Poststraat 8. Te Wageningen. Vraagprijs: , k.k.

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Poststraat 8. Te Wageningen. Vraagprijs: , k.k."

Transcriptie

1 Poststraat 8 Te Wageningen Vraagprijs: , k.k.

2

3

4 Poststraat 8 te Wageningen Deze goed onderhouden maisonnette ligt midden in het centrum van Wageningen en heeft een heerlijke eigen binnenplaats. Dit dakterras profiteert van veel zonuren en ligt heerlijk beschut, waardoor het veel privacy biedt. Winkels, restaurants, theater Junushoff en ook de Uiterwaarden liggen op steenworp afstand van deze sfeervolle woning, welke naast het terras ook nog van een balkon voorzien is. Kortom: een buitenkans voor wie dicht bij een natuurgebied en ook in de gezellige binnenstad van Wageningen wil wonen. Indeling: De voordeur van de woning bereikt men via een gedeeltelijk overdekte trap, naast de voordeur bevindt zich het eigen dakterras. Het dakterras is geheel omheind met bamboe ook is er over het gehele terras een elektrisch zonnescherm (2016), en is er een buitenkraan (2015) aanwezig.

5 Entree in ruime hal met een garderobe in een nis en deuren naar: Woonkamer met lichtinval van drie zijden en een gezellige, open haard. Onder de trap bevindt zich een ruime provisiekast waar zich tevens de C.V.combiketel (Intergas, 2009) bevindt. Ook bevindt zich in de woonkamer een airco voor koude en warme lucht (2016). Half open keuken met de volgende (inbouw)apparatuur: koelkast, vriezer, vaatwasser, magnetron en oven. De keuken heeft voldoende bergruimte, onder andere in een apotheker, en een carrousel kast. Verder is de keuken voorzien van een 5-pits keramische kookplaat met daarboven een ingebouwde afzuigkap. Toilet met fontein, mechanische ventilatie, witte muurtegels en zwarte vloertegels. Meterkast. De trap naar de eerste verdieping komt uit op een riante, sfeervolle overloop met deuren naar: Slaapkamer 1 (ca 21 m₂) met drie ruime inbouwkasten met hang en legruimte en een deur naar het balkon op het zuidwesten. Tevens bevind zich hier een airco voor koude en warme lucht (2016). Slaapkamer 2 (ca 14 m₂) met uitzicht over de Poststraat. Badkamer met een ruime inloop douche (met dezelfde tegels als op het toilet beneden) met thermostaatkraan, wastafel, toilet, designradiator en mechanische ventilatie. Tevens is in de badkamer een wasmachine aansluiting en is er voldoende ruimte om wasmachine en droger naast elkaar neer te zetten. Ruime inbouwkast. Overige Onder het comple bevindt zich een berging, voorzien van elektra, met plaats voor fietsen en veel etra bergruimte. De hele woning is voorzien van een mooie laminaatvloer. De woning is aangesloten bij een Vereniging van Eigenaren (VVE Junusstraat/Poststraat), de servicekosten bedragen per maand (juni 2017) Kadastrale gegevens: Gemeente Wageningen, sectie I nummer 3350 A 13 Algemene informatie: Postcode : 6701 AZ Bouwjaar : 1985 Verwarming : C.V. ketel (Intergas, 2009) Warm water : C.V. ketel Vereniging van eigenaren (VvE): Dit huis maakt onderdeel uit van de VVE Junusstraat/Poststraat Evt. zijn er stukken aanwezig van diverse besluiten en afspraken van de VVE. Lasten: Onroerend Zaak belasting: 223, per jaar (2016) De verkoper betaalt de onroerend zaak belasting over het lopende kalenderjaar. De koper vergoedt aan verkoper bij het notariële transport het eigenaar deel over de periode van het transport tot het einde van het kalenderjaar.

6 Roerende zaken: Zie lijst van zaken. Plattegronden: De eventueel in deze brochure aanwezige plattegronden zijn veelal door een computer gegenereerd op basis van bouwtekeningen of schetsen en kunnen daarom afwijken van de realiteit. Deze plattegronden dienen als een indicatie gezien te worden. Woonvergunning/Huisvestingsvergunning: Aan te vragen bij de Gemeente Wageningen Als aanvullende clausules worden nog in de koopakte opgenomen: Ouderdomsclausule Koper verklaart bekend te zijn met de leeftijd van de onroerend zaak, wat betekent dat de eisen die aan de bouwkwaliteit gesteld mogen worden, aanzienlijk lager liggen dan bij nieuwe woningen. Tenzij verkoper de kwaliteit ervan schriftelijk gegarandeerd heeft staat hij niet in voor onder andere de kwaliteit van de fundering, vloeren, het dak, de leidingen voor elektriciteit, water en gas, de riolering, eventuele aanwezigheid van enig ongedierte casu quo schimmels ( zoals houtworm, boktor, zwam et cetera) en de eventuele aanwezigheid van doorslaand en/of optrekkend vocht. Bouwkundige kwaliteitsgebreken worden geacht niet belemmerend te werken op het normale gebruik. Tevens verklaart koper genoegzaam bekend te zijn met de bouwkundige staat van de onroerende zaak. Asbestclausule In de onroerende zaak kunnen asbesthoudende materialen aanwezig zijn. Bij eventuele verwijdering van asbesthoudende materialen dienen op grond van milieuwetgeving speciale maatregelen te worden genomen. Koper verklaart ermee bekend te zijn en vrijwaart verkoper voor alle aansprakelijkheid die uit de aanwezigheid van enig asbest in de onroerende zaak kan voortvloeien. Verontreiniging clausule Het is niet bekend of er een olietank aanwezig is. De onroerende zaak wordt geleverd in de staat waarin het zich thans (bij de koop) bevindt. De verkoper verklaart dat hem betreffende eventuele bodem en/of grondwaterverontreiniging niets bekend is. Elke aansprakelijkheid van de verkoper voor bodem en/of grondwaterverontreiniging wordt uitgesloten. Koper zal verkoper niet voor enige vorm van bodemverontreiniging aanspreken dan alleen in het geval er sprake is van een verwijtbaar toerekenbaar handelen, nalaten of verzwijgen van verkoper zelf. Ontbindingsclausule Koper en verkoper kunnen overeenkomen dat in de koopakte een clausule opgenomen wordt dat op grond van het niet verkrijgen van een financiering de overeenkomst ontbonden kan worden. Indien koper op grond hiervan ontbinding van de overeenkomst inroept, dient hij dit binnen 2 werkdagen na het verstrijken van de ontbindingsdatum aan verkoper of diens makelaar te melden onder het overleggen van twee schriftelijke afwijzingen van grote geldverstrekkende instellingen.

7 Vestigen overbruggingskrediet: Koper verleent bij deze onherroepelijk toestemming aan verkoper om het verkochte desgewenst tijdelijk tot uiterlijk de overeengekomen dag van levering te bezwaren met (overbrugging)hypotheek. Indien deze koopakte eerder in de openbare registers mocht zijn ingeschreven, zal het bepaalde in artikel 3, lid 3 Boek 7 BW derhalve niet van toepassing zijn ten nadele van de desbetreffende hypotheekhouder. Het vorenstaande uitdrukkelijk laat onverlet de verplichting van verkoper het verkochte aan koper op de overeengekomen datum te leveren vrij van hypotheken, welke dan ook. Energieprestatiecertificaat Partijen zijn overeengekomen geen EPA keuring plaats te laten vinden en doen derhalve afstand van alle rechten en/of verplichtingen die uit het ontbreken van dit certificaat zou kunnen voortvloeien.

8 informatielijst Op grond van de bepalingen van het Burgerlijk Wetboek heeft de verkoper een informatieplicht aan de (aspirant) koper. Het is daarom van groot belang dat deze informatielijst door de verkoper nauwkeurig wordt ingevuld. 1a. Welke zichtbare of onzichtbare gebreken (zowel kleine als grote) aan uw onroerend goed zijn u bekend bijv. houtrot, lekkage, houtworm, boktor, problemen met de vloeren of het dak? b. Zijn er gebreken of bijzonderheden bekend over de technische installaties (bijv. elektrische installatie / bedrading, leidingen voor gas, water en/of riolering. c. Voldoet het pand voor zover u weet aan de eisen van de nutsbedrijven / brandweer? d. Zijn er aanschrijvingen? a. raam op slaapkamer lek (dubbel glas); 2 ramen in woonkamer hebben een barst; deur opbergkast naast keuken klemt b. nee c. n.v.t. d. nee 2. Zijn er de laatste jaren reparaties uitgevoerd c.q. gebreken hersteld? Zo ja, welke? Ja, reparatie en gedeeltelijk vervangen dak en reparatie buiten voegen (VVE) 3. Met welke reparaties/kosten zou de koper binnen enkele jaren geconfronteerd kunnen worden? 4a. Bent u bekend met eventuele grondvervuiling van uw perceel of in de omgeving? b. Zit er voor zover u weet nog een olietank in de grond? c. Bent u bekend met de aanwezigheid van asbesthoudend materiaal in uw woning (bijv.: zeil, dakbeschot, golfplaten, brandwerende platen in c.v. ruimte, etc.)? N.B. asbest kan i.v.m. gezondheidsrisico bij verwijdering etra kosten met zich meebrengen. 5. Rusten er op uw onroerend goed erfdienstbaarheden / kettingbedingen / kwalitatieve rechten of verplichtingen / mandeligheden (gemeenschappelijk muren, sloten etc.) / of andere bijzondere bepalingen? 6. Zijn er nog lopende garanties op uw onroerend goed of apparatuur overdraagbaar aan koper? Zo ja welke? 7a. Hoe is de gezinssamenstelling van de buren rechts / links. (bij appartementen ook boven/onder) b. Bent u bekend met bijzonderheden over uw woonomgeving, bijv. geluidsoverlast, stankoverlast in de omgeving e.d. 8. Zijn u bepaalde ontwikkelingen in uw woonomgeving bekend, welke voor een koper wetenswaard zijn (bijv. mogelijke bestemmingsplanwijzigingen, mogelijke veranderingen in uitzicht of verkeerssituaties. Diverse ramen en kozijnen (Dit is al bij de VVE berekend en ingepland, word ook via de VVE betaald) a. nee b. nee c. voor zover bekend niet in de woning, waarschijnlijk wel in de golfplaten van het dakje van de entree. Alle eventueel aanwezige erfdienstbaarheden staan vermeld in het eigendomsbewijs. Deze treft u veelal aan elders in deze brochure. Zo niet, dan kunt u deze opvragen bij de verkopend makelaar. Nee a. woning is vrijstaand. b. nee nee 9a. Rust er volgens het bestemmingsplan een bijzondere bestemming op het perceel? b. Is er sprake van een (voorbereiding tot) aanwijzing in het kader van de Monumentenwet? a. nee b. nee

9 10a. Is op uw woning een overdraagbare premieregeling van toepassing? b. Is er een antispeculatie beding van toepassing? 11a. Zijn er bijkomende kosten (bijdragen aan de Vereniging van Eigenaars, servicekosten etc.) zo ja welke? b. Zijn alle verschuldigde bedragen betaald? c. Hoe is de financiële positie van de Vereniging van Eigenaars? d. Heeft de Vereniging van Eigenaars in de toekomst belangrijke uitgaven te verwachten (groot onderhoud o.i.d.) a. nee b. nee a. ja, servicekosten voor VVE, a /maand b. ja c. De VVE heeft een positief saldo d. Schilderwerkzaamheden, herstel kozijn en ramen 12. Wat zijn de kosten voor verbruik van gas, water en elektra? gas: 70, per maand electra: 73, per maand 13. Hoeveel bedraagt de onroerend zaak belasting? water: 13, per maand totaal 190, (belastingjaar 2010) 14. Hoe is uw pand geïsoleerd? dak: ja muur: ja, spouwmuur vloer: ja ramen: ja, dubbelglas overig: 15a. Kloppen de feitelijke erfgrenzen met de kadastrale grenzen voor zover aan u bekend? b. Van wie zijn de erfafscheidingen? a. ja b. n.v.t. 16. Is er door u gebouwd of verbouwd zonder vereiste vergunning? (verkoper staat niet in voor verbouwingen uitgevoerd door eerdere eigenaars) 17. Zijn er toestellen die gehuurd/geleased/in bruikleen zijn (b.v. geiser)? 16. nee 17. nee 18. Zijn er fiscale bijzonderheden (b.v. B.T.W., bouwgrond/baatbelasting)? 18. nee 19. Is er toestemming/goedkeuring vereist voor deze verkoop van derden (b.v.: gemeente, erfpachter of curator)? 20. Is u verder nog informatie bekend die voor een koper van belang kan zijn? 19. nee 20. nee

10 Verkoper verklaart t.o.v. zijn makelaar en (aspirant ) koper(s) deze informatielijst, voor zover hem bekend, volledig en naar waarheid te hebben ingevuld. Betreft het perceel : Poststraat 8, 6701 AZ Wageningen Datum en plaats van invulling : 14 juni 2017, Wageningen Handtekening verkoper/partner: Voor gezien koper(s) : Alle gegeven antwoorden zijn naar beste eer en geweten ingevuld echter dienen niet gezien te worden als garantie voor de juistheid van het gegeven antwoord. Deze informatielijst alsmede de gegeven antwoorden ontslaan koper derhalve niet van zijn onderzoek plicht. Lijst van zaken behorende bij opdracht tot dienstverlening bij verkoop d.d.: 14 juni 2017 adres: Poststraat 8, 6701 AZ, Wageningen Voor de onderstaande zaken ongeacht of ze roerend dan wel onroerend zijn geldt dat ze soms wel en soms niet in de woning achterblijven. Wilt u aangeven wat in uw situatie het geval is? ZAKEN: BLIJT ACHTER: GAAT MEE: NVT: KAN WORDEN PRIJS: OVERGENOMEN: Tuinaanleg / dakterras beplanting dakterras airco keuken blokken en apparatuur koelkast 25,00 vaatwasser 100,00 vloer begane grond 250,00 vloer boven verdieping 250,00 gordijnen slaapkamer 1 50,00 spiegel, kraan etc badkamer wastafel douche gordijn en gordijn rails douche (opberg)schappen berging diverse lampen (Diverse ruimtes) 25,00 Tv-kast 150,00 buitenverlichting zonnescherm rails schilderijen woonkamer inbouwkast/opbergruimte 1e verdieping Divers raam- en deurhorren ophang systeem tv beneden CV- ketel Toiletbrillen Klok thermostaat deurbel ophang systeem tv boven

11

12

13 Uittreksel Kadastrale Kaart

14 Deze kaart is noordgericht Perceelnummer 25 Huisnummer Kadastrale grens Voorlopige grens Bebouwing Overige topografie Voor een eensluidend uittreksel, ARNHEM, 13 januari 2010 De bewaarder van het kadaster en de openbare registers Schaal 1:500 Kadastrale gemeente WAGENINGEN Sectie I Perceel 3740 Aan dit uittreksel kunnen geen betrouwbare maten worden ontleend. De Dienst voor het kadaster en de openbare registers behoudt zich de intellectuele eigendomsrechten voor, waaronder het auteursrecht en het databankenrecht.

Poststraat 8, Wageningen

Poststraat 8, Wageningen Poststraat 8, Wageningen Kenmerken Overdracht Vraagprijs 225.000 k.k. Aangeboden sinds 11-07-2017 Conditie Kosten koper Waarborgsom nee Bankgarantie ja Ontbindende voorwaarden financiering 0 Indeling Aantal

Nadere informatie

P.C. HOOFTSTRAAT 61, BARNEVELD

P.C. HOOFTSTRAAT 61, BARNEVELD P.C. HOOFTSTRAAT 61, BARNEVELD OMSCHRIJVING: INDELING: BEGANE GROND: 1 E ETAGE: 2 E ETAGE: HALF VRIJSTAANDE WONING MET GROTE GARAGE/BERGING (38 M²) GELEGEN OP EEN RUSTIGE LOCATIE AAN DE RAND VAN HET CENTRUM

Nadere informatie

BARNEVELD, BEEKSTRAAT 24

BARNEVELD, BEEKSTRAAT 24 BARNEVELD, BEEKSTRAAT 24 OMSCHRIJVING: GEZELLIGE KLEINE VRIJSTAANDE WONING MET AANGEBOUWDE BIJKEUKEN EN BERGING, GELEGEN OP LEUKE WOONLOCATIE MAAR OP LOOPAFSTAND VAN HET CENTRUM OP EEN PERCEEL VAN MAAR

Nadere informatie

BARNEVELD, BEEKSTRAAT 24-A

BARNEVELD, BEEKSTRAAT 24-A BARNEVELD, BEEKSTRAAT 24-A UNIEKE KANS: LEUK BOUWKAVEL MET EEN OPPERVLAKTE VAN MAAR LIEFST 700 M² VOOR HET REALISEREN VAN EEN VRIJSTAANDE WONING. HET PERCEEL LIGT OP EEN LEUKE EN RUSTIGE WOONLOCATIE MAAR

Nadere informatie

BARNEVELD, LANGE VOREN 64

BARNEVELD, LANGE VOREN 64 BARNEVELD, LANGE VOREN 64 OMSCHRIJVING: INDELING: BEGANE GROND: 1 E ETAGE: 2 E ETAGE: ROYALE HOEKWONING MET GROTE IN SPOUW GEBOUWDE GARAGE ( 40M²) GELEGEN OP EEN MOOIE EN RUSTIGE LOCATIE IN DE GELIEFDE

Nadere informatie

TE KOOP Bastion 233 te Lelystad

TE KOOP Bastion 233 te Lelystad TE KOOP Bastion 233 te Lelystad Wij bieden aan een TWEE-KAMERAPPARTEMENT met balkon op het WESTEN! Dit appartement heeft een zeer gunstige ligging met een royaal balkon en vrij uitzicht. Intern is het

Nadere informatie

k.k. Bongerd 2. Barneveld

k.k. Bongerd 2. Barneveld VRAAGPRIJS 189.500 k.k. Barneveld Bongerd 2 3kamer hoekappartement Royale woonkamer (39 m²) Prachtig vrij uitzicht Leuk balkon dat uitkijkt over de vijver Voorzien van een lift en berging Inhoud: 270 m³

Nadere informatie

BARNEVELD, AMERSFOORTSESTRAAT 73

BARNEVELD, AMERSFOORTSESTRAAT 73 BARNEVELD, AMERSFOORTSESTRAAT 73 OMSCHRIJVING: INDELING: BEGANE GROND: 1 E ETAGE: 2 E ETAGE: AANVAARDING: VRAAGPRIJS: KARAKTERVOLLE HELFT VAN EEN DUBBEL WOONHUIS MET VRIJSTAANDE GARAGE EN SCHUUR OP EEN

Nadere informatie

3-KAMER HOEKAPPARTEMENT

3-KAMER HOEKAPPARTEMENT BARNEVELD, BONGERD 2 OMSCHRIJVING: INDELING: OPLEVERING: VRAAGPRIJS: 3KAMER HOEKAPPARTEMENT MET EEN PRACHTIG VRIJ UITZICHT. HET APPARTEMENT HEEFT EEN ROYALE WOONKAMER (39 M²) MET VEEL LICHTINVAL EN EEN

Nadere informatie

TE KOOP Buitenhof 13 te Swifterbant

TE KOOP Buitenhof 13 te Swifterbant TE KOOP Buitenhof 13 te Swifterbant Starters opgelet!! Ruime TUSSENWONING met 20 meter diepe tuin op het ZUID-WESTEN grenzend aan het bos!! Verder heeft de woning een LUXE keuken, een fraaie HOUTKACHEL

Nadere informatie

Te Koop Bentinckstraat 40-2 Amsterdam

Te Koop Bentinckstraat 40-2 Amsterdam Te Koop Bentinckstraat 402 Amsterdam Zeer goed onderhouden en geheel gerenoveerd TWEEKAMERAPPARTEMENT (50m2) waar u letterlijk zo in kunt. Alles is echt keurig voor elkaar, door het gehele appartement

Nadere informatie

BARNEVELD, SCHERPENZEELSEWEG 176

BARNEVELD, SCHERPENZEELSEWEG 176 BARNEVELD, SCHERPENZEELSEWEG 176 VRIJSTAANDE SEMIBUNGALOW MET INPANDIGE GARAGE, GELEGEN OP MOOIE LOCATIE IN HET BUITENGEBIED EN MET SCHITTEREND UIZICHT OVER DE LANDERIJEN. DE WONING IS GOED GEBOUWD, VOORZIEN

Nadere informatie

TE KOOP:Runmolenstraat 91 te Almere

TE KOOP:Runmolenstraat 91 te Almere TE KOOP:Runmolenstraat 91 te Almere In de groene en rustige woonomgeving van de Molenbuurt treft u deze ideale starterswoning aan met een zonnige achtertuin op het noordwesten. De woning is gelegen aan

Nadere informatie

VOORTHUIZEN, NIEUWE KAMPSTRAAT 1

VOORTHUIZEN, NIEUWE KAMPSTRAAT 1 VOORTHUIZEN, NIEUWE KAMPSTRAAT 1 GEZELLIGE EN COMFORTABELE VRIJSTAANDE BUNGALOW MET VRIJSTAANDE GARAGE EN CARPORT, GELEGEN OP EEN LEUKE LOCATIE MET VRIJ UITZICHT OVER EEN PLANTSOEN EN NABIJ HET CENTRUM

Nadere informatie

BEGANE GROND: ENTREE, HAL, TOILET MET FONTEINTJE, KELDERKAST, WOONKAMER, WOONKEUKEN.

BEGANE GROND: ENTREE, HAL, TOILET MET FONTEINTJE, KELDERKAST, WOONKAMER, WOONKEUKEN. BARNEVELD, KALLENBROEKERWEG 16 OMSCHRIJVING: OP ZEER ROYAAL PERCEEL (MAAR LIEFST CIRCA 370 M²) GESITUEERDE GEZELLIGE HELFT VAN EEN DUBBEL WOONHUIS MET AANGEBOUWDE BERGING EN VRIJSTAANDE HOUTEN SCHUUR/TUINHUIS.

Nadere informatie

Te Koop Punter 34-09, Lelystad

Te Koop Punter 34-09, Lelystad Te Koop Punter 34-09, Lelystad Zowel voor als achter VRIJGELEGEN EENGEZINSWONING welke volledig is voorzien van KUNSTSTOFKOZIJNEN. De woning beschikt over VIER slaapkamers. De diepe achtertuin heeft bestrating

Nadere informatie

2 e Verdieping: bereikbaar via vaste trap. Grote bergzolder, geschikt voor slaapkamer. Extra daglichttoetreding door dakvenster en zijraam.

2 e Verdieping: bereikbaar via vaste trap. Grote bergzolder, geschikt voor slaapkamer. Extra daglichttoetreding door dakvenster en zijraam. LELYSTAD Eemmeerstraat 20 Op een erg mooie locatie aan een gezellig stadspark met speeltoestellen voor de kinderen ligt deze ruime eengezinswoning. De garage is verkleind tot een berging, maar daardoor

Nadere informatie

TE KOOP: Middenhof 142 Almere-Haven

TE KOOP: Middenhof 142 Almere-Haven TE KOOP: Middenhof 142 Almere-Haven Zeer royale MIDDENWONING met de mogelijkheid voor VIJF slaapkamers, royale living van bijna 40 m2! Kortom enorm veel ruimte! Let op u de woning dient wel opgeknapt te

Nadere informatie

VOORTHUIZEN, NIEUWE KAMPSTRAAT 1

VOORTHUIZEN, NIEUWE KAMPSTRAAT 1 VOORTHUIZEN, NIEUWE KAMPSTRAAT 1 GEZELLIGE EN COMFORTABELE VRIJSTAANDE BUNGALOW, UITERMATE GESCHIKT VOOR SENIOREN, MEDE DOOR LIGGING BIJ HET CENTRUM EN OP LEUKE LOCATIE MET VRIJ UITZICHT OVER EEN PLANTSOEN.

Nadere informatie

TE KOOP Wold 28-19, Lelystad

TE KOOP Wold 28-19, Lelystad TE KOOP Wold 28-19, Lelystad Royale eengezinswoning met een speelse indeling, 3 riante slaapkamers verspreid over 2 verdiepingen, een aangebouwde stenen berging en een recent gebouwde houten schuur (bijv.

Nadere informatie

BARNEVELD, JACOB CATSSTRAAT 28

BARNEVELD, JACOB CATSSTRAAT 28 BARNEVELD, JACOB CATSSTRAAT 28 OMSCHRIJVING: DEZE LEUKE MIDDENWONING IS DE IDEALE STARTERSWONING. DE WONING LIGT OP RUSTIGE LOCATIE NABIJ HET CENTRUM OP EEN MOOI PERCEEL VAN 175 M², HEEFT 4 SLAAPKAMERS,

Nadere informatie

TE KOOP. Schras 19 Ederveen. Goedvastgoed. Tel:

TE KOOP. Schras 19 Ederveen. Goedvastgoed. Tel: Schras 19 Ederveen Goedvastgoed Tel: 0318 46 13 24 Op een mooie locatie in Ederveen gelegen gedateerde helft van een dubbel met een zeer diepe tuin. Het geheel ligt op een perceel grond van circa 425 m².

Nadere informatie

BARNEVELD, METTENBRINCKLAAN 10

BARNEVELD, METTENBRINCKLAAN 10 BARNEVELD, METTENBRINCKLAAN 10 OMSCHRIJVING: INDELING: BEGANE GROND: 1 E ETAGE: 2 E ETAGE: OP WERKELIJK PRACHTIGE LOCATIE BIEDEN WIJ AAN DEZE ROYALE HELFT VAN EEN DUBBEL WOONHUIS MET AANGEBOUWDE STENEN

Nadere informatie

INDELING: BEGANE GROND: ENTREE, HAL MET TRAPOPGANG, TOILET MET FONTEINTJE, KELDERKAST, GEZELLIGE WOONKAMER, KEUKEN.

INDELING: BEGANE GROND: ENTREE, HAL MET TRAPOPGANG, TOILET MET FONTEINTJE, KELDERKAST, GEZELLIGE WOONKAMER, KEUKEN. BARNEVELD, LIJSTERSTRAAT 7 OMSCHRIJVING: GEZELLIGE HOEKWONING MET VEEL MOGELIJKHEDEN VOOR EEN GUNSTIGE PRIJS OP EEN PERCEEL VAN MAAR LIEFST 294 M². BOVENDIEN LIGT DEZE WONING OP LOOPAFSTAND VAN HET DORPSCENTRUM.

Nadere informatie

BEGANE GROND: ENTREE, HAL, TOILET MET FONTEINTJE, KELDERKAST, L- VORMIGE WOONKAMER, UITGEBOUWDE KEUKEN.

BEGANE GROND: ENTREE, HAL, TOILET MET FONTEINTJE, KELDERKAST, L- VORMIGE WOONKAMER, UITGEBOUWDE KEUKEN. BARNEVELD, TULPENSTRAAT 7 OMSCHRIJVING: GEZELLIGE HELFT VAN EEN DUBBEL WOONHUIS, AAN DE ACHTERZIJDE UITGEBOUWD EN GELEGEN OP RUSTIGE LOCATIE NABIJ HET CENTRUM EN OP EEN MOOI PERCEEL VAN CIRCA 285 M² MET

Nadere informatie

BARNEVELD, BOUWHEERSTRAAT 24

BARNEVELD, BOUWHEERSTRAAT 24 BARNEVELD, BOUWHEERSTRAAT 24 OMSCHRIJVING: INDELING: BEGANE GROND: 1 E ETAGE: OP LOOPAFSTAND VAN HET CENTRUM EN RUST EN RUIMTE ACHTER DE WONING. DAT HEEFT DEZE HELFT VAN EEN DUBBEL WOONHUIS MET AANGEBOUWDE

Nadere informatie

BARNEVELD, ROZENSTRAAT 87

BARNEVELD, ROZENSTRAAT 87 BARNEVELD, ROZENSTRAAT 87 OMSCHRIJVING: INDELING: GEZELLIG 3KAMERAPPARTEMENT OP DE 1 E ETAGE MET EEN BALKON OP HET WESTEN EN EEN MOOI UITZICHT VANUIT DE WOONKAMER. HET APPARTEMENTENCOMPLEX 'ROSARIUM' IS

Nadere informatie

BARNEVELD, STATIONSWEG 47

BARNEVELD, STATIONSWEG 47 BARNEVELD, STATIONSWEG 47 OMSCHRIJVING: OP GOEDE LOCATIE TEGEN OVER HET SCHAFFELAARSE BOS GELEGEN VRIJSTAAND WOONHUIS MET DUBBELE CARPORT, GROTE GARAGE/SCHUUR EN HOUTEN SCHUUR OP PRACHTIG PERCEEL VAN MAAR

Nadere informatie

BARNEVELD, TABAKSLAND 49

BARNEVELD, TABAKSLAND 49 BARNEVELD, TABAKSLAND 49 OMSCHRIJVING: OP ÉÉN VAN DE MOOISTE LOCATIES IN DE WOONWIJK NORSCHOTEN GELEGEN TWEEONDERÉÉN KAPWONING MET GROTE GARAGE. DE GOED ONDERHOUDEN WONING HEEFT VEEL LICHTINVAL MET AAN

Nadere informatie

TE KOOP Boeier 04-28, Lelystad

TE KOOP Boeier 04-28, Lelystad TE KOOP Boeier 04-28, Lelystad Onderhoudsvrije GESCHAKELDE WONING met carport. De woning heeft een zeer diepe achtertuin van 35 meter en ligt vrij tegen de Noordzoom aan. De totale kavel bedraagt 532 m2

Nadere informatie

INFORMATIELIJST BETREFFENDE :

INFORMATIELIJST BETREFFENDE : INFORMATIELIJST BETREFFENDE : Op grond van bepalingen in het Burgerlijk Wetboek heeft de verkoper een informatieplicht aan de (potentiële) koper. Het is zodoende van groot belang dat deze informatielijst

Nadere informatie

BARNEVELD, PASTOOR GOWTHORPESTRAAT 20

BARNEVELD, PASTOOR GOWTHORPESTRAAT 20 BARNEVELD, PASTOOR GOWTHORPESTRAAT 20 KARAKTERISTIEK VRIJSTAAND HERENHUIS MET GROTE DUBBELE GARAGE, BERGING, GELEGEN IN HARTJE CENTRUM, MAAR MET EEN ZONNIGE VEEL PRIVACY BIEDENDE ACHTERTUIN. KORTOM, EEN

Nadere informatie

BARNEVELD, THORBECKELAAN 41

BARNEVELD, THORBECKELAAN 41 BARNEVELD, THORBECKELAAN 41 OMSCHRIJVING: OP ÉÉN VAN DE MOOISTE LANEN VAN BARNEVELD STAAT DIT VRIJSTAANDE WOONHUIS MET GARAGE. DE UITGEBOUWDE WOONKAMER HEEFT DOOR DE GROTE RAMEN EEN ZONNIGE LICHTINVAL

Nadere informatie

BARNEVELD, BLOEMENDAALLAAN 58

BARNEVELD, BLOEMENDAALLAAN 58 BARNEVELD, BLOEMENDAALLAAN 58 WAAR VIND JE HET NOG? DEZE ROYALE VRIJSTAANDE WONING MET GROTE GARAGE OP EEN PERCEEL VAN MAAR LIEFST 865 M² EN DAN ZO NABIJ HET CENTRUM VAN HET DORP BARNEVELD. DE WONING IS

Nadere informatie

k.k. Van Dedemlaan 22. Barneveld

k.k. Van Dedemlaan 22. Barneveld VRAAGPRIJS 369.000 k.k. Barneveld Van Dedemlaan 22 Helft van een dubbel woonhuis met garage Op rustige locatie gelegen Heerlijke zonnige achtertuin 4 ruime slaapkamers op de verdiepingen Ideale gezinswoning

Nadere informatie

VALKENBURG ZH. Korenbloemlaan 12. Vraagprijs 209.000 k.k. Voor meer informatie over deze woning kunt u contact opnemen met:

VALKENBURG ZH. Korenbloemlaan 12. Vraagprijs 209.000 k.k. Voor meer informatie over deze woning kunt u contact opnemen met: Voor meer informatie over deze woning kunt u contact opnemen met: De Leeuw Makelaardij B.V. Andreasplein 14 2225 GR Katwijk Tel: 071-407 61 44 E-mail: katwijk@deleeuw.nl VALKENBURG ZH Vraagprijs 209.000

Nadere informatie

BARNEVELD, VAN HOGENDORPLAAN 26

BARNEVELD, VAN HOGENDORPLAAN 26 BARNEVELD, VAN HOGENDORPLAAN 26 OMSCHRIJVING: OP MOOIE EN RUSTIGE LOCATIE GELEGEN ROYAAL VRIJSTAAND WOONHUIS OP EEN GROOT PERCEEL VAN 541 M². DE WONING LIGT TEGENOVER DE DOOR BOMEN OMZOOMDE KLEINE BARNEVELDSE

Nadere informatie

BARNEVELD, JAN SEPPENPLEIN 48

BARNEVELD, JAN SEPPENPLEIN 48 BARNEVELD, JAN SEPPENPLEIN 48 OMSCHRIJVING: INDELING: BEGANE GROND: 1 E E ETAGE: 2 ETAGE: AANVAARDING: VRAAGPRIJS : VRIJSTAAND WOONHUIS OP EEN RUSTIGE LOCATIE IN EEN WOONWIJK, MAAR OP LOOPAFSTAND VAN HET

Nadere informatie

TE KOOP Hofstede 183, Lelystad

TE KOOP Hofstede 183, Lelystad TE KOOP Hofstede 183, Lelystad Deze keurige, vrij gelegen eengezinswoning met houten berging en DRIE slaapkamers is gesitueerd op 163 m² eigen grond. De achtertuin is op het oosten gelegen en grenst aan

Nadere informatie

BARNEVELD, LIJSTERSTRAAT 47

BARNEVELD, LIJSTERSTRAAT 47 BARNEVELD, LIJSTERSTRAAT 47 OMSCHRIJVING: INDELING: BEGANE GROND: 1 STE ETAGE: 2 DE ETAGE: GEZELLIGE HOEKWONING OP SCHITTEREND PERCEEL VAN MAAR LIEFST 440 M² MET VRIJSTAANDE SCHUUR EN GARAGE, GELEGEN OP

Nadere informatie

Te Koop Aalsmeerweg 129-H

Te Koop Aalsmeerweg 129-H Te Koop Aalsmeerweg 129-H In de geliefde HOOFDDORPPLEIN BUURT gelegen TWEE-KAMER woning van ca. 65 m2 op de begane grond. Het appartement heeft daarom een eigen TUIN van ca. 20 m2 en een eigen opgang!

Nadere informatie

BARNEVELD, SCHOUTENSTRAAT 64

BARNEVELD, SCHOUTENSTRAAT 64 BARNEVELD, SCHOUTENSTRAAT 64 UNIEK APPARTEMENT MET 2 GROTE TERRASSEN, GESITUEERD OP DE BEGANE GROND VAN EEN KLEINSCHALIG APPARTEMENTENCOMPLEX OP GOEDE LOCATIE TEGEN HET DORPSCENTRUM EN LEUK RUIM UITZICHT.

Nadere informatie

1 e Verdieping: Overloop Bergruimte met CV-ketel en aansluiting voor wasmachine Nette badkamer met douche, 2 e toilet en wastafelmeubel

1 e Verdieping: Overloop Bergruimte met CV-ketel en aansluiting voor wasmachine Nette badkamer met douche, 2 e toilet en wastafelmeubel LELYSTAD BINNENDIJK 231 Leuke eengezinswoning met parkeergelegenheid op eigen terrein en volledig voorzien van kunststof kozijnen! De woning is gelegen op loopafstand van diverse voorzieningen, waaronder

Nadere informatie

PROF. ZEEMANSTRAAT 57 ZANDVOORT

PROF. ZEEMANSTRAAT 57 ZANDVOORT PROF. ZEEMANSTRAAT 57 ZANDVOORT Prof. Zeemanstraat 57 te Zandvoort Prof. Zeemanstraat 57 te Zandvoort PROF. ZEEMANSTRAAT 57 ZANDVOORT In 30-er jaren stijl uitgebouwde 2 onder 1 kap woning met een royale

Nadere informatie

Ede Parkweg 133 D. Vraagprijs: ,- k.k.

Ede Parkweg 133 D. Vraagprijs: ,- k.k. Ede Parkweg 133 D Op een centrale locatie gelegen 2-KAMERAPPARTEMENT Voorzieningen zoals winkels liggen op loopafstand Bij het appartement is een buitenberging inbegrepen Het appartement is voorzien van

Nadere informatie

KATWIJK ZH. Parnassia 251. Vraagprijs 217.500 k.k. Voor meer informatie over deze woning kunt u contact opnemen met:

KATWIJK ZH. Parnassia 251. Vraagprijs 217.500 k.k. Voor meer informatie over deze woning kunt u contact opnemen met: Voor meer informatie over deze woning kunt u contact opnemen met: De Leeuw Makelaardij B.V. Andreasplein 14 2225 GR Katwijk Tel: 071-407 61 44 E-mail: katwijk@deleeuw.nl KATWIJK ZH Vraagprijs 217.500 k.k.

Nadere informatie

k.k. Tabaksland 49. Barneveld

k.k. Tabaksland 49. Barneveld VRAAGPRIJS 324.500 k.k. Barneveld Tabaksland 49 Twee onder één kap woning met garage Gelegen in de wijk "Norschoten" Op één van de mooiste locaties Prachtig vrij uitzicht over het water Achtertuin gelegen

Nadere informatie

ZEESTRAAT 150 BEVERWIJK

ZEESTRAAT 150 BEVERWIJK Ingrid Schuijt Diensten & Advies Voorweg 18A 1969 MC Heemskerk Tel.: 06-23306902/www.isda.nl/info@isda.nl ZEESTRAAT 150 BEVERWIJK ZEESTRAAT 150 BEVERWIJK Vraagprijs : 299.000,00 k.k. Aanvaarding : op korte

Nadere informatie

Ingrid Schuijt Diensten & Advies Voorweg 18A 1969 MC Heemskerk Tel.: 06-23306902/www.isda.nl/info@isda.nl RIDDER ARNOUDLAAN 1 HEEMSKERK

Ingrid Schuijt Diensten & Advies Voorweg 18A 1969 MC Heemskerk Tel.: 06-23306902/www.isda.nl/info@isda.nl RIDDER ARNOUDLAAN 1 HEEMSKERK Ingrid Schuijt Diensten & Advies Voorweg 18A 1969 MC Heemskerk Tel.: 06-23306902/www.isda.nl/info@isda.nl RIDDER ARNOUDLAAN 1 HEEMSKERK RIDDER ARNOUDLAAN 1 HEEMSKERK Vraagprijs : 429.000,00 k.k. Aanvaarding

Nadere informatie

Bennekom Oost-Breukelderweg 86

Bennekom Oost-Breukelderweg 86 Bennekom Oost-Breukelderweg 86 2-KAMER APPARTEMENT met berging in De Barones Het appartement is gelegen op de 5 e verdieping, er is een lift aanwezig Balkon op het zuiden met een prachtig uitzicht Nabij

Nadere informatie

BARNEVELD, VAN ZUIJLEN VAN NIEVELTLAAN 20

BARNEVELD, VAN ZUIJLEN VAN NIEVELTLAAN 20 BARNEVELD, VAN ZUIJLEN VAN NIEVELTLAAN 20 OMSCHRIJVING: HELFT VAN EEN DUBBEL WOONHUIS (SENIORENWONING) MET AANGEBOUWDE GARAGE EN EEN ROYAAL PERCEEL VAN MAAR LIEFST 522 M². DE WONING IS GELEGEN NABIJ HET

Nadere informatie

Vijverlaan 60 Heiloo

Vijverlaan 60 Heiloo Vijverlaan 60 Heiloo Vijverlaan 60 Heiloo Op een aantrekkelijke locatie aan de rand van woonwijk Ypestein wordt een topper van een masionette-appartement aangeboden! Het appartement op de twee en derde

Nadere informatie

2 e Verdieping: Via vaste trap te bereiken zolderverdieping Voorzolder met dakkapel, cv-ketel en wasmachineaansluiting

2 e Verdieping: Via vaste trap te bereiken zolderverdieping Voorzolder met dakkapel, cv-ketel en wasmachineaansluiting LELYSTAD HORST 3706 Op een hele mooie rustige plek, in een doodlopend straatje, staat deze zeer goed onderhouden eengezinswoning met aangebouwde stenen garage met tuin op het zuiden. Woning is geheel voorzien

Nadere informatie

KOOTWIJK, NIEUW MILLIGENSEWEG 10

KOOTWIJK, NIEUW MILLIGENSEWEG 10 KOOTWIJK, NIEUW MILLIGENSEWEG 10 UNIEK OBJECT, HELFT VAN EEN DUBBEL WOONHUIS OP EEN PERCEEL VAN MAAR LIEFST 1.140 M². DE WONING HEEFT EEN SCHITTERENDE LIGGING IN DE KERN VAN KOOTWIJK MET AAN DE VOOR EN

Nadere informatie

Lessinglaan 16, Utrecht (wijk Oog in Al)

Lessinglaan 16, Utrecht (wijk Oog in Al) TE KOOP: Lessinglaan 16, Utrecht (wijk Oog in Al) UNIEKE KANS, ZEER SCHERPE PRIJS Aan een brede groene laan in de fraaie wijk Oog in Al gelegen ROYAAL HERENHUIS met voor- en achtertuin (circa 8.00 mtr-

Nadere informatie

Ede Van Heeckerenlaan 1

Ede Van Heeckerenlaan 1 Ede Van Heeckerenlaan 1 Goed onderhouden, monumentale SEMI-BUNGALOW Met ruime, vrijstaande, stenen garage Centrum en bossen op loopafstand gelegen Sfeervolle woonkamer met fraai, vrij uitzicht naar park

Nadere informatie

Verdieping: Overloop met MV kast. Betegelde badkamer met douche, wastafel en 2 e toilet. 4 ruime slaapkamers. Extra bergruimte achter knieschotten.

Verdieping: Overloop met MV kast. Betegelde badkamer met douche, wastafel en 2 e toilet. 4 ruime slaapkamers. Extra bergruimte achter knieschotten. LELYSTAD OOSTERGO 41 Heerlijk vrij (aan plantsoen) gelegen vrijstaande semibungalow met aangebouwde garage en veranda. Slaapkamer en badkamer op de begane grond. Gelegen op 349 m2 eigen grond. Oprit met

Nadere informatie

TE KOOP. Voor meer informatie bel: 040-2544737. Eindhoven

TE KOOP. Voor meer informatie bel: 040-2544737. Eindhoven Voor meer informatie bel: 040-2544737 TE KOOP Eindhoven Rubinsteinlaan 29 VRAAGPRIJS: 259.000,- K.K. Verrassend ruime, sfeervolle, gemoderniseerde tussenwoning met nieuw aangelegde vooren achtertuin op

Nadere informatie

Starterslening beschikbaar! Hierdoor bedragen de netto hypotheeklasten slechts 278,-- bij een bruto maandinkomen van 1.574,--!

Starterslening beschikbaar! Hierdoor bedragen de netto hypotheeklasten slechts 278,-- bij een bruto maandinkomen van 1.574,--! LELYSTAD AGORAHOF 437 Starterslening beschikbaar! Hierdoor bedragen de netto hypotheeklasten slechts 278, bij een bruto maandinkomen van 1.574,! Wonen in het centrum van de stad, met alle voorzieningen,

Nadere informatie

Van Brakelplein 37 A, Groningen

Van Brakelplein 37 A, Groningen Van Brakelplein 37 A, Groningen Uiterst sfeervolle en gemoderniseerde bovenwoning met prachtig vrij uitzicht over de vijver. De woning is op 5 fietsminuten gelegen van de Groninger binnenstad, het stadspark

Nadere informatie

Ede Raadhuisstraat 2. Vraagprijs: 274.500,- k.k.

Ede Raadhuisstraat 2. Vraagprijs: 274.500,- k.k. Ede Raadhuisstraat 2 Karakteristieke VRIJSTAANDE JAREN 30 WONING Met ruime, inpandige garage / berging Centraal gelegen aan de rand van het winkelcentrum van Ede De woning beschikt over authentieke details

Nadere informatie

Ede Meinersstraat 4. Vraagprijs 295.000,-- k.k.

Ede Meinersstraat 4. Vraagprijs 295.000,-- k.k. Ede Meinersstraat 4 In een mooie, kindvriendelijke woonomgeving, rustig gelegen op loopafstand van scholen, openbaar vervoer en winkelcentrum, moderne, speelse, volledig geïsoleerde, uitgebouwde MIDDENWONING

Nadere informatie

BARNEVELD, NIJENBEEK 22

BARNEVELD, NIJENBEEK 22 BARNEVELD, NIJENBEEK 22 OMSCHRIJVING: KEURIG ONDERHOUDEN MIDDENWONING MET MAAR LIEFST 5 SLAAPKAMERS, VRIJSTAANDE STENEN SCHUUR EN CARPORT GELEGEN OP RUSTIGE, KINDVRIENDELIJKE LOCATIE MET EEN ZONNIGE ONDERHOUDSARME

Nadere informatie

Bennekom Madeliefje 25

Bennekom Madeliefje 25 Bennekom Madeliefje 25 Ruime, goed onderhouden MIDDENWONING Met stenen berging voorzien van een zolder Centrale ligging in mooie, kindvriendelijke woonwijk Sfeervolle woonkamer met aansluiting houtkachel

Nadere informatie

Obrechtstraat 18 LEIDEN. Vraagprijs 135.000 k.k. Voor meer informatie over deze woning kunt u contact opnemen met:

Obrechtstraat 18 LEIDEN. Vraagprijs 135.000 k.k. Voor meer informatie over deze woning kunt u contact opnemen met: Voor meer informatie over deze woning kunt u contact opnemen met: De Leeuw Makelaardij B.V. Molenwerf 4 2312 CK Leiden Tel: 071-514 20 45 E-mail: leiden@deleeuw.nl LEIDEN Vraagprijs 135.000 k.k. 2324 VN

Nadere informatie

KATWIJK ZH Schouthof 87. Vraagprijs 159.000 k.k. Voor meer informatie over deze woning kunt u contact opnemen met:

KATWIJK ZH Schouthof 87. Vraagprijs 159.000 k.k. Voor meer informatie over deze woning kunt u contact opnemen met: Voor meer informatie over deze woning kunt u contact opnemen met: De Leeuw Makelaardij B.V. Andreasplein 14 2225 GR Katwijk Tel: 071-407 61 44 E-mail: katwijk@deleeuw.nl KATWIJK ZH Schouthof 87 Vraagprijs

Nadere informatie

Hobbemakade 61 hs te Amsterdam

Hobbemakade 61 hs te Amsterdam Hobbemakade 61 hs te Amsterdam Vraagprijs 250.000,- k.k. Betreft: Heerlijk tweekamerappartement van circa 50 m² met eigen opgang, balkon en vanuit de woonkamer een prachtig uitzicht over de gracht. Gelegen

Nadere informatie

Dr H. Colijnlaan 117 RIJSWIJK WONINGBROCHURE

Dr H. Colijnlaan 117 RIJSWIJK WONINGBROCHURE Dr H. Colijnlaan 117 RIJSWIJK WONINGBROCHURE RIJSWIJK Dr H. Colijnlaan 117 Dr H. Colijnlaan 117 RIJSWIJK In een gezellige en groene omgeving gelegen gemoderniseerd 2 kamer (voormalig 3 kamer) appartement

Nadere informatie

Damsterdiep 180 Groningen

Damsterdiep 180 Groningen Damsterdiep 180 Groningen Op een leuke locatie nabij centrum - op loopafstand van het UMCG - uitvalswegen gelegen, sfeervolle en karakteristieke "schipperswoning" met een zonnige diepe tuin op het noordwesten

Nadere informatie

Bijlmerdreef 1423 Amsterdam

Bijlmerdreef 1423 Amsterdam Bijlmerdreef 1423 Amsterdam Koopsom: 240.000,-- K.K. Amsterdam, Bijlmerdreef 1423, 1103 SC Makelaar: Fris Woningmakelaars Amsterdam E-mail: amsterdam@friswonen.nl Telefoonnummer: 020-301 77 15 Type: woonhuis

Nadere informatie

BARNEVELD, WETHOUDER SCHIMMELLAAN 7

BARNEVELD, WETHOUDER SCHIMMELLAAN 7 BARNEVELD, WETHOUDER SCHIMMELLAAN 7 FANTASTISCH WOONOPPERVLAK (MAAR LIEFST 144 M²) IN VERSPRINGENDE DUBBEL UITGEBOUWDE (VOOR, ACHTERZIJDE EN 1 E ETAGE) MIDDENWONING, GELEGEN OP EEN PERCEEL VAN 164 M² EN

Nadere informatie

Te Koop Menkemaborg 64, Lelystad

Te Koop Menkemaborg 64, Lelystad Te Koop Menkemaborg 64, Lelystad Dit is werkelijk een unieke kans! Ruime VRIJSTAANDE WONING met aangebouwde garage can ca. 40 m2! Verder is de woning vzv een ERKER, VIER slaapkamers een lue keuken, complete

Nadere informatie

TE KOOP. Voor meer informatie bel: 040-2544737. Veldhoven

TE KOOP. Voor meer informatie bel: 040-2544737. Veldhoven Voor meer informatie bel: 040-2544737 TE KOOP Veldhoven Alvenberg 29 VRAAGPRIJS: 499.000,- K.K. Een verrassend ruime vrijstaande woning met carport op een unieke locatie met een kantoor/praktijkruimte,

Nadere informatie

Bennekom Dijkgraaf 25

Bennekom Dijkgraaf 25 Bennekom Dijkgraaf 25 Goed onderhouden VRIJSTAANDE WOONBOERDERIJ Met grote hobbyschuur van maar liefst circa 192 m² Centrale ligging in het buitengebied De Kraats Sfeervolle woonkamer met vrij uitzicht

Nadere informatie

BARNEVELD, GERSTELAND 7

BARNEVELD, GERSTELAND 7 BARNEVELD, GERSTELAND 7 OMSCHRIJVING: OP EEN ZEER GOEDE LOCATIE GELEGEN VRIJSTAAND WOONHUIS MET BIJZONDERE GROTE WOONKAMER. HET HUIS COMBINEERT LICHT, RUIMTE EN DESIGN TOT EEN GEHEEL WAARIN HET ZEER PRETTIG

Nadere informatie

Ede Diedenweg 91. Vraagprijs 365.000,-- k.k.

Ede Diedenweg 91. Vraagprijs 365.000,-- k.k. Een ruime, gezellige, comfortabele, vrijstaande GEZINSWONING met grote garage, goed onderhouden en met mooi aangelegde, vrije tuin. Op korte afstand van de prachtige bossen, het intercity station Ede-Wageningen,

Nadere informatie

Floresplein 16 B Groningen

Floresplein 16 B Groningen Floresplein 16 B Groningen Op een van de mooiste plekjes in de Korrewegwijk gelegen met een schitterend vrij uitzicht over de Floresvijver, royale 30-er jaren bovenwoning met een dakterras van ca. 30m2

Nadere informatie

Neptunusstraat 61, Groningen

Neptunusstraat 61, Groningen Neptunusstraat 61, Groningen Gelegen in de wijk Paddepoel vindt u deze keurig afgewerkte tussenwoning met 5 slaapkamers, nette keukeninrichting en een verzorgde badkamer. Op korte afstand bereikt u een

Nadere informatie

Bennekom Mariënhoven 70

Bennekom Mariënhoven 70 Een sfeervol, licht, zonnig en gezellig HOEKAPPARTEMENT (type maisonnette) met een mooie woonkamer, keuken, badkamer, 2 slaapkamers, een extra raam in de zuidgevel, heerlijk balkon op het westen en een

Nadere informatie

Bennekom Driestweg 10

Bennekom Driestweg 10 Bennekom Driestweg 10 Op een prachtige locatie, VRIJSTAANDE WONING met bijgebouw Centraal gelegen t.o.v. grote uitvalswegen A12, A1 en A30 Het perceel heeft de bestemming Bedrijventerrein Mogelijkheid

Nadere informatie

BARNEVELD, PASTOOR GOWTHORPESTRAAT 20

BARNEVELD, PASTOOR GOWTHORPESTRAAT 20 BARNEVELD, PASTOOR GOWTHORPESTRAAT 20 KARAKTERISTIEK VRIJSTAAND HERENHUIS IN HET HART VAN HET CENTRUM VAN BARNEVELD. NAAST DE DUBBELE GARAGE EN MOOIE BERGING IS ER MET DE NIEUWE ERFAFSCHEIDING PLAATS VOOR

Nadere informatie

Rotterdam Igor Stravinskisingel 20 * Vraagprijs 239.000,- k.k.

Rotterdam Igor Stravinskisingel 20 * Vraagprijs 239.000,- k.k. Rotterdam Igor Stravinskisingel 20 * Vraagprijs 239.000,- k.k. Omschrijving Igor Stravinskisingel 20 3069 MA Rotterdam * Goed onderhouden eengezinswoning * Prachtige vrije ligging * Compleet nieuwe badkamer

Nadere informatie

BARNEVELD, HOUTWAL 2 2 E

BARNEVELD, HOUTWAL 2 2 E BARNEVELD, HOUTWAL 2 OMSCHRIJVING: BIJZONDER MOOIE, RUSTIG GELEGEN UITGEBOUWDE HOEKWONING MET AANGEBOUWDE GARAGE, VRIJSTAAND TUINHUIS, GEZELLIGE VERANDA EN HEERLIJKE VRIJE TUIN GELEGEN OP HET WESTEN. VOORZIENINGEN

Nadere informatie

Havannasingel 17 DEN HAAG WONINGBROCHURE

Havannasingel 17 DEN HAAG WONINGBROCHURE Havannasingel 17 DEN HAAG WONINGBROCHURE DEN HAAG Havannasingel 17 Indeling Begane grond Aan 2 zijdes bevindt zich een entree van het complex. Bellentableau aan de Havannasingel-zijde, brievenbus en intercom.

Nadere informatie

Makelaar Idee. Te koop: Dahliastraat 38 te Winschoten Vraagprijs: ,- K.K. Te koop zetten of echt verkopen! Te Koop T (0597)

Makelaar Idee. Te koop: Dahliastraat 38 te Winschoten Vraagprijs: ,- K.K. Te koop zetten of echt verkopen! Te Koop T (0597) Makelaardij Hypotheken Verzekeringen Pensioenen Belastingzaken Taxaties Te koop: Dahliastraat 38 te Winschoten Vraagprijs: 99.500,- K.K. Te Koop Wij denken met u mee! Makelaardij Hypotheken Verzekeringen

Nadere informatie

Wageningen Bosweg 4. Vraagprijs ,-- k.k.

Wageningen Bosweg 4. Vraagprijs ,-- k.k. Een landelijk gelegen, vrijstaande SEMI-BUNGALOW met inpandig garage en een grote, vrijstaande berging. De woning heeft een zonnige woonkamer, woonkeuken, bijkeuken, werkkamer, slaapkamer met badkamer

Nadere informatie

Grote Havensteeg 5 B, Hoorn

Grote Havensteeg 5 B, Hoorn Grote Havensteeg 5 B, Hoorn 0229-24 42 34 www.boekweitolie.nl info@boekweitolie.nl Een geweldig leuk en intiem appartement, gelegen op de tweede verdieping in hartje centrum. Met een buitenruimte waar

Nadere informatie

Vraagprijs ,- v.o.n. ENKHUIZEN. Ridderstraat 55

Vraagprijs ,- v.o.n. ENKHUIZEN. Ridderstraat 55 ENKHUIZEN Ridderstraat 55 Vraagprijs 225.000,- v.o.n. Bloemendaal Makelaars en Taxateurs Dijk 78 1601 GK Enkhuizen tel. (0228) 35 95 10 www.bloemendaalmakelaars.nl www.facebook.com/bloemendaalmakelaarstaxateurs

Nadere informatie

LELYSTAD PLANTAGE e Verdieping: Overloop met bergkast 3 slaapkamers In 2003 gerenoveerde badkamer met bad, 2 e design radiator en wastafel

LELYSTAD PLANTAGE e Verdieping: Overloop met bergkast 3 slaapkamers In 2003 gerenoveerde badkamer met bad, 2 e design radiator en wastafel LELYSTAD PLANTAGE 25 Deze woning kunt u in twee stappen kopen; voor de aangegeven prijs koopt u de woning en betaalt u een fiscaal aftrekbare vergoeding van circa 140, per maand voor het gebruik van de

Nadere informatie

LELYSTAD JOL Vraagprijs: ,-- k.k.

LELYSTAD JOL Vraagprijs: ,-- k.k. LELYSTAD JOL 3724 Keurig 2kamer appartement met balkon op het zuiden gelegen op de 1 e verdieping van dit complex. Het complex is voorzien van een gemeenschappelijk terras en vrij uitzicht. Gelegen boven

Nadere informatie

HAARLEM TAFELBERGSTRAAT 24. Vraagprijs: 225.000,-- k.k. Fonteinlaan 7, 2012 JG Haarlem, Tel. 023-5319192 www.boonstra.nl - info@boonstra.

HAARLEM TAFELBERGSTRAAT 24. Vraagprijs: 225.000,-- k.k. Fonteinlaan 7, 2012 JG Haarlem, Tel. 023-5319192 www.boonstra.nl - info@boonstra. HAARLEM TAFELBERGSTRAAT 24 Karakteristiek dertiger jaren huis met vooren achtertuin met houten schuur en achterom. Dit degelijk gebouwde huis is nog voorzien van grotendeels alle authentieke details (glas

Nadere informatie

Oosteinde 112A DEN HAAG WONINGBROCHURE

Oosteinde 112A DEN HAAG WONINGBROCHURE Oosteinde 112A DEN HAAG WONINGBROCHURE DEN HAAG Oosteinde 112A Oosteinde 112A DEN HAAG Riante en sfeervolle 2 onder 1 kapwoning met parkeervoorziening op eigen terrein. Deze 5-kamer woning beschikt over

Nadere informatie

Vondellaan 61 Groningen

Vondellaan 61 Groningen Vondellaan 61 Groningen Heresingel 30, 9711 EV Groningen T (050) 318 03 09 E info@svdg.nl I www.svdg.nl Al onze werkzaamheden worden verricht overeenkomstig de voorwaarden vastgesteld door de Vereniging

Nadere informatie

Celsiusstraat 44 I te Amsterdam Vraagprijs: 550.000,- k.k.

Celsiusstraat 44 I te Amsterdam Vraagprijs: 550.000,- k.k. Celsiusstraat 44 I te Amsterdam Vraagprijs: 550.000,- k.k. Type woning: Bovenwoning Aantal kamer(s): 4 waarvan 3 slaapkamer(s) Eigendomssituatie: Volle eigendom Ligging: Aan rustige weg, in woonwijk Woonoppervlakte:

Nadere informatie

LEUVENUMSEWEG

LEUVENUMSEWEG LEUVENUMSEWEG 120-346 ERMELO Recreëren in het groen! Deze comfortabele stenen bungalow ligt op een bosperceel van 410 m² eigen grond en is uitermate geschikt voor natuurliefhebbers! Vanaf de woning staat

Nadere informatie

Veenendaal Breukkruid 16

Veenendaal Breukkruid 16 Veenendaal Breukkruid 16 Ruime, moderne TWEE ONDER EEN KAP WONING Met aangebouwde garage / berging Fraai aangelegde, zonnige tuin op het zuidwesten Op loop- en fietsafstand gelegen van de prachtige bossen

Nadere informatie

Grutto 103, HOORN

Grutto 103, HOORN Grutto 103, HOORN 0229-24 42 34 www.boekweitolie.nl info@boekweitolie.nl Rustig gelegen middenwoning met circa 11 meter diepe tuin op het westen voorzien van achterom en berging. Op loopafstand van groot

Nadere informatie

Gouda Vondelstraat 35 Vraagprijs 149.000,- k.k.

Gouda Vondelstraat 35 Vraagprijs 149.000,- k.k. Gouda Vondelstraat 35 Vraagprijs 149.000,- k.k. Omschrijving Vondelstraat 35 - Gouda Deze totaal verbouwde eengezinswoning met berging en achtertuin op het zuidwesten is meer dan de moeite van het bezichtigen

Nadere informatie

Oude Rijksweg 12 Garmerwolde

Oude Rijksweg 12 Garmerwolde Oude Rijksweg 12 Garmerwolde Onder de rook van de stad Groningen gelegen op een schitterende plek aan vis- en vaarwater met een eigen aanlegsteiger en vrij uitzicht over landerijen, goed onderhouden vrijstaand

Nadere informatie

Bennekom Nassaulaan 28

Bennekom Nassaulaan 28 Een leuk, ruim en uitgebouwd VRIJSTAAND WOONHUIS met grote garage, berging en vrije, zonnige achtertuin op het westen. De woning heeft een mooie uitstraling, grote woonkamer, tuinkamer of slaapkamer, nette

Nadere informatie