TE HUUR. Lange Hezelstraat 39. Hessenberg 23 NIJMEGEN

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "TE HUUR. Lange Hezelstraat 39. Hessenberg 23 NIJMEGEN"

Transcriptie

1 TE HUUR Lange Hezelstraat 39 Hessenberg 23 NIJMEGEN

2 Algemene gegevens : Een markant pand tussen twee straten met twee historische gevels! De lokatie in het centrum van Nijmegen is in een van de oudste winkelstraten van Nederland! In de omgeving zijn markante specialiteiten winkels afgewisseld met lunchrooms, restaurants en dergelijke. Hierdoor biedt deze straat een eigenzinnige, aantrekkelijke en bijzondere uitstraling die aansluit op het centrum waar een normale branchering met de gebruikelijke formules voorhanden is. De ruimte, voorheen onder andere in gebruik geweest als slagerij, is verbouwd met als inzet om alle mogelijkheden van het pand te benutten om zodoende een aantrekkelijke ruimte met een diverse vloerniveau's te creëren wat mogelijkheden biedt voor verschillende thema's of typen winkels gecombineerd (shop in shop). De verschillende niveau's bestaan uit de winkelruimte aan de Lange Hezelstraat met daaronder een gewelfkelder met daglichtinval. Aan de zijde van Hessenberg ligt de begane grondvloer op een hoger niveau met daaronder een souterrain, eveneens met daglichtinval. De afwerking vormt een afwisseling tussen oorspronkelijke art deco afwerking en industriële uitstraling. Dit biedt een een sterke ondersteuning vormen in de uitstraling van de onderneming, zowel retail, dienstverlening of anderzins. Ondernemers die ruimte zoeken voor een "experience store" kunnen hiermee hun producten in een bijzondere omgeving presenteren mede door de authentieke en oorspronkelijke kenmerken in een historische omgeving. Daarnaast is er de mogelijkheid om de twee ingangen Lange Hezelstraat en Hessenberg te benutten. Hierbij is het mogelijk om twee geheel verschillende uitstralingen te realiseren. De doorkijk vanuit de Hessenberg naar de Lange Hezelstraat en omgekeerd vormen de verbinding tussen de beide ruimten De gemeente Nijmegen heeft ruim inwoners met een ruime regio als verzorgingsgebied. In de binnenstad van Nijmegen zijn ruim 800 winkels gevestigd met een totaal metrage van circa m². Het grootste gedeelte van de winkels bevindt zich op B1- en C- locaties met respectievelijk 305 en 206 verkooppunten.

3 Objectadres : Lange Hezelstraat 39 en de Hessenberg 23 te Nijmegen Parkeermogelijkheden : Parkeren onder andere op het nabijgelegen Joris Ivensplein. In overleg is separate huur van 3 parkeerplaatsen in het complex van de Hessenberg bespreekbaar. Oppervlakte : Totale vloeroppervlakte 191 m2 VVO (uitbreiding met dagverblijf op verdieping mogelijk) Verkoop oppervlakte Frontbreedte 137 m2 VVO m Opleveringsniveau en voorzieningen : De winkelruimte kan in complete staat opgeleverd worden. De ruimte is voorzien van een toilet, een pantry kan in overleg geplaatst worden, c.v.-verwarmingsketel is aanwezig. In overleg kan het opleveringsniveau aangepast worden. De toegang aan de zijde van de Hessenberg is een zelfstandige entree waarmee een eigen identiteit gecreëerd kan worden Huurtermijn : Bij voorkeur verhuur voor langere termijn, afhankelijk van de condities is een kortere looptijd bespreekbaar. Huurbetaling : Per maand vooruit. Huurgarantie : Ter hoogte van drie maanden betalingsverplichting inclusief B.T.W. en servicekosten middels een waarborgsom of bankgarantie. Huurindexatie : Conform het consumentenprijsindexcijfer (CPI), reeks alle huishoudens basisjaar 2006 = 100, zoals gepubliceerd voor het CBS. Huurprijs : ,- (excl. BTW) per jaar.

4 Bijzonderheden : Huurovereenkomst conform model ROZ, zoals gehanteerd door de Nederlandse Vereniging van Makelaars (NVM). Overige condities Het huurobject is in principe direct aanvaardbaar waarbij overleg zal worden gevoerd over de laatste resterende werkzaamheden. Verhuurder is voornemens om via een bijzondere architectonische constructie een trappenhuis te plaatsen op de binnenplaats ten behoeve van de ontsluiting van de bovengelegen woonruimten. Hiermee wordt tevens daglichtinval in met midden van de ruimten gerealiseerd. Een huurder zal de historische kenmerken van de winkel intact moeten laten, verdere verbetering hiervan kan in overleg. Verhuur geschiedt na overleg en goedkeuring van eigenaren van het pand. Nadere informatie en/of bezichtiging : Luc Beumer Vastgoed L.J. Beumer Terracottastraat DD NIJMEGEN Tel: Internet: De vermelde informatie in deze brochure is van algemene aard en is niet meer dan een uitnodiging om in onderhandeling te treden. De inhoud van deze informatie is door ons met zorg en in samenspraak met onze opdrachtgever samengesteld uit ons beschikbare bescheiden. Mocht u naar aanleiding van het lezen van deze informatie het idee hebben iets te missen en/of andere vragen hebben, schroomt u dan niet om contact met ons op te nemen. Aan deze informatie kunnen geen rechten ontleend worden. Wijzigingen in de gegevens zijn voorbehouden.

5 Foto s

6

7

8

9

10

11 Tekeningen Aan deze tekeningen kunnen geen rechten worden ontleend.

12

13 Omgeving/ Plattegrond

14 Klik op de link Afdrukken naast de kaart om alle details op het scherm weer te geven. Kaartgegevens 2012 Google -

15 Kadaster

16 Uittreksel Kadastrale Kaart a-5a 3c 3e-3f 3d 3b a a a a-38c a a Uw referentie: Kleemans a-6b a a Hessenberg Gebroeders Van Limburgplein Klein Bethlehem 1-61 Groot Bethlehem m 5 m 25 m Deze kaart is noordgericht Perceelnummer Huisnummer Kadastrale grens Voorlopige grens Bebouwing Overige topografie Voor een eensluidend uittreksel, Apeldoorn, 13 augustus 2012 De bewaarder van het kadaster en de openbare registers Schaal 1:500 Kadastrale gemeente Sectie Perceel NIJMEGEN C 4017 Aan dit uittreksel kunnen geen betrouwbare maten worden ontleend. De Dienst voor het kadaster en de openbare registers behoudt zich de intellectuele eigendomsrechten voor, waaronder het auteursrecht en het databankenrecht.

17 Bestemmingsplan

18

19 3. Gemengde doeleinden III (GD III) A. Doeleindenomschrijving De gronden welke op de kaart zijn aangewezen als '"Gemengde doeleinden III" zijn bestemd voor: 1. op de begane grond: - detailhandelsdoeleinden met bijbehorende bedrijfsruimten, waarbij de gezamenlijke gevelbreedte aan detailhandelsbedrijven niet minder dan 60 % en niet meer dan 80% van de lengte van de betreffende zijde van het bouwblok mag bedragen, gemeten in de bebouwingsgrens en gerekend over de volledige diepte van betreffende panden; - horecadoeleinden voorzover het adres voorkomt op de 'adressenlijst horecalocaties' zoals opgenomen in de bijlage; - dienstverleningsdoeleinden, waarbij de gezamenlijke gevelbreedte aan dienstverlenende bedrijven mag niet meer bedragen dan 15% van de lengte van de betreffende zijde van het bouwblok, gemeten in de bebouwingsgrens en gerekend over de volledige diepte van betreffende panden.; 2. op de verdieping: - woondoeleinden met bijbehorende gebouwde voorzieningen. 3. en tevens voor bescherming van de aan de bebouwing te onderkennen waarden ten gevolge van het beschermde stadsgezicht, ter plaatse van de aanduiding "grens beschermd stadsgezicht" waarbij wordt verwezen naar de algemene beschrijving in hoofdlijnen (hoofdstuk II) van deze voorschriften. B. Bebouwing 1. Op deze gronden zijn toegelaten: a. gebouwen; b. bouwwerken, geen gebouwen zijnde; c. werken, geen bouwwerken zijnde, en andere voorzieningen ten dienste van de gegeven bestemming. 2. Voor de oprichting van bebouwing gelden de volgende bepalingen: a. bebouwing mag uitsluitend worden opgericht binnen de op de plankaart aangegeven "Bebouwingsgrens", behoudens een verleende vrijstelling ingevolge Hoofdstuk V van deze voorschriften; b. bebouwing dient voor tenminste 80% in de naar de wegzijde toegekeerde "Bebouwingsgrens" te worden opgericht; c. binnen de bouwblokken ter plaatse van de op de plankaart aangeven aanduiding "Onderdoorgang" dient een al dan niet overbouwde doorgang gehandhaafd te blijven ten behoeve van de bereikbaarheid van de aan het betreffende binnenhof grenzende percelen; d. de goothoogte van de bebouwing zoals aangeduid op de plankaart mag niet worden overschreden; e. de nokhoogte van de bebouwing zoals aangeduid op de plankaart mag niet worden overschreden; f. bij detailhandelsbedrijven geldt dat de bedrijfsvloeroppervlakte op de begane grond niet meer dan 150 mý per bedrijf mag bedragen; g. voorzover aangeduid op de plankaart als "Grens beschermd stadsgezicht" wordt verwezen naar de algemene beschrijving in hoofdlijnen (hoofdstuk II) van deze voorschriften en de kaart "Verschijningsvormen beschermd stadsgezicht", zoals opgenomen in de bijlage. C. Nadere eisen ex artikel 15 van de Wet op de Ruimtelijke Ordening

20 Burgemeester en Wethouders zijn bevoegd tot het stellen van nadere eisen aan situering, afmetingen, dak- en kapvormen van bebouwing; voorzover bebouwing is gelegen binnen de "Grens beschermd stadsgezicht" dient de algemene beschrijving in hoofdlijnen (hoofdstuk II) van deze voorschriften in acht te worden genomen. D. Vrijstellingen ex artikel 15 van de Wet op de Ruimtelijke Ordening Zie hoofdstuk V van deze voorschriften.

Verkoop/verhuur-brochure De Alde Mar 30 te Dronryp Vraagprijs 350.000,- k.k. Huurprijs 2.375,- per maand

Verkoop/verhuur-brochure De Alde Mar 30 te Dronryp Vraagprijs 350.000,- k.k. Huurprijs 2.375,- per maand Verkoop/verhuur-brochure De Alde Mar 30 te Dronryp Vraagprijs 350.000,- k.k. Huurprijs 2.375,- per maand terpstramakelaardij.nl De Alde Mar 30 te Dronryp TE HUUR EN/OF TE KOOP AANGEBODEN: Vrijstaand representatief

Nadere informatie

TE KOOP / TE HUUR KANTOOR

TE KOOP / TE HUUR KANTOOR TE KOOP / TE HUUR KANTOOR STATIONSPLEIN 12, SITTARD VRAAGPRIJS: EUR 980.000,- k.k. HUURPRIJS EUR 65,- per m², per jaar excl. BTW UITGEBREIDE INFORMATIE Soort object : Kantoorobject gelegen aan Stationsplein

Nadere informatie

Te Huur / Te Koop Karakteristieke villa met eigen parkeerterrein

Te Huur / Te Koop Karakteristieke villa met eigen parkeerterrein Karakteristieke villa met eigen parkeerterrein Vughtstraat 30, Roosendaal Hoogwaardige afwerking Courante indeling Eigen parkeerterrein Een zeer fraaie kantoorvilla met vele karakteristieke elementen,

Nadere informatie

BESTEMMINGSPLAN HASSELT 2007. VOORSCHRIFTEN incl. BIJLAGEN GEMEENTE TILBURG DIENST GEBIEDSONTWIKKELING AFDELING STEDENBOUW

BESTEMMINGSPLAN HASSELT 2007. VOORSCHRIFTEN incl. BIJLAGEN GEMEENTE TILBURG DIENST GEBIEDSONTWIKKELING AFDELING STEDENBOUW GEMEENTE TILBURG DIENST GEBIEDSONTWIKKELING AFDELING STEDENBOUW BESTEMMINGSPLAN HASSELT 2007 VOORSCHRIFTEN incl. BIJLAGEN voorontwerp: 30 maart 2007 ontwerp: 4 december 2007 vaststelling 13 mei 2008 goedkeuring:

Nadere informatie

Koninginnegracht 12 Den Haag BUILDING INFORMATION

Koninginnegracht 12 Den Haag BUILDING INFORMATION Koninginnegracht 12 Den Haag BUILDING INFORMATION Stena Realty BV Burgemeester Haspelslaan 61 Tel +31 20 426 16 16 Chamber of Commerce Amsterdam 1181 NB Amstelveen Fax +31 20 426 16 20 Trade register No

Nadere informatie

TE HUUR. Beemdstraat 1 Eindhoven

TE HUUR. Beemdstraat 1 Eindhoven TE HUUR Beemdstraat 1 Eindhoven Beemdstraat 1 te Eindhoven (Bedrijfsnummer 8910) Locatie : Het gebouw is gesitueerd op een opvallende hoeklocatie aan de rondweg en de kantorenstraat van bedrijventerrein

Nadere informatie

Te huur: Logistieke bedrijfsruimte De Dintel 7 te Best. Bedrijventerrein Breeven

Te huur: Logistieke bedrijfsruimte De Dintel 7 te Best. Bedrijventerrein Breeven Te huur: Logistieke bedrijfsruimte De Dintel 7 te Best Bedrijventerrein Breeven Locatie Dit complex op bedrijventerrein Breeven is geheel gerenoveerd en hergebouwd en beschikbaar voor verhuur. In de directe

Nadere informatie

Heythuysen Aan de Kreppel 12

Heythuysen Aan de Kreppel 12 Het is prettig wonen in deze vrijstaande woning met garage en werkplaats, gelegen aan de groen rand van het dorp Heythuysen. Het bruisende dorp Heythuysen heeft een fantastische ligging. Het is omgeven

Nadere informatie

Algemene Voorwaarden NVM & Tarieven B/mak voor professionele opdrachtgevers

Algemene Voorwaarden NVM & Tarieven B/mak voor professionele opdrachtgevers Algemene Voorwaarden NVM voor professionele opdrachtgevers Algemene Voorwaarden NVM 1 Algemene Voorwaarden NVM voor professionele opdrachtgevers Versie februari 2011 Vooraf De algemene voorwaarden NVM

Nadere informatie

Westermeerwind B.V. Inhoudsopgave aanvraag bouwvergunning gemeente Lemsterland

Westermeerwind B.V. Inhoudsopgave aanvraag bouwvergunning gemeente Lemsterland Westermeerwind B.V. Inhoudsopgave aanvraag bouwvergunning gemeente Lemsterland 1. Aanvraagformulier 2. Bijlage 1 Toelichting op de aanvraag 3. Bijlage 2A Overzichtstekening (tekeningnummer 19D) Bijlage

Nadere informatie

Algemene Bepalingen voor voortdurende erfpacht 2000

Algemene Bepalingen voor voortdurende erfpacht 2000 Algemene Bepalingen voor voortdurende erfpacht 2000 Deze Algemene Bepalingen zijn vastgesteld door de Raad van de Gemeente Amsterdam bij zijn besluit van 15 november 2000 nummer 689 en opgenomen in een

Nadere informatie

Samen werken. aan de kwaliteit. van Centrum Almere Buiten. Handboek openbare ruimte, publieksversie maart 2014. Waar mag ik mijn stoepbord neerzetten?

Samen werken. aan de kwaliteit. van Centrum Almere Buiten. Handboek openbare ruimte, publieksversie maart 2014. Waar mag ik mijn stoepbord neerzetten? Handboek openbare ruimte, publieksversie maart 2014 Waar mag ik mijn stoepbord neerzetten? Samen werken Tot hoever mag mijn uitstalling staan? aan de kwaliteit Hoe groot mag mijn terras zijn? van Centrum

Nadere informatie

3. Eventuele afwijkingen op deze algemene voorwaarden zijn slechts geldig indien deze uitdrukkelijk schriftelijk zijn overeengekomen.

3. Eventuele afwijkingen op deze algemene voorwaarden zijn slechts geldig indien deze uitdrukkelijk schriftelijk zijn overeengekomen. ALGEMENE VOORWAARDEN VAN: I-Development / Studentproject.eu hierna te noemen: gebruiker Artikel 1 Definities 1. In deze algemene voorwaarden worden de hiernavolgende termen in de navolgende betekenis gebruikt,

Nadere informatie

1. Toepasselijkheid 2. Definities

1. Toepasselijkheid 2. Definities De besloten vennootschap 247 EVERYWHERE B.V. (hierna: 247 Everywhere ) is ingeschreven in het Handelsregister bij de Kamer van Koophandel en Fabrieken voor Midden Brabant onder nummer 61071749 alwaar deze

Nadere informatie

2-1 INHOUD VAN DE VOORSCHRIFTEN HOOFDSTUK I. ALGEMEEN. Begrtpsbepal in gen. Wi jze van meten HOOFDSTUK IS. VOORSCHRIFTEN. Woon doe le i nden,

2-1 INHOUD VAN DE VOORSCHRIFTEN HOOFDSTUK I. ALGEMEEN. Begrtpsbepal in gen. Wi jze van meten HOOFDSTUK IS. VOORSCHRIFTEN. Woon doe le i nden, 2-1 INHOUD VAN DE VOORSCHRIFTEN HOOFDSTUK I. ALGEMEEN. Begrtpsbepal in gen Wi jze van meten artikel 1 arhkel 2 HOOFDSTUK IS. VOORSCHRIFTEN. Woon doe le i nden, Eengezinshuizen (kategorie Al) met bijbehorende

Nadere informatie

Algemene voorwaarden De Daders 2014 / 2015

Algemene voorwaarden De Daders 2014 / 2015 Algemene voorwaarden De Daders 2014 / 2015 Artikel 1 Definities In deze algemene voorwaarden worden de hierna volgende termen in de navolgende betekenis gebruikt, tenzij uitdrukkelijk anders is aangegeven

Nadere informatie

Haringbuisdijk 30, Amsterdam

Haringbuisdijk 30, Amsterdam Haringbuisdijk 30, Amsterdam Alle door ons verstrekte informatie is geheel vrijblijvend en uitsluitend voor geadresseerde bestemd. Alle gegevens zijn met zorg samengesteld en uit ons inziens betrouwbare

Nadere informatie

Bestemmingsplan Arenborgweg 12 Venlo. Gemeente Venlo Vastgesteld

Bestemmingsplan Arenborgweg 12 Venlo. Gemeente Venlo Vastgesteld Bestemmingsplan Arenborgweg 12 Venlo Gemeente Venlo Vastgesteld Bestemmingsplan Arenborgweg 12 Venlo Gemeente Venlo Vastgesteld Rapportnummer: 211x05303 Datum vaststelling: Contactpersoon gemeente: De

Nadere informatie

ALGEMENE BEPALINGEN HUUROVEREENKOMST KANTOORRUIMTE/ BEDRIJFSRUIMTE en andere bedrijfsruimte in de zin van artikel 7:230a BW

ALGEMENE BEPALINGEN HUUROVEREENKOMST KANTOORRUIMTE/ BEDRIJFSRUIMTE en andere bedrijfsruimte in de zin van artikel 7:230a BW ALGEMENE BEPALINGEN HUUROVEREENKOMST KANTOORRUIMTE/ BEDRIJFSRUIMTE en andere bedrijfsruimte in de zin van artikel 7:230a BW Model door de Raad voor Onroerende Zaken (ROZ) in juli 2003 vastgesteld en op

Nadere informatie

EUROPESE AANBESTEDING BIJ PPS BIJ GEBIEDSONTWIKKELING

EUROPESE AANBESTEDING BIJ PPS BIJ GEBIEDSONTWIKKELING EUROPESE AANBESTEDING BIJ PPS BIJ GEBIEDSONTWIKKELING VOORWOORD Publiek-Private samenwerking Voor u ligt één van de handleidingen in de serie handleidingen over publiek-private samenwerking (PPS) bij gebiedsontwikkelingsprojecten

Nadere informatie

Nieuw perspectief voor Nieuw Crooswijk. Visie op Nieuw Crooswijk in een nieuw tempo

Nieuw perspectief voor Nieuw Crooswijk. Visie op Nieuw Crooswijk in een nieuw tempo Nieuw perspectief voor Nieuw Crooswijk Visie op Nieuw Crooswijk in een nieuw tempo Juni 2013 Inleiding De gemeente, deelgemeente en de partijen Woonstad Rotterdam (Woonstad), ERA Contour en Proper-Stok

Nadere informatie

Nederlandse Vereniging van Makelaars in onroerende goederen en vastgoeddeskundigen

Nederlandse Vereniging van Makelaars in onroerende goederen en vastgoeddeskundigen Nederlandse Vereniging van Makelaars in onroerende goederen en vastgoeddeskundigen NVM TOELICHTING OP DE NVM-KOOPAKTE VOOR DE CONSUMENT *) *) Behorende bij model koopakte voor een appartementsrecht (model

Nadere informatie

ALGEMENE BEMIDDELINGSVOORWAARDEN VERHUURDER

ALGEMENE BEMIDDELINGSVOORWAARDEN VERHUURDER ALGEMENE BEMIDDELINGSVOORWAARDEN VERHUURDER Artikel 1: Toepasselijkheid, definities 1. Deze voorwaarden zijn van toepassing op alle aanbiedingen en op alle bemiddelingsovereenkomsten die Alberts & Muus

Nadere informatie

Naar een veilige bestemming VNG HANDREIKING VERANKERING EXTERNE VEILIGHEID IN RUIMTELIJKE PLANNEN

Naar een veilige bestemming VNG HANDREIKING VERANKERING EXTERNE VEILIGHEID IN RUIMTELIJKE PLANNEN Naar een veilige bestemming VNG HANDREIKING VERANKERING EXTERNE VEILIGHEID IN RUIMTELIJKE PLANNEN Naar een veilige bestemming VNG HANDREIKING VERANKERING EXTERNE VEILIGHEID IN RUIMTELIJKE PLANNEN Deze

Nadere informatie

Vormvrije m.e.r.-beoordeling Recreatieve Zone De Heihorsten

Vormvrije m.e.r.-beoordeling Recreatieve Zone De Heihorsten Notitie Contactpersoon Niels Bronsgeest Datum 16 november 2012 Kenmerk N001-1211026NAB-ege-V02-NL Vormvrije m.e.r.-beoordeling Recreatieve Zone De Heihorsten 1.1 Aanleiding vormvrije m.e.r.-beoordeling

Nadere informatie

De paardenhouderij in het omgevingsrecht

De paardenhouderij in het omgevingsrecht De paardenhouderij in het omgevingsrecht handreiking voor de praktijk colofon Dit is een uitgave van de Sectorraad Paarden (SRP) en de Vereniging van Nederlandse Gemeenten (VNG). Tekst mr. A.P. Cornelissen

Nadere informatie

REGELS. Kenmerk: 2987677

REGELS. Kenmerk: 2987677 REGELS Kenmerk: 2987677 - 1 - INHOUDSOPGAVE REGELS HOOFDSTUK 1. INLEIDENDE REGELS 2 Artikel 1. Begrippen 2 HOOFDSTUK 2. BESTEMMINGSREGELS 3 Artikel 2. Wonen 3 HOOFDSTUK 3. SLOTREGELS 5 Artikel 3. Slotregel

Nadere informatie

Geluid? We willen het niet horen!

Geluid? We willen het niet horen! VROM-Inspectie www.vrom.nl Geluid? We willen het niet horen! Onderzoek verlenen hogere waarden Voorwoord Geluid is een groeiend milieuprobleem. Onderzoek van de gezondheidsraad 1 en de WHO 2 toont aan

Nadere informatie

Handreiking externe veiligheid in bestemmingsplannen: een veilig idee

Handreiking externe veiligheid in bestemmingsplannen: een veilig idee Handreiking externe veiligheid in bestemmingsplannen: een veilig idee Borgen EV in ruimtelijke ordening Auteurs : R. Evelein (Tauw), B. Buitendijk (VRR) en F. van der Lans (DCMR) Afdeling : Gemeenten en

Nadere informatie

Beroep en Bedrijf aan huis. Beleidsnota

Beroep en Bedrijf aan huis. Beleidsnota Beroep en Bedrijf aan huis Beleidsnota juni 2007 Inhoudsopgave Inleiding... 3 Doelstelling... 3 Definitie beroep of bedrijf aan huis... 4 Bestemmingsplantoets... 4 Vrij beroep... 4 Criteria bij de toetsing

Nadere informatie