KOOPSOM ,- K.K.

Vergelijkbare documenten
KOOPSOM ,- K.K.

KOOPSOM ,- K.K.

PARKWACHTERS 34 - BEST

KOOPSOM ,- K.K.

CORNELIS DE HOUTMANSTR 17 - BEST

MR. T.J. VERSCHUURSTRAAT 18 - BEST

JAN VAN RIEBEECKSTRAAT 35 - BEST

KOOPSOM ,- K.K.

PATER R.D. KLOEGSTRAAT 23 - BEST

FILIPS VAN ALMONDESTRAAT 20 - BEST

BEEMDHEUVEL 12 - BEST

SCHOONVELDSINGEL 10 - VUGHT

SCHOONVELDSINGEL 10 - VUGHT

J.H. DE ROOYSTRAAT 6 - BEST

KOOPSOM ,- K.K.

KOOPSOM ,- K.K.

LALOSTRAAT 10 - EINDHOVEN

KOOPSOM ,- K.K.

JAN CAMPERTSTRAAT 35 - BEST

KOOPSOM ,- K.K.

BAARLE HERTOGLAAN 50 - EINDHOVEN

WILLEM-ALEXANDERPARK 7 - BEST

KOOPSOM ,- K.K.

OLIVIER VAN NOORTSTRAAT 34 - BEST

RAADHUISPLEIN 50 - BEST

PROF. TITUS BRANDSMASTR 5 - BEST

HEUBERGERSTRAAT 79 - TILBURG

DRS. J.L. MOONENSTRAAT 5 - BEST

WILLEM VAN HORNESTRAAT 32 - EINDHOVEN

KOOPSOM ,- K.K.

MICHIEL DE RUIJTERSTRAAT 68 - BEST

MAX HAVELAARWEG HOOGVLIET ROTTERDAM

NAALDHEUVEL 11 - BEST

SCHOENMAKERSSTRAAT 1 - BEST

POTGIETERSTRAAT 5 - TILBURG

ANGOULEMEHOF 6 - EINDHOVEN

MARTIN LUTHER KINGLAAN 37 - GOIRLE

SCHANS 19 - EINDHOVEN

JOHANNES HEERSTRAAT 16 - BEST

TOLHUIS NIJMEGEN

KOOPSOM ,- K.K.

PIET HEINSHOF 12 - BEST

POSTELSE HOEFLAAN 22 A - TILBURG

LENNARD GRUIJTERSSTRAAT 19 - HELMOND

DENNENDREEF 5 - BOXTEL

GAREEL 19 - VELDHOVEN

KUILTJESHEI 20 - BEST

FRANS HALSSTRAAT 48 - BEST

NIEUWSTRAAT 39 - BEST

GOORSEDIJK 50 - MIERLO

DS THEODOR FLIEDNERSTRAAT EINDHOVEN

KOOPSOM ,- K.K.

KOOPSOM ,- K.K.

KOOPSOM ,- K.K.

KOOPSOM ,- K.K.

WILLEM BARENDSZSTRAAT 16 - BEST

EINDHOVENSEWEG 15 - SON EN BREUGEL

GRASKLOKJE BEST

VAN KINSBERGENSTRAAT 11 - BEST

Oogstvelden 26, Best

KOOPSOM ,- K.K.

ESSCHEWEG 10 L - VUGHT

J.J. VERBEETENSTRAAT 3 - BEST

KOOPSOM ,- K.K.

KOOPSOM ,- K.K.

KOOPSOM ,- K.K.

LANGESTEEG 7 - GIETHOORN

Victordal 31, te Valkenswaard

THEO DOBBESTRAAT 13 - BEST

KOOPSOM ,- K.K.

TE KOOP BOKVELDEN 20, BEST

KOOPSOM ,- K.K.

TE KOOP VUURDOORNSTRAAT 9, BEST

Victordal 35, te Valkenswaard

TOLHUIS NIJMEGEN

Lupineweide 4 - Dongen

Uitgebouwde hoekwoning met berging en diepe achtertuin, gelegen op een royaal perceel in woonwijk Achtse Barrier.

WATERLINIE EINDHOVEN

TE KOOP ZAAGEIND 27, BEST

Vraagprijs ,- kosten koper

TE KOOP. Breda Tilburgseweg 59

Vraagprijs ,= k.k.

KOOPSOM ,- K.K.

J.A. Thijmlaan 18 te Goirle

KOOPSOM ,- K.K.

THORBECKESTRAAT 45 TE OUDENBOSCH : ,00 v.o.n. Perceels oppervlakte : ca. 122 m². Woonoppervlakte : ca. 106 m².

Leon van Heilstraat 30 - Breda Vraagprijs ,-

St.-Elisabethstraat 60C 5261 VN Vught

TE KOOP: Bosheuvel AS Best K.K. Woonhuis met vrij zicht

SINT WALFRIEDSTRAAT 5 TE SINT WILLEBRORD Perceelsoppervlakte : ca. 230 m². Woonoppervlakte : ca. 113 m².

Kenmerken. Overdracht. Indeling. Tuin. Ligging. Bouw. Waarborgsom. Bankgarantie. Ontbindende voorwaarden financiering. Aantal badkamers.

EKSTER 21 HOOGVLIET k.k.

Gerretsonlaan 62 Eindhoven

Vraagprijs ,- kosten koper

TE KOOP IN BEST, ROSHEUVEL 9

TE KOOP. De Esdoorn 4 BUDEL. Vraagprijs: k.k. Perceel: Inhoud: 176m² 349m³

DONGEN Vaartweg 4. Perceel : 820 m² Inhoud : circa 530 m³ Bouwjaar : k.k.

EKSTER 21 HOOGVLIET k.k.

DONGEN Van Eijckstraat 26

Kleine Vos 24 Deurne. Vraagprijs: ,= k.k.

Transcriptie:

TAPEIND 7 - BEST Deze mooie ruim uitgevoerde woning met een goed gekozen indeling en aanpandige garage is gelegen in de gewilde en jonge woonwijk "Heuveleind". De woning betreed u via de overdekte entree; hal met toegang tot meterkast en toiletruimte; sfeervolle woonkamer met veel lichtinval en schuifpui naar terras; open keuken met keukeninrichting in hoekopstelling en voorzien van diverse inbouwapparatuur; aanpandige garage met loopdeur en stalen kanteldeur; op de 1e verdieping bevinden zich 3 slaapkamers en een complete badkamer met ligbad, douche, wastafel en closet; op de 2e verdieping is gesitueerd de 4e slaapkamer met dakkapel aan voorzijde en tevens een royale bergkamer met opstelling HR combiketel en aansluiting wasapparatuur Buiten: voortuin met oprit geschikt voor 1 auto; ca 13 meter diepe en 9 meter brede achtertuin op zonzijde gelegen en fraai aangelegd. Voorzieningen op korte afstand zoals belangrijke uitvalswegen als de A2, A58 en A50; NS station op circa 5 minuten fietsen; Airport Eindhoven; scholen als b.v. het Heerbeeck college; winkelcentrum en recreatie gebieden. KOOPSOM 309.500,- K.K.

ETAGES BEGANE GROND Overdekte entree. Hal afgewerkt met laminaatvloer, structuur wanden en spuitwerk plafond. Muurkast met watermeter, gasmeter en elektrakast voorzien van 6 groepen en aardlekschakelaar. Deels betegelde toiletruimte met fonteintje en closet. Sfeervolle living met schuifpui en afgewerkt met een laminaatvloer, structuur wanden en spuitwerk plafond. Open keuken met keukeninrichting in hoekopstelling voorzien van diverse laden en kasten, koelkast, elektrische oven, 4-pits gaskookplaat, afzuigkap, vaatwasmachine en r.v.s. spoelbak. Aanpandige garage met stalen kanteldeur + loopdeur, elektra en extra loopdeur naar achtertuin. 1E VERDIEPING Via vaste trap vanuit hal te bereiken. Overloop afgewerkt met laminaatvloer. Slaapkamer 1 aan voorzijde afgewerkt met structuur wanden en spuitwerk plafond. Slaapkamer 2 aan voorzijde afgewerkt met structuur wanden en spuitwerk plafond. Slaapkamer 3 aan achterzijde afgewerkt met laminaatvloer, structuur wanden en spuitwerk plafond. Betegelde badkamer voorzien van separate douche cabine, closet, badmeubel met wastafel en ligbad. 2E VERDIEPING Via vaste trap op overloop te bereiken. Voorzolder met schuifdeur naar bergkamer met opstelling HR c.v. combiketel, unit t.b.v. de mechanische ventilatie en aansluiting t.b.v. wasapparatuur. Ruime zolderslaapkamer met dakkapel, Velux dakvenster, bergkasten onder de schuinte van de kap en afgewerkt met een laminaatvloer en structuur wanden. BUITEN: Voortuin aangelegd met sierbestrating en beplanting. Oprit voor garage geschikt voor 1 auto. Achtertuin circa 13 meter diep met buitenkraantje, houten delen erfafscheiding, 2 terrassen met sierbestrating aangelegd, gazon en diverse beplanting. ALGEMEEN: * Deze woning is gebouwd met gemetselde buitengevels, betonnen verdiepingsvloeren, houten kapconstructie met pannen gedekt en platte dak voorzien van bitumen daklaag. * Prima geluidsisolatie middels woningscheidende wanden in spouwmuur uitgevoerd. * Goed geïsoleerd middels vloer, gevel en dakisolatie alsmede dubbele beglazing. * HR c.v. combiketel. * Aanpandige garage met oprit aan voorzijde zodat u 2 auto's op eigen terrein kan parkeren.

* Circa 13 meter diepe en 9 meter brede achtertuin op zonzijde (zuidwesten) gelegen. * Vrij uitzicht aan voorzijde van de woning.

KENMERKEN Koopsom 309.500,- k.k. Soort Eengezinswoning Type Hoekwoning Aantal kamers 5 (waarvan 4 slaapkamers) Inhoud 403 m 3 Perceeloppervlakte 223 m 2 Woonoppervlakte 116 m 2 Soort bouw Bestaande bouw Bouwjaar 1996 Ligging Aan rustige weg, in woonwijk Tuin Achtertuin, voortuin Garage Aangebouwd steen Isolatie Dakisolatie, muurisolatie, vloerisolatie, dubbel glas Verwarming C.v.-ketel LOCATIE Tapeind 7 5685 EM Best

FOTO S

FOTO S

FOTO S

FOTO S

FOTO S

BIJLAGE BIJ BROCHURE Contactgegevens: Voor meer informatie kunt u contact opnemen met: Van der Heijden Makelaardij Spoorstraat 1 5684 AA Best Tel. 0499-335858 Fax. 0499-391305 www.vanderheijdenmakelaardij.nl info@vanderheijdenmakelaardij.nl Ons kantoor is 6 volle dagen per week van maandag t/m zaterdag van 9.00 tot 18.00 uur geopend. Bankgarantie: Behoudens nadere afspraken zal in de koopakte worden opgenomen dat koper na het tot stand komen van de overeenkomst, op korte termijn een waarborgsom zal storten op het rekeningnr. van de door koper bepaalde notaris voor een bedrag van 10% van de koopsom. De waarborgsom kan door een bankgarantie van een Nederlandse Bankinstelling worden vervangen. Koopakte: Tenzij anders vermeld zal de koopakte door Van der Heijden Makelaardij conform model koopakte, opgesteld door de NVM, Consumentenbond en Vereniging Eigen Huis worden opgemaakt. Bij een verzoek tot het opnemen van een ontbindende voorwaarde in verband met het verkrijgen van een hypotheek, kan een financiële toets bij onze hypotheekadviseur door onze opdrachtgever als verplicht worden gesteld. De koopovereenkomst komt uitsluitend tot stand als koper en verkoper een schriftelijke koopakte hebben ondertekend. Hypotheken en verzekeringen: Hypotheken en verzekeringen bestaan uit een woud aan regels en mogelijkheden. Van der Heijden Makelaardij zorgt ervoor dat u door die bomen het bos blijft zien. Onze ervaren, erkende en gediplomeerde hypotheek- en assurantieadviseurs garanderen u een betrouwbaar advies. Door samenwerking met vele banken, fondsen en maatschappijen kunnen we u niet alleen financieel de beste hypotheken en verzekeringen bieden, maar ook garanderen dat de voorwaarden uitstekend zijn. Uiteraard is alles precies op maat: de hypotheek en verzekering die bij u past. Gratis waardebepaling: Als u besloten heeft uw huis te verkopen, kan Van der Heijden Makelaardij u veel zorgen uit handen nemen. Het begint met een vrijblijvend gesprek en een betrouwbare gratis waardebepaling van uw woning. Daarna regelen wij in overleg met u goede publiciteit, begeleiding van bezichtigingen, onderhandelingen, een adequate koopakte en overdracht bij de notaris. Dit alles op basis van no cure no pay: wordt uw huis niet verkocht, dan hoeft u ons niets te betalen. Bij de verkoop maken wij gebruik van het landelijk netwerk van 3600 NVM-makelaars en van de grootste huizensite op internet. Het voorafgaande in deze brochure is informatief en geen concreet aanbod waaraan u rechten zou kunnen ontlenen.