(D)etox, (A)acupunctuur en (Y)oga retreat weekend

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "(D)etox, (A)acupunctuur en (Y)oga retreat weekend"

Transcriptie

1 (D)etox, (A)acupunctuur en (Y)oga retreat weekend Ben je op zoek naar ontspanning, een adempauze in de drukte van alledag...even aandacht voor jezelf? We werken allemaal hard en worden dagelijks blootgesteld aan talloze toxische stoffen. We combineren werk, gezin en sociaal leven alsof het niets is, en dan is het soms lastig om goed voor jezelf te blijven zorgen, gezond te eten en je batterij weer op te laden. Tijdens dit heerlijke weekend mag je genieten van Yin yoga, Mindfulness, Acupunctuur, Bioresonantie, Meditatie en Healthy food. In het weekend logeer je in een prachtig verbouwde boerderij midden in het relaxte Brabant omringt door de prachtige natuur. Tijd om je hoofd de ruimte te geven om even niets te doen en breng je je lijf tot rust. Wat maakt dit weekend uniek! Tijdens het weekend staat Voeding, Yoga, Meditatie en Acupunctuur in het licht. - Acupunctuur: Door middel van enkele kleine dunne naalden wordt uw stofwisseling, ontgifting en balans gestimuleerd door gebruik te maken van de energiebanen die door het lichaam lopen. (mocht u angst voor naalden hebben dan is er ook de mogelijkheid om gebruik te maken van een detox Access Bar-behandeling) - Bioresonantie: is een vriendelijke, pijnloze therapie die de veerkracht van het eigen herstellend vermogen meet en behandeld. Er wordt gebruik gemaakt van een korte test die de detox een mooie aanvulling geeft ook na dit weekend. Hiervoor worden er globuli (kleine homeopathische korreltjes die u onder de tong laat smelten) meegegeven. - Voeding: Tijdens deze dagen eet en drink je aangepast om je lichaam te ondersteunen in het herstellen. We doen dit doormiddel van specifiek samengestelde sappen, salades en soepen, boordevol vitamines en mineralen. - Yin yoga: Yoga en ademhalingsoefeningen ondersteunen de afvoer van afvalstoffen, laten je energie weer stromen en ontspannen je zenuwstelsel waardoor je lichaam tot rust kan komen. De yin yogalessen zijn gericht op zijn in plaats van doen en observeren en leren accepteren van wat er is en om emoties te kunnen verwerken en op te ruimen. - Meditatie: Meditatie is een eeuwenoude techniek om de geest, de gedachten, tot rust te brengen. Men kan op vele manieren een meditatie beleven of beoefenen. Het doel is altijd om innerlijk tot rust te komen. Een techniek van meditatie begint veelal met een focus op een voorwerp, handeling of een gedachten. Naarmate de techniek beheerst wordt kan de focus wegvallen en is er zijn! Dit zorgt meestal voor een duidelijk perspectief in het leven.

2 Aanvullende informatie Detox Alle ingrediënten komen bij een lokale biologische boer vandaan en zijn dus vers. De recepten zijn niet alleen lekker, maar ook getest op hun effectiviteit om je lichaam te ontgiften. Daardoor verlies je niet alleen wat kilo s, reinig je je organen maar krijg je ook meer energie en een opgeruimd hoofd. Mocht er sprake zijn van een allergie laat het ons dan weten, dan zorgen we met alle liefde dat jou maaltijd net zo lekker smaakt! Ons lichaam kan de meeste toxische stoffen zelf afbreken, maar heeft daarvoor de juiste voedingsstoffen nodig. In een "gewoon" voedingspatroon komen die vaak onvoldoende voor, en je lichaam slaat die toxische stoffen dan op in vetcellen. Als toxische stoffen worden opgeslagen in vetcellen, wat bij de meeste mensen gebeurt, dan kan een detoxkuur benodigd om deze eruit te krijgen. Je krijgt tevens van ons een begeleid 5 daagse opbouw en 5 daagse afbouw- programma voor thuis: 5 dagen voor- en 5 dagen na het weekend. Tijdens de inschrijving voor het DAY weekend kun je aangeven of je gebruik wil maken van een Probiotica supplement. Wat doet Probiotica? Kort gezegd zijn probiotica goed voor de spijsvertering en weestand. De naam is afkomstig van het Griekse ten gunste van het leven en met de inname van probiotica beïnvloed je op een positieve manier de bacterieflora in het lichaam. Daarbij moet aangemerkt worden dat het absoluut geen geneesmiddel is. Het is ondersteunend na bijvoorbeeld een antibioticumkuur maar versterkt het lichaam ook na een Detoxkuur. Zo n kuur trekt een wissel op het lichaam ook op de darmen- en voor een sneller herstel kan dan een probioticum gegeven worden. Er zijn zelfs artsen die het standaard voorschrijven als iemand een antibiotumkuur krijgt.

3 Locatie De Cornelishoeve, in het prachtige buitengebied van Oirschot, is de ideale locatie voor ontspanning, bezinning, ontdekking, reiniging en groei. De boerderij heeft boven drie grote slaapkamers met elk vijf, een persoons bedden en een gezamenlijke badkamer, voorzien van bad, douche en vaste wastafel en een separaat toilet. Op de benede verdieping bevindt zich nog een riante badkamer. Er is een mooie woonkamer in oude stijl waar ieder zich echt thuis zal voelen.

4 een compleet ingerichte woonkeuken en bijkeuken met een rolstoeltoilet alsmede nog een doucheruimte. De workshopruimte wordt gebruikt als Acupunctuur- en tevens als gezamenlijke eetruimte. De grote yogazolder is een lichte, serene ruimte.

5 Schema retreat Dag 1 Vrijdag komen we na het eten aan rond 19.00u op de boerderij. We starten het weekend met een welkom drankje en een warme gezonde snack. Op de mooie Yoga zolder kunnen we ontspannen in een fijne Yin Yoga les. We sluiten deze dag af rondom een lekker warm vuurtje in de buitenlucht. Tussendoor zal Ria samen met Wendy de deelnemers gedurende het hele weekend om beurten meten in de Bioresonantie en behandelen in de Acupunctuur. Dag 2 Zaterdagochtend starten we op tijd voor een lange, magische Yin Yogales tijdens zonsopkomst. Deze zullen we buiten doen als het weer het toelaat en anders op de zolder. We ontbijten met een voedingsrijke sap in stilte. Tijdens een wandeling, in de omgeving, gaan we op zoek naar een krachtsteen die je het gehele weekend bij je houdt. s Middags lunchen we met een verse salade en een eigengemaakte soep en is er tijd voor eigen invulling. In de namiddag zien we elkaar voor een rustige Yin Yoga les waar de steen een belangrijke rol zal spelen, gevolgd door een Yoga Nidra. Daarna heeft Wendy weer gezorgd voor een verassende salade en soep. Als de maaltijd is gezakt volgt er nog een meditatie en sluiten we de dag (als je dat wilt) weer af rond een heerlijk warm vuur. Dag 3 Zondag beginnen we de dag heerlijk energiek met een zonnegroet (als het weer het toelaat buiten) en een lange Yin Yogales. Na ons ontbijt sap is er genoeg ruimte om te relaxen in onze heerlijke woonkamer nog wat te ruste of lekker naar buiten te gaan. Rond lunchtijd kun je weer genieten van een verassende verse salade met eigengemaakte soep, waarna we de buitenlucht ingaan voor een workshop en een stilte wandeling. Na een gezonde sap sluiten we dit fijne weekend af en maken we onszelf klaar om de boerderij om uur gedag te zeggen.

6 Prijzen Wat is inbegrepen Accommodatie 4x Yoga lessen (o.a. Yin Yoga, zonnegroet) 1 x Yoga Nidra (meditatie) 1 x Meditatie 1 x acupunctuurbehandeling 1 x bioresonantie gericht op detox 2 baddoeken. Opgemaakte bedden. 2x een stilte ontbijt, 2x lunch, 2x diner en healthy snacks. Onbeperkt kruidenthee. Bitterzout. Het gebruik van een Yoga matrasje, Yoga blok, Yoga riem, rugrol en Yogastripje. Iedere avond een knapperend haardvuur of kampvuur. Deskundige begeleiding in de Acupunctuur, Yoga lessen en Voeding. Workshop krachtsteen. Wat is niet inbegrepen Transfer van en naar het verblijf. Neem extra mee. een badlaken en naar behoefte meer handdoeken! Reisverzekering (Vlies) dekentje Meditatie kussen

7 Aanmelden voor het DAY weekend Aanmelden kan via de volgende link: day.zen4life.nl Na je schriftelijke aanmelding krijg je een bevestiging en is deze definitief na de betaling. Minimaal een maand voor aankomst dient het gehele bedrag te zijn voldaan. In bepaalde gevallen is gespreid betalen mogelijk. Neem hiervoor contact met ons op. Heb je vragen stuur dan even een mailtje naar: en we zullen je zo spoedig mogelijk reageren.

8 Wie zijn wij? Mijn naam is Jolanda. Oprichter van Zen4life Hoe fijn is het om een passie te hebben! Mijn passie ligt dan voornamelijk bij Yin yoga. Yin is d.m.v. yoga houdingen (Asana s) en ademhaling (Pranayama) vertragen wat zorgt voor meer bewustzijn. Dit heeft mij nieuwe inzichten gegeven in het opstellen van prioriteiten en heeft het verbinden (met mij zelf, mensen om mij heen en het leven) versterkt. Mijn naam is Ria. Oprichter van Acupunctuurcentrum Assendelft In 2006 heb ik een carrière switch gemaakt van de administratie naar Traditional Chinese Medicine waar ik mijn liefde voor de mens en het menselijk welzijn verder heb kunnen ontwikkelen. De basis hiervoor zijn acupunctuur en kruiden. Inmiddels ben ik mij gaan verdiepen in bioresonantie, en voedingsadviezen. Mijn naam is Wendy Zodra ik kon praten wist ik mijn ouders te vertellen dat ik geen dieren wilde eten...opgroeiend als hoog gevoelig persoon met een grote nieuwsgierigheid naar het leven en de wens dit zo gezond en bewust mogelijk te doorlopen heeft ervoor gezorgd dat ik mij de afgelopen 20 jaar heb verdiept en geschoold in verschillende vormen van Natuurgeneeskunde en Energetisch werk, Voeding en Detoxen lopen als een rode draad door mijn leven en zie er naar uit om je te ondersteunen tijdens ons mooie programma

9 Meest gestelde vragen Ik heb weinig tot geen ervaring met Yoga, is dit weekend geschikt voor mij? Iedereen die met de intentie komt om fysiek, mentaal en emotioneel aandacht te schenken aan zichzelf is welkom. Daarbij hoef je niet specifiek ervaring te hebben met yoga. Ik kom alleen, is dit een probleem? Nee absoluut niet. De mix van mensen die meedoen aan de weekenden is vaak erg verschillend. Sommige mensen komen alleen en andere mensen komen samen met iemand anders, bijvoorbeeld een stel, twee vriendinnen of een moeder en een dochter. Zowel voor mensen die alleen, als samen komen, is er dus een plek! Welke Yoga vorm wordt er gegeven tijdens dit weekend? We gaan voornamelijk aan de slag met Yin Yoga. Tijdens de ochtend sessies wordt er een flow in een zonnegroet aangeboden na de Yin. Tijdens de flow in de zonnegroet bewegen we dynamisch op het ritme van je eigen ademhaling en zal je je energiek en levendig voelen. We dagen onszelf op een goede manier uit. In de middag en avond sessies gaan we in Yin Yoga. Hoe groot is de groep tijdens het weekend? De groep zal maximaal uit 15 deelnemers bestaan. Is het weekend ook voor mannen? Ja zeker. De eerste yogi s waren mannen en zo zijn er meerdere grootmeesters in Yoga land. Slaap ik op een eigen kamer? De boerderij telt drie slaapkamers waar maximaal vijf bedden beschikbaar zijn per kamer. Tijdens het weekend gaan we ook op zoek naar weerstand en kan het slapen in je eigen bed samen op een kamer bijdragen aan acceptatie. Mocht het echt een probleem zijn dan kunnen we hier samen naar een oplossing zoeken. Wat nou als ik vrees heb voor Acupunctuur? Dan kan je je zorg delen met Ria, zij kan je informeren wat het precies inhoudt. En onthoud, niks moet, alles mag. Als ik nou geen bitterzout wil nemen? Bitterzout stimuleert de stoelgang (want magnesiumsulfaat bindt veel water aan zich en met al dat water schoont u mooi uw maag-darmkanaal op!). Het wordt veelvuldig gebruikt, zoals bij een detoxkuur maar ook bij behandelingen in het ziekenhuis wordt het toegepast. Detox gaat makkelijker wanneer uw darmen zijn opgeruimd. Bitterzout helpt ook bij de reinigende werking van de lever, de galblaas (opent de galwegen) en bitterzout is goede zelfzorg. Ook hier geldt, alles mag en niks moet!

10 Wat is Yoga Nidra? Yoga Nidra groeit razendsnel in populariteit. Het klinkt namelijk bijna te mooi om waar te zijn: jezelf helen door op je rug te liggen. Maar nee hoor: door de beoefening van Yoga Nidra maak je je hele systeem vrij van diepgewortelde impressies die misschien wel jarenlang voor stress hebben gezorgd. Yoga Nidra is een op zichzelf staande stroming binnen de yogafilosofie. Het is meer dan alleen een oefening of meditatie. Yoga Nidra betekent letterlijk yogaslaap. Maar in tegenstelling tot wat de naam doet vermoeden, heeft het niets met slapen te maken. Tijdens Yoga Nidra is je bewustzijn tussen waken en slapen, een staat die je normaal gesproken alleen bereikt in je diepe slaap. Eén sessie staat gelijk aan vier uur slaap. Daarom voel je je na Yoga Nidra verfrist en uitgerust. Tijdens Yoga Nidra word je langs de verschillende fases van de beoefening geleid. Yoga Nidra heeft daarom tot doel om je onderbewustzijn op te schonen van diepgewortelde stress.

Yoga Retreat at Sea. Lekker uitwaaien aan zee, genieten van gezond & lekker eten, elke dag yoga en alle tijd voor jezelf! Het is puur verwennerij!

Yoga Retreat at Sea. Lekker uitwaaien aan zee, genieten van gezond & lekker eten, elke dag yoga en alle tijd voor jezelf! Het is puur verwennerij! Yoga Retreat at Sea 16-18 november 2018 Lekker uitwaaien aan zee, genieten van gezond & lekker eten, elke dag yoga en alle tijd voor jezelf! Het is puur verwennerij! Voel je vitaal bij ROOTZ! Vitale groet,

Nadere informatie

Tenerife: heerlijk voor een yoga vakantie. Datum

Tenerife: heerlijk voor een yoga vakantie. Datum Heerlijk, helemaal ontspannen! En eindelijk kennismaken met yoga en mindfulness Ik wil graag ECHT mijn batterij opladen, zonder man of kinderen! Zalig om even te unpluggen en met helemaal niemand rekening

Nadere informatie

Hatha Yoga Door middel van ademhalingsoefeningen, statische poses - Asana's genaamd- en een heerlijke eindontspanning leer je je lichaam weer te voele

Hatha Yoga Door middel van ademhalingsoefeningen, statische poses - Asana's genaamd- en een heerlijke eindontspanning leer je je lichaam weer te voele Hatha Yoga Door middel van ademhalingsoefeningen, statische poses - Asana's genaamd- en een heerlijke eindontspanning leer je je lichaam weer te voelen en te verstaan, leer je je grenzen te herkennen,

Nadere informatie

Sanny van Helden Beoefend al 15 jaar Yoga Is lezing over Yoga wel interessant? Deze lezing is een ontdekkingsreis Lezing én oefeningen Interactie Heb

Sanny van Helden Beoefend al 15 jaar Yoga Is lezing over Yoga wel interessant? Deze lezing is een ontdekkingsreis Lezing én oefeningen Interactie Heb Sanny van Helden Beoefend al 15 jaar Yoga Is lezing over Yoga wel interessant? Deze lezing is een ontdekkingsreis Lezing én oefeningen Interactie Heb je een vraag? Stel deze dan direct! Weet één van jullie

Nadere informatie

Zondag 7 oktober Verbindingsmiddag voor jongeren (Roby Schaap) 14.00u 15.30u

Zondag 7 oktober Verbindingsmiddag voor jongeren (Roby Schaap) 14.00u 15.30u NIEUWSBRIEF nr.9 5 oktober 2018 AGENDA OKTOBER 2018 Zondag 7 oktober Verbindingsmiddag voor jongeren (Roby Schaap) 14.00u 15.30u Donderdag 11 oktober Informatie avond cursus Ayurveda & Yoga 19.30u 21.00

Nadere informatie

Zondag 27 januari YOGA NIDRA Sessie 19.30u 20.45u (SUZANNE) Vrijdag 1 februari DIVINE LIGHT Cursus 19.30u 21.15u

Zondag 27 januari YOGA NIDRA Sessie 19.30u 20.45u (SUZANNE) Vrijdag 1 februari DIVINE LIGHT Cursus 19.30u 21.15u NIEUWSBRIEF nr.1 21 januari 2019 AGENDA JANUARI 2019 Zondag 27 januari YOGA NIDRA Sessie 19.30u 20.45u (SUZANNE) FEBRUARI Vrijdag 1 februari DIVINE LIGHT Cursus 19.30u 21.15u Vervolg 8-2, 15-2, 01-03,

Nadere informatie

THE HAPPY YOGI RETREAT IBIZA 21 SEPTEMBER TEM 28 SEPTEMBER 2019

THE HAPPY YOGI RETREAT IBIZA 21 SEPTEMBER TEM 28 SEPTEMBER 2019 THE HAPPY YOGI RETREAT IBIZA 21 SEPTEMBER TEM 28 SEPTEMBER 2019 Kom gedurende dit geheel verzorgde Yoga Retreat helemaal tot jezelf op het magische eiland Ibiza met haar bijzondere energie en mooie stranden

Nadere informatie

Yoga & Dreams Retraite met yoga, workshops, massage en stilte

Yoga & Dreams Retraite met yoga, workshops, massage en stilte Yoga & Dreams Retraite met yoga, workshops, massage en stilte In het weekend van 27-29 juni nodigen Pauline Schreurs en Joanne de Vletter je uit voor de retraite Yoga & Dreams. We bieden je onder meer:

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF YOGA-TOUCH MAART 2019

NIEUWSBRIEF YOGA-TOUCH MAART 2019 NIEUWSBRIEF YOGA-TOUCH MAART 2019 Het heeft even geduurd, maar eindelijk. Onze nieuwsbrief is weer uit. Boordevol nieuws (let op; belangrijk nieuws over de lessen) en weetjes (bijv.workshops etc.). Mocht

Nadere informatie

Na het groooot succes van vorige edities, gaat de kuur terug een weekje op. verplaatsing. Volgend jaar gaan we ons

Na het groooot succes van vorige edities, gaat de kuur terug een weekje op. verplaatsing. Volgend jaar gaan we ons Na het groooot succes van vorige edities, gaat de kuur terug een weekje op verplaatsing. Volgend jaar gaan we ons verwennen in DE mooiste villa van Spa. Breng lichaam en geest in balans. Een kuur voor

Nadere informatie

inhoud OPMERKING: Wanneer een oefening in dit boek doorloopt op de volgende bladzijde wordt dat aangegeven d.m.v een pijltje:

inhoud OPMERKING: Wanneer een oefening in dit boek doorloopt op de volgende bladzijde wordt dat aangegeven d.m.v een pijltje: inhoud 10 Adem en yoga 13 Yang yoga (ochtend) 16 Voorbereiding 26 Zonnegroet A (kort) optie 1 34 Zonnegroet A (kort) optie 2 (iets intenser) 42 Zonnegroet B (lang) optie 1 56 Zonnegroet B (lang) optie

Nadere informatie

PITSTOP TWENTE. Met ons unieke weekendprogramma van de Pitstop kom je dichter bij je eigen stem. Je gaat antwoord vinden op vragen zoals:

PITSTOP TWENTE. Met ons unieke weekendprogramma van de Pitstop kom je dichter bij je eigen stem. Je gaat antwoord vinden op vragen zoals: PITSTOP TWENTE Nadat we er veel vraag naar kregen; nu ook de Pitstop in Twente! Ben je heel erg druk en heb je letterlijk even tijd nodig voor een Pitstop? Dat kan. Met ons unieke weekendprogramma van

Nadere informatie

Tai Chi, Mindfulness en Qigong

Tai Chi, Mindfulness en Qigong Hatha Yoga Door middel van ademhalingsoefeningen, statische poses - Asana's genaamd- en een heerlijke eindontspanning leer je je lichaam weer te voelen en te verstaan, leer je je grenzen te herkennen,

Nadere informatie

PITSTOP TWENTE. Met ons unieke weekendprogramma van de Pitstop kom je dichter bij je eigen stem. Je gaat antwoord vinden op vragen zoals:

PITSTOP TWENTE. Met ons unieke weekendprogramma van de Pitstop kom je dichter bij je eigen stem. Je gaat antwoord vinden op vragen zoals: PITSTOP TWENTE Nadat we er veel vraag naar kregen; nu ook de Pitstop in Twente! Ben je heel erg druk en heb je letterlijk even tijd nodig voor een Pitstop? Dat kan. Met ons unieke weekendprogramma van

Nadere informatie

ZwangerRetreat. Voel je vitaal bij ROOTZ! 30 en 31 maart Vitale groet, Mirjam Dreijer & Monique Goemans

ZwangerRetreat. Voel je vitaal bij ROOTZ! 30 en 31 maart Vitale groet, Mirjam Dreijer & Monique Goemans ZwangerRetreat 30 en 31 maart 2019 Tijd voor jezelf! De kleine in je buik, je voorbereiden op jouw bevalling. Ontspannen en de zinnen verwennen. Gezond & biologisch eten. Vragen kunnen stellen, vol inspiratie

Nadere informatie

Boost Your Mindfulness

Boost Your Mindfulness Boost Your Mindfulness Ervaar. Voel. Luister. Kijk. Accepteer. Vertraag. Geniet. Zijn. Landgoed Yogabee in Zeeland 4-6 september 2015 Voel de wind door je haar, het natte zand onder je voeten, ervaar hoe

Nadere informatie

Jaarplanning Trefwoorden: Mind-Walk, wandelen, natuur, mindfulness, meditatie

Jaarplanning Trefwoorden: Mind-Walk, wandelen, natuur, mindfulness, meditatie Jaarplanning 2019 Februari Mind-Walk Valentijn: With Love to Yourself Startpunt: Praktijk-Coach Marianne, Bikkelen 2a, 6658 AS, Beneden-Leeuwen Datum: 17 februari 2019 (Opgeven voor 15 februari 2019) Tijd:

Nadere informatie

sahasrara Liefde voor Jezelf VROUWENWEEK 2016 Sierra de la Nieves, Monda, Andalusië, Spanje 26 september - 2 oktober 2016

sahasrara Liefde voor Jezelf VROUWENWEEK 2016 Sierra de la Nieves, Monda, Andalusië, Spanje 26 september - 2 oktober 2016 Liefde voor Jezelf VROUWENWEEK 2016 Sierra de la Nieves, Monda, Andalusië, Spanje 26 september - 2 oktober 2016 sahasrara liefde, zachtheid, verbinding en relaxen Vrouwenweek Liefde voor jezelf in het

Nadere informatie

EEN WEEK OM TOT JEZELF TE KOMEN AAN DE VOET VAN DE SPAANSE PYRENEEËN. Thema: In vertrouwen Zijn

EEN WEEK OM TOT JEZELF TE KOMEN AAN DE VOET VAN DE SPAANSE PYRENEEËN. Thema: In vertrouwen Zijn EEN WEEK OM TOT JEZELF TE KOMEN AAN DE VOET VAN DE SPAANSE PYRENEEËN Thema: In vertrouwen Zijn Yoga, meditatie, beeldend werken, stilte, de schoonheid van de natuur, samen zijn of alleen, in rust en met

Nadere informatie

Yoga en Stem - Italië 24-30 juli

Yoga en Stem - Italië 24-30 juli Yoga en Stem - Italië 24-30 juli Van 24-30 juli organiseren we een week in het prachtige Italië. We gaan op zoek naar algehele ontspanning, via drie verschillende manieren: 1. Stemtherapie 2. Yoga 3. de

Nadere informatie

ANAHATA yoga en meditatieruimte

ANAHATA yoga en meditatieruimte OPEN DAGEN ANAHATA Zaterdag 2 en Zondag 3 september 2017 Bezichtigen van nieuwe yogaruimte op unieke plek in Nijmegen. Korte try-out/kennismakings lessen van ongeveer 20 minuten van verschillende yoga

Nadere informatie

Yogastudio Westland organiseert alweer voor de 6 e keer een speciaal yoga-zomerprogramma.

Yogastudio Westland organiseert alweer voor de 6 e keer een speciaal yoga-zomerprogramma. Nieuwsbrief april 2019 Yogastudio Westland organiseert alweer voor de 6 e keer een speciaal yoga-zomerprogramma. Dinsdagavond 2 juli van 19.30 uur tot 21.30 uur stimuleren een goede doorstroming van de

Nadere informatie

De 10 dagen reset van lichaam en geest. Hoe ziet de 10- daagse reset eruit?

De 10 dagen reset van lichaam en geest. Hoe ziet de 10- daagse reset eruit? 1 De 10 dagen reset van lichaam en geest Hoe ziet de 10- daagse reset eruit? De week voor de workshopdag is de voorbereiding op de 10 dagen reset. Dag 1 is een workshopdag bij Erve Hulsbeek. De dagen 2-10

Nadere informatie

Bezinning & Bezieling

Bezinning & Bezieling Bezinning & Bezieling + Even op adem komen.. Stel je eens voor hoe zou het zijn om volledig te kunnen genieten van het leven? Niet meer in de kramp te schieten door allerlei belemmerende overtuigingen

Nadere informatie

Bezinning & Bezieling

Bezinning & Bezieling Bezinning & Bezieling + Even op adem komen.. Stel je eens voor hoe zou het zijn om volledig te kunnen genieten van het leven? Niet meer in de kramp te schieten door allerlei belemmerende overtuigingen

Nadere informatie

mind heart body food home

mind heart body food home Inleiding 7 Een moment voor jezelf 11 Retreat your mind 16 Retreat your heart 36 Retreat your body 50 Retreat your food 82 Retreat your home 106 Extra tips 118 Dankwoord 125 Retreat Yourself_binnenwerk2.indd

Nadere informatie

S P I R I T S I N N A T U R E I B I Z A 2 9 J U N I T / M 6 J U L I S E P T T / M 2 8 S E P T " M A N N E N & V R O U W E N "

S P I R I T S I N N A T U R E I B I Z A 2 9 J U N I T / M 6 J U L I S E P T T / M 2 8 S E P T  M A N N E N & V R O U W E N S P I R I T S I N N A T U R E I B I Z A 2 9 J U N I T / M 6 J U L I 2 0 1 9 2 1 S E P T T / M 2 8 S E P T 2 0 1 9 " M A N N E N & V R O U W E N " WWW.SPIRITOFSOULTRAVEL.COM MANNEN & VROUWEN 12 FASE VAN

Nadere informatie

programma. Voor leden en niet-leden

programma. Voor leden en niet-leden programma. Voor leden en niet-leden programma. Zondag 2 juli / 09:00-17:00 / SportCity A dam Wibautstraat Body & Mind zaal 09:30-11:00 Intro to Ashtanga Daria Mnych 11:15-12:15 Meditatie, het is niet wat

Nadere informatie

YOGA Integraal herstelprogramma bij stress & burn-out

YOGA Integraal herstelprogramma bij stress & burn-out YOGA Integraal herstelprogramma bij stress & burn-out Kun je als gevolg van stress niet meer goed functioneren in het dagelijks leven? Met onze integrale aanpak kun je direct werken aan je herstel. LEER

Nadere informatie

Business Essentials. 3 Essentiële lessen

Business Essentials. 3 Essentiële lessen Coach Business Essentials 3 Essentiële lessen Welkom! Wat super dat je je hebt ingeschreven voor de Coach Business Essentials! Deze gratis training is speciaal voor coaches en therapeuten, die hun onderneming

Nadere informatie

YOGA LIFESTYLE. verbinding met jezelf. 'Yoga is the journey of the self, to the self, through the self.

YOGA LIFESTYLE. verbinding met jezelf. 'Yoga is the journey of the self, to the self, through the self. YOGA LIFESTYLE F E B R U A R I 2 0 1 7 YOGA & MEDITATIE Geef jezelf de aandacht en de liefde die je verdient! Maak verbinding met jezelf 'Yoga is the journey of the self, to the self, through the self.

Nadere informatie

Je lichaam ontgiften op een hele gezonde en verantwoorde manier?

Je lichaam ontgiften op een hele gezonde en verantwoorde manier? Hey! Wil je van kilo s af? Beter en gezonder voelen? Afvalstoffen kwijt raken? Energiek voelen en lekker in je vel? Je lichaam ontgiften op een hele gezonde en verantwoorde manier? Wil je weer lekker beginnen

Nadere informatie

Van Droomreis naar Doen Italië

Van Droomreis naar Doen Italië Van Droomreis naar Doen Italië Ontspan en Bezin...Ontwaak je Lichaam...Open je Hart... Leer Dromen om te zetten in Resultaten... Het leven gaat soms aan ons voorbij. We worden regelmatig geconfronteerd

Nadere informatie

10 T/M 17 JUNI 2017 YOGA JE MEE?

10 T/M 17 JUNI 2017 YOGA JE MEE? Zuid Luxe yogavakantie Zuid-Frankrijk Uniek aanbod: aanmelden early birds nu met 400 korting! 10 T/M 17 JUNI 2017 YOGA JE MEE? Yogavakantie voor 8 personen Op een prachtige plek aan de rand van Narbonne

Nadere informatie

Week 1 Focus Mindfulness beoefenen

Week 1 Focus Mindfulness beoefenen Week 1 Focus Mindfulness beoefenen Vaak schenkt onze geest geen aandacht aan wat er nu gebeurt, maar denken we na over iets dat gebeurd is of maken we ons zorgen over de toekomst. Dat zorgt ervoor dat

Nadere informatie

De 10 dagen reset van lichaam en geest. Hoe ziet de 10- daagse reset eruit?

De 10 dagen reset van lichaam en geest. Hoe ziet de 10- daagse reset eruit? De 10 dagen reset van lichaam en geest Hoe ziet de 10- daagse reset eruit? Voorafgaand aan de reset plannen we een persoonlijk kennismakingsgesprek. De week voor de reset is de voorbereiding op de 10 dagen

Nadere informatie

Nieuwsbrief. Centrum voor BewustZijn

Nieuwsbrief. Centrum voor BewustZijn Nieuwsbrief Follow your it knows the way Centrum voor BewustZijn Nieuwsbrief nr. 1 28 januari 2016 Lieve mensen, In het Centrum voor BewustZijn hebben wij (Angela en Marjolein) onze krachten gebundeld.

Nadere informatie

LOVE YOUR LIJF INSPIRATI

LOVE YOUR LIJF INSPIRATI LOVE YOUR LIJF INSPIRATIEMAIL Happy Valentine s Day! Hartelijk welkom bij deze tweede inspiratiemail van Love Your Lijf! Wat leuk dat je er weer bent. We hopen je ook nu weer te inspireren naar een Love

Nadere informatie

Yoga op Domaine La Vie Tara, in de groene Ardèche

Yoga op Domaine La Vie Tara, in de groene Ardèche Yoga op Domaine La Vie Tara, in de groene Ardèche Twee weken, georganiseerd door Yogastudio Westland - 1e week: zaterdag 9 tot zaterdag 16 juni 2018-2e week: zaterdag 18 tot zaterdag 25 augustus 2018 `Een

Nadere informatie

Yoga op Domaine La Vie Tara, in de groene Ardèche

Yoga op Domaine La Vie Tara, in de groene Ardèche Yoga op Domaine La Vie Tara, in de groene Ardèche `Een unieke week voor jezelf Yogastudio Westland organiseert een yogaweek, van zaterdag 8 tot zaterdag 15 juni 2019 Afgelopen jaar hebben we een fantastisch

Nadere informatie

Gezondheid & Voeding

Gezondheid & Voeding Yoga en meditatie In onze dagelijkse hectiek is het moeilijk rust, energie en blijheid te vinden en ervaren. Je kunt dit, net als ik, onder meer krijgen door yoga en meditatie te beoefenen. Yoga en meditatie

Nadere informatie

OP YOGA FESTIVAL TERSCHELLING

OP YOGA FESTIVAL TERSCHELLING 28 juni - 1 juli 2018 Prana veld 7 Saswitha Yoga OP YOGA FESTIVAL TERSCHELLING PROGRAMMA THEMA: VERWONDERING yogalessen geïnspireerd op de Mahābhārata Vyāsa, de verteller van de Mahābhārata, zelf overigens

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF YOGA-TOUCH Januari 2019

NIEUWSBRIEF YOGA-TOUCH Januari 2019 NIEUWSBRIEF YOGA-TOUCH Januari 2019 Als je in het bos stilte om je heen kan voelen Bomen in een mooie herfstkleur kan bewonderen heeft de natuur jouw hart zachtjes aangeraakt. -Paula Hagenaars- Veranderingen

Nadere informatie

Aerobiczaal van 16 juli t/m 28 augustus Zomerrooster 2016

Aerobiczaal van 16 juli t/m 28 augustus Zomerrooster 2016 Z omerrooster Zoals beloofd hier het zomerrooster welke geld van 16 juli t/m 28 augustus Het was een hele puzzle, omdat we gelijk de crossfit- en HIKT-lessen naar de aerobiczaal willen overbrengen. We

Nadere informatie

Het koken en eten mag je zelf doen, maar ik begeleid je daarbij. Stap voor stap.

Het koken en eten mag je zelf doen, maar ik begeleid je daarbij. Stap voor stap. Het koken en eten mag je zelf doen, maar ik begeleid je daarbij. Stap voor stap. EET PALEO 3 Inhoudsopgave Inleiding 6 Mijn Paleo verhaal 8 De 7 stappen in het kort 12 Stap 1 Richt je op de praktijk 14

Nadere informatie

Yoga & Zangexpressieweekend 11-13 juli 2014

Yoga & Zangexpressieweekend 11-13 juli 2014 Yoga & Zangexpressieweekend 11-13 juli 2014 1. Programma van het weekend 2. Docenten 3. Info over de locatie en omgeving 4. Praktische info 5. Inschrijfformulier www.nienjabrouwer.nl Van vrijdag 11 juli

Nadere informatie

LEIDERSCHAPSREIS BALI 2014 ZACHTE TIJD ALS KATALYSATOR VAN VOORUITGANG

LEIDERSCHAPSREIS BALI 2014 ZACHTE TIJD ALS KATALYSATOR VAN VOORUITGANG LEIDERSCHAPSREIS BALI 2014 ZACHTE TIJD ALS KATALYSATOR VAN VOORUITGANG Begeleiding: Caroline Serré en Odette Meyer Villa Flow Bali, 24 januari 2 februari 2014 RELEVANTIE Als leider mis je vaak de stilte

Nadere informatie

Vogezen Xperience. Extraordinary in Everyone! ~Wim Hof. B-Mind_Brochure_Vogezen_v1.0.docx Date: Page: 1/5

Vogezen Xperience. Extraordinary in Everyone! ~Wim Hof. B-Mind_Brochure_Vogezen_v1.0.docx Date: Page: 1/5 Vogezen Xperience Extraordinary in Everyone! ~Wim Hof B-Mind_Brochure_Vogezen_v1.0.docx Date:. 09-11-2016 Page: 1/5 DE VOGEZEN We zullen verblijven in het Regionaal Natuurpark Ballons des Vosges! Onze

Nadere informatie

Stemtraining met yoga in Italië 9-15 juli 2017

Stemtraining met yoga in Italië 9-15 juli 2017 Stemtraining met yoga in Italië 9-15 juli 2017 Van 9 t.e.m 15 juli organiseren we een intensieve stemtraining in het prachtige Italië. We leren je je stem juist te gebruiken in een ontspannen sfeer en

Nadere informatie

Bezield leven. Over hoe je bewust leeft en beweegt na kinderkanker. Saskia Pluijm, bewegingswetenschapper, onderzoeker

Bezield leven. Over hoe je bewust leeft en beweegt na kinderkanker. Saskia Pluijm, bewegingswetenschapper, onderzoeker Bezield leven Over hoe je bewust leeft en beweegt na kinderkanker Saskia Pluijm, bewegingswetenschapper, onderzoeker Prinses Maxima Centrum voor Kinderoncologie, Utrecht en ErasmusMC, kinderoncologie,

Nadere informatie

WAT HEBBEN WE GEMETEN? Inner Scan Body Composition

WAT HEBBEN WE GEMETEN? Inner Scan Body Composition HERBALIFE FITCHECK WAT HEBBEN WE GEMETEN? Inner Scan Body Composition % LICHAAMSVET Wie wil je worden? Waar ben je nu? % LICHAAMSVET Vrouw 20-39 Leeftijd 40-59 60-79 Man 20-39 Leeftijd 40-59 60-79 Te laag

Nadere informatie

Yoga-oefeningen voor de ochtend

Yoga-oefeningen voor de ochtend Yoga-oefeningen voor de ochtend De ochtend is een heerlijk moment om yoga te gaan doen, je bent nog fris en neutraal, zonder dingen te hebben meegemaakt. Je bent natuurlijk wel nog een beetje stijf, dus

Nadere informatie

DÉ PRAKTIJK VOOR NATUURGENEESKUNDE. Mooi van binnen en van buiten! Wie wil meer balans en gezondheid in het leven?

DÉ PRAKTIJK VOOR NATUURGENEESKUNDE. Mooi van binnen en van buiten! Wie wil meer balans en gezondheid in het leven? DÉ PRAKTIJK VOOR NATUURGENEESKUNDE Mooi van binnen en van buiten! Wie wil meer balans en gezondheid in het leven? 0031 (0) 6 25 51 69 15 0031 (0) 70 369 76 41 INFO@SUDASHI.NL VOEDING Waarom ik schrijf

Nadere informatie

Lieve lezers, Ik geniet ervan om in de keuken te staan met allerlei verse ingrediënten en superfoods om daar een mooi gerecht mee te bereiden.

Lieve lezers, Ik geniet ervan om in de keuken te staan met allerlei verse ingrediënten en superfoods om daar een mooi gerecht mee te bereiden. Lieve lezers, Ik ben Willeke Linneman, food, health & lifestylecoach en de schrijfster van dit boek. Dit boek is ontstaan vanuit mijn passie voor een gezonde en happy lifestyle. Ik hoop met dit boek mensen

Nadere informatie

Prikkelbare Darm Syndroom (PDS/IBS)

Prikkelbare Darm Syndroom (PDS/IBS) Prikkelbare Darm Syndroom (PDS/IBS) MDL-centrum IJsselland Ziekenhuis www.mdlcentrum.nl U heeft van uw arts gehoord dat u een Prikkelbare Darm heeft. Een andere benaming voor Prikkelbare Darm Syndroom

Nadere informatie

Het Dansende dierenbos

Het Dansende dierenbos Het Dansende dierenbos Kinder-yoga op muziek Jasper Merle & Hester van Toorenburg SPECTRUM over yoga, kinderen & dit boek In Het dansende dierenbos komen dieren, muziek en yoga samen. Er kan worden gedanst,

Nadere informatie

S P I R I T S I N N A T U R E I B I Z A

S P I R I T S I N N A T U R E I B I Z A S P I R I T S I N N A T U R E I B I Z A M A N N E N R E I S Z A T E R D A G 1 9 M E I T O T V R I J D A G 2 5 M E I 2 0 1 8 L I F E C H A N G I N G T R A V E L E X P E R I E N C E S Belang Mannenweek Persoonlijke

Nadere informatie

Minicursus Rust creëren

Minicursus Rust creëren Minicursus Rust creëren Bedankt voor je inschrijving! Met deze minicursus geef ik je een inkijkje in mijn werkwijze en leer ik je een aantal stappen om rust te creëren. Door in mijn privéleven bewuste

Nadere informatie

Creatief weekend wolvilten

Creatief weekend wolvilten Datum: 15 t/m 17 september Locatie: Belevingsboerderij De Nieuwenhof in Mill Creatief weekend wolvilten Hou je van creatief bezig zijn én ontspannen in een groene omgeving? Van 15 september tot en met

Nadere informatie

MahaYoga zomerweek. -24 t/m 29 juli 2016-

MahaYoga zomerweek. -24 t/m 29 juli 2016- MahaYoga zomerweek -24 t/m 29 juli 2016- Yoga, meditatie, vakantie, chakra-filosofie, leren, klankmeditatie, mantrazang, ontspannen, wandelen, groeien 1 Het pad van de yogi is het volgen van de Kundalini

Nadere informatie

back to vitality meer energie? Ondersteuning bij vermoeidheid bij en na kanker

back to vitality meer energie? Ondersteuning bij vermoeidheid bij en na kanker back to vitality meer energie? Ondersteuning bij vermoeidheid bij en na kanker In deze brochure vindt u een overzicht van de behandelingen die Cancer Care Center biedt om vermoeidheid tijdens en na afloop

Nadere informatie

BURN- OUT RISICO CHECK

BURN- OUT RISICO CHECK BURN- OUT RISICO CHECK Vul onderstaande vragenlijst in door ja of nee aan te kruisen. VRAAG JA NEE 1 Nemen jij en je gezin s ochtends rustig de tijd om op te staan en goed te ontbijten? 2 Zie je vaak tegen

Nadere informatie

5 tips om te ontspannen

5 tips om te ontspannen 5 tips om te ontspannen Yin in Yang Sommige foto s zijn gevonden op internet. Meen je rechten te hebben op een daarvan neem dan contact op met Yin in Yang. Het belang van ontspannen Ontspannen is een van

Nadere informatie

ONTSPANNINGSWEEKEND. Onthaasten in landelijke omgeving 17 19/10/2014 VITALITEITSWEEKENDS *

ONTSPANNINGSWEEKEND. Onthaasten in landelijke omgeving 17 19/10/2014 VITALITEITSWEEKENDS * VITALITEITSWEEKENDS * ONTSPANNINGSWEEKEND Onthaasten in landelijke omgeving 17 19/10/2014 Laad je batterijen weer op dankzij een ideale mix van inspanning en ontspanning in het rustgevende kader van deze

Nadere informatie

BUIKVET WORKSHOP LES 2

BUIKVET WORKSHOP LES 2 BUIKVET WORKSHOP LES 2 De beste eet momenten voor een slanke buik Welkom bij de tweede les van de buikvet workshop. Of je nu een vrouw bent die in de overgang zit, of net bevallen bent van je eerste kindje,

Nadere informatie

mindfulness workshop

mindfulness workshop mindfulness workshop 1 mindfulness workshop Deze workshop wordt gegeven om een indruk te krijgen wat mindfulness inhoudt. Ook kan worden gekeken in welke training de workshop als onderdeel kan worden ingezet,

Nadere informatie

Van hart tot hart, Alexandra P.s. de schuine tekst in het werkboek, dat is tekst geschreven vanuit de energie van de Luchtwezens.

Van hart tot hart, Alexandra P.s. de schuine tekst in het werkboek, dat is tekst geschreven vanuit de energie van de Luchtwezens. Werkboek VUUR Voor jullie ligt alweer het laatste werkboek! Na de ontmoetingen met de Aardwezens, de Waterwezens en de wezens van Lucht gaan we nu kennis maken met de Magische Wereld van het Vuur en de

Nadere informatie

Mind & Motion, December de maand van de VREDE. Thema: Vrede 10.00u tot 11.30u. Klankschalenconcert door Ineke en Mart Bijwaard 20.00u tot 21.

Mind & Motion, December de maand van de VREDE. Thema: Vrede 10.00u tot 11.30u. Klankschalenconcert door Ineke en Mart Bijwaard 20.00u tot 21. NIEUWSBRIEF Follow your it knows the way Mind & Motion, Centrum voor BewustZijn Nieuwsbrief 28 november 2016 December de maand van de VREDE Agenda Zondag 11 december Yoga en meditatie (volwassenen) Thema:

Nadere informatie

DE BASIS VOOR EEN VITAAL LEVEN

DE BASIS VOOR EEN VITAAL LEVEN DE BASIS VOOR EEN VITAAL LEVEN ALOE INSPIRED 2016 EEN GEZONDE BASIS. DE DRUKTE VAN HET DAGELIJKS LEVEN MAAKT DAT WE OP HET GEBIED VAN VOEDING SOMS VOOR DE MAKKELIJKSTE WEG GAAN. DE KEUZE VALT DAN SNELLER

Nadere informatie

Gefeliciteerd! 3. Laatste loodjes 6. Tot zover 12

Gefeliciteerd! 3. Laatste loodjes 6. Tot zover 12 Gefeliciteerd! 3 Waarom dit boek? 3 Hoe gaat dit boek jou helpen? 3 Is er nog iets dat je moet weten voordat je verder leest? 4 Laatste loodjes 6 De agenda 6 Nu jij 9 Tot zover 12 Gefeliciteerd! Als je

Nadere informatie

Happy Health Week 2016

Happy Health Week 2016 Happy Health Week 2016 Ellecom BEAT HIV PROGRAMMA Middlaan 2-6955 JC Ellecom Rehoboth@ZDAreformatie.org Maandag 25 juli Hoe laat Wat Met wie Waar 10:00-10:30 Inchecken 10:45-11:00 Welkom en uitleg van

Nadere informatie

Als je je leven in balans hebt: Zou je dit wel willen maar weet je niet hoe? Dan is dit jaarprogramma echt iets voor jou

Als je je leven in balans hebt: Zou je dit wel willen maar weet je niet hoe? Dan is dit jaarprogramma echt iets voor jou Als je je leven in balans hebt: Heb je geen of weinig last van stress Ken je je grenzen en kun je ze ook aangeven Kun je prima dealen met emoties die zich aandienen Weet je precies hoe je jouw unieke licht

Nadere informatie

Leer je aandacht te richten en je zult rust vinden.

Leer je aandacht te richten en je zult rust vinden. Leer je aandacht te richten en je zult rust vinden. Belangrijke boodschap: Het is illegaal om dit ebook te kopiëren, verkopen of verdelen! Dit ebook hoor je te krijgen van www.emotivo.nl of een andere

Nadere informatie

Yoga vakantie Malaga 5 oktober 12 oktober 2019

Yoga vakantie Malaga 5 oktober 12 oktober 2019 Yoga vakantie Malaga 5 oktober 12 oktober 2019 Het thema van deze yoga vakantie is Kom in je Element. Als je helemaal in je element bent, voel je je prettig, krachtig, lekker in je vel en op je gemak.

Nadere informatie

open your senses... een weekend met volle aandacht bij de zintuigen

open your senses... een weekend met volle aandacht bij de zintuigen open your senses... een weekend met volle aandacht bij de zintuigen Een weekend voor jezelf Van 20 t/m 22 september 2013 organiseren PuurJet & het Huis van Proeven gezamenlijk een weekend in Schoorl (Noord-Holland),

Nadere informatie

Begin je dag goed Tijd besparen in de ochtend - 7 tips voor een kalme start

Begin je dag goed Tijd besparen in de ochtend - 7 tips voor een kalme start Begin je dag goed Tijd besparen in de ochtend - 7 tips voor een kalme start Tijd besparen in de ochtend - zodat je kalm, ongehaast en tevreden aan je dag kunt beginnen. Begin je dag met meer voldoening

Nadere informatie

Waarom Running Therapie?

Waarom Running Therapie? Ben jij een vreugdevolle looptrainer of fysiotherapeut en zoek je naar verdieping om jouw lopers en patiënten meer te kunnen geven dan alleen een schema? Dan is deze unieke bijscholing absoluut iets voor

Nadere informatie

Studieplan Bewust afvallen

Studieplan Bewust afvallen Studieplan Bewust afvallen Opleidingsinstituut Academ Studiejaar 2016 Versie 0.1 Inhoudstafel Inhoudstafel... 2 Inleiding... 3 Doel van de bijscholing... 3 Inhoud van de bijscholing... 3 Duur... 5 Toelatingseisen...

Nadere informatie

Wie ben ik/inleiding

Wie ben ik/inleiding Wie ben ik/inleiding Mijn naam is Martine Trouw en ik ben een zoetekauw in hart en nieren. Gezond eten komt mij niet aanwaaien, daar moet ik echt tijd en energie in steken. Na een stressvolle puberteit

Nadere informatie

Lekker in je vel. Leren omgaan met stress voor kinderen. Uit het boek Ophelia van Ingrid en Dieter Schubert

Lekker in je vel. Leren omgaan met stress voor kinderen. Uit het boek Ophelia van Ingrid en Dieter Schubert Lekker in je vel Leren omgaan met stress voor kinderen Uit het boek Ophelia van Ingrid en Dieter Schubert Heeft uw kind wel eens last van stress? Voelt uw kind zich wel eens niet lekker en weet u niet

Nadere informatie

Ondernemerschapsblokkades

Ondernemerschapsblokkades Ondernemerschapsblokkades Wat houdt je tegen om je droom werkelijkheid te laten worden? En hoe los je dat op? 7 tips om in actie te komen! Samengesteld door Willemijn Lau Hoi toekomstig professional, Wat

Nadere informatie

[440] Yogahoudingen voor de verschillende dosha s

[440] Yogahoudingen voor de verschillende dosha s [440] Yogahoudingen voor de verschillende dosha s Vata Een vata is slank gebouwd met smalle botten en een dun gestel. Ze zijn flexibel, maar hebben soms gebrek aan energie. Ze ontwikkelen vaak stijfheid

Nadere informatie

Coaching en Mindfulness op Sardinië

Coaching en Mindfulness op Sardinië Coaching en Mindfulness op Sardinië Za 16 september tot dinsdag 19 september 2017 Wij (Jeanne Goossens en Ilse Buijtels) hebben de ervaring dat door het creëren van ruimte en door bewust aandacht te geven

Nadere informatie

Healing weekend. Een uniek aanbod van yoga, gezonde voeding, klankhealing, (familie)opstellingen en zweethutceremonie. Zaterdag 8 en zondag 9 juli

Healing weekend. Een uniek aanbod van yoga, gezonde voeding, klankhealing, (familie)opstellingen en zweethutceremonie. Zaterdag 8 en zondag 9 juli Healing weekend Een uniek aanbod van yoga, gezonde voeding, klankhealing, (familie)opstellingen en zweethutceremonie Zaterdag 8 en zondag 9 juli In Lekkum (Friesland) Spiritueel centrum Pacha Mama In dit

Nadere informatie

YOGA LIFESTYLE. verbinding met jezelf. Whatever comes. Let it come. Whatever stays. Let it stay. Whatever goes. Let it go

YOGA LIFESTYLE. verbinding met jezelf. Whatever comes. Let it come. Whatever stays. Let it stay. Whatever goes. Let it go YOGA LIFESTYLE FEBRUARI 2017 YOGA & MEDITATIE Geef jezelf de aandacht en de liefde die je verdient! Maak verbinding met jezelf Ga mee op reis in dit avontuur van zelfontwikkeling en persoonlijke groei!

Nadere informatie

Keuzestress of ontspannen kiezen

Keuzestress of ontspannen kiezen Keuzestress of ontspannen kiezen Wat leuk dat je mijn weggever hebt aangevraagd. Ik vertrouw erop dat het je inzicht geeft! Veel plezier met lezen of kijken. Want de ene persoon leest liever en de ander

Nadere informatie

H E T I D E E V O O R J O U

H E T I D E E V O O R J O U NOITIDE 2019 OKTOBER GETAWAY HET IDEE Het idee ontstond in september 2018. Ik kwam zelf net terug uit Lissabon. Mijn eerste workation. Weg met een aantal andere onderneemsters om te werken AAN mijn bedrijf.

Nadere informatie

LEIDERSCHAPSREIS BALI 2018

LEIDERSCHAPSREIS BALI 2018 2 FEBRUARI T/M 11 FEBRUARI LEIDERSCHAPSREIS BALI 2018 VERTRAAGDE TIJD ALS KATALYSATOR VAN VOORUITGANG RELEVANTIE Om mogelijkheden te realiseren die verrijkend, buiten de bestaande kaders zijn én vanuit

Nadere informatie

OP PAD MET MARIA MAGDALENA naar ZELFLIEFDE ZIELSVERBINDING MANIFESTATIE

OP PAD MET MARIA MAGDALENA naar ZELFLIEFDE ZIELSVERBINDING MANIFESTATIE OP PAD MET MARIA MAGDALENA naar ZELFLIEFDE ZIELSVERBINDING MANIFESTATIE Het Pad van Maria Magdalena bestaat uit twee 2-daagse Workshops in Nederland. In Spanje kun je onze verdiepende Retreats beleven.

Nadere informatie

Nieuwsflits Studio Duinvoet Januari 2016. Gechannelde boodschap voor februari

Nieuwsflits Studio Duinvoet Januari 2016. Gechannelde boodschap voor februari Nieuwsflits Studio Duinvoet Januari 2016 Dear Ones, Gechannelde boodschap voor februari Wij nemen jullie mee in een shift die noodzakelijk is om de energie op jullie planeet te balanceren. Het magnetische

Nadere informatie

* Meivakantie dinsdag 1 mei t/m zondag 13 mei 2018 * De maanden maart en april DIVINE LIGHT HEALING voor 35,00!!

* Meivakantie dinsdag 1 mei t/m zondag 13 mei 2018 * De maanden maart en april DIVINE LIGHT HEALING voor 35,00!! NIEUWSBRIEF nr.3 maart 2018 Overzicht maand MAART Examenyoga jongeren Zwangerschapsyoga Partnerles The Essence of Life meditatie Divine Light cursus NIEUW! Volle maan meditatie maandag 26 maart dinsdag

Nadere informatie

Tai Chi, Mindfulness en Qigong

Tai Chi, Mindfulness en Qigong Hatha Yoga Door middel van ademhalingsoefeningen, statische poses - Asana's genaamd- en een heerlijke eindontspanning leer je je lichaam weer te voelen en te verstaan, leer je je grenzen te herkennen,

Nadere informatie

Mind & Motion, Centrum voor BewustZijn

Mind & Motion, Centrum voor BewustZijn NIEUWSBRIEF Follow your it knows the way Mind & Motion, Centrum voor BewustZijn Nieuwsbrief nr. 6 23 augustus 2015 De lessen gaan weer beginnen! De zomervakantie is voorbij, wat gaat de tijd toch snel.

Nadere informatie

Ontspannen als gezonde levenshouding!

Ontspannen als gezonde levenshouding! Ontspannen als gezonde levenshouding! Gratis e-book met leuke ontspanningsoefeningen voor elke dag! Jana Schoefs Relaxatietherapie Jana Schoefs www.janaschoefs.be Ontspannen als gezonde levenshouding:

Nadere informatie

Studiegids. Opleidingscentrum Bergkristal

Studiegids. Opleidingscentrum Bergkristal Studiegids Opleidingscentrum Bergkristal Ontwikkel jezelf in jouw eigen unieke stijl Holistisch Natuurgeneeskundig Specialist Opleidingscentrum Bergkristal Adriana Visser J. Nagelhoutlaan 39 8574 SR Bakhuizen

Nadere informatie

MIND BODY M A S S A G E P R A K T I J K. Ontspanningsmassage

MIND BODY M A S S A G E P R A K T I J K. Ontspanningsmassage BODY & MIND M A S S A G E P R A K T I J K Ontspanningsmassage Ontspanningsmassage De beleving van een heerlijke ontspanningsmassage Een ontspanningsmassage is een algehele lichaamsmassage waarbij lichaam

Nadere informatie

DETOX/VASTENKUUR. 23 tot 30 april 2015 STILTEHOEVE DAMME IN SAMENWERKING MET

DETOX/VASTENKUUR. 23 tot 30 april 2015 STILTEHOEVE DAMME IN SAMENWERKING MET DETOX/VASTENKUUR 23 tot 30 april 2015 STILTEHOEVE DAMME IN SAMENWERKING MET Minder is meer Dat is de filosofie van de detox/vastenkuur. Minder eten om gewicht te verliezen, te verjongen, gezonder te worden,

Nadere informatie

2 jarige yoga opleiding. Hot- en hatha yogadocent

2 jarige yoga opleiding. Hot- en hatha yogadocent Y 2 jarige yoga opleiding Hot- en hatha yogadocent Het hoofddoel van deze opleiding is om je voldoende technische kennis, didactische vaardigheden en zelfvertrouwen te geven om een sterke en effectieve

Nadere informatie

Als ik tegen jou zou zeggen, kan je een rode vogel zien? zou je dat dan voor mij kunnen visualiseren?

Als ik tegen jou zou zeggen, kan je een rode vogel zien? zou je dat dan voor mij kunnen visualiseren? INDUCTIE Als ik tegen jou zou zeggen, kan je een rode vogel zien? zou je dat dan voor mij kunnen visualiseren? Kan je een gele bloem zien? Kan je een blauwe auto zien? Kan je een hond en een kat zien?

Nadere informatie