Strijp-S, gebouw VideoLab Torenallee 20 te Eindhoven



Vergelijkbare documenten
Totaal circa m 2 vvo

Strijp-S, gebouw Glasgebouw Torenallee 45 te Eindhoven

Kantoorunits vanaf 25 m² vvo TE HUUR. Strijp-S, gebouw Glasgebouw Torenallee 45 Eindhoven

Te huur¹. Eindhoven. Glaslaan 2 ( Glasgebouw ) te Eindhoven

Hurksestraat 7 te Eindhoven

Flight Forum 3790 te Eindhoven

Stratumsedijk 20 te Eindhoven

TE HUUR. Totaal ca. 289 m² vvo Deelverhuur bespreekbaar

Beukenlaan 143b en 143d te Eindhoven

Oude Stadsgracht 1 te Eindhoven

Hurksestraat 42 te Eindhoven

TE HUUR. Totaal ca m 2 vvo Voor verhuur ca m² beschikbaar

TE HUUR. Totaal circa m² vvo

Flight Forum V-Tower 565 te Eindhoven

Te huur¹. Half-vrijstaande karakteristieke kantoorruimte in hartje centrum Eindhoven. Adres. Wal 11 b-c te Eindhoven

Vanaf 160 m² vvo TE HUUR. Kruisstraat 124 Eindhoven Winkelruimte gelegen aan drukke Kruisstraat nabij Eindhoven centrum.

Zwaanstraat 1 (Gebouw TAQ) te Eindhoven

Meerenakkerplein 51 te Eindhoven

TE HUUR. Totaal circa 1600 m 2 vvo

Te huur¹. Markant kantoorgebouw Griffioen te Eindhoven. Adres. Bogert 31 te Eindhoven

Freddy van Riemsdijkweg 6 te Eindhoven

Totaal circa 940 m² vvo TE HUUR. De Maas 20 Best Kantoorruimte in kantoorvoorbouw opvallend gelegen op industrieterrein Breeven.

Hoogwaardig afgewerkt, representatief kantoorgebouw Focus, gelegen op zichtlocatie op het hoogwaardige bedrijven- /kantorenpark Science Park.

TE HUUR. Totaal circa m² vvo

Park Forum 1005 te Eindhoven

De Run 4444 te Veldhoven

Te huur/ te koop¹. Solitair kantoorgebouw met royaal parkeerterrein op Sciencepark Breeven direct aan Rijksweg A58. Adres. De Waal 22 te Best

Totaal circa m² vvo TE HUUR. De Run 5141 Veldhoven Functionele kantoorruimte in bedrijvencomplex op bedrijventerrein De Run.

Wal 28 - Waagstraat 1 te Eindhoven

Meerenakkerplein te Eindhoven

Prins Hendrikstraat 15A ( de Bergen ) te Eindhoven

Ten Hagestraat 6 te Eindhoven

Totaal ca m² vvo

Pastoriestraat 147 en 161 te Eindhoven

TE HUUR. Totaal m² vvo te huur m² vvo, vanaf 206 m²

TE HUUR. Totaal circa 237 m² vvo

Totaal circa m 2 vvo

Flight Forum 800 te Eindhoven

TE HUUR. Totaal cica m² vvo

Totaal circa 613 m 2 vvo

Totaal ca m² vvo. Hurksestraat 42 Eindhoven TE HUUR. Multifunctionele kantoorruimte op prominente zichtlocatie op het bedrijventerrein De Hurk.

170 m² vvo Te huur vanaf 64 m 2 TE HUUR. Lakerstraat 59 Eindhoven Representatieve kantoorunits te huur in een industrieel monument

De Scheper 301 te Oirschot

TE HUUR TE KOOP. Totaal circa 600 m 2 bvo

Totaal circa m² vvo TE HUUR. Flight Forum Eindhoven

TE HUUR. Totaal circa 620 m² vvo

TE HUUR. Totaal circa m² vvo

Stationsstraat 1-15 te Helmond

Science Park Eindhoven te Son

Totaal circa 1.791m 2 vvo. Flight Forum Eindhoven TE HUUR. Hoogwaardige kantoorruimte in Aeroplaza op Flight Forum te Eindhoven.

TE HUUR. Totaal circa 310 m² vvo

Totaal circa m 2 vvo

Grote Berg 18 a/b/c te Eindhoven

TE HUUR. Totaal circa m² vvo

Totaal circa m 2 vvo

Ekkersrijt te Son & Breugel

Totaal circa 170 m 2 vvo TE HUUR. Stratumsedijk 20 Eindhoven Prachtige kantooretage in markante kantoorvilla in hart van Eindhoven-Centrum.

Totaal circa m² vvo TE HUUR. Oude Stadsgracht 1 Eindhoven Kantoorruimte gelegen op markante zichtlocatie in hartje Centrum Eindhoven

TE HUUR. Totaal ca. 300 m² vvo Verdeeld over 3 bouwlagen.

Luchthavenweg 54 te Eindhoven

TE HUUR. Totaal circa 828 m 2 vvo kantoorruimte vanaf ca. 263 m 2

TE HUUR. Totaal circa m² vvo

De Vest 60 te Valkenswaard

TE HUUR. Totaal ca m 2 vvo vanaf ca 159 m² kantoor

Zwaanstraat 1 (Gebouw TAB) te Eindhoven

Luchthavenweg 53 te Eindhoven

Industrieweg 1/Bedrijvenweg 2/ Mensfortweg 20 te Eindhoven

Science Park Eindhoven 5006 te Son

TE HUUR. Totaal ca m² vvo

Luchthavenweg 67 te Eindhoven

Totaal circa m² vvo TE HUUR

TE HUUR. Totaal circa 450 m 2 vvo

TE HUUR. Totaal circa 210 m² vvo

Totaal circa 481 m 2 vvo te huur vanaf circa 145 m². Fazantlaan 3 Eindhoven Representatieve kantoorruimte rustig gelegen nabij hartje centrum.

TE HUUR. Totaal circa m² vvo te huur vanaf 300 m²

Totaal circa 144 m² vvo TE HUUR. Aalsterweg 24 Eindhoven Centraal gelegen, instapklare winkel-/balieruimte aan hoofdinvalsweg naar Eindhoven-centrum.

Beatrix de Rijkweg 3-7 / Fr. van Riemsdijkweg te Eindhoven

Luchthavenweg 99 te Eindhoven

TE HUUR. Totaal circa m² vvo

Kleine Berg 11A te Eindhoven

Dillenburgstraat 26 te Eindhoven

Vijfkamplaan 6c te Eindhoven

Luchthavenweg 55H te Eindhoven

Totaal circa 346 m² vvo. Tramstraat Eindhoven Karakteristieke kantoorruimte in twee geschakelde herenhuizen in hartje centrum Eindhoven.

Totaal circa 795 m 2 vvo TE HUUR. Rooijakkerstraat 32 Eindhoven Goed gelegen bedrijfsunit bestaande uit bedrijfs-/opslag- en kantoorruimte.

TE HUUR. Circa 355 m² representatieve kantoorruimte. Collse Heide 50 Nuenen

Totaal ca m² vvo. Hurksestraat 42 Eindhoven

TE HUUR 18 Septemberplein Eindhoven. Totaal ca m 2 vvo Voor verhuur ca m² beschikbaar

TE HUUR. Totaal circa 280 m 2 vvo

De Run te Veldhoven

Steenoven 6d te Eindhoven. Uitstekend gelegen, multifunctionele bedrijfsunit op bedrijventerrein Kapelbeemd in Eindhoven- Noord.

144 m 2 vvo. TE HUUR Ekkersrijt 4405 Son. Multifunctionele bedrijfsunit direct gelegen aan de snelweg A58

Totaal circa m 2 vvo. De Run 5432 Veldhoven Multifunctionele bedrijfsruimte geschikt voor productie, assemblage, ontwikkeling en opslag.

Te huur¹. Representatieve, zelfstandige bedrijfsunit op bedrijventerrein De Hurk. Adres. De Sleutel 15 te Eindhoven.

Hooge Zijde 3 Eindhoven OMGEVINGSFACTOREN

TE HUUR TE KOOP. Totaal ca m² vvo. Pisanostraat 59 Eindhoven

TE HUUR. Totaal circa m² vvo

TE HUUR. Totaal circa m² vvo

Pietersbergweg 4 te Eindhoven

TE HUUR. Totaal circa m 2 bedrijfs-, circa m 2 kantoor- en circa 391 m 2 v.v.o.opslagruimte op de verdieping

Transcriptie:

Te huur¹ Commerciële ruimte gelegen in het VideoLab gebouw op Strijp-S te Eindhoven Adres Strijp-S, gebouw VideoLab Torenallee 20 te Eindhoven

Historie Strijp-S In de jaren 1977-1981 ontwierp en realiseerde Bakkers Architects, in samenwerking met Architecten- en Ingenieursbureau AIB het acht verdiepingen hoge Video ontwikkellaboratorium. Deze naamswijziging vindt mede haar oorsprong in de verwachting dat ze bij zal dragen aan de vindbaarheid van het gebouw. Strijp-S is een voormalig bedrijventerrein van circa 27 ha in het Eindhovense stadsdeel Strijp dat heeft toebehoord aan Eindhovens trots N.V. Philips. Bekend staande als De verboden stad was het een gebied dat omringd werd door de Eindhovense bebouwing, maar dat niet vrij toegankelijk was. Toch gingen dagelijks vele mensen in en uit, aangezien het terrein immense fabrieken bevatte die vele duizenden mensen werk boden. Het oudste gebouw dat op het terrein werd gesticht was het Philips Natuurkundig Laboratorium. Dit dateert uit 1922. Zeer indrukwekkend was de zogeheten Hoge Rug, een aaneengesloten reeks van drie grote industriegebouwen, die in 1928 werden gebouwd. Hier werden radio's en, na de Tweede Wereldoorlog, ook televisietoestellen geassembleerd. Er bevonden zich ook een beeldbuizenfabriek en een glasblazerij. Later kwamen er ontwikkelafdelingen en nog weer later kantoren. Uit 1929 stammen het Ketelhuis en de Machinekamer, voor de opwekking van perslucht en elektriciteit. Maar tegenover de Hoge Rug heeft oorspronkelijk een hele reeks fabriekachtige gebouwen gestaan waar gas en stoom voor toepassing in de fabrieken werd opgewekt. Het Klokgebouw uit 1928 bevatte eens de Philitefabriek. Hier werd bakeliet vervaardigd. Het is vernoemd naar de enorme klokken. Markant aan het gebouw was ook het draaiende Philips-embleem. Dit alles was vanuit de aankomende treinen te bewonderen. De gebouwen uit die tijd, 1927-1930, zijn inmiddels een Rijksmonument. Het Veemgebouw werd in 1942 gebouwd. Dit opvallende en grote gebouw was een magazijn voor radio- en later voor televisietoestellen en andere Philips-producten. Ook het Veemgebouw is Rijksmonument. Van nog latere datum is het Glasgebouw, dat in 1948 gereed kwam. 2

Omgeving Strijp-S Op ca. 27 hectare ontstaat een vernieuwende, dynamische wisselwerking tussen bewoners, bedrijven en bezoekers van Strijp-S. Creativiteit en culturele uitingen worden op Strijp-S deel van de dagelijkse gang van zaken, waardoor de levendigheid 24 uur per dag, 7 dagen per week voelbaar en zichtbaar blijft. Strijp-S wordt een nieuwe woon-, werk- en ontmoetingsplek voor mensen van alle leeftijden, die zich aangesproken voelen door de sfeer op Strijp-S. Strijp-S in 2020 (bron: www.strijp-s.nl) Strijp-S is qua ligging en mogelijkheden voor veel bedrijven een aantrekkelijk gebied om zich te vestigen. In het gebied staat totaal ruim 90.000 m2 kantooroppervlak gepland. Hiernaast is ruimte voor commerciële en overige voorzieningen gepland. Naast designbureaus, architectenbureaus, ateliers, studio s, winkeltjes en horeca, zullen ook diverse andere kantoren en opleidingsinstituten zich thuis voelen in Strijp-S. Vanwege de sfeer, de perfecte bereikbaarheid en de voorzieningen. De dynamiek van al deze facetten maakt Strijp-S als totaal een inspirerende omgeving voor iedereen die hier werkt of op bezoek komt. Het voorzieningenniveau op Strijp-S wordt hoog. Winkels met een uiteenlopend assortiment. Diverse horecagelegenheden, van eenvoudig café tot chique restaurant. Voor bedrijven en hun medewerkers spelen ook andere zaken een grote rol: parkeren en bereikbaarheid. Nieuwbouwkantoren krijgen een ondergrondse parkeergarage, waardoor er geen parkeerproblemen ontstaan. Daarnaast is Strijp-S via alle vervoersmogelijkheden uitstekend bereikbaar. 3

Strijp-S was en is een stad in de stad. Een verboden stad waar je alleen met een pasje rond kon lopen. En toch hoorde het bij de stad door haar ligging en de markante industriële gebouwen. Strijp-S behoort tot het collectieve geheugen van de stad. In de plannen voor het gebied krijgt dit geheugen een toekomst. Strijp-S in 2012 (bron: www.strijp-s.nl) 4

Bereikbaarheid De bereikbaarheid is uitstekend te noemen. Het gebouw ligt op ca 5 minuten rijden bij de op- en afritten van de A2 en is gelegen aan de binnenring van Eindhoven. Om de 5 minuten vertrekt in de nabijheid een snelle busverbinding (Phileas HOV-lijn) naar het centraal station en Eindhoven Airport. Bovendien zijn er op loopafstand ook nog reguliere bushaltes aanwezig. Het treinstation Eindhoven Beukenlaan ligt ook op loopafstand. Object Dit gebouw is onder andere de bakermat geweest voor de DVD en Blue-Rayspeler. Dit gebouw kreeg de binnen Philips zoals gebruikelijke een functionele naam SFJ. Aangezien de naam SFJ nu weinig meer tot de verbeelding spreekt én om aan te sluiten bij de overige gebouwen op Strijp-S waarvan de naam reeds verwijst naar het bijzondere verleden van Strijp-S, noemen wij het gebouw vanaf heden VideoLab. Op de begane grond is de linkerzijde beschikbaar voor verhuur. Het totaal verhuurbaar oppervlak bedraagt circa 1.170 m 2. Parkeren Er is ruime parkeergelegenheid rondom het gebouw aanwezig (parkeernorm 1 : 60 m²). Voor huurders en hun werknemers van het op Strijp-S gelegen bedrijven is er een mogelijkheid om voor een bepaald terrein abonnementen te kopen, welke gefaciliteerd worden door PCH Parking & Facility Services (website: www.pch-parkeerservices.nl/ ). Opleveringsniveau Momenteel is de ruimte ingericht als kantoorruimte, echter kan de ruimte met beperkte middelen geschikt gemaakt worden voor diverse functies. 5

Huurgegevens Huurprijs 85,00 per m² per jaar, te vermeerderen met btw. Huurprijs parkeren Voor huurders en hun werknemers van het op Strijp-S gelegen bedrijven is er een mogelijkheid om voor een bepaald terrein abonnementen te kopen, welke gefaciliteerd worden door PCH Parking & Facility Services (website: www.pch-parkeerservices.nl/ ). Voorschot servicekosten Huurtermijn 49,00 per m² per jaar, te vermeerderen met btw. Een (1) maand. Huurbetaling Per maand. Opzegtermijn Een (1) maand. Btw Er wordt geopteerd voor een met btw belaste verhuur. Zekerheidsstelling Doorlopende bankgarantie of waarborgsom ter grootte van 3 maanden huur inclusief servicekosten en inclusief btw. Indexering Jaarlijks, voor het eerst één jaar na huuringangsdatum, op basis van de wijziging van het maandprijsindexcijfer volgens de consumentenprijsindex (CPI), reeks CPI voor alle huishoudens (2006=100), gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS). De huurprijs zal nimmer minder bedragen dan de huurprijs van het voorafgaande jaar. Aanvaarding Aanvaarding in overleg, doch spoedig. Bijzonderheden - Bij gehuurde oppervlaktes onder de 100 m² is huurder eenmalig contractkosten verschuldigd ter grootte van 500,00 excl. btw. - Naast de huurpenningen en servicekosten is het verplicht een dienstverleningsovereenkomst af te sluiten. Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Verschuuren & Schreppers. 1 Het bovenstaande behelst geen aanbod doch slechts vrijblijvende en globale informatie met betrekking tot het daarbij genoemde onroerend goed. Wij kunnen niet instaan voor de juistheid van of volledigheid van deze gegevens. 6

Locatieaanduiding 7

Foto s 8

Foto s 9

Contactgegevens Verschuuren & Schreppers Bedrijfsmakelaars B.V. Kennedyplein 230 5611 LS EINDHOVEN T: 040 211 11 12 W: www.bedrijfsmakelaar.nu E: info@verschuuren-schreppers.nl 10

Plattegrond 11