Rode cito-envelop. Editie september 2016

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Rode cito-envelop. Editie september 2016"

Transcriptie

1 Editie september 2016 Tip: denk bij de eerste keer openen van de mail met ons Lab Infobulletin aan het downloaden van de afbeeldingen. Anders is het zo jammer van onze nieuwe lay-out, die nu sprekender is door deze opzet en meer beeldmateriaal bevat. Hoe doe je dat? Ga met pijltje van muis naar de info regel net boven het begin van de mail, de kop van het infobulletin: Klik hier om afbeeldingen te downloaden. Om uw privacy te beschermen, zijn enkele afbeeldingen in dit bericht niet automatisch gedownload. De inforegel wordt blauw. Klik op de rechtermuisknop, kies voor: afbeeldingen downloaden voor alleen deze Infobulletin, verander de instellingen voor automatisch downloaden of voeg afzender toe aan lijst met veilige afzenders als je wilt dat de afbeeldingen in het vervolg bij ieder bulletin worden gedownload. Rode cito-envelop De nieuwe werkwijze met de rode cito-envelop is inmiddels doorgevoerd. Alle praktijken hebben de nieuwe rode enveloppen ontvangen en de oude zijn uit de transportboxen gehaald. Zoals afgesproken gaat bij een Cito-aanvraag het aan te leveren materiaal (buisjes) in de rode envelop. Deze wordt boven op de materialen in de box geplaatst. Binnen Zuyderland wordt de envelop met voorrang behandeld. Let op! De envelop is voor eenmalig gebruik. Dat betekent dat de praktijk deze op voorraad moet hebben. Bestellen kan via de webshop van Meditta.

2 Bloedprikservice: melden bij Jullie hebben al eerder kunnen lezen over de extra service, dat in bepaalde situaties een prikster van Zuyderland MC komt prikken in de huisartsenpraktijk. Deze optie kan als een tijdelijke optie worden gekozen als vangnet voor langdurige uitval van één van de eigen assistentes. Voor kortdurende adhoc vervanging is er maatwerk vereist en worden de mogelijkheden samen bekeken. Let op: bij deze invulling vervalt de declaratiemogelijkheid op de huisartsenpraktijk voor het bloedprikken en zijn de kosten voor de patiënt iets hoger. Aanvragen vanuit de praktijk kunnen worden gemeld bij MCC Omnes, tel: Wij vragen u de aanmelding, indien mogelijk, bijtijds door te geven. We werken eraan dit ook in de Werkafspraken (app) te verwerken. Urinekweken Medische Microbiologie In het kader van samenwerking en kwaliteitsverbetering worden de urinekweken, van niet opgenomen patiënten, vanaf 1 augustus tot nader bericht op locatie Heerlen Medische Microbiologie verwerkt. De rapportage van de resultaten zal er daarom iets anders uit zien dan voorheen. Voor overleg kunt u gewoon bellen met Medische Microbiologie Sittard-Geleen ( ). Glucose buizen Met ingang van 5 september wordt de huidige buis voor glucosebepaling met grijze dop (4,0 ml) vervangen door de buis met lichtgrijze doorschijnende dop (2.0 ml). Zie ook bijgevoegde afbeelding met boven de huidige buis 4.0 en onder de nieuwe buis 2.0, die al langer in Heerlen wordt gebruikt. De buizen zijn qua inhoud even groot, alleen het vacuüm is anders. Hierdoor vult de nieuwe buis slechts met 2 ml. Cyberlab geeft vanaf 5 september dan ook op het etiket Grijs 2.0 aan. Het formaat buis verandert dus niet, alleen de kleur dop en de hoeveelheid af te nemen bloed. De keuze voor deze andere buis is genomen in het kader van samenwerking en kwaliteitsverbetering van Zuyderland MC Sittard- Geleen en Heerlen. Dit betekent concreet dat jullie gewoon de huidige buisjes 4.0 kunt blijven gebruiken. Als deze op zijn kun je de nieuwe buisjes 2.0 bestellen. Mocht de nieuwe buis nog niet in de praktijk aanwezig zijn, kan het etiket met Grijs 2.0 op de huidige Grijs 4.0 geplakt worden.

3 Overzicht priklocaties De priklocaties van Zuyderland Laboratorium, zowel Thuisprikken als Externe Locaties stonden voorheen op één lijst. Naar aanleiding van meldingen vanuit de praktijken blijkt dit niet handig en zeker niet overzichtelijk. Daarom vanaf nu twee aparte lijsten. We hebben het overzicht van externe priklocaties in de Westelijke Mijnstreek en Echt reeds in de werkafspraken (app) (onder Algemeen) gezet. De aparte lijst van Thuisprikken wordt op zeer op korte termijn ook toegevoegd. Let op: het is een dynamisch document. De routes vindt u ook binnen Cyberlab onder de paperclip. Daarnaast is duidelijk gecommuniceerd met de medewerkers van Zuyderland MC dat er, indien de dag Thuisprikken patiënt- doorgegeven door praktijk- anders is dan in het schema, de praktijk wordt gebeld. De huisarts kan dan aangeven of het wel/niet noodzakelijk is op de aangegeven dag te prikken of dat geschoven kan worden naar een dag op de route. TIP: We willen jullie vragen vooral te blijven melden als er verbeterpunten in de samenwerking worden geconstateerd. Alleen dan kunnen we samen beter worden. EVA studie Diverse huisartsen vragen om de D-dimeertest als POCT. Eén van de randvoorwaarden om deze test veilig en zinvol in te zetten is onderzoek doen. gaat in samenwerking met R. Oudega, huisarts-onderzoeker, Julius Centrum UMC Utrecht het onderzoek aan de huisartsenpraktijken aanbieden. We starten in september met de uitrol. Praktijken krijgen een informatiepakket aangereikt. We willen jullie, de assistentes, vragen dit onderzoek te steunen. Het vraagt voor jullie aandacht bij het prikken van een D-dimeer. Er zullen dan meerdere buisjes ten behoeve van het onderzoek gevuld moeten worden. De pakketjes worden half september aan de praktijken geleverd. Mocht de praktijk extra pakketjes willen, dan kan dit aangevraagd worden via info@mcc-omnes.nl. We verwachten dat de resultaten van dit onderzoek over 4 maanden bekend zijn. Zodra meer bekend is, horen jullie het uiteraard van ons. Colofon Redactie Dit infobulletin is tot stand gekomen met medewerking van:

4 Labinfo is een uitgave van en wordt 1x per 2 maanden verstuurd aan praktijkmedewerkers in de Westelijke Mijnstreek en omstreken. Eerdere edities kunt u nalezen in de app Werkafspraken onder Nieuws. Jeanne Krikke Peggy Meijers T E lid werkgroep Kwaliteitsborging Lab communicatiemedewerker peggymeijers@mcc-omnes.nl Copyright 2016 Labinfo All rights reserved. Milaanstraat 100, 6135 LH Sittard T E info@mcc-omnes.nl editie november 2016 Patiënten enquête De patiënt kan al langere tijd bloed voor een laboratorium onderzoek, aangevraagd door de huisarts, laten prikken op externe locatie, zijnde de huisartsenpraktijken en de externe locaties van Zuyderland. De geleverde zorg voor de patiënt wordt hiermee verbeterd. Kwaliteit in het leveren van deze zorg is belangrijk en op sommige punten goed te meten. We willen dan ook de komende maand bij alle huisartsenpraktijken en externe priklocaties de tevredenheid van de patiënt meten. De chauffeurs zullen de enveloppen met formulieren voor de patiënten enquête bij de praktijken bezorgen. We willen jullie vragen deze aan 15 patiënten uit te reiken. De ingevulde formulieren kunnen in de envelop via de chauffeur retour naar. Alvast bedankt voor jullie medewerking!

5 Kinkhoest Er is weer sprake van een toenemende incidentie van kinkhoest. Bij zuigelingen en jongere kinderen is een neusswab de enige manier om betrouwbare diagnostiek te doen. Het is niet mogelijk om hiervoor een kind naar het lab te sturen voor afname van diagnostiek en het is ook niet nodig om hiervoor naar de poli kindergeneeskunde te verwijzen. Het protocol Kinkhoest inclusief kweek afname instructie is te vinden en na te lezen in de werkafspraken (app) onder Algemeen. En het is reeds naar alle bloedprikkende praktijken g d. De aanvraag kan verder afgehandeld worden in Cyberlab. EVA studie In de regio loopt een onderzoek, genaamd EVA-studie, naar de betrouwbaarheid van de POCT test D-dimeren in de huisartsenpraktijk. Alle praktijken hebben inmiddels een envelop met informatie en buisjes om extra bloed af te nemen ontvangen. Per huisarts vragen we 2 testen in te zetten. Op dit moment zijn er 10 praktijken die het onderzoek hebben ingezet, bedankt hiervoor! Hierbij willen we jullie als assistente ook vragen mee te werken om dit onderzoek tot een succes te maken. Nieuwe transportboxen De komende periode gaan we alle transportboxen vernieuwen. Er komt een moderne uitvoering van de huidige boxen, die nu al bijna 10 jaar meegaan. Deze nieuwe boxen zijn uitgerust met temperatuurloggers. We starten binnenkort met een pilot van 5-6 praktijken. Daarna volgt de uitrol bij alle praktijken. Cyberlab team Ons Cyberlab team bestaat na de fusie van de laboratoria van Orbis en Atrium uit 4 personen. Van links naar rechts op foto: Jo Pantus, Bas Boonen, Roel Visser en Maurice Muyres. Wij zorgen er samen voor dat de helpdesk tijdens kantooruren altijd bereikbaar is en we alle vragen zo snel mogelijk kunnen beantwoorden. Kan een probleem niet telefonisch opgelost worden, komen wij met alle plezier even langs in de praktijk. Mochten er minder urgente vragen zijn of bepaalde wensen binnen Cyberlab kunnen jullie mailen met cyberlab@zuyderland.nl. Wij zien een goede en fijne samenwerking graag tegemoet.

6 Wisten jullie dat: * de externe priklocaties Zuyderland (locatie Sittard) en de routes aan huis prikken nu als twee aparte lijsten in de Werkafspraken (app) vermeld zijn onder categorie Assistentes bloedprikken huisartspraktijk buitenprikpoli s locaties en routes aan huis prikken? * de lay-out van het laboratorium loopbriefje binnenkort wordt gewijzigd? * priksters van Zuyderland kunnen prikken in huisartsenpraktijken in onze regio ter vervanging van vakantie/ziekte en dergelijke? * jullie hier uitgebreide informatie over vinden in de werkafspraken (app) onder Assistentes bloedprikken in huisartspraktijk priksters Zuyderland prikken in huisartspraktijken? *jullie het toegevoegde deelnameformulier hiervoor kunnen invullen en mailen naar Erik Jansen? Colofon Labinfo is een uitgave van en wordt 1x per 2 maanden verstuurd aan praktijkmedewerkers in de Westelijke Mijnstreek en omstreken. Eerdere edities kunt u nalezen in de app 'Werkafspraken ' onder 'Nieuws'. Redactie Dit infobulletin is tot stand gekomen met medewerking van: Jeanne Krikke Peggy Meijers T E lid werkgroep Kwaliteitsborging Lab communicatiemedewerker peggymeijers@mcc-omnes.nl Copyright 2016 Labinfo Milaanstraat 100, 6135 LH Sittard T E info@mcc-omnes.nl All rights reserved. Ontvang deze nieuwsbrief niet meer

Training Cyberlab huisartsen en huisarts assistentes MCC Omnes

Training Cyberlab huisartsen en huisarts assistentes MCC Omnes Training Cyberlab huisartsen en huisarts assistentes MCC Omnes Orderinvoer Resultaatconsultatie Normaal gesproken inloggen via HIS (dmv. API). Instellingen Cyberlab TetraHIS Echter is het ook mogelijk

Nadere informatie

Nieuwsbrief voor doktersassistenten en praktijkondersteuners. Jaargang 2, nummer 1, februari 2015. ZorgDomein

Nieuwsbrief voor doktersassistenten en praktijkondersteuners. Jaargang 2, nummer 1, februari 2015. ZorgDomein Nieuwsbrief voor doktersassistenten en praktijkondersteuners Maak kennis met het Klant Contact Centrum van Rijnstate Het Klant Contact Centrum (KCC) verzorgt de eerste telefonische opvang voor een groot

Nadere informatie

Nieuws voor Verwijzers

Nieuws voor Verwijzers Extra editie - februari 2009, jaargang 6 Nieuws voor Verwijzers Extra editie over online afspraken maken Redactioneel Zoals u al vernomen heeft via eerdere edities van Nieuws voor Verwijzers, kunnen patiënten

Nadere informatie

Uitgave 35 Jaargang 10 November Voor alle huisartsen en medisch specialisten in de Westelijke Mijnstreek

Uitgave 35 Jaargang 10 November Voor alle huisartsen en medisch specialisten in de Westelijke Mijnstreek Uitgave 35 Jaargang 10 November 2016 Voor alle huisartsen en medisch specialisten in de Westelijke Mijnstreek Samen beter In deze uitgave: Blijf op de hoogte, ook in drukke tijden! lees snel meer Ochtendspits,

Nadere informatie

CODEREN MONSTERS EN FORMULIEREN VOOR LABORATORIUM

CODEREN MONSTERS EN FORMULIEREN VOOR LABORATORIUM GELDIG DOCUMENT Versie : 016 Publicatie datum : 06/05/2015 08:52:26 Documenteigenaar M. Bischoff (Mdw Bloedafname) Geverifieerd door L. Nekeman (AH KCL)/ A. Labrie (Mdw Afname) Laag code 0007>0007.02 Laag

Nadere informatie

Handleiding Aanvragen laboratoriumdiagnostiek Juni 2010

Handleiding Aanvragen laboratoriumdiagnostiek Juni 2010 Handleiding Aanvragen laboratoriumdiagnostiek Juni 2010 Inleiding ZorgDomein heeft in nauw overleg met de gebruikers en aanbieders een nieuwe module ontwikkeld: de labordermodule. Hiermee is het voor huisartsen

Nadere informatie

Auteur: Thomas Peters Opdrachtgever: Gezondheidscentrum Velserbroek

Auteur: Thomas Peters Opdrachtgever: Gezondheidscentrum Velserbroek Auteur: Thomas Peters Opdrachtgever: Gezondheidscentrum Velserbroek Inhoudsopgave Inhoudsopgave... 2 Inleiding... 2 Geslacht/Leeftijd... 4 Assistentes... 4 Huisartsen... 5 Algemeen... 6 Aandachtspunten

Nadere informatie

RAPPORTAGE WACHTKAMERINTERVIEW

RAPPORTAGE WACHTKAMERINTERVIEW RAPPORTAGE WACHTKAMERINTERVIEW Huisartsenpraktijk Whereplantsoen ARGO BV 2014 Rapportage wachtkamerinterview Inleiding Onder de cliënten van huisartsenpraktijk Whereplantsoen zijn de afgelopen 2 jaren

Nadere informatie

Inhoud Aanmelden eerste keer... 3

Inhoud Aanmelden eerste keer... 3 Inhoud Aanmelden eerste keer... 3 Profiel invullen... 4 Hoe vinden andere zorgverleners mij?... 5 Andere zorgverleners zoeken... 5 Conversatie starten vanuit een groep... 6 Communiceren met niet zorgverleners

Nadere informatie

Inzenden en aanvragen van diagnostisch onderzoek klinische pathologie, Zuyderland MC

Inzenden en aanvragen van diagnostisch onderzoek klinische pathologie, Zuyderland MC Betreft: Instructie voor huisartspraktijken en privéklinieken A. Bestellen van afnamematerialen, verzendmateriaal en aanvraagformulieren B. Inzenden van (monster)materiaal 1) Postdienst 2) Bodedienst C.

Nadere informatie

Door Cliënten Bekeken voor Gezondheidscentra. Vervolgmeting. Rapportage Julius Gezondheidscentrum Veldhuizen

Door Cliënten Bekeken voor Gezondheidscentra. Vervolgmeting. Rapportage Julius Gezondheidscentrum Veldhuizen Door Cliënten Bekeken voor Gezondheidscentra Vervolgmeting Rapportage Julius Gezondheidscentrum Veldhuizen ARGO BV 2015 Vervolgmeting Door Cliënten Bekeken Op vier locaties van de Stichting Leidsche Rijn

Nadere informatie

B-OnLine HRM Gebruikersinstructie ESS werknemer

B-OnLine HRM Gebruikersinstructie ESS werknemer B-OnLine HRM Gebruikersinstructie ESS werknemer Voorwoord Beste relatie, Bedankt voor uw keuze om met B-OnLine HRM aan de slag te gaan. Het eerste gedeelte van deze handleiding bevat de instructies gericht

Nadere informatie

Inhoud Aanmelden eerste keer... 3

Inhoud Aanmelden eerste keer... 3 Inhoud Aanmelden eerste keer... 3 Profiel invullen... 4 Hoe vinden andere zorgverleners mij?... 6 Andere zorgverleners zoeken... 6 Conversatie starten vanuit een groep... 7 Communiceren met niet zorgverleners

Nadere informatie

ENQUÊTE TEVREDENHEIDSPEILING MELDING EN AFHANDELING KLACHTEN EN REPARATIEVERZOEKEN DOOR WOONPUNT IN 2012 RAPPORTAGE. Maastricht, 8 april 2013

ENQUÊTE TEVREDENHEIDSPEILING MELDING EN AFHANDELING KLACHTEN EN REPARATIEVERZOEKEN DOOR WOONPUNT IN 2012 RAPPORTAGE. Maastricht, 8 april 2013 ENQUÊTE TEVREDENHEIDSPEILING MELDING EN AFHANDELING KLACHTEN EN REPARATIEVERZOEKEN DOOR WOONPUNT IN 2012 RAPPORTAGE Maastricht, 8 april 2013 2 RESULTATEN ENQUÊTE HV WOONBELANG Tevredenheidspeiling melding

Nadere informatie

Stappenplan ONLINE OUDERTEVREDENHEIDSPEILING

Stappenplan ONLINE OUDERTEVREDENHEIDSPEILING Stappenplan ONLINE OUDERTEVREDENHEIDSPEILING Een succesvolle peiling start met een goede voorbereiding. Door alle betrokkenen vooraf goed te informeren wordt draagvlak gecreëerd, dat komt de respons op

Nadere informatie

Auteur: Thomas Peters Opdrachtgever: Gezondheidscentrum Velserbroek

Auteur: Thomas Peters Opdrachtgever: Gezondheidscentrum Velserbroek Auteur: Thomas Peters Opdrachtgever: Gezondheidscentrum Velserbroek Inhoudsopgave Inhoudsopgave... 2 Inleiding... 3 Geslacht/Leeftijd... 4 Assistentes... 4 Huisartsen... 5 Algemeen... 6 Management samenvatting...

Nadere informatie

Midden Limburg. Meditta organisatie. en Midden Limburg 428.607 inwoners 205 gevestigde huisartsen 113 huisartsenpraktijken. Westelijke Mijnstreek

Midden Limburg. Meditta organisatie. en Midden Limburg 428.607 inwoners 205 gevestigde huisartsen 113 huisartsenpraktijken. Westelijke Mijnstreek Meditta organisatie Midden Limburg Westelijke Mijnstreek en Midden Limburg 428.607 inwoners 205 gevestigde huisartsen 113 huisartsenpraktijken Westelijke Mijnstreek Dienstenaanbod Meditta Spoedzorg Huisartsen

Nadere informatie

Eerstelijns diagnostisch centrum en medisch coördinerend centrum ineen. Lilo Crasborn, alg. coördinator MCC Omnes

Eerstelijns diagnostisch centrum en medisch coördinerend centrum ineen. Lilo Crasborn, alg. coördinator MCC Omnes Eerstelijns diagnostisch centrum en medisch coördinerend centrum ineen. Lilo Crasborn, alg. coördinator MCC Omnes E-mail: lilocrasborn@mcc-omnes.nl Versterking van de functie eerstelijns diagnostiek (NZa

Nadere informatie

Project Medicatieoverdracht

Project Medicatieoverdracht Eindverslag Project Medicatieoverdracht Barneveld 1 maart 2016 t/m 1 april 2017 Cedric Rietmeijer, huisarts, huisartsen de Burgt Marlies Geurts, apotheker, Service Apotheek Asklepios Jouk Snoek, apotheker,

Nadere informatie

Handleiding Ouderportaal. Jaamo Jaamo - Handleiding ouderportaal - 0 -

Handleiding Ouderportaal. Jaamo Jaamo - Handleiding ouderportaal - 0 - Handleiding Ouderportaal Jaamo 02-2019 WWW.JAAMO.NL Jaamo - Handleiding ouderportaal - 0 - Inhoudsopgave Nr. Onderwerp Blz. - Introductie 2 1 Inloggen en gebruikersgegevens 3 2 Contracten tijdens het inschrijven

Nadere informatie

email bevestiging, herinnering en uitnodiging

email bevestiging, herinnering en uitnodiging email bevestiging, herinnering en uitnodiging Het gebeurt iedereen wel eens: de afspraak helemaal vergeten... Maar voor u betekent dat een een lege stoel. Daarom kunt u nu automatisch per email een bevestiging

Nadere informatie

Elektronisch Meldsysteem Incident Management (EMI)

Elektronisch Meldsysteem Incident Management (EMI) Elektronisch Meldsysteem Incident Management (EMI) Gebruikershandleiding voor het gebruik van EMI voor mobiele apparaten op basis van Android en ios EMI Handleiding 150401/IWW/iww 's-gravenhage, 1 april

Nadere informatie

Handleiding Multicraft Online Online urenregistratie

Handleiding Multicraft Online Online urenregistratie Online urenregistratie Versie 1.4 Release 26-07-2013 I Inhoudsopgave Deel I voor werknemers 1 Deel II App 7 voor werknemers 1 1 voor werknemers Met Multicraft Online is het mogelijk om 24 uur per dag online

Nadere informatie

Gebruikershandleiding Groenendaal Web-portaal

Gebruikershandleiding Groenendaal Web-portaal Gebruikershandleiding Groenendaal Web-portaal Beste huurder, Sinds kort maakt Groenendaal Verhuur gebruik van een Web-portaal dat gemakkelijk inzicht geeft in de opdrachten uitgevoerd door Groenendaal.

Nadere informatie

Mini Manuel imailingtool Met stappenplan

Mini Manuel imailingtool Met stappenplan Mini Manuel imailingtool Met stappenplan Het versturen van een nieuwsbrief met een standaard- template of actie-template In imailingtool hebben we prachtige standaard sjablonen beschikbaar! Voeg uw eigen

Nadere informatie

Laboratoria Nieuwsbrief September 2011 Klinisch Chemisch en Hematologisch Laboratorium Medisch Microbiologisch Laboratorium

Laboratoria Nieuwsbrief September 2011 Klinisch Chemisch en Hematologisch Laboratorium Medisch Microbiologisch Laboratorium Laboratoria Nieuwsbrief September 2011 Klinisch Chemisch en Hematologisch Laboratorium Medisch Microbiologisch Laboratorium In dit nummer: ALLERGIERAPPORTAGE; DETECTIEGRENS VERLAAGD ANTISTOFFEN BIJ DIABETES

Nadere informatie

IMPROVE. Helpt u mee het bevolkingsonderzoek baarmoederhalskanker vrouwvriendelijker te maken?

IMPROVE. Helpt u mee het bevolkingsonderzoek baarmoederhalskanker vrouwvriendelijker te maken? Kan de zelfafnameset het uitstrijkje vervangen? IMPROVE Helpt u mee het bevolkingsonderzoek baarmoederhalskanker vrouwvriendelijker te maken? Uitnodiging voor deelname aan wetenschappelijk onderzoek. www.hpvzelfafname.nl

Nadere informatie

titel Protocol: Voorraadbeheer medische Achtergrondinformatie Randvoorwaarden Werkwijze Logo van de praktijk

titel Protocol: Voorraadbeheer medische Achtergrondinformatie Randvoorwaarden Werkwijze Logo van de praktijk Logo van de praktijk titel Protocol: Voorraadbeheer medische verbruiksartikelen huisartsenpraktijk doel Efficiënt organiseren en borgen voorraadbeheer beheerder naam, functie vastgesteld datum bestemd

Nadere informatie

Gebruikershandleiding ATTACHTINGIT - VERSIE 3

Gebruikershandleiding ATTACHTINGIT - VERSIE 3 Gebruikershandleiding ATTACHTINGIT - VERSIE 3 24-05-2019 www.smartlockr.eu Inhoudsopgave Inleiding... 2 Werkwijze plug-in... 3 Veilig versturen van bijlagen... 4 Zie je geen zijpaneel?... 5 Let op: cache-modus

Nadere informatie

e-zorg Het digitale werkboek Kindergeneeskunde

e-zorg Het digitale werkboek Kindergeneeskunde e-zorg Het digitale werkboek Kindergeneeskunde Ziekenhuis Gelderse Vallei Jij doet mee aan één van de programma s voor kinderen/tieners met overgewicht of obesitas. Bij elk programma maken we gebruik van

Nadere informatie

Door Cliënten Bekeken voor Gezondheidscentra. Vervolgmeting. Rapportage Gezondheidscentrum Kanaleneiland

Door Cliënten Bekeken voor Gezondheidscentra. Vervolgmeting. Rapportage Gezondheidscentrum Kanaleneiland Door Cliënten Bekeken voor Gezondheidscentra Vervolgmeting Rapportage Gezondheidscentrum Kanaleneiland ARGO BV 2014 Vervolgmeting Door Cliënten Bekeken In het gezondheidscentrum is een vervolgmeting als

Nadere informatie

titel Protocol: Voorraadbeheer medische Achtergrondinformatie Randvoorwaarden Werkwijze Logo van de praktijk

titel Protocol: Voorraadbeheer medische Achtergrondinformatie Randvoorwaarden Werkwijze Logo van de praktijk Logo van de praktijk titel Protocol: Voorraadbeheer medische verbruiksartikelen huisartsenpraktijk doel Efficiënt organiseren en borgen voorraadbeheer beheerder naam, functie vastgesteld datum bestemd

Nadere informatie

Ervaringen van patiënten met de gezondheidscentra Haarlemmermeer Gezondheidscentrum Overbos

Ervaringen van patiënten met de gezondheidscentra Haarlemmermeer Gezondheidscentrum Overbos Ervaringen van patiënten met de gezondheidscentra Haarlemmermeer Gezondheidscentrum Overbos Rapportage patiëntervaringen E. Til MSc Dr. C.P. van Linschoten december 2016 Gezondheidscentrum Overbos, december

Nadere informatie

Zuyderland Trombosedienst Locatie Sittard-Geleen

Zuyderland Trombosedienst Locatie Sittard-Geleen Zuyderland Trombosedienst Locatie Sittard-Geleen Gebruik bloedverdunner? Heeft u al eerder Acenocoumarol of Fenprocoumon (Marcoumar) gebruikt? Regelmatig controle bloed nodig. Gebruikt u een andere bloedverdunner?

Nadere informatie

Quickstart Abakus via FIS-i

Quickstart Abakus via FIS-i Quickstart Abakus via FIS-i Versie 1 April 2010 Abakus B.V. Zonneoordlaan 17 6718 TK Ede The Netherlands T 088-9462225 F (0318) 657758 E informatie@abakus.nl W www.abakus.nl Inhoudsopgave Inhoudsopgave

Nadere informatie

De loopgroep van René Uijthoven op facebook. Inleiding... 1 Registreren bij facebook... 3 Lid worden van Loopgroep RUNé... 5

De loopgroep van René Uijthoven op facebook. Inleiding... 1 Registreren bij facebook... 3 Lid worden van Loopgroep RUNé... 5 De loopgroep van René Uijthoven op facebook Inhoud Inleiding... 1 Registreren bij facebook... 3 Lid worden van Loopgroep RUNé... 5 Inleiding Op 7 februari 2012 heb ik op facebook een groep aangemaakt onder

Nadere informatie

Door Cliënten Bekeken voor Gezondheidscentra. Vervolgmeting. Rapportage Gezondheidscentrum Veldpoort

Door Cliënten Bekeken voor Gezondheidscentra. Vervolgmeting. Rapportage Gezondheidscentrum Veldpoort Door Cliënten Bekeken voor Gezondheidscentra Vervolgmeting Rapportage Gezondheidscentrum Veldpoort ARGO BV 2014 Vervolgmeting Door Cliënten Bekeken In het gezondheidscentrum is een vervolgmeting als onderdeel

Nadere informatie

Door Cliënten Bekeken voor Gezondheidscentra. Vervolgmeting. Rapportage Julius Gezondheidscentrum Parkwijk

Door Cliënten Bekeken voor Gezondheidscentra. Vervolgmeting. Rapportage Julius Gezondheidscentrum Parkwijk Door Cliënten Bekeken voor Gezondheidscentra Vervolgmeting Rapportage Julius Gezondheidscentrum Parkwijk ARGO BV 2015 Vervolgmeting Door Cliënten Bekeken Op vier locaties van de Stichting Leidsche Rijn

Nadere informatie

Securing. World. G4S Cash portal

Securing. World. G4S Cash portal Securing Your World G4S Cash portal Handleiding G4S Cash Portal Via het G4S Cash Portal kunt u zelf online al uw contante geldzaken regelen. Dit kan op elk moment van de dag. U kunt o.a. transporten inplannen

Nadere informatie

Onderwijsmateriaal voor toetsgroepen

Onderwijsmateriaal voor toetsgroepen 1. Toelichting Dit programma is gebaseerd op de NHG-Standaard van juni 2013. In een deel van de Nederlandse huisartsenpraktijken handelt een praktijkassistente een urineweginfectie bij gezonde, niet-zwangere

Nadere informatie

Implementatiepakket aan de slag met PatientHub

Implementatiepakket aan de slag met PatientHub Implementatiepakket aan de slag met PatientHub Goed gebruik Technische tips Goed gebruik PatientHub Hoe gebruikt u het? Om beveiligde videoconsulten te houden heeft u nodig: - Een computer (Windows 7 of

Nadere informatie

Bijlage 1 Instructie verpleegkundigen die familieleden en andere naasten om medewerking vragen aan het onderzoek Naasten op de Intensive Care

Bijlage 1 Instructie verpleegkundigen die familieleden en andere naasten om medewerking vragen aan het onderzoek Naasten op de Intensive Care Bijlage 1 Instructie verpleegkundigen die familieleden en andere naasten om medewerking vragen aan het onderzoek Naasten op de Intensive Care Oktober 2014 Vraag Wanneer informeer ik naasten? Welke personen

Nadere informatie

Patiënten handleiding

Patiënten handleiding Patiënten handleiding Met deze handleiding helpen wij u op weg bij het gebruik van het gezondheidsportaal Ondiep. Diensten die wij met dit portaal aanbieden zijn: 1. rechtstreeks een afspraak maken in

Nadere informatie

Stappenplan ONLINE PERSONEELTEVREDENHEIDSPEILING

Stappenplan ONLINE PERSONEELTEVREDENHEIDSPEILING Stappenplan ONLINE PERSONEELTEVREDENHEIDSPEILING Een succesvolle peiling start met een goede voorbereiding. Door alle betrokkenen vooraf goed te informeren wordt draagvlak gecreëerd, dat komt de respons

Nadere informatie

Laboratoria Nieuwsbrief oktober 2014 Klinisch Chemisch en Hematologisch Laboratorium Medisch Microbiologisch Laboratorium

Laboratoria Nieuwsbrief oktober 2014 Klinisch Chemisch en Hematologisch Laboratorium Medisch Microbiologisch Laboratorium Laboratoria Nieuwsbrief oktober 2014 Klinisch Chemisch en Hematologisch Laboratorium Medisch Microbiologisch Laboratorium In dit nummer: - Aanvraagformulier medicijnspiegel bepaling - Dientamoeba fragilis

Nadere informatie

Uw huisartsenpraktijk

Uw huisartsenpraktijk Uw huisartsenpraktijk Welke huisartsenpraktijk heeft u bezocht? Huisartsenpraktijk De Greev Huisarts(en)praktijk De Kaap 75 69 % 75 100 % 0 0 % 0 0 % - - 33 30 % 0 0 % 33 100 % 0 0 % - - elders 1 1 % 0

Nadere informatie

Afnamesets Medische Microbiologie. Veranderingen voor de dagelijkse praktijk

Afnamesets Medische Microbiologie. Veranderingen voor de dagelijkse praktijk Afnamesets Medische Microbiologie Veranderingen voor de dagelijkse praktijk 2 3 Veranderingen voor de dagelijkse praktijk Bij Certe vinden wij het belangrijk om bij al uw laboratoriumaanvragen snel een

Nadere informatie

Enquête gebruikers e-laadpunten

Enquête gebruikers e-laadpunten Enquête gebruikers e-laadpunten Inleiding Begin juli 2013 heeft stichting e-laad een enquête uitgezet met als doel inzicht te krijgen in de ervaringen en wensen van gebruikers die hun elektrische auto

Nadere informatie

Informatie op de productpagina en de meer info-pagina

Informatie op de productpagina en de meer info-pagina Informatie op de productpagina en de meer info-pagina Wat leer je in dit hoofdstuk: - Hoe je de productpagina instelt o De juiste informatie o De bestelknop - Hoe je het meerinfo-scherm instelt - Aanpassen

Nadere informatie

Windows Live Mail Windows 8

Windows Live Mail Windows 8 Windows Live Mail Windows 8 Dit programma kan alleen onder MS Windows worden geïnstalleerd en is één van de betere programma's om mee te E-mailen op een Windows computer Windows Live Mail is een prima

Nadere informatie

Rapportages instellen

Rapportages instellen Versie 2.0 Introductie In Finchline is het mogelijk om over de ingestelde widgets (grafische weergaven) een rapportage te ontvangen en versturen in PDF of Excel. In deze handleiding komen alle opties,

Nadere informatie

Voor alle huisartsen en medisch specialisten in de Westelijke Mijnstreek

Voor alle huisartsen en medisch specialisten in de Westelijke Mijnstreek Uitgave 36 Jaargang 11 Februari 2017 Voor alle huisartsen en medisch specialisten in de Westelijke Mijnstreek Samen beter In deze uitgave: 10 Streven naar een voor patiëntgerichtheid ZorgDomein, Kaderarts

Nadere informatie

Door Cliënten Bekeken voor huisartspraktijken met de module Pluspraktijk

Door Cliënten Bekeken voor huisartspraktijken met de module Pluspraktijk Door Cliënten Bekeken voor huisartspraktijken met de module Pluspraktijk Patiëntenpanel Praktijk de Sluis Spaarndam 17 september 2014 Setting Het panel bestaat uit patiënten van huisartspraktijk De Sluis.

Nadere informatie

kijk wij presenteren u

kijk wij presenteren u wij presenteren u... 11-6-2019 1 wij presenteren u... Online inkomsten doorgeven klikdemo 11-6-2019 2 Hoe doe ik online opgave? A. Ga direct naar: Of: https://www.zwolle.nl/inkomstendoorgeven B. naar www.zwolle.nl

Nadere informatie

De WinTree App - Loodslijst

De WinTree App - Loodslijst De WinTree App - Loodslijst Verzamelen en laden op je smartphone Communicatie tussen kantoor, loods en veld Snelle verwerking en aanpassingen op kantoor Eenvoudig in gebruik Kantoor Werkafspraken Loods/Veld

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF december 2015

NIEUWSBRIEF december 2015 NIEUWSBRIEF december 2015 In deze nieuwsbrief: December KindKans in de lucht Informatiebijeenkomsten januari 2016 Wat te doen als de school vol is? Geboorte dochter Susanne Klok Dineke Souman Samen Wageningen:

Nadere informatie

1 Inleiding. WIND Internet / www.windinternet.nl 1

1 Inleiding. WIND Internet / www.windinternet.nl 1 1 Inleiding Om de Webshop goed te kunnen beheren is het noodzakelijk dat u kennis heeft van een aantal componenten. Door alle handelingen die nodig zijn te beschrijven wordt u in staat gesteld het beheer

Nadere informatie

Instructie MMB orders HiX

Instructie MMB orders HiX CBSL Tergooi 1 Instructie MMB orders HiX CBSL Informatie via: cbsl_systeembeheer@tergooi.nl (Stefan Bouter en Bart Jan Vermaning) of via receptie CBSL (1220) CBSL Tergooi 2 Medische Microbiologie Microbiologische

Nadere informatie

Uw adres is nodig voor de registratie. Deze is niet zichtbaar op het forum.

Uw  adres is nodig voor de registratie. Deze is niet zichtbaar op het forum. Handleiding forum Welkom op het forum van het Alzheimercentrum. Op het forum kunt u in contact komen met lotgenoten. U kunt uw verhaal kwijt, vragen stellen, tips delen en nog veel meer. Hieronder vindt

Nadere informatie

BAT BA A T VUS DIGIT A ALE FIETS VUS DIGIT A ALE FIETS TL A AS Handleiding 14301250 FietsAtlas_Manual.indd 1 26-06-2009 14:53:13

BAT BA A T VUS DIGIT A ALE FIETS VUS DIGIT A ALE FIETS TL A AS Handleiding 14301250 FietsAtlas_Manual.indd 1 26-06-2009 14:53:13 BATAVUS DIGITALE FIETSATLAS Handleiding 14301250 FietsAtlas_Manual.indd 1 26-06-2009 14:53:13 Powered by: Inhoudsopgave Welkom 1. Installeer de BATAVUS DIGITALE FIETSATLAS op uw navigatiesysteem 3. Het

Nadere informatie

RAPPORTAGE WACHTKAMERINTERVIEW

RAPPORTAGE WACHTKAMERINTERVIEW RAPPORTAGE WACHTKAMERINTERVIEW Medisch Centrum de Steenpoort Rapportage wachtkamerinterview Inleiding Onder de cliënten van Medisch Centrum de Steenpoort zijn de afgelopen 2 jaren tevredenheidsonderzoeken

Nadere informatie

Herhaalgemak: hoe werkt het programma? Inhoud

Herhaalgemak: hoe werkt het programma? Inhoud Herhaalgemak: hoe werkt het programma? Inhoud Algemene uitleg... 2 Ik wil direct medicijnen bestellen... 3 Ik wil mijn medicatie-overzicht aanpassen... 6 Ik wil mijn bestelwijze aanpassen... 9 Ik wil mijn

Nadere informatie

HANDELINGEN BIJ BLOEDAFNAME ZELFPRIKKENDE

HANDELINGEN BIJ BLOEDAFNAME ZELFPRIKKENDE HANDELINGEN BIJ BLOEDAFNAME ZELFPRIKKENDE ZORGVERLENERS Inhoud 1. Materialen... 1 2. Algemene voorbereiding... 2 2.1. Na afname... 3 3. Afwijkingen... 4 3.1. Te Markeren buizen... 4 4. In donker bewaren...

Nadere informatie

Transmuraal Incident Melden (= T.I.M.) Miriam Eliel Coördinator transmurale zorg Westfriesgasthuis m.r.eliel@westfriesgasthuis.nl

Transmuraal Incident Melden (= T.I.M.) Miriam Eliel Coördinator transmurale zorg Westfriesgasthuis m.r.eliel@westfriesgasthuis.nl Transmuraal Incident Melden (= T.I.M.) Miriam Eliel Coördinator transmurale zorg Westfriesgasthuis m.r.eliel@westfriesgasthuis.nl Symposium Patiëntveiligheid maart 2014 1 Vragen Waarom naar deze workshop?

Nadere informatie

Beknopte handleiding voor deelnemers in zelfinstellingsgroep

Beknopte handleiding voor deelnemers in zelfinstellingsgroep www.mijndialog.nl Beknopte handleiding voor deelnemers in zelfinstellingsgroep U geeft aan mee te willen doen. De huisartspraktijk meldt u aan bij het onderzoekscentrum (VU medisch centrum Amsterdam) U

Nadere informatie

HANDELINGEN BIJ BLOEDAFNAME ZELFPRIKKENDE ZORGVERLENERS

HANDELINGEN BIJ BLOEDAFNAME ZELFPRIKKENDE ZORGVERLENERS GELDIG DOCUMENT WI 04.216 Handelingen bij bloedafname zelfprikkende Versie : 001 Print datum : 15-7-2015 Documenteigenaar M. Bischoff (Mdw Bloedafname) Geverifieerd door M. Dahmen (team manager BD)/ A.

Nadere informatie

Voor alle huisartsen en medisch specialisten in de Westelijke Mijnstreek

Voor alle huisartsen en medisch specialisten in de Westelijke Mijnstreek Uitgave 33 Jaargang 10 April 2016 Voor alle huisartsen en medisch specialisten in de Westelijke Mijnstreek Nieuwe payoff MCC Omnes Samen beter MCC Omnes in een nieuw jasje Mariëlle Krekels, internist Paul

Nadere informatie

RAPPORTAGE WACHTKAMERINTERVIEW

RAPPORTAGE WACHTKAMERINTERVIEW RAPPORTAGE WACHTKAMERINTERVIEW Huisartsenpraktijk Kattenbroek Huisarts Raams Rapportage wachtkamerinterview Inleiding Onder de cliënten van huisartsenpraktijk Kattenbroek is vorig jaar een tevredenheidsonderzoek

Nadere informatie

Handleiding Multicraft Online Online urenregistratie

Handleiding Multicraft Online Online urenregistratie Handleiding Multicraft Online Online urenregistratie Versie 1.2 Release 06-03-2012 I Handleiding Multicraft Online Inhoudsopgave Deel I Handleiding Multicraft Online voor werknemers 1 Handleiding Multicraft

Nadere informatie

Module online intake/dtf

Module online intake/dtf Module online intake/dtf Inhoud Inleiding... 1 Activeren van de module online intake/dtf... 1 Een online verzoek versturen... 2 Een online verzoek ontvangen... 4 Een verzoeksjabloon invoeren / aanpassen...

Nadere informatie

Inloggen in AccountView online voor Mac OS 30 augustus 2018 versie 9.1 en hoger

Inloggen in AccountView online voor Mac OS 30 augustus 2018 versie 9.1 en hoger Inloggen in AccountView online Welkom bij eserviceware! Deze handleiding begeleidt u bij de stappen die nodig zijn voor het inloggen in AccountView online. Wanneer u gebruik maakt van een Apple computer,

Nadere informatie

P70 Omgaan met agressie

P70 Omgaan met agressie P70 Omgaan met agressie Eerstverantwoordelijke Tim olde Hartman, HA Datum vaststelling 2013 Datum herziening 2016 Inleiding In huisartspraktijk Oosterhout komen dreigende, beledigende of agressieve patiënten

Nadere informatie

Aanmelden via MijnHOVO hoe werkt het?

Aanmelden via MijnHOVO hoe werkt het? Aanmelden via MijnHOVO hoe werkt het? Aanmelden voor een programma werkt in MijnHOVO anders dan voorheen. Als u zich wilt aanmelden, doorloopt u een proces. Bij iedere stap zal gevraagd worden gegevens

Nadere informatie

HUISARTSENGROEP ELSLOO-GEULLE

HUISARTSENGROEP ELSLOO-GEULLE HUISARTSENGROEP ELSLOO-GEULLE Huisartsenpraktijk Dorine Verschure Drs. H.M.J. Boesten Mw. Dr. M.A. van Bokhoven Mw. Drs. S.M. Klarenbeek Mw. Drs. P.M.E. Steeghs Aelserhof 47 6181 LB Elsloo Huisartsenpraktijk

Nadere informatie

Auteur: Niels Bons. Handleiding Koepeldatabase Zakelijk toerisme: aanmelden organisatie. 2014, Provincie Fryslân. Uitgegeven in eigen beheer

Auteur: Niels Bons. Handleiding Koepeldatabase Zakelijk toerisme: aanmelden organisatie. 2014, Provincie Fryslân. Uitgegeven in eigen beheer Auteur: Niels Bons Handleiding Koepeldatabase Zakelijk toerisme: aanmelden organisatie 2014, Provincie Fryslân Uitgegeven in eigen beheer (mail@infofryslan.nl) Alle rechten voorbehouden. Niets uit deze

Nadere informatie

Over de FollowHub. Tip: Bewaar uw gebruikersnaam en wachtwoord zorgvuldig. U heeft ze vaker nodig om in te loggen.

Over de FollowHub. Tip: Bewaar uw gebruikersnaam en wachtwoord zorgvuldig. U heeft ze vaker nodig om in te loggen. Over de FollowHub De FollowHub helpt u bij het plannen en onthouden van dagelijkse activiteiten. U kunt de app voor uzelf gebruiken of voor een familielid, kennis of cliënt. U plant bijvoorbeeld een afspraak

Nadere informatie

Instructie versturen sms t.b.v. positie

Instructie versturen sms t.b.v. positie www.roparunlive.nl sms dienst Waarom deze sms dienst? Op zowel de Parijs route als de Hamburg route zijn 15 checkpoints waar een officiële tijdregistratie plaatsvindt. Deze doorkomsten worden op www.roparunlive.nl

Nadere informatie

Mijn SKB Uw persoonlijke online zorgportaal

Mijn SKB Uw persoonlijke online zorgportaal Mijn SKB Uw persoonlijke online zorgportaal In deze folder leest u hoe Mijn SKB werkt, welke gegevens u kunt inzien en wat u kunt doen met Mijn SKB. Mijn SKB Uw persoonlijke online zorgportaal Als patiënt

Nadere informatie

LAB handleiding april

LAB handleiding april Student 1 Inhoudsopgave Aanmelden 4 Wachtwoord vergeten 7 Gebruikersprofiel 11 Home scherm 31 Kalender 33 Mijn pagina 35 Cursussen 40 Quiz/ test 46 Braintrainer 47 Bestanden 48 Post je feedback 49 Mijn

Nadere informatie

Handleiding InformerOnline Handel

Handleiding InformerOnline Handel Handleiding InformerOnline Handel Deze handleiding is een vervolg op Handleiding InformerOnline. In deze handleiding worden de extra functionaliteiten van het pakket Handel uitgelegd. Het grote verschil

Nadere informatie

Carrousel Gezamenlijke Consulten Audrey Lahaije tel: fax: E:

Carrousel Gezamenlijke Consulten Audrey Lahaije tel: fax: E: Carrousel Gezamenlijke Consulten Audrey Lahaije tel: 043-3506924 fax: 043-3506920 E: audrey.lahaije@mumc.nl audrey.lahaije@rhzheuvelland.nl postadres: azm, RVE Transmurale Zorg t.a.v. Audrey Lahaije Postbus

Nadere informatie

RAPPORTAGE WACHTKAMERINTERVIEWS

RAPPORTAGE WACHTKAMERINTERVIEWS RAPPORTAGE WACHTKAMERINTERVIEWS Huisartsenpraktijk Hodes en van Beek ARGO BV 2015 Rapportage wachtkamerinterview Inleiding Onder de cliënten van Huisartsenpraktijk Hodes en van Beek is vorig jaar een tevredenheidsonderzoek

Nadere informatie

Gebruikerhandleiding TSO programma CBS de Opdracht

Gebruikerhandleiding TSO programma CBS de Opdracht Gebruikerhandleiding TSO programma CBS de Opdracht Inhoud 1. Handleiding gebruik TSO programma... 3 2. Inschrijven voor TSO gebruik... 3 3. Inschrijven van kinderen... 5 4. Uitschrijven kinderen... 6 5.

Nadere informatie

Verbeterplan Onverzekerden; Hoe groot is het probleem en hoe krijgen we ze weer verzekerd?

Verbeterplan Onverzekerden; Hoe groot is het probleem en hoe krijgen we ze weer verzekerd? Verbeterplan 2018 Onverzekerden; Hoe groot is het probleem en hoe krijgen we ze weer verzekerd? Huisartsenpraktijk Holtrop en Sieben Projectcoördinator: Jolien Schulte, AIOS Opleiders: Marije Holtrop en

Nadere informatie

Handleiding aanmelden 2015 Laat jezelf zien

Handleiding aanmelden 2015 Laat jezelf zien www.landstedembo.nl/aanmelden Handleiding aanmelden 2015 Laat jezelf zien 2 Handleiding aanmelden 2015 Handleiding aanmelden bij Landstede MBO voor decanen/mentoren/leerlingbegeleiders Deze handleiding

Nadere informatie

RAPPORTAGE WACHTKAMERINTERVIEW

RAPPORTAGE WACHTKAMERINTERVIEW RAPPORTAGE WACHTKAMERINTERVIEW Huisartsenpraktijk Kattenbroek Huisarts Schenkels Rapportage wachtkamerinterview Inleiding Onder de cliënten van huisartsenpraktijk Kattenbroek is vorig jaar een tevredenheidsonderzoek

Nadere informatie

Handleiding Cyberlab Labo-aanvragen

Handleiding Cyberlab Labo-aanvragen Handleiding Cyberlab Labo-aanvragen Ga met uw internet browser naar de website http://artsen.somedi.be Klik op Inloggen e-lab Er opent zich een nieuw venster met de aanmeldpagina van CyberLab. Vul uw aanmeldingsnaam

Nadere informatie

Mijn zorg online kindergeneeskunde e-zorg Kanjers

Mijn zorg online kindergeneeskunde e-zorg Kanjers Mijn zorg online kindergeneeskunde e-zorg Kanjers Ziekenhuis Gelderse Vallei Jij bent aangemeld voor het online zorg programma Kanjers. In deze folder leggen wij uit hoe het programma werkt en hoe je het

Nadere informatie

Instructieblad aanmelden

Instructieblad aanmelden 5.0 E-mail aanmelden E-mail registreren en aanmelden Met een e-mailadres kun je post versturen en ontvangen met je computer. Je hebt daarvoor je eigen e-mailadres nodig en een e-mailadres van de persoon

Nadere informatie

Jaaroverzicht Inhoudsopgave. Translink in cijfers Lees verder >> Lees verder >>

Jaaroverzicht Inhoudsopgave. Translink in cijfers Lees verder >> Lees verder >> Jaaroverzicht 2016 Inhoudsopgave Lees verder >> Translink in cijfers 2016 Lees verder >> Inhoudsopgave Bericht van de directie Translink in cijfers De basis op orde Achter de schermen Samen op reis 2 Bericht

Nadere informatie

Handleiding koppeling voor patiënten Inhoud

Handleiding koppeling voor patiënten Inhoud Handleiding koppeling voor patiënten Inhoud 1. Registreren 2 1.1 Voordat u begint 2 1.2 Een account aanmaken 2 1.3 Geen account? Registreer nu! 2 1.4 Bevestig uw account 3 1.5 Gefeliciteerd, u heeft uw

Nadere informatie

Handleiding Commpanionz App

Handleiding Commpanionz App Van: t Swarte Schaap Voor: Commpanionz Datum: 9 januari 2017 Titel: Handleiding Commpanionz App (http://bvobaarmoederhals.nl/) Handleiding Commpanionz App Dit document dient als handleiding voor de Commpanionz

Nadere informatie

Online bestellen bij Langerak de Jong

Online bestellen bij Langerak de Jong Online bestellen bij Langerak de Jong www.langerakdejong.nl Augustus 2015 Inhoudsopgave online bestellen bij Langerak de Jong 1. Aanmelden voor online bestellen... 3 2. Inloggen... 5 3. De bestelsite...

Nadere informatie

Informatieboekje financien bij GastVrij voor gastouders

Informatieboekje financien bij GastVrij voor gastouders Informatieboekje financien bij GastVrij voor gastouders Lieve Gastouder, Opvang bieden is fantastisch. Je doet je werk met plezier en krijgt knuffels van je gastkinderen en complimenten van de ouders.

Nadere informatie

Agenda: View this in your browser. Nieuws uit het land

Agenda: View this  in your browser. Nieuws uit het land INTERACTIEF GELDERLAND Interactief Gelderland december 2017, nummer 3 Evert Vermeulen, bestuursmedewerker GroenLinks Gelderland View this email in your browser Agenda: o Aanmelden lokale trainingsavond

Nadere informatie

Handleiding dashboard. 3WA SaaS platform

Handleiding dashboard. 3WA SaaS platform Handleiding dashboard 3WA SaaS platform 151021 versie 1.0.2 Inhoud Inloggen... 3 Menu... 4 Algemeen... 5 Beginscherm... 5 Toevoegen widget aan dashboard... 5 Overige functionaliteiten bij widgets... 8

Nadere informatie

Uurtje factuurtje. HANDLEIDING voor de urenadministratie en algemene financiële informatie

Uurtje factuurtje. HANDLEIDING voor de urenadministratie en algemene financiële informatie Uurtje factuurtje HANDLEIDING voor de urenadministratie en algemene financiële informatie Beste Gastouder, Opvang bieden is fantastisch. Je doet je werk met plezier en krijgt knuffels van je gastkinderen

Nadere informatie

Multishop. Handleiding Versie 1.1. 088 990 7700 support@ccvshop.nl. www.ccvshop.nl

Multishop. Handleiding Versie 1.1. 088 990 7700 support@ccvshop.nl. www.ccvshop.nl Multishop Handleiding Versie 1.1 088 990 7700 support@ccvshop.nl www.ccvshop.nl Inhoudsopgave Inhoudsopgave 2 Changelog 3 1. Inleiding 4 2. App installeren 5 3. Webshops koppelen 6 4. Producten importeren

Nadere informatie

Monitoren of dit wordt uitgevoerd

Monitoren of dit wordt uitgevoerd Protocol dataverzameling CQI Naasten op de Intensive Care schriftelijke en digitale versie Taken en verantwoordelijkheden onderzoeker/kwaliteitsmedewerker Versie voor CQI-vragenlijst 5.0 Oktober 2014 Taken

Nadere informatie

Installatie handleiding

Installatie handleiding Installatie handleiding Installatiehandleiding Neopost 1 INSTALLATIEHANDLEIDING Document versie 1.3 Release datum juli 2018 NEOPOST www.neopost.nl Bij eventuele vragen, opmerkingen of suggesties, neemt

Nadere informatie