Fraaie bedrijfsruimte en kantoorruimte op ruime kavel

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Fraaie bedrijfsruimte en kantoorruimte op ruime kavel"

Transcriptie

1 Fraaie bedrijfsruimte en kantoorruimte op ruime kavel Gelegen in het buitengebied van Oudenbosch/Hoeven op 8540 m². Vermeeren Makelaardij B.V. Ettenseweg XV Rijsbergen T F M Rabobank nr KvK Breda BTW nr. NL B01 Slikstraat 22 te Oudenbosch Vraagprijs : ,- k.k. Perceel opp. : 8540 m² Bedrijfsruimte : 660 m²

2 Algemeen Deze fraaie, royale en aparte agrarische bedrijfsruimte/kantoorruimte met inpandige kantine-, kantoor-, div. bergruimten en bedrijfshal van in totaal ca. 660 m² is strategisch gelegen aan de rand van Oudenbosch/Hoeven en beschikt over een perceel cultuurgrond van 8540 m² dat geheel omheind is. Oudenbosch is een dorp, dat samen met de dorpen Bosschenhoofd, Oud Gastel, Hoeven en Stampersgat, onder de gemeente Halderberge valt, gelegen tussen Moerdijk en Roosendaal, met totaal zo n inwoners. Het object is goed ontsloten en ligt ca. 5 autominuten afstand van de snelweg A-58 Breda Roosendaal, maar ook Zevenbergen, Dordrecht, Rotterdam of België zijn goed aan te rijden, via de A-16 of A-17.

3 Slikstraat Gelegen aan een rustige doorgaande en verharde weg in het buitengebied van Oudenbosch met parkeervoorzieningen op eigen grond.

4 Bedrijfsruimte Deze vrij nieuwe bedrijfsruimte/kantoorruimte is degelijk gebouwd omstreeks 2010 en opgetrokken met geïsoleerde spouwmuren, stalen spanten en gedekt met pannen. De vloer in het opslaggedeelte is voorzien van een gevlinderde betonvloer, tl-verlichting, van krachtstroom (3x35 Amp.) en deels bezoldering. Dit pand is middels zonnepanelen en zonneboiler nog eens geheel zelfvoorzienend en kan stroom terug leveren. Daarnaast zijn enkele vertrekken voorzien van airco. Het gebouw verkeert in een zeer goede staat van onderhoud en is netjes en duurzaam afgewerkt. Het object is aangesloten op water, elektra, riolering, propaangastank, beveiligd met een alarminstallatie en voorzien van een cv-combiketel uit Het object is aan de rechterzijde voorzien van een oprit verhard met bestrating. De gehele bedrijfsruimte is voorzien van kunststof raamkozijnen met dubbele beglazing, diverse toegangsdeuren en twee riante elektrisch bedienbare overheaddeuren. Thans vindt hier de teelt en verhandeling van o.a. buxusplanten plaats. De gronden worden in overleg zeker geheel, leeg en ontruimd, vrij van huur of pacht en gefreesd of geploegd worden opgeleverd.

5 Globale indeling: Vanuit de voorzijde van de bedrijfsruimte is er toegang tot twee royale toegangsdeuren waarvan de rechter een toegang geeft tot een kantoorruimten en de linker deur een toegang geeft tot een royale hal, voorzien van plavuizen vloer en stucwanden. Vanuit de hal/entree is toegang tot een zeer fraaie keukenruimte/kantineruimte, een royale vergaderruimte/ kantoorruimte, diverse kantoorruimtes en/of bergruimtes. Tevens toegang tot een ontspanningsruimte en een royale doucheruimte. Keukenruimte/kantineruimte Deze fraaie keuken-, kantineruimte is voorzien van een plavuizenvloer, stucwanden en een systeemplafond met spotverlichting. De keuken is voorzien van een moderne klassieke keukeninrichting, voorzien van een aanrechtblok in hoekopstelling met onderkastjes, een vaatwasser, spoelbak en een granieten aanrechtblad. Verder voorzien van een 6-pits fornuis met grote oven geplaatst onder een fraaie schouw. Vanuit deze ruimte is de achterliggende tuin te bereiken middels openslaande tuindeuren.

6 Vergaderruimte/ kantoorruimte Vanuit de hal en tevens vanuit de kantineruimte (middels twee fraaie en-suite-deuren) is een zeer fraaie en royale vergaderruimte/kantoorruimte te bereiken. Deze ruimte is voorzien van een plavuizenvloer, stucwanden en een systeemplafond met spotverlichting.

7 Vanuit de hal zijn tevens diverse kantoorruimtes, garderoberuimte, ontspanningsruimte en een fraaie doucheruimte te bereiken.

8 Bedrijfsruimte/werkplaats/opslagruimte De bedrijfsruimte is geheel geïsoleerd en voorzien van een gevlinderde betonnen vloer. De bedrijfsruimte is bereikbaar d.m.v. een drietal automatisch bedienbare overhead deuren (waarvan 2 met een hoogte van 4.50 meter en 1 met een hoogte van 3 meter), en vanuit de hal/entree van het kantoorgedeelte. Vanaf de werkplaats/opslagruimte is middels een stalen trap het zoldergedeelte van de bedrijfsruimte te bereiken. Hier is tevens de cv-ketel geplaatst en de installatie van het zonnepaneelsysteem.

9 Erf/tuin Vanuit de straatzijde en aan de rechterzijde van de bedrijfsruimte is een oprit te bereiken, welke is afgesloten middels een elektrisch bedienbare stalen schuifpoort. Het gehele perceel is omheind middels een hekwerk. Aan de voorzijde van de bedrijfsruimte is de tuin fraai aangelegd. Rechts van de bedrijfsruimte is de grond in gebruik door het telen van buxusplanten. Achter de bedrijfsruimte staan nog een aantal tunnelkapen, een kleine loods en enkele plastic tunnels.

10 Kadastrale bekendheid Gemeente Sectie Nummer Grootte Oudenbosch F m² Hoeven H m² Totaal 8540 m² Bestemming Volgens mededeling van de gemeente Halderberge is het object gelegen in het bestemmingplan Buitengebied van de gemeente Halderberge. In dit bestemmingsplan heeft het object een agrarische bestemming verkregen met toekenning van een agrarisch bouwblok, waarvan de voorschriften in de bijlage zijn opgenomen, evenals enkele afwijkingsbevoegdheden. Opdrachtgever en makelaar staan niet in voor enige garantie t.o.v. het bestemmingsplan en het voorgenomen gebruik door koper. Ligging

11 Overige bijzonderheden * Er zijn bij onze opdrachtgever geen verontreinigingen bekend. Er is zeer recentelijk nog een bodemonderzoek geweest waaruit is gebleken dat er geen bijzondere nadelige verontreinigingen aanwezig zijn. * De tekeningen en kaarten in deze brochure zijn mogelijk niet op schaal en bevatten mogelijk toch afwijkingen van het bestaande en zijn alleen bedoeld als globale weergave. Hoewel wij bij het maken van deze brochure toch zorgvuldig te werk gaan, kunnen bij afwijkingen aan deze brochure geen rechten ontleend worden jegens ons of onze opdrachtgever. * Aan ons is opdracht gegeven te bemiddelen bij de verkoop van dit object, hetgeen voor u ten aanzien van ons vooralsnog geen financiële consequenties heeft. Indien u zelf deskundigen inschakelt is dat geheel voor rekening en risico voor u. * Het toezenden of overhandigen van deze brochure, in welke vorm dan ook, dient beschouwd te worden als een uitnodiging om in onderhandeling te treden. Tenzij uitdrukkelijk schriftelijk overeengekomen, behoudt bemiddelaar zich te allen tijde voor om met derden in onderhandeling te treden. Zolang niet over alle relevante factoren overeenstemming is bereikt is er geen sprake van een koopovereenkomst. * Koper dient er rekening mee te houden, dat hij tot zekerheid van nakoming van de evt. te sluiten koopovereenkomst binnen enkele weken een waarborgsom vooruit dient te betalen. * Deze informatie is geheel vrijblijvend, uitsluitend voor geadresseerde bestemd en niet bedoeld als aanbod. Ten aanzien van de juistheid van de vermelde informatie kan door Vermeeren Makelaardij geen aansprakelijkheid worden aanvaard, noch kan aan de vermelde informatie enig recht worden ontleend.

12

13

14 Enkele mogelijke relevante bestemmingsplanregels voor het bouwblok.

15

16

17

18

19

20

21

22

23

24

25

26

27

28

Bedrijfsunit te huur. Koele Mei 18b en 18c te Breda. Huurprijs per jaar : 17.500,-

Bedrijfsunit te huur. Koele Mei 18b en 18c te Breda. Huurprijs per jaar : 17.500,- Bedrijfsunit te huur Op goede locatie, nabij centrum van Breda, met goede en snelle ontsluiting naar A16 en A27. Koele Mei 18b en 18c te Breda Vermeeren Makelaardij B.V. Ettenseweg 42 4891 XV Rijsbergen

Nadere informatie

Royaal en fraai 3-kamerappartement op de 2e verdieping met eigen berging en parkeerplaats

Royaal en fraai 3-kamerappartement op de 2e verdieping met eigen berging en parkeerplaats Royaal en fraai 3-kamerappartement op de 2e verdieping met eigen berging en parkeerplaats Gelegen midden in het dorp met alle voorzieningen om de hoek. Koutershof 52 te Rijsbergen Vraagprijs : 259.000,--

Nadere informatie

Landelijk & Exclusief Wonen. Laag Spul 7 Hilvarenbeek. Makelaardij og & Onteigeningszaken. Telefoon (0162) 426 348 Internet www.klijsen.

Landelijk & Exclusief Wonen. Laag Spul 7 Hilvarenbeek. Makelaardij og & Onteigeningszaken. Telefoon (0162) 426 348 Internet www.klijsen. Landelijk & Exclusief Wonen Laag Spul 7 Hilvarenbeek Makelaardij og Telefoon (0162) 426 348 Internet www.klijsen.nl Laag Spul 7, Hilvarenbeek Vrijstaande woning met garage en bedrijfsgebouw. Deze vrijstaande

Nadere informatie

Landelijk & Exclusief Wonen. Heidijk 16 + 16-A Vlijmen. Makelaardij og & Onteigeningszaken. Telefoon (0162) 426 348 Internet www.klijsen.

Landelijk & Exclusief Wonen. Heidijk 16 + 16-A Vlijmen. Makelaardij og & Onteigeningszaken. Telefoon (0162) 426 348 Internet www.klijsen. Heidijk 16 + 16-A Vlijmen Telefoon (0162) 426 348 Internet www.klijsen.nl Vrijstaande woonboerderij met extra bouwvlak. Deze vrijstaande woning is gunstig gelegen in het buitengebied van Vlijmen en is

Nadere informatie

Odiliapeel, Rogstraat 4. Plattelandswoning gelegen op een perceel van 1.970 m²

Odiliapeel, Rogstraat 4. Plattelandswoning gelegen op een perceel van 1.970 m² Odiliapeel, Rogstraat 4 Plattelandswoning gelegen op een perceel van 1.970 m² Object Plattelandswoning (voormalig agrarische bedrijfswoning) met kantoorruimte en aanbouw (multifunctionele ruimte, bijvoorbeeld

Nadere informatie

Vraagprijs 639.000,-- k.k.

Vraagprijs 639.000,-- k.k. Kraaienjagersweg 13 Beemte Broekland Vraagprijs 639.000,-- k.k. Landelijk wonen Ontdek deze smaakvol verbouwde, rietgedekte woonboerderij die middels een glazen hal is verbonden met een riant gastenverblijf/praktijkruimte.

Nadere informatie

TE KOOP. Groenendaal 3 5763 AX Milheeze Prijs: 239.000 k.k.

TE KOOP. Groenendaal 3 5763 AX Milheeze Prijs: 239.000 k.k. TE KOOP Groenendaal 3 5763 AX Milheeze Prijs: 239.000 k.k. Omschrijving GROENENDAAL 3 MILHEEZE Dit degelijk gebouwd half vrijstaand woonhuis met serre en garage is gelegen op een riant perceel in een kindvriendelijke

Nadere informatie

Veldhoven VRAAGPRIJS: 650.000,- K.K. Inhoud : ca. 815 m³ Bouwjaar : 1965 Perceel oppervlakte : ca. 950 m² Aanvaarding : in overleg

Veldhoven VRAAGPRIJS: 650.000,- K.K. Inhoud : ca. 815 m³ Bouwjaar : 1965 Perceel oppervlakte : ca. 950 m² Aanvaarding : in overleg Voor meer informatie bel: 040-2544737 TE KOOP Veldhoven Zittard 51 VRAAGPRIJS: 650.000,- K.K. Romantische royale vrijstaande langgevel boerderij met garage en carport, geheel gerenoveerd, met een wijds

Nadere informatie

TE KOOP. Vraagprijs 289.500,- k.k. AANVAARDING IN OVERLEG

TE KOOP. Vraagprijs 289.500,- k.k. AANVAARDING IN OVERLEG TE KOOP GEN. BOTHASTRAAT 6 EINDHOVEN In mooie groene en rustige woonomgeving gelegen sfeervolle vrijstaande woning met royale garage, serre en fraaie aangelegde tuin rondom. De woning is prima onderhouden

Nadere informatie

Scheldestraat 11, Budel. Vraagprijs : 149.900,- k.k. k.k.

Scheldestraat 11, Budel. Vraagprijs : 149.900,- k.k. k.k. Scheldestraat 11, Budel Deze woning is af! Luxe afgewerkte tussenwoning met 2 bergingen en fraai aangelegde tuin met groot overdekt terras en achterom. Inhoud Perceel : 131 m² Bouwjaar : 1965 Aanvaarding

Nadere informatie

Tuinstraat 10 en 12, Benningbroek

Tuinstraat 10 en 12, Benningbroek Tuinstraat 10 en 12, Benningbroek 749.000,-- k.k. Tuinstraat 10 en 12 Benningbroek Buitenwonen biedt u deze landelijk gelegen moderne vrijstaande woning aan met een vrijstaande garage en één bedrijfshal

Nadere informatie

TE KOOP OBRECHTSTRAAT 9 3572 EA UTRECHT. VRAAGPRIJS: 445.000,- k.k.

TE KOOP OBRECHTSTRAAT 9 3572 EA UTRECHT. VRAAGPRIJS: 445.000,- k.k. TE KOOP OBRECHTSTRAAT 9 3572 EA UTRECHT Antonius Matthaeuslaan 19 3515 AN Utrecht telefoon 030 271 00 04 info@wijmakelaardij.nl www.wijmakelaardij.nl NL20 INGB 0004 7756 49 kvk 30216129 btw NL8201.24.989.B01

Nadere informatie

Glastuinbouwbedrijf Middenweg 13 te Lisse

Glastuinbouwbedrijf Middenweg 13 te Lisse Glastuinbouwbedrijf Middenweg 13 te Lisse Vrijblijvende aanbieding Geachte heer/mevrouw, In collegiale samenwerking bemiddelen ondergetekenden, in opdracht van Berbee Beheer BV te Lisse, in de verkoop

Nadere informatie

Keunenhoek 16, Budel. Vraagprijs : 425.000,- k.k. k.k.

Keunenhoek 16, Budel. Vraagprijs : 425.000,- k.k. k.k. Keunenhoek 16, Budel Vrijstaande langgevelboerderij met bijgebouw, landelijk en vrij gelegen aan de Keunenhoek aan de rand van het dorp. 2 woningen dus zeer geschikt voor dubbele bewoning. Inhoud : ca.

Nadere informatie

Heythuysen Aan de Kreppel 12

Heythuysen Aan de Kreppel 12 Het is prettig wonen in deze vrijstaande woning met garage en werkplaats, gelegen aan de groen rand van het dorp Heythuysen. Het bruisende dorp Heythuysen heeft een fantastische ligging. Het is omgeven

Nadere informatie

Vraagprijs 189.000,-- k.k.

Vraagprijs 189.000,-- k.k. Vraagprijs 189.000,-- k.k. Zantman Makelaardij Florynwei 1 k 9251 MP BURGUM Tel: 0511-461542 Fax: 0511-460241 E-mail: info@zantman-makelaardij.nl Omschrijving Op aantrekkelijke en rustige woonstand nabij

Nadere informatie

TE KOOP. Hoeven Haspelstraat 30-29

TE KOOP. Hoeven Haspelstraat 30-29 TE KOOP Hoeven Haspelstraat 30-29 Op een mooi villapark PanjeVaart gelegen, goed onderhouden, gestoffeerd en gemeubileerd, ruime vrijstaande recreatiewoning met slaapkamer en badkamer op de begane grond

Nadere informatie

Sneek. Slingerrak 17

Sneek. Slingerrak 17 Sneek Slingerrak 17 Informatie Het kopen van een woning is zowel voor de verkopers als voor de kopers vaak een spannende gebeurtenis. Wij van Makelaardij Jan de Lange zijn ons dat terdege bewust. De bedoeling

Nadere informatie

Zinkwerf 21-23 te Den Haag

Zinkwerf 21-23 te Den Haag Vrijblijvende objectinformatie Zinkwerf 21-23 te Den Haag Te koop bedrijfs- en kantoorruimte van ca. 840 m² Pagina 1 van 12 Algemene informatie Te koop Zinkwerf 21-23 te Den Haag Algemeen Op het bedrijventerrein

Nadere informatie

Barten ERA Makelaars

Barten ERA Makelaars Hoofdstraat 68 6671 CG Zetten Tel: 0488-453322 info@barteneramakelaars.nl www.barteneramakelaars.nl Vraagprijs : 269.000,- k.k. Aanvaarding : in overleg Ruime twee onder één kapwoning met aangebouwde Type

Nadere informatie

Vrijblijvende informatie Leeuwenhorstlaan 14 Noordwijk

Vrijblijvende informatie Leeuwenhorstlaan 14 Noordwijk Vrijblijvende informatie Leeuwenhorstlaan 14 Noordwijk Bonnike Makelaardij BV www.bonnike.nl 071-3619365 Omschrijving Op prachtige locatie, nabij uitvalswegen, met veel privacy gelegen, zeer ruime en goed

Nadere informatie

Mede namens de verkopers danken wij u voor de getoonde belangstelling.

Mede namens de verkopers danken wij u voor de getoonde belangstelling. Heeg Wite Muonts 14 Informatie Het kopen van een woning is zowel voor de verkopers als voor de kopers vaak een spannende gebeurtenis. Wij van Makelaardij Jan de Lange zijn ons dat terdege bewust. De bedoeling

Nadere informatie

Te koop aangeboden. Vogezenlaan 6, Son en Breugel. Vraagprijs: 750.000,- k.k.

Te koop aangeboden. Vogezenlaan 6, Son en Breugel. Vraagprijs: 750.000,- k.k. Te koop aangeboden Vogezenlaan 6, Son en Breugel Vraagprijs: 750.000,- k.k. Geachte heer, Geachte mevrouw, Wij danken u voor uw getoonde interesse in deze grootse villa met mogelijkheid voor dubbele bewoning

Nadere informatie

Oud-Beijerland, B. Franklinstraat 14

Oud-Beijerland, B. Franklinstraat 14 Kerkstraat 7 3295 BD s-gravendeel 078 673 7244 e-mail marquis@marquis.nl Oud-Beijerland, B. Franklinstraat 14 Vrijstaand, multifunctioneel bedrijfspand met kantoren en magazijn van circa 130 m². Totale

Nadere informatie

Mook, Groesbeekseweg 80. Inhoud Ca. 350 M³ Woonoppervlakte Ca. 60 M² Perceelgrootte 2.098 M²

Mook, Groesbeekseweg 80. Inhoud Ca. 350 M³ Woonoppervlakte Ca. 60 M² Perceelgrootte 2.098 M² Mook, Groesbeekseweg 80 Inhoud Ca. 350 M³ Woonoppervlakte Ca. 60 M² Perceelgrootte 2.098 M² Vraagprijs 127.500,-- k.k. Alert Makelaardij T: 0485 52 31 30 I: www.alertmakelaardij.nl Inleiding Voor u ligt

Nadere informatie

Te koop. Hoornwerk 59 te Zutphen. Vraagprijs: 324.500,= k.k.

Te koop. Hoornwerk 59 te Zutphen. Vraagprijs: 324.500,= k.k. Te koop Hoornwerk 59 te Zutphen Vraagprijs: 324.500,= k.k. Rijkenhage 12, 7201 LP Zutphen, Postbus 4012, 7200 BA Zutphen telefoon (0575) 51 66 35 telefax (0575) 54 66 14 email info@debos.nl internet www.debos.nl

Nadere informatie

Wijchen, Passedwarsstraat 47

Wijchen, Passedwarsstraat 47 Wijchen, Passedwarsstraat 47 Twee-onder-één-kap woning met garage en berging op ruim perceel in Oud-Wijchen op mooie locatie, op loopafstand van het centrum. Inhoud Ca. 365 m³ Woonoppervlakte Ca. 105 m²

Nadere informatie

Vellerselaan 57. Vraagprijs 375.000,- K.K. Barneveld

Vellerselaan 57. Vraagprijs 375.000,- K.K. Barneveld Vellerselaan 57 Vraagprijs 375.000,- K.K. Barneveld Barneveld, Vellerselaan 57 Vraagprijs 375.000,- K.K. OMSCHRIJVING LIGGING BEGANE GROND 1 e VERDIEPING Stijlvol, royaal en luxe afgewerkt uitgebouwd half

Nadere informatie

Linne Grotestraat 25

Linne Grotestraat 25 MOGELIJKHEDEN OM 6 APPARTEMENTEN TE REALISEREN! Authentieke woning gelegen in de kern van het pittoreske Maasdorp Linne. Het pand is voorzien van royale bergruimte, overkapping, tuin en een dubbele garage.

Nadere informatie

Vraagprijs 249.500,-- k.k.

Vraagprijs 249.500,-- k.k. Vraagprijs 249.500,-- k.k. Zantman Makelaardij Florynwei 1 k 9251 MP BURGUM Tel: 0511-461542 Fax: 0511-460241 E-mail: info@zantman-makelaardij.nl Omschrijving Op fraaie locatie, met aan de voorzijde ruim

Nadere informatie