Vrijstaande woning met multifunctionele bedrijfsruimte op totaal m² grond

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Vrijstaande woning met multifunctionele bedrijfsruimte op totaal 56.490 m² grond"

Transcriptie

1 Vrijstaande woning met multifunctionele bedrijfsruimte op totaal m² grond Op strategisch gelegen zichtlocatie in het groenrijke buitengebied van Prinsenbeek Vermeeren Makelaardij B.V. Ettenseweg XV Rijsbergen T F M Rabobank nr KvK Breda BTW nr. NL B01 Strijpenseweg 16 te Prinsenbeek Vraagprijs Oppervlakte : Prijs op aanvraag : 2 ha 91 a 70 ca (evt. uit te breiden tot 5 ha 64 a 90 ca)

2 Algemeen Het object bestaat thans uit een nette en goed uitgevoerde agrarische bedrijfswoning (ca. 680 m³), een multifunctionele bedrijfsruimte van ca m² en diverse andere toebehoren t.b.v. een boomkwekerijbedrijf. Het is gelegen in het buitengebied van Prinsenbeek aan een openbare en verharde weg. Belendingen zijn particuliere woningen en agrarische bedrijven. Op slechts 5 autominuten van het hart van Prinsenbeek!!! Prinsenbeek is van oudsher een agrarische gemeente, met een talrijk, sociaal en rijk bloeiend verenigingsleven, voorzien van diverse winkel- en schoolvoorzieningen en met ca inwoners. Het heeft zowel het karakter van een forensendorp als van een dorp met veel agrarische activiteit.

3 Strijpenseweg Een doorgaande weg met een ruim fietspad

4 Woning De woning (680 m³) is omstreeks 2000 gebouwd volgens traditionele bouw en is gedegen uitgevoerd met geïsoleerde metselwerkspouwmuren. Het dak is opgebouwd uit gemetselde topgevels met draagmuren, houten gordingen voorzien van geïsoleerde dakplaten en gedekt met pannen. Voorzien van een geïsoleerde begane grond vloer en 1 e verdiepingsvloer van beton. De 2 e zoldervloer is van hout. Geheel voorzien van hardhouten kozijnen met dubbel glas en de draaiende delen zijn voorzien van veiligheidssloten. Aan de westzijde van de woning is een erker gesitueerd waardoor er veel daglicht in de woonkamer aanwezig is. De gehele begane grondvloer( m.u.v. de slaapkamer) is voorzien van vloerverwarming en er bevinden zich in iedere ruimte nog extra radiatoren. Aan de voorzijde van de woning bevindt zich een dakkapel en aan de westzijde een balkon welke middels twee slaapkamers bereikbaar is. Voorzien van een cv-combiketel Nefit Ecomline HR (bj 2000) en aangesloten op alle nutsvoorzieningen.

5 Globale indeling: Een ruime hal die is voorzien van een plavuizen vloer met spachtelputz wandafwerking en een spuitwerk plafondafwerking. De entree biedt toegang tot een slaapkamer, badkamer, meterkast, toilet, woonkamer en middels een beukenhouten trap is de eerste verdieping bereikbaar.

6 Keuken De nette en ruime keuken in hoekopstelling is voorzien van diverse boven- en onderkastjes, afgewerkt met een kunststof aanrechtblad en voorzien van een wasbak, koelkast, vaatwasmachine, oven (elektrisch), afzuigkap en een keramische kookplaat. De vloer in de keuken is afgewerkt met nette plavuizen en spuitwerk als plafondafwerking. Middels de schuifpui in de keuken is de tuin met een aansluitend terras bereikbaar. De keuken biedt tevens toegang tot een tweede zijentree, en een bijkeuken die voorzien is van een wasmachine en drogeropstelling en een tweede toiletruimte..

7 Woonkamer De zeer ruime en lichte woonkamer is voorzien van een nette plavuizen vloer met spachtelputz wandafwerking en een spuitwerk plafondafwerking met ronde ornamenten om de lichtarmaturen. De woonkamer is verdeeld in een zit- en eetgedeelte met in het midden een erker.

8 Badkamer De badkamer op de begane grond is zeer ruim en geheel betegeld en voorzien van spuitwerk als plafondafwerking, voorzien van een badkamermeubel met een enkele wastafel, ligbad en mechanische ventilatie.

9 Slaapkamer Op de benedenverdieping is een ruime slaapkamer of bijv. kantoor/ speelkamer gesitueerd. Deze ruimte is voorzien een vinyl vloerafwerking met hout-reliëf, spachtelputz wandafwerking en een spuitwerk plafondafwerking. Deze ruimte is ook zeer geschikt als grote kantoorruimte of grote speel/hobbykamer.

10 Globale indeling 1 e verdieping De overloop biedt toegang tot vier slaapkamers en een tweede badkamer en is voorzien van een vinyl vloerafwerking met hout-reliëf, spachtelputz wandafwerking en een met onderhoudsvrije Agnes-platen afgewerkt plafond. Badkamer De tweede badkamer is geheel betegeld. Deze lichte, ruime en nette badkamer is voorzien van een douchecabine, wastafel en hier bevindt zich de opstelplaats voor de CV-ketel (Nefit Ecomline HR bj. 2000).

11 Slaapkamers De eerste en tweede slaapkamer zijn identiek aan elkaar, beide voorzien van een nette vinyl vloerafwerking met hout-reliëf, spachtelputz wandafwerking en een met Agnes-platen afgewerkt plafond. Beide slaapkamers bieden toegang tot een ruim balkon. De derde en vierde slaapkamer zijn tevens identiek aan elkaar, beide voorzien van een nette vinyl vloerafwerking met hout-reliëf, spachtelputz wandafwerking en een met Agnes-platen afgewerkt plafond. In de derde slaapkamer is een vlizotrap aanwezig welke toegang biedt tot een bergzolder (sta-hoogte)

12 Tuin Het object heeft een nette voor- achter-en zijtuin, voorzien van een gazon, diverse vaste beplanting en sierbestrating. Rechts naast de woning geeft een geheel bestrate oprit toegang tot de tuin en de bedrijfsruimte. Verder voorzien van kindvriendelijk hekwerk rond de tuin en langs de rechteroprit.

13 Multifunctioneel bedrijfsgebouw Het multifunctioneel bedrijfsgebouw heeft een totale oppervlakte van ca. 58 x 20 mtr. (ca m²) en is thans nog voorzien van een eenvoudig te verwijderen tussenmuur, indien één ruimte gewenst zou zijn. Het voorste gedeelte van het bedrijfsgebouw heeft een afmeting van ca. 20 meter breed x 35 meter lang (ca. 700 m²) en is gebouwd omstreeks Het betreft een traditionele bouwconstructie, bestaande uit een vrij overspannen stalen spantconstructie (spantmaat 5,75 meter breed), geïsoleerde metselwerkspouwmuren met een kalkzandsteen binnenblad en een bakstenen buitenblad. Voorzien van houten kozijnen met dubbelglas. Het bedrijfsgebouw is voorzien van een geïsoleerde vloeistofdichte betonvloer en het dak is opgebouwd uit stalen spanten met stalen gordingen en gedekt met geïsoleerde damwandprofielplaten. Het voorste gedeelte van het bedrijfsgebouw heeft twee elektrische overheaddeuren en een loopdeur. De overheaddeur aan de voorzijde is bedienbaar met een afstandsbediening en heeft een afmeting van ca. 5 meter breed x 4,4 meter hoog. De overheaddeur aan de zijkant is tevens bedienbaar met afstandsbediening en heeft een afmeting van ca. 5,75 meter breed x 3,8 meter hoog. In het voorste gedeelte van het bedrijfsgebouw bevindt zich een meterkast (3 x63 Ampére), een ingebouwde vaste bestrijdingsmiddelenkast en een inpandige garage. De inpandige garage heeft een afmeting van ca. 4 meter breed x 6 meter lang (ca. 24 m²) is voorzien van een elektrisch bedienbare garagedeur met een afmeting van ca. 3 meter breed x 3 meter hoog. Boven de garage bevindt zich een kleine bergzolder. Het bedrijfsgebouw is voorzien van vier TL-lichtstraten en alle lichtstraten zijn afzonderlijk bedienbaar. Het bedrijfsgebouw heeft een goothoogte van ca. 4 meter en een nokhoogte van ca. 6,7 meter.

14 Het achterste gedeelte van het bedrijfsgebouw heeft een afmeting van ca. 20 meter breed x 23 meter lang (ca. 460 m²) en is gebouwd omstreeks Het achterste gedeelte van het bedrijfsgebouw is in dezelfde materialen opgetrokken als het voorste gedeelte. Het achterste gedeelte van het bedrijfsgebouw heeft twee elektrische overheaddeuren en twee loopdeuren. De overheaddeuren zijn aan weerszijde gesitueerd, bedienbaar middels een afstandsbediening en hebben een afmeting van ca. 5,75 meter breed x 3,8 meter hoog. In het achterste gedeelte van het bedrijfsgebouw bevindt zich een separate meterkast en is er een put voor het opvangen van water gesitueerd met een afmeting van ca. 10 meter breed x 9 meter lang x 2 meter diep (ca. 180 m³) bestaande uit vijf compartimenten welke is voorzien van een overloop. Tevens bevindt zich nabij de schuur een waterbron. De volgende nutsvoorzieningen zijn aanwezig en op het bedrijf; water, elektriciteit (220V en 380V), aardgas, CAI en riolering.

15 Huiskavel + erf Het erf is bereikbaar middels twee opritten en is verhard met gedeeltelijk klinkerverharding, gelegen aan de voor- zijzijde en achterzijde van de gebouwen en gedeeltelijk betonverharding met roostervloer ter plaatse van de opvangput. Aan de achterzijde voorzien van kwalitatief goede tuinbouwgrond met een organisch stofgehalte van meer dan 4.0. Zij uitzicht Aan de achterzijde van het voorste gedeelte van het bedrijfsgebouw bevindt zich een put voor het opvangen van water met een afmeting van ca. 4 meter breed x 8 meter lang x 1,5 meter diep (ca. 48 m³) welke is voorzien van een overloop. Het object is voorzien van een waterput met bronnering welke tevens is vergund voor een capaciteit van 30 m³ per uur en gesitueerd ter hoogte van de eerste oprit aan de straatzijde. Rondom het multifunctioneel bedrijfsgebouw zijn 5 waterpunten gesitueerd en 1 waterpunt bevindt zich in het achterste gedeelte van het bedrijfsgebouw. De huiskavel heeft een oppervlakte van in totaal ha grond en is aangrenzend aan het bedrijfsgebouw. Het perceel grond is gedraineerd (met kokos omhulsel), gelegen om de ca. 8 meter tevens voorzien van ondergrondse beregening welke is gelegen om de ca. 15 meter en gevoed wordt door de aanwezige bronnering. Het is mogelijk de oppervlakte van de huiskavel, groot ha uit te breiden met ha landbouwgrond, verdeeld over 2 percelen, welke op korte afstand zijn gelegen, en geheel in eigendom te verkrijgen is. Gezien deze uitbreidingsmogelijkheden kan er een totale oppervlakte van ha in eigendom verworven worden.

16 Kadastrale bekendheid Huiskavel: Gemeente Sectie Nummer Grootte (1)Prinsenbeek H ha 91 a 70 ca Optioneel: Gemeente Sectie Nummer Grootte (2)Prinsenbeek H ha 02 a 90 ca (3)Prinsenbeek H ha 70 a 30 ca Bestemming De onroerende zaken zijn gelegen in het bestemmingsplan "Buitengebied Noord" (in voorbereiding), de bestemming is enkelbestemming Agrarisch met waarden. Er is een aanduiding voor een bouwvlak van ca. 87 meter breed x 68 meter lang (5.916 m²) waarbinnen evt. gebouwen ten behoeve van de bestemming gerealiseerd kunnen worden. Het bestemmingsplan "Buitengebied Prinsenbeek" (27 november 2002) is echter nog wel van kracht. Ligging

17 Overige bijzonderheden * Het bezichtigen van een object is voor onze opdrachtgevers meestal een bijzondere aangelegenheid. Alvorens een bezichtiging te laten plaatsvinden vragen wij, u mede namens onze opdrachtgever om eerst eens langs het object te rijden en de directe omgeving te verkennen. * Er is bij onze opdrachtgever geen aanwezigheid bekend van asbest of andere verontreiningingen. * Koper dient er rekening mee te houden, dat hij tot zekerheid van nakoming van de evt. te sluiten koopovereenkomst binnen enkele weken een waarborgsom of bankgarantie dient te deponeren bij een nader door hem te noemen notaris ter grootte van 10% van de koopsom. * De tekeningen en kaarten in deze brochure zijn mogelijk niet op schaal, of in spiegelbeeld en bevatten mogelijk toch afwijkingen van het bestaande en zijn alleen bedoeld als globale weergave. Hoewel wij bij het maken van deze brochure toch zorgvuldig te werk gaan, kunnen bij afwijkingen aan deze brochure geen rechten ontleend worden jegens ons of onze opdrachtgever. Een aspirant koper krijgt gelegenheid om voor het tekenen van een koopakte de maatvoering evt. na te lopen. * De eigenaar van dit object heeft aan ons opdracht gegeven te bemiddelen bij verkoop, hetgeen voor u ten aanzien van ons vooralsnog geen financiële consequenties heeft. Indien u zelf deskundigen inschakelt is dat geheel voor rekening en risico voor u. Geheel vrijblijvend en vooralsnog zonder wederzijdse verplichtingen kunnen wij u ook informeren over financieringsmogelijkheden, bestemmingsplannen, verkoopwaarde van uw eigen huis etc. Wij wijzen er uitdrukkelijk op dat dergelijke zaken wel tot het onderzoeksgebied van de koper horen en doen dit, zonder dat u ons hiervoor aansprakelijk kunt stellen. * Het toezenden of overhandigen van deze brochure, in welke vorm dan ook, dient beschouwd te worden als een uitnodiging om in onderhandeling te treden. Tenzij uitdrukkelijk schriftelijk overeengekomen, behoudt verkoper zich te allen tijde voor om met derden in onderhandeling te treden. Zolang niet over alle relevante factoren overeenstemming is bereikt is er geen sprake van een koopovereenkomst. * Deze informatie is geheel vrijblijvend, uitsluitend voor geadresseerde bestemd en niet bedoeld als aanbod. Ten aanzien van de juistheid van de vermelde informatie kan door Vermeeren Makelaardij geen aansprakelijkheid worden aanvaard, noch kan aan de vermelde informatie enig recht worden ontleend.

18

19

20

21

22

Grotendeels vrijstaande woning met veel bergruimte

Grotendeels vrijstaande woning met veel bergruimte Grotendeels vrijstaande woning met veel bergruimte Gelegen in het centrum van Rijsbergen met alle voorzieningen echt op loopafstand in een van Rijsbergen s oudste straatjes met eigen oprit. Lagestraat

Nadere informatie

Rustig gelegen fraaie en nette afgewerkte hoekwoning met berging en achterom.

Rustig gelegen fraaie en nette afgewerkte hoekwoning met berging en achterom. Rustig gelegen fraaie en nette afgewerkte hoekwoning met berging en achterom. Rustig en met veel privacy gelegen in Made. Op loopafstand van alle voorzieningen. Acaciastraat 33 te Made Vraagprijs : 239.000,-

Nadere informatie

Vrijstaande woning met inpandige berging, garage en schuren op mooie locatie

Vrijstaande woning met inpandige berging, garage en schuren op mooie locatie Vrijstaande woning met inpandige berging, garage en schuren op mooie locatie Vermeeren Makelaardij B.V. Ettenseweg 42 4891 XV Rijsbergen T. 076 596 4171 F. 076 596 5201 M. 06 517 28 086 Rabobank nr. 11

Nadere informatie

Vrijstaande woning met ruime garage en mooie tuin

Vrijstaande woning met ruime garage en mooie tuin Vrijstaande woning met ruime garage en mooie tuin Fraai gelegen aan de rand van de bebouwde kom van Rijsbergen en nabij het centrum Vermeeren Makelaardij B.V. Ettenseweg 42 4891 XV Rijsbergen T. 076 596

Nadere informatie

Kalsdonksestraat 124-G te Roosendaal

Kalsdonksestraat 124-G te Roosendaal Fraai volledig ingericht appartement op de 2 e verdieping Vermeeren Makelaardij B.V. Ettenseweg 42 4891 XV Rijsbergen T. 076 596 4171 F. 076 596 5201 M. 06 517 28 086 Rabobank nr. 11 37 66 084 info@vermeerenmakelaardij.nl

Nadere informatie

Fraai gelegen vrijstaande woning met grote schuur/garage

Fraai gelegen vrijstaande woning met grote schuur/garage Fraai gelegen vrijstaande woning met grote schuur/garage Gelegen in het groenrijke buitengebied van Zundert. Vermeeren Makelaardij B.V. Ettenseweg 42 4891 XV Rijsbergen T. 076 596 4171 F. 076 596 5201

Nadere informatie

Rustig gelegen fraaie hoekwoning met berging en achterom.

Rustig gelegen fraaie hoekwoning met berging en achterom. Rustig gelegen fraaie hoekwoning met berging en achterom. Rustig en met veel privacy gelegen in Etten-Leur. Op loopafstand van alle voorzieningen. Lindenbleek 13 te Etten-Leur Vraagprijs : 220.000,- k.k.

Nadere informatie

Fraaie vrijstaande bedrijfswoning met ruime bedrijfsruimte

Fraaie vrijstaande bedrijfswoning met ruime bedrijfsruimte Fraaie vrijstaande bedrijfswoning met ruime bedrijfsruimte Op goede locatie gelegen, op het bedrijventerrein Moleneind, plan Takkebijsters, met goede en snelle ontsluiting naar A27 en eigen parkeerplaatsen.

Nadere informatie

Rustig gelegen leuke vrijstaande woning met ruime garage en bergruimte/kantoor

Rustig gelegen leuke vrijstaande woning met ruime garage en bergruimte/kantoor Rustig gelegen leuke vrijstaande woning met ruime garage en bergruimte/kantoor Gelegen op een mooie locatie aan de rand van Zundert. Vermeeren Makelaardij B.V. Ettenseweg 42 4891 XV Rijsbergen T. en 076

Nadere informatie

Champignonkwekerijbedrijf met inpandige woning

Champignonkwekerijbedrijf met inpandige woning Champignonkwekerijbedrijf met inpandige woning op 10.260 m² grond in het buitengebied van Rijsbergen met uitbreidingsmogelijkheid Vermeeren Makelaardij B.V. Ettenseweg 42 4891 XV Rijsbergen T. 076 596

Nadere informatie

Meer dan unieke locatie voor het realiseren van uw eigen droom!!

Meer dan unieke locatie voor het realiseren van uw eigen droom!! Meer dan unieke locatie voor het realiseren van uw eigen droom!! Een bijzonder erf, gelegen op zeer korte afstand van duinen, strand en bossen, grotendeels omgeven door een schitterende Houtwal! Torenweg

Nadere informatie

Zeer fraai gelegen royaal landhuis met ruime garage

Zeer fraai gelegen royaal landhuis met ruime garage Zeer fraai gelegen royaal landhuis met ruime garage gelegen aan de rand van Prinsenbeek op een van de meeste geliefde locaties. Neelstraat 16 te Prinsenbeek Vermeeren Makelaardij B.V. Ettenseweg 42 4891

Nadere informatie

Mooie ruime vrijstaande woning met inpandige garage

Mooie ruime vrijstaande woning met inpandige garage Mooie ruime vrijstaande woning met inpandige garage Gelegen aan een rustige weg in het buitengebied van Rijsbergen Pannenhoefsebaan 4A te Rijsbergen Vraagprijs : 450.000,- k.k. Oppervlakte : 568 m² Inhoud

Nadere informatie

Dertien royale winkelunits in een net overdekt shoppingcenter

Dertien royale winkelunits in een net overdekt shoppingcenter Dertien royale winkelunits in een net overdekt shoppingcenter strategisch gelegen in het centrum van Antwerpen-Merksem langs de drukst bezochte baan van Merksem. Vermeeren Makelaardij B.V. Ettenseweg 42

Nadere informatie

Prachtig gelegen karakteristieke woonboerderij met 2 schuren

Prachtig gelegen karakteristieke woonboerderij met 2 schuren Prachtig gelegen karakteristieke woonboerderij met 2 schuren Gelegen op een mooi perceel met weids uitzicht in het buitengebied van Prinsenbeek. Vermeeren Makelaardij B.V. Ettenseweg 42 4891 XV Rijsbergen

Nadere informatie

Ruime vrijstaande bungalow met grote schuur en mogelijkheden voor eventueel paardenboxen.

Ruime vrijstaande bungalow met grote schuur en mogelijkheden voor eventueel paardenboxen. Ruime vrijstaande bungalow met grote schuur en mogelijkheden voor eventueel paardenboxen. Vermeeren Makelaardij B.V. Ettenseweg 42 4891 XV Rijsbergen T. 076 596 4171 F. 076 596 5201 M. 06 517 28 086 IBAN

Nadere informatie

Unieke mogelijkheid om nabij de rand van Breda en het Liesbos te wonen.

Unieke mogelijkheid om nabij de rand van Breda en het Liesbos te wonen. Unieke mogelijkheid om nabij de rand van Breda en het Liesbos te wonen. Bouwkavel gelegen in het groenrijke Liesbos nabij Breda Liesstraat te Breda Vermeeren Makelaardij B.V. Ettenseweg 42 4891 XV Rijsbergen

Nadere informatie

Fraaie moderne twee-onderéén-kapwoning

Fraaie moderne twee-onderéén-kapwoning Fraaie moderne twee-onderéén-kapwoning met garage Gelegen op een mooie locatie in het fraaie dorp Sprundel. Noorderstraat 70a te Sprundel Vraagprijs : 295.000,-- k.k. Oppervlakte : 215 m² Algemeen Prachtige

Nadere informatie

Moderne bedrijfsruimte met kantoor/kantine/verblijfsruimte

Moderne bedrijfsruimte met kantoor/kantine/verblijfsruimte Moderne bedrijfsruimte met kantoor/kantine/verblijfsruimte Op goede locatie gelegen in het buitengebied van Molenschot met goede en snelle ontsluiting naar de A58 Vermeeren Makelaardij B.V. Ettenseweg

Nadere informatie

Vrijstaande woning met inpandige vrije ruimte/garage en vrijstaande open veldschuur

Vrijstaande woning met inpandige vrije ruimte/garage en vrijstaande open veldschuur Vrijstaande woning met inpandige vrije ruimte/garage en vrijstaande open veldschuur gelegen op een mooie rustige locatie met schitterend uitzicht over de landerijen Vermeeren Makelaardij B.V. Ettenseweg

Nadere informatie

Wouwerbeekseweg 2 Bavel, ha. Vrijstaande woonboerderij met mantelzorg woning/ bed & breakfast, tuin, weiland, paardenboxen en buitenbak.

Wouwerbeekseweg 2 Bavel, ha. Vrijstaande woonboerderij met mantelzorg woning/ bed & breakfast, tuin, weiland, paardenboxen en buitenbak. Wouwerbeekseweg 2 Bavel, 10.65.10 ha Vrijstaande woonboerderij met mantelzorg woning/ bed & breakfast, tuin, weiland, paardenboxen en buitenbak. Situering Deze vrijstaande woonboerderij is gelegen in het

Nadere informatie

Royale boerderijwoning met diverse stallen

Royale boerderijwoning met diverse stallen Royale boerderijwoning met diverse stallen op 16.520 m² grond in het groenrijke buitengebied van Rijsbergen. Vermeeren Makelaardij B.V. Ettenseweg 42 4891 XV Rijsbergen T. 076 596 4171 F. 076 596 5201

Nadere informatie

Ruime halfvrijstaande woning met garage

Ruime halfvrijstaande woning met garage Ruime halfvrijstaande woning met garage Gelegen binnen de bebouwde kom van Rijsbergen op korte afstand van bushalte en dicht bij centrum. Koningin Julianastraat 10 Rijsbergen Vraagprijs : 279.000,- k.k.

Nadere informatie

Mooie vrijstaande woning met grote schuur

Mooie vrijstaande woning met grote schuur Mooie vrijstaande woning met grote schuur Gelegen aan een doorgaande weg in Zundert met 6.390 m² grond nabij een natuurgebied. Meirseweg 39a te Zundert Vermeeren Makelaardij B.V. Ettenseweg 42 4891 XV

Nadere informatie

Royale woonboerderij met vrijstaande dubbele garage

Royale woonboerderij met vrijstaande dubbele garage Royale woonboerderij met vrijstaande dubbele garage Op een sfeervolle rustige locatie gelegen in het buitengebied van Zundert, nabij het grote natuurgebied De Pannehoef Ettensebaan 13 te Zundert Vermeeren

Nadere informatie

Fraai gelegen bouwkavel in het buitengebied van Gilze

Fraai gelegen bouwkavel in het buitengebied van Gilze Fraai gelegen bouwkavel in het buitengebied van Gilze Rustig in het groen gelegen met weids uitzicht. Schaapdijk 2 te Gilze Vermeeren Makelaardij B.V. Ettenseweg 42 4891 XV Rijsbergen T. 076 596 4171 F.

Nadere informatie

Fraaie vrijstaande woning met garage en grote bedrijfsruimte.

Fraaie vrijstaande woning met garage en grote bedrijfsruimte. Fraaie vrijstaande woning met garage en grote bedrijfsruimte. Gelegen op een mooie zichtlocatie in het buitengebied van Zundert Vermeeren Makelaardij B.V. Ettenseweg 42 4891 XV Rijsbergen T. 076 596 4171

Nadere informatie

Fraaie en sfeervolle woning met zeer grote garage en paardenstallen

Fraaie en sfeervolle woning met zeer grote garage en paardenstallen Fraaie en sfeervolle woning met zeer grote garage en paardenstallen Gelegen aan een zeer rustige weg in het groene buitengebied van Zundert. Palmbosstraat 9b te Klein-Zundert Vermeeren Makelaardij B.V.

Nadere informatie

Uniek en strategisch gelegen moderne bedrijfshal met riante en nette woning

Uniek en strategisch gelegen moderne bedrijfshal met riante en nette woning Uniek en strategisch gelegen moderne bedrijfshal met riante en nette woning Op een fraaie locatie op het bedrijventerrein De Waterman gelegen, op korte afstand van het centrum van Rijsbergen en met snelle

Nadere informatie

Uniek in het groen gelegen woonboerderij met paardenstallen

Uniek in het groen gelegen woonboerderij met paardenstallen Uniek in het groen gelegen woonboerderij met paardenstallen Gelegen aan een zeer rustige weg in het groenrijke buitengebied van Oosteind Groenendijk 28 te Oosteind Vermeeren Makelaardij B.V. Ettenseweg

Nadere informatie

De vrijstaande woning

De vrijstaande woning Liesstraat 64 Breda Vrijstaand woonhuis met garage, tuin, corridor, kassen, parkeerterrein, ondergrond en verdere aanhorigheden op circa 6.615 m² grond. Situering Aan de westelijke zijde van Breda, op

Nadere informatie

De entree De entree (circa 7 m²) is afgewerkt met

De entree De entree (circa 7 m²) is afgewerkt met Marktstraat 22 Made Twee-onder-een-kap woning in het centrum van Made met een slaapkamer en badkamer op de begane grond, garage en tuin op ca. 324 m² grond. Situering In het centrum op loopafstand van

Nadere informatie

Moderne bedrijfsunit te huur

Moderne bedrijfsunit te huur Moderne bedrijfsunit te huur Op goede locatie gelegen, op het industrieterrein De Wijsterd, met goede en snelle ontsluiting naar A27 en A59 en 5 eigen parkeerplaatsen. Vermeeren Vermeeren Makelaardij Makelaardij

Nadere informatie

Vrijstaande woning met met garage en stallen en en ruim perceel grond

Vrijstaande woning met met garage en stallen en en ruim perceel grond Vrijstaande woning met met garage en stallen en en ruim perceel grond op ca. 10.965 m² in het groenrijke buitengebied van Klein Zundert Vermeeren Makelaardij B.V. Ettenseweg 42 4891 XV Rijsbergen T. 076

Nadere informatie

Bouwkavel in het groen!!!

Bouwkavel in het groen!!! Bouwkavel in het groen!!! Uniek en landelijk gelegen aan een rustige weg in het groenrijke Liesbos van Breda Liesdreef te Breda Richtprijs: 495.000,- v.o.n. Oppervlakte: 10.100 m² Vermeeren Makelaardij

Nadere informatie

Karakteristieke en sfeervolle woning met praktijkruimte/kantoor/winkel en 40 m. diepe tuin.

Karakteristieke en sfeervolle woning met praktijkruimte/kantoor/winkel en 40 m. diepe tuin. Karakteristieke en sfeervolle woning met praktijkruimte/kantoor/winkel en 40 m. diepe tuin. Gelegen midden in Rijsbergen aan het plein, nabij de markt met alle voorzieningen echt op loopafstand. St. Bavostraat

Nadere informatie

Royale boerderijwoning met garage en gastenverblijf

Royale boerderijwoning met garage en gastenverblijf Royale boerderijwoning met garage en gastenverblijf op 22.475 m² grond in het groenrijke buitengebied van Rijsbergen. Vermeeren Makelaardij B.V. Ettenseweg 42 4891 XV Rijsbergen T. 076 596 4171 F. 076

Nadere informatie

Fraaie gemoderniseerde woonboerderij met garage, schuur, paardenstallen, rijbak en weiland

Fraaie gemoderniseerde woonboerderij met garage, schuur, paardenstallen, rijbak en weiland Fraaie gemoderniseerde woonboerderij met garage, schuur, paardenstallen, rijbak en weiland Op een sfeervolle rustige locatie gelegen in het buitengebied van Zundert, nabij het grote natuurgebied De Pannenhoef

Nadere informatie

Vrijstaande langgevelboerderij met inpandige kantoor/praktijkruimte, inpandige verblijfsruimte en vrijstaande opslagruimte

Vrijstaande langgevelboerderij met inpandige kantoor/praktijkruimte, inpandige verblijfsruimte en vrijstaande opslagruimte Vrijstaande langgevelboerderij met inpandige kantoor/praktijkruimte, inpandige verblijfsruimte en vrijstaande opslagruimte Op een fraaie locatie in het groene buitengebied tussen Made en Wagenberg (aan

Nadere informatie

Fraaie bedrijfsruimte en kantoorruimte op ruime kavel

Fraaie bedrijfsruimte en kantoorruimte op ruime kavel Fraaie bedrijfsruimte en kantoorruimte op ruime kavel Gelegen in het buitengebied van Oudenbosch/Hoeven op 8540 m². Vermeeren Makelaardij B.V. Ettenseweg 42 4891 XV Rijsbergen T. 076 596 4171 F. 076 596

Nadere informatie

Bouwkavel in het groen!!!

Bouwkavel in het groen!!! Bouwkavel in het groen!!! Uniek en landelijk gelegen aan een rustige weg in het groenrijke Liesbos van Breda Liesdreef te Breda Vermeeren Makelaardij B.V. Ettenseweg 42 4891 XV Rijsbergen T. 076 596 4171

Nadere informatie

Princenhil 46 Lage Zwaluwe

Princenhil 46 Lage Zwaluwe Princenhil 46 Lage Zwaluwe Vrijstaand woonhuis op riant perceel met uitbreidingsmogelijkheden voor het bouwen van een garage en of carport gelegen op circa 745 m² grond. Situering Aan de rand van het dorp

Nadere informatie

Zeer ruime vrijstaande woning met garage en riante tuin

Zeer ruime vrijstaande woning met garage en riante tuin Zeer ruime vrijstaande woning met garage en riante tuin gelegen op een zeer ruim perceel van 573 m² op een mooie plek in Klein-Zundert Klein Zundertseweg 37 te Klein-Zundert Vermeeren Makelaardij B.V.

Nadere informatie

Uniek in het groen gelegen vrijstaande woning met schuren

Uniek in het groen gelegen vrijstaande woning met schuren Uniek in het groen gelegen vrijstaande woning met schuren Gelegen aan een zeer rustige weg in het groenrijke buitengebied van Etten-Leur Hoge Vaartkant 191 te Etten-Leur Vermeeren Makelaardij B.V. Ettenseweg

Nadere informatie

Sfeervolle vrijstaande woning met garage en/of schuur.

Sfeervolle vrijstaande woning met garage en/of schuur. Sfeervolle vrijstaande woning met garage en/of schuur. gelegen op een mooie rustige locatie met vrij uitzicht over de landerijen Kalmthoutsebaan 32 te Wernhout Vermeeren Makelaardij B.V. Ettenseweg 42

Nadere informatie

Vrijstaande woning met met schuur/garage en zeer ruim perceel grond

Vrijstaande woning met met schuur/garage en zeer ruim perceel grond Vrijstaande woning met met schuur/garage en zeer ruim perceel grond Mooi gelegen op 17.365 m² op korte afstand van natuurgebied de Pannenhoef op een rustige, sfeervolle en groenrijke locatie. Vermeeren

Nadere informatie

Landelijk & Exclusief Wonen. Dordrechtseweg 1 Den Hout. Makelaardij og & Onteigeningszaken. Telefoon (0162) 426 348 Internet www.klijsen.

Landelijk & Exclusief Wonen. Dordrechtseweg 1 Den Hout. Makelaardij og & Onteigeningszaken. Telefoon (0162) 426 348 Internet www.klijsen. Dordrechtseweg 1 Den Hout Telefoon (0162) 426 348 Internet www.klijsen.nl Vrijstaande woning met 2 bedrijfsruimten. Indeling Deze vrijstaande woning is gelegen op een mooie locatie in het buitengebied

Nadere informatie

Praktische vrijstaande woning met garage, paardenstallen en weiland.

Praktische vrijstaande woning met garage, paardenstallen en weiland. Praktische vrijstaande woning met garage, paardenstallen en weiland. Gelegen aan een rustige weg in het buitengebied van Prinsenbeek. Weimersedreef 2 te Prinsenbeek Vraagprijs : 545.000,- k.k. Oppervlakte

Nadere informatie

Vrijstaande woning met diverse bijgebouwen en grote weide

Vrijstaande woning met diverse bijgebouwen en grote weide Vrijstaande woning met diverse bijgebouwen en grote weide op ca. 2500 m² grond in het groenrijke buitengebied van Etten-Leur (evt. uit te breden tot 11.707 m²) Vermeeren Makelaardij B.V. Ettenseweg 42

Nadere informatie

Baarleseweg 38. Chaam

Baarleseweg 38. Chaam Baarleseweg 38 Chaam Baarleseweg haam Vraagprijs. 275.000,= k.k. KARAKTERISTIEK VRIJSTAAND WOONHUIS MET AANBOUW EN NIEUWE GARAGE/CARPORT. Type woning : Vrijstaande woning. Bijgebouwen : Garage met carport

Nadere informatie

Vrijstaande woning met diverse bijgebouwen en grote weide

Vrijstaande woning met diverse bijgebouwen en grote weide Vrijstaande woning met diverse bijgebouwen en grote weide op ca. 11.707 m² grond in het groenrijke buitengebied van Etten-Leur. Vermeeren Makelaardij B.V. Ettenseweg 42 4891 XV Rijsbergen T. 076 596 4171

Nadere informatie

Strijpenseweg 8 Prinsenbeek

Strijpenseweg 8 Prinsenbeek Strijpenseweg 8 Prinsenbeek Landelijk gelegen en goed onderhouden vrijstaande woning met garage, landbouwschuur, open hangar, erf, tuin, verhardingen en verdere aanhorigheden op circa 3.000 m² grond. Situering

Nadere informatie

Fraaie vrijstaande woning met grote schuur en paardenstal

Fraaie vrijstaande woning met grote schuur en paardenstal Fraaie vrijstaande woning met grote schuur en paardenstal gelegen op een mooie rustige locatie met vrij uitzicht over de landerijen Kalmthoutsebaan 16a te Wernhout Vermeeren Makelaardij B.V. Ettenseweg

Nadere informatie

Kaaistraat 7 Sint Willebrord. Vrijstaande villa met gastenverblijf & garage op m² grond.

Kaaistraat 7 Sint Willebrord. Vrijstaande villa met gastenverblijf & garage op m² grond. Kaaistraat 7 Sint Willebrord Vrijstaande villa met gastenverblijf & garage op 3.491 m² grond. Situering Aan de rand van het dorp ligt deze fraaie villa met gastenverblijf en een grote garage geschikt voor

Nadere informatie

Nieuwbouwlocatie voor glastuinbouwbedrijf

Nieuwbouwlocatie voor glastuinbouwbedrijf Nieuwbouwlocatie voor glastuinbouwbedrijf Gelegen aan een verharde weg in het agrarische buitengebied van Etten-Leur Bankenstraat 17 te Etten-Leur Totale perceelopp.: Vraagprijs: Aanvaarding: 18 ha 04

Nadere informatie

Vrijstaande woning op zeer groenrijke en unieke locatie

Vrijstaande woning op zeer groenrijke en unieke locatie Vrijstaande woning op zeer groenrijke en unieke locatie Fraai en landelijk gelegen aan een zeer rustige weg, zonder doorgaand verkeer, in het groenrijke buitengebied van Zevenbergschen Hoek Pelgrimsdijk

Nadere informatie

Perceel grond voor ontwikkelingslocatie

Perceel grond voor ontwikkelingslocatie Perceel grond voor ontwikkelingslocatie Gelegen aan een mooi en strategisch gelegen knooppunt nabij de grote westelijke entree van Breda. Achter Liesboslaan 111 en 125 te Breda Totale perceelopp.: Vraagprijs:

Nadere informatie

Woning met multifunctionele bedrijfsruimte op totaal 13,9 ha grond

Woning met multifunctionele bedrijfsruimte op totaal 13,9 ha grond Woning met multifunctionele bedrijfsruimte op totaal 13,9 ha grond Op een fraaie locatie in het agrarische buitengebied van Alphen Vermeeren Makelaardij B.V. Ettenseweg 42 4891 XV Rijsbergen T. 076 596

Nadere informatie

Bouwkavel met een bouwvergunning voor een vrijstaande woning en vrijstaand bijgebouw

Bouwkavel met een bouwvergunning voor een vrijstaande woning en vrijstaand bijgebouw Bouwkavel met een bouwvergunning voor een vrijstaande woning en vrijstaand bijgebouw Uniek gelegen tussen de bossen in een groenrijk gebied, op korte afstand van de dorpskern Vermeeren Makelaardij B.V.

Nadere informatie

Meester Bierensweg 19a Prinsenbeek

Meester Bierensweg 19a Prinsenbeek Meester Bierensweg 19a Prinsenbeek Vrijstaande, net onderhouden, woning met oprit, tuin met vijver, pergola, berging en vrij uitzicht op circa 1.710 m². Situering Deze riante vrijstaande woning is gelegen

Nadere informatie

Te koop Royaal vrijstaand winkel/bedrijfspand met verrassend ruim appartement

Te koop Royaal vrijstaand winkel/bedrijfspand met verrassend ruim appartement Te koop Royaal vrijstaand winkel/bedrijfspand met verrassend ruim appartement Strategisch gelegen in het centrum van Dussen. Vermeeren Makelaardij B.V. Ettenseweg 42 4891 XV Rijsbergen T. 076 596 4171

Nadere informatie

Vrijstaande woning met div. aanpandige ruimte en vrijstaand bedrijfspand

Vrijstaande woning met div. aanpandige ruimte en vrijstaand bedrijfspand Vrijstaande woning met div. aanpandige ruimte en vrijstaand bedrijfspand Strategisch gelegen nabij het centrum van Roosendaal Wouwseweg 119 / 119B te Roosendaal Vermeeren Makelaardij B.V. Ettenseweg 42

Nadere informatie

Bedrijfsunit te huur. Koele Mei 18b en 18c te Breda. Huurprijs per jaar : 17.500,-

Bedrijfsunit te huur. Koele Mei 18b en 18c te Breda. Huurprijs per jaar : 17.500,- Bedrijfsunit te huur Op goede locatie, nabij centrum van Breda, met goede en snelle ontsluiting naar A16 en A27. Koele Mei 18b en 18c te Breda Vermeeren Makelaardij B.V. Ettenseweg 42 4891 XV Rijsbergen

Nadere informatie

Warande 18. Rijsbergen

Warande 18. Rijsbergen Warande 18 Rijsbergen Warande ijsbergen Vraagprijs. 449.000,= k.k. ROYALE VRIJSTAANDE WONING MET INPANDIGE GARAGE WELKE KEURIG IS ONDERHOUDEN. Type woning : Vrijstaande woning. Bijgebouwen : Tuinhuis.

Nadere informatie

Vrijstaand woonhuis met carport, balkon, ondergrond, tuin, schuur, verdere aanhorigheden op m 2 grond.

Vrijstaand woonhuis met carport, balkon, ondergrond, tuin, schuur, verdere aanhorigheden op m 2 grond. 84 Breda Vrijstaand woonhuis met carport, balkon, ondergrond, tuin, schuur, verdere aanhorigheden op 7.100 m 2 grond. Situering Aan de westelijke zijde van Breda, op korte afstand van de woonboulevard

Nadere informatie

Landelijk & Exclusief Wonen. Heidijk 16 + 16-A Vlijmen. Makelaardij og & Onteigeningszaken. Telefoon (0162) 426 348 Internet www.klijsen.

Landelijk & Exclusief Wonen. Heidijk 16 + 16-A Vlijmen. Makelaardij og & Onteigeningszaken. Telefoon (0162) 426 348 Internet www.klijsen. Heidijk 16 + 16-A Vlijmen Telefoon (0162) 426 348 Internet www.klijsen.nl Vrijstaande woonboerderij met extra bouwvlak. Deze vrijstaande woning is gunstig gelegen in het buitengebied van Vlijmen en is

Nadere informatie

Royaal winkel/bedrijfspand met verrassend ruime appartementen

Royaal winkel/bedrijfspand met verrassend ruime appartementen Royaal winkel/bedrijfspand met verrassend ruime appartementen Strategisch gelegen in het centrum van Roosendaal op een A1-locatie. Vermeeren Makelaardij B.V. Ettenseweg 42 4891 XV Rijsbergen T. 076 596

Nadere informatie

Perceel goede cultuurgrond (ca m²)

Perceel goede cultuurgrond (ca m²) Perceel goede cultuurgrond (ca. 15.064 m²) Gelegen in het buitengebied van Etten-Leur Brakkenstraat/Rijsbergseweg ong. te Etten-Leur Vermeeren Makelaardij B.V. Ettenseweg 42 4891 XV Rijsbergen T. 076 596

Nadere informatie

Middelmeede 1 Made. Vrijstaande woning met garage, oprit, balkon en tuin gelegen op circa 283 m².

Middelmeede 1 Made. Vrijstaande woning met garage, oprit, balkon en tuin gelegen op circa 283 m². Middelmeede 1 Made Vrijstaande woning met garage, oprit, balkon en tuin gelegen op circa 283 m². Situering In het centrum op loopafstand van de winkels in Made ligt deze vrijstaande woning op circa 283

Nadere informatie

Perceel goede cultuurgrond

Perceel goede cultuurgrond Perceel goede cultuurgrond Gelegen in het agrarische buitengebied van Roosendaal Passenberg ong. te Roosendaal Vermeeren Makelaardij B.V. Ettenseweg 42 4891 XV Rijsbergen T. 076 596 4171 F. 076 596 5201

Nadere informatie

Wernhoutseweg 75a. Wernhout

Wernhoutseweg 75a. Wernhout Wernhoutseweg 75a Wernhout Wernhoutseweg 75a, Wernhout Vraagprijs. 395.000,= k.k. FRAAIE HALFVRIJSTAANDE WONING MET LOODS OP RUIM PERCEEL Type woning : Halfvrijstaande woning. Bijgebouwen : Aanbouw, loods

Nadere informatie

Prijs: ,-- k.k.

Prijs: ,-- k.k. Binderseind 1 5421 CG Gemert Tel: 0492-392498 e-mail: info@geertsmakelaardij.nl www.geertsmakelaardij.nl DE STAP 1 DE MORTEL Dit royaal en sfeervol vrijstaand landhuis met inpandige garage is gelegen op

Nadere informatie

De woonkamer met open keuken

De woonkamer met open keuken Akkerstraat 18 Made Volledig gerenoveerde vrijstaande woning met garage, oprit, veranda en tuin, gelegen aan een rustige straat nabij de dorpskern op ca. 247 m² grond. Situering Nabij het centrum van Made

Nadere informatie

Brouwerijstraat 12 Wagenberg

Brouwerijstraat 12 Wagenberg Brouwerijstraat 12 Wagenberg Zeer goed geïsoleerde half vrijstaande woning voorzien van zonnepanelen, met aanbouw, aanpandige schuur/garage en tuin op 310 m² grond. Situering Centraal gelegen in het dorp

Nadere informatie

Landelijk & Exclusief Wonen. Houtse Heuvel 2 Den Hout. Makelaardij og & Onteigeningszaken. Telefoon (0162) 426 348 Internet www.klijsen.

Landelijk & Exclusief Wonen. Houtse Heuvel 2 Den Hout. Makelaardij og & Onteigeningszaken. Telefoon (0162) 426 348 Internet www.klijsen. Houtse Heuvel 2 Den Hout Telefoon (0162) 426 348 Internet www.klijsen.nl Vrijstaande woonboerderij met bijgebouwen gelegen op een prachtige locatie in Den Hout. De woonboerderij is gebouwd eind 1800/begin

Nadere informatie

Werkmansbeemd 4 Oosterhout. Vrijstaande bedrijfswoning met aanpandige en separate bedrijfs-/ kantoorruimte aan huis, gelegen op 1.071 m² grond.

Werkmansbeemd 4 Oosterhout. Vrijstaande bedrijfswoning met aanpandige en separate bedrijfs-/ kantoorruimte aan huis, gelegen op 1.071 m² grond. Werkmansbeemd 4 Oosterhout Vrijstaande bedrijfswoning met aanpandige en separate bedrijfs-/ kantoorruimte aan huis, gelegen op 1.071 m² grond. Situering In het noorden van Oosterhout is deze vrijstaande

Nadere informatie

Morgenster 3, te Maarheeze

Morgenster 3, te Maarheeze Morgenster 3, te Maarheeze Vraagprijs 225.000,- kosten koper Bouwjaar : 1973 Woningtype : Tussenwoning Woonoppervlakte : circa 118 m² Inhoud : circa 400m³ Perceel : circa 232 m² Kamers : 5 Ligging : Woonwijk

Nadere informatie

Griendwerkerstraat 80 Lage Zwaluwe. Vrijstaande, net onderhouden, woning met garage, oprit, tuin met vijver en schitterend uitzicht op circa 440 m².

Griendwerkerstraat 80 Lage Zwaluwe. Vrijstaande, net onderhouden, woning met garage, oprit, tuin met vijver en schitterend uitzicht op circa 440 m². Griendwerkerstraat 80 Lage Zwaluwe Vrijstaande, net onderhouden, woning met garage, oprit, tuin met vijver en schitterend uitzicht op circa 440 m². Situering Lage Zwaluwe is een dorp gelegen binnen de

Nadere informatie

TE KOOP. Elisabethplaats 44 5421 LC Gemert Vraagprijs: 195.000 k.k.

TE KOOP. Elisabethplaats 44 5421 LC Gemert Vraagprijs: 195.000 k.k. TE KOOP Elisabethplaats 44 Vraagprijs: 195.000 k.k. Omschrijving TE KOOP ELISABETHPLAATS 44, GEMERT Dit royaal woonappartement met berging en parkeerplaats is gelegen op de 1e verdieping in het centrum

Nadere informatie

VAN LANSCHOTSTRAAT 14 B TE ACHTMAAL. www.vanhasselmakelaars.nl

VAN LANSCHOTSTRAAT 14 B TE ACHTMAAL. www.vanhasselmakelaars.nl VAN LANSCHOTSTRAAT 14 B TE ACHTMAAL Vraagprijs : 539.000,00 k.k. Perceelsoppervlakte : ca. 11.585 m². Woonoppervlakte : ca. 180 m² (excl. garage). Inhoud : ca. 640 m³. Algemeen: Vrijstaande semibungalow

Nadere informatie

Wilhelminalaan 16 Raamsdonk. Twee-onder-een-kap met garage, oprit, bloemenkas en tuin op circa m² grond.

Wilhelminalaan 16 Raamsdonk. Twee-onder-een-kap met garage, oprit, bloemenkas en tuin op circa m² grond. Wilhelminalaan 16 Raamsdonk Twee-onder-een-kap met garage, oprit, bloemenkas en tuin op circa 1.440 m² grond. De woning De woning is gebouwd omstreeks 1855 en is later verbouwd tot een twee-onder-een-kap

Nadere informatie

Klaproosstraat 7 te Beek en Donk Vraagprijs. 289.000,-- Kosten Koper

Klaproosstraat 7 te Beek en Donk Vraagprijs. 289.000,-- Kosten Koper Klaproosstraat 7 te Beek en Donk Vraagprijs. 289.000,-- Kosten Koper OP ZOEK NAAR EEN INSTAPKLARE TWEE ONDER EENKAP WONING MET GARAGE? DAN IS DIT ROYALE WOONHUIS ZEKER DE MOEITE WAARD OM TE BEZICHTIGEN.

Nadere informatie

Vonder 6 te GEMERT. Vraagprijs: 199.000,= k.k.

Vonder 6 te GEMERT. Vraagprijs: 199.000,= k.k. Een instapklare, uitgebouwde twee-onder-één kap woning met garage en carport, gelegen op een fraaie woonlocatie in een gewilde woonwijk. Diverse voorzieningen, waaronder basisschool en sportaccommodaties

Nadere informatie

Eikenlaan 13 te Beek en Donk Vraagprijs 249.000,-- Kosten Koper

Eikenlaan 13 te Beek en Donk Vraagprijs 249.000,-- Kosten Koper Eikenlaan 13 te Beek en Donk Vraagprijs 249.000,-- Kosten Koper ROYALE UITGEBOUWDE TWEEKAPPER MET INPANDIGE GARAGE EN FRAAI AANGELEGDE ACHTERTUIN MET HEERLIJKE PRIVACY BIEDENDE LIGGING AAN WANDELPARK EN

Nadere informatie

Landelijk & Exclusief Wonen. Galderseweg 80 Galder. Telefoon (0162) 426 348 Internet www.klijsen.nl

Landelijk & Exclusief Wonen. Galderseweg 80 Galder. Telefoon (0162) 426 348 Internet www.klijsen.nl Galderseweg 80 Galder Telefoon (0162) 426 348 Internet www.klijsen.nl Vrijstaande woning met loods in een landelijke omgeving. Goede Mogelijkheden voor beroep aan huis. Deze woning, gebouwd omstreeks 1977,

Nadere informatie

t Vonderke 13 te HOOGELOON

t Vonderke 13 te HOOGELOON Aan een rustige woonstraat, aan de rand van Hoogeloon en nabij het bos gelegen vrijstaand woonhuis met garage, sauna, carport, houten tuinhuis, overkapping, jacuzzi en veel privacy. Bouwjaar: 1989 Perceel:

Nadere informatie

TE KOOP BEDRIJFSRUIMTE MET WONING HASPELWEG 33A TE DEURNE

TE KOOP BEDRIJFSRUIMTE MET WONING HASPELWEG 33A TE DEURNE TE KOOP BEDRIJFSRUIMTE MET WONING HASPELWEG 33A TE DEURNE bestaande uit: > loods I beg. gr. 112 m 2 vvo 1 e verd. 65 m 2 vvo > loods II 133 m 2 vvo > bedrijfswoning 375 m 3 > perceelsgrootte 1.066 m 2

Nadere informatie

Landelijk gelegen vrijstaande woning met schuur/garage paardenstallen en weiland

Landelijk gelegen vrijstaande woning met schuur/garage paardenstallen en weiland Landelijk gelegen vrijstaande woning met schuur/garage paardenstallen en weiland Gelegen op een rustige locatie, aan een doodlopende weg, in het groenrijke buitengebied gelegen tussen Etten-Leur en Sprundel.

Nadere informatie

Kerkstraat 52 Elshout

Kerkstraat 52 Elshout Kerkstraat 52 Elshout Vrijstaand woonhuis met garage, ruime oprit, twee multifunctionele bedrijfsruimte met 2 ha. grond aan huis uit te breiden tot 3.65.79 ha. De ideale locatie voor de ondernemer! Situering

Nadere informatie

Egelantier 12. Zundert

Egelantier 12. Zundert Egelantier 12 Zundert Egelantier 12, Zundert Vraagprijs. 295.000,= k.k. RUIME HALFVRIJSTAANDE WONING GELEGEN IN EEN RUSTIGE STRAAT... Type woning : Halfvrijstaande woning met aanbouw. Bijgebouwen : Garage.

Nadere informatie

Prijs: ,-- k.k.

Prijs: ,-- k.k. Binderseind 1 5421 CG Gemert Tel: 0492-392498 e-mail: info@geertsmakelaardij.nl www.geertsmakelaardij.nl KORHOENSTRAAT 25 DE RIPS. Dit degelijk gebouwd vrijstaand woonhuis met inpandige garage en overdekt

Nadere informatie

Fraaie woning met winkel-, kantoor- of bedrijfsruimte

Fraaie woning met winkel-, kantoor- of bedrijfsruimte Fraaie woning met winkel-, kantoor- of bedrijfsruimte Strategisch gelegen in het centrum van St. Annaland aan een dorpsplein op slechts 150 m. van de jachthaven Havenplein 5 te St. Annaland Vermeeren Makelaardij

Nadere informatie

Vrijstaande woning met ruime schuur/garage en eigen weiland

Vrijstaande woning met ruime schuur/garage en eigen weiland Vrijstaande woning met ruime schuur/garage en eigen weiland Op een sfeervolle en rustige locatie gelegen, in het groenrijke buitengebied van Zundert. Vermeeren Makelaardij B.V. Ettenseweg 42 4891 XV Rijsbergen

Nadere informatie

Kleine Vos 24 Deurne. Vraagprijs: 285.000,= k.k.

Kleine Vos 24 Deurne. Vraagprijs: 285.000,= k.k. Op een fraaie locatie, tegenover een speelveldje gelegen in de gewilde wijk Heiakker, onder strakke architectuur gebouwde royale twee-onder-één kap woning met berging (voorheen garage), en hobby-/praktijkruimte.

Nadere informatie

Landelijk & Exclusief Wonen. Lapdijk 17 Moerdijk. Makelaardij og & Onteigeningszaken. Telefoon (0162) 426 348 Internet www.klijsen.

Landelijk & Exclusief Wonen. Lapdijk 17 Moerdijk. Makelaardij og & Onteigeningszaken. Telefoon (0162) 426 348 Internet www.klijsen. Landelijk & Exclusief Wonen Lapdijk 17 Moerdijk Telefoon (0162) 426 348 Internet www.klijsen.nl Lapdijk 17, Moerdijk Landelijk & Exclusief Wonen Vrijstaande woning met riante groene tuin en vrijstaande

Nadere informatie

Fraaie en luxe afgewerkte 2-onder-1 kapwoning met garage en riante achtertuin.

Fraaie en luxe afgewerkte 2-onder-1 kapwoning met garage en riante achtertuin. Fraaie en luxe afgewerkte 2-onder-1 kapwoning met garage en riante achtertuin. Opvallend ruim pand op een ruim perceel en gelegen in het centrum van Wernhout. Vermeeren Makelaardij B.V. Ettenseweg 42 4891

Nadere informatie

Te koop Vrijstaande bungalow op een schitterende en unieke kavel in Oud-Beijerland

Te koop Vrijstaande bungalow op een schitterende en unieke kavel in Oud-Beijerland Te koop Vrijstaande bungalow op een schitterende en unieke kavel in Oud-Beijerland Koninginneweg 93, 3261 CB Oud-Beijerland Deze vrijstaande woning met inpandige garage is zeer fraai gelegen aan de hoofdader

Nadere informatie

Markstraat 47 Terheijden. Twee-onder-een-kap woning met oprit, garage en tuin op het zuiden met veranda en mantelzorgwoning op ca. 399 m² grond.

Markstraat 47 Terheijden. Twee-onder-een-kap woning met oprit, garage en tuin op het zuiden met veranda en mantelzorgwoning op ca. 399 m² grond. Markstraat 47 Terheijden Twee-onder-een-kap woning met oprit, garage en tuin op het zuiden met veranda en mantelzorgwoning op ca. 399 m² grond. Situering Terheijden is gelegen in de gemeente Drimmelen

Nadere informatie

DONGEN Gerardus Majellastraat 45

DONGEN Gerardus Majellastraat 45 DONGEN Gerardus Majellastraat 45 Volledig gerenoveerd karakteristiek, vrijstaand woonhuis met "chambre-en-suite", moderne keuken, luxe badkamer en inpandige ruime garage, gelegen nabij het centrum van

Nadere informatie

HEERSDIJK 10 OIRSCHOT, 5688 JN VRAAGPRIJS: 529.000,-- k.k.

HEERSDIJK 10 OIRSCHOT, 5688 JN VRAAGPRIJS: 529.000,-- k.k. HEERSDIJK 10 OIRSCHOT, 5688 JN VRAAGPRIJS: 529.000,-- k.k. Vrijstaande moderne goed onderhouden woning met vrijstaande bedrijfshal, ruime oprit, en rondom tuin met overdekt terras. De woning is gelegen

Nadere informatie