Vragenlijst marktconsultatie ROC de Leijgraaf: Betreft: aanbesteding Automatencatering

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Vragenlijst marktconsultatie ROC de Leijgraaf: Betreft: aanbesteding Automatencatering"

Transcriptie

1 Vragenlijst marktconsultatie ROC de Leijgraaf: Betreft: aanbesteding Automatencatering Bedrijfsnaam: Ingevuld door: Functie: Telefoonnummer: adres: Datum: Algemeen: ROC de Leijgraaf is voornemens een opdracht op de markt te zetten voor full service catering van de automatenvoorziening (koffie, snacks en frisdrank). De opdracht is nog in concept maar zal bestaan uit een gratis koffievoorziening voor 700 medewerkers op 8 locaties en een betaalde koffievoorziening, en vendingapparaten voor 6500 leerlingen op 8 locaties. ROC de Leijgraaf wil graag van u weten hoe in dit marktsegment een bestek kan worden samengesteld met daarin de op de markt afgestemde vragen. Om dit goed te kunnen doen, en u geen onnodig dik bestek voor te leggen, willen wij graag uitvoerig worden voorgelicht door u en zal onderstaande vragenlijst als leidraad dienen. Indien nodig zal hierna een vervolggesprek plaatsvinden. Wij gaan er van uit dat dit ook in uw belang is. Probeer uw antwoorden zo concreet mogelijk en daarnaast kort en bondig te formuleren. Relevante antwoorden op de vragen in de marktconsultatie worden verwerkt in de aanbestedingsstukken. Niet relevante antwoorden worden niet verder gecommuniceerd. Uw antwoorden, ideeën, en anderszins die concurrentiegevoelige informatie bevatten zullen niet worden gecommuniceerd met andere marktpartijen. U kunt desgewenst de tekst die volgens u concurrentiegevoelige informatie bevat voorzien van een afwijkende kleur. De marktpartijen die worden benaderd voor marktconsultatie worden dezelfde vragenlijst voorgelegd. Met alle partijen wordt een gesprek ingepland om de antwoorden verder te bespreken. Materialen / Producten 1. Welke onderdelen adviseert u bij de omschreven dienstverlening om uit te vragen aanvullend op de koffieautomaten (b.v. materialen/ middelen zoals bekers)? 2. Welke onderdelen adviseert u bij de omschreven dienstverlening om uit te

2 vragen als aanvullend op de vendingautomaten (b.v. materialen/ middelen)? 3. De huidige automaten bieden instantkoffie aan. Adviseert u een overstap naar een andere soort koffie? Waarom is uw advies het juiste en welke voor-en nadelen zijn bij dit advies van toepassing? 4. Adviseert u om automaten uit te rusten met verschillende koffiesoorten (b.v. betaalde automaten met bonen en niet betaalde automaten met instant) en waarom wel/niet? 5. Wat zijn de ontwikkelingen op het gebied van geautomatiseerde storingsmelding en/ of geautomatiseerde leegstandmelding vanuit de automaat? Kunt u automaten bieden die voorzien zijn van deze technologie? Wat is uw visie op deze technologische ontwikkeling? 6. ROC de Leijgraaf wil op de koffieautomaten voor de medewerkers graag een mogelijkheid om op de voorzijde van de automaat digitaal informatie te kunnen verstrekken aan medewerkers. Welke meerkosten zijn volgens u gemiddeld aan deze voorziening verbonden? 7. In de duurzaamheidscriteria van Pianoo staat een minimumeis m.b.t. energiebesparende maatregelen. Kan hieraan voldaan worden met de digitale informatieverstrekking uit de vorige vraag? 8. Welk betaalmiddel is op dit moment het meest gangbaar en welke adviseert u om toe te passen op de automaten en waarom (muntgeld is hierbij geen optie)? 9. De koffieautomaten met gratis voorziening voor personeel zijn soms makkelijk bereikbaar voor leerlingen. Is het daarbij ook mogelijk om op de automaat een voorziening te treffen (b.v. een pasje) waardoor alleen personeel hiervan gebruik kan maken? Is deze oplossing handig en werkbaar in de praktijk?

3 10. Kunt u volautomatische automaten bieden die zowel koud water, heet water, koffie (verschillende smaken), cacao, soep, suiker en melk bieden. Zo niet welke oplossing heeft u hiervoor? 11. In de duurzaamheidscriteria op Pianoo staat het advies om automaten te voorzien van een geïntegreerde koud water voorziening (AS4). ROC de Leijgraaf wil dit toepassen voor de automaten met gratis verstrekking voor personeel. Welke mogelijkheden heeft u om volautomatische en niet volautomatische drankenautomaten te voorzien van een koud watervoorziening. 12. Adviseert u een filter bij deze koud watervoorziening? Zo ja waarom? 13. Welke voor en nadelen ziet u in geval van een koud water voorziening in de koffieautomaat en kunt u hiermee deze voorziening aanraden of juist afraden? 14. Indien u deze mogelijkheid afraadt, welke alternatieven kunt u hiervoor adviseren en biedt u deze alternatieven aan? Hoe wordt de prijs van dit alternatief logischerwijs berekend? 15. Voor de catering hebben we in de huidige situatie een kleine koffieautomaat voor snel zetten van kannen koffie tot 50 personen. Beschikt u over een dergelijke automaat? Hoe snel kan hiermee een kan koffie worden gezet? Service en besparing 16. Vindt de volgende responstijd acceptabel: - vóór uur gemeld is dezelfde dag ter plaatse - na uur gemeld is de volgende dag ter plaatse Indien nee, waarom niet? 17. Welke oplostijd acht u voor een storing acceptabel en gangbaar voor deze branche? Acht u, bij een lange storing, een tijdelijke voorziening acceptabel, zo ja welke?

4 18. Welke service componenten acht u van belang om uit te vragen voor de benoemde opdracht met het oog op ontzorging? 19. Welk beschikbaarheidspercentage van de automaten acht u haalbaar en gangbaar in geval van de omschreven overeenkomst en waarom? Hoe berekent u dit beschikbaarheidspercentage en hoe kan deze worden gemeten/gecontroleerd? 20. In de kantine van ROC de Leijgraaf worden ook frisdranken en andere producten los aangeboden. Voorziet u problemen in het zowel aanbieden van dergelijke producten in de automaten als bij de kantine? Zo ja, wat adviseert u in dit geval voor de aanbesteding? 21. Welke KPI's zijn volgens u van belang en leveren een goede afspraken waarop beide partijen kunnen bouwen? 22. Hoe staat u tegenover een bonus/malus constructie en welke bonus/malus vindt u acceptabel? Prijsopbouw 23. Welke manier van uitvragen van de prijs adviseert u (b.v. per consumptie, achteraf teruggave exploitatie, etc) en waarom? Welke prijscomponenten maken daarbij de uiteindelijke opdracht? 24. Hoe kunnen bij een vaste prijs per consumptie thee, heet water en koud water worden verrekend? 25. Welke indexering acht u het meest van toepassing in uw markt (b.v. CPI alle huishoudens)? 26. Hoe kan ROC de Leijgraaf bereiken dat de huidige verkoopprijzen voor leerlingen zoveel mogelijk gelijk blijven (ook in combinatie met vraag 30)?

5 Overeenkomst 27. Welke looptijd van de overeenkomst adviseert u voor een zo gunstig mogelijke prijs? Wat is het vaste deel van de overeenkomst en wanneer zouden opties van toepassing kunnen zijn? MVO en gezondheid 28. Kunt u een assortiment aanbieden dat volledig voldoet aan de richtlijnen van de Gezonde kantine? 29. Welke kansen en bedreigingen ziet u in het volledig toepassen van de Gezonde kantine en hoe zijn deze eventueel te ondervangen in de aanbesteding? 30. Een gezond assortiment kan tot gevolg hebben dat leerlingen zoetwaren en snacks toch buiten de deur gaan halen. ROC de Leijgraaf wil deze leerlingen toch graag binnen houden. Is dit te combineren met de Gezonde kantine en wat adviseert u daarvoor om op te nemen voor de aanbesteding. Aanbesteding 31. Zou u op een offerteaanvraag van de Leijgraaf inschrijven en waarom wel/niet? Wat zou voor u een reden kunnen zijn (eis, methode) om géén inschrijving uit te brengen? 32. Op welke zaken gaan in vergelijkbare aanbestedingen fout en wat adviseert u om eraan te doen? 33. Kunt u een vergelijkbare en recente aanbesteding adviseren die volgens u zeer succesvol is verlopen en zeer succesvol is geïmplementeerd en wie was de aanbestedende dienst? 34. Hoeveel tijd heeft u nodig om de benoemde overeenkomst te implementeren?

6 (voorbereidingstijd vanaf ingaan van de overeenkomst tot dag 1 van de daadwerkelijke uitvoering) 35. Hoeveel tijd heeft u daarnaast nodig om de automaten te plaatsen? 36. Op een aantal plaatsen waar automaten geplaatst dienen te worden zijn nissen gemaakt. Welke informatie heeft u over deze nissen nodig om een goede offerte op te stellen? 37. Welke toegevoegde waarde ziet u in een smaaktest/gebruikerstest als onderdeel van de aanbesteding? 38. Hoe kan een optimaal resultaat uit een smaaktest worden gehaald en hoe kan dit met zo min mogelijk kosten voor inschrijvers? Vindt u daarbij een vergoeding van toepassing? 39. Wat is bij een smaaktest van belang om de test eerlijk te laten verlopen? Hoe kan ervoor gezorgd worden dat de bij de smaaktest gebruikte grammages ook daadwerkelijk in de offerte zijn toegepast en in de praktijk worden aangeboden tijdens de uitvoering van de opdracht. 40. Is er een schouw nodig op locatie om een goede inschrijving te kunnen doen? Zo ja, welke informatie heeft u bij de schouw nodig/wat wilt u zien? Zo niet, welke informatie (foto's, afmetingen, e.d.) heeft u op papier nodig om een goede inschrijving te doen? 41. Welke normeringen en certificeringen zijn van belang voor uw branche en welke zijn er in uw bezit. Graag bij iedere normering en certificering uitleggen waarom deze van belang zijn.

KENNISGEVING VAN AANVULLENDE INFORMATIE, INFORMATIE OVER EEN ONVOLLEDIGE PROCEDURE OF RECTIFICATIE

KENNISGEVING VAN AANVULLENDE INFORMATIE, INFORMATIE OVER EEN ONVOLLEDIGE PROCEDURE OF RECTIFICATIE KENNISGEVING VAN AANVULLENDE INFORMATIE, INFORMATIE OVER EEN ONVOLLEDIGE PROCEDURE OF RECTIFICATIE I: AANBESTEDENDE DIENST Diensten I.1) NAAM, ADRESSEN EN CONTACTPUNT(EN) Officiële benaming: Technische

Nadere informatie

Milieucriteria voor het maatschappelijk verantwoord inkopen van Automaten Versie 26 januari 2016

Milieucriteria voor het maatschappelijk verantwoord inkopen van Automaten Versie 26 januari 2016 Milieucriteria voor het maatschappelijk verantwoord inkopen van Automaten 1. Scope/afbakening De productgroep Automaten omvat automaten voor: warme dranken; gekoelde dranken / bronwater; snacks / snoep.

Nadere informatie

Procedure beoordeling Proefopstelling

Procedure beoordeling Proefopstelling Bijlage 11 Procedure beoordeling Proefopstelling behorende bij de Openbare Europese Aanbesteding Personeelsvoorziening Warme dranken en gekoeld water 2016 Aanbestedende dienst: Albeda College Opgesteld

Nadere informatie

Great coffee just enjoy it

Great coffee just enjoy it Great coffee just enjoy it Ik zoek lekkere koffie, met keuze uit verschillende koffievariaties, die snel en gemakkelijk bereid wordt. Al uw wensen in één koffiemachine. Dat is de kracht van NESCAFÉ Alegria.

Nadere informatie

Gemeente Tilburg: Nota van Inlichtingen d.d. 22 maart 2017 (Warmedrankenautomaten)

Gemeente Tilburg: Nota van Inlichtingen d.d. 22 maart 2017 (Warmedrankenautomaten) nr. Verwijzing (paragraaf, artikel, etc.) Pagina Vraag Gemeente Tilburg: Nota van Inlichtingen d.d. 22 maart 2017 (Warmedrankenautomaten) Antwoord 1 1.1.1. 7 U geeft aan een brede invulling te geven aan

Nadere informatie

Aanbesteding. Automatencatering. voor de. Technische Universiteit Eindhoven

Aanbesteding. Automatencatering. voor de. Technische Universiteit Eindhoven 2 e Nota van Inlichtingen Aanbesteding Automatencatering voor de Technische Universiteit Eindhoven Referentie: DIZ 2015/1565241-2 Datum: 13 november 2015 Gehele of gedeeltelijke overneming of reproductie

Nadere informatie

Milieucriteria voor het maatschappelijk verantwoord inkopen van Automaten. Versie 8 april 2015

Milieucriteria voor het maatschappelijk verantwoord inkopen van Automaten. Versie 8 april 2015 Milieucriteria voor het maatschappelijk verantwoord inkopen van Automaten 1. Scope/afbakening De productgroep Automaten omvat automaten voor: warme dranken; gekoelde dranken / bronwater; snacks / snoep.

Nadere informatie

Aanbesteding gerechtsdeurwaarders. 5 juli 2016

Aanbesteding gerechtsdeurwaarders. 5 juli 2016 Aanbesteding gerechtsdeurwaarders 5 juli 2016 INHOUD 01 Doelstellingen van de aanbesteding 02 Resultaten van de marktconsultatie 03 Aanbestedingsstrategie 04 Planning en belangrijkste mijlpalen Doelstellingen

Nadere informatie

De Koffie Consultant

De Koffie Consultant De Koffie Consultant Onafhankelijk adviesbureau voor efficiënte en verantwoorde oplossingen binnen organisaties op het gebied van de warme drankenvoorziening. Koffie maak de juiste keus. Bedrijven, instellingen,

Nadere informatie

Douwe Egberts Fresh Brew Gallery 210

Douwe Egberts Fresh Brew Gallery 210 Douwe Egberts Fresh Brew Gallery 210 Elk kopje vers én variatie Ieder kopje koffie vers gezet Koffie en espresso met een mooie crèmelaag Sterkte van koffie en de dosering van suiker en melk individueel

Nadere informatie

De KoffieFabriek Postbus 509 7600 AM Almelo 06 1837 1663 KvK 53808827 www.dekoffiefabriek.nl info@dekoffiefabriek.nl

De KoffieFabriek Postbus 509 7600 AM Almelo 06 1837 1663 KvK 53808827 www.dekoffiefabriek.nl info@dekoffiefabriek.nl Animo Optibean 2 Koffie Café au lait/ melk Latte macchiato Koffie choq, chocolade, espresso, decafe, thee, koffie suiker, hete melk, dubbele espresso, koud water In het kort zetsysteem Koffiemolen met

Nadere informatie

Eis 29: op basis van de CBS- jaarindexcijfers voor consumenten. Antwoord Vrijgegeven: Zie Nota van Inlichtingen gepubliceerd op 13/6/2016

Eis 29: op basis van de CBS- jaarindexcijfers voor consumenten. Antwoord Vrijgegeven: Zie Nota van Inlichtingen gepubliceerd op 13/6/2016 Nota van Inlichtingen Europese aanbesteding Warme Dranken t.b.v. de gemeente Wageningen Aanbesteding Aanbestedende Dienst: Referentie: Europese aanbesteding Warme Dranken t.b.v. de gemeente Wageningen

Nadere informatie

Kwaliteitsmanagementsysteem

Kwaliteitsmanagementsysteem Pagina 1 van 9 (week 1) Welkom Van harte welkom bij deze Belevingstest van de Belastingdienst! U staat op het punt om deel te nemen aan een vernieuwende test; een werkelijke primeur. In deze Belevingstest

Nadere informatie

Milieucriteria voor het maatschappelijk verantwoord inkopen van Automaten. Versie maart 2017

Milieucriteria voor het maatschappelijk verantwoord inkopen van Automaten. Versie maart 2017 Milieucriteria voor het maatschappelijk verantwoord inkopen van Automaten 1. Scope/afbakening De productgroep Automaten omvat automaten voor: warme dranken; gekoelde dranken / bronwater; snacks / snoep.

Nadere informatie

Nota van Inlichtingen 2 en Personeelsaddendum Arnhem Europese Aanbesteding Catering. Stichting Hogeschool van Arnhem en Nijmegen Datum:

Nota van Inlichtingen 2 en Personeelsaddendum Arnhem Europese Aanbesteding Catering. Stichting Hogeschool van Arnhem en Nijmegen Datum: Betreft: Nota van Inlichtingen 2 en Personeelsaddendum Arnhem Project: Europese Aanbesteding Catering Referentie: 16/8094/Faz-ICT Van: Stichting Hogeschool van Arnhem en Nijmegen Datum: 14-10-2016 Mededelingen

Nadere informatie

Koffie. en nog veel meer... Wanroyseweg 34a Mill Tel. 0485 453828 www.nici-koffie-en-automaten.nl info@nici-koffie-en-automaten.nl

Koffie. en nog veel meer... Wanroyseweg 34a Mill Tel. 0485 453828 www.nici-koffie-en-automaten.nl info@nici-koffie-en-automaten.nl Nici folder beurs 12 pag 25-03-2008 17:41 Pagina 1 Koffie en nog veel meer... Wanroyseweg 34a Mill Tel. 0485 453828 www.nici-koffie-en-automaten.nl info@nici-koffie-en-automaten.nl Nici folder beurs 12

Nadere informatie

Aanbestedende dienst: BAR-Organisatie Facilitair. Protocol Belevingstest warme en koude drankenautomaten

Aanbestedende dienst: BAR-Organisatie Facilitair. Protocol Belevingstest warme en koude drankenautomaten Protocol Belevingstest warme en koude drankenautomaten 0 1 Inleiding Het contract van met de huidige leverancier van warme en koude drankenautomaten loopt af. heeft daarom een openbare Europese offerte

Nadere informatie

Bestek en aanvullende documenten (zoals documenten voor een concurrentiegerichte dialoog en een dynamisch aankoopsysteem) zijn verkrijgbaar op

Bestek en aanvullende documenten (zoals documenten voor een concurrentiegerichte dialoog en een dynamisch aankoopsysteem) zijn verkrijgbaar op I: Aanbestedende dienst I.1) Naam, adressen en contactpunt(en) Officiële benaming: Erasmus Universiteit Rotterdam Nationale identificatie: 21411034 Postadres: Burgemeester Oudlaan 50 Plaats: Rotterdam

Nadere informatie

ONBEKOMMERD GENIETEN GENIET VAN HET GEMAK VAN HAKADO AUTOMATENCATERING

ONBEKOMMERD GENIETEN GENIET VAN HET GEMAK VAN HAKADO AUTOMATENCATERING AUTOMAAT TYPEN Hakado biedt verschillende typen automaten, hierin past een breed assortiment producten. WARME DRANKENAUTOMAAT Voor thee en bijna alle denkbare koffievarianten, zoals (dubbele) espresso,

Nadere informatie

Procedure beoordeling Proefopstelling

Procedure beoordeling Proefopstelling Bijlage 11 Procedure beoordeling Proefopstelling behorende bij de Openbare Europese Aanbesteding Personeelsvoorziening Warme dranken en gekoeld water 2016 Aanbestedende dienst: Albeda College Opgesteld

Nadere informatie

instant koffieautomaten

instant koffieautomaten Het koffiemoment een rustpunt in de dag. Je even weer opladen onder het genot van een kopje koffie. Natuurlijk moet ook aan gasten koffie geserveerd worden die uitstekend van smaak en kwaliteit is. Én,

Nadere informatie

Technische Dienst. Langerak de Jong B.V. 2016

Technische Dienst. Langerak de Jong B.V. 2016 Technische Dienst 2016 Versie 6.1 Servicecontracten koffieautomaten Contract A: 1 maal per jaar preventief onderhoud 259,25 Contract B: 2 maal per jaar preventief onderhoud 330,25 Contract C: 2 maal per

Nadere informatie

BIJLAGE 2: PROGRAMMA VAN EISEN EN INFORMATIE TU/E CAMPUS

BIJLAGE 2: PROGRAMMA VAN EISEN EN INFORMATIE TU/E CAMPUS BIJLAGE 2: PROGRAMMA VAN EISEN EN INFORMATIE TU/E CAMPUS 1. Algemeen Het Programma van Eisen (hierna PvE) geeft de specificatie weer van de vereiste dienstverlening. Een aantal aspecten aangaande de Opdracht

Nadere informatie

SLIM INKOPEN. van een koffievoorziening. Zeven tips om het inkopen van een koffievoorziening tot een succes te maken

SLIM INKOPEN. van een koffievoorziening. Zeven tips om het inkopen van een koffievoorziening tot een succes te maken SLIM INKOPEN van een koffievoorziening Zeven tips om het inkopen van een koffievoorziening tot een succes te maken blijf op de hoogte door onze gratis whitepapers Zeven tips om het inkopen van een koffievoorziening

Nadere informatie

Het geheim. van finesse. www.cafeami.nl

Het geheim. van finesse. www.cafeami.nl Het geheim van finesse www.cafeami.nl Sterk concept voor de horeca Er gaat geen dag voorbij zonder dat er een kop koffie wordt geschonken. TopClass Group biedt met Café Ami een onderscheidend koffieconcept

Nadere informatie

OptiVend instant koffieautomaten: dé keuze voor gebruiksgemak

OptiVend instant koffieautomaten: dé keuze voor gebruiksgemak AUTOMATEN Het koffiemoment een rustpunt in de dag. Je even weer opladen onder het genot van een kopje koffie. Natuurlijk moet ook aan gasten koffie geserveerd worden die uitstekend van smaak en kwaliteit

Nadere informatie

Vending@Work. your energy provider FOOD FRISDRANK VERSNAPERINGEN KOFFIE AUTOMATEN

Vending@Work. your energy provider FOOD FRISDRANK VERSNAPERINGEN KOFFIE AUTOMATEN Vending@Work your energy provider FOOD FRISDRANK VERSNAPERINGEN KOFFIE AUTOMATEN Vending@Work voor automatencatering op maat Zoekt u een betrouwbare invulling voor uw automatenservice? Dan bent u bij ons

Nadere informatie

koffieapparatuur / automaten / 2-uursservice / ingrediënten / hygiëne producten / papierwaren

koffieapparatuur / automaten / 2-uursservice / ingrediënten / hygiëne producten / papierwaren koffieapparatuur / automaten / 2-uursservice / ingrediënten / hygiëne producten / papierwaren Directeur Henk-Jan Westhoff: Hoe goed de producten ook zijn, de mensen maken het verschil. 2 De mens is hét

Nadere informatie

Marktconsultatie Vervoersmobiliteit

Marktconsultatie Vervoersmobiliteit Marktconsultatie Vervoersmobiliteit Publicatiedatum: 28 oktober 2015 Samenwerken aan veiligheid Inhoudsopgave 1. TOELICHTING MARKTCONSULTATIE 3 1.1 Aanleiding 3 1.2 Doel 3 1.3 Procedure 3 1.4 Vertrouwelijkheid

Nadere informatie

FCO / FP&C Afdeling Inkoopmanagement. Nota van Inlichtingen Afdrukapparaten

FCO / FP&C Afdeling Inkoopmanagement. Nota van Inlichtingen Afdrukapparaten FCO / FP&C Afdeling Inkoopmanagement Nota van Inlichtingen Afdrukapparaten Opdrachtgever Vrije Universiteit Facilitaire Campus Organisatie Kenmerk FCO 0050 Versie v1.0 Datum 23 mei 2012 Status Definitief

Nadere informatie

Nota van inlichtingen

Nota van inlichtingen Nota van inlichtingen 21-1-2014 Betreft De gestelde vragen en geformuleerde antwoorden m.b.t. Europese Aanbesteding met publicatie nummer 424282-2013 Project Warme en koude drankenautomaten Ref. DMS Deze

Nadere informatie

EUROPESE AANBESTEDING OPENBARE PROCEDURE LEVERING FOOD & NON-FOOD. Nota van Inlichtingen

EUROPESE AANBESTEDING OPENBARE PROCEDURE LEVERING FOOD & NON-FOOD. Nota van Inlichtingen EUROPESE AANBESTEDING OPENBARE PROCEDURE LEVERING FOOD & NON-FOOD Nota van Inlichtingen TED-nr. 2013/S 033-052134 Vraag 1 Prijzenblad Y Disposables Blz. regel 11, 12, 13 Wat is de inhoud van de glazen?

Nadere informatie

Marktconsultatie Multifunctionals Stichting Lucas Onderwijs. Publicatiedatum: Kenmerk TenderNed:

Marktconsultatie Multifunctionals Stichting Lucas Onderwijs. Publicatiedatum: Kenmerk TenderNed: Marktconsultatie Multifunctionals 2016 Stichting Lucas Onderwijs Publicatiedatum: 07-07-2016 Kenmerk TenderNed: 108324 Graag uiterlijk 8 augustus 2016 12:00 uur reageren met beantwoording van vragen Inhoud

Nadere informatie

MARKTVERKENNING. Online verhuursysteem en automatische toegangscontrole binnensportaccommodaties Gemeente Breda. Datum: 8 november 2017 Plaats: Breda

MARKTVERKENNING. Online verhuursysteem en automatische toegangscontrole binnensportaccommodaties Gemeente Breda. Datum: 8 november 2017 Plaats: Breda 1 MARKTVERKENNING Online verhuursysteem en automatische toegangscontrole binnensportaccommodaties Gemeente Breda Datum: 8 november 2017 Plaats: Breda 2 Inhoud 1. Inleiding... 3 1.1 Achtergrond... 3 1.2

Nadere informatie

ONZE 4 TROEVEN VOOR EEN HEERLIJKE KOFFIEBELEVING

ONZE 4 TROEVEN VOOR EEN HEERLIJKE KOFFIEBELEVING ONZE 4 TROEVEN VOOR EEN HEERLIJKE KOFFIEBELEVING U zoekt een professionele en totale koffieservice? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. Naast producten van topkwaliteit serveren we u gebruiksgemak,

Nadere informatie

LIFE COMES IN MANY FLAVORS

LIFE COMES IN MANY FLAVORS LIFE COMES IN MANY FLAVORS OptiVend Next Generation Tastes differ. DE NIEUWE GENERATIE De nieuwe OptiVend Next Generation van Animo is een zetsysteem voor instant koffie waarmee je op elk moment van de

Nadere informatie

AANKONDIGING VAN EEN OPDRACHT

AANKONDIGING VAN EEN OPDRACHT Richtlijn 2014/24/EU AANKONDIGING VAN EEN OPDRACHT Diensten AFDELING I: AANBESTEDENDE DIENST I.1) NAAM EN ADRESSEN Officiële benaming: Waterschap Zuiderzeeland Nationale identificatie: 5671631 Postadres:

Nadere informatie

GREAT COFFEE MADE EASY

GREAT COFFEE MADE EASY GREAT COFFEE MADE EASY HÉt koffieconcept dat iedereen perfect past Dat is de uitdaging! We hebben goed naar uw wensen geluisterd 1... Wisselende kwaliteit De vraag naar variatie Afval Tijdrovend Ingewikkelde

Nadere informatie

OptiVend instant koffieautomaten: dé keuze voor gebruiksgemak

OptiVend instant koffieautomaten: dé keuze voor gebruiksgemak AUTOMATEN Animo Het koffiemoment een rustpunt in de dag. Je even weer opladen onder het genot van een kopje koffie. Natuurlijk moet ook aan gasten koffie geserveerd worden die uitstekend van smaak en kwaliteit

Nadere informatie

Automatisering en Realtime Data 7. Projectmanagement 8. Koffiebranderij / Café Primero 9

Automatisering en Realtime Data 7. Projectmanagement 8. Koffiebranderij / Café Primero 9 Inhoud Inleiding 3 Van koffie tot Full Service Vending Specialist 4 Full Operating 4 Automaten 5 Producten 5 Betaalsystemen 6 Service en Onderhoud 6 Verzorging / Technische Dienst 6 Automatisering en Realtime

Nadere informatie

STAPPENPLAN AANSCHAF ZONNE-COLLECTOREN INDIVIDUEEL

STAPPENPLAN AANSCHAF ZONNE-COLLECTOREN INDIVIDUEEL STAPPENPLAN AANSCHAF ZONNE-COLLECTOREN INDIVIDUEEL Introductie De ontwikkelingen op het gebied van zonne-energie staan nooit stil. Heeft u ook belangstelling, dan kunt u zich als deelnemer aansluiten bij

Nadere informatie

Advies d.d. Onderwerp Procedure uitgangspunten aanbesteding hulpmiddelen WMO

Advies d.d. Onderwerp Procedure uitgangspunten aanbesteding hulpmiddelen WMO Advies 2018-06 d.d. Onderwerp Procedure uitgangspunten aanbesteding hulpmiddelen WMO (Uitgebracht door de samenwerkende Adviesraden Sociaal Domein Noordwest Veluwe) Advies van de gezamenlijke adviesraden

Nadere informatie

AANKONDIGING VAN EEN OPDRACHT

AANKONDIGING VAN EEN OPDRACHT AFDELING I: AANBESTEDENDE DIENST AANKONDIGING VAN EEN OPDRACHT I.1) NAAM, ADRESSEN EN CONTACTPUNT(EN) Opdrachtgever en adres van de aanbestedende dienst: Internetadres(sen): Adres van de aanbestedende

Nadere informatie

Bijlage 3. Programma van Eisen. Warme drankenvoorziening. Gemeente Hellevoetsluis

Bijlage 3. Programma van Eisen. Warme drankenvoorziening. Gemeente Hellevoetsluis Bijlage 3 Programma van Eisen Warme drankenvoorziening Gemeente Hellevoetsluis 1 Inhoudsopgave Begrippenlijst... 3 1 Inleiding... 3 1.1 Algemeen... 3 1.2 Omschrijving gemeente Hellevoetsluis... 3 1.3 Aard,

Nadere informatie

Bestek en aanvullende documenten (zoals documenten voor een concurrentiegerichte dialoog en een dynamisch aankoopsysteem) zijn verkrijgbaar op

Bestek en aanvullende documenten (zoals documenten voor een concurrentiegerichte dialoog en een dynamisch aankoopsysteem) zijn verkrijgbaar op I: Aanbestedende dienst I.1) Naam, adressen en contactpunt(en) Officiële benaming: Stichting Zuyd Hogeschool Nationale identificatie: 48391788 Postadres: NieuwEyckholt 300 Plaats: HEERLEN Postcode: 6419DJ

Nadere informatie

Instructies bij de voor- en nameting van de gezonde sportkantine

Instructies bij de voor- en nameting van de gezonde sportkantine Instructies bij de voor- en nameting van de gezonde sportkantine Beste combinatiefunctionaris/buurtsportcoach, Je bent waarschijnlijk actief binnen een sportvereniging. Door te sporten werken we aan onze

Nadere informatie

Aan : Directieteam Van : team facilitair d.d. : 14 juni 17 onderwerp : Voedingsbeleid Groene Welle

Aan : Directieteam Van : team facilitair d.d. : 14 juni 17 onderwerp : Voedingsbeleid Groene Welle Aan : Directieteam Van : team facilitair d.d. : 14 juni 17 onderwerp : Voedingsbeleid Groene Welle De Groene Welle Een groene, gezonde school van binnen en buiten. De Groene Welle stelt het welzijn van

Nadere informatie

FranchiseFormule. All e s ov e r de sa m e n w e r k i n g. m e t Fi n a n c i ë l e Me e s t e r s

FranchiseFormule. All e s ov e r de sa m e n w e r k i n g. m e t Fi n a n c i ë l e Me e s t e r s FranchiseFormule All e s ov e r de sa m e n w e r k i n g m e t Fi n a n c i ë l e Me e s t e r s Samenwerking met Financiële Meesters Financiële Meesters heeft een nieuwe franchiseformule ontwikkeld voor

Nadere informatie

Adviesrapport Koffieautomaat

Adviesrapport Koffieautomaat Adviesrapport Koffieautomaat Samantha Klop Datum: 23 november 2009 Hogeschool Utrecht te Amersfoort Opdrachtgever: Pon Automotive B.V., Mevrouw M. van den Bos Titel: Adviesrapport Koffieautomaat Auteur:

Nadere informatie

onderneemt maatschappelijk verantwoord

onderneemt maatschappelijk verantwoord onderneemt maatschappelijk verantwoord www.coffeefresh.nl Coffee Fresh investeert in MVO Koffie is tegenwoordig meer dan zomaar een kopje koffie. Het is een beleving waarbij wij u nét dat beetje meer bieden.

Nadere informatie

Ter informatie: in totaal benaderen wij voor deze meervoudig onderhandse aanbesteding vijf leveranciers.

Ter informatie: in totaal benaderen wij voor deze meervoudig onderhandse aanbesteding vijf leveranciers. Aan de geselecteerde gegadigden Begeleidend schrijven Natuurlijke begrazing door schapen in de gemeente Leeuwarden 2016-Z8801 Stadsontwikkeling en -beheer Wijkzaken, team Buitendienst Hans Sterkenburg

Nadere informatie

Begeleidend document marktconsultatie

Begeleidend document marktconsultatie Begeleidend document marktconsultatie Inventarisatie van mogelijkheden inzake aanbesteding van warme drankenautomaten Datum: 7 oktober 2016 Auteur: Pro 10 B.V. Inhoud 1 Inleiding... 3 1.1 Aanleiding marktconsultatie...

Nadere informatie

LIFE COMES IN MANY FLAVORS

LIFE COMES IN MANY FLAVORS LIFE COMES IN MANY FLAVORS OptiVend Next Generation Tastes differ. de nieuwe generatie De nieuwe OptiVend Next Generation van Animo is een zetsysteem voor instant koffie waarmee je op elk moment van de

Nadere informatie

Model Raamovereenkomst. <naam aanbesteding>inzake aanschaf en onderhoud van laptops en telefoons<kenmerk> De ondergetekenden:

Model Raamovereenkomst. <naam aanbesteding>inzake aanschaf en onderhoud van laptops en telefoons<kenmerk> De ondergetekenden: Model inzake aanschaf en onderhoud van laptops en telefoons De ondergetekenden: 1. SBB, gevestigd te Zoetermeer, vertegenwoordigd door , de heer/mevrouw

Nadere informatie

Zonnepanelen aanbieden aan je medewerkers Stap voor stap

Zonnepanelen aanbieden aan je medewerkers Stap voor stap Zonnepanelen aanbieden aan je medewerkers Stap voor stap Foto: Willem Mes In dit plan kun je stap voor stap lezen hoe je via een Zon-Privé actie eenvoudig zonne - panelen kunt aanbieden aan je medewerkers.

Nadere informatie

Zonnepanelen aanbieden aan je medewerkers Stap voor stap

Zonnepanelen aanbieden aan je medewerkers Stap voor stap Zonnepanelen aanbieden aan je medewerkers Stap voor stap Foto: Willem Mes In dit plan kun je stap voor stap lezen hoe je via een Zon-Privé actie eenvoudig zonnepanelen kunt aanbieden aan je medewerkers.

Nadere informatie

Nota van B&W. l januari Nieuwe aanbesteding of contract verlengen? gemsente Haarlemmermeer

Nota van B&W. l januari Nieuwe aanbesteding of contract verlengen? gemsente Haarlemmermeer gemsente Haarlemmermeer Nota van B&W Ondenverp Verlenging contracten hulp hij het huishouden (HBH) Portefeulllehouder dr. T.C.M. Horn Collegevergadering 28 oktober 2008 Inlichtingen R.J. Kouwenhoven Registratienummer

Nadere informatie

OptiVend instant koffieautomaten: dé keuze voor gebruiksgemak

OptiVend instant koffieautomaten: dé keuze voor gebruiksgemak AUTOMATEN Het koffiemoment een rustpunt in de dag. Je even weer opladen onder het genot van een kopje koffie. Natuurlijk moet ook aan gasten koffie geserveerd worden die uitstekend van smaak en kwaliteit

Nadere informatie

Respons Van de 779 benaderde panelleden hebben 544 de vragenlijst ingevuld. Dat is een respons van 70%.

Respons Van de 779 benaderde panelleden hebben 544 de vragenlijst ingevuld. Dat is een respons van 70%. Inleiding Keuze voor de toekomst: inzameling van afval De gemeente Oss moet de komende jaren besparen. Ook het inzamelen van huishoudelijk afval moet slimmer en goedkoper worden. Uit het oogpunt van duurzaamheid

Nadere informatie

Inhoud Inleiding Van koffie tot Full Service Vending Specialist Café Primero uit eigen koffiebranderij Automaten

Inhoud Inleiding Van koffie tot Full Service Vending Specialist Café Primero uit eigen koffiebranderij Automaten Inhoud Inleiding... 3 Van koffie tot Full Service Vending Specialist.... 4 Full Operating.... 4 Full Service Vending....4 Café Primero uit eigen koffiebranderij............................................................

Nadere informatie

food en non food ten behoeve van kantines en horeca opleiding

food en non food ten behoeve van kantines en horeca opleiding Nota van Inlichtingen food en non food ten behoeve van kantines en horeca opleiding Aanbesteding Aanbestedende Dienst: Referentie: food en non food ten behoeve van kantines en horeca opleiding Graafschap

Nadere informatie

Kofe Geniet van de beste kofe van het merk dat u het lekkerst vindt: u hebt de vrije keuze, zonder aan één merk gebonden te zijn.

Kofe Geniet van de beste kofe van het merk dat u het lekkerst vindt: u hebt de vrije keuze, zonder aan één merk gebonden te zijn. Kofe Geniet van de beste kofe van het merk dat u het lekkerst vindt: u hebt de vrije keuze, zonder aan één merk gebonden te zijn. Peeze Geniet bewust Peeze kofe is in alle opzichten een bijzondere kofe.

Nadere informatie

De ETNA Nova Espresso heeft een capaciteit van ca. 100 consumpties per uur (120 ml).

De ETNA Nova Espresso heeft een capaciteit van ca. 100 consumpties per uur (120 ml). Vraag en Antwoord Onderwerp: Referentie: Rioba ETNA Nova Espresso Vraag en Antwoord Inleiding Kwaliteit, betrouwbaarheid en eenvoud zijn de kernwoorden van de nieuwe espresso koffieautomaat van de Makro,

Nadere informatie

Dienstenwijzer Ten behoeve van bemiddeling en advisering

Dienstenwijzer Ten behoeve van bemiddeling en advisering Dienstenwijzer Ten behoeve van bemiddeling en advisering Op alle diensten die door Convento Assurantiën worden geleverd zijn algemene voorwaarden van toepassing. De tekst van deze voorwaarden zijn geplaatst

Nadere informatie

AANBESTEDING HULPMIDDELEN Evaluatie gemeente Hattem

AANBESTEDING HULPMIDDELEN Evaluatie gemeente Hattem AANBESTEDING HULPMIDDELEN 2018 Evaluatie gemeente Hattem 2015-2017 Samenvatting In dit document blikt de gemeente Hattem terug op haar aanbesteding Wmo-hulpmiddelen die zij in 2015 samen met de gemeente

Nadere informatie

Bedrijfsrestauratieve voorzieningen SW-bedrijven & Gelieerde organisaties Aanbestedende Dienst: Cedris Referentie: , review 7

Bedrijfsrestauratieve voorzieningen SW-bedrijven & Gelieerde organisaties Aanbestedende Dienst: Cedris Referentie: , review 7 Nota van Inlichtingen Bedrijfsrestauratieve voorzieningen SW-bedrijven & Gelieerde organisaties Aanbesteding Bedrijfsrestauratieve voorzieningen SW-bedrijven & Gelieerde organisaties Aanbestedende Dienst:

Nadere informatie

Energie Exploitatie Ontwikkelingen in Nederland

Energie Exploitatie Ontwikkelingen in Nederland Energie Exploitatie Ontwikkelingen in Nederland Leo Brouwer Programma adviseur Duurzame Energie en Energietransitie 16 oktober 2007 donderdag 18 oktober 2007 1 Daan van Vliet Directeur Unica Bestuurslid

Nadere informatie

Model Nadere Overeenkomst Arbodienstverlening

Model Nadere Overeenkomst Arbodienstverlening Model Nadere Overeenkomst Arbodienstverlening datum versie bijlage(n) Model Nadere Overeenkomst Arbodienstverlening pagina 2 van 5 Inhoudsopgave Nadere Overeenkomst Arbodienstverlening 3 1 Voorwerp van

Nadere informatie

Relax... it s Miko coffee

Relax... it s Miko coffee Relax... it s Miko coffee Miko Coffee Service 1 Leverancier voor àl uw koffiepauzes Relax... it s miko coffee Miko is dé partner voor de koffievoorziening op het werk. Met meer dan 200 jaar ervaring in

Nadere informatie

Openbare aanbesteding 2015/S van

Openbare aanbesteding 2015/S van Ref. Ares(2015)3961281-25/09/2015 European Commission DG JRC Institute for Energy and Transport Resource Management Petten Openbare aanbesteding 2015/S 169-307448 van 02.09.2015 NL Petten: Inspectie/lektest

Nadere informatie

Concept overeenkomst ARBIT inzake VMS en AVT beheer

Concept overeenkomst ARBIT inzake VMS en AVT beheer Concept overeenkomst ARBIT inzake VMS en AVT beheer De ondergetekenden: 1. De Staat der Nederlanden, gevestigd te Den Haag, te dezen vertegenwoordigd door de de F. van Dijk secretaris van de Raad voor

Nadere informatie

Vraag en Antwoord. Inleiding

Vraag en Antwoord. Inleiding Vraag en Antwoord Onderwerp: Referentie: Rioba ETNA Mundo Vraag en Antwoord Inleiding Gemak en snelheid dient de mens en dit zijn de kernwoorden van de nieuwe no-nonsense koffieautomaat van de Makro, binnen

Nadere informatie

Inschrijvers voor de exploitatie van Grand Café Mahler in Musis Sacrum te Arnhem

Inschrijvers voor de exploitatie van Grand Café Mahler in Musis Sacrum te Arnhem Aanmeldingsformulier Inschrijvers voor de exploitatie van Grand Café Mahler in Musis Sacrum te Arnhem Stichting Musis & Stadstheater Arnhem 1 mei 2017 lagroup bv www.lagroup.nl Postbus 1558 consult@lagroup.nl

Nadere informatie

Overeenkomst Onderhoud Technische Installaties

Overeenkomst Onderhoud Technische Installaties Overeenkomst Onderhoud Technische Installaties De ondergetekenden: A. Nova College statutair gevestigd te Haarlem en kantoorhoudende te Haarlem aan de Buitenrustlaan 9 te Haarlem, te dezen rechtsgeldig

Nadere informatie

Samenvatting resultaten marktconsultatie aanbesteding gerechtsdeurwaardersdiensten Clustering Rijksincasso. 26 mei 2016

Samenvatting resultaten marktconsultatie aanbesteding gerechtsdeurwaardersdiensten Clustering Rijksincasso. 26 mei 2016 Samenvatting resultaten marktconsultatie aanbesteding gerechtsdeurwaardersdiensten Clustering Rijksincasso 26 mei 2016 Hoofdstuk 1 Inleiding Hoofdstuk 2 Proces en aanpak Hoofdstuk 3 Antwoorden op de gestelde

Nadere informatie

Invloed van koffie op bedrijfsimago

Invloed van koffie op bedrijfsimago Invloed van koffie op bedrijfsimago Dit onderzoek is uitgevoerd in opdracht van PouchDirect, een internationale leverancier van hoogwaardige stazakken en koffiezakken. De doelstelling van het onderzoek

Nadere informatie

EMVI - GOW. Gunnen op waarde (GOW) betekent. Gunnen op laagste Evaluatieprijs. = inschrijfsom minus meerwaarde (P-Mw)

EMVI - GOW. Gunnen op waarde (GOW) betekent. Gunnen op laagste Evaluatieprijs. = inschrijfsom minus meerwaarde (P-Mw) EMVI - GOW Gunnen op waarde (GOW) betekent Gunnen op laagste Evaluatieprijs = inschrijfsom minus meerwaarde (P-Mw) Marktdag aanbesteden Rivierenland Maurik 2016-11-24 1 Hoe kunnen we de EMVIpraktijk verbeteren?

Nadere informatie

Bestel snel en eenvoudig Online! uw adres voor food & non-food!

Bestel snel en eenvoudig Online! uw adres voor food & non-food! Bestel snel en eenvoudig Online! vanderheidefood.nl uw adres voor food & non-food! Al 35 jaar bezorgen wij dagelijks food en non-food artikelen aan een breed scala aan klanten. Van kinderdagverblijven

Nadere informatie

Innovatie binnen de grenzen van de wet. PIANOo-congres als het om vertrouwbaarheid gaat!

Innovatie binnen de grenzen van de wet. PIANOo-congres als het om vertrouwbaarheid gaat! Innovatie binnen de grenzen van de wet PIANOo-congres 2010 als het om vertrouwbaarheid gaat! Inhoud presentatie Inleiding en kennismaking Kader: waar hebben we het over? Juridisch kader, tips en trucs

Nadere informatie

KANNENAPPARATUUR. M-Line

KANNENAPPARATUUR. M-Line KANNENAPPARATUUR M-Line M-LINE KANNENAPPARATUUR VOOR SMAAKVOLLE EN VERS GEZETTE FILTERKOFFIE! EEN MENS VEERT OP VAN HET HEERLIJKE AROMA VAN ECHTE, VERS GEZETTE FILTERKOFFIE. KOFFIE ZORGT VOOR GESPREKSSTOF

Nadere informatie

Vergaderen in stijl bij Villa Velperweg

Vergaderen in stijl bij Villa Velperweg Vergaderen in stijl bij Villa Velperweg Frowein Vergaderruimtes Hoff 6 personen Blokopstelling Beamer Wi-Fi Catering mogelijk 75,- per dagdeel 12 personen Blokopstelling Beamer Wi-Fi Catering mogelijk

Nadere informatie

Better coffee. Better Business. The value of great coffee.

Better coffee. Better Business. The value of great coffee. Better coffee. Better Business. The value of great coffee. Better coffee. Better Business. The value of great coffee. coffee-on-demand voor tevreden medewerkers en tijdsbesparing Een goede koffievoorziening

Nadere informatie

nota van inlichtingen EA medische hulpmiddelen en investeringsgoederen.xlsx

nota van inlichtingen EA medische hulpmiddelen en investeringsgoederen.xlsx nota van inlichtingen EA medische.xlsx NB: Vanaf 27 juni 2015 kunnen gebruikers van Nederlandse ondernemingen op TenderNed alleen nog inloggen via eherkenning, de digitale standaard voor zakendoen met

Nadere informatie

Verwerkingsstatuut AVG

Verwerkingsstatuut AVG Verwerkingsstatuut AVG Dit Verwerkersstatuut maakt - evenals de algemene voorwaarden - integraal onderdeel uit van iedere overeenkomst inzake diensten tussen Volkshuisvestingsraad Zuidwest en haar wederpartij.

Nadere informatie

Universiteit Utrecht. Klanttevredenheidsonderzoek Facilitaire Dienstverlening 2013. September 2013

Universiteit Utrecht. Klanttevredenheidsonderzoek Facilitaire Dienstverlening 2013. September 2013 Universiteit Utrecht Klanttevredenheidsonderzoek Facilitaire Dienstverlening 2013 September 2013 Doelgroepen en respons Studenten 2013 Verzonden enquetes 4.999 Respons 253 5% De enquête is verzonden aan

Nadere informatie

Europese aanbesteding netwerkapparatuur en diensten

Europese aanbesteding netwerkapparatuur en diensten Europese aanbesteding netwerkapparatuur en diensten Agenda Voorstellen Aanleiding van de aanbesteding Scope IGEA Deelnemende ROC s Ondersteuning Beginselen Europees aanbesteden Aanbestedingsstrategie Planning

Nadere informatie

Algemeen: Tijdens de schouw zijn de navolgende ruimtes bezocht:

Algemeen: Tijdens de schouw zijn de navolgende ruimtes bezocht: 1e Nota van Inlichtingen aanbesteding Specialistisch reinigen van werkplaatsen, magazijnen, hangaars, en dergelijke mogelijk verontreinigd met gevaarlijke (carcinogene) stoffen Algemeen: Tijdens de schouw

Nadere informatie

Standmodel SL1000-Instant

Standmodel SL1000-Instant Standmodel SL1000-Instant Specificaties Aansluiting: - Intern voltage : 24V DC - Elektrische aansluiting : 230 V, 50Hz ±15%, 16A via dubbele wcd met randaarde - Aansluiting koud water: : 3/8 - Waterdruk:

Nadere informatie

Bestek en aanvullende documenten (zoals documenten voor een concurrentiegerichte dialoog en een dynamisch aankoopsysteem) zijn verkrijgbaar op

Bestek en aanvullende documenten (zoals documenten voor een concurrentiegerichte dialoog en een dynamisch aankoopsysteem) zijn verkrijgbaar op I: Aanbestedende dienst I.1) Naam, adressen en contactpunt(en) Officiële benaming: ROC van Amsterdam, VOvA en ROC Flevoland Nationale identificatie: 6225881 Postadres: Fraijlemaborg 141 Plaats: Amsterdam

Nadere informatie

Checklist Webshop. Algemeen. Informatieverstrekking. Bestelproces. Ja Nee N.V.T.

Checklist Webshop. Algemeen. Informatieverstrekking. Bestelproces. Ja Nee N.V.T. Checklist webshop Niet alleen de layout en het hoog scoren in zoekmachines is belangrijk. Ook is het van belang dat de webshop voldoet aan de juridische eisen. Voldoet je webshop niet aan deze eisen dan

Nadere informatie

Hoe ik preferred supplier word

Hoe ik preferred supplier word Hoe ik preferred supplier word De winnende offerte is meer dan prijs alleen Henk Vlaming Directeur Nederlands Redactie Instituut Er is slechts 1 route Voorsorteren Stap 1: Winnen van vertrouwen: overtuigen

Nadere informatie

NIMA B EXAMEN BUSINESS MARKETING ONDERDEEL B JANUARI 2016 VRAGEN EN ANTWOORDINDICATIES NIMA B BUSINESS MARKETING ONDERDEEL 1 (CASE)

NIMA B EXAMEN BUSINESS MARKETING ONDERDEEL B JANUARI 2016 VRAGEN EN ANTWOORDINDICATIES NIMA B BUSINESS MARKETING ONDERDEEL 1 (CASE) VRAGEN EN ANTWOORDINDICATIES NIMA B BUSINESS MARKETING ONDERDEEL 1 (CASE) 26 JANUARI 2016 1 Vragen bij de case WINTECH..GESTRAND IN HET ZICHT VAN DE HAVEN? (totaal 90 punten) Vraag 1 (20 punten) a. Bereken

Nadere informatie

Friet. Piet. van BETER MILIEU PUNTEN VOOR EEN. Maatschappelijk verantwoord ondernemen

Friet. Piet. van BETER MILIEU PUNTEN VOOR EEN. Maatschappelijk verantwoord ondernemen MVO Folder 2012 Friet 6 PUNTEN VOOR EEN BETER MILIEU Bewuste Product keuzes Verantwoord Frituren Eko Verpakkingen Gebruik van plastic zakjes Klein bedrag? Pinnen mag! Afvalscheiding door FvP van Piet Maatschappelijk

Nadere informatie

Toelichting: Dit is de 1ste Nota van Inlichtingen voor de aanbesteding Netwerkapparatuur voor de gemeente 's Hertogenbosch.

Toelichting: Dit is de 1ste Nota van Inlichtingen voor de aanbesteding Netwerkapparatuur voor de gemeente 's Hertogenbosch. Nota van Inlichtingen Netwerkapparatuur Aanbesteding Aanbestedende Dienst: Referentie: Netwerkapparatuur gemeente 's-hertogenbosch 49394N Omschrijving: De gemeente gaat haar netwerkinfrastructuur grotendeels

Nadere informatie

Table Top SL25-Instant

Table Top SL25-Instant Table Top SL25-Instant Specificaties Aansluiting: - Intern voltage : 24V DC - Elektrische aansluiting : 230 V, 50Hz ±15%, 16A via wcd met randaarde - Aansluiting koud water: : 3/8 - Waterdruk: : 2 5 Bar

Nadere informatie

VOORSTEL nr. 2 I. GEGEVEN

VOORSTEL nr. 2 I. GEGEVEN VOORSTEL nr. 2 Betreft: opdracht voor de levering, plaatsing, indienststelling en onderhoud van drankautomaten (huurformule: termijn van 7 jaar) en bijbehorende grondstoffen voor het provinciebestuur Vlaams-Brabant

Nadere informatie

Profiteer als recreatieondernemer van de Veluwse groepsaankoop van laadpalen voor elektrische auto s!

Profiteer als recreatieondernemer van de Veluwse groepsaankoop van laadpalen voor elektrische auto s! Profiteer als recreatieondernemer van de Veluwse groepsaankoop van laadpalen voor elektrische auto s! Elektrisch rijden zit in een versnelling. In juni 2019 rijden er al meer dan 150.000 elektrische auto

Nadere informatie

VOORAANKONDIGING. Leveringen. Nadere inlichtingen zijn te verkrijgen op het volgende adres

VOORAANKONDIGING. Leveringen. Nadere inlichtingen zijn te verkrijgen op het volgende adres I: AANBESTEDENDE DIENST VOORAANKONDIGING Leveringen I.1) NAAM, ADRESSEN EN CONTACTPUNT(EN) Officiële benaming: Gemeente Zoetermeer Nationale identificatie: 71952436 Postadres: Markt 10 Plaats: Zoetermeer

Nadere informatie

Taste the experience

Taste the experience Taste the experience D.E JURA D.E & JURA introduceren de complete espresso oplossing voor het MKB Douwe Egberts en JURA hebben de krachten gebundeld: de heerlijke espresso melanges van Douwe Egberts samen

Nadere informatie

Normering private lease

Normering private lease Normering private lease Betreft: Normering private lease Datum: 07-08-2015 Versienummer: 2.1 Inleiding Zakelijke rijders komen in de toekomst door veranderende omstandigheden in toenemende mate in aanraking

Nadere informatie