Maatschappelijk Welzijn in zitting van 23 december 2014 van het meerjarenplan over de periode De toewijzing door de Raad voor Maatschappelijk Welzijn in zitting van 28 november 2013 van de opdracht houdende de levering van groenten en fruit aan het woonzorgcentrum De Oase tijdens de periode van 1 januari 2014 t.e.m. 31 januari FEITELIJK : 1. Door de Raad voor Maatschappelijk Welzijn in zitting van 28 november 2013 werd een opdracht houdende de levering van groeten en fruit voor de periode van 1 januari 2014 t.e.m. 31 januari 2016 gegund aan Bij Noten Mansteenweg Merchtem 2. Aangezien deze opdracht ten einde loopt op 31 januari 2016 is het voorstel om een nieuwe overheidsopdracht voor de periode van 1 februari 2016 tot en met 31 januari 2019 uit te schrijven. 3. Het geraamd bedrag van de opdracht houdende de levering van groeten en fruit aan het woonzorgcentrum De Oase zal jaarlijks bij benadering incl. BTW bedragen.

15 De nodige kredieten zullen worden voorzien in de budgetten van het jaar 2016 en de volgende jaren. 5. Voor de goede werking en de dienstverlening van het woonzorgcentrum De Oase is het noodzakelijk te voorzien in de continuïteit van levering en bevoorrading van voedingswaren of roerende goederen die aan de algemene of periodieke behoeften voldoen. 6. Het bestek werd besproken in de vergadering van de Ambtelijke Commissie Overheidsopdrachten in zitting van 12 oktober De voorgestelde gunningswijze werd gunstig bevonden. De Commissie formuleerde een positief advies naar de Raad voor Maatschappelijk Welzijn toe. 8. Alle argumenten zijn dus aanwezig om een opdracht te gunnen met als voorwerp : de levering van groenten en fruit aan het woonzorgcentrum De Oase tijdens de periode van 1 februari 2016 tot en met 31 januari BESLIST MET 9 STEMMEN OP 9 STEMMERS : 1. Een opdracht te gunnen - waarvan het geraamd bedrag, het betreft een raming die slechts indicatief is, bij benadering jaarlijks incl. BTW zal bedragen - met als voorwerp de levering van GROENTEN EN FRUIT aan het woonzorgcentrum De Oase tijdens de periode van 1 februari 2016 tot en met 1 februari Bijgevoegde lastvoorwaarden en het voorgelegd bestek voor de levering van GROENTEN EN FRUIT tijdens de periode 1 februari 2016 tot en met 1 februari 2019 goed te keuren. 3. De opdracht waarvan sprake in artikel 1 zal gegund worden via de onderhandelingsprocedure zonder bekendmakingsregels bij de aanvang van de procedure. Volgende leveranciers worden geraadpleegd : VAN BIESEN -DE PROFT - Steenweg op Lebbeke Opwijk HET MARKTJE - Vilvoordse steenweg Opwijk BVBA FRANS VERDOODT Korte Weverstraat Lebbek NOTEN BVBA- Mandsteenweg Merchtem SPAR ELITE Marktstraat Opwijk SOLUCIOUS NV Rijksweg Bornem LIDL BELGIUM Guldensporenpark 90 blok J 9820 Merelbeke RED MARKET Steenweg op Vilvoorde Opwijk JAVA NV - Wingepark Rotselaar VERSHOEVE Galgestraat Merchtem BIDVEST FLANDERS NV Kasteleinstraat Kruibeke 4. De opdracht waarvan sprake in artikel 1 zal beheerd worden : enerzijds, door de algemene aannemingsvoorwaarden in hun geheel, en anderzijds, door de bepalingen in het ontwerp van overeenkomst dat bij onderhavig beslissing gevoegd is. 5. Dit besluit zal worden opgenomen in de lijst met een beknopte beschrijving van de beslissingen die naar de heer Gouverneur van de provincie Vlaams Brabant en het college van burgemeester en schepenen van de gemeente Opwijk worden gestuurd. 6. Deze beslissing voor uitvoering en verdere opvolging over te maken aan: De heer Geert Geeroms, directeur woonzorgcentrum De Oase. Mevrouw Sofie Van Gysel, verantwoordelijke facilities Mevrouw Heidi Weyne, diensthoofd centrale aankoop en contractbeheer

16 OUDERENZORG OVERHEIDSOPDRACHTEN HET GUNNEN VAN EEN OPDRACHT HOUDENDE DE LEVERING VAN WATERS EN TAFELBIEREN AAN HET WOONZORGCENTRUM DE OASE VOOR DE PERIODE VAN 1 FEBRUARI 2016 TOT EN MET 31 JANUARI 2019 HET VASTSTELLEN VAN DE VOORWAARDEN (GOEDKEURING VAN HET LASTENBOEK) EN WIJZE VAN GUNNING. DE RAAD, Gelet op de volgende overwegingen: WETTELIJK : 1. De organieke wet van 8 juli 1976 betreffende de Openbare Centra voor Maatschappelijk Welzijn, inclusief latere wijzigingen, meer bepaald artikel 24 en artikel eerste lid. 2. Het decreet van 19 december 2008 betreffende de organisatie van de openbare Centra voor Maatschappelijk Welzijn, inclusief latere wijzigingen. 3. Wet van 15 juni 2006 betreffende de overheidsopdrachten en bepaalde opdrachten voor aanneming van werken, leveringen en diensten, inclusief latere wijzigingen. 4. Koninklijk besluit van 15 juli 2011 betreffende plaatsing overheidsopdrachten klassieke sectoren, inclusief latere wijzigingen. 5. Koninklijk besluit van 14 januari 2013 tot bepaling van de algemene uitvoeringsregels van de overheidsopdrachten en van de concessies voor openbare werken, inclusief latere wijzigingen. 6. Het Koninklijk Besluit van 2 juni 2013 tot bepaling van de datum van inwerktreding van de wet op de overheidsopdrachten en bepaalde opdrachten voor werken, leveringen en diensten van 15 juni en van de Koninklijke uitvoeringsbesluiten ervan. 7. Wet van 21 juni 2013 betreffende de motivering, de informatie en de rechtsmiddelen inzake overheidsopdrachten en bepaalde opdrachten voor werken, leveringen, diensten. ADMINISTRATIEF JURIDISCH : 1. De goedkeuring door de Raad voor Maatschappelijk Welzijn in zitting van 23 december 2014 van het meerjarenplan over de periode De toewijzing door de Raad voor Maatschappelijk Welzijn in zitting van 28 november 2013 van de opdracht houdende de levering van waters en tafelbieren aan het woonzorgcentrum De Oase tijdens de periode van 1 januari 2014 t.e.m. 31 januari FEITELIJK : 1. Door de Raad voor Maatschappelijk Welzijn in zitting van 28 november 2013 werd een opdracht houdende de levering van waters en tafelbieren voor de periode van 1 januari 2014 t.e.m. 31 januari 2016 gegund aan NV Solucious Rijksweg Bornem 2. Aangezien deze opdracht ten einde loopt op 31 januari 2016 is het voorstel om een nieuwe overheidsopdracht voor de periode van 1 februari 2016 tot en met 31 januari 2019 uit te schrijven.

17 Het geraamd bedrag van de opdracht houdende de levering van waters en tafelbieren en fruit aan het woonzorgcentrum De Oase zal jaarlijks bij benadering incl. BTW bedragen. 4. De nodige kredieten zullen worden voorzien in de budgetten van het jaar 2016 en de volgende jaren. 5. Voor de goede werking en de dienstverlening van het woonzorgcentrum De Oase is het noodzakelijk te voorzien in de continuïteit van levering en bevoorrading van voedingswaren of roerende goederen die aan de algemene of periodieke behoeften voldoen. 6. Het bestek werd besproken in de vergadering van de Ambtelijke Commissie Overheidsopdrachten in zitting van 12 oktober De voorgestelde gunningswijze werd gunstig bevonden. De Commissie formuleerde een positief advies naar de Raad voor Maatschappelijk Welzijn toe. 8. Alle argumenten zijn dus aanwezig om een opdracht te gunnen met als voorwerp : de levering van waters en tafelbieren aan het woonzorgcentrum De Oase tijdens de periode van 1 februari 2016 tot en met 31 januari BESLIST MET 9 STEMMEN OP 9 STEMMERS : 1. Een opdracht te gunnen - waarvan het geraamd bedrag, het betreft een raming die slechts indicatief is, bij benadering jaarlijks incl. BTW zal bedragen - met als voorwerp de levering van WATERS (GASHOUDEND EN NIET GASHOUDEND) EN TAFELBIER aan het woonzorgcentrum De Oase tijdens de periode van 1 februari 2016 tot en met 1 februari Bijgevoegde lastvoorwaarden en het voorgelegd bestek voor de levering van WATERS (GASHOUDEND EN NIET GASHOUDEND) EN TAFELBIER tijdens de periode 1 februari 2016 tot en met 1 februari 2019 goed te keuren. 3. De opdracht waarvan sprake in artikel 1 zal gegund worden via de onderhandelingsprocedure zonder bekendmakingsregels bij de aanvang van de procedure. Volgende leveranciers worden geraadpleegd : DRINKS DE ROP - Dorp Mazenzele SPAR ELITE Marktstraat Opwijk CVBA DE BIERSCHUUR - Processiebaan Merchtem SOLUCIOUS NV Rijksweg Bornem DRANKENCENTRALE NUELANT BVBA Baardegem Dorp Baardegem BIERHANDEL VERELST Vlassenhout Dendermonde 4. De opdracht waarvan sprake in artikel 1 zal beheerd worden : enerzijds, door de algemene aannemingsvoorwaarden in hun geheel, en anderzijds, door de bepalingen in het ontwerp van overeenkomst dat bij onderhavig beslissing gevoegd is. 5. Voor de kwaliteitsbeoordeling zal een interne technische commissie samengesteld worden. Deze technische commissie, bestaande uit de directeur van het WZC en medewerkers dienst verzorging/verpleging en de centrale keuken, zal een rapport opmaken na evaluatie en beoordeling van de aangekochte producten bij de ingeschreven kandidaat leveranciers.

18 Dit besluit zal worden opgenomen in de lijst met een beknopte beschrijving van de beslissingen die naar de heer Gouverneur van de provincie Vlaams Brabant en het college van burgemeester en schepenen van de gemeente Opwijk worden gestuurd. 7. Deze beslissing voor uitvoering en verdere opvolging over te maken aan: De heer Geert Geeroms, directeur woonzorgcentrum De Oase. Mevrouw Sofie Van Gysel, verantwoordelijke facilities Mevrouw Heidi Weyne, diensthoofd centrale aankoop en contractbeheer 10. OUDERENZORG OVERHEIDSOPDRACHTEN HET GUNNEN VAN EEN OPDRACHT HOUDENDE DE LEVERING VAN BROOD EN BANKETWAREN AAN HET WOONZORGCENTRUM DE OASE VOOR DE PERIODE VAN 1 FEBRUARI 2016 TOT EN MET 31 JANUARI 2018 HET VASTSTELLEN VAN DE VOORWAARDEN (GOEDKEURING VAN HET LASTENBOEK) EN WIJZE VAN GUNNING. DE RAAD, Gelet op de volgende overwegingen: WETTELIJK : 1. De organieke wet van 8 juli 1976 betreffende de Openbare Centra voor Maatschappelijk Welzijn, inclusief latere wijzigingen, meer bepaald artikel 24 en artikel eerste lid. 2. Het decreet van 19 december 2008 betreffende de organisatie van de openbare Centra voor Maatschappelijk Welzijn, inclusief latere wijzigingen. 3. Wet van 15 juni 2006 betreffende de overheidsopdrachten en bepaalde opdrachten voor aanneming van werken, leveringen en diensten, inclusief latere wijzigingen. 4. Koninklijk besluit van 15 juli 2011 betreffende plaatsing overheidsopdrachten klassieke sectoren, inclusief latere wijzigingen. 5. Koninklijk besluit van 14 januari 2013 tot bepaling van de algemene uitvoeringsregels van de overheidsopdrachten en van de concessies voor openbare werken, inclusief latere wijzigingen. 6. Het Koninklijk Besluit van 2 juni 2013 tot bepaling van de datum van inwerktreding van de wet op de overheidsopdrachten en bepaalde opdrachten voor werken, leveringen en diensten van 15 juni en van de Koninklijke uitvoeringsbesluiten ervan. 7. Wet van 21 juni 2013 betreffende de motivering, de informatie en de rechtsmiddelen inzake overheidsopdrachten en bepaalde opdrachten voor werken, leveringen, diensten. ADMINISTRATIEF JURIDISCH : 1. De goedkeuring door de Raad voor Maatschappelijk Welzijn in zitting van 23 december 2014 van het meerjarenplan over de periode De toewijzing door de Raad voor Maatschappelijk Welzijn in zitting van 27 augustus 2015 van de opdracht houdende de levering van brood en banketwaren aan het woonzorgcentrum De Oase tijdens de periode van 16 september 2015 t.e.m. 31 januari 2016.

19 845 FEITELIJK : 1. Door de Raad voor Maatschappelijk Welzijn in zitting van 27 augustus 2015 werd een opdracht houdende de levering van brood en banketwaren voor de periode van 16 september 2015 t.e.m. 31 januari 2016 gegund aan Bakkerij Joos Gasthuisstraat Opwijk 2. Aangezien deze opdracht ten einde loopt op 31 januari 2016 is het voorstel om een nieuwe overheidsopdracht voor de periode van 1 februari 2016 tot en met 31 januari 2018 uit te schrijven. 3. Het geraamd bedrag van de opdracht houdende de levering van brood en banketwaren aan het woonzorgcentrum De Oase zal jaarlijks bij benadering incl. BTW bedragen. 4. De nodige kredieten zullen worden voorzien in de budgetten van het jaar 2016 en de volgende jaren. 5. Voor de goede werking en de dienstverlening van het woonzorgcentrum De Oase is het noodzakelijk te voorzien in de continuïteit van levering en bevoorrading van voedingswaren of roerende goederen die aan de algemene of periodieke behoeften voldoen. 6. Het bestek werd besproken in de vergadering van de Ambtelijke Commissie Overheidsopdrachten in zitting van 12 oktober De voorgestelde gunningswijze werd gunstig bevonden. De Commissie formuleerde een positief advies naar de Raad voor Maatschappelijk Welzijn toe. 8. Alle argumenten zijn dus aanwezig om een opdracht te gunnen met als voorwerp : de levering van brood en banketwaren aan het woonzorgcentrum De Oase tijdens de periode van 1 februari 2016 tot en met 31 januari BESLIST MET 9 STEMMEN OP 9 STEMMERS : 1. Een opdracht te gunnen - waarvan het geraamd bedrag, het betreft een raming die slechts indicatief is, bij benadering jaarlijks incl. BTW zal bedragen - met als voorwerp de levering van BROOD EN BANKETWAREN aan het woonzorgcentrum De Oase tijdens de periode van 1 februari 2016 tot en met 1 februari Bijgevoegde lastvoorwaarden en het voorgelegd bestek voor de levering van BROOD EN BANKETWAREN tijdens de periode 1 februari 2016 tot en met 1 februari 2018 goed te keuren. 3. De opdracht waarvan sprake in artikel 1 zal gegund worden via de onderhandelingsprocedure zonder bekendmakingsregels bij de aanvang van de procedure. Volgende leveranciers worden geraadpleegd : Bakkerij Ronny De Vos - Steenweg op Vilvoorde Opwijk Bakkerij Emiel Esselens - Steenweg Opwijk Bakkerij Roelants Luc - Eeksken Opwijk Bakkerij Joos - Gasthuisstraat Opwijk De Hoprank Traiteur-Bakker - Gasthuisstraat Opwijk Bakkerij Jens - Langeveldstraat Opwijk

20 De opdracht waarvan sprake in artikel 1 zal beheerd worden : enerzijds, door de algemene aannemingsvoorwaarden in hun geheel, en anderzijds, door de bepalingen in het ontwerp van overeenkomst dat bij onderhavig beslissing gevoegd is. 5. Voor de kwaliteitsbeoordeling zal een interne technische commissie samengesteld worden. Deze technische commissie, bestaande uit de directeur van het WZC en medewerkers dienst verzorging/verpleging en de centrale keuken, zal een rapport opmaken na evaluatie en beoordeling van de aangekochte producten bij de ingeschreven kandidaat leveranciers. 6. Dit besluit zal worden opgenomen in de lijst met een beknopte beschrijving van de beslissingen die naar de heer Gouverneur van de provincie Vlaams Brabant en het college van burgemeester en schepenen van de gemeente Opwijk worden gestuurd. 7. Deze beslissing voor uitvoering en verdere opvolging over te maken aan: De heer Geert Geeroms, directeur woonzorgcentrum De Oase. Mevrouw Sofie Van Gysel, verantwoordelijke facilities Mevrouw Heidi Weyne, diensthoofd centrale aankoop en contractbeheer 11. OUDERENZORG OVERHEIDSOPDRACHTEN HET GUNNEN VAN EEN OPDRACHT HOUDENDE DE LEVERING VAN KRUIDENIERSWAREN AAN HET WOONZORGCENTRUM DE OASE VOOR DE PERIODE VAN 1 FEBRUARI 2016 TOT EN MET 31 JANUARI 2018 HET VASTSTELLEN VAN DE VOORWAARDEN (GOEDKEURING VAN HET LASTENBOEK) EN WIJZE VAN GUNNING. DE RAAD, Gelet op de volgende overwegingen: WETTELIJK : 1. De organieke wet van 8 juli 1976 betreffende de Openbare Centra voor Maatschappelijk Welzijn, inclusief latere wijzigingen, meer bepaald artikel 24 en artikel eerste lid. 2. Het decreet van 19 december 2008 betreffende de organisatie van de openbare Centra voor Maatschappelijk Welzijn, inclusief latere wijzigingen. 3. Wet van 15 juni 2006 betreffende de overheidsopdrachten en bepaalde opdrachten voor aanneming van werken, leveringen en diensten, inclusief latere wijzigingen. 4. Koninklijk besluit van 15 juli 2011 betreffende plaatsing overheidsopdrachten klassieke sectoren, inclusief latere wijzigingen. 5. Koninklijk besluit van 14 januari 2013 tot bepaling van de algemene uitvoeringsregels van de overheidsopdrachten en van de concessies voor openbare werken, inclusief latere wijzigingen. 6. Het Koninklijk Besluit van 2 juni 2013 tot bepaling van de datum van inwerktreding van de wet op de overheidsopdrachten en bepaalde opdrachten voor werken, leveringen en diensten van 15 juni en van de Koninklijke uitvoeringsbesluiten ervan. 7. Wet van 21 juni 2013 betreffende de motivering, de informatie en de rechtsmiddelen inzake overheidsopdrachten en bepaalde opdrachten voor werken, leveringen, diensten.

ZITTING VAN 26 SEPTEMBER 2013

ZITTING VAN 26 SEPTEMBER 2013 1 ZITTING VAN 26 SEPTEMBER 2013 Aanwezig : De heer Patrick De Smedt, De heer Peter Beerens, mevrouw Agnes Lievens, mevrouw Joke Longin, mevrouw Gwendolijn Meskens de heer Roland Mortier, mevrouw Els Van

Nadere informatie

ZITTING VAN 28 NOVEMBER 2013

ZITTING VAN 28 NOVEMBER 2013 1192 ZITTING VAN 28 NOVEMBER 2013 Aanwezig : De heer Patrick De Smedt, De heer Peter Beerens, mevrouw Agnes Lievens, mevrouw Joke Longin, mevrouw Gwendolijn Meskens de heer Roland Mortier, mevrouw Els

Nadere informatie

ZITTING VAN 28 JANUARI 2016

ZITTING VAN 28 JANUARI 2016 1 ZITTING VAN 28 JANUARI 2016 Aanwezig : De heer Patrick De Smedt, De heer Peter Beerens, mevrouw Gwendolijn Meskens mevrouw Els Van Gucht, mevrouw Martine Moijson, mevrouw Natalie De Coninck, mevrouw

Nadere informatie

ZITTING VAN 24 APRIL 2014

ZITTING VAN 24 APRIL 2014 276 ZITTING VAN 24 APRIL 2014 Aanwezig : De heer Patrick De Smedt, De heer Peter Beerens, mevrouw Agnes Lievens, mevrouw Joke Longin, mevrouw Gwendolijn Meskens de heer Roland Mortier, mevrouw Els Van

Nadere informatie

ZITTING VAN 27 FEBRUARI 2014

ZITTING VAN 27 FEBRUARI 2014 99 ZITTING VAN 27 FEBRUARI 2014 Aanwezig : De heer Patrick De Smedt, De heer Peter Beerens, mevrouw Agnes Lievens, mevrouw Joke Longin, mevrouw Gwendolijn Meskens de heer Roland Mortier, mevrouw Els Van

Nadere informatie

ZITTING VAN 25 APRIL 2013

ZITTING VAN 25 APRIL 2013 1 ZITTING VAN 25 APRIL 2013 Aanwezig : De heer Patrick De Smedt, De heer Peter Beerens, mevrouw Agnes Lievens, mevrouw Joke Longin, mevrouw Gwendolijn Meskens de heer Roland Mortier, mevrouw Els Van Gucht,

Nadere informatie

ZITTING VAN 28 FEBRUARI 2013

ZITTING VAN 28 FEBRUARI 2013 1 ZITTING VAN 28 FEBRUARI 2013 Aanwezig : De heer Patrick De Smedt, De heer Peter Beerens, mevrouw Agnes Lievens, mevrouw Joke Longin, mevrouw Gwendolijn Meskens de heer Roland Mortier, mevrouw Els Van

Nadere informatie

ZITTING VAN 23 MEI 2011.

ZITTING VAN 23 MEI 2011. ZITTING VAN 23 MEI 2011. Aanwezig: CASSIMON Lucienne, voorzitter VAN DER JEUGT Dirk, VAN DEN BROECK Beatrix, VAN DEN TROOST Tom, VAN DEN BERGHE Nelly, ROTTIERS Eddy, DE WOLF Rita, VAN MULDERS Dirk, STASSIJNS

Nadere informatie

OPENBARE ZITTING. 1. Grondsondering site Molenkouter - gunning en goedkeuring lastvoorwaarden

OPENBARE ZITTING. 1. Grondsondering site Molenkouter - gunning en goedkeuring lastvoorwaarden Wichelen, 8/12/2017 DE RAAD VOOR MAATSCHAPPELIJK WELZIJN Aanwezig: Afwezig: Verontschuldigd: Wim Annaert, Conny De Corte, Eddy Leunis, Eric Scheire, Liesbeth Van de Voorde, Anne-Marie Van der Helst, Inge

Nadere informatie

ZITTING VAN 29 SEPTEMBER 2015.

ZITTING VAN 29 SEPTEMBER 2015. ZITTING VAN 29 SEPTEMBER 2015. Aanwezig: BUYS Rosette, voorzitter DE MUL Bettie, DE WOLF Rita, STASSIJNS Annita, LAUWERS Karen, VERSCHUEREN Joris, VEREST Paul, VAN DEN BROECK Beatrix, VAN MULDERS Dirk,

Nadere informatie

ZITTING VAN 15 DECEMBER 2015.

ZITTING VAN 15 DECEMBER 2015. ZITTING VAN 15 DECEMBER 2015. Aanwezig: BUYS Rosette, voorzitter DE MUL Bettie, DE WOLF Rita, STASSIJNS Annita, LAUWERS Karen, VERSCHUEREN Joris, VEREST Paul, VAN MULDERS Dirk, raadsleden VEREST Marie-Louise,

Nadere informatie

RAAD VOOR MAATSCHAPPELIJK WELZIJN ZITTING VAN 28 JUNI 2016 NOTULEN

RAAD VOOR MAATSCHAPPELIJK WELZIJN ZITTING VAN 28 JUNI 2016 NOTULEN RAAD VOOR MAATSCHAPPELIJK WELZIJN ZITTING VAN 28 JUNI 2016 NOTULEN Aanwezig: BUYS Rosette, OCMW-voorzitter, DE WOLF Rita, STASSIJNS Annita, VERSCHUEREN Joris, VAN DEN BROECK Beatrix, VAN MULDERS Dirk,

Nadere informatie

Raad van maatschappelijk welzijn

Raad van maatschappelijk welzijn Raad van maatschappelijk welzijn Notulen openbare zitting Zitting van 26 april 2018 Samenstelling: Aanwezig: de heer Patrick De Smedt; mevrouw Joke Longin; de heer Peter Beerens; mevrouw Gwendolijn Meskens;

Nadere informatie

RAAD VOOR MAATSCHAPPELIJK WELZIJN ZITTING VAN 30 MEI 2017 NOTULEN

RAAD VOOR MAATSCHAPPELIJK WELZIJN ZITTING VAN 30 MEI 2017 NOTULEN RAAD VOOR MAATSCHAPPELIJK WELZIJN ZITTING VAN 30 MEI 2017 NOTULEN Aanwezig: BUYS Rosette, OCMW-voorzitter, DE MUL Bettie, DE WOLF Rita, STASSIJNS Annita, LAUWERS Karen, VEREST Paul, VAN DEN BROECK Beatrix,

Nadere informatie

Verslag van de raad van 25 oktober 2016 OPENBARE ZITTING

Verslag van de raad van 25 oktober 2016 OPENBARE ZITTING Verslag van de raad van 25 oktober 2016 OPENBARE ZITTING Aanwezig: Van de Wiele Christoph, OCMW-voorzitter Annaert Wim, De Corte Conny, Leunis Eddy, Van der Helst Anne-Marie, Vandevoorde Liesbeth, Van

Nadere informatie

2 Kennisgeving notulen van het vast bureau van 3 mei 2018 en 18 mei 2018

2 Kennisgeving notulen van het vast bureau van 3 mei 2018 en 18 mei 2018 ZITTING VAN DE RAAD VAN 28 JUNI 2018 Aanwezig: Willy Cornelis, Voorzitter Hilda Decock, André Marguillier, Marc Michiels, Johan Neefs, Ann Sleyp, Roger Swinnen, Rita Van Cleynebreugel, Ann Wils, OCMW-raadsleden

Nadere informatie

VAST BUERAU VERGADERING VAN 14 JANUARI 2019

VAST BUERAU VERGADERING VAN 14 JANUARI 2019 VAST BUERAU VERGADERING VAN 14 JANUARI 2019 Aanwezig: Jenne De Potter, burgemeester-voorzitter, Evelien De Both, Leen Goossens, Lieselotte De Roover, Matthias Diependaele, Brecht Cassiman, schepenen, Peter

Nadere informatie

1. Goedkeuring verslag vorige openbare zitting Het verslag van de openbare zitting van 9 mei 2017 wordt met algemene stemmen goedgekeurd.

1. Goedkeuring verslag vorige openbare zitting Het verslag van de openbare zitting van 9 mei 2017 wordt met algemene stemmen goedgekeurd. Zitting: 6 juni 2017 Aanwezig: Marleen Lepla, voorzitter Pieter Callens, Marie-Claire Chiers, Rudi Debusschere, Elke Steen, Carmen Vandemaele, Dieter Vanovertveldt, Glenn Degeyter, Terry Callens, leden;

Nadere informatie

Zitting: 7 november 2017

Zitting: 7 november 2017 Zitting: 7 november 2017 Aanwezig: Marleen Lepla, voorzitter Pieter Callens, Marie-Claire Chiers, Rudi Debusschere, Carmen Vandemaele, Dieter Vanovertveldt, Glenn Degeyter, Terry Callens, Hilde Stevens

Nadere informatie

Raad van 26 februari 2014

Raad van 26 februari 2014 Raad van 26 februari 2014 Aanwezig: De Meersman A., voorzitter; D Haese J., Debusschere M.-T., De Clercq A., Heirman K., Lemmens J., Matthys R., Meuleman G., Van Cauteren H., leden; Vandermeersch P., secretaris.

Nadere informatie

ZITTING VAN 22 JULI 2013

ZITTING VAN 22 JULI 2013 ZITTING VAN 22 JULI 2013 AANWEZIG : Jozef Browaeys, burgemeester-voorzitter; Robert De Meuleneire, Janna Bauters en Hendrik Blommaert; schepenen. Guy Glorieux, schepen - voorzitter OCMW. Sabine Roobroeck,

Nadere informatie

Raad van maatschappelijk welzijn

Raad van maatschappelijk welzijn Raad van maatschappelijk welzijn Notulen openbare zitting Zitting van 22 november 2018 Samenstelling: Aanwezig: de heer Patrick De Smedt; mevrouw Joke Longin; de heer Peter Beerens; mevrouw Els Van Gucht;

Nadere informatie

Arrondissement Tielt Zitting: 5 december 2017

Arrondissement Tielt Zitting: 5 december 2017 O.C.M.W. ARDOOIE Raad voor Maatschappelijk Welzijn Arrondissement Tielt Zitting: 5 december 2017 Aanwezig: Marleen Lepla, voorzitter Pieter Callens, Marie-Claire Chiers, Rudi Debusschere, Hilde Stevens,

Nadere informatie

DE RAAD VOOR MAATSCHAPPELIJK WELZIJN 24 JANUARI 2017

DE RAAD VOOR MAATSCHAPPELIJK WELZIJN 24 JANUARI 2017 DE RAAD VOOR MAATSCHAPPELIJK WELZIJN 24 JANUARI 2017 Aanwezig: Afwezig: Verontschuldigd: Wim Annaert, Conny De Corte, Eddy Leunis, Eric Scheire, Liesbeth Van de Voorde, Anne-Marie Van der Helst, Inge Van

Nadere informatie

Zitting van 24 april 2018

Zitting van 24 april 2018 Zitting van 24 april 2018 Aanwezig: Christine Logghe, OCMW-Voorzitter Mieke Callebert, Godelieve Ampe, Jolien Waeyaert, Lode Rossey, Carine Volckaert, Ronny Vandewalle, Iris Plaisier, OCMW raadsleden Toon

Nadere informatie

NOTULEN VAN DE RAAD VOOR MAATSCHAPPELIJK WELZIJN VAN 01 SEPTEMBER 2014 OPENBARE ZITTING

NOTULEN VAN DE RAAD VOOR MAATSCHAPPELIJK WELZIJN VAN 01 SEPTEMBER 2014 OPENBARE ZITTING NOTULEN VAN DE RAAD VOOR MAATSCHAPPELIJK WELZIJN VAN 01 SEPTEMBER 2014 OPENBARE ZITTING Aanwezig: Marie Jeanne Hendrickx: OCMW-voorzitter; Ursula Bervoets, Maria Boven, Peter Cras, Jozef Lemmens, Kathleen

Nadere informatie

Verslag van de raad van 20 december 2016 OPENBARE ZITTING

Verslag van de raad van 20 december 2016 OPENBARE ZITTING Verslag van de raad van 20 december 2016 OPENBARE ZITTING Aanwezig: Van de Wiele Christoph, OCMW-voorzitter Annaert Wim, De Corte Conny, Leunis Eddy, Scheire Eric, Van der Helst Anne-Marie, Vandevoorde

Nadere informatie

ZITTING VAN 24 MAART 2016

ZITTING VAN 24 MAART 2016 166 ZITTING VAN 24 MAART 2016 Aanwezig : De heer Patrick De Smedt, De heer Peter Beerens, mevrouw Joke Longin, mevrouw Gwendolijn Meskens, mevrouw Els Van Gucht, mevrouw Martine Moijson, mevrouw Natalie

Nadere informatie

Verslag van de raad van 26 april 2016 OPENBARE ZITTING

Verslag van de raad van 26 april 2016 OPENBARE ZITTING Verslag van de raad van 26 april 2016 OPENBARE ZITTING Van de Wiele Christoph, OCMW-voorzitter Annaert Wim, De Corte Conny, Leunis Eddy, Scheire Eric, Van de Voorde Liesbeth, Van der Helst Anne-Marie,

Nadere informatie

OCMW LENDELEDE VERSLAG RAAD VOOR MAATSCHAPPELIJK WELZIJN IN ZITTING VAN 9 APRIL 2018

OCMW LENDELEDE VERSLAG RAAD VOOR MAATSCHAPPELIJK WELZIJN IN ZITTING VAN 9 APRIL 2018 Provincie West-Vlaanderen Arrondissement Kortrijk OCMW LENDELEDE VERSLAG RAAD VOOR MAATSCHAPPELIJK WELZIJN IN ZITTING VAN 9 APRIL 2018 Aanwezig: MM. Lammertyn R., voorzitter OCMW; Rogiers C., Corneillie

Nadere informatie

Raad van maatschappelijk welzijn

Raad van maatschappelijk welzijn Raad van maatschappelijk welzijn Notulen openbare zitting Zitting van 22 december 2016 Samenstelling: Aanwezig: de heer Patrick De Smedt; mevrouw Joke Longin; mevrouw Gwendolijn Meskens; mevrouw Els Van

Nadere informatie

NOTULEN VAN DE RAAD VOOR MAATSCHAPPELIJK WELZIJN VAN 28 SEPTEMBER 2015 OPENBARE ZITTING

NOTULEN VAN DE RAAD VOOR MAATSCHAPPELIJK WELZIJN VAN 28 SEPTEMBER 2015 OPENBARE ZITTING NOTULEN VAN DE RAAD VOOR MAATSCHAPPELIJK WELZIJN VAN 28 SEPTEMBER 2015 OPENBARE ZITTING Aanwezig: Verontschuldigd: Afwezig: : raadsleden; Guido Goossens: OCMW-secretaris De voorzitter opent de vergadering.

Nadere informatie

ZITTING VAN 26 JUNI 2014

ZITTING VAN 26 JUNI 2014 489 ZITTING VAN 26 JUNI 2014 Aanwezig : De heer Patrick De Smedt, De heer Peter Beerens, mevrouw Agnes Lievens, mevrouw Joke Longin, mevrouw Gwendolijn Meskens de heer Roland Mortier, mevrouw Els Van Gucht,

Nadere informatie

1 Goedkeuring notulen van de openbare zitting van 26 mei Kennisgeving notulen van het vast bureau van 4 mei 2016, 18 mei 2016 en 1 juni 2016

1 Goedkeuring notulen van de openbare zitting van 26 mei Kennisgeving notulen van het vast bureau van 4 mei 2016, 18 mei 2016 en 1 juni 2016 ZITTING VAN DE RAAD VAN 30 JUNI 2016 Aanwezig: Verontschuldigd: Willy Cornelis, Voorzitter André Marguillier, Marc Michiels, Johan Neefs, Remy Peelaerts, Ann Sleyp, Roger Swinnen, Ann Wils, OCMW-raadsleden

Nadere informatie

Wij hebben de eer U uit te nodigen voor de gemeenteraadszitting van woensdag 22 januari a.s. om 19.30 uur in de raadzaal van het gemeentehuis.

Wij hebben de eer U uit te nodigen voor de gemeenteraadszitting van woensdag 22 januari a.s. om 19.30 uur in de raadzaal van het gemeentehuis. Waasmunster, 14 januari 2014. Aan de Leden van de Gemeenteraad Geacht raadslid, Wij hebben de eer U uit te nodigen voor de gemeenteraadszitting van woensdag 22 januari a.s. om 19.30 uur in de raadzaal

Nadere informatie

uw bericht van uw kenmerk ons kenmerk Wichelen

uw bericht van uw kenmerk ons kenmerk Wichelen uw bericht van uw kenmerk ons kenmerk Wichelen 14-06-2016 verzendnummer contactpersoon contact via 2016/ Mevr. Melissa De Jaeger 052 432 467 melissa.dejaeger@ocmw-wichelen.be Beste De voorzitter van de

Nadere informatie

DE RAAD VOOR MAATSCHAPPELIJK WELZIJN

DE RAAD VOOR MAATSCHAPPELIJK WELZIJN PROVINCIE VLAAMS BRABANT ---- OCMW LUBBEEK ---- DE RAAD VOOR MAATSCHAPPELIJK WELZIJN ZITTING VAN 17 september 2012, 20.30 u AANWEZIG: Voorzitter : Jan VAN BRUSSELT Leden : Maria Elisabeth DEPRET, Ingrid

Nadere informatie

OCMW Londerzeel. Betreft: Zitting van de Raad voor Maatschappelijk Welzijn van Londerzeel dd. 27 april 2017

OCMW Londerzeel. Betreft: Zitting van de Raad voor Maatschappelijk Welzijn van Londerzeel dd. 27 april 2017 OCMW Londerzeel Londerzeel, 28 april 2017 Aan de heer Gouverneur van Vlaams-Brabant Agentschap voor Binnenlands Bestuur Afdeling Vlaams-Brabant Provincieplein 1 3001 Leuven Geachte heer Gouverneur, Betreft:

Nadere informatie

Overzichtslijst van de vergadering van de Raad voor Maatschappelijk Welzijn OPENBARE ZITTING

Overzichtslijst van de vergadering van de Raad voor Maatschappelijk Welzijn OPENBARE ZITTING Overzichtslijst Overzichtslijst van de vergadering van de Raad voor Maatschappelijk Welzijn Aanwezig Datum 17 december 2015 Herwig Beckers, voorzitter Chris Bex, Elisabeth Dyckmans, Luc Haine, Louis Debruyne,

Nadere informatie

VERGADERING VAN DE RAAD VOOR MAATSCHAPPELIJK WELZIJN DINSDAG 19 DECEMBER

VERGADERING VAN DE RAAD VOOR MAATSCHAPPELIJK WELZIJN DINSDAG 19 DECEMBER Aanwezig: VERGADERING VAN DE RAAD VOOR MAATSCHAPPELIJK WELZIJN DINSDAG 19 DECEMBER 2017 Patrick Meulebroek, voorzitter; Luc Beurms, Ann Joos, Jurgen Jacobs, Veronique Van Den Steen, Ann Pauwels, Gino Bertin,

Nadere informatie

OPENBAAR CENTRUM VOOR MAATSCHAPPELIJK WELZIJN LEBBEKE

OPENBAAR CENTRUM VOOR MAATSCHAPPELIJK WELZIJN LEBBEKE ARRONDISSEMENT DENDERMONDE OPENBAAR CENTRUM VOOR MAATSCHAPPELIJK WELZIJN LEBBEKE ZITTING OCMW-RAAD D.D. 27 FEBRUARI 2019 NOTULEN Aanwezig: Verontschuldigd: Huyck Peter, Voorzitter OCMW-raad Willems François,

Nadere informatie

ZITTING VAN 27 AUGUSTUS 2015

ZITTING VAN 27 AUGUSTUS 2015 650 ZITTING VAN 27 AUGUSTUS 2015 Aanwezig : De heer Patrick De Smedt, De heer Peter Beerens, mevrouw Agnes Lievens, mevrouw Joke Longin, de heer Roland Mortier, mevrouw Els Van Gucht, mevrouw Natalie De

Nadere informatie

Verslag van de vergadering van de Raad voor Maatschappelijk Welzijn van 14 januari 2015

Verslag van de vergadering van de Raad voor Maatschappelijk Welzijn van 14 januari 2015 Verslag van de vergadering van de Raad voor Maatschappelijk Welzijn van 14 januari 2015 Aanwezig: MM. Jacobs Lydie, voorzitter, Croisiaux Katrien, Feyen Magda, Goormans Beatrijs, Kerkhofs Hilda, Neyens

Nadere informatie

PROVINCIE ARRONDISSEMENT OCMW VLAAMS-BRABANT HALLE-VILVOORDE MEISE

PROVINCIE ARRONDISSEMENT OCMW VLAAMS-BRABANT HALLE-VILVOORDE MEISE PROVINCIE ARRONDISSEMENT OCMW VLAAMS-BRABANT HALLE-VILVOORDE MEISE UITTREKSEL UIT DE NOTULEN VAN HET OPENBAAR CENTRUM VOOR MAATSCHAPPELIJK WELZIJN RAAD ZITTING VAN 20 maart 2014 Aanwezig: Mijnheer Herwig

Nadere informatie

RAAD VOOR MAATSCHAPPELIJK WELZIJN ZITTING VAN 26 SEPTEMBER 2017 NOTULEN

RAAD VOOR MAATSCHAPPELIJK WELZIJN ZITTING VAN 26 SEPTEMBER 2017 NOTULEN RAAD VOOR MAATSCHAPPELIJK WELZIJN ZITTING VAN 26 SEPTEMBER 2017 NOTULEN Aanwezig: BUYS Rosette, OCMW-voorzitter, DE MUL Bettie, DE WOLF Rita, STASSIJNS Annita, LAUWERS Karen, VERSCHUEREN Joris, VEREST

Nadere informatie

ZITTING VAN 22 AUGUSTUS 2013

ZITTING VAN 22 AUGUSTUS 2013 1 ZITTING VAN 22 AUGUSTUS 2013 Aanwezig : De heer Patrick De Smedt, Voorzitter Leden Mevrouw Agnes Lievens, mevrouw Joke Longin, de heer Roland Mortier, mevrouw Els Van Gucht, mevrouw Martine Moijson en

Nadere informatie

ZITTING VAN 29 JANUARI 2015

ZITTING VAN 29 JANUARI 2015 1 ZITTING VAN 29 JANUARI 2015 Aanwezig : De heer Patrick De Smedt, De heer Peter Beerens, mevrouw Agnes Lievens, mevrouw Joke Longin, mevrouw Gwendolijn Meskens de heer Roland Mortier, mevrouw Els Van

Nadere informatie

OPENBARE ZITTING. Raad voor maatschappelijk welzijn Zitting van 18 december 2017 Notule

OPENBARE ZITTING. Raad voor maatschappelijk welzijn Zitting van 18 december 2017 Notule Raad voor maatschappelijk welzijn Zitting van 18 december 2017 Notule Aanwezig: Verontschuldigd: Afwezig: Dries Couckuyt: voorzitter; Katrien Vandecasteele, Ann De Frene, Kathy Verschoot, Jozef Verbauwhede,

Nadere informatie

besluitenlijst van de OCMW-raad van 17 februari 2016

besluitenlijst van de OCMW-raad van 17 februari 2016 Provincie Oost-Vlaanderen OCMW Waasmunster besluitenlijst van de OCMW-raad van 17 februari 2016 Aanwezig: Tom Baert: voorzitter; Renaat Decorte, Joseph Maes, Christiane Plas, Ivan Rousseau, Cecile Van

Nadere informatie

RAAD VOOR MAATSCHAPPELIJK WELZIJN ZITTING VAN 27 FEBRUARI 2018 NOTULEN

RAAD VOOR MAATSCHAPPELIJK WELZIJN ZITTING VAN 27 FEBRUARI 2018 NOTULEN RAAD VOOR MAATSCHAPPELIJK WELZIJN ZITTING VAN 27 FEBRUARI 2018 NOTULEN Aanwezig: BUYS Rosette, OCMW-voorzitter, DE MUL Bettie, DE WOLF Rita, STASSIJNS Annita, LAUWERS Karen, VERSCHUEREN Joris, VEREST Paul,

Nadere informatie

DE RAAD, IN OPENBARE ZITTING

DE RAAD, IN OPENBARE ZITTING ZITTING van de RAAD voor MAATSCHAPPELIJK WELZIJN van 6 juni 2017 Aanwezig: Josée Poelmans, Voorzitter Greet Peeters, Maarten Aerts, Paul Snyers, Sander Ooms, Wendy Gevers, Willy Torfs, Maria Willems, OCMW

Nadere informatie

VERSLAG VAN DE RAAD VOOR MAATSCHAPPELIJK WELZIJN BORGLOON 27 juni 2013 om uur

VERSLAG VAN DE RAAD VOOR MAATSCHAPPELIJK WELZIJN BORGLOON 27 juni 2013 om uur Aanwezig: Voorzitter: Patrick Carnotensis, Raadsleden: Joël Schoofs, mevrouw Maria Vrancken, mevrouw Greet Baldewijns, Omer Vanderbeeken, Antoine Goffings, mevrouw Ingrid Moens, mevrouw Chantal L Hoyes,

Nadere informatie

OPENBARE VERGADERING. 1 Goedkeuring notulen openbare vergadering van 28 september 2016

OPENBARE VERGADERING. 1 Goedkeuring notulen openbare vergadering van 28 september 2016 Raad voor maatschappelijk welzijn 26 oktober 2016 1/5 Raad voor maatschappelijk welzijn Notulen Zitting van 26 oktober 2016 Aanwezig: mevrouw Birgitt Carlier, OCMW-voorzitter; de heer Alois Van Grieken,

Nadere informatie

Goedkeuring verslag openbaar gedeelte vorige vergadering.

Goedkeuring verslag openbaar gedeelte vorige vergadering. Zitting van 23 januari 2017 Aanwezig: Marie-Thérèse De Smet, OCMW-voorzitter Celine Baeckelandt, Carine Claerhout, Anja Demedts, Joke Vandemaele, Marianne Verbauwhede, Luc Vercaemer, OCMW-raadsleden Koenraad

Nadere informatie

Het proces-verbaal van de openbare zitting van de Raad dd. 3 januari 2017 wordt goedgekeurd.

Het proces-verbaal van de openbare zitting van de Raad dd. 3 januari 2017 wordt goedgekeurd. OCMW DEINZE NOTULEN VAN DE RAAD VOOR MAATSCHAPPELIJK WELZIJN Zitting van 07 februari 2017 Zijn aanwezig: C. De Spiegelaere, OCMW-voorzitter; W. De Ketelaere, R. Van Neste, R. Ranschaert, P. De Maertelaere,

Nadere informatie

Overzichtslijst van de vergadering van de Raad voor Maatschappelijk Welzijn OPENBARE ZITTING

Overzichtslijst van de vergadering van de Raad voor Maatschappelijk Welzijn OPENBARE ZITTING Overzichtslijst Overzichtslijst van de vergadering van de Raad voor Maatschappelijk Welzijn Aanwezig Datum 26 februari 2015 Herwig Beckers, voorzitter Luc Ponsaerts, Chris Bex, Elisabeth Dyckmans, Luc

Nadere informatie

O N TWERP UITTREKSELS ZITTING RAAD

O N TWERP UITTREKSELS ZITTING RAAD O N TWERP 26.06.2006 UITTREKSELS ZITTING RAAD D.D. 26.06.2006 1. F I N A N C I E N 1. AANPASSEN VOLMACHTEN CENTRALISATIEREKENINGEN RUSTHUIZEN. ======================================================= Gelet

Nadere informatie

ZITTING VAN 27 OKTOBER 2015.

ZITTING VAN 27 OKTOBER 2015. ZITTING VAN 27 OKTOBER 2015. Aanwezig: BUYS Rosette, voorzitter DE MUL Bettie, DE WOLF Rita, STASSIJNS Annita, LAUWERS Karen, VERSCHUEREN Joris, VEREST Paul, VAN DEN BROECK Beatrix, VAN MULDERS Dirk, raadsleden

Nadere informatie

RAAD voor MAATSCHAPPELIJK WELZIJN ZITTING van

RAAD voor MAATSCHAPPELIJK WELZIJN ZITTING van Aanwezig: RAAD voor MAATSCHAPPELIJK WELZIJN ZITTING van 21.08.2013 Godelieve Meulemans - waarnemend voorzitter Kris Hendrickx, Jos Steenwinckels, Julie Lochie, Joachim Lelièvre-Damit, Johny Stiers en Freddy

Nadere informatie

RAAD VOOR MAATSCHAPPELIJK WELZIJN - ZITTING VAN WOENSDAG 09 DECEMBER 2015

RAAD VOOR MAATSCHAPPELIJK WELZIJN - ZITTING VAN WOENSDAG 09 DECEMBER 2015 RAAD VOOR MAATSCHAPPELIJK WELZIJN - ZITTING VAN WOENSDAG 09 DECEMBER 2015 Aanwezig de heren en mevrouwen: Filiep DE VOS: voorzitter; Gabriël BENOIT, Paul DE BLANCK, Mia DELODDERE, Norbert GOUTSMET, Geert

Nadere informatie

Verslag van de vergadering van de Raad voor Maatschappelijk Welzijn van 30 maart 2016 om uur.

Verslag van de vergadering van de Raad voor Maatschappelijk Welzijn van 30 maart 2016 om uur. Verslag van de vergadering van de Raad voor Maatschappelijk Welzijn van 30 maart 2016 om 19.00 uur. Aanwezig: Ver Berne Erik, voorzitter Dexters Nancy, ondervoorzitter Ciarlo Diego, Deckers Daan, Er Cevdet,

Nadere informatie

1. Goedkeuring verslag vorige openbare zitting Het verslag van de openbare zitting van 4 juli 2017 wordt met algemene stemmen goedgekeurd.

1. Goedkeuring verslag vorige openbare zitting Het verslag van de openbare zitting van 4 juli 2017 wordt met algemene stemmen goedgekeurd. Zitting: 5 september 2017 Aanwezig: Marleen Lepla, voorzitter Pieter Callens, Marie-Claire Chiers, Rudi Debusschere, Elke Steen, Carmen Vandemaele, Dieter Vanovertveldt, Glenn Degeyter, Terry Callens,

Nadere informatie

Overzichtslijst van de vergadering van de Raad voor Maatschappelijk Welzijn OPENBARE ZITTING

Overzichtslijst van de vergadering van de Raad voor Maatschappelijk Welzijn OPENBARE ZITTING Overzichtslijst Overzichtslijst van de vergadering van de Raad voor Maatschappelijk Welzijn Aanwezig Datum 18 december 2014 Erik Vanderheiden, voorzitter Luc Ponsaerts, Chris Bex, Elisabeth Dyckmans, Luc

Nadere informatie

VERSLAG VAN DE RAAD VOOR MAATSCHAPPELIJK WELZIJN BORGLOON 29 januari 2015 om 20.00 uur

VERSLAG VAN DE RAAD VOOR MAATSCHAPPELIJK WELZIJN BORGLOON 29 januari 2015 om 20.00 uur Aanwezig Voorzitter: Patrick Carnotensis, Raadsleden: Joël Schoofs, mevrouw Greet Baldewijns, Antoine Goffings, mevrouw Ingrid Moens, mevrouw Chantal L Hoyes, Johan Feytons, mevrouw Marie Hubertine Leunen,

Nadere informatie

RAAD De zitting wordt door de voorzitter,lut Van Den Broecke geopend om 20u.

RAAD De zitting wordt door de voorzitter,lut Van Den Broecke geopend om 20u. PROCES-VERBAAL VAN DE OPENBARE ZITTING VAN DE RAAD VAN HET OPENBAAR CENTRUM VOOR MAATSCHAPPELIJK WELZIJN VAN EN TE MELLE 24 februari 2014 Aanwezig: Verontschuldigd : Lutgarde Van Den Broecke,voorzitter,

Nadere informatie

2 Kennisgeving notulen van het vast bureau van 11 oktober 2017 en 25 oktober 2017

2 Kennisgeving notulen van het vast bureau van 11 oktober 2017 en 25 oktober 2017 ZITTING VAN DE RAAD VAN 23 NOVEMBER 2017 Aanwezig: Willy Cornelis, Voorzitter Hilda Decock, André Marguillier, Marc Michiels, Johan Neefs, Ann Sleyp, Roger Swinnen, Rita Van Cleynebreugel, Ann Wils, OCMW-raadsleden

Nadere informatie

ONTWERPNOTULEN VAN DE RAAD VOOR MAATSCHAPPELIJK WELZIJN VAN 22/07/2019 OM 19:30 UUR

ONTWERPNOTULEN VAN DE RAAD VOOR MAATSCHAPPELIJK WELZIJN VAN 22/07/2019 OM 19:30 UUR ONTWERPNOTULEN VAN DE RAAD VOOR MAATSCHAPPELIJK WELZIJN VAN 22/07/2019 OM 19:30 UUR Openbare zitting Bestuursadministratie 1. Goedkeuring notulen 2. Kennisname notulen Welzijnskoepel Aankoopdienst 3. Stopzetting

Nadere informatie

Gelet op de vraag vanwege gemeente Zelzate om toe te treden tot de vereniging Audio, zoals blijkt uit

Gelet op de vraag vanwege gemeente Zelzate om toe te treden tot de vereniging Audio, zoals blijkt uit Aanwezig: Verontschuldigd: VERGADERING VAN DE RAAD VOOR MAATSCHAPPELIJK WELZIJN DINSDAG 10 JULI 2018 Patrick Meulebroek, voorzitter; Luc Beurms, Ann Joos, Jurgen Jacobs, Veronique Van Den Steen, Paul Van

Nadere informatie

VERSLAG VAN DE VERGADERING VAN DE RAAD VAN DONDERDAG 27 OKTOBER OPENBAAR

VERSLAG VAN DE VERGADERING VAN DE RAAD VAN DONDERDAG 27 OKTOBER OPENBAAR VERSLAG VAN DE VERGADERING VAN DE RAAD VAN DONDERDAG 27 OKTOBER 2016. Aanwezig: Julie Asselman, Voorzitter Anne Del Piero, Jos Cools, Jeannine Van de Vreken, Lucienne François, Erik Crombé, Ann Tambour,

Nadere informatie

VERGADERING VAN DE RAAD VOOR MAATSCHAPPELIJK WELZIJN DINSDAG 19 JANUARI

VERGADERING VAN DE RAAD VOOR MAATSCHAPPELIJK WELZIJN DINSDAG 19 JANUARI Aanwezig: VERGADERING VAN DE RAAD VOOR MAATSCHAPPELIJK WELZIJN DINSDAG 19 JANUARI 2016 Patrick Meulebroek, voorzitter; Luc Beurms, Joos Dauwe, Ann Joos, Jurgen Jacobs, Veronique Van Den Steen, Gino Bertin,

Nadere informatie

NOTULEN VAN DE RAAD VOOR MAATSCHAPPELIJK WELZIJN VAN 24 SEPTEMBER 2018 OPENBARE ZITTING

NOTULEN VAN DE RAAD VOOR MAATSCHAPPELIJK WELZIJN VAN 24 SEPTEMBER 2018 OPENBARE ZITTING NOTULEN VAN DE RAAD VOOR MAATSCHAPPELIJK WELZIJN VAN 24 SEPTEMBER 2018 OPENBARE ZITTING Aanwezig: Patrick Vansweevelt: raadsleden; Marie Jeanne Hendrickx: OCMW-voorzitter; Eva Poelemans: algemeen directeur

Nadere informatie

ZITTING VAN 24 FEBRUARI 2015.

ZITTING VAN 24 FEBRUARI 2015. ZITTING VAN 24 FEBRUARI 2015. Aanwezig: BUYS Rosette, voorzitter DE MUL Bettie, DE WOLF Rita, STASSIJNS Annita, LAUWERS Karen, VERSCHUEREN Joris, VEREST Paul, VAN DEN BROECK Beatrix, VAN MULDERS Dirk,

Nadere informatie

Van Aert Josée, voorzitter Adriaensen Bertha, Bluekens Carine, Cornelis Hugo, Hermans Hilde, Hillen Patrik, Van Accom Jef, raadsleden

Van Aert Josée, voorzitter Adriaensen Bertha, Bluekens Carine, Cornelis Hugo, Hermans Hilde, Hillen Patrik, Van Accom Jef, raadsleden Vergadering van 16 maart 2016 - openbaar gedeelte Aanwezig: Van Aert Josée, voorzitter Adriaensen Bertha, Bluekens Carine, Cornelis Hugo, Hermans Hilde, Hillen Patrik, Van Accom Jef, raadsleden Schuermans

Nadere informatie

Raad van maatschappelijk welzijn

Raad van maatschappelijk welzijn Raad van maatschappelijk welzijn Notulen openbare zitting Zitting van 28 juni 2018 Samenstelling: Aanwezig: de heer Patrick De Smedt; mevrouw Joke Longin; de heer Peter Beerens; mevrouw Gwendolijn Meskens;

Nadere informatie

ZITTING VAN 23 OKTOBER 2012.

ZITTING VAN 23 OKTOBER 2012. ZITTING VAN 23 OKTOBER 2012. Aanwezig: CASSIMON Lucienne, voorzitter VAN DER JEUGT Dirk, VAN DEN BROECK Beatrix, VAN DEN BERGHE Nelly, ROTTIERS Eddy, VAN MULDERS Dirk, STASSIJNS Annita, VAN NUFFEL Albert,

Nadere informatie

Raad van maatschappelijk welzijn

Raad van maatschappelijk welzijn Raad van maatschappelijk welzijn Notulen openbare zitting Zitting van 28 september 2017 Samenstelling: Aanwezig: de heer Patrick De Smedt; mevrouw Joke Longin; de heer Peter Beerens; mevrouw Gwendolijn

Nadere informatie

RAAD VOOR MAATSCHAPPELIJK WELZIJN - ZITTING VAN DONDERDAG 22 NOVEMBER 2018

RAAD VOOR MAATSCHAPPELIJK WELZIJN - ZITTING VAN DONDERDAG 22 NOVEMBER 2018 RAAD VOOR MAATSCHAPPELIJK WELZIJN - ZITTING VAN DONDERDAG 22 NOVEMBER 2018 Aanwezig de heren en mevrouwen: Filiep DE VOS: voorzitter; Marianne VANCOILLIE, Jean DAENEN, Mia DELODDERE, Gabriël BENOIT, Carine

Nadere informatie

Notulen raad voor maatschappelijk welzijn 31 mei 2017

Notulen raad voor maatschappelijk welzijn 31 mei 2017 Notulen raad voor maatschappelijk welzijn 31 mei 2017 Aanwezig Nele Geudens, voorzitter Cyriel Van Sweevelt, Mariette Boven, Paula Van Hal, Mark Struyf, Heidi Suls, Jo Laenen, Dorien Lievens, Filip Monsieurs,

Nadere informatie

Verslag van de vergadering van de Raad voor Maatschappelijk Welzijn van 21 december 2015 om uur.

Verslag van de vergadering van de Raad voor Maatschappelijk Welzijn van 21 december 2015 om uur. Verslag van de vergadering van de Raad voor Maatschappelijk Welzijn van 21 december 2015 om 20.00 uur. Aanwezig: Ver Berne Erik, voorzitter Dexters Nancy, ondervoorzitter Ciarlo Diego, Deckers Daan, Er

Nadere informatie

OCMW BEVEREN AGENDA DE VOORZITTER OPENT DE VERGADERING OM UUR ZITTING VAN DE RAAD VOOR MAATSCHAPPELIJK WELZIJN VAN 18 MEI 2016

OCMW BEVEREN AGENDA DE VOORZITTER OPENT DE VERGADERING OM UUR ZITTING VAN DE RAAD VOOR MAATSCHAPPELIJK WELZIJN VAN 18 MEI 2016 1 OCMW BEVEREN ZITTING VAN DE RAAD VOOR MAATSCHAPPELIJK WELZIJN VAN 18 MEI 2016 AGENDA Goedkeuring - Aktename - Bekrachtiging 1. Verslag vorige zitting - openbaar - goedkeuring Patrimonium 2. (GVM) Grond

Nadere informatie

Verslag van de raad van 21 juni 2016 OPENBARE ZITTING

Verslag van de raad van 21 juni 2016 OPENBARE ZITTING Verslag van de raad van 21 juni 2016 OPENBARE ZITTING Van de Wiele Christoph, OCMW-voorzitter Annaert Wim, De Corte Conny, Leunis Eddy, Scheire Eric, Van der Helst Anne-Marie, Van Steendam Inge, Vereecken

Nadere informatie

ZITTING VAN DE RAAD VOOR MAATSCHAPPELIJK WELZIJN VAN 15 OKTOBER 2014

ZITTING VAN DE RAAD VOOR MAATSCHAPPELIJK WELZIJN VAN 15 OKTOBER 2014 OCMW BEVEREN ZITTING VAN DE RAAD VOOR MAATSCHAPPELIJK WELZIJN VAN 15 OKTOBER 2014 OPENBARE ZITTING Goedkeuring - Aktename - Bekrachtiging 1. Verslag vorige zitting (gedeelte openbare zitting) - goedkeuring

Nadere informatie

Overzichtslijst van de vergadering van Raad voor Maatschappelijk Welzijn

Overzichtslijst van de vergadering van Raad voor Maatschappelijk Welzijn van de vergadering van Raad voor Maatschappelijk Welzijn Aanwezig Herwig Beckers, voorzitter (vanaf punt 2) Chris Bex, Louis Debruyne, Pieter Vandenbroucke, Tine Vanderwee, Heidi Vanheusden, Erwin Verbeken,

Nadere informatie

ZITTING VAN DE RAAD VOOR MAATSCHAPPELIJK WELZIJN VAN 21 OKTOBER 2015

ZITTING VAN DE RAAD VOOR MAATSCHAPPELIJK WELZIJN VAN 21 OKTOBER 2015 1 OCMW BEVEREN ZITTING VAN DE RAAD VOOR MAATSCHAPPELIJK WELZIJN VAN 21 OKTOBER 2015 AGENDA Goedkeuring - Aktename - Bekrachtiging 1. Verslag vorige zitting (gedeelte openbare zitting) - goedkeuring 1.1.

Nadere informatie

ZITTING VAN 24 NOVEMBER 2009.

ZITTING VAN 24 NOVEMBER 2009. ZITTING VAN 24 NOVEMBER 2009. Aanwezig: CASSIMON Lucienne, voorzitter VAN DER JEUGT Dirk, VAN DEN BROECK Beatrix, VAN DEN TROOST Tom, VAN DEN BERGHE Nelly, ROTTIERS Eddy, DE WOLF Rita, VAN MULDERS Dirk,

Nadere informatie

Ontwerpnotulen van de OCMW-Raad van 1 februari 2012 Ontmoetingsruimte serviceflats (The Club) 19u

Ontwerpnotulen van de OCMW-Raad van 1 februari 2012 Ontmoetingsruimte serviceflats (The Club) 19u OCMW Waasmunster RD 2012/1 Ontwerpnotulen van de OCMW-Raad van 1 februari 2012 Ontmoetingsruimte serviceflats (The Club) 19u 1 OPENBARE ZITTING 10.1 Goedkeuring van de notulen van de Raad van 14 december

Nadere informatie

Het proces-verbaal van de openbare zitting van de Raad dd. 7 februari 2017 wordt goedgekeurd.

Het proces-verbaal van de openbare zitting van de Raad dd. 7 februari 2017 wordt goedgekeurd. OCMW DEINZE NOTULEN VAN DE RAAD VOOR MAATSCHAPPELIJK WELZIJN Zitting van 07 maart 2017 Zijn aanwezig: C. De Spiegelaere, OCMW-voorzitter; W. De Ketelaere, R. Van Neste, R. Ranschaert, P. De Maertelaere,

Nadere informatie

GEMEENTERAAD. Ontwerpbesluit

GEMEENTERAAD. Ontwerpbesluit GEMEENTERAAD Ontwerpbesluit OPSCHRIFT Vergadering van 14 juni 2016 Besluit nummer: 2016_GR_00537 Onderwerp: Overheidsopdracht van diensten houdende de voorwaarden voor het aanstellen van gerechtsdeurwaarders

Nadere informatie

Verontschuldigd : Ampe Lieve, De Neve Stijn, Rossey Lode en Vancoillie Toon. 1. Goedkeuring gunning : Omgevingswerken BKO Kortemark

Verontschuldigd : Ampe Lieve, De Neve Stijn, Rossey Lode en Vancoillie Toon. 1. Goedkeuring gunning : Omgevingswerken BKO Kortemark Zitting van 25 april 2017 Aanwezig : Logghe Christine Voorzitter Waeyaert Jolien, Vandecappelle Magda, Volckaert Carine, Callebert Mieke en Vandewalle Ronny Leden De Meyer Sara Secretaris. Verontschuldigd

Nadere informatie

Verslag Raadszitting van 20 april 2017

Verslag Raadszitting van 20 april 2017 Verslag Raadszitting van 20 april 2017 Aanwezig: Paul Verschelden, Voorzitter Herman Vijt, Burgemeester Wesley Heirwegh, Bruno Pletinck, Jan Rosschaert, Annick Vehent, Kathleen De Bondt, Jurgen De Malsche,

Nadere informatie

Overzichtslijst van de vergadering van de Raad voor Maatschappelijk Welzijn OPENBARE ZITTING

Overzichtslijst van de vergadering van de Raad voor Maatschappelijk Welzijn OPENBARE ZITTING Overzichtslijst Overzichtslijst van de vergadering van de Raad voor Maatschappelijk Welzijn Aanwezig Datum 21 mei 2015 Herwig Beckers, voorzitter Chris Bex, Elisabeth Dyckmans, Luc Haine, Louis Debruyne,

Nadere informatie

Raad van maatschappelijk welzijn

Raad van maatschappelijk welzijn Raad van maatschappelijk welzijn Notulen openbare zitting Zitting van 25 januari 2018 Samenstelling: Aanwezig: de heer Patrick De Smedt; mevrouw Joke Longin; de heer Peter Beerens; mevrouw Gwendolijn Meskens;

Nadere informatie

RAAD voor MAATSCHAPPELIJK WELZIJN ZITTING van 22 oktober 2014

RAAD voor MAATSCHAPPELIJK WELZIJN ZITTING van 22 oktober 2014 Aanwezig: RAAD voor MAATSCHAPPELIJK WELZIJN ZITTING van 22 oktober 2014 Jos Cauwberghs - de voorzitter Godelieve Meulemans, Lochie Julie, Kris Hendrickx, Jos Steenwinckels, Conny Gevens, Joachim Lelièvre-Damit,

Nadere informatie

Overzichtslijst van de vergadering van de Raad voor Maatschappelijk Welzijn OPENBARE ZITTING

Overzichtslijst van de vergadering van de Raad voor Maatschappelijk Welzijn OPENBARE ZITTING Overzichtslijst Overzichtslijst van de vergadering van de Raad voor Maatschappelijk Welzijn Aanwezig Datum 27 augustus 2015 Herwig Beckers, voorzitter Chris Bex, Elisabeth Dyckmans, Luc Haine, Louis Debruyne,

Nadere informatie

Overzichtslijst van de vergadering van de Raad voor Maatschappelijk Welzijn Aanwezig OPENBARE ZITTING

Overzichtslijst van de vergadering van de Raad voor Maatschappelijk Welzijn Aanwezig OPENBARE ZITTING Overzichtslijst Overzichtslijst van de vergadering van de Raad voor Maatschappelijk Welzijn Aanwezig Datum 20 maart 2014 Erik Vanderheiden, voorzitter Luc Ponsaerts, Chris Bex, Elisabeth Dyckmans, Luc

Nadere informatie

9 de ZITTING VAN DE RAAD VOOR MAATSCHAPPELIJK WELZIJN A G E N D A

9 de ZITTING VAN DE RAAD VOOR MAATSCHAPPELIJK WELZIJN A G E N D A Openbaar Centrum voor 9 de ZITTING VAN DE RAAD VOOR MAATSCHAPPELIJK WELZIJN Maatschappelijk Welzijn VAN 1 AUGUSTUS 2013 2950 KAPELLEN Aanwezig : Mevrouw Valerie Van Peel De dames en heren Inge Wagemans,

Nadere informatie

ZITTING VAN 29 AUGUSTUS 2011.

ZITTING VAN 29 AUGUSTUS 2011. ZITTING VAN 29 AUGUSTUS 2011. Aanwezig: CASSIMON Lucienne, voorzitter VAN DER JEUGT Dirk, VAN DEN BROECK Beatrix, VAN DEN BERGHE Nelly, ROTTIERS Eddy, DE WOLF Rita, VAN MULDERS Dirk, STASSIJNS Annita,

Nadere informatie

Raad van maatschappelijk welzijn

Raad van maatschappelijk welzijn Raad van maatschappelijk welzijn Notulen openbare zitting Zitting van 22 februari 2018 Samenstelling: Aanwezig: de heer Patrick De Smedt; mevrouw Joke Longin; de heer Peter Beerens; mevrouw Gwendolijn

Nadere informatie

RAAD VOOR MAATSCHAPPELIJK WELZIJN ZITTING VAN 19 DECEMBER 2017 NOTULEN

RAAD VOOR MAATSCHAPPELIJK WELZIJN ZITTING VAN 19 DECEMBER 2017 NOTULEN RAAD VOOR MAATSCHAPPELIJK WELZIJN ZITTING VAN 19 DECEMBER 2017 NOTULEN Aanwezig: BUYS Rosette, OCMW-voorzitter, DE MUL Bettie, DE WOLF Rita, STASSIJNS Annita, LAUWERS Karen, VEREST Paul, VAN DEN BROECK

Nadere informatie

Raad voor maatschappelijk welzijn dd. 20 oktober Beknopt verslag

Raad voor maatschappelijk welzijn dd. 20 oktober Beknopt verslag Raad voor maatschappelijk welzijn dd. 20 oktober 2009 Beknopt verslag dagorde pnt 1: Mededeling notulen vorige vergaderingen van de raad voor maatschappelijk welzijn De agenda van deze vergadering van

Nadere informatie