Voorzitter: Etienne MOONS Tarwestraat, 15. Secretaris- Schatbewaarder: Oscar LINGIER Jozef Cardijnlaan NIEUWPOORT

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Voorzitter: Etienne MOONS Tarwestraat, 15. Secretaris- Schatbewaarder: Oscar LINGIER Jozef Cardijnlaan NIEUWPOORT"

Transcriptie

1

2 KONINKLIJKE POSTZEGELCLUB VAN DE WESTHOEK NIEUWPOORT MAANDBLAD FILATELIE Januari 2019 Geachte leden, De eerstvolgende algemene vergadering gaat door op zondag 6 januari 2019 in de ontbijtzaal van hotel Cosmopolite (verdieping 1), Albert I laan 141 vanaf 10 uur. Het wordt de Nieuwjaarsvergadering die tezelfdertijd statutaire vergadering is. Wij verwachten zeker een grote opkomst. Een speciale tombola maakt deel uit van het programma. Onze allerbeste wensen voor het nieuwe jaar 2019 Het bestuur Voorzitter: Etienne MOONS Tarwestraat, OOSTENDE Secretaris- Schatbewaarder: Oscar LINGIER Jozef Cardijnlaan NIEUWPOORT Lokaal: Hotel Cosmopolite Koning Albert I laan, NIEUWPOORT- BAD Bankrekening: IBAN : BE BIC : BBRUBEBB op naam van POSTZEGELCLUB VAN DE WESTHOEK 8620 NIEUWPOORT BTW nummer: BE Redactie maandblad: de voorzitter ( em026@skynet.be) Maandblad nr. 567 of nr. 1 van jaargang Verschijnt 10 maal per jaar, de 25ste van elke maand (NIET in juli en augustus). De Koninklijke Postzegelclub van de Westhoek is aangesloten bij de Koninklijke Landsbond van Belgische Postzegelkringen onder het nummer 908 en sinds 1968 aangesloten bij de Verstandhouding van West-Vlaamse Postzegelkringen.

3 2 Clubnieuws Prijswinnaars van de tombola van december HAEDENS Luc 2. ANTOIN Avit 3. PEEL Marc 4. BRACKE Marcel 5. BRACKE Marcel 6. DE SNOECK Joris en tal van winnaars van kleinere prijzen Prijzen voor de tombola van januari 2019 De start van het nieuwe jaar is de gelegenheid om u nog eens extra te verwennen met een mooie tombola met talrijke mooie prijzen. Vooreerst zijn er de prijzen geschonken door de club met een extra aanbieding van 10 mooie loten en nog heel wat kleinere prijzen. Bovendien zijn er ook nog mensen die onze club zeer genegen zijn. Wij denken aan onze sympathieke burgemeester Geert VAN DENBROUCKE die mogelijks wat uit zijn mouw schudt wanneer hij ons op onze Nieuwjaarsvergadering komt begroeten. Onze voorzitter heeft eveneens een aantal prijzen ter beschikking gesteld. Bestuurslid Denis DHONT heeft ook gretig zijn duit in het zakje gedaan met heel wat prachtige prijzen. Wij danken alle milde schenkers voor hun sympathie voor onze club en nodigen hen uit op het Nieuwjaarsaperitief tijdens de algemene vergadering van 6 januari Hiermee is het echter nog niet gedaan want de club schenkt bovenop nog DRIE zeer mooie prijzen, namelijk 2 ZILVEREN postzegels en als hoofdprijs EEN ZEER MOOIE INGEKADERDE AQUA- REL van de hand van Rita REUNBROUCK. Als dat geen reden is om op de vergadering aanwezig te zijn!! Tombolaprijzen van de club: / /24Cataloguswaarde : 80, / : 67, / : 60, / , , , A/98A in paar , / ,50 9. Blok , ,50 en tal van kleinere prijzen. Statutair nieuws In het tijdschrift van november en december 2018 hebben wij gemeld dat in januari tijdens de algemene statutaire vergadering twee bestuursleden einde mandaat zijn en zich herkiesbaar gesteld hebben. Vermits zich tot nog toe geen nieuwe kandidaten gemeld hebben blijft alles bij het oude voor de volgende 3 jaar voor deze bestuurders.

4 3 Eventuele kandidaturen voor een bestuursfunctie kunnen niet meer ingediend worden. De limiet was 15 december Verder wordt het jaarverslag en de financiële toestand meegedeeld aan de leden. Lidgeld 2019 Tijdens de vergadering kunnen zij die nog niet betaald hebben het lidgeld voor 2019 vereffenen bij de secretaris van de club. Het lidgeld bedraagt 8,50 voor volwassenen (hoofdclub) of 6,50 voor volwassenen (bijclub). Voor de jeugdleden tot 16 jaar wordt dit 4,25 (hoofdclub) of 3,25 (bijclub). U mag uiteraard ook overschrijven op rekening van de club. Het rekeningnummer vindt u op de eerste bladzijde van uw tijdschrift. Vermeld echter voor de zekerheid of u kiest voor hoofdclub of bijclub en uw lidnummer. Na overschrijving vindt u uw lidkaart in het eerstvolgende maandblad of wordt het door de secretaris overhandigd tijdens de volgende vergadering. Wij dringen er op aan uw bijdrage niet uit te stellen. Wie op 28 februari 2019 niet betaald heeft wordt geschrapt. Wees a.u.b. correct en laat onze secretaris/penningmeester niet eindeloos blijven zitten met uw lidkaart. Nieuwjaarsaperitief en Nieuwjaarsverrassing Traditiegetrouw biedt de club aan ALLE AANWEZIGEN op de Nieuwjaarsvergadering het aperitief aan. Het verrassingsgeschenk, en hier moeten we nadrukkelijk verwijzen naar de jarenlange Nieuwjaarstraditie, is ENKEL BESTEMD VOOR DE AANWEZIGE LEDEN die het lidgeld voor 2018 vereffend hebben. Het zal door de secretaris overhandigd worden tijdens de vergadering van januari. De clubwedstrijd Verder in het maandblad vindt u de uitslag van de tweede reeks en het voorlopige resultaat tot hier toe. Nieuwe catalogus en albumsupplementen beschikbaar De leden die een nieuwe OCB en/of albumsupplementen besteld hebben kunnen deze afhalen tijdens de vergadering. Zij die een bestelling willen plaatsen kunnen dit doen tijdens de vergadering en zullen deze ontvangen in februari. Toelage vanwege de Verstandhouding Vanwege de Verstandhouding van W. Vl. Postzegelkringen ontvingen we een subsidie van 58,00 waarvoor dank. Bekerwedstrijd Verstandhouding 2019 We hebben al een aantal zegels ontvangen waarmee we al een behoorlijk resultaat kunnen halen. Toch zijn nog prachtexemplaren welkom want de vereisten liggen zeer hoog. Binnenbrengen van de zegels ten laatste op de vergadering van maart 2019 bij de voorzitter. Dag van de Filatelist 27 april 2019 te Roeselare De programmering van de Dag van de Filatelist behoudt in 2019 hetzelfde stramien als de voorgaande jaren. De aanvang is gepland om uur. Het filatelistisch luik van deze dag gaat door in Het Brouwerijtje, een lokaal van de firma van Patrick Maselis, gelegen Kaaistraat 19 te Roeselare.

5 Zoals vroeger zijn er twee spreekbeurten over een filatelistisch onderwerp : uur : nog te bepalen uur : nog te bepalen. Rond 16 uur is een receptie gepland met mededeling van de uitslag van de bekerwedstrijd. Na de vergadering wordt andermaal een democratisch etentje georganiseerd in een plaatselijk eethuis. Al deze activiteiten zullen later nog bevestigd worden. Een uitzonderlijke filatelietentoonstelling zal zeker het bezichtigen waard zijn. Een belangrijke internationale gebeurtenis in 2019 Stockholmia 2019 Naar aanleiding van de 150 ste verjaardag van de oudste filatelieclub van de wereld, de Royal Philatelic Society London, wordt in het Zweedse Stockholm een internationaal filatelistisch evenement op het getouw gezet met een selectie van verzamelingen van de meest gerenommeerde filatelisten van over de gehele wereld. As part of the 150th Anniversary, for its major official international celebration, the Society is delighted to be joining its members and friends from around the world at the 'Stockholmia 2019' international philatelic exhibition in Stockholm, Sweden from 29th May to 2nd June The STOCKHOLMIA 2019 Commemorative Handstamps

6 5 Filatelistisch nieuws Nieuwe postzegeluitgiften Zoals al eerder gemeld zijn er 5 voorverkopen voorzien in 2019 : 26 januari (Peer), 16 maart(saint-gerard), 15 juni (Wetteren), 24 augustus (Leuven) en 19 oktober (Bastogne) telkens met speciale postzegeluitgiften. De uitgiften voor januari stonden in het maandblad van december Christkindl -Oostenrijk Naar jaarlijkse gewoonte, en dit sinds 1965, wordt ook dit jaar van 30 november 2018 tot 6 januari 2019 in het kleine postkantoor Christkindl nabij het Oostenrijkse Steyr speciale postafstempelingen gebruikt voor de feestdagen. Wie interesse heeft voor deze speciale afstempelingen (goed voor thematische Kerstverzamelingen) stuurt de nodige omslagen met op elke omslag het gewenste adres en gefrankeerd met geldige Oostenrijkse postzegels voor buitenlands port onder een gezamenlijke omslag naar POSTAMT CHRISTKINDL A-4411 CHRISTKINDL (Österreich) Voor alle zekerheid hecht u aan elke omslag een klein briefje met vermelding van welke stempel u wenst op uw omslag(en). Indien u niet beschikt over de Oostenrijkse postzegels stuurt u internationale antwoordcoupons mee die u kan aankopen in uw postkantoor. Regionale Competitieve tentoonstelling 2019 Oost- en West-Vlaanderen Zal doorgaan te Wetteren op 15 juni Wie zijn collectie wil tonen en laten beoordelen door een vakjury kan hieraan deelnemen. Verdere details volgen nog.

7 BEKNOPTE POSTGESCHIEDENIS VAN BELGIË door Etienne Moons Voorfilatelistische periode van 1500 tot e vervolg Bij toepassing van een nieuwe wet van 6 Nivôse jaar IV worden sommige minder belangrijke postkantoren opnieuw uitreikingskantoren. Zij nemen opnieuw hun oude stempels of gebruiken nieuwe evenwel zonder het departementsnummer. De Franse periode eindigt in 1814 met de evacuatie van onze gewesten en de val van Napoleon. Tijdperk van het Gouvernement-generaal van België ( ) Na het vertrek van de Fransen en dit vanaf 5 mei 1814 heerst de grootste fantasie op het vlak van de brievenpost. Sommige postmeesters gebruiken doodeenvoudig de stempels in hun bezit en doen geen moeite om het departementsnummer te verwijderen. Anderen daarentegen willen de sporen van het Franse regime doen verdwijnen en verwijderen zorgvuldig het departementsnummer. In sommige kantoren hebben de postmeesters de terugtrekkende legers gevolgd en het stempelmateriaal meegenomen. Er dienden dus nieuwe stempels vervaardigd te worden. Brief van 17 april 1814 met verwijderd departementsnummer van Nieuwpoort naar Brugge (Collectie E. Moons)

8 7 De departementen die rechts van de Maas liggen worden bij verschillende gouvernementen gevoegd. Het andere deel van het land wordt het Gouvernementgeneraal van België Hollands tijdperk ( ) Prins Willem van Oranje, sinds 1 augustus 1814 gouverneur-generaal van België, kondigt op 16 maart 1815 af dat alle departementen die onder zijn bestuur staan voortaan deel uitmaken van het Koninkrijk der Nederlanden. Nog datzelfde jaar laat hij beslag leggen op de provinciën gelegen op de rechteroever van de Maas. De samenvoeging van België bij Nederland heeft als direct gevolg dat alle poststempels vertaald worden naar het Nederlands, dit zowel in het Vlaamse als het Franstalige landsgedeelte. Brief van 1817 van Nieuwpoort naar Veurne (collectie E. Moons) Wat de P(ort) P(ayé) -merken betreft wordt de vermelding P.P. vervangen door het merk FRANCO behalve voor de zendingen naar Frankrijk waarde P.P. aanduiding verder gebruikt wordt. De DEBOURSE merken worden niet vertaald en dus samen met de plaatsnaam in de nieuwe merken opgenomen. Voorbeeeld : NIEUWPOORT FRANCO NIEUWPOORT DEBOURSE

9 8 19 mei Brief van Nieuwpoort FRANCO naar Veurne (Collectie E. Moons) In 1829 verschijnen de eerste ronde datumstempels zonder aanduiding van het jaartal. De uitreikingskantoren gebruiken verder de lijnstempels. Sommige kantoren duiden de plaats van vertrek handgeschreven aan. Deze kantoren hebben in principe geen ronde datumstempels noch P.P., FRANCO en DEBOURSE merken. (wordt vervolgd)

10 9 DE FORTEN VAN KLEIN- BRABANT & VAARTLAND IN 1914, BREENDONK LIEZELE BORNEM DEEL I 26ste vervolg E. Coeckelbergh (wordt vervolgd)

11 10 UITSLAG CLUBWEDSTRIJD BANK ING - REEKS 2 Zegel Nr Schepens Eddy 40,75 2 Dhont Denis 39,50 3 Haeck Pascal 39,00 4 Verlinde Eddy 38,25 5 De Snoeck Joris 38,00 6 Saelens Linda 37,50 7 Coene Lut 37,00 8 Vanderhaeghe José 36,75 9 Dutrieux Eugene 35,50 10 Stevens Eddy 33,50 11 Vandecasteele Filiep 31,50 12 Wauters Albert 30,75 13 Haedens Luc 28,75 14 Overbergh Philip 28,50 15 De Galan Roland 27,75 Commentaar Door de fijne tanding van deze zegels waren er veel exemplaren met een korte tand. Tevens waren talrijke afstempelingen ondermaats. De jury heeft desondanks met begrip gejureerd. De uitslag na 2 reeksen 1 Haeck Pascal 40, ,75 = 80,75 2 Schepens Eddy 40, ,50 = 80,25 3 Coene Lut 37, ,25 = 78,25 4 Dhont Denis 39, ,25 =77,75 5 Verlinde Eddy 38, ,25 =77,50 6 Dutrieux Eugene 35, ,25 =76,75 7 De Snoeck Joris 38, ,50 =75,50 8 Saelens Linda 37, ,25 = 74,75 9 Stevens Eddy 33, ,25 = 74,75 10 Vanderhaeghe José 36, ,75 = 73,50 11 Wauters Albert 30, ,00 = 68,75 12 Overbergh Philip 28, ,75 = 67,00 13 Vandecasteele Filiep 31, ,75 = 63,25 14 Haedens Luc 28, ,75 = 62,50 15 De Galan Roland 27, ,00 = 27,75 Opgave reeks 3 : Voor de vergadering van de maand februari 2019 wordt volgende frankeerzegel ingewacht : Cat. nr c. Koningin Elisabeth met centrale afstempeling. In te dienen bij wedstrijdcommissaris Roger Donny in een kristalmapje voorzien van naam en lidnummer. Het geheel in een doorschijnend envelopje. Opgave reeks 4 : Voor de vergadering van april 2019 wordt volgende zegel ingewacht : Cat. nr Fr. Vlaanderen met een mooie centrale poststempel. In te dienen bij wedstrijdcommissaris Roger Donny in een kristalmapje voorzien van naam en lidnummer. Het geheel in een doorschijnend envelopje.

12 11 FILATELISTISCHE EVENEMENTEN Elke 2e zaterdag 2019 BRUGGE Hobby-ruilbeurs Onder de Toren in Centrum De koepel, Gerard Davidstraat 10 te Brugge (Kristus-Koning). Open van 9 tot 12 uur. Toegang gratis. Elke 3e zaterdag 2019 ROKSEM Maandelijkse ruilbeurs in zaal Centrum, Brugsesteenweg 89 te Roksem. Open van 8 tot 12 uur. Toegang gratis. 27 en 28 december 2018 BARNEVELD (NL) Eindejaarsbeurs in de Veluwehal, Nieuwe Markt 6 te 3771 Barneveld. Open op donderdag van 10 tot 17 uur, op vrijdag van 10 tot 16 uur. Toegang : 3,00. Jeugd tot 17 jaar gratis. 2 januari 2019 BRUSSEL Nieuwe permanente postzegel 2019 tijdens extra feestelijke opening Filaboetiek Brussel. Eerste speciale afstempeling. Open, van 9u tot 12u30 en van 13u tot 16u. De ontwerper zal aanwezig zijn. 18 Januari 2019 RONCQ (Fr) Verzamelaarsbeurs in Zaal J. Stelandre, Rue Jules Watteeuwte FR roncq. Postzegels en munten. Toegang gratis. Open van uut tot uur. Info : Dujardin R. Tel : januari 2019 EDEGEM 28 ste Nationale ruilbeurs in Hangar 27, Parklaan Edegem. Toegang gratis Open van 09u30 tot 15u30. Info : luc.impens@skynet.be 27 april 2019 ROESELARE Dag van de Filatelist 2018 in Het Brouwerietje, Kaaistraat 19 te Roeselare. Aanvang : uur. Programma zoals de vorige jaren : ontvangst 2 spreekbeurten uitslag bekerwedstrijd en receptie. Vrijblijvend een gezellig samenzijn met maaltijd.

13 VERKOOP ONDER DE LEDEN - JANUARI 2019 Lotnr Lot Status Instel Lotnr Lot Status Instel 1 22 in perfecte staat xx 350, /9 + bl herdenkingsk ʘ 2, in perfecte staat xx 390, V xx 2, V in perfecte staat xx 750,00 53 jaar 1981 compleet xx 20, xx 21,00 54 jaar 1982 compleet xx 23, /70 xx 9,00 55 Bl 13/14 xx 3, /22 xx 140,00 56 Bl 20 A xx 21, ʘ 6,00 57 BL 26 xx 54, zeer mooi ʘ 29,00 58 BL 30 xx 108, /59 x 14,00 59 Boekje 1/2 xx 2, V xx 5,20 60 Boekje 17 witte gom xx 3, in blok van 16 xx 11,00 61 P.A. 5 xx 19, /33 xx 82,00 62 P.A. 6/07 xx 15, /36 x 12 stuks xx 7,20 63 P.A. 12/13 Speciale omslag ʘ 2, V xx 3,80 64 Belgisch Congo varia xx/x 3, /66 xx 110,00 65 Varia xx 2, /75 x 10 stuks xx 3,25 66 P.A. 1/04 xx 3, /98 xx 30,00 67 P.A. 7/15 xx/x 4, in blok van 4 xx 11,00 68 REpubliek Congo varia xx 3, /52 in perfecte staat xx 125,00 69 Blok 12 xx 3, A/76 xx 45,00 70 Engeland 91/104 ʘ 60, /93 xx 34, ʘ 25, /65 herdenkingsblad ʘ 3, /44 xx 2, /95 herdenkingsblad ʘ 5, /04 xx 4, V xx 2, / /16 xx 2, AV1 xx 2,50 75 Frankrijk 28 Aa ʘ 42, /46 herdenkingsblad ʘ 2, c type 2 ongetand ʘ 65, /82 x 6 stuks xx 7, /45 xx 3, /82 herdenkingsblad ʘ 2, /98 xx 4, /82 herdenkingsblad ʘ 2, /08 xx 3, /92 x 6 stuks xx 7, /27 xx 3, /92 herdenkingsblad ʘ 2,50 81 BL 65 xx 20, V xx 4,00 82 Monaco 1175/80 xx 4, V 1 xx 5, /95 xx 4, /01 in blok van 10 xx 8, /06 xx 4, /12 in blok van 4 xx 8,00 85 Noorwegen 195/ /52 xx 2, /12 herdenkingsblad ʘ 2,50 86 Varia 9 stuks xx 5, /22 x 12 stuks xx 13,00 87 Ruanda-urundi 196/99 xx 6, /24 xx 3,20 88 Zweden 7 ʘ 45, V 1 xx 4, ʘ 17, /31 xx 26, / /31 xx 5, V 1 xx 16, / /99 xx 5, V 1 xx 27,00 92 Varia 15 waarden xx 2, /45 xx 31,00 93 Varia dienst + gewoone z. xx 5, /51 xx 36,00 94 boekjes xx 6, /04 xx 9,00 95 Zwitserland 298/01 xx 3, /07 xx 82, /98 xx 2, /36 xx 6, /71 xx 3, /75 wit papier xx 85, /46 xx 3, cu/71 cu xx 3,00 99 Varia 10 zegels xx 3, V xx 4, Varia 19 zegels x 2,50 Buitenland catalogus YV yvert Gebruikte notaties : XX = Pos ris, X = met plakker, = Gestempeld, = Op omslag

KONINKLIJKE POSTZEGELCLUB VAN DE WESTHOEK NIEUWPOORT

KONINKLIJKE POSTZEGELCLUB VAN DE WESTHOEK NIEUWPOORT KONINKLIJKE POSTZEGELCLUB VAN DE WESTHOEK NIEUWPOORT MAANDBLAD FILATELIE December 2016 Geachte leden, De volgende algemene vergadering gaat door op zondag 4 december 2016 in de ontbijtzaal van het Hotel

Nadere informatie

KONINKLIJKE POSTZEGELCLUB VAN DE WESTHOEK NIEUWPOORT MAANDBLAD FILATELIE

KONINKLIJKE POSTZEGELCLUB VAN DE WESTHOEK NIEUWPOORT MAANDBLAD FILATELIE KONINKLIJKE POSTZEGELCLUB VAN DE WESTHOEK NIEUWPOORT MAANDBLAD FILATELIE Januari 2016 Geachte leden, De eerstvolgende algemene vergadering gaat door op zondag 3 januari 2016 in de ontbijtzaal van hotel

Nadere informatie

MAANDBLAD FILATELIE. Voorzitter: Etienne MOONS Tarwestraat, 15. Secretaris- Schatbewaarder: Oscar LINGIER Jozef Cardijnlaan NIEUWPOORT

MAANDBLAD FILATELIE. Voorzitter: Etienne MOONS Tarwestraat, 15. Secretaris- Schatbewaarder: Oscar LINGIER Jozef Cardijnlaan NIEUWPOORT KONINKLIJKE POSTZEGELCLUB VAN DE WESTHOEK NIEUWPOORT MAANDBLAD FILATELIE December 2018 Geachte leden, De volgende algemene vergadering gaat door op zondag 2 december 2018 in de ontbijtzaal van het Hotel

Nadere informatie

KONINKLIJKE POSTZEGELCLUB VAN DE WESTHOEK NIEUWPOORT MAANDBLAD FILATELIE

KONINKLIJKE POSTZEGELCLUB VAN DE WESTHOEK NIEUWPOORT MAANDBLAD FILATELIE KONINKLIJKE POSTZEGELCLUB VAN DE WESTHOEK NIEUWPOORT MAANDBLAD FILATELIE Januari 2018 Geachte leden, De eerstvolgende algemene vergadering gaat door op zondag 7 januari 2018 in de ontbijtzaal van hotel

Nadere informatie

Voorzitter: Etienne MOONS Tarwestraat, 15. Secretaris- Schatbewaarder: Oscar LINGIER Jozef Cardijnlaan NIEUWPOORT

Voorzitter: Etienne MOONS Tarwestraat, 15. Secretaris- Schatbewaarder: Oscar LINGIER Jozef Cardijnlaan NIEUWPOORT KONINKLIJKE POSTZEGELCLUB VAN DE WESTHOEK NIEUWPOORT MAANDBLAD FILATELIE Maart 2019 Geachte leden, De eerstvolgende algemene vergadering gaat door op zondag 3 maart 2019 in de ontbijtzaal van het hotel

Nadere informatie

KONINKLIJKE POSTZEGELCLUB VAN DE WESTHOEK NIEUWPOORT MAANDBLAD FILATELIE

KONINKLIJKE POSTZEGELCLUB VAN DE WESTHOEK NIEUWPOORT MAANDBLAD FILATELIE KONINKLIJKE POSTZEGELCLUB VAN DE WESTHOEK NIEUWPOORT MAANDBLAD FILATELIE Januari 2017 Geachte leden, De eerstvolgende algemene vergadering gaat door op zondag 8 januari 2017 (TWEEDE zondag) in de ontbijtzaal

Nadere informatie

Onze allerbeste wensen voor het nieuwe jaar 2015. Voorzitter: Etienne MOONS Tarwestraat, 15

Onze allerbeste wensen voor het nieuwe jaar 2015. Voorzitter: Etienne MOONS Tarwestraat, 15 KONINKLIJKE POSTZEGELCLUB VAN DE WESTHOEK NIEUWPOORT MAANDBLAD FILATELIE Januari 2015 Geachte leden, De eerstvolgende algemene vergadering gaat door op zondag 4 januari 2015 in de ontbijtzaal van hotel

Nadere informatie

MAANDBLAD FILATELIE. Onze allerbeste wensen voor het nieuwe jaar Voorzitter: Etienne MOONS Tarwestraat, 15

MAANDBLAD FILATELIE. Onze allerbeste wensen voor het nieuwe jaar Voorzitter: Etienne MOONS Tarwestraat, 15 POSTZEGELCLUB VAN DE WESTHOEK NIEUWPOORT MAANDBLAD FILATELIE Jaargang 50 nr. 1 Januari 2013 Geachte leden, De eerstvolgende algemene vergadering gaat door op zondag 6 januari 2013 in de ontbijtzaal van

Nadere informatie

KONINKLIJKE POSTZEGELCLUB VAN DE WESTHOEK NIEUWPOORT

KONINKLIJKE POSTZEGELCLUB VAN DE WESTHOEK NIEUWPOORT KONINKLIJKE POSTZEGELCLUB VAN DE WESTHOEK NIEUWPOORT MAANDBLAD FILATELIE April 2016 Geachte leden, De volgende algemene vergadering gaat door op zondag 3 april 2016 in de ontbijtzaal van het Hotel Cosmopolite

Nadere informatie

MAANDBLAD FILATELIE. Voorzitter: Etienne MOONS Tarwestraat, 15. Secretaris- Schatbewaarder: Oscar LINGIER Jozef Cardijnlaan NIEUWPOORT

MAANDBLAD FILATELIE. Voorzitter: Etienne MOONS Tarwestraat, 15. Secretaris- Schatbewaarder: Oscar LINGIER Jozef Cardijnlaan NIEUWPOORT KONINKLIJKE POSTZEGELCLUB VAN DE WESTHOEK NIEUWPOORT MAANDBLAD FILATELIE Juni 2019 Geachte leden, De volgende algemene vergadering gaat door op zondag 2 juni 2019 in de ontbijtzaal van het Hotel Cosmopolite

Nadere informatie

KONINKLIJKE POSTZEGELCLUB VAN DE WESTHOEK NIEUWPOORT

KONINKLIJKE POSTZEGELCLUB VAN DE WESTHOEK NIEUWPOORT KONINKLIJKE POSTZEGELCLUB VAN DE WESTHOEK NIEUWPOORT MAANDBLAD FILATELIE Februari 2018 Geachte leden, De volgende algemene vergadering gaat door op zondag 4 februari 2018 in de ontbijtzaal van het Hotel

Nadere informatie

MAANDBLAD FILATELIE. Voorzitter: Etienne MOONS Tarwestraat, 15. Secretaris- Schatbewaarder: Oscar LINGIER Jozef Cardijnlaan NIEUWPOORT

MAANDBLAD FILATELIE. Voorzitter: Etienne MOONS Tarwestraat, 15. Secretaris- Schatbewaarder: Oscar LINGIER Jozef Cardijnlaan NIEUWPOORT KONINKLIJKE POSTZEGELCLUB VAN DE WESTHOEK NIEUWPOORT MAANDBLAD FILATELIE Februari 2019 Geachte leden, De volgende algemene vergadering gaat door op zondag 3 februari 2019 in de ontbijtzaal van het Hotel

Nadere informatie

KONINKLIJKE POSTZEGELCLUB VAN DE WESTHOEK NIEUWPOORT

KONINKLIJKE POSTZEGELCLUB VAN DE WESTHOEK NIEUWPOORT KONINKLIJKE POSTZEGELCLUB VAN DE WESTHOEK NIEUWPOORT MAANDBLAD FILATELIE September 2018 Geachte leden, De volgende algemene vergadering gaat door op zondag 2 september 2018 in de ontbijtzaal van het Hotel

Nadere informatie

KONINKLIJKE POSTZEGELCLUB VAN DE WESTHOEK NIEUWPOORT

KONINKLIJKE POSTZEGELCLUB VAN DE WESTHOEK NIEUWPOORT KONINKLIJKE POSTZEGELCLUB VAN DE WESTHOEK NIEUWPOORT MAANDBLAD FILATELIE Mei 2018 Geachte leden, De volgende algemene vergadering gaat door op zondag 6 mei 2018 in de ontbijtzaal van het Hotel Cosmopolite

Nadere informatie

KONINKLIJKE POSTZEGELCLUB VAN DE WESTHOEK NIEUWPOORT MAANDBLAD FILATELIE

KONINKLIJKE POSTZEGELCLUB VAN DE WESTHOEK NIEUWPOORT MAANDBLAD FILATELIE KONINKLIJKE POSTZEGELCLUB VAN DE WESTHOEK NIEUWPOORT MAANDBLAD FILATELIE Maart 2017 Geachte leden, De eerstvolgende algemene vergadering gaat door op zondag 5 maart 2017 in de ontbijtzaal van het hotel

Nadere informatie

KONINKLIJKE POSTZEGELCLUB VAN DE WESTHOEK NIEUWPOORT

KONINKLIJKE POSTZEGELCLUB VAN DE WESTHOEK NIEUWPOORT KONINKLIJKE POSTZEGELCLUB VAN DE WESTHOEK NIEUWPOORT MAANDBLAD FILATELIE December 2015 Geachte leden, De volgende algemene vergadering gaat door op zondag 6 december 2015 in de ontbijtzaal van het Hotel

Nadere informatie

KONINKLIJKE POSTZEGELCLUB VAN DE WESTHOEK NIEUWPOORT MAANDBLAD FILATELIE

KONINKLIJKE POSTZEGELCLUB VAN DE WESTHOEK NIEUWPOORT MAANDBLAD FILATELIE KONINKLIJKE POSTZEGELCLUB VAN DE WESTHOEK NIEUWPOORT MAANDBLAD FILATELIE Maart 2016 Geachte leden, De eerstvolgende algemene vergadering gaat door op zondag 6 maart 2016 in de ontbijtzaal van het hotel

Nadere informatie

1 Bestuur Borgoo Stefaan Pieter Bortierlaan 7 8470 Gistel 0474 46 84 38 Stefaan.borgoo@duni.com Desmedt Eddy Oude Brugseweg 268 8460 Roksem 050 81 33 60 desmedteddy@skynet.be Vindt ons leuk op facebook

Nadere informatie

1 Bestuur Borgoo Stefaan Pieter Bortierlaan 7 8470 Gistel 0474 46 84 38 Stefaan.borgoo@duni.com Desmedt Eddy Oude Brugseweg 268 8460 Roksem 050 81 33 60 desmedteddy@skynet.be Vindt ons leuk op facebook

Nadere informatie

1 Bestuur Borgoo Stefaan Pieter Bortierlaan 7 8470 Gistel 0474 46 84 38 Stefaan.borgoo@duni.com Desmedt Eddy Oude Brugseweg 268 8460 Roksem 050 81 33 60 desmedteddy@skynet.be Vindt ons leuk op facebook

Nadere informatie

KONINKLIJKE POSTZEGELCLUB VAN DE WESTHOEK NIEUWPOORT

KONINKLIJKE POSTZEGELCLUB VAN DE WESTHOEK NIEUWPOORT KONINKLIJKE POSTZEGELCLUB VAN DE WESTHOEK NIEUWPOORT MAANDBLAD FILATELIE December 2017 Geachte leden, De volgende algemene vergadering gaat door op zondag 3 december 2017 in de ontbijtzaal van het Hotel

Nadere informatie

MAANDBLAD FILATELIE. Voorzitter: Etienne MOONS Tarwestraat, 15. Secretaris- Schatbewaarder: Oscar LINGIER Jozef Cardijnlaan NIEUWPOORT

MAANDBLAD FILATELIE. Voorzitter: Etienne MOONS Tarwestraat, 15. Secretaris- Schatbewaarder: Oscar LINGIER Jozef Cardijnlaan NIEUWPOORT KONINKLIJKE POSTZEGELCLUB VAN DE WESTHOEK NIEUWPOORT MAANDBLAD FILATELIE November 2018 Geachte leden, De volgende algemene vergadering gaat door op zondag 4 november 2018 in de ontbijtzaal van het Hotel

Nadere informatie

1 Bestuur Borgoo Stefaan Pieter Bortierlaan 7 8470 Gistel 0474 46 84 38 Stefaan.borgoo@duni.com Desmedt Eddy Oude Brugseweg 268 8460 Roksem 050 81 33 60 desmedteddy@skynet.be Vindt ons leuk op facebook

Nadere informatie

KONINKLIJKE POSTZEGELCLUB VAN DE WESTHOEK NIEUWPOORT

KONINKLIJKE POSTZEGELCLUB VAN DE WESTHOEK NIEUWPOORT KONINKLIJKE POSTZEGELCLUB VAN DE WESTHOEK MAANDBLAD FILATELIE November 2016 Geachte leden, De volgende algemene vergadering gaat door op zondag 6 november 2016 in de ontbijtzaal van het Hotel Cosmopolite

Nadere informatie

KONINKLIJKE POSTZEGELCLUB VAN DE WESTHOEK NIEUWPOORT

KONINKLIJKE POSTZEGELCLUB VAN DE WESTHOEK NIEUWPOORT KONINKLIJKE POSTZEGELCLUB VAN DE WESTHOEK NIEUWPOORT MAANDBLAD FILATELIE Februari 2017 Geachte leden, De volgende algemene vergadering gaat door op zondag 5 februari 2017 in de ontbijtzaal van het Hotel

Nadere informatie

MAANDBLAD FILATELIE. Voorzitter: Etienne MOONS Tarwestraat, 15. Secretaris- Schatbewaarder: Oscar LINGIER Jozef Cardijnlaan NIEUWPOORT

MAANDBLAD FILATELIE. Voorzitter: Etienne MOONS Tarwestraat, 15. Secretaris- Schatbewaarder: Oscar LINGIER Jozef Cardijnlaan NIEUWPOORT KONINKLIJKE POSTZEGELCLUB VAN DE WESTHOEK NIEUWPOORT MAANDBLAD FILATELIE April + Mei 2019 Geachte leden, De volgende algemene vergadering gaat door op zondag 7 april en 28 april voor de maand mei 2019

Nadere informatie

1 Bestuur Borgoo Stefaan Pieter Bortierlaan 7 8470 Gistel 0474 46 84 38 Stefaan.borgoo@duni.com Desmedt Eddy Oude Brugseweg 268 8460 Roksem 050 81 33 60 desmedteddy@skynet.be Vindt ons leuk op facebook

Nadere informatie

KONINKLIJKE POSTZEGELCLUB VAN DE WESTHOEK NIEUWPOORT

KONINKLIJKE POSTZEGELCLUB VAN DE WESTHOEK NIEUWPOORT KONINKLIJKE POSTZEGELCLUB VAN DE WESTHOEK NIEUWPOORT MAANDBLAD FILATELIE Mei 2016 Geachte leden, De volgende algemene vergadering gaat door op zondag 1 mei 2016 in de ontbijtzaal van het Hotel Cosmopolite

Nadere informatie

1 Bestuur Borgoo Stefaan Pieter Bortierlaan 7 8470 Gistel 0474 46 84 38 Stefaan.borgoo@duni.com Desmedt Eddy Oude Brugseweg 268 8460 Roksem 050 81 33 60 desmedteddy@skynet.be Vindt ons leuk op facebook

Nadere informatie

MAANDBLAD FILATELIE. Voorzitter: Etienne MOONS Tarwestraat, 15. Secretaris- Schatbewaarder: Oscar LINGIER Jozef Cardijnlaan 69 8620 NIEUWPOORT

MAANDBLAD FILATELIE. Voorzitter: Etienne MOONS Tarwestraat, 15. Secretaris- Schatbewaarder: Oscar LINGIER Jozef Cardijnlaan 69 8620 NIEUWPOORT KONINKLIJKE POSTZEGELCLUB VAN DE WESTHOEK NIEUWPOORT MAANDBLAD FILATELIE Februari 2015 Geachte leden, De volgende algemene vergadering gaat door op zondag 1 februari 2015 in de ontbijtzaal van het Hotel

Nadere informatie

1 Bestuur Borgoo Stefaan Pieter Bortierlaan 7 8470 Gistel 0474 46 84 38 Stefaan.borgoo@duni.com Desmedt Eddy Oude Brugseweg 268 8460 Roksem 050 81 33 60 desmedteddy@skynet.be Vindt ons leuk op facebook

Nadere informatie

KONINKLIJKE POSTZEGELCLUB VAN DE WESTHOEK NIEUWPOORT

KONINKLIJKE POSTZEGELCLUB VAN DE WESTHOEK NIEUWPOORT KONINKLIJKE POSTZEGELCLUB VAN DE WESTHOEK NIEUWPOORT MAANDBLAD FILATELIE Oktober 2018 Geachte leden, De volgende algemene vergadering gaat door op zondag 7 oktober 2018 in de ontbijtzaal van het Hotel

Nadere informatie

KONINKLIJKE POSTZEGELCLUB VAN DE WESTHOEK NIEUWPOORT

KONINKLIJKE POSTZEGELCLUB VAN DE WESTHOEK NIEUWPOORT KONINKLIJKE POSTZEGELCLUB VAN DE WESTHOEK NIEUWPOORT MAANDBLAD FILATELIE Mei 2017 Geachte leden, De volgende algemene vergadering gaat door op zondag 7 mei 2017 in de ontbijtzaal van het Hotel Cosmopolite

Nadere informatie

MAANDBLAD FILATELIE. Voorzitter: Etienne MOONS Tarwestraat, 15. Secretaris- Schatbewaarder: Oscar LINGIER Jozef Cardijnlaan 69 8620 NIEUWPOORT

MAANDBLAD FILATELIE. Voorzitter: Etienne MOONS Tarwestraat, 15. Secretaris- Schatbewaarder: Oscar LINGIER Jozef Cardijnlaan 69 8620 NIEUWPOORT KONINKLIJKE POSTZEGELCLUB VAN DE WESTHOEK NIEUWPOORT MAANDBLAD FILATELIE November 2014 Geachte leden, De volgende algemene vergadering gaat door op zondag 9 november 2014 in de ontbijtzaal van het Hotel

Nadere informatie

KONINKLIJKE POSTZEGELCLUB VAN DE WESTHOEK NIEUWPOORT

KONINKLIJKE POSTZEGELCLUB VAN DE WESTHOEK NIEUWPOORT KONINKLIJKE POSTZEGELCLUB VAN DE WESTHOEK NIEUWPOORT MAANDBLAD FILATELIE Februari 2016 Geachte leden, De volgende algemene vergadering gaat door op zondag 7 februari 2016 in de ontbijtzaal van het Hotel

Nadere informatie

KONINKLIJKE POSTZEGELCLUB VAN DE WESTHOEK NIEUWPOORT MAANDBLAD FILATELIE

KONINKLIJKE POSTZEGELCLUB VAN DE WESTHOEK NIEUWPOORT MAANDBLAD FILATELIE KONINKLIJKE POSTZEGELCLUB VAN DE WESTHOEK NIEUWPOORT MAANDBLAD FILATELIE Maart 2018 Geachte leden, De eerstvolgende algemene vergadering gaat door op zondag 4 maart 2018 in de ontbijtzaal van het hotel

Nadere informatie

1 Bestuur Borgoo Stefaan Pieter Bortierlaan 7 8470 Gistel 0474 46 84 38 Stefaan.borgoo@duni.com Desmedt Eddy Oude Brugseweg 268 8460 Roksem 050 81 33 60 desmedteddy@skynet.be Vindt ons leuk op facebook

Nadere informatie

MAANDBLAD FILATELIE. Voorzitter: Etienne MOONS Tarwestraat, 15. Secretaris- Schatbewaarder: Oscar LINGIER Jozef Cardijnlaan 69 8620 NIEUWPOORT

MAANDBLAD FILATELIE. Voorzitter: Etienne MOONS Tarwestraat, 15. Secretaris- Schatbewaarder: Oscar LINGIER Jozef Cardijnlaan 69 8620 NIEUWPOORT KONINKLIJKE POSTZEGELCLUB VAN DE WESTHOEK NIEUWPOORT MAANDBLAD FILATELIE December 2014 Geachte leden, De volgende algemene vergadering gaat door op zondag 7 december 2014 in de ontbijtzaal van het Hotel

Nadere informatie

KONINKLIJKE POSTZEGELCLUB VAN DE WESTHOEK NIEUWPOORT

KONINKLIJKE POSTZEGELCLUB VAN DE WESTHOEK NIEUWPOORT KONINKLIJKE POSTZEGELCLUB VAN DE WESTHOEK NIEUWPOORT MAANDBLAD FILATELIE Oktober 2016 Geachte leden, De volgende algemene vergadering gaat door op zondag 2 oktober 2016 in de ontbijtzaal van het Hotel

Nadere informatie

1 Bestuur Borgoo Stefaan Pieter Bortierlaan 7 8470 Gistel 0474 46 84 38 Stefaan.borgoo@duni.com Desmedt Eddy Oude Brugseweg 268 8460 Roksem 050 81 33 60 desmedteddy@skynet.be Vindt ons leuk op facebook

Nadere informatie

1 Bestuur Borgoo Stefaan Pieter Bortierlaan 7 8470 Gistel 0474 46 84 38 Stefaan.borgoo@duni.com Desmedt Eddy Oude Brugseweg 268 8460 Roksem 050 81 33 60 desmedteddy@skynet.be Vindt ons leuk op facebook

Nadere informatie

1 Bestuur Borgoo Stefaan Pieter Bortierlaan 7 8470 Gistel 0474 46 84 38 Stefaan.borgoo@duni.com Desmedt Eddy Oude Brugseweg 268 8460 Roksem 050 81 33 60 desmedteddy@skynet.be Vindt ons leuk op facebook

Nadere informatie

KONINKLIJKE POSTZEGELCLUB VAN DE WESTHOEK NIEUWPOORT

KONINKLIJKE POSTZEGELCLUB VAN DE WESTHOEK NIEUWPOORT KONINKLIJKE POSTZEGELCLUB VAN DE WESTHOEK NIEUWPOORT MAANDBLAD FILATELIE Juni 2018 Geachte leden, De volgende algemene vergadering gaat door op zondag 3 juni 2018 in de ontbijtzaal van het Hotel Cosmopolite

Nadere informatie

1 Bestuur Borgoo Stefaan Pieter Bortierlaan 7 8470 Gistel 0474 46 84 38 Stefaan.borgoo@duni.com Desmedt Eddy Oude Brugseweg 268 8460 Roksem 050 81 33 60 desmedteddy@skynet.be Vindt ons leuk op facebook

Nadere informatie

1 Bestuur Borgoo Stefaan Pieter Bortierlaan 7 8470 Gistel 0474 46 84 38 Stefaan.borgoo@duni.com Desmedt Eddy Oude Brugseweg 268 8460 Roksem 050 81 33 60 desmedteddy@skynet.be Vindt ons leuk op facebook

Nadere informatie

KONINKLIJKE POSTZEGELCLUB VAN DE WESTHOEK NIEUWPOORT

KONINKLIJKE POSTZEGELCLUB VAN DE WESTHOEK NIEUWPOORT KONINKLIJKE POSTZEGELCLUB VAN DE WESTHOEK NIEUWPOORT MAANDBLAD FILATELIE Juni 2016 Geachte leden, De volgende algemene vergadering gaat door op zondag 5 juni 2016 in de ontbijtzaal van het Hotel Cosmopolite

Nadere informatie

1 Bestuur Borgoo Stefaan Pieter Bortierlaan 7 8470 Gistel 0474 46 84 38 Stefaan.borgoo@duni.com Desmedt Eddy Oude Brugseweg 268 8460 Roksem 050 81 33 60 desmedteddy@skynet.be Vindt ons leuk op facebook

Nadere informatie

KONINKLIJKE POSTZEGELCLUB VAN DE WESTHOEK NIEUWPOORT

KONINKLIJKE POSTZEGELCLUB VAN DE WESTHOEK NIEUWPOORT KONINKLIJKE POSTZEGELCLUB VAN DE WESTHOEK NIEUWPOORT MAANDBLAD FILATELIE April 2018 Geachte leden, De volgende algemene vergadering gaat door op zondag 8 april 2018 in de ontbijtzaal van het Hotel Cosmopolite

Nadere informatie

KONINKLIJKE POSTZEGELCLUB VAN DE WESTHOEK NIEUWPOORT

KONINKLIJKE POSTZEGELCLUB VAN DE WESTHOEK NIEUWPOORT KONINKLIJKE POSTZEGELCLUB VAN DE WESTHOEK NIEUWPOORT MAANDBLAD FILATELIE April 2017 Geachte leden, De volgende algemene vergadering gaat door op zondag 2 april 2017 in de ontbijtzaal van het Hotel Cosmopolite

Nadere informatie

1 Bestuur Borgoo Stefaan Pieter Bortierlaan 7 8470 Gistel 0474 46 84 38 Stefaan.borgoo@duni.com Desmedt Eddy Oude Brugseweg 268 8460 Roksem 050 81 33 60 desmedteddy@skynet.be Vindt ons leuk op facebook

Nadere informatie

KONINKLIJKE POSTZEGELCLUB VAN DE WESTHOEK NIEUWPOORT

KONINKLIJKE POSTZEGELCLUB VAN DE WESTHOEK NIEUWPOORT KONINKLIJKE POSTZEGELCLUB VAN DE WESTHOEK NIEUWPOORT MAANDBLAD FILATELIE Oktober 2017 Geachte leden, De volgende algemene vergadering gaat door op zondag 1 oktober 2017 in de ontbijtzaal van het Hotel

Nadere informatie

MAANDBLAD FILATELIE. Voorzitter: Etienne MOONS Tarwestraat, 15. Secretaris- Schatbewaarder: Oscar LINGIER Jozef Cardijnlaan NIEUWPOORT

MAANDBLAD FILATELIE. Voorzitter: Etienne MOONS Tarwestraat, 15. Secretaris- Schatbewaarder: Oscar LINGIER Jozef Cardijnlaan NIEUWPOORT KONINKLIJKE POSTZEGELCLUB VAN DE WESTHOEK NIEUWPOORT MAANDBLAD FILATELIE April 2015 Geachte leden, De volgende algemene vergadering gaat door op zondag 5 april 2015 in de ontbijtzaal van het Hotel Cosmopolite

Nadere informatie

MAANDBLAD FILATELIE. Voorzitter: Etienne MOONS Tarwestraat, 15. Secretaris- Schatbewaarder: Oscar LINGIER Jozef Cardijnlaan 69 8620 NIEUWPOORT

MAANDBLAD FILATELIE. Voorzitter: Etienne MOONS Tarwestraat, 15. Secretaris- Schatbewaarder: Oscar LINGIER Jozef Cardijnlaan 69 8620 NIEUWPOORT KONINKLIJKE POSTZEGELCLUB VAN DE WESTHOEK NIEUWPOORT MAANDBLAD FILATELIE Juni 2015 Geachte leden, De volgende algemene vergadering gaat door op zondag 7 juni 2015 in de ontbijtzaal van het Hotel Cosmopolite

Nadere informatie

1 Bestuur Borgoo Stefaan Pieter Bortierlaan 7 8470 Gistel 0474 46 84 38 Stefaan.borgoo@duni.com Desmedt Eddy Oude Brugseweg 268 8460 Roksem 050 81 33 60 desmedteddy@skynet.be Vindt ons leuk op facebook

Nadere informatie

1 Bestuur Borgoo Stefaan Pieter Bortierlaan 7 8470 Gistel 0474 46 84 38 Stefaan.borgoo@duni.com Desmedt Eddy Oude Brugseweg 268 8460 Roksem 050 81 33 60 desmedteddy@skynet.be Vindt ons leuk op facebook

Nadere informatie

Voorzitter: Etienne MOONS Tarwestraat, 15. Secretaris- Schatbewaarder: Oscar LINGIER Jozef Cardijnlaan NIEUWPOORT

Voorzitter: Etienne MOONS Tarwestraat, 15. Secretaris- Schatbewaarder: Oscar LINGIER Jozef Cardijnlaan NIEUWPOORT KONINKLIJKE POSTZEGELCLUB VAN DE WESTHOEK NIEUWPOORT MAANDBLAD FILATELIE Maart 2015 Geachte leden, De eerstvolgende algemene vergadering gaat door op zondag 1 maart 2015 in de ontbijtzaal van het hotel

Nadere informatie

KONINKLIJKE POSTZEGELCLUB VAN DE WESTHOEK NIEUWPOORT

KONINKLIJKE POSTZEGELCLUB VAN DE WESTHOEK NIEUWPOORT KONINKLIJKE POSTZEGELCLUB VAN DE WESTHOEK NIEUWPOORT MAANDBLAD FILATELIE September 2017 Geachte leden, De volgende algemene vergadering gaat door op zondag 3 september 2017 in de ontbijtzaal van het Hotel

Nadere informatie

MAANDBLAD FILATELIE. Jaargang 50 nr. 2 Oplage: 163 ex. Februari Voorzitter: Etienne MOONS Tarwestraat, 15

MAANDBLAD FILATELIE. Jaargang 50 nr. 2 Oplage: 163 ex. Februari Voorzitter: Etienne MOONS Tarwestraat, 15 POSTZEGELCLUB VAN DE WESTHOEK NIEUWPOORT MAANDBLAD FILATELIE Jaargang 50 nr. 2 Oplage: 163 ex. Februari 2013 Geachte leden, De volgende algemene vergadering gaat door op zondag 3 februari 2013 in de ontbijtzaal

Nadere informatie

MAANDBLAD FILATELIE. Voorzitter: Etienne MOONS Tarwestraat, 15. Secretaris- Schatbewaarder: Oscar LINGIER Jozef Cardijnlaan NIEUWPOORT

MAANDBLAD FILATELIE. Voorzitter: Etienne MOONS Tarwestraat, 15. Secretaris- Schatbewaarder: Oscar LINGIER Jozef Cardijnlaan NIEUWPOORT KONINKLIJKE POSTZEGELCLUB VAN DE WESTHOEK NIEUWPOORT MAANDBLAD FILATELIE Mei 2015 Geachte leden, De volgende algemene vergadering gaat door op zondag 3 mei 2015 in de ontbijtzaal van het Hotel Cosmopolite

Nadere informatie

KONINKLIJKE POSTZEGELCLUB VAN DE WESTHOEK NIEUWPOORT

KONINKLIJKE POSTZEGELCLUB VAN DE WESTHOEK NIEUWPOORT KONINKLIJKE POSTZEGELCLUB VAN DE WESTHOEK NIEUWPOORT MAANDBLAD FILATELIE September 2016 Geachte leden, De volgende algemene vergadering gaat door op zondag 4 september 2016 in de ontbijtzaal van het Hotel

Nadere informatie

KONINKLIJKE POSTZEGELCLUB VAN DE WESTHOEK NIEUWPOORT

KONINKLIJKE POSTZEGELCLUB VAN DE WESTHOEK NIEUWPOORT KONINKLIJKE POSTZEGELCLUB VAN DE WESTHOEK NIEUWPOORT MAANDBLAD FILATELIE September 2015 Geachte leden, De volgende algemene vergadering gaat door op zondag 6 september 2015 in de ontbijtzaal van het Hotel

Nadere informatie

MAANDBLAD nr 10 DECEMBER 2017

MAANDBLAD nr 10 DECEMBER 2017 MAANDBLAD nr 10 DECEMBER 2017 VERGADERINGEN DONDERDAG 7 DECEMBER 2017 OM 20 UUR ZONDAG 17 DECEMBER 2017 OM 10 UUR IN ONS CLUBLOKAAL DAGELIJKS BESTUUR Voorzitter Bleus Henri, St Laurensstr 18, Tongeren

Nadere informatie

Voorzitter: Etienne MOONS Tarwestraat, 15. Secretaris- Schatbewaarder: Oscar LINGIER Jozef Cardijnlaan 69 8620 NIEUWPOORT

Voorzitter: Etienne MOONS Tarwestraat, 15. Secretaris- Schatbewaarder: Oscar LINGIER Jozef Cardijnlaan 69 8620 NIEUWPOORT KONINKLIJKE POSTZEGELCLUB VAN DE WESTHOEK NIEUWPOORT MAANDBLAD FILATELIE Jaargang 51 nr. 3 Maart 2014 Geachte leden, De eerstvolgende algemene vergadering gaat door op zondag 2 maart 2014 in de ontbijtzaal

Nadere informatie

KONINKLIJKE POSTZEGELCLUB VAN DE WESTHOEK NIEUWPOORT

KONINKLIJKE POSTZEGELCLUB VAN DE WESTHOEK NIEUWPOORT KONINKLIJKE POSTZEGELCLUB VAN DE WESTHOEK NIEUWPOORT MAANDBLAD FILATELIE Juni 2017 Geachte leden, De volgende algemene vergadering gaat door op zondag 11juni 2017 (TWEEDE ZONDAG) in de ontbijtzaal van

Nadere informatie

MAANDBLAD FILATELIE. Jaargang 50 nr. 6 Oplage: 163 ex. Juni Voorzitter: Etienne MOONS Tarwestraat, 15

MAANDBLAD FILATELIE. Jaargang 50 nr. 6 Oplage: 163 ex. Juni Voorzitter: Etienne MOONS Tarwestraat, 15 POSTZEGELCLUB VAN DE WESTHOEK NIEUWPOORT MAANDBLAD FILATELIE Jaargang 50 nr. 6 Oplage: 163 ex. Juni 2013 Geachte leden, De volgende algemene vergadering gaat door op zondag 23 juni 2013 in de zaal Iseland

Nadere informatie

Artikels boekjes Gazel II

Artikels boekjes Gazel II Artikels boekjes Gazel II Jaargang 1 nr 1 Jan Feb 1999 Sterke verhalen Firstday-Sheets (FD.S.) Oplagecijfers speciale postzegels 1998 Jaargang 1 nr 2 Maa Apr 1999 Sterke verhalen Buitenlands nieuws Jaargang

Nadere informatie

MAANDBLAD FILATELIE. Voorzitter: Etienne MOONS Tarwestraat, 15. Secretaris- Schatbewaarder: Oscar LINGIER Jozef Cardijnlaan 69 8620 NIEUWPOORT

MAANDBLAD FILATELIE. Voorzitter: Etienne MOONS Tarwestraat, 15. Secretaris- Schatbewaarder: Oscar LINGIER Jozef Cardijnlaan 69 8620 NIEUWPOORT KONINKLIJKE POSTZEGELCLUB VAN DE WESTHOEK NIEUWPOORT MAANDBLAD FILATELIE Juni 2015 Geachte leden, De volgende algemene vergadering gaat door op zondag 7 juni 2015 in de ontbijtzaal van het Hotel Cosmopolite

Nadere informatie

1976 1979 1981 1985

1976 1979 1981  1985 1962 "De dag van de Postzegel" was het begin van een stukje Tongerse geschiedenis. Na Genk, Winterslag; Hasselt en Heusden kwam de heroprichting van de Tongerse postzegelvereniging "Ambiorix". De stichting

Nadere informatie

1 Bestuur Borgoo Stefaan Pieter Bortierlaan 7 8470 Gistel 0474 46 84 38 Stefaan.borgoo@duni.com Desmedt Eddy Oude Brugseweg 268 8460 Roksem 050 81 33 60 desmedteddy@skynet.be Vindt ons leuk op facebook

Nadere informatie

MAANDBLAD nr 6 JUNI 2016

MAANDBLAD nr 6 JUNI 2016 MAANDBLAD nr 6 JUNI 2016 VERGADERINGEN DONDERDAG 2 JUNI 2016 OM 20 UUR ZONDAG 19 JUNI 2016 OM 10 UUR IN ONS CLUBLOLAAL BAZILIK DAGELIJKS BESTUUR Voorzitter Bleus Henri, St Laurensstr 18, Tongeren Tel :

Nadere informatie

MONITEUR BELGE BELGISCH STAATSBLAD

MONITEUR BELGE BELGISCH STAATSBLAD MONITEUR BELGE 10.04.2013 BELGISCH STAATSBLAD 22365 e-mail : hans.demolder@bz.vlaanderen.be Voor de arbeidsvoorwaarden kan je onze website consulteren http://www.werkenvoorvlaanderen.be of contact opnemen

Nadere informatie

Prijswinnaar van de hoofdprijs : een aquarel van Rita Reunbrouck geschonken door de club t Jaeckx Nelly

Prijswinnaar van de hoofdprijs : een aquarel van Rita Reunbrouck geschonken door de club t Jaeckx Nelly 2 Clubnieuws Prijswinnaars van januari 2014 Clubprijzen 1. De Galan Roland 2. Dekock Eddy 3. Coeckelbergh Emiel 4. Versluys Romain 5. Coene Lut 6. Deygers Gert 7. Dhont Denis 8. Reychler Magdalena 9. De

Nadere informatie

KONINKLIJKE POSTZEGELCLUB VAN DE WESTHOEK NIEUWPOORT

KONINKLIJKE POSTZEGELCLUB VAN DE WESTHOEK NIEUWPOORT KONINKLIJKE POSTZEGELCLUB VAN DE WESTHOEK NIEUWPOORT MAANDBLAD FILATELIE Oktober 2015 Geachte leden, De volgende algemene vergadering gaat door op zondag 4 oktober 2015 in de ontbijtzaal van het Hotel

Nadere informatie

Eén cirkel stempel. Een stempeltype met slechts één gesloten ring. Het stempel dat U ziet komt in diverse typen voor.

Eén cirkel stempel. Een stempeltype met slechts één gesloten ring. Het stempel dat U ziet komt in diverse typen voor. E Echt gelopen. Term voor een poststuk dat werkelijk werd verzonden en door de post werd besteld. Het stuk dat U ziet is voorzien van een vertrek en aankomststempel evenals een bestellerstempel. Eén cirkel

Nadere informatie

MAANDBLAD FILATELIE. Jaargang 50 nr. 5 Oplage: 163 ex. Mei 2013

MAANDBLAD FILATELIE. Jaargang 50 nr. 5 Oplage: 163 ex. Mei 2013 POSTZEGELCLUB VAN DE WESTHOEK NIEUWPOORT MAANDBLAD FILATELIE Jaargang 50 nr. 5 Oplage: 163 ex. Mei 2013 Geachte leden, De volgende algemene vergadering gaat door op zondag 5 mei 2013 in de ontbijtzaal

Nadere informatie

Afb.1 De twee verschillende stempels van het Postmuseum. De maandag en dinsdag waren in hun geheel bestemd voor bezoek aan:

Afb.1 De twee verschillende stempels van het Postmuseum. De maandag en dinsdag waren in hun geheel bestemd voor bezoek aan: Het mooie Zweden In het voorjaar werd door vier "NOVIOPOST"-leden te weten: H.A.J.J. Egberts, H.Janssen, J.Rutten en P.G.M. Gerrits besloten om gezamenlijk een bezoek te brengen aan de Internationale Postzegeltentoonstelling

Nadere informatie

RONDZENDDIENST - 1 RONDZENDDIENST - 2

RONDZENDDIENST - 1 RONDZENDDIENST - 2 RONDZENDDIENST - 1 Jazeker, het is zover. Dank zij een behoorlijke hoeveelheid ingeleverde boekjes en een flinke dosis organisatietalent van het hoofd van onze rondzendingen kan - naast de normale rondzendingen

Nadere informatie

MAANDBLAD FILATELIE. Voorzitter: Etienne MOONS Tarwestraat, 15. Secretaris- Schatbewaarder: Oscar LINGIER Jozef Cardijnlaan NIEUWPOORT

MAANDBLAD FILATELIE. Voorzitter: Etienne MOONS Tarwestraat, 15. Secretaris- Schatbewaarder: Oscar LINGIER Jozef Cardijnlaan NIEUWPOORT POSTZEGELCLUB VAN DE WESTHOEK NIEUWPOORT MAANDBLAD FILATELIE Jaargang 50 nr. 3 Maart 2013 Geachte leden, De eerstvolgende algemene vergadering gaat door op zondag 3 maart 2013 in de ontbijtzaal van het

Nadere informatie

MAANDBLAD FILATELIE. Voorzitter: Etienne MOONS Tarwestraat, 15. Secretaris- Schatbewaarder: Oscar LINGIER Jozef Cardijnlaan 69 8620 NIEUWPOORT

MAANDBLAD FILATELIE. Voorzitter: Etienne MOONS Tarwestraat, 15. Secretaris- Schatbewaarder: Oscar LINGIER Jozef Cardijnlaan 69 8620 NIEUWPOORT KONINKLIJKE POSTZEGELCLUB VAN DE WESTHOEK NIEUWPOORT MAANDBLAD FILATELIE September 2014 Geachte leden, De volgende algemene vergadering gaat door op zondag 7 september 2014 in de ontbijtzaal van het Hotel

Nadere informatie

Oplage : 1523-9.000.000ex; 1524-3.500.000ex; 1525-10.500.000ex Perforatie: T.: 11 1/2 Aantal platen : 1-2-3-4 Papier: 1523: WP-P2; 1524/1525: F-P3

Oplage : 1523-9.000.000ex; 1524-3.500.000ex; 1525-10.500.000ex Perforatie: T.: 11 1/2 Aantal platen : 1-2-3-4 Papier: 1523: WP-P2; 1524/1525: F-P3 nr1523 1 nr1615 nr1615 Drukprocedure: nr1523 1 nr1524 nr1525 Drukprocedure: nr1523 2 nr1524 nr1525 Drukprocedure: nr1526 3 nr1527 nr1528 3 nr1529 4 pagina album Kenmerkenlijst: J1970-J1971 (1523-1615)

Nadere informatie

GAZEL 2 BRUGGE. Tweemaandelijks tijdschrift Jaargang 17 Nr. 4 september-oktober 2016

GAZEL 2 BRUGGE. Tweemaandelijks tijdschrift Jaargang 17 Nr. 4 september-oktober 2016 Tweemaandelijks tijdschrift Jaargang 17 Nr. 4 september-oktober 2016 GAZEL 2 BRUGGE V.U. Christophe Arickx, Abdijbekestraat 5, bus 24, 8200 Brugge N P2A9109 Inhoud Clubnieuws en berichten...2 Nieuwe uitgiften...3-9

Nadere informatie

Forum 3 werd kampioen

Forum 3 werd kampioen Nieuwsbrief maart 2011 Beste leden, Interclubkampioenschap Het interclubkampioenschap zit er weer op en we hebben opnieuw een kampioen : Forum 3 werd kampioen en stijgt naar Bevordering Een dikke proficiat

Nadere informatie

Zaterdag 12 januari: Nieuwjaarswandeling in de Blankaart te Woumen georganiseerd door het WVFD. Info volgt later.

Zaterdag 12 januari: Nieuwjaarswandeling in de Blankaart te Woumen georganiseerd door het WVFD. Info volgt later. Veurne, 61e jg 2019 Beste clubleden, We starten dit werkjaar met heel wat leuke herinneringen waarop we fier kunnen terugblikken. Niet alleen de goede verstandhouding tussen de clubgenoten wat intussen

Nadere informatie

Met deze brochure geven wij U een impressie wat onze club U kan bieden, wat onze club juist doet.

Met deze brochure geven wij U een impressie wat onze club U kan bieden, wat onze club juist doet. INFOMAP 1 VOORWOORD U toont interesse in onze fotoclub. Met deze brochure geven wij U een impressie wat onze club U kan bieden, wat onze club juist doet. -In deze brochure vindt u nuttige informatie over

Nadere informatie

ACTIVITEITEN in FILATELISTISCH NOORD-HOLLAND en soms kijken we ook wel eens buiten onze provincie

ACTIVITEITEN in FILATELISTISCH NOORD-HOLLAND en soms kijken we ook wel eens buiten onze provincie ACTIVITEITEN in FILATELISTISCH NOORD-HOLLAND en soms kijken we ook wel eens buiten onze provincie MAAND DATUM VERENIGING / EVENEMENT TIJDEN augustus 24 + 25 HOLLANDFILA, Veluwehal, NieuweMarkt 6, 3771CB

Nadere informatie

Kerngroep Thematische Filatelie Vlaams-Brabant - Brussel. Ke.The.Fil. Reglement en uitleg van de. 1 of 2 - bladen wedstrijd georganiseerd door de

Kerngroep Thematische Filatelie Vlaams-Brabant - Brussel. Ke.The.Fil. Reglement en uitleg van de. 1 of 2 - bladen wedstrijd georganiseerd door de Kerngroep Thematische Filatelie Vlaams-Brabant - Brussel Ke.The.Fil. Reglement en uitleg van de 1 of 2 - bladen wedstrijd georganiseerd door de Kerngroep Thematische Filatelie Vlaams Brabant - Brussel.

Nadere informatie

Verkoop onder leden 09 december 2018 om 14 uur Nr LAND OMSCHRIJVING **/*/O COTE INZET 1 België Nr 1 O 90,00 9,00 2 België Nr.2 O 60,00 12,00 3 België

Verkoop onder leden 09 december 2018 om 14 uur Nr LAND OMSCHRIJVING **/*/O COTE INZET 1 België Nr 1 O 90,00 9,00 2 België Nr.2 O 60,00 12,00 3 België Verkoop onder leden 09 december 2018 om 14 uur Nr LAND OMSCHRIJVING **/*/O COTE INZET 1 België Nr 1 O 90,00 9,00 2 België Nr.2 O 60,00 12,00 3 België Nr.3 O 115,00 10,00 4 België Nr.4 O 70,00 10,00 5 België

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF JUNI 2015

NIEUWSBRIEF JUNI 2015 NIEUWSBRIEF JUNI 2015 RÉTROTRAIN Rétrotrain (voorheen Le musée du rail) is elke tweede zaterdag van de maand geopend van 9 tot 14 uur. Vrije bezoek. De toegangsprijs bedraagt 2 voor volwassenen en 1 voor

Nadere informatie

R129 SL-Club Belgium vzw Drive, meet friends, enjoy life

R129 SL-Club Belgium vzw Drive, meet friends, enjoy life R129 SL-Club Belgium vzw Drive, meet friends, enjoy life WELKOM PACK 2014 Aan alle bezitters en vrienden van het Mercedes model SL-129, In de zomer van 2001 liep in de Mercedes Fabriek te Bremen het laatste

Nadere informatie

Van het bestuur I N M E M O R I A M V A N H A R T E W E L K O M! R O N D Z E N D V E R K E E R

Van het bestuur I N M E M O R I A M V A N H A R T E W E L K O M! R O N D Z E N D V E R K E E R Van het bestuur I N M E M O R I A M Helaas ontvingen wij bericht van het overlijden van ons lid mevrouw E. van der Bijlaardt-Lorrie. Zij was bijna 32 jaar lid van de ZHPV. Wij wensen de familie sterkte

Nadere informatie

MAANDBLAD FILATELIE. Voorzitter: Etienne MOONS Tarwestraat, 15. Secretaris- Schatbewaarder: Oscar LINGIER Jozef Cardijnlaan 69 8620 NIEUWPOORT

MAANDBLAD FILATELIE. Voorzitter: Etienne MOONS Tarwestraat, 15. Secretaris- Schatbewaarder: Oscar LINGIER Jozef Cardijnlaan 69 8620 NIEUWPOORT KONINKLIJKE POSTZEGELCLUB VAN DE WESTHOEK NIEUWPOORT MAANDBLAD FILATELIE April 2014 Geachte leden, De volgende algemene vergadering gaat door op zondag 6 april 2014 in de ontbijtzaal van het Hotel Cosmopolite

Nadere informatie

Jaarlijkse vergadering. Val Saint Lambert 08/06/2012 UITNODIGING

Jaarlijkse vergadering. Val Saint Lambert 08/06/2012 UITNODIGING Jaarlijkse vergadering Val Saint Lambert 08/06/2012 UITNODIGING VZW/ ASBL Eurojuris België Belgique - Belgiën Avenue Molière 248-1050 Bruxelles www.eurojuris.be VOORZITTER/ PRÉSIDENT Yves Daenen Europalaan

Nadere informatie

Openbare verkoop van houtstammen uit het domeinbos Varenbroek te Herselt.

Openbare verkoop van houtstammen uit het domeinbos Varenbroek te Herselt. Openbare verkoop van houtstammen uit het domeinbos Varenbroek te Herselt. 25-10-2017 Vlaamse Overheid Agentschap voor Natuur en Bos Domein Varenbroek 1 HOUTVERKOOP Onder voorzitterschap van het Agentschap

Nadere informatie

INHOUDSOPGAVE nr. 153 NAJAARSBEURS 25 NOVEMBER e jaargang Van de voorzitter: Steven Oudhuizen 1 Mededeliingen 2-3 Colofon 4

INHOUDSOPGAVE nr. 153 NAJAARSBEURS 25 NOVEMBER e jaargang Van de voorzitter: Steven Oudhuizen 1 Mededeliingen 2-3 Colofon 4 NUMMER 153 14 E JAARGANG NAJAARSBEURS 25 NOVEMBER 2017 VERSCHIJNT 2 X PER JAAR Digit@@l Beursnieuws Postzegel Vereniging Huizen e.o. De vereniging heeft tot doel het bevorderen van de filatelie in de ruimste

Nadere informatie

UITNODIGING VOOR KANDIDAATSTELLING. Veiling van gebruiksrechten voor radiofrequenties in de band MHz

UITNODIGING VOOR KANDIDAATSTELLING. Veiling van gebruiksrechten voor radiofrequenties in de band MHz 1 UITNODIGING VOOR KANDIDAATSTELLING Veiling van gebruiksrechten voor radiofrequenties in de band 2500 2690 MHz Voor de eerste maal worden gebruiksrechten voor radiofrequenties ter veiling aangeboden in

Nadere informatie

Nummer 124 Jaargang november 2014

Nummer 124 Jaargang november 2014 Nummer 124 Jaargang 2014 6 november 2014 Aan de besturen van de aangesloten verenigingen In deze Bondsbrief de volgende onderwerpen: Terugblik op de Postex, 17, 18 en 19 oktober 2014 in Apeldoorn. Inzendingen

Nadere informatie

LEDENBRIEF afdeling Petegem 2/2017

LEDENBRIEF afdeling Petegem 2/2017 LEDENBRIEF afdeling Petegem 2/2017 maart 2017 Beste leden, Vooreerst kunnen we u de geboorte melden van de facebookpagina van onze afdeling. Te vinden via: www.facebook.be/gezinsbondpetegem. Volg ons...

Nadere informatie

VVG. GolfVlaanderen.be. slagkrachtig & doelgericht. VVG Junior Golf. Bijlage - Analyse van jeugdgolf in Vlaanderen

VVG. GolfVlaanderen.be. slagkrachtig & doelgericht. VVG Junior Golf. Bijlage - Analyse van jeugdgolf in Vlaanderen Vlaamse Vereniging voor Golf VVG GolfVlaanderen.be slagkrachtig & doelgericht VVG Junior Golf Bijlage - Analyse van jeugdgolf in Vlaanderen INHOUD inleiding statistieken jeugdleden conclusies p3 p4 p??

Nadere informatie

Verslag Algemene Vergadering d.d. 9 april 2012 in de Boomgaard, Wolvertem

Verslag Algemene Vergadering d.d. 9 april 2012 in de Boomgaard, Wolvertem Verslag Algemene Vergadering d.d. 9 april 2012 in de Boomgaard, Wolvertem Aanwezig: Bestuursleden: Ann Chapelle secretaris Jules Hendrickx penningmeester Erik Gerlo Bert Heylen Verontschuldigd: Bert Kolsteeg

Nadere informatie

Nieuwsbrief Oost-Vlaamse jeugdclub Jaargang 1, nummer 1

Nieuwsbrief Oost-Vlaamse jeugdclub Jaargang 1, nummer 1 Nieuwsbrief Oost-Vlaamse jeugdclub Jaargang 1, nummer 1 1 Het bestuur Voorzitter Lorenzo De Pauw schatbewaarder Matthias Vercauter secretaris Wim Nuël raadgever Luc Bafort medewerker Freddy Strubbe medewerker

Nadere informatie