Glastuinbouwbedrijf met nette bedrijfswoning, ruime schuur en m² glasopstanden.

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Glastuinbouwbedrijf met nette bedrijfswoning, ruime schuur en m² glasopstanden."

Transcriptie

1 Glastuinbouwbedrijf met nette bedrijfswoning, ruime schuur en m² glasopstanden. Gelegen op zeer korte afstand van de afrit Zegge, nabij Roosendaal Repestraat 15 te Zegge Prijs : Op aanvraag Oppervlakte : m² Vermeeren Makelaardij B.V. Ettenseweg XV Rijsbergen T info@vermeerenmakelaardij.nl

2 Algemeen Dit glastuinbouwbedrijf bestaat uit m² glasopstanden heeft een ruime kavel van m² waarvan m² aan de overkant is gelegen. Het object is goed ontsloten en is op korte afstand van de A-58 en A17 gelegen welke binnen 2 minuten bereikbaar zijn. Het dorp Zegge ligt tussen Breda en Roosendaal in en heeft een meer dan jarige voorgeschiedenis. Zegge is één van de vijf kerkdorpen van de gemeente Rucphen en telt een kleine inwoners. Het dorp heeft een gemoedelijk, open en sociaal karakter en is voorzien van enkele winkelvoorzieningen. Voor uitgebreidere voorzieningen liggen Roosendaal, Etten-Leur en Oudenbosch ook op zeer korte afstand.

3 Repestraat Gelegen aan een openbare en goed verharde weg in het buitengebied van Zegge.

4 Glasopstanden Op het bedrijf bevinden zich m² glasopstanden, bestaande uit twee kassen van elk m² en een derde kas van m². Vanaf 1983 is de kas in drie fases gebouwd. Centraal door de kas loopt een betonnen middenpad met aan weerszijde in elke kas zes gasgestookte heathers welke hun dakuitlaat netjes boven het middenpad hebben. Het gehele bedrijf is v.v. een traliespant van 6.40 m en een vakmaat van 4.00 m. Glasbreedte van 1m. en v.v. schommel-luchting met 2-zijdige 2x halve luchtramen. De goten zijn v.v. condensgootjes en in elke traliespant bevinden zich 2 monorailleidingen en 2 pvcregenleidingen. De kas is tevens v.v. diverse ventilatoren en in kas 2 en 3 bevindt zich nog een gevelventilator. In kas 1 v.v. energiescherm (niet brandvertragend). De poothoogte bedraagt ca m. Thans worden er bladgewassen in de grond geteeld. Het betreft een redelijk humusrijke goed doorlatende zandgrond met een gemid. organisch stofgehalte van 6 a 7,5 % in de kas.

5 Bedrijfsgebouw Aan de voorzijde voor de glasopstanden is een ruime bedrijfshal opgetrokken ter grootte van ca. 450 m². Deze is opgetrokken met stalen spanten en houten gordingen, welke zijn onderlaten met Dupanelplaten. Het dak is gedekt met asbestvrije golfplaten. Verder v.v. betonnen borstwering aan de voorzijde waarboven een lichtgevel is geplaatst met daarboven afwerking met damwandprofielplaten aan de buitenzijde en een betonvloer. De achter en zijkanten van de bedrijfshal bestaan uit betonelementen. Muurplaathoogte bedraagt 4.50 m. en de nokhoogte bedraagt 6.55 m. Aan de voorzijde v.v. twee overheaddeuren (met elektrische bediening), met een deurhoogte van ca m. Nabij de linker topgevel bevinden zich de water-technische voorzieningen. Aan de rechterzijde bevindt zich een uitbouw waarin zich een nette en ruime bedrijfskantine bevindt met aanrechtblok en toiletruimte. Boven de kantine bevindt zich een open zolderruimte.

6 Overige voorzieningen Het object beschikt over een eigen bron ( ca. 80 m. diep) waarop een ontijzeringsinstallatie is aangesloten van ca. 8 m³/uur. Het ontijzerde water wordt opgeslagen in een ca. 900 m³ groot bassin. Daarnaast is er nog een silo van ca. 20 m³ aanwezig voor terugspoelwater. V.v. een Van Vliet-beregeningscomputer met daarop aangesloten een A-B-bak. V.v. een klimaatcomputer t.b.v. luchting, scherming en temperatuur. V.v. gasmeteraansluiting van G100. Aan de achter-, linker- en overzijde ligt nog cultuurgrond waarop thans ook bladgewassen worden geteeld en waar ook beregeningsleiding naartoe ligt met hydranten.

7

8 Woning Aan de voorzijde van het object bevindt zich een bedrijfswoning met een geschatte inhoud van ca. 550 m³, welke in 1932 op traditionele en degelijke wijze gebouwd is met een betonvloer op de begane grond en houten verdiepingsvloeren en is opgetrokken met steensmuren, welke deels gepotdekseld zijn. De woning is gedekt met asbesthoudende leitjes welke zijn onderlaten met planken en deels zijn geïsoleerd en de plafonds van de slaapkamers ook zijn geïsoleerd. Nagenoeg de gehele woning is v.v. dubbele beglazing en hardhouten kozijnen. Het object is aangesloten op gas ( 2 meters), water, elektra (3x 50 Amp.), drukriolering, telefoon en v.v. een combiketel uit 2013.

9 Globale indeling begane grond: De woning heeft een woonkamer met houten plankenvloer, stucwanden, plafond met sierbalken en een schouw met kachel. De woonkeuken is v.v. een normaal gangbare, doch eenvoudige inrichting en met vaste kasten. Er is tevens een geheel betegelde bijkeuken met plastic schroten plafond en een wasmachine- en drogeraansluiting, een kantoortje en een geheel betegelde badkamer met bad, douche, toilet en wastafel. Evenals een inpandige garage/bergruimte. Globale indeling 1 e verdieping Middels een overloop ( met tapijtvloer) is er toegang tot drie normaal gangbare slaapkamers ( allen v.v. laminaatvloer) en een betegelde toiletruimte met wastafel. Veel bergruimte aanwezig.

10 Tuin en erf Aan de voorzijde van de woning ligt een nette siertuin met o.a. leibomen. Tussen de woning en de kas ligt een gedeelte siertuin en tevens een ruim gazon met rondom een haag.

11 Kadastrale bekendheid Gemeente Sectie Nummer Grootte Rucphen N ha 56 a 65 ca Rucphen N ha 55 a 85 ca ============ Totaal 3 ha 12 a 50 ca Bestemming Volgens mededeling van de gemeente Rucphen heeft het object een enkelbestemming Agrarisch met waarden en functieaanduiding Glastuinbouw en zijn er op het object zelf geen nieuwe ontwikkelingen voorzien. Ligging

12 Overige bijzonderheden * Het bezichtigen van een object is voor onze opdrachtgevers meestal een bijzondere aangelegenheid. Alvorens een bezichtiging te laten plaatsvinden vragen wij, u mede namens onze opdrachtgever om eerst eens langs het object te rijden en de directe omgeving te verkennen. * Er is bij onze opdrachtgever alleen asbest bekend op het dak van de woning. Er zijn verder geen verontreinigingen bekend en er zijn ook geen ruilverkavelingslasten aanwezig. In 1997 is er destijds nog een zgn. nuloptie-bodemonderzoek geweest en zover aan verkoper bekend zijn er ook geen ondergrondse olietanks aanwezig. * Koper dient er rekening mee te houden, dat hij tot zekerheid van nakoming van de evt. te sluiten koopovereenkomst binnen enkele weken een waarborgsom of bankgarantie dient te deponeren bij een nader door hem te noemen notaris ter grootte van 10% van de koopsom. * De tekeningen en kaarten in deze brochure zijn mogelijk niet op schaal, of in spiegelbeeld en bevatten mogelijk toch afwijkingen van het bestaande en zijn alleen bedoeld als globale weergave. Hoewel wij bij het maken van deze brochure toch zorgvuldig te werk gaan, kunnen bij afwijkingen aan deze brochure geen rechten ontleend worden jegens ons of onze opdrachtgever. Een aspirant koper krijgt gelegenheid om voor het tekenen van een koopakte de maatvoering evt. na te lopen. * De eigenaar van dit object heeft aan ons opdracht gegeven te bemiddelen bij verkoop, wat voor u ten aanzien van ons vooralsnog geen financiële consequenties heeft. Indien u zelf deskundigen inschakelt is dat geheel voor rekening en risico voor u. Geheel vrijblijvend en vooralsnog zonder wederzijdse verplichtingen kunnen wij u ook informeren over financieringsmogelijkheden, bestemmingsplannen, verkoopwaarde van uw eigen huis etc. Wij wijzen er uitdrukkelijk op dat dergelijke zaken wel tot het onderzoeksgebied van de koper horen en doen dit, zonder dat u ons hiervoor aansprakelijk kunt stellen. * Het toezenden of overhandigen van deze brochure, in welke vorm dan ook, dient beschouwd te worden als een uitnodiging om in onderhandeling te treden. Tenzij uitdrukkelijk schriftelijk overeengekomen, behoudt verkoper zich te allen tijde voor om met derden in onderhandeling te treden. Zolang niet over alle relevante factoren overeenstemming is bereikt is er geen sprake van een koopovereenkomst. * Deze informatie is geheel vrijblijvend, uitsluitend voor geadresseerde bestemd en niet bedoeld als aanbod. Ten aanzien van de juistheid van de vermelde informatie kan door Vermeeren Makelaardij geen aansprakelijkheid worden aanvaard, noch kan aan de vermelde informatie enig recht worden ontleend.

13 *

14

Rustig gelegen fraaie hoekwoning met berging en achterom.

Rustig gelegen fraaie hoekwoning met berging en achterom. Rustig gelegen fraaie hoekwoning met berging en achterom. Rustig en met veel privacy gelegen in Etten-Leur. Op loopafstand van alle voorzieningen. Lindenbleek 13 te Etten-Leur Vraagprijs : 220.000,- k.k.

Nadere informatie

Rustig gelegen fraaie en nette afgewerkte hoekwoning met berging en achterom.

Rustig gelegen fraaie en nette afgewerkte hoekwoning met berging en achterom. Rustig gelegen fraaie en nette afgewerkte hoekwoning met berging en achterom. Rustig en met veel privacy gelegen in Made. Op loopafstand van alle voorzieningen. Acaciastraat 33 te Made Vraagprijs : 239.000,-

Nadere informatie

Meer dan unieke locatie voor het realiseren van uw eigen droom!!

Meer dan unieke locatie voor het realiseren van uw eigen droom!! Meer dan unieke locatie voor het realiseren van uw eigen droom!! Een bijzonder erf, gelegen op zeer korte afstand van duinen, strand en bossen, grotendeels omgeven door een schitterende Houtwal! Torenweg

Nadere informatie

Grotendeels vrijstaande woning met veel bergruimte

Grotendeels vrijstaande woning met veel bergruimte Grotendeels vrijstaande woning met veel bergruimte Gelegen in het centrum van Rijsbergen met alle voorzieningen echt op loopafstand in een van Rijsbergen s oudste straatjes met eigen oprit. Lagestraat

Nadere informatie

Champignonkwekerijbedrijf met inpandige woning

Champignonkwekerijbedrijf met inpandige woning Champignonkwekerijbedrijf met inpandige woning op 10.260 m² grond in het buitengebied van Rijsbergen met uitbreidingsmogelijkheid Vermeeren Makelaardij B.V. Ettenseweg 42 4891 XV Rijsbergen T. 076 596

Nadere informatie

Fraaie moderne twee-onderéén-kapwoning

Fraaie moderne twee-onderéén-kapwoning Fraaie moderne twee-onderéén-kapwoning met garage Gelegen op een mooie locatie in het fraaie dorp Sprundel. Noorderstraat 70a te Sprundel Vraagprijs : 295.000,-- k.k. Oppervlakte : 215 m² Algemeen Prachtige

Nadere informatie

Unieke mogelijkheid om nabij de rand van Breda en het Liesbos te wonen.

Unieke mogelijkheid om nabij de rand van Breda en het Liesbos te wonen. Unieke mogelijkheid om nabij de rand van Breda en het Liesbos te wonen. Bouwkavel gelegen in het groenrijke Liesbos nabij Breda Liesstraat te Breda Vermeeren Makelaardij B.V. Ettenseweg 42 4891 XV Rijsbergen

Nadere informatie

Perceel goede cultuurgrond (ca m²)

Perceel goede cultuurgrond (ca m²) Perceel goede cultuurgrond (ca. 15.064 m²) Gelegen in het buitengebied van Etten-Leur Brakkenstraat/Rijsbergseweg ong. te Etten-Leur Vermeeren Makelaardij B.V. Ettenseweg 42 4891 XV Rijsbergen T. 076 596

Nadere informatie

Kalsdonksestraat 124-G te Roosendaal

Kalsdonksestraat 124-G te Roosendaal Fraai volledig ingericht appartement op de 2 e verdieping Vermeeren Makelaardij B.V. Ettenseweg 42 4891 XV Rijsbergen T. 076 596 4171 F. 076 596 5201 M. 06 517 28 086 Rabobank nr. 11 37 66 084 info@vermeerenmakelaardij.nl

Nadere informatie

Vrijstaande woning met inpandige berging, garage en schuren op mooie locatie

Vrijstaande woning met inpandige berging, garage en schuren op mooie locatie Vrijstaande woning met inpandige berging, garage en schuren op mooie locatie Vermeeren Makelaardij B.V. Ettenseweg 42 4891 XV Rijsbergen T. 076 596 4171 F. 076 596 5201 M. 06 517 28 086 Rabobank nr. 11

Nadere informatie

Fraai gelegen vrijstaande woning met grote schuur/garage

Fraai gelegen vrijstaande woning met grote schuur/garage Fraai gelegen vrijstaande woning met grote schuur/garage Gelegen in het groenrijke buitengebied van Zundert. Vermeeren Makelaardij B.V. Ettenseweg 42 4891 XV Rijsbergen T. 076 596 4171 F. 076 596 5201

Nadere informatie

Vrijstaande woning met ruime garage en mooie tuin

Vrijstaande woning met ruime garage en mooie tuin Vrijstaande woning met ruime garage en mooie tuin Fraai gelegen aan de rand van de bebouwde kom van Rijsbergen en nabij het centrum Vermeeren Makelaardij B.V. Ettenseweg 42 4891 XV Rijsbergen T. 076 596

Nadere informatie

Perceel goede cultuurgrond

Perceel goede cultuurgrond Perceel goede cultuurgrond Gelegen in het agrarische buitengebied van Roosendaal Passenberg ong. te Roosendaal Vermeeren Makelaardij B.V. Ettenseweg 42 4891 XV Rijsbergen T. 076 596 4171 F. 076 596 5201

Nadere informatie

Bouwkavel in het groen!!!

Bouwkavel in het groen!!! Bouwkavel in het groen!!! Uniek en landelijk gelegen aan een rustige weg in het groenrijke Liesbos van Breda Liesdreef te Breda Vermeeren Makelaardij B.V. Ettenseweg 42 4891 XV Rijsbergen T. 076 596 4171

Nadere informatie

Mooie ruime vrijstaande woning met inpandige garage

Mooie ruime vrijstaande woning met inpandige garage Mooie ruime vrijstaande woning met inpandige garage Gelegen aan een rustige weg in het buitengebied van Rijsbergen Pannenhoefsebaan 4A te Rijsbergen Vraagprijs : 450.000,- k.k. Oppervlakte : 568 m² Inhoud

Nadere informatie

Fraai gelegen bouwkavel in het buitengebied van Gilze

Fraai gelegen bouwkavel in het buitengebied van Gilze Fraai gelegen bouwkavel in het buitengebied van Gilze Rustig in het groen gelegen met weids uitzicht. Schaapdijk 2 te Gilze Vermeeren Makelaardij B.V. Ettenseweg 42 4891 XV Rijsbergen T. 076 596 4171 F.

Nadere informatie

Ruime vrijstaande bungalow met grote schuur en mogelijkheden voor eventueel paardenboxen.

Ruime vrijstaande bungalow met grote schuur en mogelijkheden voor eventueel paardenboxen. Ruime vrijstaande bungalow met grote schuur en mogelijkheden voor eventueel paardenboxen. Vermeeren Makelaardij B.V. Ettenseweg 42 4891 XV Rijsbergen T. 076 596 4171 F. 076 596 5201 M. 06 517 28 086 IBAN

Nadere informatie

Vrijstaande woning met diverse bijgebouwen en grote weide

Vrijstaande woning met diverse bijgebouwen en grote weide Vrijstaande woning met diverse bijgebouwen en grote weide op ca. 11.707 m² grond in het groenrijke buitengebied van Etten-Leur. Vermeeren Makelaardij B.V. Ettenseweg 42 4891 XV Rijsbergen T. 076 596 4171

Nadere informatie

Uniek in het groen gelegen vrijstaande woning met schuren

Uniek in het groen gelegen vrijstaande woning met schuren Uniek in het groen gelegen vrijstaande woning met schuren Gelegen aan een zeer rustige weg in het groenrijke buitengebied van Etten-Leur Hoge Vaartkant 191 te Etten-Leur Vermeeren Makelaardij B.V. Ettenseweg

Nadere informatie

Vrijstaande woning met diverse bijgebouwen en grote weide

Vrijstaande woning met diverse bijgebouwen en grote weide Vrijstaande woning met diverse bijgebouwen en grote weide op ca. 2500 m² grond in het groenrijke buitengebied van Etten-Leur (evt. uit te breden tot 11.707 m²) Vermeeren Makelaardij B.V. Ettenseweg 42

Nadere informatie

Vrijstaande woning met met garage en stallen en en ruim perceel grond

Vrijstaande woning met met garage en stallen en en ruim perceel grond Vrijstaande woning met met garage en stallen en en ruim perceel grond op ca. 10.965 m² in het groenrijke buitengebied van Klein Zundert Vermeeren Makelaardij B.V. Ettenseweg 42 4891 XV Rijsbergen T. 076

Nadere informatie

Dertien royale winkelunits in een net overdekt shoppingcenter

Dertien royale winkelunits in een net overdekt shoppingcenter Dertien royale winkelunits in een net overdekt shoppingcenter strategisch gelegen in het centrum van Antwerpen-Merksem langs de drukst bezochte baan van Merksem. Vermeeren Makelaardij B.V. Ettenseweg 42

Nadere informatie

Bouwkavel met een bouwvergunning voor een vrijstaande woning en vrijstaand bijgebouw

Bouwkavel met een bouwvergunning voor een vrijstaande woning en vrijstaand bijgebouw Bouwkavel met een bouwvergunning voor een vrijstaande woning en vrijstaand bijgebouw Uniek gelegen tussen de bossen in een groenrijk gebied, op korte afstand van de dorpskern Vermeeren Makelaardij B.V.

Nadere informatie

Nieuwbouwlocatie voor glastuinbouwbedrijf

Nieuwbouwlocatie voor glastuinbouwbedrijf Nieuwbouwlocatie voor glastuinbouwbedrijf Gelegen aan een verharde weg in het agrarische buitengebied van Etten-Leur Bankenstraat 17 te Etten-Leur Totale perceelopp.: Vraagprijs: Aanvaarding: 18 ha 04

Nadere informatie

Fraaie vrijstaande bedrijfswoning met ruime bedrijfsruimte

Fraaie vrijstaande bedrijfswoning met ruime bedrijfsruimte Fraaie vrijstaande bedrijfswoning met ruime bedrijfsruimte Op goede locatie gelegen, op het bedrijventerrein Moleneind, plan Takkebijsters, met goede en snelle ontsluiting naar A27 en eigen parkeerplaatsen.

Nadere informatie

Percelen cultuurgrond te koop (ca. 4.3 ha)

Percelen cultuurgrond te koop (ca. 4.3 ha) Percelen cultuurgrond te koop (ca. 4.3 ha) Gelegen in het buitengebied van Oosterhout tussen De kerkdorpen Teteringen, Den Hout en Terheijden Blikken ong. te Oosterhout 2 3 1 Prijs Aanvaarding : Prijs

Nadere informatie

Vrijstaande woning met inpandige vrije ruimte/garage en vrijstaande open veldschuur

Vrijstaande woning met inpandige vrije ruimte/garage en vrijstaande open veldschuur Vrijstaande woning met inpandige vrije ruimte/garage en vrijstaande open veldschuur gelegen op een mooie rustige locatie met schitterend uitzicht over de landerijen Vermeeren Makelaardij B.V. Ettenseweg

Nadere informatie

Vrijstaande woning met div. aanpandige ruimte en vrijstaand bedrijfspand

Vrijstaande woning met div. aanpandige ruimte en vrijstaand bedrijfspand Vrijstaande woning met div. aanpandige ruimte en vrijstaand bedrijfspand Strategisch gelegen nabij het centrum van Roosendaal Wouwseweg 119 / 119B te Roosendaal Vermeeren Makelaardij B.V. Ettenseweg 42

Nadere informatie

Bouwkavel in het groen!!!

Bouwkavel in het groen!!! Bouwkavel in het groen!!! Uniek en landelijk gelegen aan een rustige weg in het groenrijke Liesbos van Breda Liesdreef te Breda Richtprijs: 495.000,- v.o.n. Oppervlakte: 10.100 m² Vermeeren Makelaardij

Nadere informatie

Twee percelen, waarvan één met vrijstaande woning met div. aanpandige ruimte en één met bouwkavel

Twee percelen, waarvan één met vrijstaande woning met div. aanpandige ruimte en één met bouwkavel Twee percelen, waarvan één met vrijstaande woning met div. aanpandige ruimte en één met bouwkavel Rustig gelegen nabij het centrum van Roosendaal, in een mooie karakteristieke stad. Vermeeren Makelaardij

Nadere informatie

Vrijstaande woning op zeer groenrijke en unieke locatie

Vrijstaande woning op zeer groenrijke en unieke locatie Vrijstaande woning op zeer groenrijke en unieke locatie Fraai en landelijk gelegen aan een zeer rustige weg, zonder doorgaand verkeer, in het groenrijke buitengebied van Zevenbergschen Hoek Pelgrimsdijk

Nadere informatie

Moderne bedrijfsruimte met kantoor/kantine/verblijfsruimte

Moderne bedrijfsruimte met kantoor/kantine/verblijfsruimte Moderne bedrijfsruimte met kantoor/kantine/verblijfsruimte Op goede locatie gelegen in het buitengebied van Molenschot met goede en snelle ontsluiting naar de A58 Vermeeren Makelaardij B.V. Ettenseweg

Nadere informatie

Ruime halfvrijstaande woning met garage

Ruime halfvrijstaande woning met garage Ruime halfvrijstaande woning met garage Gelegen binnen de bebouwde kom van Rijsbergen op korte afstand van bushalte en dicht bij centrum. Koningin Julianastraat 10 Rijsbergen Vraagprijs : 279.000,- k.k.

Nadere informatie

Prachtig gelegen karakteristieke woonboerderij met 2 schuren

Prachtig gelegen karakteristieke woonboerderij met 2 schuren Prachtig gelegen karakteristieke woonboerderij met 2 schuren Gelegen op een mooi perceel met weids uitzicht in het buitengebied van Prinsenbeek. Vermeeren Makelaardij B.V. Ettenseweg 42 4891 XV Rijsbergen

Nadere informatie

Praktische vrijstaande woning met garage, paardenstallen en weiland.

Praktische vrijstaande woning met garage, paardenstallen en weiland. Praktische vrijstaande woning met garage, paardenstallen en weiland. Gelegen aan een rustige weg in het buitengebied van Prinsenbeek. Weimersedreef 2 te Prinsenbeek Vraagprijs : 545.000,- k.k. Oppervlakte

Nadere informatie

Fraaie bedrijfsruimte en kantoorruimte op ruime kavel

Fraaie bedrijfsruimte en kantoorruimte op ruime kavel Fraaie bedrijfsruimte en kantoorruimte op ruime kavel Gelegen in het buitengebied van Oudenbosch/Hoeven op 8540 m². Vermeeren Makelaardij B.V. Ettenseweg 42 4891 XV Rijsbergen T. 076 596 4171 F. 076 596

Nadere informatie

Moderne bedrijfsunit te huur

Moderne bedrijfsunit te huur Moderne bedrijfsunit te huur Op goede locatie gelegen, op het industrieterrein De Wijsterd, met goede en snelle ontsluiting naar A27 en A59 en 5 eigen parkeerplaatsen. Vermeeren Vermeeren Makelaardij Makelaardij

Nadere informatie

Zeer fraai gelegen royaal landhuis met ruime garage

Zeer fraai gelegen royaal landhuis met ruime garage Zeer fraai gelegen royaal landhuis met ruime garage gelegen aan de rand van Prinsenbeek op een van de meeste geliefde locaties. Neelstraat 16 te Prinsenbeek Vermeeren Makelaardij B.V. Ettenseweg 42 4891

Nadere informatie

Vrijstaande woning met met schuur/garage en zeer ruim perceel grond

Vrijstaande woning met met schuur/garage en zeer ruim perceel grond Vrijstaande woning met met schuur/garage en zeer ruim perceel grond Mooi gelegen op 17.365 m² op korte afstand van natuurgebied de Pannenhoef op een rustige, sfeervolle en groenrijke locatie. Vermeeren

Nadere informatie

Boomkwekerij/ glastuinbouwbedrijf met bedrijfswoning en bijgebouwen

Boomkwekerij/ glastuinbouwbedrijf met bedrijfswoning en bijgebouwen Boomkwekerij/ glastuinbouwbedrijf met bedrijfswoning en bijgebouwen Vermeeren Makelaardij B.V. Ettenseweg 42 4891 XV Rijsbergen T. 076 596 4171 F. 076 596 5201 M. 06 517 28 086 Rabobank nr. 11 37 66 084

Nadere informatie

Sfeervolle vrijstaande woning met garage en/of schuur.

Sfeervolle vrijstaande woning met garage en/of schuur. Sfeervolle vrijstaande woning met garage en/of schuur. gelegen op een mooie rustige locatie met vrij uitzicht over de landerijen Kalmthoutsebaan 32 te Wernhout Vermeeren Makelaardij B.V. Ettenseweg 42

Nadere informatie

Mooie vrijstaande woning met grote schuur

Mooie vrijstaande woning met grote schuur Mooie vrijstaande woning met grote schuur Gelegen aan een doorgaande weg in Zundert met 6.390 m² grond nabij een natuurgebied. Meirseweg 39a te Zundert Vermeeren Makelaardij B.V. Ettenseweg 42 4891 XV

Nadere informatie

Perceel grond voor ontwikkelingslocatie

Perceel grond voor ontwikkelingslocatie Perceel grond voor ontwikkelingslocatie Gelegen aan een mooi en strategisch gelegen knooppunt nabij de grote westelijke entree van Breda. Achter Liesboslaan 111 en 125 te Breda Totale perceelopp.: Vraagprijs:

Nadere informatie

Royale boerderijwoning met garage en gastenverblijf

Royale boerderijwoning met garage en gastenverblijf Royale boerderijwoning met garage en gastenverblijf op 22.475 m² grond in het groenrijke buitengebied van Rijsbergen. Vermeeren Makelaardij B.V. Ettenseweg 42 4891 XV Rijsbergen T. 076 596 4171 F. 076

Nadere informatie

Rustig gelegen leuke vrijstaande woning met ruime garage en bergruimte/kantoor

Rustig gelegen leuke vrijstaande woning met ruime garage en bergruimte/kantoor Rustig gelegen leuke vrijstaande woning met ruime garage en bergruimte/kantoor Gelegen op een mooie locatie aan de rand van Zundert. Vermeeren Makelaardij B.V. Ettenseweg 42 4891 XV Rijsbergen T. en 076

Nadere informatie

Royaal winkel/bedrijfspand met verrassend ruime appartementen

Royaal winkel/bedrijfspand met verrassend ruime appartementen Royaal winkel/bedrijfspand met verrassend ruime appartementen Strategisch gelegen in het centrum van Roosendaal op een A1-locatie. Vermeeren Makelaardij B.V. Ettenseweg 42 4891 XV Rijsbergen T. 076 596

Nadere informatie

Zeer ruime vrijstaande woning met garage en riante tuin

Zeer ruime vrijstaande woning met garage en riante tuin Zeer ruime vrijstaande woning met garage en riante tuin gelegen op een zeer ruim perceel van 573 m² op een mooie plek in Klein-Zundert Klein Zundertseweg 37 te Klein-Zundert Vermeeren Makelaardij B.V.

Nadere informatie

Vrijstaande langgevelboerderij met inpandige kantoor/praktijkruimte, inpandige verblijfsruimte en vrijstaande opslagruimte

Vrijstaande langgevelboerderij met inpandige kantoor/praktijkruimte, inpandige verblijfsruimte en vrijstaande opslagruimte Vrijstaande langgevelboerderij met inpandige kantoor/praktijkruimte, inpandige verblijfsruimte en vrijstaande opslagruimte Op een fraaie locatie in het groene buitengebied tussen Made en Wagenberg (aan

Nadere informatie

Royale boerderijwoning met diverse stallen

Royale boerderijwoning met diverse stallen Royale boerderijwoning met diverse stallen op 16.520 m² grond in het groenrijke buitengebied van Rijsbergen. Vermeeren Makelaardij B.V. Ettenseweg 42 4891 XV Rijsbergen T. 076 596 4171 F. 076 596 5201

Nadere informatie

Prachtige vrijstaande woning met praktijkruimte

Prachtige vrijstaande woning met praktijkruimte Prachtige vrijstaande woning met praktijkruimte Gelegen op een mooie locatie in het buitengebied van Wernhout, nabij de Belgische grens. Vermeeren Makelaardij B.V. Ettenseweg 42 4891 XV Rijsbergen T. 076

Nadere informatie

Uniek en strategisch gelegen moderne bedrijfshal met riante en nette woning

Uniek en strategisch gelegen moderne bedrijfshal met riante en nette woning Uniek en strategisch gelegen moderne bedrijfshal met riante en nette woning Op een fraaie locatie op het bedrijventerrein De Waterman gelegen, op korte afstand van het centrum van Rijsbergen en met snelle

Nadere informatie

Fraaie vrijstaande woning met garage en grote bedrijfsruimte.

Fraaie vrijstaande woning met garage en grote bedrijfsruimte. Fraaie vrijstaande woning met garage en grote bedrijfsruimte. Gelegen op een mooie zichtlocatie in het buitengebied van Zundert Vermeeren Makelaardij B.V. Ettenseweg 42 4891 XV Rijsbergen T. 076 596 4171

Nadere informatie

Fraaie woning met winkel-, kantoor- of bedrijfsruimte

Fraaie woning met winkel-, kantoor- of bedrijfsruimte Fraaie woning met winkel-, kantoor- of bedrijfsruimte Strategisch gelegen in het centrum van St. Annaland aan een dorpsplein op slechts 150 m. van de jachthaven Havenplein 5 te St. Annaland Vermeeren Makelaardij

Nadere informatie

Fraaie woning met grote berging/schuur

Fraaie woning met grote berging/schuur Fraaie woning met grote berging/schuur Strategisch gelegen in het centrum van St. Annaland aan een dorpsplein op slechts 150 m. van de jachthaven Havenplein 5 te St. Annaland Vermeeren Makelaardij B.V.

Nadere informatie

Bedrijfsunit te huur. Koele Mei 18b en 18c te Breda. Huurprijs per jaar : 17.500,-

Bedrijfsunit te huur. Koele Mei 18b en 18c te Breda. Huurprijs per jaar : 17.500,- Bedrijfsunit te huur Op goede locatie, nabij centrum van Breda, met goede en snelle ontsluiting naar A16 en A27. Koele Mei 18b en 18c te Breda Vermeeren Makelaardij B.V. Ettenseweg 42 4891 XV Rijsbergen

Nadere informatie

Uniek in het groen gelegen woonboerderij met paardenstallen

Uniek in het groen gelegen woonboerderij met paardenstallen Uniek in het groen gelegen woonboerderij met paardenstallen Gelegen aan een zeer rustige weg in het groenrijke buitengebied van Oosteind Groenendijk 28 te Oosteind Vermeeren Makelaardij B.V. Ettenseweg

Nadere informatie

Landelijk & Exclusief Wonen. Dordrechtseweg 1 Den Hout. Makelaardij og & Onteigeningszaken. Telefoon (0162) 426 348 Internet www.klijsen.

Landelijk & Exclusief Wonen. Dordrechtseweg 1 Den Hout. Makelaardij og & Onteigeningszaken. Telefoon (0162) 426 348 Internet www.klijsen. Dordrechtseweg 1 Den Hout Telefoon (0162) 426 348 Internet www.klijsen.nl Vrijstaande woning met 2 bedrijfsruimten. Indeling Deze vrijstaande woning is gelegen op een mooie locatie in het buitengebied

Nadere informatie

Woning met multifunctionele bedrijfsruimte op totaal 13,9 ha grond

Woning met multifunctionele bedrijfsruimte op totaal 13,9 ha grond Woning met multifunctionele bedrijfsruimte op totaal 13,9 ha grond Op een fraaie locatie in het agrarische buitengebied van Alphen Vermeeren Makelaardij B.V. Ettenseweg 42 4891 XV Rijsbergen T. 076 596

Nadere informatie

Fraaie vrijstaande woning met grote schuur en paardenstal

Fraaie vrijstaande woning met grote schuur en paardenstal Fraaie vrijstaande woning met grote schuur en paardenstal gelegen op een mooie rustige locatie met vrij uitzicht over de landerijen Kalmthoutsebaan 16a te Wernhout Vermeeren Makelaardij B.V. Ettenseweg

Nadere informatie

Prachtig mooie rietgedekte woonboerderij met schuren en paardenstallen

Prachtig mooie rietgedekte woonboerderij met schuren en paardenstallen Prachtig mooie rietgedekte woonboerderij met schuren en paardenstallen Gelegen op een rustige locatie met eigen paardenrijbak. Vermeeren Makelaardij B.V. Ettenseweg 42 4891 XV Rijsbergen T. 076 596 4171

Nadere informatie

Karakteristieke en sfeervolle woning met praktijkruimte/kantoor/winkel en 40 m. diepe tuin.

Karakteristieke en sfeervolle woning met praktijkruimte/kantoor/winkel en 40 m. diepe tuin. Karakteristieke en sfeervolle woning met praktijkruimte/kantoor/winkel en 40 m. diepe tuin. Gelegen midden in Rijsbergen aan het plein, nabij de markt met alle voorzieningen echt op loopafstand. St. Bavostraat

Nadere informatie

Ruime vrijstaande woning met inpandige garage en grote schuur op mooie locatie

Ruime vrijstaande woning met inpandige garage en grote schuur op mooie locatie Ruime vrijstaande woning met inpandige garage en grote schuur op mooie locatie Huisakkerstraat 6 te Rijsbergen Vraagprijs : 389.000,--k.k. Totale perceeloppervlakte : 4.679 m² Aanvaarding : in overleg

Nadere informatie

Fraaie en sfeervolle woning met zeer grote garage en paardenstallen

Fraaie en sfeervolle woning met zeer grote garage en paardenstallen Fraaie en sfeervolle woning met zeer grote garage en paardenstallen Gelegen aan een zeer rustige weg in het groene buitengebied van Zundert. Palmbosstraat 9b te Klein-Zundert Vermeeren Makelaardij B.V.

Nadere informatie

Royale woonboerderij met vrijstaande dubbele garage

Royale woonboerderij met vrijstaande dubbele garage Royale woonboerderij met vrijstaande dubbele garage Op een sfeervolle rustige locatie gelegen in het buitengebied van Zundert, nabij het grote natuurgebied De Pannehoef Ettensebaan 13 te Zundert Vermeeren

Nadere informatie

Baarleseweg 38. Chaam

Baarleseweg 38. Chaam Baarleseweg 38 Chaam Baarleseweg haam Vraagprijs. 275.000,= k.k. KARAKTERISTIEK VRIJSTAAND WOONHUIS MET AANBOUW EN NIEUWE GARAGE/CARPORT. Type woning : Vrijstaande woning. Bijgebouwen : Garage met carport

Nadere informatie

Ruime, vrijstaande en zeer fraaie woning, gelegen op schitterende locatie en met veel privacy.

Ruime, vrijstaande en zeer fraaie woning, gelegen op schitterende locatie en met veel privacy. Ruime, vrijstaande en zeer fraaie woning, gelegen op schitterende locatie en met veel privacy. Hoeksestraat 23 te Schijf Vraagprijs : 735.000,- k.k. Oppervlakte : 9.420 m² Oplevering : in overleg Vermeeren

Nadere informatie

Landelijk & Exclusief Wonen. Houtse Heuvel 2 Den Hout. Makelaardij og & Onteigeningszaken. Telefoon (0162) 426 348 Internet www.klijsen.

Landelijk & Exclusief Wonen. Houtse Heuvel 2 Den Hout. Makelaardij og & Onteigeningszaken. Telefoon (0162) 426 348 Internet www.klijsen. Houtse Heuvel 2 Den Hout Telefoon (0162) 426 348 Internet www.klijsen.nl Vrijstaande woonboerderij met bijgebouwen gelegen op een prachtige locatie in Den Hout. De woonboerderij is gebouwd eind 1800/begin

Nadere informatie

Royale authentieke boerderij met grote schuur

Royale authentieke boerderij met grote schuur Royale authentieke boerderij met grote schuur Rustig gelegen in het buitengebied van Wernhout op een rustige sfeervolle locatie. Grote Heistraat 18a te Wernhout Vermeeren Makelaardij B.V. Ettenseweg 42

Nadere informatie

Prachtige royale woning met schuur en stallen

Prachtige royale woning met schuur en stallen Prachtige royale woning met schuur en stallen Gelegen in het agrarische buitengebied van Baarle-Nassau met schuur op mooie locatie!!! Vermeeren Makelaardij B.V. Ettenseweg 42 4891 XV Rijsbergen T. 076

Nadere informatie

Fraaie en luxe afgewerkte 2-onder-1 kapwoning met garage en riante achtertuin.

Fraaie en luxe afgewerkte 2-onder-1 kapwoning met garage en riante achtertuin. Fraaie en luxe afgewerkte 2-onder-1 kapwoning met garage en riante achtertuin. Opvallend ruim pand op een ruim perceel en gelegen in het centrum van Wernhout. Vermeeren Makelaardij B.V. Ettenseweg 42 4891

Nadere informatie

Vrijstaande woning met multifunctionele bedrijfsruimte op totaal 56.490 m² grond

Vrijstaande woning met multifunctionele bedrijfsruimte op totaal 56.490 m² grond Vrijstaande woning met multifunctionele bedrijfsruimte op totaal 56.490 m² grond Op strategisch gelegen zichtlocatie in het groenrijke buitengebied van Prinsenbeek Vermeeren Makelaardij B.V. Ettenseweg

Nadere informatie

Boerderijwoning met 2 grote schuren op een ruim perceel

Boerderijwoning met 2 grote schuren op een ruim perceel Boerderijwoning met 2 grote schuren op een ruim perceel In het rustige, vrije en groenrijke buitengebied van Zundert, nabij Landgoed de Moeren en Landgoed Wallsteijn Hulsdonkstraat 19 te Klein Zundert

Nadere informatie

Schotse Hooglanderstraat 115 en Canadeseweg 12 te Waspik. Wonen in de kern. Telefoon (0162) 426 348 Internet www.klijsen.nl

Schotse Hooglanderstraat 115 en Canadeseweg 12 te Waspik. Wonen in de kern. Telefoon (0162) 426 348 Internet www.klijsen.nl Schotse Hooglanderstraat 115 en Canadeseweg 12 te Waspik Telefoon (0162) 426 348 Internet www.klijsen.nl Vrijstaande woonboerderij op ruim perceel van totaal 5.372 m2 in Waspik. Indeling Deze woonboerderij

Nadere informatie

Vrijstaande woning met ruime schuur/garage en eigen weiland

Vrijstaande woning met ruime schuur/garage en eigen weiland Vrijstaande woning met ruime schuur/garage en eigen weiland Op een sfeervolle en rustige locatie gelegen, in het groenrijke buitengebied van Zundert. Vermeeren Makelaardij B.V. Ettenseweg 42 4891 XV Rijsbergen

Nadere informatie

Perceel cultuurgrond te koop ( m²)

Perceel cultuurgrond te koop ( m²) Perceel cultuurgrond te koop ( 8.325 m²) Gelegen in het buitengebied van Oud Gastel aan een rustige en verharde weg Kromstraatje ong. te Oud Gastel Prijs Aanvaarding : op aanvraag : in overleg Vermeeren

Nadere informatie

Te koop Royaal vrijstaand winkel/bedrijfspand met verrassend ruim appartement

Te koop Royaal vrijstaand winkel/bedrijfspand met verrassend ruim appartement Te koop Royaal vrijstaand winkel/bedrijfspand met verrassend ruim appartement Strategisch gelegen in het centrum van Dussen. Vermeeren Makelaardij B.V. Ettenseweg 42 4891 XV Rijsbergen T. 076 596 4171

Nadere informatie

Royale authentieke monumentale boerderij met grote Vlaamse schuren

Royale authentieke monumentale boerderij met grote Vlaamse schuren Royale authentieke monumentale boerderij met grote Vlaamse schuren Mooi gelegen aan de rand van het Liesbos tussen Prinsenbeek en Etten-Leur. Op een rustige, bijzondere en groenrijke locatie en met uitzicht

Nadere informatie

Prachtige vrijstaande woning met inpandige garage en vrijstaande berging/stal

Prachtige vrijstaande woning met inpandige garage en vrijstaande berging/stal Prachtige vrijstaande woning met inpandige garage en vrijstaande berging/stal Gelegen op een mooi en zeer vrij gelegen perceel in het groenrijke buitengebied van Chaam met bijzonder weidse uitzichten.

Nadere informatie

Fraaie en luxe afgewerkte 2-onder-1 kapwoning met garage en grote achtertuin.

Fraaie en luxe afgewerkte 2-onder-1 kapwoning met garage en grote achtertuin. Fraaie en luxe afgewerkte 2-onder-1 kapwoning met garage en grote achtertuin. Rustig gelegen aan de rand van de bebouwde kom van Wernhout. Vermeeren Makelaardij B.V. Ettenseweg 42 4891 XV Rijsbergen T.

Nadere informatie

Fraaie gemoderniseerde woonboerderij met garage, schuur, paardenstallen, rijbak en weiland

Fraaie gemoderniseerde woonboerderij met garage, schuur, paardenstallen, rijbak en weiland Fraaie gemoderniseerde woonboerderij met garage, schuur, paardenstallen, rijbak en weiland Op een sfeervolle rustige locatie gelegen in het buitengebied van Zundert, nabij het grote natuurgebied De Pannenhoef

Nadere informatie

Wernhoutseweg 75a. Wernhout

Wernhoutseweg 75a. Wernhout Wernhoutseweg 75a Wernhout Wernhoutseweg 75a, Wernhout Vraagprijs. 395.000,= k.k. FRAAIE HALFVRIJSTAANDE WONING MET LOODS OP RUIM PERCEEL Type woning : Halfvrijstaande woning. Bijgebouwen : Aanbouw, loods

Nadere informatie

Landelijk & Exclusief Wonen. Lapdijk 17 Moerdijk. Makelaardij og & Onteigeningszaken. Telefoon (0162) 426 348 Internet www.klijsen.

Landelijk & Exclusief Wonen. Lapdijk 17 Moerdijk. Makelaardij og & Onteigeningszaken. Telefoon (0162) 426 348 Internet www.klijsen. Landelijk & Exclusief Wonen Lapdijk 17 Moerdijk Telefoon (0162) 426 348 Internet www.klijsen.nl Lapdijk 17, Moerdijk Landelijk & Exclusief Wonen Vrijstaande woning met riante groene tuin en vrijstaande

Nadere informatie

Zeer ruime karakteristieke moderne woning met verrassende indeling en ruime garage

Zeer ruime karakteristieke moderne woning met verrassende indeling en ruime garage Zeer ruime karakteristieke moderne woning met verrassende indeling en ruime garage Egelantier 19 te Zundert Vermeeren Makelaardij B.V. Ettenseweg 42 4891 XV Rijsbergen T. 076 596 4171 F. 076 596 5201 M.

Nadere informatie

Wonen in de kern. Canadeseweg 12 Waspik. Makelaardij og & Onteigeningszaken. Telefoon (0162) 426 348 Internet www.klijsen.nl

Wonen in de kern. Canadeseweg 12 Waspik. Makelaardij og & Onteigeningszaken. Telefoon (0162) 426 348 Internet www.klijsen.nl Canadeseweg 12 Waspik Telefoon (0162) 426 348 Internet www.klijsen.nl Halfvrijstaande woonboerderij op ruim perceel in Waspik. Indeling Deze halfvrijstaande woonboerderij is gelegen op een rustige locatie

Nadere informatie

Te huur/te koop Toekomstige unieke horeca locatie!

Te huur/te koop Toekomstige unieke horeca locatie! Te huur/te koop Toekomstige unieke horeca locatie! Gelegen op een unieke en commerciële zichtlocatie, pal op de grens met België aan de doorgaande autoweg N262 Roosendaal Essen- Antwerpen. Vermeeren Makelaardij

Nadere informatie

Landelijk & Exclusief Wonen. Paalstraat 33 De Moer. Makelaardij og & Onteigeningszaken. Telefoon (0162) Internet

Landelijk & Exclusief Wonen. Paalstraat 33 De Moer. Makelaardij og & Onteigeningszaken. Telefoon (0162) Internet Paalstraat 33 De Moer Makelaardij og & Onteigeningszaken Telefoon (0162) 426 348 Internet www.klijsen.nl Vrijstaande woning op rustige locatie in het buitengebied nabij het dorp De Moer Indeling Deze woning

Nadere informatie

TE KOOP. VRIJSTAANDE LANDELIJK GELEGEN WONING MET SCHUUR, HOBBYKAS EN TOTAAL 6.51.58 HA (65.158 m2) Rikkert 27 e te Enkhuizen

TE KOOP. VRIJSTAANDE LANDELIJK GELEGEN WONING MET SCHUUR, HOBBYKAS EN TOTAAL 6.51.58 HA (65.158 m2) Rikkert 27 e te Enkhuizen TE KOOP VRIJSTAANDE LANDELIJK GELEGEN WONING MET SCHUUR, HOBBYKAS EN TOTAAL 6.51.58 HA (65.158 m2) Rikkert 27 e te Enkhuizen Vrijstaande woning (inhoud circa 480 m3) met vier slaapkamers Schuur: (oppervlakte

Nadere informatie

Landelijk gelegen vrijstaande woning met schuur/garage paardenstallen en weiland

Landelijk gelegen vrijstaande woning met schuur/garage paardenstallen en weiland Landelijk gelegen vrijstaande woning met schuur/garage paardenstallen en weiland Gelegen op een rustige locatie, aan een doodlopende weg, in het groenrijke buitengebied gelegen tussen Etten-Leur en Sprundel.

Nadere informatie

Landelijk & Exclusief Wonen. Heidijk 16 + 16-A Vlijmen. Makelaardij og & Onteigeningszaken. Telefoon (0162) 426 348 Internet www.klijsen.

Landelijk & Exclusief Wonen. Heidijk 16 + 16-A Vlijmen. Makelaardij og & Onteigeningszaken. Telefoon (0162) 426 348 Internet www.klijsen. Heidijk 16 + 16-A Vlijmen Telefoon (0162) 426 348 Internet www.klijsen.nl Vrijstaande woonboerderij met extra bouwvlak. Deze vrijstaande woning is gunstig gelegen in het buitengebied van Vlijmen en is

Nadere informatie

Vrij gelegen woonhuis in boerderijstijl met rieten kap op een prachtige locatie met grote tuin, fruitbomen, dierenweide, vrijstaande schuren, hooimijt

Vrij gelegen woonhuis in boerderijstijl met rieten kap op een prachtige locatie met grote tuin, fruitbomen, dierenweide, vrijstaande schuren, hooimijt Vrij gelegen woonhuis in boerderijstijl met rieten kap op een prachtige locatie met grote tuin, fruitbomen, dierenweide, vrijstaande schuren, hooimijt Gelegen aan een zeer rustige weg in het groenrijke

Nadere informatie

Waaijenbergstraat 29 Zundert

Waaijenbergstraat 29 Zundert Waaijenbergstraat 29 Zundert Waaijenbergstraat 29, Zundert Deze vrijstaande bedrijfswoning met royale oprit en aangebouwde schuur/loods is gelegen op een perceel van 14.125 m² en biedt een prachtig uitzicht

Nadere informatie

Uniek gelegen fraai landhuis met zeer grote tuin

Uniek gelegen fraai landhuis met zeer grote tuin Uniek gelegen fraai landhuis met zeer grote tuin Uniek en landelijk gelegen in het groenrijke buitengebied van Rijsbergen Zandstraat 27 te Rijsbergen Vermeeren Makelaardij B.V. Ettenseweg 42 4891 XV Rijsbergen

Nadere informatie

Landelijk & Exclusief Wonen. Lapdijk 14 Moerdijk. Makelaardij og & Onteigeningszaken. Telefoon (0162) 426 348 Internet www.klijsen.

Landelijk & Exclusief Wonen. Lapdijk 14 Moerdijk. Makelaardij og & Onteigeningszaken. Telefoon (0162) 426 348 Internet www.klijsen. Landelijk & Exclusief Wonen Lapdijk 14 Moerdijk Telefoon (0162) 426 348 Internet www.klijsen.nl Lapdijk 14, Moerdijk Landelijk & Exclusief Wonen Vrijstaande woning met vrijstaande garage gelegen aan de

Nadere informatie

Fraaie vrijstaande woning en groot multifunctioneel gebouw met paardenboxen en weiland

Fraaie vrijstaande woning en groot multifunctioneel gebouw met paardenboxen en weiland Fraaie vrijstaande woning en groot multifunctioneel gebouw met paardenboxen en weiland royaal gelegen op een mooie rustige locatie Gors 68 te Hoeven Vermeeren Makelaardij B.V. Ettenseweg 42 4891 XV Rijsbergen

Nadere informatie

Generaal Winkelmanstraat 93 Tilburg

Generaal Winkelmanstraat 93 Tilburg Inhoud: 295 m³ Woonoppervlakte: 81 m² Overige inpandige ruimte: 6 m² Bouwjaar: 1933 Perceel: 151 m² VRAAGPRIJS: 157.500,00 k.k. Generaal Winkelmanstraat 93 Tilburg Gunstig gesitueerde jaren '30 eindwoning

Nadere informatie

Markweg 4, Strijbeek Vraagprijs. 309.000,= k.k.

Markweg 4, Strijbeek Vraagprijs. 309.000,= k.k. Markweg 4 Strijbeek Markweg trijbeek Vraagprijs. 309.000,= k.k. VRIJSTAANDE WONING MET AANBOUW EN ROYALE VERZORGD AANGELEGDE TUIN. Type woning : Vrijstaande woning. Bijgebouwen : Berging en carport. Bouwjaar

Nadere informatie

Prachtige vrijstaande woning met drie garages

Prachtige vrijstaande woning met drie garages Prachtige vrijstaande woning met drie garages Gelegen op een mooie locatie in een voormalige kloostertuin in het rustige buitengebied van Zundert Vermeeren Makelaardij B.V. Ettenseweg 42 4891 XV Rijsbergen

Nadere informatie

Warande 18. Rijsbergen

Warande 18. Rijsbergen Warande 18 Rijsbergen Warande ijsbergen Vraagprijs. 449.000,= k.k. ROYALE VRIJSTAANDE WONING MET INPANDIGE GARAGE WELKE KEURIG IS ONDERHOUDEN. Type woning : Vrijstaande woning. Bijgebouwen : Tuinhuis.

Nadere informatie

T TE KOOP. Overaseweg 268 te Breda (Effen) Vraagprijs 400.000,= k.k.

T TE KOOP. Overaseweg 268 te Breda (Effen) Vraagprijs 400.000,= k.k. T TE KOOP Overaseweg 268 te Breda (Effen) Vraagprijs 400.000,= k.k. Pastoor van Spaandonkstraat 24 4813 BS Breda Tel. 076-522 71 94 www.lambregtsmakelaardij.nl info@lambregtsmakelaardij.nl Geachte zoeker,

Nadere informatie

Eerste Schoor 7 te GOIRLE. Inhoud: 601 m³. Woonoppervlakte: 148 m². Overige inpandige ruimte: 18 m². Externe bergruimte: 279 m². Bouwjaar: 1965 / 2007

Eerste Schoor 7 te GOIRLE. Inhoud: 601 m³. Woonoppervlakte: 148 m². Overige inpandige ruimte: 18 m². Externe bergruimte: 279 m². Bouwjaar: 1965 / 2007 Inhoud: 601 m³ Woonoppervlakte: 148 m² Overige inpandige ruimte: 18 m² Externe bergruimte: 279 m² Bouwjaar: 1965 / 2007 Perceel: 3205 m² VRAAGPRIJS: 589.000,00 k.k. Eerste Schoor 7 te GOIRLE Dit vrijstaande

Nadere informatie