Verbeterplannen Lichamelijk welbevinden en gezondheid Berkenstaete

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Verbeterplannen Lichamelijk welbevinden en gezondheid Berkenstaete"

Transcriptie

1 Verbeterplannen Lichamelijk welbevinden en gezondheid Berkenstaete Toelichting De Smiley ; deze laat het volgende in één oogopslag zien: is voldoende is onvoldoende Bij gebrek aan respons is geen berekening mogelijk Eén van beiden is voldoende maar de ander is onvoldoende

2 Berkenhof 1 Hoe waarderen teamleden Berkenhof 1 lichamelijk welbevinden en gezondheid? Team Berkenhof 1 8,00 NPS-score 0,00 Trots op? we kijken per bewoner naar wat wenselijk is in activiteiten. Verbeterplan het is belangrijk om per individu te kijken maar ook het totaalplaatje van de afdeling en in gezamenlijke huiskamer ook een goede sfeer te houden. dit blijft ivm wisselingen van bewoners een doel waar steeds opnieuw aandacht voor moet zijn

3 Berkenhof 2 Hoe waarderen teamleden Berkenhof 2 lichamelijk welbevinden en gezondheid? Team Berkenhof 2 8,00 NPS-score 0,00 Trots op: We zijn op de goede weg om per client de aandacht te focussen wat heeft de cliënt, hoe moet dit geregeld worden bv qua wonden. Er wordt een beleid geschreven en daarna wordt er een definitief plan beschreven hoe te verzorgen. Ook reageren we alert op ongemakken of pijn ervaringen en handelen hierop. Iedereen helpt elkaar, als iemand ergens mee zit kun je dit rustig vertellen. Verbeterplan: Als verbeteren willen we een structuur in de dag, bijvoorbeeld in de ochtend een glaasje boullion, in de middag een gym activiteit en savonds wat fruit. Dit aanpakken is moeilijk want we kampen met een groot personeel te kort waardoor we weinig activiteiten kunnen bieden omdat we vaak onderbezet zijn. Ook willen we betere controle op de dieetlijst en wondbehandelingen. Het zou mooi zijn als dit allemaal realiseerbaar is binnen een half jaar. Toelichting NPS-score: Wij vinden het moeilijk om hierop een antwoord te geven. De zorg voor de bewoners is goed, maar de zaken daar om heen lopen gewoon erg achter waardoor er overdag weinig personeel overdag aanwezig is in de huiskamer. En ook een groot minpunt is dat de mensen hier geen buiten hebben en weinig tot niets daglicht binnen krijgen.

4 Berkenhof 3 Hoe waarderen teamleden Berkenhof 3 lichamelijk welbevinden en gezondheid? Team Berkenhof 3 8,00 NPS-score 0,00 Trots op: De mondzorg op de afdeling wordt goed uitgevoerd volgens protocol, we letten ook op de uiterlijke verzorging van de bewoners. We hebben een goede balans tussen inspanning en rust momenten. En denken gezamenlijk met het team in oplossingen bij gezondheidsproblemen van bewoners. Verbeterplan: 1: Tijdig medicatie bestellen, door 2 medewerkers extra verantwoordelijk te maken voor controle. Dit gaan we over 3 maanden evalueren binnen de pilot (zichtbare apotheek). 2: Incontinentie zorg beter afstemmen op de bewoner. Door specifieker de incontinentiediagnoses te stellen en bijbehorend plan uit te voeren. Verpleegkundigen op de afdeling nemen dit voor hun verantwoordelijkheid. Dit wordt over 6 maanden geëvalueerd. 3: MIC-meldingen worden maandelijks door de de MIC-commissie geëvalueerd, zodat er eerder actie op ondernomen kan worden.

5 dagbesteding Hoe waarderen teamleden dagbesteding lichamelijk welbevinden en gezondheid? Team dagbesteding?? Helaas is door dit team geen verbeterplan aangeleverd!

6 Facilitair Hoe waarderen teamleden Facilitair lichamelijk welbevinden en gezondheid? Team Facilitair 7,00 0,00 Trots op Aankleding: Er staan altijd verse bloemen op tafel De Gasterij wordt bij bijzondere dagen aangekleed in thema zoals Kerst, Pasen etc. Er brandt altijd een lichtje op elke tafel Er is altijd een achtergrondmuziekje Aandacht: Cliënten wordt het gevoel gegeven gezien en gehoord te worden: in geval van klachten wordt er geluisterd en samen naar een oplossing gezocht Mensen worden altijd begroet, ook buiten de Gasterij Er is tijd voor een praatje en -bij wie dit kan- een grapje op zijn tijd Stoelen worden weggeschoven voor wie in een rolstoel zit Maaltijden: Er is bijzonder veel aandacht voor de presentatie van de maaltijd: de borden worden volgens vaste regels opgeschept en geserveerd, o.a. naar aanleiding van de instructies van Viola Er wordt ingesprongen op de persoonlijke behoefte van individuele cliënten: de grootte van de porties worden afgestemd en er worden alternatieve maaltijdcomponenten aangeboden Er is vaak een verrassend elementje op het bord: een garnituurtje met citroen op de vis, een eitje op de spinazie, slagroom op het dessert. Niet alleen op zondag. Zorg: Er wordt met de zorgmedewerkers gecommuniceerd als een cliënt weinig of niets eet De zorgmedewerkers informeren de Gasterij over nieuwe cliënten en hun voorkeuren, allergieën e.d.

7 Verbeterplan * Een gevoel geven dat iedereen hier welkom is, door de mensen altijd te groeten wie dan ook cliënten, familie, dokters leveranciers, collega`s. * Een luisterend oor voor iedereen die aan de Infobalie komt voor vragen, advies, klachten, meldingen enz., wat we nu ook altijd al doen. De mensen door verwijzen die hier aan de balie komen. * Aandacht voor iedereen die hier in Berkenstaete komt. Bezoekers de weg wijzen, luisteren wat bewoners te vertellen hebben, als ze met ideeën komen, kijken of wij die kunnen verwezenlijken. We hebben hier op Berkenstaete een wensbus en daar kunnen cliënten gebruik van maken alleen, en met familie of vrijwilligers met een vaste chauffeur. * We proberen het iedereen naar de zin te maken hier op wat voor een manier dan ook, dit kan door een gesprekje met cliënt en dan even apart met cliënt gaan zitten. * Nieuwe bewoners verwelkomen met een welkombloemetje wordt zeer gewaardeerd door bewoner en familie merken wij hier. * Als er een bewoner is overleden, hebben wij een gedenkzuil met de rouwkaart, bloemetje, kaarsje en condoleancekaart, waar medebewoners personeel of wie zich geroepen voelt een klein zinnetje in te schrijven. Dit wordt later aan de familie van de overledenen gestuurd. * Wij springen soms bij in de Gasterij, als die het druk hebben met uitserveren van de maaltijden. En als er in het Atrium vuile afwas staat, dan ruimen wij die soms ook op door op een karretje te zetten en naar de afwaskeuken te brengen. * Dus zo kun je met elkaar goed samenwerken wat heel erg belangrijk is,of het nu met de Zorg is de Gasterij, Activiteiten begeleiding of de Technische dienst, als je goed met elkaar communiceert, werkt dat prima.

8 VPT 3 Hoe waarderen teamleden VPT 3 lichamelijk welbevinden en gezondheid? Team VPT 1 7,00 NPS-score 0,00 Trots op: - In de 24-uurs map staan belangrijke veranderingen van cliënten beschreven. - CV-ers houden collega's op de hoogte over het wel en wee van de cliënten. - Er wordt veel aandacht besteed aan lichamelijke verzorging. Ons houden aan afspraken/info in het ECD en er is een Welzijn voor cliënten wat door de AB gedaan wordt. - Via rapportage in het ECD houden we elkaar op de hoogte over het lichamelijk welbevinden van de cliënten. - We zijn erg cliënt-gericht (Cliënt in regie) met behulp van Persoonsvolgend Budget. Cliënt is in regie zo ver dit mogelijk is. - Voor cliënten is er voldoende lichamelijke beweging beschikbaar/ wordt aangeboden (gym, yoga, wandelen). - AB heeft voor cliënten veel aan te bieden voor ontspanning (kookworkshops bv. doen veel cliënten aan mee). Verbeterplan: - Berkenstaete heeft tegenwoordig 2 koks die het eten voortreffelijk bereiden. - Communicatie binnen/tussen teams en met andere collega's zou beter kunnen. Hiervoor is een werkgroep communicatie opgericht. - Via de Ergo-therapeut wordt nu sneller gereageerd om bv. tillift en andere hulpmiddelen in te zetten. - Het wordt als onprettig ervaren van Berkenstaete naar Acaciastaete te moeten lopen (dit is via buiten), omdat dit vaak koud is. Hiervoor zijn fleece vesten gekomen en haakjes bij de deur om het vest op te hangen, maar dit wordt niet als een echte oplossing ervaren. - Communicatie binnen het team wat betreft oppakken van zaken rondom cliënten zou beter kunnen. Dit blijft vaak bij de CV-er liggen. CV-er is eerste contact persoon, maar verantwoordelijkheid zorg cliënt ligt bij iedere collega van het team. De laatste 2 punten worden in het teamoverleg besproken en acties worden uitgezet.

9 VPT 4 Hoe waarderen teamleden VPT 4 lichamelijk welbevinden en gezondheid? Team VPT 2 7,0 NPS-score 0,00 Trots op: Er wordt goed gelet dat de bewoners de afgesproken lichamelijke zorg krijgen, bij verandering wordt dit aangepast naar indicatie. We hebben goed contact met de fysio en de ergo therapeut Er is in de keuken een kok die de wensen zo goed mogelijk nakomt met het eten. Het medicijn gebruik gaat goed wij hebben om de zoveel tijd contact met de apotheker en de arts. Verbeterplan: Dat wij de bewoners nog meer als geheel zouden zien dus lichamelijk en psychisch goed blijven observeren en dit met elkaar beïnvloeden zonder oordeel.

10 VPT 3 Hoe waarderen teamleden VPT 3 lichamelijk welbevinden en gezondheid Team VPT 3 7,00 NPS score 0,00 Trots op: We proberen wensen te realiseren voor de bewoner. Verbeterplan: Het zou fijn zijn wanneer er meer vrijwilligers zouden ingezet kunnen worden, voor een wandeling of een welbevinden naar de bewoner.

Verbeterplannen Lichamelijk welbevinden en gezondheid Ekelhof

Verbeterplannen Lichamelijk welbevinden en gezondheid Ekelhof Verbeterplannen Lichamelijk welbevinden en gezondheid Ekelhof Toelichting De Smiley ; deze laat het volgende in één oogopslag zien: is hoger of gelijk aan 7,00 is lager dan 7,00 Bij gebrek aan respons

Nadere informatie

Verbeterplannen Lichamelijk welbevinden en gezondheid Kanidas

Verbeterplannen Lichamelijk welbevinden en gezondheid Kanidas Verbeterplannen Lichamelijk welbevinden en gezondheid Kanidas Toelichting De Smiley ; deze laat het volgende in één oogopslag zien: is hoger of gelijk aan 7,00 is lager dan 7,00 Bij gebrek aan respons

Nadere informatie

Verbeterplannen Lichamelijk welbevinden en gezondheid Fleuriade

Verbeterplannen Lichamelijk welbevinden en gezondheid Fleuriade Verbeterplannen Lichamelijk welbevinden en gezondheid Fleuriade Toelichting De Smiley ; deze laat het volgende in één oogopslag zien: is gelijk of hoger dan 7,00 is lager dan 7,00 Bij gebrek aan respons

Nadere informatie

Verbeterplannen Woon en Leefplezier Berkenstaete

Verbeterplannen Woon en Leefplezier Berkenstaete Verbeterplannen Woon en Leefplezier Berkenstaete Toelichting De Smiley ; deze laat het volgende in één oogopslag zien: is voldoende is onvoldoende Bij gebrek aan respons is geen berekening mogelijk Eén

Nadere informatie

Verbeterplannen Veiligheid Ekelhof

Verbeterplannen Veiligheid Ekelhof Verbeterplannen Veiligheid Ekelhof Toelichting De Smiley ; deze laat het volgende in één oogopslag zien: is hoger of gelijk aan 7,00 is lager dan 7,00 Bij gebrek aan respons is geen berekening mogelijk

Nadere informatie

Verbeterplannen Woon en leefplezier Fleuriade

Verbeterplannen Woon en leefplezier Fleuriade Verbeterplannen Woon en leefplezier Fleuriade Toelichting De Smiley ; deze laat het volgende in één oogopslag zien: is gelijk of hoger dan 7,00 is lager dan 7,00 Bij gebrek aan respons is geen berekening

Nadere informatie

Verbeterplannen Lichamelijk welbevinden en gezondheid Dommelhoef

Verbeterplannen Lichamelijk welbevinden en gezondheid Dommelhoef Verbeterplannen Lichamelijk welbevinden en gezondheid Dommelhoef Toelichting De Smiley ; deze laat het volgende in één oogopslag zien: is voldoende is onvoldoende (lager dan 7) Bij gebrek aan respons is

Nadere informatie

Verbeterplannen Lichamelijk welbevinden en gezondheid Nazareth

Verbeterplannen Lichamelijk welbevinden en gezondheid Nazareth Verbeterplannen Lichamelijk welbevinden en gezondheid Nazareth Toelichting De Smiley ; deze laat het volgende in één oogopslag zien: is hoger of gelijk aan 7,00 is lager dan 7,00 Bij gebrek aan respons

Nadere informatie

Verbeterplannen Lichamelijk welbevinden en gezondheid Eerdbrand

Verbeterplannen Lichamelijk welbevinden en gezondheid Eerdbrand Verbeterplannen Lichamelijk welbevinden en gezondheid Eerdbrand Toelichting De Smiley ; deze laat het volgende in één oogopslag zien: is gelijk of hoger dan 7,00 is lager dan 7,00 Bij gebrek aan respons

Nadere informatie

Verbeterplannen Woon en leefplezier

Verbeterplannen Woon en leefplezier Verbeterplannen Woon en leefplezier Toelichting De Smiley ; deze laat het volgende in één oogopslag zien: is gelijk of hoger dan 7,00 is lager dan 7,00 Bij gebrek aan respons is geen berekening mogelijk

Nadere informatie

Verbeterplannen Woon en leefplezier Dagbesteding en Welzijn

Verbeterplannen Woon en leefplezier Dagbesteding en Welzijn Verbeterplannen Woon en leefplezier Dagbesteding en Welzijn Toelichting De Smiley ; deze laat het volgende in één oogopslag zien: is hoger of gelijk aan 7,00 is lager dan 7,00 Bij gebrek aan respons is

Nadere informatie

Verbeterplannen Samenspel mantelzorgers en vrijwilligers Dommelhoef

Verbeterplannen Samenspel mantelzorgers en vrijwilligers Dommelhoef Verbeterplannen Samenspel mantelzorgers en vrijwilligers Dommelhoef Toelichting De Smiley ; deze laat het volgende in één oogopslag zien: is voldoende is onvoldoende (lager dan 7) Bij gebrek aan respons

Nadere informatie

Verbeterplannen Veiligheid Dommelhoef

Verbeterplannen Veiligheid Dommelhoef Verbeterplannen Veiligheid Dommelhoef Toelichting De Smiley ; deze laat het volgende in één oogopslag zien: is voldoende is onvoldoende (lager dan 7) Bij gebrek aan respons is geen berekening mogelijk

Nadere informatie

Verbeterplannen Samenspel mantelzorgers en vrijwilligers Nazareth

Verbeterplannen Samenspel mantelzorgers en vrijwilligers Nazareth Verbeterplannen Samenspel mantelzorgers en vrijwilligers Nazareth Toelichting De Smiley ; deze laat het volgende in één oogopslag zien: is hoger of gelijk aan 7,00 is lager dan 7,00 Bij gebrek aan respons

Nadere informatie

Verbeterplannen Woon en leefplezier Passaat

Verbeterplannen Woon en leefplezier Passaat Verbeterplannen Woon en leefplezier Passaat Toelichting De Smiley ; deze laat het volgende in één oogopslag zien: is hoger of gelijk aan 7,00 is lager dan 7,00 Bij gebrek aan respons is geen berekening

Nadere informatie

Verbeterplannen Woon- en Leefplezier Kanidas

Verbeterplannen Woon- en Leefplezier Kanidas Verbeterplannen Woon- en Leefplezier Kanidas Kanidas Totaal NPS score Cliënten (n=2) 8,00 0,00 Mantelzorgers (n=11) 7,55-9,09 Vrijwilligers (n=26) 6,96-19,23 Cliëntenraden, Raad v Toezicht (n=5) 8,00 +

Nadere informatie

Verbeterplannen Facilitaire dienst Archipel

Verbeterplannen Facilitaire dienst Archipel Verbeterplannen Facilitaire dienst Archipel Toelichting Hierbij de verbeterplannen van de facilitaire dienst. Met daarbij de scores van de meting. Op de volgende pagina s is de eigen respons per locatie

Nadere informatie

Verbeterplannen Mentaal welbevinden Landrijt

Verbeterplannen Mentaal welbevinden Landrijt Verbeterplannen Mentaal welbevinden Landrijt Hoe waarderen teamleden V&V Landrijt het mentaal welbevinden binnen de locatie: Landrijt Totaal (8 teams uit 12) 7,57 NPS-score 0,00 Toelichting De Smiley ;

Nadere informatie

Verbeterplannen Woon en Leefplezier Dommelhoef

Verbeterplannen Woon en Leefplezier Dommelhoef Verbeterplannen Woon en Leefplezier Dommelhoef Toelichting De Smiley ; deze laat het volgende in één oogopslag zien: is voldoende is onvoldoende (lager dan 7) Bij gebrek aan respons is geen berekening

Nadere informatie

Verbeterplannen Veiligheid Dagbesteding & Welzijn

Verbeterplannen Veiligheid Dagbesteding & Welzijn Verbeterplannen Veiligheid Dagbesteding & Welzijn Toelichting De Smiley ; deze laat het volgende in één oogopslag zien: is hoger of gelijk aan 7,00 is lager dan 7,00 Bij gebrek aan respons is geen berekening

Nadere informatie

Verbeterplannen Samenspel mantelzorgers en vrijwilligers Kanidas

Verbeterplannen Samenspel mantelzorgers en vrijwilligers Kanidas Verbeterplannen Samenspel mantelzorgers en vrijwilligers Kanidas Toelichting De Smiley ; deze laat het volgende in één oogopslag zien: is hoger of gelijk aan 7,00 is lager dan 7,00 Bij gebrek aan respons

Nadere informatie

Verbeterplannen Samenspel mantelzorgers en vrijwilligers

Verbeterplannen Samenspel mantelzorgers en vrijwilligers Verbeterplannen Samenspel mantelzorgers en vrijwilligers Toelichting De Smiley ; deze laat het volgende in één oogopslag zien: is gelijk of hoger dan 7,00 is lager dan 7,00 Bij gebrek aan respons is geen

Nadere informatie

Verbeterplannen Woon- en Leefplezier Nazareth

Verbeterplannen Woon- en Leefplezier Nazareth Verbeterplannen Woon- en Leefplezier Nazareth Nazareth Totaal NPS score Cliënten (n=4) 6,75-25,00 Mantelzorgers (n=12) 7,42 0,00 Vrijwilligers (n=9) 7,66-11,11 Cliëntenraden, Raad v Toezicht (n=5) 8,00

Nadere informatie

Verbeterplannen Veiligheid Kanidas

Verbeterplannen Veiligheid Kanidas Verbeterplannen Veiligheid Kanidas Toelichting De Smiley ; deze laat het volgende in één oogopslag zien: is hoger of gelijk aan 7,00 is lager dan 7,00 Bij gebrek aan respons is geen berekening mogelijk

Nadere informatie

Welbevinden. Op welke Wijze? Wij gaan een vacature openzetten. Binnenkort komt er een gesprek met werving en selectie. De teamcoach is ook betrokken.

Welbevinden. Op welke Wijze? Wij gaan een vacature openzetten. Binnenkort komt er een gesprek met werving en selectie. De teamcoach is ook betrokken. Verbeterplan Kwaliteitskompas : 188630 Organisatie-eenheid Berkenhof 2 Gemeld op 21-03-2019 Sinds kort hebben wij een nieuwe woonondersteuner in ons team, waardoor er 4 ochtenden in de week de huiskamer

Nadere informatie

Verbeterplannen Woon- en Leefplezier Passaat

Verbeterplannen Woon- en Leefplezier Passaat Verbeterplannen Woon- en Leefplezier Passaat Passaat Totaal NPS score Cliënten (n=4) 8,00 + 50,00 Mantelzorgers (n=11) 8,00 + 20,00 Vrijwilligers (n=15) 7,13-6,25 Onbekend (n=2) 9,00 + 33,33 Cliëntenraden,

Nadere informatie

Verbeterplan Kwaliteitskompas : Bolderik Gemeld op Laatste wijziging Verbeterplan/actie.

Verbeterplan Kwaliteitskompas : Bolderik Gemeld op Laatste wijziging Verbeterplan/actie. Verbeterplan Kwaliteitskompas : 190206 Bolderik Gemeld op 08-04-2019 Laatste wijziging 26-04-2019 Wij als team kijken goed naar de wensen en de behoeften van de cliënt. Dit word zowel individueel gedaan

Nadere informatie

Verbeterplannen Woon- en Leefplezier Fleuriade

Verbeterplannen Woon- en Leefplezier Fleuriade Verbeterplannen Woon- en Leefplezier Fleuriade Fleuriade Totaal NPS score Cliënten (n=1) 7,00 0,00 Mantelzorgers (n=4) 7,75 + 25,00 Vrijwilligers (n=6) 7,17 0,00 Cliëntenraden, Raad v Toezicht (n=7) 7,86

Nadere informatie

Verbeterplannen Woon- en Leefplezier Landrijt

Verbeterplannen Woon- en Leefplezier Landrijt Verbeterplannen Woon- en Leefplezier Landrijt Landrijt Totaal NPS score Cliënten (n=8) 6,50-33,33 Mantelzorgers (n=25) 6,92-12,50 Vrijwilligers (n=24) 7,50-11,54 Onbekend (n=1) 8,00 0,00 Cliëntenraden,

Nadere informatie

Verbeterplannen Voldoende bekwame medewerkers Eerdbrand

Verbeterplannen Voldoende bekwame medewerkers Eerdbrand Verbeterplannen Voldoende bekwame medewerkers Eerdbrand Eerdbrand Totaal (5 teams uit 8) 6,60 Toelichting De Smiley ; deze laat het volgende in één oogopslag zien: is gelijk of hoger dan 7,00 is lager

Nadere informatie

Verbeterplannen Veiligheid Landrijt

Verbeterplannen Veiligheid Landrijt Verbeterplannen Veiligheid Landrijt Toelichting De Smiley ; deze laat het volgende in één oogopslag zien: is hoger of gelijk aan 7,00 is lager dan 7,00 Bij gebrek aan respons is geen berekening mogelijk

Nadere informatie

Verbeterplannen Woon en leefplezier Ekelhof

Verbeterplannen Woon en leefplezier Ekelhof Verbeterplannen Woon en leefplezier Ekelhof Toelichting De Smiley ; deze laat het volgende in één oogopslag zien: is hoger of gelijk aan 7,00 is lager dan 7,00 Bij gebrek aan respons is geen berekening

Nadere informatie

Verbeterplannen Samenspel mantelzorgers en vrijwilligers Landrijt

Verbeterplannen Samenspel mantelzorgers en vrijwilligers Landrijt Verbeterplannen Samenspel mantelzorgers en vrijwilligers Landrijt Toelichting De Smiley ; deze laat het volgende in één oogopslag zien: is hoger of gelijk aan 7,00 is lager dan 7,00 Bij gebrek aan respons

Nadere informatie

Verbeterplannen Lichamelijk welbevinden en gezondheid Akkers

Verbeterplannen Lichamelijk welbevinden en gezondheid Akkers Verbeterplannen Lichamelijk welbevinden en gezondheid Akkers Toelichting De Smiley ; deze laat het volgende in één oogopslag zien: is voldoende is onvoldoende Bij gebrek aan respons is geen waardering

Nadere informatie

Woon & Leefplezier. Ook hebben we een kar gekocht waarin spullen zitten waar bewoners mee kunnen snoezelen. (bv voor muziek, geur en kleur)

Woon & Leefplezier. Ook hebben we een kar gekocht waarin spullen zitten waar bewoners mee kunnen snoezelen. (bv voor muziek, geur en kleur) Verbeterplan Kwaliteitskompas : 189184 Woonkamer Eindhoven Gemeld op 27-03-2019 Woon & Leefplezier Familie is tevreden hoe het nu gaat bvover de rust in de huiskamer, het koken wat we iedere dag doen.

Nadere informatie

Verbeterplannen Veiligheid Eerdbrand

Verbeterplannen Veiligheid Eerdbrand Verbeterplannen Veiligheid Eerdbrand Toelichting De Smiley ; deze laat het volgende in één oogopslag zien: is gelijk of hoger dan 7,00 is lager dan 7,00 Bij gebrek aan respons is geen berekening mogelijk

Nadere informatie

Lichamelijk welbevinden en gezondheid Archipel

Lichamelijk welbevinden en gezondheid Archipel welbevinden en Archipel Archipel Veiligheid Cliënten 7,84 7,47 +7,50 Mantelzorgers 7,54 7,34 +5,69 Vrijwilligers 7,23 7,28-5,18 7,25 7,40 + 14,93 Behandelaren n.t.b. 7,11-9,21 Ondersteunende diensten n.t.b.

Nadere informatie

Samenspel Mantelzorgers en Vrijwilligers Archipel

Samenspel Mantelzorgers en Vrijwilligers Archipel Mantelzorgers en Vrijwilligers Archipel Archipel totaal Archipel totaal Mantelzorgers en Vrijwilligers Cliënten 7,9 7,52 +7,87 Mantelzorgers 6,98 7,29 +4,18 Vrijwilligers 7,29 7,31-4,41 7,5 7,40 +14,87

Nadere informatie

Veiligheid Archipel. Veiligheid. Cliënten 7,33 7,09 0,00 Mantelzorgers 7,06 7,18-1,07 Vrijwilligers 7,44. 7, Cliëntenraden, Raad v

Veiligheid Archipel. Veiligheid. Cliënten 7,33 7,09 0,00 Mantelzorgers 7,06 7,18-1,07 Vrijwilligers 7,44. 7, Cliëntenraden, Raad v Archipel Archipel Cliënten 7,33 7,09 0,00 Mantelzorgers 7,06 7,18-1,07 Vrijwilligers 7,44. 7,29-6.58 7,29 7,40 + 16,15 Behandelaren n.t.b. 7,11-9,21 Ondersteunende diensten n.t.b. 7,08-9,16 Onbekend n.t.b.

Nadere informatie

Evaluatierapport. PGO-score juni 2017 tot 6 juli Evaluatie op: 31 juli december docx Pagina 1

Evaluatierapport. PGO-score juni 2017 tot 6 juli Evaluatie op: 31 juli december docx Pagina 1 Evaluatierapport PGO-score 7.7 5 juni 2017 tot 6 juli 2017 Evaluatie op: 31 juli 2017 IFC BV 22 december2017 999-058-02.docx Pagina 1 Voorwoord In een periode van circa 1 maand van 5 juni 2017 tot 6 juli

Nadere informatie

Verbeterplannen Lichamelijk welbevinden en gezondheid Landrijt

Verbeterplannen Lichamelijk welbevinden en gezondheid Landrijt Verbeterplannen Lichamelijk welbevinden en gezondheid Landrijt Toelichting De Smiley ; deze laat het volgende in één oogopslag zien: is hoger of gelijk aan 7,00 is lager dan 7,00 Bij gebrek aan respons

Nadere informatie

Rapport Cliëntervaringsonderzoek. Westerholm Seniorenzorg in de Wijk. Verslagjaar Uitgevoerd door Bureau De Bok, Franeker

Rapport Cliëntervaringsonderzoek. Westerholm Seniorenzorg in de Wijk. Verslagjaar Uitgevoerd door Bureau De Bok, Franeker Rapport Cliëntervaringsonderzoek Westerholm Verslagjaar 2017 Uitgevoerd door Bureau De Bok, Franeker Bureau De Bok is CQ-geaccrediteerd door het CIIO 1 Inhoudsopgave 1. Inleiding... 2 2. Respons en benadering

Nadere informatie

Cliënten aan het woord

Cliënten aan het woord Cliënten aan het woord Instrument om ervaringen van cliënten in kaart te brengen Versie Wonen Naam cliënt : Woning cliënt : Datum : 1 Toelichting wil graag weten wat de bewoners vinden

Nadere informatie

Dagbesteding Bijzonder

Dagbesteding Bijzonder Dagbesteding Bijzonder Bijzonder biedt dagbesteding met een kleinschalig karakter. Hierdoor is er veel tijd voor persoonlijke aandacht, en sta je als mens centraal. De cliënt moet zich hier thuis en beschermd

Nadere informatie

Business case Mantelzorg & Familieparticipatie: vragenlijst over baten

Business case Mantelzorg & Familieparticipatie: vragenlijst over baten Business case Mantelzorg & Familieparticipatie: vragenlijst over baten Investeren in participatie van mantelzorgers & familieleden levert de organisatie baten op. Denk dan aan tijdwinst, meer aandacht

Nadere informatie

Intensieve verpleging

Intensieve verpleging Intensieve verpleging Verpleging en verzorging op elk moment van de dag. Op afdeling de Frasselt van Kalorama wordt intensieve langdurige zorg geboden. Hier wonen mensen die ondersteuning nodig hebben

Nadere informatie

Verbeterplan Kwaliteitskompas : Smaragd Gemeld op Laatste wijziging Verbeterplan/actie. Welbevinden

Verbeterplan Kwaliteitskompas : Smaragd Gemeld op Laatste wijziging Verbeterplan/actie. Welbevinden Verbeterplan Kwaliteitskompas : 189316 Smaragd Gemeld op 28-03-2019 Bewoners lijken het naar hun zin te hebben, zien er over het algemeen netjes uit., eten goed en vinden het niet vervelend als ze worden

Nadere informatie

1. Persoonsgerichte zorg en ondersteuning Wonen en welzijn Veiligheid Leren en verbeteren van kwaliteit...

1. Persoonsgerichte zorg en ondersteuning Wonen en welzijn Veiligheid Leren en verbeteren van kwaliteit... Teammonitor 2.0 Voor je ligt de teammonitor 2.0! Dit is de herziene versie, en gebaseerd op het kwaliteitskader verpleeghuiszorg. Het kwaliteitskader is eigenlijk een overzicht van waar goede zorg aan

Nadere informatie

Afspraken met het Zorgkantoor Wij hebben met het zorgkantoor de volgende ZZP-en afgesproken en met deze ZZP-en kunt u bij ons terecht:

Afspraken met het Zorgkantoor Wij hebben met het zorgkantoor de volgende ZZP-en afgesproken en met deze ZZP-en kunt u bij ons terecht: Afspraken met het Zorgkantoor Wij hebben met het zorgkantoor de volgende ZZP-en afgesproken en met deze ZZP-en kunt u bij ons terecht: Niet toegelaten voor behandeling, inclusief dagbesteding (lees verzorgingshuis)

Nadere informatie

THUIS IN DE BRINK Missie en Visie De Brink

THUIS IN DE BRINK Missie en Visie De Brink THUIS IN DE BRINK Missie en Visie De Brink Een zinvol en betekenisvol leven kunnen leiden, keuzes kunnen maken en eigen regie kunnen voeren, het is voor iedereen belangrijk. Woont u in De Brink, verblijft

Nadere informatie

Tevredenheidsonderzoek Verstuurd Januari 2017 Verstuurd aan: 34 personen Deelnemers 34 personen Respons percentage 100%

Tevredenheidsonderzoek Verstuurd Januari 2017 Verstuurd aan: 34 personen Deelnemers 34 personen Respons percentage 100% Tevredenheidsonderzoek 2017 Verstuurd Januari 2017 Verstuurd aan: 34 personen Deelnemers 34 personen Respons percentage 100% Breezand februari 2017 2017 vragenlijst KTO Polder Residence/Hoeve 1. Hoe lang

Nadere informatie

Maranatha Wonen met zorg

Maranatha Wonen met zorg Maranatha Wonen met zorg Wonen Ouder worden is een geschenk. Toch is het niet altijd makkelijk. Ziekte of gezondheidsproblemen kunnen ervoor zorgen dat zelfstandig wonen u teveel wordt. Het is dan verstandig

Nadere informatie

Zekerheid als basis. Kwaliteitsrapport cliëntversie Zekere Basis Enschede, juni 2018

Zekerheid als basis. Kwaliteitsrapport cliëntversie Zekere Basis Enschede, juni 2018 Zekerheid als basis Kwaliteitsrapport 2017 - cliëntversie Zekere Basis Enschede, juni 2018 Kwaliteitsrapport Zekere Basis 2017 - juni 2018 Pagina 1 van 5 Inleiding In dit eerste kwaliteitsrapport staat

Nadere informatie

Mentaal welbevinden Akkers

Mentaal welbevinden Akkers Akkers Akkers Cliënten 8,00 7,50 0,00 Mantelzorgers 6,55 6,77-4,55 Vrijwilligers 7,78 7,14-11,90 Cliëntenraden, Raad v 8,50 7,30 + 20,00 Behandelaren n.t.b. 6,80-40,00 Ondersteunende diensten n.t.b. 7,22

Nadere informatie

Woon- en Leefplezier Akkers

Woon- en Leefplezier Akkers Woon- en Leefplezier Akkers Akkers Totaal Waardering NPS score Cliënten (n=1) 7,00 0,00 Mantelzorgers (n=11) 7,00-9,09 Vrijwilligers (n=21) 6,68-20,83 Cliëntenraden, Raad v Toezicht (n=8) 7,00 + 25,00

Nadere informatie

Comfortabel en vertrouwd in Erasmus

Comfortabel en vertrouwd in Erasmus Comfortabel en vertrouwd in Erasmus ERASMUS ACCORDEON SPELEN IS ZO N MOOIE AFLEIDING. ONLANGS IS MIJN MAN OVERLEDEN EN DAT IS MOEILIJK. Goede zorg, veiligheid en zoveel mogelijk zelfstandigheid, terwijl

Nadere informatie

Kwaliteitsverslag 2017 Verpleeghuiszorg

Kwaliteitsverslag 2017 Verpleeghuiszorg Kwaliteitsverslag 2017 Verpleeghuiszorg Inhoud 1. Persoonsgerichte zorg en ondersteuning... 3 2. Wonen en Welzijn... 3 3. Veiligheid... 4 3.1 Decubitus... 4 3.2 Advance care planning... 4 3.3 Medicatieveiligheid...

Nadere informatie

Wonen zoals thuis met sfeervolle zorg voor ouderen met dementie

Wonen zoals thuis met sfeervolle zorg voor ouderen met dementie Wonen zoals thuis met sfeervolle zorg voor ouderen met dementie Een hartelijk welkom Wij geloven dat mensen die zorg nodig hebben, het beste tot hun recht komen als ze zich gehoord, erkend en welkom voelen.

Nadere informatie

Arrangement Zorgzwaartepakket 6

Arrangement Zorgzwaartepakket 6 Arrangement Zorgzwaartepakket 6 Schakelring biedt arrangementen behorend bij ZZP 1 tot en met ZZP 9. In deze brochure wordt het basisarrangement behorend bij ZZP 6 toegelicht. Zorgzwaartepakket 6 (ZZP

Nadere informatie

Ons kent ons in De Spiker

Ons kent ons in De Spiker Ons kent ons in De Spiker DE SPIKER EEN KEER PER WEEK HELP IK DEZE CLIËNT MEE MET ZIJN GROTE HOBBY: BOUWEN MET LEGO. DAT GAAT HEEL GOED ZO SAMEN. In De Spiker is altijd wat te doen. Het is een plek van

Nadere informatie

SOVAK kleurt levens. Volgens Wortels-Stam-Bloesem.

SOVAK kleurt levens. Volgens Wortels-Stam-Bloesem. SOVAK kleurt levens. Volgens Wortels-Stam-Bloesem. Zorg verlenen. Dat doen we bij SOVAK op onze eigen manier. Wij vinden het belangrijk dat we mensen met een (verstandelijke) beperking precies die zorg

Nadere informatie

Rapportage Onderzoek Vertegenwoordigers cliënten Westerkim

Rapportage Onderzoek Vertegenwoordigers cliënten Westerkim Rapportage Onderzoek Vertegenwoordigers cliënten Westerkim Tevredenheid vertegenwoordigers PG Westerkim Datum : 15 maart 2018 Tussen 3 januari en 14 maart 2018 is er een eigen tevredenheidsmeting uitgevoerd,

Nadere informatie

Verbeterplannen Voldoende bekwame medewerkers Landrijt

Verbeterplannen Voldoende bekwame medewerkers Landrijt Verbeterplannen Voldoende bekwame medewerkers Landrijt Landrijt Totaal (6 teams uit 14) 6,86 Toelichting De Smiley ; deze laat het volgende in één oogopslag zien: is hoger of gelijk aan 7,00 is lager dan

Nadere informatie

Wonen zoals thuis met sfeervolle ouderenzorg

Wonen zoals thuis met sfeervolle ouderenzorg Wonen zoals thuis met sfeervolle ouderenzorg Een hartelijk welkom Wij geloven dat mensen die zorg nodig hebben, het beste tot hun recht komen als ze zich gehoord, erkend en welkom voelen. In een omgeving

Nadere informatie

Verzorging Begeleiding Speciale Zorg Dagbesteding Hulp bij het huishouden

Verzorging Begeleiding Speciale Zorg Dagbesteding Hulp bij het huishouden Overzicht ZZP 1 t/m 7. Versie 17-05-11. Zorgzwaartepakket 1 = enige begeleiding in een veilige omgeving. U krijgt hulp bij de De medewerker helpt Niet van toepassing. dagelijkse verzorging u om zo veel

Nadere informatie

Signaleringsinstrument voor minimale kwaliteit van zorg door het team van verzorgenden op psychogeriatrische afdelingen van verpleeghuizen

Signaleringsinstrument voor minimale kwaliteit van zorg door het team van verzorgenden op psychogeriatrische afdelingen van verpleeghuizen Signaleringsinstrument voor minimale kwaliteit van zorg door het team van verzorgenden op psychogeriatrische afdelingen van verpleeghuizen Heb je de instructies voor het invullen (bijlage 6) gelezen? Weeknummer:

Nadere informatie

Uitkomsten klanttevredenheidsonderzoek Dagbehandeling psychogeriatrie (PG), De Hoge Weide in Lochem, 2013

Uitkomsten klanttevredenheidsonderzoek Dagbehandeling psychogeriatrie (PG), De Hoge Weide in Lochem, 2013 Uitkomsten klanttevredenheidsonderzoek Dagbehandeling psychogeriatrie (PG), De Hoge Weide in Lochem, 2013 Hierbij gaat de rapportage van de resultaten van het klanttevredenheidsonderzoek dat in het dagcentrum

Nadere informatie

Hoe wij samen onze beloftes waarmaken. Maasduinen, onze toekomst

Hoe wij samen onze beloftes waarmaken. Maasduinen, onze toekomst Hoe wij samen onze beloftes waarmaken. Maasduinen, onze toekomst 2017 2020 Maasduinen, onze toekomst Wij geloven dat het voor iedereen mogelijk is om met het ouder worden van het leven te blijven genieten.

Nadere informatie

Themabijeenkomst Informele zorg

Themabijeenkomst Informele zorg Themabijeenkomst Informele zorg Waardigheid &Trots 22 november 2018 Will Schutte www.vilans.nl Maatschappelijke veranderingen Maatschappelijke ontwikkelingen zoals: Emancipatie en individualisatie Kennistoename

Nadere informatie

Algemene informatie. Voorkom onnodige achteruitgang in het ziekenhuis - Kom uit het bed -

Algemene informatie. Voorkom onnodige achteruitgang in het ziekenhuis - Kom uit het bed - Algemene informatie Voorkom onnodige achteruitgang in het ziekenhuis - Kom uit het bed - 1 U zult misschien wel schrikken als u leest dat drie maanden na ontslag ongeveer 30% van de ouderen die behandeld

Nadere informatie

Kwaliteitsrapportage 2017

Kwaliteitsrapportage 2017 Kwaliteitsrapportage 2017 Wonen bij Kentalis VOOR BEWONERS Samen sterk in communicatie Kwaliteitsrapportage 2017 Wonen bij Kentalis versie voor bewoners Koninklijke Kentalis Theerestraat 42?????? Sint-Michielsgestel

Nadere informatie

Hoe waarderen cliënten het wonen in de Domselaer? Uitkomsten van het onderzoek onder bewoners na één jaar wonen in de Domselaer.

Hoe waarderen cliënten het wonen in de Domselaer? Uitkomsten van het onderzoek onder bewoners na één jaar wonen in de Domselaer. Hoe waarderen cliënten het wonen in de Domselaer? Uitkomsten van het onderzoek onder bewoners na één jaar wonen in de Domselaer. Onderzoek in opdracht van Evert Bod, teammanager Domselaerstraat Uitvoering

Nadere informatie

Meten van waardering bij cliënt, familie/naaste of medewerker en gebruik maken van feedback.

Meten van waardering bij cliënt, familie/naaste of medewerker en gebruik maken van feedback. Doe mee(r) met PPP Meten van waardering bij cliënt, familie/naaste of medewerker en gebruik maken van feedback. Dat kan anders Iedereen denkt wel eens dat moeten we misschien anders doen of dit moet toch

Nadere informatie

Bennema State: geniet van rust en natuur

Bennema State: geniet van rust en natuur Bennema State: geniet van rust en natuur BENNEMA STATE IK LUISTER MIJN FAVORIETE MUZIEK VIA MIJN LAPTOP OF TABLET. Een prachtige landelijke omgeving, met weidse natuur en een gezellige dierenweide. Een

Nadere informatie

Cliënten aan het woord

Cliënten aan het woord Cliënten aan het woord Instrument om ervaringen van cliënten in kaart te brengen Versie Wonen Naam cliënt : Woning cliënt : Datum : Je ontvangt deze vragenlijst omdat we graag willen weten hoe je het wonen

Nadere informatie

Voorkom onnodige achteruitgang in het ziekenhuis. Handleiding voor patiënten

Voorkom onnodige achteruitgang in het ziekenhuis. Handleiding voor patiënten Voorkom onnodige achteruitgang in het ziekenhuis Handleiding voor patiënten Waarom deze handleiding? Deze handleiding hoort bij de patiëntveiligheidskaart Voorkom onnodige achteruitgang in het ziekenhuis

Nadere informatie

Uw eigen plek in Florastate FLORASTATE

Uw eigen plek in Florastate FLORASTATE Uw eigen plek in Florastate FLORASTATE VANUIT MIJN WOONKAMER MAAK IK ELKE WEEK EEN RADIO PROGRAMMA VAN EEN UUR, SAMEN MET MIJN ZOON. In Florastate staan zelfstandigheid, privacy en eigen regie voorop.

Nadere informatie

Rapportage Onderzoek Bewoners Westerkim. Maart 2018, drs. M. van Dijk. Omapp Advies,

Rapportage Onderzoek Bewoners Westerkim. Maart 2018, drs. M. van Dijk. Omapp Advies, Rapportage Onderzoek Bewoners Westerkim Maart 2018, drs. M. van Dijk Omapp Advies, www.omapp-advies.nl 1. Inleiding Van 17 januari tot 15 maart 2018 heeft de Westerkim een tevredenheidsmeting uitgevoerd

Nadere informatie

Producten- en Dienstencatalogus 2017

Producten- en Dienstencatalogus 2017 Producten- en Dienstencatalogus 2017 Voor thuiswonenden December 2016 Inhoud Voorwoord blz. 3 Thuiszorg blz. 5 Huishoudelijke zorg blz. 6 Dagbesteding blz. 7 Behandeling blz. 8 Maaltijd aan huis blz. 9

Nadere informatie

Mariënhof. Een nieuw thuis in een stijlvol landhuis. Wonen Zorg Welzijn

Mariënhof. Een nieuw thuis in een stijlvol landhuis. Wonen Zorg Welzijn Mariënhof Een nieuw thuis in een stijlvol landhuis Wonen Zorg Welzijn Wat is Mariënhof en wie wonen er? Als het maar even kan, blijft u natuurlijk het liefst zelfstandig wonen. Toch kan het moment komen

Nadere informatie

Resultaten Vragenlijst Welbevinden 360 Feedback

Resultaten Vragenlijst Welbevinden 360 Feedback Resultaten Vragenlijst Welbevinden 360 Feedback Archipelzorggroep 30-4-2019 Resultaten Inhoud Welbevinden Akkers... 3 Akkers Dagbesteding & welzijn Akkers... 6 Akkers Hoefsmid / Molenaar... 11 Akkers Veldwachter...

Nadere informatie

Kwaliteitsjaarplan Locatie Reggersoord 3 en 4 Datum: augustus 2018 concept. Samen aan de slag! Gewoon goede zorg

Kwaliteitsjaarplan Locatie Reggersoord 3 en 4 Datum: augustus 2018 concept. Samen aan de slag! Gewoon goede zorg Locatie Reggersoord 3 en 4 Datum: augustus 2018 concept Samen aan de slag! Gewoon goede zorg 1 Voorwoord Dit is het kwaliteitsjaarplan van verpleeghuis Reggersoord (etages 3 en 4). Op beide etages zijn

Nadere informatie

Tijd voor Activiteit. Plan voor één op één en groepsactiviteiten met. de bewoners van WarmThuis

Tijd voor Activiteit. Plan voor één op één en groepsactiviteiten met. de bewoners van WarmThuis Tijd voor Activiteit Plan voor één op één en groepsactiviteiten met de bewoners van WarmThuis Versie 8 maart 2016 Inhoudsopgave Inleiding... 3 Wat gaan we doen?... 3 Hoe gaan we dit doen?... 3 Hoe weten

Nadere informatie

Prikkelbare Darm Syndroom (PDS/IBS)

Prikkelbare Darm Syndroom (PDS/IBS) Prikkelbare Darm Syndroom (PDS/IBS) MDL-centrum IJsselland Ziekenhuis www.mdlcentrum.nl U heeft van uw arts gehoord dat u een Prikkelbare Darm heeft. Een andere benaming voor Prikkelbare Darm Syndroom

Nadere informatie

Na uw ziekenhuisopname

Na uw ziekenhuisopname Na uw ziekenhuisopname U bent of gaat binnenkort met ontslag uit het ziekenhuis (afdeling Geriatrie). In deze folder geven wij u informatie en tips mee voor de komende periode. Neem altijd uw verzekeringsgegevens

Nadere informatie

Archipel Berkenstaete

Archipel Berkenstaete Archipel Berkenstaete Uw wensen, onze zorg en ervaring het gevoel van samen Het leven houdt niet op zodra je ouder bent en in meer of mindere mate afhankelijk wordt van anderen. Ook niet als de hulp van

Nadere informatie

Kwaliteitsverslag 2017

Kwaliteitsverslag 2017 Kwaliteitsverslag 2017 Kwaliteitsverslag 2017 1. Inleiding 3 2. Visie 4 3. Kwaliteit en Veiligheid 4 4. De veiligheidsthema s 6 5. Bewonersoordelen 7 EIGENAAR A. Buys AANTAL PAGINA S 2 van 7 1. Inleiding

Nadere informatie

Rapportage groepsgesprek bewoners De Provenier Middin De Provenier

Rapportage groepsgesprek bewoners De Provenier Middin De Provenier Rapportage groepsgesprek bewoners De Provenier Middin De Provenier Oktober 2015 Over Facit Facit is opgericht in 2000 door zorgaanbieders in de provincie Noord-Holland. Facit is een stichting zonder winstoogmerk

Nadere informatie

c A R i n T R E G G E L A n D h u i S DE STOEVELAAR G O O R

c A R i n T R E G G E L A n D h u i S DE STOEVELAAR G O O R carintreggeland huis DE STOEVELAAR GOOR Aan de rand van Goor, met uitzicht over het Twentse landschap. Van harte welkom! Wilt u graag wonen in een mooi en comfortabel appartement? Vindt u een gezellige

Nadere informatie

De Berkhof. Wonen Welzijn Zorg. Dagcentrum. Woonzorgcentrum. Groepswonen

De Berkhof. Wonen Welzijn Zorg. Dagcentrum. Woonzorgcentrum. Groepswonen De Berkhof Dagcentrum Woonzorgcentrum Groepswonen Wonen Welzijn Zorg Welkom in De Berkhof Nabij het centrum van Winterswijk en landelijk gelegen door het aangrenzende park ligt woonzorgcentrum De Berkhof.

Nadere informatie

Verbeterplannen Woon en leefplezier Landrijt

Verbeterplannen Woon en leefplezier Landrijt Verbeterplannen Woon en leefplezier Landrijt Toelichting De Smiley ; deze laat het volgende in één oogopslag zien: is hoger of gelijk aan 7,00 is lager dan 7,00 Bij gebrek aan respons is geen berekening

Nadere informatie

Bewonersbespreking bij Ruitersbos. Inhoud:

Bewonersbespreking bij Ruitersbos. Inhoud: Bewonersbespreking bij Ruitersbos Inhoud: 1. Overzicht van bewoners en contactverzorgenden. 2. Planning. 3. Voorbereiding. 4. Leidraad bewonersbespreking. 5. Na de bewonersbespreking. 6. Notulen. 7. Toelichting:

Nadere informatie

Zo gewoon mogelijk. Zorgvisie Frankelandgroep

Zo gewoon mogelijk. Zorgvisie Frankelandgroep Zo gewoon mogelijk Zorgvisie Frankelandgroep Zorgvisie: Zo gewoon mogelijk De Frankelandgroep vindt het van groot belang dat bewoners (en in het vervolg van deze zorgvisie omvat dit ook onze overige klanten)

Nadere informatie

Voorkom onnodige achteruitgang in het ziekenhuis

Voorkom onnodige achteruitgang in het ziekenhuis Voorkom onnodige achteruitgang in het ziekenhuis Wat kunt u zelf doen? mca.nl Inhoudsopgave Patiëntveiligheidskaart 3 Gebruiksaanwijzing 3 Bereid uw ziekenhuisopname voor 4 Laat u ook uw naasten de brochure

Nadere informatie

Veiligheid Akkers. Veiligheid. Cliënten n.t.b. 7,50 0,00 Mantelzorgers n.t.b. 6,77-4,55 Vrijwilligers 7,08 7,13-16,67 Cliëntenraden, Raad v

Veiligheid Akkers. Veiligheid. Cliënten n.t.b. 7,50 0,00 Mantelzorgers n.t.b. 6,77-4,55 Vrijwilligers 7,08 7,13-16,67 Cliëntenraden, Raad v Akkers Akkers Cliënten n.t.b. 7,50 0,00 Mantelzorgers n.t.b. 6,77-4,55 Vrijwilligers 7,08 7,13-16,67 6,00 7,18 + 9,09 Behandelaren n.t.b. 6,80-40,00 Ondersteunende diensten n.t.b. 7,22 + 23,81 7,00 7,08

Nadere informatie

Refaja Ziekenhuis Stadskanaal. Voorkom onnodige achteruitgang in het ziekenhuis -Kom uit bed-

Refaja Ziekenhuis Stadskanaal. Voorkom onnodige achteruitgang in het ziekenhuis -Kom uit bed- Voorkom onnodige achteruitgang in het ziekenhuis -Kom uit bed- VOORKOM ONNODIGE ACHTERUITGANG IN HET ZIEKENHUIS -KOM UIT BED- INLEIDING U zult misschien wel schrikken als u leest dat drie maanden na ontslag

Nadere informatie

Archipel Berkenstaete

Archipel Berkenstaete Archipel Berkenstaete Uw wensen, onze zorg en ervaring het gevoel van samen Het leven houdt niet op zodra je ouder bent en in meer of mindere mate afhankelijk wordt van anderen. Ook niet als de hulp van

Nadere informatie

COMPETENTIEPROFIEL MEDEWERKER KEUKEN COZ SINT - JOZEF

COMPETENTIEPROFIEL MEDEWERKER KEUKEN COZ SINT - JOZEF COMPETENTIEPROFIEL MEDEWERKER KEUKEN COZ SINT - JOZEF pg1/5 DOELSTELLINGEN EN SITUERING IN DE ORGANISATIE (cfr organogram) Vanuit onze opdrachtsverklaring is het de taak van elke medewerker om de zorg

Nadere informatie

De Volle Aandacht. Welkom

De Volle Aandacht. Welkom De Volle Aandacht Welkom Van harte welkom in De Volle Aandacht. Wij hopen dat u zich hier snel thuis voelt. Deze brochure met handige informatie helpt u daarbij. Heeft u vragen? U kunt altijd terecht bij

Nadere informatie

Welkom op verpleegafdeling 5-Zuid Locatie Den Helder.

Welkom op verpleegafdeling 5-Zuid Locatie Den Helder. Welkom op verpleegafdeling 5-Zuid Locatie Den Helder www.nwz.nl Inhoud Afdeling 5-Zuid (chirurgische specialisme) 3 Met wie kunt u te maken krijgen? 3 Uw contactpersoon 5 Hulp van familie of andere naasten

Nadere informatie